προσωπικού. 1. Ζελιλίδης Δαμιανός (Πρόεδρος) 1.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "προσωπικού. 1. Ζελιλίδης Δαμιανός (Πρόεδρος) 1."

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 21/ πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 213/2019 Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού. Στη Θέρμη και στην έδρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης, σήμερα 08 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00μ.μ. συνήλθαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης» σε έκτακτη συνεδρίαση μετά από την υπ αριθμ. 5429/ έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. που επιδόθηκε σε καθένα σύμβουλο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν.1069/1980 (ΦΕΚ 191 Α71980) περί «Κινήτρων δια την ίδρυσιν Επιχειρήσεων Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως». Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, γιατί σε σύνολο έντεκα (11) μελών βρέθηκαν παρόντα επτά (7), σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 1. Ζελιλίδης Δαμιανός (Πρόεδρος) 1. Καπουσούζη Καραγιάννη Μαριάνθη (Μαριάννα) 2. Καρκατζίνος Νικόλαος 2. Ιωσηφίδης Ιωάννης 3. Γαντάς Σπυρίδων 3. Δημητρίου Δημήτριος 4. Παπαδάκη Αθηνά 4. Σαραφιανός Χρήστος 5. Χατζηδημητρίου Φανή 6. Καρκαλή Μαρία 7. Κουσούλης Γεώργιος κηρύχθηκε από τον Πρόεδρο η έναρξη της συνεδρίασης Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η Αν. Γεν. Δ/ντρια κ. Κωστίκα Μαρία και η κ. Ζωντανού Μαρία, για την τήρηση των πρακτικών του συμβουλίου. Η παρούσα συνεδρίαση κρίνεται επείγουσα καθώς με το από 7/10/2019 της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (το οποίο σας επισυνάπτεται στην παρούσα) μας κοινοποιήθηκε ότι μετά από σημερινή επικοινωνία που είχε η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με το ΥΠ.ΕΣ., δύναται στην συμπληρωματική προκήρυξη της 3Κ να συμπεριληφθούν και αιτήματα και άλλων Δ.Ε.Υ.Α. εφόσον αυτά υποβληθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών εντός δέκα ημερών (το δεκαήμερο ισχύει από σήμερα). Καθώς οι ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης σε προσωπικό είναι κάτι παραπάνω από επιτακτικές κρίνεται αναγκαία η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. και η λήψη σχετικής απόφασης σχετικά με το αντικείμενο του θέματος προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες ώστε το αίτημα να είναι εμπρόθεσμο καθώς τα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης της διαδικασίας είναι αρκετά μικρά. Ε γ κ ρ ί ν ε τ α ι ο μ ό φ ω ν α η σύγκλιση της παρούσας συνεδρίασης Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το 1 o και μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε στα μέλη ότι με το άρθρ.5 του Ν.1069/80 παρ.1 «Το Διοικητικό Συμβούλιο διοικεί την επιχείρηση, διαχειρίζεται την περιουσία και τους πόρους αυτής και αποφασίζει για κάθε θέμα που αφορά στην επιχείρηση, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον παρόντα νόμο» Σύμφωνα με το άρθρο 57 του Κεφαλαίου Β του Ο.Ε.Υ. της Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης «Η πρόσληψη του τακτικού προσωπικού γίνεται από το Δ.Σ. λαμβανομένων υπόψη των διατάξεων της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας..».

2 Ο Πρόεδρος είπε στα μέλη ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν.4368/2016 εξαιρέθηκε από την πλήρη αναστολή προσλήψεων τακτικού προσωπικού κατηγοριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης που εφαρμόζεται στους ΟΤΑ και τα ΝΠΙΔ αυτών, το μόνιμο και ΙΔΑΧ προσωπικό των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ που απασχολείται σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Πρόκειται για υπηρεσίες για τις οποίες ο ΟΤΑ ή το ΝΠΙΔ της Αυτοδιοίκησης (δήμος, ΝΠΔΔ, ΦΟΔΣΑ, ΔΕΥΑ κ.λπ.) εισπράττει ανταποδοτικά τέλη από τους ωφελούμενους κατοίκους και αφορούν ιδίως τον τομέα., της ύδρευσης/άρδευσης, της αποχέτευσης,. Επίσης, η πρόσληψη τακτικού προσωπικού ΔΕ και ΥΕ ανταποδοτικού χαρακτήρα εξαιρέθηκε και από την απόφαση κατανομής που εκδίδεται από τον Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να στελεχωθούν με τακτικό προσωπικό νευραλγικές υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης εκδόθηκε η με αριθμό 25εγκύκλιος (40703/ ) του Υπ. Εσωτερικών με την οποία καλούνταν οι ΟΤΑ και τα ΝΠΙΔ αυτών να υποβάλουν τα αιτήματά τους για την πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα μέχρι την 31 η Τα δε ΝΠΙΔ των ΟΤΑ (ΔΕΥΑ, ΦΟΔΣΑ) για τακτικό προσωπικό όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Με την με αριθμό 202/2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α και την αντίστοιχη 364/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο νέος Ο.Ε.Υ.( ΦΕΚ 5316/Β / ) της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. στον οποίο προβλέφθηκαν με βάση τις πραγματικές ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α. 81 θέσεις προσωπικού εκ των οποίων είναι καλυμμένες κατά την παρούσα στιγμή οι 32. Με την με αριθμό 78/2019 απόφαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε πολυετής προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού σύμφωνα με τις με αριθμό 2016/ και την 17210/ εγκυκλίους του Υπ. Εσωτερικών ο οποίος προβλέπει την πρόσληψη εντός του έτους 2020, 15 ατόμων, ειδικοτήτων που είναι απολύτως αναγκαίες για την στοιχειώδη λειτουργία της επιχείρησης. Ο Πρόεδρος στη συνέχεια είπε ότι με το από 7/10/2019 της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.). κοινοποιήθηκε στη Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ότι «.μετά από σημερινή επικοινωνία με το αρμόδιο τμήματος του ΥΠΕΣ, ενημερωθήκαμε ότι η παραπάνω προκήρυξη μπορεί να συμπεριλάβει και τα αιτήματα και άλλων Δ.Ε.Υ.Α. (πλην αυτών που ήδη περιλαμβάνονται) εφόσον αυτά υποβληθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών εντός δέκα ημερών (το δεκαήμερο ισχύει από σήμερα). Δυστυχώς, η προθεσμία δεν πρόκειται να παραταθεί..». Επισήμανε δε, πως καθώς οι ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης είναι ιδιαίτερα αυξημένες διότι αφενός εξυπηρετεί στο σύνολο δέκα επτά (17) οικισμούς με πληθυσμό άνω των κατοίκων (καταναλωτών), σε τομείς ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης λυμάτων και όμβριων υδάτων, ένα γεγονός που από μόνο του δημιουργεί αυξημένες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό αφετέρου υπάρχουν πολλά έργα τα οποία πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να επιτευχθεί η υλοποίηση των υποδομών σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν, και η Δ.Ε.Υ.Α. δεν έχει πληρώσει τον Ο.Ε.Υ. ο οποίος εγκρίθηκε τον Νοέμβριο του 2018 ώστε να μπορεί να

3 λειτουργήσει εύρυθμα και να προσφέρει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες της στους καταναλωτές του Δήμου έχει ως συνακόλουθο αποτέλεσμα το ήδη επιβαρυμένο υφιστάμενο προσωπικό να επιφορτιστεί με επιπλέον εργασίες. Ως εκ τούτου κρίνεται αναγκαίο η Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης να προβεί στην υποβολή αιτήματος υλοποίησης του προγραμματισμού προσλήψεων 19 ατόμων, καθώς επιπλέον έχουν αποχωρήσει άτομα τα οποία απασχολούνταν στη Δ.Ε.Υ.Α. με μετακίνηση από τον Δήμο και δεν θέλησαν την μετάταξή τους, προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή ροή εκτέλεσης των εργασιών της επιχείρησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Πρόεδρος, έχοντας υπόψη τα παραπάνω και προκειμένου να διασφαλισθεί η λειτουργία της επιχείρησης και η αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες του Δήμου Θέρμης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πρότεινε την υποβολή αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού αορίστου χρόνου δέκα εννέα (19) ατόμων, οι οποίοι θεωρούνται απολύτως αναγκαίοι για την στελέχωση των υπηρεσιών, των κάτωθι ειδικοτήτων, ως εξής: Α/Α 1 2 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ/ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Οργανικών Καλυμμένων Κενών Αιτούμενων ΠΕ ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΤΕ ΤΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΤΗΣ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ- ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ /ΒΟΗΘΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕ ΔΕ ΔΕ (2 ΔΙΟΙΚΗΤΚΟΙ/1 ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ) 11 ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΔΕ ΧΤΙΣΤΕΣ -ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΔΕ ΕΡΓΑΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ(ΓΕΝΙΚΩ Ν ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ) ΥΕ Οι ανωτέρω θα φέρουν τα προσόντα που αναφέρονται στον Ο.Ε.Υ. της Δ.Ε.Υ.Α. προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία κατά κατηγορία και κλάδο. Το ύψος της συνολικής ετήσιας εκτιμώμενης δαπάνης, για την πληρωμή του προαναφερθέντος αιτούμενου προς πρόσληψη προσωπικού ανέρχεται σε ,00. Στον προϋπολογισμό έτους 2020, όπου προβλέπεται να γίνουν οι ανωτέρω προσλήψεις, θα εγγραφούν οι σχετικές πιστώσεις. Ομοίως για την κάλυψη της ανωτέρω δαπάνης, θα υπάρξει μέριμνα για την εγγραφή των αναγκαίων πιστώσεων στους προϋπολογισμούς των επόμενων ετών, με επιβάρυνση των κάτωθι Κ.Α Εξόδων: με τίτλο: ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΥΠΑΛ.ΔΙΟΙΚ.& ΟΙΚ. ΤΑΚΤ με τίτλο: ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΡΟΣ. ΤΕΧΝ.ΥΠΗΡ ΤΑΚΤ με τίτλο: ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚ. ΤΑΚΤ με τίτλο: ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡ.ΤΑΚΤΙ

4 Ύστερα από τα παραπάνω ο Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέδρου, τις ισχύουσες διατάξεις. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ομόφωνα 1. Εγκρίνει την υποβολή αιτήματος, για την πρόσληψη προσωπικού αορίστου χρόνου, Α/Α 1 2 δέκα εννέα (19) ατόμων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν.4368/2016 και τη σχετική με 25/ εγκύκλιο του Υπ. Εσωτερικών των κάτωθι ειδικοτήτων, ως εξής: ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ/ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Οργανικών Καλυμμένων Κενών Αιτούμενων ΠΕ ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΤΕ ΤΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΤΗΣ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ- ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ /ΒΟΗΘΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕ ΔΕ ΔΕ (2 ΔΙΟΙΚΗΤΚΟΙ/1 ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ) 11 ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΔΕ ΧΤΙΣΤΕΣ -ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΔΕ ΕΡΓΑΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ(ΓΕΝΙΚΩ Ν ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ) ΥΕ Οι ανωτέρω θα φέρουν τα προσόντα που προβλέπονται από τον Ο.Ε.Υ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και την κείμενη νομοθεσία κατά κατηγορία και κλάδο. Το ύψος της συνολικής ετήσιας εκτιμώμενης δαπάνης, για την πληρωμή του προαναφερθέντος αιτούμενου προς πρόσληψη προσωπικού ανέρχεται σε , Στον προϋπολογισμό έτους 2020, όπου προβλέπεται να γίνουν οι ανωτέρω προσλήψεις, θα εγγραφούν οι σχετικές πιστώσεις. Ομοίως για την κάλυψη της ανωτέρω δαπάνης, θα υπάρξει μέριμνα για την εγγραφή των αναγκαίων πιστώσεων στους προϋπολογισμούς των επόμενων ετών, με επιβάρυνση των κάτωθι Κ.Α Εξόδων με τίτλο: ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΥΠΑΛ.ΔΙΟΙΚ.& ΟΙΚ. ΤΑΚΤ, με τίτλο: ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΡΟΣ. ΤΕΧΝ.ΥΠΗΡ ΤΑΚΤ, με τίτλο: ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚ. ΤΑΚΤ, με τίτλο: ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡ.ΤΑΚΤΙ. 3. Η παρούσα να διαβιβασθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.

5 . Για το παραπάνω θέμα συντάχθηκε το Πρακτικό Ν ο 20 απόφαση 213/ Αφού τελείωσαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης λύεται η συνεδρίαση. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΙΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΖΕΛΙΛΊΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΌΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 6/02-06-2016 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 55/2016 Θέμα: «Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

1. Πονερίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος) 1. Παπαδόπουλος Αριστοτέλης 2. Καραουλάνης Δημήτριος

1. Πονερίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος) 1. Παπαδόπουλος Αριστοτέλης 2. Καραουλάνης Δημήτριος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 2/19-01-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 2/2017 Θέμα: «Υποβολή πρότασης στο Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Τ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Τ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Υ.Α.Τ. ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ 17/2017 Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α Σ Η 2 η Του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης-Αποχέτευσης Τρικάλων. Στα Τρίκαλα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 13/07-10-2016 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 101/2016 Θέμα: «Υποβολή Πρότασης στο Ε.Π. "Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. «Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2019»

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. «Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2019» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Αριθμ. Απόφ. 6/2019 ΕΟΡΔΑΙΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης /2019 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 13/07-08-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 102/2017 Θέμα: «Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 13/29-10-2015 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 149/2015 Θέμα: «Έγκριση πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΣΤΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αριθμό 02/11-02-2019 τακτικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Νέστου. Αρ. Απόφασης 10/2019 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: «Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 11 της 10/10/2019 τακτικής συνεδρίασης του Δ/κού Σ/λιου της ΔΕΥΑΚ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 11 της 10/10/2019 τακτικής συνεδρίασης του Δ/κού Σ/λιου της ΔΕΥΑΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (διόρθωση ειδικότητας: Τεχνίτες Οικοδόμοι Δ.Ε. σωστό Τεχνίτες Δομικών Εργων Δ.Ε.) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΩΒΟΛΖΛ-8ΝΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛΩΒΟΛΖΛ-8ΝΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 11/31-07-2013 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 117/2013 Θέμα: «Τροποποίηση της με αριθμό 49/2011 απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 7/11-04-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 45/2017 Θέμα: «Έγκριση Πρακτικών Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός απόφασης: 3/2017

Αριθμός απόφασης: 3/2017 Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Απόσπασμα από το πρακτικό της υπ αριθμ. 1/2017 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. Αριθμός απόφασης: 3/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 8/201 4

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 8/201 4 ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 8/201 4 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2014 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 02 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 26 ης Ιανουαρίου 2017 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.016/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 15/10-10-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 116/2017 Θέμα: «Έγκριση πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 11/01-09-2016 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 88/2016 Θέμα: «Έγκριση Πρακτικών Επιτροπής Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 11/04-07-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 82/2017 Θέμα: «Έγκριση πρόσθετης πράξης σύμβασης και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ 6ΚΦ3ΟΛΖΛ-ΧΤΖ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθµ. 9/ πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συµβουλίου της Επιχείρησης 45

ΑΔΑ 6ΚΦ3ΟΛΖΛ-ΧΤΖ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθµ. 9/ πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συµβουλίου της Επιχείρησης 45 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ 6ΚΦ3ΟΛΖΛ-ΧΤΖ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθµ. 9/16-06-2014 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συµβουλίου της Επιχείρησης 45 Αριθµ. Απόφ. 75/2014 Θέµα: «Ρύθµιση οφειλών σύµφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β43ΚΟΛΖΛ-6Ω5 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β43ΚΟΛΖΛ-6Ω5 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 13/04-10-2012 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 148/2012 Θέμα:«Ανάθεση σύνταξης της μελέτης με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΔΙΟΛΖΛ-ΘΛΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΕΔΙΟΛΖΛ-ΘΛΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 19/28-12-2012 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 202/2012 Θέμα:«Κατάταξη των υπαλλήλων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 4/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 4/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 4/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω2ΒΒΟΛΖΛ-Ψ5Ν

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω2ΒΒΟΛΖΛ-Ψ5Ν ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω2ΒΒΟΛΖΛ-Ψ5Ν Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 14/09-11-2016 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 107/2016 Θέμα: «Έγκριση Πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ. ΑΡ. 2 ο Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΔΕΜ του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας της ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ. ΑΡ. 2 ο Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΔΕΜ του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας της ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 161 (ΚΔΕΜ) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Ημερομηνία : 6/2/2019 ΤΚ.190 03, ΤΗΛ.: 22990 20126-8 Α.Φ.Μ. 090103808 - ΔΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος

Προγραμματισμός Προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/04-02-2019 Αριθμός απόφασης 7 Στη Νεάπολη σήμερα στις 4 μηνός Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΧ7ΟΛΖΛ-ΝΓΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΕΧ7ΟΛΖΛ-ΝΓΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 7/21-05-2013 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 74/2013 Θέμα: «Έγκριση ισολογισμού, αποτελεσμάτων χρήσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 20/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 20/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 20/18-7-2017 συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 στους ΟΤΑ α και β βαθμού και τα ΝΠΙΔ αυτών

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 στους ΟΤΑ α και β βαθμού και τα ΝΠΙΔ αυτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 3/2015 πρακτικό συνεδριάσεως του Α.Π.Κ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Αριθμός απόφασης: 12/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων

Διαβάστε περισσότερα

2.-Δεληδήμου Δημοσθένης 3.-Μουχταρίδου Βασιλική 4.-Κεσούδη Παναγιώτα Οι οποίοι δεν προσήλθαν, αν και νόμιμα κλήθηκαν

2.-Δεληδήμου Δημοσθένης 3.-Μουχταρίδου Βασιλική 4.-Κεσούδη Παναγιώτα Οι οποίοι δεν προσήλθαν, αν και νόμιμα κλήθηκαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.«ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 2/2019 Πρακτικό Συvεδρίασης τoυ

Διαβάστε περισσότερα

Μέλος»»» Εκπρ.εργαζομένων

Μέλος»»» Εκπρ.εργαζομένων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Ταχ. Δ/νση : Αβέρωφ 6-45221 Ιωάννινα & 26510 54401 Email: okpapa@okpapa.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφ. 4/2017 Περίληψη: Παρόντες Σύμβουλοι: Απόντες Σύμβουλοι: Στη συνεδρίαση κλήθηκαν επίσης:

Αρ. Απόφ. 4/2017 Περίληψη: Παρόντες Σύμβουλοι: Απόντες Σύμβουλοι: Στη συνεδρίαση κλήθηκαν επίσης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων της 27 ης Ιανουαρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων. Αριθμός Απόφασης 40/2018

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων. Αριθμός Απόφασης 40/2018 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/21.2.2018 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων Αριθμός Απόφασης 40/2018 Π ε ρ ί λ η ψ η «Προγραμματισμός Προσλήψεων Προσωπικού ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 13/2017 Έκτακτη συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 3/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός προσλήψεων για την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 3/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός προσλήψεων για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΘΠΟΛΖΛ-ΖΛ7 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β4ΘΠΟΛΖΛ-ΖΛ7 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 11/27-08-2012 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 120/2012 Θέμα:«Υποβολή πρότασης για ένταξη στο Ε.Π.

Διαβάστε περισσότερα

«Προγραµµατισµός προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Ν.Π... Η.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ»

«Προγραµµατισµός προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Ν.Π... Η.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΡ ΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ Η.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ. Ν.Π... ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 3 ης 2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου Αριθ. Αποφ. 20/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. Πρόεδρος μέλος μέλος μέλος μέλος. Εισάγεται το 1o Θέμα εκτός της ημερήσιας διάταξης:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. Πρόεδρος μέλος μέλος μέλος μέλος. Εισάγεται το 1o Θέμα εκτός της ημερήσιας διάταξης: Αρ. απόφασης 14/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Της με αριθμό 4/2013 Συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη στις 19 Μαρτίου 2013 ημέρα της εβδομάδος Τρίτη

Διαβάστε περισσότερα

της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.)

της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.) Αριθ. Αποφ. 04/2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 02/2019 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 5 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της αριθ. 2ης τακτικής συνεδριάσεως το Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων ΑΡ. ΑΠΟΦ. 95/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο δεκαπέντε βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω δώδεκα (12) μέλη:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο δεκαπέντε βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω δώδεκα (12) μέλη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ( Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) Ν.Π.Δ.Δ. Γραφείο Προέδρου Ταχ. Δ/νση : Καμάρες ( περιοχή Γηροκομείου ) 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 02/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 02/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 0/017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα την 7-01-017, ημέρα Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 8/13-07-2016 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 74/2016 Θέμα: «Υποβολή Πρότασης στο ΕΠ Υποδομές Μεταφορών,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 7 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2017

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 7 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2017 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ.7/27-1-2017 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω4ΡΧΟΛΖΛ-ΜΞΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω4ΡΧΟΛΖΛ-ΜΞΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω4ΡΧΟΛΖΛ-ΜΞΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 2/01-03-2016 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 22/2016 Θέμα: «Συμμετοχή της ΔΕΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ.αριθ. 3ης /2018 συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της αριθ. 2ης τακτικής συνεδριάσεως το Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων ΑΡ. ΑΠΟΦ. 96/2019

Διαβάστε περισσότερα

Κατά την έναρξη της Συνεδρίασης διαπιστώθηκε ότι ήταν παρόντα και τα επτά (7) μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και συγκεκριμένα:

Κατά την έναρξη της Συνεδρίασης διαπιστώθηκε ότι ήταν παρόντα και τα επτά (7) μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και συγκεκριμένα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθμός Συνεδρίασης : 36 η /08-11-2018 Αριθμός Απόφασης : 1186 ΘΕΜΑ 7 ο : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ΛΟΥΤΡΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΛΙΩΝ, ΜΑΛΙΑ 70007, Α.Φ.Μ.: 997660387 Δ.Ο.Y.: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΗΛ. 2897032407, e-mail: info@malia-deyam.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ` ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Αριθμ. Απόφ. 192/2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ μόνο υπηρεσίες αποχέτευσης

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Αριθμ. Απόφ. 192/2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ μόνο υπηρεσίες αποχέτευσης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 18/20-12-2012 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 192/2012 Θέμα:«Καταβολή δαπανών που έχουν σχέση με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 5 3 /201 8

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 5 3 /201 8 ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 5 3 /201 8 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 3/2018 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 6ΓΤΟΟΛΖΛ-Φ9Θ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 6ΓΤΟΟΛΖΛ-Φ9Θ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 6ΓΤΟΟΛΖΛ-Φ9Θ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 13/07-10-2016 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 102/2016 Θέμα: «Υποβολή Πρότασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αριθ. Αποφ. 13/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση ΟΕΥ Δήμου Ορχομενού,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: 13-02-2019 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 2458 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμόν 1 ης /30-01-2019 συνεδριάσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΖ3ΩΗ0-Ο4Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ /

ΑΔΑ: ΒΕΖ3ΩΗ0-Ο4Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ. 10150/10-06-2013 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10ης/07-06-2013 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο ΑΡΙΘ. 1/2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. 6/2017

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο ΑΡΙΘ. 1/2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. 6/2017 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο ΑΡΙΘ. 1/2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. 6/2017 Στη Σίφνο σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00, το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 15 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016 Αριθμός Απόφασης 69

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός απόφασης : 67/2012 Περίληψη Συζήτηση και λήψη απόφασης προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2012.

Αριθμός απόφασης : 67/2012 Περίληψη Συζήτηση και λήψη απόφασης προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2012. Δ.Ε.Υ.Α.Ω. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΛ. ΔΗΜ. ΛΙΓΔΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΤΚ-57018 Α.Φ.Μ. 997652781 Δ.Ο.Υ. Α ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. 23940-33171 ΦΑΞ 23940-33008 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 7-2012 ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προς : Το Δημοτικό Συμβούλιο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προς : Το Δημοτικό Συμβούλιο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια 5-1-2017 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προς : Το Δημοτικό Συμβούλιο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Α. Με το πρώτο εδάφιο της περίπτωσης 3 της παρ. ΣΤ' υποπαρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 1ης/ συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 1ης/ συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ «Η ΜΗΚΩΝΗ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της ης/4--209 συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 1ης συνεδρίασης του.σ του Ν.Π.. «Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης & Παιδείας (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π)» του ήµου Εορδαίας.

Από το πρακτικό της 1ης συνεδρίασης του.σ του Ν.Π.. «Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης & Παιδείας (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π)» του ήµου Εορδαίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΟΣ ΕΟΡ ΑΙΑΣ Ν.Π.. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΑΙ ΕΙΑΣ (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π)» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 1ης συνεδρίασης του.σ του Ν.Π.. «Κοινωνικής Πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 14 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της υπ' αριθμ. 1 ης / συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της υπ' αριθμ. 1 ης / συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ. : 114 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 01-02-2019 ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ 3 ΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Από το 6/2015 πρακτικό ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Από το 6/2015 πρακτικό ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 6/015 πρακτικό συνεδριάσεως του Α.Π.Κ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Αριθμός απόφασης: 19/015 Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων Π.Φ.Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 10/2018 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Φαρκαδόνας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 10/2018 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Φαρκαδόνας. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ Ν.Πλαστήρα 44 Β -ΤΚ 42031 Τηλ.: 24330 23226 Φαξ : 24330 23227 Email: deyafar@otenet.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 10/2018 συνεδρίασης του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ Αριθ. Απόφασης: 2/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/19-11-2018

Διαβάστε περισσότερα

4447/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 033/2019 ΘΕΜΑ

4447/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 033/2019 ΘΕΜΑ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 4447/07.02.2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 033/2019 ΘΕΜΑ Προγραμματισμός Προσλήψεων έτους 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 36637 6 Σεπτεμβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3076 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Υπηρεσίας του Δήμου Κύθνου. 2 Υπηρεσίας του Δήμου Μήλου. 3 Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

[1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

[1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 7 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Προσλήψεων τακτικού προσωπικού για τον Δήμο Πολυγύρου

Προγραμματισμός Προσλήψεων τακτικού προσωπικού για τον Δήμο Πολυγύρου Π ΡΑ Κ Τ Ι ΚΟ της 2/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Στον Πολύγυρο, σήμερα δεκαπέντε (15) του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΟΛΖΛ-ΒΛΙ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΟΛΖΛ-ΒΛΙ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ 13/04-09-2013 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ Απόφ 132/2013 Θέμα:«Υποβολή πρότασης για ένταξη στο Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης 160 / Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα

Αρ. Απόφασης 160 / Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 18 ης /7-9-2016 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 10/2016 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 10/2016 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΕΔΡΑ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθ. Αποφ. 143/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 10/2016 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. Πονερίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος) 1. Παπαδόπουλος Αριστοτέλης (προσήλθε κατά τη

1. Πονερίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος) 1. Παπαδόπουλος Αριστοτέλης (προσήλθε κατά τη ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 693ΛΟΛΖΛ-ΛΝΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 1/29-01-2016 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 15/2016 Θέμα: «Διόρθωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 1/2017 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 1/2017 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 06 Ιουλίου 2017 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: τ.τ. 14100 Τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου & λοιπών συλλογικών οργάνων Εκτελεστική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 16/22-12-2015 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 194/2015 Θέμα: «Έγκριση του Πρακτικού Γνωμοδότησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 8 ΑΠΟ ΤΟ 1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ 8 ΑΠΟ ΤΟ 1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΔΕΥΑΛ) ΑΔΑ: 67Ρ7ΟΡ8Δ-8ΩΑ ΑΠΟΦΑΣΗ 8 ΑΠΟ ΤΟ 1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 09-01-2017 ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 15 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας. Αριθμός Πρακτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015. προσωπικού»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015. προσωπικού» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως Δημοτικού ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συμβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Απόφασης 62α /2015 ΘΕΜΑ: «Προγραμματισμός προσλήψεων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 2o: Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το έτος Αριθ. Απόφ: 14/2016

ΘΕΜΑ 2o: Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το έτος Αριθ. Απόφ: 14/2016 Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικό της 3 ης Συνεδρίασης του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι από τα εννέα (9) μέλη βρέθηκαν παρόντα τα έξι (6) δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι από τα εννέα (9) μέλη βρέθηκαν παρόντα τα έξι (6) δηλαδή: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Δ.Ε.Υ.Α.Π. ---------------------------------------------- Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης /2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών Δήμου Ιλίου (Ν. 4449/2017)

Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών Δήμου Ιλίου (Ν. 4449/2017) Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 39803/15.09.2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 21 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 257/2017 ΘΕΜΑ Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 353/ AΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 353/ AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 353/28-1-2019 AΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 5 ης /23-1-2019 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης. Στη Σαμοθράκη σήμερα 23-1-2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 15 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 4

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 11/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 11/2011 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 11/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 3/17-2-2011 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Εισήγηση για λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 1/2019 Πρακτικό Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 1/2019 Πρακτικό Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθμός Απόφασης: 1/2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 1/2019 Πρακτικό Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας Σήμερα Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

2.Βρατσάνος Μάρκος. (Οι οποίοι δεν προσήλθαν αν και προσκλήθηκαν

2.Βρατσάνος Μάρκος. (Οι οποίοι δεν προσήλθαν αν και προσκλήθηκαν 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της µε αριθµ 2/2017 συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ψαρών. ΘΕΜΑ : Προγραµµατισµός προσλήψεων για την

Διαβάστε περισσότερα

αντιτίμου (ΣΜΕ) για την κάλυψη αμιγώς εποχικών αναγκών έτους 2019 του Ο.Π.Π.&Π. «Ο Ξενοφών».

αντιτίμου (ΣΜΕ) για την κάλυψη αμιγώς εποχικών αναγκών έτους 2019 του Ο.Π.Π.&Π. «Ο Ξενοφών». Αρ. Πρωτ.54/4-2-2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟY Αριθ. απόφασης 3/2019 ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της με αριθ. 3/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ αριθμ. 16/25-06-2015 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ αριθμ. 16/25-06-2015 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης. ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 16/25-06-2015 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης. Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΣ Οργανισμού 1/2019 1/6

ΑΔΣ Οργανισμού 1/2019 1/6 ΑΔΣ Οργανισμού 1/2019 1/6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 1/2019 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕ ΡΟΣ: ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΡΑΝΗΣ. 1. ΝΤΟΥΡΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τακτικό µέλος) 2. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Τακτικό µέλος)

ΠΡΟΕ ΡΟΣ: ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΡΑΝΗΣ. 1. ΝΤΟΥΡΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τακτικό µέλος) 2. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Τακτικό µέλος) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο..Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµός Πρωτοκόλλου : 2334/19-03-2015 Αριθµός Συνεδρίασης : 6 η /2015

Διαβάστε περισσότερα

07 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Απριλίου 2016

07 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Απριλίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 07 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 13 ης Απριλίου 2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.138/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως Δημοτικού ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συμβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Απόφασης 59 /2015 ΘΕΜΑ: «Προγραμματισμός προσλήψεων

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 234 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Πίνακες) Απόσπασμα από το πρακτικό της 31-07-2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Έκθεση Εσόδων Εξόδων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 10/2017. έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Πύδνας - Κολινδρού

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 10/2017. έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Πύδνας - Κολινδρού Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 10/2017 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Πύδνας - Κολινδρού Aριθ. απόφασης 65/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Χορήγηση βεβαίωσης για σύσταση νέων οργανικών

Διαβάστε περισσότερα