ΘΕΜΑ: ιάθεση ειδικών σηµάτων τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων οχηµάτων και µοτοσικλετών έτους 2006.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΘΕΜΑ: ιάθεση ειδικών σηµάτων τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων οχηµάτων και µοτοσικλετών έτους 2006."

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2005 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ.: /681/Τ & Ε.Φ. 1.ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ /ΝΣΕΙΣ:-ΤΕΛΩΝ & ΠΟΛ ΕΙ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ Α & Β - ΕΙΣΠΡ. ΗΜ. ΕΣΟ ΩΝ (16η) ΤΜΗΜΑΤΑ Α & 2. ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ /ΝΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ - ΤΜΗΜΑ Α 3.ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Υ..Ε.Α.. 4.ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ /ΝΣΕΙΣ: - ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Η/Υ (30η) ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η/Υ (31η) ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ & ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η/Υ (32η) ΘΕΜΑ: ιάθεση ειδικών σηµάτων τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων οχηµάτων και µοτοσικλετών έτους Κοινοποιούµε κατωτέρω την /6600-5/0016/ απόφαση του Υπουργού Οικονοµίας και Οικονοµικών (που θα δηµοσιευθεί), µε την οποία ανατίθεται η διάθεση των ανωτέρω ειδικών σηµάτων στις Τράπεζες, στο Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο Ελλάδος και τα Ελληνικά Ταχυδροµεία (ΕΛ.ΤΑ.). Παράλληλα, κρίνουµε σκόπιµο να υπενθυµίσουµε τα βασικότερα σηµεία των οδηγιών που έχουν δοθεί µέχρι τώρα για τα ειδικά σήµατα των προηγουµένων ετών των αυτοκινήτων και µοτοσικλετών, κατά το µέρος που εξακολουθούν να ισχύουν και για τα σήµατα του 2006, συµπληρώνοντας και τροποποιώντας τις οδηγίες αυτές όπου κρίνεται απαραίτητο, ενόψει και των οριζοµένων στην ανωτέρω απόφαση. Ι. ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 1. Απόφαση Υπουργού Οικονοµίας και Οικονοµικών /6600-5/0016/ Με την απόφαση αυτή ανατίθεται η διάθεση των ειδικών σηµάτων τελών κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων οχηµάτων και µοτοσικλετών, έτους 2006, στις Τράπεζες: ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ALPHA BANK, ASPIS BANK, ΑΤΤΙΚΗΣ, CITIBANK, ΓΕΝΙΚΗ, ΕΓΝΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΚΥΠΡΟΥ, ΛΑΪΚΗ, NOVA BANK, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, PROBANK και ΩΜΕΓΑ, στο ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΟΣ καθώς και στα ΕΛ.ΤΑ. Με την ίδια απόφαση παρέχεται στους ανωτέρω φορείς η δυνατότητα να διαθέτουν τα ειδικά σήµατα και µέσω διαδικτύου (internet) ή call center. 1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΙΙ. ΙΑΘΕΣΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2006 Υποχρεούνται στην προµήθεια ειδικού σήµατος όλα τα αυτοκίνητα οχήµατα και οι µοτοσικλέτες, συµπεριλαµβανοµένων και των επιβατικών Ι.Χ. αυτοκινήτων που εισάγονται από το αλλοδαπό προσωπικό των εµποροβιοµηχανικών επιχειρήσεων των εγκατεστηµένων στην Ελλάδα, βάσει του Α.Ν. 89/1967, όπως ισχύει (χαρακτηριστικές πινακίδες ΕΥ και ΕΥΥ).

2 Εξαιρετικά, δεν υποχρεούνται να προµηθευτούν ειδικό σήµα τελών κυκλοφορίας τα αλλοδαπά φορτηγά αυτοκίνητα, τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα µε το καθεστώς της προσωρινής χρησιµοποίησης ή της προσωρινής εισαγωγής και τα δίτροχα και τρίτροχα µοτοποδήλατα. Τα οχήµατα δεν υποχρεούνται να εφοδιασθούν µε ειδικό σήµα, µόνο στις κατωτέρω περιπτώσεις: - Όταν από τις πινακίδες κυκλοφορίας τους προκύπτει ότι πρόκειται για οχήµατα που ανήκουν σε πρόσωπα απαλλασσόµενα από τα τέλη κυκλοφορίας. Από το συνδυασµό των διατάξεων του άρθρου 17 του Ν. 2367/1953, όπως ισχύει και του Π.. 351/ «Προσδιορισµός των διαφόρων κατηγοριών αυτοκινήτων οχηµάτων, των υπ αυτών ρυµουλκούµενων και των µοτοσικλετών, µε βάση τον αριθµό κυκλοφορίας τους», προκύπτει ότι ειδικά για τις κατωτέρω κατηγορίες των οχηµάτων, που φέρουν χαρακτηριστικές πινακίδες αριθµού κυκλοφορίας, προβλέπεται απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας: α) αυτοκίνητα και µοτοσικλέτες Κρατικών Υπηρεσιών µε την ένδειξη Κ.Υ. και Μ.Κ.Υ. β)»» ιπλωµατικού Σώµατος»».Σ. γ)»» Προξενικού Σώµατος»» Π.Σ. δ)»» Ξένων Αποστολών»» Ξ.Α. ε)»» Aναπήρων πολέµου»» ΑΝ.Π. Εποµένως, στα αυτοκίνητα και στις µοτοσικλέτες, που κυκλοφορούν µε τις ως άνω χαρακτηριστικές πινακίδες αριθµού κυκλοφορίας, δεν θα χορηγείται ειδικό σήµα τελών κυκλοφορίας. Επισηµαίνεται ότι τα αυτοκίνητα που δεν ανήκουν σε Κρατική Υπηρεσία και παρόλα αυτά έχουν πινακίδες µε την ένδειξη Κ.Υ., διότι δεν έχουν ακόµα αντικαταστήσει αυτές, οφείλουν να καταβάλλουν τέλη κυκλοφορίας και να προµηθευτούν ειδικό σήµα. - Όταν τεθούν σε ακινησία (εκούσια ή αναγκαστική) κατά τις διατάξεις των παρ. 1 έως και 6 του άρθρου 22 του ν. 2367/1953 για ολόκληρο το έτος Εποµένως, για να µην οφείλονται τέλη κυκλοφορίας και ως εκ τούτου για να µην υπάρχει υποχρέωση προµήθειας ειδικού σήµατος για κάποιο από τα οχήµατα αυτά, πρέπει να έχει τεθεί σε ακινησία, κατά τα ανωτέρω, πριν από την και να παραµείνει σε ακινησία για ολόκληρο το Ειδικά, για τις περιπτώσεις αναγκαστικής ακινησίας κατά τη διάταξη της παρ.6 του άρθρου 22 του ν. 2367/1953 (κλοπή, υπεξαίρεση, κατάσχεση κ.τ.λ.), δεν οφείλονται τέλη κυκλοφορίας και εποµένως δεν υπάρχει υποχρέωση προµήθειας ειδικού σήµατος, εφόσον το γεγονός της ακινησίας (π.χ. υποβολή µήνυσης κατ αγνώστου, σε περίπτωση κλοπής) έχει λάβει χώρα πριν από την έναρξη του έτους και το όχηµα παραµείνει σε ακινησία για όλο το έτος. Η κατά τα ανωτέρω ακινησία δεν αίρεται εάν ο κάτοχος του οχήµατος δεν προµηθευτεί προηγουµένως το ειδικό σήµα τελών κυκλοφορίας του έτους κατά το οποίο γίνεται η άρση. Στην περίπτωση αυτή το σήµα του έτους αυτού χορηγείται χωρίς πρόστιµο. Σύµφωνα µε τα ανωτέρω, εφόσον δεν τηρηθεί η προαναφερόµενη διαδικασία της ακινησίας πριν από την έναρξη του ηµερολογιακού έτους, οι κάτοχοι των οχηµάτων δεν µπορούν να επικαλεσθούν ακινησία για το έτος αυτό, έστω και αν πράγµατι για διαφόρους λόγους (απουσία, ασθένεια, βλάβη του οχήµατος κ.τ.λ.), δεν εκινήθησαν τα οχήµατα.

3 Ειδικά για τις περιπτώσεις αναγκαστικής ακινησίας, εφόσον τα στοιχεία κυκλοφορίας είναι κατατεθειµένα στη.ο.υ. δεν θα επιστρέφονται, εάν δεν γίνει προηγούµενα προµήθεια του σήµατος. Στην περίπτωση, όµως, που τα στοιχεία κυκλοφορίας δεν είναι κατατεθειµένα στη.ο.υ., δεν καθίσταται δυνατή η προµήθεια του σήµατος πριν από την άρση της ακινησίας. Για το λόγο αυτό οι κάτοχοι των ως άνω οχηµάτων µπορούν να προµηθευτούν το σήµα χωρίς πρόστιµο, εντός 10 ηµερών από τη λήξη της ακινησίας (π.χ. προκειµένου περί κλοπής, από την απόδοση του οχήµατος στον κάτοχο) (παρ.1, άρθρο 40, Ν. 2214/1994 σχετική διαταγή µας /5748/0014/ , ΠΟΛ. 1147). Τα τέλη κυκλοφορίας για τα επαγγελµατικά οχήµατα, µε εξαίρεση τα τέλη για τη δοκιµαστική κυκλοφορία και τα τέλη για τα δίτροχα, τρίτροχα µοτοποδήλατα, περιορίζονται κατά 50%, εφόσον τα οχήµατα δεν κυκλοφόρησαν για ολόκληρο ηµερολογιακό εξάµηνο, λόγω διαγραφής τους κατά το πρώτο ηµερολογιακό εξάµηνο, θέσης σε κυκλοφορία τους κατά το δεύτερο ηµερολογιακό εξάµηνο ή θέσης σε ακινησία για ολόκληρο ηµερολογιακό εξάµηνο. - Όταν κυκλοφορούν µε το καθεστώς της προσωρινής χρησιµοποίησης ή εισαγωγής (αλλοδαπά οχήµατα ταξινοµηµένα στην αλλοδαπή). Εφόσον για τα αυτοκίνητα αυτά δηµιουργείται από τις ισχύουσες διατάξεις (ΑΥΟ 247/1988-ΦΕΚ 195/Β/88, που κυρώθηκε µε το ν. 1839/1989-ΦΕΚ 90/Α/89) υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας, οι κάτοχοί τους θα καταβάλλουν για κάθε επιπλέον µήνα της κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα, πέρα του χρόνου κατά τον οποίο προβλέπεται απαλλαγή, το 1/12 των οριζοµένων ως κατωτέρω, κατά περίπτωση, τελών κυκλοφορίας. ιευκρινίζεται ότι τµήµα µηνός θα λογίζεται ως ακέραιος µήνας. Τονίζεται ότι, οι κάτοχοι µοτοποδηλάτων, για τα οποία η άδεια κυκλοφορίας εκδίδεται από την Αστυνοµική Αρχή, δεν υποχρεούνται να εφοδιασθούν µε ειδικό σήµα τελών κυκλοφορίας. Ειδικά για τα τύπου JEEP φορτηγά Ι.Χ. αυτοκίνητα διευκρινίζονται τα εξής: Για όσα από τα αυτοκίνητα αυτά αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας η ένδειξη «τύπου JEEP», αρκεί αυτή για την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας, µε βάση τα κλιµάκια που ορίζονται κατωτέρω στο κεφάλαιο 6. Εφόσον στην άδεια κυκλοφορίας τους δεν αναγράφεται τέτοια ένδειξη και ο κάτοχος φορτηγού Ι.Χ. αυτοκινήτου αµφισβητεί την υποχρέωσή του για καταβολή τελών κυκλοφορίας µε βάση τα κατωτέρω κλιµάκια, διότι υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητό του δεν είναι τύπου JEEP, η αρµόδια.ο.υ. θα αποφαίνεται για το θέµα, µε βάση όσα ορίζονται στο /147/Τ.& Ε.Φ./ /ΠΟΛ έγγραφό µας, εκδίδοντας και τη σχετική βεβαίωση, όπου απαιτείται και σε περίπτωση προσφυγής θα αποφαίνονται τα διοικητικά δικαστήρια. 2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΗΜΑΤΩΝ Από το έτος 2002 έχουν καθιερωθεί δύο κατηγορίες ειδικών σηµάτων τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων: - ένα µε την ονοµασία «ΕΙ ΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Ι.Χ. ΑΥΤ/ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤ/ΤΩΝ», που αφορά όλα τα Ι.Χ. οχήµατα, - ένα µε την ονοµασία «ΕΙ ΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.Χ. ΑΥΤ/ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤ/ΤΩΝ», που αφορά όλα τα.χ. οχήµατα.

4 3. ΥΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Για την κατασκευή των ειδικών σηµάτων χρησιµοποιείται διαφανές µαλακό Film PVC ή POLYESTER πάχους 0,1 mm. Εξάλλου τα σήµατα φέρουν µαχαιρωτές εγκοπές, ώστε να µην µπορεί να αποκολληθούν χωρίς να καταστραφούν. 4. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ Όπως ορίζεται στην /1119/Τ.&Ε.Φ./ (ΦΕΚ 1113 Β ) απόφαση του Υπουργού Οικονοµίας και Οικονοµικών, ο βασικός χρωµατισµός του σήµατος για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα οχήµατα και µοτοσικλέτες έτους 2003 και εποµένων είναι ασηµί. Ο βασικός χρωµατισµός του σήµατος για τα.χ. αυτοκίνητα οχήµατα και µοτοσικλέτες είναι κίτρινο. Το χρώµα των ψηφίων που καθορίζουν το έτος, καθώς και των λοιπών ενδείξεων είναι µπλέ σκούρο. Η κυκλική επιφάνεια, κάτω από το έµβληµα του Κράτους και τις λέξεις «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», είναι µεταξοτυπία χρώµατος ασηµί. 5. ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΙ ΙΚΟ ΣΗΜΑ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙ ΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ Επί των σηµάτων και κάτω από τα δύο τελευταία ψηφία του έτους υπάρχει ειδικό ορθογώνιο διαφανές πλαίσιο για την τοποθέτηση του αριθµού κυκλοφορίας του οχήµατος. Ο αριθµός κυκλοφορίας του οχήµατος, ο οποίος είτε θα είναι προεκτυπωµένος στα ειδοποιητήρια αυτοκινήτων, σε ειδικά αποκοπτόµενο τµήµα, είτε θα συµπληρώνεται από τον κάτοχο του οχήµατος στην τριπλότυπη υπεύθυνη δήλωση - απόδειξη πληρωµής, πάλι σε ειδικά αποκοπτόµενο τµήµα ή θα αναγράφεται από τον ίδιο σε λευκό κοµµάτι χάρτου, κατάλληλων διαστάσεων, θα τοποθετείται στο ως άνω πλαίσιο, από το παράθυρο στο πίσω µέρος του ειδικού σήµατος. Ακολούθως, το σήµα θα επικολλάται στην εσωτερική όψη του πρόσθιου αλεξηνέµου του οχήµατος. Εξαιρετικά για τις µοτοσικλέτες και τα τροχόσπιτα το σήµα επικολλάται σε εµφανές σηµείο αυτών. Επισηµαίνεται ότι το σήµα πρέπει να έχει επικολληθεί, όπως ορίζεται ανωτέρω και όχι να βρίσκεται απλώς στο όχηµα. Σηµειώνουµε ότι σχετικές αναλυτικές οδηγίες αναγράφονται στο πίσω µέρος των τριπλοτύπων υπεύθυνων δηλώσεων-αποδείξεων πληρωµής και των σηµάτων, για ενηµέρωση των κατόχων των οχηµάτων. 6. ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Α. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ι ΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ α) Επιβατικά αυτοκίνητα και δίκυκλες-τρίκυκλες µοτοσικλέτες: Κατηγορία Κινητήρας σε κυβ. εκατοστά Τέλη κυκλοφορίας Α έως ευρώ Β ευρώ Γ ευρώ ευρώ Ε ευρώ ΣΤ και άνω 483 ευρώ Ρυµουλκούµενα, ηµιρρυµουλκούµενα (τροχόσπιτα) : 93 ευρώ.

5 Στα ανωτέρω αυτοκίνητα περιλαµβάνονται και τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα που εισάγονται από το αλλοδαπό προσωπικό των εµποροβιοµηχανικών επιχειρήσεων των εγκαταστηµένων στην Ελλάδα µε βάση τον Α.Ν. 89/1967 (ΦΕΚ 132 Α ). Επίσης περιλαµβάνονται και τα τύπου Jeep αυτοκίνητα, ανεξάρτητα από το χαρακτηρισµό τους ως επιβατικών ή φορτηγών. β) Φορτηγά αυτοκίνητα και µοτοσικλέτες: Κατηγορία Μικτό βάρος σε χιλιόγραµµα Τέλη κυκλοφορίας Α έως ευρώ Β ευρώ Γ ευρώ ευρώ Ε ευρώ ΣΤ ευρώ Ζ και άνω ευρώ Ρυµουλκά (τράκτορ) : 205 ευρώ. γ) Λεωφορεία Κατηγορία Θέσεις καθηµένων Τέλη κυκλοφορίας Α έως ευρώ Β ευρώ Γ 51 και άνω 352 ευρώ δ) Αυτοκίνητα που δεν ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες : 366 ευρώ Β. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ α) Επιβατικά (µε ή χωρίς µετρητή) : 196,60 ευρώ β) Φορτηγά αυτοκίνητα και µοτοσικλέτες: ΚατηγορίαΜικτό βάρος σε χιλιόγραµµατέλη κυκλοφορίας Α έως ευρώ Β ευρώ Γ ευρώ ευρώ Ε ευρώ ΣΤ ευρώ Ζ Και άνω ευρώ γ) Λεωφορεία ΑΣΤΙΚΑΘέσεις καθηµένων και ορθίωντέλη κυκλοφορίας Α έως ευρώ Β 51 και άνω 264 ευρώ

6 ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Θέσεις καθηµένων και ορθίων Τέλη κυκλοφορίας Α έως ευρώ Β 51 και άνω 205 ευρώ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ Θέσεις καθηµένων Τέλη κυκλοφορίας έως ευρώ 41 και άνω 410 ευρώ δ) Αυτοκίνητα που δεν ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες : 205 ευρώ Γ. Για τα οχήµατα για τα οποία δεν καταβάλλονται τέλη κυκλοφορίας γιατί έχει χορηγηθεί απαλλαγή (επισυνάπτεται σχετικός πίνακας) : 3 ευρώ. Όπως, όµως, προαναφέρθηκε για όσα οχήµατα προκύπτει από τις πινακίδες κυκλοφορίας τους, ότι ανήκουν σε πρόσωπα που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας, δεν υπάρχει υποχρέωση προµήθειας ειδικού σήµατος. ιευκρινίζεται ότι για όσα επιβατικά αυτοκίνητα στην άδεια κυκλοφορίας δεν αναγράφεται κυλινδρισµός κινητήρα (κυβικά εκατοστά), αλλά µόνο φορολογήσιµοι ίπποι, θα λαµβάνεται υπόψη η εξής αντιστοιχία: ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΙΜΟΙ ΙΠΠΟΙ ΚΥΛΙΝ ΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΚΥΒΙΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ) ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ευρώ ευρώ ευρώ ευρώ 17 και άνω και άνω 483 ευρώ 7. ΧΡΟΝΟΣ ΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙ ΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Τα ειδικά σήµατα τελών κυκλοφορίας έτους 2006 όλων των αυτοκινήτων οχηµάτων και µοτοσικλετών θα διατεθούν από και µέχρι ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙ ΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ Τα ειδικά σήµατα τελών κυκλοφορίας έτους 2006 κατασκευάστηκαν από την Υπηρεσία Εκτύπωσης Εντύπων και Αξιών του ηµοσίου (Υ.Ε.Ε.Α..) και θα προωθηθούν από την Υπηρεσία ιαχείρισης Εντύπων και Αξιών του ηµοσίου (Υ..Ε.Α..) στα πρόσωπα τα οποία θα τα διαθέσουν στους υποχρέους. Ειδικότερα, το έργο της είσπραξης των εσόδων από τη διάθεση του ειδικού σήµατος τελών κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων και µοτοσικλετών έτους 2006, ανατίθεται στις Τράπεζες: ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ALPHA BANK, ASPIS BANK, ΑΤΤΙΚΗΣ, CITIBANK, ΓΕΝΙΚΗ, ΕΓΝΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΚΥΠΡΟΥ, ΛΑΪΚΗ, NOVA BANK, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, PROBANK και ΩΜΕΓΑ, στο ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΟΣ καθώς και στα ΕΛ.ΤΑ. Ύστερα από τα ανωτέρω, τα ειδικά σήµατα τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων έτους 2006 θα διατεθούν από τις ως άνω Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο, τα ΕΛ.ΤΑ. και από τις ΟΥ.

7 Ειδικότερα: Ι. Οι Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. θα χορηγήσουν τα ειδικά σήµατα τελών κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων και µοτοσικλετών από µέχρι , πλην των περιπτώσεων που, σύµφωνα µε όσα ορίζονται κατωτέρω, τα σήµατα θα χορηγηθούν µόνο από τις.ο.υ. Σηµειώνεται ότι, οι Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. δεν θα χορηγήσουν ειδικά σήµατα τελών κυκλοφορίας για τα.χ. αυτοκίνητα. ΙΙ. Οι.Ο.Υ. θα χορηγήσουν τα ειδικά σήµατα - Όλων των.χ. αυτοκινήτων, από Των Ι.Χ. αυτοκινήτων µόνο στις κατωτέρω περιπτώσεις: α) Όταν γίνεται εκπρόθεσµη προµήθεια σήµατος. β) Όταν ο κάτοχος του οχήµατος δεν λάβει ειδοποιητήριο µέχρι ή το έχει απολέσει ή γενικότερα όταν δεν το προσκοµίσει. γ) Όταν ο κάτοχος λάβει ειδοποιητήριο αλλά ο αριθµός κυκλοφορίας που αναγράφεται δεν ανήκει σε αυτοκίνητό του ή αναγράφεται λανθασµένα το οφειλόµενο ποσό των τελών κυκλοφορίας. δ) Όταν στο ειδοποιητήριο έχει αναγραφεί λανθασµένος Α.Φ.Μ. ή ο Α.Φ.Μ. άλλου προσώπου, όπως του συζύγου αντί της συζύγου. Επισηµαίνεται ότι, για τις περιπτώσεις (γ) και (δ), καθώς και στην περίπτωση που ο κάτοχος, για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. ταξίδι στο εξωτερικό κ.λ.π.) επιθυµεί άµεσα την προµήθεια του ειδικού σήµατος και δεν έχει ακόµα λάβει το ειδοποιητήριο ή το έχει απολέσει, οι.ο.υ. θα χορηγούν σήµατα από ιευκρινίζεται ότι σε περίπτωση λάθους ή έλλειψης στοιχείου επί των ειδοποιητηρίων, εκτός των προαναφερθεισών περιπτώσεων, το ειδικό σήµα χορηγείται από τις ως άνω Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. Για να µην επαναληφθούν τα λάθη τον επόµενο χρόνο, θα πρέπει οι ενδιαφερόµενοι να ενηµερώσουν τις.ο.υ., µετά τη λήξη του χρονικού διαστήµατος της εµπρόθεσµης διάθεσης των σηµάτων ( ). Εξαιρετικά, τα ειδικά σήµατα τελών κυκλοφορίας θα χορηγηθούν αποκλειστικά από τις ΑΡΜΟ ΙΕΣ.Ο.Υ. ή τα ΚΛΙΜΑΚΙΑ των.ο.υ. στις κατωτέρω περιπτώσεις: - Όταν όχηµα Ι.Χ. ή.χ. τεθεί πρώτη φορά σε κυκλοφορία (έκδοση άδειας κυκλοφορίας) κατά το χρονικό διάστηµα από έως ή τεθεί εκ νέου σε κυκλοφορία, κατά το ίδιο χρονικό διάστηµα, ύστερα από αποχαρακτηρισµό του (π.χ. για επιβατικό.χ. που έχει αποχαρακτηρισθεί, εκδίδεται νέα άδεια κυκλοφορίας, ως επιβατικό Ι.Χ.). και ο κάτοχός του επιθυµεί κατά τη χορήγηση της άδειας κυκλοφορίας, µαζί µε το σήµα του 2005, να προµηθευτεί και το σήµα του Σε αντίθετη περίπτωση ο κάτοχος του οχήµατος οφείλει να προµηθευτεί εµπρόθεσµα το ειδικό σήµα έτους 2006 µέχρι από οποιαδήποτε.ο.υ.

8 - Όταν το όχηµα απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας και συντρέχει µία από τις ανωτέρω περιπτώσεις (β), (γ) ή (δ), το σήµα χορηγείται µόνο από την αρµόδια, για τη φορολογία του εισοδήµατος του κατόχου του,.ο.υ. Τέλος, για τα αυτοκίνητα οχήµατα ηµοσίων Υπηρεσιών, ιπλωµατικού Σώµατος και Ξένων Αποστολών, που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας και έχουν συµβατικές πινακίδες αριθµού κυκλοφορίας, χορηγούνται δωρεάν σήµατα. Τα ανωτέρω σήµατα χορηγούνται: - Από την Α.Ο.Υ. Αθηνών, εάν η δικαιούµενη υπηρεσία βρίσκεται στο νοµό Αττικής. - Από τη.ο.υ. έδρας νοµών ή σε περίπτωση περισσοτέρων.ο.υ. από την Α.Ο.Υ. για τη λοιπή Ελλάδα. Η χορήγηση των σηµάτων αυτών θα πραγµατοποιείται ύστερα από την υποβολή αναλόγου αιτήµατος µε σχετικό πρωτόκολλο, στο οποίο θα αναγράφονται οι αριθµοί των αυτοκινήτων και ο συνολικός αριθµός των χορηγουµένων σηµάτων. Το πρωτότυπο πρωτόκολλο θα παραµένει στις.ο.υ. ως δικαιολογητικό χορήγησης. Μετά τη δωρεάν χορήγηση των ανωτέρω σηµάτων, οι.ο.υ. θα ενηµερώνουν σχετικά τη /νση Τελών & Ε.Φ.- Τµήµα Β (Σίνα 2-4, ΑΘΗΝΑ). Τα ειδικά σήµατα που θα διατίθενται στους υπόχρεους από τις.ο.υ. θα καταχωρούνται ηµερησίως, από τους υπαλλήλους που έχουν ορισθεί για τη διάθεσή τους, σε ειδική κατάσταση. Μετά το πέρας της ηµερήσιας συναλλαγής θα εκδίδεται από τις χειρόγραφες.ο.υ. αποδεικτικό είσπραξης τύπου Α για το ποσό της κάθε ηµερήσιας κατάστασης, το οποίο θα εισάγεται στον κρατικό προϋπολογισµό στον Κ.Α.Ε «Τέλη κυκλοφορίας κάθε είδους οχηµάτων που καταβάλλονται µε τη χορήγηση ειδικού σήµατος» και στον Κ.Α.Ε «Έσοδο από τη χορήγηση ειδικού σήµατος τελών κυκλοφορίας και κάρτας ελέγχου καυσαερίων (Ν. 2052/92, αρθρ. 3, παρ. 4)» (για τα σήµατα που χορηγούνται στα απαλλασσόµενα οχήµατα µε την καταβολή ποσού 3 ευρώ). ιευκρινίζεται ότι τα σήµατα που θα χορηγούνται δωρεάν για οποιαδήποτε αιτία (αντικατάσταση λόγω κλοπής, απώλειας ή καταστροφής) θα καταχωρούνται σε ενιαία (για όλο το χρονικό διάστηµα της διάθεσης) ξεχωριστή κατάσταση, που αποτελεί δικαιολογητικό λογιστικής τακτοποίησης των παραληφθέντων σηµάτων. 9. ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙ ΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Το σήµα καταρχήν χορηγείται στον ιδιοκτήτη - κάτοχο του οχήµατος. Μπορεί, όµως, να χορηγηθεί και σε άλλο πρόσωπο, χωρίς να απαιτείται προσκόµιση σχετικής εξουσιοδότησης. Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήµατος έχει αποβιώσει και δεν έχει εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας στο όνοµα των κληρονόµων, το σήµα θα χορηγείται σ αυτούς, έστω και αν δεν έχουν υποβάλει δήλωση φόρου κληρονοµιάς. Εξάλλου, σε περίπτωση θανάτου αναπήρου, στον οποίο είχε χορηγηθεί απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, λόγω της αναπηρίας του, οι κληρονόµοι, στους οποίους περιέρχεται αυτό, οφείλουν τέλη κυκλοφορίας από το επόµενο του θανάτου του κληρονοµουµένου ηµερολογιακό έτος.

9 Για τη χορήγηση του σήµατος πρέπει απαραίτητα να προσκοµίζονται: α) Σε περίπτωση που η προµήθεια του σήµατος γίνεται από την Τράπεζα, από το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο ή τα ΕΛ.ΤΑ., το προεκτυπωµένο ειδοποιητήριο-απόδειξη πληρωµής, που θα έχει αποσταλεί από τη Γ.Γ.Π.Σ. στον ιδιοκτήτη του οχήµατος. Σηµειώνεται ότι αν ο ενδιαφερόµενος επιλέξει να προµηθευτεί το ειδικό σήµα από τους ανωτέρω φορείς µέσω Internet ή call center, θα ακολουθήσει τη διαδικασία που προβλέπεται από τον αντίστοιχο φορέα. β) Στην περίπτωση που η προµήθεια του σήµατος γίνεται από τη.ο.υ., η άδεια κυκλοφορίας του οχήµατος ή φωτοαντίγραφο αυτής. 10. ΚΛΟΠΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ κ.τ.λ. ΤΩΝ ΕΙ ΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Σε περίπτωση κλοπής, απώλειας ή καταστροφής του ειδικού σήµατος ο κάτοχος δεν απαλλάσσεται από την υποχρέωση προµήθειας νέου σήµατος. Στην περίπτωση αυτή επιβάλλεται πρόστιµο 30 ευρώ, ενώ το νέο σήµα χορηγείται χωρίς άλλη επιβάρυνση. Εάν για το όχηµα προβλέπονται τέλη κυκλοφορίας κατώτερα του ανωτέρω προστίµου των 30 ευρώ, το πρόστιµο σε περίπτωση προµήθειας νέου σήµατος περιορίζεται στο ύψος των τελών κυκλοφορίας. Εννοείται ότι, στην περίπτωση αυτή το νέο σήµα θα χορηγείται µόνο από τις.ο.υ., εφόσον προσκοµισθεί η σχετική απόδειξη πληρωµής του κλαπέντος, απωλεσθέντος ή καταστραφέντος σήµατος, µε την επιφύλαξη, όµως, της επιβολής προστίµου για µη επικόλληση (περί του οποίου κατωτέρω). Στη νέα υπεύθυνη δήλωση ή το διπλότυπο θα αναγράφεται απαραίτητα ότι το νέο σήµα χορηγείται δωρεάν σε αντικατάσταση καταστραφέντος, απωλεσθέντος ή κλαπέντος. Υπενθυµίζεται ότι, για την εξυπηρέτηση κατόχων οχηµάτων που δηλώνουν ότι έχουν χάσει τις αποδείξεις των σηµάτων που αγόρασαν αρχικά, έχει καθορισθεί η κατωτέρω διαδικασία : α. Ο ενδιαφερόµενος θα δηλώνει στη.ο.υ., από την οποία επιθυµεί να προµηθευτεί το νέο σήµα, την απώλεια της ως άνω απόδειξης πληρωµής. β. Η.Ο.Υ. από την σύνδεσή της µε τη Γ.Γ.Π.Σ. (µέσω Η/Υ) θα εκτυπώνει πληροφοριακό δελτίο µε τις καταβολές τελών κυκλοφορίας. Το πληροφοριακό αυτό δελτίο, εφόσον βέβαια από αυτό προκύπτει η καταβολή των τελών κυκλοφορίας, θα σφραγίζεται και θα αντικαθιστά την απόδειξη πληρωµής των τελών κυκλοφορίας, για την προµήθεια του νέου σήµατος. γ. Εάν η.ο.υ. δεν έχει δυνατότητα εκτύπωσης του προαναφερθέντος πληροφοριακού δελτίου, θα επικοινωνεί αµέσως µε την 32η ιεύθυνση της Γ.Γ.Π.Σ., είτε τηλεφωνικά ( ) είτε µε FAX ( ) και θα ζητάει πληροφορίες για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του συγκεκριµένου οχήµατος, δηλώνοντας τον αριθµό του FAX της. Εννοείται ότι η ανωτέρω διαδικασία θα ακολουθείται και όταν, για οποιοδήποτε άλλο λόγο, ζητείται η διαπίστωση της καταβολής τελών κυκλοφορίας µε προµήθεια ειδικού σήµατος, λόγω απώλειας της σχετικής απόδειξης πληρωµής. 11. ΚΥΡΩΣΕΙΣ Οι κάτοχοι των οχηµάτων όλων των ανωτέρω κατηγοριών πρέπει να προµηθευτούν το ειδικό σήµα µέχρι Από τα οχήµατα αυτά δεν µπορούν να κυκλοφορούν χωρίς το ειδικό σήµα του Υπενθυµίζεται ότι, εφόσον κάποιο όχηµα δεν κυκλοφορήσει καθόλου µέσα στο 2006, λόγω θέσης του σε ακινησία (εκούσια ή αναγκαστική), κατά τα οριζόµενα στις διατάξεις των παραγρ. 1 έως και 6

10 του άρθρου 22 του Ν. 2367/1953, πριν από την έναρξη του 2006, ο ιδιοκτήτης του δεν υποχρεούται να καταβάλει τέλη κυκλοφορίας και να εφοδιασθεί µε ειδικό σήµα. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή κυκλοφορήσει έστω και για ελάχιστο χρόνο χωρίς το ειδικό σήµα, οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήµατος αφαιρούνται µε πράξη της Αστυνοµικής Αρχής, από την οποία επιστρέφονται µόνο εάν ο ενδιαφερόµενος προσκοµίσει το σήµα (βάσει του οποίου το όχηµα θα µπορούσε να κυκλοφορεί κατά την ηµέρα αφαίρεσης των πινακίδων) και το αποδεικτικό πληρωµής του κατά περίπτωση προστίµου. Ειδικότερα, σε περίπτωση εκπρόθεσµης (µετά δηλαδή την ) προµήθειας του ειδικού σήµατος (έτους 2006), καθώς και στην περίπτωση καταβολής µειωµένων τελών κυκλοφορίας επιβάλλεται αυτοτελές πρόστιµο ως εξής: Για τα Ι.Χ. επιβατικά και µοτοσικλέτες, καθώς και τα τύπου Jeep: α. Για οχήµατα µε κυλινδρισµό κινητήρα µέχρι 785 κυβ.εκατ., το πρόστιµο ανέρχεται σε 30 ευρώ. β. Για οχήµατα µε κυλινδρισµό κινητήρα από 786 κυβ.εκατ. και άνω, το πρόστιµο ανέρχεται στο ύψος των τελών κυκλοφορίας, που αντιστοιχούν στον κυλινδρισµό του κινητήρα του οχήµατος. γ. Στην περίπτωση που το όχηµα απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας, το πρόστιµο για την εκπρόθεσµη προµήθεια του ειδικού σήµατος είναι ίσο µε το ένα δεύτερο (1/2) των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στον κυλινδρισµό του, πλην της περίπτωσης που το όχηµα έχει κυλινδρισµό µέχρι 785 κυβ. εκατ., οπότε το πρόστιµο, όπως προαναφέρθηκε, ανέρχεται σε 30 ευρώ. Έτσι, για αυτοκίνητο µε κυλινδρισµό κινητήρα κυβ. εκατ. που ανήκει σε πρόσωπο απαλλασσόµενο από τα τέλη κυκλοφορίας, εφόσον γίνει εκπρόθεσµη προµήθεια του ειδικού σήµατος (µε την καταβολή 3 ευρώ) το πρόστιµο ανέρχεται σε 186 ευρώ. Για τα λοιπά οχήµατα: α. Το πρόστιµο περιορίζεται στις περιπτώσεις αυτές στο ήµισυ των κατά περίπτωση οφειλοµένων τελών κυκλοφορίας. β. Στην ειδική περίπτωση, όµως, που γίνεται εκπρόθεσµη προµήθεια ειδικού σήµατος για όχηµα της κατηγορίας αυτής, το οποίο, όµως, απαλλάσσεται των τελών κυκλοφορίας (όπως η περ. ε της παρ. 1 του άρθρου 17 του Ν. 2367/53, π.χ. φορτηγά υδροφόρα, αυτοκίνητα καθαριότητος και πυροσβεστικά που ανήκουν σε ήµους, Κοινότητες κλπ) το πρόστιµο αυτό περιορίζεται στο 25% των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε µη απαλλασσόµενο όχηµα. Επίσης, αυτοτελές πρόστιµο ύψους 30 ευρώ επιβάλλεται και στην περίπτωση που αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήµατος, µε πράξη της Αστυνοµικής Αρχής, επειδή δεν έφερε επικολληµένο το ειδικό σήµα, η προµήθεια του οποίου, όµως, είχε γίνει πριν από την αφαίρεση, εµπρόθεσµα ή εκπρόθεσµα. Εννοείται, βέβαια, ότι σε περίπτωση αφαίρεσης των στοιχείων κυκλοφορίας οχήµατος µε πράξη Αστυνοµικής Αρχής, επειδή δεν έφερε ειδικό σήµα, λόγω µη προµήθειας αυτού, επιβάλλεται µόνο το ως άνω, κατά περίπτωση, προβλεπόµενο πρόστιµο για την εκπρόθεσµη προµήθεια του σήµατος και όχι και το πρόστιµο για µη επικόλληση. Υπενθυµίζεται ότι επιβάλλεται πρόστιµο 30 ευρώ και στην περίπτωση προµήθειας νέου σήµατος λόγω απώλειας, κλοπής ή καταστροφής του ήδη χορηγηθέντος. Τα ως άνω πρόστιµα όλων των κατηγοριών για τα ειδικά σήµατα καταβάλλονται στη.ο.υ. χωρίς ειδική πράξη, µε την έκδοση αποδεικτικού είσπραξης (διπλότυπο είσπραξης τύπου Α) και εισάγονται στον κρατικό προϋπολογισµό στον Κ.Α.Ε «Πρόστιµα και χρηµατικές ποινές στους Εµµέσους Φόρους». Τέλος, για τα οχήµατα για τα οποία, παρότι υπάρχει υποχρέωση δεν έγινε προµήθεια ειδικού σήµατος ή καταβλήθηκαν µειωµένα τέλη κυκλοφορίας, το οφειλόµενο ποσό τελών κυκλοφορίας, καθώς και το κατά περίπτωση προβλεπόµενο πρόστιµο θα βεβαιωθούν από την αρµόδια.ο.υ.

11 Με την προβλεπόµενη από τις διατάξεις του άρθρου 28 του Ν. 2873/2000 απόφαση του Υπουργού Οικονοµίας και Οικονοµικών θα καθορισθούν ο τρόπος και ο χρόνος βεβαίωσης και καταβολής των ανωτέρω ποσών. 12. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΑ Με την /1460/Τ.&Ε.Φ./ (ΦΕΚ Β 1554) Α.Υ.Ο., η οποία σας κοινοποιήθηκε µε το /1561 π.ε./τ.&ε.φ./ /πολ έγγραφό µας και τροποποιήθηκε µε την /573/Τ.&Ε.Φ./ Α.Υ.Ο.Ο. (κοινοποιήθηκε µε το /787/Τ.&Ε.Φ./ έγγραφό µας), καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία επιστροφής των ως άνω ποσών. 13. ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Σε περίπτωση µεταβολής οποιουδήποτε οχήµατος, µε βάση την οποία µεταβάλλεται το ύψος των τελών κυκλοφορίας, τα νέα τέλη οφείλονται από το νέο ηµερολογιακό έτος. Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας, για τα τέλη κυκλοφορίας και το τυχόν πρόστιµο ευθύνονται εις ολόκληρο όλοι οι συνιδιοκτήτες του αυτοκινήτου οχήµατος. 14. ΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Τ.Κ ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ Η Υ..Ε.Α.. θα προµηθεύσει µε σήµατα κάθε κατάστηµα Τράπεζας, του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου και των ΕΛ.ΤΑ. (µε βάση τους πίνακες καταστηµάτων και διευθύνσεων που έχουν δοθεί από τις Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ.), καθώς και τις αρµόδιες.ο.υ. Για επιπλέον ανεφοδιασµό σηµάτων και εφόσον υπάρχουν ελλείψεις τα καταστήµατα των Τραπεζών, του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου και των ΕΛ.ΤΑ. θα επικοινωνούν τηλεφωνικά µε την Υ..Ε.Α.. (τηλ , ) για τον άµεσο εφοδιασµό τους. Απαγορεύεται ο δανεισµός σηµάτων ενός σηµείου διάθεσης από άλλο. Επισηµαίνεται ότι τα δέµατα περιέχουν 20 τεµάχια. Η διανοµή των σηµάτων θα γίνεται µέσω των ΕΛ.ΤΑ. Αρµόδιος για την παραλαβή της αποστολής θα είναι για µεν τις Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. ο ιευθυντής του καταστήµατος, για δε τις.ο.υ. ο Προϊστάµενος της.ο.υ. ή ο αναπληρωτής του. Για την απρόσκοπτη διακίνηση των αποστολών θα πρέπει θα ληφθεί µέριµνα ώστε να είναι παρών ο ένας από τους δύο. Η διακίνηση της αποστολής (παράδοση-παραλαβή) θα πιστοποιείται από την απόδειξη παραλαβής (ειδικό έντυπο των ΕΛ.ΤΑ), η οποία θα υπογράφεται και θα σφραγίζεται από τους παραπάνω αρµοδίους. Σε κάθε αποστολή σηµάτων από την Υ..Ε.Α.. θα εσωκλείεται στο δέµα και ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ (επισυνάπτεται υπόδειγµα) εις διπλούν, στο οποίο θα αναγράφονται οι ποσότητες των αποσταλέντων σηµάτων, σε δέµατα και τεµάχια.

12 Κατά την παραλαβή θα συµπληρώνονται, στις αντίστοιχες θέσεις του αντιγράφου του πρωτοκόλλου, οι ποσότητες που παρελήφθησαν. Το πρωτόκολλο αυτό υπογεγραµµένο θα αποστέλλεται συστηµένο (Ταχυδροµικά ή µε Courier) για ενηµέρωση στην: Υ..Ε.Α.. Κλεοµήδους ΑΘΗΝΑ (υπόψη κ ας Ε. Χρησίµου ή κ ου Ι. Κούβαλη) Σε περίπτωση που κατά την παραλαβή διαπιστωθούν διαφορές στις αποσταλείσες ποσότητες, οι διαφορές αυτές θα γνωστοποιούνται αµέσως στην Υ..Ε.Α.. µε FAX, που θα στέλνεται στους αριθµούς , χρησιµοποιώντας είτε το συµπληρωµένο πρωτόκολλο αποστολής/παραλαβής είτε ελεύθερο κείµενο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΙΑΘΕΣΗ Από τις Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. ( εκαπενθήµερη ενηµέρωση) Κάθε δεύτερη ευτέρα ή την αµέσως επόµενη εργάσιµη ηµέρα, σε περίπτωση αργίας, θα αποστέλλεται µαγνητική δισκέτα µε τη διάθεση των σηµάτων του δεκαπενθηµέρου µέχρι και την προηγούµενη εργάσιµη ηµέρα, από όλα τα καταστήµατα. Η πρώτη ηµέρα αποστολής των δισκετών θα είναι η µεθεπόµενη ευτέρα της 1ης ηµέρας διάθεσης. Στη µαγνητική δισκέτα θα περιέχονται όλα τα καταστήµατα που είχαν κίνηση και µόνο αυτά. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αρχείου που θα περιέχει η δισκέτα και η γραµµογράφηση του Record έχουν ήδη δοθεί στις Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. Μαζί µε τη δισκέτα θα παραδίδεται και συνοδευτική εκτύπωση στην οποία θα αναγράφονται τα εξής: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΑΘΕΣΗΣ - ΠΛΗΘΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, καθώς και µία γραµµή ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ. Στοιχεία Παραλαβής-Υπογραφής. Η διεύθυνση στην οποία θα γίνεται η αποστολή των µαγνητικών δισκετών και των αντίστοιχων εκτυπώσεων είναι: ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκης & Χανδρή ΜΟΣΧΑΤΟ (Υπόψη κας Μαυροπούλου) Από.Ο.Υ. και Κλιµάκια των.ο.υ Εβδοµαδιαία ενηµέρωση (για τις διαθέσεις από µέχρι ) Κάθε ευτέρα όλες οι.ο.υ. θα ενηµερώνουν την Υ..Ε.Α.. για τις ποσότητες των σηµάτων που έχουν διατεθεί κατά την προηγούµενη εβδοµάδα (από όλους τους εντεταλµένους για τη διάθεση των σηµάτων υπαλλήλους). Η ενηµέρωση θα γίνεται µε δύο διαφορετικές διαδικασίες αναλόγως µε το αν η.ο.υ. είναι µηχανογραφηµένη (ενταγµένη στο TAXIS) ή όχι. Εάν η.ο.υ. είναι µηχανογραφηµένη, η ενηµέρωση θα γίνεται µηχανογραφικά, µέσα από τον Internet Explorer. ιαφορετικά, θα γίνεται µε το ειδικό για τη διαδικασία αυτή έντυπο «FAX» (επισυνάπτεται υπόδειγµα).

13 Παρακάτω σας περιγράφουµε τις διαδικασίες µέσω Internet Explorer, που στη συνέχεια θα αποκαλείται «WEB» και της συµπλήρωσης και αποστολής του εντύπου που στη συνέχεια θα αποκαλείται «FAX» α Μηχανογραφηµένες.Ο.Υ. Εάν η.ο.υ. είναι µηχανογραφηµένη (ενταγµένη στο TAXIS), η ενηµέρωση θα γίνεται µηχανογραφικά µέσα από το σύστηµα Ο.Π.Σ.Α. (Ολοκληρωµένο Πληροφοριακό Σύστηµα Αποθηκών) και µέσω του Internet Explorer. Η διαδικασία αυτή θα ακολουθείται και από τις.ο.υ. Α Πατρών (2331) και Β Πατρών (2332), οι οποίες θα προµηθεύουν µε σήµατα το κλιµάκιο της ιεύθυνσης Συγκοινωνιών Ν. Αχαΐας, για τους µήνες Νοέµβριο και εκέµβριο 2005, αντίστοιχα, βάσει της υπ. αριθµ. 2992/ απόφασης του Περιφερειακού /ντη Νοµού Αχαΐας. Στην ενηµέρωση που θα αποστέλλουν οι.ο.υ. Α και Β Πατρών θα συνυπολογίζουν και τις ποσότητες διάθεσης του κλιµακίου. Η σύνδεση κάθε.ο.υ. µε το σύστηµα Ο.Π.Σ.Α. επιτυγχάνεται µέσω του δικτύου TAXIS. Ο αρµόδιος χρήστης (τεχνικός διαχειριστής) πληκτρολογεί στο Internet Explorer την ακόλουθη διεύθυνση: Μόλις γίνει η σύνδεση εµφανίζεται η παρακάτω οθόνη στην οποία ο χρήστης πρέπει να καταχωρήσει το «Όνοµα χρήστη» και το «Συνθηµατικό» (τα οποία θα είναι διαφορετικά για κάθε.ο.υ.). Το «Όνοµα χρήστη» θα είναι το ελληνικό Κεφαλαίο γράµµα µαζί µε τον κωδικό της αντίστοιχης.ο.υ. (για παράδειγµα η.ο.υ. µε κωδικό 1101 θα βάλει Όνοµα χρήστη 1101).

14 Το προκαθορισµένο «Συνθηµατικό» θα είναι ο κωδικός της αντίστοιχης.ο.υ. (για παράδειγµα η.ο.υ µε κωδικό 1101 θα βάλει συνθηµατικό 1101). Πατώντας το πλήκτρο «Σύνδεση» εξασφαλίζεται από το σύστηµα η πρόσβαση σε εφαρµογές και δεδοµένα που αφορούν στην αντίστοιχη.ο.υ. όπου ανήκει ο χρήστης. Εάν ο χρήστης καταχωρήσει λανθασµένη πληροφορία ή δεν είναι σίγουρος για την ορθότητα της καταχώρησης του Ονόµατος Χρήστη ή του Συνθηµατικού, µπορεί να πατήσει το πλήκτρο «Καθάρισµα» και να ξαναπροσπαθήσει. Στην περίπτωση που ο χρήστης πληκτρολογήσει λανθασµένο Όνοµα Χρήστη ή Συνθηµατικό, τότε εµφανίζεται η παρακάτω οθόνη µε το µήνυµα «Άγνωστος Χρήστης ή Λανθασµένο Συνθηµατικό Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά». Ο χρήστης πρέπει να επανέλθει στην αρχική οθόνη µέσω της επιλογής «Πίσω» που εµφανίζεται στο άνω αριστερό µέρος της οθόνης και να καταχωρήσει την ορθή πληροφορία. Μόλις επιτευχθεί η σύνδεση εµφανίζεται η παρακάτω οθόνη µε τις ακόλουθες διαθέσιµες επιλογές: - Αιτήµατα χορήγησης αναλωσίµων - Πωλήσεις Σηµάτων Τελών Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων Ι.Χ. - Πωλήσεις σηµάτων Τελών Κυκλοφορίας Επαγγελµατικών Οχηµάτων.Χ. - Πωλήσεις Σηµάτων Τεχνικών Παιγνίων - Έξοδος - Αλλαγή Συνθηµατικού

15 Ο χρήστης µπορεί να επιλέξει είτε το αντικείµενο µε το οποίο ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, οπότε και εµφανίζεται η αντίστοιχη οθόνη, είτε «Έξοδος» οπότε και αποσυνδέεται, είτε «Αλλαγή Συνθηµατικού». Εάν ο χρήστης επιλέξει να αλλάξει συνθηµατικό, τότε εµφανίζεται η οθόνη «Αλλαγή Συνθηµατικού», όπως φαίνεται παρακάτω. Στην οθόνη αυτή ο χρήστης θα πρέπει να καταχωρήσει αρχικά το Τρέχον Συνθηµατικό και κατόπιν το Νέο Συνθηµατικό εις διπλούν.

16 Εάν ο χρήστης καταχωρήσει λανθασµένη πληροφορία ή δεν είναι σίγουρος για την ορθότητα της καταχώρησης του Συνθηµατικού, µπορεί να πατήσει το πλήκτρο «Καθάρισµα» και να ξαναπροσπαθήσει. Από τις διαθέσιµες επιλογές, αυτές που µας ενδιαφέρουν είναι: α. «Πωλήσεις Σηµάτων Τελών Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων Ι.Χ.». β. «Πωλήσεις Σηµάτων Τελών Κυκλοφορίας Επαγγελµατικών Οχηµάτων.Χ.». Αρχικά εµφανίζεται η παρακάτω οθόνη, της οποίας τα πεδία (Υπηρεσία και Ηµεροµηνία) είναι ήδη συµπληρωµένα. Η «Ηµεροµηνία» µπορεί να µεταβληθεί εάν απαιτείται.

17 Η «Οικονοµική χρήση» αφορά την τρέχουσα χρήση και πρέπει να συµπληρωθεί από τον χρήστη µε µεγάλη προσοχή. Επιλέγοντας «Επόµενη Σελίδα» εµφανίζεται η επόµενη οθόνη, στην οποία ο χρήστης θα καταχωρήσει τα απολογιστικά στοιχεία των πωλήσεων για τα Σήµατα Τελών Κυκλοφορίας.

18 Στο πεδίο «Κατηγορία» επιλέγει υποχρεωτικά µία από τις «κατηγορίες των σηµάτων». Η επιλογή γίνεται από το κουµπί µε το βελάκι που υπάρχει στο πεδίο αυτό. Στο πεδίο «Ποσότητα» καταχωρείται η ποσότητα των σηµάτων που διατέθηκαν. Το πεδίο «Αξία» δεν συµπληρώνεται. Στο πεδίο «ωρεάν» δεν χρειάζεται να καταχωρηθεί η ποσότητα των δωρεάν σηµάτων που τυχόν διατέθηκαν (διότι δεν παρακολουθείται πλέον η αξία). Η ποσότητα των δωρεάν σηµάτων θα συνυπολογίζεται µε τα υπόλοιπα σήµατα και θα καταχωρείται σαν σύνολο στο πεδίο «Ποσότητα». Στο πεδίο «Άκυρα» καταχωρείται αντίστοιχα η ποσότητα των άκυρων σηµάτων. Μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει την καταχώρηση όλων των στοιχείων επιλέγει «Καταχώρηση», οπότε και εµφανίζεται η παρακάτω οθόνη η οποία επιβεβαιώνει την επιτυχία της καταχώρησης και µέσα από την οποία µπορεί να επιλέξει τη διαδικασία µε την οποία επιθυµεί να συνεχίσει: Επιλέγοντας: - «Νέα Καταχώρηση» επιστρέφει στην αµέσως προηγούµενη οθόνη σε αναµονή επόµενης καταχώρησης. - «Μενού Επιλογών» εµφανίζεται η οθόνη του αρχικού µενού ώστε ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει νέα εργασία ή έξοδο. - «Έξοδος» επιστρέφει στην αρχική οθόνη και στη συνέχεια βγαίνει από τον Internet Explorer. Από το Internet Explorer µπορεί να αποσυνδεθεί είτε επιλέγοντας Αρχείο και Έξοδος, είτε κλείνοντας το παράθυρο µε το γνωστό τρόπο των Windows (πατώντας το πλήκτρο πάνω δεξιά στο µεγάλο παράθυρο) β Κλιµάκια των.ο.υ και.ο.υ. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Συµπλήρωση του FAX Τα στοιχεία που συµπληρώνονται είναι: 1. Ο κωδικός του Κλιµακίου ή της.ο.υ. σας, στο παράπλευρο παραλληλόγραµµο της λέξης «.Ο.Υ.».

19 2. Ο τίτλος του Κλιµακίου ή της.ο.υ. σας. 3. Η Ηµ/νία ιάθεσης µε µορφή π.χ Η ηµεροµηνία αυτή θα είναι η ηµεροµηνία της Παρασκευής ή της τελευταίας εργάσιµης ηµέρας της προηγούµενης εβδοµάδας. 4. Η Περίοδος ιάθεσης θα συµπληρώνεται στις θέσεις «Από» και «Έως» µε τις ηµεροµηνίες της ΕΥΤΕΡΑΣ ή της πρώτης εργάσιµης ηµέρας, και της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ή της τελευταίας εργάσιµης ηµέρας της προηγούµενης εβδοµάδας αντίστοιχα. Όπως φαίνεται και από την υποσηµείωση, η Ηµ/νία ιάθεσης και η Ηµ/νία «Έως» της περιόδου πρέπει να είναι ίδιες. Εννοείται ότι ο τρόπος συµπλήρωσης είναι ίδιος µε αυτόν της Ηµ/νίας ιάθεσης. Αν κατά τη διάρκεια της εβδοµάδας παρουσιαστεί έλλειψη σηµάτων, τότε θα συµπληρωθεί ένα «FAX» µε τις διαθέσεις από την επόµενη πρώτη εργάσιµη ηµέρα της προηγούµενης περιόδου (εβδοµάδας), µέχρι και την προηγούµενη ηµέρα της αποστολής του «FAX», η οποία φυσικά θα συµφωνεί µε την Ηµ/νία ιάθεσης. Στην περίπτωση αυτή, θα συµπληρώνεται στο πάνω µέρος του «FAX» η ένδειξη ΕΠΕΙΓΟΝ. Στην περίπτωση αυτή, το επόµενο «FAX» θα αποσταλεί την επόµενη ΕΥΤΕΡΑ µε στοιχεία διάθεσης, για την περίοδο από την επόµενη ηµέρα της καταληκτικής ηµ/νίας του ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ «FAX» έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΠΑΡΑ ΕΙΓΜΑ: α.επειγον «FAX»: (Αποστολή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΗΜ/ΝΙΑ ΙΑΘΕΣΗΣ: ΠΕΡΙΟ ΟΣ: Από έως β. ΕΠΟΜΕΝΟ «FAX»:(Αποστολή ΕΥΤΕΡΑ) ΗΜ/ΝΙΑ ΙΑΘΕΣΗΣ: ΠΕΡΙΟ ΟΣ: Από έως Στη στήλη ΠΟΣΟΤΗΤΑ θα συµπληρώνεται η ποσότητα που διατέθηκε από τη.ο.υ. σας στη συγκεκριµένη περίοδο (εβδοµάδα). 6. Η στήλη ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ δεν θα συµπληρώνεται. 7. Τέλος θα υπογράφεται και θα σφραγίζεται από τον Προϊστάµενο της.ο.υ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι η συµπλήρωση του FAX πρέπει να είναι ευκρινής και ευανάγνωστη, ώστε να µην υπάρχουν προβλήµατα κατά την εισαγωγή των στοιχείων αυτών. Αποστολή του FAX. Το «FAX» θα αποστέλλεται (κάθε ευτέρα ή για τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ τη συγκεκριµένη ηµέρα) σε ένα από τα «FAX» ( ) που είναι τυπωµένα πάνω στο έντυπο. Τονίζεται ότι απαιτείται παρακολούθηση και προσοχή, ώστε το «FAX» να µην αποστέλλεται 2η φορά, γιατί αυτό θα δηµιουργήσει πρόβληµα στον έλεγχο και στην επεξεργασία των στοιχείων. Όπως γίνεται κατανοητό, από την επεξεργασία των στοιχείων των εβδοµαδιαίων διαθέσεων των σηµάτων, θα υπολογίζονται µηχανογραφικά οι ανάγκες σε σήµατα της κάθε.ο.υ. και η Υ..Ε.Α.. θα τροφοδοτεί τις συγκεκριµένες.ο.υ. µε νέα αποστολή µέσω των ΕΛ.ΤΑ. ΕΙ ΙΚΑ, για τα κλιµάκια των.ο.υ., που βρίσκονται στις υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών του Χολαργού, Αγ. Παρασκευής, Περιστερίου, Αγ. ηµητρίου, Ιωνίας

20 Θεσσαλονίκης και Ελευσίνας, προκειµένου να αποστέλλουν «FAX» µε την εβδοµαδιαία διάθεση των σηµάτων για τη µηχανογραφική παρακολούθηση των υπολοίπων τους και των αποστολών που κάνει η Υ..Ε.Α.. έχουν δοθεί οι κωδικοί.ο.υ.: Κλιµάκιο Χολαργού :9901 Κλιµάκιο Αγ. Παρασκευής :9902 Κλιµάκιο Περιστερίου : 9903 Κλιµάκιο Αγ. ηµητρίου :9904 Κλιµάκιο Ιωνίας Θεσ/νίκης:9905 Κλιµάκιο Ελευσίνας :9906 Κλιµάκιο Ε Πειραιά :9907 Οι κωδικοί αυτοί θα χρησιµοποιούνται σε όλες τις διαδικασίες που έχουν σχέση µε τη διακίνηση και την παρακολούθηση του εφοδιασµού των κλιµακίων µε σήµατα Μηνιαία ενηµέρωση (για τις διαθέσεις από ) Μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου διάθεσης των ειδικών σηµάτων Τ.Κ.Α., έτους 2006, τα στοιχεία που θα αποστέλλετε θα χρησιµοποιούνται από την Υ..Ε.Α.. µόνο για ενηµέρωση των µηχανογραφικών αρχείων για τις πραγµατοποιηθείσες διαθέσεις σηµάτων. ηλαδή, δεν θα αποστέλλονται συµπληρωµατικά ποσότητες σηµάτων για την κάλυψη τυχόν ελλείψεων στις.ο.υ. Επειδή η ενηµέρωση αυτή προς την Υ..Ε.Α.. πρέπει να συνεχισθεί µέχρι την ηµεροµηνία καταστροφής των ειδικών σηµάτων 2006, η ενηµέρωση των διαθέσεων θα γίνεται, από τον Ιανουάριο 2006, σε µηνιαία βάση και θα περιέχει στοιχεία διάθεσης όλου του µήνα α Ενηµέρωση µέσω «WEB» Ο τρόπος ενηµέρωσης µέσω «WEB» για τις µηχανογραφηµένες.ο.υ. δεν µεταβάλλεται, µε εξαίρεση τη συχνότητα ενηµέρωσης. Τα στοιχεία διάθεσης θα αναφέρονται στη χρονική περίοδο από την πρώτη µέχρι την τελευταία εργάσιµη ηµέρα κάθε µήνα β Συµπλήρωση και αποστολή του «FAX» Τα κλιµάκια των.ο.υ. και η.ο.υ. Αγ. Αθανασίου θα συµπληρώνουν ένα ΜΗΝΙΑΙΟ «FAX» µε τα στοιχεία διάθεσης για την περίοδο από την πρώτη µέχρι και την τελευταία εργάσιµη ηµέρα κάθε µήνα, το οποίο θα αποστέλλουν στην Υ..Ε.Α.. την πρώτη εργάσιµη ηµέρα του επόµενου µήνα. Παράδειγµα: Μετά από το «FAX» που θα συµπληρώσετε και θα αποστείλετε τη ευτέρα µε στοιχεία διάθεσης της περιόδου από Τρίτη έως Παρασκευή , θα συµπληρώσετε ένα «FAX» µε στοιχεία διάθεσης που θα αναφέρονται στην περίοδο από ευτέρα έως Τρίτη , το οποίο θα αποστείλετε στην Υ..Ε.Α.. την Τετάρτη Εννοείται ότι καταργείται το ΕΠΕΙΓΟΝ «FAX», το οποίο χρησιµοποιείτο για την άµεση αποστολή συµπληρωµατικής ποσότητας σηµάτων.

21 γ Προµήθεια σηµάτων Όπως σας αναφέραµε και παραπάνω, τα στοιχεία διάθεσης, µε όποιον τρόπο και αν αποστέλλονται, δεν θα χρησιµοποιούνται από την Υ..Ε.Α.. για τον µηχανογραφικό υπολογισµό των αναγκαίων ποσοτήτων, που τυχόν απαιτούνται να σταλούν στις.ο.υ. Ως εκ τούτου, στην περίπτωση που σας παρουσιάζεται έλλειψη σηµάτων θα επικοινωνείτε µόνο τηλεφωνικά µε την Υ..Ε.Α.. (κ α Ε.Χρησίµουήκ ο Ι. Κούβαλη ή ) και θα ζητάτε να σας αποσταλούν. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εάν η Υ..Ε.Α.. σας κατευθύνει να προµηθευτείτε σήµατα από άλλη.ο.υ., τότε για την παράδοση/παραλαβή θα χρησιµοποιείτε το έντυπο «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑ ΟΣΗΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Ε.Σ.Τ.Κ. 2006», που χρησιµοποιείται για την παράδοση/παραλαβή από τις Τράπεζες, στο οποίο, όπου αναφέρεται η λέξη «ΤΡΑΠΕΖΑ», θα αναγράφετε τη λέξη «.Ο.Υ.» (επισυνάπτεται υπόδειγµα). Στο έντυπο αυτό θα συµπληρώνονται ο Κωδικός και ο Τίτλος της παραδίδουσας και της παραλαµβάνουσας.ο.υ., η ηµεροµηνία παράδοσης και η τελευταία γραµµή µε την ένδειξη «ΣΥΝΟΛΟ», στην οποία θα αναγράφεται η συνολική ποσότητα σηµάτων. Το πρωτόκολλο θα συµπληρώνεται εις τριπλούν και ένα αντίγραφο, υπογεγραµµένο από την παραδίδουσα και την παραλαµβάνουσα.ο.υ., θα αποστέλλεται αµέσως στην Υ..Ε.Α.., µε ευθύνη της παραλαµβάνουσας.ο.υ., στο fax , υπόψη κ ας Ε. Χρησίµου ή κ ου Ι. Κούβαλη ιόρθωση λαθών Η Υ..Ε.Α.. θα επεξεργάζεται τα στοιχεία διάθεσης των Τραπεζών, του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου, των ΕΛ.ΤΑ. και των.ο.υ. Αν κατά την επεξεργασία διαπιστωθούν λάθη ως προς τις διατεθείσες ποσότητες σε σχέση µε το υπόλοιπο που βρίσκεται σε κάθε κατάστηµα Τράπεζας, Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου, ΕΛ.ΤΑ. ή.ο.υ., οι αρµόδιοι υπάλληλοι της Υ..Ε.Α.., της.ο.υ. και της Μηχανογράφησης ή της Οργάνωσης της Τράπεζας, του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου ή των ΕΛ.ΤΑ., πρέπει να συντονιστούν για τον εντοπισµό του λάθους και τη διόρθωσή του, όσο το δυνατόν ταχύτερα. Ειδικότερα: Για τις Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ.: Αν διαπιστωθεί λάθος από µέρους Τράπεζας, του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου ή των ΕΛ.ΤΑ., που δεν έχει εντοπιστεί κατά την επεξεργασία των δισκετών, η διόρθωσή του θα γίνεται µετά από τηλεφωνική επικοινωνία µε την υπεύθυνη της µηχανογραφηµένης εφαρµογής κα Μαυροπούλου Σοφία, στο τηλέφωνο Για τις.ο.υ. και τα Κλιµάκια των.ο.υ.: Αν µετά την αποστολή των στοιχείων διάθεσης (µέσω WEB ή FAX) διαπιστωθεί ότι η ποσότητα διάθεσης µιας περιόδου (εβδοµάδας) ήταν άλλη από αυτή που δηλώθηκε, τότε, µε ευθύνη των.ο.υ. οι ποσότητες διάθεσης των σηµάτων της επόµενης περιόδου (εβδοµάδας), θα µειωθούν ή θα αυξηθούν ανάλογα, ώστε τελικά η ενηµέρωση της Υ..Ε.Α.. να είναι σωστή.

22 14.3. ΠΑΡΑ ΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Α ΙΑΘΕΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ 1. Η παράδοση-παραλαβή των αδιάθετων και κατεστραµµένων/άκυρων σηµάτων θα λάβει χώρα υποχρεωτικά εντός 10 ηµερών από τη λήξη του χρόνου διάθεσης των ειδικών σηµάτων από τις Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. 2. Το κάθε κατάστηµα Τράπεζας, Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου και των ΕΛ.ΤΑ. θα συµπληρώσει εις τριπλούν το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑ ΟΣΗΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Ε.Σ.Τ.Κ.Α (το οποίο σας επισυνάπτουµε), σωστά και µε ευκρίνεια, ώστε να είναι δυνατή η επεξεργασία των στοιχείων που περιέχονται σ αυτό. Το σύνολο των παραλαβών των σηµάτων πρέπει να συµφωνεί µε τις ποσότητες που έχουν αποσταλεί από την Υ..Ε.Α.. και αναγράφονται στα Πρωτόκολλα Αποστολής - Παραλαβής για την κάθε αποστολή, ή όπως έχουν διαµορφωθεί αυτές µετά τις διαπιστώσεις λανθασµένων αποστολών, για τις οποίες και µόνο έχει ενηµερωθεί η Υ..Ε.Α.., µε το υπογεγραµµένο Πρωτόκολλο Αποστολής - Παραλαβής ή µε FAX, για τις περιπτώσεις που συγκεκριµένα δέµατα δεν περιείχαν ακριβώς 20 τεµάχια. Το σύνολο των διαθέσεων πρέπει να συµφωνεί µε τις ποσότητες των διατεθέντων σηµάτων, όπως αυτές προκύπτουν από την ενηµέρωση των Τραπεζών, του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου ή των ΕΛ.ΤΑ. µέσω δισκετών. Στο αδιάθετο υπόλοιπο δεν θα περιλαµβάνονται τα άκυρα. Στις ποσότητες των άκυρων θα περιλαµβάνονται τα κακέκτυπα και τα κατεστραµµένα. Το σύνολο των επιστροφών διαµορφώνεται από το άθροισµα του αδιάθετου υπολοίπου και των άκυρων. Στις παρενθέσεις παραπλεύρως του τίτλου της Τράπεζας, του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου ή των ΕΛ.ΤΑ. και του καταστήµατος θα συµπληρωθούν οι κωδικοί, που έχουν χρησιµοποιηθεί µέχρι τώρα, σε όλες τις διαδικασίες της εφαρµογής. 3. Το Πρωτόκολλο Παράδοσης/Παραλαβής θα παραδοθεί µε τα επιστρεφόµενα σήµατα στη.ο.υ. που υπάγεται χωρικά το κατάστηµα. Οι Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. ενηµερώνονται κάθε χρόνο µε µία αναλυτική κατάσταση των στοιχείων των καταστηµάτων τους (πάνω στην οποία κάνουν και τις τυχόν διορθώσεις και την οποία επιστρέφουν στην Υ..Ε.Α..), στην οποία εµφανίζεται και ο κωδικός της αρµόδιας.ο.υ. για την παραλαβή των αδιάθετων σηµάτων. Ο Τίτλος και ο Κωδικός της.ο.υ. θα συµπληρωθούν από την παραλαµβάνουσα.ο.υ. υποχρεωτικά. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της παραλαβής οι.ο.υ. που δεν χορήγησαν σήµατα τελών κυκλοφορίας έτους Η διαδικασία αυτή θα ακολουθηθεί από όλα τα καταστήµατα ακόµα και αν δεν υπάρχουν ποσότητες προς επιστροφή. Εννοείται ότι σ αυτήν την περίπτωση οι ποσότητες και το σύνολο σε ευρώ στο Πρωτόκολλο Παράδοσης/Παραλαβής θα συµπληρωθούν µε (0) µηδέν. Επισηµαίνουµε ότι στην περίπτωση αυτή το Πρωτόκολλο Παράδοσης/Παραλαβής θα αποσταλεί µόνο στην Υ..Ε.Α.. (και όχι στη.ο.υ.). 5. Η παραλαµβάνουσα.ο.υ. θα καταµετρήσει τα σήµατα θα ελέγξει τις ποσότητες που αναφέρονται στο Πρωτόκολλο Παράδοσης/Παραλαβής, θα ελέγξει αν η παράδοση έγινε εντός του προβλεπόµενου 10ηµέρου, θα υπογράψει το Πρωτόκολλο Παράδοσης/Παραλαβής και θα επιστρέψει τα δύο (2) αντίγραφα στην Τράπεζα, στο Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο ή στα ΕΛ.ΤΑ.

23 Τα σύνολα παραλαβών πρέπει να είναι ίσα µε το άθροισµα του συνόλου των διαθέσεων, του αδιαθέτου υπολοίπου και των άκυρων. Για τις περιπτώσεις που λόγω ανωτέρας βίας, δηλαδή λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών, η παράδοση αυτή γίνει συστηµένα µέσω των ΕΛ.ΤΑ. (και όχι µε εκπρόσωπο της Τράπεζας, του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου ή των ΕΛ.ΤΑ), σαν ηµεροµηνία Παράδοσης/Παραλαβής θα λαµβάνεται η ηµεροµηνία κατάθεσης στα ΕΛ.ΤΑ., η οποία και θα συµπληρώνεται (αφού ελεγχθεί) στο Πρωτόκολλο Παράδοσης/Παραλαβής. 6. Μετά την ολοκλήρωση της Παράδοσης/Παραλαβής, το κατάστηµα θα αποστείλει το ένα (1) αντίγραφο του Πρωτοκόλλου Παράδοσης/Παραλαβής συστηµένο στην Υ..Ε.Α Η Υ..Ε.Α.. µετά την παραλαβή των πρωτοκόλλων όλων των καταστηµάτων των Τραπεζών, του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου και των ΕΛ.ΤΑ. θα εκτυπώσει (µηχανογραφικές) καταστάσεις µε τα στοιχεία των Αποστολών, των Πωλήσεων και της Παράδοσης των σηµάτων και τις τυχόν διαφορές, τις οποίες θα στείλει σε κάθε κατάστηµα, σε κάθε.ο.υ. και συγκεντρωτικά στην ιεύθυνση Τελών και Ειδ. Φορολογιών, σε κάθε Τράπεζα ( /νση Οργάνωσης), στο Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και στα ΕΛ.ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ Η Υ..Ε.Α.., από τα στοιχεία που διαθέτει και αµέσως µετά την επεξεργασία όλων των στοιχείων που θα έχουν περιέλθει σ αυτή (δηλαδή πρωτόκολλα παράδοσης σηµάτων από τις Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. σε.ο.υ. και στοιχεία διάθεσης σηµάτων µέσω «FAX» ή «WEB»), θα εκτυπώσει και θα αποστείλει σε κάθε.ο.υ., για ενηµέρωση και έλεγχο, «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ», στην οποία θα περιέχονται τα στοιχεία των αποστολών από την Υ..Ε.Α.., των παραλαβών από Τράπεζες, Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο, ΕΛ.ΤΑ. και.ο.υ., των παραδόσεων σε.ο.υ., των διαθέσεων και τα υπόλοιπα των σηµάτων, τα οποία θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε.ο.υ. τη συγκεκριµένη χρονική στιγµή ΤΕΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΗΜΑΤΩΝ 2006 Μετά το τέλος της χρήσης των σηµάτων του 2006, θα ακολουθήσει η καταστροφή τους για την οποία, καθώς και για τη σχετική ενηµέρωση της Υ..Ε.Α.., θα σας δοθούν συγκεκριµένες οδηγίες µε νεότερο έγγραφό µας. Προτού σας δοθούν οδηγίες δεν πρέπει να προβείτε σε καταστροφή των σηµάτων αυτών. 15. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ Γ.Γ.Π.Σ. ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΙΞΕΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙ ΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ Γενικές οδηγίες Όπως έχει προαναφερθεί, οι Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. θα χορηγούν το ειδικό σήµα ΜΟΝΟ όταν προσκοµίζεται προεκτυπωµένο ειδοποιητήριο ή, σε περίπτωση χορήγησης του σήµατος µέσω διαδικτύου (internet) ή call center, όταν έχει λάβει ειδοποιητήριο ο κάτοχος του οχήµατος. Στο ειδοποιητήριο που αποστέλλεται στους κατόχους των οχηµάτων αναφέρεται ενδεικτική ηµεροµηνία προµήθειας του σήµατος, η οποία έχει τεθεί για καλύτερη εξυπηρέτησή τους και δεν είναι δεσµευτική.

24 15.2. Ενέργειες από τις Τράπεζες, το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο και τα ΕΛ.ΤΑ. α) Η χορήγηση του σήµατος θα γίνεται µε την προσκόµιση µόνο του προεκτυπωµένου ειδοποιητηρίου. β) Παρουσία του υπόχρεου θα καταχωρούνται τα κωδικοποιηµένα στοιχεία πληρωµής, τα οποία εµφανίζονται στο απόκοµµα 2 της απόδειξης πληρωµής µέσα σε κόκκινο πλαίσιο. γ) Στο τέλος της διαδικασίας διάθεσης και εντός 5 (πέντε) εργάσιµων ηµερών, θα στείλουν στη Γ.Γ.Π.Σ. σε µαγνητικό µέσο τις αναλυτικές εγγραφές των καταστηµάτων, µε τις προδιαγραφές που έχουν δοθεί. Τα µαγνητικά µέσα θα συνοδεύονται από έγγραφο, στο οποίο θα αναγράφεται το πλήθος των εγγραφών και η συνολική αξία. Η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα µαγνητικά µέσα µε τις συνοδευτικές καταστάσεις είναι: ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκης & Χανδρή ΜΟΣΧΑΤΟ (Υπόψη κ ας Γεωργακοπούλου - τηλ ) δ) Σε όσες περιπτώσεις απαιτηθεί περαιτέρω έλεγχος, τα αρµόδια καταστήµατα των Τραπεζών, του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου και των ΕΛ.ΤΑ. πρέπει να διαβιβάζουν στη Γ.Γ.Π.Σ. τα στελέχη των αποδείξεων πληρωµής σε διάστηµα 15 ηµερών από την ηµεροµηνία που θα ζητηθούν Ενέργειες από.ο.υ Ο.Υ. όπου λειτουργεί το σύστηµα TAXIS Για τις.ο.υ. TAXIS, η είσπραξη των τελών κυκλοφορίας µε τη χορήγηση ειδικού σήµατος θα γίνεται µέσω του υποσυστήµατος Εσόδων του TAXIS, µε την ίδια διαδικασία που έχει καθορισθεί για την είσπραξη τελών κυκλοφορίας παρελθόντων ετών Κλιµάκια των.ο.υ. και.ο.υ. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Οδηγίες για τον Α.Φ.Μ. Θα ελέγχεται µε µεγάλη προσοχή ο Α.Φ.Μ. που θα συµπληρώνεται, ούτως ώστε να εξασφαλίζεται ότι πράγµατι ο Α.Φ.Μ. αυτός ανήκει στον κάτοχο του οχήµατος. Για τον έλεγχο της ορθότητας του Α.Φ.Μ. µπορεί να ζητείται αντίγραφο φορολογικής δήλωσης µε εκτυπωµένο τον Α.Φ.Μ. ή εκκαθαριστικό σηµείωµα ή άλλο φορολογικό έγγραφο από το οποίο να προκύπτει µε σαφήνεια ότι ο Α.Φ.Μ. που αναγράφεται ανήκει πράγµατι στον κάτοχο του οχήµατος. Επισηµαίνεται ότι, οι παντρεµένες γυναίκες - κάτοχοι οχηµάτων θα αναγράφουν το δικό τους Α.Φ.Μ. και όχι τον Α.Φ.Μ. του συζύγου τους. Αν δεν έχουν δικό τους Α.Φ.Μ. θα απευθύνονται στην αρµόδια για τη φορολογία τους.ο.υ. προκειµένου να τους χορηγηθεί.

ΘΕΜΑ Καθορισµός όρων για την εκµίσθωση δικαιώµατος χρήσης γεφυροπλάστιγγας στη ηµοτική Κοινότητα Καρδιτσοµαγούλας

ΘΕΜΑ Καθορισµός όρων για την εκµίσθωση δικαιώµατος χρήσης γεφυροπλάστιγγας στη ηµοτική Κοινότητα Καρδιτσοµαγούλας Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Καρδίτσα σήµερα την 10η του µηνός Μαρτίου του έτους 2014 και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε ΡΑ: Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα 10434 210 88 14 922 210 88 15 393 info@omed.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη 54626 2310 517 128 2310 517 119 Προς: 1. Πανελλήνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σελίδα 1 από 10 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Στην Αθήνα σήµερα την οι παραπάνω συµβαλλόµενοι: Α. Το Νοµικό Πρόσωπο ηµοσίου ικαίου µε την επωνυµία «EΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ (Ε.Τ.Α.Α.)» που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. 4/2015 για τη σύναψη σύµβασης ορισµένου χρόνου, επί ωροµισθία, σύµφωνα µε τη διαδικασία του Π.. 524/80 (ΦΕΚ 134/Α/17-7-1980)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. 4/2015 για τη σύναψη σύµβασης ορισµένου χρόνου, επί ωροµισθία, σύµφωνα µε τη διαδικασία του Π.. 524/80 (ΦΕΚ 134/Α/17-7-1980) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 8/9/205 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αριθµ. Πρωτ.: 8878 Ν.Π... ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΠΑΙ ΙΟΥ, Η.ΠΕ.ΘΕ. (.Ο.Ε.Π.Α.Π. Η.ΠΕ.ΘΕ.)» ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ. : 253430122, 6974726352. e-mail: dikedi@iasmos.gr, xbouka@gmail.com

Τηλ. : 253430122, 6974726352. e-mail: dikedi@iasmos.gr, xbouka@gmail.com ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ Ίασµος 13.03.2014 Αρ. Πρωτ. 23 Πληρ.: Μπούκα Χριστίνα Τηλ. : 253430122, 6974726352 Φαξ : 2534350119 /νση: Εθν.Άµυνας 4 Τ.Κ. : 69200 ΙΑΣΜΟΣ e-mail: dikedi@iasmos.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Αθήνα 8 Φεβρουαρίου 2011 Αριθµ. Πρωτ.: 3319 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/ 2011 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β440ΩΞΜ-ΤΘΒ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 13/2011. της συνεδρίασης της Οικονοµικήςεπιτροπής του ήµου Πολυγύρου

ΑΔΑ: Β440ΩΞΜ-ΤΘΒ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 13/2011. της συνεδρίασης της Οικονοµικήςεπιτροπής του ήµου Πολυγύρου 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ταχ. Δ/νση : Πολυτεχνείου 50 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ Πληροφορίες : Ψαθά Κωνσταντία Τηλέφωνο : 23713-50738 FAX : 23710

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Για τους όρους αµοιβής και εργασίας του προσωπικού κουζίνας όπου υπηρετεί µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ικαίου στις Σχολές Τουριστικών Επαγγελµάτων όλης της χώρας.» (Πράξη Κατάθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ Επανοµή, 9-12-2011 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Αριθµ. Πρωτ.: 210 /νση :Πλατεία Ι.Μεταξά- Επανοµή Τ.Κ. 57500,Επανοµή Θεσ/νίκης Τηλ.:2392045371 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 2/2011 για τη σύναψη

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα αριθ. L 261 της 06/08/2004 σ. 0019-0023

Επίσηµη Εφηµερίδα αριθ. L 261 της 06/08/2004 σ. 0019-0023 Οδηγία 2004/81/ΕΚ του Συµβουλίου, της 29ης Απριλίου 2004, σχετικά µε τον τίτλο παραµονής που χορηγείται στους υπηκόους τρίτων χωρών θύµατα εµπορίας ανθρώπων ή συνέργειας στη λαθροµετανάστευση, οι οποίοι

Διαβάστε περισσότερα

ράµα 13 Ιανουαρίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθµ. Πρωτ. 1444 - ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟ ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΠΕ ΟΥ (Ο.Τ. 807) ΕΠΙ

Διαβάστε περισσότερα

Κύκλος Κοινωνικής Προστασίας ΠΟΡΙΣΜΑ

Κύκλος Κοινωνικής Προστασίας ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ Κύκλος Κοινωνικής Προστασίας ΠΟΡΙΣΜΑ (Ν. 3094/2003 Συνήγορος του Πολίτη και άλλες διατάξεις, Άρθρο 3 5) Συνταξιοδότηση γονέων αναπήρων τέκνων Αιφνιδιαστική αλλαγή νοµικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ε.Κ.Α.Β. (περιγράφεται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ) Ημερομηνία Αποστολής στην εφημερίδα Ε.Ε.

ΕΙΔΟΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ε.Κ.Α.Β. (περιγράφεται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ) Ημερομηνία Αποστολής στην εφημερίδα Ε.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αθήνα, 13/5/2015 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕIAΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ.& ΟΙΚΟΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝ. ΔΙΟΙΚ.& ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθμ. Διακήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 31 Αυγούστου2011

Αθήνα, 31 Αυγούστου2011 Αρ.Πρωτ. Αθήνα, 31 Αυγούστου2011 Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονοµικών κ. Παντελή Οικονόµου Θέµα: Συνάντηση Προεδρείου ΠΕΣΕ Ε µε τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονοµικών κ. Παντελή Οικονόµου για φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΓΙΑ ΤΗΝ Ι ΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ (ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΦΕΚ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ

Ο ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΓΙΑ ΤΗΝ Ι ΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ (ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΦΕΚ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Ο ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΓΙΑ ΤΗΝ Ι ΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ (ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΦΕΚ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΑΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 194/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. 3. Kύριο *** *** *** Κοινοποίηση

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 194/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. 3. Kύριο *** *** *** Κοινοποίηση Διαμεσολάβηση 194/2013 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 194/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Ι. Η καταγγελία Προς 1. Τμήμα Υποστήριξης Δημοτικού Συμβουλίου dimotikosymvoulio@cityofathens.gr 2. Διεύθυνση Οδοποιίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 12 Ιουνίου 2015. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 3/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο Περιφερειάρχης Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 12 Ιουνίου 2015. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 3/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο Περιφερειάρχης Κρήτης «Αναρτητέα στο διαδίκτυο» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 12 Ιουνίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ.:74155 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. /νση: Πλατεία Ελευθερίας

Διαβάστε περισσότερα

Πάτρα, 12 /10/2009 Αριθ. Πρωτ.: 18384 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πάτρα, 12 /10/2009 Αριθ. Πρωτ.: 18384 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα, 12 /10/2009 Αριθ. Πρωτ.: 18384 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τµήµα ιοικητικού Προσωπικού Αρµόδιος Υπάλληλος κα Kωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ATTIKHΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ιεύθυνση Οικονοµικών Υπηρεσιών Τµήµα Προµηθειών Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τηλ.: 213 2072469 Fax: 213 2072369 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αρίθµ. Πρωτ. 21602 Αχαρνές,14/03/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Παροχή οδηγιών για την εφαρµογή των διατάξεων (άρθρα 1 11) του ν.3259/2004 που αναφέρονται στη περαίωση εκκρεµών φορολογικών υποθέσεων.

ΘΕΜΑ: Παροχή οδηγιών για την εφαρµογή των διατάξεων (άρθρα 1 11) του ν.3259/2004 που αναφέρονται στη περαίωση εκκρεµών φορολογικών υποθέσεων. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ /ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΜΗΜΑ Β' Ταχ. /νση: Κ. Σερβίας 10 Ταχ. Κώδ.: 10184 Αθήνα Πληροφορίες: Σ. Μπαξεβάνη Κ. Λιάκος Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 03/04/2007 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1835 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 03/04/2007 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1835 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 03/04/2007 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1835 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑ ΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΣΧΟΛ.ΕΤΟΣ 2012-13 -1Ο ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ

1ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑ ΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΣΧΟΛ.ΕΤΟΣ 2012-13 -1Ο ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 1ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑ ΑΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΣΧΟΛ.ΕΤΟΣ 2012-13 -1Ο ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ Οµάδα ερευνητικής εργασίας 1.. ΒούρτσηςΗλίας 2.. ΒράκαςΓεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

στο σχέδιο νόµου «Ρυθµίσεις θεµάτων Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας και άλλες διατάξεις»

στο σχέδιο νόµου «Ρυθµίσεις θεµάτων Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας και άλλες διατάξεις» ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ στο σχέδιο νόµου «Ρυθµίσεις θεµάτων Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας και άλλες διατάξεις» Προς την Βουλή των Ελλήνων ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ι. ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Με τις εισαγόµενες διατάξεις, µε τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΟ ΟΧΗΣ ΚΑΙ. Προϋπολογισµού: 64.288,09 σε ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΟ ΟΧΗΣ ΚΑΙ. Προϋπολογισµού: 64.288,09 σε ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ -- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΙΩΝ /ΝΣΗ ΗΜΟΤΙΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΗΜΟΣ: Αρχανών - Αστερουσίων ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΟ ΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Υ Α Ρ Τ Ε Υ Χ Ο Σ 11 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ. 194.100,00 (χωρίς το Φ.Π.Α.) ΥΠΗΡΕΣΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ - ΑΡ ΕΥΣΗΣ

Ε Υ Α Ρ Τ Ε Υ Χ Ο Σ 11 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ. 194.100,00 (χωρίς το Φ.Π.Α.) ΥΠΗΡΕΣΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ - ΑΡ ΕΥΣΗΣ Ε Υ Α Ρ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η Ι Κ Τ Υ Ω Ν ΥΠΗΡΕΣΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ - ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ: ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΣΥΝΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: ΣΥΝ ΕΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

---------------------------

--------------------------- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήμερα την 3η του μήνα Φεβρουαρίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015 Αθήνα Αριθµ. πρωτ. 26/9/2014 32445/2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ έχοντας υπόψη: 1. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Κατά την υποβολή της δήλωσης στο Γραφείο Κτηματογράφησης θα πρέπει να κατατεθούν υποχρεωτικά τα εξής: ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Συμπληρωμένη και νόµιµα υπογεγραμμένη ήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Ρέθυµνο, 18/09/2015. Αριθ. Πρωτ.: 4851 ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ρέθυµνο, 18/09/2015. Αριθ. Πρωτ.: 4851 ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

122 / 2015, για την ανάθεση σε εργολάβο καθαρισµού της καθαριότητας των

122 / 2015, για την ανάθεση σε εργολάβο καθαρισµού της καθαριότητας των 1 ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Πίνακα Αποδεκτών 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 2310-381080 Φ. 460.2/ 122 / 17363 Σ. 5362 Θεσσαλονίκη, 6 Νοε 2015 ΘΕΜΑ: ηµοσιεύσεις - Ανακοινώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 4/2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΗΝ Ο Ο ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 53, ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ

ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 4/2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΗΝ Ο Ο ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 53, ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 4/2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΗΝ Ο Ο ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 53, ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ Στην Αθήνα σήµερα ευτέρα 03/06/2013 µεταξύ: Α) Του Ν.Π... µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 19/10/15 Τ.Κ. Πόλη: 115 27 Αθήνα Πληροφορίες: Ε. Κορμπάκη Τηλέφωνο: 213-2088715 Fax: 213-2088716 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. /νση: Πλατεία Ελευθερίας Ταχ. Κώδικας :712 01 Πληροφορίες: Χ.Νεονάκη Τηλέφωνα: 2813400357

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ι.Π.Μεσολογγίου, 21-05 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Αριθ.Πρωτ:Φ555/Ζ/ΛΣΤ/2457 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΛΝΩΚΥ-5ΡΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΔΑ: Β4ΛΝΩΚΥ-5ΡΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. Πράξης: 212 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ Της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Νέα Ιωνία, σήµερα ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Διαβάστε περισσότερα

MΕΛΕΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΝΑ ΚΑΤ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Πίστωση 14.760,00 με ΦΠΑ

MΕΛΕΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΝΑ ΚΑΤ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Πίστωση 14.760,00 με ΦΠΑ Κηφισιά, 06-02-2015 Αριθ. πρωτ. 1970/09-02-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ-ΕΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ουρανία Ζιάκα Τηλ. 213 2086657, φαξ 213 2086757

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002700746 2015-04-08

15PROC002700746 2015-04-08 Α Α: 6Σ127Λ7-ΙΩ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕO ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 08/04/2015 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθµ. Πρωτ. Οικ.:74596 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση : Λ. Συγγρού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ Της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ Της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. Πράξης: 111 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ Της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Νέα Ιωνία, σήµερα Παρασκευή 2 ΜΑΪΟΥ 2014 & ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Θέμα: Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Θέμα: Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Μαρούσι, 28-08 - 2009 Αριθ. Πρωτ. 2959 Α. Παπανδρέου 37 151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ Πληροφορίες : Α. Κόπτσης Θ. Νικολόπουλος Τηλέφωνο : 210.34.42.234 210.34.43.605 Fax : 210.34.42.241

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Πρόχειρος Διαγωνισμός για την προμήθεια δύο χιλιάδων οκτακοσίων (2.800) δεσμίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ

ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ & ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. (Τύπος Γ) Για έργα προµηθειών που δηµοπρατούνται µε τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισµού 1

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. (Τύπος Γ) Για έργα προµηθειών που δηµοπρατούνται µε τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισµού 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑ ΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ταχ. ιεύθυνση: Ιωλκού & Αναλήψεως Πληροφορίες : Κ.Χριστοδούλου Τηλ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ορισµοί «Ασφαλιστές»: οι Ασφαλιστές των Lloyd s που έχουν υπογράψει το παρόν Ασφαλιστήριο στο οποίο προσαρτώνται οι παρόντες γενικοί όροι.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΕΛΛΑ ΟΣ 1 ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Άρθρο 1 ΟΡΓΑΝΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΙΑΦΟΡΩΝ 1. Για τον πειθαρχικό έλεγχο και την επίλυση των αθλητικών διαφορών, αρµόδιο όργανο είναι η ικαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 ΣΥΣΤΑΣΗ-ΕΠΩΝΥΜΙΑ-Ε ΡΑ Ιδρύεται σωµατείο µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Β.ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Θεσσαλονίκη 17/12/2013

Ε.Β.ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Θεσσαλονίκη 17/12/2013 Ε.Β.ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Θεσσαλονίκη 17/12/2013 ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Αριθμ. Πρωτ.: 6163 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2013 Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της Ε.Β.Ζ. Α.Ε. Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ.Ο.Υ. ΡΟ ΟΥ δεδοµένης της εκτός λειτουργίας του µηχανογραφικού της συστήµατος

ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ.Ο.Υ. ΡΟ ΟΥ δεδοµένης της εκτός λειτουργίας του µηχανογραφικού της συστήµατος ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ.Ο.Υ. ΡΟ ΟΥ δεδοµένης της εκτός λειτουργίας του µηχανογραφικού της συστήµατος Συνάδελφοι, Ήδη διανύουµε την δεύτερη εβδοµάδα, όπου το µηχανογραφικό σύστηµα της.ο.υ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ. αριθμ 09/2013. Πρόχειρος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός για την Εκποίηση Άχρηστων Βρώσιμων Ελαίων και λιπών. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 25-04-2013

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ. αριθμ 09/2013. Πρόχειρος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός για την Εκποίηση Άχρηστων Βρώσιμων Ελαίων και λιπών. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 25-04-2013 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΟΙΗΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ακαδημίας 27, 4 ος όροφος Τηλέφωνα : 210 3675286 Fax : 210 3615166 URL : www.haf.gr Φύλλα Διακήρυξης : 24 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ. αριθμ

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις όπως αυτές ισχύουν: 1.1 Του Ν. 2286/1995 (Φ.Ε.Κ. 19/Α/1.2.1995) «Προµήθειες του δηµοσίου τοµέα και ρυθµίσεις

Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις όπως αυτές ισχύουν: 1.1 Του Ν. 2286/1995 (Φ.Ε.Κ. 19/Α/1.2.1995) «Προµήθειες του δηµοσίου τοµέα και ρυθµίσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 09/04/2012 ENIAIO TAMEIO ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Αριθ. διακήρυξης: 6/2012 ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ Αριθ.πρωτ: 42925/9-04-2012 Ε.Τ.Α.Α.- ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Α..Α. Β4ΩΗΟΡΕ1-ΖΦ5 ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΥΡ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Χορήγηση επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης και καθορισμός του ύψους, των δικαιούχων, των προϋποθέσεων και της διαδικασίας χορήγησης αυτού».

ΘΕΜΑ: «Χορήγηση επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης και καθορισμός του ύψους, των δικαιούχων, των προϋποθέσεων και της διαδικασίας χορήγησης αυτού». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Α) ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 1.ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Ε.Φ.Κ Δ/ΝΣΗ 33 η ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ 2.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ α)δ/νση ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003307705 2015-11-13

15PROC003307705 2015-11-13 5PROC003307705 205--3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Πληρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΗ: Παράµετροι Αποτελεσµατικότητας των ιαφόρων Εργαλείων ιαχείρισης της Ενεργού Γήρανσης ΤΙΤΛΟΣ:

ΡΑΣΗ: Παράµετροι Αποτελεσµατικότητας των ιαφόρων Εργαλείων ιαχείρισης της Ενεργού Γήρανσης ΤΙΤΛΟΣ: ΡΑΣΗ: ΤΙΤΛΟΣ: 3 Παράµετροι Αποτελεσµατικότητας των ιαφόρων Εργαλείων ιαχείρισης της Ενεργού Γήρανσης ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΟΤΕΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: «Συνθετική έκθεση - µελέτη αναφορικά µε τις

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος 24 / Φεβρουάριος 2014. Ηλεκτρονική Έκδοση ΕΡΓΑΤΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ. www.pim.

Τεύχος 24 / Φεβρουάριος 2014. Ηλεκτρονική Έκδοση ΕΡΓΑΤΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ. www.pim. Τεύχος 24 / Ηλεκτρονική Έκδοση ΕΡΓΑΤΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ Επιχειρησιακές Συμβάσεις www.pim.gr ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ άρθρα Το νέο βιβλίο τροποποίησης ωραρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία αποστολής για δημοσίευση στην εφημερίδα ΝΑΙ ΟΧΙ - 28-09-2006 29-09-2006

Ημερομηνία αποστολής για δημοσίευση στην εφημερίδα ΝΑΙ ΟΧΙ - 28-09-2006 29-09-2006 ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 22/2006 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ B ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ 4ο ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Μουρούζη 4,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 25837 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2082 28 Σεπτεμβρίου 2009 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. οικ. 125494 Καθορισμός διαδικασιών και λεπτομερειών για την εφαρμογή του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Αρ. 3/2014 Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Αρ. 3/2014 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ Ιωάννινα, 13 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΚΟΧ 82.902 / 01 / 2012. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αντίρροπον

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΚΟΧ 82.902 / 01 / 2012. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αντίρροπον Αντίρροπον Αθήνα, 30-7- 2012 Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αριθμ. Πρωτ.: 34 Κωλέττη 30, Τ.Κ 106 82, Αθήνα Τηλ - Fax: 210 3802225 Email: antirropon@yahoo.gr Web: www.antirropon.gr Πληροφορίες: κα Ζερμπίνη

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 21/2013

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 21/2013 Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΕΓΝΑΤΙΑ 127-546 35 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ: 2310/966600 FAX: 2310/212439 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 21/2013 για την προµήθεια δύο βαλβίδων αντεπιστροφής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της µε αριθ. 5 ης /4 Φεβρουαρίου 2009 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Καβάλας Αριθ. Αποφάσεως 92/2009 Θ Ε Μ

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισµός: Αρ. Μελέτης: Μ Ε Λ Ε Τ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΑΠΕ ΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΘΛΟΠΑΙ ΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ Ν.

Προϋπολογισµός: Αρ. Μελέτης: Μ Ε Λ Ε Τ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΑΠΕ ΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΘΛΟΠΑΙ ΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ Ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Έργο: ''ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΑΠΕ ΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΘΛΟΠΑΙ ΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ''

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ 1/2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ ΜΕ ΓΡΑΠΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΝΕΑ (9) ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος του Σύγχρονου ιεπιστηµονικού Τεχνικού Πανεπιστηµίου. H Παιδεία ως θεµελιακής σηµασίας πρωτογενής αναπτυξιακή διαδικασία * 1991

Ο ρόλος του Σύγχρονου ιεπιστηµονικού Τεχνικού Πανεπιστηµίου. H Παιδεία ως θεµελιακής σηµασίας πρωτογενής αναπτυξιακή διαδικασία * 1991 Ο ρόλος του Σύγχρονου ιεπιστηµονικού Τεχνικού Πανεπιστηµίου. H Παιδεία ως θεµελιακής σηµασίας πρωτογενής αναπτυξιακή διαδικασία * 1991 Προλεγόµενα Συνηθίζεται, στις ειδικές επιστηµονικές εκδόσεις των Πανεπιστηµίων

Διαβάστε περισσότερα

4. Το Ν.2362/95 (ΦΕΚ 247/27-11-1995) «Περί ηµοσίου Λογιστικού ελέγχου των δαπανών του κράτους και

4. Το Ν.2362/95 (ΦΕΚ 247/27-11-1995) «Περί ηµοσίου Λογιστικού ελέγχου των δαπανών του κράτους και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----------------------------------------------------- Καλλιθέα:5-11-2014 Ι Ρ Υ Μ Α Αριθ. πρωτ.:15515 ΣΙΒΙΤΑΝΙ ΕΙΟΣ ΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕ5: Παρουσίαση Βασικών Παραµέτρων Α Επιλογής

ΠΕ5: Παρουσίαση Βασικών Παραµέτρων Α Επιλογής ΠΕ5: Παρουσίαση Βασικών Παραµέτρων Α Επιλογής Εισαγωγή Επιλογή Σχεδίου Ανάπτυξης (1/2) Για την προκριθείσα πρώτη επιλογή της περιοχής της «Βιοµηχανικής Ζώνης ραπετσώνας- Κερατσινίου» έχουν διατυπωθεί αρκετές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΩ ΙΚΟΣ ΕΙ ΟΥΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ CPV 90920000-2

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΩ ΙΚΟΣ ΕΙ ΟΥΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ CPV 90920000-2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η.υ.πε. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ιεύθυνση: Τ.Κ. Πόλη: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Σισµάνογλου 45 69100 Κοµοτηνή Mερέτη Ευαγγελία 25313

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑ Α ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 1.

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑ Α ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 1. ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 1. Εισαγωγή ΟΜΑ Α ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Οι υπουργοί του συµβουλίου ECOFIN της 12ης Φεβρουαρίου 2001 κάλεσαν

Διαβάστε περισσότερα

άρθρα ανακοινώσεις Ο σκοπός του περιοδικού... Αντώνης Δεσπότης Διευθύνων Σύμβουλος Νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για το 2014 - σελ.

άρθρα ανακοινώσεις Ο σκοπός του περιοδικού... Αντώνης Δεσπότης Διευθύνων Σύμβουλος Νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για το 2014 - σελ. Τεύχος 33 / Ηλεκτρονική Έκδοση ΕΡΓΑΤΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2014 ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ Ο.Α.Ε.Δ. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ www.pim.gr Ε.Π.Α. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Νέα Σμύρνη, 02-12-2013 Αριθμ. Πρωτ. : 2456

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Νέα Σμύρνη, 02-12-2013 Αριθμ. Πρωτ. : 2456 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Νέα Σμύρνη, 02-12-2013 Αριθμ. Πρωτ. : 2456 ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟY ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Α.Φ.Μ.: 997887336 Ταχ. Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 18 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρυθµιστική Αρχή Ενέργειας

Η Ρυθµιστική Αρχή Ενέργειας Πανεπιστηµίου 69 & Αιόλου, 105 64 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr Αθήνα, 06/12/2005 Προς: ΕΣΜΗΕ Α.Ε., κ. Ι. Θεοδωρακόπουλο, ιευθύνοντα Σύµβουλο Θέµα: Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

Νόµος 1418 της 28/29.2.84. ηµόσια έργα και ρυθµίσεις συναφών θεµάτων. (Α' 23).

Νόµος 1418 της 28/29.2.84. ηµόσια έργα και ρυθµίσεις συναφών θεµάτων. (Α' 23). Νόµος 1418 της 28/29.2.84. ηµόσια έργα και ρυθµίσεις συναφών θεµάτων. (Α' 23). ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:Σύµφωνα µε το άρθρο 29 του Π.. 265 της 17.6/1.7.91, ΦΕΚ Α 99: "Οι διατάξεις του νόµου 1418/1984 και των σε εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ «Κωδικοποίηση σε ενιαίο κείµενο των διατάξεων της κείµενης νοµοθεσίας που αφορούν το Υπαίθριο Εµπόριο»

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ «Κωδικοποίηση σε ενιαίο κείµενο των διατάξεων της κείµενης νοµοθεσίας που αφορούν το Υπαίθριο Εµπόριο» ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ «Κωδικοποίηση σε ενιαίο κείµενο των διατάξεων της κείµενης νοµοθεσίας που αφορούν το Υπαίθριο Εµπόριο» 1. Σύµφωνα µε τον ισχύοντα Νόµο 3133/2003, οι διατάξεις τυπικών νόµων

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 25 / 07 / 2012. Αριθμ. Πρωτ. Βαθμός Προτ/τας Γ30/565 Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Π Ρ Ο Θ Ε Σ Μ Ι Α

Αθήνα 25 / 07 / 2012. Αριθμ. Πρωτ. Βαθμός Προτ/τας Γ30/565 Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Π Ρ Ο Θ Ε Σ Μ Ι Α Αθήνα 25 / 07 / 2012 Αριθμ. Πρωτ. Βαθμός Προτ/τας Γ30/565 Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Π Ρ Ο Θ Ε Σ Μ Ι Α Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ:ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Ταχ.Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΣΑ

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΣΑ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ Είδος: ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Αριθμός: 131 Έτος: 2003 ΦΕΚ: Α 116 20030516 Τέθηκε σε ισχύ: 17.01.2002 Ημ.Υπογραφής: 30.04.2003 Τίτλος Προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΙ6ΩΞΜ-3Ο5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου. Κατάστηµα του ήµου Πολυγύρου, συvήλθε σε τακτική συvεδρίαση η Οικονοµική Επιτρoπή

ΑΔΑ: ΒΕΙ6ΩΞΜ-3Ο5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου. Κατάστηµα του ήµου Πολυγύρου, συvήλθε σε τακτική συvεδρίαση η Οικονοµική Επιτρoπή 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ταχ. Δ/νση : Πολυτεχνείου 50 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ Πληροφορίες : Ψαθά Κωνσταντία Τηλέφωνο : 23713-50738

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-4857719 ΦΑΞ: E mail:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-4857719 ΦΑΞ: E mail: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----------------------------------------------------- Καλλιθέα: 20-10-2015 Ι Δ Ρ Υ Μ Α Αριθ. πρωτ.: 13194 ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΟΥ «ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Δ.ΝΑΟΥΣΑΣ» ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/ 2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/ 2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ. Κώδικας : 117 41 Αθήνα Πληροφορίες : Κλειώ Καραβάνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ ΝΟΜΟΣ Ω ΕΝΗΣΟΥ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης Αριθµός: 24 / 01-08-2011 Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (Πλατεία Ελευθερίας 1), σήµερα ευτέρα, 1 η Αυγούστου 2011 και ώρα 10:00 π.µ., συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 6/11/2015 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 47006 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Έχοντας λάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ» Α.Τ.Ε.Ι ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ» ΣΠΟΥ ΑΣΤΡΙΑ: ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Α.Μ.:6515

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2013

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2013 Συντονιστικής Επιτροπής ( Σ) ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΑ ΕΛΛΑ ΟΣ --- Αγαπητοί Πρόεδροι των ΛΕΑ ΕΛΛΑ ΟΣ, Αγαπητοί συνάδελφοι µέλη των ΛΕΑ που συµµετέχετε στην 14 η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ της Νάξου και τυπικά στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Σελίδα 1 από 17 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Σελίδα 1 από 17 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ:..1η/2015.. ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 27ης-1-2015 Οικονοµική Επιτροπή Ταχ. /νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. ιάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..14/2015.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε ΡΑ: Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα 10434 210 88 14 922 210 88 15 393 info@omed.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη 54626 2310 517 128 2310 517 119 Προς: 1. Πανελλήνια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΙΓΟΝ. ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις για την εφαρμογή των διατάξεων άρθρου 8 ν. 3610/2007

ΕΠΕΙΓΟΝ. ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις για την εφαρμογή των διατάξεων άρθρου 8 ν. 3610/2007 ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 3 Απριλίου 2008 ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Αριθ.Πρωτ.: 1040228/645/Α0012 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛ 1070 ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΑ ΙΚΗ Σ.Σ.Ε. Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Εργαζοµένων στα Καταστήµατα Πώλησης Προϊόντων Κρέατος κάθε είδους όλης της χώρας

ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΑ ΙΚΗ Σ.Σ.Ε. Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Εργαζοµένων στα Καταστήµατα Πώλησης Προϊόντων Κρέατος κάθε είδους όλης της χώρας ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΑ ΙΚΗ Σ.Σ.Ε Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Εργαζοµένων στα Καταστήµατα Πώλησης Προϊόντων Κρέατος κάθε είδους όλης της χώρας (Πράξη κατάθεσης Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Στην Αθήνα σήμερα την ημέρα μεταξύ: 1. Του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων» που εδρεύει στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και έχει τις διοικητικές του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Άρθρο 1: Ιδρύεται στην Αθήνα επιστηµονικό Σωµατείο ιατρών µε την επωνυµία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" µε έδρα την Αθήνα, που διέπεται από το σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

Της από 27/2/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 6/27-2-2015 Αριθ.

Της από 27/2/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 6/27-2-2015 Αριθ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 27/2/ 215 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 6/27-2-215 Αριθ. Απόφασης: 82/215 Στη Ρόδο σήµερα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι Αρθρο 1 Αντικείμενο κανονισμού Ο παρών κανονισμός περιέχει τους όρους και τις προϋποθέσεις υδροδότησης των υδροληπτών από τα Δημοτικά δίκτυα ύδρευσης και καθορίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 4079 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 103 31 Ιανουαρίου 2012 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. αποφ. 57/2012 Έγκριση του Κώδικα Διαχείρισης του Ελληνικού Συ στήματος Μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘ. ΥΓ3/89292 (ΦΕΚ Β

ΑΡΙΘ. ΥΓ3/89292 (ΦΕΚ Β ΑΡΙΘ. ΥΓ3/89292 (ΦΕΚ Β 1973/31.12.2003) Εναρµόνιση της ελληνικής νοµοθεσίας προς την αντίστοιχη κοινοτική σύµφωνα µε την Ο ΗΓΙΑ 2001/20/ΕΚ της 4ης Απριλίου 2001 "για την προσέγγιση των νοµοθετικών, κανονιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ.: 2831040157 FAX: 2831040149 e-mail: info@kedir.gr

ΤΗΛ.: 2831040157 FAX: 2831040149 e-mail: info@kedir.gr Κ.Ε. Η.Ρ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αρκαδίου 50 74 100, Ρέθυµνο ΤΗΛ.: 2831040157 FAX: 2831040149 e-mail: info@kedir.gr Ρέθυµνο 9/10/2015 Αρ. πρωτ.: 1.255 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 01/2015 για

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002732847 2015-04-27

15PROC002732847 2015-04-27 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΟΥ Σάµος, 27-04-2015 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ.Πρωτ.οικ.: 23367/1856 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 396

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 396 1 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ- ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/12/2014 με αριθμ. 31 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

(2000-2004) (Dalin,1998) (Fullan,1991,1993,Levin,1976,Ravitch,2000,Rogers, 1995, Sarason,1982,1990).

(2000-2004) (Dalin,1998) (Fullan,1991,1993,Levin,1976,Ravitch,2000,Rogers, 1995, Sarason,1982,1990). ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ: Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (2000-2004) Χρίστος ούκας,σύµβουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Αρετή- ήµητρα ούκα,msc Ανάπτυξης- Σχεδιασµού Εκπαιδευτικών Μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ «για τη δίκαιη δίκη και την αντιµετώπιση φαινοµένων αρνησιδικίας» Α. ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ «για τη δίκαιη δίκη και την αντιµετώπιση φαινοµένων αρνησιδικίας» Α. ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ «για τη δίκαιη δίκη και την αντιµετώπιση φαινοµένων αρνησιδικίας» Α. ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Το Σύνταγµα προβλέπει το δικαίωµα κάθε πολίτη ακρόασής του ενώπιον του αρµόδιου ικαστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Use of this document is subject to the agreed Terms and Conditions and it is protected by digitally embedded signatures against unauthorized use

Use of this document is subject to the agreed Terms and Conditions and it is protected by digitally embedded signatures against unauthorized use Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4165, 6.6.2008 Ν. 31(Ι)/2008 Ο περί Αναγνώρισης των Επαγγελµατικών Προσόντων Νόµος του 2008 εκδίδεται µε δηµοσίευση στην Επίσηµη Εφηµερίδα της Κυπριακής ηµοκρατίας σύµφωνα µε το Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (Φ.Ε.Κ. 1789/12.11.2010 τεύχος B)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (Φ.Ε.Κ. 1789/12.11.2010 τεύχος B) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ 02/10/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.:31830/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Δ/ΝΣΗ : Ποιότητα Ζωής, Καθαριότητας & Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Προϋπολογισμός: 2.925.000 Ευρώ (με Φ.Π.Α. 23

Διαβάστε περισσότερα