Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz."

Transcript

1 SLK - Class.

2

3 Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

4 Περιεχόμενα. H SLK.4 Ευελιξία6 Σχεδίαση εξωτερικού6 Δυναμική οδήγησης14 Μεταλλική οροφή16 Αποδοτικότητα18 Βενζινοκινητήρες20 Κιβώτια ταχυτήτων24 Ασφάλεια26 Ενεργητική ασφάλεια26 Παθητική ασφάλεια28 Άνεση30 Σχεδίαση εσωτερικού3 0 COMAND APS36 AMG38 SLK 55 AMG3 8 AMG PERFORMANCE STUDIO4 0 Προαιρετικός εξοπλισμός AMG42 Η δική σας SLK. 44 Εξοπλισμός 46 Sport πακέτο 46 Βασικός εξοπλισμός 48 Προαιρετικός εξοπλισμός 50 Ζάντες αλουμινίου 52 Συστήματα ήχου και επικοινωνίας 54 Γνήσια αξεσουάρ 58 designo 60 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων 62 Χρώματα εξωτερικής βαφής 62 Επενδύσεις και διάκοσμος 64 Δυνατότητες συνδυασμών 66 Τεχνικά χαρακτηριστικά 68 Διαστάσεις 69 Υπηρεσίες 70

5 Ξεκινήστε μία νέα εποχή. Από την εποχή του Αϊνστάιν ξέρουμε πως ο χρόνος και ο χώρος αποτελούν σχετικά μεγέθη. Ο χρόνος μπορεί να κυλά πολύ αργά όταν για παράδειγμα, ανυπομονούμε για κάτι, και πολύ γρήγορα όταν είμαστε ευτυχισμένοι. Με αυτό το σκεπτικό, η SLK είναι σαν μία μηχανή του χρόνου. Ένα Roadster και ταυτόχρονα ένα κανονικό Coupé, κατασκευασμένο για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή όσο πιο έντονα γίνεται. Ακολουθήστε μας σε ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο και γίνετε μέτοχος στην επιτυχημένη ιστορία αυτού του εκπληκτικού αυτοκινήτου.

6 H SLK.

7

8 6 Ευελιξία Σχεδίαση εξωτερικού Από το μηδέν στο άπειρο του ενθουσιασμού σε 0,1 δεύτερα. Σχεδίαση εξωτερικού. Η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική και αναιρείται σπάνια. Μία ματιά αρκεί και σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο εγκέφαλος έχει λάβει ενστικτωδώς μία απόφαση. Η εμφάνιση της SLK σας εντυπωσιάζει άμεσα, κάτι που οφείλεται στις τυπικές αναλογίες ενός Roadster με μικρές διαστάσεις αμαξώματος, στο εμπρόσθιο τμήμα με δυναμική σχεδίαση, καθώς και στις ζάντες αλου - μινίου με ακόμη πιο sport σχεδίαση. Όποιος και αν είναι ο λόγος, ένα είναι σίγουρο : για το σχεδι α- σμό αυτοκινήτων έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά, με αναφορές σε ιδιαίτερους σχεδιασμούς ή ξεχωριστές γραμμές. Όμως, με το χέρι στην καρδιά με μία ματιά στην SLK όλα τα λόγια είναι περιττά.

9

10

11

12 10 Ευελιξία Σχεδίαση εξωτερικού Με το πέρασμα του χρόνου, ο στιγμιαίος ενθουσιασμός γίνεται μόνιμος. Σχεδίαση εξωτερικού. Η σχεδίασή της σας προκαλεί, προπάντων να την οδηγήσετε. Η SLK κυριολεκτικά καθηλώνει με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Είναι λοιπόν αυτονόητο πως ο πρόβολoς της είναι ένα χάρμα οφθαλμών. Επιβλη τικές απολήξεις εξάτμισης, ο χαρακτηριστικός προφυλακτήρας με διακριτικό diffusor ή τα φυμέ πίσω φωτιστικά σώματα κάνουν τον πρόβολο εξίσου εντυπωσιακό με το εμπρόσθιο τμήμα της SLK. Όταν την παρατηρήσετε από όλες τις πλευρές, τότε θα νιώσετε την επιτακτική ανάγκη να την οδηγήσετε.

13

14

15

16

17 Ευελιξία Δυναμική οδήγησης 15 Ανακαλύψτε τη διάρκεια στις ιδανικές στιγμές. Ευελιξία. Απολαύστε τη δυναμική επιτάχυνση σε συνδυασμό με το ασύγκριτο συναίσθημα της ανοικτής οδήγησης. Υπάρχουν στιγμές που όλα είναι τέλεια. Για αυτές ακριβώς τις στιγμές, κατά τις οποίες ο χρόνος μοιά ζει να κυλά πιο γρήγορα και οι μεγάλες δια δρομές να μετατρέπονται σε εντυπωσιακές και έντονες εμπειρίες, δημιουργήσαμε την SLK. Με την απόλυτη ευελιξία, την αισθητή δυναμική οδήγησης, καθώς και τους ακριβείς χειρισμούς με το άμεσο σύστημα διεύ θυνσης, αυτό το Roadster με τη διαχρονική ομορφιά προσφέρει μία νέα απόδοση της sport οδήγησης, και μάλιστα αν το θέλετε κάθε μέρα.

18

19 Ευελιξία Μεταλλική οροφή 17 Απολαύστε τον ουρανό αστραπιαία : ένα μοναδικό γεγονός σε αυτήν την κατηγορία. Το πάτημα ενός διακόπτη αρκεί και σε μόλις 22 δεύτερα, η μεταλλική οροφή «εξαφανίζεται» στο χώρο αποσκευών. Όταν είναι κλειστή, έχετε στη διάθεσή σας 300 λίτρα χώρου αποσκευών ενώ σας προσφέρει την ιδανική ηχομόνωση και την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας μίας κανονικής οροφής. Όταν είναι ανοικτή, έχετε στη διάθεσή σας 208 λίτρα χώρου αποσκευών. Για να απολαμβάνετε την ανοικτή οδήγηση χωρίς ενοχλητικούς στροβιλισμούς στην περιοχή του αυχένα, έχετε να επιλέξετε προαιρετικά ανάμεσα σε δύο αλεξήνεμα. Σε περίπτωση που θέλετε να οδηγείτε με ανοικτή οροφή, ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες δεν είναι καλο καιρινές, τότε θα σας ενθουσιάσει το αποκλειστικά από τη Mercedes - Benz διαθέσιμο σύστημα θέρμανσης κεφαλής AIRSCARF. Ο αέρας που βγαίνει από τους αεραγωγούς στα προσκέφαλα ζεσταίνει την περιο χή της κεφαλής και του αυχένα, επιμηκύνοντας τη σεζόν ανοικτής οδήγησης έως και 365 μέρες το χρόνο.

20 18 Καινοτομίες για αποδοτική κινητικότητα. Οι κλιματικές αλλαγές αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21 ου αιώνα. Η διαρκώς αυξανόμενη κατανάλωση πρώτων υλών αλλάζει τον πλανήτη μας δραστικά. Ως εφευρέτης του αυτοκινήτου, η Mercedes - Benz αισθάνεται υπεύθυνη να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, εξελίσσοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που δεν θα απαιτούν συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική απόλαυση. Ο στόχος μας είναι οι χαμηλές εκπομπές ρύπων κίνηση. Για να τον επιτύχουμε, εξελίξαμε διάφορες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα τις τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Αυτά τα προσαρμοσμένα πακέτα μέτρων μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου έως και 12 % : σε κάθε μοντέλο εφαρμόζονται διαφορετικές βελτιώσεις της αεροδυναμικής και της διαχείρισης ενέργειας, για να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου. Σε αυτές περιλαμβάνονται ελαστικά με χαμηλό συντελεστή αντίστασης κύλισης, ελαφριά υλικά κατασκευής, αεροδυναμικές αλλαγές του αμαξώματος και η αυτόματη λειτουργία ECO Start-Stop. Στους κινητήρες diesel, η Mercedes - Benz εισήγαγε στην αγορά την τεχνολογία BlueTEC, η οποία βασίζεται στον άμεσο ψεκασμό Common - Rail ( CDI ). Η τεχνολογία αυτή αποτελεί τον ορισμό της καθαρότερης τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο, διότι μειώνει τα οξείδια του αζώτου έως και 95 %. Πολλά υποσχόμενη είναι και η τεχνολογία HYBRID, ο συνδυασμός ενός αποδοτικότατου κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρα. Οχήματα με αυτήν την τεχνολογία φθάνουν ένα νέο επίπεδο σε θέματα εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου, όπως θα αποδείξει από το 2009 η S - Class. BlueTEC HYBRID ονομάζεται στη Mercedes - Benz η αντίστοιχη τεχνολογία για πετρελαιοκινητήρες. Με αυτήν μπορούμε να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού οχήματος με αυτά της τεχνολογίας BlueTEC : έξυπνη διαχείριση ενέργειας και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Μεγάλες δυνατότητες βλέπουμε και στην έρευνα ηλεκτροκινητήρων καθημερινής χρήσης, βασισμένους σε μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής τάσης. Με την τεχνολογία Concept BlueZERO η Mercedes - Benz παρουσιάζει τρεις συνδυασμούς κινητήρων : ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας, ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας με κινητήρα εσωτερικής καύσης για την παραγωγή ρεύματος και με ενεργειακές κυψέλες ο οποίος θα διατίθεται στην B - Class F - CELL από το 2010 στα πλαίσια μίας μικρής παραγωγής. Τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Διάφορα μοντέλα, διαφορετικά μέτρα, ένας στόχος : η μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα.

21 Ευελιξία Αποδοτικότητα 19 Τα ολοκληρωτικά μέτρα αποδοτικότητας για την προστασία του περιβάλλοντος δεν περιλαμβάνουν μόνο κινητήρες νέας τεχνολογίας. Με τον όρο Design for Environment ( σχεδιασμός για το περιβάλλον ) μελετάμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός οχήματος από τη σχεδίαση έως και την ανακύκλωση. Το ίδιο ισχύει για την κατασκευή και λειτουργία νέων εργοστασίων. Εξοικονομούμε ενέργεια, αποφεύγουμε τις ρυπογόνες ουσίες και χρησιμοποιούμε αυξανόμενα, ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες. Επίσης η Mercedes - Benz είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που διαθέτει περιβαλλοντικά πιστοποιητικά από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV 1. H TrueBlue- Solutions εννοεί και την ενεργή συμβολή της εταιρείας και των συνεργατών σε μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος μέσα και έξω από τα εργοστάσια. Ή και την συμμετοχή στην εξέλιξη εναλλακτικών καυσίμων της δεύτερης γενιάς ( BTL - / Biomass - to - Liquid ) όπως το SunDiesel, το οποίο δεν βρίσκεται σε ανταγωνισμό με την παραγωγή τροφίμων. Μία ακόμη πτυχή της φιλοσοφίας TrueBlueSolutions αποτελεί ο ερευνητικός τομέας της βιονικής, η οποία, μελετώντας τις δομές και τρόπους κατασκευής στη φύση, βγάζει συμπεράσματα, π.χ. για την αεροδυναμική και τη μείωση βάρους στην κατασκευή αμαξωμάτων. 1 TÜV SÜD Management Service Ε.Π.Ε., Mόναχο. 2 Προσωρινές τιμές : μικτός κύκλος : 5,9 l / 100 km, μικτές εκπομπές CO 2 : 157 g / km. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν είναι μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών οχημάτων. Τεχνολογία HYBRID. Από το Καλοκαίρι του 2009 στην S - Class. Απολαύστε ένα από τα πιο οικονομικά πολυτελή αυτοκίνητα στον κόσμο. BlueTEC HYBRID. H Vision GLK 300 BlueTEC HYBRID2 εκφράζει τον αποδοτικότερο συνδυασμό BlueTEC Diesel και υβριδικών συστημάτων. F - CELL. Αντιρρυπαντική τεχνολογία με την κινητήρια τεχνολογία του μέλλοντος : από το 2010 η B - Class F - CELL μπαίνει στην παραγωγή.

22 20 Ευελιξία Βενζινοκινητήρες Καιρός για δυναμικά επιχειρήματα. Ο sport κινητήρας της SLK 350. Αρκετή δύναμη για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Όσον αφορά στις επιλογές μηχανικού συνόλου, η SLK προσφέρει τις περισσότερες στην κατηγορία της. Όλα τα μηχανικά σύνολα όμως έχουν ένα κοινό : μετατρέπουν κάθε διαδρομή με την SLK σε μία στιγμή ευτυχίας. Και χάρη στο δοχείο καυσίμων 70 λίτρων, έχετε μεγάλη αυτονομία και, συνεπώς μεγάλα περιθώρια απόλαυσης της κάθε στιγμής. Έτσι μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε τον δυναμικό sport κινητήρα στην SLK 350. Το 6κύλινδρο μηχανικό σύνολο αποδίδει 305 hp και χαρακτηρίζεται από την υψηλόστροφη λειτουργία του που φτάνει έως και τις 7200 σ.α.λ. Σε όλο το φάσμα των στροφών εντυπωσιάζει με έναν απολαυστικό ήχο και διαθέτει υπέρ αρκετή ισχύ για να βιώσετε την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Να αναφέρουμε επίσης πως οι μηχανικοί μας κατάφεραν παρά την καθηλωτική της ισχύ να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Sport κινητήρας SLK Nm Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) 224 kw

23

24

25 Ευελιξία Βενζινοκινητήρες 23 Temperament à la carte. H SLK 200 KOMPRESSOR και η SLK 300. H SLK 200 KOMPRESSOR με 184 hp κινείται ακόμη πιο ευέλικτα και δυναμικά, εντυπωσιάζοντας με το διακριτικό, αλλά πολύ χαρακτηριστικό ήχο της. Ακόμη πιο sport διαδρομές θα βιώσετε με την SLK 300, διότι με 2996 cc κυβισμό αποδίδει 231 hp ισχύ. Με την ομαλή απόκριση του κινητήρα της και την εντυπωσιακά πολιτισμένη λειτουργία της, η SLK 300 συνδυάζει την άνεση με την οδηγική απόλαυση. Μόνο όποιος σκέφτεται προληπτικά, θα είναι πρωτοπόρος και στο μέλλον. Έτσι μειώσαμε τις εκπομπές CO 2 και την κατανάλωση καυσίμου των προαναφερόμενων κινητήρων, παρά την αύξηση της ισχύος. Περαιτέρω πληροφορίες για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO 2 θα βρείτε στη σελίδα 68. SLK 200 KOMPRESSOR SLK Nm 135 kw Nm 170 kw Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw )

26 24 Ευελιξία Κιβώτια ταχυτήτων Οικονομία καυσίμου με την ακρίβεια ενός ελβετικού ρολογιού. Τα κιβώτια ταχυτήτων. Η SLK εκφράζει δυναμικότητα και ευελιξία υψηλού επιπέδου. Και όποιος κινείται γρήγορα, πρέπει να αλλάζει και γρήγορα ταχύτητες. Για αυτό το λόγο η ισχύς των κινητήρων μεταφέρεται ιδανικά από τα προσαρμοσμένα στο ταμπεραμέντο του εκάστοτε μοντέλου κιβώτια ταχυτήτων. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στο standard μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά το αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Εάν επιλέξετε ένα 6κύλινδρο μοντέλο, μπορείτε να το εξοπλίσετε με το αυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC ( προαιρετικά ), το οποίο αποτελεί βασικό εξοπλισμό στην SLK 55 AMG. Το 7G - TRONIC διατίθεται προαιρετικά και με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, για ακόμη ταχύτερες αλλαγές. Τα χειριστήρια διατίθενται προαιρετικά για όλα τα αυτόματα κιβώτια, ενώ αποτελούν βασικό εξοπλισμό στην SLK 55 AMG. Το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων 7G - TRONIC προσαρμόζεται τέλεια στις εκάστοτε οδηγικές συνθήκες. Οι επτά σχέσεις μετάδοσης εξασφαλίζουν μικρότερα άλματα στροφών, ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων και λειτουργία στο ιδανικό φάσμα στροφών. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα υπερπήδησης ταχυτήτων κατά το κατέβασμα για ιδιαίτερα δυναμικές επιταχύνσεις.

27

28

29 Ασφάλεια Ενεργητική ασφάλεια 2 7 Σε θέματα ασφάλειας η SLK αντιδρά άμεσα. Η ενεργητική ασφάλεια. Για να μη βιώσετε ποτέ ένα ατύχημα, η ενεργητική ασφάλεια υψηλού βαθμού εξασφαλίζει μία αβίαστη οδηγική απόλαυση. Φυσικά και έχετε στο βασικό εξοπλισμό της SLK σας τα ESP & BAS. Σε περίπτωση κινδύνου ολίσθησης, το ESP βοηθάει στην σταθεροποίηση του οχήματος με ακριβείς επεμβάσεις στο σύστημα πέδησης και τη διεύθυνση του κινητήρα, ενώ η ηλεκτρονική υποβοήθηση πέδησης BAS μπορεί να αναγνωρίσει ένα φρενάρισμα πανικού από την ταχύτητα, με την οποία πατάτε το pedal φρένου, και να αναπτύξει άμεσα τη μέγιστη ισχύ πέδησης.

30 28 Ασφάλεια Παθητική ασφάλεια Πολλά χρόνια εντατικής έρευνας επιδεικνύονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η παθητική ασφάλεια. Τι σας περιμένει μετά την επόμενη στροφή ; Υπάρχουν ερωτήματα, τα οποία δεν μπορεί να απαντήσει ακόμη κανένα σύστημα ασφαλείας. Για σχεδόν όλες τις άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να βασιστείτε στην έξυπνη φιλοσοφία ασφάλειας της SLK. Για την χείριστη των περιπτώσεων σας προστατεύουν εκτός από τους εντατήρες ζωνών ασφαλείας προσαρμοζόμενοι μετωπικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού. Εκτός αυτού, η SLK διαθέτει στον εξοπλισμό της πλευρικούς αερόσακους κεφαλής / θώρακος. Αυτοί βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά της πλάτης των καθισμάτων και εξασφαλίζουν, σε συνεργασία με έναν αισθητήρα ανατροπής, την καλύτερη δυνατή προστασία των επιβαινόντων σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης ή ανατροπής. Όλα αυτά τα συστήματα ενσωματώθηκαν στον εξαιρετικά στιβαρό κλωβό ασφαλείας επιβαινόντων, ο οποίος σας προστατεύει ιδανικά μαζί με τα Roll - bars, ακόμη και με ανοικτή οροφή. Σε αυτά προστίθεται η συμπαγής ατσάλινη κατασκευή της οροφής, η οποία προσφέρει ακόμη περισσό τερη ασφάλεια, όταν είναι κλειστή.

31

32 3 0 Άνεση Σχεδίαση εσωτερικού Η εργονομία περιγράφεται με πολλά λόγια ή γίνεται άμεσα αντιληπτή. Η σχεδίαση του εσωτερικού. Όποιος θέλει να διασκεδάζει δεν πρέπει να χάνει χρόνο. Για αυτό τον λόγο είναι ωραίο όταν όλοι οι διακόπτες και όλες οι ενδείξεις βρίσκονται στο Το 3άκτινο sport τιμόνι με επένδυση δέρματος Nappa διαθέτει standard πρακτικά πολυλειτουργικά χειριστήρια. σωστό σημείο. Μόνο έτσι προκύπτει μία αίσθηση πλήρους ελέγ χου του οχήματος τόσο δυνατή και έντονη που προκαλεί την εντύπωση ταύτισης με την τεχνολογία της SLK. Το sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών ( βασικός εξοπλισμός ) με επένδυση δέρματος Nappa είναι εύχρηστο, ενώ κομψός ξύλινος διάκοσμος, κατ επιλογήν σε ανοικτή καρυδιά ή μαύρο σφένδαμο, δημιουργούν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Στο άμεσο οπτικό πεδίο σας βρίσκεται η οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων με κόκκινους δείκτες, κομψούς δακτύλιους σε τρισδιάστατη εμφάνιση, καθώς και πλαίσια με λεπτομέρειες χρωμίου, η οποία σας μαγνητίζει με την λιτή ομορφιά της και προβάλλει πολύ σημαντικές πληροφορίες.

33

34 32 Άνεση Σχεδίαση εσωτερικού Κάθε αυθόρμητη απόφαση δεκτή. Η σχεδίαση του εσωτερικού. Το εσωτερικό της SLK είναι ο ιδανικός χώρος διασκέδασης. Εδώ σας περιμένει μία κομψή συμβίωση της sport εμφάνισης με χώρους και άνεση, κάτι που δεν βρίσκετε συχνά σε αυτήν την κατηγορία. Έτσι, η οδηγική απόλαυση που βιώνετε γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Με την επιλογή ανάμεσα στις τέσσερις αποχρώσεις για το βασικό εξοπλισμό δέρματος μπορείτε να δώσετε μία ακόμη πιο ιδιαίτερη εμφάνιση στην SLK σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μαύρο, γκρι «Alpaca», μπεζ «Orient» ή κόκκινο «Gullwing». Και αν δεν σας είναι αρκετή αυτή η πολυτέλεια, μπορείτε προαιρετικά να επιλέξτε το δέρμα Nappa : οι έδρες των καθισμάτων διαθέτουν επένδυση σε μαύρο ή φυσικό μπεζ δέρμα Nappa, και το κεντρικό υποβραχιόνιο διαθέτει μαλακή επένδυση σε μαύρο δέρμα Nappa με πολυτελή διακοσμητική ραφή. Ότι και αν επιλέξετε : η άριστη ποιότητα υλικών και επεξεργασίας είναι δεδομένη : διότι η SLK, πάνω απ όλα είναι μία Mercedes.

35

36

37 Άνεση Σχεδίαση εσωτερικού 3 5 Σπάνια κάνατε sport τόσο ήρεμα. Η οδηγική άνεση. Τόσο άνετη μπορεί να είναι η sport οδήγηση. Ήδη από την πρώτη σας βόλτα θα εκτιμήσετε την πολύ καλή πλευρική στήριξη των καθισμάτων sport σχεδίασης. Ο άμεσος και ευέλικτος χειρισμός του προαιρετικού άμεσου συστήματος διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση είναι μοναδικός σε αυτήν την κατηγορία και σας προσκαλεί για δυναμική οδήγηση σε διαδρομές με στροφές. Χάρη στην τέλεια ρυθμισμένη ανάρτηση, ακόμη και μεγάλες διαδρομές θα αποτελούν απόλαυση. Προαιρετικά, το μοναδικό σύστημα θέρμανσης κεφαλής AIRSCARF με ένα θερμό ρεύμα αέρα σας δίνει τη δυνατότητα να οδηγείτε περισσότερες μέρες το χρόνο με ανοικτή οροφή. Για ιδανικό κλίμα ακόμη και με κλειστή οροφή, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο αυτόματο σύστημα κλιματισμού που αποτελεί βασικό εξοπλισμό στις SLK 300, SLK 350 και SLK 55 AMG ή το προαιρετικό προηγμένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού άνεσης THERMOTRONIC με αυτόματη κατανομή αέρα καθώς και αισθητήρες ηλιακής ακτινοβολίας και ποιότητας ατμοσφαιρικού αέρα. Το προαιρετικό σύστημα θέρμανσης κεφαλής AIRSCARF εξασφαλίζει ιδανική θερμοκρασία στην περιοχή της κεφαλής και του αυχένα.

38

39 COMAND APS 37 Εάν θέλετε, η SLK σας ακούει προσεκτικά. Η άνεση χειρισμών. Επιτέλους, ένα αυτοκίνητο που σας καταλαβαίνει. Διότι προαιρετικά διατίθεται το πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων COMAND APS. Ο ενστικτώδης έλεγχος κάνει τον χειρισμό ακόμη πιο φιλικό προς το χρήστη παρά τον αυξημένο αριθμό λειτουργιών. Έτσι, το COMAND APS διαθέτει ταχύτατη πλοήγηση* μέσω σκληρού δίσκου με τρισδιάστατη απεικόνιση, MUSIC REGISTER 4GB για την αποθήκευση αρχείων ήχου, καθώς και μία υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών μόνο για να αναφέρουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Ο έλεγχος του συστήματος γίνεται από μία εργονομικά τοποθετημένη επιφάνεια. Μέσω του COMAND APS έχετε τη δυνατότητα λειτουργίας του συστήματος φωνη τικών εντολών LINGUATRONIC για το χειρισμό του ηχοσυστήματος, του τηλεφώνου και της πλοήγησης. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό του COMAND APS και διατίθεται και για το προαιρετικό Audio 50 APS. * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών. Μέσω του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών έχετε τη δυνατότητα να χειρίζεστε τις λειτουργίες του COMAND APS.

40 3 8 AMG SLK 55 AMG AMG. Τρία γράμματα ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Η SLK 55 AMG. Ήδη από το εξωτερικό της θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Διότι η SLK 55 AMG έχει μία πιο επιθετική, χωρίς συμβιβασμούς αντίληψη της sport κομψής εμφάνισης του κλασσικού Roadster. Και αυτή την υπόσχεση τηρεί η SLK, πρώτα από όλα με τις επιδόσεις ενός γνήσιου sport αυτοκινήτου. Κάτω από το καπό εργάζεται ένα μηχανικό σύνολο V8 AMG, το οποίο, από 5,5 λίτρα κυβισμού, αποδίδει καθηλωτική ισχύ 360 hp και μέγιστη ροπή στρέψης 510 Nm. Για τα 100 km / h η SLK 55 AMG χρειάζεται μόνο 4,9 δεύτερα. Επιδόσεις που κυριολεκτικά θα σας καθηλώσουν στα sport καθίσματα AMG με επένδυση σε δέρμα Nappa. Στο βασικό εξοπλισμό της SLK 55 AMG θα βρείτε το πρωτοποριακό AMG SPEEDSHIFT 7G - TRONIC για ιδιαίτερα γρήγορες αλλαγές σχέσεων, κάτι που μπορείτε να κάνετε και από το sport τιμόνι AMG με επένδυση δέρματος Nappa και χειριστήρια αλλαγής σχέσεων πίσω από τις ακτίνες του τιμονιού. Η sport ανάρτηση AMG καθώς και οι αποκλειστικές για αυτό το μοντέλο στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών ΑΜG σε απόχρωση γκρι «Titan», σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων αποτελούν περαιτέρω στοιχεία του εξοπλισμού υψηλών επιδόσεων της SLK 55 AMG.

41

42

43 AMG AMG PERFORMANCE STUDIO 41 Για αυτούς που αναζητούν την αποκλειστικότητα. AMG PERFORMANCE STUDIO Για ακόμη μεγαλύτερη δυναμική οδήγησης διατίθεται ειδικά για την SLK 55 AMG προαιρετικός εξοπλισμός από το AMG PERFORMANCE STUDIO. Εδώ θα βρείτε, για παράδειγμα, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών AMG, σχεδίασης 5 - διπλών ακτινών, ανάρτηση AMG Performance, εσωτε ρικό διάκοσμο AMG από ανθρακόνημα, καθώς και το τιμόνι AMG Performance με επένδυση δέρματος Nappa, αγωνιστικής σχεδίασης. Την απόλυτη οδηγική απόλαυση προσφέρει το AMG Performance Package, το οποίο περιλαμβάνει τα προαναφερόμενα καθώς και ένα σύστημα πέδησης υψηλών επιδόσεων AMG.

44 42 AMG Προαιρετικός εξοπλισμός AMG Τι θα ήταν ένας αθλητής χωρίς την ανάλογη εμφάνιση ; Το προαιρετικό AMG bodystyling και ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών. Όσοι δεν θέλουν να επιλέξουν άμεσα την SLK 55 AMG, έχουν τη δυνατότητα να υπογραμμίσουν τη sport εμφάνιση της SLK με το οπτικό πακέτο AMG. Ένα πακέτο - δημιούργημα της AMG αποτελούμενο από εμπρόσθιο και πίσω προφυλακτήρα σχεδίασης AMG καθώς και πλευρικά spoiler φτιαγμένο για να τονίσει το sport χαρακτήρα της SLK. Το πακέτο ολοκληρώνεται με τη διακριτική αεροτομή AMG που βελτιώνει την κάθετη δύναμη και συνεπώς την ευστάθεια του οχήματος. Προαιρετικά διατίθενται για όλα τα μοντέλα SLK, στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών AMG, σχεδίασης διπλών ακτίνων με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων, 225 / 40 R 18 στον εμπρόσθιο άξονα και 245 / 35 R 18 στον οπίσθιο άξονα.

45

46

47 Η δική σας SLK.

48 4 6 Εξοπλισμός Sport πακέτο Ο ωραιότερος συνδυασμός sport εμφάνισης και αισθητικής. Η SLK με Sport πακέτο. Η SLK είναι από τη φύση της ένα sport αυτοκίνητο. Με το προαιρετικό Sport πακέτο SLK έχετε τη δυνατότητα να τονίσετε ακόμη περισσότερο το sport χαρακτήρα της. Με το πακέτο αυτό, το περιβάλλον των προβολέων είναι σε γκρι ματ. Εκτός αυτού, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε ασημί «Titan» υπογραμμίζουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Τα χαρακτηριστικά διάτρητα δισκόφρενα στον εμπρόσθιο άξονα αυξάνουν ακόμη περισσότερο την ισχύ πέδησης, ενώ η διακριτική αεροτομή AMG εξασφαλίζει επιπλέον κάθετη δύναμη στον οπίσθιο άξονα. Η sport ανάρτηση περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του Sport πακέτου, και σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο περιλαμβάνονται standard και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Αλλά και στο εσωτερικό το Sport πακέτο δείχνει τις αρετές του. Εδώ θα βρείτε μαύρη επένδυση οροφής, κόκκινες ζώνες ασφαλείας ( κατ επιλογήν και σε μαύρο ) καθώς και κόκκινες διακοσμητικές ραφές στα καθίσματα, στο υποβραχιόνιο, στο τιμόνι και στον επιλογέα. Κομψός διάκοσμος με εμφάνιση ανθρακονημάτων και πατάκια με κόκκινο περίγραμμα ολοκληρώνουν την εσωτερική σχεδίαση του Sport πακέτου.

49

50 4 8 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός Το σύστημα Cruise Control εξασφαλίζει μία πιο άνετη οδήγηση και μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου. Τα Roll-bars προσφέρουν επιπλέον προστασία. 3άκτινο sport τιμόνι με επένδυση δέρματος Nappa με standard πολυλειτουργικά χειριστήρια. Τα φυμέ πίσω φωτιστικά σώματα υπογραμμίζουν τη sport εμφάνιση. Οι προβολείς ομίχλης εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα, ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Με την μικρότερη κεραία μπορείτε να μπείτε άφοβα σε πλυντήρια αυτοκινήτων.

51 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 49 Βασικός εξοπλισμός ( επιλογές ) ΑUX-IN θύρα σύνδεσης με εξωτερικές πηγές ήχου ( ντουλαπάκι συνοδηγού) 2 Bluetooth με λειτουργία ανοιχτής ακρόασης Cruise Control με μεταβλητό περιοριστή ταχύτητας SPEEDTRONIC Immobilizer ηλεκτρονικό και σύστημα ασφάλισης με τηλεχειρισμό Roll-bars για οδηγό και συνοδηγό Sport 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών Sport καθίσματα με πλαίσιο μαγνησίου και ενσωματωμένα προσκέφαλα ΤΗΕRMATIC αυτόματο σύστημα κλιματισμού Απασφάσιση χώρου αποσκευών με τηλεχειρισμό Αποθηκευτικός χώρος στο πίσω τοίχωμα ανάμεσα στα καθίσματα Αυτόματη αναγνώριση κατηλειμμένης θέσης / παιδικού καθίσματος στη θέση συνοδηγού Δερμάτινη ταπετσαρία Δίχτυ στο χώρο ποδιών συνοδηγού Ένδειξη διαστημάτων συντήρησης ASSYST PLUS με υπολογιστή συντήρησης Ενεργοποίηση του εσωτερικού φωτισμού μετά από ένα ατύχημα Εντατήρες ζωνών ασφαλείας με περιοριστές έντασης Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων 2 Ηλεκτρονικό κλειδί με λεπτομέρειες χρωμίου Hλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP Ηχοσύστημα Audio 20 CD με CD player με οθόνη 5", συμβατό με mp3 Θερμομονωτικά κρύσταλλα Καθίσματα οδηγού/συνοδηγού ρυθμιζόμενα καθ ύψος Κολόνα τιμονιού μηχανικά ρυθμιζόμενη καθ ύψος και μήκος Μεταλλική οροφή στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτροϋδραυλική, με θερμαινόμενο κρύσταλλο πίσω παρμπρίζ Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων 1 Πακέτο καθρεπτών Πίσω φωτιστικά σώματα φυμέ Πρίζα ( 12 V ) στο χώρο ποδιών συνοδηγού Προβολείς ομίχλης εμπρός και φωτιστικά σώματα ομίχλης πίσω Προσαρμοζόμενοι μετωπικοί αερόσακοι και πλευρικοί αερόσακοι κεφαλής-θώρακα ( μεγαλύτεροι πλευρικοί αερόσακοι με πρόσθετη προστασία για το κεφάλι ) για οδηγό/συνοδηγό Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ( ABS ) Τελικές απολήξεις εξάτμισης, τραπεζοειδούς σχεδίασης Υδραυλικό τιμόνι με κολόνα τιμονιού ασφαλείας Υποβραχιόνιο αναδιπλούμενο με ντουλαπάκι Φλας ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέπτες Χαμηλή κεραία που δεν αποσπάται πριν την είσοδο σε πλυντήρια αυτοκινήτων 1 Αυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC βασικός εξοπλισμός για την SLK 55 AMG. 2 Ζάντες 16 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων για SLK 300, 17 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων για SLK 350 sport κινητήρα, 18 ιντσών, σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων για SLK 55 AMG.

52 5 0 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα θέρμανσης κεφαλής AIRSCARF μπορείτε να απολαύσετε την ανοικτή οδήγηση, έχοντας την ιδανική θερμοκρασία στην περιοχή της κεφαλής και του αυχένα. Το sport τιμόνι, σχεδίασης 3 ακτίνων διατίθεται, προαιρετικά, με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων. Το προηγμένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού άνεσης THERMOTRONIC με αυτόματη ρύθμιση κατανομής αέρα. Η ηλεκτρική ρύθμιση καθισμάτων προβάλει γραφική εικόνα της θέσης των καθισμάτων, όντας έτσι ιδιαίτερα εύκολη στη χρήση.

53 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 51 Προαιρετικός εξοπλισμός ( επιλογές ) SLK 200 K SLK 300 SLK 350 SLK 55 AMG Media Interface, θύρα σύνδεσης εξωτερικών πηγών ήχου για παράδειγμα για MP3 - Player, ipod και USB-Stick O O O O Sport πακέτο O O O Sport χαμηλωμένη ανάρτηση O 3 O O Άμεσο σύστημα διεύθυνσης ( DIRECT STEERING ) με μεταβλητή υποβοήθηση O 3 O O o Αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων O Aυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC O O o 2 Ενεργό σύστημα προβολέων Bi - Xenon με σύστημα πλύσης φανών, δυναμική ρύθμιση δέσμης και φωτισμό κατεύθυνσης O O O O Ηχοσύστημα Audio 50 APS ( με σύστημα πλοήγησης αιχμής με DVD και Junction View ) O O O O Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 με Dolby 5.1 / DTS O O O O Θερμαινόμενο σύστημα πλύσης παρμπρίζ O O O O Οπτικό πακέτο AMG O O O o Οσφυϊκή στήριξη οδηγού / συνοδηγού 4 δρόμων O O O Πακέτο αντικλεπτικής προστασίας : αντικλεπτικό σύστημα EDW με προστασία κατά της ρυμούλκησης και ασφάλεια εσωτερικού χώρου O O O O Πακέτο εσωτερικού φωτισμού O O o o Πακέτο καθρεπτών : εσωτερικός και εξωτερικός καθρέπτης οδηγού με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, εξωτερικοί καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι Πακέτο μνήμης : ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με λειτουργία μνήμης καθώς και εξωτερικοί καθρέπτες με ρύθμιση στάθμευσης, ρύθμιση τιμονιού για επι / αποβίβαση και ενεργή υποβοήθηση αποβίβασης μετά από σύγκρουση O O O O O O O O Συσσωρευτής μεγαλύτερης χωρητικότητας O o o o Σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC O O O O Σύστημα θέρμανσης κεφαλής / αυχένα AIRSCARF με υφασμάτινο αλεξήνεμο O O O O Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης PARKTRONIC O O O O Σύστημα κεντρικού ελέγχου & ενδείξεων COMAND APS με πλοήγηση μέσω σκληρού δίσκου, DVD Audio / Video, οθόνη υψηλής ανάλυσης 6.5", MUSIC REGISTER, και σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC O O O O Χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι 1 O O O o 2 O Προαιρετικός εξοπλισμός o Βασικός εξοπλισμός - Δεν διατίθεται 1 Μόνο σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο. 2 AMG SPEEDSHIFT 7G - TRONIC με paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι βασικός εξοπλισμός για την SLK 55 AMG. 3 Μόνο σε συνδυασμό με ελαστικά μικτών διαστάσεων.

54 52 Εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου Ξεχωρίστε πριν καν ξεκινήσετε. Οι ζάντες αλουμινίου. Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων. Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων ( standard για SLK 300, προαιρετικά για SLK 200 KOMPRESSOR). Οι ζάντες αλουμινίου αποτελούν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ενός sport αυτοκινήτου. Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προτάσεων, μέσα από την οποία μπορείτε να δώσετε την προσωπική σας νότα στην SLK σας. Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ( standard για SLK 350, προαιρετικά για SLK 200 KOMPRESSOR και SLK 300 ).

55 Εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου 5 3 Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ( μόνο σε συνδυασμό με sport ανάρτηση ). Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών incenio «Kikuchi» ( σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ). Ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών, σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε απόχρωση γκρι «Titan» και στιλβωμένες ( standard στην SLK 55 AMG ). Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 10 ακτίνων σε απόχρωση «Chrome Shadow». Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών incenio «Korsunia» ( σχεδίασης 5 τριπλών ακτίνων ). Ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών, σχεδίασης διπλών ακτίνων, διαιρούμενες ( προαιρετικά στην SLK 55 AMG ). Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης 6 διπλών ακτίνων σε ασημί «Titan» ( μόνο σε συνδυασμό με Sport πακέτο ). Ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, στιλβωμένες.

56 5 4 Εξοπλισμός Συστήματα ήχου και επικοινωνίας Κρυστάλλινος δυναμισμός, όπως στην SLK. Το ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7. Ηχητική πανδαισία σε ποιότητα Dolby 5.1 Digital εξασφαλίζει το προαιρετικό ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 με ισχύ 500 Watt. Αυτό το ηχοσύστημα εξελίχθηκε ειδικά για την SLK και διαθέτει έντεκα ηχεία υψηλών επιδόσεων, προσφέροντας την ιδανική ακουστική για να απολαύσετε τη μουσική σας σε κάθε θέση, με κάθε είδους εγγραφής είτε stereo, είτε 5.1, είτε με ανοικτή, είτε με κλειστή οροφή. Με αυτό το σύστημα High - End θα καλύψετε κάθε επιθυμία σας σε θέματα ήχου. Η καλά μελετημένη διάταξη των ηχείων δημιουργεί μία ακουστική, ιδανικά προσαρμοσμένη στο εσωτερικό της SLK. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε κρυστάλλινο ήχο, ακόμη και με ανοικτή οροφή.

57

58

59 Εξοπλισμός Συστήματα ήχου και επικοινωνίας 57 Καλώς ήλθατε στον κόσμο της επικοινωνίας. Για την SLK σας έχετε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα συστημάτων ήχου και επικοινωνίας. Όλα τα ηχοσυστήματα έχουν ως κοινό το standard σύστημα ανοικτής ακρόασης μέσω Bluetooth. Την αρχή κάνει το standard Audio 20 CD με έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, ενσωματωμένο CD - Player συμβατό με MP3 ( κατ επιλογήν και με ενσωματωμένο CD - Changer 6 δίσκων ) και θύρα σύνδεσης εξωτερικών πηγών ήχου Aux - in ( στο ντουλαπάκι συνοδηγού ) για τη σύνδεση φορητών πηγών ήχου. Το Audio 50 APS προσφέρει επιπλέον, πλοήγηση από DVD* με ένδειξη κατεύθυνσης και Junction View. Εάν επιλέξετε, επιπλέον, το ενσωματωμένο DVD - Changer 6 δίσκων, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ευκολία χειρισμών με το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό του COMAND APS, το πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση από σκληρό δίσκο*, τρισδιάστατη παρουσίαση και υψηλής ευκρίνειας οθόνη 6,5 ιντσών. Επιπλέον, το COMAND APS διαθέτει MUSIC REGISTER, θύρα ανάγνωσης καρτών μνήμης SD καθώς και λειτουργία DVD - Video. Το προαιρετικό ηχοσύστημα Audio 50 APS διατίθεται, κατ επιλογήν, με DVD - Changer 6 δίσκων. * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών. Με το προαιρετικό COMAND APS μπορείτε να χειριστείτε πολλές λειτουργίες εύκολα από μία επιφάνεια χειρισμών.

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32 CLS - Class. Περιεχόμενα. H CLS - Class 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 6 Αποδοτικότητα 6 Πετρελαιοκινητήρες 8 Βενζινοκινητήρες 10 AIRMATIC 12 Κιβώτια ταχυτήτων 14 Ασφάλεια 16 Σύστημα φωτισμού στροφών

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31 GLK - Class. Περιεχόμενα. H GLK. 1 Σχεδίαση 2 Άνεση 6 Cockpit 6 Εσωτερικό 8 Ευελιξία 10 Δυνατότητες εκτός δρόμου 10 Αποδοτικότητα 12 Κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Εξοπλισμός 18 Οπτικό πακέτο Off - road 18 Εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 1 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Πετρελαιοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Η M - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H νέα γενιά M - Class. 4 Εξωτερική σχεδίαση 8 Ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H B - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H B-Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

C - Class Saloon και Estate.

C - Class Saloon και Estate. C - Class Saloon και Estate. «Οδηγική απόλαυση, σχεδίαση, ασφάλεια. Η C - Class είναι μία πραγματική Mercedes. Ζήστε την εμπειρία.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H C - Class. 3 Ευελιξία 12 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 28 CL 500 28 CL 500 4MATIC 30 CL 600 32 Βασικός εξοπλισμός 34 Προαιρετικός εξοπλισμός 35 Ζάντες αλουμινίου 36.

Εξοπλισμός 28 CL 500 28 CL 500 4MATIC 30 CL 600 32 Βασικός εξοπλισμός 34 Προαιρετικός εξοπλισμός 35 Ζάντες αλουμινίου 36. CL - Class. Περιεχόμενα. H CL. 1 Ευελιξία 2 Αποδοτικότητα 4 Κινητήρας V8 6 Κινητήρας V12 8 Ανάρτηση 10 Μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC 12 Άνεση 14 Cockpit 14 Άνεση καθισμάτων 16 Ασφάλεια 18 Ασφαλής οδήγηση 18

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Υβριδικο Vlv FE υβριδικο vlv FE Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Κινητηρας D7F Eur 5 Κινητήρας ντίζελ με παράλληλο υβριδικό Ροπή 3 2 1 Σ.Α.Λ. 1. Ηλεκτροκινητήρας 2. Πετρελαιοκινητήρας 3. Υβριδική

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ MAZDA2 5HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Transport Show, 1 η Ιουνίου 2014 Η τεχνολογία BlueEFFICIENCY

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49 Εισαγωγή 04 // 07 Σχεδιασμός 08 // 13 Κουκούλα 14 // 17 Δυναμική οδήγησης 18 // 23 Εσωτερικός χώρος 24 // 29 quattro 30 // 33 Audi drive select 34 // 35 Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan.

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Νέο YarisVan Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Βάλτε μπρος στην επιχείρησή σας με οδηγό το νέο YarisVan. Μια μεγάλη ιδέα που γεμίζει την επαγγελματική σας ζωή με έξυπνες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive. www.auris-hybrid.gr

Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive. www.auris-hybrid.gr Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive www.auris-hybrid.gr Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς συμβιβασμούς Το νέο Auris με τεχνολογία Hybrid Synergy Drive (HSD) είναι το πρώτο πλήρως υβριδικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής

ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής Η SLK-Class. ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής Mercedes-Benz. Στο εσωτερ ι παλμοί αυξάνονται κατακόρυφα.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Το νέο Opel Corsavan αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. H σπορ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά Toyota Taxi. Σχέση Διαρκείας.

Νέα Γενιά Toyota Taxi. Σχέση Διαρκείας. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα στοιχεία που περιέχονται στο παρόν έντυπο να είναι ακριβή την εποχή δημοσίευσής του. Οι εικόνες στο παρόν έντυπο ίσως να μην παρέχουν ακριβή αναπαράσταση των

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα