Παραδείγματα Ερωτηματολογίων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Παραδείγματα Ερωτηματολογίων"

Transcript

1 Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής 1 Παραδείγματα Ερωτηματολογίων Δρ. Αγγελίδης Π. Βασίλειος

2 2 Βήματα για την κατάρτιση του Ερωτηματολογίου Βήμα 1 ο Εκτενής βιβλιογραφική ανασκόπηση του αντικειμένου της έρευνας Η ανασκόπηση επικεντρώθηκε στη διερεύνηση διάφορων παραγόντων οι οποίοι, είτε θεωρητικά είτε εμπειρικά, μπορούν να επηρεάσουν έμμεσα ή άμεσα την πρόθεση των φοιτητών να υιοθετήσουν ή όχι την χρήση του e class. Για τον σκοπό αυτό διενεργήθηκαν παράλληλα συνεντεύξεις και συζητήσεις με τους φοιτητές

3 3 Βήματα για την κατάρτιση του Ερωτηματολογίου Βήμα 1 ο Εκτενής βιβλιογραφική ανασκόπηση του αντικειμένου της έρευνας Για τον εντοπισμό των προσδιοριστικών μεταβλητών, ο ερευνητής έχει δυο επιλογές: είτε να αναπτύξει δικές του προσδιοριστικές μεταβλητές, ειδικά για το σκοπό της έρευνας να επιλέξει έτοιμες, δοκιμασμένες από προγενέστερες μελέτες. Οι δεύτερες προτιμώνται, τις περισσότερες φορές οι έτοιμες γιατί είναι σχεδιασμένες από ειδικούς και συνοδεύονται από δείκτες αξιοπιστίας και εγκυρότητας (Δημητριάδου, 2000).

4 4 Βήματα για την κατάρτιση του Ερωτηματολογίου Βήμα 2 ο Επιλογή των προσδιοριστικών μεταβλητών Η επιλογή βασίζεται κυρίως σε μεταβλητές που ενδεχομένως έχουν τις κατάλληλες ψυχομετρικές ικανότητες για το καθορισμό των διάφορων παραγόντων προς μέτρηση. Οι ερωτήσεις οι οποίες επιλέγονται για τον καθορισμό (μέτρηση) των παραγόντων: ελέγχθηκαν για την εγκυρότητά τους σε προηγούμενες έρευνες, προέκυψαν από εκτεταμένη βιβλιογραφική ανασκόπηση προέκυψαν από τις συνεντεύξεις που διενεργήθηκαν με τους χρήστες πριν την κατάρτιση του ερωτηματολογίου,

5 5 Βήματα για την κατάρτιση του Ερωτηματολογίου Βήμα 2 ο Επιλογή των προσδιοριστικών μεταβλητών Καθορισμός της κλίμακας μέτρησης Σε γενικές γραμμές, στην επιχειρηματική έρευνα, χρησιμοποιούνται τέσσερα είδη κλιμάκων μέτρησης (Emory and Cooper, 1991): οι ονομαστικές κλίμακες (nominal scales), οι τακτικές κλίμακες (ordinal scales), οι ισοδιαστημικές κλίμακες (interval scales) και οι αναλογικές κλίμακες (ratio scales).

6 6 Βήματα για την κατάρτιση του Ερωτηματολογίου Βήμα 3 ο Έλεγχος για την εγκυρότητα της μέτρησης Με τον όρο εγκυρότητα μέτρησης, εννοούμε την ικανότητα των προσδιοριστικών μεταβλητών, να μετρούν αυτό που πραγματικά ο ερευνητής επιθυμεί να μετρήσει (Δημητριάδου, 2000). Συνήθως για τον έλεγχο της εγκυρότητας μέτρησης, χρησιμοποιούμε τη φαινομενική εγκυρότητα (face validity) και την εγκυρότητα περιεχομένου (content validity).

7 7 Βήματα για την κατάρτιση του Ερωτηματολογίου Βήμα 3 ο Έλεγχος για την εγκυρότητα της μέτρησης Για τον έλεγχο της εγκυρότητας του περιεχομένου (content validity) του ερωτηματολογίου. Το ερωτηματολόγιο δίνεται προς εξέταση και διόρθωση σε ειδικούς επιστήμονες που ασχολούνται πολλά χρόνια με τις έρευνες μέσω δομημένων ερωτηματολογίων. Παράλληλα, το ερωτηματολόγιο δίνεται προς συμπλήρωση σε μια ομάδα φοιτητών διάφορων σχολών και χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, έτσι ώστε να αποφευχθούν ακατάλληλες, μεροληπτικές, ασαφείς ή με διπλή έννοια ερωτήσεις, Αφού λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα των προηγούμενων βημάτων, γίνεται η διαμόρφωση του τελικού ερωτηματολογίου.

8 8 Βήματα για την κατάρτιση του Ερωτηματολογίου Βιβλιογραφική Ανασκόπηση Επικύρωση Ερωτηματολογίου από Ειδικούς Έναρξη Διατύπωση Προτύπου Ερωτηματολογίου Διατύπωση Τελικού Ερωτηματολογίου Τέλος Συνεντεύξεις & Συζητήσεις με τους Χρήστες Επικύρωση Ερωτηματολογίου από τους Χρήστες

9 9 Συγγραφή Ερωτηματολογίου - Εισαγωγικό Σημείωμα Στόχος Ο κύριος στόχος αυτής της έρευνας, είναι η καταγραφή και η κατανόηση των απόψεων των φοιτητών σχετικά με την υποβοήθηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας των μαθημάτων που διδάσκονται στα τμήματα του Τ.Ε.Ι. Καβάλας μέσω Διαδικτύου (e-class). Αυτό, θα μας βοηθήσει να μελετήσουμε την αποδοχή και λειτουργικότητα του e-class, καθώς και να εντοπίσουμε κρίσιμους παράγοντες που επηρεάζουν την υιοθέτηση και την χρήση του.

10 10 Συγγραφή Ερωτηματολογίου - Εισαγωγικό Σημείωμα Τρόπος διεξαγωγής Η έρευνα θα διεξαχθεί με την μέτρηση κάποιων πιθανών κρίσιμων παραγόντων για την αποτελεσματικότητα και αποδοχή της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) και γενικότερα τη μελέτη κάποιων διαστάσεων (χαρακτηριστικά φοιτητή/εκπαιδευτικού, τεχνολογία κ.λ.π.) του θέματος αυτού.

11 11 Συγγραφή Ερωτηματολογίου - Εισαγωγικό Σημείωμα Εμπιστευτικότητα Διάρκεια - Διαθεσιμότητα Οι απαντήσεις σας θα είναι άκρως εμπιστευτικές. Παρακαλούμε πολύ να συμπληρώσετε το παρόν ερωτηματολόγιο με ιδιαίτερη προσοχή (θα σας απασχολήσει λεπτά περίπου). Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσετε για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Τα αποτελέσματα της έρευνας μετά την ολοκλήρωση της θα είναι διαθέσιμα σε όποιον επιθυμεί να τα μελετήσει.

12 12 Συγγραφή Ερωτηματολογίου - Εισαγωγικό Σημείωμα Επεξηγήσεις Για κάθε ερώτηση στο δεξιό μέρος του ερωτηματολογίου έχετε μια κλίμακα 5 επιλογών. Ξεκινώντας από το «απόλυτα» και καταλήγοντας στο «Διαφωνώ απόλυτα». Για να απαντήσετε στην κάθε ερώτηση τσεκάρετε το κουτάκι το οποίο αντιπροσωπεύει τις σκέψεις και/ή τις απόψεις σας για την συγκεκριμένη ερώτηση.

13 13 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Δημογραφικά - στοιχεία Ε.1. Ποιο είναι το φύλο σας; Άνδρας Γυναίκα Ε.2. Ποια είναι η ηλικία σας; Ε.3. Ποιό το εξάμηνο διανύετε; Ε.4. Πόσα χρόνια χρησιμοποιείτε το Internet; Ε.5. Πόσα χρόνια χρησιμοποιείτε το e-class;.. Χρόνια.. Χρόνια

14 14 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Δημογραφικά - στοιχεία Ε.6. Έχετε δικό σας Η/Υ; ΝΑΙ ΟΧΙ Ε.7. Πόσα μαθήματα έχετε παρακολουθήσει τα οποία υποστηρίζονται από το e-class;.. Μαθήματα Ε.8. Πόσες φορές την εβδομάδα χρησιμοποιείτε το e-class; Ε.9. Σε ποιο Τμήμα ανήκετε;..

15 15 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Ενότητα 1 η Χαρακτηριστικά Καθηγητή Στην έρευνά μας, ο παράγοντας «χαρακτηριστικά των καθηγητών» περιλαμβάνει 13 προσδιοριστικές μεταβλητές (A1.1 - A1.13), έτσι ώστε να ερευνηθούν τα χαρακτηριστικά αυτά. Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A1.1 - A1.7 υιοθετήθηκαν από το Selim (2005) και χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως από τους Volery και Lord (2000), για να εξεταστεί η στάση του καθηγητή απέναντι στην τεχνολογία, το στυλ της διδασκαλίας και το πόσο μπορεί να ελέγξει την τεχνολογία. Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A1.8 και A1.9 υιοθετήθηκαν από το Lim et al. (2008) για να μετρηθεί η διαθεσιμότητα του καθηγητή.

16 16 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Ενότητα 1 η Ενότητα 1 η Χαρακτηριστικά Καθηγητή Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A A1.11 υιοθετήθηκαν από το Selim (2005) και χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως από τους Volery και Lord (2000). Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A A1.13 υιοθετήθηκαν από το Selim (2005) και χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως από το Soong et al. (2001). Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A A1.13 θα χρησιμοποιηθούν για να ελεγχθεί εάν οι καθηγητές είναι σχετικοί με την εκπαίδευση μέσω διαδικτύου και το e-class.

17 17 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Μορφή 1 ης Ενότητας Χαρακτηριστικά Καθηγητή: Με τις παρακάτω προτάσεις θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε την στάση του καθηγητή (γενικά) απέναντι στην τεχνολογία, το στυλ της διδασκαλίας και το πόσο μπορεί να ελέγξει την τεχνολογία (1-7), την διαθεσιμότητα του καθηγητή (8-9), την αξιοποίηση του e-class από τους καθηγητές (10-13). Απόλυτα Ούτε Διαφωνώ Ούτε Διαφωνώ Διαφωνώ Απόλυτα A1.1 Ο καθηγητής δείχνει ενθουσιασμό κατά την διάρκεια του μαθήματος μέσα στη τάξη. A1.2 Ο τρόπος με τον οποίο ο καθηγητής παρουσιάζει το μάθημα, κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μου. A1.3 Ο καθηγητής είναι φιλικός με όλους τους φοιτητές. A1.4 Ο καθηγητής επιδεικνύει πραγματικό ενδιαφέρον για τους φοιτητές. A1.5 Οι φοιτητές αισθάνονται ότι είναι ευπρόσδεκτοι από τον καθηγητή όταν του ζητούν την βοήθεια ή τις συμβουλές του. A1.6 Ο καθηγητής ενθαρρύνει τη συμμετοχή των φοιτητών κατά την διάρκεια του μαθήματος. A1.7 Ο καθηγητής παροτρύνει τους φοιτητές να υποβάλλουν ερωτήσεις ώστε να λαμβάνουν απαντήσεις.

18 18 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Μορφή 1 ης Ενότητας Χαρακτηριστικά Καθηγητή: Με τις παρακάτω προτάσεις θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε την στάση του καθηγητή (γενικά) απέναντι στην τεχνολογία, το στυλ της διδασκαλίας και το πόσο μπορεί να ελέγξει την τεχνολογία (1-7), την διαθεσιμότητα του καθηγητή (8-9), την αξιοποίηση του e-class από τους καθηγητές (10-13). Απόλυτα Ούτε Διαφωνώ Ούτε Διαφωνώ Διαφωνώ Απόλυτα A1.8 Η επικοινωνία, η πρόσβαση και η επαφή με τον καθηγητή γίνονται εύκολα. A1.9 Ο καθηγητής ελέγχει συχνά το του και έτσι απαντάει άμεσα στις απορίες των φοιτητών. A1.10 Ο καθηγητής εξηγεί αναλυτικά πώς πρέπει να χρησιμοποιούνται τα εργαλεία της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class). A1.11 Ο καθηγητής φαίνεται να ενδιαφέρεται για τη χρήση των ενοτήτων της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) από τους φοιτητές. A1.12 Ο καθηγητής ενθαρρύνει και παρακινεί τους φοιτητές να χρησιμοποιήσουν τις ενότητες της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class). A1.13 Ο καθηγητής επιδιώκει να παραδίδει εκπαιδευτικό υλικό (παρουσιάσεις - εργασίες συζητήσεις ερωτήσεις) μέσω της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class).

19 19 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Ενότητα 2 η Χαρακτηριστικά Φοιτητή Προκειμένου να καθοριστεί ο τομέας «χαρακτηριστικά των φοιτητών» συμπεριλήφθηκαν είκοσι (20) προσδιοριστικές μεταβλητές (A2.1 - A2.20). Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A2.1 και A2.2 μετρούν το κίνητρο του φοιτητή για χρήση της εκπαίδευσης μέσω διαδικτύου. Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A2.3 - A2.7 μετρούν την τεχνική ικανότητα του φοιτητή.

20 20 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Ενότητα 2 η Χαρακτηριστικά Φοιτητή Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A2.8 - A2.14 αναπτύχθηκαν για να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου της σειράς μαθημάτων της εκπαίδευσης μέσω διαδικτύου, της δομής και του σχεδιασμού, όπως τα αντιλαμβάνονται οι φοιτητές. Τέλος, οι προσδιοριστικές μεταβλητές A A2.20 αναπτύχθηκαν, σε γενικές γραμμές, για να μετρήσουν στάσεις και συμπεριφορές των φοιτητών απέναντι στην εκπαίδευση μέσω διαδικτύου.

21 21 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Ενότητα 2 η Χαρακτηριστικά Φοιτητή Οι πρώτες δεκατέσσερις (14) προσδιοριστικές μεταβλητές υιοθετήθηκαν από τον Selim (2005) και οι υπόλοιπες από το Lim et al. (2008). Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A2.1 - A2.7 είχαν επίσης χρησιμοποιηθεί προηγουμένως από το Soong et al. (2001).

22 22 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Μορφή 2 ης Ενότητας Χαρακτηριστικά Μαθητή: Με τις παρακάτω προτάσεις θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε το κίνητρο του φοιτητή για χρήση της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (1-2), την τεχνική ικανότητα του φοιτητή (3-7), την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου της σειράς μαθημάτων της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου, της δομής και του σχεδιασμού, όπως τα αντιλαμβάνονται οι φοιτητές (8-14), τις στάσεις και συμπεριφορές των φοιτητών απέναντι στην εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου (15-20). A2.1 Η χρήση της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) με ενθαρρύνει να αναζητώ περισσότερες πτυχές ενός θέματος σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους. A2.2 Η εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου (e-class) με ενθαρρύνει να συμμετέχω πιο ενεργά σε συζητήσεις που αφορούν το μάθημα σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους. A2.3 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ Η/Υ. Απόλυτα Ούτε Διαφωνώ Ούτε Διαφωνώ Διαφωνώ Απόλυτα A2.4 Χρησιμοποιώ Η/Υ για δουλειά αλλά και για παιχνίδι. A2.5 Είχα γνώσεις σχετικές με Η/Υ και την χρήση διάφορων εφαρμογών πριν παρακολουθήσω μαθήματα βασισμένα στην εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου (e-class). A2.6 Η προηγούμενη εμπειρία και γνώση μου σχετικά με τη χρήση Η/Υ με βοήθησαν στην χρήση της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class). A2.7 Τα μαθήματα που βασίζονται στην χρήση της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) δεν μου προκαλούν φόβο.

23 23 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Μορφή 2 ης Ενότητας Χαρακτηριστικά Μαθητή: Με τις παρακάτω προτάσεις θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε το κίνητρο του φοιτητή για χρήση της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (1-2), την τεχνική ικανότητα του φοιτητή (3-7), την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου της σειράς μαθημάτων της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου, της δομής και του σχεδιασμού, όπως τα αντιλαμβάνονται οι φοιτητές (8-14), τις στάσεις και συμπεριφορές των φοιτητών απέναντι στην εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου (15-20). A2.8 Οι οδηγίες χρήσης των ενοτήτων της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) είναι επαρκώς κατανοητές. A2.9 Το περιεχόμενο των ενοτήτων του μαθήματος της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) είναι επαρκές και απόλυτα σχετικό με την ύλη του μαθήματος. A2.10 Είναι εύκολο να κατανοήσω τη δομή των ενοτήτων των μαθημάτων της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class). A2.11 Είναι εύκολο να περιηγηθώ στην προσφερόμενη πλατφόρμα της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) του Τ.Ε.Ι. A2.12 Οι ενότητες των μαθημάτων που παρουσιάζονται στην πλατφόρμα της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) είναι διαθέσιμες συνέχεια. A2.13 Το σχετικό με το μάθημα εκπαιδευτικό υλικό είναι διαθέσιμο εγκαίρως. A2.14 Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ο σχεδιασμός των ενοτήτων της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) είναι καλός. Απόλυτα Ούτε Διαφωνώ Ούτε Διαφωνώ Διαφωνώ Απόλυτα

24 24 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Μορφή 2 ης Ενότητας Χαρακτηριστικά Μαθητή: Με τις παρακάτω προτάσεις θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε το κίνητρο του φοιτητή για χρήση της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (1-2), την τεχνική ικανότητα του φοιτητή (3-7), την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου της σειράς μαθημάτων της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου, της δομής και του σχεδιασμού, όπως τα αντιλαμβάνονται οι φοιτητές (8-14), τις στάσεις και συμπεριφορές των φοιτητών απέναντι στην εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου (15-20). A2.15 Ανυπομονώ να τελειώσω τις σπουδές μου. Απόλυτα Ούτε Διαφωνώ Ούτε Διαφωνώ Διαφωνώ Απόλυτα A2.16 Θεωρώ ότι είμαι ικανός να χειριστώ την τεχνολογία. A2.17 Θεωρώ ότι είμαι ικανός να συμμετέχω σε όλες τις δραστηριότητες που προσφέρονται από την εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου (e-class) A2.18 Είμαι πρόθυμος να συμμετέχω στις δραστηριότητες που προσφέρονται από την εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου (e-class) A2.19 Έχω τόσο το θεωρητικό υπόβαθρο όσο και τα κίνητρα για να μάθω και να χρησιμοποιήσω τις δραστηριότητες που προσφέρονται από την εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου (e-class) A2.20 Είμαι ικανοποιημένος με την ευελιξία χώρου και χρόνου που προσφέρει η εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου (e-class)

25 25 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Ενότητα 3 η Τεχνολογία Πληροφοριών Ο τομέας «τεχνολογία πληροφοριών» περιλαμβάνει δεκατρείς (13) προσδιοριστικές μεταβλητές (A3.1 - A3.13). Αυτές θα χρησιμοποιηθούν για να μετρήσουν την αξιοπιστία, τον πλούτο, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας στο Τ.Ε.Ι. Καβάλας. Οι προσδιοριστικές μεταβλητές υιοθετήθηκαν από τον Selim (2005).

26 26 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Ενότητα 3 η Τεχνολογία Πληροφοριών Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A3.1 - A3.8 χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως από τους Volery και Lord (2000) και μέτρησαν την ευκολία πρόσβασης και πλοήγησης στο Διαδίκτυο των Πανεπιστημιουπόλεων, την ταχύτητα πλοήγησης, την ευκολία χρήσης των ιστοσελίδων των μαθημάτων, την αποδοτικότητα της διεπαφής του χρήστη, την αξιοπιστία επικοινωνίας φοιτητή με φοιτητή και την επικοινωνία φοιτητή με καθηγητή.

27 27 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Ενότητα 3 η Τεχνολογία Πληροφοριών Οι προσδιοριστικές μεταβλητές A3.9 - A3.13 αναπτύχθηκαν για να συλλάβουν την αποτελεσματικότητα της υποδομής και των υπηρεσιών Τεχνολογίας Πληροφορίας (IT) που είναι διαθέσιμες στο Τ.Ε.Ι. Καβάλας. Θα χρησιμοποιηθούν για να μετρηθεί η συνέπεια της πρόσβασης στους υπολογιστές, χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία, την αξιοπιστία του δικτύου του Τ.Ε.Ι. Καβάλας και την αποδοτικότητα των συστημάτων πληροφοριών για τους φοιτητές.

28 28 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Μορφή 3 ης Ενότητας Τεχνολογία: Οι παρακάτω προτάσεις χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να ερευνηθεί η ευκολία πρόσβασης και πλοήγησης στο Διαδίκτυο του Τ.Ε.Ι., την ταχύτητα πλοήγησης, την ευκολία χρήσης των ιστοσελίδων των μαθημάτων, την αποδοτικότητα της διεπαφής του χρήστη, την αξιοπιστία επικοινωνίας φοιτητή με φοιτητή και την επικοινωνία φοιτητή με καθηγητή (1-8), την αποτελεσματικότητα της υποδομής και των υπηρεσιών Τεχνολογίας Πληροφορίας (IT) που είναι διαθέσιμες στο Τ.Ε.Ι. Καβάλας (9-13). A3.1 Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο Internet από το ΤΕΙ. A3.2 Δεν αντιμετωπίζω προβλήματα κατά τη διάρκεια αναζήτησης κάποιων πραγμάτων. A3.3 Η ταχύτητα αναζήτησης είναι ικανοποιητική. A3.4 Γενικά, η πλατφόρμα εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) είναι εύκολη όσον αφορά τη χρήση της. A3.5 Υπάρχει καλή δομή και παρουσίαση των πληροφοριών στην πλατφόρμα εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class). A3.6 Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένες οι ιστοσελίδες (χρώματα φόντο) είναι ευχάριστος (αρμονικός ευδιάκριτος). A3.7 Μπορώ να έρθω σε επαφή με τους συμφοιτητές μου μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class). Απόλυτα Ούτε Διαφωνώ Ούτε Διαφωνώ Διαφωνώ Απόλυτα

29 29 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Μορφή 3 ης Ενότητας Τεχνολογία: Οι παρακάτω προτάσεις χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να ερευνηθεί η ευκολία πρόσβασης και πλοήγησης στο Διαδίκτυο του Τ.Ε.Ι., την ταχύτητα πλοήγησης, την ευκολία χρήσης των ιστοσελίδων των μαθημάτων, την αποδοτικότητα της διεπαφής του χρήστη, την αξιοπιστία επικοινωνίας φοιτητή με φοιτητή και την επικοινωνία φοιτητή με καθηγητή (1-8), την αποτελεσματικότητα της υποδομής και των υπηρεσιών Τεχνολογίας Πληροφορίας (IT) που είναι διαθέσιμες στο Τ.Ε.Ι. Καβάλας (9-13). A3.8 Μπορώ εύκολα να επικοινωνήσω με τον καθηγητή μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class). A3.9 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο όνομα χρήστη και τον ίδιο κωδικό σε κάθε Η/Υ στο ΤΕΙ. A3.10 Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα εργαστήρια πληροφορικής για εξάσκηση. A3.11 Το δίκτυο του ΤΕΙ είναι αξιόπιστο και ασφαλές. Απόλυτα Ούτε Διαφωνώ Ούτε Διαφωνώ Διαφωνώ Απόλυτα A3.12 Μπορώ να εγγραφώ σε μαθήματα on-line με τη χρήση Banner. A3.13 Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι το Τ.Ε.Ι. έχει επαρκή υποδομή σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών.

30 30 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Ενότητα 4 η Υποστήριξη Ο τομέας «Πανεπιστημιακή υποστήριξη» καλύφθηκε από πέντε (5) προσδιοριστικές μεταβλητές (A4.1 - A4.5), οι οποίοι υιοθετήθηκαν από το Selim (2005) και χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να ερευνηθεί η αποτελεσματικότητα και η αποδοτικότητα της Πανεπιστημιακής τεχνικής υποστήριξης, των υπηρεσιών βιβλιοθηκών και τέλος, η αξιοπιστία των εργαστηρίων των υπολογιστών.

31 31 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Μορφή 4 ης Ενότητας Υποστήριξη: Οι παρακάτω προτάσεις χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να ερευνηθεί η αποτελεσματικότητα και η αποδοτικότητα της υποστήριξης στο ΤΕΙ, των υπηρεσιών βιβλιοθηκών και τέλος, η αξιοπιστία των εργαστηρίων των υπολογιστών (1-5). A4.1 Έχω εύκολη πρόσβαση στη κεντρική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και μου δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης πληροφοριών. A4.2 Μπορώ να ζητήσω τεχνική υποστήριξη από τους τεχνικούς του ιδρύματος. A4.3 Νομίζω ότι η υποστήριξη που υπάρχει για την χρήση της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) του Τ.Ε.Ι. είναι καλή. A4.4 Υπάρχουν αρκετοί Η/Υ στο ίδρυμα για εξάσκηση και χρήση. A4.5 Μπορώ εύκολα να εκτυπώσω τις εργασίες και το υλικό μου. Απόλυτα Ούτε Διαφωνώ Ούτε Διαφωνώ Διαφωνώ Απόλυτα

32 32 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Ενότητα 5 η Υποστήριξη Στον τομέα «Πρόθεση Χρήσης του e class» χρησιμοποιήθηκαν πέντε (4) προσδιοριστικές μεταβλητές (A5.1 A5.4), οι οποίες υιοθετήθηκαν από το Selim (2006), με σκοπό να μετρήσουν την πρόθεση των φοιτητών σχετικά με τη χρήση του e class. Με άλλα λόγια, θέλουμε να μετρήσουμε πόσο πρόθυμοι είναι να ακολουθήσουν ένα τέτοιο είδος μάθησης, που ήταν ως τώρα άγνωστο σε αυτούς.

33 33 Συγγραφή Ερωτηματολογίου Μορφή 5 ης Ενότητας Πρόθεση χρήσης της πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης: Με τις παρακάτω προτάσεις θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε την πρόθεση των φοιτητών σχετικά με τη χρήση του e class (1-4). Απόλυτα Ούτε Διαφωνώ Ούτε Διαφωνώ Διαφωνώ Απόλυτα A5.1 Πιστεύω ότι η χρήση της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) είναι μια καλή ιδέα. A5.2 Πιστεύω ότι η χρήση της εκπαίδευσης μέσω Διαδικτύου (e-class) είναι μια χρήσιμη ιδέα. A5.3 Σκοπεύω να εγγραφώ σε μαθήματα που υποστηρίζονται μέσω Διαδικτύου. A5.4 Η δομή, η συμμετοχή και η συνεισφορά της χρήσης του e-class στην εκπαίδευση μου, με βοηθάει να μάθω καλύτερα.

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης των Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (το ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης των Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (το ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Το ερωτηματολόγιο...

Το ερωτηματολόγιο... 1 Η έρευνά μας... Έλαβε μέρος στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ κατά το χειμερινό εξάμηνο 2012-2013 στο τμήμα Αυτοματισμού Έγινε σε εθελοντική - ανώνυμη βάση από τους φοιτητές. Το ερωτηματολόγιο μοιράστηκε κατά την 8 η

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο. Τρόποι χορήγησης: α) Με αλληλογραφία β) Με απευθείας χορήγηση γ) Τηλεφωνικά

Ερωτηματολόγιο. Τρόποι χορήγησης: α) Με αλληλογραφία β) Με απευθείας χορήγηση γ) Τηλεφωνικά Ερωτηματολόγιο Το ερωτηματολόγιο αποτελείται από μια σειρά ερωτήσεων, οι οποίες έχουν ως στόχο την καταγραφή των απόψεων, γνώσεων ή στάσεων μιας ομάδας ατόμων. Τρόποι συμπλήρωσης: α) άμεσος (ο ίδιος ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Αξιολογήστε τις ακόλουθες προτάσεις που αφορούν στο μάθημα Το μάθημα είναι: Θεωρητικό Πρακτικό Θεωρητικό και Πρακτικό (Αν το μάθημα είναι Θεωρητικό, δεν ενεργοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση: Οι στόχοι του θεωρητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Οι στόχοι του θεωρητικού μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Οι στόχοι του

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφή ερευνητικής πρότασης

Συγγραφή ερευνητικής πρότασης Συγγραφή ερευνητικής πρότασης 1 o o o o Η ερευνητική πρόταση είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό τμήμα της έρευνας. Η διατύπωσή της θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, περιεκτική και βασισμένη στην ανασκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση: Οι στόχοι του θεωρητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Οι στόχοι του θεωρητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση: Οι στόχοι του θεωρητικού μαθήματος ήταν σαφείς;

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Οι στόχοι του θεωρητικού μαθήματος ήταν σαφείς;

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Οι στόχοι του θεωρητικού μαθήματος ήταν σαφείς;

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Οι στόχοι του θεωρητικού μαθήματος ήταν σαφείς;

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Οι στόχοι του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Διπλωματική Εργασία ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΛΚΟΥ Επιβλέπων καθηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Οι στόχοι του θεωρητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση: Οι στόχοι του εργαστηριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ. Statistics ΤΜΗΜΑ. Valid 9743 N Missing 0. Mean 4,45. Median 4,00. Std. Deviation 2,593. Variance 6,722

ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ. Statistics ΤΜΗΜΑ. Valid 9743 N Missing 0. Mean 4,45. Median 4,00. Std. Deviation 2,593. Variance 6,722 Περιγραφικά Στοιχεία - Ανάλυση ανά ερώτηση στο σύνολο του δείγματος και ανά κλίμακα μελέτης στα ερωτηματολόγια εξαμήνου χειμερινού εξαμήνου 2014-2015 για το ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. Τα περιγραφικά στατιστικά μας

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωση Ηλεκτρονικού Ερωτηματολογίου Μαθήματος

Συμπλήρωση Ηλεκτρονικού Ερωτηματολογίου Μαθήματος Συμπλήρωση Ηλεκτρονικού Ερωτηματολογίου Μαθήματος Με την φόρμα που ακολουθεί μπορείτε να υποβάλετε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο για το παρακάτω μάθημα. Τίτλος Μαθήματος:... Διδάσκων/ουσα:... Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης των Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (το ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 719486 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 61 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 61 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 50 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή Μoνάδα Διασφάλισης Ποιότητας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αρχική Σελίδα Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. (ΟΔ0) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές Το παρόν απογραφικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση: Οι στόχοι του εργαστηριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση: Οι στόχοι του εργαστηριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ Μέρος Θεωρία (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση: Οι στόχοι του θεωρητικού

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 78478 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: συνόλου:.% σελίδα / 5 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S. Θέλετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο;

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ A' Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος: Οι στόχοι του εργαστηριακού μαθήματος ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Μητρώο Τεκµηρίων Εκπαιδευτή ΕΝΟΤΗΤΑ/ΣΤΟΙΧΕΙΟ E/15 ΑΝΑΦΟΡΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ 15 ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΣ Χρίστου Χρίστος

Μητρώο Τεκµηρίων Εκπαιδευτή ΕΝΟΤΗΤΑ/ΣΤΟΙΧΕΙΟ E/15 ΑΝΑΦΟΡΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ 15 ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΣ Χρίστου Χρίστος 1. Προσδιορισµός κατάλληλων µέτρων αξιολόγησης για το πρόγραµµα ECDL α. Εφαρµογή διαφορετικών επιπέδων αξιολόγησης στο πρόγραµµα ECDL. Η αξιολόγηση του προγράµµατος ECDL πρέπει να διενεργείται σε 4 επίπεδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος:

Διαβάστε περισσότερα

1= <2 Ώρες, 2=2-4 Ώρες, 3=4-6 Ώρες, 4=6-8 Ώρες, 5= >8 Ώρες

1= <2 Ώρες, 2=2-4 Ώρες, 3=4-6 Ώρες, 4=6-8 Ώρες, 5= >8 Ώρες ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ X2011-2012 Ονοµασία Μαθήµατος: Υπεύθυνος ιδάσκων (ονοµατεπώνυµο): Ηµεροµηνία και Ώρα: Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό: Βαθµολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση: Οι στόχοι του εργαστηριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση: Οι στόχοι του εργαστηριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος: Ερώτηση: Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 777 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: συνόλου: σελίδα / Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S. Θέλετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο; Ναι

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Μάθημα ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς 492 4 3,81 1,8 1 5 Η ύλη που καλύφθηκε ανταποκρίνεται στους στόχους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΔΑΣΚΩΝ/ ΟΥΣΑ: ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ:. Σας παρακαλούμε, απαντώντας στα δύο ερωτηματολόγια που ακολουθούν,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ. Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Μαθήματος/ Διδασκαλίας από τους Φοιτητές

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ. Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Μαθήματος/ Διδασκαλίας από τους Φοιτητές ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Μαθήματος/ Διδασκαλίας από τους Φοιτητές Έκδοση 5.0

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αξιολόγηση: ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2014-2015 Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ Μέρος Εργαστήριο (μόνο) μαθήματος: Οι στόχοι του εργαστηριακού

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Μιγαδική Ανάλυση II' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Μιγαδική Ανάλυση II' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 413448 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 14 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 14 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 43 σελίδα 2 / 43 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: Θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

Προτιμήσεις εκπαιδευτικών στην επίλυση προβλημάτων με συμμετρία. Στόχος έρευνας

Προτιμήσεις εκπαιδευτικών στην επίλυση προβλημάτων με συμμετρία. Στόχος έρευνας Προτιμήσεις εκπαιδευτικών στην επίλυση προβλημάτων με συμμετρία Πουλιτσίδου Νιόβη- Χριστίνα Τζιρτζιγάνης Βασίλειος Φωκάς Δημήτριος Στόχος έρευνας Να διερευνηθούν οι παράγοντες, που επηρεάζουν την επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ακ. έτος 212-213 Εαρινό εξάμηνο Page 1 of 16 Ακ. έτος 212-213 Εαρινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Χαρακτηριστικά φοιτητή Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Παρακολουθώ τακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Μεθοδολογία Εκπαιδευτικής Έρευνας στη ΜΕ

Μεθοδολογία Εκπαιδευτικής Έρευνας στη ΜΕ Μεθοδολογία Εκπαιδευτικής Έρευνας στη ΜΕ Χ Α Ρ Α Λ Α Μ Π Ο Σ Σ Α Κ Ο Ν Ι Δ Η Σ, Δ Π Θ Μ Α Ρ Ι Α Ν Ν Α Τ Ζ Ε Κ Α Κ Η, Α Π Θ Α. Μ Α Ρ Κ Ο Υ, Δ Π Θ Α Χ Ε Ι Μ Ε Ρ Ι Ν Ο 2 0 17-2018 2 ο παραδοτέο 8/12/2016

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Έρευνας. Εισήγηση 10 η Κατασκευή Ερωτηματολογίων

Τεχνικές Έρευνας. Εισήγηση 10 η Κατασκευή Ερωτηματολογίων Τεχνικές Έρευνας Ε. Ζέτου Ε εξάμηνο 2010-2011 Εισήγηση 10 η Κατασκευή Ερωτηματολογίων ΣΚΟΠΟΣ Η συγκεκριμένη εισήγηση έχει σαν σκοπό να δώσει τις απαραίτητες γνώσεις στο/στη φοιτητή/τρια για τον τρόπο διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία 1 η Ενεργή παρακολούθηση του Διεθνούς Συνεδρίου Scinte2015 με θέμα «Science in Technology»

Εργασία 1 η Ενεργή παρακολούθηση του Διεθνούς Συνεδρίου Scinte2015 με θέμα «Science in Technology» ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Εργασία 1 η Ενεργή παρακολούθηση του Διεθνούς Συνεδρίου Scinte2015

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Χειμερινό εξαμήνο του ακ. έτους

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Χειμερινό εξαμήνο του ακ. έτους Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Χειμερινό εξαμήνο του ακ. έτους 214-215 Μάθημα ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι

Διαβάστε περισσότερα

Διδάσκων / Διδάσκουσα του μαθήματος

Διδάσκων / Διδάσκουσα του μαθήματος Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Εαρινό εξαμήνο του ακ. έτους 12-13 ΕΝΟΤΗΤΑ: Διδάσκων / Διδάσκουσα του μαθήματος Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PLAY4GUIDANCE ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX) Συγγραφέας: Jan M. Pawlowski, Hochschule Ruhr West (HRW) Page 1 of 7 Κατηγορία Ικανότητας Περιγραφή Ικανότητας Περιγραφή του επιπέδου επάρκειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΔΑΣΚΩΝ/ ΟΥΣΑ: ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ:. Σας παρακαλούμε, απαντώντας στα δύο ερωτηματολόγια που ακολουθούν,

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο προς καθηγητές φυσικών επιστημών

Ερωτηματολόγιο προς καθηγητές φυσικών επιστημών NTSE - Nano Technology Science Education Project No: 511787-LLP-1-2010-1-TR-KA3-KA3MP Ερωτηματολόγιο προς καθηγητές φυσικών επιστημών 1. Ποια θέματα στον τομέα των φυσικών επιστημών θεωρείτε ότι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΥΔΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Ακ. έτος Χειμερινό εξάμηνο

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΥΔΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Ακ. έτος Χειμερινό εξάμηνο Ακ. έτος 14-15 Χειμερινό εξάμηνο Page 1 of 16 Ακ. έτος 14-15 Χειμερινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Εαρινό εξάμηνο του ακ. έτους 15-16 Μάθημα ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία

Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία Μαθησιακά Αποτελέσματα Ο εκπαιδευτής θα πρέπει: Να είναι ικανός να αναγνωρίζει τί βοηθά στη διατήρηση της μάθησης και

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή Μoνάδα Διασφάλισης Ποιότητας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αρχική Σελίδα Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. (ΟΔ0) ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Εκτύπωση Σελίδας ΧΡΗΜΑΤΟΣ & ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

(ΟΔ043) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

(ΟΔ043) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή Μoνάδα Διασφάλισης Ποιότητας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αρχική Σελίδα Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. (ΟΔ0) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Εκτύπωση Σελίδας ΔΙΚΑΙΟ Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Ανακαλύψτε νέες επιχειρήσεις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Ανακαλύψτε νέες επιχειρήσεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Ανακαλύψτε νέες επιχειρήσεις Ent-teach Κεφάλαιο 2 Αναγνώριση ευκαιριών Περιγραφή της εκπαιδευτικής δραστηριότητας Αυτή η εκπαιδευτική δραστηριότητα στοχεύει να βοηθήσει τους

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Θεωρία Αριθμών' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Θεωρία Αριθμών' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 638923 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 18 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 18 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 52 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Ερωτηματολόγιο Ερωτηματολόγιο 9858 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 9858 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: συνόλου: 25 25.% σελίδα / 49 Ερωτηματολόγιο 9858

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1.ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Προπτυχιακό ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1207002 ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ 7 ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ: «ΜΟ.ΔΙ.Π» (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» Κωδικός MIS

ΠΡΑΞΗ: «ΜΟ.ΔΙ.Π» (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» Κωδικός MIS ΠΡΑΞΗ: «ΜΟ.ΔΙ.Π» (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» Κωδικός MIS 299516 ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΜΟΔΙΠ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» και α/α «01» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Εκπαίδευση και Δια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ Π ΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Π ΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ Π ΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Π ΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ Π ΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Π ΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Κ Υ Κ Λ Ο Υ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Η Σ Κ Α Ι Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ 556 3 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Ματούλας Γεώργιος Δάσκαλος ΔΣ Ευξινούπολης

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή Μoνάδα Διασφάλισης Ποιότητας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αρχική Σελίδα Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. (ΟΔ0) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή Μoνάδα Διασφάλισης Ποιότητας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αρχική Σελίδα Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. (ΜΑ0) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ Εκτύπωση Σελίδας ΕΠΙΣΤΗΜΗ Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Σχέση αυτεπάρκειας και πληροφοριακής συµπεριφοράς των χρηστών της βιβλιοθήκης του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Σχέση αυτεπάρκειας και πληροφοριακής συµπεριφοράς των χρηστών της βιβλιοθήκης του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ KAI ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ KAI ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Σχέση αυτεπάρκειας και πληροφοριακής συµπεριφοράς των χρηστών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Is είναι βιώσιμη η επιχείρηση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Is είναι βιώσιμη η επιχείρηση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Is είναι βιώσιμη η επιχείρηση Ent-teach κεφαλαιο 3 - Ανάλυση Αγοράς Περιγραφή της εκπαιδευτικής δραστηριότητας Αυτή η εκπαιδευτική δραστηριότητα απευθύνεται σε μαθητές από όλους

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή Μoνάδα Διασφάλισης Ποιότητας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αρχική Σελίδα Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. (ΜΑ07) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Εκτύπωση Σελίδας ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού

Διαβάστε περισσότερα

Μέγιστη τιμή Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς ,18 0, ,5 4,31 0, ,29 0, ,82 1, ,71 1,27 1 5

Μέγιστη τιμή Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς ,18 0, ,5 4,31 0, ,29 0, ,82 1, ,71 1,27 1 5 ΑΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ Μάθημα Ακ. έτος 214-215 Εαρινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς Η ύλη που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.ΔΙ.Π. 1 ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Πανεπιστήμιο Σχολή Τμήμα: Τομέας: Όνομα και τίτλος διδάσκοντος: Επιστημονική ειδίκευση Τίτλοι και κωδικοί διδασκόμενων μαθημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ρετσινάς Σωτήριος ΠΕ 1703 Ηλεκτρολόγων ΑΣΕΤΕΜ

Ρετσινάς Σωτήριος ΠΕ 1703 Ηλεκτρολόγων ΑΣΕΤΕΜ Ρετσινάς Σωτήριος ΠΕ 1703 Ηλεκτρολόγων ΑΣΕΤΕΜ Τι είναι η ερευνητική εργασία Η ερευνητική εργασία στο σχολείο είναι μια δυναμική διαδικασία, ανοιχτή στην αναζήτηση για την κατανόηση του πραγματικού κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα

Title: "Μια έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών πληροφορίας στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση: Μελέτη περίπτωσης "

Title: Μια έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών πληροφορίας στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση: Μελέτη περίπτωσης Title: "Μια έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών πληροφορίας στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση: Μελέτη περίπτωσης " Ioulia Sidera-Sideri Alison Pickard School of Computing,

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Ανάλυση ΙΙ' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Ανάλυση ΙΙ' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 762288 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 10 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 10 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 49 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος. Εκπαίδευση μέσα από την Τέχνη. [Αξιολόγηση των 5 πιλοτικών τμημάτων]

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος. Εκπαίδευση μέσα από την Τέχνη. [Αξιολόγηση των 5 πιλοτικών τμημάτων] Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Εκπαίδευση μέσα από την Τέχνη [Αξιολόγηση των 5 πιλοτικών τμημάτων] 1. Είστε ικανοποιημένος/η από το Πρόγραμμα; Μ. Ο. απαντήσεων: 4,7 Ικανοποιήθηκαν σε απόλυτο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Διδάσκων: Σύνολο Εαρινό εξάμηνο 2017-2018 Μάθημα: Σύνολο Σύνολο ερωτηματολογίων: 441 Ερωτήσεις για το/τη

Διαβάστε περισσότερα

5. Είστε ικανοποιημένος/η από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΣΕ;

5. Είστε ικανοποιημένος/η από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΣΕ; ΕΕ(1)... Ε15 - Αναλυτικό ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΣΕ(2)... ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ Παρακαλούμε διατηρείστε το έντυπο του ερωτηματολογίου σε καλή κατάσταση για τη διευκόλυνση της

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή Μoνάδα Διασφάλισης Ποιότητας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αρχική Σελίδα Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. (ΟΔ08) ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή Μoνάδα Διασφάλισης Ποιότητας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αρχική Σελίδα Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. (ΟΔ07) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Διδάσκων: Σύνολο Χειμερινό εξάμηνο 2017-2018 Μάθημα: Σύνολο Σύνολο ερωτηματολογίων: 59 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια 1. Έτος Σπουδών: 1 1ο έτος 54 92% 2 2ο έτος 4

Διαβάστε περισσότερα

Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ (Θεωρία) 21/03/2017. Διδάσκουσα: Αδαμαντία Κ. Σπανακά

Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ (Θεωρία) 21/03/2017. Διδάσκουσα: Αδαμαντία Κ. Σπανακά Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ (Θεωρία) 21/03/2017 Διδάσκουσα: Αδαμαντία Κ. Σπανακά (madspa@otenet.gr) ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ MOOC Μαζικό: παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής μεγάλου αριθμού φοιτητών από

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία. Ημερομηνία: 15/09/2017. Intellectual Output:

Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία. Ημερομηνία: 15/09/2017. Intellectual Output: Τίτλος: Εταίρος: Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία SOSU Oestjylland Ημερομηνία: 15/09/2017 Intellectual Output: IO3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ψυχολογικές Πτυχές...2

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα της αξιολόγησης των Ασκήσεων που προσφέρονται από το τμήμα για το μάθημα Εισαγωγή στην Άλγεβρα

Αποτελέσματα της αξιολόγησης των Ασκήσεων που προσφέρονται από το τμήμα για το μάθημα Εισαγωγή στην Άλγεβρα Αποτελέσματα της αξιολόγησης των Ασκήσεων που προσφέρονται από το τμήμα για το μάθημα Εισαγωγή στην Άλγεβρα Περίοδος συμπλήρωσης ερωτηματολογίου 15.1.2014-21.1.2014 Το ερωτηματολόγιο απαντήθηκε από 64

Διαβάστε περισσότερα

Μέγιστη τιμή Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς 6 4 4,17 0, ,67 0, ,5 4,33 0, , ,6 1,5 1 5

Μέγιστη τιμή Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς 6 4 4,17 0, ,67 0, ,5 4,33 0, , ,6 1,5 1 5 Μάθημα Ακ. έτος 215-216 Εαρινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς Η ύλη που καλύφθηκε ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Αποτίµηση εκπαιδευτικού έργου

Αποτίµηση εκπαιδευτικού έργου Τ Μ Η Μ Α Φ Υ Σ Ι Κ Η Σ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αποτίµηση εκπαιδευτικού έργου Εαρινό εξάµηνο 6-7 Ι ΑΣΚΩΝ:????????? ΜΑΘΗΜΑ:????????? ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. Αξιολόγηση διδασκαλίας Α1 Β. Αξιολόγηση περιεχοµένου µαθήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Διαφοροποίηση αποδοχής και αναστολών σε μαθησιακές εμπειρίες εισαγωγής στελεχών και υπαλλήλων επιλεγμένων

Διαφοροποίηση αποδοχής και αναστολών σε μαθησιακές εμπειρίες εισαγωγής στελεχών και υπαλλήλων επιλεγμένων Διαφοροποίηση αποδοχής και αναστολών σε μαθησιακές εμπειρίες εισαγωγής στελεχών και υπαλλήλων επιλεγμένων υπηρεσιών του ιδιωτικού τομέα της περιοχής μείζονος Θεσσαλονίκης στα δεδομένα Νέων Τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης των Πράξεων με τίτλο «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με MIS 303169 και 303167 Στο

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης θεωρητικού μαθήματος από τους Φοιτητές Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή Μoνάδα Διασφάλισης Ποιότητας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αρχική Σελίδα Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. (ΜΑ09) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Εκτύπωση Σελίδας ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ - ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

24/4/19. Τύποι έρευνας ανάλογα με τη φύση του προβλήματος ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

24/4/19. Τύποι έρευνας ανάλογα με τη φύση του προβλήματος ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ερευνητική Μεθοδολογία Τύποι έρευνας ανάλογα με τη φύση του προβλήματος l Διερευνητική έρευνα (στοχεύουν στην περιγραφή των παραμέτρων του προβλήματος) l Περιγραφική έρευνα (απαντούν

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθηματικών

Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθηματικών Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθηματικών Σχεδιασμός... αντιμετωπίζει ενιαία το πλαίσιο σπουδών (Προδημοτική, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο), είναι συνέχεια υπό διαμόρφωση και αλλαγή, για να αντιμετωπίζει την εξέλιξη,

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο απευθυνόμενο στους επιμελητές των εκπαιδεύσεων που αφορούν την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.

Ερωτηματολόγιο απευθυνόμενο στους επιμελητές των εκπαιδεύσεων που αφορούν την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. Ερωτηματολόγιο απευθυνόμενο στους επιμελητές των εκπαιδεύσεων που αφορούν την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. Το έργο ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑΣ βρίσκεται σε ενδιάμεση φάση υλοποίησης και εφαρμογής συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή του εκπαιδευτικού/ μαθησιακού υλικού (Teaching plan)

Περιγραφή του εκπαιδευτικού/ μαθησιακού υλικού (Teaching plan) On-the-fly feedback, Upper Secondary Περιγραφή του εκπαιδευτικού/ μαθησιακού υλικού (Teaching plan) Τάξη: Β Λυκείου Διάρκεια ενότητας Μάθημα: Φυσική Θέμα: Ταλαντώσεις (αριθμός Χ διάρκεια μαθήματος): 6X90

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ. Ακ. έτος Χειμερινό εξάμηνο

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ. Ακ. έτος Χειμερινό εξάμηνο Ακ. έτος 214-215 Χειμερινό εξάμηνο Page 1 of 17 Ακ. έτος 214-215 Χειμερινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

/15

/15 Ερευνα χρόνου παρακολούθησης φοιτητών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών Επιμέλεια Νίκος Γιαννακόπουλος Επεξεργασία δεδομένων Βλάντανα Τζίνοβιτς Εισαγωγή δεδομένων Φωτεινή Γατομάτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ YΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΕΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ YΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΕΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ YΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΕΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Προγράµµατος Ερωτηµατολόγιο Ικανοποίησης > Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Η αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: Σύνολο ΜΗΥΠ Μάθημα: Σύνολο ΜΗΥΠ Σύνολο ερωτηματολογίων: 755 (ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ) 1. Έτος

Διαβάστε περισσότερα