CRASH FANS ΣΠΟΡ - ΔΡΑΣΗ - AUTO/MOTO ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ VE-D 2195

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CRASH FANS ΣΠΟΡ - ΔΡΑΣΗ - AUTO/MOTO ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ VE-D 2195"

Transcript

1 CRASH FANS ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΠΟΡ - ΔΡΑΣΗ - AUTO/MOTO VE-D 2195

2 CRASH FANS Μια καλτ συνήθεια μια παράξενη κουλτούρα είναι οι λάτρεις των καταστροφών. Γνωρίστε από κοντά τους ανθρώπους που οργανώνουν αγώνες συντριβής αυτοκίνητων, μια μανία χωρίς νόημα και κακόγουστη για τους περισσότερους, για κάποιους άλλους όμως, ένα πραγματικό πάθος. Ο σκηνοθέτης Paul Killebrew σκιαγραφεί το πορτραίτο των οδηγών που βάζουν τα αυτοκίνητά τους σε αυτούς τους αγώνες, που μόνο στόχο έχουν την συντριβή τους: ένας διαβόητος οδηγός- γυμνιστής, μια ομάδα αποκλεισμένων οδηγών ταχύτητας με αρχηγό έναν παραπληγικό, έναν αφοσιωμένο οικογενειάρχη που δίνει τα ηνία στον μικρό του γιο, και έναν καλλιτέχνη που βλέπει την καταστροφή σαν καλλιτεχνική έκφραση. Μια ταινία που επιτρέπει σε αληθινούς χαρακτήρες να πουν την δική τους, ιδιαίτερη ιστορία. ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 70 approx.

3 EXTREME GAMES HIGH ACTION ADRENALINE ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 26 x 30 approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΠΟΡ - ΔΡΑΣΗ - AUTO/MOTO

4 Δράση που φλερτάρει με τον κίνδυνοκαι αψηφά τον θάνατο. Σπορ που κόβουν την ανάσα και αψηφούν τους νόμους της φύσης. Είστε έτοιμοι για μα γερή δόση αδρεναλίνης; ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26 x 30 approx.

5 CAMEL TROPHY ΚΑLIMANTAN Παρακολουθήστε με δέος τον πιο σκληρό αγώνα αυτοκινήτων, την απόλυτη δοκιμασία του τροχού, σε διαδρομές που κόβουν την ανάσα! Διάρκεια: 60 approx. VE-D 1960 CAMEL TROPHY MΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ Παρακολουθήστε με δέος τον πιο σκληρό αγώνα αυτοκινήτων, την απόλυτη δοκιμασία του τροχού, σε διαδρομές που κόβουν την ανάσα! ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΠΟΡ - ΔΡΑΣΗ - AUTO/MOTO Διάρκεια: 60 approx. VE-D 1691 THIS IS 4WD Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τους λάτρεις της δύναμης, του όγκου και της ταχύτητας. Extreme διαδρομές με 4x4, σε αφιλόξενες περιοχές που προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. Διάρκεια: 60 approx. VE-D 1958

6 THIS IS ADVANCED 4WD Σας αρέσει η πρόκληση? ΟΙ δυνατές συγκινήσεις; Ζήστε την εμπειρία της extreme οδήγησης 4Χ4 και γνωρίστε τους γίγαντες της off-road αυτοκίνησης. Διάρκεια: 60 approx. VE-D 1959 EYE ON EXTREME - EXTREME ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Δείτε από κοντά τις πιο extreme φάσεις που θα μπορούσατε να φανταστείτε... και πως ζει ένα άνθρωπος που επιλέγει να εξωθεί τη ζωή του στα άκρα. Αδρεναλίνη στα ύψη και φάσεις που κόβουν την ανάσα, σε ριψοκίνδυνα κατορθώματα που εντυπωσιάζουν! Μια σειρά DVD για άτομα με γερά νεύρα! 13 x 26 approx. THE 5 COOLEST THINGS Ο Matt LeBlanc, ο γνωστός Τζόι από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Τα Φιλαράκια συζητά, κάνει πλάκες και κόβει βόλτες με τους πιο τολμηρούς αθλητές στο χώρο των αγωνιστικών μηχανών. Μαζί του γνωρίζουμε τις κινήσεις και τους ελιγμούς του Jeremy McGrath, νικητή του super, τον Rodney Smith και τον Mike Kiedrowski από τους αγώνες Off-Road, τον νικητή της Freestyle Travis Pastrana και τον κορυφαίο στους αγώνες δρόμου Nicky Hayden. 4 x 25 approx.

7 SECRET SOCIETES ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 4 x 60 approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΥΣΤΗΡΙΑ / ΔΙΑΣΤΗΜΑ

8

9 IN SPACE ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 13 x 30 approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΥΣΤΗΡΙΑ / ΔΙΑΣΤΗΜΑ

10 Από μετεωρίτες του Άρη που πέφτουν στην Ανταρκτική, μέχρι φαινόμενα κίνησης του ηλιακού μας συστήματος, η σειρά Ταξίδι στο Διάστημα μας ταξιδεύει στα μαγικά σημεία του γαλαξία μας, παρακολουθεί και εξηγεί φαινόμενα της αστρονομίας και της φυσικής. ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 13 x 30 approx.

11 WEIRD AND DANGEROUS - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ Αν ψάχνετε για κάτι τρελό, απροσάρμοστο, ακόμα και επώδυνο, θα το βρείτε εδώ, στα Απίστευτα και όμως Αληθινά! Από κάθε γωνιά του πλανήτη, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο απίστευτες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος! 13 x 60 approx. ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: ΜΑΓΙΣΣΕΣ, ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ, ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ Το ντοκιμαντέρ αυτό εξετάζει τους θρύλους και τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα που σχετίζονται με αυτούς. Έρευνες πάνω στις σύγχρονες πρακτικές των μαγισσών, τα γιατροσόφια και τη μαντεία, αλλά και τις ψυχολογικές διαταραχές που κάνουν κάποιους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι λυκάνθρωποι. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΥΣΤΗΡΙΑ / ΔΙΑΣΤΗΜΑ Διάρκεια: 60 approx. VE-D 2239 ΒΟΥΝΤΟΥ Μαγεία, μυσταγωγία ή υπέρβαση; Μια συναρπαστική παρουσίαση της προέλευσης και της ιστορίας του βουντού. Τελετές, βωμοί, εξαγνισμοί και θεραπείες συνθέτουν αυτή την ιδιόμορφη τελετουργία που έχει προκαλέσει πλήθος συζητήσεων και αμφισβητήσεων ενώ παράλληλα έχει πολλούς πιστούς οπαδούς εδώ και αιώνες. 5 x 30 approx.

12 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖ.Φ.ΚΕΝΕΝΤΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 90 approx. VE-D 2243

13 ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 90 approx. Τα τελευταία 40 χρόνια, διάφορες θεωρίες συνομωσίας γύρω από την πολυσυζητημένη δολοφονία του Τζον Φ.Κένεντυ από τον Λη Χάρβευ Όσβαλντ απασχολούν το ενδιαφέρον του κόσμου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Για πρώτη φορά, ένα νέο σενάριο βγαίνει στο προσκήνιο:ο Όσβαλντ ήταν απλά το «όπλο» στην απόλυτη μονομαχία μεταξύ του Τζον Φ. Κένεντυ και του Φιντέλ Κάστρο. Λίγες εβδομάδες πριν πυροβολήσει τον Κένεντυ στο Ντάλας, ο Όσβαλντ ταξίδεψε στο Μεξικό. Μετά τη δολοφονία, ο πράκτορας του FBI Laurence Keenan προσπάθησε να ανασυνθέσει τις κινήσεις του Όσβαλντ όσο βρισκόταν εκεί και τα στοιχεία που συνέλεξε ήταν τόσο εντυπωσιακά, που ο Πρόεδρος Τζόνσον διέταξε αμέσως να σταματήσουν οι έρευνες. Για πρώτη φορά στην ιστορία αυτής της πολύκροτης υπόθεσης, οι μυστικές υπηρεσίες του Μεξικού αποκάλυψαν τα αρχεία τους και η μελέτη αυτών των εγγράφων δείχνει ότι ο Όσβαλντ προσελήφθη ως πληρωμένος δολοφόνος για να σκοτώσει τον αμερικανό πρόεδρο, όσο βρισκόταν στο Μεξικό. Τα συνταρακτικά ντοκουμέντα δίνονται και από τις σπάνιες μαρτυρίες ανθρώπωνκλειδιά στην υπόθεση, που δείχνουν γιατί επιστρατεύθηκε ο Όσβαλντ, πώς και από ποιόν. Το High Definition ντοκιμαντέρ του Wilfried Huismann αποτελεί ορόσημο στο μακρύ δρόμο των ερευνών γύρω από το φλέγον θέμα:ποιος πραγματικά σκότωσε τον Κενεντυ?

14 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ O Δρ.Μάρτιν Λούθερ Κινγκ υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς, σεβαστούς και ισχυρούς ηγέτες στην ιστορία της Αμερικής. Έγινε ο άνθρωπος- σύμβολο του αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική ισότητα και την κατάργηση του ρατσισμού. Το ντοκιμαντέρ περιέχει πρωτότυπο φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό από τις εμφανίσεις και τη ζωή του σπουδαίου αφροαμερικανού πολιτικού, που με το όραμα, την επιμονή και την αγάπη του για τον κόσμο, άλλαξε την κοινωνική συνείδηση των αμερικανών και επηρέασε ολόκληρο τον κόσμο. Διάρκεια: 60 approx. VE-D 2240 MADONNA Η Madonna Louise Ciccone Ritchie, γνωστή ως Μαντόνα, είναι η πιο δημοφιλής γυναίκα καλλιτέχνης όλων των εποχών. Με μια πολύχρονη επιτυχημένη καριέρα και μια πολυτάραχη και προκλητική ζωή, η Μαντόνα έχει καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην σύγχρονη καλλιτεχνική και κοινωνική ζωή. Διάρκεια: 60 approx. VE-D 2242 ELVIS O βασιλιάς της ροκ εν ρολ, Έλβις Πρίσλευ, είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τα δεδομένα στην ποπ μουσική. Είδωλο και καλλιτέχνης που αγαπήθηκε και μιμήθηκε όσο κανένας άλλος, ο ταλαντούχος τραγουδιστής από τον αμερικάνικο Νότο είναι σημείο αναφοράς της νεώτερης ιστορίας και πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες μέχρι σήμερα. Διάρκεια: 60 approx. VE-D 2241

15 ΝΤΑΛΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 60 approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ VE-D 1962

16 Ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζει ολόκληρο το έργο του Σαλβαντόρ Νταλί, αυτού του πολυσχιδούς και μεγαλοφυή καλλιτέχνη, που το έργο του σημάδεψε την ιστορία της σύγχρονης τέχνης και συγκαταλέγεται στις πιο σημαντικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση από κριτικούς τέχνης αλλά και συνεντεύξεις με τον ίδιο τον καλλιτέχνη. ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 approx.

17 CINEMA LEGENDS SERIES 13 x 26 approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ VE-D 2244 VE-D 2245 VE-D 2246 VE-D 2247

18 VE-D 2248 VE-D 2249 VE-D 2250 VE-D 2251 VE-D 2252 VE-D 2253 VE-D 2254 VE-D 2255 VE-D 2256

19 BABY GOURMET ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 3 x 44 approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΠΑΙΔΙ

20 Η συνήθεια της υγιεινής διατροφής ξεκινά από εδώ! Επιτέλους, μπορείτε εύκολα να πείσετε τα παιδιά σας να τρώνε φρούτα και λαχανικά, με αυτή τη σειρά DVD. BABY GOURMET είναι η πρώτη σειρά που εμπνέει τα παιδιά να δεχθούν την υγιεινή διατροφή και να καταλάβουν πως οι σωστές τροφές είναι νόστιμες και καλές για τον οργανισμό! ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 x 44 approx.

21 FOOD SAFARI ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 2 x 30 Approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΠΑΙΔΙ

22 Νεαροί εξερευνητές σε Αποστολές Διατροφής! Γελάστε και μάθετε από τους σεφ του FOOD SAFARI και δείτε πώς τα παιδιά ανακαλύπτουν με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο τα βασικά συστατικά των τροφών. Μαζί με τον Couscous, θα παρακολουθήσουμε πως παρασκευάζονται σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες πολλά από τα φαγητά που τρώμε. Έτσι τα παιδιά θα καταλάβουν πολλά στοιχεία για την ποιότητα των τροφών, το πόσο η διατροφή τους επηρεάζει το σώμα και τον οργανισμό τους γενικότερα, όλα αυτά με έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο! ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 x 30 approx.

23 CHICAGO BLUES ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 12 x 50 Approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΟΥΣΙΚΑ

24 Απολαύστε τους θρύλους των Chicago Blues. Μοναδικές εμφανίσεις από ταλέντα της παγκόσμιας μουσικής σκηνές, όπως τον Lonnie Brooks, Keb Mo, τον «νονό» των μπλουζ Junior Wells, την αισθαντική Maria Muldaur, τους θρυλικούς Pistol Pete, Mike Morgan & The Crawl και James Harmen. ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 12 x 50 approx.

25 ΑΦΙΕΡΩΜΑ LUCIANO PAVAROTTI 2 DVD 10 CD ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΟΥΣΙΚΑ

26 The Legend: The Voice of the Century Luciano Pavarotti: Η φωνή του αιώνα (60 Approx.) Ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ για τον Λουτσιάνο Παβαρότι, ίσως την πιο σπουδαία προσωπικότητα της παγκόσμιας λυρικής μουσικής σκηνής. Μια ενδιαφέρουσα ματιά πάνω στη ζωή και το έργο του σπουδαίου τενόρου, που έφερε την όπερα στις καρδιές όλων των ανθρώπων. Επισκεφτείτε την πατρίδα του Παβαρότι, τη Μόντενα, μάθετε για τη ζωή του αλλά και τη σχέση του με τους άλλους σπουδαίους τενόρους, και απολαύστε μια εκπληκτική εμφάνιση, όπου ο μοναδικός τενόρος ερμηνεύει τις πιο σπουδαίες άριες του παγκόσμιου λυρικού ρεπερτορίου, όπως - Nessun Dorma/Turandot - Giacono Puccini - Un Aura Amurosa/Cosi Fan Tutte - Wolfgang Amadeus Mozart - Marechiare - Francesco Paolo Tosti - La danza - Rossini - Dolente imagine di Fille mia - Bellini - La mia letizia infondere /I lombardi alla prima crociata - Verdi - Pourquoi me reveiller/werther - Massenet - M appari tutt amor/martha - Flotow - Girometta - Sibella - Donna non vidi mai/manon Lescaut - Puccini - O sole mio - di Capua - Una furtiva lagrima/l Elisir d amore - Donizetti ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 10 ΜΟΥΣΙΚΩΝ CD με τον Luciano Pavarotti να ερμηνεύει μοναδικά τις πιο όμορφες άριες. Μια μοναδική εμφάνιση του μεγάλου τενόρου, Luciano Pavarotti. Ένα ρεσιτάλ όπου ο μεγάλος καλλιτέχνης ερμηνεύει τις αγαπημένες του άριες, μόνο με τη συνοδεία ενός πιάνο. Το album βρισκόταν στο # 6 στα charts των ΗΠΑ! Με τον μαέστρο LEONE MAGIERA, στο πιάνο. Βιντεοσκοπημένο στις 8 Ιουνίου 1989, στο Gran Theatre del Liceu, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Πρόγραμμα: - Un aura amorosa - Cosi fan tutte Mozart - La promessa - Rossini - La danza - Rossini - Dolente imagine di Fille mia - Bellini - Malinconia, ninfa gentile - Bellini - Vanne, o rosa fortuna - Bellini - Bella Nice che d amore - Bellini - Ma rendi pur contento - Bellini - La mia letizia infondere - I lombardi alla prima crociata - Verdi - Pourquoi me reveiller - Werther - Mas senet - Recondita armonia - Tosca - Puccini - A vucchella - D Annunzio - Tosti - Marechiare - Francesco Paolo Tosti - Donna non vidi mai - Manon Lescaut - Puccini - O sole mio - di Capua - Una furtiva lagrima - L Elisir d amore Donizetti

27 ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΟΥΣΙΚΑ VE-D 1357

28 ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΟΛΑΝΔΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 90 approx.

29 VIETNAM - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ Οι εχθροπραξίες και οι συγκρούσεις είχαν γίνει τρόπος ζωής για τους Βιετναμέζους. Είχαν πολεμήσει τους Κινέζους, τους Ιάπωνες, τους Γάλλους, αλλά είχαν και εμφύλιο πόλεμο για πολλά χρόνια. Οι Αμερικάνοι ήρθαν στη Νοτιοανατολική Ασία, σε μια προσπάθεια να σώσουν το Νότιο Βιετνάμ από τον Κομμουνισμού, και κατέληξαν να διχάσουν και να πάνε πίσω τη δική τους πατρίδα Το ντοκιμαντέρ αυτό κάνει μια γενική εισήγηση στον μακροχρόνιο και βάναυσο πόλεμο του Βιετνάμ. 7 x 60 approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΙΣΤΟΡΙΚΟ/ΠΟΛΕΜΙΚΟ IWO JIMA - ΙΒΟ ΤΖΙΜΑ Η Iwo Jima ήταν αδιαμφισβήτητα η σκληρότερη μάχη που είχε αντιμετωπίσει ποτέ το σώμα των Αμερικανών Πεζοναυτών.Oι πεζοναύτες πολέμησαν σκληρά σε 8 τετραγωνικά μίλια τραχιάς γης. Αρχικά φαινόταν εύκολος στόχος, σύντομα όμως αποκαλύφθηκε ότι αυτό το μικρό νησί ήταν σχεδόν απόρθητο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ένα τρίτο των Πεζοναυτών που πέθαναν στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, σκοτώθηκαν στην Iwo Jima. 6 x 60 approx.

30 GAGS ON YOU - ΘΕΟΤΡΕΛΕΣ ΦΑΡΣΕΣ Θεότρελες φάρσες σε ανυποψίαστους περαστικούς, όπου κρυφές κάμερες αποθανατίζουν τις πιο απίστευτες και ξεκαρδιστικές αντιδράσεις! Γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως! 7 x 30 approx.

31 PILOT GUIDES ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ 60 approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ VE-D 2257 VE-D 2258 VE-D 2259 VE-D 2263 VE-D 2261 VE-D 2264

32

33 LEARN TO DANCE SALSA ΜΑΘΕΤΕ ΣΑΛΣΑ Με παρουσιαστή τον Έλντερ Σάντσεζ, έμπειρο δάσκαλο λατινοαμερικάνικων χορών, το πρόγραμμα αυτό θα σας οδηγήσει στον σαγηνευτικό, αισθησιακό κόσμο της salsa, με τρόπο εύκολο και διασκεδαστικό. Ο Κολομβιανός Έλντερ Σάντσεζ έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Αγγλία, όπου έχει συμβάλλει σημαντικά στην διάδοση αυτού του γοητευτικού χορού, με συνεχείς εμφανίσεις σε τηλεοπτικά δίκτυα όπως το Ch4, Granada Television και Sky, καθώς και με την συμμετοχή του σε 2 βρετανικές κινηματογραφικές ταινίες. Τώρα διδάσκει στη δική του σχολή στο Λονδίνο. 60 Approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - FITNESS

34 SIMPLY SALSA - SALSA, ΑΠΛΑ! Ένα ευχάριστο και κατανοητό πρόγραμμα για την εκμάθηση του πιο διασκεδαστικού χορού :της salsa! Ο Mark και η Jane Shutlar, έμπειροι δάσκαλοι χορού με δική τους σχολής στην Αγγλία και πρωταθλητές σε διεθνείς χορευτικού διαγωνισμούς, μας παρουσιάζουν την τεχνική τους και τον μαγικό ρυθμό της salsa, σε απλά βήματα που όλοι μπορούν να ακολουθήσουν. Διάρκεια: 60 approx. VE-D 2269 LEARN TO DANCE LATIN - ΜΑΘΕΤΕ LATIN ΧΟΡΟΥΣ Ο Mark και η Jane Shutlar, έμπειροι δάσκαλοι χορού και πρωταθλητές σε διεθνείς χορευτικού διαγωνισμούς, παρουσιάζουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εκμάθηση των λάτιν χορών. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει πολλές γωνίες λήψεις ώστε οι κινήσεις και τα βήματα να γίνονται εύκολα κατανοητά. Συνεχή παραδείγματα και interactive υλικό βοηθά τον υποψήφιο χορευτή να κατανοήσει σωστά την τεχνική και τον ρυθμό της κάθε χορογραφίας που παρουσιάζεται. Διάρκεια: 90 approx. VE-D 2268 YOU CAN BELLYDANCE - ΜΑΘΕΤΕ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ Σαγηνευτικός αισθησιακός ακαταμάχητος. Αυτός είναι ο χορός της κοιλιάς! Βασισμένος σε φυσικές και απλές κινήσεις του ανθρώπινου σώματος, ο χορός της κοιλιάς είναι μια μορφή τέχνης με βαθιές ρίζες στο χρόνο. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, κάθε ηλικίας, και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος έκφρασης αλλά και γυμναστικής. Ο χορός της κοιλιάς θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σωματική σας κατάσταση, να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να προσθέσετε ομορφιά και χάρη στην κίνησή σας. Ένας χορός ερωτικός...γνωρίστε τον! Το DVD περιλαμβάνει: Βήμα βήμα: επίδειξη των βασικών κινήσεων Μάθημα και πρακτική: διδασκαλία και επίδειξη χορογραφίας Διάρκεια: 60 approx. VE-D 2270

35 YOGALATES Το πρόγραμμα Yogalates της Louise Solomon είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα γυμναστικής που επικεντρώνεται στον συνδυασμό αρχαίων πνευματικών πρακτικών της γιόγκα και λειτουργικών και αναζωογονητικών ασκήσεων πιλάτες. Θεμελιώθηκε στο πανέμορφο Byron Bay στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας και γρήγορα απέκτησε χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα αυτό παρουσιάζει τις βασικές αρχές του Yogalates και σας μαθαίνει τα πρώτα βήματα και τις σημαντικότερες ασκήσεις για να παρακολουθήσετε την εξαιρετική αυτή μέθοδο άσκησης. Διάρκεια: 73 approx. VE- D 2271 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - FITNESS YOGALATES-FIRM FIT AND FLEXIBLE - YOGALATES Σταθερότητα και Ευλυγισία Το Yogalates είναι η ιδανική ισορροπία σώματος, αναπνοής και κίνησης, Το πρόγραμμα Σταθερότητα και Ευλυγισία επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στην ενδυνάμωση και την ελαστικότητα, φροντίζοντας για την διαμόρφωση σωστής γραμμής του κορμιού και την ενίσχυση των μυών. Καθ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, η γυμνάστρια τονίζει τη σημασία της αναπνοής στην εκτέλεση των ασκήσεων, αλλά και την καλή φυσική κατάσταση γενικότερα. Διάρκεια: 1 x 80 approx. ή 3 x 25 approx. VE-D 2272

36 YOGA CONDITIONING - YOGA ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΒΑΡΟΥΣ Η γιόγκα είναι μια εξαιρετική μέθοδος εκγύμνασης του σώματος αλλά και του μυαλού. Με τη σωστή καθοδήγηση μπορεί να δώσει μυϊκή ώθηση και ενέργεια στο σώμα και να βοηθήσει αποτελεσματικά στην ισορροπία του βάρους. Με μεθοδική άσκηση θα δείτε το σώμα σας να γίνεται πιο ευλύγιστο και πιο δυνατό. Η Σούζαν, γυμνάστρια και παρουσιάστρια, μας καθοδηγεί σε μια εύκολη και ατμοσφαιρική μέθοδο γυμναστικής, παρουσιάζοντας τις πιο βασικές ασκήσεις της Χάθα Γιόγκα, μεταξύ των οποίων τον Χαιρετισμό στον Ήλιο, τη Στάση ισορροπίας Δέντρο, Μισοφέγγαρο και άλλα πολλά. Διάρκεια: 60 approx. VE-D 2273 INCH LOSS PILATES - ΧΑΣΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΠΙΛΑΤΕΣ Χρησιμοποιήστε τις δοκιμασμένες τεχνικές που ανέπτυξε ο πρωτοπόρος Τζόζεφ Πιλάτες,μέσα από την εξαιρετική μέθοδο εκγύμνασης που συνδυάζει απλές ασκήσεις, αναπνοές και τεντώματα. Η μέθοδος που σας παρουσιάζεται σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις σε στρώμα με διάφορους συνδυασμούς, που προσφέρουν τόνωση και δύναμη στο σώμα αλλά κυρίως σας βοηθούν να χάσετε πόντους! Διάρκεια: 60 approx. VE-D 2275 POWER OF PILATES - Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΙΛΑΤΕΣ Ανακαλύψτε την δύναμη που μπορείτε να αντλήσετε από την άσκηση και συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας έξυπνα τις ικανότητες του οργανισμού μας. Χρησιμοποιείστε την αυτοσυγκέντρωση και επικεντρωθείτε στην άσκηση ορισμένων σημείων του σώματός σας, με απλές αλλά επαναλαμβανόμενες ασκήσεις που στοχεύουν ακριβώς σε περιοχές με εδικές απαιτήσεις. Διάρκεια: 50 approx. VE-D 2276

37 SELF 4 DVD ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 4 x 60 Approx. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - FITNESS

38 SELF To SELF, το κορυφαίο αμερικάνικο γυναικείο περιοδικό αφιερωμένο στην υγεία και την ευεξία, παρουσιάζει ένα πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων για όλο το σώμα, που θα σας χαρίσουν τη σιλουέτα που ονειρεύεστε, με ορατά αποτελέσματα μέσα σε 4 μόνο εβδομάδες! Η σειρά SELF περιλαμβάνει 4 προγράμματα γυμναστικής: Χάσε Βάρος & Κέρδισε Μυς Τέλειοι Γλουτοί & Μηροί Ίσια και σφιχτή Κοιλιά Bikini Body

39 HOME GYM WORKOUT - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Χωρίς χρήματα, χωρίς όργανα, χωρίς φόρμες και ειδικό εξοπλισμό ένας εύκολος τρόπος να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, κάνοντας γυμναστική στο σπίτι! Η γυμνάστρια Lucy Knight παρουσιάζει εύκολους τρόπους και έξυπνες μεθόδους για ένα πλήρες και αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής, χρησιμοποιώντας αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι μας. Διάρκεια: 45 approx. VE-D 2281 BODY LIFT Ένα πρόγραμμα αναδόμησης για όλο το σώμα! Αυστηρή σωματική άσκηση που θα κάνει το σώμα σας δυνατό, σφιχτό και με τέλειες γραμμές! Η κορυφαία γυμνάστρια με ειδίκευση στο Πιλάτες Liz Gillies σας οδηγεί με τρόπο εύκολο και κατανοητό σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να ανασηκώσετε σημεία του σώματος που έχουν χαλαρώσει. Με έντονο ρυθμό, ειδικές κινήσεις και ισορροπία, οι ασκήσεις αυτές σφίγγουν τους γλουτούς, σμιλεύουν τους κοιλιακούς και αφήνουν μια αίσθηση ενέργειας και δύναμης. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - FITNESS Διάρκεια: 45 approx. VE-D 2282 KILLER BUTT - ΤΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ Δυναμώστε και σφίξτε τους γλουτούς! Ένα εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης γλουτών και γοφών για ένα καλά σμιλευμένο και σέξι κορμί! Η έμπειρη γυμνάστρια Dolores Munoz παρουσιάζει εύκολες ασκήσεις για ένα σφιχτό σώμα μέσα από μια σειρά ασκήσεων που περιλαμβάνει επικύψεις και ανατάσεις βαθύ κάθισμα, επιτόπου τροχάδην. Η Dolores Munoz έχει αναπτύξει αυτό το πρόγραμμα ασκήσεων μετά από χρόνια εμπειρίας ως προσωπική γυμνάστρια επωνύμων, body builder και πρωταθλήτρια στο τρίαθλο, για να σας εμπνεύσει να αναπτύξετε μια καλά δομημένη τεχνική εκγύμνασης των δύσκολων σημείων, που μπορεί να ακολουθηθεί εύκολα από άτομα κάθε ηλικίας. Διάρκεια: 45 approx. VE-D 2283

40 ESSENTIAL MASSAGE Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣΑΖ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - FITNESS 6 x 60 Approx. VE-D 2274

41 ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 90 approx. Ιδανική λύση για χαλάρωση και τόνωση του οργανισμού, το μασάζ είναι μια πανάρχαια μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από πολλούς λαούς ανά τον κόσμο, με πάρα πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Στον Απόλυτο Οδηγό Μασάζ συνδυάζουμε μασάζ για το κεφάλι αλλά και για το σώμα, χρησιμοποιώντας λειτουργικές και έξυπνες μεθόδους, που βοηθούν στην ευεξία και την ανακούφιση σώματος και πνεύματος.

42 ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - FITNESS VE-D 2142

43 ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ - ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL 5.1 EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 approx.

44 ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ Το ξέρατε ότι υπάρχουν πολλές ασκήσεις γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε με το ταίρι σας? Ασκήσεις εύκολες, για ενδυνάμωση, γράμμωση, ευλυγισία και ευεξία όλου του σώματος, για εσάς και για εκείνον! Γυμναστείτε μαζί και ακολουθήστε παράλληλα το πρότυπο πρόγραμμα διατροφής που σας παρέχουμε. Περιεχόμενα: προθέρμανση - ευλυγισία - ώμοι - χέρια - πόδια - στήθος - πλάτη - πρότυπο πρόγραμμα διατροφής. Διάρκεια: 60 approx. VE-D 2192 ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ Με αυτό το dvd έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις παρέα με την Κατερίνα Χαραλαμπίδου, για να βελτιώσεις και να τελειοποίησης το σημείο των γλουτών. Μέσα στο dvd θα βρεις επίσης ένα εβδομαδιαίο πρότυπο πρόγραμμα διατροφής για να σε βοηθήσει παράλληλα με την γυμναστική να θρέφεσαι σωστά! Περιεχόμενα: εισαγωγή - προθέρμανση - τετρακέφαλοι - γάμπες - προσαγωγοίαπαγωγοί - γλουτιαίοι - αποθεραπεία - πρότυπο πρόγραμμα διατροφής. Διάρκεια: 60 approx. VE-D 1725 ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ Ήρθε η ώρα να γυμνάσουμε και να λεπτύνουμε όλο μας το σώμα με την βοήθεια μιας καρέκλας και ενός ολοκληρωμένου και αποτελεσματικού προγράμματος γυμναστικής. Ασκήσεις ενδυνάμωσης, γράμμωσης και ευλυγισίας που θα σας εξασφαλίσουν σφιχτό, καλλίγραμμο γεμάτο ενέργεια κορμί, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα! Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες! Περιεχόμενα: προθέρμανση - ασκήσεις με βαράκια - ασκήσεις με λάστιχα - ασκήσεις με βάρος του σώματος - αποθεραπεία - πρότυπο πρόγραμμα διατροφής. Διάρκεια: 60 approx. VE-D 2284

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ισχύει από 09/09 ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ώρες Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Ώρες Σάββατο Κυριακή 09:00-09: Έφη Βιολέτα 10:00-10: Έφη Μαριαλένα STRETCHING Κατερίνα 11:00-11: Μιχάλης 11:00-11:

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτο ερευνητικό ερώτημα : Melbourne Shuffle και Μπλουζ. Δεύτερο ερευνητικό ερώτημα : Ο χορός ως μέσο κοινωνικοποίησης

Πρώτο ερευνητικό ερώτημα : Melbourne Shuffle και Μπλουζ. Δεύτερο ερευνητικό ερώτημα : Ο χορός ως μέσο κοινωνικοποίησης Πρώτο ερευνητικό ερώτημα : Melbourne Shuffle και Μπλουζ Δεύτερο ερευνητικό ερώτημα : Ο χορός ως μέσο κοινωνικοποίησης Χορός είναι η ποίηση που δημιουργεί το σώμα, με την οποία ο άνθρωπος μπορεί να εκφράζει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ fitness.@ holistic activetaebo ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ Καλώς ήρθατε στο holistic fitness fitness.@ holistic activetaebo fitness.@ holistic activetaebo Το holistic fitness απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

Created with Print2PDF. To remove this line, buy a license at: http://www.binarynow.com/

Created with Print2PDF. To remove this line, buy a license at: http://www.binarynow.com/ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ AEROBIC FITNESS ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ AEROBIC & FITNESS ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ AEROBIC Η ένταση για τις αερόβιες προσαρμογές κυμαίνεται από 50%

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικομαγειρέματα. Ευτύχης Μπλέτσας ΒΙΒΛΙΟ - CD. Έκδοση πρώτη: Σεπτέμβριος 2011 ISBN:

Μουσικομαγειρέματα. Ευτύχης Μπλέτσας ΒΙΒΛΙΟ - CD. Έκδοση πρώτη: Σεπτέμβριος 2011 ISBN: Ευτύχης Μπλέτσας Μουσικομαγειρέματα ΒΙΒΛΙΟ - CD Έκδοση πρώτη: Σεπτέμβριος 2011 ISBN: 978-960-9550-01-7 Copyright Ευτύχης Μπλέτσας & ΕΚΔΟΣΕΙΣ Στοά του βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου Αρσάκειο Μέγαρο, 10564

Διαβάστε περισσότερα

BEGINNERS 3: Όσες κάνουν μαθήματα πάνω από 4 μήνες και μπορούν να αναποδογυρίσουν στον στύλο.

BEGINNERS 3: Όσες κάνουν μαθήματα πάνω από 4 μήνες και μπορούν να αναποδογυρίσουν στον στύλο. POLE DANCE BEGINNERS 1: Τα μωράκια pole dancers, δηλαδή όσες δεν έχουν ξανακάνει μάθημα! BEGINNERS 2: Όσες έχουν κάνει το Beg.1 και θέλουν να προχωρήσουν επίπεδο ή ασχολούνται επαγγελματικά με χορό και

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ 8-9 Ο. Π. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ 8-9 Ο. Π. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50 (ΝΕΟ-ΑΠΟ 1/4/2009) 8-9 Ο. Π. AEROBIC ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ 8-9 Μ. Ε. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡ. ΤΖΙΑΡΑ ΧΡ. 9-10 Ο. Π. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡ.. TAI-CHI ΤΖΙΑΡΑ ΧΡ. 4X4 * ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΕΙ. COMBO

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Επικοινωνία ΣυνΚίνησις 2155304973, 6973933877 info@sinkinisis.com www.sinkinisis.com ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: Τι είναι άγχος: Είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά το μυαλό και το σώμα σας σε κάθε νέα απειλητική ή συγκινησιακή ( συναρπαστική ) κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ»

«ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ» «ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ» ΤΑΞΗ Γ1 2 ο Δ Σ ΓΕΡΑΚΑ ΔΑΣΚ:Αθ.Κέλλη ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Κατά τη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς η τάξη μας ασχολήθηκε με την ανάγνωση και επεξεργασία λογοτεχνικών βιβλίων

Διαβάστε περισσότερα

οδηγοσ για αρχαριουσ φαε και αιμα γραμμωσε Πόδια τρελη δυναμη 6 εβδομαδεσ σαν πρωτογονοσ χερια τεραστια κοιλιακοι SIX- PACK τωρα

οδηγοσ για αρχαριουσ φαε και αιμα γραμμωσε Πόδια τρελη δυναμη 6 εβδομαδεσ σαν πρωτογονοσ χερια τεραστια κοιλιακοι SIX- PACK τωρα τεραστια χερια Πολύ Καυτά Πόδια JOE WE IDER S γραμμωσε με ενα προγραμμα για ολοκληρο το σωμα τρελη δυναμη με μια απλη ασκηση μυς και αιμα ο λυκανθρωπος JOE MANGANIELLO και η προπονηση του φαε σαν πρωτογονοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ. Πάντα,το φαινόμενο αυτό κέντριζε το ενδιαφέρον και την περιέργεια των ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούσαν να το κατανοήσουν.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ. Πάντα,το φαινόμενο αυτό κέντριζε το ενδιαφέρον και την περιέργεια των ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούσαν να το κατανοήσουν. ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ Πάντα,το φαινόμενο αυτό κέντριζε το ενδιαφέρον και την περιέργεια των ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούσαν να το κατανοήσουν. Όταν οι άνθρωποι παρακολουθούν από τα Μ.Μ.Ε εκρήξεις ηφαιστείων το θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

Της Εύης Ανδρέου. Οι αθλητές που κάνουν γιόγκα:

Της Εύης Ανδρέου. Οι αθλητές που κάνουν γιόγκα: Της Εύης Ανδρέου Στην Ελλάδα σήμερα, ακούμε πολλές αντιφατικές γνώμες σε σχέση με την επιστήμη της γι όγκα, καθώς και πολλές θεωρίες για το τι ακριβώς είναι. Δυστυχώς πολλοί από αυτούς που πληροφορούν

Διαβάστε περισσότερα

Tο SUPER τευχοσ! ANΘΡΩΠΟΣ εντυπωσιακοι STEVE REEVES. αφιερωμα crossfit! ta wod των κορυφαιων αθλητων. τα μυστικα για μια κλασσικη σωματικη διαπλαση

Tο SUPER τευχοσ! ANΘΡΩΠΟΣ εντυπωσιακοι STEVE REEVES. αφιερωμα crossfit! ta wod των κορυφαιων αθλητων. τα μυστικα για μια κλασσικη σωματικη διαπλαση ιουλιοσ 2013 II to super teyxoσ! II crossfit αφιερωμα II Muscle & Fitness JOE WE IDER S ξεπeρασα τα ορια μου. ANΘΡΩΠΟΣ εντυπωσιακοι ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ αφιερωμα crossfit! ta wod των κορυφαιων αθλητων.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΕΣ -ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Μ Α Θ Η Μ Α 9 Φ Ι Ο Ρ Ε Ν Τ Ι Ν Α Π Ο Υ Λ Λ Η

ΣΤΡΕΣ -ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Μ Α Θ Η Μ Α 9 Φ Ι Ο Ρ Ε Ν Τ Ι Ν Α Π Ο Υ Λ Λ Η ΣΤΡΕΣ -ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Μ Α Θ Η Μ Α 9 Φ Ι Ο Ρ Ε Ν Τ Ι Ν Α Π Ο Υ Λ Λ Η 1 ΔΟΜΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Τεχνικές αντιμετώπισης στρες Διαχείριση χρόνου Μελέτη περίπτωσης 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τεχνικές διαχείρισης του στρες είναι ποικίλες

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ Ενότητα: Αθλητισμός (3 Φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Α1, Α2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 6 ώρες (3 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή: 1. Για τον διδάσκοντα: 1 υπολογιστής με

Διαβάστε περισσότερα

Οι γνώμες είναι πολλές

Οι γνώμες είναι πολλές Η Ψυχολογία στη Φυσική Αγωγή στο πλαίσιο του σχολικού περιβάλλοντος ΚασταμονίτηςΚωνσταντίνος Ψυχολόγος Οι γνώμες είναι πολλές Πολλές είναι οι γνώμες στο τι προσφέρει τελικά ο αθλητισμός στην παιδική ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

Εναλλακτικές Μορφές Άσκησης

Εναλλακτικές Μορφές Άσκησης Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Ψυχικού Σχολικό έτος: 2013-2014 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΉ ΕΡΓΑΣΊΑ Β ΛΥΚΕΊΟΥ Από την αρχαία Ελλάδα στη σύγχρονη εποχή, ο αθλητισμός και τα φαινόμενα της βίας και του ντόπινγκ

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. Aν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Φέτος γιορτάζουμε τα 140 χρόνια από τη γέννηση και τα 70 χρόνια από το θάνατο του συνθέτη και πιανίστα...

Φέτος γιορτάζουμε τα 140 χρόνια από τη γέννηση και τα 70 χρόνια από το θάνατο του συνθέτη και πιανίστα... Φέτος γιορτάζουμε τα 140 χρόνια από τη γέννηση και τα 70 χρόνια από το θάνατο του συνθέτη και πιανίστα... Σ. Ραχμάνινοφ Οι κυριότεροι σταθμοί της ζωής του 1873 Ο Σεργκέι Ραχμάνινοφ γεννήθηκε το 1873 στο

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter Οκτώβριος 2011

Newsletter Οκτώβριος 2011 Newsletter Οκτώβριος 2011 Θερμοπυλών 12 Μαρούσι, 151 24, Tηλ./Fax.: 210 6147618, email. info@yogastudio.gr, www.yogastudio.gr Αγαπητοί μας φίλοι, Χάρι Ομ Σας ευχαριστούμε για την ένθερμη υποστήριξή σας

Διαβάστε περισσότερα

Μάλλον αγαπάς το ποδόσφαιρο, νομίζεις ότι είναι η ζωή σου και ότι σε ολοκληρώνει συναισθηματικά και σωματικά σαν άνθρωπο.

Μάλλον αγαπάς το ποδόσφαιρο, νομίζεις ότι είναι η ζωή σου και ότι σε ολοκληρώνει συναισθηματικά και σωματικά σαν άνθρωπο. Του George Kakourides* Μπορεί να ονειρεύεσαι ότι κάποτε θα παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο με φιλάθλους, ένταση και γκολ. Μπορεί να ονειρεύεσαι ολόκληρο γήπεδο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα σου. Θέλεις να γίνεις

Διαβάστε περισσότερα

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Παραμυθοσάββατα Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-4 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές

Διαβάστε περισσότερα

Gerards Papadakis Soccer Academy

Gerards Papadakis Soccer Academy Παιδί Τεχνική Στόχος Gerards Papadakis Soccer Academy ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τεχνική είναι η ικανότητα του παίκτη να μπορεί να ελέγχει την μπάλα και το σώμα του κάτω από την

Διαβάστε περισσότερα

Το κορίτσι με τα πορτοκάλια. Εργασία Χριστουγέννων στο μάθημα της Λογοτεχνίας. [Σεμίραμις Αμπατζόγλου] [Γ'1 Γυμνασίου]

Το κορίτσι με τα πορτοκάλια. Εργασία Χριστουγέννων στο μάθημα της Λογοτεχνίας. [Σεμίραμις Αμπατζόγλου] [Γ'1 Γυμνασίου] Το κορίτσι με τα πορτοκάλια Εργασία Χριστουγέννων στο μάθημα της Λογοτεχνίας [Σεμίραμις Αμπατζόγλου] [Γ'1 Γυμνασίου] Εργασία Χριστουγέννων στο μάθημα της Λογοτεχνίας: Σεμίραμις Αμπατζόγλου Τάξη: Γ'1 Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη του χορού. Αν δεν χορεύεις, χαραμίζεις τα πόδια σου

Η τέχνη του χορού. Αν δεν χορεύεις, χαραμίζεις τα πόδια σου Η τέχνη του χορού Αν δεν χορεύεις, χαραμίζεις τα πόδια σου Tι είναι ο χορός; Ο χορός είναι μορφή καλλιτεχνικής και αθλητικής έκφρασης η οποία γενικά αναφέρεται στην κίνηση του σώματος, συνήθως ρυθμική

Διαβάστε περισσότερα

Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί.

Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί. Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί. Όταν σε βλέπουν και σε «τραβούν» κοντά τους «γαλαξίες», όπως ο Καρβέλας και η Βίσση και ο «αυστηρός»

Διαβάστε περισσότερα

Αϊνστάιν. Η ζωή και το έργο του από τη γέννησή του έως το τέλος της ζωής του ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΒΑΚΑΛΗ-ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. Εικόνες: Νίκος Μαρουλάκης

Αϊνστάιν. Η ζωή και το έργο του από τη γέννησή του έως το τέλος της ζωής του ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΒΑΚΑΛΗ-ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. Εικόνες: Νίκος Μαρουλάκης ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΒΑΚΑΛΗ-ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Αϊνστάιν Η ζωή και το έργο του από τη γέννησή του έως το τέλος της ζωής του Εικόνες: Νίκος Μαρουλάκης Περιεχόµενα Κεφάλαιο 1:...3 Κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠεΡιεΧΟΜεΝΑ. Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο 6 εισαγωγή 8. Το σύστημα Πιλάτες 10. Προετοιμασία για πιλάτες 34. Επανεκπαίδευση σώματος και νου 46

ΠεΡιεΧΟΜεΝΑ. Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο 6 εισαγωγή 8. Το σύστημα Πιλάτες 10. Προετοιμασία για πιλάτες 34. Επανεκπαίδευση σώματος και νου 46 ΠεΡιεΧΟΜεΝΑ Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο 6 εισαγωγή 8 Το σύστημα Πιλάτες 10 Προετοιμασία για πιλάτες 34 Επανεκπαίδευση σώματος και νου 46 Ασκήσεις βάσης 70 Προχωρημένες ασκήσεις 142 Γλωσσάρι 216 Σχετική

Διαβάστε περισσότερα

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης!

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Δύο προϊόντα. Μέγιστη δράση. Κρέμα Θερμαντικής Δράσης Gel Κρυοθεραπείας Χαμηλή Θερμαντική Δράση Μεσαία Θερμαντική Δράση Υψηλή Θερμαντική Δράση Πολύ Yψηλή Θερμαντική

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη...

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... τον Δάσκαλο μου, Γιώργο Καραθάνο την Μητέρα μου Καλλιόπη και τον γιο μου Ηλία-Μάριο... Ευχαριστώ! 6 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50 (ΝΕΟ ΑΠΟ 19/1/2011) 8.00-9.00 Ο. Π. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ BODY - TONIC COMBO AEROBIC / 8.00-9.00 Μ. Ε. 9.00-10.00 Ο. Π. 9.00-10.00 Μ. Ε. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 10.00-11.00

Διαβάστε περισσότερα

Η μοναδικότητά σου! Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας. Η μοναδικότητά σου!

Η μοναδικότητά σου! Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας. Η μοναδικότητά σου! Η μοναδικότητά σου! Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας Ε- book Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας Η μοναδικότητά σου! 2 Συνήθης ή μοναδικός; Είναι ο καθένας μας ξεχωριστός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «Η διδασκαλία του Βόλεϊ στο Σχολείο» ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Καθηγητής Φυσ. Αγωγής ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Το σεμινάριο αυτό έχει σαν σκοπό να δώσει βασικές κατευθύνσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

1 FINAL COVER DHMOU LAKATAMIAS.pdf 1 18/7/2016 5:16:27 μμ CMY

1 FINAL COVER DHMOU LAKATAMIAS.pdf 1 18/7/2016 5:16:27 μμ CMY FINAL COVER DHMOU LAKATAMIAS.pdf 8/7/206 5:6:27 μμ C M Y CM MY CY CMY K ΠΑΙΔΙΑ Αγγλικά Γαλλικά Ζούμπα Ζωγραφική Ηip Hop & Break Dance Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές Θέατρο Θέατρο Σκιών/ Καραγκιοζοπαίχτης Κιθάρα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και συντελεστές της παράστασης Ι: Αυτοσχεδιασμός και επινόηση κειμένου.

Όροι και συντελεστές της παράστασης Ι: Αυτοσχεδιασμός και επινόηση κειμένου. Όροι και συντελεστές της παράστασης Ι: Αυτοσχεδιασμός και επινόηση κειμένου. Ενότητα 1: Το σπασμένο μπισκότο. Γιάννα Ροϊλού. Τμήμα: Θεατρικών Σπουδών. Σελίδα 1 1 Σκοποί ενότητας..3 2 Περιεχόμενα ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. Ένας «χάρτης» από λέξεις. αρθρώσεις. σκελετό. είναι γερό όταν. φροντίζουμε. για τη διατροφή μας. προσέχουμε.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. Ένας «χάρτης» από λέξεις. αρθρώσεις. σκελετό. είναι γερό όταν. φροντίζουμε. για τη διατροφή μας. προσέχουμε. 103-112_22ENOTHTA5 4/3/2013 12:35 µµ Page 103 ENOTHTA 5 ENOTHTA 5 ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ (Άτομο - Άνθρωπος) Ένας «χάρτης» από λέξεις μυς αρθρώσεις σκελετό άλλα όργανα: μάτια, έχει έχει έχει

Διαβάστε περισσότερα

Προσέλευση μαθητών, ελεύθερες δραστηριότητες. Τα παιδιά απασχολούνται με οικοδομικό υλικό (τουβλάκια, κ.λπ.), πλαστελίνη, παζλ, ζωγραφική κ.ά.

Προσέλευση μαθητών, ελεύθερες δραστηριότητες. Τα παιδιά απασχολούνται με οικοδομικό υλικό (τουβλάκια, κ.λπ.), πλαστελίνη, παζλ, ζωγραφική κ.ά. Τα παιδιά απασχολούνται με οικοδομικό υλικό (τουβλάκια, κ.λπ.), πλαστελίνη, παζλ, ζωγραφική κ.ά. Τουαλέτα, υγιεινή, πρωινό. Πρωινή προσευχή, ημερολόγιο, αναφορά στο θέμα εβδομάδας. Πρόκειται για τη θεματική

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι.

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι. Εισαγωγή Ο οδηγός που κρατάς στα χέρια σου είναι μέρος μιας σειράς ενημερωτικών οδηγών του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Σκοπό έχει να δώσει απαντήσεις σε κάποια βασικά ερωτήματα που μπορεί να έχεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ Τ ε χ ν ο λ ο γ ι κ ό Ε κ π α ι δ ε υ τ ι κ ό Ί δ ρ υ μ α Σ τ ε ρ ε ά ς Ε λ λ ά δ α ς Σ χ ο λ ή Ε π α γ γ ε λ μ ά τ ω ν Υ γ ε ί α ς & Π ρ ό ν ο ι α ς Τ μ ή μ α Φ υ σ ι κ ο θ ε ρ α π ε ί α ς Π ρ ό γ ρ α

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργικό Παιχνίδι ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ Φ.Α. Διάλεξη 3η

Δημιουργικό Παιχνίδι ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ Φ.Α. Διάλεξη 3η Δημιουργικό Παιχνίδι ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ Φ.Α. Διάλεξη 3η Σκοποί της παρουσίασης Εξέταση των προϋποθέσεων καταλληλότητας των παιχνιδιών σε σχέση με τα προγράμματα Φ.Α. Εισαγωγή στα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΕΘΟΔΟΣ SUZUKI για ΚΙΘΑΡΑ ενημερωτικό δελτίο

Η ΜΕΘΟΔΟΣ SUZUKI για ΚΙΘΑΡΑ ενημερωτικό δελτίο July 2016 SuzukiGuitarthens Τηλ.: 6948009754 Η ΜΕΘΟΔΟΣ SUZUKI για ΚΙΘΑΡΑ ενημερωτικό δελτίο Περίπου 500.000 μαθητές της μεθόδου Suzuki σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν την μελέτη σε πιάνο, βιολί, τσέλο, βιόλα,

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικοκινητική αγωγή

Μουσικοκινητική αγωγή Μουσικοκινητική Αγωγή Α εξάμηνο Θεωρία Μίχα Παρασκευή, PhD Μουσικολόγος, Μουσικοπαιδαγωγός 1 Μουσικοκινητική Αγωγή (Θ) - ΜΙΧΑ Παρασκευή 1 Μουσικοκινητική αγωγή Η μουσικότητα των ήχων και της ανθρώπινης

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ 1 of 18 4/16/2015 4:11 PM ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει διάφορες ενότητες για τα ψηφιακά παιχνίδια που παίζονται σε συσκευές κινητής τεχνολογίας και ειδικότερα

Διαβάστε περισσότερα

Κάραβαλ: Μην ξεχνάς ποτέ είναι μόνο ένα παιχνίδι

Κάραβαλ: Μην ξεχνάς ποτέ είναι μόνο ένα παιχνίδι DECEMBER 16, 2018 Κάραβαλ: Μην ξεχνάς ποτέ είναι μόνο ένα παιχνίδι Αναμφισβήτητα ένα απο τα ωραιότερα βιβλία που διάβασα τώρα στην δύση της φετινής χρονιάς, είναι το Κάραβαλ της Στέφανι Γκάρμπερ, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Επίσκεψη στο μαντείο της Δωδώνης Πώς έβλεπαν το μέλλον οι αρχαίοι; Πώς λειτουργούσε το πιο αρχαίο μαντείο της Ελλάδας; Τι μορφή, σύμβολα και ρόλο είχε ο κύριος θεός του, ο Δίας; Τι σημασία είχαν εκεί οι

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΑÏΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΑÏΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019-2020 Γνωριμία με τη μουσική μέσα από ένα περιβάλλον γεμάτο τραγούδι, κίνηση και παιχνίδι. Ξενάγηση στον όμορφο κόσμο της ορχήστρας παίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός Προγραμμάτων

Σχεδιασμός Προγραμμάτων Σχεδιασμός Προγραμμάτων Ευλυγισία & Ισορροπία Μ. Μιχαλοπούλου Δ. Π. Θράκης Διατάσεις με καρέκλα Κάθισμα σε καρέκλα και Αυτί στον ώμο (κατέβασμα του αυτιού προς τον ώμο). Το σαγόνι βλέπει τον ώμο. Κυκλικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 28-29 ΜΑΪΟΥ 2015

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 28-29 ΜΑΪΟΥ 2015 ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 28-29 ΜΑΪΟΥ 2015 Ο β κύκλος του διήμερου καλλιτεχνικού, βιωματικού σεμιναρίου «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29

Διαβάστε περισσότερα

TEACH ME TO RUN. Πρώτο Εργαστήριο Στην Ελλάδα

TEACH ME TO RUN. Πρώτο Εργαστήριο Στην Ελλάδα TEACH ME TO RUN Πρώτο Εργαστήριο Στην Ελλάδα Εισηγητές Dr. Willbour Kelsick : Ιατρός - χειροπράκτης - Ολυμπιακή ομάδα του Καναδά Robert Blast Off Esmie : Ολυμπιονίκης - δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι των δοντιών

Το παιχνίδι των δοντιών Το παιχνίδι των δοντιών Ρία Φελεκίδου Εικόνες: Γεωργία Στύλου Εκπαιδευτικό υλικό από τη συγγραφέα του βιβλίου [1] EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Διδασκαλίας. Ενότητα: Γ Γυμνασίου. Θέμα: Δραστηριότητες Παραγωγής Λόγου Διάρκεια: Μία διδακτική περίοδος. Α: Στόχοι. Οι μαθητές/ τριες:

Πρόταση Διδασκαλίας. Ενότητα: Γ Γυμνασίου. Θέμα: Δραστηριότητες Παραγωγής Λόγου Διάρκεια: Μία διδακτική περίοδος. Α: Στόχοι. Οι μαθητές/ τριες: Πρόταση Διδασκαλίας Ενότητα: Τάξη: 7 η - Τέχνη: Μια γλώσσα για όλους, σε όλες τις εποχές Γ Γυμνασίου Θέμα: Δραστηριότητες Παραγωγής Λόγου Διάρκεια: Μία διδακτική περίοδος Α: Στόχοι Οι μαθητές/ τριες: Να

Διαβάστε περισσότερα

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α Αθήνα 31-7-2012 Αρ. πρωτ. 12 Προς την Επιτροπή Ανταλλαγών Νέων Αγαπητέ Πρόεδρε Τάσο Γρηγορίου, Με την Παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εγκάρδια φιλοξενία των 4 παιδιών του Θέματός μας

Διαβάστε περισσότερα

Προπόνηση των άλλων φυσικών ικανοτήτων

Προπόνηση των άλλων φυσικών ικανοτήτων Προπόνηση των άλλων φυσικών ικανοτήτων ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ: Είναι μία ιδιότητα που βασίζεται στην κινητικότητα των αρθρώσεων. Είναι η ικανότητα εκτέλεσης κινήσεων σε μεγάλη έκταση, μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη.

Διαβάστε περισσότερα

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου 26 28 Ιουλίου 2018 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στο μικρό και πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου ένα μουσικό φεστιβάλ, με καλεσμένους νέους και γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής. Σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Αποδεδειγμένα από ειδικούς και έρευνες, η καλύτερη προστασία απέναντι στο άγχος και την πίεση της καθημερινότητας είναι η άσκηση. Η προσωπική άσκηση

Αποδεδειγμένα από ειδικούς και έρευνες, η καλύτερη προστασία απέναντι στο άγχος και την πίεση της καθημερινότητας είναι η άσκηση. Η προσωπική άσκηση 1. 2. 3. 4. 5. Αποδεδειγμένα από ειδικούς και έρευνες, η καλύτερη προστασία απέναντι στο άγχος και την πίεση της καθημερινότητας είναι η άσκηση. Η προσωπική άσκηση του καθενός μειώνει την ένταση του άγχους

Διαβάστε περισσότερα

Η χρήση του εκπαιδευτή διάθεσης και μάθησης ISONO σας υποστηρίζει στην ξεδίπλωση του ψυχικού δυναμικού σας και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας.

Η χρήση του εκπαιδευτή διάθεσης και μάθησης ISONO σας υποστηρίζει στην ξεδίπλωση του ψυχικού δυναμικού σας και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας. ΔΥΝΑΜΗ & ΗΡΕΜΙΑ Πολλά στη ζωή και τα βιώματά μας μάς δυσκολεύουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης των απαιτήσεων της καθημερινότητάς μας με ηρεμία. Μόνο όποιος έχει, με την πραγματική σημασία της λέξης, αυτογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια Με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Κουκλοθέατρο ΑΝΕΜΗ παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια H πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά, σας υπόσχονται μια μοναδική παράσταση κουκλοθεάτρου με

Διαβάστε περισσότερα

μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου

μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου Δύο Σε μια σπουδαία αρχαία πόλη που την έλεγαν Ουρούκ, ζούσε ένας νεαρός βασιλιάς, ο Γκιλγκαμές. Πατέρας του Γκιλγκαμές ήταν ο βασιλιάς Λουγκαλμπάντα και μητέρα του η

Διαβάστε περισσότερα

GROUP FITNESS PROGRAM CHRISTMAS 2012 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 24/12/2012-29/12/2012

GROUP FITNESS PROGRAM CHRISTMAS 2012 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 24/12/2012-29/12/2012 MONDAY / ΔΕΥΤΕΡΑ 24 GROUP FITNESS PROGRAM CHRISTMAS 2012 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 24/12/2012-29/12/2012 TUESDAY / ΤΡΙΤΗ 25 WEDNESDAY / ΤΕΤΑΡΤΗ 26 THURSDAY / ΠΕΜΠΤΗ 27 FRIDAY / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 SATURD 09:00-09:50 PILATES

Διαβάστε περισσότερα

«Το κορίτσι με τα πορτοκάλια»

«Το κορίτσι με τα πορτοκάλια» «Το κορίτσι με τα πορτοκάλια» «Κάθεσαι καλά, Γκέοργκ; Καλύτερα να καθίσεις, γιατί σκοπεύω να σου διηγηθώ μια ιστορία για γερά νεύρα». Με αυτόν τον τρόπο ο συγγραφέας του βιβλίου αρχίζει να ξετυλίγει το

Διαβάστε περισσότερα

Στόχοι στα γυμναστήρια

Στόχοι στα γυμναστήρια Στόχοι στα γυμναστήρια Γιάννης Θεοδωράκης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΕΓΒΕ Οκτώβριος 2004 ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ Ιδιοκτήτης: Τι θέλουν οι πελάτες μου; Γυμναστής: Τι θέλουν οι ασκούμενοί μου; Πελάτης: Τιθέλωαπότογυμναστήριοως

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΑΝΤΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟ ΜΑΡΙΑ ΧΟΚΑΡ ΤΑΪΜΟΥΡ ΑΛΙ ΠΑΠΑ ΑΝΙΣΑ «Η ποδηλασία φέρνει μεγαλύτερη ισορροπία, οι ορμόνες που προκαλούν στρες μειώνονται και

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V SAGOSKATT Τα παιδιά ζωγραφίζουν για καλό σκοπό

Inter IKEA Systems B.V SAGOSKATT Τα παιδιά ζωγραφίζουν για καλό σκοπό SAGOSKATT 2017 Τα παιδιά ζωγραφίζουν για καλό σκοπό Στηρίζουμε το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξη Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η IKEA διοργάνωσε διαγωνισμό ζωγραφικής λούτρινων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ Άνθη ανάκατα και χιόνι Τις αμυγδαλιές φορτώνει. Κούτσα κούτσα κατεβαίνει, όλη η πλάση τον προσμένει! Μήνυμα πως δεν αργεί, φτάνει η Άνοιξη στη γη. Στο

Διαβάστε περισσότερα

Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή. της παρουσίασης. «Μαθαίνω για τη Σωματική Δραστηριότητα» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού

Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή. της παρουσίασης. «Μαθαίνω για τη Σωματική Δραστηριότητα» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή της παρουσίασης «Μαθαίνω για τη Σωματική Δραστηριότητα» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού Διαφάνεια 1: Η παρουσίαση έχει ως σκοπό να ενημερώσει τα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό.

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Το μαγικό βιβλίο Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια γοργόνα μέσα στα καταγάλανα νερά. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και γίνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Τα Οφέλη των Προσαρμοσμένων Διατάσεων σε Καρέκλα στη Διάθεση Γυναικών με Ήπια Νοητική Διαταραχή

Τα Οφέλη των Προσαρμοσμένων Διατάσεων σε Καρέκλα στη Διάθεση Γυναικών με Ήπια Νοητική Διαταραχή Τα Οφέλη των Προσαρμοσμένων Διατάσεων σε Καρέκλα στη Διάθεση Γυναικών με Ήπια Νοητική Διαταραχή Δημακοπούλου Ε., Καρυδάκη Μ., Αποστολόπουλος Ξ., Βλαχογιάννη Α., Παπαγιάννη Μ. Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ FACE PAINTING 16:00-21:00 ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ 16:00-21:00 ΜΑΣΚΟΤ 16:00-21:00 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 16:00-21:00 CAPTAIN JACK SPARROW 16:00-20:00 Ο Simon Newton επίσημος

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ. Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου. - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία)

ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ. Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου. - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία) ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου Παρασκευή 20 Ιουνίου - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία) Οι Light in Babylon αποτελούν ένα «πολυεθνικό»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΕΙ

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΕΙ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο βασιλιάς των αθλημάτων σε περιμένει να ανακαλύψεις το ταλέντο σου. Δύναμη, ευλυγισία, ταχύτητα, αντοχή πειθαρχία, συνεργασία, ευγενή άμιλλα είναι τα σωματικά και κοινωνικά οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥΛΕΑ Μια μέρα στο παιδικό σταθμό «Το παιχνίδι της χαράς» Στο παιχνίδι της χαράς υπάρχει ένα περιβάλλον όπου παρέχει στα παιδιά ασφάλεια, φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ & ΚΑΡΔΙΑ

29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ & ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΚΠ/ΚΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ e-mail: nikitpapa@yahoo.gr (ΑΡΘΡΟ) 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ & ΚΑΡΔΙΑ Σεπτεμβρίου Κάθε χρόνο από το 1999, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καρδιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Μιλώντας με τα αρχαία Μέσα στο μουσείο θα συναντήσετε παράξενα αντικείμενα άλλων εποχών. Μπορείτε να τα κάνετε να μιλήσουν για πανάρχαιους ανθρώπους και πολιτισμούς; Πάρτε φακούς, μέτρα, μολύβι και χαρτί

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive.com Ο Ρόλος του Εκπαιδευτικού Στηρίζει τους μαθητές στην αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

«Το δωμάτιο»: Οσκαρικό ρεσιτάλ σε 10 τετραγωνικά

«Το δωμάτιο»: Οσκαρικό ρεσιτάλ σε 10 τετραγωνικά «Το δωμάτιο»: Οσκαρικό ρεσιτάλ σε 10 τετραγωνικά Από Γιάγκο Αντίοχο - 02/02/2016 Η υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ μεταφορά του «Δωματίου» της Έμα Ντόναχιου στη μεγάλη οθόνη, που βγαίνει στις αίθουσες την επόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια από άτομα που παρακολούθησαν την παράσταση

Σχόλια από άτομα που παρακολούθησαν την παράσταση Σχόλια από άτομα που παρακολούθησαν την παράσταση «Η παράσταση σας ήταν ΤΕΛΕΙΑ! Μου άρεσε πάρα πολύ και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ταλέντο σου και το ενδιαφέρον που δείχνεις για την υγεία των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ Οι 300 του. Λεωνίδα. και οι επτακόσιοι Θεσπιείς. Κείμενα: Αναστασία Δ. Μακρή Εικόνες: Μιχάλης Λουκιανός

ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ Οι 300 του. Λεωνίδα. και οι επτακόσιοι Θεσπιείς. Κείμενα: Αναστασία Δ. Μακρή Εικόνες: Μιχάλης Λουκιανός 1 ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ Οι 300 του Λεωνίδα και οι επτακόσιοι Θεσπιείς Κείμενα: Αναστασία Δ. Μακρή Εικόνες: Μιχάλης Λουκιανός Επιστημονικός σύμβουλος έκδοσης Ξανθή Προεστάκη Δρ Αρχαιολογίας και Ιστορίας της

Διαβάστε περισσότερα

Το ΒΗΜΑ, 20/05/2007, Σελ.: C06

Το ΒΗΜΑ, 20/05/2007, Σελ.: C06 Το ΒΗΜΑ, 20/05/2007, Σελ.: C06 φεστιβάλ Ντενίς Γκρέιβς "Το θέατρο είναι καταπληκτικό, αλλά το όλο εγχείρημα έχει τα ρίσκα του..." Η διάσημη αμερικανίδα μεσόφωνος μιλάει για τη θρυλική ηρωίδα του Μπιζέ

Διαβάστε περισσότερα

πτώσεων [Strength and balance exercises to prevent falls]

πτώσεων [Strength and balance exercises to prevent falls] Ασκήσεις ενδυνάµωσης και ισορροπίας για πρόληψη πτώσεων [Strength and balance exercises to prevent falls] Καλώς ήλθατε στο πρόγραµµα! [Welcome to the program!] Οι ασκήσεις αυτές έχουν επιλεγεί για να σας

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Θεοδωράκης (2010). ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Γιάννης Θεοδωράκης (2010). ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Γιάννης Θεοδωράκης (2010). ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Πολύ συχνά, τα άτομα, παρατηρώντας τους άλλους, εντοπίζουν υπερβολές και ακρότητες στις συμπεριφορές τους. Παρατηρούν υπερβολές στους χώρους της εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Tαντρα Γιόγκα Εξέλιξη μέσα από την έκσταση. Το σεμινάριο, απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια, όσο και σε singles. Θα προφέρει:

Tαντρα Γιόγκα Εξέλιξη μέσα από την έκσταση. Το σεμινάριο, απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια, όσο και σε singles. Θα προφέρει: Tαντρα Γιόγκα Εξέλιξη μέσα από την έκσταση Το σεμινάριο, απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια, όσο και σε singles. Θα προφέρει: - Τεχνικές για την ενίσχυση της πόλωσης και του πάθους στο ζευγάρι - Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για υγιή και ισορροπημένη άσκηση από τον personal trainer και σχεδιαστή της σειράς λειτουργικών οργάνων προπόνησης MPF

Συμβουλές για υγιή και ισορροπημένη άσκηση από τον personal trainer και σχεδιαστή της σειράς λειτουργικών οργάνων προπόνησης MPF mpfexperience.gr Συμβουλές για υγιή και ισορροπημένη άσκηση από τον personal trainer και σχεδιαστή της σειράς λειτουργικών οργάνων προπόνησης MPF Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι δεν γυμνάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Westin Kids Club - Tennis Academy Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Για ακόμη μια φορά το παιδικό Club του ξενοδοχείου The Westin Athens θα παραμείνει ανοιχτό και τους χειμερινούς μήνες περιμένοντας να

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ Ημερομηνία 01/12/2016 Μέσο Συντάκτης Link plusmag.gr Αλεξάνδρα Παναγοπούλου http://www.plusmag.gr/article/%ce%93%ce%b9%ce%b1_%ce%b5%ce%bc%ce%b D%CE%B1_%CE%B7_%CE%A0%CF%84%CF%81%CE%B1_%CE%B5%CE%BD%CE%B1%

Διαβάστε περισσότερα

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο.

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. Μασάζ για λαιμό και ώμο Οδηγίες χρήσης Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. -Δυναμικό drum-massage

Διαβάστε περισσότερα

1o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Τίτλος της έρευνας Λάτιν (χορός) ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΑΞΗ:Γ3 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019

1o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Τίτλος της έρευνας Λάτιν (χορός) ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΑΞΗ:Γ3 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 1o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Τίτλος της έρευνας Λάτιν (χορός) ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΑΞΗ:Γ3 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 Χοροί της Λατινικής Αμερικής ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Ο χορός λάτιν έχει την καταγωγή του από τη λατινική

Διαβάστε περισσότερα

Ο δάσκαλος που με εμπνέει

Ο δάσκαλος που με εμπνέει Είναι πολύ σημαντικό για μένα η δασκάλα που μου κάνει μάθημα να με εμπνέει, γιατί έτσι θα ενδιαφέρομαι περισσότερο για τα μαθήματά μου και θα προσπαθώ να γίνομαι κάθε φορά καλύτερη. Θα προτιμούσα η δασκάλα

Διαβάστε περισσότερα

«Tο ανθρώπινο βρέφος έχει μόνο μία ανάγκη αφού γεννηθεί: έναν τρυφερό γονέα» Dr James Kimmei, Αμερικανός κλινικός ψυχολόγος και ψυχοθεραπευτής

«Tο ανθρώπινο βρέφος έχει μόνο μία ανάγκη αφού γεννηθεί: έναν τρυφερό γονέα» Dr James Kimmei, Αμερικανός κλινικός ψυχολόγος και ψυχοθεραπευτής «Tο ανθρώπινο βρέφος έχει μόνο μία ανάγκη αφού γεννηθεί: έναν τρυφερό γονέα» Dr James Kimmei, Αμερικανός κλινικός ψυχολόγος και ψυχοθεραπευτής «Οι γονείς που είναι τρυφεροί δημιουργούν σχέση στοργής και

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτό Σχολείο

Ανοικτό Σχολείο Νέοι δρόμοι για την ένταξη Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Tοπική Kοινωνία New channels for the integration of Third Country Nationals in the Local Community Ανοικτό Σχολείο 2016-2017 για παιδιά, εφήβους και

Διαβάστε περισσότερα

Angry Birds Stella 2009 2014 Rovio Entertainment Ltd. All Rights Reserved.

Angry Birds Stella 2009 2014 Rovio Entertainment Ltd. All Rights Reserved. Η Στέλλα και οι φίλες της πάντα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρίσκουν όχι μόνο δημιουργικές αλλά και αστείες λύσεις στα προβλήματά τους. Όλες τους έχουν ως κύριο σκοπό να προστατέψουν τη φιλία τους

Διαβάστε περισσότερα

Μοντεσσόρι: Ένας κόσμος επιτευγμάτων. Το πρώτο μου βιβλίο για τα. Χρώματα. με πολλά φανταστικά αυτοκόλλητα

Μοντεσσόρι: Ένας κόσμος επιτευγμάτων. Το πρώτο μου βιβλίο για τα. Χρώματα. με πολλά φανταστικά αυτοκόλλητα Μοντεσσόρι: Ένας κόσμος επιτευγμάτων Το πρώτο μου βιβλίο για τα Χρώματα με πολλά φανταστικά αυτοκόλλητα ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Η απόκτηση μιας δεξιότητας ή η ανάπτυξη της γνώσης απαιτεί ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» - Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» - Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» - Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού Πειραιώς 254, 177 78, Ταύρος tel: +30 212 254 0000 Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού καλωσορίζει

Διαβάστε περισσότερα

Λύκειο Βεργίνας (πιλοτική εφαρμογή) Διδάσκουσα: Σκεύη Βενιζέλου Υπεύθ. λειτουργός Π.Ι.: Μ. Παπαλεοντίου 15 Φεβρουαρίου 2013

Λύκειο Βεργίνας (πιλοτική εφαρμογή) Διδάσκουσα: Σκεύη Βενιζέλου Υπεύθ. λειτουργός Π.Ι.: Μ. Παπαλεοντίου 15 Φεβρουαρίου 2013 Λύκειο Βεργίνας (πιλοτική εφαρμογή) Διδάσκουσα: Σκεύη Βενιζέλου Υπεύθ. λειτουργός Π.Ι.: Μ. Παπαλεοντίου 15 Φεβρουαρίου 2013 Προφίλ μαθητών: αγόρια και κορίτσια ηλικίας 15-19 ετών, κυρίως από Ρουμανία,

Διαβάστε περισσότερα

Μένει στη Φοιτητική Εστία και εκεί έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με τους Λουίς Μπουνιουέλ, Σαλβαδόρ Νταλί, Μιγέλ Ουναμούνο και άλλους.

Μένει στη Φοιτητική Εστία και εκεί έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με τους Λουίς Μπουνιουέλ, Σαλβαδόρ Νταλί, Μιγέλ Ουναμούνο και άλλους. ΛΟΡΚΑ ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΓΚΑΡΘΙΑ Ο Φρεντερίκο Γκαρθία Λόρκα γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1898. Ο πατέρας του ήταν πλούσιος κτηματίας και η μητέρα του δασκάλα. Από τους πρώτους μήνες της ζωής του υπέστη την ταλαιπωρία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ι. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ι. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ι. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής θα διδάσκεται από φέτος στην Ε και Στ Δημοτικού. Πρόκειται για μάθημα βιωματικού χαρακτήρα, με κύριο

Διαβάστε περισσότερα