Ανακαλύψτε µαζί µας και προσκυνήστε τους γνωστούς και άγνωστους θρησκευτικούς θησαυρούς! Μια µοναδική εµπειρία για µοναδικούς ανθρώπους!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ανακαλύψτε µαζί µας και προσκυνήστε τους γνωστούς και άγνωστους θρησκευτικούς θησαυρούς! Μια µοναδική εµπειρία για µοναδικούς ανθρώπους!"

Transcript

1 Ανακαλύψτε µαζί µας και προσκυνήστε τους γνωστούς και άγνωστους θρησκευτικούς θησαυρούς! Μια µοναδική εµπειρία για µοναδικούς ανθρώπους!

2 Ελάτε µε την Congress Line, σε ένα µοναδικό ταξίδι ιστορίας και θρησκευτικού προσκυνήµατος στην Ελλάδα

3 Η Ελλάδα είναι ένα ατελείωτο ψηφιδωτό θρησκευτικών µνηµείων, µε εκκλησάκια απόµακρα, µοναστήρια υπέρλαµπρα, σε τοπία απίστευτα όπου ο άνθρωπος νοιώθει ότι πλησιάζει τον θεό. Οι καλύτεροι µόνο για εσάς Οι πιο ειδικοί και εξειδικευµένοι συνεργάτες µας θα σας ξεναγήσουν στην εποχή των βυζαντινών αυτοκρατόρων και θα σας φανερώσουν σπάνιες αγιογραφίες, χρυσοποίκιλτα χειρόγραφα ευαγγέλια και ανεκτίµητα θρησκευτικά κειµήλια σε γνωστούς αλλά και άγνωστους προορισµούς που πολύ λίγοι έχουν επισκεφτεί. Ταξιδέψτε µε την Congress Line Γνωρίστε µια χώρα πλούσια σε αρχαία και προϊστορικά µνηµεία. Γνωρίστε τον τελευταίο τον µοναδικό αρχαιολογικό παράδεισο της Ευρώπης Γνωρίστε µαζί µε την παρθένα φύση τις πεντακάθαρες θάλασσες και τα πανέµορφα νησιά, σπάνιους θρησκευτικούς και αρχαιολογικούς θησαυρούς. Μείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία και απολαύστε εκπληκτικές γεύσεις της µεσογειακής κουζίνας.

4 Μακεδονία & Θράκη Στις Φέρες, δίπλα στην πλούσια ορνιθοπανίδα του ποταμού Έβρου, υψώνεται μεγαλόπρεπη η Παναγία Κοσμοσώτειρα, ο «Παρθενώνας της Θράκης», και το μοναδικό θρησκευτικό μας ταξίδι συνεχίζεται στους άγνωστους μικρούς ναούς στο Παπίκιο Όρος ψηλά στη Ροδόπη! Επάνω από την πανέμορφη παλιά πόλη της Ξάνθης παρατάσσονται τρία επιβλητικά μοναστήρια. Ο Απόστολος Παύλος αποβιβάζεται στην Καβάλα και μέσω της Εγνατίας Οδού, οδεύει προς τους Φιλίππους, όπου και ιδρύει την πρώτη Εκκλησία της Ευρώπης, εκεί που εντυπωσιάζουν τα ερείπια των παλαιοχριστιανικών εκκλησιών. Στο χρυσοφόρο Παγγαίο βρίσκεται η περίφημη Ιερά Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας, ενώ δεν είναι μακριά και η Αθωνική Πολιτεία, το Άγιον Όρος! Εκεί όπου οι άρρενες περιηγητές θα εκστασιασθούν από την αρχιτεκτονική των μοναστηριών, τον απίστευτο πλούτο των κειμηλίων και τη μυστηριακή ατμόσφαιρα. Και βέβαια οι γυναίκες θα απολαύσουν μία σπάνια κρουαζιέρα με θέα στον Άθωνα, στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και τα πολλά μοναστήρια της ακτογραμμής. Τέλος και ένα παιχνίδι κρυμμένων θρησκευτικών θησαυρών σας περιμένει στη Θεσσαλονίκη! Ήπειρος & Θεσσαλία Το Νησί της ειδυλλιακής λίμνης των Ιωαννίνων αποτέλεσε μεγάλο θρησκευτικό και μοναστικό κέντρο κατά τους υστεροβυζαντινούς χρόνους. Τα περίφημα χωριά του Ζαγορίου, το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής έξω από το Μονοδένδρι, στητό στο χάος της διάσημης χαράδρας του Βίκου, ή η Μονή του Ρογκοβού στο Τσεπέλοβο. Και βέβαια η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στους Νεγάδες, με τις παραστάσεις του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα να τονίζουν την αξία της συνύπαρξης του αρχαιοελληνικού πνεύματος με τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη. Δίπλα στα ελληνοαλβανικά σύνορα υπάρχει η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας στη Μονή Μολυβδοσκεπάστου και μία ολοζώντανη πεζοπορία στη χαράδρα του Αώου, μας φέρνει στη Μονή Στομίου, ή αρκετά ψηλότερα στη θρυλική Δρακόλιμνη! Πάμπολλα τα μνημεία στην περιοχή της λίμνης των Πρεσπών, εκκλησίες, μονές και ασκηταριά, ενώ ροδοπελεκάνοι πετούν στην επιφάνεια του νερού, δείχνοντας ίσως τα κρυμμένα σπηλαιώδη μοναστήρια Η Καστοριά, η πόλη των γουναρικών, εκτός από τη γραφικότητα της δικής της λίμνης παραθέτει και ένα μεγάλο πλήθος βυζαντινών και μεταβυζαντινών εκκλησιών. Μετέωρα όμως κυριολεκτικά είναι τα μοναστήρια των Μετεώρων, σκηνικό παγκόσμιας πολιτιστικής αναγνώρισης και ένα από τα τρία μοναδικά σημεία στον πλανήτη γη.

5 Νότια Ελλάδα Στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, κάτω προς την πλευρά της θάλασσας, βρίσκεται η εκκλησία της Χρυσαφίτισσας και επάνω στο κάστρο στην άκρη του βράχου, η Αγία Σοφία είναι κόσμημα μοναδικό! Στο μεσαιωνικό Γεράκι διάσπαρτα τα μικρά εκκλησάκια χαμένα στη βλάστηση, ενώ στον Μυστρά, που ολόκληρος είναι μια αγιογραφία, ο Γκαίτε δεν βρήκε ιδανικότερο χρονοτοπίο για το ραντεβού της Ελένης με τον Φάουστ, παρά μόνο στα παλάτια της νεκρής πολιτείας Σε ολόκληρη τη Μάνη υπάρχουν αναρίθμητα εκκλησάκια, που περιμένουν τους περιηγητές να τα ανα-καλύψουν και να τα θαυμάσουν. Το Μέγα Σπήλαιο θεωρείται το αρχαιότερο μοναστήρι της Ελλάδας, με το τεράστιο κτίριο να υψώνεται σε οκτώ ορόφους στο κοίλωμα ενός πανύψηλου βράχου. Εδώ σώζεται η εικόνα της Παναγίας, φτιαγμένη από μαστίχα και κερί, που είναι μία από τις τρεις που φιλοτέχνησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς! Η ζωή στην Αγία Λαύρα ξεκινάει από τον Αθανάσιο Αθωνίτη, που ίδρυσε το παλιό μοναστήρι τον 10ο αιώνα, περνάει στα αμύθητης αξίας δώρα των Κομνηνών και της Αικατερίνης της Ρωσίας, για να φθάσει στο λάβαρο της Ελληνικής Εθνεγερσίας. Στον Προυσό το καμπαναριό με το ρολόι επάνω στον βράχινο πύργο αναγγέλλει το πασίγνωστο μοναστήρι, που αποτελεί πανελλήνιο προσκύνημα με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και τα ιερά του κειμήλια. Ένα άλλο βυζαντινό μνημείο είναι η Μονή του Οσίου Λουκά, που περιλαμβάνεται στον κατάλογο χωρο-τόπων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO! Δύο ενωμένοι ναοί, χρωματιστά μάρμαρα και έξοχα ψηφιδωτά δίνουν ξεχωριστή αίγλη σε ολόκληρο το συγκρότημα. Στον Ορχομενό υπάρχει το περίφημο μοναστήρι της Σκριπούς του 8ου αιώνα, με τα εντοιχισμένα τεμάχια από τον αρχαίο ναό των Τριών Χαρίτων, το παλαιοχριστιανικό ψηφιδωτό, το πηγάδι στο εσωτερικό και που ξεχωρίζει εξωτερικά από τις πολλές ενεπίγραφες γλυπτές μαρμαρόπλακες. Travel

6 Κρήτη Στην Αγία Τριάδα Τζαγκαρόλων και στη Κυρά των Αγγέλων, στη Μονή Γωνιάς και στο πιο μακρινό μοναστήρι της Κρήτης, τη Χρυσοσκαλίτισσα. Ο ναός του Αγίου Παύλου αγγίζει κυριολεκτικά τα νερά του Λιβυκού, κοντά στην έξοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς, αλλά αναμφίβολα το ιερότερο σύμβολο της Κρητικής ελευθερίας είναι η ιστορική Μονή του Αρκαδίου. Ψηλότερα από τα Ανώγεια στην αρχιτεκτονική των μιτάτων, υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Υακίνθου, του ορθόδοξου αγίου των ερωτευμένων! Και βέβαια μας καλούν η άγρια φύση του περίφημου Αγιοφάραγγου, ένα ξεχωριστό σημείο μοναχισμού, αλλά και το φρουριακής δομής κτίσμα της Μονής Τοπλού. Επτάνησα Στην Κέρκυρα διασώζεται ένας μεγάλος αριθμός από μεταβυζαντινές εκκλησίες και από το μοναστήρι του Παντοκράτορα, κτισμένο στην ομώνυμη κορυφή, μπορούμε να απολαύσουμε την απόλυτη θέα του νησιού. Το κορυφαίο μοναστήρι της Κεφαλονιάς είναι η Μονή του Αγίου Γερασίμου στην κοιλάδα των Ομαλών, ενώ το ηλιοβασίλεμα παίρνει άλλη διάσταση από τους εξώστες της Μονής Κηπουραίων. Στο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου της Ζακύνθου, φυλάσσεται η αργυρόγλυπτη λάρνακα με το σκήνωμα του Αγίου, ενώ πέρα ψηλά από το διάσημο Ναυάγιο υπάρχει το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών. Αιγαίο Αρχιπέλαγος Στη Μυτιλήνη στη Μονή Λειμώνος, λειτουργεί ένα αξιόλογο Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης, στη βόρεια Χίο το βυζαντινό εκκλησάκι της Παναγίας της Αγιογαλούσαινας είναι στην είσοδο ενός μεγάλου σπηλαίου και στη Σάμο, λίγο χαμηλότερα από τη σπηλιά του Πυθαγόρα, κρύβεται εκκλησάκι σε σπηλιά μικρή λίμνη! Στην Πάρο λάμπει σαν τα μάρμαρά της ο ναός της Εκατονταπυλιανής και στη Μήλο οι Κατακόμβες συγκροτούν ένα κοιμητήριο σκαμμένο μέσα στη γη. Αναμφίβολα όποιος έλθει στο πανέμορφο νησί της Πάτμου θα επισκεφθεί το καστρομονάστηρο του 11ου αιώνα και θα προσκυνήσει στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης.

7 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ CONGRESS LINE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Ο ΗΓΟΥΣ-ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Τσαντούλας Αλέξανδρος, Φυσικός-ερευνητής Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού (F.I.J.E.T.) Συντάκτης τουρισμού και δράσης στις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Αρθρογράφος στα περιοδικά, 4ΤΡΟΧΟΙ, ΠΤΗΣΗ & ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, FUN IN ACTION, NAUTICA, OXYGEN, κ.α. Έχει επισκεφτεί, έχει εξερευνήσει και έχει γράψει πάνω από 700 άρθρα για όλα τα γνωστά και «άγνωστα» θρησκευτικά μνημεία στην Ελλάδα. Μέλος της εθνικής αποστολής στο CAMEL TROPHY, όπου το 1996 κατέκτησε την πρώτη θέση στη διάσχιση του Βόρνεο και το 2000 την τρίτη θέση σε διάπλου στο Νότιο Ειρηνικό. Σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα: 1ος σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου (1974), 6ος σε αγώνες αλεξιπτωτισμού ελευθέρας πτώσεως (1983), 2ος σε αγώνες αιωροπτερισμού (1988). Test-pilot στο 7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού στη Σλοβενία (1990) και αρχηγός εθνικής αποστολής στον εξαήμερο αγώνα μοτοσικλετών «ISDE 1992» στην Αυστραλία. Προσκεκλημένος του Ρωσικού Διαστημικού Κέντρου «Γιούρι Γκαγκάριν» στη Μόσχα το 1998, έλαβε μέρος σε (20) παραβολικές πτήσεις μηδενικής βαρύτητας. Οργανωτής των καλοκαιρινών σχολείων περιπέτειας «Adventure Games», Έχει λάβει μέρος σε expedition στη Γη του Πυρός, στη έρημο Gobi στη Μογγολία, στη διάσχιση της ερήμου Atacama και των Άνδεων, στις ζούγκλες του Βόρνεο, στην Αλάσκα, έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του πλανήτη και φυσικά σε κάθε γωνιά και κορυφή της Ελλάδας. Τσαντούλα Πηνελόπη, Φωτογράφος Φωτογράφος είκοσι χρόνια τώρα στις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ κλπ. Έχει φωτογραφήσει όλα τα θρησκευτικά μνημεία και μοναστήρια της Ελλάδας και τους αρχαιολογικούς της χώρους. Πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που έχει διακριθεί στο αλεξίπτωτο βουνού. Ασχολείται με την ορειβασία, το kayak, το χειμερινό σκι και γενικά τις δραστηριότητες σε φυσικό περιβάλλον. Σαν αθλήτρια της σκοποβολής συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στην Αθήνα (2004). Στους «World Masters Games» που έγιναν στο Σύδνεϋ το 2009, αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Αεροβόλο Πιστόλι 10 μέτρων στην κατηγορία της. Travel

8 Περιηγηθείτε και εξερευνήστε Θρησκευτικούς θησαυρούς Γνωρίστε και χαρείτε την άγνωστη Ελλάδα DESIGN-ΕΚΤΥΠΩΣΗ: ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ: ΠΟΠΗ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ Αριστοτέλους 36, Αθήνα, Τηλ/φαξ: ,

Travel. Εξερευνήστε μαζί μας την «άγνωστη» Ελλάδα. Σας καλωσορίζουμε στην Ελλάδα της δράσης και της περιπέτειας. www.congressline.

Travel. Εξερευνήστε μαζί μας την «άγνωστη» Ελλάδα. Σας καλωσορίζουμε στην Ελλάδα της δράσης και της περιπέτειας. www.congressline. Travel Σας καλωσορίζουμε στην Ελλάδα της δράσης και της περιπέτειας Εξερευνήστε μαζί μας την «άγνωστη» Ελλάδα www.congressline.gr Ζήστε μαζί μας τη δράση και την περιπέτεια και εξερευνήστε την «άγνωστη»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Α.Τ.Ε.Ι ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ Α.Μ. 4877 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. περιεχόμενα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ περιεχόμενα 4. Καλαμπάκα 5. Βόλος - Καλαμπάκα 6-7. Βόλος - Πήλιο 8. Βόλος - Καρπενήσι 9. Καρπενήσι 10-11. Avaris Hotel 12-13. Κατερίνη 14-15-16-17. Θεσσαλονίκη 18. έρρες 19. Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

VALIDITY 1/11/12-31/3/13 CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN

VALIDITY 1/11/12-31/3/13 CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN VALIDITY 1/11/12-31/3/13 CHALET SAPIN KAIMAKTSALAN Ιωάννινα - Ζαγόρι 4ήμερη εκδρομή Ιωάννινα, των παραδόσεων και των θρύλων. Των ασημουργών και των Ευεργετών. Η φυσική ομορφιά της λίμνης και των βουνών,

Διαβάστε περισσότερα

Αχαρνών 280 - Αγ. Νικόλαος - 112 53 Αθήνα τηλ. 210 86 62 451, 210 86 62 234, fax: 210 86 62 234 e-mail: info@patakistravel.gr - www.patakistravel.

Αχαρνών 280 - Αγ. Νικόλαος - 112 53 Αθήνα τηλ. 210 86 62 451, 210 86 62 234, fax: 210 86 62 234 e-mail: info@patakistravel.gr - www.patakistravel. Αχαρνών 280 - Αγ. Νικόλαος - 112 53 Αθήνα τηλ. 210 86 62 451, 210 86 62 234, fax: 210 86 62 234 e-mail: info@patakistravel.gr - www.patakistravel.gr - Ενοικιάσεις πολυτελών, κλιματιζόμενων πούλμαν τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

mazi σας 25 σχολικεσ εκδρομές στην ελλαδα & στο εξωτερικο χρόνια

mazi σας 25 σχολικεσ εκδρομές στην ελλαδα & στο εξωτερικο χρόνια mazi σας 25 χρόνια σχολικεσ εκδρομές στην ελλαδα & στο εξωτερικο Kαι στις σχολικές εκδρομές! Με εμπειρία 25 χρόνων και σεβασμό η εταιρία μας εξυπηρετεί δεκάδες σχολεία σε Ελλάδα και εξωτερικό με αξιοσημείωτη

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 18/1/2015 ΗΜΙΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΜΟΝΗ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ ΩΡΩΠΟΣ 6/1/2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 18/1/2015 ΗΜΙΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΜΟΝΗ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ ΩΡΩΠΟΣ 6/1/2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ ÏäéêÝò ÅêäñïìÝò Á áñíþí 280 - Áã. Íéêüëáïò - 112 53 ÁèÞíá, ôçë. 210 86 62 451, 210 86 62 234, fax: 210 86 62 234 e-mail: info@patakistravel.gr - www.patakistravel.gr Ατομικά ταξίδια Πακέτα διακοπών Ταξίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει... Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει... ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2014 Αχαρνών 280 - Αγ. Νικόλαος - 112 53 Αθήνα, τηλ. 210 86 62 451, 210

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Αφιέρωμα στον θρησκευτικό, αρχαιολογικό και πολιτιστικό Tουρισμό. sd Σάββατο 31 Μαΐου - Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Αφιέρωμα στον θρησκευτικό, αρχαιολογικό και πολιτιστικό Tουρισμό. sd Σάββατο 31 Μαΐου - Κυριακή 1 Ιουνίου 2014. ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ sd Σάββατο 31 Μαΐου - Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 Mετέωρα Αφιέρωμα στον θρησκευτικό, αρχαιολογικό και πολιτιστικό Tουρισμό 2 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΛΛΑΔΑ: Μία χώρα που προσφέρει Tουρισμό

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Ιούλιος - Οκτώβριος 2015 www.thiamistours.gr

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Ιούλιος - Οκτώβριος 2015 www.thiamistours.gr Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Ιούλιος - Οκτώβριος 2015 www.thiamistours.gr Περιεχόμενα ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Γύρος Κρήτης... 3 Θράκη-Αδριανούπολη-Θάσος-Σαμοθράκη... 4 Χαλκιδική... 4 Γύρος Κεφαλονιάς...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 3η Ekδρομές Απριλίου

ΕΝΟΤΗΤΑ 3η Ekδρομές Απριλίου ΕΝΟΤΗΤΑ 3η Ekδρομές Απριλίου 4-5/04/15 2ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Διήμερο στη πετρόχτιστη Μάνη και στη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ-ΑΡΕΟΠΟΛΗ- ΓΥΘΕΙΟ 20 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30πμ.απο

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσκυνήματα του Κάτσιη

Τα προσκυνήματα του Κάτσιη Τα προσκυνήματα του Κάτσιη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 1 Επτάνησα Ήπειρος Θεσσαλία 10 ΜΕΡΕΣ / 9 ΒΡΑ ΙΑ 23 /7, 13/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΘΗΝΑ Α3 903 10.50 12.30 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ A3 920 11.20 13.15 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 3, ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ανοιξιάτικες αποδράσεις

ανοιξιάτικες αποδράσεις ανοιξιάτικες αποδράσεις η επιλογή στα ταξίδια σας! www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από το εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2014 2015

ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2014 2015 Ginis Vacances S.A Travel Organization Athens: 2325 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 32504015, Fax: 210 3237703 email: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr 1 ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

στο μπαλκόνι της Κερκίνης & τα Spa του Μπάνσκο

στο μπαλκόνι της Κερκίνης & τα Spa του Μπάνσκο ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΧΑΜΑΜ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ, ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟΥΣ, ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΚΑΔΑ! ΝΕΟ! στο μπαλκόνι της Κερκίνης & τα Spa του Μπάνσκο ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΟ - Τρία Πέντε Πηγάδια

ΟΛΥΜΠΟ - Τρία Πέντε Πηγάδια Γιορτινά Ανανεωμένο Πρόγραμμα Με Πολυτέλεια & Πραγματικά Spa!!! Η τέλεια επιλογή για την Πιερία στις γιορτές (Δωμάτια στο κεντρικό κτίριο!!!) Χιονογιορτές στο ΟΛΥΜΠΟ - Τρία Πέντε Πηγάδια Λουτρά Λαγκαδά

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015 Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ - AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

εκδρομές Αγίου Πνεύματος ΠΑΤΜΟΣ...το ιερό νησί του Αιγαίου Προσφορές για έγκαιρες

εκδρομές Αγίου Πνεύματος ΠΑΤΜΟΣ...το ιερό νησί του Αιγαίου Προσφορές για έγκαιρες εκδρομές Αγίου Πνεύματος & Προσφορές για έγκαιρες Καλοκαιρινές κρατήσεις 2013 ΠΑΤΜΟΣ...το ιερό νησί του Αιγαίου με διαμονή στο ξενοδοχείο PATMOS AKTIS HOTEL & SPA 5* ή στο SILVER BEACH 3*Sup. 1η μέρα:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ημέρες

ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ημέρες ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ημέρες Ένας υπέροχος πολιτισμικός και γαστρονομικός γύρος μιας περιοχής πλούσιας σε αρχαία Ελληνικά και Βυζαντινά μνημεία, η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες και κρατήσεις

Πληροφορίες και κρατήσεις Πληροφορίες και κρατήσεις 0207Ε61000083501 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 CY Louis Cruises Λεωφόρος Λεμεσού 11, 2112, Λευκωσία, Κύπρος email: sales@louiscruises.com Παγκύπριο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης: 77 77 85 55 www.louiscruises.com

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 15 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 15 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 15 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΕΝΟΤΗΤΑ 1η Ekδρομές Μαρτίου... 2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Ekδρομές 25ης Μαρτίου... 7 ΕΝΟΤΗΤΑ 3η Ekδρομές Απριλίου...20 ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Πασχαλινές Ekδρομές Εξωτερικού...22 ΕΝΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΕΝΟΤΗΤΑ 1η: Οργανωμένες Εκδρομές Εξωτερικού Αεροπορικώς...2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2η: Οργανωμένες Εκδρομές Εξωτερικού Οδικώς... 12. ΕΝΟΤΗΤΑ 3η: Κρουαζιέρες Εσωτερικού - Εξωτερικού...24

Διαβάστε περισσότερα

όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Νομός Ρεθύμνης...4 Η πόλη του Ρεθύμνου...5 Παραλία Ρεθύμνου... 10 Το χωριό και η παραλία Πλατανιάς... 10 Η παραλία Περιβόλια... 11 Η παραλία Κουμπές...

Διαβάστε περισσότερα

Ζητήστε τα αναλυτικά προγράμματα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2013

Ζητήστε τα αναλυτικά προγράμματα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2013 Η Ελλάδα είναι μεγάλη, συναρπαστική, γεμάτη εκπλήξεις. Και δεν υπάρχει κανένας που να τη γνωρίζει καλύτερα, από τον Παυσανία. Γιατί εδώ και 56 χρόνια, ο Παυσανίας γυρίζει ολόκληρο τον κόσμο χαρίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. sd Σάββατο 13 - Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014. Ελλάδα: «Πνιγμένη» στις ομορφιές και το χειμώνα

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. sd Σάββατο 13 - Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014. Ελλάδα: «Πνιγμένη» στις ομορφιές και το χειμώνα ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ sd Σάββατο 13 - Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 Ελλάδα: «Πνιγμένη» στις ομορφιές και το χειμώνα 2 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Αφιέρωμα Χειμερινός Τουρισμός Ελλάδα: «Πνιγμένη» στις ομορφιές

Διαβάστε περισσότερα

Ξεγνοιασιά και Απόλαυση με το Καλημέρα! MΑΡΤΙΟΣ - NΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Ξεγνοιασιά και Απόλαυση με το Καλημέρα! MΑΡΤΙΟΣ - NΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Ξεγνοιασιά και Απόλαυση με το Καλημέρα! MΑΡΤΙΟΣ - NΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ka k l i im r era. Η λέξη «καλημέρα» δεν είναι απλά μια ευχή για την ημέρα. Σημαίνει στην ουσία να είναι καλά, όσα περιλαμβάνονται σε μια

Διαβάστε περισσότερα

Fall.. in travel & 28η Οκτωβρίου 2009

Fall.. in travel & 28η Οκτωβρίου 2009 Fall.. in travel & 28η Οκτωβρίου 2009 ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και γλέντι! Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, την 28η Οκτωβρίου PORTO RIO HOTEL & CASINO RIO Sup. ΡΙΟ - ΑΧΑΪΑΣ Στην παραλία του Ρίο στην Αχαϊα, μέσα σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την Ηπειρο των τεσσάρων εποχών ΜΟΝΑ ΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΟΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακαλύψτε την Ηπειρο των τεσσάρων εποχών ΜΟΝΑ ΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΟΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙ ΙΚΗ ΕΚ ΟΣΗ KYΡIAKH 30 NOEMBΡIOY 2014 Travel ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΠΑΡΙΣΙ, ΒΙΕΝΝΗ, ΒΟΥ ΑΠΕΣΤΗ XEIMEΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΡΑΣΕΙΣ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑ ΙΑ, ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜA Ανακαλύψτε την Ηπειρο

Διαβάστε περισσότερα

φοιτητουπόλεις! Ένας μικρός τουριστικός οδηγός

φοιτητουπόλεις! Ένας μικρός τουριστικός οδηγός 137 φοιτητουπόλεις! Ένας μικρός τουριστικός οδηγός 138 2007-2008 Άγιος Νικόλαος Η τουριστική υποδομή είναι πολύ καλή μια και ο τουρισμός αποτελεί βασική πηγή εσόδων της περιοχής. Συνεπώς, αν κινηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Ταξιδιωτική Εξυπηρέτηση

Πλήρης Ταξιδιωτική Εξυπηρέτηση Καλό Πάσχα! Πλήρης Ταξιδιωτική Εξυπηρέτηση Ομαδικά ταξίδια στην Ευρώπη Αεροπορικά και Οδικά ταξίδια στην Ευρώπη προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας, πάντα στις καλύτερες τιμές. Ομαδικά εξωτικά ταξίδια Τα

Διαβάστε περισσότερα