Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES ( διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:"

Transcript

1 Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική και τεχνική στήριξη- τόσο µε τους επαγγελµατίες χρήστες όσο και µε το καταναλωτικό κοινό της Ελληνικής και Κυπριακής Επικράτειας, στο χώρο της Υγείας, Άσκησης, ιατροφής και Ευεξίας. Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES ( διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: 1ον) SCIENCE TECHNOLOGIES ( : δραστηριότητες που αφορούν επαγγελµατίες χρήστες σε µηχανικό εξοπλισµό ή λογισµικές εφαρµογές, το δίκτυο λιανικής (POS) και τη λιανική. Η Science Technologies έχει πλέον καθιερωθεί, µε µια σειρά προϊόντων στις ακόλουθες κατηγορίες: Α) Έλεγχος Σύστασης σώµατος, Β) Έλεγχος Βάρους σώµατος και ιαιτολογική υποστήριξη, Γ) Άσκηση και Αθλητισµός, ) Αξιολόγηση Φυσικής Κατάστασης, Ε) Σωµατική και Ψυχική Ευεξία, ΣΤ) Μονάδα Φροντίδας Υγείας Ζ) ιαγνωστικά Συστήµατα, και, Η) Λογισµικές Εφαρµογές που υποστηρίζουν τα παραπάνω, όπως και µηχανογράφηση οργανισµών και επαγγελµατικών χώρων 2ον) SCIENCEWEB ( διαδικτυακές υπηρεσίες για τους επαγγελµατίες και όχι µόνο, στους τοµείς άσκησης και διατροφής (διαδικτυακά σεµινάρια, επιστηµονική ενηµέρωση κ.α.) 3ον) SCIENCEMARKET ( πλατφόρµα ηλεκτρονικού εµπορίου, µε πολλά προϊόντα κι αποτελεσµατικό επίπεδο εξυπηρέτησης για το καταναλωτικό κοινό. -> Βρείτε µας στο Facebook, στο page " SCIENCE TECHNOLOGIES " ( γίνετε µέλος και µπείτε στον κόσµο της Science Technologies, µε πολλές εκπλήξεις-κληρώσεις-δυνατότητες!

2 Ο οργανισμός Science Technologies με το ξεκίνησε μια νέα δραστηριότητα στο χώρο της διαδικτυακής επιστημονικής ενημέρωσης και επιμόρφωσης γύρω από την άσκηση και τη διατροφή και δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να αποκτήσουν και να εφαρμόσουν τη γνώση τους στην καθημερινή επαγγελματική τους πρακτική Ελάτε μέσω του υπολογιστή σας σε επαφή με θέματα που απευθύνονται στον επαγγελματικό σας τομέα, με πρότυπες διαδικτυακές υπηρεσίες και προϊόντα, όπως: διαδικτυακά σεμινάρια, συνεχή και κατανοητή επιστημονική ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας καθημερινότητα, άρθρα γνώσης, online συνεντεύξεις με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου σας, παρουσίαση τεχνολογικών εφαρμογών, εξειδικευμένα βιβλία και προϊόντα, πρόσβαση σε χρήσιμες ιστοσελίδες, ειδησεογραφία, φόρουμ συζητήσεων κ.α. Εγγραφείτε στο ως απλό μέλος (δωρεάν) ή ως συνδρομητής (με οικονομικό κόστος) για να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του site μας, εκπτώσεις και προσφορές σε διαδικτυακά σεμινάρια και προϊόντα καθώς και συνεχή ενημέρωση για τις ανανεωμένες πληροφορίες του Επισκεφτείτε το site μας και ενημερωθείτε από το χώρο σας εύκολα και γρήγορα! Το διαθέτει σύγχρονο design, λειτουργική δομή με θεματικές ενότητες και πολλές δυνατότητες και παροχές Μάθετε για τα διαδικτυακά σεμινάρια στους χώρους των fitness & personal training, ποδοσφαίρου, basket, volley, διατροφής, αισθητικής

3 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ Δερμοαναλυτής - Ανάλυση χαρακτηριστικών δέρματος Softplus Callegari Η σειρά οργάνων SOFT αποτελείται από συστήματα αξιολόγησης του προφίλ του δέρματος ειδικά κατασκευασμένα για επαγγελματίες χρήστες που στοχεύουν στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών. Το Soft plus αποτελεί μοναδικό σύστημα δημιουργίας προφίλ ομορφιάς όπου τοποθετώντας απλά τον αναλυτή επάνω στο δέρμα πραγματοποιεί μια πλήρη εξέταση του δέρματος, μέσω τεστ σε: ενυδάτωση, λιπαρότητα, ελαστικότητα, μελανίνη, ph, θερμοκρασία, που μπορούν να εξεταστούν ξεχωριστά ή να συνδυαστούν σε συνδυασμένο πρόγραμμα: προσώπου, τριχωτού κεφαλής, χεριών, ανεκτικότητας έκθεσης σε ήλιο, σώματος, κυτταρίτιδας, αντιγήρανσης, λειζερ, ευαισθησίας δέρματος. Τα αποτελέσματα για τα προγράμματα αποθηκεύονται ή και τυπώνονται αυτόματα παρέχοντας στους συμβούλους τις τιμές και ανάλυση και οδηγίες ώστε να επισημάνουν τις καλλυντικές ανάγκες των πελατών σε δευτερόλεπτα. Με μικροκάμερα (x10-400) για αναλύσεις σε δέρμα (ρυτίδες, πώροι, απόχρωση, κερατίνη, μικροκυκλοφορία) & κεφαλή (πιτυρίδα, πυκνότητα, διάμετρο τρίχας) Συνδέεται για προβολή και σε εξωτερική οθόνη. Menu και σε ελληνικά! Εκδόσεις: - basic: 3 αισθητήρες κατ επιλογήν (από ενυδάτωση, λιπαρότητα, ελαστικότητα, μελανίνη, ph) - Standard: 5 αισθητήρες - Medium: 5 αισθητήρες και αισθητήρας θερμοκρασίας - Top: 5 αισθητήρες και αισθητήρας θερμοκρασίας & μικροκάμερα * Βάση δεδομένων για τη διαχείριση των προιόντων εταιρείες, τύποι, και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν (τιμή, εικόνα, περιγραφή, κ.λπ.) Ανάλογα με το αποτέλεσμα γίνεται πρόταση προιόντος Μεμονωμένοι αισθητήρες για γρήγορη μέτρηση σε: - ενυδάτωση (mini One) - μελανίνη (mini Two) - λιπαρότητα (mini Four) με πλήρες manual και ερμηνεία αποτελεσμάτων Έλεγχος ποιότητας ζωής και ευεξίας Celluscan Callegari Το Celluscan έχει σχεδιαστεί για τους συμβούλους ευεξίας και ομορφιάς και παρέχει αποτελέσματα για την κυτταρίτιδα και την κατακράτηση νερού στην περιοχή των μηρών σε λίγα λεπτά. Αφού απαντηθεί ένα ερωτηματολόγιο, εκτελείται μια σειρά 40 μετρήσεων στο μηρό μέσω ενός αναλυτή υπέρυθρης τεχνολογίας (και της πρόσθετης ζώνης Celluscan) που μετρά τις μικρές διαφοροποιήσεις της θερμοκρασίας σε μια δεδομένη περιοχή του μηρού.

4 Βιοχημικός αναλυτής αίματος Callegari Τα όργανα CR3000 διαθέτουν πιστοποίηση CE και IVD (πιστοποίηση για συστήματα «αυτοεξέτασης») κάτι που επιβεβαιώνει την απλότητα στην χρήση των αναλυτών αυτών. Η σειρά CR3000 συνοδεύεται από τη λογισμική εφαρμογή LifeStat. Με τη βοήθεια κι ενός ερωτηματολογίου που απαντάει ο εξεταζόμενος, γίνεται κατανόηση των παραγόντων κινδύνου που συνδέονται με τον τρόπο ζωής και τις διατροφικές συνήθειες των ασθενών και υποδεικνύονται ποια τεστ ελέγχου είναι απαραίτητα για τους ασθενείς. Γίνονται 10/13/14 μετρήσεις ανάλογα με το μοντέλο: CR3000 ΤR: οξειδωτικό stress και αντιοξειδωτική ικανότητα, Συνολική χοληστερόλη, HDL-LDL, Τριγλυκερίδια (Λιπιδαιμικό προφίλ), ερυθροκύτταρα, αιμοσφαιρίνη, αιματοκρίτης, γλυκόζη αίματος CR3000 RC: ό,τι το TR, + γαλακτικό, ουρικό οξύ και γλυκόζη ούρων CR3000 RCH: ό,τι το RC,+ γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη. CR3000 TG: αναλυτής ελέγχου λειτουργίας ήπατος Μέτρηση AST, ALT (αλανίνη και ασπαρτική αμινοτρανσφεράση) αίματος και της αναλογίας τους που διακρίνει αίτια ηπατικής βλάβης. Όταν η αναλογία AST/ALT είναι μικρότερη του 1, είναι πιο πιθανή η ιογενής ηπατίτιδα, ενώ μεγαλύτερη από 2, η αλκοολική ηπατίτιδα Έλεγχος οξειδωτικού stress Formplus & FormOx Callegari Tο Form plus με το λογισμικό του παρέχει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της ισορροπίας οξειδωτικών/αντιοξειδωτικών του οργανισμού, τις διατροφικές ανάγκες των ασθενών καθώς και τις πιθανές αντιοξειδωτικές στρατηγικές. Τόσο το FORT (Free Oxygen Radicals Testing) -δείκτης της οξειδωτικής ζημίας- όσο και το FORD (Free Oxygen Radical Defence) -για την αντιοξειδωτική ικανότηταείναι τεστ που έχουν αναπτυχθεί για να παρέχουν στους φορείς υγειονομικής φροντίδας ιδιαίτερα αξιόπιστες, γρήγορες και φιλικές προς το χρήστη μεθόδους για την ολοκληρωμένη αξιολόγηση του οξειδωτικού στρες χρησιμοποιώντας μόνο μία σταγόνα αίματος. Επίσης εκτελεί μετρήσεις για: ουρικό οξύ, αιμοσφαιρίνη και αιματοκρίτη. - Η συσκευή ανάλυσης Form Ox εκτελεί το FORT τεστ (προσδιορισμός της ζημιάς που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες) Συσκευή Φυγοκέντρισης Centrifuge Για τις μετρήσεις των παραμέτρων: FORD (αντιοξειδωτική ικανότητα), FORT (οξειδωτικό στρες), ουρικού οξέος και χοληστερόλης Λογισμικό πρόγραμμα Lifestat Ερωτηματολόγιο για πρόταση μετρήσεων, πελατολόγιο, αποθήκευση αποτελεσμάτων, στατιστικά. αξιολόγηση του καρδιαγγειακού κινδύνου κ.α. Για όλες τις εκδόσεις CR3000, και το Form plus Αναλυτές Αίματος: ACCUTREND Plus- cobas ( χοληστερόλη γλυκόζη τριγλυκερίδια γαλακτικό οξύ ) Επιτόπου διάγνωση για την ποσότητα χοληστερόλης, γλυκόζης τριγλυκεριδίων, ή και γαλακτικού οξέος στο αίμα. Απαραίτητο εργαλείο για εξεταζόμενους που έχουν αυξημένο κίνδυνο καρδιοπαθειών, διαβήτη ή άλλων παθήσεων.

5 Έλεγχος φλεβικής ανεπάρκειας Pletix Callegari Η πληθυσμογραφία με αντανάκλαση φωτός επιτρέπει τη μέτρηση των μεταβολών στον όγκο που παρατηρείται σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος με κάθε καρδιακό κτύπο ως αποτέλεσμα του «γεμίσματός» της και βασίζεται στην αρχή ότι ο βαθμός του φωτός που αντανακλάται από το δέρμα είναι ανάλογος με την ποσότητα της αιμοσφαιρίνης. Η αντανάκλαση του φωτός θα είναι ελάχιστη σε συνθήκες μέγιστου αγγειακού «αδειάσματος» ενώ η ίδια αντανάκλαση θα είναι μέγιστη σε συνθήκες μέγιστου αγγειακού «γεμίσματος». Το Pletix έτσι ελέγχει τη φλεβική επαναφορά, και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις γυναίκες άνω των 25 και τους άνδρες άνω των 50 ετών, και φυσικά όσες και όσους ακόμα έχουν συμπτώματα με κουρασμένα και «βαριά» πόδια. Αποτελεί την πρώτη συσκευή που έχει σχεδιαστεί να βοηθά τους χειριστές του στην πρόληψη, διαχείριση και έλεγχο της κατάστασης των πελατών. Ζυγοί και αναστημόμετρα Ζυγοί κολωνάτοι Charder και αναστημόμετρο Για ζύγιση μέχρι 300 κιλά, κολωνάτοι ζυγοί με προαιρετικό αναστημόμετρο Αναλογικό ή ψηφιακό προσαρμοζόμενο αναστημόμετρο για ύψος μέχρι 2,10μ Ζυγοί δαπέδου Charder Για ζύγιση μέχρι 300 κιλά όπως και για 250 κιλά, απλός ή με ασύρματη αποσπώμενη οθόνη, και εκτύπωση σε PC ή θερμικό εκτυπωτή Ζυγοί βρεφικοί Charder - και αναστημόμετρο Για ζύγιση μέχρι 20 κιλά και διαβάθμιση 10 ή 20 γραμμαρίων Αναστημόμετρο μέχρι 1μ, με διαβάθμιση ανά χιλιοστό Ζυγοί αναπηρικοί Charder Για ζύγιση μέχρι 200 κιλά, σε καθήμενη θέση, μεταφορά δεδομένων σε PC και εκτύπωση σε θερμικό εκτυπωτή Ζυγοί λιπομετρητές Charder MBF6000: Φορητή ζυγαριά με φορητή οθόνη αποτελεσμάτων MBF6010: Οθόνη επάνω σε κολώνα με δυνατότητα τοποθέτησης και αναστημόμετρου Εύρος μέτρησης: 300 κιλά, ανα 100γρ. διαβάθμιση Σύνδεση με προαιρετικό θερμικό εκτυπωτή Εκτύπωση αποτελεσμάτων με ημερομηνία και ώρα μέτρησης, σωματότυπο, φύλο, ηλικία, ύψος, βάρος, BMI, βασικό ρυθμό μεταβολισμού, % λίπους, μάζα λίπους, άλιπη μάζα, σύνολο νερού σώματος και αγωγιμότητα

6 Ζυγοί επιδαπέδιοι -απλοί Ελέγξτε το βάρος σας με τους απλούς καλαίσθητους ζυγούς δαπέδου της σειράς Oserio, κατάλληλους για κάθε χώρο, σε διάφορα χρώματα. Ζύγιση μέχρι 150 κιλά Ζυγοί επιδαπέδιοι -ΒΜΙ Υπολογίστε επιπλέον τον Δείκτη Σωματικής Μάζας και μια σειρά άλλων παραμέτρων. Αποθηκεύονται τα στοιχεία έως 4 χρηστών. Λιπομετρητές δαπέδου Αναλυτές βιοηλεκτρικής αγωγιμότητας με δυνατότητα μέτρησης του σωματικού βάρους, ανάλυσης του σωματικού λίπους, του ποσοστού νερού στο σώμα, της μυϊκής μάζας και του βάρους των οστών. Μπορούν να αποθηκεύσουν σετ δεδομένων και μετρήσεων χρηστών. Αναστημόμετρο Φορητό αναστημόμετρο με εύρος μέτρησης από εκατοστά και κλίμακα 0,1 εκ. Αποσυναρμολογείται σε 4 κομμάτια και αποθηκεύεται με τη βάση για τα πόδια. Είναι ακριβές, ανθεκτικό κι ελαφρύ. Με πρόσθετη στήριξη για μέτρηση δίπλα σε τοίχο Ζυγοί Seca Ζυγοί κολωνάτοι SECA με αναστημόμετρο Ζυγοί αναλογικοί ψηφιακοί ωρολογιακοί. Συστήματα ηλεκτρονικής ζυγαριάς με αναστημόμετρο ακριβείας είναι κατάλληλο για γιατρούς, νοσοκομεία, κλινικές ελέγχου βάρους, κέντρα αδυνατίσματος, εργομετρικά κέντρα, γυμναστήρια, χώρους άθλησης. Τα βάρη μετακινούνται έως ότου οι 2 εγκοπές χρωμίου να είναι σε πλήρη ισορροπία. Για μέγιστο βάρος: κιλά, διαβάθμιση ανα γραμ. και προσθήκη αναστημομετρου SECA Ζυγοί ψηφιακοί ή μηχανικοί, δαπέδου SECA Όλες οι ζυγαριές έχουν εγκριθεί για ιατρική χρήση στην Ε.Ε., έχουν βαθμονομηθεί σύμφωνα με την κατηγορία ακριβείας ΙIΙΙ της οδηγίας της Ευρωπαϊκής κοινότητας και πληρούν τις προδιαγραφές της οδηγίας μη αυτόματων ζυγαριών ιατρικών εφαρμογών υπ αρ. 90/384/EEC και της οδηγίας 93/42/EEC που διέπουν τα ιατρικά προϊόντα.

7 Πιεσόμετρα ACCOSON Ανεροειδές πιεσόμετρο Σχεδιασμένο για χρήση χωρίς βοήθεια από άλλο άτομο και δυνατότητα χειρισμού με ένα χέρι για δεξιόχειρα. Η περιχειρίδα διαθέτει ενσωματωμένο στηθοσκόπιο. Ολοκληρωμένο σύστημα φουσκώματος χωρίς λάτεξ. Διατίθεται σε τσαντάκι. Κατασκευασμένο στην Αγγλία και πιστοποιημένο για ακρίβεια σύμφωνα με την οδηγία BSEN Πιεσόμετρο Greenlight Το μοντέλο greenlight 300 διατίθεται ως επιτραπέζιο μοντέλο με σετ εγκατάστασης σε τροχήλατη βάση ή σε τοίχο να διατίθενται ως έξτρα. Υδραργυρικό πιεσόμετρο Με ελαφριά θήκη από κράμα μετάλλου, άθραυστος πλαστικός σωλήνας μανόμετρου με βαλβίδα απομόνωσης δοχείου υδραργύρου, Περιστρεφόμενοι αρμοί από ατσάλι, Εύρος μέτρησης από 0-300mmHg Διατίθεται με περιχειρίδα σε μέγεθος ενήλικα και κλείσιμο με βέλκρο. Κατασκευασμένο στην Αγγλία, πιστοποιημένο για ακρίβεια (BSEN ) Πιεσόμετρα ηλεκτρονικά Πιεσόμετρο βραχίονα και πιεσόμετρο καρπού Οι συσκευές χρησιμοποιούν την ταλαντοσιµετρική μέθοδο μέτρησης (oscillometric) για τη μέτρηση της συστολικής και διαστολικής πίεσης καθώς και της καρδιακής σας συχνότητας. Αφού ολοκληρωθεί η κάθε μέτρηση, η οθόνη θα δείξει αυτόματα κατάταξη σε μπάρα που αντιστοιχεί και στο επίπεδο της πίεσης. Λιπομετρητές - Δερματοπτυχόμετρα Δερματοπτυχόμετρο SLIM GUIDE Είναι το πιο αξιόπιστο από τα πλαστικά δερματοπτυχόμετρα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Έχει μεγάλη ακρίβεια μέτρησης: ±1 χιλιοστό. Είναι πολύ αξιόπιστο σε επαναλαμβανόμενες μετρήσεις. Έχει άνοιγμα 80 (μέχρι και 87) χιλιοστών. Δερματοπτυχόμετρο HOLTAIN Για την ακριβή μέτρηση του υποδόριου ιστού, έχει σχεδιαστεί σε στενή συνεργασία με το London University Institute of Child Health, και περιλαμβάνει τις συνιστώμενες οδηγίες για χρήση τέτοιων μετρήσεων. Εύρος μέτρησης έως 45 χιλιοστά, διαβάθμιση: 0,2χιλ. Καθαρό βάρος: 0.4 kgr. Διατίθεται σε δερμάτινη θήκη. Δερματοπτυχόμετρο LAFAYETTE Δερματοπτυχόμετρο με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Έχει πολύ μεγάλη αξιοπιστία σε επαναλαμβανόμενες μετρήσεις, μεγάλο άνοιγμα 100 χιλιοστών που το κάνει να ξεχωρίζει και να μπορεί να μετρήσει δερματοπτυχή σε πολύ παχύσαρκα άτομα, και πίεση ελατηρίου 10gr/mm².

8 Αγωγιμόμετρα MALTRON BF-900 Ένα ασφαλές και εύχρηστο εργαλείο που διαχωρίζει ταχύτατα το βάρος σας σε λίπος, άλιπο βάρος και νερό. Αποτελεί μία γρήγορη, έμμεση και οικονομική μέθοδο προσδιορισμού της σωματικής σύστασης τόσο σε κλινικούς όσο και σε καθημερινούς χώρους. Βιοηλεκτρική αγωγιμότητα με συχνότητα απλής μορφής (single frequency) 50 KHz (Kilo Hertz). Κλίμακα διαβάθμισης αντίστασης από Ohms, και ακρίβειά ±1% (±4 Ohms). Το ηλεκτρικό ρεύμα που διοχετεύεται στο σώμα είναι της τάξης των 500 Micro-Amps. MALTRON BF-906 Αυτό το μοντέλο αναλυτή βιοηλεκτρικής αγωγιμότητας είναι μια πιο εμπλουτισμένη έκδοση του BF900, διότι προσφέρει περισσότερες λειτουργικές δυνατότητες στον επαγγελματία χρήστη. Μετράει ποσοστό σωματικού λίπους % και βάρος του, επιθυμητό ποσοστό λίπους (ελάχιστο &μέγιστο), βασικό μεταβολικό ρυθμό (BMR), Αγωγιμότητα σώματος, BMI, επιθυμητό βάρος, άλιπο βάρος και %, λίτρα νερού και ποσοστό %, επιθυμητό νερό. MALTRON BF-907 Όπως το Maltron BF906, με επιπλέον αποτελέσματα μέτρησης φυσικής δραστηριότητας και μέσης/συνολικής ημερήσιας ενεργειακής δαπάνης. (επάνω: BF900, ομοίως BF906) (επάνω: BF907) AKERN hexa 6 διαφορετικές συχνότητες μέτρησης αντίστασης (multi-frequency) Εύκολη ασύρματη μετάδοση δεδομένων μέσω bluetooth στο PC. 3-συστατικό μοντέλο ανάλυσης, Γωνία φάσης, Μεταβολικό προφίλ: BMR, ΤΕΕ, ενεργειακή δαπάνη βάσει και δραστηριοτήτων. Μετράει: Γωνία φάσης σε μοίρες, Συνολικό νερό σώματος, Εξωκυττάριο υγρό, Σωματική κυτταρική μάζα, Λίπος, Άλιπη μάζα, Βασικό μεταβολικό ρυθμό, Επίπεδο φυσικής δραστηριότητας, Δείκτη σωματικής μάζας [ΒΜΙ], Συνολική ενεργειακή δαπάνη [ΤΕΕ] Με διάγραμμα συνεχούς παρακολούθησης και διάφορες μορφές παραστατικής ανάλυσης (πίτα κλπ) Λογισμικό συμβατό με windows (& 64bit) που αναβαθμίζεται αυτόματα Έλεγχος καρδιακού στρες Viport active Ψηφιακός ηλεκτροκαρδιογράφος 3 καναλιών. Τοποθετείται στο στήθος και μετά από δύο μόλις λεπτά σας ενημερώνει για τις προσωπικές σας παραμέτρους: επίπεδο φυσικής κατάστασης, Καρδιακή συχνότητα, Ιδανικές ζώνες καρδιακής συχνότητας άσκησης Προσαρμοσμένα προπονητικά προγράμματα Η φορητότητα του viport active επιτρέπει την πραγματοποίησή του οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή εντός ή εκτός του γυμναστηρίου. Εκτυπώστε τα αποτελέσματα ή στείλτε τα με στους πελάτες σας και «ανεβάστε επίπεδο» στις υπηρεσίες που παρέχετε καθώς και προσελκύστε νέους!

9 Προιόντα Λιανικής Φορητά Καρδιοσυχνόμετρα POLAR έλεγχος βάρους Ρολόγια-Παλμογράφοι για μέτρηση καρδιακής συχνότητας: ο πιο ακριβής, απλός κι εφικτός τρόπος προσδιορισμού της έντασης για προσδιορισμό κι έλεγχο έντασης άσκησης, για ουσιαστική άσκηση και βελτίωση / μεγιστοποίηση της απόδοσης και αποφυγή υπέρχρησης. Αξιόπιστα όπως ένας ηλεκτροκαρδιογράφος Με εστίαση σε πηγές ενέργειας / καύσης θερμίδων. -Με πομπό (ζώνη στήθους) για ανίχνευση-μετάδοση καρδιακής συχνότητας και συνεχής ένδειξή της. -Ανώτερα και κατώτερα όρια καρδιακής συχνότητας, με οπτική και ηχητική ειδοποίηση όταν παρεκκλίνονται -Αρχείο με μέση και μέγιστη καρδιακή συχνότητα άσκησης, και χρονική διάρκεια -Αδιάβροχα, τόσο οι πομποί (ζώνες), όσο και οι δέκτες (ρολόγια) Ανάλογα και με μοντέλο, βασικές επιπλέον λειτουργίες: -Καταγραφή θερμιδικής κατανάλωσης -Own Index: εκτίμηση επιπέδου φυσικής κατάστασης με fitness test -Own Zone: αυτόματος προσδιορισμός ιδανικών ορίων άσκησης βάσει καρδιακής μεταβλητότητας (χρόνος και διαφοροποίηση μεταξύ διαδοχικών παλμών, που είναι ενδεικτικό της επιβάρυνσης) -Energy pointer: ένδειξη αν η άσκηση εστιάζει σε καύση λίπους ή βελτίωση της φυσικής κατάστασης -Σύνδεση με διαδικτυακή υπηρεσία -Καταγραφή της διανυόμενης δρομικής απόστασης και του ρυθμού -Ενδιάμεσοι χρόνοι- laps και δημιουργία προπονητικών προφίλ Polar Loop / A300 : Καταγραφή κι απεικόνιση 24/7 είδους δραστηριότητας και διάρκειας αλλά και ποιότητας ύπνου. Δείτε τον αριθμό βημάτων σας και τις θερμίδες σας - και τους παλμούς σας με χρήση πομπού bluetooth H7. Ηλεκτρονικά πεδόμετρα βηματομετρητές Yamax Η βασική λειτουργία του είναι να μετρά τα βήματα ενώ μερικά μπορούν να βαθμονομηθούν για να υπολογίζουν την απόσταση, την ταχύτητα και τον αριθμό των θερμίδων που δαπανήθηκαν. Ο μηχανισμός λειτουργίας του διαθέτει ένα αιωρούμενο μοχλοβραχίονα. Όταν το πόδι έρχεται σε επαφή με το έδαφος ο μοχλός λόγω της αδράνειας κινείται προς τα κάτω, κλείνει ένα κύκλωμα και μετρά ένα βήμα. Οι ειδικοί σε θέματα υγείας συνιστούν να περπατάμε ή τρέχουμε περίπου βήματα τη μέρα προκειμένου να είμαστε υγιείς. Παρακολουθείστε τη δραστηριότητά σας. Όταν κοιτάζετε το πεδόμετρο αυτό σας παρακινεί να πραγματοποιήσετε παραπάνω βήματα. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν συστηματικά ότι το πεδόμετρο Yamax Digi-Walker είναι ένα από τα πιο ακριβή πεδόμετρα στον κόσμο. Βηματόμετρα: SW200, SW500, SW650, SW700, SW800, Τα επιταχυντόμετρα λειτουργούν σε 3 διαστάσεις, έχουν φίλτρο πρώτων βημάτων και διαθέτουν και μνήμη αποθήκευσης. Επιταχυντόμετρα: ΕΧ210, ΕΧ510, PW610

10 Ιονιστές Seliger Οι ιονιστές διακρίνονται σε Υγραντήρες Νεφελοποιητές, όπως και σε Συντριβάνια: ατμοσφαιρικά κήπου/σπιτιού, ανοξείδωτα, σχιστόλιθου, κεραμικά, καταρράκτες, υψηλής αισθητικής. Οι υγραντήρες δημιουργούν μία ευεξία όλων των αισθήσεων. Προσφέρουν ιδανική ύγρανση του χώρου, ευχάριστη ατμόσφαιρα, υγιές κλίμα και χαλάρωση, αρμονία και ευεξία. Η αργή ατμοποίηση του νερού δημιουργεί ένα υγιές κλίμα στον περιβάλλοντα χώρο. Οι σταγόνες του νερού παγιδεύουν την σκόνη και τα μικροσωματίδια φιλτράροντας τον αέρα προσφέροντας έτσι ανακούφιση σε αλλεργίες και άσθμα. Ο καθαρός αέρας και η υψηλότερη ύγρανση της ατμόσφαιρας παρέχουν υγιέστερο ύπνο, ευεξία άρα και καλύτερη ποιότητα ζωής. Ένα συντριβάνι εσωτερικού χώρου είναι ιδανική «πηγή ενέργειας» για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Βελτιώνει τον αέρα και την περιβάλλουσα ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με βασική αρχή του Feng Shui το νερό πρέπει να είναι διαυγές και σε συνεχή κίνηση και βελτιώνει την ενέργεια της ζωής (Chi). Ένα βελτιωμένο Chi αυξάνει την ευτυχία, την ευμάρεια και τη ζωτικότητα. Κρεβάτια μασάζ - Φορητά κρεβάτια μασάζ ελαφριά και ανθεκτικά, γρήγορα στο στήσιμο, άνετα και ασφαλή. - Επικουρικά εργαλεία και στοιχεία αναβάθμισης, όπως βάσεις στήριξης, μαξιλάρια, περιστρεφόμενα σκαμπό - Καρέκλες μασάζ, massage to go

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΟΝΑ Α ΓΙΑ ΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ (mobile unit)

ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΟΝΑ Α ΓΙΑ ΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ (mobile unit) ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΟΝΑ Α ΓΙΑ ΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ (mobile unit) Αναστηµόµετρο Charder Το φορητό αναστηµόµετρο Charder HM200P δύναται µέτρησης έως 210 εκατοστά µε κλίµακα 0,1 εκατοστού. Αυτό το ακριβές, ανθεκτικό και

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES ( διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (  διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισμός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις μεγάλους τομείς επιχειρηματικής πρακτικής:

Ο οργανισμός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις μεγάλους τομείς επιχειρηματικής πρακτικής: Βορείου Ηπείρου 76, Άνω Γλυφάδα, TK 165 62, Αθήνα Τηλ: 210 96.90.592-4, 210 96.22.505, 210 96.26.800, 210 96.13.802 Fax: 210 96.90.595, email: info@sciencetechnologies.org Ο οργανισμός Science Technologies

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΟΜΑ ΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΟΜΑ ΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΟΜΑ ΕΣ Φορητά Καρδιοσυχνόµετρα POLAR Αξιόπιστα όσο ένας ηλεκτροκαρδιογράφος (ECG), ασύρµατα, εύχρηστα, χωρίς παρεµβολές από άλλες συσκευές, αδιάβροχα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισμός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις μεγάλους τομείς επιχειρηματικής πρακτικής:

Ο οργανισμός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις μεγάλους τομείς επιχειρηματικής πρακτικής: Βορείου Ηπείρου 76, Άνω Γλυφάδα, TK 165 62, Αθήνα Τηλ: 210 96.90.592-4, 210 96.22.505, 210 96.26.800, 210 96.13.802 Fax: 210 96.90.595, email: info@sciencetechnologies.org Ο οργανισμός Science Technologies

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις για την Υγεία στο Σπίτι. Κατάλογος Προϊόντων

Λύσεις για την Υγεία στο Σπίτι. Κατάλογος Προϊόντων Λύσεις για την Υγεία στο Σπίτι Κατάλογος Προϊόντων Πίνακας Περιεχομένων Πιεσόμετρα 4-5 Νεφελοποιητές 6-7 Θερμόμετρα 8 Καθημερινότητα 9 Βρεφική Φροντίδα 10 Πιεσόμετρα CHECKY Πιεσόμετρο- ΑΥΤΟΜΑΤΟ Το Πιεσόμετρο

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γ. ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Γ. ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Φορητοί παλμογράφοι -και δραστηριογράφοι- POLAR Ρολόγια-Παλμογράφοι για μέτρηση καρδιακής συχνότητας: ο πιο ακριβής, απλός κι εφικτός τρόπος προσδιορισμού της έντασης για προσδιορισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική ζυγαριά μέτρησης σωματικού λίπους BSC-9092

Ηλεκτρονική ζυγαριά μέτρησης σωματικού λίπους BSC-9092 Ηλεκτρονική ζυγαριά μέτρησης σωματικού λίπους BSC-9092 Για την καλύτερη χρήση της ζυγαριάς, διαβάστε προσεκτικά και τηρήστε τις οδηγίες που παρέχονται. Βασικές δυνατότητες Αυτό το προϊόν υλοποιεί την εξελιγμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ. Τί είναι η εργομετρία;

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ. Τί είναι η εργομετρία; ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ Τί είναι η εργομετρία; Είναι η διαδικασία μέσω της οποίας μετριούνται και μελετούνται τα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά και οι φυσικές ικανότητες του ανθρώπου. Η εργομετρία χρησιμοποιεί εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

FONDLIGHT. Ψ η φ ι α κ ό θ ε ρ μ ό μ ε τ ρ ο α υ τ ι ο ύ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

FONDLIGHT. Ψ η φ ι α κ ό θ ε ρ μ ό μ ε τ ρ ο α υ τ ι ο ύ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ FONDLIGHT Ψ η φ ι α κ ό θ ε ρ μ ό μ ε τ ρ ο α υ τ ι ο ύ Εύκολη χρήση με το πάτημα ενός κουμπιού Αξιόπιστα αποτελέσματα σε 1 δευτερόλεπτο Φωτιζόμενη LCD Οθόνη Ειδοποίηση πυρετού 10 Μνήμες Ακρίβεια μέτρησης

Διαβάστε περισσότερα

InBody520 ένας µοναδικός αναλυτής σύστασης σώµατος στον χώρο της υγείας.

InBody520 ένας µοναδικός αναλυτής σύστασης σώµατος στον χώρο της υγείας. InBody520 ένας µοναδικός αναλυτής σύστασης σώµατος στον χώρο της υγείας. Υψηλό επίπεδο τεχνολογίας στην σελίδα αποτελεσµάτων Πληθώρα πληροφοριών σε κάθε εκτύπωση Κορυφαία τεχνολογία αιχµής Ο InBody 520

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Άσκηση, υγεία και χρόνιες παθήσεις

Άσκηση, υγεία και χρόνιες παθήσεις Συμμαχία για την υγεία - Άσκηση Άσκηση, υγεία και χρόνιες παθήσεις Συγγραφική ομάδα: Δίπλα Κωνσταντίνα, Ph.D., Λέκτορας, ΤΕΦΑΑ Σερρών ΑΠΘ Καρατράντου Κωνσταντίνα, MSc, Διδάσκουσα στο ΤΕΦΑΑ - ΠΘ Ιπποκράτης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ MOBILE CONNECTED WORLD. Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, ξενοδ. Divani Caravel

7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ MOBILE CONNECTED WORLD. Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, ξενοδ. Divani Caravel 7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ MOBILE CONNECTED WORLD Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, ξενοδ. Divani Caravel Ο οργανισμός SCIENCE TECHNOLOGIES ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Π. Γαλάνη το 1998 Επιστημονική παρουσία με επιχειρηματική & καταναλωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Τα καρδιαγγειακά νοσήματα παραδοσιακά θεωρούνται νοσήματα των ανδρών. Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν την κύρια αιτία θανάτου στις γυναίκες

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, η Polar απασχολεί 1200 άτομα σε όλο τον κόσμο, διαθέτει 26 θυγατρικές εταιρείες παγκοσμίως και διαχειρίζεται ένα δίκτυο διανομής

Σήμερα, η Polar απασχολεί 1200 άτομα σε όλο τον κόσμο, διαθέτει 26 θυγατρικές εταιρείες παγκοσμίως και διαχειρίζεται ένα δίκτυο διανομής Ο οργανισμός «Science Technologies» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία «Tennis Land» η οποία είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία πώλησης τενιστικού εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Πάτρας Πρόγραμμα «ESCAPE» 2014-15

Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Πάτρας Πρόγραμμα «ESCAPE» 2014-15 Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Πάτρας Πρόγραμμα «ESCAPE» 2014-15 OUR TEACHERS: PAVLAKIS IOANNIS CHRISTOPOOLOO MARISA GKOTSOPOOLOU ELENI KOONAVI EVI Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ class 1 Σταθοπούλου Μαρία Α2 2

Διαβάστε περισσότερα

Μετρήσεις και αξιολόγηση στο σχολείο. Πείραµα 1 ο. Μέτρηση της σύστασης του σώµατος

Μετρήσεις και αξιολόγηση στο σχολείο. Πείραµα 1 ο. Μέτρηση της σύστασης του σώµατος Μετρήσεις και αξιολόγηση στο σχολείο Πείραµα 1 ο Μέτρηση της σύστασης του σώµατος Εισαγωγή Ένας από τους στόχους πολλών προγραµµάτων είναι ο έλεγχος και η διατήρηση του κατάλληλου επιπέδου σωµατικού βάρους

Διαβάστε περισσότερα

Βιοϊατρική τεχνολογία

Βιοϊατρική τεχνολογία Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Βιοϊατρική τεχνολογία Ενότητα: Συσκευές Τηλεμετρίας Αν. καθηγητής Αγγελίδης Παντελής e-mail: paggelidis@uowm.gr ΕΕΔΙΠ Μπέλλου Σοφία e-mail: sbellou@uowm.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ Σ.Β (%) Σ.Β (%) Α/Α ΓΕΝΙΚΑ Τροχήλατη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης Αναίμακτης (συστολική-διαστολική και μέση πίεση) με ταλαντωσυμετρική

Διαβάστε περισσότερα

Οι διατροφικές συνήθειες υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων με Σ τύπου 2

Οι διατροφικές συνήθειες υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων με Σ τύπου 2 Οι διατροφικές συνήθειες υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων με Σ τύπου 2 Ελένη Αθανασιάδου, Κωνσταντίνος Παλέτας, Μαρία Σαρηγιάννη, Πασχάλης Πάσχος, Ελένη Μπεκιάρη, Απόστολος Τσάπας Β Παθολογική Κλινική,

Διαβάστε περισσότερα

Βιοχημική αξιολόγηση ασκούμενων Φατούρος Ιωάννης Ph.D. Επίκουρος Καθηγητής

Βιοχημική αξιολόγηση ασκούμενων Φατούρος Ιωάννης Ph.D. Επίκουρος Καθηγητής Βιοχημική αξιολόγηση ασκούμενων Φατούρος Ιωάννης Ph.D. Επίκουρος Καθηγητής Στόχοι βιοχημικής παρακολούθησης: Η προστασία ή η βελτίωση της υγείας Η αύξηση της απόδοσης Η μέτρηση βιοχημικών παραμέτρων μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Καρδιακής Αποκατάστασης & Εργομετρικού Ελέγχου. www.cardiorehab.com.cy

Κέντρο Καρδιακής Αποκατάστασης & Εργομετρικού Ελέγχου. www.cardiorehab.com.cy Κέντρο Καρδιακής Αποκατάστασης & Εργομετρικού Ελέγχου www.cardiorehab.com.cy Καλωσορίσατε στο Κέντρο Καρδιακής Αποκατάστασης & Εργομετρικού Ελέγχου Στόχος του κέντρου Το κέντρο Καρδιακής Αποκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ».

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ». Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο Άγιος Παντελεήμων» Γραφείο Προμηθειών Δ. Π. Μαντούβαλου 3 184 54, Νίκαια, Πειραιάς Υπόψη: Επιτροπής σύνταξης προδιαγραφών Αθήνα 22/02/2016 Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ PEP 712. Ζυγαριά Μπάνιου με ανάλυση σώματος

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ PEP 712. Ζυγαριά Μπάνιου με ανάλυση σώματος ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ PEP 712 Ζυγαριά Μπάνιου με ανάλυση σώματος 2/8/2016 EΛ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ P1. Μονάδα κλίμακα P2. Απεικόνιση P3. γυάλινη επιφάνεια P4. ηλεκτρόδια P6 P2 P5 P6 P7 P5. SET / ON κουμπί SET P6. UP

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης Ενότητα 7: Προγραμματισμός προπόνησης ανάπτυξης φυσικής κατάστασης Γεροδήμος Βασίλειος, Καρατράντου Κωνσταντίνα Τμήμα Επιστήμης

Διαβάστε περισσότερα

Πειραματική Εργοφυσιολογία

Πειραματική Εργοφυσιολογία Πειραματική Εργοφυσιολογία Ανθρωπομετρία Βασίλης Πασχάλης Επίκουρος καθηγητής, ΤΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ Μέτρηση ανθρωπίνου σώματος Ύψος (μετρήσεις μελών του σώματος) Μάζα/Βάρος Σύσταση σώματος (Λιπώδης και μυϊκός ιστός)

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνη massage ΟδηγίεςΛειτουργίας

Ζώνη massage ΟδηγίεςΛειτουργίας Ζώνη massage ΟδηγίεςΛειτουργίας Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε προσεκτικά πώς να χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν σωστά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ (Α.Π.)

ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ (Α.Π.) ΥΠΕΡΤΑΣΗ Η καρδιά προωθεί το αίμα στον οργανισμό μέσω των αρτηριών, με αποτέλεσμα οι αρτηρίες να βρίσκονται υπό πίεση. Η πίεση αυξάνει όταν είμαστε αναστατωμένοι, όταν τρομάζουμε, όταν καταβάλουμε κάποια

Διαβάστε περισσότερα

Κοσμάς Χριστούλας Αναπλ. Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Α.Π.Θ. Α.Π.Θ. Η αίσθηση του κρύου Το στρες που ασκείται από το ψύχος στον οργανισμό μας, κατά την έκθεση του ανθρώπου σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος,

Διαβάστε περισσότερα

Μαζί µε τα παιδιά. Σχεδιασµένος και Κατασκευασµένος Ειδικά για Παιδιά. Θεµελιώδης προσέγγιση της παιδικής παχυσαρκίας

Μαζί µε τα παιδιά. Σχεδιασµένος και Κατασκευασµένος Ειδικά για Παιδιά. Θεµελιώδης προσέγγιση της παιδικής παχυσαρκίας www.inbody.gr Μαζί µε τα παιδιά Ο Παιδικός Ρυθµός Ανάπτυξης δεν πρέπει να υπολογίζεται από εξοπλισµό για ενήλικες. Αυτή είναι η φιλοσοφία της InBody. Θεµελιώδης προσέγγιση της παιδικής παχυσαρκίας Αυξανόµενος

Διαβάστε περισσότερα

Υδρόμετρα. Συστήματα Ανάγνωσης Μετρητών από Απόσταση AMR

Υδρόμετρα. Συστήματα Ανάγνωσης Μετρητών από Απόσταση AMR Υδρόμετρα Συστήματα Ανάγνωσης Μετρητών από Απόσταση AMR Ο σχεδιασμός των Ηλεκτρονικών Προϊόντων μας Ανταγωνίζεται τις Καλύτερες Μάρκες του Κόσμου. Είναι προφανές ότι στη σημερινή αγορά τα υδρόμετρα αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία

Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία Καρδιαγγειακή ανταπόκριση στην οξεία άσκηση Βασίλης Πασχάλης Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ - ΕΚΠΑ Καρδιαγγειακό σύστημα Καρδιαγγειακό σύστημα Κύριες λειτουργίες Μεταφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Keo Power Σεπτέμβριος 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Keo Power Σεπτέμβριος 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σεπτέμβριος 2010 Βελτιστοποιήστε την Προπόνηση σας Με τα Πετάλια Όπως και στους αγώνες αυτοκινήτων Formula 1, η σύγχρονη ποδηλασία εποφελείται όλο και περισσότερο από την ενσωματωμένη τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ Α Β ΓΕΝΙΚΑ Επιτραπέζιος κλίβανος υγρής ΚΛΑΣΗΣ Β ειδικός για αποστείρωση τυλιγμένων ή ατύλιχτων εργαλείων, εργαλείων με αυλούς και κοιλότητες. Η όλη κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Παχυσαρκία και Σακχαρώδης Διαβήτης

Παχυσαρκία και Σακχαρώδης Διαβήτης Παχυσαρκία και Σακχαρώδης Διαβήτης Τι είναι ο Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2 (ΣΔ2) Ο Σακχαρώδης Διαβήτης γενικά είναι μια πάθηση κατά την οποία ο οργανισμός και συγκεκριμένα το πάγκρεας δεν παράγει ή δεν

Διαβάστε περισσότερα

ReadMyHeart. Φορητός ΗΚΓ (έκδοση 2.0)

ReadMyHeart. Φορητός ΗΚΓ (έκδοση 2.0) ReadMyHeart Φορητός ΗΚΓ (έκδοση 2.0) Φροντίζουµε κάθε χτύπο της καρδιάς σας. DailyCare BioMedical Inc. Τι είναι ο ReadMyHeart; Ο ReadMyHeart (RMH) είναι µια φορητή συσκευή καταγραφής ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογράφος),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Πάτρα : 11247 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Αρ.Πρωτ.:29-03-2018 ΗΠΕΙΡΟΥ & ΥΤ.ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Tµήµα :Oικονοµικό (Γρ. προµηθειών) Πληροφορίες : Μ. Νταγιούκλα Τηλ..: 2610-227852

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

Η επίδραση της ενδοδερμίας στην κυτταρίτιδα με ASP

Η επίδραση της ενδοδερμίας στην κυτταρίτιδα με ASP Η επίδραση της ενδοδερμίας στην κυτταρίτιδα με ASP Κλινική εργασία Παπαγιάννη Κατερίνα Πτυχιούχος αισθητικός ατειθ Υποψήφια κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Οργάνωση και διοίκηση μονάδων ευεξίας και spa

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Πάτρας PROJECT Α3. Θέμα: «Η Μεσογειακή διατροφή στην Ελλάδα» Υπεύθυνος Καθηγητής: Παυλάκης Ιωάννης

Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Πάτρας PROJECT Α3. Θέμα: «Η Μεσογειακή διατροφή στην Ελλάδα» Υπεύθυνος Καθηγητής: Παυλάκης Ιωάννης Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Πάτρας PROJECT Α3 Θέμα: «Η Μεσογειακή διατροφή στην Ελλάδα» Υπεύθυνος Καθηγητής: Παυλάκης Ιωάννης Ομάδα Δ : Κατίκα Νίκη Κοντσέ Ευφημία Πατρώνη Μαρία Σταθοπούλου Βασιλική Τομπουλίδη

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης Ενότητα 1: Η επίδραση της άσκησης στην υγεία Γεροδήμος Βασίλειος, Καρατράντου Κωνσταντίνα Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ

ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ Αρτηριακή Υπέρταση είναι η επίμονη αύξηση της αρτηριακής πίεσης πάνω από τα φυσιολογικά όρια και ενώ το άτομο βρίσκεται σε ηρεμία, συστολική πάνω από 150 mmhg και διαστολική

Διαβάστε περισσότερα

Hardware και Software Complex BIOTEST

Hardware και Software Complex BIOTEST Hardware και Software Complex BIOTEST Υλικό και λογισμικό Complex BIOTEST Το συγκρότημα BIOTEST, παρέχει σε κάθε άτομο τη δυνατότητα να ελέγχει την κατάσταση των ενεργειακών μεσημβρινών και των δυνατοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω παρατίθενται οι σηµαντικότερες λειτουργίες του δροµικού κοµπιούτερ:

Παρακάτω παρατίθενται οι σηµαντικότερες λειτουργίες του δροµικού κοµπιούτερ: ΡΟΜΙΚΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ/ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΡ ΙΟΣΥΧΝΟΜΕΤΡΟ POLAR RS800sd Το να µάθεις να τρέχεις µε γρηγορότερο και διασκελισµό µπορεί να αυξήσει δραµατικά την απόδοσή σας σε αγωνίσµατα µεγάλων αποστάσεων όπως το τρίαθλο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ - Λύσεις ασκήσεων στην ενότητα

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ - Λύσεις ασκήσεων στην ενότητα ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ - Λύσεις ασκήσεων στην ενότητα 1. α. Να εξηγήσετε τον ρόλο του στοιχείου της προσαρμοστικότητας σε θέματα εργονομίας προϊόντων. Να αναφέρετε ένα παράδειγμα. β. Να αναφέρετε επιπτώσεις εργονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ Τα σύγχρονα μηχανήματα οπτικής τομογραφίας συνοχής με δυνατότητα μη επεμβατικής αγγειογραφίας αλλά και ελέγχου του προσθίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΚ 913

ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΚ 913 MINISTRY OF NATIONAL EDUCATION AND RELIGIOUS AFFAIRS MANAGING AUTHORITY OF THE OPERATIONAL PROGRAMME EDUCATION AND INITIAL VOCATIONAL TRAINING EUROPEAN COMMUNITY Co financing European Social Fund (E.S.F.)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ιδέες για ένα σωστό πρωινό

Ιδέες για ένα σωστό πρωινό Ιδέες για ένα σωστό πρωινό Υγιεινή Διατροφή Ισορροπία Ποικιλία Μέτρο Ομάδες τροφίμων Γάλα-γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι) Φρούτα-απλοί υδατάνθρακες Λαχανικά (κυρίως πράσινα φυλλώδη) Ψωμί-αμυλώδη τρόφιμα

Διαβάστε περισσότερα

η μεταβολική προσέγγιση Πάνος Τσίτσιος Φαρμακοποιός, MSc Δντης Ιατρικού Τμήματος

η μεταβολική προσέγγιση Πάνος Τσίτσιος Φαρμακοποιός, MSc Δντης Ιατρικού Τμήματος η μεταβολική προσέγγιση Πάνος Τσίτσιος Φαρμακοποιός, MSc Δντης Ιατρικού Τμήματος Π.Τ/π.τ Metabolic Approach 1 Έρευνα & ανάπτυξη προϊόντων τα οποία παρέχουν τη μεταβολική υποστήριξη που ελαχιστοποιεί την

Διαβάστε περισσότερα

Π. Σταφυλάς, Π. Σαραφίδης, Σ. Γουσόπουλος, Π. Γεωργιανός, Ο. Σαμόγλου, Α.Κανάκη, Λ. Χατζηϊωαννίδης, Χ. Καλίτσης, Π. Ζεμπεκάκης, Α. Λαζαρίδης.

Π. Σταφυλάς, Π. Σαραφίδης, Σ. Γουσόπουλος, Π. Γεωργιανός, Ο. Σαμόγλου, Α.Κανάκη, Λ. Χατζηϊωαννίδης, Χ. Καλίτσης, Π. Ζεμπεκάκης, Α. Λαζαρίδης. 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπέρτασης Με Διεθνή Συμμετοχή 5 7 Μαρτίου 2009, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα. Π. Σταφυλάς, Π. Σαραφίδης, Σ. Γουσόπουλος, Π. Γεωργιανός, Ο. Σαμόγλου, Α.Κανάκη, Λ. Χατζηϊωαννίδης,

Διαβάστε περισσότερα

Ζυγαριά μέτρησης και ανάλυσης σωματικού λίπους, μυϊκής μάζας και νερού. Οδηγίες χρήσης

Ζυγαριά μέτρησης και ανάλυσης σωματικού λίπους, μυϊκής μάζας και νερού. Οδηγίες χρήσης Ζυγαριά μέτρησης και ανάλυσης σωματικού λίπους, μυϊκής μάζας και νερού Οδηγίες χρήσης Οι λειτουργίες οι οποίες περιγράφονται σε αυτό το εγχειρίδιο, υπόκεινται σε μελλοντικές αλλαγές. 1 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. Με το Mini O θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Το C2mini

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης Ενότητα 4: Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προπόνησης δύναμης Εισήγηση 1: Μυϊκή δύναμη Γεροδήμος Βασίλειος, Καρατράντου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη στα καρδιαγγειακά νοσήματα

Πρόληψη στα καρδιαγγειακά νοσήματα Πρόληψη στα καρδιαγγειακά νοσήματα www.pegkaspanagiotis.gr Τι εννοούμε με τον όρο πρόληψη καρδιαγγειακής νόσου; Εννοούμε τη συντονισμένη δέσμη ενεργειών, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΒΟΥΛΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΒΟΥΛΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΒΟΥΛΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ Η Σημασία της σωστής διατροφής και της άσκησης στην εφηβεία Οι διατροφικές

Διαβάστε περισσότερα

Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα

Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα Τι είναι η Cold Laser LLLT Η θεραπεία με Laser, θεωρείται η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα. Το Laser δεν περιέχει χημικές ουσίες, είναι καθαρή ενέργεια

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD

Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD ΤΕΦΑΑ - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σήμερα θα μιλήσουμε για τα εξής θέματα: Τι κερδίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΣΟΚΟΛΑΤΑ & μπάρες δημητριακών θρεπτικής αξίας εμπλουτισμένα με φυσικά ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ελιάς (POLYHEALTH Α.Ε.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΣΟΚΟΛΑΤΑ & μπάρες δημητριακών θρεπτικής αξίας εμπλουτισμένα με φυσικά ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ελιάς (POLYHEALTH Α.Ε. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΣΟΚΟΛΑΤΑ & μπάρες δημητριακών θρεπτικής αξίας εμπλουτισμένα με φυσικά ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ελιάς (POLYHEALTH Α.Ε. -MEDOLIVA ΣΚΟΝΗ) ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Αναπτύχθηκε μια σειρά νέων οργανικών, υγιεινών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

KOYΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

KOYΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ προϊοντα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ 2014-2015 KOYΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 1 ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ 40 steps 1-20 mm ΕR-GB80/70/60 Πλενόμενη κουρευτική μηχανή & ειδική για γένι

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός των ενεργειακών απαιτήσεων. Αντωνία Ματάλα Σεπτέμβριος 2017

Υπολογισμός των ενεργειακών απαιτήσεων. Αντωνία Ματάλα Σεπτέμβριος 2017 Υπολογισμός των ενεργειακών απαιτήσεων Αντωνία Ματάλα Σεπτέμβριος 2017 Ισοζυγίο ενέργειας (ΙΕ) = Ενεργειακή πρόσληψη - Ενεργειακή δαπάνη Προκειμένου για τον ενεργειακό μεταβολισμό των ζωντανών οργανισμών,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ONOMATEΠΩΝΥΜΟ: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΤΑΞΗ/ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ:

ΔΕΛΤΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ONOMATEΠΩΝΥΜΟ:   ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΤΑΞΗ/ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ONOMATEΠΩΝΥΜΟ: E-MAIL: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΤΑΞΗ/ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ: ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

PROJECT. Ελαιόλαδο το χρυσάφι στο πιάτο μας. Ελαιόλαδο και υγεία

PROJECT. Ελαιόλαδο το χρυσάφι στο πιάτο μας. Ελαιόλαδο και υγεία ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ: Γιώργος Δερμιτζάκης Δημήτρης Δημητρουλόπουλος Έλενα Ξενάκη Μαργαρίτα Χατζοπούλου PROJECT Ελαιόλαδο το χρυσάφι στο πιάτο μας Ελαιόλαδο και υγεία ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ: Λαγουτάρη Ελένη Σούσου

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile ESPANSIONE GROUP

Company Profile ESPANSIONE GROUP Company Profile ESPANSIONE GROUP ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η παραγωγή των προϊόντων υποστηρίζεται από το in-house επιστημονικό Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Ο Όμιλος συνεργάζεται με 3 Κέντρα Ιατρικών Συμβούλων

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχοι Αποτελεσματικότητας Υποστήριξη Ισχυρισμών Καλλυντικών Προϊόντων

Έλεγχοι Αποτελεσματικότητας Υποστήριξη Ισχυρισμών Καλλυντικών Προϊόντων Έλεγχοι Αποτελεσματικότητας Υποστήριξη Ισχυρισμών Καλλυντικών Προϊόντων Σοφία Χατζηαντωνίου Φαρμακοποιός, PhD Τομέας Φαρμακευτικής Τεχνολογίας Τμήμα Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Υπουργική

Διαβάστε περισσότερα

8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ MOBILE CONNECTED WORLD. Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, ξενοδ. Divani Caravel

8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ MOBILE CONNECTED WORLD. Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, ξενοδ. Divani Caravel 8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ MOBILE CONNECTED WORLD Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, ξενοδ. Divani Caravel Ο οργανισμός SCIENCE TECHNOLOGIES ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Π. Γαλάνη το 1998. Επιστημονική παρουσία με επιχειρηματική & καταναλωτική

Διαβάστε περισσότερα

«Escape: Μια εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την

«Escape: Μια εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστήμιου Πατρών Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας «Escape: Μια εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών». ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΚΕ 0918 «Βιοχημική Αξιολόγηση Αθλητών»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΚΕ 0918 «Βιοχημική Αξιολόγηση Αθλητών» ΕΠΕΑΕΚ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Φ.Α.Α.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕ 0918 «Βιοχημική Αξιολόγηση Αθλητών»

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Σκληρός Δίσκος

Θέμα: Σκληρός Δίσκος Θέμα: Σκληρός Δίσκος Γενικά Ο σκληρός δίσκος είναι ένα μαγνητικό αποθηκευτικό μέσο - συσκευή που χρησιμοποιείται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις ψηφιακές βιντεοκάμερες, στα φορητά MP3 players, στα

Διαβάστε περισσότερα

Πόσες Θερμίδες πρέπει να προσλαμβάνεις καθημερινά...

Πόσες Θερμίδες πρέπει να προσλαμβάνεις καθημερινά... Πόσες Θερμίδες πρέπει να προσλαμβάνεις καθημερινά... 1 ος τρόπος υπολογισμού Οι στατιστικές λένε ότι τα άτομα μεγάλης ηλικίας και χαμηλής ενεργητικότητας, σπάνια χρειάζονται πάνω από 20 έως 25 θερμίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ 1. Να προσφερθεί πλήρες σύστημα μεταφοράς νεογνών το οποίο να αποτελείτε από τα κάτωθι: Φορητή θερμοκοιτίδα Φορητό νεογνικό αναπνευστήρα Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

ONE SERIES ΕΙΣΑΓΩΓΗ 6-7 ΙΑ ΡΟΜΟΙ GT60 ΙΑ ΡΟΜΟΣ CROSS TRAINERS GX50 CROSS TRAINER ΠΟ ΗΛΑΤΑ GB50 ΠΟ ΗΛΑΤΟ

ONE SERIES ΕΙΣΑΓΩΓΗ 6-7 ΙΑ ΡΟΜΟΙ GT60 ΙΑ ΡΟΜΟΣ CROSS TRAINERS GX50 CROSS TRAINER ΠΟ ΗΛΑΤΑ GB50 ΠΟ ΗΛΑΤΟ CV EQUIPMENT 1 ONE SERIES ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΑ ΡΟΜΟΙ GT60 ΙΑ ΡΟΜΟΣ CROSS TRAINERS GX50 CROSS TRAINER ΠΟ ΗΛΑΤΑ GB50 ΠΟ ΗΛΑΤΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΕΣ GR ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ CV ΤΑΠΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 6-7 8-11 10-11 12-15 14-15 16-19 18-19

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλικό στυλ Τέλειο σχήμα και μορφή

Κυκλικό στυλ Τέλειο σχήμα και μορφή Κυκλικό στυλ Τέλειο σχήμα και μορφή Το Gear S2 χρησιμοποιεί αυθεντικά υλικά υψηλής ποιότητας και κυκλικό σχεδιασμό, ενσαρκώνοντας τη σύγχρονη αισθητική και κομψότητα. Tο Gear S2 χρησιμοποιεί τον κυκλικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ασύρματη Ζυγαριά Σωματικής Ανάλυσης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ασύρματη Ζυγαριά Σωματικής Ανάλυσης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ GR Ασύρματη Ζυγαριά Σωματικής Ανάλυσης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ 2

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΖΩΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΖΩΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΖΩΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Ηλεκτροκαρδιογράφηµα Ι. ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ Η πίεση στην αορτή, στην αρτηρία του βραχίονα και σε άλλες µεγάλες αρτηρίες σ' ένα ενήλικο άτοµο µεταβάλλεται από 120 mmhg (συστολική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΕΣ

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΕΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΕΣ Η δυσλιπιδαιμία χαρακτηρίζει τις μη φυσιολογικές συγκεντρώσεις λιπιδίων και λιποπρωτεϊνών στο αίμα. Ορίζεται περαιτέρω ως η ύπαρξη αυξημένων συγκεντρώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένων. Μοναστηρίου 7, 14565 Άγιος Στέφανος. Tηλ.: 211 7058321 Φαξ: 2117406171 E-mail: info@axiatech.gr Website: www.axiatech.

Δεδομένων. Μοναστηρίου 7, 14565 Άγιος Στέφανος. Tηλ.: 211 7058321 Φαξ: 2117406171 E-mail: info@axiatech.gr Website: www.axiatech. UΈλεγχος από Η/Υ + Απόληψη Δεδομένων + Επεξεργασία Δεδομένων Το μεγαλύτερο μέρος των μηχανημάτων της EDIBON είναι διαθέσιμα και σε έκδοση ελεγχόμενη από Η/Υ. Δεν γίνεται απλή καταγραφή των δεδομένων, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του. Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών

Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του. Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών ΑΗΦΥ - Ατομικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας Σύμφωνα με άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων Ολοκληρωμένη επεξεργασία ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP Pasteurizers Οι παστεριωτές MP Pasteurizers της Milkplan είναι εναλλάκτες θερμότητας που επεξεργάζονται

Διαβάστε περισσότερα

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ.

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. Με την C6T θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C6T είναι μια Wi-Fi

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΙΒΑΣ Γ.

ΓΡΙΒΑΣ Γ. Άσκηση και υγεία Η άσκηση είναι συνδεδεμένη με τη σωματική και ψυχική υγεία ενός ατόμου, και αποτελεί την καταλληλότερη «μη φαρμακευτική» παρέμβαση για την πρόληψη και αποκατάσταση χρόνιων παθήσεων (παχυσαρκία,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω παρατηρήσεις προκειμένου αφενός μεν να αποφευχθούν ατυχήματα από κακή λειτουργία αφετέρου δε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 1. Βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα

Ο διάδοχος της Suunto Fitness Solution. με ένα ευρύ φάσμα κινήτρων. Πιστεύουμε στην καινοτομία και κάνουμε τη διαφορά.

Ο διάδοχος της Suunto Fitness Solution. με ένα ευρύ φάσμα κινήτρων. Πιστεύουμε στην καινοτομία και κάνουμε τη διαφορά. GET MOTIVATED Η ιστορία μας Ο διάδοχος της Suunto Fitness Solution Το επίκεντρό μας η υψηλή ποιότητα προπόνησης (η γνώση είναι το κλειδί) με ένα ευρύ φάσμα κινήτρων Πιστεύουμε στην καινοτομία και κάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΚ 913

ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΚ 913 MINISTRY OF NATIONAL EDUCATION AND RELIGIOUS AFFAIRS MANAGING AUTHORITY OF THE OPERATIONAL PROGRAMME EDUCATION AND INITIAL VOCATIONAL TRAINING EUROPEAN COMMUNITY Co financing European Social Fund (E.S.F.)

Διαβάστε περισσότερα