ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ Ο συντάξας Θεωρήθηκε Ο Διευθυντής Τ.Υ. Κυράνος Θωμάς Πολιτικός μηχανικός Με Δ β Νάουσα Κυριακίδης Παύλος Πολιτικός Μηχανικός

2 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ Α. ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ Τα μέτρα που λαμβάνονται κατά τη χειμερινή περίοδο, προκειμένου να διατηρηθεί η απρόσκοπτη κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο, περιλαμβάνουν εργασίες αποχιονισμού και αντιμετώπισης του παγετού. Οι εργασίες αποχιονισμού έχουν ως σκοπό να διατηρήσουν τη βατότητα του οδικού δικτύου της πόλεως της Νάουσας και όλων των Τοπικών Κοινοτήτων σε ικανοποιητικό βαθμό ή και να διανοίξουν τους δρόμους στις περιπτώσεις που αυτοί έχουν κλείσει λόγω έντονων φαινόμενων. Οι εργασίες για τον παγετό έχουν ως σκοπό την πρόληψη της ολισθηρότητας των οδών λόγω του σχηματισμού στρώματος πάγου και περιλαμβάνουν τη διανομή άλατος στα αντίστοιχα σημεία των δρόμων. Β. ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΥΨΗΣ Το σχέδιο αποχιονισμού του Δήμου καλύπτει ολόκληρο το οδικό δίκτυο της πόλεως της Νάουσας και όλων των Τοπικών Κοινοτήτων. Για το καλύτερο συντονισμό του έργου του αποχιονισμού χωρίζεται ο Δήμο Νάουσας σε πέντε τομείς (τρεις στην πόλη της Νάουσας και δύο στον υπόλοιπο Δήμο) ως εξής: Τομέας 1 (εντός πόλεως Νάουσας): Περιλαμβάνει την περιοχή νότια του ποταμού Αράπιτσα (Κίτρινη περιοχή). Τομέας 2 (εντός πόλεως Νάουσας): Περιλαμβάνει το κέντρο της πόλης (Μπλε περιοχή). Τομέας 3 (εντός πόλεως Νάουσας): Περιλαμβάνει την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ζαφειράκη Στουγιαννάκη Καραβαγγέλη Γενημματά και την περιοχή του Κούκου (Κόκκινη περιοχή). Τομέας 4 (Δημοτικές Ενότητες Ανθεμίων - Ειρηνούπολης): Περιλαμβάνει την Τοπική Κοινότητα Στενημάχου της Δημοτικής Ενότητας Νάουσας, τις Τοπικές Κοινότητες Επισκοπής, Κοπανού, Λευκαδίων, Μαρίνας, Μονοσπίτων και Χαρίεσσας της Δημοτικής Ενότητας Ανθεμίων και τις Τοπικές Κοινότητες Αγγελοχωρίου, Πολυπλατάνου και Ζερβοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Ειρηνούπολης, συμπεριλαμβανομένων και των οικισμών αυτών (Πολλά Νερά, Ν. Στράντζα και Αρχάγγελος), καθώς και τους δρόμους που συνδέουν τους οικισμούς μεταξύ τους. Τομέας 5 (Ορεινό τμήμα): Περιλαμβάνει τις Τοπικές Κοινότητες Αρκοχωρίου, Γιαννακοχωρίου, Ροδοχωρίου και τους οικισμούς, Άγιου Παύλου, Μεταμόρφωσης της Δημοτικής Ενότητας Νάουσας, το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, τους δρόμους που συνδέουν τις παραπάνω Κοινότητες και οικισμούς, καθώς και το δρόμο από Νάουσας προς το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγαδιών».. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Ειδικά για την πόλη της Νάουσας (Τομείς 1, 2 και 3) και για τον καλύτερο συντονισμό, θα τοποθετηθεί ένας και ο ίδιος Τομεάρχης με τον αναπληρωτή του. Γ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ Η επίβλεψη και ο συντονισμός του έργου του αποχιονισμού γίνεται από τον Υπεύθυνο και συντονιστή Αποχιονισμού με την συνδρομή των μηχανημάτων και του τεχνικού προσωπικού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νάουσας, συνεπικουρούμενος από το διαθέσιμο προσωπικό της Δ/νσης Περιβάλλοντος (Τμήμα Οδοκαθαρισμού) Ο σχεδιασμός γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις:

3 του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Νάουσας του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας τη σπουδαιότητα κάθε οδού από κυκλοφοριακής απόψεως τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε τομέα του Δήμου (υψόμετρο οδού, έκθεση οδού (ανήλιο, προσήλιο), ύπαρξη ανέμων κλπ). Σε κάθε έναν από του παραπάνω τομείς ορίζεται υπεύθυνος τομεάρχης με τον αναπληρωτή του, οι οποίοι θα επιβλέπουν τις εργασίες του αποχιονισμού στους αντίστοιχους τομείς. Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας σχεδιάζει τον αποχιονισμό στα πλαίσια των οικονομικών δεδομένων του Δήμου Νάουσας και προσπαθεί να ανταποκρίνεται στις ασθενείς και μέτριες χιονοπτώσεις. Στις έντονες χιονοπτώσεις που δημιουργούν προβλήματα επιβάλλονται μέτρα όπως χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, απαγόρευση βαρέων οχημάτων και η Υπηρεσία θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα όσο το δυνατό γρηγορότερα. Στις έντονες χιονοπτώσεις το γραφείο Πολιτικής Προστασίας ζητά τη συνεργασία άλλων φορέων (Τροχαία, Στρατό, Πυροσβεστική Υπηρεσία κλπ) για την επίλυση των προβλημάτων. Δ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ Σε περιπτώσεις εκτεταμένων και έντονων χιονοπτώσεων ή παγετού τα προβλήματα δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθούν ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία του δικτύου και για αυτό γίνεται ιεράρχηση των προβλημάτων με αυστηρώς αντικειμενικά κριτήρια όπως: Η σπουδαιότητα της οδού και του συγκεκριμένου σημείου στο δίκτυο (κεντρικοί οδοί, Νοσοκομείο, Στρατός, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Δημαρχείο, Αστυνομία). Τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (ΑΜΕΑ, νεφροπαθείς κλπ). Τα διαθέσιμα μέσα και προσωπικό. Τις κτηνοτροφικές μονάδες Η κρισιμότητα της κατάστασης όπως αυτή διαπιστώνεται από τους τομεάρχες του Δήμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις κατά τόπου Αστυνομικές κλπ Αρχές. Ε. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Για τις εργασίες αποχιονισμού και αντιμετώπισης παγετού στο οδικό δίκτυο είναι ο υπεύθυνος και συντονιστής Αποχιονισμού του Δήμου μας Αντιδήμαρχος κ. Λογδανίδης Ευστάθιος, συνεπικουρούμενος από τους τομεάρχες και τα συνεργεία. Οι αρμοδιότητες υποχρεώσεις του υπευθύνου και συντονιστή Αποχιονισμού είναι: Να συντονίζει τους τομεάρχες και των πέντε τομέων του Δήμου. Να εξετάζει τα αιτήματα των τομεαρχών και των άλλων υπηρεσιών και αρχών (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομία), να τα αξιολογεί και να καθορίζει τις προτεραιότητες κατά τομέα και στο σύνολο του Δήμου. Να συνεργάζεται με τις άλλες υπηρεσίες και Αρχές (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομία) για τον καλύτερο συντονισμό του έργου του Να μετακινεί τεχνικό προσωπικό και μηχανήματα όπου αυτός κρίνει απαραίτητο. Να προγραμματίζει το προσωπικό σε συνεργασία με τους τομεάρχες σε περιόδους μακράς διάρκειας χιονόπτωσης. Οι αρμοδιότητες υποχρεώσεις των υπευθύνων τομεαρχών Αποχιονισμού είναι: Ο έλεγχος ετοιμότητας των μηχανημάτων του Δήμου που έχει στη διάθεση του. (περιλαμβάνει τη λειτουργία κινητήρων, την ύπαρξη όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων και συσκευών, καυσίμων, αντιολισθητικών αλυσίδων κλπ)

4 Η συγκέντρωση πληροφοριών για την κατάσταση βατότητας των οδών, για τις οποίες είναι αρμόδιοι. Η συγκέντρωση και επεξεργασία των αιτημάτων φορέων και πολιτών και η διαβίβασή των στον συντονιστή για καθορισμό προτεραιοτήτων Η συγκέντρωση των στοιχείων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) των κατόχων μηχανημάτων του Δήμου για ενημέρωση του μητρώου, που τηρείται στην Υπηρεσία, για μίσθωση σε περίπτωση ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών. Η επικοινωνία με το Α.Τ. Νάουσας και ενημέρωση τους για τα διαθέσιμα στην περιοχή μηχανήματα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η προμήθεια της αναγκαίας ποσότητας αλατιού και η προώθηση τους στα προκαθορισμένα σημεία. Η επί τόπου επίβλεψη των εργασιών αποχιονισμού και ο συντονισμός των ενεργειών για αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Ο έλεγχος των μέτρων ασφαλείας των χειριστών και λοιπών εργαζομένων κατά τη διάρκεια των εργασιών αποχιονισμού και η ενημέρωση του συντονιστή. Η παρακολούθηση, ο έλεγχος και η σημείωση των ημερών επιφυλακής και εργασίας των μισθωμένων μηχανημάτων και η ενημέρωση του προσωπικού του τομέα τους Ο προγραμματισμός του προσωπικού σε περιόδους μακράς διαρκείας χιονόπτωσης. Οι αρμοδιότητες υποχρεώσεις του προσωπικού Αποχιονισμού είναι: Ο έλεγχος των μηχανημάτων ώστε να υπάρχει ετοιμότητα. Ο εξοπλισμός των μηχανημάτων με τα απαραίτητα παρελκόμενα Η αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας Οι αρμοδιότητες υποχρεώσεις του προσωπικού οδοκαθαρισμού είναι: Ο καθαρισμός των πεζοδρομίων της πόλης με αρχή το κέντρο της και κύριο βάρος τις δημόσιες υπηρεσίες τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς Η διάθεση σάκων αλατιού στους πολίτες Η ρίψη αλατιού στα πεζοδρόμια. Όπου αλλού κριθεί αναγκαίο από τον υπεύθυνο και συντονιστή του Αποχιονισμού. Οι αρμοδιότητες υποχρεώσεις γραφείου Πολιτικής Προστασίας: Η συγκέντρωση πληροφοριών και αιτημάτων και η προώθηση τους στους τομεάρχες και τον Συντονιστή και ό,τι άλλο προβλέπεται από τον Ο.Ε.Υ. ΣΤ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ Α. Συνήθεις χιονοπτώσεις Σε περίπτωση συνηθισμένων χιονοπτώσεων μπαίνουν σε καθημερινή επιφυλακή τα συνεργεία επέμβασης χωρίς άλλη ειδοποίηση (εργάσιμες ημέρες και αργίες). Β. Έντονες χιονοπτώσεις Όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Διοικητικό, Τεχνικό, Εργατοτεχνίτες, Οδηγοί) τίθενται σε επιφυλακή σε 24ωρη βάση τόσο τις εργάσιμες ημέρες, όσο και τις αργίες. Γ. Λήξη του σχεδίου ετοιμότητας - επέμβασης Η λήξη του σχεδίου δίνεται μετά από σχετική εντολή του συντονιστή Αποχιονισμού και εφόσον οι πληροφορίες και άλλες ενδείξεις φανερώνουν την υποχώρηση της κακοκαιρίας. Ζ. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Μέχρι τέλους Οκτωβρίου θα πρέπει να γίνονται οι ακόλουθες ενέργειες:

5 Έλεγχος και συντήρηση όλων των μηχανημάτων σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του μηχανολογικού εξοπλισμού (service, αλυσίδες, λεπίδες κλπ). Προμήθεια επαρκούς ποσότητας άλατος (50 τόνοι) και αποθήκευση του σε συνεργασία με τον υπεύθυνο αποθήκης. Η. ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Δίνονται οι παρακάτω πίνακες με τα στοιχεία των εμπλεκομένων: Στον πίνακα 1 αναφέρονται τα μηχανήματα του Δήμου με τους αντίστοιχους οδηγούς. Στον πίνακα 2 αναφέρονται τα ιδιωτικά μηχανήματα που πιθανόν να μισθωθούν εκτάκτως. Στον πίνακα 3 αναφέρονται τα χρήσιμα τηλέφωνα.

6 ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ α/α Κατηγορία οχήματος τύπος & εργοστάσιο Αριθ. Οδηγός Τηλέφωνο κατασκευής Κυκλοφορίας 1 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ NISSAN ΚΗΥ-7381 Κ. Λούκαρης ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ MERCEDES ΚΗΥ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ NISSAN ΚΗΥ-1770 Μ. Φουνταλής ΦΟΡΤΗΓΟ (ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ 10 m³) MERCEDES ΚΗΥ-6700 Λ. Ρακίμπεης ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ KOMATSU ΜΕ Γ. Κανατίδης GRADER MITSUBISHI ΜΕ Δ. Σταμένος GRADER VOLVO ΜΕ Β. Καλαμπούκας GRADER(Ειρηνούπολης) Π. Δουλκερίδης UNIMOG MERCEDES ΚΗΥ-7332 Ι. Βογιατζής UNIMOG (ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ 4 m³) MERCEDES ΜΕ Γ. Κανατίδης ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ VOLKSWAGEN ΚΗΗ 3390 Λ. Ανθόπουλος ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4 TOYOTA ΚΗΗ-3360 Π. Τσάκνης ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4 MITSUBISHI ΚΗΥ-7348 Γ. Ασημακόπουλος ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4 MITSUBISHI ΚΗΥ-7379 Χ. Ρώσση ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ MERCEDES ΚΗΥ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4(ΔΑΚ) NISSAN ΚΗΥ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4(ΔΕΤΑΒ) MITSUBISHI ΚΗΥ-7352 Λ. Κεχαγιάς ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4(ΔΕΥΑΝ) TOYOTA ΗΜΗ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ2(ΔΕΥΑΝ) TOYOTA ΗΜΗ-6614 Γ. Δασκαλάκης (ΔΕΥΑΝ) 19 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4(ΔΕΥΑΝ) NISSAN ΗΜΖ-1474 Ι. Ζάλιος (ΔΕΥΑΝ) UNIMOG (ΔΕΥΑΝ) (ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ 3 m³) MERCEDES ΗΜΗ-6608 Α. Νουβάκης (ΔΕΥΑΝ) ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4(ΔΕΥΑΝ) MITSUBISHI ΚΒΗ-9433 Κ. Μαρούδας (ΔΕΥΑΝ) 22 ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ MERCEDES ΚΗΥ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ FORD ΚΗΗ-3389 Σ. Καϊμακάμης ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ DAIMLER - BENZ ME Ι. Βογιατζής

7 ΠΙΝΑΚΑΣ 2 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ΙΔΙΩΤΕΣ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΒΑΪΝΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΑΠΤΙΚΟ - ΦΟΡΤΩΤΗΣ σπ ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΑΠΤΙΚΟ- ΦΟΡΤΗΓΟ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ - ΣΚΑΠΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ - ΤΣΑΠΑ ΓΙΑΤΖΗΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ - ΣΚΑΠΤΙΚΟ ΓΚΡΕΪΝΤΕΡ - ΦΟΡΤΗΓΟ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ( 10 κ.μ.) ΓΙΑΤΖΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ JCB ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΩΜΑΣ ΣΚΑΠΤΙΚΟ ΚΕΚΙΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ (ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΧΩΡΙ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙ) ΜΑΝΤΣΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΠΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΠΑ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΣΚΑΠΤΙΚΟ - ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΚΡΕΪΝΤΕΡ (ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ) ΣΕΡΔΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΩΘΗΤΗΡΑΣ Μικρός σπ. ΣΙΟΥΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ JCΒ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ - ΣΚΑΠΤΙΚΟ- ΦΟΡΤΗΓΟ σπ.

8 ΠΙΝΑΚΑΣ 3 ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Δήμος Νάουσας fax Γραφείο Δημάρχου Υπεύθυνος Συντονιστής Αποχιονισμού Λογδανίδης Ευστάθιος Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Προϊστάμενος Δ/νσης Τ.Υ.Δ.Ν. Κυριακίδης Παύλος Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ημαθίας Μπαρμπαρούσης Γεώργιος Αστυνομία Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας Νοσοκομείο ΕΚΑΒ 166 Δασαρχείο ΔΕΗ Προϊστ.ΔΕΗ Νάουσας Γεν. Γραμ. Πολιτικής Προστασίας Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κέντρο Δηλητηριάσεων Δ/νση Δασών Ημαθίας Στρατόπεδο Λέσχη Καταδρομέων (Α Φραγγόπουλος) Κυνηγετικός Σύλλογος (Κων/νος Ταμπακιάρης) Ε.Ο.Σ. (Δ. Γυρούσης) Ποδηλατικός- Φυσ/ικός όμιλος (Λεφούσης Ηρακ.) Εθελοντική Ομάδα Ε.Ε.Σ. (Ζέκκος Αθανάσιος) Θηραφύλακας (Κων/νος Γιτόπουλος) Δασεργάτες Μπιτέρνας Γεώργιος Ράπτης Αθανάσιος Μπουτκάρης Σιδέρης Μπουτκάρης Ιωάννης Δάϊος Θωμάς

9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ : ΛΟΓΔΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ τηλ.: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ : ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ τηλ.:

10 ΤΟΜΕΑΣ 1 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ: ΤΕΛΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: ΠΑΛΑΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΥΚΛΟΦ. 1 ΚΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ UNIMOG MERCEDES ΜΕ (ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ 4m3) 2 ΛΟΥΚΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ NISSAN KHY ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗ ΟΔΟΣ : ΦΟΡΟΣ - ΠΕΤΡΙΔΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΗΡΩΪΔΩΝ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ (ΡΙΨΗ ΑΛΑΤΟΣ) : ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΥΜΠΑΝΩΝ, ΓΕΦΥΡΑ ΜΠΑΤΑΝΙΑ, ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΓΕΦΥΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΣΤΡΟΦΗ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

11 ΤΟΜΕΑΣ 2 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ: ΤΕΛΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: ΠΑΛΑΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΥΚΛΟΦ. 1 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ DAIMLER-ΒΕΝΖ ΜΕ ΦΟΥΝΤΑΛΗΣ Μ ΟΔΗΓΟΣ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ NISSAN KHY ΦΕΙΔΑΝΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗ ΟΔΟΣ : ΦΟΡΟΣ ΧΡ. ΛΑΝΑΡΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΟΣ - ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ (ΡΙΨΗ ΑΛΑΤΟΣ) : ΦΟΡΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΟΣ

12 ΤΟΜΕΑΣ 3 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ: ΤΕΛΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: ΠΑΛΑΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΥΚΛΟΦ. 1 ΝΟΥΒΑΚΗΣ Α ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ UNIMOG MERCEDES ΗΜΗ (ΔΕΥΑΝ) (ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ 3m3) 2 ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ KHH VOLKSWAGEN 3 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗ ΟΔΟΣ : Σ.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ ΦΟΡΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ (ΡΙΨΗ ΑΛΑΤΟΣ) : ΓΕΦΥΡΑ ΒΕΡΟΙΩΤΙΚΗ, ΓΕΦΥΡΑ ΤΑΝΗ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΡΩΜΑΪΚΗ ] ΒΙΛΛΑ

13 ΤΟΜΕΑΣ 4 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ: ΤΙΛΚΕΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: ΑΛΙΤΖΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΥΚΛΟΦ. 1 ΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ GRADER MITSUBISHI ME ΡΑΚΙΜΠΕΗΣ Λ. ΟΔΗΓΟΣ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ KHΥ VOLKSWAGEN 3 ΦΕΙΔΑΝΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗ ΟΔΟΣ : 1. Σ.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΑΡΙΝΑ 2. ΚΟΠΑΝΟΣ ΧΑΡΙΕΣΣΑ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ 3. Σ.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ - ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΣ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ (ΡΙΨΗ ΑΛΑΤΟΣ) : ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΓΕΦΥΡΑ ΤΑΦΡΟΥ 66

14 ΤΟΜΕΑΣ 5 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ: ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: ΤΑΝΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΥΚΛΟΦ. 1 ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Β ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ GRADER VOLVO ME ΚΑΪΜΑΚΑΜΗΣ Σ. ΟΔΗΓΟΣ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ KHΥ MITSUBISHI 3 ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ - - ΚΡΙΣΙΜΗ ΟΔΟΣ : 1. ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 2. ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ 3. ΔΡΟΜΟΣ ΑΡΚΟΧΩΡΙΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ (ΡΙΨΗ ΑΛΑΤΟΣ) : ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ, ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑΥΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

Βέροια 27-4-2012 Αρ. Πρωτ. Oικ. 82 ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Βέροια 27-4-2012 Αρ. Πρωτ. Oικ. 82 ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔONIAΣ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Λεωφόρος Στρατού 72, 59100 ΒΕΡΟΙΑ ΤΗΛ 2331353621,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Ή ΑΛΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Ή ΑΛΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠIΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. Αντιμετώπιση Κινδύνων από την Εκδήλωση Δασικών Πυρκαγιών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. Αντιμετώπιση Κινδύνων από την Εκδήλωση Δασικών Πυρκαγιών. 2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Αντιμετώπιση Κινδύνων από την Εκδήλωση Δασικών Πυρκαγιών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ A ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2013 ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ A ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2013 ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ A ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2013 ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα Ιούλιος 2013 - 2 - Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων... 3 Α. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ... 7 Α1. Νομική

Διαβάστε περισσότερα

1. Πολιτική Προστασία Μνημόνιο ενεργειών για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.

1. Πολιτική Προστασία Μνημόνιο ενεργειών για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας. Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση : 10 ης Ιουνίου 28, 32005 Δίστομο Τηλ. 2267022320 & 2267022633 FAX : 22670-22063

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΣΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΣΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΣΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (άρθρο 266 του Ν. 3852/2) ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α/Α

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Σ.Α.Υ.) Π.Δ. 305 / 96

ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Σ.Α.Υ.) Π.Δ. 305 / 96 ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ Δ. ΝΑΟΥΣΑΣ» Α.Μ.17/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & Δ.Δ. Δ/νση: Δημαρχίας 30,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 716/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 716/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 716/2013 ΘΕΜΑ: 15 ο Έγκριση διαδικασίας Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΛΗΝ ΕΔΡΑΣ (Τ.Δ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ, ΜΑΡΓΕΛΙΟΥ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ) ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.)

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΛΗΝ ΕΔΡΑΣ (Τ.Δ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ, ΜΑΡΓΕΛΙΟΥ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ) ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ Δ/ΝΣΗ Τ. Υ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ε Ρ Γ Ο ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΛΗΝ ΕΔΡΑΣ (Τ.Δ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ, ΜΑΡΓΕΛΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013 ΕΛΛΗΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΠΟΛΕΩ ΑΟΥΑ ΕΤΗΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΗ ΕΤΟΥ ΗΡΩΙΚΗ ΠΟΛΕΩ ΑΟΥΑ ΑΟΥΑ, ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2012 ήµος Ηρωικής Πόλεως άουσας ΕΙΗΓΗΤΙΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ ΗΜΑΡΧΟΥ Το Πρόγραµµα ράσης του ήµου άουσας για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ 2015 2019 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ 2015-2019: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Βιλτανιώτη 29, 145 64 Κηφισιά, Τηλ: 15241, 210 6206677, 210 6200145, fax: 210 8079565

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Βιλτανιώτη 29, 145 64 Κηφισιά, Τηλ: 15241, 210 6206677, 210 6200145, fax: 210 8079565 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Βιλτανιώτη 29, 145 64 Κηφισιά, Τηλ: 15241, 210 6206677, 210 6200145, fax: 210 8079565 E_mail: kathariotita@kifissia.gr Σκέψου καθαρά. Σκέψου τι πετάς. Σκέψου

Διαβάστε περισσότερα

Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----

Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ B ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ NOMOY ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΜΑ ΣΧΙΣΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ NOMOY ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΜΑ ΣΧΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ NOMOY ΑΤΤΙΚΗΣ Ε.Δ.Σ.Ν.Α. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΜΑ ΣΧΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 290 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 39/2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 290 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 39/2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 290 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 39/2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Εγκριση Νέου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 18 η Ημέρα Πέμπτη 25.6.2015 ώρα 14.00 Αρ. Πρωτ.: 224853/30-6-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ της πράξης με αριθμό 683 που αφορά έγκριση της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» Αναθέτουσα Αρχή: ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 226 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 12/2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 226 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 12/2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 226 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 12/2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Έγκριση Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

Ε Ι Δ Ι Κ Η Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 12/2015 ΠΡΟΫΠ. : 30.000,00 ΕΥΡΩ ( με ΦΠΑ 23% ) Ε Ι Δ Ι Κ Η Σ Υ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2007-2010»

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2007-2010» «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2007-2010» Παραδοτέο 1: «Στρατηγικός Σχεδιασμός» ΜΑΙΟΣ 2008 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣERROR! BOOKMARK NOT

Διαβάστε περισσότερα

Τοµέας παρέµβασης: Φυσικό Περιβάλλον.

Τοµέας παρέµβασης: Φυσικό Περιβάλλον. Α Α: Β496ΩΕΤ-Θ5Κ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρ.3/202 τακτικής συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Κατερίνης Αριθµός απόφασης 08/202 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Επικαιροποίηση της αριθ.32/20 απόφασης.σ. µε θέµα

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την κ. Χαχαλή Ασημίνα Διοικητική υπάλληλο του Δήμου Διονύσου.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την κ. Χαχαλή Ασημίνα Διοικητική υπάλληλο του Δήμου Διονύσου. EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αριθ.Απόφασης 59/2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 19.12.2012 της..12/2012.. συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΥΑΜΒ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΥΑΜΒ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΘΕΜΑ: Συζήτηση και λήψη απόφασης για κατάθεση αίτησης χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υ.Π.Ε.Κ.Α. με κωδικό πρόσκλησης 2.12 για τη θεματική προτεραιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Ολοκληρωμένο Πολυκαναλικό Σύστημα Διαχείρισης και Παρακολούθησης Συνθηκών Κίνησης στο Οδικό Δίκτυο των Καλλικράτειων Δήμων Λαμιέων, Δομοκού, Μακρακώμης, Στυλίδας Αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ Της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.Β.Ε.». ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Αποκοµιδή απορριµµάτων και καθαρισµός κοινοχρήστων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΕΛΕΤΗ- ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡ. 17/2015 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...i 1. Γενικά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ Δ. Σ. 1. Μπαλτά Σταυρούλα 2. Κολιούσης Ευάγγελος 3. Γκαραλέας Δημήτριος 4. Αλεξούδη-Γκαβρέση Παρασκευή

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ Δ. Σ. 1. Μπαλτά Σταυρούλα 2. Κολιούσης Ευάγγελος 3. Γκαραλέας Δημήτριος 4. Αλεξούδη-Γκαβρέση Παρασκευή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ. Απ ο φ.: 217 /2011 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 11/07-06-2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Ανάκληση της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. Δ/νση: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300 Τηλ: 27570-22807, Fax: 27570-23230 Κεντρικό e-mail: info@parnonas.gr Ιστοσελίδα: www.parnonas.gr ΕΡΓΟ: ΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα