θεση: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - NEΡΟΤΡΙΒΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ info@cfcompany.gr

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "θεση: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - NEΡΟΤΡΙΒΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ www.cfcompany.gr +30210 9229467 info@cfcompany.gr www.cpistudio.com"

Transcript

1 θεση: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - NEΡΟΤΡΙΒΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ info@cfcompany.gr PHOTOS:

2 ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Απόδραση στο σπίτι σας

3 ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ Σε απόσταση μικρότερη των δύο ωρών από το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται ένας μικρός, άγνωστος παράδεισος. Στην προνομιούχο τοποθεσία του Προφήτη Ηλία κατασκευάστηκαν τρεις διώροφες εξοχικές μονοκατοικίες με στόχο να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές προσδοκίες. Ενας διπλός συνδυασμός υψηλής αισθητικής, με την αρχιτεκτονική σφραγίδα της CFCompany, και ειδυλλιακής φύσης, καθιστούν το νέο οικισμό ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Περικυκλωμένος από πεύκα και έλατα, ο Προφήτης Ηλίας προσφέρεται τόσο για καλοκαιρινές διακοπές (οι πανέμορφες παραλίες της Δάφνης και των Πολιτικών απέχουν μόλις 30 λεπτά) όσο και για χειμερινές εξορμήσεις αφού υπάρχει δυνατότητα για trecking, ποδηλασία βουνού ή απλή αναζωογονητική πεζοπορία μέσα στο δάσος. Οι ξύλινες κατοικίες ενοικιάζονται πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες για εξορμήσεις και διακοπές μικρής ή μεγάλης διάρκειας. Με βάση το ξύλο και το τζάμι δημιουργούν άνετες εστίες θαλπωρής καθιστώντας ταυτόχρονα ρευστά τα όρια ανάμεσα στη ζεστασία του «μέσα» και την επιβλητική φυσική ομορφιά του «έξω». Οι αρχιτέκτονες, οι διακοσμητές και η φύση φρόντισαν για ένα ειδυλλιακό πακέτο διακοπών προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Με κατασκευαστική ποιότητα που εξασφαλίζει στο όνειρο ενός ιδανικού καταφυγίου διάρκεια μακράς πνοής.

4 Η ΠΕΡΙΟΧΗ Ο οικισμός του Προφήτη Ηλία αναπτύσσεται σε μια από τις πιο ελκυστικές περιοχές της Εύβοιας. Η θέση του σε υψόμετρο 800 μέτρων επιτρέπει πανοραμική θέα τόσο προς το Αιγαίο και τα νησιά των Βορείων Σποράδων όσο και προς τους καταπράσινους κόλπους του Βόρειου Ευβοϊκού ενώ εξασφαλίζει ταυτόχρονα εύκολη και σύντομη πρόσβαση στις πανέμορφες παραλίες της Δάφνης και των Πολιτικών. Περικυκλωμένος από πεύκα και έλατα, ο Προφήτης Ηλίας προσφέρεται τόσο για καλοκαιρινές διακοπές όσο και για χειμερινές εξορμήσεις αφού υπάρχει δυνατότητα για trecking, ποδηλασία βουνού ή απλή αναζωογονητική πεζοπορία μέσα στο δάσος. ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ο οικισμός του Προφήτη Ηλία απέχει 5 χλμ. από το χωριό της Νεροτριβιάς. Η πρόσβαση από την Αθήνα εξασφαλίζεται με όλα τα δυνατά μέσα ή από κατάλληλο συνδυασμό τους (π.χ. τρένο-κτελ). Η Νεροτριβιά βρίσκεται 29 χλμ. βορειοδυτικά της Χαλκίδας, σε απόσταση δύο ωρών από το κέντρο της Αθήνας, χρόνος που μειώνεται ακόμα περισσότερο αν το σημείο εκκίνησής σας είναι τα βόρεια προάστια του νομού Αττικής ή το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να φτάσει κανείς στον οικισμό είναι το αυτοκίνητο. Ξεκινώντας από την Αθήνα επιλέγετε την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (Ε1) και ακολουθείτε τη σήμανση προς Λαμία/Θεσσαλονίκη. Σε λιγότερη από μισή ώρα εμφανίζονται πινακίδες που δείχνουν κατεύθυνση προς Χαλκίδα. Προσεγγίζοντας την πόλη της Χαλκίδας ακολουθείτε τη σήμανση προς Νέα Αρτάκη. Μετά τη Νέα Αρτάκη παρακολουθείτε τον δρόμο ώστε να εντοπίσετε σηματοδότη (φανάρι) με αριστερή στροφή προς Καστέλλα. Στη συνέχεια ακολουθείτε τη σήμανση προς Πολιτικά και Νεροτριβιά.

5 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Από κέντρο Αθήνας Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσ/νίκης Βόρειος άξονας Εύβοιας. ΧΡΟΝΟΣ: >120 Από αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος * Αττική Οδός ( Έξοδος 8 > Λαμία) Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσ/νίκης > Χαλκίδα Βόρειος άξονας Εύβοιας. ΧΡΟΝΟΣ: 110 ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ Από κέντρο Αθήνας ΟΣΕ** Σταθμός Λαρίσης Χαλκίδα. Από αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ*** Χαλκίδα. Στη συνέχεια μεταφορά στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της Χαλκίδας (ΚΤΕΛ Νομού Ευβοίας) Νεροτριβιά. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Από κέντρο Αθήνας Σταθμός υπεραστικών λεωφορείων της Αθήνας (σταθμός Λιοσίων) (κάθε 30 ) Χαλκίδα**** ΧΡΟΝΟΣ: περ. 50 (σε φυσιολογικές συνθήκες κυκλοφορίας). ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ * rent a car στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: ** 1110 πληροφορίες ΟΣΕ Κεντρικός σταθμός Χαλκίδας *** proastiakos.ning.com **** TAXI Νεροτριβιάς Σταύρος Τσούρας ,

6 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Είδη διατροφής/καθαρισμοί/ξύλα για το τζάκι: Στο καφενείο/mini market στη Νεροτριβιά, κατόπιν σχετικής συνεννόησης. Τράπεζα/ΑΤΜ: Ψαχνά (15 χλμ. από Νεροτριβιά), Νέα Αρτάκη Πρατήριο Βενζίνης: Πολιτικά (5 χλμ. από Νεροτριβιά), Ψαχνά Πρώτες βοήθειες/φαρμακείο: Πολιτικά Κέντρο Υγείας: Ψαχνά Νοσοκομείο: Χαλκίδα Συνεργείο Αυτοκινήτων: Πολιτικά Παραλίες: Στη Δάφνη (5 χλμ. από Νεροτριβιά), στα Πολιτικά. Φαγητό: Ταβέρνες στο χωριό της Νεροτριβιάς αλλά και στην παραλία της Δάφνης όπως και στην παραλία των Πολιτικών και στον Άγιο. Beach bar στα Πολιτικά και Δάφνη.

7

8

9 Οι επιβλητικές στέγες αγκαλιάζουν ολόκληρο το σπίτι προσφέροντας ανέσεις και λειτουργικότητα και στις τέσσερις εποχές του χρόνου.

10 Η φύση δεν έμεινε σε «απόσταση ασφαλείας» αλλά σας περιμένει μόλις ανοίξετε την πόρτα ή το παράθυρό σας. Η υπαίθρια βεράντα επιτρέπει πλήθος δραστηριοτήτων με θέα που κόβει την ανάσα.

11 Το καθιστικό και η κουζίνα σε έναν μεγάλο, ενιαίο χώρο στο ισόγειο προσφέρει θαλπωρή το χειμώνα και άνεση το καλοκαίρι.

12 Η μεγάλη κρεββατοκάμαρα του ισογείου. Οι μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες συμπληρώνουν την ζεστή αίσθηση που αφήνει το ξύλο.

13 Τα υπνοδωμάτια στον όροφο της σοφίτας, εκεί όπου ο φιλοξενούμενος βρίσκει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου, καλά εξοπλισμένου σπιτιού.

14 Γραφείο ή ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο, είναι δική σας επιλογή. Ο καφές στη βεράντα με την παρέα ενός καλού βιβλίου μια από τις προσιτές πολυτέλειες της εμπειρίας στον Προφήτη Ηλία.

15 ΚΑΤΟΨΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ κάτοψη οροφου κάτοψη ισογειου Α ΣΠΙΤΙΟΥ κάτοψη ισογειου Β ΣΠΙΤΙΟΥ

16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3 ΟΙΚΙΩΝ (ανά κατοικία) ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ 120m 2 ΕΠΙΠΕΔΑ Ισόγειο - α όροφος ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ 4 ATOMA 6-8 ΛΟΥΤΡΑ 2 ΚΟΥΖΙΝΑ BBQ ΚΟΣΤΟΣ (ανά κατοικία) Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν από 15/5/2010 έως 31/12/2010 Ενοικίαση ανά ημέρα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ (εκτός εορτών και αργιών - τιμή ανά ημέρα) 120 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ΣΑΒΒΑΤΟ/ΚΥΡΙΑΚΗ (τιμή ανά ημέρα) 180 Ενοικίαση ανά μήνα, τρίμηνο (καλοκαιρινή σεζόν) ή έτος / ΜηνΑ 1,200 / Τρίμηνο (καλοκαιρινή σεζόν) 3,000 / ΕτΟΣ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται οι λογαριασμοί ΔΕΗ - κόστος νερού) 7,000

17 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Η φιλοσοφία της CFCompany εντάσσει την αρχιτεκτονική σε ένα πλήρες, πολυσύνθετο, δυναμικό πλαίσιο δημιουργίας. Για εμάς κάθε κτίριο είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που προκύπτει ύστερα από ενδελεχή μελέτη της περιοχής στην οποία πάμε να χτίσουμε, τις ανάγκες των μελλοντικών χρηστών και την αξιοποίηση εξελιγμένων τεχνικών λύσεων που πολλαπλασιάζουν τη λειτουργικότητα ενός καινούργιου χώρου. Μιλάμε τη γλώσσα της αγοράς αλλά ό,τι κατασκευάζουμε έχει γερά θεμέλια στην αρχιτεκτονική και σε μια αισθητική που μέσα στα χρόνια έγινε η πιο ισχυρή ταυτότητά μας. Η CFCompany έχει κατοχυρώσει μια ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες αρχιτεκτονικής μελέτης, επίβλεψης και αποπεράτωσης κατασκευαστικών έργων κάθε κλίμακας: από ιδιωτικές κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών (κατασκευή και διάθεση) και κτίρια γραφείων έως εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και τουριστικές μονάδες. Πιστεύουμε πολύ στην προσωπική επαφή και συνεργασία με τους πελάτες. Η εμπειρία μας δείχνει ότι πρόκειται για κρίσιμο μέγεθος που μεγιστοποιεί το τελικό αποτέλεσμα προς όφελος και των δύο πλευρών. Στα χέρια των ανθρώπων της CFCompany, μιας αφοσιωμένης ομάδας έμπειρων και καταρτισμένων επαγγελματιών που καλύπτει όλα τα στάδια κατασκευής, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός δεν υπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες. Μακρυά από τυποποιημένες λύσεις ή ναρκισιστικές υπερβολές, η αρχιτεκτονική που πρεσβεύουν οι επικεφαλείς της CFCompany, οι κ.κ. Στέλιος Κούτσικος και Στάμος Φαφαλιός, αποτελεί μοναδικό εργαλείο σε έναν καλά οργανωμένο μηχανισμό που καλείται να δημιουργήσει χώρους και εγκαταστάσεις ικανούς να εμπνεύσουν μια ολόκληρη ζωή. Τη δική σας ζωή.

Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων

Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων EUROKAT Όμιλος INTRAKAT Αρχιτεκτονικήμελέτη: Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων www.bluerivieralevendi.gr ΤΟ BLUE RIVIERA LEVENDI, ένα σύγχρονο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών πάνω στη θάλασσα, ενταγμένο μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!...

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Λίγα λόγια για τον Νέο Μαρμαρά Ο Νέος Μαρμαράς ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες που προέρχονταν από το νησί του Μαρμαρά της Προποντίδας. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί

Διαβάστε περισσότερα

Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών. Το σπίτι μου. Το παρόν μου. Το μέλλον μου. Λεμεσσός - Κύπρος

Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών. Το σπίτι μου. Το παρόν μου. Το μέλλον μου. Λεμεσσός - Κύπρος Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών Το σπίτι μου Το παρόν μου Το μέλλον μου Λεμεσσός - Κύπρος Η Περιοχή Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου και η νοτιότερη της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

μονοκατοικία Αγιος Στέφανος

μονοκατοικία Αγιος Στέφανος www.urbanexperts.gr id:1121290 μονοκατοικία Αγιος Στέφανος Άγιος Στέφανος Αθήνα- Βόρεια Προάστια 240000 Περιγραφή Τοποθεσία : Ελλάδα Αττική Βόρεια προάστια Άγιος Στέφανος Αττικής Λόφος Νυφών Οδός: Μουσών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΑΟΥΣΑ ΚΥΘΝΟΥ

ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΑΟΥΣΑ ΚΥΘΝΟΥ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΑΟΥΣΑ ΚΥΘΝΟΥ Το νησί της Κύθνου Ό μορφη και γραφική, η Κύθνος βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2 ωρών απο το λιμάνι του Λαυρίου και περίπου 3 ωρών από το λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα

πολυκατοικία Μητρ. Ευσταθίου 3 Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκη

πολυκατοικία Μητρ. Ευσταθίου 3 Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκη πολυκατοικία Μητρ. Ευσταθίου 3 Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκη ΠΩΛOYNΤΑΙ Πολυτελή οροφοδιαμερίσματα 102 τ.μ. σε 1ο, 2ο και 4ο όροφο με 2 δωμάτια, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, λουτροαποχωρητήριο. Περιλαμβάνουν: Θέση

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΟΝΕΙΡΟ ΑΓΑΠΗ ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Επιλέξαμε την πιο όμορφη περιοχή της Χαλκιδικής για να κτίσουμε τα όνειρά σας. Στη χερσόνησο του Άθωνος μόλις 2 χλμ. από το τείχος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ. 44 ΤΕΥΧΟΣ 2/2014 www.ktirio.gr 45

ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ. 44 ΤΕΥΧΟΣ 2/2014 www.ktirio.gr 45 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ: Whitebox Architects - Π. Κοκκαλίδης, Α.Τριανταφυλλίδου, Α. Δρέλλα www.whitebox.gr ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: Χ. Βαχλιώτης H/M MEΛETH: Conap - Α. Ψαρουδάκης TEXNIKH ETAIPΕIA

Διαβάστε περισσότερα

αρχιτεκτονική μελέτη - επίβλεψη ΜΥΡΤΩ ΜΗΛΙΟΥ σύνθεση ΜΥΡΤΩ ΜΗΛΙΟΥ, ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΛΕΒΙΔΗΣ και τη διώροφη μορφή του

αρχιτεκτονική μελέτη - επίβλεψη ΜΥΡΤΩ ΜΗΛΙΟΥ σύνθεση ΜΥΡΤΩ ΜΗΛΙΟΥ, ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΛΕΒΙΔΗΣ και τη διώροφη μορφή του Ο προσανατολισμός της κατοικίας συνιστά το ιδιαίτερο πλεονέκτημά της, αφού το κτίριο έχει στηθεί ακριβώς πάνω στον άξονα της κοιλάδας των Δελφών και επωφελείται από μια συγκλονιστική θέα. Ο χώρος της αυλής,

Διαβάστε περισσότερα

Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ ΚΤΕΛ Λιοσίων ή στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Πεδίο του Άρεως ΚΤΕΛ Αττικής Μαυροµµαταίων στην Αθήνα Από ΚΤΕΛ Λιοσίων προς Οµόνοια.

Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ ΚΤΕΛ Λιοσίων ή στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Πεδίο του Άρεως ΚΤΕΛ Αττικής Μαυροµµαταίων στην Αθήνα Από ΚΤΕΛ Λιοσίων προς Οµόνοια. Στόχος σου, είναι να φτάσεις στον Κατασκηνωτικό και εκπαιδευτικό Κέντρο «Τα Κονάκια», του Σώµατος Ελληνικού Οδηγισµού στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης Αττικής Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ από τον τόπο σου, θα βρίσκεσαι

Διαβάστε περισσότερα

- 94 - TEXNIKH ΕΚΘΕΣΗ

- 94 - TEXNIKH ΕΚΘΕΣΗ - 94 - TEXNIKH ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ Πρόκειται για οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1105,58 τ.μ. που βρίσκεται στο Ο.Τ. 10 και επί της οδών Δημητρίου Πολιορκητού και Κρουσόβου περιοχή Θρακομακεδόνων του σχεδίου

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο 4* «Virginia Hotel» εκτός Σχεδίου Δήμος Ρόδου

Ξενοδοχείο 4* «Virginia Hotel» εκτός Σχεδίου Δήμος Ρόδου Σάββενας Γιώργος Αρχιτέκτων Μηχ/κος Ε.Μ.Π. Ξενοδοχείο 4* «Virginia Hotel» εκτός Σχεδίου Δήμος Ρόδου Αρχιτεκτονική Μελέτη: Γ. Σάββενας Πολιτικός Μηχανικός: Κ. Χριστόπουλος Διακοσμήτρια: Κ. Καλλιγά Σάββενα

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο Όνειρό σας!

Καλώς ήρθατε στο Όνειρό σας! Καλώς ήρθατε στο Όνειρό σας! Οικισμός ΠΑΝΟΡΑΜΑ www.oikokourtidis.gr Παραλία Ορφανίου Καβάλας Καλώς ήρθατε στην Κάριανη Η τοποθεσία της Κάριανης προσφέρει στον επισκέπτη μια σειρά από φυσικά και ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. Σύνολο ακινήτων 30. Οροφος, κατασκ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. Σύνολο ακινήτων 30. Οροφος, κατασκ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΑ 1 (Αγ. Γεώργιος) 350τμ ΣΚWC2MΠ 2επίπεδη βίλα ήσυχη τοποθεσία άψογη λειτουργικότητα τζάκι δρύινα δάπεδα μεγάλο σαλόνι πανοραμική θέα κόλπου πυλωτή κηπος 250τμ (κωδ 3198) 1.200 Κωδ.: < 3198 > 330 330

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο από την πόλη μας για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή.

Διαβάστε περισσότερα

Villa Ariadne. μοντέρνα άποψη σε γήϊνους χρωματισμούς

Villa Ariadne. μοντέρνα άποψη σε γήϊνους χρωματισμούς Villa Ariadne μοντέρνα άποψη σε γήϊνους χρωματισμούς Η κατασκευή καινούργιας κατοικίας είναι απόφαση ζωής Στην MPA domus πραγματοποιούμε τα όνειρα σας με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο. Σας προσφέρουμε το

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος THOMAS HOTEL 2*

Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Κατόπιν της υψηλής ζήτησης των καταλυμάτων στην χώρα του νησιού με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών και τη δυσκολία στη διαθεσιμότητα, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια.

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια. Μόλις 300μ. από την αμμώδη παραλία Αμμουδάρα, το Hotel Handakas βρίσκεται στη μέση ενός καταπράσινου αμπελώνα. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και πισίνα. Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό,

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

Επιλεγμένα ακίνητα στην Χαλκιδική (01/2010)

Επιλεγμένα ακίνητα στην Χαλκιδική (01/2010) ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΘΥΤΟ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ 70τμ 1 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΝΑΤΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΒΙΛΛΑ 350τμ ( 2C plat room ping-pong k.a) ΜΕ 1 ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΗΠΟ 4 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΓΚ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Ένα νησί µοναδικό που όµοιο του δεν υπάρχει σ' ολόκληρο τον κόσµο. ιαθέτει άγρια φυσική οµορφιά µε µοναδικές τοποθεσίες και γκρεµούς που µοιάζουν σχεδόν πρωτόγονοι

Διαβάστε περισσότερα

3. Οροι όµησης ιαταξη Κατασκευής στο οικόπεδο

3. Οροι όµησης ιαταξη Κατασκευής στο οικόπεδο 1. Περιγραφή έργου Πρόκειται για την ανέγερση διώροφης κατοικίας 57.92 τ.µ. σε οικόπεδο έκτασης 75 τ.µ. στην περιοχή Μαυροβούνι στο Γιαλό της Σύµης. Η νέα αυτη κατοικία διαθέτει εξώστη και ηµιυπαίθριο

Διαβάστε περισσότερα

Σαντορίνη-Κρήτη: Δυνατός συνδυασμός!

Σαντορίνη-Κρήτη: Δυνατός συνδυασμός! Σαντορίνη-Κρήτη: Δυνατός συνδυασμός! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-06-15 Ένα ταξίδι με σκοπό την εξερεύνηση της φυσικής ομορφιάς της Σαντορίνης, σε συνδυασμό με την ιστορική ομορφιά της Κρήτης. Από: Christina

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το νησί που τραγούδησαν οι ποιητές. Μια ιστορία που κρατά περισσότερο από τέσσερις χιλιάδες χρόνια. Και ο βράχος που ακόµα ορθώνεται το ίδιο δυνατός µέσα στο πέλαγος,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. Αρχιτεκτονική. Περιβαλλοντική αρχιτεκτονική

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. Αρχιτεκτονική. Περιβαλλοντική αρχιτεκτονική Η ιδιοκτησία της ΑΝΘΕΜΙΑΣ Α.Ε., χωροθετείται μέσα στον οικισμό της Καρδίας. Ο πολεοδομικός και ο οικιστικός σχεδιασμός των οικοπέδων της ιδιοκτησίας οφείλει να στηρίζεται σε συγκεκριμένο στρατηγικό πλάνο,

Διαβάστε περισσότερα

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια. Το ξενοδοχείο Kambos Village είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, στρατηγικά τοποθετημένο μεταξύ της πόλης των Χανίων και του θέρετρου του Πλατανιά. Χτισμένο σε προνομιακή

Διαβάστε περισσότερα

Επιτέλους, μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Καλώς ήλθατε στο Aegila Boutique Hotel!

Επιτέλους, μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Καλώς ήλθατε στο Aegila Boutique Hotel! Επιτέλους, μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Καλώς ήλθατε στο Aegila Boutique Hotel! To ξενοδοχείο Το Aegila Boutique Hotel, κατηγορίας 4 Κλειδιών, αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για την καλοκαιρινή

Διαβάστε περισσότερα

Greek Dreams. Μένεις στην Αθήνα Ζεις στο Μαρμάρι!

Greek Dreams. Μένεις στην Αθήνα Ζεις στο Μαρμάρι! Greek Dreams Μένεις στην Αθήνα Ζεις στο Μαρμάρι! Sustainable Properties Η νότια Εύβοια είναι ένα ξεχωριστό μέρος πού συναρπάζει! Η νότια Εύβοια μοιάζει να μην είναι νησί. Όμως είναι ένας μαγευτικός τόπος,

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερωτικό έντυπο των προς πώληση τριών νέων κατοικιών

Ενηµερωτικό έντυπο των προς πώληση τριών νέων κατοικιών Fotiadis Charalampos Civil Engineer Construction Engineering Development Ενηµερωτικό έντυπο των προς πώληση τριών νέων κατοικιών Έργο: Νέες κατοικίες µε υπόγειο, ισόγειο, Α όροφο, Β όροφο µετά στέγης.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - 8 Μέρες Η Κέρκυρα, το βορειότερο νησί των Επτανήσων, είναι σήµερα διεθνές τουριστικό κέντρο µε άριστη τουριστική υποδοµή που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις. Η καταπράσινη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55 ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η Σκόπελος θεωρείται από πολλούς επισκέπτες πως

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή. Ακτοπλοϊκά

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση καταστηµάτων Περιγραφή κτιρίου Φωτογραφικό υλικό

Παρουσίαση καταστηµάτων Περιγραφή κτιρίου Φωτογραφικό υλικό ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 342 & ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, Ν. ΨΥΧΙΚΟ Παρουσίαση καταστηµάτων Περιγραφή κτιρίου Φωτογραφικό υλικό ΘΕΜΕΛΙΑ ΧΟΥΒΑΡ ΑΣ Α.Τ.Ε. Οδός Πεντέλης 110 Μαρούσι, 151 26

Διαβάστε περισσότερα

72 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 15 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ 73

72 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 15 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ 73 Καλοκαιρινή ραστώνη ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Passion. Charisma. Commitment

Passion. Charisma. Commitment Charisma Passion Commitment Η BOX architects εκτός από τον τομέα της λιανικής, δραστηριοποιείται εκτενώς στο χώρο του contract. Με μια εξειδικευμένη ομάδα από επαγγελματίες του χώρου, η BOX architects

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίλλα Ασκύφου βρίσκεται στο χωριό Γώνι Ασκύφου σε υψόμετρο 780 μέτρων.

Η Βίλλα Ασκύφου βρίσκεται στο χωριό Γώνι Ασκύφου σε υψόμετρο 780 μέτρων. Η βρίσκεται στο χωριό Γώνι Ασκύφου σε υψόμετρο 780 μέτρων. Βρίσκεται ακριβώς στην ίδια χιλιομετρική απόσταση και από τα Χανιά(45χλμ) και από το Ρέθυμνο(42χλμ). Το οροπέδιο είναι περιτριγυρισμένο από την

Διαβάστε περισσότερα

majestic insight in living

majestic insight in living Ψυχικό Πρεσβεία ή Ιδιωτική Κατοικία ή Συγκρότημα Κατοικιών (Υπό κατασκευή) Κτίσμα 1800 μ2 σε οικόπεδο 1300μ2 Μοναδική θέση στην καλύτερη περιοχή του Ψυχικού Κορυφαία Αρχιτεκτονική Σχεδίαση από τον Αλέξανδρο

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε ηλιοβασίλεμα. επόμενη ανατολή. σε κάνει να προσμένεις την

Κάθε ηλιοβασίλεμα. επόμενη ανατολή. σε κάνει να προσμένεις την Κάθε ηλιοβασίλεμα επόμενη ανατολή σε κάνει να προσμένεις την Αφήστε τη ζωή να αναπνεύσει και να αναπτυχθεί χωρίς περιορισμούς και συμβιβασμούς! Αναβαθμίστε τα όρια της πολυτέλειας Η εργοληπτική εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

Villa Eden Rock ΔΑΛΙΕΝΤΑΤΙΚΑ ΛΑΚΚΑΣ ΠΑΞΩΝ. επιβλεψη: Ευαγγελία Κονταξή κατασκευη: Χρίστος Γραμματικός Τοποθεσια: Δαλιεντάτικα Παξών

Villa Eden Rock ΔΑΛΙΕΝΤΑΤΙΚΑ ΛΑΚΚΑΣ ΠΑΞΩΝ. επιβλεψη: Ευαγγελία Κονταξή κατασκευη: Χρίστος Γραμματικός Τοποθεσια: Δαλιεντάτικα Παξών Villa Eden Rock ΔΑΛΙΕΝΤΑΤΙΚΑ ΛΑΚΚΑΣ ΠΑΞΩΝ Αρχιτεκτονικη Μελετη: Ευαγγελία Κονταξή/ Dalia Αρχιτεκτονικη Zussman Μελετη: Ευαγγελία Κονταξή στατικη Μελετη: Ευαγγελία Κονταξή στατικη Μελετη: Ευαγγελία Κονταξή

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕ ΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΙΩΡΟΦΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ.

Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕ ΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΙΩΡΟΦΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ 4 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Περιοχή ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΗΣ & Περιοχή ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 2008-2009 3ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ Μάθηµα: ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΗ 1 ιδάσκοντες

Διαβάστε περισσότερα

I N D E X. 1...About us...σελ. 1. 2...Location...σελ. 4. 3...Building Plans...σελ. 6. 4...West Road...σελ. 15. 5...Summer 2007...σελ.

I N D E X. 1...About us...σελ. 1. 2...Location...σελ. 4. 3...Building Plans...σελ. 6. 4...West Road...σελ. 15. 5...Summer 2007...σελ. I N D E X 1...About us...σελ. 1 2...Location...σελ. 4 3...Building Plans...σελ. 6 4...West Road...σελ. 15 5...Summer 2007...σελ. 21 1 Η πρώτη από τις εταιρίες που αποτελούν πλέον την Ellinas Group, µετράει

Διαβάστε περισσότερα

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Τhink green Υλικά, μέσα και τρόποι που σέβονται το κλίμα και το περιβάλλον σέβονται τον άνθρωπο. Εμείς στην ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ φροντίζουμε για την ιδανική σχέση υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκατοικία. Γ. Σάββενας. Γιώργος Αρχιτέκτων Μηχ/κος Ε.Μ.Π. Πόλη της Ρόδου (Ανάληψη)

Πολυκατοικία. Γ. Σάββενας. Γιώργος Αρχιτέκτων Μηχ/κος Ε.Μ.Π. Πόλη της Ρόδου (Ανάληψη) Πολυκατοικία Πόλη της Ρόδου (Ανάληψη) Σάββενας Γιώργος Αρχιτέκτων Μηχ/κος Ε.Μ.Π. Αρχιτεκτονική Μελέτη: Γ. Σάββενας Πολιτικός Μηχανικός: Κ. Χριστόπουλος Διακοσμήτρια: Κ. Καλλιγά Σάββενα Φωτογραφίες: Γ.

Διαβάστε περισσότερα

Ιδού τα νέα προάστια της Αττικής

Ιδού τα νέα προάστια της Αττικής Ιδού τα νέα προάστια της Αττικής Νέο τοπίο στην αγορά ακινήτων της περιφέρειας αλλά και στον τουρισμό, φέρνουν οι αυτοκινητόδρομοι που ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν προς χρήση. Από τη μια η ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ISTORIA HOTEL. Concept design Αρχιτεκτονική μελέτη Interior design Interior Design Laboratorium

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ISTORIA HOTEL. Concept design Αρχιτεκτονική μελέτη Interior design Interior Design Laboratorium A R C H I T E C T U R E ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ Concept design Αρχιτεκτονική μελέτη Interior design Interior Design Laboratorium Μελέτη φωτισμού Καυκάς ΑΕ Επίβλεψη έργου Στέλιος Μπαρδώσας Project Management-Επιστασία

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel Πάρος Θελκτική και δίχως απαιτήσεις. Μειλίχια και πολυδιάστατη. Θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Εκπροσώπου. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Αριθ. Δελτ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Στοιχεία Εκπροσώπου. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Αριθ. Δελτ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Τ.Κ. ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Αριθ. Δελτ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 55 τ.μ.

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 55 τ.μ. www.urbanexperts.gr id:1118791 Ενοικιάζεται διαμέρισμα 55 τ.μ. Άνω Ιλίσια Αθήνα- Κέντρο 600 Περιγραφή Α) ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ (2ΟΣ ), 55 ΤΜ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΨΕΩΣ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

m pi-*. κείμενο: Τόνια Κατερίνη, Μαρία Καζολέα, αρχιτέκτονες μηχανικοί φωτογράφηση: Αθηνά Καζολέα, Πάτροκλος Στελλάκης

m pi-*. κείμενο: Τόνια Κατερίνη, Μαρία Καζολέα, αρχιτέκτονες μηχανικοί φωτογράφηση: Αθηνά Καζολέα, Πάτροκλος Στελλάκης m pi-*. To Πόρτο Ράφτη μετατρέπεται σταθερά σε τόπο μόνιμηξ διαμονιη αλλά ταυτόχρονα παραμένει ένα από τα γοητευτικότερα δείγματα του Αττικού τοπίου. Η παρέμβαση σε αυτό το τοπίο θέτει κατ' αρχήν πολλά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. - 89-1. Τοπογραφικό Διάγραμμα : ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. Η πρόσοψη του οικοπέδου βρίσκεται επί της οδού Κρουσόβου, ενώ το οικόπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτεμάχιο προς πώληση, 165 στρεμμάτων στην παραλία Ορκός της Κέας (Τζιας) στις Κυκλάδες ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ

Αγροτεμάχιο προς πώληση, 165 στρεμμάτων στην παραλία Ορκός της Κέας (Τζιας) στις Κυκλάδες ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ Αγροτεμάχιο προς πώληση, 165 στρεμμάτων στην παραλία Ορκός της Κέας (Τζιας) στις Κυκλάδες ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ Κέα 2009 Αγροτεμάχιο 165 στρέμματα, ιδανικό για επένδυση στις Κυκλάδες

Διαβάστε περισσότερα

Villa De Donno & Stelacci

Villa De Donno & Stelacci Αρχιτεκτονικη Μελετη: Xaράλαμπος Χατζημιχάλης στατικη Μελετη: Ευαγγελία Κονταξή επιβλεψη: Ευαγγελία Κονταξή κατασκευη: Σωτήρης Φαρούγγιας Τοποθεσια: Στραπούντο Γαϊου Παξών χρονοσ μελετησ: 2012 ολοκληρωση

Διαβάστε περισσότερα

Ενοικιάσεις Αγορές Πωλήσεις Εκτιμήσεις Ακινήτων Αποτιμήσεις Επιχειρήσεων Εμπειρογνωμοσύνες. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τηλ.: +30 (2271) 02 51 37

Ενοικιάσεις Αγορές Πωλήσεις Εκτιμήσεις Ακινήτων Αποτιμήσεις Επιχειρήσεων Εμπειρογνωμοσύνες. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τηλ.: +30 (2271) 02 51 37 Κοντά σας από το 1978 Ενοικιάσεις Αγορές Πωλήσεις Εκτιμήσεις Ακινήτων Αποτιμήσεις Επιχειρήσεων Εμπειρογνωμοσύνες ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τηλ.: +30 (2271) 02 51 37 Κινητό: +30 (6932) 75 66 57 +30 (6945) 34

Διαβάστε περισσότερα

4. ΗΜΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑ ΑΣ - 41 -

4. ΗΜΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑ ΑΣ - 41 - 4. ΗΜΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑ ΑΣ - 41 - 4.1 ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ Όπως και τα υπόλοιπα, έτσι και το πρώην σχολείο του Αγίου Σώστη είναι ένα πέτρινο κτίριο µε κεραµοσκεπή και βρίσκεται στο κέντρο του χωριού. Tο κτίριο είναι

Διαβάστε περισσότερα

1.- Η πρόταση αφορά στην οργάνωση ενός συνόλου κατοικιών η οποία διαμορφώνει συγχρόνως ένα συνεχές σύστημα δημόσιων, υπαίθριων χώρων και χώρων πρασίνο

1.- Η πρόταση αφορά στην οργάνωση ενός συνόλου κατοικιών η οποία διαμορφώνει συγχρόνως ένα συνεχές σύστημα δημόσιων, υπαίθριων χώρων και χώρων πρασίνο 1.- Η πρόταση αφορά στην οργάνωση ενός συνόλου κατοικιών η οποία διαμορφώνει συγχρόνως ένα συνεχές σύστημα δημόσιων, υπαίθριων χώρων και χώρων πρασίνου που διατρέχει και συνδέει τον οικισμό από το βουνό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Κα ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Κα ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Κα ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ 1 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕΛ. 3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕΛ. 4 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΛ. 5 ΥΛΙΚΑ ΣΕΛ. 6 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΕΛ. 7 ΑΝΑΛΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κτίσµα 1. κάτοικοι: πενταµελής οικογένεια δεν κατοικείται µόνιµα

Κτίσµα 1. κάτοικοι: πενταµελής οικογένεια δεν κατοικείται µόνιµα Λειβαδάκι µικρός ορεινός οικισµός 20 περίπου κατοικιών ανάπτυξη κτισµάτων σε συστάδες, κοντά στους οδικούς άξονες όρια µεταξύ δηµόσιου και ιδιωτικού χώρου συχνά ρευστά διαµόρφωση σε πλάτωµα δάσους γειτνίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ http://www.ikastiko.gr/ ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΜΑ: «ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. - 99 - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ 1. Τοπογραφικό Διάγραμμα : To τοπογραφικό διάγραμμα της δεύτερης αρχιτεκτονικής μελέτης ταυτίζεται με αυτό της πρώτης αρχιτεκτονικής μελέτης εφόσον και οι δυο μελέτες εχουν γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA

ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA Πλάκα, Χανιά, Κρήτη, Τ.Κ. 73200 Τηλ.: +30.2831025306, Fax: +30.2831025306 email: info@lesteluxuryhomes.com url: www.lesteluxuryhomes.com

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02111F ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Ψηλά, πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο, στο ιερό βουνό του Παρνασσού και περικυκλωμένοι από έλατα βρίσκονται οι αφιερωμένοι στον

Διαβάστε περισσότερα

Ανεµόµυλος 1 Ο Μύλος στον Αη Γιάννη

Ανεµόµυλος 1 Ο Μύλος στον Αη Γιάννη Ανεµόµυλος 1 Ο Μύλος στον Αη Γιάννη 1. Περιγραφή Ο ανεµόµυλος της καταγραφής βρίσκεται στο χωριό Απείρανθος, που υπάγεται διοικητικά στον ήµο ρυµαλίας της νήσου Νάξου. Η βασική λειτουργία του ήταν η παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά, περνώντας χρόνο στην ομορφιά

Χανιά, περνώντας χρόνο στην ομορφιά Χανιά, περνώντας χρόνο στην ομορφιά Ημέρες Ταξιδιού 4 Τόσες αμέτρητες ομορφιές πώς να χωρέσουν σε 4 μέρες...είναι όμως μια αρχή! Από: Bonnie ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Χανιά 2. Φαλάσαρνα Φύση/Παραλίες

Διαβάστε περισσότερα

5 μέρες θα περάσουμε Τρί-καλα!

5 μέρες θα περάσουμε Τρί-καλα! 5 μέρες θα περάσουμε Τρί-καλα! Διάρκεια Ταξιδιού 2013-12-26 Με αφετηρία και βάση τα Τρίκαλα θα γυρίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε! Θέλαμε καθαρή περιπέτεια, αλλά έχει τόσα μνημεία και αξιοθέατα που εν

Διαβάστε περισσότερα

Tο πρώτο μου Ταξίδι. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα.

Tο πρώτο μου Ταξίδι. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Tο πρώτο μου Ταξίδι Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Tο πρώτο μου Ταξίδι Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 Οικισμός Αβδήρων Τα Άβδηρα βρίσκονται λίγο πρίν

Διαβάστε περισσότερα

Αξέχαστο 4ήμερο! Πάπιγκο-Γιάννενα-Μέτσοβο-Βασιλίτσα

Αξέχαστο 4ήμερο! Πάπιγκο-Γιάννενα-Μέτσοβο-Βασιλίτσα Αξέχαστο 4ήμερο! ΠάπιγκοΓιάννεναΜέτσοβοΒασιλίτσα Ημέρες Ταξιδιού 4 Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 2. Αρίστη 3. Μικρό & Μεγάλο Πάπιγκο 4. Κολυμπήθρες Πάπιγκου (Οβίρες Ρογκοβού) Πολιτισμός/Μνημεία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 6 ΣΕΛΙ ΕΣ

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 6 ΣΕΛΙ ΕΣ ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΕΞΙ (6) ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το κτήριο

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά κατασκευαστικά σχέδια 1:50 Σχέδια ξυλοτύπων 1:50

Γενικά κατασκευαστικά σχέδια 1:50 Σχέδια ξυλοτύπων 1:50 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011 ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ 4 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Περιοχή ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΗΣ & Περιοχή ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 3ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΗ 1 ιδάσκοντες

Διαβάστε περισσότερα

Με πρωταγωνιστή τη θέα

Με πρωταγωνιστή τη θέα 222 TA TA ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ KAΛYTEPA ΣΠITIA THΣ THΣ KYΠPOY 223 Με πρωταγωνιστή τη θέα Κείμενο/STyling Παυλίνα Τελεβάντου Φωτογραφία ΝταΪνα Κάπρου TA TA ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ KAΛYTEPA ΣΠITIA THΣ THΣ KYΠPOY 225 224 Ένα διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Κτιριακό Συγκρότημα. «Άνθεια»

Κτιριακό Συγκρότημα. «Άνθεια» Κτιριακό Συγκρότημα «Άνθεια» Σχέδιο πόλης Τ.Ε.Ι. ΑΝΘΕΙΑ Το κτιριακό συγκρότημα «ΑΝΘΕΙΑ» αναπτύσσεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε., που ορίζεται από τις οδούς Παρμενίωνος, Ακρωτηρίου, Σκύρου

Διαβάστε περισσότερα

KARVOUNO VILLAS - ΣΥΒΟΤΑ

KARVOUNO VILLAS - ΣΥΒΟΤΑ KARVOUNO VILLAS - ΣΥΒΟΤΑ Το πολυτελές συγκρότημα Karvouno Villas βρίσκεται βόρειο δυτικά της Ελλάδος απέναντι του νησιού Κέρκυρα πάνω στην παραλία Καρβουνο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας σε ένα καταπράσινο ήσυχο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ 2011-12 ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α ΣΤΑΔΙΟ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Α ΣΤΑΔΙΟ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣ (Γ.Π.Σ.) ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ (ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΠΙΝΑΚΑΣ Α.4.1 : Όροφοι Ηλικία Υλικά Κατασκευής Κτιρίων και Κτίρια Κατοικίας (αποκλειστική μεικτή χρήση)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Ερευνητική έκθεση Τη φετινή χρονιά κληθήκαμε να κάνουμε μια εργασία σχετικά με τις γειτονίες της Μυτιλήνης. Η μελέτη μας ήταν κυρίως πάνω σε θέματα αρχιτεκτονικής, γεωγραφικής

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ο Μ Ε Σ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Δ Ο Μ Ε Σ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ Δ Ο Μ Ε Σ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ A. ΕΙΣΑΓΩΓΗ B. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ (ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΡΓΩΝ) B2. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ (ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ) Γ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ATHENS 2004 Δ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ (ΕΠΙΛΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ. (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ. (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02025F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Το Πήλιο είναι κατάφυτο βουνό στο Νομό Μαγνησίας δίπλα στην πόλη του Βόλου, με ύψος 1.624 μέτρα. Κατά την Ελληνική μυθολογία

Διαβάστε περισσότερα

αξιολόγηση απαιτήσεων για την εγκατάσταση ΕΙΒ/ΚΝΧ

αξιολόγηση απαιτήσεων για την εγκατάσταση ΕΙΒ/ΚΝΧ σελίδα 1/10 1. Φωτισµός εσωτερικών χώρων 1.1 Χρειάζεστε γενικές εντολές για τον έλεγχο του φωτισµού εσωτερικών χώρων; π.χ. από το ισόγειο µε ένα κουµπί σβήνουν µόνο όσα φώτα έχουν ξεχαστεί στον όροφο η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές 2017 ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ Αξέχαστες διακοπές από άτομο 27το την ημέρα ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ Μια... γαλαζοπράσινη συμφωνία Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο Mε την υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήσεις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο

Χανιά. 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήσεις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο Χανιά 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο 01/08 6 ημέρες με απευθείας πτήις Aegean/Ellinair για Χανιά 7 ημέρες κάθε Δευτέρα από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ λίγα λόγια Το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών θέα θάλασσα βρίσκεται στην περιοχή Βίγλα, στην παραλία Αγίας Άννας, στη Β. Εύβοια σε ένα μαγευτικό ύψωμα με πανοραμική θέα τη φημισμένη παραλία της Αγίας Άννας

Διαβάστε περισσότερα

BELLEVUE BAY FLATS & HOUSES

BELLEVUE BAY FLATS & HOUSES BELLEVUE BAY FLATS & HOUSES ΜΑΘΗΜΑ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 9 ΑΚΑΔΗΜΑÏΚΟ ΕΤΟΣ: 2010/2011 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Β.ΚΑΡΒΟΥΝΤΖΗ,Κ.ΣΕΡΡΑΟΣ, Δ.ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΙΔΗΣ (Μ/Σ) ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α ΣΤΑΔΙΟ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Α ΣΤΑΔΙΟ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (Γ.Π.Σ.) ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ (ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΠΙΝΑΚΑΣ Α.4.1 : Όροφοι Ηλικία Υλικά Κατασκευής Κτιρίων και Κτίρια Κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Nikolas Hotel 2* Παροικιά EARLY BOOKING 285 315 375 369 415 515 429 495 619 ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 325 355 415 409 455 555 469 535 659 1o ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ 239 259 299 239 259 299 279 309 369 Το Nikolas Hotel απέχει

Διαβάστε περισσότερα

Η βίλα Νιόβη είναι μια όμορφη βίλα σε ιδανική τοποθεσία στο συγκρότημα των βιλών

Η βίλα Νιόβη είναι μια όμορφη βίλα σε ιδανική τοποθεσία στο συγκρότημα των βιλών Η Βίλα Νιόβη, είναι μια ευρύχωρη όμορφα σχεδιασμένα βίλα, βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Καλάμι σε μικρή απόσταση από την περίφημη παραλία του τις ανέσεις του θέρετρου Η βίλα Νιόβη είναι ιδανική για

Διαβάστε περισσότερα

2 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΑΤΟΠΟΛΟΓΙΑ Η μελέτη του παραθεριστικού οικισμού, έχει σαν στόχο να ικανοποιήσει λειτουργικά και αισθητικά το αγοραστικό κοινό αλλά και να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο την οικοδομισιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρή σύνθεση. Κτίριο κατοικιών στη Βουλιαγμένη

Καθαρή σύνθεση. Κτίριο κατοικιών στη Βουλιαγμένη A R C H I T E C T U R E Καθαρή σύνθεση Αρχιτεκτονική μελέτη John Pawson Αρχιτεκτονική μελέτη εφαρμογής ISV Architects Στατική μελέτη Ergosystem Μελέτη Η/Μ εγκαταστάσεων PG Kamarinos Μελέτη περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Υπόγειο δίκτυο πρόσβασης Ένα νέο έδαφος

Υπόγειο δίκτυο πρόσβασης Ένα νέο έδαφος Ένα νέο έδαφος Το ελληνικό τοπίο υπομένει για περισσότερα από 40 χρόνια μια παρατεταμένη διαδικασία «προ-αστικοποίησης». Στην ανάπτυξη των παραθεριστικών οικισμών κυριαρχούν τα γνώριμα μοντέλα της πανταχόθεν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕ ΙΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΙΩΡΟΦΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕ ΙΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΙΩΡΟΦΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2009-2010 ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ 4 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3ο ΕΞΑΜΗΝΟ Περιοχή ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ & Περιοχή ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Μάθημα: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ 1 ιδάσκοντες

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω

Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Όμορφη και ειδυλλιακή, προικισμένη με πυκνό πράσινο, με χρυσές αμμουδιές και το γαλαζοπράσινο του πελάγους, με την μικρή χερσόνησο που χωρίζει το λιμάνι της στα

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Νέες Πολιτείες ΙΙΙ : Λαχανόκηποι Μενεμένης Στα ενδιάμεσα όρια της πόλης Στην περιοχή Λαχανόκηποι, που ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου Μενεμένης, εντοπίστηκε ένας τρίτος, εντελώς νέος για τα δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα