Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-641 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-641 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης"

Transcript

1 Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-641 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ειδικές Συμβουλές: 1. Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. 2. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά. 3. Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από την απεικόνησή του λόγω αναβάθμισης του.

2 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το διάδρομο. Είναι σημαντικό ο διάδρομός σας να λαμβάνει τακτική συντήρηση για την παράταση της ωφέλιμης διάρκειας ζωής του. Η αμέλεια να συντηρήσετε τον διάδρομό σας, μπορεί να ακυρώσει την εγγύησή σας. Κίνδυνος Για να μειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, αποσυνδέστε το διάδρομό σας από την πρίζα πριν τον καθαρισμό ή τις εργασίες συντήρησης. ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ: ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΕΙΩΜΕΝΟ ΒΥΣΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. 1) Τοποθετήστε το διάδρομο σε μία επίπεδη επιφάνεια με πρόσβαση σε γειωμένη πρίζα 240V (50Hz). 2) Μη χρησιμοποιήσετε το διάδρομο σε βελούδο ή παχύ χαλί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές και στο χαλί και στο διάδρομο. 3) Μην φράζετε το πίσω μέρος του διαδρόμου. Παρέχετε ένα μέτρο απόσταση μεταξύ του πίσω μέρους του διαδρόμου και οποιουδήποτε σταθερού αντικειμένου. 4) Τοποθετήστε τον διάδρομο σε μία σταθερή, επίπεδη επιφάνεια όταν είναι σε χρήση. 5) Ποτέ μην αφήνετε παιδιά επάνω ή κοντά στον διάδρομο. 6) Κατά την άσκηση, βεβαιωθείτε ότι το πλαστικό κλιπ στερεώνεται στα ρούχα σας. Πρόκειται για την ασφάλειά σας όταν πέσετε ή μετακινηθείτε πολύ πίσω στον διάδρομο. 7) Κρατήστε τα χέρια σας μακριά από τα κινούμενα μέρη. 8) Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το διάδρομο αν έχει φθαρμένο καλώδιο ή βύσμα. 9) Κρατήστε το καλώδιο μακριά από θερμαινόμενες επιφάνειες. 10) Μην λειτουργείτε το διάδρομο σε μέρη που χρησιμοποιούνται συσκευές αερολυμάτων ή όπου χορηγείται οξυγόνο. Οι σπινθήρες από τον κινητήρα μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά σε ένα εξαίρετα εύφλεκτο περιβάλλον. 11) Μη ρίχνετε ή βάζετε αντικείμενα στα ανοίγματα. 12) Ο διάδρομος προορίζεται για οικιακή χρήση και μόνο και δεν είναι κατάλληλος για χρήση μεγάλης διάρκειας. 13) Για την αποσύνδεση, κλείστε όλους τoυς διακόπτες στην θέση off, αφαιρέστε το κλειδί ασφαλείας, και στη συνέχεια αφαιρέστε το φις από την πρίζα. 14) Οι αισθητήρες καρδιακού σφυγμού δεν είναι ιατρικές συσκευές. Διάφοροι παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των κινήσεων του χρήστη, μπορεί να επηρεάσουν την ακρίβεια των μετρήσεων. Οι αισθητήρες προορίζονται μόνο ως βοηθητικά μέσα άσκησης για τον προσδιορισμό των τάσεων της καρδιακής συχνότητας γενικά. 15) Χρησιμοποιήστε τις χειρολαβές. Είναι για την ασφάλειά σας. 16) Να φοράτε κατάλληλα παπούτσια. Ψηλά τακούνια, σανδάλια ή γυμνά πόδια δεν είναι κατάλληλα για χρήση στο διάδρομο σας. Τα ποιοτικά αθλητικά παπούτσια συνιστώνται ώστε να αποφεύγεται η κόπωση στα πόδια. 17) Επιτρεπόμενη θερμοκρασία χρήσης: από 5 έως 40 βαθμούς Κελσίου. Αφαιρέστε το κλειδί ασφαλείας μετά την χρήση για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης λειτουργίας του διαδρόμου.

3 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! 1) ΠΟΤΕ μη χρησιμοποιείτε ένα διακόπτη βραχυκυκλώματος κυκλωμάτων γείωσης (GFCI) στην πρίζα του διαδρόμου. Περάστε το καλώδιο τροφοδοσίας μακριά από οποιοδήποτε κινητό μέρος του διαδρόμου καθώς και τον μηχανισμό ανύψωσης και τις ρόδες μεταφοράς. 2) ΠΟΤΕ μη χρησιμοποιείτε τον διάδρομο σε γεννήτρια ή UPS τροφοδοτικό. 3) ΠΟΤΕ μην αφαιρέσετε οποιοδήποτε κάλυμμα χωρίς πρώτα να αποσυνδέσετε το ρεύμα. 4) ΠΟΤΕ μην εκθέτετε τον διάδρομο σε βροχή ή υγρασία. Ο διάδρομος αυτός δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, κοντά σε πισίνα ή σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον υψηλής υγρασίας. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1) Τοποθετήστε απευθείας το φις στην πρίζα. 2) Ο συνεχής χρόνος λειτουργίας είναι μικρότερος από 60 λεπτά / 1 ώρα. Φροντίστε να διαβάσετε ολόκληρο το ερχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο σας. 3) Κατανοήστε ότι οι αλλαγές στην ταχύτητα και την κλίση δεν εμφανίζονται αμέσως. Ρυθμίστε την επιθυμητή ταχύτητά σας στην κονσόλα του διαδρόμου και αφήστε το πλήκτρο ρύθμισης. Η κονσόλα θα υπακούσει την εντολή σταδιακά. 4) Να είστε προσεκτικοί όταν συμμετέχετε και σε άλλες δραστηριότητες ενώ περπατάτε στον διάδρομο, όπως η παρακολούθηση τηλεόρασης, ανάγνωση κ.λ.π., η οποία μπορεί να προκαλέσει την απώλεια ισορροπίας ή απομάκρυνση των ποδιών από το κέντρο του ταπέτου, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό. 5) Για να αποφευχθεί η απώλεια ισορροπίας και ο αποσδόκητος τραυματισμός, ΠΟΤΕ μην ανεβαίνετε ή κατεβαίνετε από τον διάδρομο ενώ το ταπέτο κινείται. Ο διάδρομος ξεκινάει με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Απλά ανεβαίνετε στο ταπέτο κατά την διάρκεια της αργής επιτάχυνσης, ενώ το ταπέτο κινείται και αφού έχετε μάθει να λειτουργείτε τον διάδρομο. 6) Να κρατάτε πάντα τις χειρολαβές όταν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές ελέγχου. 7) Ο διάδρομος είναι εφοδιασμένος με κλειδί ασφαλείας. Αφαιρέστε το κλειδί ασφαλείας και το ταπέτο θα σταματήσει αμέσως. Ο διάδρομος θα σβήσει αυτόματα. Τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας για να επαναφέρετε την οθόνη. 8) Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική πίεση στα πλήκτρα ελέγχου της κονσόλας. Μπορούν να λειτουργήσουν σωστά με μικρή πίεση δακτύλου. 9) Ο παρών διάδρομος δεν προορίζεται για χρήση από άτομα (συμπεριλαμβανομένων παιδιών) με μειωμένες σωματικές αισθητήριες ή διανοητικές ικανότητες ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εκτός κι αν έχουν επίβλεψη ή καθοδήγηση σχετικά με την χρήση του διαδρόμου από άτομο υπεύθυνο για λόγους ασφαλείας. Τα παιδιά πρέπει να επιβλέπονται για να εξασφαλιστεί ότι δεν παίζουν με την συσκευή. 10) Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από την πρώτη χρήση για να ελέγξει αν έχετε μία από τις ακόλουθες παθήσεις: a. Καρδιοπάθεια, υπέρταση, ζαχαρώδη διαβήτη, πάθηση του αναπνευστικού, κάπνισμα ή άλλες χρόνιες παθήσεις. b. Αν είστε άνω των 35 ετών και βάρος μεγαλύτερο από το κανονικό. c. Οι γυναίκες αν είναι έγκυες ή βρίσκονται σε έμμηνο ρύση. 11) Παρακαλούμε σταματήστε αμέσως την άσκηση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας όταν

4 αισθάνεστε ζαλισμένοι, κουρασμένοι, πόνο στον θώρακα ή άλλα συμπτώματα. 12) Παρακαλούμε να πίνετε αρκετό νερό μετά την άσκηση στον διάδρομο για περισσότερο από 20 λεπτά. Προειδοποίηση: Εδώ και τώρα προτείνουμε ότι θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν την έναρξη της άσκησής σας, ειδικά για την ηλικία άνω των 35 ετών. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα ή τραυματισμούς αν δεν ακολουθήσετε τις συμβουλες μας. Ο διάδρομος πρέπει να συναρμολογείται προσεκτικά και να είναι καλυμμένος ο κινητήρας. Μετά συνδέεται στο ρεύμα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Όταν ανοίξετε την συσκευασία, θα βρείτε τα ακόλουθα μέρη: Λίστα μερών: NO. Περιγραφή Προδιαγραφή Τεμ. NO. Περιγραφή Προδιαγραφή Τεμ. 1 Κεντρικό πλαίσιο 1 55 Παξιμάδι Κλειδί Allen M8* # Κλειδί Allen 5mm 1 Κλειδί με σταυρωτό 11 κατσαβίδι S= Δεξί καπάκι ορθοστάτη 1 33 Αριστερό καπάκι ορθοστάτη 1 Εργαλεία συναρμολόγησης: 5# Κλειδί Allen 5mm 1τεμ. Κλειδί με σταυρωτό κατσαβίδι S=13,14,15 1τεμ. Σημείωση: Μη συνδέετε με το ρεύμα πριν ολοκληρώσετε την συναρμολόγηση

5 Βήμα 1: Ανοίξτε την συσκευασία, αφαιρέστε τα παραπάνω μέρη και τοποθετήστε το ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΑΙΣΙΟ σε επίπεδο έδαφος. Βήμα 2: B A Ανασηκώστε την κονσόλα (Α) και τους ορθοστάτες (Β) προς την κατεύθυνση του βέλους. Σημείωση: Όταν τους ανασηκώσετε, βεβαιωθείτε ότι οι ορθοστάτες δεν πιέζουν τα καλώδια. Κρατήστε την κονσόλα και τους ορθοστάτες με το χέρι βέβαιοι ότι δεν θα πέσουν και προκαλέσουν τραυματισμό. Βήμα 3: Στερεώστε τους ορθοστάτες (Β) και την βάση της κονσόλας (Α)στο κεντρικό πλαίσιο με βίδα M8*15 (39) και παξιμάδι (55) χρησιμοποιώντας 5# κλειδί Allen. Σημείωση: Στηρίξτε τους ορθοστάτες με το χέρι για να αποφευχθεί η πτώση.

6 Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε το κλειδί 5# Allen (12) τις βίδες M8*15 (39) και τις ροδέλες ασφαλείας (55), για να σταθεροποιήσετε την κονσόλα (Α) στους ορθοστάτες (Β). Σημείωση: Κρατήστε την κονσόλα και τους ορθοστάτες με το χέρι βέβαιοι ότι δεν θα πέσουν και προκαλέσουν τραυματισμό. Βήμα 5: Σταθεροποιήστε το Αριστερό & το Δεξί προστατευτικό καπάκι (33,34) στο κυρίως πλαίσιο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε βεβαιωθείτε για την πλήρη συναρμολόγηση, όπως απαιτήθηκε παραπάνω και σφίξτε όλες τις βίδες. Ελέγξτε αν όλα είναι εντάξει. Πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο, διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά.

7 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗΣ Δίπλωση: Βάλτε το χέρι σας στην άκρη του δαπέδου (Α). Στη συνέχεια ανασηκώστε το πλαίσιο της βάσης μέχρι να ακούσετε τον ήχο που θα κάνει το αμορτισέρ του αέρα (Β) και θα κλειδώσει τον στρογγυλό σωλήνα. Αναδίπλωση: Υποστηρίξτε την θέση Α με το ένα χέρι, μετά κλωτσήστε πολύ απαλά το αμορτισέρ του αέρα στην θέση Β. Τραβήξτε προς τα κάτω το πλαίσιο της βάσης. Τότε το πλαίσιο θα κατέβει αυτόματα (παρακαλούμε κρατήστε όλους και οποιοδήποτε κατοικίδιο μακριά από τον διάδρομο όταν κατεβαίνει).

8 ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΕΙΩΣΗΣ Αυτό το προϊόν πρέπει να γειωθεί. Αν προκύψει κάποια δυσλειτουργία ή βλάβη, η γείωση προσφέρει μία δίοδο με μικρότερη αντίσταση για το ηλεκτρικό ρεύμα ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Ο διάδρομος είναι εξοπλισμένος με ένα καλώδιο γείωσης του εξοπλισμού στο φις. Το φις πρέπει να συνδεθεί σε κατάλληλη πρίζα που είναι σωστά γειωμένη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς κώδικες και διατάγματα. ΚΙΝΔΥΝΟΣ Ακατάλληλη σύνδεση του αγωγού γείωσης του διαδρόμου μπορεί να οδηγήσει σε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Ελέγξτε με έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο αν έχετε αμφιβολίες προς το αν ο διάδρομος είναι σωστά γειωμένος. Μην τροποποιείτε το φις που παρέχεται με τον διάδρομο αν δεν ταιριάζει στην πρίζα. Εγκαταστήστε μία κατάλληλη πρίζα με έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο. Αυτό το προϊόν προορίζεται για χρήση σε ονομαστικό κύκλωμα. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι συνδεδεμένο σε μία πρίζα που έχει την ίδια διάταξη όπως το φις. Δεν πρέπει να χρησιμοποείται προσαρμογέας σ αυτό το προϊόν.

9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ: 1. Οθόνη Speed/Pulse : Εμφανίζει την ταχύτητα. Το εύρος της ταχύτητας είναι km/h. Εμφανίζει τον καρδιακό παλμό του χρήστη. Όταν ο χρήστης κρατήσει και τους αισθητήρες καρδιακού παλμού και με τα δύο του χέρια, η κονσόλα θα υπολογίσει τον καρδιακό παλμό του χρήστη και θα τον εμφανίσει στην οθόνη. Το εύρος είναι παλμοί ανά λεπτό (τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ιατρικά δεδομένα). 2. Οθόνη Time : Εμφανίζει τον χρόνο άσκησης. Εμφανίζει τον χρόνο άσκησης με αύξουσα μέτρηση από 00:00 99:59. Όταν ο χρόνος γίνει 99:59, ο διάδρομος θα επιβραδύνει ομαλά και θα σταματήσει δείχνωντας την ένδειξη End. Στη συνέχεια θα περάσει σε κατά σταση αναμονής μετά από 5 δευτερόλεπτα. Στην αντίστροφη μέτρηση, δείχνει από τον τοποθετημένο χρόνο προς το 0:00. Όταν ο χρόνος γίνει 0:00, ο διάδρομος θα επιβραδύνει ομαλά και θα σταματήσει δείχνωντας την ένδειξη End. Στη συνέχεια θα περάσει σε κατά σταση αναμονής. 3. Οθόνη Distance : Εμφανίζει την απόσταση. Εμφανίζει την διανυθείσα απόσταση της άσκησης με αύξουσα μέτρηση από Όταν η απόσταση γίνει 99.9, θα μετρήσει ξανά από το 0. Στην αντίστροφη μέτρηση, θα μετρήσει από την τοποθετημένη απόσταση προς το 0. Όταν γίνει 0, ο διάδρομος θα επιβραδύνει ομαλά και θα σταματήσει δείχνωντας την ένδειξη End.Στη συνέχεια θα περάσει σε κατά σταση αναμονής. 4. Οθόνη Calories/Incline : Εμφανίζει τις θερμίδες που έχετε καταναλώσει. Μετράει με αύξουσα μέτρηση από 0 έως 999, μόλις γίνει 999, θα μετρήσει ξανά από το 0. Στην αντίστροφη μέτρηση, θα μετρήσει από τις τοποθετημένες θερμίδες προς το 0, ο διάδρομος θα επιβραδύνει ομαλά και θα

10 σταματήσει δείχνωντας την ένδειξη End.Στη συνέχεια θα περάσει σε κατά σταση αναμονής μετά από 5 δευτερόλεπτα. Εμφανίζει την κλίση από το 0 έως το τμήμα Οθόνη Steps : Εμφανίζει το σύνολο των βημάτων που έκανε ο χρήστης κατά την διάρκεια της άσκησης. Εμφανίζει από 0 έως 99, Οθόνη Matrix : Κατά την χρήση η οθόνη dot matrix θα δείξει στον χρήστη την πρόοδο της άσκησης στο γύρο σταδίου των 400M. Μόλις ο γύρος ολοκληρωθεί, η κονσόλα θα ηχήσει μία φορά και ο γύρος θα ξεκινήσει από την αρχή. Η οθόνη θα εμφανίσει πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα κατά την εγκατάσταση ενός προκαθορισμένου προγράμματος. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΗΚΤΡΩΝ: 1. Πλήκτρο Program : Στην αρχική κατάσταση, πιέστε αυτό το πλήκτρο για να επιλέξετε το πρόγραμμα από: 0.0, P1-P2-P3-P4-P5-P6-P7-P8-P9 9 προγράμματα. 0.0 είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία του συστήματος, P1-P9 είναι τα προεγκατεστημένα προγράμματα. 2. Πλήκτρο MODE : Πιέστε αυτό το πλήκτρο για να επιλέξετε κυκλικά 0.00, 10:00, 1.0, 50 (0.0 είναι η χειροκίνητη (manual) επιλογή, 10:00 είναι η αντίστροφης μέτρησης χρόνου επιλογή, 1.0 είναι η αντίστροφης μέτρησης απόστασης επιλογή, 50 είναι η αντίστροφηε μέτρησης θερμίδων επιλογή). Κατά τον καθορισμό κάθε τρόπου, μπορείτε να πιέσετε τα πλήκτρα speed +/- για να τοποθετήσετε την αξία, πιέστε το START για να ξεκινήσετε τον διάδρομο. 3. Πλήκτρο START : Με τον διακόπτη λειτουργίας στη θέση on και το κλειδί ασφαλείας στην αντίστιχη θέση στην κονσόλα, πιέστε αυτό το πλήκτρο για να ξεκινήσετε τον διάδρομο. 4. Πλήκτρο STOP/PAUSE : Πιέστε το πλήκτρο STOP μία φορά κατά την διάρκεια της προπόνησης σας για να σταματήσετε την άσκηση και τα δεδομένα στην LCD οθόνη. Πιέστε το πλήκτρο START για να συνεχίσετε την άσκηση. Αντί για το πλήκτρο START, μπορείτε να σβήσετε τα δεδομένα της άσκησης πιέζοντας το πλήκτρο STOP για δεύτερη φορά. 5. Πλήκτρα SPEED +, SPEED : Σε κατάσταση τοποθέτησης, τοποθετήστε τα δεδομένα με αυτά τα πλήκτρα. Όταν ο διάδρομος λειτουργεί, πιέστε αυτά τα πλήκτρα για να ρυθμίσετε την ταχύτητα, ανά 0.1 KM σε κάθε πάτημα, αν πιέσετε το πλήκτρο για περισσότερο από 0.5 δευτερόλεπτα, η ταχύτητα θα αυξηθεί ή θα μειωθεί γρηγορότερα. 6. Πλήκτρα INCLINE+, INCLINE- : Σε κατάσταση τοποθέτησης, τοποθετήστε τα δεδομένα με αυτά τα πλήκτρα. Πιέστε αυτά τα πλήκτρα για να ρυθμίσετε την κλίση όταν ο διάδρομος λειτουργεί. 7. Πλήκτρα άμεσης ταχύτητας SPEED: : Μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα πιέζοντας τα πλήκτρα άμεσης ταχύτητας. 8. Πλήκτρα άμεσης κλίσης INCLINE : : Μπορείτε να επιλέξετε την κλίση πιέζοντας τα πλήκτρα άμεσης κλίσης. ΑΜΜΕΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ (ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ(MANUAL)) 1. Ανοίξτε τον διακόπτη του ρεύματος, συνδέστε το κλειδί ασφαλείας στην κονσόλα. 2. Πιέστε το πλήκτρο STATR/STOP. Η κονσόλα θα μετρήσει αντίστροφα 3 δευτερόλεπτα. Ένα ηχητικό σήμα θα ακουστεί και η οθόνη time θα μετρήσει αντίστροφα. Η ταχύτητα θα ξεκινήσει με 0.8km/h μετά τα 3 δευτερόλεπτα. 3. Μετά την εκκίνηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα SPEED+, SPEED - ή τα πλήκτρα άμεσης ταχύτητας για να ρυθμίσετε την ταχύτητα, και τα πλήκτρα INCLINE + INCLINE ή τα πλήκτρα άμεσης κλίσης για να ρυθμίσετε την κλίση. Η λειτουργία της διαδικασίας άσκησης: 1. Πιέστε το πλήκτρο speed-down και θα μειώσετε την ταχύτητα της άσκησης.

11 2. Πιέστε το πλήκτρο speed-up και θα αυξήσετε την ταχύτητα της άσκησης. 3. Πιέστε το πλήκτρο incline down και θα μειώσετε την κλίση της άσκησης. 4. Πιέστε το πλήκτρο incline up και θα αυξήσετε την κλίση της άσκησης. 5. Πιέστε τα πλήκτρα άμεσης ταχύτητας για να ρυθμίσετε την ανάλογη ταχύτητα. 6. Πιέστε τα πλήκτρα άμεσης κλίσης για να ρυθμίσετε την ανάλογη κλίση. 7. Πιέστε το πλήκτρο stop για να σταματήσετε τον διάδρομο. 8. Κρατώντας τους αισθητήρες καρδιακού σφυγμού και με τα δύο σας χέρια, σε περίπου 5 δευτερόλεπτα θα δείξει τον καρδιακό σφυγμό ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ (MANUAL) ΕΠΙΛΟΓΗ: 1. Αν δεν κάνετε καμία τοποθέτηση και πιέσετε το πλήκτρο START άμεσα, ο διάδρομος θα ξεκινήσει με ταχύτητα 0.8km/h. Οι υπόλοιπες οθόνες θα ξεκινήσουν να μετρούν προς τα επάνω από την προεπιλογή. Πιέστε τα πλήκτρα SPEED+, SPEED- για να αλλάξετε την ταχύτητα. Πιέστε τα πλήκτρα INCLINE+, INCLINE - για να αλλάξετε την κλίση. 2. Για να τοποθετήστε τον χρόνο, πιέστε το πλήκτρο MODE για να εισαχθείτε στο πρόγραμμα αντίστροφης μέτρησης χρόνου H1. Η οθόνη TIME θα εμφανίσει 10:00 και αναβοσβήνει. Πιέστε τα πλήκτρα SPEED+, SPEED-, INCLINE+, INCLINE - για να τοποθετήσετε τον χρόνο που θέλετε. Το εύρος τοποθέτησης είναι 5:00-99: Στην επιλογή τοποθέτησης χρόνου, πιέστε το πλήκτρο MODE για να εισαχθείτε στο πρόγραμμα αντίστροφης μέτρησης απόστασης H2, η οθόνη DISTANCE θα εμφανίσει 1.0 και αναβοσβήνει. Πιέστε τα πλήκτρα SPEED+, SPEED-, INCLINE+, INCLINE - για να τοποθετήσετε την απόσταση που θέλετε. Το εύρος είναι Στην επιλογή τοποθέτησης απόστασης, πιέστε το πλήκτρο MODE για να εισαχθείτε στο πρόγραμμα αντίστροφης μέτρησης θερμίδων H3, η οθόνη CAL εμφανίζει 50 και αναβοσβήνει. Πιέστε τα πλήκτρα SPEED+, SPEED-, INCLINE+, INCLINE - για να τοποθετήσετε τις θερμίδες που θέλετε. Το εύρος είναι Στην επιλογή τοποθέτησης θερμίδων, αν πιέσετε το πλήκτρο MODE, θα εισαχθείτε στην λειτουργία βήματος. Η οθόνη speed θα εμφανίζει την ταχύτητα των 3.0km/h, η οθόνη time θα εμφανίσει τον χρόνο των 15:00 και θα αναβοσβήνει. Πιέστε τα πλήκτρα SPEED+, SPEED- INCLINE+, INCLINE - για να ρυθμίσετε τον χρόνο. Το εύρος τοποθέτησης είναι από 5:00 έως 99:00. Στην επιλογή λειτουργία βήματος, η ταχύτητα δεν μπορεί να ρυθμιστεί, είναι καθορισμένη στα 3.0km/h. 6. Όταν η τοποθέτηση έχει ολοκληρωθεί, πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε. Ο διάδρομος θα ξεκινήσει μετά από 3 δευτερόλεπτα. Πιέστε τα πλήκτρα SPEED+, SPEED- INCLINE+, INCLINE- για να ρυθμίσετε την ταχύτητα. Πιέστε το πλήκτρο STOP, και ο διάδρομος θα σταματήσει. ΠΡΟ-ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Πιέστε το πλήκτρο PROGRAM, η οθόνη DISTANCE θα εμφανίσει P1-P9 για να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε. Μόλις φτάσετε στο πρόγραμμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (λίστα προγραμμάτων παρακάτω) η οθόνη TIME θα αναβοσβήνει. Θα εμφανίσει τον προ-εγκατεστημένο χρόνο των 10:00. Πιέστε τα πλήκτρα SPEED+, SPEED- για να τοποθετήσετε τον χρόνο της άσκησης που θέλετε. Πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε το προ-εγκατεστημένο πρόγραμμα. Το προ-εγκατεστημένο πρόγραμμα είναι διαιρεμένο σε 10 τμήματα. Κάθε χρόνος τμήματος=με τον τοποθετημένο χρόνο/10. Όταν το σύστημα εισαχθεί στο επόμενο τμήμα θα ηχήσει τεις φορές B B και η ταχύτητα θα αλλάξει ανάλογα με το τοποθετημένο πρόγραμμα. Στη συνέχεια πιέστε τα πλήκτρα SPEED+, SPEED- για να αλλάξετε την ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Όταν το πρόγραμμα εισέλθει στο επόμενο τμήμα, η ταχύτητα θα επανέλθει στην τρέχουσα ταχύτητα. Μετά την ολοκλήρωση ενός

12 προγράμματος, το σύστημα θα ηχήσει έξι φορές B B θα εμφανίσει END και θα σταματήσει επιβραδύνοντας. Θα περάσει σε κατάσταση αναμονής μετά από 5 δευτερόλεπτα. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ Κάθε πρόγραμμα θα διαιρεθεί σε 10 τμήματα για τον χρόνο άσκησης, και κάθε χρονικό τμήμα έχει την ανάλογη ταχύτητα. P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 ΧΡΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ = ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ / ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗ ΕΥΡΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Αρχικό Αρχικό δεδομένο Τοποθετημένο εύρος Εύρος ένδειξης ΧΡΟΝΟΣ(TIME(MIN:SECOND)) 0:00 10:00 5:00-99:00 0:00-99:59 ΤΑΧΥΤΗΤΑ(SPEED(K/h)) INCLINE ΑΠΟΣΤΑΣΗ(DISTANCE(KM)) ΠΑΛΜΟΣ(PULSE(hypo/min)) P N/A N/A ΘΕΡΜΙΔΕΣ(CALORIE(THERM)) ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (BODY TESTER): Στην αρχική κατάσταση, πιέστε το PROGRAM συνεχώς για να εισαχθείτε στο Έλεγχο Σωματικού Λίπους Σώματος FAT (body fat tester). Πιέστε το MODE για να ρυθμίσετε F-1, F-2, F-3, F-4,F-5 (F-1 είναι ΦΥΛΟ (SEX), F-2 είναι ΗΛΙΚΙΑ (AGE), F-3 είναι ΥΨΟΣ (HEIGHT), F-4 είναι ΒΑΡΟΣ (WEIGHT), F-5 είναι ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΙΠΟΥΣ (FAT TESTER ). Πιέστε SPEED+, SPEED - για να τοποθετήσετε τα F-1 F4 (ανατρέξτε στον ακόλουθο πίνακα). Μετά, πιέστε το MODE για να τοποθετήσετε το F-5.

13 Πιάστε τους αισθητήρες καρδιακού σφυγμού. Η οθόνη θα εμφανίσει το δείκτη σας μετά από 3 δευτερόλεπτα. Ο δείκτης ποιότητας του σώματος είναι για να ελέγξει την σχέση μεταξύ του ύψους και του βάρους. Το σωματικό λίπος διαφέρει για κάθε άντρα και γυναίκα. Για να ρυθμίσετε το βάρος σύμφωνα με την από κοινού με άλλους δείκτες ποιότητας σώματος. Το ιδανικό λίπος είναι μεταξύ Αν είναι κάτω του 19, αυτό σημαίνει πάρα πολύ λεπτός. Αν είναι μεταξύ 25 και 29, αυτό σημαίνει υπέρβαρος. Αν είναι πάνω από το 30, αυτό σημαίνει παχύσαρκος. (Το στοιχείο αυτό είναι μόνο για αναφορά και δεν είναι ιατρικό δεδομένο) F-1 Φύλο (Sex) 01 άντρας(male) 02 γυναίκα (female) F-2 Ηλικία (Age) F-3 Ύψος (Hight) F-4 Βάρος (Weight) FAT 19 Πάρα πολύ λεπτό F-5 FAT =( ) Κανονικός FAT =( ) Υπέρβαρος FAT 30 Παχύσαρκος ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ: Τραβήξτε το κλειδί ασφαλείας. Τότε ο διάδρομος θα σταματήσει αμέσως. Όλες οι οθόνες θα εμφανίσουν, ένα ηχητικό σήμα θα ηχήσει 3 φορές B B. Τότε ο διάδρομος πρέπει να σταματήσει. Συνδέστε το κλειδί ασφαλείας στην κονσόλα και ο διάδρομος θα έρθει στην αρχική κατάσταση. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜHΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Η κονσόλα είναι εξοπλισμένη με σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας. Σε κατάσταση αναμονής λειτουργίας, αν δεν υπάρχει καμία λειτουργία, η εξοικονόμηση ενέργειας θα τεθεί σε λειτουργία μετά από 10 λεπτά και η οθόνη θα σβήσει. Μπορείτε να πιέσετε οιοδήποτε πλήκτρο για να επαναφέρετε την οθόνη. ΚΛΕΙΣΙΜΟ: Κλείσιμο της παροχής ρεύματος: Μπορείτε να κλείσετε την παροχή ρεύματος για να σταματήσετε τον διάδρομο, ο οποίος δεν θα υποστεί βλάβη οποιαδήποτε στιγμή. ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Σας συνιστούμε να διατηρήσετε μία αργή ταχύτητα κατά την έναρξη της άσκησης και να κρατάτε τις χειρολαβές μέχρι να νοιώσετε άνετα και οικεία με τον διάδρομο. 2. Συνδέστε το κλειδί ασφαλείας στην κονσόλα και επισυνάψτε το κλιπ του στα ρούχα σας στο ύψος της μέσης. 3. Για να ολοκληρώσετε την άσκησή σας με ασφάλεια, πιέστε το πλήκτρο PAUSE ή αφαιρέστε το κλειδί ασφαλείας. Ο διάδρομος θα σταματήσει αμέσως. 1. Προθέρμανση ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Σε αυτό το στάδιο βοηθάτε το αίμα να ρέει σε όλο το σώμα και οι μύες να δουλεύουν σωστά. Θα

14 μειώσει επίσης τον κίνδυνο κράμπας ή τραυματισμού των μυών. Είναι σκόπιμο να κάνετε ορισμένες ασκήσεις διατάσεων όπως φαίνεται παρακάτω. Κάθε διάταση πρέπει να γίνεται για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Δεν πιέζετε ή τραβάτε τους μύες σας σε κάποια διάταση. Αν πονάτε, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! 2. Άσκηση Αυτό είναι το στάδιο που βάζετε όλη την προσπάθειά σας. Έπειτα από τακτική χρήση, οι μύες των ποδιών σας θα ισχυροποιηθούν. Η άσκηση για σας είναι σημαντικό να διατηρηθεί σε ένα σταθερό ρυθμό σε όλη την διάρκεια. Ο ρυθμός της άσκησης θα πρέπει να είναι επαρκής για να αυξήσει τον καρδιακό σφυγμό σας μέσα στα όρια που φαίνονται στο παρακάτω γράφημα. Αυτό το στάδιο θα πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον 12 λεπτά αν και οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν με περίπου λεπτά. 3. The Cool Down Phase Αυτό το στάδιο είναι για να αφήσουμε το καρδιαγγειακό σύστημα και τους μύες να χαλαρώσουν. Αυτή είναι μία επανάληψη της άσκησης προθέρμανσης (π.χ. μείωση του ρυθμού της άσκησης). Συνεχίστε την για 5 λεπτά. Οι ασκήσεις διατάσεων θα πρέπει να επαναληφθούν, και πάλι να θυμάστε να μην πιέζετε ή τραβάτε απότομα τους μύες σας σε κάποια διάταση. Όταν αποκτήσετε καλύτερη φυσική κατάσταση, μπορεί να χρειαστεί να ασκήστε περισσότερο και σκληρότερα. Καλό θα είναι να ασκήστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, και αν είναι δυνατό, το χρονικό διάστημα των ασκήσεων να είναι ομοιόμορφο καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Για να τονώσετε τους μύες σας, ενώ είστε στον διάδρομο σας, θα χρειαστεί να αυξήσετε την κλίση αρκετά ψηλά. Αυτό θα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στους μύες των ποδιών σας και μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εξασκηθείτε για όσο χρονικό διάστημα θα θέλατε. Αν βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα άσκησης σας. Θα πρέπει να ασκηθείτε σε φυσιολογικό επίπεδο κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και της χαλάρωσης, αλλά προς το τέλος της άσκησης θα πρέπει να αυξήσετε την κλίση, καθώς τα πόδια σας θα δουλεύουν εντονότερα από το κανονικό. Μπορεί να χρειαστεί να μειώσετε την ταχύτητα σας για να κρατήσετε το καρδιακό σφυγμό σας μέσα στα όρια του στόχου. Ο πιο σημαντικός παράγοντας εδώ είναι το ποσό της προσπάθειας που καταβάλλετε. Όσο πιο σκληρά και όσο περισσότερο χρόνο ασκήστε, τόσο περισσότερες θερμίδες θα καταναλώσετε. Ουσιαστικά αυτό είναι το ίδιο σαν να κάνατε εξάσκηση για να βελτιώσετε την φόρμα σας, η διαφορά είναι ο στόχος.

15 Συντήρηση Εύλογος καθαρισμός/συντήρηση θα πρέπει να γίνεται για να παραταθεί η διάρκεια ζωής του διαδρόμου. Η απόδοση μεγιστοποιείται όταν το δάπεδο και το ταπέτο διατηρούνται καθαρά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΤΡΙΒΗ ΤΑΠΕΤΟΥ/ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΡΙΒΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΦΕΛΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΣΑΣ. Η ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΛΙΠΑΝΣΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ. Συντήρηση και επισκευή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ (ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ) Καθαρίστε και ελέγξτε, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 1) Σβήστε τον διάδρομο από τον διακόπτη on/off, και αφαιρέστε το φις από την πρίζα. 2) Καθαρίστε το ταπέτο, το δάπεδο, το κάλυμμα του κινητήρα και την κονσόλα με ένα υγρο πανί. Ποτέ μην χρησιμοποιείται διαλυτικά γιατί μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στον διάδρομο. 3) Ελέγξτε το καλώδιο τροφοδοσίας. 4) Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας δεν είναι κάτω από τον διάδρομο ή κοντά σε περιοχή που μπορεί να πιαστεί ή να κοπεί. 5) Ελέγξτε την ένταση και την ευθυγράμμιση του ταπέτου. Βεβαιωθείτε ότι το ταπέτο δεν βλάπτει άλλα μέρη του διαδρόμου με την ευθυγράμμιση. ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Καθαρίστε κάτω από τον διάδρομο, ακολουθώντας τα επόμενα βήματα: 1) Σβήστε τον διάδρομο από τον διακόπτη on/off, και αφαιρέστε το φις από την πρίζα. 2) Αναδιπλώστε τον διάδρομο στην επάνω θέση. Βεβαιωθείτε ότι κλείδωσε σωστά. 3) Μετακινήστε τον διάδρομο σε σημείο καθαρισμού. 4) Σκουπίστε ή αφαιρέστε τυχόν σωματίδια σκόνης ή άλλα αντικείμενα που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί κάτω από τον διάδρομο. 5) Επιστρέψτε τον διάδρομο στην προηγούμενη θέση.

16 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! 1) Ελέγξτε όλες τις βίδες συναρμολόγησης του μηχανήματος να είναι σωστά βιδωμένες. 2) Απενεργοποιήστε τον διάδρομο με τον διακόπτη start/stop, στη συνέχεια αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και περιμένετε 60 δευτερόλεπτα. 3) Αφαιρέστε το κάλυμμα του κινητήρα. Περιμένετε μέχρι ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΧΝΙΕΣ να σβήσουν. 4) Καθαρίστε τον κινητήρα και την περιοχή του τροφοδοτικού για να εξαλείψετε τυχόν χνούδια ή σκόνη που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί. Αν δε γίνεται η συγκεκριμένη καθαριότητα, μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη βλάβη των βασικών ηλεκτρικών εξαρτημάτων. ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ Μπορεί να είναι απαραίτητο να πλένετε το δάπεδο του διαδρόμου τουλάχιστον μία φορά κάθε έξι μήνες για να διατηρήσετε την βέλτιστη απόδοση του διαδρόμου σας. 1) Ανενεργοποιήστε τον διάδρομο με το πλήκτρο start/stop, και στη συνέχεια αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα. 2) Χαλαρώστε τις βίδες του πίσω κυλίνδρου. (Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετήστε δύο αφαιρούμενα σήματα και στις δύο πλευρές του πλαισίου και σημειώστε την θέση του κυλίνδρου). Όταν το ταπέτο έχει χαλαρώσει, με το δοχείο του λιπαντικού, λιπάνετε ολόκληρη την επιφάνεια του δαπέδου. Σφίξτε τις δύο βίδες του πίσω κυλίνδρου (όμοια με τα σημάδια για την σωστή θέση) στην αρχική του θέση. Αφού έχετε εφαρμόσει το λιπαντικό, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας. Ξεκινήστε τον διάδρομο σε αργή ταχύτητα για δύο λεπτά για να απλώθεί το λιπαντικό. 3) Λιπάνετε το αμορτισέρ αέρος με σπρέι που έχει βάση το Teflon. ΚΑΘΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ Είναι απαραίτητο να αλλάζετε τα καρβουνάκια του κινητήρα, τον ιμάντα κίνησης του κινητήρα και το ταπέτο, μία φορά κάθε δύο χρόνια για να αποφύγετε την πρόκληση βλάβης του διαδρόμου σας. Αν δεν τα αλλάξετε, μπορεί να προκληθεί βλάβη στον διάδρομο. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. Γενικός Καθαρισμός 1) Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό, υγρό πανί για να καθαρίσετε την άκρη του ταπέτου και την περιοχή ανάμεσα στο ταπέτο και το πλάισιο. Ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό μαζί με μία νάυλον βούρτσα θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε την επιφάνεια του ταπέτου. Αυτό πρέπει να γίνεται μία φορά το μήνα. Αφήστε το ταπέτο να στεγνώσει πριν από τη χρήση. 2) Σε μηνιαία βάση, καθαρίστε την επιφάνεια κάτω από τον διάδρομο για να αποτρέψετε την δημιουργία σκόνης. Μία φορά το χρόνο, θα πρέπει να αφαιρείτε το κάλυμμα του κινητήρα και να καθαρίσετε τον ρύπο που συσσωρεύεται. Γενική Φροντίδα 1) Ελέγξτε το διάδρομο για φθορά πριν από τη χρήση. 2) Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις βίδες και βεβαιωθείτε ότι είναι βιδωμένες σωστά. 3) Πάντα να αντικαθιστάτε τα ελλατωματικά μέρη.

17 4) Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην χρησιμοποιείτε το διάδρομο και επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ σε περίπτωση διαρροών. Ο διάδρομος αυτός είναι ένα μηχάνημα που περιέχει κινούμενα μέρη τα οποία έχουν λιπανθεί και που θα μπορούσε αυτή η λίπανση να διαρρεύσει. Λίπανση Ταπέτου / Δάπεδου / Ράουλων Η τριβή ταπέτου / δαπέδου μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία και τη ζωή του διαδρόμου σας και γι αυτό σας συνιστούμε να λιπαίνετε συνεχώς σε αυτό το σημείο τριβής για να παρατείνετε την διάρκεια ζωής του διαδρόμου σας.. Θα πρέπει να εφαρμόσετε την λίπανση μετά από τις πρώτες περίπου 20 ώρες λειτουργίας. Συστήνουμε λίπανση του δαπέδου κάθε 30 ημέρες. Δείτε παρακάτω τις διαδικασίες για την λίπανση: 1) Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό, στεγνό ύφασμα για να σκουπίσετε την περιοχή μεταξύ του ταπέτου και του δαπέδου. 2) Απλώστε λιπαντικό στην εσωτερική επιφάνεια του ταπέτου και του δαπέδου ομοιόμορφα (βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι απενεργοποιημένη και αποσυνδεδεμένη από το ρεύμα). 3) Περιοδικά λιπάνετε τον εμπρός και τον πίσω κύλινδρο για να τους κρατήσετε την καλύτερη επίδοσή τους. Αν το ταπέτο και το δάπεδο διατηρείται λογικά καθαρό, είναι δυνατόν να περιμένουμε πάνω από 1200 ώρες πριν χρειαστείτε απαραίτητες πρόσθετες εργασίες. Πώς να ελέγξετε το ταπέτο για τη σωστή λίπανση: 1. Αποσυνδέστε την κεντρική παροχή ρεύματος. 2. Διπλώστε τον διάδρομο στην επάνω θέση αποθήκευσης. 3. Αγγίξτε την πίσω επιφάνεια του ταπέτου. Αν η επιφάνεια είναι λεία, όταν την αγγίξετε, τότε δεν χρειάζεται περαιτέρω λίπανση. Αν η επφάνεια είναι στεγνή στην αφή, εφαρμόστε ένα κατάλληλο λιπαντικό σιλικόνης. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μία βάση σιλικόνης σε σπρέι για την λίπανση του διαδρόμου σας. Αυτό μπορείτε να το αγοράσετε από οποιοδήποτε κατάστημα με όργανα γυμναστικής. Τρόποι αναγνώρισης για το βαθμό στεγανότητας του ταπέτου και του ιμάντα κίνησης. Όταν το ταπέτο ολισθαίνει, παρακαλούμε ακολουθήστε τα βήματα ως εξής για να βεβαιωθείτε ότι το ταπέτο ή ο ιμάντας κίνησης πρέπει να ρυθμιστεί. a) Ξεβιδώστε τις βίδες από το κάλυμμα του κινητήρα. Στη συνέχεια αφαιρέστε το κάλυμμα από τον διάδρομο. b) Γυρίστε την ταχύτητα να είναι περίπου 3km/h, ανεβείτε στο ταπέτο με πίεση και προσπαθήστε να τον σταματήσετε. Αν το ταπέτο σταματάει, μαζί με το εμπρός ράουλο, αλλά ο κινητήρας συνεχίζει να κινείται σε αυτή την κατάσταση, σημαίνει ότι ο ιμάντας κίνησης πρέπει να ρυθμιστεί. c) Γυρίστε την ταχύτητα να είναι περίπου 3km/h, ανεβείτε στο ταπέτο με πίεση και προσπαθήστε να το σταματήσετε. Αν το ταπέτο σταματάει, αλλά το εμπρός ράουλο συνεχίζει να κινείται σε αυτή την κατάσταση, σημαίνει ότι το ταπέτο πρέπει να ρυθμιστεί.

18 Τα βήματα ρύθμισης του ιμάντα κίνησης Αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος και αφαιρέστε το κάλυμμα του κινητήρα. a) Χαλαρώστε τις τέσσερις βίδες του κινητήρα και ρυθμίστε τις να είναι χαλαρές τόσο που όμως να μην αφαιρεθούν. b) Ανοίξτε την παροχή ρεύματος και ελέγξτε αν ο ιμάντας κίνησης είναι χαλαρός ή όχι ακολουθώντας το παραπάνω βήμα 3.1. Αν είναι, παρακαλούμε επαναλάβετε το βήμα α) παραπάνω. Λίπανση δαπέδου Ο διάδρομος έχει λιπανθεί εργοστασιακά, αλλά χρειάζεται συνεχή συντήρηση. Η τριβή μεταξύ του δαπέδου και του ταπέτου έχει μεγάλη επίδραση στη διάρκεια ζωής του διαδρόμου. Έτσι, παρακαλούμε να λιπαίνετε το δάπεδο περιστασιακά. Τα βήματα είναι τα ακόλουθα: a) Αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος. b) Σκουπίστε τη σκόνη μεταξύ του δαπέδου και του ταπέτου με ένα καθαρό πανί.. c) Απλώστε το λάδι σιλικόνης μεταξύ δαπέδου και ταπέτου. c) Ενώ λιπαίνετε το δάπεδο, παρακαλούμε κρατήστε τα ρούχα σας μακριά από τον διάδρομο για αποφυγή ζημιάς. Κεντροθέτηση του ταπέτου: ΜΗΝ ΤΕΝΤΩΝΕΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ το ταπέτο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μειωμένη απόδοση του κινητήρα και υπερβολική φθορά των κυλίνδρων. ΚΕΝΤΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΕΤΟΥ: Τοποθετήστε τον διάδρομο σε επίπεδη επιφάνεια Τρέξτε τον διάδρομο με περίπου 3.5 km/h Αν το ταπέτο παρασύρετε προς τα δεξιά, περιστρέψτε την δεξιά βίδα ρύθμισης κατά 1/2 στροφή δεξιόστροφα και την αριστερή βίδα 1/2 στροφή αριστερόστροφα. Αν το ταπέτο παρασύρετε προς τα αριστερά, περιστρέψτε την αριστερή βίδα ρύθμισης κατά 1/2

19 στροφή δεξιόστροφα και την δεξιά βίδα 1/2 στροφή αριστερόστροφα. PIC A PIC B Εικόνα A: Αν το ταπέτο παρασύρετε ΑΡΙΣΤΕΡΑ Εικόνα Β: Αν το ταπέτο παρασύρετε ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ Ή ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ.

20 ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

21 ΛΙΣΤΑ ΜΕΡΩΝ 1 Base Frame 1 47 Bolt M6* Main Frame 1 48 Bolt M6* Computer Bracket 1 49 Screw ST4.2* Left Upright 1 50 Screw M5* Right Upright 1 51 Screw S T2.9*8 2 6 Motor Bracket 1 52 Screw ST4.2* Fixing pin 2 53 Screw ST4.2* Turnning Bushing 2 54 Washer Front Roller 1 55 Washer Rear Roller 1 56 Washer Wrench w/ screw driver S= Washer C # Allen Wrench 5mm 1 58 Washer C φ10*φ26* Cylinder 1 59 Control board 1 14 Console top cover 1 60 Handpulse with incline 1 15 Motor top cover 1 61 Console upper wire 1 16 Motor bottom cover 1 62 Console middle wire 1 17 Lefe rear cover 1 63 Console lower wire 1 18 Right rear cover 1 64 Speed sensor 1 19 Side rail 2 65 DC Motor 1 20 Running belt 1 66 Safety accessory 1 21 Motor belt 1 67 AC single line Blue 1 22 Computer board 1 68 AC single line Brown 2 23 Blue cushion 2 69 Power wire 1 24 Square cushion 4 70 Running board 1 25 Ring protecting wire plug 2 71 Square switch 1 26 Moving wheel 2 72 Overload Protector 1 27 Power wire buckle 1 73 Magnetic ring 1 28 Foot pad 4 74 Magnetic core 1 29 Adjustable foot pad 2 30 End cap 2 76 Bolt M8* Foam 2 77 Inner cap 2 32 Incline bushing 2 78 Speaker net 2 33 Left upright tube cover 1 79 Silica gel pad 4 34 Right upright tube cover 1 80 Oval button 2 35 Bolt M Function button 1 36 Bolt M Start button 1 37 Bolt ST4.2* Stop button 1 38 Bolt M8* Fliter Optional 1 39 Bolt M8* Inductance Optional 1 40 Bolt M8* Bolt M Bolt M8* Lock washer Bolt M8* Bolt M10* Bolt M8* Bolt M10* Bolt M8* Handpulse with speed 1 45 Bolt M10* Incline motor 1 46 Bolt M6*55 2

22 ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ 1) Δεν υπάρχει καμία ένδειξη στην οθόνη, ενώ ο διάδρομος είναι συνδεδεμένος στην πρίζα: a) Ελέγξτε αν η ασφάλεια του διαδρόμου έχει αναπηδήσει λόγω υπερφόρτωσης. Παρακαλούμε πιέστε το πλήκτρο της ασφάλειας b) Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια του διαδρόμου, το κύκλωμα προστασίας του κινητήρα, το τροφοδοτικό και ο μετασχηματιστής είναι συνδεδεμένα σωστά. c) Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η καλωδίωση από την κονσόλα προς το τροφοδοτικό είναι συνδεδεμένα σωστά d) Ελέγξτε τον μετασχηματιστή. Αν έχει ζημιά, παρακαλούμε αντικαταστήστε τον. 2) Ένδειξη E01: Αποτυχία ένδειξης σήματος από το τροφοδοτικό στην κονσόλα a) Ελέγξτε το καλώδιο από το τροφοδοτικό στην κονσόλα. Αν το καλώδιο έχει ζημιά, αντικαταστήστε το. b) Παρακαλούμε ελέγξτε τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα της κονσόλας. Αν έχουν ζημιά, αντικαταστήστε τα. c) Αλλάξτε το τροφοδοτικό. 3) Ένδειξη E02: Προστασία υπερφόρτωσης ή πρόβλημα στον κινητήρα a) Ελέγξτε το καλώδιο από τον κινητήρα, συνδέστε το καλώδιο σωστά. Αν αυτό δεν είναι το πρόβλημα, παρακαλούμε αντικαταστήστε τον κινητήρα. b) Παρακαλούμε, αν υπάρχει άσχημη οσμή από το τροφοδοτικό, αν το IGBT έχει βραχυκυκλώσει, αντικαταστήστε το τροφοδοτικό c) Το σήμα από το τροφοδοτικό είναι λάθος, παρακαλούμε αντικαταστήστε το τροφοδοτικό. 4) Ένδειξη E03: Δεν υπάρχει σήμα. a) Αν δεν υπάρχει σήμα μετά την έναρξη από 5 έως 8 δευτερόλεπτα εμφανίζεται η ένδειξη E03. Αυτό σημαίνει αποτυχία σήματος. Ελέγξτε την σύνδεση του αισθητήρα αν είναι σωστή. Αν δεν είναι συνδεδεμένο σωστά, επανασυνδέστε το. Αν ο αισθητήρας δεν λειτουργεί σωστά, αντικαταστήστε τον. b) Το σήμα στο τροφοδοτικό είναι λάθος, παρακαλούμε αντικαταστήστε το τροφοδοτικό. 5) Ένδειξη E04 ή E06: Πρόβλημα κλίσης a) Ελέγξτε αν η καλωδίωση σήματος του κινητήρα κλίσης συνδέεται σωστά. b) Ελέγξτε αν η γραμμή εναλλασσόμενου ρεύματος του κινητήρα κλίσης συνδέεται με τη σωστή υποδοχή. c) Ελέγξτε το καλώδιο του κινητήρα κλίσης. Αν έχει ζημιά αλλάξτε το καλώδιο ή τον κινητήρα

23 κλίσης d) Παρακαλούμε αλλάξτε το τροφοδοτικό. e) Αν τα καλώδια είναι συνδεδεμένα σωστά, παρακαλούμε πιέστε το πλήκτρο στο τροφοδοτικό και επανεκκινήστε. 6) Ένδειξη E05: Προστασία από υπερφόρτωση a) Μπορεί η υπερφόρτωση να είναι έντονη, το σύστημα προστατεύει τον εαυτό του. Παρακαλούμε επανεκκινήστε τον διάδρομο. b) Μπορεί να είναι κλειδωμένο ένα μέρος του μηχανήματος και να οδήγησε σε πρόβλημα κινητήρα. Προσθέστε λάδι και κάντε επανεκκίνηση. c) Ελέγξτε αν υπάρχει άσχημη οσμή από τον κινητήρα. Αν υπάρχει παρακαλούμε αντικαταστήστε τον κινητήρα. d) Ελέγξτε αν υπάρχει άσχημη οσμή από το τροφοδοτικό. Αν υπάρχει, αντικαταστήστε το τροφοδοτικό. 7) Δεν ξεκινάει ο διάδρομος: Μετά την πίεση του πλήκτρου start, ο χρόνος αυξάνει, αλλά ο κινητήρας δε λειτουργεί και δεν υπάρχει αριθμός ένδειξης στην οθόνη. a) Ελέγξτε αν το καλώδιο του κινητήρα είναι συνδεδεμένο σωστά. b) Αλλάξτε την ασφάλεια στο τροφοδοτικό αν είναι καμένη. c) Ελέγξτε το IGBT στο τροφοδοτικό. Αν έχει ζημιά, αλλάξτε το IGBT ή το τροφοδοτικό.

24 ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ Η MEKMA Α.Ε. εγγυάται όλα τα μέρη του διαδρόμου, για μια χρονική περίοδο που αναφέρεται κατωτέρω, από την ημερομηνία αγοράς, όπως καθορίζεται από το παραστατικό πώλησης. Η MEKMA Α.Ε. αναλαμβάνει να επισκευάσει το μηχάνημα δωρεάν σε περίπτωση βλάβης που οφείλεται αποκλειστικά σε σφάλμα κατασκευής. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών και την εργασία αποκατάστασης της βλάβης. Ο έλεγχος και η ρύθμιση του μηχανήματος βαραίνει τον πελάτη. Η ευθύνη της ΜΕΚΜΑ Α.Ε. περιλαμβάνει νέα ή ανακατασκευασμένα μέρη, στην επιλογή της, και τεχνική υποστήριξη στην αντιπροσωπεία και στους εμπόρους της για τη συντήρηση του μηχανήματος. Εν τη απουσία ενός εμπόρου, της αντιπροσωπείας ή της παροχής υπηρεσιών επισκευής, αυτές οι εγγυήσεις θα αντιμετωπιστούν άμεσα από την ΜΕΚΜΑ Α.Ε.. Η περίοδος εξουσιοδότησης ισχύει ως ακολούθως: Η χρονική διάρκεια της ΕΓΓΥΗΣΗΣ για οικιακή χρήση είναι: Πλαίσιο 5 έτη Μοτέρ 2 έτη Ηλεκτρονικά μέρη 2 έτη Λοιπά μέρη 2 έτη ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η παρούσα εγγύηση ισχύει μόνο εφ όσον: 1. Επιδειχθεί από τον αγοραστή η νόμιμη απόδειξη αγοράς του μηχανήματος (Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής ή Δελτίο Λιανικής Πώλησης) που αναφέρει την ημερομηνία αγοράς, τον τύπο του μηχανήματος και τον αριθμό κατασκευής (serial number) αν υπάρχει. Η εγγύηση ισχύει μόνο για τον πρώτο αγοραστή και οπωσδήποτε αποκλείεται η μεταβίβαση της εγγύησης σε τρίτο. 2. Κατάλληλη χρήση του διαδρόμου σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται σε αυτό το εγχειρίδιο. 3. Κατάλληλη εγκατάσταση από μια εξουσιοδοτημένη επιχείρηση υπηρεσιών σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στον διάδρομο και όλους τους τοπικούς ηλεκτρικούς κώδικες. 4. Κατάλληλη σύνδεση σε μια γειωμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ικανοποιητικής τάσης, αντικατάσταση των κατεστραμμένων ασφαλειών, επισκευή των χαλαρών συνδέσεων ή των ατελειών που συνδέονται με καλώδιο σε σπίτι. 5. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει αυτή και κατά την κρίση της, την αντικατάσταση ή την επισκευή των ανταλλακτικών, καθώς επίσης, τον τόπο, τον χρόνο και τον τρόπο επισκευής. Ρητώς αναφέρεται ότι αποκλείεται κάθε είδους απαίτηση για αποζημίωση, λόγω προσωρινής έλλειψης ανταλλακτικών και καθυστέρησης αποκατάστασης της βλάβης. 6. Οι ζημίες του διαδρόμου τελειώνουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και της εγκατάστασης. ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η επισκευή του μηχανήματος μπορεί να γίνει: 1. Στο τμήμα service της εταιρείας μας. Η μεταφορά του μηχανήματος από και προς το τμήμα επισκευών, γίνεται με ευθύνη και έξοδα του πελάτη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την σωστή συσκευασία κατά την μεταφορά στην αντιπροσωπεία. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές κατά την μεταφορά από τρίτο. 2. Με μετάβαση του τεχνικού της εταιρείας στο χώρο του πελάτη. Ο χρόνος μετάβασης και τα έξοδα κίνησής του τεχνικού βαραίνουν τον πελάτη και καθορίζονται από τον ισχύοντα τιμοκατάλογο επισκευών της εταιρείας μας.

25 ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει: 1. Πλαστικά ή ελαστικά μέρη (π.χ. ταπέτο, προστατευτικά καλύμματα). 2. Επακόλουθες, παράλληλες ή τυχαίες ζημιές όπως ζημιές ιδιοκτησίας. 3. Αποζημίωση υπηρεσιών στον καταναλωτή για όσο χρόνο δεν λειτουργεί το μηχάνημα. ΔΕΝ ισχύει οπωσδήποτε η παρούσα εγγύηση, στις παρακάτω περιπτώσεις: 1. Όταν η βλάβη είναι αποτέλεσμα μετατροπών, κακής χρήσης, κακής συντήρησης. 2. Όταν το μηχάνημα ανοιχτεί ή επισκευαστεί από τρίτους. 3. Όταν η βλάβη προέρχεται από αμέλεια του χρήστη. 4. Όταν έχει χρησιμοποιηθεί ρεύμα διαφορετικής τάσης και όταν δεν έχει γίνει κατάλληλη σύνδεση σε μία γειωμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ικανοποιητικής τάσης, αντικατάσταση των κατεστραμμένων ασφαλειών, επισκευή των χαλαρών συνδέσεων ή των ατελειών που συνδέονται με καλώδιο σε σπίτι. 5. Όταν γενικώς δεν έχουν ακολουθηθεί οι οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εγχειρίδιο. 6. Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται σε γυμναστήρια, γυμναστικούς συλλόγους, studios, ή άλλη εμπορική ή επαγγελματική χρήση. ΕΠΙΣΚΕΥΗ Κρατήστε την απόδειξη αγοράς σας (ή αντίγραφό της). Αν η υπηρεσία επισκευής εκτελείται, είναι στο συμφέρον σας να λάβετε και να κρατάτε όλες τις αποδείξεις. Αυτή η γραπτή εγγύηση σας δίνει τα συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα. Μπορείτε επίσης να έχετε άλλα δικαιώματα που ποικίλλουν από κράτος σε κράτος. Η υπηρεσία επισκευής κάτω από αυτήν την εγγύηση πρέπει να ληφθεί με την ακολουθία αυτών των βημάτων, σε εντολή: 1. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο έμπορο. Ή 2. Ελάτε σε επαφή με το τμήμα service (210) ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ. Όλοι οι διάδρομοι που φθάνουν χωρίς έγκριση θα απορρίπτονται. Για περισσότερες πληροφορίες, ή για να έρθει σε επαφή μαζί σας το τμήμα service, επικοινωνήστε στο: ΜΕΚΜΑ Α.Ε. Γρ. Λαμπράκη 21 Λυκόβρυση Τ.Κ Τηλ. (210) Fax (210) Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή οι προδιαγραφές προϊόντων όπως περιγράφονται ή επεξηγούνται υπόκεινται σε αλλαγή από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Προϊόν:. Ημερομηνία αγοράς:.. Σφραγίδα και υπογραφή καταστήματος

Ηλεκτρικός Διάδρομος F-30 Εγχειρίδιο Οδηγιών Λειτουργίας

Ηλεκτρικός Διάδρομος F-30 Εγχειρίδιο Οδηγιών Λειτουργίας Ηλεκτρικός Διάδρομος F-30 Εγχειρίδιο Οδηγιών Λειτουργίας Ειδικές συμβουλές: 1. Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. 2. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ-ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΣΙΛΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣτΕ 4531/2009 Θέμα : [Νόμιμη απόρριψη αίτησης για οριοθέτηση ρέματος]

ΣτΕ 4531/2009 Θέμα : [Νόμιμη απόρριψη αίτησης για οριοθέτηση ρέματος] ΣτΕ 4531/2009 Θέμα : [Νόμιμη απόρριψη αίτησης για οριοθέτηση ρέματος] Περίληψη : Σκοπός της οριοθέτησης (μη πλεύσιμου) ποταμού ή του ρέματος, είναι η αποτύπωση της φυσικής κοίτης του ενόψει του χαρακτήρα

Διαβάστε περισσότερα

Μπορούμε να πούμε ότι η δεύτερη δύναμη είναι πολύ πιο ισχυρή από την πρώτη.

Μπορούμε να πούμε ότι η δεύτερη δύναμη είναι πολύ πιο ισχυρή από την πρώτη. ΣΚΑΦΟΣ Η μορφή των ιστιοφόρων σκαφών όπως εξελίχθηκε από τα αρχαία ξύλινα εμπορικά και πολεμικά πλοία έως τα σύγχρονα αγωνιστικά επηρεάζονταν από τους ίδιους παράγοντες. Είναι συνάρτηση της χρήσης τους,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ. Οι διακρίσεις αυτές συνοδεύονται από αντίστοιχο διακριτικό για τη στολή, όπως αυτά

ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ. Οι διακρίσεις αυτές συνοδεύονται από αντίστοιχο διακριτικό για τη στολή, όπως αυτά ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ Το Πρόγραμμα της Ομάδος Προσκόπων προσφέρει στα παιδιά της ηλικίας αυτής κίνητρα και ευκαιρίες για ηθική, πνευματική, φυσική και κοινωνική ανάπτυξη διευρύνοντας τις ατομικές κλίσεις και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ.ΜΕΛ: 74/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ.ΜΕΛ: 74/2013 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ.ΜΕΛ: 74/2013 ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΕΡΓΟ: Βελτίωση υποδομών κέντρου ενημέρωσης Σουφλίου και περιβάλλοντος χώρου. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 1 ΓΕΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ

3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΡΕΦΙΟΥ Αριθμ. Μελέτης : 979-4/2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ

3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΗΛΙΩΤΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18 ης Μαΐου 2014». ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΜΑ: «Συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18 ης Μαΐου 2014». ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟN - ΕΚΛΟΓΙΚO ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 12 Μαΐου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ. : 19223 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧ/ΣΗΣ & Η.Ε.Σ. ΠΡΟΣ Ταχ. Δ/νση : Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Η ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΥ ΤΜΙΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ i

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Η ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΥ ΤΜΙΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ i ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ* ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΥ ΤΜΙΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ i ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΙΠ1ΛΙΑΓΚΟΠΟΥΑΟΣ ΜΙΧΑΑΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένων των εξής: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

74 η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ & ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Ε. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, 12-13 Δεκεμβρίου 2013

74 η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ & ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Ε. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, 12-13 Δεκεμβρίου 2013 74 η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ & ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Ε. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, 12-13 Δεκεμβρίου 2013 ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ 1. Θεσμικά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Εισαγωγή στη Γεωργία - Λαχανοκομία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1 Η επιτροπή τεχνικών προδιαγραφών για τις υπηρεσίες πλυσίματος στεγνώματος -σιδερώματος ιματισμού συσκέφτηκε την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 9:00π.μ. και συνέταξε τις παρακάτω τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε. 406 3 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε. Φερεντίνος Σπύρος Σχολ. Σύμβουλος Μαθηματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ»

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ» ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ» ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ H επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: 3ο 2/θέσιο & 21ο 2/θέσιο Ολοήμερο Ν/Γ Αγρινίου, με τη μέθοδο της προκατασκευής

ΕΡΓΟ: 3ο 2/θέσιο & 21ο 2/θέσιο Ολοήμερο Ν/Γ Αγρινίου, με τη μέθοδο της προκατασκευής ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ A.E. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ & ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟ: 3ο 2/θέσιο & 21ο 2/θέσιο Ολοήμερο Ν/Γ Αγρινίου, με τη μέθοδο της προκατασκευής ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Το Μονόκλωνο γραμμικό σύστημα διαμόρφωσης των δένδρων κερασιάς

Το Μονόκλωνο γραμμικό σύστημα διαμόρφωσης των δένδρων κερασιάς Το Μονόκλωνο γραμμικό σύστημα διαμόρφωσης των δένδρων κερασιάς Κωνσταντίνος Καζαντζής 1 και Πασχάλης Αποστόλου 2 1 ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε., Ινστιτούτο Φυλλοβόλων Δένδρων, Τ.Θ. 122, 59200 Νάουσα 2 «Φυτώρια Αποστόλου»,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως DW 455 S. 9 σερβίτσια 10 σερβίτσια πρόγραμμα ½ φορτίου. Πλυντήριο Πιάτων

Οδηγίες Χρήσεως DW 455 S. 9 σερβίτσια 10 σερβίτσια πρόγραμμα ½ φορτίου. Πλυντήριο Πιάτων Οδηγίες Χρήσεως DW 455 S Πλυντήριο Πιάτων 9 σερβίτσια 10 σερβίτσια πρόγραμμα ½ φορτίου Αγαπητέ πελάτη, Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο Διαβάσετε προσεχτικά τις οδηγίες που εμπεριέχονται στο παρόν φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα

Διπλωματική Εργασία του φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

Διπλωματική Εργασία του φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Συστημάτων και Μετρήσεων (Γενικής Ηλεκτροτεχνίας) Διπλωματική Εργασία του φοιτητή

Διαβάστε περισσότερα

FORUM ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

FORUM ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ FORUM ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ Προς : Το Σώμα της Αντιπροσωπείας ΣΑΔΑΣ Συναδέλφισες, Συνάδελφοι Μπροστά στην επιχειρούμενη από τις μνημονιακές κυβερνήσεις ρευστοποίηση του επαγγέλματος του μηχανικού

Διαβάστε περισσότερα

2 Η απασχόληση στον τομέα του εμπορίου: Διάρθρωση και εξελίξεις

2 Η απασχόληση στον τομέα του εμπορίου: Διάρθρωση και εξελίξεις 2 Η απασχόληση στον τομέα του εμπορίου: Διάρθρωση και εξελίξεις 2.1. Εισαγωγικές παρατηρήσεις Στο κεφάλαιο αυτό αποτυπώνονται οι εξελίξεις στα μεγέθη και στη διάρθρωση των βασικών χαρακτηριστικών της

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Οικονομία: Μια βιώσιμη εναλλακτική?

Κοινωνική Οικονομία: Μια βιώσιμη εναλλακτική? Κοινωνική Οικονομία: Μια βιώσιμη εναλλακτική? Δρ. Διευθυντής, Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Α. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ... 4 Α.1. Άμεσες Ξένες Επενδύσεις και Κοινωνικά Ομόλογα... 4 Α.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΟΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ A.E. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ & ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟ: "ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ & Η/Μ ΕΓ- ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ"

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -Αρθρο ΠΡΕΣΒΗ ( ΕΠΙ ΤΙΜΗ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΛΛΙΑ,

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -Αρθρο ΠΡΕΣΒΗ ( ΕΠΙ ΤΙΜΗ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΛΛΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -Αρθρο ΠΡΕΣΒΗ ( ΕΠΙ ΤΙΜΗ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΛΛΙΑ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ( 1995-1999).ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Καταστροφείς κλαδιών, χόρτων. Εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης Καταστροφέα Για κλαδιά, χόρτα και ξύλα Φωτόπουλου Σαράντη και Υιοί

Καταστροφείς κλαδιών, χόρτων. Εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης Καταστροφέα Για κλαδιά, χόρτα και ξύλα Φωτόπουλου Σαράντη και Υιοί 3 Το παρόν εγχειρίδιο χρήσης, συναρμολόγησης και συντήρησης αποτελεί τμήμα της μελέτης για την εναρμόνιση του μηχανήματος με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό ασφαλείας των μηχανών 2006/42 EK. Σύμφωνα με την μελέτη

Διαβάστε περισσότερα

Μ. Ασία, Καππαδοκία,Πόντος, Κρήτη. Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρος, Νησιά Ιονίου. Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησος, Νησιά Αιγαίου

Μ. Ασία, Καππαδοκία,Πόντος, Κρήτη. Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρος, Νησιά Ιονίου. Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησος, Νησιά Αιγαίου 3ο ΓΕΛ Ιωαννίνων-Επιφάνειος Σχολή Σχολ.έτος 2011-12 Ερευνητική Εργασία Θέμα:Δημοφιλείς παραδοσιακοί χοροί της Ελλάδας και φορεσιές. Το λαογραφικό υπόβαθρο Υπεύθυνη εκπ-κός: Νίκη Λιαπίκου, κλ. ΠΕ2 ΟΜΑΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σεισμοί και Σχολεία. ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ τεύχος 105-106

Σεισμοί και Σχολεία. ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ τεύχος 105-106 Σεισμοί και Σχολεία Κεχαγιάς Στέργιος, Διευθυντής του 3ου 6/θ Δ.Σ Ελευθερούπολης, μετεκπαιδευμένος στο πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: Διαχείριση των Φυσικών Καταστροφών και των Τεχνολογικών

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ Σ.ΕΜΠΟ Ο.Λ.Π.» Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ Σ.ΕΜΠΟ Ο.Λ.Π.» Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Τετάρτη, 25 Απριλίου 2007 «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ Σ.ΕΜΠΟ Ο.Λ.Π.» Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Α. ΣΤΑΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ από τα Πρακτικά της 4 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΥ «ΘΗΤΕΙΑ» Του Αντιστρατήγου ε.α. Σ. Παναγοπούλου

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΥ «ΘΗΤΕΙΑ» Του Αντιστρατήγου ε.α. Σ. Παναγοπούλου Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΥ «ΘΗΤΕΙΑ» Του Αντιστρατήγου ε.α. Σ. Παναγοπούλου Στο 50 ο τεύχος του περιοδικού «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ» της Ελληνικής Εταιρείας Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ε.Σ.ΜΕ) του διμήνου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ÈÑÉÁÓÉÏ. Χωρίς έσοδα το 65,5% των δήμων. Mεγάλο πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι δήμοι. μπροστά στα μάτια του παιδιού της

ÈÑÉÁÓÉÏ. Χωρίς έσοδα το 65,5% των δήμων. Mεγάλο πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι δήμοι. μπροστά στα μάτια του παιδιού της ÈÑÉÁÓÉÏ HÌÅÑÇÓÉÁ ÅÊÄÏÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÅÑÉÏ Ç ÔÏÕ ÈÑÉÁÓÉÏÕ ÐÅÄÉÏÕ & ÁÔÔÉÊÇÓ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2766 Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 Έτος 21ο email: info@thriassio.gr www.thriassio.gr Δυο συλλήψεις σε επιχείρηση της αστυνομίας

Διαβάστε περισσότερα

Στον Πανούλη. Γιάννης

Στον Πανούλη. Γιάννης Στον Πανούλη Γιάννης Φίλη μαθήτρια, φίλε μαθητή, Στο βιβλίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη μεθοδολογία αντιμετώπισης των θεμάτων που καλύπτουν την προς εξέταση ύλη. Αυτό επιτυγχάνεται με την επίλυση και τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 59.185,33 Ευρώ Συμπ/νου το Φ.Π.Α (ΚΑΕ 1511) ΘΕΜΑ: «Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών διατροφής>>.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 59.185,33 Ευρώ Συμπ/νου το Φ.Π.Α (ΚΑΕ 1511) ΘΕΜΑ: «Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών διατροφής>>. ΑΔΑ:ΒΕ2Ψ469Η27-Ν1Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ.ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» Ν.Π.Δ.Δ. ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343,124 61 ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙ 29/03/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ: 210 5404170-171

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ της χρήσης. 1η Ιανουαρίου 2012 έως 31η Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ της χρήσης. 1η Ιανουαρίου 2012 έως 31η Δεκεμβρίου 2012 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ της χρήσης 1η Ιανουαρίου 2012 έως 31η Δεκεμβρίου 2012 Σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς ( Δ.Π.Χ.Α.) 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΥΠΟΣΤΥΛΩΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΌΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΌ ΣΕΙΣΜΟ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΥΠΟΣΤΥΛΩΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΌΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΌ ΣΕΙΣΜΟ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 8ο Φοιτητικό Συνέδριο «Επισκευές Κατασκευών 2002», Μάρτιος 2002 Εργασία Νο 6 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΥΠΟΣΤΥΛΩΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΌΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΌ ΣΕΙΣΜΟ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

E.E., Παρ. 5, 21 Ν. 8/91 Αρ. 2573,1.2.91

E.E., Παρ. 5, 21 Ν. 8/91 Αρ. 2573,1.2.91 E.E., Παρ. 5, 21 Ν. 8/91 Αρ. 2573,1.2.91 Ο περί Δημόσιων Βοηθημάτων και Υπηρεσιών Νόμος του 1991 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας συμφωνά με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

Φυσικό αέριο, χρήσεις, ασφάλεια και οικονομία Ομάδα Μαθητών: Συντονιστές Καθηγητές: Λύκειο Αγίου Αντωνίου Θεωρητικό υπόβαθρο Το Φυσικό αέριο

Φυσικό αέριο, χρήσεις, ασφάλεια και οικονομία Ομάδα Μαθητών: Συντονιστές Καθηγητές: Λύκειο Αγίου Αντωνίου Θεωρητικό υπόβαθρο Το Φυσικό αέριο 1 Φυσικό αέριο, χρήσεις, ασφάλεια και οικονομία Ομάδα Μαθητών: Γεδεών Στέλλα, Θεοφάνους Ρογήρος, Γεωργίου Μαρίνα, Ξενοφώντος Άννα, Μιχαήλ Αντρέας, Δήμου Ιωάννης, Παύλου Ειρήνη Συντονιστές Καθηγητές: Νικόλας

Διαβάστε περισσότερα

Ι. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Ι. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΛΦΑ Ι. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Α. Διάρθρωση τμημάτων Τα τμήματα όλων των τάξεων δημιουργούνται με κύριο κριτήριο να είναι ομοιογενή από άποψη επιδόσεων των μαθητών. Δίνεται δηλαδή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Παράρτημα Β Διατάξεις Εφαρμογής Κανονισμού για τους Ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Παράρτημα Β Διατάξεις Εφαρμογής Κανονισμού για τους Ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Παράρτημα Β Διατάξεις Εφαρμογής Κανονισμού για τους Ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 1 Άρθρο 1 Απόκτηση ιδιότητος - Αριθμός ποδοσφαιριστών 1. Η ιδιότητα του ερασιτέχνη

Διαβάστε περισσότερα

Αλλά να μια άσπρη γραμμή από σκόνη σημαδεύεται πάνω στο δημόσιο δρόμο στο έβγα της Παραβόλας προς τη Μαντάνισσα (Παντάνασσα). Ταυτόχρονα ήχος μοτέρ

Αλλά να μια άσπρη γραμμή από σκόνη σημαδεύεται πάνω στο δημόσιο δρόμο στο έβγα της Παραβόλας προς τη Μαντάνισσα (Παντάνασσα). Ταυτόχρονα ήχος μοτέρ Μάχη της Γουρίτσας Μια διήγηση του Νίκου Ε. Σκιαδά, από το βιβλίο του «Καπετάν Επαμεινώνδας» Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου το Αρχηγείο ΕΛΑΣ Τριχωνίδας βρίσκεται στον Αη- Βλάση. Εκεί πήρε στις επτά του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Β.ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Θεσσαλονίκη 17/12/2013

Ε.Β.ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Θεσσαλονίκη 17/12/2013 Ε.Β.ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Θεσσαλονίκη 17/12/2013 ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Αριθμ. Πρωτ.: 6163 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2013 Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της Ε.Β.Ζ. Α.Ε. Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 396

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 396 1 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ- ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/12/2014 με αριθμ. 31 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, 09-07-2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 505364 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Μελετών & Επενδύσεων ΤΜΗΜΑ : Ανάπτυξης Νέων Μορφών Τουρισμού

Διαβάστε περισσότερα

«Δημοκρατικοί» παραλογισμοί... και χαράτσια

«Δημοκρατικοί» παραλογισμοί... και χαράτσια «Δημοκρατικοί» παραλογισμοί... και χαράτσια Αναμφίβολα, είναι δεδομένος ο παραλογισμός της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, στη λήψη των αποφάσεων της, αναφορικά με την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Από τον Ιανουάριο ξεκινάνε στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης προγράμματα για παιδιά και γονείς. Με αυστηρά επιλεγμένα κριτήρια φιλοδοξούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ανακύκλωση... Τοποθέτηση της συσκευής.. 12 Συνδέσεις νερού.. 13 Λάστιχο εισόδου νερού. 13 Λάστιχο εξόδου νερού..

Ανακύκλωση... Τοποθέτηση της συσκευής.. 12 Συνδέσεις νερού.. 13 Λάστιχο εισόδου νερού. 13 Λάστιχο εξόδου νερού.. Πλυντήριο πιάτων Εγχειρίδιο Οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικές προδιαγραφές. 4 Συµµόρφωση µε τα πρότυπα και εδοµένα δοκιµών... 5 Πληροφορίες και συστάσεις για την ασφάλεια... 6 Ανακύκλωση... 6 Πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΔΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΙΟΔΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ Χ ί ηη &ΗΡΑΙΚΟΣ ^ΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΟΥΣ 5 ΗΝΑ»77 ΑΘΗΝΑ ΙΟΔΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΚΔΟΤΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΚΠΝ/ΝΟΣ Γ. ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ. ΕΔΡΑ: ΠΙΤΣΙΝΙΑΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νικόλαος Τεντολούρης. Αθηνών και Διαβητολογικό Κέντρο, Γ.Ν.Α. Λαϊκό. πληθυσμού. Η συχνότητα του διαβήτη τύπου 2 εμφανίζει μεγάλη αύξηση σε παγκόσμια

Νικόλαος Τεντολούρης. Αθηνών και Διαβητολογικό Κέντρο, Γ.Ν.Α. Λαϊκό. πληθυσμού. Η συχνότητα του διαβήτη τύπου 2 εμφανίζει μεγάλη αύξηση σε παγκόσμια 1 Νικόλαος Τεντολούρης Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας, Α' Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών και Διαβητολογικό Κέντρο, Γ.Ν.Α. Λαϊκό Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση για τον Προϋπολογισμό 2011 του Δήμου Κηφισιάς

Εισήγηση για τον Προϋπολογισμό 2011 του Δήμου Κηφισιάς 1 Εισήγηση για τον Προϋπολογισμό 2011 του Δήμου Κηφισιάς Κυρία Πρόεδρε Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, Μπροστά μας έχουμε μια νέα εποχή για την αυτοδιοίκηση. Μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπιστεί με

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας τον απολογισμό της χρήσης του 2014 θα εξετάσουμε ορισμένα θεμελιώδη μεγέθη των Οικονομικών Καταστάσεων στα οποία παρατηρούνται τα εξής:

Ξεκινώντας τον απολογισμό της χρήσης του 2014 θα εξετάσουμε ορισμένα θεμελιώδη μεγέθη των Οικονομικών Καταστάσεων στα οποία παρατηρούνται τα εξής: ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της χρήσης από 1 Ιανουαρίου 2014 έως 31 Δεκεμβρίου 2014 (σύμφωνα με το Ν.3556/2007 και τις ισχύουσες διατάξεις της Ε.Κ.) Η Έκθεση που παρατίθεται αποσκοπεί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ Η διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα της Εκπαίδευσης, η ανάδειξη της πυραμίδας της τεχνικής εκπαίδευσης και η διασφάλιση αντίστοιχων

Διαβάστε περισσότερα

2 Η απασχόληση στο εμπόριο: Διάρθρωση και εξελίξεις

2 Η απασχόληση στο εμπόριο: Διάρθρωση και εξελίξεις 2 Η απασχόληση στο εμπόριο: Διάρθρωση και εξελίξεις 2.1. Η ελληνική αγορά εργασίας 2.1.1. Οι εξελίξεις στην απασχόληση Για πέμπτο συνεχόμενο έτος η απασχόληση στην ελληνική οικονομία εξακολούθησε να συρρικνώνεται.

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Α Ρ Χ Α Ι Ο Λ Ο Γ Ω Ν

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Α Ρ Χ Α Ι Ο Λ Ο Γ Ω Ν Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Α Ρ Χ Α Ι Ο Λ Ο Γ Ω Ν Ερμού 134-136, 105 53 Αθήνα - τηλ.-fax: 210 32 52 214, 6937075765. www.sea.org.gr Αθήνα, 11/2/2015 Αρ. Πρωτ.: 97 Προς: τον κ. Νικόλαο Ξυδάκη, Αναπληρωτή

Διαβάστε περισσότερα

-ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ- ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΦΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

-ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ- ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΦΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΑΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ -ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ- ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΦΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΞΕΝΟΑΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΗΕΝΑ ΥΣΕΙΣΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ& Ο ΡΟΑΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΖΑΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΖΑΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΖΑΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΖΑΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ν Ο Μ Ο Σ Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο Υ Δ Η Μ Ο Σ Φ Α Ι Σ Τ Ο Υ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΖΑΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΖΑΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ. Ευρετήριο AMXXL 129

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ. Ευρετήριο AMXXL 129 Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ Ελληνικά AMXXL 129 Ευρετήριο Εγκατάσταση, 114-115 Αποσυσκευασία Αφαίρεση ασφαλειών μεταφοράς Ευθυγράμμιση πλυντηρίου Συνδέσεις νερού Εκροή και ηλεκτρικές συνδέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Γ31/2960/08-10-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΩΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

Γ31/2960/08-10-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΩΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. 1 Αριθμ. Πρωτ.... Γ31/2960/08-10-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΩΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. 1.Σύμφωνα με τον Α.Ν.1846/51 «Περί Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1.1 Αντικείμενο του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Συνήγορος του Καταναλωτή Νομολογία ΠολΠρωτΑθ 2960/1996

Συνήγορος του Καταναλωτή Νομολογία ΠολΠρωτΑθ 2960/1996 ΠολΠρωτΑθ 2960/1996 Προστασία καταναλωτή. Τηλεπικοινωνίες. ΟΤΕ. Χρέωση για αποτυχημένες κλήσεις. Έννοια προμηθευτή. Έγερση συλλογικής αγωγής. Ευθύνη παραγωγού, προϋποθέσεις. (.) Κατά την διάταξη του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Upright Bike

Magnet Power, Upright Bike Magnet Power, Upright Bike ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ #. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα.. Το ποδήλατο αυτό είναι ένα όργανο

Διαβάστε περισσότερα

7. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. Μακέτα εργασίας 1/50.

7. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. Μακέτα εργασίας 1/50. Β. ΕΞ. /ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ/ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ Κα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ Παρουσίαση σε πίνακες 50Χ70 την 22 και 24 Απριλίου 1.ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ: Τι συναισθήματα-ψυχική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ Αιφνιδιασμένη η Δυτική κοινή γνώμη παρακολουθεί αμήχανα τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία και αγωνιά για τις επιπτώσεις μίας πολιτικής και στρατιωτικής κλιμακώσεως.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Πρόχειρος Διαγωνισμός για την προμήθεια δύο χιλιάδων οκτακοσίων (2.800) δεσμίδων

Διαβάστε περισσότερα

Εβδομαδιαίος προγραμματισμός 9 η εβδομάδα 2 6/11/2015 Θέμα: «Η Ελιά και το Λάδι»

Εβδομαδιαίος προγραμματισμός 9 η εβδομάδα 2 6/11/2015 Θέμα: «Η Ελιά και το Λάδι» 1 Εβδομαδιαίος προγραμματισμός 9 η εβδομάδα 2 6/11/2015 Θέμα: «Η Ελιά και το Λάδι» Αφορμή Ερέθισμα Τώρα το Νοέμβριο σε πολλές περιοχές της πατρίδας μας, οι αγρότες ασχολούνται με το μάζεμα της ελιάς. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Α/Α Αξίωμα 'Ονοματεπώνυμο Ένωση 1 Γραμματέας Γυναικών ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ 2

Διαβάστε περισσότερα

Ομήρου Ιλιάδα Ραψωδία Α 1-252 και 508-633. Λοιμός, Μῆνις. Διδακτικό σενάριο

Ομήρου Ιλιάδα Ραψωδία Α 1-252 και 508-633. Λοιμός, Μῆνις. Διδακτικό σενάριο Ομήρου Ιλιάδα Ραψωδία Α 1-252 και 508-633 Λοιμός, Μῆνις Διδακτικό σενάριο Πόπη Χριστοφόρου Πούγιουρου, Φιλόλογος Λειτουργός Γραφείου Αναλυτικών Προγραμμάτων Λευκωσία 2012 Δυο λόγια για το διδακτικό σενάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Γενικά Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θεμελιώδης αρχή της επιστήμης είναι η πίστη στην ύπαρξη ενός αντικειμενικού κόσμου ανεξάρτητου από το υποκείμενο (τον άνθρωπο) που επιδιώκει κάθε φορά την ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΛΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΤΑ ΦΑΞ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 57.000,00 Αριθμ. Πρωτ.: 31631/24-09-2013

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για γονείς παιδιών Δημοτικού Σχολείου

Οδηγός για γονείς παιδιών Δημοτικού Σχολείου Οδηγός για γονείς παιδιών Δημοτικού Σχολείου 1 Χαιρετισμός Η κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών Αγαπητοί γονείς, Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, η συνέχεια της ζωής, η μεγαλύτερη επένδυση αγάπης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΜΙΚΤΟ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΜΙΚΤΟ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Αγ.Ιωάννης Ρέντη 18/9/2015 Αρ.πρωτ. 21235 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΜΙΚΤΟ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α, του εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η σειρά UPPLEVA περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνη με τις υψηλές απαιτήσεις ΙΚΕΑ σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ Περιφεριακή οδός Τρικάλων ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: A.Mπούτλα Φ.Μακκός ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οι ευφυείς γερανοί κάνουν τη ζωή άνετη για όλους. εύκολα αυτόν το στόχο.

Οι ευφυείς γερανοί κάνουν τη ζωή άνετη για όλους. εύκολα αυτόν το στόχο. Ομαλή λειτουργία Οι ευφυείς γερανοί κάνουν τη ζωή άνετη για όλους Πολλά συστήματα γερανών σε όλο τον κόσμο είναι πλέον ξεπερασμένα, γεγονός που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια τόσο των χειριστών

Διαβάστε περισσότερα

οποίο όμως η ομοσπονδία το προσπαθούμε, γιατί ναι μεν το Υπουργείο Μεταφορών όπως ανέφερα και πριν έχει την καλή διάθεση και είδη την έδειξε με μία

οποίο όμως η ομοσπονδία το προσπαθούμε, γιατί ναι μεν το Υπουργείο Μεταφορών όπως ανέφερα και πριν έχει την καλή διάθεση και είδη την έδειξε με μία Δημήτρης Σαμαράς: Αξιότιμοι κύριοι γενικοί γραμματείς, στελέχη των Υπουργείων και γενικότερα του ευρύτερου δημόσιου τομέα, πρόεδροι ενώσεων βενζινοπωλών και επαγγελματικών φορέων γενικότερα, αγαπητοί πρατηριούχοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Βιολογική Ποικιλότητα στην Κύπρο: Υπάρχουσα κατάσταση και προοπτικές διατήρησης ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Βιολογική Ποικιλότητα στην Κύπρο: Υπάρχουσα κατάσταση και προοπτικές διατήρησης ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Βιολογική Ποικιλότητα στην Κύπρο: Υπάρχουσα κατάσταση και προοπτικές διατήρησης ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Γιώργος Κακούρης Μυτιλήνη, Φεβρουάριος 2005 1 1. Η Βιολογική ποικιλότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΜΠ-ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΜΠ-ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΜΠ-ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Α ΦΑΣΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΡΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2015-2020

ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2015-2020 ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2015-2020 Χρόνο ζωής στα ιστορικά δικαιώματα δίνουν οι αποφάσεις του Λουξεμβούργου ΣΤΟ 75% Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019 ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Θέμα: Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Θέμα: Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Μαρούσι, 28-08 - 2009 Αριθ. Πρωτ. 2959 Α. Παπανδρέου 37 151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ Πληροφορίες : Α. Κόπτσης Θ. Νικολόπουλος Τηλέφωνο : 210.34.42.234 210.34.43.605 Fax : 210.34.42.241

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση-Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με μετάταξη υπαλλήλων στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (Ν.Π.Δ.Δ.)

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση-Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με μετάταξη υπαλλήλων στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (Ν.Π.Δ.Δ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 29/4 /2015 Διεύθυνση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο γέροντας Ινοσένσιο είναι καθισμένος στην αμμουδιά.

Ο γέροντας Ινοσένσιο είναι καθισμένος στην αμμουδιά. ΣΑΝΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΝΑ Ο γέροντας Ινοσένσιο είναι καθισμένος στην αμμουδιά. Με την πλάτη του στραμμένη προς τη ζούγκλα κοιτάζει τη θάλασσα κι ένα ηλιοβασίλεμα λεκιασμένο με αίμα, που σέρνεται στο μακρινό ορίζοντα.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους που με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους που με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή. ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η παρούσα Πτυχιακή Εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος σπουδών του τμήματος Κλωστοϋφαντουργίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Εφ.) του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ BIOL_G_GYMN_LAST.indd 1 11/1/2013 1:10:07 μμ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ Ευαγγελία Μαυρικάκη, Επίκ. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Μαριάννα Γκούβρα, Βιολόγος,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών - Ευέλικτη Ζώνη» Δευτέρα, 17 Μαΐου 2004, Αμφιθέατρο Παιδαγωγικού Τμήματος, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Υπολογισμός Φόρου για την Ατομική Επιχείρηση, Ομόρρυθμη Εταιρεία, Ετερόρρυθμη Εταιρεία, Κοινωνία Κληρονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολογίας ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Λυμπεράκης Δημήτριος Α.Μ.

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολογίας ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Λυμπεράκης Δημήτριος Α.Μ. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολογίας ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Λυμπεράκης Δημήτριος Α.Μ. : 3119 Εττιβλέπων : Βασίλης Λιόγκας, Μηχανολόγος Μηχανικός MSc Καβάλα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. Προφήτισσα (Πυθία) Ορέστης Απόλλων Είδωλο Κλυταιμνήστρας Χορός (Ερινύες) Αθηνά Προπομποί

ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. Προφήτισσα (Πυθία) Ορέστης Απόλλων Είδωλο Κλυταιμνήστρας Χορός (Ερινύες) Αθηνά Προπομποί ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Προφήτισσα (Πυθία) Ορέστης Απόλλων Είδωλο Κλυταιμνήστρας Χορός (Ερινύες) Αθηνά Προπομποί ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ: Τη Γαία επικαλούμαι, την πρώτη μάντισσα πρώτη απ' όλους τους θεούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ «ΑΣΤΙΜΙΤΣΙ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΥΤΙΑΝΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟY ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ «ΑΣΤΙΜΙΤΣΙ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΥΤΙΑΝΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟY ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΘΕ.ΚΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ «ΑΣΤΙΜΙΤΣΙ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΥΤΙΑΝΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟY ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΕΥΡYΔΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Κατανόηση γραπτού λόγου Επίπεδο Δ (προχωρημένο) Πρώτη διδακτική πρόταση Το θηλυκό μυαλό των επιχειρήσεων Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα στόχος: 1 διδακτική ώρα ενήλικες Διδακτικός στόχος: κατανόηση αυθεντικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 7 ο Εξάμηνο

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 7 ο Εξάμηνο ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 7 ο Εξάμηνο Υπαίθριοι χώροι & φύση στην πόλη Διδακτική ομάδα: Τ. Κοσμάκη, Δ. Πολυχρονόπουλος Σπουδαστής: Γιαννικόπουλος Χαράλαμπος Θέμα: Λόφος Αγ. Ιωάννη Κυνηγού (Κυνοσάργους)

Διαβάστε περισσότερα

άρθρα ανακοινώσεις Ο σκοπός του περιοδικού... Αντώνης Δεσπότης Διευθύνων Σύμβουλος Νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για το 2014 - σελ.

άρθρα ανακοινώσεις Ο σκοπός του περιοδικού... Αντώνης Δεσπότης Διευθύνων Σύμβουλος Νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για το 2014 - σελ. Τεύχος 33 / Ηλεκτρονική Έκδοση ΕΡΓΑΤΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2014 ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ Ο.Α.Ε.Δ. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ www.pim.gr Ε.Π.Α. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 194/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. 3. Kύριο *** *** *** Κοινοποίηση

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 194/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. 3. Kύριο *** *** *** Κοινοποίηση Διαμεσολάβηση 194/2013 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 194/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Ι. Η καταγγελία Προς 1. Τμήμα Υποστήριξης Δημοτικού Συμβουλίου dimotikosymvoulio@cityofathens.gr 2. Διεύθυνση Οδοποιίας

Διαβάστε περισσότερα

ο απογραφέας απόσπασμα από το επερχόμενο

ο απογραφέας απόσπασμα από το επερχόμενο ο απογραφέας απόσπασμα από το επερχόμενο ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΑΦΗΣ: Ο απογραφέας, απόσπασμα από το επερχόμενο εκδόσεις δήγμα Μαντινείας 48, Τ.Κ. 54644, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τηλ. 6937 160705 και 6937 108881 Ιστοσελίδα: http://www.ekdoseis-digma.gr/

Διαβάστε περισσότερα

Συνέδριο ΤΕΕ «Ενέργεια: Σημερινή εικόνα Σχεδιασμός Προοπτικές» Ομιλία του Μιχάλη Κιούση, προέδρου της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος

Συνέδριο ΤΕΕ «Ενέργεια: Σημερινή εικόνα Σχεδιασμός Προοπτικές» Ομιλία του Μιχάλη Κιούση, προέδρου της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ "ΜΕΛΟΣ EPRASS" Λόντου 8 10681 Αθήνα Τηλ.:(210) 3810783-4 Fax.: (210)3301977 E-Mail: info@obe.gr - Internet:http://www.obe.gr Συνέδριο ΤΕΕ «Ενέργεια: Σημερινή εικόνα Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 1/2014 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνου, της 10 ης Ιανουαρίου 2014

Πρακτικό 1/2014 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνου, της 10 ης Ιανουαρίου 2014 Πρακτικό 1/2014 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνου, της 10 ης Ιανουαρίου 2014 Στη Μύρινα Λήμνου, σήμερα την 10 η Ιανουαρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

μπορούσαμε και θα έπρεπε να το αντισταθμίσουμε με νέες πολιτικές, με άλλες κατακτήσεις και ωφέλειες. Ο κίνδυνος της αποβιομηχάνισης ήταν βέβαια

μπορούσαμε και θα έπρεπε να το αντισταθμίσουμε με νέες πολιτικές, με άλλες κατακτήσεις και ωφέλειες. Ο κίνδυνος της αποβιομηχάνισης ήταν βέβαια ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Κος ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ Ευχαριστώ πάρα πολύ, συνάδελφε. Κυρίες και κύριοι, αντικρύζοντας τον τίτλο της σημερινής ημερίδας, 1962-2012, 50 χρόνια στην Ευρώπη, αναλογίστηκα αμέσως ότι το 62 ήμουν

Διαβάστε περισσότερα

Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL)

Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL) Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL) 940/2008 ΑΠ ( 459311) (Α ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΟΜΟΣ) Αυτοκινητικό ατύχημα. Προϋποθέσεις ευθύνης για αποζημίωση. Μόνη η παράβαση διατάξεων του ΚΟΚ δεν στοιχειοθετεί

Διαβάστε περισσότερα

Οκόσμοςτωνζώων. Λάγιος Βασίλειος, Εκπαιδευτικός (Π.Ε.70)

Οκόσμοςτωνζώων. Λάγιος Βασίλειος, Εκπαιδευτικός (Π.Ε.70) Οκόσμοςτωνζώων., Εκπαιδευτικός (Π.Ε.70) Τα Αρθρόποδα Τα Αρθρόποδα είναι η μεγαλύτερη συνομοταξία ζώων στο ζωικό βασίλειο. Περίπου το 80% όλων των ειδών ζώων που ζουν σήμερα, είναι αρθρόποδα. Έχουν εξωσκελετό

Διαβάστε περισσότερα