ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. m² 400 ΕΚΤΥΠΩΣΗ LASER ΣΕ ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΤΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ) Πληροφορίες: Α.Β. ΒΟΚΟΛΟΥ. Τηλέφωνο : Fax : ΜΟΝ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. m² 400 ΕΚΤΥΠΩΣΗ LASER ΣΕ ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΤΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ) Πληροφορίες: Α.Β. ΒΟΚΟΛΟΥ. Τηλέφωνο : 210-5293379 Fax : 210-5234230 ΜΟΝ."

Transcript

1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Πληροφορίες: Α.Β. ΒΟΚΟΛΟΥ Τηλέφωνο : Fax : ΜΟΝ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η- Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Η m² 400 ΕΚΤΥΠΩΣΗ LASER ΣΕ ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΤΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ) ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΩΡΑ : ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΕΡΓΑΣΙΑ: ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ HM/NIA YΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: ΩΡΑ : Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε : Α.Β. ΒΟΚΟΛΟΥ, Τηλ

2 ΑΘΗΝΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1. ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : 90092/ Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) Α.Ε. προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της σε Προμήθεια υλικών και συγκεκριμένα την εκτύπωση φωτογραφιών μεγάλων διαστάσεων για διακόσμηση και προβολή της ΔΕΗ, προκηρύσσει μειοδοτικό διαγωνισμό και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορά, σε σφραγισμένο φάκελο, το αργότερο μέχρι την 9 η Οκτωβρίου 2009 και ώρα 1Ο:15, στη διεύθυνση ΔΕΗ Α.Ε., Διεύθυνση Επικοινωνίας, Χαλκοκονδύλη 32, Αθήνα (6 ος όροφος Γραφείο 605), με την ένδειξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΗ Αρ / ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ. ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ. 2. ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ο Διαγωνισμός διέπεται από την Ελληνική Νομοθεσία η οποία εφαρμόζεται γενικώς σε όλες τις σχέσεις μεταξύ ΔΕΗ και προσφερόντων ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Οποιαδήποτε αντιδικία θα υπόκειται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας. 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η Δ.Ε.Η Α.Ε. προκειμένου να καλύψει τις συνεχείς ανάγκες της για διακόσμηση και προβολή σε φωτογραφικό υλικό και μάλιστα σε εύλογο χρονικό διάστημα αποφάσισε την προκήρυξη του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της υπόψη εργασίας. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η Δ.Ε.Η Α.Ε. μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει άριστες εκτυπώσεις φωτογραφιών και οι απαιτήσεις της είναι υψηλές,συγχρόνως να ληφθεί υπόψη ότι οι χρόνοι παραγωγής είναι εξαιρετικά πιεστικοί, γι αυτό απαιτείται μεγάλη εμπειρία στην εκτύπωση παρομοίων φωτογραφιών. Τι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο ανάδοχος που θα επιλεγεί θα πρέπει να αντιμετωπίζει την Επιχείρηση κατά προτεραιότητα λόγω του μεγέθους της Επιχείρησης και των πολλών έκτακτων αναγκών σε τέτοιου είδους εργασίες. Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή που θα αποτελείται από στελέχη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας.

3 4. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Μέσα στο φάκελο προσφοράς τοποθετούνται όλα τα σχετικά με την προσφορά στοιχεία σε δύο (2) ξεχωριστούς σφραγισμένους φακέλους και ειδικότερα ως εξής : ΦΑΚΕΛΟΣ Α - Δικαιολογητικά Συμμετοχής α) Υπεύθυνη δήλωση του προσφέροντος δεόντως υπογεγραμμένη για την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας πρόσκλησης. β) Κατάλογος μεγάλων εταιριών στις οποίες έχουν παρασχεθεί παρόμοιες υπηρεσίες. γ) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86, ότι ο υποψήφιος ανάδοχος δεν είναι βουλευτής. Η δήλωση για την Α.Ε. θα γίνεται από μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας, για τις ΕΠΕ από τον διαχειριστή, για τις ΟΕ και ΕΕ από τα ομόρρυθμα μέλη και για τα φυσικά πρόσωπα από αυτά τα ίδια. ε) Υπεύθυνη δήλωση του προσφέροντος δεόντως υπογεγραμμένη ότι μετά την έγγραφη παραγγελία από τη ΔΕ δέχεται να παραδώσει τις φωτογραφίες εντός του χρονικού διαστήματος που θα ορίσει η ΔΕ στ) Προσκόμιση δείγματος (φωτογραφία σύμφωνα με την προδιαγραφή διαστάσεων 0,50 Χ 0,70) ΦΑΚΕΛΟΣ Β Οικονομική Προσφορά Ο φάκελος Β θα πρέπει εμφανώς να φέρει την ένδειξη ότι περιέχει οικονομικά στοιχεία Η Οικονομική προσφορά θα πρέπει να είναι δεόντως υπογεγραμμένη από το νόμιμο εκπρόσωπο του προσφέροντος. Η Οικονομική προσφορά θα πρέπει να υποβληθεί ανά m². Η ΔΕΗ Α.Ε. έχει το δικαίωμα να αναθέσει την εν λόγω εργασία σε περισσότερους από έναν αναδόχους.. Όλα τα στοιχεία που θα υποβληθούν στο διαγωνισμό θα είναι συντεταγμένα στην Ελληνική γλώσσα ή τα έγγραφα των αλλοδαπών επιχειρήσεων στη γλώσσα της χώρας έκδοσης και θα συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση. Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές Προσθήκες, τροποποιήσεις ή επιφυλάξεις των διαγωνιζομένων επί των όρων που περιλαμβάνονται στην παρούσα δεν γίνονται δεκτές και προσφορές που περιλαμβάνουν τέτοιες διαφοροποιήσεις αποκλείονται του διαγωνισμού.

4 5. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει παρουσία εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων των εταιρειών που έχουν παραλάβει τα τεύχη του διαγωνισμού και έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα την προσφορά τους, εφ όσον το επιθυμούν και μόνο αυτοί. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την 9 η Χαλκοκονδύλη 28, Ημιώροφος και ώρα 10:15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009, στην αίθουσα «ΞΕΝΙΑ», Η αποσφράγιση θα γίνει σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία : H Επιτροπή Αποσφράγισης θα αποσφραγίσει τον φάκελο της προσφοράς που εμπεριέχει τους φακέλους Α, Β και θα τους προσυπογράψει. Στη συνέχεια, παρόντων των εκπροσώπων των συμμετεχουσών εταιρειών, θα αποσφραγίσει τον φάκελο Α ώρα 10:15 και θα ελέγξει τη πληρότητα των υποβληθέντων δικαιολογητικών, βάσει των απαιτήσεων του Διαγωνισμού. Στις την ίδια ημέρα θα ακολουθήσει η αποσφράγιση του Β φακέλου με την παρουσία εκπροσώπων των εταιρειών. Για όσες εταιρίες γίνουν δεκτές οι προσφορές μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων επί του Φακέλου Α, ακολουθεί η αποσφράγιση του φακέλου Β. Για όσες εταιρίες απορριφθούν στην αξιολόγηση του φακέλου Α λόγω ελλιπών δικαιολογητικών, θα επιστραφεί χωρίς να ανοιχθεί ο φάκελος Β που περιέχει την οικονομική προσφορά. Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές. Εάν υποβληθούν απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Σε κάθε περίπτωση που κατά τη διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής προκύψουν απορρίψεις προσφορών για οποιονδήποτε λόγο, η αρμόδια επιτροπή συντάσσει πρακτικό, στο οποίο τεκμηριώνει την απόρριψη. 6. ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η Παροχή των Υπηρεσιών θα είναι για ένα έτος ή μέχρι εξαντλήσεως του σχετικού προϋπολογισμού, με δικαίωμα της ΔΕΗ Α.Ε. να ζητήσει παράταση για ένα ακόμα έτος με τους ίδιους όρους αμοιβής.h Διεύθυνση Επικοινωνίας θα ενημερώσει την εταιρεία και θα υπογράφεται αντίστοιχη συμπληρωματική σύμβαση, μετά από έγκριση της ΔΕ. 7.ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Η ΔΕ θα ενημερώνει τον ανάδοχο εγγράφως για την παραγγελία και αυτός υποχρεούται να παραδίδει τις φωτογραφίες στο διάστημα και στο σημείο (ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 57 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΗ) που θα του υποδεικνύει η ΔΕ.

5 8. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η τιμολόγηση των Υπηρεσιών θα γίνεται ανά εργασία και το σχετικό τιμολόγιο θα είναι πιστοποιημένο ως προς την καλή εκτέλεση των εργασιών από τον αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕ. Οι πληρωμές θα γίνονται την 20 η ημέρα του μεθεπόμενου μήνα από το μήνα έκδοσης και υποβολής του τιμολογίου ή τυχόν άλλων εγγράφων που προβλέπονται από το νόμο. 9. ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΛΙΚΩΝ Η ΔΕΗ Α.Ε. έχει το δικαίωμα να αναθέσει μέρος των αναφερόμενων m² σε πάνω από έναν αναδόχους. 10. ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Κατά την παραλαβή των φωτογραφιών η ΔΕΗ θα κάνει δειγματοληπτικό έλεγχο ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό για αυτές. 11. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ Η ΔΕΗ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, να τροποποιήσει, να αναθέσει μέρος των αναφερόμενων m² στο άρθρο 3 ανωτέρω υπηρεσιών ή να αναβάλει το Διαγωνισμό για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς υποχρέωση έναντι παντός. Σε περίπτωση ανάθεσης σε κοινοπραξία ή όμιλο επιχειρήσεων αυτές υποχρεούνται προ της σύμβασης να περιβληθούν τον τύπο της κοινοπραξίας του άρθρου 2 του ΠΔ 186/92, ως ισχύει. ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Διεύθυνση Επικοινωνίας, τηλ.: , fax.: