Βολιβία Νησί του Πάσχα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βολιβία Νησί του Πάσχα"

Transcript

1 Βολιβία Νησί του Πάσχα Θάλασσα από αλάτι Έρημος Ατακάμα Βόρεια Χιλή Αναχωρήσεις: 19.07, 30.08, 20.09, 11.10, 08.11, Ημέρες

2 Ένα εξωπραγματικό, ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε σεληνιακά τοπία, τεράστιες ερήμους, ηφαιστειακούς κρατήρες, θερμοπίδακες, παμπάλαια ορυχεία ασημιού, μυστηριώδη γεωγλυφικά! Κάθε χώρα και κάθε σημείο του πλανήτη μας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και φυσικές ομορφιές. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα σημεία στη Γη που ξεχωρίζουν, είτε σαν αποτέλεσμα γεωλογικών διαδικασιών είτε από την ανθρώπινη παρέμβαση. Για ορισμένα μάλιστα από αυτά οι ιστορικοί αλλά και οι γεωλόγοι εξακολουθούν να αδυνατούν να δώσουν εξήγηση σχετικά με την προέλευσή τους. Κατά αυτόν τον τρόπο και η διαδρομή κατά μήκος της τεράστιας Θάλασσας Αλατιού στη Νότια Βολιβία θα σας ξαφνιάσει, οι χρωματικοί συνδυασμοί που παίρνουν οι παράξενοι γεωλογικοί σχηματισμοί, όσο το ηλιοβασίλεμα αγκαλιάζει το σεληνιακό τοπίο της Ερήμου Ατακάμα στη Βόρεια Χιλή, θα σας μαγέψουν, ενώ το μυστηριώδες Νησί του Πάσχα με τους αινιγματικούς πέτρινους γίγαντες θα σας συναρπάσει! Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει: Το Σαλάρ ντε Ουγιούνι στη Νοτιοδυτική Βολιβία, τη μεγαλύτερη θάλασσα από αλάτι στον κόσμο -μια περιοχή μοναδική στον πλανήτη- καθώς και τις εξωγήινες λίμνες με πράσινο και κόκκινο χρώμα. Διαμονή σε ξενοδοχείο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από αλάτι! Ξενάγηση στο πανέμορφο Ποτοσί, που περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Επίσκεψη στα ορυχεία του Σέρρο Ρίκο (Πλούσιου Λόφου) στο Ποτοζί. Εκτεταμένες ξεναγήσεις, με ορμητήριο το Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα, σε όλη την περιοχή της Ερήμου Ατακάμα, με τους θερμοπίδακες, τις αλμυρές λίμνες, τους παράξενους γεωλογικούς σχηματισμούς και τα σεληνιακά τοπία στη σκιά των ηφαιστείων της Βόρειας Χιλής - εκδρομές μεγάλου κόστους. Ειδική ξενάγηση στους θερμοπίδακες Ελ Τάτιο. Τα περίπου 380 προ-ισπανικά γεωγλυφικά στην τοποθεσία Pintados («Οι Ζωγραφισμένοι»). Τον περίφημο «Γίγαντα της Ατακάμα». Το εγκαταλελειμμένο από τη δεκαετία του 1940 εργοστάσιο νίτρου στο πάλαι ποτέ οικονομικό κέντρο της περιοχής και νυν πόλη - φάντασμα, το Χάμπερστοουν. Κατά τη διάρκεια της ημερήσιας εκδρομής μας από το Σαντιάγο στο Βαλπαραΐσο και τη Βίνια Ντελ Μαρ θα επισκεφτούμε και την περίφημη Ίσλα Νέγρα, μια παραλιακή περιοχή της Κεντρικής Χιλής, όπου ο Χιλιανός συγγραφέας Πάμπλο Νερούντα είχε την κατοικία του. Επίσκεψη στο μυστηριώδες Νησί του Πάσχα, μια ηφαιστειογενή, μικροσκοπική κουκκίδα στεριάς μέσα στην απεραντοσύνη του Νότιου Ειρηνικού. Η γνωριμία μας με το Νησί του Πάσχα γίνεται με ιδιωτικές ξεναγήσεις (όχι μαζί με άλλους τουρίστες) - μία ημερήσια εκδρομή και δύο εκδρομές μισής ημέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων θα επισκεφτούμε και το Αρχαιολογικό Πάρκο (η είσοδος περιλαμβάνεται). Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

3 Υπάρχουν ορισμένα σημεία στη Γη που ξεχωρίζουν, είτε ως αποτέλεσμα γεωλογικών διαδικασιών είτε από ανθρώπινη παρέμβαση. Κατ αυτόν τον τρόπο και η διαδρομή κατά μήκος της τεράστιας Θάλασσας Αλατιού στη Νότια Βολιβία θα σας ξαφνιάσει, οι χρωματικοί συνδυασμοί που παίρνουν οι παράξενοι γεωλογικοί σχηματισμοί, όσο το ηλιοβασίλεμα αγκαλιάζει το σεληνιακό τοπίο της ερήμου Ατακάμα στη Βόρεια Χιλή, θα σας μαγέψουν, ενώ το μυστηριώδες Νησί του Πάσχα με τους αινιγματικούς πέτρινους γίγαντες θα σας συναρπάσει! Επισκεφθείτε το εξαιρετικό μουσείο Λάρκο Χερρέρα, στη Λίμα, από τα δέκα κορυφαία της Νότιας Αμερικής. Θαυμάστε από ψηλά τους εκπληκτικούς γεωγλυφικούς σχηματισμούς της Νάσκα. Κάντε εξορμήσεις στη ζούγκλα του Αμαζονίου, τον μεγαλύτερο πνεύμονα του πλανήτη μας. Εξερευνήστε το μοναδικό Κούσκο, τον "Ομφαλό της Γης". Περιηγηθείτε στο επιβλητικό φρούριο Σαξαχουαμάν με το τριπλό κυκλώπειο τείχος. Απολαύστε τη μαγεία του Μάτσου Πίτσου, της ιερής πόλης των Ίνκας. Ανακαλύψτε τις πόλεις Πίσακ και Ογιανταϊτάμπο στην Ιερή κοιλάδα των Ίνκας. Γνωρίστε τους ιθαγενείς Ούρος στα πλωτά νησιά τους, που είναι φτιαγμένα από καλάμια τοτόρα στη λίμνη Τιτικάκα. Εξερευνήστε το Σαντιάγκο, την κοσμοπολίτικη αλλά και γεμάτη αντιθέσεις πρωτεύουσα της Χιλής. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Νησί του Πάσχα, με τους μυστηριώδεις πέτρινους γίγαντες Μοάι.

4 Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Ένα εξερευνητικό ταξίδι σε μερικά από τα πιο παράξενα σημεία του πλανήτη. Με αφετηρία την πρωτεύουσα της Χιλής, το Σαντιάγο, επισκεπτόμαστε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Χιλής, το Ικίκε. Συνεχίζουμε για τη Σάντα Κρουζ της Βολιβίας, το πανέμορφο Σούκρε, που περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, και το Ποτοζί, το Ελντοράντο του ισπανικού στέμματος, χάρη στα πλούσια ορυχεία ασημιού. Στη συνέχεια, η Θάλασσα από Αλάτι και οι εξωγήινες λίμνες με το πράσινο και το κόκκινο χρώμα τους θα σημαδέψουν για πάντα τις ταξιδιωτικές μας αναμνήσεις. Το ταξίδι συνεχίζεται στο μαγευτικό σεληνιακό τοπίο της Ερήμου Ατακάμα με τους θερμοπίδακες, τις αλμυρές λίμνες και τους παράξενους γεωλογικούς σχηματισμούς στη σκιά των ηφαιστείων της Βόρειας Χιλής. Τέλος, θα επισκεφτούμε το μυστηριώδες Νησί του Πάσχα με τους αινιγματικούς πέτρινους γίγαντες, τα Μοάι - ένα υπαίθριο μουσείο πάνω στο πράσινο των λιβαδιών και το μπλε του ωκεανού.

5 Πριν από περίπου χρόνια η περιοχή του Uyuni καλυπτόταν από τα νερά μιας μεγάλης αλμυρής λίμνης έκτασης τετρ. χλμ. Με το πέρασμα των χρόνων τα νερά εξατμίστηκαν και έτσι απέμεινε στη θέση και στο μέγεθος της προϊστορικής αυτής λίμνης μια ερημική και επίπεδη έκταση αλατιού με πάχος έως και 10 μέτρα, γνωστή ως Salar de Uyuni ή Θάλασσα του Αλατιού. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίπεδη έκταση με αλάτι στον κόσμο, δεδομένου μάλιστα ότι βρίσκεται σε ύψος μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει και τον τίτλο της υψηλότερης θάλασσας αλατιού. Σήμερα αποτελεί κέντρο εξαγωγής και επεξεργασίας αλατιού με ετήσια παραγωγή περί τους τόνους - οι ειδικοί υπολογίζουν ότι το σύνολό του επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών της ανθρώπινης φυλής για αιώνες. Η Salar de Uyuni βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Βολιβίας και περικλείεται από τις εντυπωσιακές χιονοσκεπείς κορυφές της Κορδιλιέρας de Lipez και της Κορδιλιέρας de Chichas των Άνδεων. Αυτή η τεράστια, λαμπερή θάλασσα αλατιού θα στοιχειώνει τα όνειρά σας για τα επόμενα χρόνια. Το εξωγήινο εκτυφλωτικό λευκό της αλατολίμνης Salar de Uyuni κόβει την ανάσα και μας πάει νοερά σε μακρινά γαλαξιακά τοπία. Οι αντικατοπτρισμοί που προσφέρει το τοπίο είναι μαγευτικοί και το κάνουν να μοιάζει σουρεαλιστικό και απόκοσμο.

6 Έρημος Ατακάμα Πρόκειται για το πιο ξηρό μέρος στον πλανήτη. Είναι πιο ξηρή και πιο άνυδρη ακόμη και από τη Σαχάρα. Σε κάποιες περιοχές της, τις ονομαζόμενες υπέρξηρες, δεν έχει καταγραφεί ποτέ βροχόπτωση! Εδώ δεν υπάρχει άμμος. Αντίθετα κυριαρχεί ένα σύμπλεγμα άγονων εδαφών, γυμνών βράχων, αμμοχάλικου και μεταλλευμάτων. Το βλέμμα πλανιέται σαστισμένο στην αγριάδα του τοπίου. Οι γεωλογικές εντάσεις αποτυπωμένες στο χώρο οδηγούν τη φαντασία στον κοσμογονικό χαρακτήρα των Άνδεων. Λόγω της απόλυτης έλλειψης υγρασίας δεν υπάρχει ίχνος ορατής ζωής. Ακόμη και οι κάκτοι δεν τολμούν να πλησιάσουν σε αυτούς τους τόπους, δεν επιβιώνουν ούτε οι μύγες, αφού δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για να τραφούν. Βέβαια, οι συγκεκριμένες συνθήκες δεν επικρατούν σε όλη την επικράτεια της ερήμου. Όταν μάλιστα αρχίσει να φυσάει ο βολιβιανός βοριάς, οι κάτοικοι στην περιοχή γνωρίζουν καλά ότι «έρχεται βροχή», που θα ξεσπάσει ραγδαία. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο βοριάς δεν φυσάει συχνά, άρα σπανίως βρέχει. Η θερμοκρασία κυμαίνεται την ημέρα από 0 έως 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά τη νύχτα σε μερικές περιοχές πέφτει πολύ κάτω από τους -20 βαθμούς. Ένα από τα πολλά μυστήρια της Ερήμου Ατακάμα είναι ο περίφημος «Γίγαντας της Ατακάμα» (Gigante de Atacama). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανθρωπόμορφη αναπαράσταση του κόσμου, που έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών θεωριών για τη σημασία της: για πολλούς αντιπροσωπεύει μάλλον κάποιο ιερό πρόσωπο των Ινδιάνων ή μια θεότητα, ενώ το γεγονός ότι η ύψους 119 μέτρων φιγούρα μοιάζει με αστροναύτη, έχει εγείρει εικασίες για επισκέψεις εξωγήινων.

7 Νησί του Πάσχα. Ένας τόπος αέναου μυστηρίου. Είναι μια ηφαιστειογενής, μικροσκοπική κουκκίδα στεριάς μέσα στην απεραντοσύνη του Νότιου Ειρηνικού Ωκεανού. Υπάρχουν ορισμένοι τόποι πάνω στη Γη που αποπνέουν μια έντονη ατμόσφαιρα μυστηρίου και μια διάχυτη αίσθηση ιερότητας, εξάπτουν δημιουργικά τη φαντασία του ανθρώπου, προκαλούν δέος και φαίνονται να προσφέρουν επαφή με μια αδιόρατη ενεργειακή ποιότητα που ξεφεύγει από τα λόγια. Συχνά τέτοιοι τόποι χαρακτηρίστηκαν, διαχρονικά, ως «τόποι δύναμης» καθώς μπορούσαν να επηρεάζουν τους ανθρώπους με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Παραδοσιακά, τέτοιοι τόποι δύναμης συνδέθηκαν με την παρουσία αρχαίων μνημείων σε αυτά και, όπως φαίνεται, ένας τέτοιος τόπος είναι και το περίφημο Νησί του Πάσχα. Το Νησί αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά και ανθρωπολογικά αινίγματα και πλήθος υποθέσεων έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς σχετικά με τον πολιτισμό που κάποτε υπήρχε πάνω σε αυτό. Τα 887 μυστηριώδη πέτρινα αγάλματα που βρίσκονται εκεί αποτελούν επίσης ένα μεγάλο μυστήριο, καθώς δεν είναι γνωστό το πώς ακριβώς κατασκευάστηκαν, τι αναπαριστούν και κυρίως το πώς τοποθετήθηκαν στη θέση τους. Οι κάτοικοί του το αποκαλούσαν σε παλαιότερες εποχές «Τε Πίτο Ο Τε Χένουα», που σημαίνει «Ομφαλός της Γης». Σήμερα το ονομάζουν Ράπα Νούι. Καλύπτει μια έκταση περίπου 170 τετρ. χλμ. και έχει μέγιστο υψόμετρο 540 μ. Βρίσκεται περίπου χλμ. δυτικά της Χιλής (στην οποία και ανήκει) και χλμ. ανατολικά της Ταϊτής. Το κλίμα του νησιού χαρακτηρίζεται ως υποτροπικό και υπάρχουν δύο κλιματολογικές περίοδοι, η υγρή και η ξηρή. Το έδαφός του είναι άγονο και διαβρωμένο, η βλάστηση λιγοστή, ενώ υπάρχουν ενδείξεις πως κάποτε διέθετε πλούσια βλάστηση.

8 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα Σαντιάγο Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Χιλής, το Σαντιάγο, την πόλη που ίδρυσε ο Ντον Πέδρο ντε Βαλντίβια το η ημέρα: Σαντιάγο (ξενάγηση) Άφιξη και ξενάγηση της πόλης. Ξεκινάμε από το λόφο του Αγίου Χριστόφορου, ένα μητροπολιτικό πάρκο στην καρδιά της πόλης που στεφανώνεται με το άγαλμα της Παναγίας της Ελεούσας. Περνάμε από τη συνοικία Μπέλα Βίστα -την Πλάκα του Σαντιάγο- και από τη σύγχρονη συνοικία Βιτακούρα με εξαιρετική ρυμοτομία. Η πόλη του μέλλοντος Αποκίντο είναι η επόμενη συνοικία που διασχίζουμε, πριν φτάσουμε στον ιππικό όμιλο, μια έκταση 74 εκταρίων που δίνει μια ανάσα στην πόλη. Περνώντας από την ιστορική Λεωφόρο Δημοκρατίας, φτάνουμε στην κεντρική αρτηρία του Σαντιάγο, την Ο Χίγκινς, που διακοσμείται με αγάλματα ηρώων και λόγιων και με μνημεία αφιερωμένα στους νεκρούς του πολέμου του Ειρηνικού του Επόμενη στάση μας η Πλατεία Συντάγματος και το Προεδρικό Μέγαρο Λα Μονέδα με την τόσο έντονη και φορτισμένη πολιτική ζωή κατά τα τελευταία χρόνια. Στη συνέχεια, πεζοί, διασχίζουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης για να γνωρίσουμε τα πιο σημαντικά της κτίρια, που έχουν κριθεί αρχιτεκτονικά μνημεία του Σαντιάγο: το Μουσείο Προκολομβιανής Τέχνης, το Δικαστικό Μέγαρο, το πρώην κτίριο της εφημερίδας «Ελ Μερκούριο» και το μέγαρο στο οποίο στεγαζόταν το υπουργείο Εξωτερικών. Τα βήματά μας θα μας οδηγήσουν στην Πλατεία των Όπλων. Εδώ θα επισκεφτούμε τον Καθεδρικό Ναό, που άρχισε να κατασκευάζεται το 1749 και ολοκληρώθηκε το Θα δούμε επίσης το Δημαρχείο, το Ιστορικό Μουσείο της πρωτεύουσας, το Κεντρικό Ταχυδρομείο, που ήταν το πρώτο προεδρικό μέγαρο πριν αυτό μεταφερθεί στο Λα Μονέδα, καθώς και το Μνημείο της Αμερικής. Επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και θαυμάζουμε το κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης και την είσοδο του λόφου της Σάντα Λουτσία, στον οποίο οι Ισπανοί κατέσφαξαν όλα τα γυναικόπαιδα των ιθαγενών Μαπούτσε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Σαντιάγο

9 3η ημέρα: Σαντιάγο Ικίκε Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ικίκε, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Χιλής. Άφιξη και ξενάγηση στο Ικίκε, κατά τη διάρκεια της οποίας θα. επισκεφτούμε το τοπικό μουσείο, την κεντρική πλατεία με τα κτίρια που θυμίζουν τον πλούτο που υπήρχε κάποτε στην πόλη, χάρη στις εξαγωγές γκουανό και νίτρου που γίνονταν από το λιμάνι της, όπως το Δημοτικό Θέατρο (1890) και τον Πύργο του Ρολογιού (1877), καθώς επίσης και τα παλιά ξύλινα σπίτια της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 4η ημέρα: Ικίκε Γίγαντας της Ατακάμα Ικίκε Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την τοποθεσία Cerro Unita, όπου θα δούμε τον περίφημο «Γίγαντα της Ατακάμα» (Gigante de Atacama). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανθρωπόμορφη αναπαράσταση του κόσμου, που έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών θεωριών για τη σημασία της: για πολλούς αντιπροσωπεύει μάλλον κάποιο ιερό πρόσωπο των Ινδιάνων ή μια θεότητα, ενώ το γεγονός ότι η ύψους 119 μέτρων φιγούρα μοιάζει με αστροναύτη, έχει εγείρει εικασίες για επισκέψεις εξωγήινων. Η μήκους 86 μέτρων απεικόνιση. πλαισιώνεται από άλλες 20 φιγούρες και σχήματα, που εδώ και αρκετούς αιώνες «εντυπώθηκαν» στα ξηρά εδάφη του τόπου αυτού. Στη διαδρομή μας θα επισκεφτούμε επίσης το εγκαταλελειμμένο από τη δεκαετία του 1940 εργοστάσιο νίτρου στο πάλαι ποτέ οικονομικό κέντρο της περιοχής. και νυν πόλη - φάντασμα, το Χάμπερστοουν, που από το 2005 βρίσκεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Στη συνέχεια θα διασχίσουμε τα δάση Ταμαρούγκο και θα κατευθυνθούμε στην τοποθεσία Pintados («Οι Ζωγραφισμένοι»), με τα περισσότερα από 350 προ-ισπανικά γεωγλυφικά - γεωμετρικά σχήματα, ζωόμορφες και ανθρωπόμορφες φιγούρες, πάνω σε μία πλαγιά με κλίση 45 μοιρών. Οι μυστηριώδεις αυτές απεικονίσεις χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα μ.χ. και εκτείνονται σε μήκος 5 χιλιομέτρων! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Γίγαντας της Ατακάμα Λίμπεκ 5η ημέρα: Ικίκε Σάντα Κρουζ (Βολιβία) Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Σάντα Κρουζ της Βολιβίας, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 416 μέτρων και έχει κλίμα ημιτροπικό. Η πόλη ιδρύθηκε το 1560 από τον Ρuflo de Chαvez, ο οποίος την ονόμασε Santa Cruz de la Sierra, από το όνομα της ισπανικής πόλης από την οποία καταγόταν. Άφιξη και σύντομη Ικίκε

10 ξενάγηση στο κέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 6η ημέρα: Σάντα Κρουζ Σούκρε Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σούκρε, τη διοικητική πρωτεύουσα της Βολιβίας, που βρίσκεται σε υψόμετρο μέτρων. Η πόλη ιδρύθηκε το 1538 με το αρχικό όνομα Λα Πλάτα. Η πρώτη φωνή για την ανεξαρτησία της Λατινικής Αμερικής ακούστηκε εδώ στις 25/5/1809 και στις 6/8/1825 ο συναγωνιστής του Σιμόν Μπολίβαρ, ο Αντόνιο Χοσέ δε Σούκρε, ανακήρυξε την ανεξαρτησία της χώρας που αμέσως ονομάστηκε Δημοκρατία της Βολιβίας, από το όνομα του θρυλικού αγωνιστή της ανεξαρτησίας της Λατινικής Αμερικής, Σιμόν Μπολίβαρ. Το Σούκρε ονομάζεται «η Λευκή Πρωτεύουσα της Βολιβίας», χάρη στα λευκού χρώματος κεραμοσκεπή σπίτια του και το ιστορικό του κέντρο. Από το 1991 περιλαμβάνεται στο Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περπατήσουμε στους δρόμους της, θα δούμε σημαντικά κτίρια και θα επισκεφτούμε μεταξύ άλλων το Μέγαρο της Ανεξαρτησίας, το Μουσείο Recoleta καθώς και τις περίφημες εκκλησίες San Fransisco και La Merced. Στη συνέχεια θα μεταβούμε το κοιμητήριο, στο οποίο νεαρά άτομα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ξεναγώντας τους επισκέπτες σε μαυσωλεία ιστορικών προσωπικοτήτων της Βολιβίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Σούκρε 7η ημέρα: Σούκρε Ποτοσί Πρωινή αναχώρηση μέσα από μια υπέροχη διαδρομή για το Ποτοζί, το «Ελντοράντο του ισπανικού στέμματος» χάρη στα πλούσια ορυχεία ασημιού. Η περιοχή του Ποτοζί δεν έπαψε να κατοικείται από την εποχή των Ίνκας. Όμως το ρολόι της ιστορίας του άρχισε ουσιαστικά να χτυπά όταν ένας Ινδιάνος αποκάλυψε σε έναν από τους «κονκισταδόρες» της εποχής του Πιζάρο την ύπαρξη του Sumaj Orcko, του αργυρού βουνού. Για δύο αιώνες ( ) ήταν το παγκόσμιο κέντρο εξόρυξης ασημιού και το αντικείμενο μιας χωρίς προηγούμενο εκμετάλλευσης. Μέσα στα ορυχεία του Cerro Ricο, του Πλούσιου Λόφου, όπως δικαίως ονομαζόταν από τους Ισπανούς, υπήρχαν στοές. Το «σιντριβάνι του Ασημιού», όπως το αποκαλούσαν οι ιθαγενείς Κετσούα, ήταν αρκετό να στρώσει δύο φορές την Ποτοσί *Για την επίσκεψη στο ορυχείο θα προμηθευτούμε ειδικό εξοπλισμό επιτόπου.

11 απόσταση Βολιβίας - Μαδρίτης. Στο τέλος του 16ου αιώνα το Ποτοζί ήταν η πολυπληθέστερη πόλη του Νέου Κόσμου, μια πόλη με θαυμάσια αποικιακά κτίρια και τεράστιες εκκλησίες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ασημένια νομίσματα (ρεάλ) που κόβονταν στο Ποτοζί τροφοδοτούσαν με χρήμα τις αγορές από την Αφρική έως τη Μέση Ανατολή και την Κίνα. Από τα μέσα του 18ου αιώνα τα αποθέματα του ασημιού εξαντλήθηκαν και η πόλη έπεσε σε παρακμή. Το σημερινό Ποτοζί, χτισμένο στα μέτρα -μία από τις πόλεις με το μεγαλύτερο υψόμετρο παγκοσμίως-, είναι ένας γραφικός οικισμός χτισμένος σε κατωφέρεια, στη σκιά του Σέρρο Ρίκο, του βουνού που είναι διάτρητου από τις στοές των ορυχείων. Το κέντρο του Ποτοζί περιλαμβάνεται από το 1987 στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη και επίσκεψη στα ορυχεία του Cerro Rico - μια μοναδική εμπειρία, που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και θα μας γνωρίσει τη σκληρή δουλειά των εργατών κατά την αποικιοκρατική περίοδο*. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 8η ημέρα: Ποτοσί Ουγιούνι Πρωινή ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε μεταξύ άλλων την υπέροχη Εκκλησία του San Lorenzo, το παλιό νομισματοκοπείο και σήμερα μουσείο «Casa de la Moneda» και άλλα αξιοθέατα της αποικιακής αυτής πόλης. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Κολτσάνι, που είναι η «Πύλη» για τις αλυκές του Ουγιούνι, της μεγαλύτερης λίμνης από αλάτι (πεδίο άλατος) στη Γη, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο μέτρων. Πρόκειται για ένα μοναδικά παράξενο γεωλογικό φαινόμενο, ένα θαύμα της φύσης. Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να φωτογραφηθούμε στο απίθανο αυτό γεωλογικό φαινόμενο της Θάλασσας από Αλάτι και να θαυμάσουμε την απεραντοσύνη του. Η περιήγηση στο Πεδίο Άλατος καθώς και στη Νησίδα Ινκαουάσι με τους γιγάντιους κάκτους αποτελούν μία από τις ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Απόψε θα διανυκτερεύσουμε σε ξενοδοχείο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από την αλατόπετρα της περιοχής!!! 9η ημέρα: Ουγιούνι Θάλασσα από αλάτι Σαν Πέδρο ντε Κεμέζ Για ακόμα μία ημέρα θα ταξιδεύουμε στις πιο απομονωμένες περιοχές της Βολιβίας, με το υποτυπώδες οδικό δίκτυο και τις υπέροχες εικόνες των Θάλασσα από αλάτι, στο Ουγιούνι

12 ηφαιστείων, της ερήμου και των πολύχρωμων λιμνών. Διασχίζουμε ένα σουρεαλιστικό τοπίο χωρίς βλάστηση, που περιστοιχίζεται από ψηλούς λόφους. Συνεχίζοντας σε αυτό το παράξενο τοπίο αντικρίζουμε ένα βραχώδη σχηματισμό που μοιάζει με πέτρινο δέντρο. Παρατηρούμε λάμα και άλλα ζώα των Άνδεων, προσεγγίζουμε τις λίμνες Χόντα, Ελιόντα και Τσιαρκότα, βλέπουμε γκέιζερ και άλλα θαύματα της φύσης που θα μας αφήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις. Διανυκτέρευση στο Σαν Πέδρο Ντε Κεμέζ. 10η ημέρα: Σαν Πέδρο ντε Κεμέζ Κόκκινη Λίμνη Όχο ντε Περδίς Συνεχίζουμε και σήμερα τη συναρπαστική μας διαδρομή, φτάνοντας στο πεδίο άλατος Capiña, απ όπου εξορύσσεται βόρακας. Στη συνέχεια θα δούμε τις θερμές πηγές Polques και θα κατευθυνθούμε προς την εξώκοσμη Κόκκινη Λίμνη με τα τρία είδη φλαμίνγκο. Διανυκτέρευση στο Ojo De Perdiz. 11η ημέρα: Όχο ντε Περδίς Πράσινη Λίμνη Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα (Χιλή) Συνεχίζοντας και σήμερα σε αυτό το απόκοσμο τοπίο, μας περιμένει μια μεγάλη κατηφόρα που μας οδηγεί στη Χιλή. Στα νότια της Βολιβίας, κοντά στα σύνορα με τη Χιλή, θα δούμε την Πράσινη λίμνη με τις λευκές όχθες της - ένα μοναδικό πολύχρωμο τοπίο με κυρίαρχα χρώματα το πράσινο, το άσπρο και το καφέ των λόφων. Πρόκειται για έναν υδάτινο καθρέπτη, ένα γιγάντιο σμαράγδι ιδιαίτερα λαμπερό το πρωί και το απόγευμα. Σε όλη τη διαδρομή δεσπόζει το επιβλητικό το ηφαίστειο Licancabur, ορατό σχεδόν από παντού, ένας «Σταυρός του Νότου» για την πλοήγηση της ερήμου. Μετά τις συνοριακές διατυπώσεις συνεχίζουμε για τη Χιλή και το Σαν Πέδρο Ντε Ατακάμα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 12η ημέρα: Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα Αλμυρή Λίμνη Τοκονάο Κοιλάδα Σελήνης Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα (2 εκδρομές την ίδια ημέρα) Η σημερινή μας εξερεύνηση ξεκινά με την Αλμυρή Λίμνη, η απίστευτα καλή θέα της οποίας οφείλεται στην απόλυτα ξερή ατμόσφαιρα. Τα τρία είδη φλαμίνγκο που έχουν τις φωλιές τους εδώ, κάνουν το τοπίο μαγευτικό. Συνεχίζουμε για το Toconao, μια φρουτοπαραγωγή όαση πανέμορφη για περπάτημα. Η μικρή αυτή πόλη είναι γνωστή για την τέλεια λειασμένη ηφαιστειακή πέτρα που λέγεται λαπαρίτα. Λίγο έξω από το Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα απλώνεται ακόμα μία γεωλογική

13 ιδιοτροπία της φύσης: η κοιλάδα της Σελήνης, μία περιοχή χαραγμένη από τη διάβρωση του νερού, του αέρα και του χρόνου, με περίεργους σχηματισμούς, μικρές ξερές κοιλάδες και χωμάτινα εξογκώματα που προσομοιάζουν σε τοπίο σεληνιακό. Αφού απολαύσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, θα επιστρέψουμε στο Σαν Πέδρο για να περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια του, να δούμε τα χαμηλά σπίτια του με το λευκό και γήινο χρώμα. Το ιστορικό του κέντρο είναι μικρό, αλλά σαγηνευτικό. Μια γοητευτική πλατεία, δύο, τρία τετράγωνα γεμάτα παλιά κτίρια και μια αποικιακού ρυθμού εκκλησία του 16ου αιώνα. Διανυκτέρευση. 13η ημέρα: Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα Θερμοπίδακες Ελ Τάτιο Καλάμα Σαντιάγο Πολύ νωρίς το πρωί πλησιάζουμε εκ νέου τις Άνδεις και ανεβαίνουμε σε υψόμετρο για να φτάσουμε στο περίφημο πεδίο θερμοπιδάκων Ελ Τάτιο, που βρίσκεται σε μια γυμνή κοιλάδα κοντά στα σύνορα με τη Βολιβία. Επιστροφή στο Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο της Καλάμα και πτήση για Σαντιάγο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 14η ημέρα: Σαντιάγο Νησί του Πάσχα (Αρχαιολογικός χώρος AHU ΑKIVI) Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Νησί του Πάσχα, έναν από τους τελευταίους παρθένους προορισμούς, ίσως η πιο απομονωμένη περιοχή της Γης. Ένα νησί-κόσμημα που επιπλέει σε μια ατελείωτη θάλασσα. Άφιξη και επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ahu Αkivi, με τα 7 διαφορετικά Μοάι που τοποθετήθηκαν στην αρχική τους θέση από τους αρχαιολόγους το Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 15η ημέρα: Νησί του Πάσχα (ολοήμερη περιήγηση) Κατά τη σημερινή μας περιήγηση στο νησί θα δούμε μεταξύ άλλων τη Χάνγκα Ρόα, που είναι η μοναδική πόλη και το μοναδικό λιμάνι του νησιού. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Ahuongariki, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα του νησιού με τα 15 Moάι, καθώς και το Ahu Te Pito Kura με το μεγαλύτερο Μοάι που μεταφέρθηκε και στήθηκε σε όρθια θέση. Συνεχίζοντας την περιήγησή μας θα μεταβούμε στην παραλία Ανακένα, το πιο πολυνησιακό κομμάτι του νησιού, ένας αληθινός παράδεισος με ένα δάσος από κοκοφοίνικες που απλώνεται σε μια κατάλευκη αμμουδιά και έναν ήρεμο όρμο με τα μπλε νερά του Ειρηνικού. Είναι το μέρος στο

14 οποίο θεωρείται ότι αποβιβάστηκαν οι πρώτοι άποικοι του νησιού. Τα αγάλματα Μοάι δίνουν και εδώ το «παρών» τους, με τα κοραλλένια μάτια και το βλέμμα στραμμένο στον ουρανό. Η παραλία αυτή είναι στην πραγματικότητα η μόνη του νησιού στην οποία μπορεί κανείς να κολυμπήσει και μάλιστα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των Μοάι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 16η ημέρα: Νησί του Πάσχα Σαντιάγο (Ηφαίστειο Ρανάκου, Αρχαίο τελετουργικό χωριό Ορόνγκο) Σήμερα το πρωί θα επισκεφτούμε το ηφαίστειο Rano Ranaku, το κύριο λατομείο του νησιού, από το οποίο λαξεύτηκε το 95% των Μοάι. Ο ηφαιστειακός αυτός κρατήρας είναι ένα «εικονικό νεκροταφείο» πέτρινων γιγάντων. Εδώ υπάρχουν 394 Μοάι σε διάφορα στάδια κατασκευής. Μερικά είναι κατά το ήμισυ χαραγμένα, πολλά είναι σπασμένα και άλλα φαίνονται να έχουν εγκαταλειφθεί κατά τη μεταφορά τους. Συνεχίζουμε με το Ορόνγκο, ένα αρχαίο τελετουργικό χωριό με χαμηλά πέτρινα σπίτια και αινιγματικά πετρόγλυφα που μιλούν για μεγάλους θεούς, το οποίο υπήρξε τόπος της λατρείας του Birdman (άνθρωπος - πουλί). Από εδώ θα δούμε και τα τρία μικρά νησάκια Motu Nui, Motu Iti και Motu Kάo Kάo. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο και θα επιβιβαστούμε στην πτήση μας για το Σαντιάγο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 17η ημέρα: Σαντιάγο Βαλπαραΐσο Βίνια ντελ Μαρ Ίσλα Νέγρα Σαντιάγο Μια πανέμορφη διαδρομή είναι το ιντερλούδιο στη σημερινή μας ημέρα. Οι κοιλάδες Κουρακαβή και Κασαμπλάνκα είναι κατάφυτες με οπωροφόρα δένδρα, λαχανικά, αλλά κυρίως με αμπελώνες που παράγουν το περίφημο χιλιανό κρασί, το καλύτερο της αμερικάνικης ηπείρου και ένα από τα καλύτερα του κόσμου. Εξάλλου οι Χιλιανοί είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα γεωργικά τους προϊόντα. Το Βαλπαραΐσο, ναυτική βάση των Ισπανών, έγινε το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας. Σήμερα είναι ο ναύσταθμος του Πολεμικού Ναυτικού της Χιλής και έχει κριθεί από την UNESCO Θησαυρός Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Μία κυριολεκτικά πολύχρωμη πόλη, η «πάνω ρούγα» της οποίας είναι αμφιθεατρικά χτισμένη στην πλαγιά του ομώνυμου κόλπου. Ξύλινα σπίτια με επένδυση από λαμαρίνα, στενά δρομάκια και σοκάκια,

15 κατοικίες βικτοριανής εποχής, παλιά αρχοντικά, πλατείες και η πανεπιστημιούπολη συνθέτουν ένα ζωγραφικό πίνακα αντάξιο του Γκογκέν και του Βαν Γκογκ. Το ιστορικό κέντρο του λιμανιού πολύ πιο κλασικό, με το Κοινοβούλιο της χώρας που μεταφέρθηκε εδώ με απόφαση του δικτάτορα Πινοσέτ, το μνημείο στην Πλατεία Ιταλίας, το «Σχολείο Ελλάς», η Πλατεία της Νίκης με τον Καθεδρικό Ναό, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, μια τεράστια μανόλια ηλικίας 300 χρόνων και το Μνημείο της Νίκης. Η Πλατεία Σοτομαγιόρ είναι η μεγάλη κεντρική πλατεία του Βαλπαραΐσο. Δεσπόζει το Μνημείο του Ναυάρχου Αρτούρο, διοικητή του Πολεμικού Ναυτικού της Χιλής στον Πόλεμο του Ειρηνικού. Η πλατεία στεφανώνεται με ένα επιβλητικό κτίριο στα χρώματα της θάλασσας. Περνώντας από αγάλματα που προσφέρθηκαν από ξένες χώρες στη Χιλή το 1910, στα εκατοντάχρονα της απελευθέρωσής της από τους Ισπανούς, οδεύουμε προς τη Βίνια Ντελ Μαρ, το πολυτελές παραθεριστικό θέρετρο του Σαντιάγο και της χώρας. Μια καταπράσινη μικρή διαδρομή θα μας φέρει στο Μουσείο Φονκ, με εκθέματα σχετικά με τον πολιτισμό των Ραπανούι, των κατοίκων του Νησιού του Πάσχα. Η εκδρομή μας συνεχίζεται στη Ρενιάκα ακόμα ένα θέρετρο με εξαιρετικές παραλίες. Εδώ εάν θέλετε δοκιμάστε εξαίσιες θαλασσινές γεύσεις σε κάποιο από τα εστιατόρια της περιοχής. Συνεχίζουμε για την Ίσλα Νέγρα, μια παραλιακή περιοχή της Κεντρικής Χιλής, περίπου 100 χλμ. δυτικά του Σαντιάγο. Ήταν εδώ που ο Χιλιανός συγγραφέας Πάμπλο Νερούντα είχε την κατοικία του από 1939 έως το θάνατό του το μάλιστα ο ίδιος είχε ονομάσει έτσι την περιοχή αυτή λόγω των μαύρων βράχων κοντά στην ακτή. Το σπίτι του έχει μετατραπεί πλέον σε μουσείο, ενώ η Ίσλα Νέγρα αποτελεί αγαπημένο τόπο διακοπών, με πολλά εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Σαντιάγο αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση. 18η ημέρα: Σαντιάγο Πτήση επιστροφής Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. 19η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

16 ** Super Τιμή ** για τις 11 πρώτες συμμετοχές ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Από Αθήνα Από Θεσσαλονίκη* Από Λάρνακα** Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα και τους φόρους ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ: 19/07, 30/08, 20/09, 11/10, 08/11, 29/ (χωρίς το Νησί του Πάσχα με ελεύθερες ημέρες στο Σαντιάγο) Παρέχεται έκπτωση -80 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα Αθήνα Λάρνακα ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ: 19/07, 30/08, 20/09, 11/10, 08/11, 29/11 (Με το Νησί του Πάσχα) Παρέχεται έκπτωση -80 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα Αθήνα Λάρνακα Επιβάρυνση μονόκλινου: Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις * Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά «StopOver Athens» **Αναχωρήσεις από Λάρνακα Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του Stopover Athens" από 50 το άτομο με μεταφορές.

17 Περιλαμβάνονται Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό. Ημιδιατροφή καθημερινά, εκτός από το Σαντιάγκο που είναι μόνο με πρωινό. Ξενοδοχεία 4* και 5* και τα καλύτερα διαθέσιμα στις μικρές πόλεις. Ξενοδοχείο από αλάτι στο Ουγιούνι. Μετακινήσεις, περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Έμπειρος Έλληνας αρχηγός. Τοπικοί ξεναγοί. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel. Αναχωρήσεις από Κύπρο Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από φόροι που πληρώνονται τοπικά, περίπου 30 $. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο) Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 880 Φόροι που πληρώνονται τοπικά, περίπου 30 $. ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια στη Βολιβία. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να βρεθεί δίκλινο δωμάτιο + πτυσσόμενο κρεβάτι ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ: Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων. Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

18 Πώς γίνεται η κράτησή σας Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, κ.λπ.). Το σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει. Με την κράτησή σας προσκομίστε στο του ταξιδιωτικού σας σύμβουλου ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του. Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500. Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση. Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας. Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε. ALPHABANK: Αριθμοί λογαριασμών καταθέσεων iban: GR EΘΝΙΚΗΤΡΑΠΕΖΑ: iban: GR EUROBANK: iban: GR ΠΕΙΡΑΙΩΣ: iban: GR Όλα εμφανίζουν την επωνυμία Versus Travel ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

19 ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων - οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

20 Ο διαφορετικός κόσμος του Versus Οι καινοτομίες που ανέτρεψαν τα ταξιδιωτικά δεδομένα Το ταξίδι είναι ένας άλλος τρόπος για να βλέπουμε τα πράγματα. Αλλάζουμε μέσα μας όταν ταξιδεύουμε, όταν αλλάζουν οι γεωγραφικές μας συντεταγμένες. Ενάντια στην απλώς διεκπεραιωτική αντίληψη της ελληνικής αγοράς, το Versus Travel έχει εισαγάγει πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές, επενδύσεις που επιστρέφουν σε εσάς. Μερικές από αυτές αναδεικνύουν τον διαφορετικό κόσμο του Versus και είναι καινοτόμες και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πάντα υπό την προστασία μας Ταξιδιωτικοί οδηγοί στα Ελληνικά, από τις εκδόσεις του Versus, δωρεάν για τους ταξιδιώτες μας κάτι που έλειπε από την ελληνική αγορά. Πρόκειται για ταξιδιωτικούς οδηγούς που αφορούν όλους τους εξωτικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς. Εσωκλείουμε σε αυτούς τη γνώση μας στους προορισμούς, το μεράκι μας και την επιθυμία μας να απολαμβάνει ο ταξιδιώτης αυτά που του αξίζουν. Versus Club, η πρώτη ταξιδιωτική λέσχη στην Ελλάδα, μια πρωτοποριακή ιδέα του Versus που εδώ και περίπου μία δεκαετία αποτελεί το ταξιδιωτικό στέκι της Αθήνας (Καραγεώργη Σερβίας, 7ος όροφος). Δωρεάν συμμετοχή. Μια μικρή θεατρική σκηνή, με σκηνικά αλλά και πολυδιάστατες εκδηλώσεις γενικού ενδιαφέροντος, που ξεφεύγουν πολύ από το πλαίσιο της στεγνής παρουσίασης ενός προορισμού με εμπορικό σκοπό. Το Versus Club, με ιδιαίτερες θεματικές βραδιές και επιπλέον γεύσεις και μουσικές, απογειώνει τη διάθεση, ιχνηλατώντας νοερά το ελληνικό και παγκόσμιο ανάγλυφο, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους, συγγραφείς, εισηγητές από τον χώρο των τεχνών, των επιστημών και των γραμμάτων, ηθοποιούς, καθηγητές πανεπιστημίου αλλά και αντιπροσώπους πρεσβειών. Στο Versus Club αποδεικνύονται η αγάπη και η φροντίδα του Versus, μέσα από την «ταξιδιωτική σκηνή της Τετάρτης», όπου γινόμαστε όλοι μια παρέα. Οι βραδιές είναι δωρεάν για τους ταξιδιώτες και κλείνουν με κρασάκι και κουβεντούλα, με θέα την Ακρόπολη, σε ένα lounge bar αεροδρομίου που έχουμε διαμορφώσει (απαραίτητη δήλωση συμμετοχής). Δείτε τες στο versustravel.eu. Σας περιμένουμε... Μεγάλες εκδηλώσεις, προσφορά του Versus Travel Πραγματοποίηση μεγάλων εκδηλώσεων, μοναδικών για τον τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα, που μας έφεραν πιο κοντά και μας χάρισαν στιγμές που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε (ίδρυση του Versus Club εκδήλωση στο Ledra Marriott, 15 χρόνια του Versus εκδήλωση στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, ίδρυση του Versus Travel στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Porto Palace», 20 χρόνια Versus εκδήλωση-πάρτι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκδήλωση-παράσταση στο «Παλλάς» με τον αξεπέραστο Γιάννη Ζουγανέλη, και η μαγική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών). Για εμάς ο ταξιδιώτης είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος και της αγάπης μας. Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια και παροχές υγείας Το Versus Travel ασφαλίζει τους ταξιδιώτες του με επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια ατυχήματος και άλλων καλύψεων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και της προκαταβολής σας σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας. Αυτή είναι μια ασφάλεια επιπλέον της ασφάλειας αστικής ευθύνης που όλα τα τουριστικά γραφεία είναι υποχρεωμένα να παρέχουν. Είναι ταξιδιωτική ασφάλεια που την περιλαμβάνουμε στην τελική τιμή χωρίς επιπλέον χρέωση. Ζητήστε μας το έγγραφο που αναφέρει τις περιπτώσεις τις οποίες καλύπτει.

21 Άτοκες δόσεις Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται ακόμα πιο προσιτό με τη δυνατότητα αποπληρωμής όλων των ταξιδιών μας με άτοκες δόσεις (έως και 18). Versus gifts και απασχόληση στο αεροπλάνο 1. Travel kit εκδόσεως Versus, με sudoku, σταυρόλεξα, παιχνίδια γνώσεων, λογικής και παρατηρητικότητας, για να περνάει ευχάριστα η ώρα σας κατά τη διάρκεια της πτήσης σας. 2. Νέα μοντέρνα tags πολυτελείας, που δεν θα τα αποχωρίζεστε από τα ταξίδια σας. 3. Στυλό. Ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδρομή Versus Live Στον χώρο του Versus Club, στο Σύνταγμα, πραγματοποιούνται οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από την αναχώρηση κάθε εκδρομής. Εκεί οι ταξιδιώτες συναντούν τον αρχηγό τους, ο οποίος τους δίνει «κατευθυντήριες οδηγίες». Επιπλέον, μέσω του συστήματος Versus Live μπορούν και οι ταξιδιώτες της Περιφέρειας και της Κύπρου να παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις αυτές μέσα από τον υπολογιστή τους. Πρακτικές οδηγίες και συμβουλές Μυστικά χρόνων στη διάθεσή σας Έπειτα από εμπειρία πολλών χρόνων έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε μυστικά και συμβουλές για την καλύτερη προετοιμασία σας, άρα και απόλαυση του ταξιδιού σας, σε ειδικό φυλλάδιο που μπορείτε να λάβετε ηλεκτρονικά. Το Versus Travel δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Το ταξίδι με το Versus Μια διαφορετική αντίληψη Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις...εσείς θα το ρισκάρετε; Το Versus Travel έχει εξασφαλίσει και προπληρώσει χιλιάδες θέσεις, πάντα με τις καλύτερες εταιρείες και πτήσεις, με αποτέλεσμα όχι μόνο την καλύτερη τιμή για εσάς, αλλά και εξασφαλισμένες αναχωρήσεις. Οι ταξιδιώτες λένε πως «αν μια εκδρομή δεν πραγματοποιηθεί στο Versus Travel, δεν πραγματοποιείται πουθενά». Με τη μεγάλη συμμετοχή, την αγάπη και τη στήριξη των φίλων του το Versus Travel έχει τα μικρότερα ποσοστά ακύρωσης εκδρομών. Αν δεν θέλετε να βιώσετε απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, που θέτουν σε κίνδυνο τις διακοπές σας, επιλέξτε ένα από τα ταξίδια μας και απλώς ετοιμάστε βαλίτσες «Διαβασμένοι» αρχηγοί Ο σωστός αρχηγός δίνει προστιθέμενη αξία σε ένα ήδη καλά οργανωμένο ταξίδι. Είναι αυτός που μαζί με το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα θα σας μυήσει στα μυστικά του προορισμού. Αν δεν θέλετε ο αρχηγός σας να παραμένει αμίλητος σε μια γωνιά ή εσείς να ξέρετε περισσότερα από αυτόν, επιλέξτε ένα ταξίδι του Versus Travel. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το Versus έχει την πιο εξειδικευμένη ομάδα Ελλήνων αρχηγών. Εσείς γιατί να το ρισκάρετε; Τα προγράμματά μας Αποκλειστικές εμπειρίες ζωής Επιτόπια έρευνα Διεύρυνση προορισμών Διαβάστε προσεκτικά την παράγραφο «Η διαφορετικότητα του Versus» που υπάρχει σε κάθε ταξίδι, για να βρείτε μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστό. Ενάντια στο πνεύμα των περικοπών των ημερών, το Versus προσφέρει πλουσιοπάροχα προγράμματα, δίνοντας έμφαση σε ουσιαστικές εμπειρίες που θα συντροφεύουν τη ζωή σας. Δεν αρκούμαστε στο να χαράσσουμε γραμμές στον χάρτη, θέλουμε να τις διερευνούμε προσωπικά. Ταξιδεύουμε συνεχώς, ελέγχουμε μόνοι μας τα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες σε σημεία που δεν τα βάζει ο νους σας και δεν καταφεύγουμε στην εύκολη οδό αναζήτησης πληροφοριών αποκλειστικά και μόνο από το Ίντερνετ. Εντάσσουμε έτσι ό,τι πιο καινούργιο και ενδιαφέρον έχει ένας τόπος, διαμορφώνοντας μία από τις πιο εξειδικευμένες

22 συλλογές ταξιδιών στον ευρωπαϊκό χώρο, μεγαλύτερη ακόμα και από διοργανωτές ταξιδιών μεγάλων πληθυσμιακά ευρωπαϊκών χωρών. Από τα λουλουδένια χαλιά του Καθολικού Πάσχα στη Γουατεμάλα μέχρι μια διανυκτέρευση κάτω από τα αστέρια στην Ιορδανία προσφέρουμε διαρκώς εμπειρίες ζωής που θα βρείτε μόνο στο Versus! Ολοκληρωμένο κόστος, πληρωτέο εδώ Όχι κρυμμένα κόστη, όχι υποχρεωτικές πληρωμές εκτός Ελλάδας ή Κύπρου (εκτός ελαχίστων αναγκαστικών εξαιρέσεων), όχι προαιρετικές εκδρομές και κενές ημέρες (εκτός από τις αναγκαστικές ελεύθερες ημέρες κατά την επίσκεψη πόλεων). Στην τελική τιμή περιλαμβάνονται φόροι, φιλοδωρήματα, και χρεώσεις αποσκευών (όπου υπάρχουν), φόροι ξενοδοχείων και πόλεων. Τίποτε από αυτά δεν πληρώνεται τοπικά. Χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι σας. Οι πιο ανταγωνιστικές τιμές Πολεμάμε με πάθος για την πιο ανταγωνιστική τιμή. Αυτό το οφείλουμε στους ταξιδιώτες μας, λόγω της τεράστιας συμμετοχής τους στα ταξίδια μας, που γίνεται και η διαπραγματευτική μας δύναμη για τις αεροπορικές εταιρείες και τους τοπικούς προμηθευτές. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές οι τιμές μας για τα ίδια ταξίδια μειώνονται (πάντα με τις ποιοτικότερες υπηρεσίες). Εμείς δεν «κουτσουρεύουμε» τα προγράμματά μας προκειμένου να έχουμε καλύτερες τιμές, όπως προστάζει η «νέα μόδα». Επιλέξαμε τον άλλο δρόμο: πλουσιότερα προγράμματα και καλύτερες τιμές. Έτσι έχουμε συνηθίσει και έτσι πράττουμε. Exploring The World Secret Treasures Οι ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι στο Versus Travel θα βρουν πρωτοποριακά, σπάνια ταξίδια στους κρυμμένους θησαυρούς του πλανήτη μας, σε προορισμούς που πρώτη φορά πραγματοποιούνται, στα τελευταία σύνορα του κόσμου μας, σε πανάρχαιους πολιτισμούς, σε απομονωμένες φυλές, στα φυσικά θαύματα του πλανήτη μας αλλά και σε μυστήρια για τα οποία αξίζει να ταξιδέψουμε. Το Versus Travel έκανε προσιτό το εξωτικό ταξίδι στον Έλληνα ταξιδιώτη, αλλά παράλληλα καθιέρωσε το πολιτιστικό εξειδικευμένο ταξίδι στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Χαλαρώστε & απολαύστε το ταξίδι σας Είστε στα χέρια του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του 20 χρόνια εμπειρίας, χιλιάδες ευχαριστημένοι ταξιδιώτες Πάθος για ποιότητα υπηρεσιών και σωστά οργανωμένα ταξίδια που δημιουργούν χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Δείτε τις εντυπώσεις των ταξιδιωτών στο σάιτ μας. Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική παρέα, η ασφάλεια και το ανθρώπινο πρόσωπο του Versus Travel Οι ταξιδιώτες έχουν την ασφάλεια και τη φροντίδα του Versus, που θα μεριμνήσει για ό,τι απρόβλεπτο και αν συμβεί κάτι που το έχει αποδείξει αμέτρητες φορές. Πάνω από όλα, όμως, οι ταξιδιώτες νιώθουν σε κάθε επαφή μαζί μας το ανθρώπινο πρόσωπο του Versus. Τίποτα εδώ δεν είναι στημένο, ούτε εμπορευματοποιημένο. Τα πάντα πηγάζουν από γνήσιο μεράκι και αληθινή κατάθεση ψυχής. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι, οι πιο έμπειροι και εξειδικευμένοι της ελληνικής αγοράς, είναι δίπλα σας, με έμπειρες προτάσεις σε κάθε απορία και ανάγκη σας. Πρώτοι με διαφορά Υπηρεσίες με διεθνείς αναγνωρίσεις Το Versus Travel είναι με χειροπιαστά νούμερα ο πρώτος και με μεγάλη διαφορά tour operator της ελληνικής αγοράς. Αυτό πιστοποιούν οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις μας από την Qatar Airways, την Iberia, τη Hatta, αλλά και από πρωτιές σε πολλές αεροπορικές εταιρείες, όπως στη Lufthansa, στη Swiss Airways, στην Air France, στην KLM, στην British Airways, στην Turkish Airlines, καθώς και από πολλούς τουριστικούς οργανισμούς διαφόρων χωρών, όπως του Περού, της Κίνας, της Ινδίας, του Βιετνάμ κ.ά.

23 Ενημερωμένο σάιτ στο Ίντερνετ Κρατήσεις online Αναπτύξαμε πρωτοποριακό, πλούσιο, ενημερωτικό σάιτ και σύστημα online κρατήσεων στο Ίντερνετ για κρατήσεις με επιπλέον έκπτωση 24 ώρες το 24ωρο. Εξειδικευμένα τμήματα Το Versus Travel διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα για οργανωμένα και ατομικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία - Ωκεανία, πολικές περιοχές), για ταξίδια στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή: το ιδιαίτερο τμήμα Mediterraneo Plus, για ταξίδια στην Ελλάδα με τις καινοτόμες δημοφιλείς διαδρομές του Versus στη χώρα μας, για κρουαζιέρες με τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς, για γαμήλια ταξίδια: το τμήμα Versus Romantic, για εξερευνητικά ταξίδια και ειδικές αποστολές: το τμήμα Exploring the World, για επαγγελματικά, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, ταξίδια συλλόγων: το τμήμα Versus Business, για «πολυτελή» ταξίδια: το τμήμα Versus Exclusive, για θεματικά ταξίδια πολιτισμού, γεύσης αλλά και περιπέτειας. Από το πιο κοντινό και οικείο αιγαιοπελαγίτικο νησί έως την κρουαζιέρα στην Ανταρκτική η εταιρεία μας καλύπτει με επιτυχία όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών. VERSUS TRAVEL Καλώς ήρθατε στον πλανήτη μας «Η ζωή είναι στιγμές Για τις πιο ταξιδιάρικες από αυτές επιλέγετε το Versus Travel. Σας ευχαριστούμε! Εμείς θα συνεχίζουμε να ανοίγουμε δρόμους για εσάς, όπως σας αξίζει» Ευάγγελος Π. Κατσιμίχας Μαζί γνωρίζουμε τη γη, μαζί σχεδιάζουμε το ταξίδι!

τεράστιας Θάλασσας Αλατιού παράξενοι γεωλογικοί σχηματισμοί, Νησί του Πάσχα

τεράστιας Θάλασσας Αλατιού παράξενοι γεωλογικοί σχηματισμοί, Νησί του Πάσχα Κάθε χώρα και κάθε σημείο του πλανήτη μας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και φυσικές ομορφιές. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα σημεία στη Γη που ξεχωρίζουν, είτε σαν αποτέλεσμα γεωλογικών διαδικασιών είτε

Διαβάστε περισσότερα

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού: Μια από τις πιο γοητευτικές χώρες της Νότιας Αμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε χώρα και κάθε σημείο του πλανήτη μας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και φυσικές ομορφιές. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα σημεία στη Γη που

Κάθε χώρα και κάθε σημείο του πλανήτη μας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και φυσικές ομορφιές. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα σημεία στη Γη που Κάθε χώρα και κάθε σημείο του πλανήτη μας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και φυσικές ομορφιές. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα σημεία στη Γη που ξεχωρίζουν, είτε σαν αποτέλεσμα γεωλογικών διαδικασιών, είτε

Διαβάστε περισσότερα

06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες

06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες 06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 24.08 6 Ημέρες Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα για την Πάτρα. Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα όπου θεωρείται η μεγαλύτερη εκκλησία της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Αμβούργο. Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές Πόλεις. Αμβούργο Λύμπεκ Βρέμη

Αμβούργο. Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές Πόλεις. Αμβούργο Λύμπεκ Βρέμη Αμβούργο Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές Πόλεις Αμβούργο Λύμπεκ Βρέμη Αναχώρηση: 23.12 5 ημέρες ΑΜΒΟΥΡΓΟ Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές πόλεις Τι θα λέγατε να περάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε χώρα και κάθε σημείο του πλανήτη μας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και φυσικές ομορφιές. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα σημεία στη Γη που

Κάθε χώρα και κάθε σημείο του πλανήτη μας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και φυσικές ομορφιές. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα σημεία στη Γη που Κάθε χώρα και κάθε σημείο του πλανήτη μας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και φυσικές ομορφιές. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα σημεία στη Γη που ξεχωρίζουν, είτε σαν αποτέλεσμα γεωλογικών διαδικασιών, είτε

Διαβάστε περισσότερα

Πούκετ - Σιγκαπούρη. Αναχώρηση: 24.07, 04.08, 14.08, 23.08

Πούκετ - Σιγκαπούρη. Αναχώρηση: 24.07, 04.08, 14.08, 23.08 Πούκετ - Σιγκαπούρη Αναχώρηση: 24.07, 04.08, 14.08, 23.08 10, 11 ημέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές

Διαβάστε περισσότερα

Μάλτα Στα βήματα των ιπποτών. Αναχώρηση: ημέρες

Μάλτα Στα βήματα των ιπποτών. Αναχώρηση: ημέρες Μάλτα Στα βήματα των ιπποτών Αναχώρηση: 24.05.18 6 ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και

Διαβάστε περισσότερα

Το μόνο με Έλληνα αρχηγό, που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικό ελληνόφωνο. H Μάλτα του Versus Στα βήματα των ιπποτών

Το μόνο με Έλληνα αρχηγό, που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικό ελληνόφωνο. H Μάλτα του Versus Στα βήματα των ιπποτών Το μόνο με Έλληνα αρχηγό, που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus Στα βήματα των ιπποτών Αναχώρηση: 22.12 5 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Η Δημοκρατία της Μάλτας

Διαβάστε περισσότερα

από Αθήνα 06.07, Ημέρες

από Αθήνα 06.07, Ημέρες από Αθήνα 06.07, 13.07 6 Ημέρες Μοναδική κρουαζιέρα, περίπλους της Σαμοθράκης και μπάνιο σε υπέροχες παραλίες που μόνο εν πλω τις βλέπεις Φαγητό σε τοπικά παραδοσιακά εστιατόρια στη Σαμοθράκη για να γευτείτε

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: ημέρες

Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: ημέρες Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: 25.10 5 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Ελάτε μαζί με το Versus για ένα φανταστικό πενθήμερο σε Βενετία και Μιλάνο.. Στο ταξίδι αυτό λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε

Διαβάστε περισσότερα

H Μάλτα του Versus και το νησί Γκόζο

H Μάλτα του Versus και το νησί Γκόζο Το μόνο με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus και το νησί Γκόζο Στα βήματα των ιπποτών Αναχωρήσεις: 26.04, 15.06 5,6 ημέρες Η ΜΑΛΤΑ ΤΟΥ VERSUS ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΚΟΖΟ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το μόνο με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο Με κατακόμβες Στα βήματα των ιπποτών

Το μόνο με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο Με κατακόμβες Στα βήματα των ιπποτών Το μόνο με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο Με κατακόμβες Στα βήματα των ιπποτών Αναχωρήσεις: 12.07, 26.07, 02.08, 09.08,11.08, 23.08, 06.09, 20.09 6 ημέρες Η

Διαβάστε περισσότερα

H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο. Στα βήματα των ιπποτών. Αναχωρήσεις: 12.07, 26.07, 02.08, 09.08,11.08, 23.08, 06.09, 20.09,

H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο. Στα βήματα των ιπποτών. Αναχωρήσεις: 12.07, 26.07, 02.08, 09.08,11.08, 23.08, 06.09, 20.09, Στα βήματα των ιπποτών Το μόνο με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο H Μάλτα του Versus με το νησί Γκόζο Αναχωρήσεις: 12.07, 26.07, 02.08, 09.08,11.08, 23.08, 06.09, 20.09, 23.10 6 ημέρες Η Δημοκρατία

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Αρχαιολογικός Χώρος & Μουσείο Ελευσίνας Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας Αράχωβα 2η Ημέρα: Αράχωβα Δελφοί Μεταλλευτικό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Αρχαιολογικός Χώρος & Μουσείο Ελευσίνας Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας Αράχωβα 2η Ημέρα: Αράχωβα Δελφοί Μεταλλευτικό 26.10 3 Ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Αρχαιολογικός Χώρος & Μουσείο Ελευσίνας Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας Αράχωβα Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας.

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία. Ταξίδι στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του Καρναβαλιού. Αναχώρηση: ημέρες

Βενετία. Ταξίδι στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του Καρναβαλιού. Αναχώρηση: ημέρες Βενετία Ταξίδι στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του Καρναβαλιού Αναχώρηση: 02.03 4 ημέρες Βενετία, η ρομαντική. Η Βενετία είναι πραγματικά μοναδική στον κόσμο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο μιας πανίσχυρης ναυτικής

Διαβάστε περισσότερα

30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 05.08, 14.08, 19.08, 26.08, 01.09, Ημέρες

30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 05.08, 14.08, 19.08, 26.08, 01.09, Ημέρες 30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 05.08, 14.08, 19.08, 26.08, 01.09, 08.09 5 Ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ημέρα: Αθήνα Κεφαλονιά Αργοστόλι Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μανιταριών Τρίκαλα Καλαμπάκα Μέτσοβο Λίμνη Πηγών Αώου Πύλη Πόρτα Παναγιά Ελάτη Περτούλι 23.12, 30.12 4 Ημέρες Μετέωρα:

Διαβάστε περισσότερα

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 Κλασική Κολομβία Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 9 ημέρες ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ Ταξιδεύουμε στην Κολομβία και γνωρίζουμε σε βάθος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: ημέρες

Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: ημέρες Βενετία - Μιλάνο Αναχώρηση: 23.03 5 ημέρες Ελάτε μαζί με το Versus για ένα φανταστικό πενθήμερο σε Βενετία και Μιλάνο.. Στο ταξίδι αυτό λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε εμβληματικούς προορισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Διμήνι Μαγνησίας Βόλος & χαιολογικό Μουσείο Βόλου Ημέρα: Βόλος Άνω Λεχώνια & Τρενάκι του

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Διμήνι Μαγνησίας Βόλος & χαιολογικό Μουσείο Βόλου   Ημέρα: Βόλος Άνω Λεχώνια & Τρενάκι του 25.10 4 Ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Διμήνι Μαγνησίας Βόλος & Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 με προορισμό το νομό Μαγνησίας και το καταπράσινο Πήλιο. Με συνοδεία

Διαβάστε περισσότερα

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 Κλασική Κολομβία Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 9 ημέρες ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ Ταξιδεύουμε στην Κολομβία και γνωρίζουμε σε βάθος

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη & κατακόμβες. Grande dame με ιστορία χιλιετιών. Αναχωρήσεις: 05,12,19,25,26.04 & 01.05, και κάθε Παρασκευή. 4.

Ρώμη & κατακόμβες. Grande dame με ιστορία χιλιετιών. Αναχωρήσεις: 05,12,19,25,26.04 & 01.05, και κάθε Παρασκευή. 4. Ρώμη & κατακόμβες Grande dame με ιστορία χιλιετιών Αναχωρήσεις: 05,12,19,25,26.04 & 01.05,14.06.19 και κάθε Παρασκευή 4. 5 ημέρες Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια

Διαβάστε περισσότερα

Ανατολική Μακεδονία Καβάλα. Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και στους Φιλίππους

Ανατολική Μακεδονία Καβάλα. Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και στους Φιλίππους Ανατολική Μακεδονία Καβάλα Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και στους Φιλίππους Αναχώρηση: 25.10 4 ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η Ημέρα: Αθήνα Καβάλα

Διαβάστε περισσότερα

Αλσατία με διαμονή στη Χαϊδελβέργη. Στρασβούργο, Κολμάρ, Ριμπωβιλέ, Ρικβίρ, Φρανκφούρτη

Αλσατία με διαμονή στη Χαϊδελβέργη. Στρασβούργο, Κολμάρ, Ριμπωβιλέ, Ρικβίρ, Φρανκφούρτη Αλσατία με διαμονή στη Χαϊδελβέργη Στρασβούργο, Κολμάρ, Ριμπωβιλέ, Ρικβίρ, Φρανκφούρτη Belle époque, περίπατοι με την αύρα του Γουτεμβέργιου και του Γκαίτε Αναχώρηση: 14.06 4 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΣΑΝ ΜΠΛΑΣ. Παναμάς Κολομβία. Πάναμα Σίτι Ινδιάνοι Εμπέρα - Καρθαγένη

ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΣΑΝ ΜΠΛΑΣ. Παναμάς Κολομβία. Πάναμα Σίτι Ινδιάνοι Εμπέρα - Καρθαγένη ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΣΑΝ ΜΠΛΑΣ Παναμάς Κολομβία Πάναμα Σίτι Ινδιάνοι Εμπέρα - Καρθαγένη Αναχώρηση: 24.12 10 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει: Τέσσερις (4)

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες

06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες 06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 24.08 6 Ημέρες Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα. Θα περάσουμε τον Ισθμό και θα φτάσουμε στη νέα γέφυρα Ρίου Αντίρριου, όπου και θα περάσουμε στην Αιτωλική γη.

Διαβάστε περισσότερα

Αναζητώντας την βασιλική τίγρη της Βεγγάλης. Κρουαζιέρα στη ζούγκλα του Νότιου Mπαγκλαντές, Φυλές

Αναζητώντας την βασιλική τίγρη της Βεγγάλης. Κρουαζιέρα στη ζούγκλα του Νότιου Mπαγκλαντές, Φυλές Αναζητώντας την βασιλική τίγρη της Βεγγάλης Κρουαζιέρα στη ζούγκλα του Νότιου Mπαγκλαντές, Φυλές Αναχωρήσεις: 14.02, 07.03, 04.04, 10.10, 26.10, 14.11, 30.11 14 ημέρες Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους

Διαβάστε περισσότερα

Με την αρχαιολογική σκαπάνη του Γιάννου Κουράγιου

Με την αρχαιολογική σκαπάνη του Γιάννου Κουράγιου 20.06 6 Ημέρες Με την αρχαιολογική σκαπάνη του Γιάννου Κουράγιου Ένα ταξίδι γνώσης και φαντασίας, στοιχεία απαραίτητα για να «ξαναστήσεις» από τα ερείπια τον κόσμο του χθες και να τον προσφέρεις στους

Διαβάστε περισσότερα

Πέλλα - Οχυρό Ρούπελ Λίμνη Κερκίνη Βυρώνεια Έδεσσα Λουτρά Πόζαρ Παλαιός Αγ. Αθανάσιος Βεργίνα , Ημέρες

Πέλλα - Οχυρό Ρούπελ Λίμνη Κερκίνη Βυρώνεια Έδεσσα Λουτρά Πόζαρ Παλαιός Αγ. Αθανάσιος Βεργίνα , Ημέρες Πέλλα - Οχυρό Ρούπελ Λίμνη Κερκίνη Βυρώνεια Έδεσσα Λουτρά Πόζαρ Παλαιός Αγ. Αθανάσιος Βεργίνα 22.12, 29.12 5 Ημέρες Θεσσαλονίκη Η Θεσσαλονίκη είναι ένα ζωντανό μουσείο ιστορίας. Στο πέρασμα των αιώνων

Διαβάστε περισσότερα

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24. Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.11 11 ημέρες Ξενοδοχεία 4*, 4* sup & 5* Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ. Ένα σπάνιο εξερευνητικό ταξίδι στο. Κιργιστάν

ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ. Ένα σπάνιο εξερευνητικό ταξίδι στο. Κιργιστάν ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ Ένα σπάνιο εξερευνητικό ταξίδι στο Κιργιστάν Αναχώρηση: 18.07 11 ημέρες Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Το ταξίδι μας περιλαμβάνει: Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*. Στη Λίμνη Σον Κουλ διαμονή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24. Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.11 11 ημέρες Ξενοδοχεία 4*, 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη

Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Αναχώρηση:

Διαβάστε περισσότερα

Καβάλα Θάσος. Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους

Καβάλα Θάσος. Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους Καβάλα Θάσος Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους Αναχωρήσεις: 06.07, 13.07, 20.07, 03.08, 17.08 6 ημέρες Ξενοδοχείο Lucy, Καβάλα

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΧΙΛΗ-Β. ΠΕΡΟΥ-ΑΛΥΚΕΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΕΝΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΑΞΙ Ι

Β. ΧΙΛΗ-Β. ΠΕΡΟΥ-ΑΛΥΚΕΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΕΝΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΑΞΙ Ι 17 ΗΜΕΡΕΣ Β. ΧΙΛΗ-Β. ΠΕΡΟΥ-ΑΛΥΚΕΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΕΝΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΑΞΙ Ι EXPLORING PERU-BOLIVIA Εξωπραγματικό, ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε ανέγγιχτα χωριά Ινδιάνων, σεληνιακά τοπία, τεράστιες έρημους,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Αναχώρηση: 24.12 10 ημέρες Ξενοδοχεία 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, που

Διαβάστε περισσότερα

13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες

13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, Ημέρες 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 24.08 8 Ημέρες Σαν την Τρίαινα του Ποσειδώνα μέσα στο Αιγαίο, η Χαλκιδική μαγεύει τον επισκέπτη με τις κατάφυτες δασικές εκτάσεις που φτάνουν μέχρι τον αιγιαλό,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Κύπρος. Λεμεσός, Λευκωσία, Τρόοδος, Μονή Κύκκου, Όμοδος, Πάφος, Μονή Αγίου Νεοφύτου. 6 ημέρες. Αναχωρήσεις: 24 &

Κύπρος. Λεμεσός, Λευκωσία, Τρόοδος, Μονή Κύκκου, Όμοδος, Πάφος, Μονή Αγίου Νεοφύτου. 6 ημέρες. Αναχωρήσεις: 24 & Κύπρος Λεμεσός, Λευκωσία, Τρόοδος, Μονή Κύκκου, Όμοδος, Πάφος, Μονή Αγίου Νεοφύτου Αναχωρήσεις: 24 & 27.04.19 6 ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και

Διαβάστε περισσότερα

Ανεξάντλητη ομορφιά Ημέρες

Ανεξάντλητη ομορφιά Ημέρες Ανεξάντλητη ομορφιά Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά Νάουσα Βέροια Γουμένισσα Σκρα Καταρράκτες & σμαραγδένια λίμνη του Σκρα Αξιούπολη Λίμνη Μεταλλείου Λίμνη Δοϊράνη Σπήλαιο Αγ. Γεωργίου Κιλκίς 25.10 4 Ημέρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙ Α:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙ Α: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρόγραμμα του Versus για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος την ισπανική πρωτεύουσα και να απολαύσουν τα αξιοθέατά της.

Ένα πρόγραμμα του Versus για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος την ισπανική πρωτεύουσα και να απολαύσουν τα αξιοθέατά της. Το πρόγραμμα αυτό είναι εκδρομή και όχι city break. Με Έλληνα αρχηγό που θα είναι συνεχώς μαζί σας στη Μαδρίτη και όχι μόνο τοπικός ξεναγός και ελεύθερες μέρες. Μαδρίτη - Τολέδο Ένα πρόγραμμα του Versus

Διαβάστε περισσότερα

Βορειοανατολική Βραζιλία

Βορειοανατολική Βραζιλία Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ!!! Βορειοανατολική Βραζιλία Ο δρόμος των αμμόλοφων Αναχωρήσεις: 13.08, 02.11 9 Hμέρες Βορειοανατολική Βραζιλία, εκεί όπου αποβιβάστηκαν οι πρώτοι σκλάβοι που έφτασαν από την

Διαβάστε περισσότερα

Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους

Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας. Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους Ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας Ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της Καβάλας και τους Φιλίππους 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08 8 Ημέρες Χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους

Διαβάστε περισσότερα

Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα)

Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα) Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα) Εξασφαλισμένες Αναχωρήσεις Πρόγραμμα γεμάτο ξεναγήσεις, περιηγήσεις, βραδινές βόλτες και δραστηριότητες Βαλεαρίδες: Ένας εξωτικός προορισμός στην Μεσόγειο Το μόνο οργανωμένο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία Δολομίτες Τεργέστη

Βενετία Δολομίτες Τεργέστη Βενετία Δολομίτες Τεργέστη Πανόραμα Βόρειας Ιταλίας με Δολομίτικες Άλπεις / Κορτίνα ντ Αμπέτσο Ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία μέσα τις βίλες-αρχιτεκτονικά αριστουργήματα του Παλάντιο στη Βιτσέντζα, το ιστορικό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων)

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη. Χίλια χρόνια Ιστορίας στην "διπλή" πρωτεύουσα. Αναχωρήσεις: & ημέρες

Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη. Χίλια χρόνια Ιστορίας στην διπλή πρωτεύουσα. Αναχωρήσεις: & ημέρες Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη Χίλια χρόνια Ιστορίας στην "διπλή" πρωτεύουσα Αναχωρήσεις: 22.09 & 06.10.18 4 ημέρες Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της

Διαβάστε περισσότερα

Βορειοανατολική Βραζιλία

Βορειοανατολική Βραζιλία Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ!!! Βορειοανατολική Βραζιλία Ο δρόμος των αμμόλοφων Ένα ταξίδι στην πιο αυθεντική Βραζιλία που μόνο το Versus Travel σας προσφέρει Αναχωρήσεις: 13.08, 02.11 9 Hμέρες Βορειοανατολική

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία. Κρακοβία Βαρσοβία. με επαρκή χρόνο για να γνωρίσουμε τις δύο πόλεις. Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN

Πολωνία. Κρακοβία Βαρσοβία. με επαρκή χρόνο για να γνωρίσουμε τις δύο πόλεις. Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN Πολωνία Κρακοβία Βαρσοβία με επαρκή χρόνο για να γνωρίσουμε τις δύο πόλεις Βαρσοβία Κρακοβία Άουσβιτς Αλατωρυχεία Βιελίτσκα Αναχώρηση: 26.04 7 ημέρες ΠΟΛΩΝΙΑ Κρακοβία -

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ. 2103232800, 156, 581, 586, 796 Φαξ: 210 3232450 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531,

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

19.07, 26.07, 02.08, 09.08, 16.08, Ημέρες

19.07, 26.07, 02.08, 09.08, 16.08, Ημέρες 19.07, 26.07, 02.08, 09.08, 16.08, 23.08 8 Ημέρες Αριθμός Πτήσης Ημερομηνία Πτήσης Διαδρομή (Από Προς) Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης CO 712 05.07 C0 719 12.07 ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ AΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ 06.40 08.30 21.05

Διαβάστε περισσότερα

Αργεντινή. Ατομικό ταξίδι

Αργεντινή. Ατομικό ταξίδι Αργεντινή Ατομικό ταξίδι Αργεντινή: Το παζλ της Αργεντινής είναι απλώς σαγηνευτικό: εκτεινόμενη από τα νότια σύνορα της Βολιβίας μέχρι τη νοτιότερη μύτη της Λατινικής Αμερικής, φλερτάροντας τόσο με τον

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΕΜΙΣ. Ειδική αποστολή στο. Βασίλειο του Λαντάκ. και στο Κασμίρ. Αναχωρήσεις: 05.07, 24.07

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΕΜΙΣ. Ειδική αποστολή στο. Βασίλειο του Λαντάκ. και στο Κασμίρ. Αναχωρήσεις: 05.07, 24.07 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΕΜΙΣ Ειδική αποστολή στο Βασίλειο του Λαντάκ και στο Κασμίρ Αναχωρήσεις: 05.07, 24.07 14 ημέρες Φεστιβάλ Χέμις Ειδική αποστολή στο Βασίλειο του Λαντάκ και στο Κασμίρ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία Με δυνατότητα επέκτασης στο Εθνικό Πάρκο Ταϊρόνα ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΖΙΠΑΚΙΡΑ ΒΙΓΙΑ ΝΤΕ ΛΕΪΒΑ ΚΑΡΘΑΓΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ροδανός ποταμός και η χριστουγεννιάτικη Λυών

Ροδανός ποταμός και η χριστουγεννιάτικη Λυών Ροδανός ποταμός και η χριστουγεννιάτικη Λυών Οι Ρωμαίοι, ο Μεσαίωνας και οι χριστουγεννιάτικες αγορές στις όχθες του Ροδανού ποταμού ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ Αναχώρηση: 23.12 5, 7

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη. Χίλια χρόνια Ιστορίας στη "διπλή" πρωτεύουσα. Αναχωρήσεις: 26 & ημέρες

Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη. Χίλια χρόνια Ιστορίας στη διπλή πρωτεύουσα. Αναχωρήσεις: 26 & ημέρες Βουδαπέστη Καμπή Δούναβη Χίλια χρόνια Ιστορίας στη "διπλή" πρωτεύουσα Αναχωρήσεις: 26 & 30.04.19 5 ημέρες Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN. Πολωνία Κρακοβία - Βαρσοβία. Βαρσοβία Κρακοβία Άουσβιτς Αλατωρυχεία Βιελίτσκα

Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN. Πολωνία Κρακοβία - Βαρσοβία. Βαρσοβία Κρακοβία Άουσβιτς Αλατωρυχεία Βιελίτσκα Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN Πολωνία Κρακοβία - Βαρσοβία Βαρσοβία Κρακοβία Άουσβιτς Αλατωρυχεία Βιελίτσκα Αναχώρηση: 20.03 6 ημέρες ΠΟΛΩΝΙΑ Κρακοβία - Βαρσοβία Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Ολοήμερη

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Ημέρες Ταξιδιού 4 στην καρδιά της Τηνιακής γης! Πολιτισμός, φύση και γαστρονομία που ξαφνιάζει! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα

Διαβάστε περισσότερα

Βορειοανατολική Βραζιλία

Βορειοανατολική Βραζιλία Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ!!! Βορειοανατολική Βραζιλία Ο δρόμος των αμμόλοφων Ένα ταξίδι στην πιο αυθεντική Βραζιλία που μόνο το Versus Travel σας προσφέρει Αναχώρηση: 24.12 11 Hμέρες Βορειοανατολική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Ομάν. Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ.

Ομάν. Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ. Ομάν Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ. Ολοήμερη εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στα περίφημα κάστρα του (Νίζουα, Μπάχλα, Τζαμπρίν) Δυνατότητα κρουαζιέρας στα Στενά Ορμούζ Δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία-Πούκετ-Σιγκαπούρη. Αναχωρήσεις : ημέρες

Μαλαισία-Πούκετ-Σιγκαπούρη. Αναχωρήσεις : ημέρες Μαλαισία-Πούκετ-Σιγκαπούρη Αναχωρήσεις : 09.08 13 ημέρες Κουάλα Λουμπούρ Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι γεμάτη αντιθέσεις, που μπλέκονται με αριστουργηματικό τρόπο και τελικά δημιουργούν ένα ομοιόμορφο

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

Αλβανία Τίρανα, Δυρράχιο, Βεράτι, Αυλώνας, Άγιοι Σαράντα, Βουθρωτό, Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Οχρίδα, Ελμπασάν

Αλβανία Τίρανα, Δυρράχιο, Βεράτι, Αυλώνας, Άγιοι Σαράντα, Βουθρωτό, Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Οχρίδα, Ελμπασάν Αλβανία Τίρανα, Δυρράχιο, Βεράτι, Αυλώνας, Άγιοι Σαράντα, Βουθρωτό, Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Οχρίδα, Ελμπασάν Αναχωρήσεις : 28.05, 09.07, 27.08, 24.09, 22.10, 19.11 7 ημέρες Τόσο κοντά μας, κι όμως τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Ρ ώ μ η και Β α τ ι κ α ν ό

Ρ ώ μ η και Β α τ ι κ α ν ό Ρ ώ μ η και Β α τ ι κ α ν ό Αναχώρηση: 08.08 5 ημέρες Ένα μοναδικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, στην Αιώνια Πόλη! Εξερευνούμε εξονυχιστικά απ άκρη σ άκρη, την ιταλική πρωτεύουσα, και βλέπουμε με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρώμη του Versus με το Βατικανό

Η Ρώμη του Versus με το Βατικανό Η Ρώμη του Versus με το Βατικανό Αναχωρήσεις: 10.07, 07.08, 21.08 5 ημέρες Ένα μοναδικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, στην Αιώνια Πόλη! Εξερευνούμε εξονυχιστικά απ άκρη σ άκρη, την ιταλική πρωτεύουσα,

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ» Κλασική Κολομβία Με δυνατότητα επέκτασης στο Εθνικό Πάρκο Ταϊρόνα ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΖΙΠΑΚΙΡΑ ΒΙΓΙΑ ΝΤΕ ΛΕΪΒΑ ΚΑΡΘΑΓΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάπτυξη της Χανσεατικής Ένωσης από το Αμβούργο στο Γκντανσκ

Η ανάπτυξη της Χανσεατικής Ένωσης από το Αμβούργο στο Γκντανσκ Η ανάπτυξη της Χανσεατικής Ένωσης από το Αμβούργο στο Γκντανσκ Αναχώρηση: 09.07 7 ημέρες Πρωτοποριακό, ειδικά σχεδιασμένο ταξίδι του VERSUS στην Ευρώπη, με εξαιρετικό έμπειρο Αρχηγό / Συνοδό, γνώστη της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Aναχωρήσεις : 21, 22,23, 26, 30 Δεκεμβρίου 18 02, 03 Ιανουαρίου 19 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα

1. Salar de Uyuni, Βολιβία

1. Salar de Uyuni, Βολιβία 1. Salar de Uyuni, Βολιβία Το Salar de Uyuni βρίσκεται στις Άνδεις της Βολιβίας και αποτελούσε τη μεγαλύτερη λίμνη από αλάτι στον κόσμο. Η λίμνη έχει ξεραθεί εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

6 Ημέρες. από Αθήνα 13/06/2019

6 Ημέρες. από Αθήνα 13/06/2019 από Αθήνα 13/06/2019 6 Ημέρες Γαστρονομικές Προτάσεις Στην Αλεξανδρούπολη θα γευτείτε πεντανόστιμα ψάρια. Προσφορές παραδοσιακών εδεσμάτων,στο ξενοδοχείο Grand Hotel Egnatia 4*, στην Αλεξανδρούπολη. Σαμοθράκη,

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Με το Renaissance Zurich Tower 5* Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του αλπικού τρένου και δεν δίνονται ως προαιρετικά. Αρχοντική Ζυρίχη 5*

Με το Renaissance Zurich Tower 5* Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του αλπικού τρένου και δεν δίνονται ως προαιρετικά. Αρχοντική Ζυρίχη 5* Με το Renaissance Zurich Tower 5* Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του αλπικού τρένου και δεν δίνονται ως προαιρετικά Αρχοντική Ζυρίχη 5* Σεν Μόριτς Λουκέρνη Αλπικό τρένο Ζυρίχη, Λουκέρνη, Ιντερλάκεν,

Διαβάστε περισσότερα