Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz."

Transcript

1 SLK - Class.

2

3 Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

4 Περιεχόμενα. H SLK.4 Ευελιξία6 Σχεδίαση εξωτερικού6 Δυναμική οδήγησης14 Μεταλλική οροφή16 Αποδοτικότητα18 Βενζινοκινητήρες20 Κιβώτια ταχυτήτων24 Ασφάλεια26 Ενεργητική ασφάλεια26 Παθητική ασφάλεια28 Άνεση30 Σχεδίαση εσωτερικού3 0 COMAND APS36 AMG38 SLK 55 AMG3 8 AMG PERFORMANCE STUDIO4 0 Προαιρετικός εξοπλισμός AMG42 Η δική σας SLK. 44 Εξοπλισμός 46 Sport πακέτο 46 Βασικός εξοπλισμός 48 Προαιρετικός εξοπλισμός 50 Ζάντες αλουμινίου 52 Συστήματα ήχου και επικοινωνίας 54 Γνήσια αξεσουάρ 58 designo 60 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων 62 Χρώματα εξωτερικής βαφής 62 Επενδύσεις και διάκοσμος 64 Δυνατότητες συνδυασμών 66 Τεχνικά χαρακτηριστικά 68 Διαστάσεις 69 Υπηρεσίες 70

5 Ξεκινήστε μία νέα εποχή. Από την εποχή του Αϊνστάιν ξέρουμε πως ο χρόνος και ο χώρος αποτελούν σχετικά μεγέθη. Ο χρόνος μπορεί να κυλά πολύ αργά όταν για παράδειγμα, ανυπομονούμε για κάτι, και πολύ γρήγορα όταν είμαστε ευτυχισμένοι. Με αυτό το σκεπτικό, η SLK είναι σαν μία μηχανή του χρόνου. Ένα Roadster και ταυτόχρονα ένα κανονικό Coupé, κατασκευασμένο για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή όσο πιο έντονα γίνεται. Ακολουθήστε μας σε ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο και γίνετε μέτοχος στην επιτυχημένη ιστορία αυτού του εκπληκτικού αυτοκινήτου.

6 H SLK.

7

8 6 Ευελιξία Σχεδίαση εξωτερικού Από το μηδέν στο άπειρο του ενθουσιασμού σε 0,1 δεύτερα. Σχεδίαση εξωτερικού. Η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική και αναιρείται σπάνια. Μία ματιά αρκεί και σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο εγκέφαλος έχει λάβει ενστικτωδώς μία απόφαση. Η εμφάνιση της SLK σας εντυπωσιάζει άμεσα, κάτι που οφείλεται στις τυπικές αναλογίες ενός Roadster με μικρές διαστάσεις αμαξώματος, στο εμπρόσθιο τμήμα με δυναμική σχεδίαση, καθώς και στις ζάντες αλου - μινίου με ακόμη πιο sport σχεδίαση. Όποιος και αν είναι ο λόγος, ένα είναι σίγουρο : για το σχεδι α- σμό αυτοκινήτων έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά, με αναφορές σε ιδιαίτερους σχεδιασμούς ή ξεχωριστές γραμμές. Όμως, με το χέρι στην καρδιά με μία ματιά στην SLK όλα τα λόγια είναι περιττά.

9

10

11

12 10 Ευελιξία Σχεδίαση εξωτερικού Με το πέρασμα του χρόνου, ο στιγμιαίος ενθουσιασμός γίνεται μόνιμος. Σχεδίαση εξωτερικού. Η σχεδίασή της σας προκαλεί, προπάντων να την οδηγήσετε. Η SLK κυριολεκτικά καθηλώνει με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Είναι λοιπόν αυτονόητο πως ο πρόβολoς της είναι ένα χάρμα οφθαλμών. Επιβλη τικές απολήξεις εξάτμισης, ο χαρακτηριστικός προφυλακτήρας με διακριτικό diffusor ή τα φυμέ πίσω φωτιστικά σώματα κάνουν τον πρόβολο εξίσου εντυπωσιακό με το εμπρόσθιο τμήμα της SLK. Όταν την παρατηρήσετε από όλες τις πλευρές, τότε θα νιώσετε την επιτακτική ανάγκη να την οδηγήσετε.

13

14

15

16

17 Ευελιξία Δυναμική οδήγησης 15 Ανακαλύψτε τη διάρκεια στις ιδανικές στιγμές. Ευελιξία. Απολαύστε τη δυναμική επιτάχυνση σε συνδυασμό με το ασύγκριτο συναίσθημα της ανοικτής οδήγησης. Υπάρχουν στιγμές που όλα είναι τέλεια. Για αυτές ακριβώς τις στιγμές, κατά τις οποίες ο χρόνος μοιά ζει να κυλά πιο γρήγορα και οι μεγάλες δια δρομές να μετατρέπονται σε εντυπωσιακές και έντονες εμπειρίες, δημιουργήσαμε την SLK. Με την απόλυτη ευελιξία, την αισθητή δυναμική οδήγησης, καθώς και τους ακριβείς χειρισμούς με το άμεσο σύστημα διεύ θυνσης, αυτό το Roadster με τη διαχρονική ομορφιά προσφέρει μία νέα απόδοση της sport οδήγησης, και μάλιστα αν το θέλετε κάθε μέρα.

18

19 Ευελιξία Μεταλλική οροφή 17 Απολαύστε τον ουρανό αστραπιαία : ένα μοναδικό γεγονός σε αυτήν την κατηγορία. Το πάτημα ενός διακόπτη αρκεί και σε μόλις 22 δεύτερα, η μεταλλική οροφή «εξαφανίζεται» στο χώρο αποσκευών. Όταν είναι κλειστή, έχετε στη διάθεσή σας 300 λίτρα χώρου αποσκευών ενώ σας προσφέρει την ιδανική ηχομόνωση και την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας μίας κανονικής οροφής. Όταν είναι ανοικτή, έχετε στη διάθεσή σας 208 λίτρα χώρου αποσκευών. Για να απολαμβάνετε την ανοικτή οδήγηση χωρίς ενοχλητικούς στροβιλισμούς στην περιοχή του αυχένα, έχετε να επιλέξετε προαιρετικά ανάμεσα σε δύο αλεξήνεμα. Σε περίπτωση που θέλετε να οδηγείτε με ανοικτή οροφή, ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες δεν είναι καλο καιρινές, τότε θα σας ενθουσιάσει το αποκλειστικά από τη Mercedes - Benz διαθέσιμο σύστημα θέρμανσης κεφαλής AIRSCARF. Ο αέρας που βγαίνει από τους αεραγωγούς στα προσκέφαλα ζεσταίνει την περιο χή της κεφαλής και του αυχένα, επιμηκύνοντας τη σεζόν ανοικτής οδήγησης έως και 365 μέρες το χρόνο.

20 18 Καινοτομίες για αποδοτική κινητικότητα. Οι κλιματικές αλλαγές αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21 ου αιώνα. Η διαρκώς αυξανόμενη κατανάλωση πρώτων υλών αλλάζει τον πλανήτη μας δραστικά. Ως εφευρέτης του αυτοκινήτου, η Mercedes - Benz αισθάνεται υπεύθυνη να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, εξελίσσοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που δεν θα απαιτούν συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική απόλαυση. Ο στόχος μας είναι οι χαμηλές εκπομπές ρύπων κίνηση. Για να τον επιτύχουμε, εξελίξαμε διάφορες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα τις τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Αυτά τα προσαρμοσμένα πακέτα μέτρων μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου έως και 12 % : σε κάθε μοντέλο εφαρμόζονται διαφορετικές βελτιώσεις της αεροδυναμικής και της διαχείρισης ενέργειας, για να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου. Σε αυτές περιλαμβάνονται ελαστικά με χαμηλό συντελεστή αντίστασης κύλισης, ελαφριά υλικά κατασκευής, αεροδυναμικές αλλαγές του αμαξώματος και η αυτόματη λειτουργία ECO Start-Stop. Στους κινητήρες diesel, η Mercedes - Benz εισήγαγε στην αγορά την τεχνολογία BlueTEC, η οποία βασίζεται στον άμεσο ψεκασμό Common - Rail ( CDI ). Η τεχνολογία αυτή αποτελεί τον ορισμό της καθαρότερης τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο, διότι μειώνει τα οξείδια του αζώτου έως και 95 %. Πολλά υποσχόμενη είναι και η τεχνολογία HYBRID, ο συνδυασμός ενός αποδοτικότατου κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρα. Οχήματα με αυτήν την τεχνολογία φθάνουν ένα νέο επίπεδο σε θέματα εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου, όπως θα αποδείξει από το 2009 η S - Class. BlueTEC HYBRID ονομάζεται στη Mercedes - Benz η αντίστοιχη τεχνολογία για πετρελαιοκινητήρες. Με αυτήν μπορούμε να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού οχήματος με αυτά της τεχνολογίας BlueTEC : έξυπνη διαχείριση ενέργειας και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Μεγάλες δυνατότητες βλέπουμε και στην έρευνα ηλεκτροκινητήρων καθημερινής χρήσης, βασισμένους σε μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής τάσης. Με την τεχνολογία Concept BlueZERO η Mercedes - Benz παρουσιάζει τρεις συνδυασμούς κινητήρων : ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας, ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας με κινητήρα εσωτερικής καύσης για την παραγωγή ρεύματος και με ενεργειακές κυψέλες ο οποίος θα διατίθεται στην B - Class F - CELL από το 2010 στα πλαίσια μίας μικρής παραγωγής. Τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Διάφορα μοντέλα, διαφορετικά μέτρα, ένας στόχος : η μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα.

21 Ευελιξία Αποδοτικότητα 19 Τα ολοκληρωτικά μέτρα αποδοτικότητας για την προστασία του περιβάλλοντος δεν περιλαμβάνουν μόνο κινητήρες νέας τεχνολογίας. Με τον όρο Design for Environment ( σχεδιασμός για το περιβάλλον ) μελετάμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός οχήματος από τη σχεδίαση έως και την ανακύκλωση. Το ίδιο ισχύει για την κατασκευή και λειτουργία νέων εργοστασίων. Εξοικονομούμε ενέργεια, αποφεύγουμε τις ρυπογόνες ουσίες και χρησιμοποιούμε αυξανόμενα, ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες. Επίσης η Mercedes - Benz είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που διαθέτει περιβαλλοντικά πιστοποιητικά από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV 1. H TrueBlue- Solutions εννοεί και την ενεργή συμβολή της εταιρείας και των συνεργατών σε μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος μέσα και έξω από τα εργοστάσια. Ή και την συμμετοχή στην εξέλιξη εναλλακτικών καυσίμων της δεύτερης γενιάς ( BTL - / Biomass - to - Liquid ) όπως το SunDiesel, το οποίο δεν βρίσκεται σε ανταγωνισμό με την παραγωγή τροφίμων. Μία ακόμη πτυχή της φιλοσοφίας TrueBlueSolutions αποτελεί ο ερευνητικός τομέας της βιονικής, η οποία, μελετώντας τις δομές και τρόπους κατασκευής στη φύση, βγάζει συμπεράσματα, π.χ. για την αεροδυναμική και τη μείωση βάρους στην κατασκευή αμαξωμάτων. 1 TÜV SÜD Management Service Ε.Π.Ε., Mόναχο. 2 Προσωρινές τιμές : μικτός κύκλος : 5,9 l / 100 km, μικτές εκπομπές CO 2 : 157 g / km. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν είναι μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών οχημάτων. Τεχνολογία HYBRID. Από το Καλοκαίρι του 2009 στην S - Class. Απολαύστε ένα από τα πιο οικονομικά πολυτελή αυτοκίνητα στον κόσμο. BlueTEC HYBRID. H Vision GLK 300 BlueTEC HYBRID2 εκφράζει τον αποδοτικότερο συνδυασμό BlueTEC Diesel και υβριδικών συστημάτων. F - CELL. Αντιρρυπαντική τεχνολογία με την κινητήρια τεχνολογία του μέλλοντος : από το 2010 η B - Class F - CELL μπαίνει στην παραγωγή.

22 20 Ευελιξία Βενζινοκινητήρες Καιρός για δυναμικά επιχειρήματα. Ο sport κινητήρας της SLK 350. Αρκετή δύναμη για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Όσον αφορά στις επιλογές μηχανικού συνόλου, η SLK προσφέρει τις περισσότερες στην κατηγορία της. Όλα τα μηχανικά σύνολα όμως έχουν ένα κοινό : μετατρέπουν κάθε διαδρομή με την SLK σε μία στιγμή ευτυχίας. Και χάρη στο δοχείο καυσίμων 70 λίτρων, έχετε μεγάλη αυτονομία και, συνεπώς μεγάλα περιθώρια απόλαυσης της κάθε στιγμής. Έτσι μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε τον δυναμικό sport κινητήρα στην SLK 350. Το 6κύλινδρο μηχανικό σύνολο αποδίδει 305 hp και χαρακτηρίζεται από την υψηλόστροφη λειτουργία του που φτάνει έως και τις 7200 σ.α.λ. Σε όλο το φάσμα των στροφών εντυπωσιάζει με έναν απολαυστικό ήχο και διαθέτει υπέρ αρκετή ισχύ για να βιώσετε την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Να αναφέρουμε επίσης πως οι μηχανικοί μας κατάφεραν παρά την καθηλωτική της ισχύ να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Sport κινητήρας SLK Nm Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) 224 kw

23

24

25 Ευελιξία Βενζινοκινητήρες 23 Temperament à la carte. H SLK 200 KOMPRESSOR και η SLK 300. H SLK 200 KOMPRESSOR με 184 hp κινείται ακόμη πιο ευέλικτα και δυναμικά, εντυπωσιάζοντας με το διακριτικό, αλλά πολύ χαρακτηριστικό ήχο της. Ακόμη πιο sport διαδρομές θα βιώσετε με την SLK 300, διότι με 2996 cc κυβισμό αποδίδει 231 hp ισχύ. Με την ομαλή απόκριση του κινητήρα της και την εντυπωσιακά πολιτισμένη λειτουργία της, η SLK 300 συνδυάζει την άνεση με την οδηγική απόλαυση. Μόνο όποιος σκέφτεται προληπτικά, θα είναι πρωτοπόρος και στο μέλλον. Έτσι μειώσαμε τις εκπομπές CO 2 και την κατανάλωση καυσίμου των προαναφερόμενων κινητήρων, παρά την αύξηση της ισχύος. Περαιτέρω πληροφορίες για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO 2 θα βρείτε στη σελίδα 68. SLK 200 KOMPRESSOR SLK Nm 135 kw Nm 170 kw Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw )

26 24 Ευελιξία Κιβώτια ταχυτήτων Οικονομία καυσίμου με την ακρίβεια ενός ελβετικού ρολογιού. Τα κιβώτια ταχυτήτων. Η SLK εκφράζει δυναμικότητα και ευελιξία υψηλού επιπέδου. Και όποιος κινείται γρήγορα, πρέπει να αλλάζει και γρήγορα ταχύτητες. Για αυτό το λόγο η ισχύς των κινητήρων μεταφέρεται ιδανικά από τα προσαρμοσμένα στο ταμπεραμέντο του εκάστοτε μοντέλου κιβώτια ταχυτήτων. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στο standard μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά το αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Εάν επιλέξετε ένα 6κύλινδρο μοντέλο, μπορείτε να το εξοπλίσετε με το αυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC ( προαιρετικά ), το οποίο αποτελεί βασικό εξοπλισμό στην SLK 55 AMG. Το 7G - TRONIC διατίθεται προαιρετικά και με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, για ακόμη ταχύτερες αλλαγές. Τα χειριστήρια διατίθενται προαιρετικά για όλα τα αυτόματα κιβώτια, ενώ αποτελούν βασικό εξοπλισμό στην SLK 55 AMG. Το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων 7G - TRONIC προσαρμόζεται τέλεια στις εκάστοτε οδηγικές συνθήκες. Οι επτά σχέσεις μετάδοσης εξασφαλίζουν μικρότερα άλματα στροφών, ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων και λειτουργία στο ιδανικό φάσμα στροφών. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα υπερπήδησης ταχυτήτων κατά το κατέβασμα για ιδιαίτερα δυναμικές επιταχύνσεις.

27

28

29 Ασφάλεια Ενεργητική ασφάλεια 2 7 Σε θέματα ασφάλειας η SLK αντιδρά άμεσα. Η ενεργητική ασφάλεια. Για να μη βιώσετε ποτέ ένα ατύχημα, η ενεργητική ασφάλεια υψηλού βαθμού εξασφαλίζει μία αβίαστη οδηγική απόλαυση. Φυσικά και έχετε στο βασικό εξοπλισμό της SLK σας τα ESP & BAS. Σε περίπτωση κινδύνου ολίσθησης, το ESP βοηθάει στην σταθεροποίηση του οχήματος με ακριβείς επεμβάσεις στο σύστημα πέδησης και τη διεύθυνση του κινητήρα, ενώ η ηλεκτρονική υποβοήθηση πέδησης BAS μπορεί να αναγνωρίσει ένα φρενάρισμα πανικού από την ταχύτητα, με την οποία πατάτε το pedal φρένου, και να αναπτύξει άμεσα τη μέγιστη ισχύ πέδησης.

30 28 Ασφάλεια Παθητική ασφάλεια Πολλά χρόνια εντατικής έρευνας επιδεικνύονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η παθητική ασφάλεια. Τι σας περιμένει μετά την επόμενη στροφή ; Υπάρχουν ερωτήματα, τα οποία δεν μπορεί να απαντήσει ακόμη κανένα σύστημα ασφαλείας. Για σχεδόν όλες τις άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να βασιστείτε στην έξυπνη φιλοσοφία ασφάλειας της SLK. Για την χείριστη των περιπτώσεων σας προστατεύουν εκτός από τους εντατήρες ζωνών ασφαλείας προσαρμοζόμενοι μετωπικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού. Εκτός αυτού, η SLK διαθέτει στον εξοπλισμό της πλευρικούς αερόσακους κεφαλής / θώρακος. Αυτοί βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά της πλάτης των καθισμάτων και εξασφαλίζουν, σε συνεργασία με έναν αισθητήρα ανατροπής, την καλύτερη δυνατή προστασία των επιβαινόντων σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης ή ανατροπής. Όλα αυτά τα συστήματα ενσωματώθηκαν στον εξαιρετικά στιβαρό κλωβό ασφαλείας επιβαινόντων, ο οποίος σας προστατεύει ιδανικά μαζί με τα Roll - bars, ακόμη και με ανοικτή οροφή. Σε αυτά προστίθεται η συμπαγής ατσάλινη κατασκευή της οροφής, η οποία προσφέρει ακόμη περισσό τερη ασφάλεια, όταν είναι κλειστή.

31

32 3 0 Άνεση Σχεδίαση εσωτερικού Η εργονομία περιγράφεται με πολλά λόγια ή γίνεται άμεσα αντιληπτή. Η σχεδίαση του εσωτερικού. Όποιος θέλει να διασκεδάζει δεν πρέπει να χάνει χρόνο. Για αυτό τον λόγο είναι ωραίο όταν όλοι οι διακόπτες και όλες οι ενδείξεις βρίσκονται στο Το 3άκτινο sport τιμόνι με επένδυση δέρματος Nappa διαθέτει standard πρακτικά πολυλειτουργικά χειριστήρια. σωστό σημείο. Μόνο έτσι προκύπτει μία αίσθηση πλήρους ελέγ χου του οχήματος τόσο δυνατή και έντονη που προκαλεί την εντύπωση ταύτισης με την τεχνολογία της SLK. Το sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών ( βασικός εξοπλισμός ) με επένδυση δέρματος Nappa είναι εύχρηστο, ενώ κομψός ξύλινος διάκοσμος, κατ επιλογήν σε ανοικτή καρυδιά ή μαύρο σφένδαμο, δημιουργούν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Στο άμεσο οπτικό πεδίο σας βρίσκεται η οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων με κόκκινους δείκτες, κομψούς δακτύλιους σε τρισδιάστατη εμφάνιση, καθώς και πλαίσια με λεπτομέρειες χρωμίου, η οποία σας μαγνητίζει με την λιτή ομορφιά της και προβάλλει πολύ σημαντικές πληροφορίες.

33

34 32 Άνεση Σχεδίαση εσωτερικού Κάθε αυθόρμητη απόφαση δεκτή. Η σχεδίαση του εσωτερικού. Το εσωτερικό της SLK είναι ο ιδανικός χώρος διασκέδασης. Εδώ σας περιμένει μία κομψή συμβίωση της sport εμφάνισης με χώρους και άνεση, κάτι που δεν βρίσκετε συχνά σε αυτήν την κατηγορία. Έτσι, η οδηγική απόλαυση που βιώνετε γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Με την επιλογή ανάμεσα στις τέσσερις αποχρώσεις για το βασικό εξοπλισμό δέρματος μπορείτε να δώσετε μία ακόμη πιο ιδιαίτερη εμφάνιση στην SLK σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μαύρο, γκρι «Alpaca», μπεζ «Orient» ή κόκκινο «Gullwing». Και αν δεν σας είναι αρκετή αυτή η πολυτέλεια, μπορείτε προαιρετικά να επιλέξτε το δέρμα Nappa : οι έδρες των καθισμάτων διαθέτουν επένδυση σε μαύρο ή φυσικό μπεζ δέρμα Nappa, και το κεντρικό υποβραχιόνιο διαθέτει μαλακή επένδυση σε μαύρο δέρμα Nappa με πολυτελή διακοσμητική ραφή. Ότι και αν επιλέξετε : η άριστη ποιότητα υλικών και επεξεργασίας είναι δεδομένη : διότι η SLK, πάνω απ όλα είναι μία Mercedes.

35

36

37 Άνεση Σχεδίαση εσωτερικού 3 5 Σπάνια κάνατε sport τόσο ήρεμα. Η οδηγική άνεση. Τόσο άνετη μπορεί να είναι η sport οδήγηση. Ήδη από την πρώτη σας βόλτα θα εκτιμήσετε την πολύ καλή πλευρική στήριξη των καθισμάτων sport σχεδίασης. Ο άμεσος και ευέλικτος χειρισμός του προαιρετικού άμεσου συστήματος διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση είναι μοναδικός σε αυτήν την κατηγορία και σας προσκαλεί για δυναμική οδήγηση σε διαδρομές με στροφές. Χάρη στην τέλεια ρυθμισμένη ανάρτηση, ακόμη και μεγάλες διαδρομές θα αποτελούν απόλαυση. Προαιρετικά, το μοναδικό σύστημα θέρμανσης κεφαλής AIRSCARF με ένα θερμό ρεύμα αέρα σας δίνει τη δυνατότητα να οδηγείτε περισσότερες μέρες το χρόνο με ανοικτή οροφή. Για ιδανικό κλίμα ακόμη και με κλειστή οροφή, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο αυτόματο σύστημα κλιματισμού που αποτελεί βασικό εξοπλισμό στις SLK 300, SLK 350 και SLK 55 AMG ή το προαιρετικό προηγμένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού άνεσης THERMOTRONIC με αυτόματη κατανομή αέρα καθώς και αισθητήρες ηλιακής ακτινοβολίας και ποιότητας ατμοσφαιρικού αέρα. Το προαιρετικό σύστημα θέρμανσης κεφαλής AIRSCARF εξασφαλίζει ιδανική θερμοκρασία στην περιοχή της κεφαλής και του αυχένα.

38

39 COMAND APS 37 Εάν θέλετε, η SLK σας ακούει προσεκτικά. Η άνεση χειρισμών. Επιτέλους, ένα αυτοκίνητο που σας καταλαβαίνει. Διότι προαιρετικά διατίθεται το πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων COMAND APS. Ο ενστικτώδης έλεγχος κάνει τον χειρισμό ακόμη πιο φιλικό προς το χρήστη παρά τον αυξημένο αριθμό λειτουργιών. Έτσι, το COMAND APS διαθέτει ταχύτατη πλοήγηση* μέσω σκληρού δίσκου με τρισδιάστατη απεικόνιση, MUSIC REGISTER 4GB για την αποθήκευση αρχείων ήχου, καθώς και μία υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών μόνο για να αναφέρουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Ο έλεγχος του συστήματος γίνεται από μία εργονομικά τοποθετημένη επιφάνεια. Μέσω του COMAND APS έχετε τη δυνατότητα λειτουργίας του συστήματος φωνη τικών εντολών LINGUATRONIC για το χειρισμό του ηχοσυστήματος, του τηλεφώνου και της πλοήγησης. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό του COMAND APS και διατίθεται και για το προαιρετικό Audio 50 APS. * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών. Μέσω του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών έχετε τη δυνατότητα να χειρίζεστε τις λειτουργίες του COMAND APS.

40 3 8 AMG SLK 55 AMG AMG. Τρία γράμματα ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Η SLK 55 AMG. Ήδη από το εξωτερικό της θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Διότι η SLK 55 AMG έχει μία πιο επιθετική, χωρίς συμβιβασμούς αντίληψη της sport κομψής εμφάνισης του κλασσικού Roadster. Και αυτή την υπόσχεση τηρεί η SLK, πρώτα από όλα με τις επιδόσεις ενός γνήσιου sport αυτοκινήτου. Κάτω από το καπό εργάζεται ένα μηχανικό σύνολο V8 AMG, το οποίο, από 5,5 λίτρα κυβισμού, αποδίδει καθηλωτική ισχύ 360 hp και μέγιστη ροπή στρέψης 510 Nm. Για τα 100 km / h η SLK 55 AMG χρειάζεται μόνο 4,9 δεύτερα. Επιδόσεις που κυριολεκτικά θα σας καθηλώσουν στα sport καθίσματα AMG με επένδυση σε δέρμα Nappa. Στο βασικό εξοπλισμό της SLK 55 AMG θα βρείτε το πρωτοποριακό AMG SPEEDSHIFT 7G - TRONIC για ιδιαίτερα γρήγορες αλλαγές σχέσεων, κάτι που μπορείτε να κάνετε και από το sport τιμόνι AMG με επένδυση δέρματος Nappa και χειριστήρια αλλαγής σχέσεων πίσω από τις ακτίνες του τιμονιού. Η sport ανάρτηση AMG καθώς και οι αποκλειστικές για αυτό το μοντέλο στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών ΑΜG σε απόχρωση γκρι «Titan», σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων αποτελούν περαιτέρω στοιχεία του εξοπλισμού υψηλών επιδόσεων της SLK 55 AMG.

41

42

43 AMG AMG PERFORMANCE STUDIO 41 Για αυτούς που αναζητούν την αποκλειστικότητα. AMG PERFORMANCE STUDIO Για ακόμη μεγαλύτερη δυναμική οδήγησης διατίθεται ειδικά για την SLK 55 AMG προαιρετικός εξοπλισμός από το AMG PERFORMANCE STUDIO. Εδώ θα βρείτε, για παράδειγμα, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών AMG, σχεδίασης 5 - διπλών ακτινών, ανάρτηση AMG Performance, εσωτε ρικό διάκοσμο AMG από ανθρακόνημα, καθώς και το τιμόνι AMG Performance με επένδυση δέρματος Nappa, αγωνιστικής σχεδίασης. Την απόλυτη οδηγική απόλαυση προσφέρει το AMG Performance Package, το οποίο περιλαμβάνει τα προαναφερόμενα καθώς και ένα σύστημα πέδησης υψηλών επιδόσεων AMG.

44 42 AMG Προαιρετικός εξοπλισμός AMG Τι θα ήταν ένας αθλητής χωρίς την ανάλογη εμφάνιση ; Το προαιρετικό AMG bodystyling και ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών. Όσοι δεν θέλουν να επιλέξουν άμεσα την SLK 55 AMG, έχουν τη δυνατότητα να υπογραμμίσουν τη sport εμφάνιση της SLK με το οπτικό πακέτο AMG. Ένα πακέτο - δημιούργημα της AMG αποτελούμενο από εμπρόσθιο και πίσω προφυλακτήρα σχεδίασης AMG καθώς και πλευρικά spoiler φτιαγμένο για να τονίσει το sport χαρακτήρα της SLK. Το πακέτο ολοκληρώνεται με τη διακριτική αεροτομή AMG που βελτιώνει την κάθετη δύναμη και συνεπώς την ευστάθεια του οχήματος. Προαιρετικά διατίθενται για όλα τα μοντέλα SLK, στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών AMG, σχεδίασης διπλών ακτίνων με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων, 225 / 40 R 18 στον εμπρόσθιο άξονα και 245 / 35 R 18 στον οπίσθιο άξονα.

45

46

47 Η δική σας SLK.

48 4 6 Εξοπλισμός Sport πακέτο Ο ωραιότερος συνδυασμός sport εμφάνισης και αισθητικής. Η SLK με Sport πακέτο. Η SLK είναι από τη φύση της ένα sport αυτοκίνητο. Με το προαιρετικό Sport πακέτο SLK έχετε τη δυνατότητα να τονίσετε ακόμη περισσότερο το sport χαρακτήρα της. Με το πακέτο αυτό, το περιβάλλον των προβολέων είναι σε γκρι ματ. Εκτός αυτού, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε ασημί «Titan» υπογραμμίζουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Τα χαρακτηριστικά διάτρητα δισκόφρενα στον εμπρόσθιο άξονα αυξάνουν ακόμη περισσότερο την ισχύ πέδησης, ενώ η διακριτική αεροτομή AMG εξασφαλίζει επιπλέον κάθετη δύναμη στον οπίσθιο άξονα. Η sport ανάρτηση περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του Sport πακέτου, και σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο περιλαμβάνονται standard και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Αλλά και στο εσωτερικό το Sport πακέτο δείχνει τις αρετές του. Εδώ θα βρείτε μαύρη επένδυση οροφής, κόκκινες ζώνες ασφαλείας ( κατ επιλογήν και σε μαύρο ) καθώς και κόκκινες διακοσμητικές ραφές στα καθίσματα, στο υποβραχιόνιο, στο τιμόνι και στον επιλογέα. Κομψός διάκοσμος με εμφάνιση ανθρακονημάτων και πατάκια με κόκκινο περίγραμμα ολοκληρώνουν την εσωτερική σχεδίαση του Sport πακέτου.

49

50 4 8 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός Το σύστημα Cruise Control εξασφαλίζει μία πιο άνετη οδήγηση και μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου. Τα Roll-bars προσφέρουν επιπλέον προστασία. 3άκτινο sport τιμόνι με επένδυση δέρματος Nappa με standard πολυλειτουργικά χειριστήρια. Τα φυμέ πίσω φωτιστικά σώματα υπογραμμίζουν τη sport εμφάνιση. Οι προβολείς ομίχλης εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα, ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Με την μικρότερη κεραία μπορείτε να μπείτε άφοβα σε πλυντήρια αυτοκινήτων.

51 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 49 Βασικός εξοπλισμός ( επιλογές ) ΑUX-IN θύρα σύνδεσης με εξωτερικές πηγές ήχου ( ντουλαπάκι συνοδηγού) 2 Bluetooth με λειτουργία ανοιχτής ακρόασης Cruise Control με μεταβλητό περιοριστή ταχύτητας SPEEDTRONIC Immobilizer ηλεκτρονικό και σύστημα ασφάλισης με τηλεχειρισμό Roll-bars για οδηγό και συνοδηγό Sport 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών Sport καθίσματα με πλαίσιο μαγνησίου και ενσωματωμένα προσκέφαλα ΤΗΕRMATIC αυτόματο σύστημα κλιματισμού Απασφάσιση χώρου αποσκευών με τηλεχειρισμό Αποθηκευτικός χώρος στο πίσω τοίχωμα ανάμεσα στα καθίσματα Αυτόματη αναγνώριση κατηλειμμένης θέσης / παιδικού καθίσματος στη θέση συνοδηγού Δερμάτινη ταπετσαρία Δίχτυ στο χώρο ποδιών συνοδηγού Ένδειξη διαστημάτων συντήρησης ASSYST PLUS με υπολογιστή συντήρησης Ενεργοποίηση του εσωτερικού φωτισμού μετά από ένα ατύχημα Εντατήρες ζωνών ασφαλείας με περιοριστές έντασης Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων 2 Ηλεκτρονικό κλειδί με λεπτομέρειες χρωμίου Hλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP Ηχοσύστημα Audio 20 CD με CD player με οθόνη 5", συμβατό με mp3 Θερμομονωτικά κρύσταλλα Καθίσματα οδηγού/συνοδηγού ρυθμιζόμενα καθ ύψος Κολόνα τιμονιού μηχανικά ρυθμιζόμενη καθ ύψος και μήκος Μεταλλική οροφή στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτροϋδραυλική, με θερμαινόμενο κρύσταλλο πίσω παρμπρίζ Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων 1 Πακέτο καθρεπτών Πίσω φωτιστικά σώματα φυμέ Πρίζα ( 12 V ) στο χώρο ποδιών συνοδηγού Προβολείς ομίχλης εμπρός και φωτιστικά σώματα ομίχλης πίσω Προσαρμοζόμενοι μετωπικοί αερόσακοι και πλευρικοί αερόσακοι κεφαλής-θώρακα ( μεγαλύτεροι πλευρικοί αερόσακοι με πρόσθετη προστασία για το κεφάλι ) για οδηγό/συνοδηγό Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ( ABS ) Τελικές απολήξεις εξάτμισης, τραπεζοειδούς σχεδίασης Υδραυλικό τιμόνι με κολόνα τιμονιού ασφαλείας Υποβραχιόνιο αναδιπλούμενο με ντουλαπάκι Φλας ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέπτες Χαμηλή κεραία που δεν αποσπάται πριν την είσοδο σε πλυντήρια αυτοκινήτων 1 Αυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC βασικός εξοπλισμός για την SLK 55 AMG. 2 Ζάντες 16 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων για SLK 300, 17 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων για SLK 350 sport κινητήρα, 18 ιντσών, σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων για SLK 55 AMG.

52 5 0 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα θέρμανσης κεφαλής AIRSCARF μπορείτε να απολαύσετε την ανοικτή οδήγηση, έχοντας την ιδανική θερμοκρασία στην περιοχή της κεφαλής και του αυχένα. Το sport τιμόνι, σχεδίασης 3 ακτίνων διατίθεται, προαιρετικά, με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων. Το προηγμένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού άνεσης THERMOTRONIC με αυτόματη ρύθμιση κατανομής αέρα. Η ηλεκτρική ρύθμιση καθισμάτων προβάλει γραφική εικόνα της θέσης των καθισμάτων, όντας έτσι ιδιαίτερα εύκολη στη χρήση.

53 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 51 Προαιρετικός εξοπλισμός ( επιλογές ) SLK 200 K SLK 300 SLK 350 SLK 55 AMG Media Interface, θύρα σύνδεσης εξωτερικών πηγών ήχου για παράδειγμα για MP3 - Player, ipod και USB-Stick O O O O Sport πακέτο O O O Sport χαμηλωμένη ανάρτηση O 3 O O Άμεσο σύστημα διεύθυνσης ( DIRECT STEERING ) με μεταβλητή υποβοήθηση O 3 O O o Αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων O Aυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC O O o 2 Ενεργό σύστημα προβολέων Bi - Xenon με σύστημα πλύσης φανών, δυναμική ρύθμιση δέσμης και φωτισμό κατεύθυνσης O O O O Ηχοσύστημα Audio 50 APS ( με σύστημα πλοήγησης αιχμής με DVD και Junction View ) O O O O Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 με Dolby 5.1 / DTS O O O O Θερμαινόμενο σύστημα πλύσης παρμπρίζ O O O O Οπτικό πακέτο AMG O O O o Οσφυϊκή στήριξη οδηγού / συνοδηγού 4 δρόμων O O O Πακέτο αντικλεπτικής προστασίας : αντικλεπτικό σύστημα EDW με προστασία κατά της ρυμούλκησης και ασφάλεια εσωτερικού χώρου O O O O Πακέτο εσωτερικού φωτισμού O O o o Πακέτο καθρεπτών : εσωτερικός και εξωτερικός καθρέπτης οδηγού με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, εξωτερικοί καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι Πακέτο μνήμης : ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με λειτουργία μνήμης καθώς και εξωτερικοί καθρέπτες με ρύθμιση στάθμευσης, ρύθμιση τιμονιού για επι / αποβίβαση και ενεργή υποβοήθηση αποβίβασης μετά από σύγκρουση O O O O O O O O Συσσωρευτής μεγαλύτερης χωρητικότητας O o o o Σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC O O O O Σύστημα θέρμανσης κεφαλής / αυχένα AIRSCARF με υφασμάτινο αλεξήνεμο O O O O Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης PARKTRONIC O O O O Σύστημα κεντρικού ελέγχου & ενδείξεων COMAND APS με πλοήγηση μέσω σκληρού δίσκου, DVD Audio / Video, οθόνη υψηλής ανάλυσης 6.5", MUSIC REGISTER, και σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC O O O O Χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι 1 O O O o 2 O Προαιρετικός εξοπλισμός o Βασικός εξοπλισμός - Δεν διατίθεται 1 Μόνο σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο. 2 AMG SPEEDSHIFT 7G - TRONIC με paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι βασικός εξοπλισμός για την SLK 55 AMG. 3 Μόνο σε συνδυασμό με ελαστικά μικτών διαστάσεων.

54 52 Εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου Ξεχωρίστε πριν καν ξεκινήσετε. Οι ζάντες αλουμινίου. Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων. Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων ( standard για SLK 300, προαιρετικά για SLK 200 KOMPRESSOR). Οι ζάντες αλουμινίου αποτελούν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ενός sport αυτοκινήτου. Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προτάσεων, μέσα από την οποία μπορείτε να δώσετε την προσωπική σας νότα στην SLK σας. Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ( standard για SLK 350, προαιρετικά για SLK 200 KOMPRESSOR και SLK 300 ).

55 Εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου 5 3 Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ( μόνο σε συνδυασμό με sport ανάρτηση ). Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών incenio «Kikuchi» ( σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ). Ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών, σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε απόχρωση γκρι «Titan» και στιλβωμένες ( standard στην SLK 55 AMG ). Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 10 ακτίνων σε απόχρωση «Chrome Shadow». Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών incenio «Korsunia» ( σχεδίασης 5 τριπλών ακτίνων ). Ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών, σχεδίασης διπλών ακτίνων, διαιρούμενες ( προαιρετικά στην SLK 55 AMG ). Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης 6 διπλών ακτίνων σε ασημί «Titan» ( μόνο σε συνδυασμό με Sport πακέτο ). Ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, στιλβωμένες.

56 5 4 Εξοπλισμός Συστήματα ήχου και επικοινωνίας Κρυστάλλινος δυναμισμός, όπως στην SLK. Το ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7. Ηχητική πανδαισία σε ποιότητα Dolby 5.1 Digital εξασφαλίζει το προαιρετικό ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 με ισχύ 500 Watt. Αυτό το ηχοσύστημα εξελίχθηκε ειδικά για την SLK και διαθέτει έντεκα ηχεία υψηλών επιδόσεων, προσφέροντας την ιδανική ακουστική για να απολαύσετε τη μουσική σας σε κάθε θέση, με κάθε είδους εγγραφής είτε stereo, είτε 5.1, είτε με ανοικτή, είτε με κλειστή οροφή. Με αυτό το σύστημα High - End θα καλύψετε κάθε επιθυμία σας σε θέματα ήχου. Η καλά μελετημένη διάταξη των ηχείων δημιουργεί μία ακουστική, ιδανικά προσαρμοσμένη στο εσωτερικό της SLK. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε κρυστάλλινο ήχο, ακόμη και με ανοικτή οροφή.

57

58

59 Εξοπλισμός Συστήματα ήχου και επικοινωνίας 57 Καλώς ήλθατε στον κόσμο της επικοινωνίας. Για την SLK σας έχετε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα συστημάτων ήχου και επικοινωνίας. Όλα τα ηχοσυστήματα έχουν ως κοινό το standard σύστημα ανοικτής ακρόασης μέσω Bluetooth. Την αρχή κάνει το standard Audio 20 CD με έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, ενσωματωμένο CD - Player συμβατό με MP3 ( κατ επιλογήν και με ενσωματωμένο CD - Changer 6 δίσκων ) και θύρα σύνδεσης εξωτερικών πηγών ήχου Aux - in ( στο ντουλαπάκι συνοδηγού ) για τη σύνδεση φορητών πηγών ήχου. Το Audio 50 APS προσφέρει επιπλέον, πλοήγηση από DVD* με ένδειξη κατεύθυνσης και Junction View. Εάν επιλέξετε, επιπλέον, το ενσωματωμένο DVD - Changer 6 δίσκων, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ευκολία χειρισμών με το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό του COMAND APS, το πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση από σκληρό δίσκο*, τρισδιάστατη παρουσίαση και υψηλής ευκρίνειας οθόνη 6,5 ιντσών. Επιπλέον, το COMAND APS διαθέτει MUSIC REGISTER, θύρα ανάγνωσης καρτών μνήμης SD καθώς και λειτουργία DVD - Video. Το προαιρετικό ηχοσύστημα Audio 50 APS διατίθεται, κατ επιλογήν, με DVD - Changer 6 δίσκων. * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών. Με το προαιρετικό COMAND APS μπορείτε να χειριστείτε πολλές λειτουργίες εύκολα από μία επιφάνεια χειρισμών.

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32 CLS - Class. Περιεχόμενα. H CLS - Class 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 6 Αποδοτικότητα 6 Πετρελαιοκινητήρες 8 Βενζινοκινητήρες 10 AIRMATIC 12 Κιβώτια ταχυτήτων 14 Ασφάλεια 16 Σύστημα φωτισμού στροφών

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 1 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Πετρελαιοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

C - Class Saloon και Estate.

C - Class Saloon και Estate. C - Class Saloon και Estate. «Οδηγική απόλαυση, σχεδίαση, ασφάλεια. Η C - Class είναι μία πραγματική Mercedes. Ζήστε την εμπειρία.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H C - Class. 3 Ευελιξία 12 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Saloon και Estate.

E-Class Saloon και Estate. E-Class Saloon και Estate. λα αυτά μιλάει την εντελώς προσωπική της γλώσσα. Το εμπρόσθιο τμήμα δύν φάλαιο. Καλώς ήλθατε στο σπίτι σας. E-Class Saloon. Προαιρετικά μπορεί να σι θα γίνει ο ιδανικός συντροφός

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate.

C-Class Saloon και Estate. C-Class Saloon και Estate. αταφέρνει άνετα: με αλαζονικό ύφος, η νέα γενιά της C-Class χαράσσει το δρόμο της. ανή απόδειξη, ότι η χρηστικότητα δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι ανιαρή. Σας συνα φυλακτήρες.

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29 Sprinter Van Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα 4 Φόρτωση και λειτουργικότητα 6 Van με παράθυρα (δεν διατίθεται στην Ελλάδα) 8 Λύσεις ειδικών υπερκατασκευών/ επαγγελματική τεχνογνωσία 10 Εσωτερικό 12

Διαβάστε περισσότερα

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake.

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. εί τους κανόνες, μένει πίσω από τις τάσεις. Όποιος υιοθετεί το κατεστημένο, δεν πρόκε Brake που σαρώνει το δρόμο στο πέρασμά της. Γίνετε κι εσείς κυνηγοί. Με ελαστικούς

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! CLA-Class. Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! Ξεχάστε όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε: η νέα CLA καταργεί όλους τους κανόνες, εκτός από τους κανόνες αισθητικής. Η επιβλητική μάσκα ψυγείου, η γεμάτη ενέργεια σιλουέτα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito. Van. Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα που έχει

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3. Vorsprung durch Technik

Audi A3. Vorsprung durch Technik A3 Audi A3 Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A3 Τεχνολογία 28 Απόδοση και οικονομία Audi 38 quattro 30 Audi ultra 40 Audi drive select 32 TFSI 42 MMI Multi Media Interface 34 TDI

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι.

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Το νέο σημείο αναφοράς στις διανομές. Περιεχόμενα Αξία 6 7 Χρήσεις 8 17 Καμπίνα, εξοπλισμός 10 13 Κινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων 14 15 Οδηγική άνεση,

Διαβάστε περισσότερα

Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Περιεχόμενα. Το Actros 4 27 Καμπίνες 6 15 Εργασίες, άνεση χειρισμών 8 11 Άνεση διαμονής 12 15 Οικονομία, τεχνολογία 16 23 Τεχνολογία κινητήρων

Διαβάστε περισσότερα

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A4 Sedan και A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan και S4 Avant Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan Εξοπλισμοί Audi A3 Sport Sedan/A3 Cabriolet/S3 Sport Sedan Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος 101 Καθρεφτάκι μακιγιάζ φωτιζόμενο 122 Κάλυμμα διπλής όψεως 103 Κάμερα οπισθοπορίας 104 Κανονικά καθίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Το Atego. Το Axor. Διανομές. 6,5 26 τόνοι.

Το Atego. Το Axor. Διανομές. 6,5 26 τόνοι. Το Atego. Το Axor. Διανομές. 6,5 26 τόνοι. Περιεχόμενα. Το Atego 4 25 Καμπίνες 6 11 Xώρος εργασίας, άνεση χειρισμών 8 9 Εξοπλισμός 10 11 Οικονομία, τεχνολογία 12 19 Τεχνολογία κινητήρων 14 15 Επιλογείς,

Διαβάστε περισσότερα

>> Το νέο smart forfour

>> Το νέο smart forfour >> Το νέο smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions Το smart έφερε την επανάσταση στις μετακινήσεις στην πόλη. Με έξυπνες λύσεις και μοναδικές ιδέες, που κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

To καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές.

To καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Σελίδα 1 Η νέα Mercedes-Benz C-Class To καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Με την ολοκαίνουργια C-Class ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της Mercedes-Benz και δημιουργούνται νέα πρότυπα στην

Διαβάστε περισσότερα

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU AVENSIS TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ,

Διαβάστε περισσότερα

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης Yaris Yaris. Απλά ευφυές. TOYOTA TOUCH Toyota Touch Απολαύστε το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6.1 ", κάμερα οπισθοπορίας, Bluetooth και πλοήγηση πλήρους χάρτη *. * Προαιρετικός εξοπλισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Οι προκλήσεις της ζωής στην πόλη απαιτούν αλλά και εμπνέουν νέες και επαναστατικές λύσεις. Η Toyota προκάλεσε τη συμβατική σκέψη,

Οι προκλήσεις της ζωής στην πόλη απαιτούν αλλά και εμπνέουν νέες και επαναστατικές λύσεις. Η Toyota προκάλεσε τη συμβατική σκέψη, iq Οι προκλήσεις της ζωής στην πόλη απαιτούν αλλά και εμπνέουν νέες και επαναστατικές λύσεις. Η Toyota προκάλεσε τη συμβατική σκέψη, επαναπροσδιορίζοντας κάθε λεπτομέρεια για να σχεδιάσει ένα πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια Ολική 6 εγγύηση

χρόνια Ολική 6 εγγύηση Νέο Avensis Νέο Avensis. Εκλεπτυσμένη σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία Toyota. Σχεδιαστική αρμονία. Οι εκλεπτυσμένες εξωτερικές λεπτομέρειες χαρίζουν στο νέο Avensis μία ξεχωριστή προσωπικότητα γεμάτη

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ΝΕΑ ŠKODA FABIA Η ŠKODA AUTO έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην

Διαβάστε περισσότερα