1 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ ΣΤΡΏΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ ΣΤΡΏΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ"

Transcript

1 1 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ ΣΤΡΏΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ ΕΚΔ.01 ΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

2 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ 2 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το στρώμα DORELAN. Για περισσότερα από 50 χρόνια, η DORELAN κατασκευάζει στρώματα στην Ιταλία, χρησιμοποιώντας υψηλά εξειδικευμένους εργαζομένους, με προσοχή και φροντίδα στην παραμικρή λεπτομέρεια, του προϊόντος. Όλες οι επιχειρηματικές διαδικασίες διεξάγονται σύμφωνα με την Προδιαγραφή «εγγύηση υγιεινής για στρώματα και μαξιλάρια» της B&T S.p.A. και του συστήματος διαχείρισης ποιότητας που διαρθρώνεται σύμφωνα με το UNI EN ESO 9001, αμφότερα πιστοποιημένα από τον Φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas. Η Dorelan πραγματοποίησε την ανάλυση της αξιολόγησης του κύκλου ζωής (ΑΚΖ) σύμφωνα με τη μεθοδολογία του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του προϊόντος για τον υπολογισμό των περιβαλλοντικών επιδόσεων της σειράς στρωμάτων (με παραδοσιακά ελατήρια, με ανεξάρτητα ελατήρια και στο MyForm), προκειμένου να εξετάσει όλες τις εισερχόμενες ροές υλικού/ενέργειας τις εκπομπές που παράγονται και τις εξερχόμενες ροές αποβλήτων που συνδέονται με τον κύκλο ζωής αυτής της σειράς προϊόντων, ώστε να μπορεί να παρέμβει για τη μείωσή τους. ΕΓΓΥΗΣΗ Με τον όρο «ΕΓΓΥΗΣΗ» ορίζεται η αποκατάσταση της συμμόρφωσης, χωρίς επιβάρυνση, με επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του στρώματος ή των στοιχείων του σε περίπτωση ελαττωμάτων που έχουν διαπιστωθεί και θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τη διάρκεια 5 ετών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος.

3 3 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Το στρώμα αποτελείται από έναν πυρήνα μέσα σε κάλυμμα, και το προϊόν προορίζεται αποκλειστικά για την ανάπαυση αφού προηγουμένως τοποθετηθούν σεντόνια. Τα στρώματα Dorelan μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους ακόμη και στις παρακάτω περιπτώσεις: - Άτομα αυτοεξυπηρετούμενα, με μειωμένη κινητικότητα - Άτομα κλινήρη για μεγάλα χρονικά διαστήματα και/ή συνεχώς (ειδικά προϊόντα: ιατροτεχνολογικά προϊόντα για την αποφυγή των ελκών κατάκλισης) - Άτομα με μειωμένη κινητικότητα που χρειάζονται προγραμματισμένες αλλαγές της θέσης τους με τη βοήθεια εξειδικευμένου ή κατάλληλα εκπαιδευμένου προσωπικού (ειδικά προϊόντα: ιατροτεχνολογικά προϊόντα για την αποφυγή των ελκών κατάκλισης) - Άτομα που πάσχουν από χρόνιες ή οξείες μη εκφυλιστικές ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος - Άτομα αλλεργικά στα ακάρεα της σκόνης (ειδικά προϊόντα: ύφασμα επένδυσης των καλυμμάτων με αντιακαρική επεξεργασία). Κατά τη χρήση προϊόντων που έρχονται σε άμεση αλληλεπίδραση με τον άνθρωπο, όπως το στρώμα, θα πρέπει να προβλέπεται ένα κυμαινόμενο χρονικό διάστημα προσαρμογής του χρήστη. Τυχόν οσμές που προέρχονται από το ολοκαίνουριο στρώμα θεωρούνται αναμενόμενες και θα εξαφανιστούν με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης και αερισμού του προϊόντος. ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΕΓΓΎΗΣΗΣ Το πρόσωπο αναφοράς για τη σήμανση και διαχείριση των παραπόνων είναι πάντοτε το σημείο πώλησης από το οποίο έγινε η αγορά, και έχει εξουσιοδοτηθεί από τη Dorelan να εξακριβώνει τα ελαττώματα κατασκευής. Η διαδικασία επίλυσης θα συμφωνηθεί στη συνέχεια μεταξύ του σημείου πώλησης και της εταιρείας κατασκευής. Η Dorelan θα θέσει την εγγύηση σε ισχύ μόνο κατόπιν ρητής αίτησης του μεταπωλητή. Η εγγύηση ισχύει μόνον εφόσον το στρώμα βρίσκεται σε άριστες συνθήκες υγιεινής. (Βλέπε ενότητα Ισχύς της Εγγύησης). Σε περίπτωση παραπόνων, το προϊόν θα επισκευαστεί/αντικατασταθεί δωρεάν με ίδιο προϊόν, ή σε περίπτωση που είναι εκτός παραγωγής, με ένα παρόμοιο, βάσει του αναθεωρημένου καταλόγου που ισχύει την περίοδο της αντικατάστασης. Οποιαδήποτε αντικατάσταση ή επισκευή του στρώματος ή των στοιχείων του δεν παρατείνει τη διάρκεια της παρούσας εγγύησης, η οποία θα συνεχίσει, σε κάθε περίπτωση, μέχρι τη λήξη των 5 ετών όπως προβλέπεται. Όλα τα προϊόντα και τα στοιχεία που έχουν αντικατασταθεί θα περιέρχονται στην ιδιοκτησία της Dorelan.

4 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ 4 ΠΕΡΊΟΔΟΣ ΙΣΧΎΟΣ ΕΓΓΎΗΣΗΣ Η παρούσα εγγύηση ισχύει εφόσον προσκομισθεί το αποδεικτικό αγοράς με την ημερομηνία αγοράς και το όνομα του σημείου πώλησης. Η εγγύηση θεωρείται άκυρη στις παρακάτω περιπτώσεις: Σε περίπτωση που το στρώμα δεν βρίσκεται σε άριστες συνθήκες υγιεινής, ιδιαίτερα εάν το στρώμα παρουσιάζει ίχνη από σωματικά υγρά (Ν.Δ 81/08 για την προστασία της υγείας των εργαζομένων) Δυσαρέσκεια, σε υποκειμενικό επίπεδο, των επιδόσεων και/ή των χαρακτηριστικών του προϊόντος που ήταν εμφανή κατά την αγορά (π.χ. πολύ μαλακό/ σκληρό στρώμα, κρατά/απελευθερώνει πολλή ζέστη, κλπ.) Ζημίες κατά τη μεταφορά ή μετακίνηση που δεν αποτελούν αντικείμενο διαμαρτυρίας κατά την παράδοση του προϊόντος Τροποποίηση του προϊόντος ή μέρους αυτού Ακατάλληλη χρήση του προϊόντος ή αμέλεια και απροσεξία κατά τη χρήση ή/και την αποθήκευση Αλλοίωση λόγω φυσιολογικής φθοράς ή βλάβες που είναι ευθύνη του χρήστη (πχ, τρύπες, σκισίματα) Δημιουργία μούχλας μετά από 4 μήνες μετά την παράδοση του προϊόντος, τα εργαστηριακά τεστ δείχνουν ότι έπειτα από 4 μήνες χρήσης, τυχόν δημιουργία μούχλας οφείλεται σε μόλυνση από τον περιβάλλοντα χώρο Μη τήρηση των υποδείξεων στο κεφάλαιο ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ.

5 5 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΉ Συνιστάται να μην: Προσεγγίζετε το στρώμα κοντά σε πηγές θερμότητας ή σε φλόγες. Εκτίθεται το στρώματα ή μέρη του στο ηλιακό φως Αφαιρείτε τις υπάρχουσες ραφές ή μέρος αυτών. Αφαιρέστε τις ετικέτες που είναι ραμμένες στην επένδυση ή προστατεύεστε από την εσωτερική επένδυση του πυρήνα για τα στρώματα για τα οποία αφαιρείται η επένδυση Καπνίζετε στο χώρο όπου έχει τοποθετηθεί το στρώμα. Αφήνετε τη συσκευασία κοντά σε παιδιά ή όπου μπορούν να το δουν, Διπλώνετε, τυλίγετε και/ή δένετε σφιχτά το στρώμα για να το αποθηκεύσετε για μεγάλες περιόδους Πηδάτε επάνω στο στρώμα Καθαρίζετε το στρώμα ή τα στοιχεία του με επιθετικές χημικές ουσίες και/ ή διαλυτικά. Για τα προϊόντα με αφαιρούμενο κάλυμμα, απαγορεύεται να πλένετε το κάλυμμα με τρόπο διαφορετικό από εκείνο που αναγράφεται στις ετικέτες Σιδερώνετε με το σίδερο ή να στεγνώνετε με το σεσουάρ το προϊόν ή μέρος αυτού. Χρησιμοποιείτε μηχανήματα που απελευθερώνουν ατμό για τη συντήρηση του προϊόντος. Χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα μεγάλης ισχύος Να χύνετε υγρά επάνω στο στρώμα Φυλάσσετε το στρώμα σε υγρό βρεγμένο περιβάλλον ή/και ασφαλισμένη συσκευασία Πραγματοποιείτε εργασίες που δεν αναφέρονται ρητά στην παρούσα εγγύηση. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, επικοινωνήστε με το μεταπωλητή. Εφόσον παρέλθει ή λήξει η ισχύς της εγγύησης, τυχόν δαπάνες για την επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος επιβαρύνουν τον τελικό χρήστη. Η Dorelan δεν αναγνωρίζει καμία άλλη εγγύηση που να διαφέρει από την παρούσα. Κάθε έκτακτη παραχώρηση, εκτός από αυτή που ορίζεται στην παρούσα εγγύηση, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του σημείου πώλησης. Η DORELAN αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για τυχόν ζημίες που προκαλούνται σε πρόσωπα, πράγματα ή ζώα, λόγω της μη τήρησης των υποδείξεων που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο.

6 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ 6 ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΈΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Όλες οι σχετικές πληροφορίες σχετικά με το αγορασμένο προϊόν εμφανίζονται σε ετικέτα ραμμένη στην άκρη του προϊόντος (πλάι). Στην ετικέτα αυτή εμφανίζονται τα ακόλουθα σύμβολα: Σήμα κατατεθέν Κατασκευαστής REF MAT. (στρώμα) Ονομασία προϊόντος Περιγραφή κουτιού/πυρήνας στρώματος TESS. (ύφασμα) Ένδειξη της σύνθεσης του εξωτερικού υφάσματος της επένδυσης IMB. (σύνθεση) WINTER SIDE / LATO INV. SUMMER SIDE / LATO EST. LOT Ένδειξη της εσωτερικής σύνθεσης της επένδυσης. Εάν τα δύο μέρη της επένδυσης έχουν διαφορετικές συνθέσεις, υποδεικνύεται με το IMB EST η σύνθεση του καλοκαιρινού μέρους και με το IMB INV τη σύνθεση του χειμερινού μέρους Σε περίπτωση που τα δύο επίπεδα στήριξης του στρώματος πρέπει να είναι διαφορετικά, η ετικέτα δείχνει τη χειμερινή πλευρά και την καλοκαιρινή πλευρά του προϊόντος Αρ. παρτίδας παραγωγής Γραμμοκωδικός Χρήσιμο για τη διαχείριση του προϊόντος από την Dorelan Διαβάστε προσεκτικά το Εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν Μόνο για στρώματα με αφαιρούμενο κάλυμμα eodmu Μόνο για ιατροτεχνολογικά προϊόντα Οδηγίες πλύσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην παράγραφοοδηγιεσ ΠΛΥΣΗΣ Σήμανση CE βάσει της Οδηγίας 93/42/CEE και μεταγενέστερες τροποποιήσεις και προσθήκες N. REG. Αριθμός καταχώρισης του ιατροτεχνολογικού προϊόντος στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας

7 7 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Αξιολόγηση του δικτύου στήριξης πριν από την τοποθέτηση του στρώματος: Για μέγιστη αποδοτικότητα, η βάση στηρίγματος του στρώματος πρέπει να διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: σανίδες πλάτους όχι άνω των εκ. 7 τάβλες για κάθε τελάρο (μονό τελάρο) 13 Να ελέγχετε τακτικά τις σανίδες στις περιοχές που δέχονται το μεγαλύτερο βάρος. Σε περίπτωση απώλειας της κλίσης τους, ζητήστε να αντικατασταθούν για να αποφύγετε ζημιές στο στρώμα (να βυθιστεί, να φθαρεί, κλπ), εάν πρόκειται για τελάρο για διπλό στρώμα, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει η κεντρική τραβέρσα στήριξης και το κεντρικό πόδι στήριξης για διπλά στρώματα, βεβαιωθείτε ότι η κεντρική τραβέρσα στήριξη δεν παρουσιάζει καμπυλότητα προς το δάπεδο (κυρτότητα) αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών τελάρων με πλέγμα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κατά την επιλογή του στρώματος στο κατάστημα η φέρουσα ικανότητά του μπορεί να επηρεαστεί από: τη θερμοκρασία στον εκθεσιακό χώρο το πλάτος του στρώματος: ένα μονό είναι ελαφρώς πιο σκληρό από ένα διπλό ο τύπος της επένδυσης του στρώματος: ένα στρώμα με επένδυση με ρέλι είναι πιο σκληρό από ένα στρώμα με αφαιρούμενη επένδυση Το σύστημα κρεβατιού μέρος του οποίου είναι το στρώμα, ιδίως η βάση, μπορεί να έχει χαρακτηριστικά διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιούνται στο σπίτι, τροποποιώντας τα χαρακτηριστικά ανταπόκρισης του προϊόντος. Είναι φυσικό ότι με το ίδιο προϊόν δοκιμασμένο στο σημείο πώλησης, η ικανότητα του στρώματος στο σπίτι μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική. Η εταιρεία εγγυάται πάντα τη συνέπεια των χαρακτηριστικών του στρώματος, καθώς το σύστημα διαχείρισης ποιότητας (το οποίο είναι πιστοποιημένο κατά UNI EN ISO 9001) ρυθμίζει, ενοποιεί και ελέγχει όλες τις διαδικασίες της εταιρείας ώστε να εξασφαλιστεί η σταθερότητα των χαρακτηριστικών του προϊόντος. Αρχική τοποθέτηση του στρώματος Τα κύρια συστατικά του στρώματος, όπως το ύφασμα, το γέμισμα με βαμβάκι και πολυουρεθάνη, χαρακτηρίζονται από υψηλή ελαστικότητα που εξασφαλίζει τις μοναδικές εργονομικές ιδιότητες εξαιρετική άνεση. Η ελαστικότητα των υλικών, στην πραγματικότητα, επιτρέπει στην επιφάνεια του στρώματος να προσαρμοστεί στις πιέσεις που πρέπει να υποστηρίζει το προϊόν προσφέροντας συγκεκριμένη στήριξη. Με την πάροδο του χρόνου, το στρώμα προσαρμόζεται στο άτομο που το χρησιμοποιεί δημιουργώντας ελαφρά ισοπέδωση της επένδυσης ή/και ελαφρά πίεση στην πλάκα, σε σημεία μεγαλύτερης επιβάρυνσης (π.χ. λεκάνη, ώμοι). Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να οδηγήσει σε μια ομοιόμορφη και εργονομική προσαρμογή των υλικών γεμίσματος: - Κατά το πρώτο έτος χρήσης του θα πρέπει να γυρίζετε το στρώμα (προσκέφαλο - πόδια) κάθε 4 μήνες για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα το ελαστικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το προϊόν. - Να αναποδογυρίζετε πάντα (πάνω-κάτω) το στρώμα κάθε φορά που αλλάζει η εποχή (καλοκαίρι-χειμώνας).

8 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ 8 Να χρησιμοποιείτε τις λαβές μόνο για να τοποθετήσετε το στρώμα στη βάση και όχι για να το μεταφέρετε (κάτι που θα πρέπει να κάνετε μόνον εφόσον το στρώμα είναι άρτιο: πυρήνας κλειστός στο κάλυμμά του). Γενικές ενδείξεις χρήσης Πριν στρώσετε το κρεβάτι, αφήστε εκτεθειμένο το στρώμα για να εξατμιστούν οι υδρατμοί που σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Να αερίζετε το χώρο συχνά για μικρά χρονικά διαστήματα. Συνιστάται απαραίτητα η χρήση καλύμματος του στρώματος Dorelan, μεταξύ του στρώματος και των σεντονιών, για να το προστατεύει από τυχόν λεκέδες. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μοτίβα ορισμένων υφασμάτων Με το ίδιο προϊόν, η επένδυση του στρώματος μπορεί να έχει όχι πανομοιότυπα μοτίβα (δηλαδή που δεν επαναλαμβάνονται συστηματικά και συμμετρικά). Ουσιαστικά, το μοτίβο του σχεδιασμού που χαρακτηρίζει το ύφασμα, συνεχίζει για όλο το μήκος του ρολού σε χρήση που χρησιμοποιείται και στο κέντημα της της επένδυσης, χωρίς να μπορεί να εξασφαλίσει συστηματική επανάληψη του σχεδίου στα μονά στρώματα. Κομπάλιασμα (πίλλινγκ) Το κομπάλιασμα είναι ένα φυσικό φαινόμενο, όπου στην επιφάνεια της πλεκτής επένδυσης, ή σε ορισμένους τύπους υφασμάτων, σχηματίζεται ένα επιφανειακό στρώμα χνουδιού, το οποίο στη συνέχεια μπερδεύεται και σχηματίζει μικρά μπλακάκια. Τα κλινοσκεπάσματα, όπως τα σεντόνια ή/και τα καλύμματα στρωμάτων, μπορούν να επηρεάσουν τη δημιουργία του κομπαλιάσματος, καθώς οι ίνες που τα αποτελούν μπλέκονται με εκείνες της επένδυσης του στρώματος και επιταχύνουν ή/και αυξάνουν αυτό το φαινόμενο. Είναι δυνατός ο περιορισμός και η επιβράδυνσης του σχηματισμού κομπαλιάσματος στην επένδυση του στρώματος, χρησιμοποιώντας κλινοσκεπάσματα κατά προτίμηση σε βαμβάκι 100%, υψηλού πάχους και ομαλό στην αφή. Αποφύγετε τα κλινοσκεπάσματα με συνθετικές ίνες, λεπτού πάχους και τραχιά στην αφή. Ο σχηματισμός κομπαλιάσματος είναι αναπόφευκτος και προκαλείται από την κανονική χρήση του προϊόντος.

9 9 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ Πρόληψη μούχλας Η μη συμμόρφωση με τις γενικές υποδείξεις χρήσης (π.χ. ανεπαρκής αερισμός του προϊόντος και του δωματίου) μαζί με τα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος στο οποίο τοποθετείται το στρώμα (υψηλό ποσοστό υγρασίας), μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη της μούχλας (που βρίσκεται συνήθως στον αέρα με τη μορφή σπορίων). Η ανάπτυξη της μούχλας σε αυτή την περίπτωση, δεν αποδίδεται στην κατασκευή του στρώματος. Συνιστάται να ελέγχετε τακτικά την επιφάνεια του στρώματος για να αποτρέψετε/αποκλείσετε οποιοδήποτε σχηματισμό τέτοιου τύπου. Για την πρόληψη της εξάπλωσης της μούχλας, συνιστάται: Ελέγξτε τα μέρη του προϊόντος μετά από 2 και από 4 μήνες μετά την αγορά του προϊόντος και αξιολογήστε την κατάσταση της επένδυσης, την επιφάνεια και όλη του φύλλου (αν το στρώμα έχει αφαιρούμενο κάλυμμα) τηρήστε τις γενικές ενδείξεις χρήσης διατηρήστε σχετική υγρασία στο υπνοδωμάτιο κάτω από το 65%. Σε περίπτωση που πέσει υγρό στο προϊόν ή υπάρχει εντατική εφίδρωση βεβαιωθείτε ότι έχετε στεγνώσει καλά τη βρεγμένη-υγρή περιοχή πριν το καλύψετε με τα σεντόνια ή αναποδογυρίστε πάνω/κάτω από το στρώμα. Προειδοποίηση: το φαινομενικό στέγνωμα του προϊόντος δεν αντιστοιχεί αναγκαστικά στο εξωτερικό στέγνωμα των εσωτερικών μερών. Γενικά, συνιστάται απαραίτητα η χρήση καλύμματος του στρώματος, μεταξύ του στρώματος και των σεντονιών, για μεγαλύτερη προστασία του προϊόντος. Φθορά Με την πάροδο του χρόνου ενδεχομένως το ύφασμα να παρουσιάσει ελαφρά σημάδια που οφείλονται στην φυσιολογική φθορά του προϊόντος. Αυτή η αλλοίωση της επιφάνειας του στρώματος είναι μια φυσική διαδικασία που οφείλεται στα υλικά κατασκευής και δεν περιορίζει με κανένα τρόπο τα άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά και την άνεση του στρώματος. Καθαρισμος του στρωματος Κατά τον καθαρισμό, βουρτσίστε απαλά το προϊόν. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε λεκέδες, επικοινωνήστε με το μεταπωλητή πριν επιχειρήσετε να τους αφαιρέσετε. Εάν το προϊόν είναι αφαιρούμενο, πλύνετε το κάλυμμα, ακολουθώντας σχολαστικά τις οδηγίες στην ετικέτα που είναι ραμμένη στην επένδυση του στρώματος.

10 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ 10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ Πριν το πλύνετε, βεβαιωθείτε ότι το κάλυμμα του στρώματος χωράει ολόκληρο στον κάδο του πλυντηρίου και ότι δεν πιέζεται υπερβολικά, για να μην καταστραφεί στο πλύσιμο. Ειδικότερα, για μεγάλα φορτία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλυντήριο με κέρματα καθώς συνήθως αυτά διαθέτουν μεγαλύτερους κάδους σε σχέση με τα οικιακά πλυντήρια ή να απευθυνθείτε σε ένα καθαριστήριο της εμπιστοσύνης σας. Τηρήστε τις οδηγίες πλύσης που ορίζονται στην ετικέτα: e Μέγιστη θερμοκρασία 30 C. Ήπια διαδικασία o Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικό d Μην στεγνώστε με περιστρεφόμενο στεγνωτήριο m Μην σιδερώνετε U Όχι στεγνό καθάρισμα Επίσης: Να χρησιμοποιείτε πάντα υγρό απορρυπαντικό, για ευαίσθητα ρούχα σε μικρή ποσότητα. Στύψιμο στις 800/1000 στροφές Στο τέλος του πλυσίματος: Στο τέλος του κύκλου πλύσης αφαιρέστε το περιεχόμενο απαλά Μην στραγγίζετε και μην στρίβετε το κάλυμμα του στρώματος Στεγνώστε το κάλυμμα του στρώματος κρατώντας το τεντωμένο, χωρίς να το κρεμάσετε και χωρίς να το εκθέσετε στο άμεσο ηλιακό φως ή σε άμεσες πηγές θερμότητας Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στεγνώματος, σηκώστε και τινάξτε απαλά την επένδυση για να βελτιώσετε το στέγνωμα και να χωριστούν οι ίνες. ΑΝΟΧΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ Τα προϊόντα με επένδυση, που είναι κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό, υπόκεινται σε μικρές παραλλαγές διαστάσεων σε σύγκριση με τις ονομαστικές. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι απόλυτα αναμενόμενο και στη φύση του προϊόντος που καλύπτεται από τον Ευρωπαϊκός Κανονισμό UNI EN 1334, προκειμένου να ρυθμιστούν οι διακυμάνσεις των διαστάσεων. Το πρότυπο χρησιμοποιείται ως αναφορά όταν είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ο σωστός συνδυασμός των διαφόρων μερών του συστήματος του κρεβατιού (π.χ. στρώμα που πρέπει να εισαχθεί σε ένα κρεβάτι, κλπ.), έτσι ώστε, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πιθανές διαφοροποιήσεις διαστάσεων, το ολοκληρωμένο σύστημα κρεβατιού να συμμορφώνεται.

11 11 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ Η εταιρεία ορίζει τις ακόλουθες ανοχές στο ονομαστικό μέγεθος των στρωμάτων: Πλήρες στρώμα (μαζί με κάλυμμα) Ανοχή έναντι ονομαστικού μεγέθους Προορισμός στρώματος που τοποθετείται σε βάσεις (τελάρα) χωρίς πλαϊνά ή/και κεφαλάρι ή/και σανίδα του ποδιού και προορίζεται για να τοποθετηθεί σε κρεβάτι ή καναπέ (UNI EN 1334) Πλάτος ± 2 cm - 2 cm Μήκος ± 2 cm - 2 cm Ύψος ± 1 cm ή 10%, αναλόγως της ελάχιστης τιμής ΑΝΟΧΩΝ ΣΕ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Η κατανομή των υλικών γεμίσματος κατά τη χρήση του προϊόντος είναι αναμενόμενη και δεν αποτελεί ελάττωμα. Θα πρέπει να προσδιοριστεί πότε, εκτός από την καλή ανοχή, από την προσαρμογή των υλικών θα πρέπει να μιλάμε για βύθιση. Για τον προσδιορισμό της ανοχής μέχρι το βαθμό που η βύθιση ορίζεται ως ελάττωμα, στα στρώματα που χρησιμοποιούνται και έχουν κάλυμμα, γίνεται αναφορά σε όσα ορίζει ο κανονισμός UNI Ο εν λόγω κανονσιμός θεωρεί συμβατή την απώλεια σε ύψος των τελικών στρωμάτων κατά 1 cm. + 5% του αρχικού ύψους του προϊόντος κατά τη χρήση του. Ως παράδειγμα και όχι ως πλήρη επεξήγηση, αναφέρονται ακολούθως οι αποκλίσεις που θεωρούνται ότι είναι σύμφωνες με το ύψος των τελικών στρωμάτων και οφείλονται στη χρήση: Πλήρες στρώμα (μαζί με κάλυμμα) Ανοχές στις διακυμάνσεις ύψους κατά τη διάρκεια της χρήσης Ονομαστικό ύψος (cm) των τελικών στρωμάτων με κάλυμμα Ανοχή βύθισης (cm) 1 cm. + 5% Μέχρι Μέχρι Μέχρι Μέχρι 2.5

12 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ 12 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ Στο τέλος της χρήσης του, σας καλούμε σε μια χειρονομία σεβασμού στο περιβάλλον και αλληλεγγύης και να δώσετε μια νέα ζωή στο στρώμα σας. Απευθυνθείτε σε ένα κέντρο κοινωνικής πρόνοιας ώστε να παραλάβει το στρώμα και να το χρησιμοποιήσετε για φιλανθρωπικό σκοπό. ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ Εφόσον δεν χρησιμοποιείται πλέον, το στρώμα και/ή τα συστατικά μέρη του θα πρέπει να μεταφερθούν στα ειδικά κέντρα συλλογής και ανακύκλωσης απορριμμάτων. Επίσης, τα υλικά της συσκευασίας θα πρέπει να μεταφερθούν στα κέντρα ανακύκλωσης. πλαστικό της συσκευασίας και πλαστική επένδυση καρτελάκι QR προς φύλαξη. Εάν απορριφθεί: κορδόνι στεγνό καρτελάκι χαρτονιού χαρτί Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ακολουθείτε τις υποδείξεις του Δήμου. Η παρούσα εγγύηση θεωρείται ότι συμπληρώνει και δεν αντικαθιστά τα υπόλοιπα δικαιώματα των καταναλωτών / αγοραστών του προϊόντος βάσει του σχετικού κανονισμού σε ισχύ.

13 13 ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΏΜΑΤΟΣ CONTACT US B&T Spa Online Via Due Ponti, Forlì - Italy assistenza@dorelan.it website:

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650100177 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και Στρώματα Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και τα υψηλότερα πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650207982 / 5202650208231 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018656 / 5202650018663 / 5202650018670 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139733 Συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει ένα προϊόν κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥMΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΗΛΕΚ. ΚΟΥΒΕΡΤΑ) Η συσκευή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως υπόστρωμα και για την πρόληψη ζαρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650179340 / 5202650179180 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΜΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Οδηγίες συναρμολόγησης

ΚΑΛΥΜΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Οδηγίες συναρμολόγησης ΚΑΛΥΜΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ Οδηγίες συναρμολόγησης 5202650047281 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139535 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΓΡΑΦΕΙΟ TOP Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139542 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650017390 / 5202650017406 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650135414 / 5202650135421 5202650135438 / 5202650135445 / 5202650135452 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες μας περνάνε από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και δοκιμάζονται σε ρεαλιστικές συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650104854 / 5202650104861 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé comfort Διάλεξα με προσοχή και το στρώμα για το κρεβάτι του. Ήταν τόσα πολλά! Τώρα, όταν το βλέπω να κοιμάται ήρεμα, είμαι όλο και πιο σίγουρη ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Για την ευεξία του και την ηρεμία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος Οδηγίες εγκατάστασης Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος Έλεγχος Όταν ελέγχετε το υπόστρωμα, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω σημεία και, στη συνέχεια, υποβάλλετε το υπόστρωμα στην

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ CUBE ΜΕ 4 ΡΑΦΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ CUBE ΜΕ 4 ΡΑΦΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ CUBE ΜΕ 4 ΡΑΦΙΑ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650135506 / 5202650135513 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650058645 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων

Πίνακας περιεχομένων οδηγίες κεραμικού μπολ Πίνακας περιεχομένων Ασφάλεια του κεραμικού μπολ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 5 χρήση του Κεραμικού μπολ Τοποθέτηση του κεραμικού μπολ... 6 Αφαίρεση του κεραμικού μπολ... 7 Συμβουλές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ. Οδηγίες συναρμολόγησης

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ. Οδηγίες συναρμολόγησης ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ Οδηγίες συναρμολόγησης 5202650056948 2 Συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει ένα προϊόν κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης όπως παρουσιάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ AMELIE

ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ AMELIE ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ AMELIE Οδηγίες συναρμολόγησης 5202650134295 / 5202650134301 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος BUDGET. Όπως όλα τα προϊόντα BUDGET έτσι και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018. Καναπέδες και πολυθρόνες

Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018. Καναπέδες και πολυθρόνες Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018 Καναπέδες και πολυθρόνες Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες μας περνάνε από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και δοκιμάζονται σε ρεαλιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: UHR-864 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πληροφορίες για την ασφάλεια σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KRYSAL 5 ΧΡΟΝΙΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE

ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KRYSAL 5 ΧΡΟΝΙΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE ALUMINIUM STEPLADDER ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KRYSAL ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE 150 KG τύπος S h cm h1 cm h2

Διαβάστε περισσότερα

FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Γι αυτό τα σκεύη FAVORIT υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι σημαίνει η σήμανση CE για τους καταναλωτές:

1. Τι σημαίνει η σήμανση CE για τους καταναλωτές: 1. Τι σημαίνει η σήμανση CE για τους καταναλωτές: Η σήμανση CE είναι ένα σήμα που τοποθετείται επάνω σε προϊόντα ορισμένων κατηγοριών (για τα οποία έχει εκδοθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση σχετική νομοθεσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κατ αρχήν επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που επιδείξατε σε μια συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ARMONY Single & Double OPERATING INSTRUCTIONS ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

Ικανοποιούν τις προδιαγραφές Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας και Ασφάλειας που προβλέπονται από τις Οδηγίες: 89/336/CEE της 3 Μαΐου1989 με

Ικανοποιούν τις προδιαγραφές Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας και Ασφάλειας που προβλέπονται από τις Οδηγίες: 89/336/CEE της 3 Μαΐου1989 με Ικανοποιούν τις προδιαγραφές Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας και Ασφάλειας που προβλέπονται από τις Οδηγίες: 89/336/CEE της 3 Μαΐου1989 με μεταγενέστερες τροποποιήσεις (Οδηγία 92/31/CEE της 28 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις τηλεοράσεις και τα ηχοσυστήματα. Η σειρά UPPLEVA έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους

Διαβάστε περισσότερα

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Σε μια διαρκή προσπάθεια παροχής κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργήσαμε για εσάς τον συγκεκριμένο οδηγό, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που σκοπό έχει να σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150 Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Περιγραφή... 2 3. Εγκατάσταση συστήματος COMPACT... 2 4. Υδραυλική σύνδεση του ηλιακού συστήματος COMPACT...

Διαβάστε περισσότερα

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις.

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις. 1 2 3 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή επικίνδυνες καταστάσεις. Κάθε χρήση του προϊόντος εκτός των Panels PM προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Ερεισίνωτο

Εγχειρίδιο Χρήστη Ερεισίνωτο Εγχειρίδιο Χρήστη Ερεισίνωτο Συγχαρητήρια για την αγορά σας. Τα προϊόντα µας είναι σχεδιασµένα και κατασκευασµένα σύµφωνα µε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύµφωνα µε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΙΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΙΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΙΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Μοντέλο: VC-1156 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ PORTWEST ΜΑΣΚΑΣ ημίσεως Προσώπου (P420 και P430). EN140:1998

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ PORTWEST ΜΑΣΚΑΣ ημίσεως Προσώπου (P420 και P430). EN140:1998 GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ PORTWEST ΜΑΣΚΑΣ ημίσεως Προσώπου (P420 και P430). EN140:1998 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ PORTWEST ΜΑΣΚΑΣ ημίσεως Προσώπου (P420 και P430). GR Αυτές οι Οδηγίες χρήσης έχουν εγκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ SFT-17K. Οδηγίες Χρήσης

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ SFT-17K. Οδηγίες Χρήσης ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ SFT-17K Οδηγίες Χρήσης 5202650054975 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του προϊόντος BUDGET. Όπως όλα τα προϊόντα BUDGET έτσι και αυτό κατασκευάστηκε µε

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες Στραμμένο προς τα πίσω Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Sleep ISOfix Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom.

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom. Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom. Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι ο σωστός ύπνος είναι απαραίτητη προϋπόθεση της καλής υγείας. Η σωματική και ψυχική ευεξία, εξαρτάται

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΖΑΚΙ 2000 W. Οδηγίες χρήσης

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΖΑΚΙ 2000 W. Οδηγίες χρήσης ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΖΑΚΙ 2000 W Οδηγίες χρήσης 5202650116574 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του προϊόντος BUDGET. Όπως όλα τα προϊόντα BUDGET έτσι και αυτό κατασκευάστηκε με

Διαβάστε περισσότερα

bugaboo bee bugaboo cameleon bugaboo gecko bugaboo frog επένδυση καθίσματος

bugaboo bee bugaboo cameleon bugaboo gecko bugaboo frog επένδυση καθίσματος bugaboo bee bugaboo cameon bugaboo gecko bugaboo frog επένδυση καθίσματος χρήση του παρόντος οδηγού Η επένδυση καθίσματος μπορεί να τοποθετηθεί στο κάθισμα Bugaboo απλά και σε ελάχιστο χρόνο. Σας παρέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Το αντικολλητικό τηγάνι TROVÄRDIG μας έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CP3639 220-240V~ 50/60Hz 1900-2250W ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά πριν κάνετε χρήση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η τάση του ρεύματος της

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ. Οδηγίες συναρμολόγησης

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ. Οδηγίες συναρμολόγησης ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ Οδηγίες συναρμολόγησης 5202650056894 2 Συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει ένα προϊόν κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης όπως παρουσιάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ Η Νέα Ζωή Strom είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές βιοτεχνίες στρωμάτων, κατασκευάζει στρώματα από το 1976 και ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων ύπνου υψηλών προδιαγραφών. Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL H A G B F E C D 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης. Manual de Utilizare Frigider - Congelator. Bedienungsanleitung INVMS45A2 INVMS45A2-BS

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης. Manual de Utilizare Frigider - Congelator. Bedienungsanleitung INVMS45A2 INVMS45A2-BS INVMS45A2 INVMS45A2-BS User s Manual Refrigerator - Freezer Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης Manual de Utilizare Frigider - Congelator Bedienungsanleitung Kühl-/Gefrierschrank English/Ελληνικά/Română/Deutsch

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200 Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Περιγραφή... 2 3. Εγκατάσταση συστήματος COMPACT... 2 4. Υδραυλική σύνδεση του ηλιακού συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή χρήση. Έτσι, είμαστε σε

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, χρήση και συντήρηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης KDFVC fan coil unit Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σελ,4 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3,1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ σελ,5 3,2 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ σελ,5 3,3

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος?

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? EUROMATTRESS Ένας ποιοτικός ύπνος χαρακτηρίζετε ως ένας ήρεμος και αδιάκοπος ύπνος! Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την παροχή του πιο άνετου

Διαβάστε περισσότερα

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ ΣΙ ΕΡΟ ΑΤΜΟΥ MOD. R-390 Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και το σχεδιάγραµµα της συσκευής, πριν τη πρώτη χρήση. Προσοχή: 1. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ανεµιστήρας γραφείου 12 ιντσών EFW12D. Βιβλίο οδηγιών

Ανεµιστήρας γραφείου 12 ιντσών EFW12D. Βιβλίο οδηγιών Ανεµιστήρας γραφείου 12 ιντσών EFW12D Βιβλίο οδηγιών Μάθετε τον ανεµιστήρα σας ιαβάστε τις οδηγίες αυτές και επιθεωρήστε καλά τις εικόνες πριν χρησιµοποιήσετε τον ανεµιστήρα σας. Μπροστινό προστατευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017 IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018687 / 5202650018694 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ *Παρακαλώ πολύ διαβάστε τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν Αγαπητέ καταναλωτή, Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσετε τον απορροφητήρα κουζίνας σωστά, ώστε να τον

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Ανεµιστήρας 16 ιντσών µε ορθοστάτη EFW16P. Βιβλίο οδηγιών

Ανεµιστήρας 16 ιντσών µε ορθοστάτη EFW16P. Βιβλίο οδηγιών Ανεµιστήρας 16 ιντσών µε ορθοστάτη EFW16P Βιβλίο οδηγιών Μάθετε τον ανεµιστήρα σας ιαβάστε τις οδηγίες αυτές και επιθεωρήστε καλά τις εικόνες πριν χρησιµοποιήσετε τον ανεµιστήρα σας. Μπροστινό προστατευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Οζονιστήρας CERTIZON C25 C50 C100 C200 C300

Οδηγίες χρήσης. Οζονιστήρας CERTIZON C25 C50 C100 C200 C300 Οδηγίες χρήσης Οζονιστήρας CERTIZON C25 C50 C100 C200 C300 Εισαγωγή Σας συγχαίρουμε για την αγορά ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας της Sander και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι με

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018687 / 5202650018694 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΠΑΝΙΟΥ 2000 W. Οδηγίες χρήσης

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΠΑΝΙΟΥ 2000 W. Οδηγίες χρήσης ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΠΑΝΙΟΥ 2000 W Οδηγίες χρήσης 5202650082350 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ... 11 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 11 Χειριστήρια... 11 Σίδερο επαγγελματικού τύπου... 11... 11 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ... 12...

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Beper Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ

Beper Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ Beper 50.600 Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ 8415 114 AQUAUNO LOGICA BALCONY PLUS ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000 W. Οδηγίες χρήσης

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000 W. Οδηγίες χρήσης ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000 W Οδηγίες χρήσης 5202650116734 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του προϊόντος BUDGET. Όπως όλα τα προϊόντα BUDGET έτσι και αυτό κατασκευάστηκε με βάση

Διαβάστε περισσότερα

bugaboo bee δροσερής τέντας ηλίου

bugaboo bee δροσερής τέντας ηλίου bugaboo bee δροσερής τέντας ηλίου source of translation: Z80055 rv01 Copyright 2008 Z80144 rv00 Bugaboo International BV. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές δίχως προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες λειτουργίας Περιεχόμενο 1. Ο ψ ύ κ τ η ς κ ρ α σ ι ώ ν σ α ς 3 2. Τ ε

Διαβάστε περισσότερα