Νέο Renault CLIO

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Νέο Renault CLIO"

Transcript

1 Νέο Renault CLIO

2

3 Απλά ακαταμάχητο

4 Καθηλωτική γοητεία Σαγηνευτικές γραμμές, δυναμικό προφίλ, σμιλευμένες πλευρές και έντονη παρουσία Με την πρώτη ματιά, το Νέο CLIO γοητεύει με το δυναμικό και σαγηνευτικό του στυλ. Φινίρισμα που συνδυάζει την κομψότητα με τη στιβαρότητα: φωτεινή υπογραφή σε σχήμα "C", φωτιστικά σώματα full LED, με λεπτομέρειες χρωμίου, χειρολαβές πίσω θυρών που ενσωματώνονται αισθητικά στο τελείωμα των τζαμιών, νέα μεταλλική απόχρωση Πορτοκαλί Valencia.

5

6 Η διαμόρφωση παρουσιάζεται με τις μελλοντικά διαθέσιμες επιλογές.

7 Η επιτομή του "Smart Cockpit" Στο εσωτερικό, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Το Νέο CLIO φέρνει την επανάσταση προσφέροντας φινίρισμα και υλικά κορυφαίας ποιότητας. Με το νέο high-tech cockpit, τα ανατομικά καθίσματα, τα ειδικά προφίλ οδήγησης και τις επιλογές στον εσωτερικό φωτισμό που μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού μέσω του MULTI-SENSE, θα βιώσετε μία εμπειρία οδήγησης που θα διεγείρει όλες σας τις αισθήσεις. Καθίστε στο τιμόνι του Νέου CLIO και πάρετε μια γεύση από το μέλλον : μεγάλη οθόνη αφής πολυμέσων 9,3, ψηφιακός πίνακας οργάνων με δυνατότητα εξατομίκευσης και ηλεκτρικό χειρόφρενο!

8

9 Οδηγική απόλαυση και άνεση στο εσωτερικό Το Νέο CLIO διατίθεται με πολλές επιλογές κινητήρων. Με τον νέο κινητήρα TCe 130 που συνδυάζεται με το EDC κιβώτιο με paddles αλλαγής στο τιμόνι, το Νέο CLIO επιτυγχάνει κορυφαίες επιδόσεις στον τομέα της κατανάλωσης. Χάρη στο ειδικά εξελιγμένο πλαίσιο, το άμεσο και ακριβές σύστημα διεύθυνσης, θα ξεχάσετε τις δύσκολες διαδρομές! Ο οδηγός δεν θα είναι πλέον ο μόνος που θα χαμογελάει από ευχαρίστηση μέσα στο αυτοκίνητο. Η άνεση των αναρτήσεων και η ηχομόνωση έχουν ειδικά μελετηθεί ώστε να εξασφαλίζουν το ιδανικό επίπεδο άνεσης σε όλους τους επιβάτες. Τέλος, το ηχοσύστημα της Bose με τα 9 ηχεία είναι αυτό που θα σας χαρίσει μοναδικές ακουστικές εμπειρίες σε κάθε σας διαδρομή.

10 Renault CLIO R.S. Line: Σπορ άνεμος για να ξεχωρίζετε! Το Νέο CLIO R.S. Line διακρίνεται από τη σπορ γραμμή του που ενσαρκώνει το DNA της Renault Sport. Το στίγμα δίνει το εξωτερικό design: σπορ εμπρός προφυλακτήρας με τη χαρακτηριστική γραμμή των μονοθεσίων της F1 που κοσμεί και τα μοντέλα με το σήμα R.S. Κυψελοειδής κάτω αεραγωγός, μάσκα με μαύρη γυαλιστερή φάσα, ακτινωτές ζάντες 17 Magny-Cours, πίσω διαχύτης και οβάλ χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης. Η μοναδική αυτή προσωπικότητα γίνεται εμφανής και από τα λογότυπα R.S. Line στα εμπρός φτερά και στο πορτμπαγκάζ. Ο σπορ χαρακτήρας του αντικατοπτρίζεται και στο εσωτερικό με τις χαρακτηριστικές επενδύσεις από μαύρο carbon και τις κόκκινες εμφανείς ραφές: καθίσματα bucket με ενισχυμένη πλευρική στήριξη, τιμόνι σπορ με επένδυση τρυπητού δέρματος, αλουμινένια πεντάλ και ταμπλό διακοσμημένο με κόκκινο περίγραμμα. Η μαύρη επένδυση της οροφής και το, στραμμένο προς τον οδηγό, high-tech cockpit συμπληρώνουν ιδανικά τη σπορ ατμόσφαιρα και την τεχνολογική υπεροχή. Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια αντανακλά το πάθος.

11

12 Στη φωτογραφία περιλαμβάνεται προαιρετικός εξοπλισμός

13 Νέο Renault CLIO INITIALE PARIS, Επιλέξτε τη φινέτσα Η προσωπικότητα του Νέου CLIO INITIALE PARIS εκφράζεται ακόμα και μέσα από τις πιο μικρές λεπτομέρειες του διακριτικού και ιδιαίτερα κομψού σχεδιασμού του. Νέα φωτεινή ταυτότητα χάρη στα full LED φωτιστικά σώματα, μάσκα και απόληξη της εξάτμισης με επένδυση χρωμίου, κεραία σε σχήμα πτερυγίου, χρώμα Μαύρο Etoile, αποκλειστικές ζάντες 17, λογότυπα INITIALE PARIS Μία μοναδική ταυτότητα που σηματοδοτεί τη διαφοροποίησή σας. Στο εσωτερικό, απολαύστε άνεση και φινέτσα, στην οποία ξεχωρίζουν το δερμάτινο & θερμαινόμενο τιμόνι*, οι εμφανείς ραφές του ταμπλό σε απόχρωση Cognac και τα δερμάτινα καθίσματα*. Μοναδική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. * Γνήσιο δέρμα.

14 Smart Cockpit. Η τεχνολογία στα χέρια σας

15

16 Η απόλυτη ελευθερία δικτύωσης! Το σύστημα EASY LINK είναι η καρδιά του cockpit, διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη στην κατηγορία του και προσφέρει μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης. Η τέλεια ενσωμάτωση στη φιλοσοφία Renault EASY CONNECT, ξεκινά πριν ακόμα καθίσει κανείς στη θέση του οδηγού. Με την εφαρμογή "MY Renault"* του smartphone σας, μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση του αυτοκινήτου σας και να οδηγηθείτε σε αυτό. Από τη θέση του οδηγού, το σύστημα EASY LINK, συμβατό με λογισμικό Android Auto ** ή Apple CarPlay, σας εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε όλα σας τα αρχεία πολυμέσων. Η ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης σας παρέχει, σε πραγματικό χρόνο, μία πληθώρα πληροφοριών: κυκλοφοριακές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο, σταθμούς ανεφοδιασμού στη διαδρομή σας. Το ίδιο εύκολη και αποτελεσματική η αναζήτηση μίας διεύθυνσης μέσω Google Maps! Αρκεί να πληκτρολογήσετε 2-3 λέξεις κλειδιά ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε την ακριβή διεύθυνση. Χάρη στη λειτουργία "Auto-Update", θα είστε σίγουροι ότι το σύστημά σας και η χαρτογράφηση TomTom, θα είναι πάντα ενημερωμένα. Τέλος, με τη λειτουργία επαγωγικής φόρτισης του smartphone, σας εξασφαλίζεται ότι θα παραμένετε πάντα δικτυωμένοι με το ψηφιακό σας περιβάλλον. Το Android Auto είναι κατοχυρωμένο σήμα της Google Inc. Το Apple CarPlay είναι κατοχυρωμένο σήμα της Apple Inc. * Η εφαρμογή "MY Renault" δεν είναι διαθέσιμη για την Ελλάδα ** Ανάλογα με την αγορά κάθε χώρας

17

18

19 Renault EASY DRIVE Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες που ενσωματώνονται στο Νέο CLIO διευκολύνουν κάθε στιγμή την οδήγησή σας. 1. Ρυθμιστής/περιοριστής ταχύτητας Επιλέξτε το ρυθμό και την μέγιστη ταχύτητα του ταξιδιού σας. Τα χειριστήρια στο τιμόνι σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε άμεσα αυτές τις παραμέτρους Renault LED Pure Vision Το Νέο CLIO διαθέτει φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full LED Pure Vision που ενσωματώνουν και τη λειτουργία αυτόματης εναλλαγής προβολέων-πορείας, για άριστη ορατότητα κατά τη νυχτερινή οδήγηση. 3. Παρκάρισμα "Hands free" Αφήστε το παρκάρισμα στο Νέο CLIO. Η διαδικασία γίνεται ιδανικά και σε ελάχιστο χρόνο, χάρη στη λειτουργία "hands free" Easy Park Assist. Παρκάρει πανεύκολα σε σειρά ή παράλληλα. Καμία θέση δεν είναι πια πρόβλημα για το Νέο CLIO! Κάμερα 360 Το Νέο CLIO διαθέτει 4 κάμερες που μεταδίδουν εικόνα καλύπτοντας 360 περιμετρικά του αυτοκινήτου. Πραγματοποιήστε όλους τους ελιγμούς χωρίς καμία δυσκολία προστατεύοντας ταυτόχρονα το ακαταμάχητο στυλ του αμαξώματος του Νέου σας CLIO! 6. Υποβοήθηση σε αυτοκινητόδρομο & μποτιλιάρισμα* Πρόκειται για μία μοναδική καινοτομία στην κατηγορία. Το Νέο CLIO έχει τη δυνατότητα να διατηρεί την πορεία του στο μέσο της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας και να ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητά του, μέχρι και την πλήρη ακινητοποίηση σε περιπτώσεις έντονης κυκλοφορίας. Το συγκεκριμένο σύστημα υποβοήθησης αυξάνει θεαματικά το επίπεδο ασφαλείας σε συνθήκες κίνησης σε αυτοκινητόδρομο ή και έντονης κυκλοφορίας. * Μελλοντικά διαθέσιμο

20 Προτεραιότητα στην ασφάλεια Το Νέο CLIO διαθέτει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες που σας εξασφαλίζουν το μέγιστο δυνατό βαθμό ασφάλειας. 1. Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης Δείξτε απόλυτη εμπιστοσύνη στο Νέο CLIO. Σε κάθε στιγμή, παρακολουθεί την κυκλοφορία και τις ενδεχόμενες επικίνδυνες καταστάσεις. Ένα απότομο φρενάρισμα, ένας πεζός που διασχίζει το δρόμο Το αυτοκίνητο σας προειδοποιεί και έχει τη δυνατότητα ακόμα και να φρενάρει αυτόματα σε περίπτωση που παραστεί έκτακτη ανάγκη Υποβοήθηση διατήρησης πορείας Η πρόληψη είναι η καλύτερη ασφάλεια. Για αυτό το Νέο CLIO διαθέτει, από την έκδοση Authentic, ενεργό σύστημα προειδοποίησης εκτροπής και διατήρησης της πορείας εντός των ορίων της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας. 3. Αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης Το Νέο CLIO σας ενημερώνει, με τη βοήθεια κάμερας αναγνώρισης πινακίδων οδικής σήμανσης, με οπτική ένδειξη στον πίνακα οργάνων, για τα όρια ταχύτητας στην πορεία σας. 4. Έλεγχος τυφλών σημείων Το Νέο CLIO εντοπίζει όλα τα οχήματα που βρίσκονται ή φτάνουν στην τυφλή γωνία, και σας προειδοποιεί με οπτική ένδειξη στον πλευρικό καθρέφτη της αντίστοιχης πλευράς. 3.

21 2. 4.

22

23 Carlab Χρωματολόγιο Εσωτερική σχεδίαση Εσωτερική διαμόρφωση Ταπετσαρίες Ζάντες και τάσια Εξωτερική διαμόρφωση Εξοπλισμός

24 Χρωματολόγιο Μπλε Iron (TE RQH) Καφέ Vison (TE CNM) Πορτοκαλί Valencia* (TE EQB) Μπλε Celadon (TE RQT) Κόκκινο Flamme* (TE NNP)

25 Λευκό Glacier (OV 369) Γκρι Platine (TE D69) Γκρι Urban (OV KPW) Γκρι Titanium (TE KPN) OV: Μη μεταλλικό χρώμα ΤΕ: Μεταλλικό χρώμα * Μεταλλικό χρώμα ειδικής επεξεργασίας Μαύρο Etoile (TE GNE)

26 Εσωτερικό περιβάλλον AUTHENTIC Ασφάλεια Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με εντοπισμό πεζών & ποδηλατών (AEBS) ESC, ABS, με ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης Μετωπικοί αερόσακοι οδηγού-συνοδηγού Εμπρός πλευρικοί αερόσακοι Αερόσακοι τύπου κουρτίνας εμπρός/πίσω Προειδοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας με αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας Ζώνη ασφαλείας 3 σημείων Εμπρός ζώνες ασφαλείας ρυθμιζόμενες σε ύψος Φώτα STOP με LED Κλήση έκτακτης ανάγκης Renault: Κλήση, αυτόματα ή μέσω του πλήκτρου SOS, του αριθμού 112 σε περίπτωση ατυχήματος Πίσω πλαϊνά καθίσματα με υποδοχές Isofix Οδήγηση Hill Start Assist (σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση) Κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό και αυτόματο κλείδωμα στην εκκίνηση Πίνακας οργάνων με οθόνη 4,2 και αναλογικά όργανα Φώτα ημέρας LED Πίσω φώτα LED Οπτική ένδειξη αλλαγής ταχύτητας Cruise Control με Speed limiter και χειριστήρια στο τιμόνι Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι & θερμαινόμενοι καθρέφτες Άνεση 3 πίσω προσκέφαλα Διαιρούμενο πίσω κάθισμα 1/3-2/3 Τηλεχειριστήριο 3 πλήκτρων Εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα & οδηγού συνεχούς λειτουργίας Αλεξήλιο με εσωτερικό καθρέφτη Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος Τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και μήκος, με ηλεκτρική υποβοήθηση Air Condition με φίλτρο γύρης και μικροσωματιδίων Η φωτογραφία περιλαμβάνει προαιρετικό εξοπλισμό Πολυμέσα Ηχοσύστημα R & GO, 2 DIN, Bluetooth Hands-Free, θύρες USB & AUX, διαθέσιμη εφαρμογή R & GO Εξωτερικός σχεδιασμός Τάσια 15 Iremia Χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος Εσωτερικός σχεδιασμός Εσωτερικός διάκοσμος σε αποχρώσεις Μαύρο & Γκρι Οριζόντια φάσα στο ταμπλό σε απόχρωση Γκρι Διακοσμητικά στις εμπρός πόρτες σε απόχρωση Γκρι Διακόσμηση τιμονιού και βάσης λεβιέ ταχυτήτων σε μαύρο γυαλιστερό Μαύρες υφασμάτινες ταπετσαρίες

27 EXPRESSION (AUTHENTIC+) Η φωτογραφία περιλαμβάνει προαιρετικό εξοπλισμό Ασφάλεια Πίσω αισθητήρες στάθμευσης Renault Easy Connect Πολυμέσα Σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη 7 συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay - Bluetooth Εξωτερικός σχεδιασμός Τάσια 16 Amicitia Flex wheel Διακοσμητικά φιλέτα χρωμίου πάνω από τη μάσκα Διακοσμητικά φιλέτα χρωμίου στα προστατευτικά των μαρσπιέ Εσωτερικός σχεδιασμός Εσωτερικές επενδύσεις Μαύρο Mosaique με ανάγλυφα τμήματα Φάσα στο ταμπλό με ανάγλυφη επένδυση από μαύρο μαλακό υλικό σε μοτίβο Mosaic Διακοσμητικά χρωμίου στο τιμόνι, το πλαίσιο της βάσης του λεβιέ των ταχυτήτων και τους αεραγωγούς Εμπρός καθίσματα με βελτιωμένη πλευρική στήριξη Options Πακέτο Πλοήγηση (EASY LINK με οθόνη 7 με σύστημα πλοήγησης) Προειδοποίηση τυφλού σημείου (BSW) Pack STREET: Κάμερα οπισθοπορείας και Εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος Πίνακας οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη 7 Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω συνεχούς λειτουργίας Προβολείς ομίχλης Δερμάτινο τιμόνι Φιμέ πίσω κρύσταλλα Ζάντες αλουμινίου 16 PHILY Ζάντες αλουμινίου 16 PHALIA Two-Tone (Σε μαύρη ή γκρι απόχρωση) Εξωτερική και εσωτερική εξατομίκευση Βλ. σελίδες εξατομίκευσης

28 Εσωτερικό περιβάλλον DYNAMIC (EXPRESSION+) Η φωτογραφία περιλαμβάνει προαιρετικό εξοπλισμό Οδήγηση Εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος Κάμερα οπισθοπορείας Αυτόματη ενεργοποίηση καθαριστήρων Κάρτα Renault Hands Free Αυτόματη εναλλαγή φώτων πορείας/προβολέων Πίνακας οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη 7 Εμπρός προβολείς Full LED Pure Vision σε σχήμα "C" Προβολείς ομίχλης με LED και λειτουργία φωτισμού των στροφών Πλευρικοί καθρέφτες με αυτόματη αναδίπλωση Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω συνεχούς λειτουργίας Άνεση Αυτόματος κλιματισμός Εσωτερικός σχεδιασμός Μαλακή επένδυση στην κεντρική κονσόλα και στο ταμπλό Επενδύσεις εμπρός θυρών από μαλακής υφής υλικό Δερμάτινο τιμόνι* Υφασμάτινη/velour επένδυση καθισμάτων σε γκρι σκούρα απόχρωση με ραφές σε γκρι ανοικτό Renault Easy Connect Πολυμέσα Σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη αφής 7, με ηχοσύστημα και πλοήγηση - συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay Bluetooth, 2 θύρες USB, 1 AUX. Εξωτερικός σχεδιασμός Χρωμιωμένα πλαίσια πλευρικών παραθύρων Ζάντες αλουμινίου 16 Philia Two-Tone Options Ασύρματη φόρτιση κινητού Χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης Προσαρμοζόμενο Cruise control με Stop & Go Προειδοποίηση τυφλού σημείου (BSW) Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος Δυνατότητες εξατομίκευσης του στυλ οδήγησης και του εσωτερικού φωτισμού (3 προεπιλεγμένα προγράμματα MY SENSE, ECO, SPORT) Πακέτο RELAX: Hλεκτροχρωμικός εσωτερικός καθρέφτης, Ηλεκτρικό χειρόφρενο με λειτουργία Auto-Hold, Ρυθμιζόμενο κεντρικό υποβραχιόνιο με χώρο αποθήκευσης και Ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος συνοδηγού Φιμέ πίσω κρύσταλλα Σύστημα πολυμέσων EASY LINK 9.3, με δυνατότητες δικτύωσης, οθόνη αφής 9,3, πλοήγηση και ψηφιακό ραδιόφωνο DAB Κάμερα 360 o Πακέτο Nav 9,3 Bose (EASY LINK 9.3, ηχοσύστημα Bose ) Ζάντες αλουμινίου 17 VIVA STELLA Two-Tone (Σε μαύρη ή γκρι απόχρωση) Εξωτερική και εσωτερική εξατομίκευση Βλ. σελίδες εξατομίκευσης * Γνήσιο δέρμα

29 R.S. LINE (DYNAMIC+) Εξωτερικός σχεδιασμός Εμφάνιση R.S. Line Ειδικός εμπρός προφυλακτήρας σε στυλ F1 σε χρώμα Γκρι Μεταλλικό, κάτω κυψελοειδής αεραγωγός Χρωμιωμένα σήματα στα εμπρός φτερά και στην πόρτα του πορτμπαγκάζ με ασημένιο λογότυπο R.S.Line Προστατευτικά στα μαρσπιέ με ένθετες ασημί λωρίδες Πίσω διαχύτης σε απόχρωση ασημί Οβάλ χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης Φιμέ πίσω κρύσταλλα Ζάντες αλουμινίου 17 MAGNY-COURS Diamond Άνεση Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος Κάμερα 360 o Δυνατότητες εξατομίκευσης του στυλ οδήγησης και του εσωτερικού φωτισμού (3 προεπιλεγμένα προγράμματα MY SENSE, ECO, SPORT) Εσωτερικός σχεδιασμός Εσωτερικό περιβάλλον R.S.Line Εμπρός καθίσματα bucket, με ενισχυμένα πλευρικά τμήματα για καλύτερη στήριξη και λογότυπα R.S. Δερμάτινο τιμόνι* με υπογραφή R.S. και εμφανείς ραφές σε κόκκινη απόχρωση Δερμάτινη επένδυση* σε χειρολαβή λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενου, με εμφανείς ραφές σε κόκκινη απόχρωση Σπορ πεντάλ με επένδυση από αλουμίνιο Διακοσμητική φάσα στο ταμπλό σε Carbon μοτίβο και μαλακή υφή Ένθετα στις εμπρός και πίσω πόρτες από μαλακό υλικό σε Carbon μοτίβο Μπράτσα εμπρός και πίσω θυρών σε μαύρη απόχρωση με κόκκινες εμφανείς ραφές Κόκκινη ρίγα R.S.Line στους αεραγωγούς Μαύρη επένδυση οροφής Η φωτογραφία περιλαμβάνει προαιρετικό εξοπλισμό Options Προειδοποίηση τυφλού σημείου (BSW) Πακέτο SECURITY: Προσαρμοζόμενο Cruise control με Stop & Go, Προειδοποίηση τυφλού σημείου (BSW) Πακέτο Nav 9,3 Bose (EASY LINK 9.3, ηχοσύστημα Bose ) Δερμάτινες ταπετσαρίες R.S.Line, με θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα Σύστημα πολυμέσων EASY LINK 9.3 με δυνατότητες δικτύωσης, οθόνη 9,3, πλοήγηση και ψηφιακό ραδιόφωνο DAB Πακέτο RELAX: Hλεκτροχρωμικός εσωτερικός καθρέφτης, Ηλεκτρικό χειρόφρενο με λειτουργία Auto-Hold, Ρυθμιζόμενο κεντρικό υποβραχιόνιο με χώρο αποθήκευσης και Ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος συνοδηγού * Γνήσιο δέρμα

30 Εσωτερικό περιβάλλον INITIALE PARIS (DYNAMIC+) Η φωτογραφία περιλαμβάνει προαιρετικό εξοπλισμό Οδήγηση Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος Προειδοποίηση τυφλού σημείου (BSW) Κεντρικός ηλεκτροχρωμικός καθρέφτης Άνεση Θερμαινόμενο τιμόνι Ασύρματη φόρτιση κινητού Κάμερα 360 o Δυνατότητες εξατομίκευσης του στυλ οδήγησης και του εσωτερικού φωτισμού (3 προεπιλεγμένα προγράμματα MY SENSE, ECO, SPORT) Ηλεκτρικό χειρόφρενο με λειτουργία Auto-Hold Εξωτερικός σχεδιασμός Κεραία σε σχήμα πτερυγίου Εξωτερικά διακοσμητικά σε Μαύρο Γυαλιστερό (μαρσπιέ και ενσωματωμένες στο πλαίσιο των παραθύρων χειρολαβές πίσω θυρών) Ζάντες αλουμινίου 17 Initiale Paris Πλευρικοί καθρέφτες με μαύρα γυαλιστερά καλύμματα Φιμέ πίσω κρύσταλλα Renault Easy Connect - Πολυμέσα Σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη αφής 9,3 **, με ηχοσύστημα και πλοήγηση - συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay Bluetooth, 2 θύρες USB, 1 AUX. Ηχοχύστημα της Bose Εσωτερικός σχεδιασμός Εσωτερικό περιβάλλον INITIALE PARIS Μπράτσα για τις εμπρός και πίσω πόρτες σε μαύρη απόχρωση με εμφανείς ραφές σε απόχρωση Cognac Επένδυση οροφής σε μαύρη απόχρωση Δερμάτινες ταπετσαρίες* σε μαύρη απόχρωση INITIALE PARIS με ύφανση σε ρομβοειδές μοτίβο στο πάνω μέρος και εμφανείς ραφές και περίγραμμα σε απόχρωση Cognac Δερμάτινο τιμόνι* INITIALE PARIS Options Αυτοκινητόδρομος και Μποτιλιάρισμα (Highway and Traffic Jam Companion) (Ανεξάρτητη οδήγηση 2ου επιπέδου) ** * Γνήσιο δέρμα ** Διαθέσιμο μέσα στο 2020

31 Εξατομίκευση εσωτερικού Pack Touch Red Pack Touch Orange Pack Ambiance Grey Pack Ambiance Red

32 Ταπετσαρίες Μαύρη Υφασμάτινη επένδυση (στάνταρ στην εκδ. Authentic) Μαύρη Υφασμάτινη επένδυση με εμφανείς ραφές (στάνταρ στην έκδ. Expression) Υφασμάτινη / velour επένδυση καθισμάτων Υφασμάτινη επένδυση R.S. Line (στάνταρ στην έκδ. R.S. Line)

33 Υφασμάτινη / velour επένδυση καθισμάτων μαύρη με κόκκινα τμήματα Επένδυση δέρματος* R.S. Line με κόκκινες ραφές (προαιρετικά στην έκδ. R.S. Line) Επένδυση δέρματος* Μαύρο INITIALE PARIS * Γνήσιο δέρμα

34 Ζάντες και τάσια Τροχός 15 με τάσι Iremia Τροχός 16 με τάσι Amicitia Flex Wheel Ζάντα Αλουμινίου Philia 16 Ζάντα Αλουμινίου Philia 16 Two-Tone γκρι Ζάντα Αλουμινίου Philia 16 Two-Tone μαύρη

35 Ζάντα Αλουμινίου Viva Stella 17 ακτινωτή μαύρη Ζάντα Αλουμινίου Viva Stella 17 ακτινωτή γκρι Ζάντα Αλουμινίου INITIALE PARIS 17 Ζάντα Αλουμινίου R.S. MAGNY-COURS Diamond 17

36 Εξατομίκευση εξωτερικής εμφάνισης Pack Look Πορτοκαλί Πορτοκαλί ρίγα στη μάσκα Pack Look Κόκκινο Κόκκινη ρίγα στη μάσκα Χρώμιο και μαύρο γυαλιστερό Ρίγα χρωμίου στη μάσκα

37 Πορτοκαλί καπάκι στο κέντρου του τροχού Πορτοκαλί ρίγα στα πλευρικά προστατευτικά των θυρών Πορτοκαλί ρίγα στην πίσω ποδιά Κόκκινο καπάκι στο κέντρου του τροχού Κόκκινη ρίγα στα πλευρικά προστατευτικά των θυρών Κόκκινη ρίγα στην πίσω ποδιά Μαύρο γυαλιστερό καπάκι στο κέντρου του τροχού Αλουμινένια ρίγα στα πλευρικά προστατευτικά των θυρών Αλουμινένια ρίγα στην πίσω ποδιά

38

39

40 Για περισσότερες εμπειρίες από το Renault Clio, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Αυτή η έκδοση προβλέπεται να είναι απόλυτα ακριβής και ενημερωμένη ως προς το περιεχόμενο και την παρουσίασή της, κατά την ημερομηνία της κυκλοφορίας της. Αυτό το έντυπο έχει καταρτιστεί με βάση τα πρωτότυπα ή πειραματικά μοντέλα. Στα πλαίσια συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων της η Renault διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει τις προδιαγραφές, τα αυτοκίνητα και τον εξοπλισμό που περιλαμβάνονται και περιγράφονται σε αυτό το έντυπο. Οι τροποποιήσεις αυτές γνωστοποιούνται στους διανομείς της Renault το συντομότερο δυνατό. Ανάλογα με την αγορά στην οποία απευθύνεται το προϊόν, οι εκδόσεις των μοντέλων μπορεί να παρουσιάζουν διαφορές και ορισμένα στοιχεία εξοπλισμού να μην είναι διαθέσιμα (ως βασικός ή προαιρετικός εξοπλισμός ή αξεσουάρ). Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον διανομέα της επιλογής σας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Για τεχνικούς λόγους που αφορούν την εκτύπωση, τα χρώματα που παρουσιάζονται στο παρόν έντυπο μπορεί να διαφέρουν κάπως από τα πραγματικά χρώματα του αυτοκινήτου ή τα υλικά του εσωτερικού χώρου. Τα πνευματικά δικαιώματα αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή της παρούσας έκδοσης, στο σύνολό της ή οποιουδήποτε μέρους της σε οποιαδήποτε μορφή και με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση της Renault. 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση + 2 χρόνια δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης ή χλμ (όποιο συμβεί πρώτο). Η Renault συνιστά Προσαρμογή: GENCO POWER SA Εκτυπώθηκε στην Ε.Ε. 7711CL5B1019 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault Megane Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Τεχνικά χαρακτηριστικά Έκδοση TCe 100 TCe 130 dci 90 dci 110 dci 110 EDC dci 130 dci 165 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Προδιαγραφές ρύπων Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2018 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Exterior Color:

Διαβάστε περισσότερα

Renault CLIO. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Renault CLIO. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Renault CLIO Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Διαστάσεις RENAULT CLIO Φίλτρο σωματιδίων (FAP) - Όγκος χώρου αποσκευών (dm 3 ) Clio Χωρητικότητα κάτω από την εταζέρα (ISO 3832) 300 Μέγιστη χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924 ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Νέο Dacia Duster Διαστάσεις ΟΓΚΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ (dm 3 ) 2WD 4WD Χωρητικότητα κάτω από την εταζέρα (ISO 3832) 445 376 Μέγιστη χωρητικότητα (με αναδιπλούμενα τα πίσω καθίσματα και μέχρι την οροφή) 1478

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

TWINGO Model Year 2013

TWINGO Model Year 2013 TWINGO Model Year 2013 1.2 16V 75hp AUTHENTIC 1.2 16V 75hp TREND 1.2 16V 75hp 1.2 16V 75hp Automatic 1.2 16V 75hp INITIALE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.190 9.790 10.890 11.700 12.300 Κυβισμός (κ.εκ.) 1.149

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SCe 70 SCe 70 S/S Energy TCe 90 S/S ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καύσιμο Βενζίνη Προδιαγραφές ρύπων EURO5b EURO6b EURO6b Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμη πιο ακαταμάχητο

Ακόμη πιο ακαταμάχητο Ακόμη πιο ακαταμάχητο Δεν θα αντισταθείτε στην ακαταμάχητη γοητεία του νέου Renault Clio. Ξεχωριστό χάρη στις αισθησιακές του καμπύλες. Συναρπαστικό χάρη στη νέα του μάσκα, με εμφάνιση πιο ελκυστική από

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμη πιο ακαταμάχητο

Ακόμη πιο ακαταμάχητο Renault CLIO Ακόμη πιο ακαταμάχητο Δεν θα αντισταθείτε στην ακαταμάχητη γοητεία του Renault Clio. Ξεχωριστό χάρη στις αισθησιακές του καμπύλες. Συναρπαστικό χάρη στη νέα του μάσκα, με εμφάνιση πιο ελκυστική

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault kadjar. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault kadjar. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault kadjar Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Τεχνικά χαρακτηριστικά ΒΕΝΖΙΝΗ Έκδοση TCe 130 TCe 130 EDC dci 110 dci 110 EDC dci 130 dci 130 4WD ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος ψεκασμού Άμεσος Άμεσος ψεκασμός

Διαβάστε περισσότερα

TWINGO MODEL YEAR 2013*

TWINGO MODEL YEAR 2013* TWINGO MODEL YEAR 2013* 1.2 16V 75hp AUTHENTIC 1.2 16V 75hp TREND 1.2 16V 75hp 1.2 16V 75hp Automatic 1.2 16V 75hp INITIALE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.190 9.790 10.890 11.700 12.300 Κυβισμός (κ.εκ.) 1.149

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

5ΕΓΓΥΗΣΗ. Μπορεί ένα αυτοκίνητο να είναι όμορφο, αξιόπιστο και να έχει προσιτή τιμή; Χρόνια* ή χλμ.

5ΕΓΓΥΗΣΗ. Μπορεί ένα αυτοκίνητο να είναι όμορφο, αξιόπιστο και να έχει προσιτή τιμή; Χρόνια* ή χλμ. Μπορεί ένα αυτοκίνητο να είναι όμορφο, αξιόπιστο και να έχει προσιτή τιμή; Στη Dacia, είμαστε οι πρώτοι που πιστέψαμε ότι ένα αυτοκίνητο μπορεί να συνδυάσει την προσιτή τιμή με την ελκυστική εμφάνιση και

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE Renault Captur. Κάτι περισσότερο από όμορφο, το 1 ο crossover πόλης της Renault είναι ευέλικτο, κομψό και δυναμικό, εξωτερικά και εσωτερικά. Μια ακόμη απόδειξη της νέας σχεδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Dacia Duster Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Ambiance Sportive Brave ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Προφυλακτήρες σε μαύρο χρώμα - - Προφυλακτήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου (bi-ton) - Εξωτερικές χειρολαβές θυρών

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault ClIO. tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault ClIO. tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault ClIO tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Διαστάσεις Renault CLIO Clio R.S. Όγκος χώρου αποσκευών (dm3) Χωρητικότητα κάτω από την εταζέρα (ISO 3832) 300 300 1146 1146 Μέγιστη χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε το πάθος σας για περιπέτεια

Απελευθερώστε το πάθος σας για περιπέτεια Νέο Dacia Duster Απελευθερώστε το πάθος σας για περιπέτεια Λατρεύει τις off-road διαδρομές Το νέο Dacia Duster κινείται με την ίδια άνεση σε όλα τα οδοστρώματα. Μοντέρνο, στιβαρό και εκθαμβωτικό με το

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Nέο Dacia Sandero & Sandero Stepway Τεχνικά χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Nέο Dacia Sandero & Sandero Stepway Τεχνικά χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Nέο Dacia Sandero & Sandero Stepway Τεχνικά χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Διαστάσεις Sandero & Sandero Stepway 3 ) (ISO 3832) Sandero Stepway 320 320 1200 1200 SANDERO A B C D E F G H J1 J2 K L1/L2 L3

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας

ΝΕΟ. Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας ΝΕΟ renault clio (www.clio.renault.com.gr) φωτογραφιεσ εκδοσησ: A. Bernier, R. Ritchter, S. Agnetti, O. Banet, D. MEUNIER - προσαρμογη: GENCO POWER SA - εκτυπωθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Αυτοκινήτου Τύπος Αυτοκινήτου ΑΛΤΠΦΔ ( ) hp LIFE AMBA 10D 6S 7.772, hp STYLE LAUA 10D 6S 8.395,64

Περιγραφή Αυτοκινήτου Τύπος Αυτοκινήτου ΑΛΤΠΦΔ ( ) hp LIFE AMBA 10D 6S 7.772, hp STYLE LAUA 10D 6S 8.395,64 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ DACIA 2019 ΜΟΝΤΕΛΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ SANDERO 1.0 75hp LIFE AMBA 10D 6S 7.772,59 1.0 75hp STYLE LAUA 10D 6S 8.395,64 ΕΞΤΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ SANDERO ACCAV Εμπρός υποβραχιόνιο 109,03 RV Cruise Control με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

Renault MEGANE. Νέο. Νιώστε την εμπειρία Renault Megane στην ιστοσελίδα

Renault MEGANE. Νέο. Νιώστε την εμπειρία Renault Megane στην ιστοσελίδα Νιώστε την εμπειρία Renault Megane στην ιστοσελίδα www.renault.com.gr Νέο Renault MEGANE Αυτή η έκδοση προβλέπεται να είναι απόλυτα ακριβής και ενημερωμένη ως προς το περιεχόμενο και την παρουσίασή της,

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Dacia Sandero... Δυνατότητες που εντυπωσιάζουν.

Νέο Dacia Sandero... Δυνατότητες που εντυπωσιάζουν. Νέο Dacia Sandero Νέο Dacia Sandero... Δυνατότητες που εντυπωσιάζουν. Τι θα περιμένατε από το αυτοκίνητό σας; Ελκυστική εμφάνιση με ένα καλοσχεδιασμένο εσωτερικό που εξασφαλίζει ευρυχωρία και άνεση σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ MAZDA2 5HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498

Διαβάστε περισσότερα

Κ α λ ε ί ΑΔΑ: ΩΩΘΡ46Ψ8ΩΧ-ΙΗ4. Κομοτηνή 23/11/2016. Αριθ. Πρωτ

Κ α λ ε ί ΑΔΑ: ΩΩΘΡ46Ψ8ΩΧ-ΙΗ4. Κομοτηνή 23/11/2016. Αριθ. Πρωτ Κομοτηνή 23/11/2016 Αριθ. Πρωτ- 4669- ΑΔΑ: ΩΩΘΡ46Ψ8ΩΧ-ΙΗ4 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προσφοράς για την «προμήθεια ενός επιβατικού αυτοκινήτου» για τις υπηρεσιακές ανάγκες της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο/Έκδοση Κινητήρας. Εξωτερικό Χρώμα. Ταξινόμησης. (συμπ/νου Φ.Π.Α. 23%) B-MAX Titanium 1.0L EcoBoost 120PS, 5θυρο. Tectonic Silver (μεταλλικό)

Μοντέλο/Έκδοση Κινητήρας. Εξωτερικό Χρώμα. Ταξινόμησης. (συμπ/νου Φ.Π.Α. 23%) B-MAX Titanium 1.0L EcoBoost 120PS, 5θυρο. Tectonic Silver (μεταλλικό) B-MAX Titanium 120PS, Tectonic Silver Αυτόματος Κλιματισμός (EATC) Φώτα ημέρας LED Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών Ζάντες αλουμινίου 15 2/10/2012 19.622 12.500 B-MAX Trend 100PS, Tectonic

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

renault captur ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change

renault captur ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change renault captur ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ENERGY TCe 90 TCe 120 EDC ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καύσιμο Βενζίνη Βενζίνη Diesel Diesel Προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3,

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3, B-MAX Titanium 120PS, Tectonic Silver Αυτόματος Κλιματισμός (EATC) & USB, Bluetooth με Φώτα ημέρας LED Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών Ζάντες αλουμινίου 15 2/10/2012 18.723 13.000 B-MAX Trend

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 /

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKWAGEN Golf Variant ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Renault Laguna

Renault Laguna Renault Laguna 2000 1.CREDITLINE ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ! ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ευέλικτοι με σύντομες διαδικασίες, δεκτά γραμμάτια

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1242 1242 1242 POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ / ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ NIGHT PANEL ΜΕ LED ---- STD

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ NIGHT PANEL ΜΕ LED ---- STD 1.48v 78hp 1.48v 78hp ALFA MiTo 1368 1368 Progression ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ NIGHT PANEL ΜΕ LED ---- STD ΦΩΤΙZOMENOI ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΤΑ ΑΛΕΞΗΛΙΑ ---- STD ΤΑΜΠΛΩ SPRINT STD ---- ΤΑΜΠΛΩ COMPETIZIONE (carbon look) ----

Διαβάστε περισσότερα

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp TWINGO Access 1.2 60 hp Trend 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto GT Turbo 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 8.950 10.150 11.150 12.750 13.100

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ N ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Οι εξερευνητές της πόλης μπορούν να σχεδιάσουν τους δικούς τους χάρτες. Το νέο Jeep Compass, με τους μοναδικούς για την κατηγορία του, κινητήρες, τα συστήματα ασφαλείας, και

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας ΤΟ ΝΕΟ VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας Το νέο Volvo S60 Cross Country διαθέτει ένα κομψό στυλ που ξεχωρίζει, με δυνατότητα τετρακίνησης και

Διαβάστε περισσότερα

FIESTA. Βασικός Εξοπλισμός CO 2 Χιλιόμετρα

FIESTA. Βασικός Εξοπλισμός CO 2 Χιλιόμετρα 1 Νέο Fiesta 5dr Business 1.0L EcoBoost 100PS, κιβώτιο 2 Νέο Fiesta 5Dr Titanium 1.5L Dsl 120PS, 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο CHROME COPPER FIESTA 6 αερόσακοι, ABS, ESC (Electronic Stability Control) & TCS

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ECOSPORT ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. EcoSport ST-Line Διαφορετικού χρώματος οροφή σε βασικό χρώμα Mica Shadow Black, προαιρετικό μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Tiger Eye και ζάντες ελαφρού κράματος

Διαβάστε περισσότερα