ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.lorealb2bsalons.gr"

Transcript

1 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της L OREAL HELLAS Α.Ε. που είναι αφιερωμένη στα εμπορικά σήματα L Oreal Professionnel, Kerastase, Redken, Matrix, Shu Uemura & Essie (εφεξής η «Ιστοσελίδα»), πρόσβαση στην οποία παρέχεται από την ακόλουθη διεύθυνση URL: Η Ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για την L OREAL HELLAS Α.Ε., που εδρεύει στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της Λ.Εθνικής Αντιστάσεως αρ.39 Α, ΤΚ , με Αριθμό Μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών (ΑΡ.Μ.Α.Ε.) 13584/01ΑΤ/Β/86/260 (εφεξής η «L OREAL HELLAS Α.Ε.»). Υπεύθυνοι επικοινωνίας: L Oréal HELLAS A.E. Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 39Α, Νέα Ιωνία, Αττική, ΤΚ , τηλ : Υπεύθυνος υλοποίησης: WE Consulting Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης. Περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας καθώς και σχετικά με την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα. Η χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης της. Εάν ο χρήστης δεν συμφωνεί με τους παρόντες Γενικούς Όρους χρήσης, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της Ιστοσελίδας. Κατά συνέπεια, με την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, ο Χρήστης δεσμεύεται να συμμορφώνεται και να σέβεται τους ακόλουθους όρους : 1. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης της Ιστοσελίδας έχουν ενήλικα πρόσωπα που διαθέτουν έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση και είναι πελάτες της L OREAL HELLAS Α.Ε. Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και/ή σε ορισμένες από τις θεματικές ενότητες αυτής απαιτούν τη χρήση προσωπικών κωδικών πρόσβασης, δηλαδή το προσωπικό όνομα χρήσης (login), και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) του κάθε Χρήστη. Οι εν λόγω κωδικοί πρόσβασης παρέχονται αποκλειστικά από την L OREAL HELLAS Α.Ε., η οποία θα σας τους αποστείλει μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και/ή μέσω γραπτού μηνύματος (sms) στο κινητό σας τηλέφωνο. Οι εν λόγω κωδικοί πρόσβασης είναι αυστηρά προσωπικοί και εμπιστευτικοί. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το απόρρητο του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης, καθώς και για τη χρήση αυτού και οφείλει να λαμβάνει κάθε μέτρο προκειμένου για την εξασφάλιση του απορρήτου των κωδικών αυτών. Κατ εξαίρεση επιτρέπεται η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα από τους υπαλλήλους και συνεργάτες νομικού προσώπου υπό την προϋπόθεση ότι θα δηλωθεί ο ακριβής αριθμός και τα στοιχεία των υπαλλήλων αυτού που θα είναι χρήστες. Περαιτέρω ο Χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι η εκάστοτε χρήση των κωδικών του και συνακόλουθα η πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας τεκμαίρεται αμάχητα ως γενόμενη από αυτόν τον ίδιο, σε περίπτωση δε νομικού προσώπου, από το νόμιμο εκπρόσωπό του.

2 Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης είναι υπεύθυνος για όλες τις πράξεις που διενεργούνται με τους προσωπικούς του κωδικούς πρόσβασης. Η όποια πιθανόν μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού χρήστη ή κάθε άλλη παραβίαση ασφάλειας πρέπει να αναφέρεται αμέσως στη L OREAL HELLAS Α.Ε. Η L OREAL HELLAS Α.Ε. επιφυλάσσεται ρητά του δικαιώματός της να προβεί χωρίς πρότερη ενημέρωση στην προσωρινή ή/και μόνιμη παύση πρόσβασης του χρήστη στην Ιστοσελίδα, σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των εν λόγω κωδικών πρόσβασης. Αποδέχεστε ότι τα στοιχεία που μας γνωστοποιείτε και τα οποία είναι αποθηκευμένα στα μηχανογραφικά μας συστήματα είναι ακριβή και αποδεικνύουν την ταυτότητά σας. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για κάθε τυχόν αλλαγή των εν λόγω στοιχείων. Προκειμένου να διασφαλιστεί η χρήση της Ιστοσελίδας από οποιαδήποτε κακόβουλη πράξη, σε περίπτωση λάθους καταχώρησης των κωδικών πρόσβασης για πέντε (5) συνεχόμενες προσπάθειες, το σύστημα θα διακόψει την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή σας οποιαδήποτε κακόβουλη χρήση των κωδικών πρόσβασης, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα την L OREAL HELLAS Α.Ε. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του χρήστη με τους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας, η L OREAL HELLAS Α.Ε. επιφυλάσσεται ρητά του δικαιώματός της να παύσει την πρόσβαση του χρήστη στην Ιστοσελίδα, με πρότερη ενημέρωσή του. Παρόλο που η L OREAL HELLAS Α.Ε. καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου η Ιστοσελίδα να είναι προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή, ωστόσο δεν δύναται σε καμία περίπτωση να εγγυηθεί ότι τούτο καθίσταται εφικτό. Ειδικότερα, κυρίως για λόγους συντήρησης της Ιστοσελίδας ή/και ενημέρωσης αυτής ή/και για οποιονδήποτε άλλο λόγο τον οποίο η L OREAL HELLAS Α.Ε. δεν δύναται να ελέγξει, η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ενδέχεται να διακοπεί. 2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Η παρούσα Ιστοσελίδα και τα στοιχεία που την απαρτίζουν (π.χ. εμπορικά σήματα, εικόνες, κείμενα, ειδικά σχεδιασμένα γραφικά κ.ά.) αποτελούν πνευματικό έργο αποκλειστικής ιδιοκτησίας της L OREAL, το οποίο προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς επίσης και από τη νομοθεσία περί εμπορικού απορρήτου, αθέμιτου ανταγωνισμού, και άλλες διατάξεις. Η L OREAL HELLAS Α.Ε. δεν παραχωρεί καμία άδεια και κανένα δικαίωμα πέραν της ενημέρωσής σας μέσω της Ιστοσελίδας, αποκλειστικά για προσωπική σας χρήση. Με εξαίρεση όσα ρητά προβλέπονται περί του αντιθέτου στους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης, κάθε αναπαραγωγή και/ή παρουσίαση πλήρης ή μερική της Ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε από τα στοιχεία που την απαρτίζουν, σε οποιαδήποτε μορφή, για άλλους σκοπούς και κυρίως εμπορικούς, απαγορεύεται ρητώς. Κάθε μη επιτρεπόμενη χρήση διώκεται ποινικά και αστικά. 3. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας υπενθυμίζουμε καταρχάς ότι η χρήση της Ιστοσελίδας προϋποθέτει τη διάθεση από τον χρήστη επαρκούς εξοπλισμού και του απαραίτητου λογισμικού για πρόσβαση και χρήση του Διαδικτύου.

3 Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι, δεδομένου ότι το Διαδίκτυο δεν εγγυάται την ασφάλεια, τη διαθεσιμότητα και την ακεραιότητα της μεταβίβασης στοιχείων, η L OREAL HELLAS Α.Ε. δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για σφάλματα, παραλείψεις, διακοπές, καθυστερήσεις, βλάβες (οφειλόμενες κυρίως σε ιούς) στις γραμμές επικοινωνίας, στον μηχανογραφικό εξοπλισμό και τα λογισμικά τα οποία δεν ελέγχει ή/και σε περίπτωση μη επιτρεπτής χρήσης ή απώλειας των όποιων περιεχομένων που αναρτήσετε στην Ιστοσελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα και τις πληροφορίες, τα γραφικά, τα κείμενα, τα εικονίδια και/ή τα άλλα στοιχεία που βλέπετε στην Ιστοσελίδα (εφεξής το «Περιεχόμενο») αποκλειστικά και μόνο για μη εμπορική χρήση και ατομική χρήση. Με τη φόρτωση ή με την οποιονδήποτε τρόπο αντιγραφή Περιεχομένου δεν αποκτάτε κανένα δικαίωμα ή τίτλο στο Περιεχόμενο. α. Γενικές υποχρεώσεις του Χρήστη Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μόνο για νόμιμους σκοπούς. Συμφωνείτε να μην προβείτε σε καμία ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ιστοσελίδας ή προκαλεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο βλάβη στην Ιστοσελίδα ή το Περιεχόμενο. Συμφωνείτε να μην προσθέσετε, αφαιρέσετε ή με άλλο τρόπο τροποποιήσετε το Περιεχόμενο ή επιδιώξετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν είναι προορισμένο για εσάς. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα με τρόπο που μπορεί να προσβάλλει δικαιώματα τρίτων. Η L OREAL HELLAS Α.Ε. προασπίζει τις αξίες της ανοχής και του σεβασμού για τους άλλους. Για αυτό το λόγο, η παρούσα Ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο για σκοπούς ρατσιστικούς, βίαιους, ξενοφοβικούς, κακόβουλους, άσεμνους ή παράνομους. Συμφωνείτε να ΜΗΝ κάνετε χρήση αυτής της Ιστοσελίδας για: Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που παρενοχλεί ή είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, συκοφαντικό, αδιάκριτο, ή/και το οποίο αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου ή/και προσβάλλει την ιδιωτική ζωή ή τα δικαιώματα εικόνας ή/και προτρέπει σε πράξεις βίας ή/και δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει μίσος, ή ρατσιστικές ή εθνικές ή άλλες διακρίσεις. Πολιτική, προπαγάνδα ή προσηλυτισμό. Δημοσίευση διαφημιστικού περιεχομένου. Μετάδοση πληροφοριών ή περιεχομένου που μπορεί να προσβάλει τις ευαισθησίες των νέων ή/και να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας). Διεξαγωγή παράνομων δραστηριοτήτων, κυρίως αυτών που παραβιάζουν οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, προσβάλλουν τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα κατόχων λογισμικών, εμπορικών σημάτων, φωτογραφιών, εικόνων, κειμένων, βίντεο κ.ά.

4 Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να κατέχετε όλα τα δικαιώματα ή/και όλες τις άδεις σε όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε να αναρτήσετε στην Ιστοσελίδα. Σας συνιστούμε να μην αναρτάτε περιεχόμενα (κυρίως φωτογραφίες, βίντεο κ.ά.) στα οποία εμφανίζονται πρόσφατα αρχιτεκτονικά σχέδια, διαφημιστικές δημιουργίες ή ακόμα ενδυματολογικές δημιουργίες στις οποίες εμφανίζεται το εμπορικό σήμα (π.χ. μάρκα, λογότυπο κ.ά.). Σας επισημαίνουμε ότι το περιεχόμενο (κυρίως αυτό των φωτογραφιών και των βίντεο) στο οποίο εμφανίζονται ανήλικα πρόσωπα, δεν θα γίνεται αποδεκτό για ανάρτηση στην Ιστοσελίδα. β. Ειδικές διατάξεις ως προς τις Θεματικές Ενότητες της Ιστοσελίδας Διάφορες θεματικές θα τίθενται στη διάθεσή σας στην παρούσα Ιστοσελίδα : π.χ. Φόρτωση Περιεχομένου, Περιεχόμενα Χρηστών κ.ά. (εφεξής οι «Θεματικές Ενότητες»). Η L OREAL HELLAS Α.Ε. δύναται να θέσει στη διάθεσή σας στην Ιστοσελίδα περιεχόμενα/αρχεία τα οποία θα σας επιτρέπεται να φορτώσετε. Φορτώνοντας ή κάνοντας χρήση των εν λόγω περιεχομένων/αρχείων, δεσμεύεστε να τα χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, προβολή, τροποποίηση ή διάθεση των εν λόγω περιεχομένων/αρχείων. Η L OREAL HELLAS Α.Ε. δύναται να θέσει στη διάθεσή σας στην Ιστοσελίδα εφαρμογές (εφεξής οι «On-line Εφαρμογές»). Η L OREAL HELLAS Α.Ε. σας παραχωρεί, αποκλειστικά για προσωπική και ιδιωτική χρήση, ατελώς και για τη διάρκεια της πρόσβασης στις On-line Εφαρμογές, μη αποκλειστικό και μη μεταβιβάσιμο δικαίωμα χρήσης αυτών. Συμφωνείτε να μην τροποποιήσετε, προσαρμόσετε, αναπαραγάγετε, διορθώσετε ή διανείμετε τις On-line Εφαρμογές ούτε κανένα εμπορικό σήμα που εμφανίζεται σε αυτές ή / και σε όποιο υλικό που σχετίζεται με αυτές. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τυχόν ανωμαλία η οποία επηρεάζει τις On-line Εφαρμογές στην ακόλουθη διεύθυνση : Η L OREAL HELLAS Α.Ε. θα καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διορθώσει το συντομότερο δυνατό αυτές τις ανωμαλίες. Η L OREAL HELLAS Α.Ε. δύναται να θέσει στη διάθεσή σας στην Ιστοσελίδα ένα χώρο στο οποίο θα μπορείτε να αναφέρετε ένα πρόβλημα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Ο χώρος αυτός θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αναφορά τυχόν προβλημάτων που σχετίζονται με την παραγγελία σας. Η θεματική ενότητα «Αναφορά προβλήματος» θα πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη, τις αρχές που ορίζονται στους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης και με σεβασμό των δικαιωμάτων των άλλων. 4. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ α. Γενικοί όροι Η L OREAL HELLAS Α.Ε. καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου της Ιστοσελίδας να διέπονται από ακρίβεια, ορθότητα, σαφήνεια, πληρότητα, χρονική εγγύτητα, επάρκεια και διαθεσιμότητα. Ωστόσο, η μεταβίβαση στοιχείων και πληροφοριών στο διαδίκτυο δεν είναι τεχνικά απολύτως αξιόπιστη. Συνεπώς, η L OREAL HELLAS Α.Ε. δεν εγγυάται και δεν ευθύνεται για την επίτευξη της ύπαρξης των στοιχείων αυτών.

5 Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι ενδέχεται στις πληροφορίες που διατίθενται στην Ιστοσελίδα να υπάρξουν παραλείψεις ή ανακρίβειες οφειλόμενες κυρίως σε κακόβουλη παρέμβαση τρίτων. Οποιαδήποτε παράλειψη ή ανακρίβεια θα πρέπει να γνωστοποιείται στην εξής διεύθυνση: L'Oréal Hellas Α.Ε. Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 39Α, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14234, υπόψη Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών DPP Για την ιστοσελίδα : Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν υφίσταται ευθύνη της L OREAL HELLAS Α.Ε. για οποιουδήποτε είδους ζημία τυχόν προκληθεί στο χρήστη της Ιστοσελίδας με αφορμή τη χρήση αυτής. β. Ειδικοί σύνδεσμοι (Hyper-links) στην Ιστοσελίδα Μέσω της Ιστοσελίδας δύναται να παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να διοδεύονται μέσω ειδικών συνδέσμων (hyperlinks) σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, το περιεχόμενο των οποίων διαμορφώνεται με αποκλειστική ευθύνη των προσώπων αυτών και δεν ελέγχεται από την L OREAL HELLAS Α.Ε. Συνεπώς, και δεδομένου ότι οι εν λόγω υπερ-συνδέσεις έχουν περιληφθεί στην Ιστοσελίδα αποκλειστικά για να διευκολύνουν την πλοήγησή σας στο Διαδίκτυο, η L OREAL HELLAS Α.Ε. δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τις διαφημίσεις, τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες των εν λόγω διαδικτυακών τόπων ως προς τη χρήση που γίνεται από τον Χρήστη. Η L OREAL HELLAS Α.Ε. δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία των χρηστών, που προκύπτει από την αξιοποίηση της δυνατότητας διασύνδεσης με διαδικτυακό τόπο τρίτου μέσω ειδικών συνδέσμων (hyperlinks) ή από τη χρήση στοιχείων και πληροφοριών που εμπεριέχονται σε κάθε διαδικτυακό τόπο τρίτου. γ. Cookies Τα cookies είναι μικρά αρχεία που εγκαθίστανται στον υπολογιστή του Χρήστη και καταγράφουν πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση του χρήστη στην Ιστοσελίδα (π.χ. ιστοσελίδες που επισκεφθήκατε, ημερομηνία και ώρα επίσκεψης της ιστοσελίδας κ.ά.). Για να επωφεληθεί κανείς από όλες τις λειτουργίες της Ιστοσελίδας είναι προτιμότερο να ρυθμίσει τις παραμέτρους της μηχανής πλοήγησης ώστε να δέχεται τα cookies. Τα cookies της Ιστοσελίδας δεν περιέχουν δεδομένα που επιτρέπουν την αναγνώριση του Χρήστη. 5. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Η L OREAL HELLAS Α.Ε διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ανά πάσα στιγμή των παρόντων Γενικών Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας, ενδεικτικά για να συμμορφωθεί με κάθε καινούργιο κανονισμό ή νομοθεσία και/ή για να βελτιώσει την πρόσβαση του Χρήστη στην Ιστοσελίδα. Κάθε τροποποίηση που αφορά τη χρήση της Ιστοσελίδας θα ενσωματώνεται στους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης και τεκμαίρεται αμάχητα ότι έχει γίνει αποδεκτή από κάθε χρήστη, που εισήλθε στην Ιστοσελίδα μετά την τροποποίηση. 6. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Στο μέγιστο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη η L OREAL HELLAS Α.Ε., οι πάροχοί της, ή οι τρίτοι που τυχόν αναφέρονται στην Ιστοσελίδα για κάθε άμεση, έμμεση ή αποθετική ζημία οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής βλάβης, που σχετίζονται με ή απορρέουν από την Ιστοσελίδα ή από οποιαδήποτε χρήση αυτής ή

6 από οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο ή άλλη πηγή προς την οποία υπάρχει διασύνδεση της Ιστοσελίδας, παραπομπή ή δυνατότητα πρόσβασης από την παρούσα Ιστοσελίδα, ή για τη χρήση, φόρτωση ή δυνατότητα πρόσβασης σε οποιαδήποτε δεδομένα, πληροφορίες, υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, της απώλειας εισοδήματος, απώλειας λογισμικού κ.ά. Η L OREAL HELLAS Α.Ε. δεν παρέχει οποιαδήποτε εγγύηση, άμεση ή έμμεση, ότι η Ιστοσελίδα και το Περιεχόμενο θα είναι πάντοτε επίκαιρα, ασφαλή, χωρίς σφάλματα, θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των χρηστών και ότι τα αποτελέσματα που θα προέλθουν από τη χρήση τους θα είναι αξιόπιστα, ακριβή και χωρίς σφάλματα. 7. ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (SERVER HOSTING) Η φιλοξενία (hosting) της Ιστοσελίδας πραγματοποιείται από την εταιρεία Elmec Informatica S.p.A. 8. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ Οι παρόντες όροι χρήσης της Ιστοσελίδας διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά που αφορά την εγκυρότητα, την ερμηνεία και/ή την εκτέλεση των παρόντων γενικών όρων χρήσης αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της έδρας της L OREAL HELLAS Α.Ε. 9. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία σχετική με την Ιστοσελίδα οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της L OREAL HELLAS Α.Ε. καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 09:00 έως 17:00 πλην αργιών). Επίσης οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με την L OREAL HELLAS Α.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση ***

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης για το MY COSMOTE

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης για το MY COSMOTE Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης για το MY COSMOTE 1. Εισαγωγή Η «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε» με δ.τ. «COSMOTE», που εδρεύει στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 99 (στο εξής COSMOTE) με ΑΡ.Μ.ΑΕ 36581/01ΑΤ/Β/96/449

Διαβάστε περισσότερα

COSMOTE Internet On The Go με κάρτα - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

COSMOTE Internet On The Go με κάρτα - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης COSMOTE Internet On The Go με κάρτα - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Γενικά H «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε» με δ.τ. «COSMOTE», που εδρεύει στο Μαρούσι Λεωφ. Κηφισίας 99 (στο εξής COSMOTE) με ΑΡ.Μ.ΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

COSMOTE Internet On The Go με κάρτα - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

COSMOTE Internet On The Go με κάρτα - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης COSMOTE Internet On The Go με κάρτα - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Γενικά H «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε» με δ.τ. «COSMOTE», που εδρεύει στο Μαρούσι Λεωφ. Κηφισίας 99 (στο εξής COSMOTE) με ΑΡ.Μ.ΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

H Υπηρεσία Travel & Surf (εφεξής «Υπηρεσία») παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (Internet) κατά την διάρκεια περιαγωγής στην Ευρωζώνη Α & Β.

H Υπηρεσία Travel & Surf (εφεξής «Υπηρεσία») παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (Internet) κατά την διάρκεια περιαγωγής στην Ευρωζώνη Α & Β. COSMOTE Travel & Surf - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Γενικά H Υπηρεσία Travel & Surf (εφεξής «Υπηρεσία») παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (Internet) κατά την διάρκεια περιαγωγής στην Ευρωζώνη Α & Β. Η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Travel & Surf - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Travel & Surf - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Travel & Surf - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Γενικά H Υπηρεσία Travel & Surf (εφεξής «Υπηρεσία») παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (Internet) κατά την διάρκεια περιαγωγής σε χώρες εντός και εκτός (με συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ H PROGRAMMA η εταιρεία που δημιούργησε τo δικτυακό τόπο realestate.hellinika.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων του

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος COSMOTE

Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος COSMOTE Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος COSMOTE 1. Εισαγωγή Το e-shop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η ανώνυμη εταιρεία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ O παρών δικτυακός τόπος http: //www.playopap.gr ( εφεξής η «ιστοσελίδα»), ανήκει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και έχει ως στόχο την πληροφόρηση/ προσωπική ενημέρωση των συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης (Συµφωνία) αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch. PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.gr") και του χρήστη ("εσείς" ή "σας") σχετικά µε την εκ

Διαβάστε περισσότερα

... :... .:.: :... Fax: :.: E-mail:... @ 2155555900 YTA. (SIM) SIM microsim n nosim SMS 2... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

... :... .:.: :... Fax: :.: E-mail:... @ 2155555900 YTA. (SIM) SIM microsim n nosim SMS 2... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... @ 2155555900............ (SIM) SIM microsim n nosim 1....... 2....... 3................ 1 2 3 :... :... :... :... : : : :... :... ( & ) 1 2 3... : : :.:..:...... : :...:......... :... :... SMS (d ). :....:...:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Γ Ε Ν Ι Κ Α Τα ακόλουθα αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην ενότητα «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» της ιστοσελίδας www.oeetak.gr του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (O.E.E.T.A.K.),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - KΑΛΟ ΤΑΞΗΒΗ

ΟΡΟΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - KΑΛΟ ΤΑΞΗΒΗ ΟΡΟΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - KΑΛΟ ΤΑΞΗΒΗ 1. Αντικείμενο του Ενέργειας. Η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «PEPSICO HBH Ε.Π.Ε.» και έδρα στον Άγιο Στέφανο Αττικής (22 ο χλμ ΕΟ Αθηνών-Λαμίας)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου της Nestlé που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Η αποδοχή της συµφωνίας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Η αποδοχή της συµφωνίας ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Καλώς ήρθατε στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας του ΕΣΕΑΠ (εφεξής "Όροι Χρήσης"). Παρακαλούµε διαβάστε αυτούς τους όρους χρήσης προσεκτικά. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DOMAIN NAME

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DOMAIN NAME Cyta Ελλάς Τηλεπικοινωνιακή Α.Ε. Λ. Αλεξάνδρας 128, 114 71 Αθήνα ΑΦΜ: 998646157, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Γ.Ε.ΜΗ.: 7339101000 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 62321/01ΑΤ/Β/07/037 www.cyta.gr Μπορείτε να στείλετε τη συμπληρωμένη αίτησή

Διαβάστε περισσότερα

1) Ορισμοί. Άδεια. Υπηρεσίες περιεχομένου της TomTom. Αποστολή Χρήση Περιεχόμενο δημιουργημένο από το χρήστη

1) Ορισμοί. Άδεια. Υπηρεσίες περιεχομένου της TomTom. Αποστολή Χρήση Περιεχόμενο δημιουργημένο από το χρήστη Όροι και προϋποθέσεις για τις υπηρεσίες περιεχομένου της της International B.V. Rembrandtplein 35, 1017 CT Amsterdam, Ολλανδία ( ) 1) Ορισμοί Άδεια Άδεια χρήσης του περιεχομένου της και του κουμπιού όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΣΤΟΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (web hosting)

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΣΤΟΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (web hosting) ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΣΤΟΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (web hosting) Ο κ. Ιωάννης Οικονόμου, με διακριτικό τίτλο «Antithesis Group», ο οποίος στη συνέχεια της σύμβασης αυτής θα αποκαλείται «Πάροχος», διαθέτει μέσω

Διαβάστε περισσότερα

που εδρεύει στην 45 PLACE ABEL GANCE 92100 BOULOGNE Tηλ : 05 63 58 88 00 RSC NANTERRE 403 270.622 TVA Intracommunautaire : FR 39403 270 622

που εδρεύει στην 45 PLACE ABEL GANCE 92100 BOULOGNE Tηλ : 05 63 58 88 00 RSC NANTERRE 403 270.622 TVA Intracommunautaire : FR 39403 270 622 Νομικό Πλαίσιο I / Γενικοί όροι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ELANCYL Μετοχική εταιρεία με κεφάλαιο 38 250 που εδρεύει στην 45 PLACE ABEL GANCE 92100 BOULOGNE Tηλ : 05 63 58 88 00 RSC NANTERRE 403 270.622 TVA

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης RECBT Εισαγωγή: Τροποποιήσεις / παραβιάσεις:

Όροι Χρήσης RECBT Εισαγωγή: Τροποποιήσεις / παραβιάσεις: Όροι Χρήσης RECBT 1. Εισαγωγή: Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τους Όρους Χρήσης («Όροι Χρήσης») του δικτυακού τόπου www.recbt.gr (στο εξής αναφερόμενος και ως «ιστοσελίδα», «δικτυακός τόπος», «ιστότοπος»).

Διαβάστε περισσότερα

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5 Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και Υπηρεσιών O δικτυακός αυτός τόπος (www.peoplecert.org) και οι συσχετιζόμενες με αυτόν ηλεκτρονικές υπηρεσίες (π.χ. passport.peoplecert.org, candidate.peoplecert.org, webcandidate.peoplecert.org,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2014 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Εφαρμογή Ογκομέτρησης Δεξαμενών ( ΕΟΔ ) υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Παρέχουμε σε εσάς τις διαδικτυακές μας υπηρεσίες υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Πρέπει να διαβάσετε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, πριν κάνετε χρήση των διαδικτυακών

Διαβάστε περισσότερα

2. ΠΝΕΤΜΑΣΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΦΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΣΗ ΙΑ

2. ΠΝΕΤΜΑΣΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΦΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΣΗ ΙΑ ΟΡΟΙ ΦΡΗΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Oι παρόντες Όροι Χρήσης επέχουν θέση συμφωνίας μεταξύ αφενός της ατομικής επιχείρησης του Θεοδώρου Μπένου (καλουμένης εφεξής στο παρόν χάριν συντομίας Πάροχος Τπηρεσιών ), η οποία -

Διαβάστε περισσότερα

OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑUDI OWNERS CLUB ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑUDI OWNERS CLUB ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η εταιρεία Kosmocar, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 566-568, καθώς και το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της διοργανώνει προωθητική ενέργεια (διαγωνισμό)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις («Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Διαφημιστικής Παραγγελίας»), εφαρμόζονται σε κάθε Εντολή Ανάθεσης Διαφημιστικής

Διαβάστε περισσότερα

hellas online / / X ΠΡΟΣ: hellas online, A.E. Αδριανείου 2 & Παπαδά, 115 25 Αθήνα Fax: 2130005769 Υπόψη: Τµήµατος Εξυπηρέτησης Πελατών VISA 1 από 5

hellas online / / X ΠΡΟΣ: hellas online, A.E. Αδριανείου 2 & Παπαδά, 115 25 Αθήνα Fax: 2130005769 Υπόψη: Τµήµατος Εξυπηρέτησης Πελατών VISA 1 από 5 ΠΡΟΣ: hellas online, A.E. Αδριανείου 2 & Παπαδά, 115 25 Αθήνα Fax: 2130005769 Υπόψη: Τµήµατος Εξυπηρέτησης Πελατών hellas online 6 9 2 X 2 6 9 VISA X 1 από 5 / / X ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ HELLAS ONLINE Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

cytacc@hq.cyta.gr 2155555900 ƧƭƷƬƶƬ ƶƹʊʃƶƴưƭƶ ƴƶƴƽƴʊʒƴƶ ƶijǎLjǒiǁį ƴinjƾijdž ǀ ƱǗNjLjNjǎǑ ƪljȺǏǎıǙȺǎǑ ƪIJĮLjǏİǁĮǐ 3/$< ƪƴƭƹƪƭƵƬưƧƷƭƮƳ

cytacc@hq.cyta.gr 2155555900 ƧƭƷƬƶƬ ƶƹʊʃƶƴưƭƶ ƴƶƴƽƴʊʒƴƶ ƶijǎLjǒiǁį ƴinjƾijdž ǀ ƱǗNjLjNjǎǑ ƪljȺǏǎıǙȺǎǑ ƪIJĮLjǏİǁĮǐ 3/$< ƪƴƭƹƪƭƵƬưƧƷƭƮƳ cytacc@hq.cyta.gr 2155555900 1 2 3 4 5 6 7 1 2 1 16 s, A, 1/2 CYTA. 4 11 3471, 2/2 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Μεταξύ της Εταιρείας με την επωνυμία «CYTA ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTERN UNION ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.WORLDBRIDGE.GR

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTERN UNION ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.WORLDBRIDGE.GR ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTERN UNION ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.WORLDBRIDGE.GR Η Υπηρεσία παρέχεται από την εταιρία «WorldBridge-Υπηρεσίες Πληρωμών Α.Ε.» («WorldBridge») σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DATE. Γενικές πληροφορίες για χρήση της υπηρεσίας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DATE. Γενικές πληροφορίες για χρήση της υπηρεσίας ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DATE Γενικές πληροφορίες για χρήση της υπηρεσίας Η Υπηρεσία Date by InternetQ (εφεξής καλούµενη η Υπηρεσία ) έχει δηµιουργηθεί από την εταιρία «ΙΝΤΕRNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μεταξύ της Εταιρείας με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «WIND A.E.B.E.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λ.

Διαβάστε περισσότερα