SHOUD 9 "Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SHOUD 9 "Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe"

Transcript

1 TO ΥΛΙΚΟ του ΠΟΡΦΥΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Η Σειρά e2012 SHOUD 9 "Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 5 Μαΐου < Εγώ Ειµί Αυτό που Εγώ Ειµί, Adamus της Κυρίαρχης Περιοχής. Καλωσορίσατε σε αυτήν την συνάντηση, αγαπητοί Shaumbra. (Το µεγαλύτερο µέρος του ακροατηρίου φορά µπλούζες µε παράξενους χαρακτήρες που, όταν διπλώνονται, φανερώνεται µια χυδαία φράση. Όταν ο Adamus αρχίζει, τα µέλη του ακροατηρίου σηκώνονται και του δείχνουν τις µπλούζες τους.) Πρόκειται να κρατήσω τα µάτια µου κλειστά για το υπόλοιπο αυτού του Shoud! (πολλά γέλια από το ακροατήριο και τον Adamus,ο Sart κραυγάζει"το πιάσαµε ναι!") Μόνο εδώ! Μόνο µε τους Shaumbra! Γιατί µου δείχνετε τα στήθη σας;! (γέλιο) Δεν καταλαβαίνω. Μερικά από των ανδρών είναι µεγαλύτερα από των γυναικών! Καταπληκτικό. Θα µπορούσα... ω!, µακριά από αυτό! (περισσότερο γέλιο) Λοιπόν πειράζετε τον δάσκαλο σήµερα! (γέλιο) πρόκειται να είναι ένα µακρύυυυυ Shoud. Ένα µακρύυυυυ Shoud. Τι νοµίζετε ότι σκέφτονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ακούνε σε όλο τον κόσµο ; Γέλιο, γέλιο, γέλιο. Κραυγές, επιδοκιµασίες. Θέλει κανείς να εξηγήσει το νόηµα αυτών των λόγων; Ναι; (µιλώντας στον Sart) Ο υποκινητής. Ο δηµιουργός. Ο δράστης. Ναι, και το νόηµα είναι; SART: Τους είπα να µην το κάνουν (γέλιο) LINDA: Χοαα!,Χοαα!, Χοαα!, Χοαα!. (του φέρνει το µικρόφωνο) ADAMUS: ναι. SART: Τους είπα να µην το κάνουν.

2 ADAMUS: Και ξέρετε ότι... ξέρετε, το ψέµα δεν είναι καλό για σας. SART: Είµαι καλός σε αυτό εν τούτοις. ADAMUS: Και το να λες ψέµατα στον Adamus είναι ακόµα χειρότερο. SART: Εεεε!, αυτό σηµαίνει αγάπη και συµπάθεια (πολλά γέλια) ADAMUS: Ουχ-ουχ-ουχ. Και έτσι λοιπόν αγαπάς τον εαυτό σου; Αυτή είναι η ευσπλαχνία για τον εαυτό σου;! SART: Ευχαριστώ, συµµορίτη! ADAMUS: Καλά, αυτό είναι κάτι πρώτο σε οποιαδήποτε από τα σχολεία µου ή τις τάξεις (γέλιο) είχα σπουδαστές να κοιµούνται. Aχ!, είχα µερικούς που µου έδιναν λουλούδια (κάποια του δίνει λουλούδια,το ακροατήριο αποκρίνεται "Aαααα" και ο Adamus της δίνει ένα φιλί) Και εγώ και αυτή πρόκειται να πάµε στο πίσω δωµάτιο για το υπόλοιπο του Shoud. Που είναι το κρασί, απολύτως. Αυτό είναι το πρώτο, και θέλω να ξέρετε ότι οι άλλοι Αναληφθέντες Δάσκαλοι που είναι εδώ µε µας γέλασαν πολύ περισσότερο από σας (γέλιο) Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. Ναι. Μόνο εδώ. Α!, εάν θα θέλατε αγαπητή µου. (δίνει τα λουλούδια στη Linda) LINDA: Σας ευχαριστώ. Θα βρούµε ένα σπίτι για αυτά. ADAMUS: A! το άξιζα. Επρόκειτο να αρχίσω µε ένα αυστηρό µήνυµα (γέλιο)πώς θα µπορούσα τώρα; (κάποιος φωνάζει "Ω! όχι!") (ο Adamus προσπαθεί να ανασυνταχθεί, έπειτα κρυφογελά πάλι, περισσότερο γέλιο) Ίσως θα επιστρέψουµε στην αναπνοή. Θα ξαναπαίξουµε την µουσική (γέλιο)

3 Επρόκειτο να ανοίξω µε τις λέξεις... µε τις λέξεις που θα έλεγαν "Υποθέτω εάν είστε εδώ" - επρόκειτο να ήµουν πολύ δραµατικός, κάπως ποιητικός για αυτό - "Υποθέτω εάν είστε εδώ, εάν παρακολουθείτε ή εάν το διαβάζετε αυτό, είναι επειδή είστε έτοιµοι για την Φώτιση." (το ακροατήριο ενθαρρύνει και επιδοκιµάζει) Το όµορφο άνοιγµά µου! Το αξίζω. Το αξίζω. Επρόκειτο να είµαι κάπως πάρα πολύ σοβαρός σήµερα. A! ναι. Αλλά πράγµατι υποθέτω ότι εάν είστε εδώ, εάν παρακολουθείτε ή ακούτε, είναι επειδή αυτή πρόκειται να είναι η τελευταία διάρκεια ζωής σας σε αυτόν τον πλανήτη (το ακροατήριο αποκρίνεται "ναι!") Ω!, αυτό ήταν κάτι από την καρδιά ναι! Και εάν µια αγγελική ύπαρξη ερχόταν µέχρι εσάς και έλεγε, "David, νοµίζω ότι χρειάζεστε µια άλλη διάρκεια ζωής," τι θα λέγατε σε αυτήν την ύπαρξη; DAVID: Χέστηκα! ADAMUS: Το έχετε ακριβώς στο πουκάµισό σας! (γέλιο) Ακριβώς εκεί. Ναι. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Η Φώτισή Σας Υποθέτω ότι αφού είστε εδώ είστε απολύτως σοβαροί µε την Φώτισή σας. Απολύτως, µέχρι του σηµείου όπου είναι το µόνο πράγµα. Είναι το πράγµα. Γιατί; επειδή ξοδέψατε πολλές, πολλές ζωές σε αυτό το κυνήγι του κουνελιού. Έχετε µελετήσει τόσο πολύ, θυσιαστήκατε τόσο πολύ, υποφέρατε τόσο πολύ, και τώρα είπατε, "Αυτό είναι. Αυτό είναι." Θίγω αυτό το θέµα καθώς αρχίζουµε - σοβαρό σηµείο καθώς αρχίζουµε - επειδή έπειτα θεωρείτε οι ίδιοι ότι όλα όσα συµβαίνουν στη ζωή σας την στιγµή αυτή - όλα - όλα κατευθύνονται προς αυτό. Κάνατε µια συνειδητή επιλογή. Κάνατε µια πολύ σαφή επιλογή. Διαφορετικά, δεν θα ήσασταν εδώ. Θα είχατε µείνει λίγο πίσω. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) προσπαθώ να είµαι τόσο σοβαρός! Με συγχωρείτε κύριε, έχετε ένα ζωύφιο στα χείλη σας (γέλιο µιλά σε µια γυναίκα µε ένα σοµπρέρο και ένα κολληµένο µουστάκι) Πώς µπορώ να είµαι σοβαρός - αγαπητέ Θεέ, πώς; - µε όλα αυτά;! Υποθέτω ότι µε αυτήν τη συνειδητή επιλογή σας για την Φώτιση ότι όλα τώρα όσα συµβαίνουν στη ζωή σας εστιάζονται σε αυτό. Κάθε γεγονός αφορά την Φώτιση. Όλα όσα συµβαίνουν - εσείς µπορεί

4 να µην τα αρέσετε όλα, επειδή πολλά πράγµατα που συµβαίνουν αφορούν το καθάρισµα και τις αλλαγές - αλλά όλα όσα συµβαίνουν είναι όλα όσα διοχετεύονται σε αυτήν την Φώτιση. Ξέρω ότι τόσο συχνά αναρωτιέστε "Τί συµβαίνει; Γιατί δεν φαίνεται να µπορώ να το καταλάβω όλο αυτό; Γιατί συµβαίνει να έχω αυτές τις διακυµάνσεις;" Αγαπητοί µου φίλοι, όλα αφορούν την Φώτιση. Όλα. Όλα. Δεν χρειάζεται καν να υποβάλετε ερωτήσεις για το γιατί αυτό συµβαίνει ή γιατί το άλλο συµβαίνει. Αφορούν την Φώτισή σας. Τώρα, αυτό ξεσηκώνει πολλές ερωτήσεις - τι είναι Φώτιση; - και δυστυχώς, υπάρχει πολλή σύγχυση για αυτό. Τι είναι ανάληψη; Πολλή σύγχυση. Αλλά απλά ας πούµε ότι είναι η ενσωµάτωση του εαυτού σας, της θεϊκότητας, των πτυχών σας, επαναφέροντάς τες µαζί κάθε µέρος και κοµµάτι σας στο φυσικό σώµα σε αυτήν την διάρκεια ζωής. Τώρα, είτε αφήνετε έπειτα το σώµα ή µένετε και απολαµβάνετε πραγµατικά, είναι κάτι που θα δείτε εσείς. Είναι µια απόφαση που δεν µπορώ να πάρω για σας. Δεν θέλω καν να σας προγυµνάσω µε τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αλλά σε εκείνη την στιγµή της φώτισης θα ξέρετε. Θα ξέρετε. Δεν υπάρχει καµία ανάγκη να φοβάστε. Είναι ίσως η µεγαλύτερη επιλογή που θα κάνετε ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε την αναχώρηση από το φυσικό σώµα. Όπως έχω πει πριν, το έχετε κάνει πολλές, πολλές φορές πριν. Πολύ εύκολο. Είναι δύσκολο ακόµη και να προσδοκάτε το πως περίπου πρόκειται να είναι η ανθρώπινη ζωή σε µια φωτισµένη κατάσταση, και ξέρω ότι συλλογίζεστε σε αυτό. Σκέφτεστε για αυτό - "Πώς πρόκειται να είναι το να είσαι φωτισµένος και φυσικός;" - αλλά την στιγµή αυτή, τουλάχιστον σε αυτήν την στιγµή, το µυαλό δεν µπορεί να φανταστεί καν. Δεν µπορείτε καν. Μπορείτε να φανταστείτε, µε αυτό που θα λέγατε, µέσω του δηµιουργικού σας, µέσω της καρδιάς σας, µέσω των αισθηµάτων σας. Αλλά το µυαλό δεν µπορεί καν να φανταστεί. Λοιπόν αυτό που συµβαίνει είναι ότι το µυαλό, η ανθρώπινη πλευρά, κατόπιν αρχίζει, αρχίζει, αρχίζει να οπισθοχωρεί. Αγαπητοί µου φίλοι, δεν µπορείτε να οπισθοχωρήσετε από αυτό. Δεν µπορείτε πραγµατικά. Κάνατε µια πολύ συνειδητή επιλογή. Όλα είναι σε κίνηση. Με αυτό ξέρετε τώρα, ότι δεν θα µπορούσατε να επιστρέψετε στο να είστε κοιµισµένοι. Δεν θα µπορούσατε. Και έχετε προσπαθήσει, και έχετε προσπαθήσει, αλλά δεν µπορείτε. Ξέρετε πάρα πολύ. Γνωρίζετε πάρα πολύ τώρα. Μπορείτε να χρονοτριβήσετε. Μπορείτε να αποσπάσετε τον εαυτό σας, πράγµα στο οποίο πάτε να γίνετε εµπειρογνώµονας στο να το κάνετε. Ή µπορείτε απλά να πάρετε εκείνη την βαθιά αναπνοή, να µην έχετε κανέναν φόβο.

5 Αγαπητοί µου φίλοι, είπα σε ένα πρόσφατο Shoud, είπα - είτε είναι πέντε, είτε είναι χίλια, δεν έχει σηµασία - αλλά µόλις µερικά όντα, άνθρωποι, που µένουν στο φυσικό σώµα σε κατάσταση φώτισης θα κάνουν µια καταπληκτική διαφορά όχι µόνο σε αυτήν την Γη, αλλά σε όλες τις σφαίρες. Δεν είναι εύκολο. Απολύτως όχι. Ενέργειες που Μπαίνουν Οι ενέργειες είναι πολύ έντονες την στιγµή αυτή. Το αισθάνεστε από παντού. Και για να προσθέσω σε όλο αυτό - µια µικρή βόµβα πρόκειται να ρίξω εδώ, ναι, οι ενέργειες είναι πολύ έντονες, είναι είκοσι-δώδεκα, φυσικά, το αλλά για να προσθέσω σε όλο αυτό, αρχικά στις 10 Μαΐου ένα εντελώς νέο κύµα ενέργειας πρόκειται να µπεί, και πρόκειται να διαρκέσει για µια εβδοµάδα. Θα είναι ακραία έντονο. Έχετε περάσει από µερικές από αυτές τις ενέργειες πριν, ξέρω ότι µπορείτε να περάστε µέσα από αυτές πάλι, αλλά είναι εξαιρετικά έντονες ενέργειες για µια εβδοµάδα. Το ενδιαφέρον πράγµα για αυτές τις ενέργειες είναι - δεν είναι ηλιακά κύµατα, δεν είναι ηλεκτροµαγνητικά κύµατα, απλά πέστε ότι αυτές είναι αληθινά διαδιαστατικοί βοµβαρδισµοί ενέργειας επάνω σε αυτόν τον πλανήτη - όταν φθάσουν, πρόκειται να πάνε βαθιά στη Γη, και πρόκειται να απελευθερώσουν κάτι από τη γη. Παλαιά ενέργεια. Παλαιά κολληµένη ιστορία (µερικοί στο ακροατήριο βογκάνε) Λοιπόν φανταστείτε αυτό το τροµε -... ω!, δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε! (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Πρόκειται απλά να συνειδητοποιείστε. Φανταστείτε αυτές τις έντονες ενέργειες που µπαίνουν, να συγκρούονται µε την κολληµένη ενέργεια στη Γη. Φανταστείτε τι πρόκειται να συµβεί (κάποιος λέει "σεισµοί" κάποιος άλλος λέει "Αλλαγές στην Γη") Χµµµ. Όχι αναγκασ -... ενδεχοµένως, ενδεχοµένως. Ένταση στο φυσικό σας σώµα, που αρχίζει περίπου σε µια εβδοµάδα. Τι πρόκειται να κάνετε; (το ακροατήριο λέει "Αναπνοή") MARTY: Μην πηγαίνετε για αλεξιπτωτισµό ελευθέρας πτώσεως. ADAMUS: Ναι, µην πηγαίνετε για αλεξιπτωτισµό ελευθέρας πτώσεως! (καγχασµός) Ωραία. Ωραία. Το Mofo είναι στο προσκήνιο σήµερα. Ναι. Ή... ή ίσως... (κάποιος λέει "ποτό")να πάτε για ελευθέρα πτώση µε αλεξίπτωτα. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus και γέλιο ακροατηρίου) Λένε για ποτό, ναι. Ίσως είναι καιρός να βγείτε από οποιοδήποτε είδος κρυψίµατος. Ίσως είναι ιδιαίτερη στιγµή να πάτε για ελευθέρα πτώση µε αλεξίπτωτα ή να κάνετε κάτι λίγο τρελλό, κάτι που ξεπερνά το µυαλό σας.

6 Τώρα πρόκειται να το αισθανθείτε πραγµατικά στο σώµα σας. Πρόκειται να το αισθανθείτε ολόγυρά σας. Οι άλλοι άνθρωποι µπορεί, µπορεί όχι. Η γη, και µπορεί αυτό να οδηγήσει σε πράγµατα όπως οι σεισµοί, ηφαίστεια. Όχι απαραιτήτως. Όχι απαραιτήτως, αλλά θα µπορούσε, όταν έχετε αυτό το ογκώδες επίπεδο ενέργειας να µπαίνει. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δείτε, όταν θα µαζευτούµε πάλι έπειτα στο επόµενο Shoud µας, το ποιά ήταν η επίδραση. Υπάρχει µια µεταφορά ή µια αναλογία σε αυτό επίσης. Καθώς αυτές οι ενέργειες µπαίνουν και χτυπούν τη γη, πρόκειται επίσης να χτυπήσουν το φυσικό σώµα σας. Πώς είναι το φυσικό σώµα σας την στιγµή αυτή; (το ακροατήριο γκρινιάζει λίγο) Χµµµµµµ. Χµµµµµ. Λίγο επώδυνο. Λίγος πόνος ίσως. Λίγο αποπροσανατολισµένο. Λοιπόν τι τότε; αναπνέετε. Γειωθείτε. Αγαπάτε εκείνο το σώµα. Θρέψτε το σώµα (κάποιος λέει "Ναι!!!!") Ναι. Θρέψτε εκείνο το σώµα πάλι. Όχι καιρός για πράγµατα που καταχρώνται το σώµα. Όχι καιρός να νοµίζετε ότι πρέπει να χάσετε πολύ βάρος µε το να λιµοκτονήσετε. Φάτε. Φάτε µε την καρδιά σας. Ναι. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Λοιπόν, αγαπητοί µου φίλοι, ακριβώς µε τεντωµένο κεφάλι - πολύ έντονο. Όλα ένα µέρος της ανάπτυξης αυτού του πλανήτη, της εξέλιξης αυτού του πλανήτη. Έτσι όταν λέµε µερικές φορές ότι οι µεγάλες ενέργειες µπαίνουν και οι άνθρωποι κάνουν, "Ω! Κρυφτείτε υπόγεια! Τρέξτε!" ξέρετε, οτιδήποτε, πρέπει να καταλάβετε ότι αυτές οι ενέργειες είναι εδώ για έναν όµορφο και συγκεκριµένο λόγο. Αυτό που σας συµβαίνει την στιγµή αυτή δεν είναι αυθαίρετο. Δεν συµβαίνει µόνο, δεν είναι µόνο επειδή - τι λέει; - κάτι συµβαίνει... DAVID: Τα σκατά συµβαίνουν. ADAMUS: Δείτε αυτός το είπε. Όχι εγώ. SART: Είναι µέρος των κουραφέξαλων. ADAMUS: Ναι! ναι. Είναι µέρος της ανάληψής σας, της φώτισής σας. Λοιπόν πάρτε µια βαθιά αναπνοή µε αυτό.

7 Καλωσορίστε µέσα αυτές τις ενέργειες. 10. Μαΐου. 10 Μαΐου θα αρχίσει η άφιξη. Μεγαλειώδες. Ενθαρρυντικό. Για σας! Τώρα, εάν υπάρχουν πράγµατα στη ζωή σας που είναι στην άκρη, πρόκειται να τα ωθήσουν πάνω µε τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Αλλά δεν είναι ένα καλό πράγµα; (µερικοί άνθρωποι λένε "ναι" ένα άτοµο λέει "όχι") Όχι. (συγκρατηµένα γέλια του Adamus και γέλιο του ακροατηρίου). Δύσκολο πλήθος εδώ σήµερα. Δύσκολο πλήθος. Ιερό Shoud Τώρα ας µιλήσουµε για µια στιγµή. Αυτό είναι το ιερό Shoud - ή νόµισα ότι ήταν ένα ιερό Shoud. (γέλιο) Ήταν µέρος του ανοίγµατος του µηνύµατός µου - "Ιερό Shoud" - και δείτε αυτό που κάνετε. Αλλά αυτό είναι πράγµατι ένα ιερό Shoud. Shoud είναι µια λέξη που ο Tobias πρώτος χρησιµοποίησε. Είναι µια παλαιά, παλαιά Εβραϊκή λέξη. Και ένα Shoud σηµαίνει ιερή συνάντηση, εµπνευσµένη συνάντηση. Λοιπόν εδώ έχουµε αυτό το πολύ ιερό Shoud, και στο ιερό Shoud µπορούµε να γελάσουµε. Μπορούµε να φορέσουµε τις χυδαίες µπλούζες. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Μπορούµε να κάνουµε οτιδήποτε θέλουµε. Μπορούµε να ρουφήξουµε γουλιά γουλιά τον καφέ, να πιούµε κρασί, να γελάσουµε, να κλάψουµε, να είµαστε ο εαυτός µας, να φορέσουµε ενδιαφέροντα ρούχα, να χορέψουµε εάν θέλουµε. Ένα ιερό Shoud, εν τούτοις, είναι για τα συλλογικά έργα σας - όλων των Shaumbra - προσθέτετε την ενέργειά σας. Είναι για τον Cauldre και τη Linda που προσθέτουν τις δικές τους. Η Aandrah και ο On προσθέτουν τις δικές τους. Ο καθένας που παρακολουθεί on-line την στιγµή αυτή. Ο καθένας που θα συνδεθεί µε αυτήν την εργασία αργότερα προσθέτει τις ενέργειες του στο ιερό Shoud. Και φέρνω στο προσκήνιο αυτό το σηµείο σήµερα, επειδή, αγαπητοί µου φίλοι, είστε σε µια πολύ λεπτή, όµορφη, αλλά πολύ εύθραυστη κατάσταση ύπαρξης. Στον µετασχηµατισµό σας από τον άνθρωπο στον θεϊκό άνθρωπο. Στον µετασχηµατισµό σας από την διανοητική εποχή, την εποχή του µυαλού, του εαυτού σας, τώρα σε ένα δηµιουργικό-διανοητικό-θεϊκό ον. Πράγµατα απελευθερώνονται από τη ζωή σας. Νέα πράγµατα, απροσδόκητα πράγµατα µπαίνουν. Πολύ, πολύ εύθραυστος χρόνος. Είναι καλό που µπορείτε να γελάσετε. Είναι ευχάριστο το ότι µπορείτε να γελάσετε, επειδή, όπως ακούω έναν από σας να λέει, "Ναι, εάν δεν γελώ, θα κλαίω." Αλλά είναι ευχάριστο το ότι µπορείτε να γελάσετε µε αυτό. Αλλά είναι ένας µοναδικός συνδυασµός όλων των ενεργειών µας, και γίνεται µόνο εδώ, και γίνεται µόνο µε αυτόν τον τρόπο.

8 Λόγω του σεβασµού που έχω για αυτό, και επειδή ξέρω από τί περνάτε την στιγµή αυτή, είναι µόνο εδώ. Πουθενά αλλού. Λοιπόν αυτό είναι ένα µήνυµα για άλλους που ισχυρίζονται ότι επικοινωνούν εν ονόµατί µου, για τους άλλους που ισχυρίζονται ότι κάνουν Shouds: Δεν είναι κατάλληλο. Είναι εδώ. Είναι αυτή η παρέα. Είναι αυτός ο αγγελιοφόρος. Είναι αυτή η οµάδα. Είναι αυτό το προσωπικό που κουβαλάει το µήνυµα. Ο Τοβίας, ο Κουθούµι, δεν είχαν αυτήν την ίδια απαίτηση. Λειτουργούσαν µε λίγο διαφορετική ενέργεια. Όταν ήρθα, στο πρώτο µήνυµά µου είπα, "Αυτό θα είναι." Ένας αγγελιοφόρος, µια οµάδα στην οποία θα µιλώ. Αυτό είναι. Οποιοσδήποτε άλλος, θα είµαι τόσο τολµηρός ώστε να πω, είναι, σε µια καλή ηµέρα συγχυστικός, σε µια κακή ηµέρα απατηλός ή ψευδής. Ουάαα. Χµ. (κάποιος λέει "Αµήν") Αυτή είναι µόνον η αρχή. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Τώρα, καταλαβαίνω που ο Cauldre και η Linda είναι λίγο ξεθεωµένοι από το πρόσφατο ταξίδι τους, το οποίο απόλαυσα ακριβά. Ω! Χµ! Γαλλία και αγάπη και κρασί. Τι περισσότερο θα µπορούσατε να θελήσετε. Αλλά καταλαβαίνω ότι εξαντλήθηκαν λίγο από αυτό, έτσι πρόκειται να αλλάξουµε λίγο σήµερα. Πρόκειται να εισάγουµε περισσότερες από τις ενέργειές σας, όπως έχετε παρουσιάσει ήδη. Λίγο περισσότερο δικές µου. Ο Cauldre και η Linda µπορούν να κάνουν λίγο πίσω. Έχουµε ακόµα το µίγµα σε πορεία, αλλά αλλάζουµε απλά την αναλογία λίγο. Λοιπόν η ερώτηση σε σας τώρα καθώς προχωράµε - πώς το θέλετε σήµερα; Το θέλετε απότοµο και επικριτικό; (το ακροατήριο φωνάζει "ναι!") Ή το θέλετε ευγενικό και στοργικό; (οι περισσότεροι στο ακροατήριο λένε "όχι.") Η Edith το θέλει ευγενικό και στοργικό. Ένα λεπτό. Επιτρέψτε µου να ελέγξω κάτι. Λυπάµαι Edith, µας τελείωσε η ευγένεια και η στοργικότητα σήµερα! (γέλιο) Θα σας άρεσε η άλλη επιλογή µας στο µενού; (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Απότοµο και επικριτικό. Και έτσι θα είναι. Θα είµαστε άµεσοι για τα πράγµατα. Πραγµατικά,όντως, µόνο ένα θέµα έχω να θίξω σε ολόκληρο αυτό το Shoud, και θα διαρκούσε µόνο πέντε λεπτά. Αλλά απολαµβάνω, απολαµβάνω να είµαι εδώ µε σας, απολαµβάνω αυτήν την διαδικασία ενός Shoud όπου το συγκεντρώνουµε όλοι µαζί. Λοιπόν για ποιο πράγµα θα µιλήσουµε σήµερα. Θα µπορούσαµε να µετακινήσουµε τον πίνακα εδώ; (Ο David µετακινεί τον πίνακα προς τη περιοχή της ζωντανής µουσικής.) Ναι. Μουσική. Ερωτήσεις Λοιπόν τώρα, κάνοντας µια γρήγορη αξιολόγηση των ενεργειών σε αυτό το Shoud, λέω, "Τί συµβαίνει;" Τί συµβαίνει µε τους Shaumbra την στιγµή αυτή; Ποια είναι όλα τα αισθήµατα; Ποιες είναι οι ερωτήσεις; Εκτός από αυτό που θα καλούσα τα καθηµερινά ζητήµατα, ποιές είµαι οι µεγάλες

9 ερωτήσεις που συνεχίζονται; Linda, αγαπητή µου, εάν θα ήσαστan τόσο ευγενική ώστε να γράφετε στον πίνακα. 1. "Πώς Είµαι;" Αριθµός ένα ερώτηση που έχουµε πάρει πρόσφατα είναι "πώς είµαι;" Όχι πώς είµαι εγώ - ξέρω είµαι καλά - αλλά πώς είστε εσείς. "Πώς είστε;" Και είναι ενδιαφέρον. Άλλαξε αρκετά. Στο παρελθόν υπήρξαν άλλοι τύποι ερωτήσεων, αλλά τώρα λέτε "πώς είµαι την στιγµή αυτή;" Είναι µια καλή ερώτηση. Πώς είστε; Εξαιρετικά καλά κάτω από τις περιστάσεις. Εξαιρετικά καλά. Είστε ακόµα σε αυτό το φυσικό σώµα, και αυτό είναι ένα σηµαντικό σηµείο. Είστε ακόµα εδώ. Αυτό είναι καλό. Είναι µια πολύ δύσκολη διαδικασία το να το ζείτε αυτό. Είναι δύσκολο στη βιολογία. Είναι όλο σε επανεπεξεργασία. Είναι όλο σε ανακατασκευή. Οπότε είναι πολύ εύκολο να φύγεις από το σώµα. Τώρα, δεν σηµαίνει απαραιτήτως το θάνατο, αλλά απλά το να µην ζεις στο σώµα σου. Θυµίζετε στους εαυτούς σας να είστε παρόντες, να είστε σε εκείνο το σώµα. Και πραγµατικά, είναι ενδιαφέρον να σηµειώσω- επ'ευκαιρία, ναι, ότι αυτός είναι ένας τύπος κάρτας επιδόσεων - είναι ενδιαφέρον να σηµειωθεί ότι αρχίζετε πραγµατικά να αγαπάτε εκείνο το σώµα. Ω!, ήταν ένας µακρύς δρόµος όπου δεν σας άρεσε αυτό, ήσασταν επικριτικοί µε αυτό µε κάθε τρόπο, αλλά αρχίζετε πραγµατικά - κοιτάξτε - να ντύνεστε! (κοιτάζει το κοστούµι κάποιου) Αγαπάτε το σώµα! Αγαπάτε αυτό το ον µέσα στο οποίο περπατάτε και χορεύετε. Είναι ώρα να χορέψετε; (στην Lulu, η οποία φορά µια όµορφη απαστράπτουσα εσθήτα)ας χορέψουµε. Είναι το Cinco de mayo (Μεξικάνικες διακοπές). Είναι ένα Shoud. Είναι τα γενέθλια του Βούδα. Χορέψτε. Παρακαλώ. (η Lulu έρχεται µέχρι µπροστά,επιδοκιµασία ακροατηρίου) Όµορφος εξοπλισµός. Φαίνεστε πανέµορφη σήµερα. Καταπληκτικό. LINDA: Καταπληκτικό! (επιδοκιµασία και συριγµοί ακροατηρίου) LULU: Μπορώ να χορέψω εκεί; ADAMUS: ναι. Χρειάζεστε σκληρή επιφάνεια;

10 LULU: Είναι λίγο απροσδόκητο, έτσι πρόκειται να πρέπει ακριβώς... ADAMUS: Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. (κάνει έναν τύπο χορού µε ελαφρά κτυπήµατα για τον καθέναν, επιδοκιµασία και επευφηµία από τον Adamus και το ακροατήριο) Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. A!, µόνο σε ένα Shoud. Μόνο σε ένα Shoud. Έτσι πίσω στο "πώς είµαι;" Ωραία. Εξαιρετικά καλά κάτω από τις περιστάσεις. Το γεγονός ότι έχετε κατορθώσει να το κρατήσετε σε συνοχή, ακόµα κι αν είναι δύσκολο - αξιοθαύµαστο. Πολύ, πολύ καλό. Λίγο πάρα πολλή ανησυχία και αµφιβολία την στιγµή αυτή. Πρόκειται να το εξετάσουµε αυτό αργότερα. Αλλά ακόµα πάρα πολύ ανησυχία για το πώς είστε. Είστε εξαιρετικά καλά! Θα µπορούσατε να πάρετε απλά µια βαθιά αναπνοή µε αυτό και να το αναγνωρίσετε; Υπάρχουν πολλοί άλλοι που ήλθαν σε αυτόν τον δρόµο, δεν το έχουν κάνει µέχρι τώρα. Πολλοί άλλοι που τα έχουν παρατήσει - τα παράτησαν σε αυτήν την ιδιαίτερη διάρκεια ζωής, παράτησαν ολόκληρη τη διαδικασία της φώτισης - αλλά εσείς είστε ακόµα εδώ. Και γελάτε. Γελάτε! Αυτό είναι καταπληκτικό! Και προκαλεί τα πράγµατα, το οποίο είναι καλό. Προκαλείτε τα παλαιά συστήµατα πεποίθησης µέσα στον εαυτό σας, µέσα στις οργανώσεις, ακριβώς εδώ µέσα στον Πορφυρό Κύκλο. Αυτό είναι αξιοθαύµαστο. Λοιπόν πώς είστε; Εξαιρετικά καλά. Θα σας έδινα - θα σας δώσω - ένα "Α." (το καλύτερο σηµάδι ή βαθµός) Απολύτως (επιδοκιµασία και επευφηµία ακροατηρίου) Ποιος είµαι εγώ για να δώσω τα " Α," αλλά έτσι είναι. Έτσι είναι. 2. "Τι θα Έπρεπε να Έκανα Διαφορετικά;" Λοιπόν η επόµενη ερώτηση που έχετε ρωτήσει, "τι θα έπρεπε να έκανα διαφορετικά; τι θα έπρεπε να έκανα διαφορετικά;" Και το ακούµε αυτό πολύ. "Τι θα έπρεπε να έκανα διαφορετικά την στιγµή αυτή;" Και πρόκειται πραγµατικά να ζητήσω από τη Linda, που είναι απασχοληµένη µε το γράψιµο, να βγει πραγµατικά στο ακροατήριο και να ρωτήσει. Ποιό είναι αυτό που νοµίζετε ότι πρέπει να κάνετε διαφορετικά για να το καταστήσετε λίγο ευκολότερο, για να το καταστήσετε λίγο πιό ευχάριστο, για να επιτρέψετε πραγµατικά στον εαυτό σας να εκµεταλλευθεί πράγµατα όπως αυτές οι

11 ενέργειες που µπαίνουν. Τι διαφορετικό θα έπρεπε να έκανα διαφορετικό; Παρακαλώ σηκωθείτε όρθια. Ναι. CAROLYN: Χρειάζεται απλά να απελευθερώσω. ADAMUS: Τί; CAROLYN: Όλα όσα έχω, ξέρετε, όσα έχω σκεφτεί ότι ήταν σηµαντικά στη ζωή µου, όλα τα πράγµατα επάνω στα οποία, ξέρετε, έχω κρατηθεί, όπως, καταλαβαίνετε, να προσπαθώ να γίνουν όλα τέλεια. Απλά προσπαθώντας... αποτυγχάνω να είµαι αυτή που πραγµατικά είµαι, επειδή νοµίζω ότι πρέπει να είµαι όλα αυτά τα άλλα πράγµατα. ADAMUS: Και γιατί απλά δεν τα εγκαταλείπετε; CAROLYN: Δεν ξέρω! Δεν ξέρω. ADAMUS: Εννοώ ότι τότε προφανώς απολαµβάνετε αυτά τα πράγµατα; CAROLYN: Όχι! ADAMUS: Όχι; CAROLYN: Όχι. Όχι τόσο πολύ. ADAMUS: Όχι, αλλά τότε είναι ακόµα εκεί. CAROLYN: ναι. ADAMUS: Λοιπόν, υπάρχει κάτι σε αυτά που απολαµβάνετε ακόµα. Κάτι σε αυτά που εσείς...

12 CAROLYN: Κάτι επάνω στο οποίο να κρέµοµαι. ADAMUS:... ακόµα κρέµεστε επάνω σε αυτά. Εξυπηρετούν κάποιο σκοπό, διαφορετικά θα έφευγαν. CAROLYN: ναι. ADAMUS: ναι. CAROLYN: Λοιπόν χρειάζεται απλά να το κάνω, έτσι δεν είναι; ADAMUS: Καλά, συνειδητοποιήστε ακριβώς τι είναι εκείνα τα πράγµατα, γιατί απολαµβάνετε ακόµα να κάνετε το σωστό πράγµα, να ακολουθείτε τους κανόνες, να κάνετε πράγµατα για άλλους ανθρώπους. CAROLYN: Ίσως, ξέρετε, δίνω πάρα πολλή έµφαση σε αυτό που ίσως σκεφτούν οι άλλοι. ADAMUS: ναι. Ωραία. Και πότε θα το αφήσετε; CAROLYN: Τότε θα µπορώ απλά να είµαι εγώ. ADAMUS: ναι. Και αυτά µπορούν... CAROLYN: Και να τα απελευθερώσω όλα. ADAMUS:... ρεζίλι ή διασκεδαστικό, αλλά είναι ήδη, οπότε δεν γεννάται ζήτηµα (γέλιο) Ναι. CAROLYN: Μην γελάτε εις βάρος µου (γέλιο)

13 ADAMUS: Ωραία. Λοιπόν τι είναι αυτό; Όταν λέτε τι διαφορετικό πρέπει να κάνω; Τι διαφορετικό θα έπρεπε να κάνω; JOYCE (γυναίκα): Απλά αφήστε να φύγουν όλες οι παλαιές συνήθειες. ADAMUS: ναι. Όπως; JOYCE: Όλα τα πράγµατα που νοµίζετε ότι πρέπει να κάνετε. ADAMUS: Ονοµάστε ένα. JOYCE: Ω!, να κρατάς τα πράγµατα καθαρά. Ακριβώς εκείνο το στερεότυπο καθηµερινό είδος των πραγµάτων. ADAMUS: ναι. Και γιατί τα έχετε αυτά; JOYCE: Τα διδάχθηκα πολύ καλά. ADAMUS: ναι. Λοιπόν αυτό που ακούω πραγµατικά σε αυτό είναι περισσότερο για το να αφήσετε πολλές ανθρώπινες λεπτοµέρειες, τον προγραµµατισµό, την συνθήκη ότι πρέπει να κάνετε αυτά τα ορισµένα πράγµατα. Και όντως εκείνα τα πράγµατα σας κρατούν κάτω. JOYCE: Έτσι είναι. Σας φορτώνονται. ADAMUS: Σας φορτώνονται.

14 JOYCE: Και το έχω παρατηρήσει αυτό πρόσφατα. ADAMUS: Και ξοδεύετε ένα φοβερό µέρος του χρόνου - όχι µόνο εσείς, αλλά όλοι σας - ξοδεύετε ένα φοβερό µέρος του χρόνου απλά επεξεργαζόµενοι τις µικρές λεπτοµέρειες της ζωής. Λεπτοµέρειες της ζωής. Και δεν υπάρχει τελικά πραγµατικά καµία ανάγκη. Έχω µια θεωρία. Νοµίζω ότι µερικές φορές το κάνετε επειδή είναι ένας περισπασµός της προσοχής. Μερικές φορές το κάνετε επειδή σκέφτεστε ότι εάν δεν το κάνατε τότε πουφ! από τον πλανήτη. Με άλλα λόγια, είναι κάτι για να σας κάνει να παραµένετε εδώ. JOYCE: Καλά, η µαζική συνείδηση ρίχνει πολλά από αυτά σε µας. ADAMUS: Και η µαζική συνείδηση, απολύτως. Αλλά όλοι σας έχετε φθάσει στο σηµείο όπου πραγµατικά δεν νοιάζεστε τόσο πολύ για τη µαζική συνείδηση. Αυτό είναι κάτι καλό. Αυτό είναι κάτι καλό. Επόµενος. Τι διαφορετικό θα έπρεπε να κάνω ; EDITH: Πρέπει να µισθώσω µια καθαρίστρια (πολλά γέλια και κάποια επιδοκιµασία) ADAMUS: Λοιπόν βοηθήστε µε να καταλάβω. Θέλετε κάποιον άλλον να καθαρίσει από επάνω σας τις βρωµιές σας; EDITH: ακριβώς. ADAMUS: Ωραία. Ωραία. Ωραία. Πρόκειται να τους πληρώσετε καλά; EDITH: ναι. ADAMUS: Ωραία. Να τους µεταχειριστείτε καλά;

15 EDITH: ναι. ADAMUS: Ωραία. Ωραία. Και γιατί δεν το έχετε κάνει µέχρι τώρα; EDITH: Είµαι φτωχιά. ADAMUS: Είστε τι; EDITH: Πρέπει να φέρω µέσα την αφθονία µου. Επιτρέψτε µου να το διαµορφώσω εκ νέου. ADAMUS: Όχι, εσείς δεν χρειάζεται να την φέρετε µέσα. Είναι ήδη εκεί. EDITH: Καλά, πρέπει να την ξεσκάψω τότε ( γέλιο και ο Adamus κρυφογελά) ADAMUS: Πρέπει απλά να συνειδητοποιήσετε ότι είναι ήδη εκεί. Ναι. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι πραγµατικά δεν είναι απαραίτητο να κάνετε τίποτα - και καταλήγω σε µια άσκηση από την οποία πρόκειται να περάσουµε ακριβώς σε λίγο - πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Δεν µπορείτε να επιθυµήσετε στην αφθονία. Δεν µπορείτε να σκεφτείτε... δεν µπορείτε να σκεφτείτε τον δρόµο σας προς την αφθονία. Είναι ήδη εκεί, αγαπητή Edith. Υπάρχει όταν ακριβώς πρόκειται να την συνειδητοποιήσετε; EDITH: Καλό σηµείο. ADAMUS: Πότε πρόκειται... EDITH: Θα µπορούσατε να µου δείξετε πού; (γέλιο) ADAMUS: Αργότερα αγαπητή µου. Την πραγµατοποιείτε, και αυτό είναι ένα πολύ βασικό µεταφυσικό, πνευµατικό, ψυχολογικό σηµείο. Έχετε ήδη ενσωµατώσει τα πάντα µέσα σας, και τις δύο δυαδικότητες. Έχετε αφθονία, και έλλειψη αφθονίας. Είναι ήδη εκεί. Για κάποιους λόγους,

16 επιλέγετε την έλλειψη. Ναι, και σε ένα ορισµένο σηµείο, κουράζεστε από αυτό και κινείστε απλά πέρα από αυτό. Απολύτως. Η αφθονία είναι φυσικότερη από την έλλειψη αφθονίας. Απολύτως. Ωραία. Η αφθονία - πρόκειται να σας κοιτάξω κατ' ευθείαν στα µάτια -η αφθονία εξισώνεται άµεσα µε την επιθυµία σας να ζήσετε. (κάποιος λέει "Πω! πω!") Πω πω!. Άµεσα εξισωµένη µε την επιθυµία σας να ζήσετε. Έτσι δεν χρειάζεται να είναι κανένα µυστήριο το ότι τόσοι πολλοί σας έχουν προβλήµατα αφθονίας. Γιατί; Δεν είστε βέβαιοι εάν θέλετε να είστε εδώ. Θα φτάσουµε σε αυτό σε µια στιγµή. Αποφασίζετε ότι θέλετε πραγµατικά να είστε εδώ, αποφασίζετε ότι θέλετε να είστε, ξαφνικά έχετε αφθονία. Όλες οι ενέργειες εισέρχονται συναγωνιζόµενες. Οι ενέργειες κυριολεκτικά σας εξυπηρετούν την στιγµή αυτή. Εάν δεν είστε πραγµατικά βέβαιοι ότι θέλετε να είστε σε αυτόν τον πλανήτη, κάθεστε στο φράκτη, περιµένετε ένα αεράκι να έρθετε εµπρός και να σας σπρώξει στον έναν δρόµο ή στον άλλο και έπειτα εσείς µπορείτε να κατηγορήσετε το αεράκι, να µην πάρετε την ευθύνη, τότε αυτό είναι ακριβώς το επίπεδο της ενέργειας που πρόκειται να µπεί να σας υποστηρίξει. Όχι πολύ. Αρκετά µόλις για να επιζήσετε. Μόλις αρκετά για να ζήσετε. Μόλις αρκετά για να τα βγάλετε πέρα. Και εδώ είναι όπου είστε πολλοί από σας. Δεν είναι επειδή δεν έχετε υπολογίσει την αφθονία. Είναι επειδή δεν έχετε επιλέξει εάν θέλετε να είστε εδώ ή όχι (ταρακουνάει τον Joe) Δεν επιλέγω οποιονδήποτε ιδιαίτερα εδώ (γέλιο) Θα µπορούσε να ειπωθεί ότι αφορά τη δέσµευση προς τον εαυτό σας, την δέσµευση για να είστε εδώ, χωρίς εάν, και ή αλλά για αυτό. Όχι - αυτό είναι το αγαπηµένο µου - "εάν κερδίσω το λότο, θα θελήσω πραγµατικά να είµαι εδώ. Θα θελήσω να µείνω. "Όχι, όχι, όχι. Δεν λειτουργεί µε εκείνον τον τρόπο. Επιλέξτε να µείνετε, κερδίστε το λότο αργότερα, καταλαβαίνετε. Έτσι είναι το πώς... η αφθονία είναι πραγµατικά τόσο απλή. Τόσο πολύ απλή. Έχει να κάνει µε τη χαρά της ζωής. Ναι. Ωραία. Τι άλλα πράγµατα εσείς θα θέλατε να κάνετε διαφορετικό την στιγµή αυτή; LUCIA: Καλά, νοµίζω ότι πρέπει πραγµατικά να εµπιστευθώ - πραγµατική εµπιστοσύνη - εννοώ πραγµατικά να εµπιστευτώ τον εαυτό µου. Σε µένα. ADAMUS: Ναι, και γιατί δεν το κάνετε; LUCIA: Καλά, έχω διακυµάνσεις. Όταν εµπιστεύοµαι πραγµατικά τον εαυτό µου, µπορώ να δω πραγµατικά πώς η ενέργεια λειτουργεί και πραγµατικά πώς τα πράγµατα έχουν αλλάξει.

17 ADAMUS: Γιατί µια ύπαρξη... (στέκεται µε αυτήν, και κοιτάζουν άµεσα στη κάµερα) Γιατί µια ύπαρξη να µην εµπιστευθεί τον εαυτό της; LUCIA: Καλά, επειδή... (αυτή γελάει νευρικά) Σε κάνει πραγµατικά υπεύθυνο, και είναι αληθινή ευθύνη. ADAMUS: Δεν είναι αυτό εκφοβιστικό; (αυτή γελάει νευρικά) Φοβερό. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Επειδή... Θα απαντήσω στην ερώτηση για σας. LUCIA: ναι. ADAMUS: Επειδή είχατε καταστάσεις που έχουν πάει ας υποθέσουµε στραβά. LUCIA: ναι. ADAMUS: Έχετε κάνει πράγµατα για τα οποία κρίνετε τον εαυτό σας ότι τα κάνατε ανεπαρκώς, τα κάνατε λανθασµένα. Έχετε όλοι αφήσει τον εαυτό σας να πάει στο παρελθόν, νοµίσατε ότι ακριβώς ανοίγατε και εκφράζατε τον εαυτό σας, και ξαφνικά, τι; (µερικοί λένε "κόπηκε το κεφάλι σας ") ναι, σας έκοψαν το κεφάλι. Ακριβώς. Ή καήκατε ή κάτι άλλο. Λοιπόν υπάρχουν εκείνες οι παλαιές, παλαιές µνήµες που είναι ακόµα εκεί. Αλλά είναι καιρός να τις ελευθερώσετε. Είναι αληθινά, επειδή τελικά έχει σηµασία µόνο το να εµπιστευθείς τον εαυτό σου. LUCIA: ναι. ADAMUS: ναι. Και όταν το κάνετε, ναι, τα πράγµατα πρόκειται να αλλάξουν. Ω!, άλλοι άνθρωποι θα αντιδράσουν. Πολλοί άνθρωποι θα σας πουν ότι έχετε γίνει αλαζονικοί, έχετε γίνει πλήρεις µε τον εαυτό σας, και εδώ είναι όταν παίρνετε µια βαθιά αναπνοή και τους δείχνετε την µπλούζα σας (γέλιο) και λέτε, "Ναι, έχετε δίκιο." Ωραία. Τί άλλο;

18 LUCIA: Πρέπει να τους δείξω την µπλούζα µου; (γελάει νευρικά) ADAMUS: Ναι, ναι. LUCIA: Μπροστά στην κάµερα. ADAMUS: ναι. Ωραία. Τί άλλο; LINDA: Κοιτάξτε τι βάζετε να κάνουν οι συµπαθητικές ιταλίδες. Μµµ. Χµµµ. Μµµ. Χµµµ ADAMUS: Είµαι υπερήφανος. LINDA: Όχι, µιλώ για την µπλούζα. ADAMUS: ναι. CAROLE (γυναίκα): Ζήσε τον κατάλογο του κουβά σου. ADAMUS: Ζήσε τον κατάλογο του κουβά σου. CAROLE: ναι. ADAMUS: Τι είναι ένας κατάλογος του κουβά; CAROLE: Τα πράγµατα που έχετε θελήσει από πάντα να κάνετε. ADAMUS: ναι.

19 CAROLE: Τα πράγµατα που έχετε θελήσει από πάντα να κάνετε που είναι διασκεδαστικά. ADAMUS: Ωραία. Τι θέλετε να κάνετε; CAROLE: Να ταξιδεύω. Να ταξιδεύω. ADAMUS: Να ταξιδεύετε. Ωραία. Ωραία. Πού; (κάποιος ψιθυρίζει "στη Γαλλία") CAROLE: Στην Αίγυπτο! (γέλιο) ADAMUS: Μετά από τη Γαλλία πηγαίνετε στην Αίγυπτο. CAROLE: Μετά από τη Γαλλία! εντάξει. ADAMUS: Ωραία. Τότε κάντε το. CAROLE: Χµ. ADAMUS: Γιατί ο δισταγµός; CAROLE: Αφθονία ADAMUS: Ωχχ! Ωχχ! Ωχχ! Δώστε µου να κάνω εµετό σε έναν κάδο (κάποιο γέλιο) CAROLE: αφθονία. ADAMUS: Βλέπετε τι συµβαίνει;

20 CAROLE: Χιλ. hmm. ADAMUS: Εδώ ονειρευόσασταν, ότι πηγαίνατε στην Αίγυπτο, ταξιδεύοντας - και είναι µεγαλειώδες - να πας στην Αίγυπτο και, ω!, µια καταπληκτική εµπειρία. Λοιπόν πηγαίνετε! Και όταν είπα ότι, εσείς - "Χουουχ!" - τραβηχτήκατε προς τα πίσω. Τί συνέβη; Ε!, το µυαλό άρχισε να χτυπά µέσα. CAROLE: Ακριβώς. ADAMUS: Θα το εξετάσουµε εκείνο σήµερα. Κατόπιν ο φόβος, και αυτό είναι όπως το µήπως χρειάζοµαι κάποιον για να στηριχτώ (στηρίζεται στη Linda - αξίζω; Αξίζω; CAROLE: Αξίζω; ADAMUS: Έχω τα χρήµατα; CAROLE: Σωστά. ADAMUS: σωστά. Και ωωχ, ίσως πρόκειται να είναι τόσο διαφορετικό και παράξενο που δεν θα ήµουν σε θέση να το χειριστώ. CAROLE: Αυτό είναι αληθινό (γελάει νευρικά) ADAMUS: Ναι, ναι, ναι. Και τι θα γίνει εάν το αεροπλάνο συντριβεί. CAROLE: ω!, αυτό δεν µε ενοχλεί (γελάει νευρικά) ADAMUS: Ω! αυτό θα πρέπει να σας ενοχλεί. Αυτό είναι που... (πολλά γέλια) Έτσι όλο αυτό τραβά πίσω, και είναι σαν γιατί;! Πηγαίνετε στην Αίγυπτο! Πηγαίνετε στην Αίγυπτο. Απολαύστε. Απολύτως.

21 Πάρτε το πνεύµα σας. Πάρτε τις πτυχές σας. Θα βρείτε µερικές που είναι ήδη εκεί. Έφθασαν εκεί πριν από σας. CAROLE: Πηγαίνω σε χρέος. ADAMUS: Γιατί; Γιατί πηγαίνετε στο χρέος; CAROLE: Δεν έχω πάει στην αφθονία µου ακόµα. ADAMUS: Ναι όντως Ναι, η αφθονία είναι ακριβώς εκεί. Βλέπετε πόσο τρελό είναι αυτό ; Ξέρετε, έχετε επιλέξει την ανάληψη και την φώτιση, µε έναν τρόπο. Όλα στη ζωή σας εστιάζονται σε αυτό, θέλουν να το υποστηρίξουν αυτό, θέλουν να εισέλθουν. Αλλά ακόµα, υπάρχει ακόµα αυτό το ανθρώπινο µέρος... (κάποιος φτερνίζεται) Πρόκειται να πετάξετε τον Ιησού από το σταυρό µε εκείνο το φτάρνισµα. (πολλά γέλια) Λοιπόν... ω!, ξαφνικά ο Cauldre ξύπνησε! Επέστρεψε! Βλέπετε τον Cauldre; Αποµακρύνεται, βλέπετε τι συµβαίνει;! Λοιπόν έχετε όλα αυτά να λειτουργούν στην φώτιση και σε µέρος της φώτισης, ο κατάλογος του κουβά, αλλά µπουµ! Ξαφνικά, "δεν έχω την αφθονία." Ναι την έχετε. Απολύτως την έχετε. Κάποια χαρά στη ζωή. Εκείνη είναι η αφθονία. Κάποια εµπαθής επιθυµία να ζήσετε για να πείτε, "Κατάρα! Εγώ πρόκειται να πάω στην Αίγυπτο!" Καταπληκτικό. Ξαφνικά η αφθονία είναι εκεί, επειδή απαντά στο πάθος, στην επιλογή, στην χαρά να ζεις. Εάν κάθεστε απλά στην καρέκλα κάθε ηµέρα αναρωτώµενος για το τί να κάνετε, ανησυχώντας για το πως είναι η φώτιση, αναρωτώµενος για το πώς πρόκειται να πληρώσετε τους λογαριασµούς για να επιζήσετε και να περάσετε µέσα από το υπόλοιπο της ζωής σας, αυτή ακριβώς είναι η ενέργεια που θα έρθει. Και θα σας υποστηρίξει τόσο κυριολεκτικά, τόσο υπέροχα, επειδή είστε σαν "Δεν ξέρω τι να κάνω." Και αυτό ακριβώς που πρόκειται να πάρετε είναι πολύ από το "Εγώ δεν ξέρω." Είναι άφθονο, όπως η Aandrah θα σας έλεγε. Παίρνετε µια αφθονία από τίποτα! (γέλιο) Παίρνετε µια αφθονία από το "Ακριβώς ας καθίσουµε εδώ και να σκεφτούµε για αυτό." Μια αφθονία του" έχω έναν κατάλογο στον κουβά, αλλά δεν πρόκειται να είµαι σε θέση να τον πραγµατοποιήσω." Ω! Είστε σε αφθονία, εκπληκτικά στην φάση του να κάνετε ακριβώς αυτό που επιλέγετε.

22 Λοιπόν όταν κλωτσάτε τα παπούτσια, σα να λέµε, όταν πάτε ακριβώς πέρα από το πράγµα του εγκεφάλου, όταν χαίρεστε για το γεγονός ότι είστε εδώ, πρόκειται να φωτιστείτε, χαίρεστε για το γεγονός ότι είναι µια καταπληκτική εµπειρία το να είσαι άνθρωπος, και ακόµα περισσότερο το να είσαι φωτισµένος άνθρωπος, κατόπιν η ενέργεια αρχίζει να εφορµά µέσα. Και αυτές οι ενέργειες που µπαίνουν για µια εβδοµάδα, αντί να σας χτυπήσουν, σας ανυψώνουν. Ναι. CAROLE: Εντάξει, καλή ιδέα. ADAMUS: Ναι, µεγάλη ιδέα. Όχι µόνο καλή ιδέα, τροµερή ιδέα! Απλή ιδέα. CAROLE: Ακριβώς. ADAMUS: Ωραία, σας ευχαριστούµε. CAROLE: ευχαριστώ. ADAMUS: Στοίχηµα. Θα πρέπει να είµαι παρακινητικός οµιλητής (γέλιο) Αρκετά µε αυτήν την πνευµατική εργασία. LINDA: Είστε παρακινητικός οµιλητής. ADAMUS: έπειτα. Τι θα κάνατε διαφορετικό; Τι θα έπρεπε να κάνατε διαφορετικό; PETE: Θα έλεγα να µην κάνω. ADAMUS: Να µην κάνετε.

23 PETE: Να µην κάνω. ADAMUS: Ωραία. PETE: Και αυτό που εννοώ µε αυτό είναι ότι έχω ένα σχέδιο για την ανάληψη ή την φώτισή µου και πραγµατικά να το παρατήσω. ADAMUS: Καλό! PETE: Και πραγµατικά... υπάρχει κάτι εξωτερικό που είναι ακόµα καλύτερο από µένα, και αυτό έρχεται σε µένα όταν παραδίδω όλες τις ιδιοσυγκρασίες µου σε αυτό. ADAMUS: ναι. PETE: ναι. ADAMUS: ακριβώς. Και, πάλι, pete, εδώ ακριβώς είναι όπου πηγαίνουµε σήµερα µε αυτήν την εστίαση. Δεν είναι πλέον για το να κάνεις. Πρόκειται να κάνουµε µια άσκηση για να πάµε πέρα από αυτό. Ωραία. Μεγαλειώδες. Επόµενος. ALIYAH (παιδί): Θα πήγαινα στην Ιαπωνία. ADAMUS:. Γιατί Ιαπωνία; ALIYAH: Επειδή ο αδελφός µου είναι εκεί. ADAMUS: Α!, αυτός είναι ένας καλός λόγος. Και πότε θα επιθυµούσατε να πάτε; ALIYAH: σήµερα. (γέλιο)

24 ADAMUS: Τόσο καλά. Τόσο καλά. Και τι θα κάνατε στην Ιαπωνία; Είναι όµορφη χώρα. ALIYAH: Θα κοιµάµαι. (γέλιο) ADAMUS: Μου µοιάζεις σαν Shaumbra! (γέλιο) Αυτοί πρόκειται να πάνε για την φώτιση. Πηγαίνουν για ύπνο. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Ωραία. Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. Μερικές ερωτήσεις περισσότερο. PAULA: Θέλω να πάω πίσω στο ζήτηµα της εµπιστοσύνης για µια στιγµή. ADAMUS: Ωραία. PAULA: Το να εκθέσω τον εαυτό µου. Όποτε φτάνω σε εκείνο το σηµείο, έχω αυτήν την φαντασία για το κεφάλι µου ότι κοµµατιάζεται. ADAMUS: ναι. PAULA: εντάξει. Λοιπόν πάλι... ADAMUS: Φαντασία; PAULA: Καλά, ναι! Εννοώ, πάλι, εκτίθεµαι εκεί. Είναι εκεί. Είναι απτό, και είναι κάπως.. είναι ένας τοίχος, και είµαι βέβαιος ότι δεν προέρχεται από τον εαυτό µου. ADAMUS: Ακριβώς. PAULA: Λοιπόν, αλλά το αναφέρατε, και όταν το αναφέρατε, έκανα ακριβώς, Ω! Θεέ µου.

25 ADAMUS: ναι. PAULA: Λοιπόν, καταλαβαίνετε, τι κάνει κανείς; ADAMUS: Τι κάνει κανείς; Καλά, παίρνετε µια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιείτε ότι η φώτιση, η εκπλήρωση, είναι το σηµαντικότερο πράγµα. Μπορείτε πάντα να επιστρέφετε σε µια άλλη διάρκεια ζωής µε ένα άλλο κεφάλι (γέλιο και συγκρατηµένα γέλια του Adamus) PAULA: Καλά, ξέρετε, ξέρω ότι έχει να κάνει όταν το αναφέρατε, πρέπει να έχει να κάνει µε κάτι από το παρελθόν µου. ADAMUS: Ω! απολύτως. Απολύτως. PAULA: Και δεν έβαλα ποτέ εκείνα τα δύο πράγµατα µαζί. ADAMUS: απολύτως. Τόσα πολλά εσείς και άλλοι Shaumbra έχετε βιώσει - καήκατε στον πάσσαλο, σας έκοψαν το κεφάλι, βασανιστήρια, σας έκοψαν τις γλώσσες - πάντα το µισούσα αυτό, να σου κόψουν την γλώσσα - όλα τα είδη από διάφορα βασανιστήρια, έτσι όταν... SART: Ναι! ADAMUS: Α!, αυτό έχει γίνει σε πολλούς που είναι εδώ. Έτσι όταν αρχίζετε να ανοίγεστε και να γίνεστε εσείς, φυσικά εκείνος ο φόβος µπαίνει. Τι είναι αυτό; Τι είναι αυτό; LINDA: πτυχή. ADAMUS: Είναι µια πτυχή. Τι κάνετε µε τις πτυχές; PAULA: Τις προσκαλούµε µέσα και τις αγαπάµε, και τις προσκαλούµε στο πάρτι και έπειτα µπορούν να κάνουν τα δικά τους.

26 ADAMUS: ακριβώς. Τις καλωσορίζετε πίσω. Έχετε δηµιουργήσει έναν ασφαλή χώρο τώρα στην πραγµατικότητά σας για αυτές. Πρέπει να αισθανθούν την αίσθηση ότι καλωσορίζονται πίσω, επικεφαλής ή όχι. PAULA: εντάξει. ADAMUS: Ωραία. Σας ευχαριστούµε. PAULA: Σας ευχαριστώ. ADAMUS: Ναι. STEPHANIE (γυναίκα): Υποθέτω, καλά, ξέρω γω- υγεία. ADAMUS: υγεία. Για ποιο πράγµα; STEPHANIE: Την θέλω, και για κάποιους λόγους προτιµώ το δράµα στις δηµιουργίες µου. ADAMUS: ναι. Και πάλι, γιατί συµβαίνει αυτό; Γιατί ζήτηµα της υγείας, για οποιουσδήποτε την στιγµή αυτή; STEPHANIE: Ω! αγόρι, ακριβώς για να ζήσεις πραγµατικά πλήρως. Εννοώ, είναι σαν... ADAMUS: Αλλά γιατί υπάρχει - υπήρξε - ένα ζήτηµα υγείας µε το οποίο αρχίζεις; STEPHANIE: Γιατί υπήρξε ;

27 ADAMUS: ναι. STEPHANIE: Καλά, αυτή είναι µια ερώτηση ενός εκατοµµυρίου δολαρίων. ADAMUS: Απλά λόγω της φύσης; Ακριβώς επειδή ζείτε σε ένα φυσικό σώµα, πρόκειται να έχετε ζητήµατα υγείας; STEPHANIE: Δεν ξέρω. Εννοώ, ότι ήµουν µέσα στον καρκίνο τέσσερις φορές. ADAMUS: Ναι, πάρα πολλές. Πάρα πολλές φορές. STEPHANIE: Λοιπόν φαίνεται ότι υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτό από µόνον... ADAMUS: Από µόνον να είστε... STEPHANIE: Ένα συµβάν. ADAMUS:... στατιστικά άτυχη. STEPHANIE: σωστά. ADAMUS: Ναι, ναι. Λοιπόν τί υπάρχει όταν υπάρχει το ζήτηµα της υγείας; Αρκετά απλό. Ναι. (Ο David λέει "Αγάπη του εαυτού") STEPHANIE: Αγάπη του εαυτού. ADAMUS: ναι. (κάποιος λέει ότι "είναι µια δικαιολογία για να µην ζήσεις") δικαιολογία για να µην ζήσεις.

28 STEPHANIE: σωστά. ADAMUS: Θα µπορούσα να είµαι πολύ τολµηρός και απότοµος µε σας; STEPHANIE: απολύτως. ADAMUS: Πραγµατικά; STEPHANIE: ναι. ADAMUS: Πραγ-... τρεις φορές θα ρωτήσω, πραγµατικά πραγµατικά; STEPHANIE: Ναι πραγµατικά, πραγµατικά. ADAMUS: Εντάξει, ωραία. Προσοχή. STEPHANIE: ναι. ADAMUS: Προσοχή. Πολλή προσοχή. Μην κρίνετε τον εαυτό σας. Δεν είναι κακός. Όλοι το έχετε κάνει πριν, αλλά κατευθύνετε πολλή προσοχή σε εκείνον τον δρόµο. Προσοχή που δεν την είχατε πριν, προσοχή που δίνατε πάντα στους άλλους αλλά ποτέ δεν λαµβάνατε. Λοιπόν ξαφνικά έχετε ένα ζήτηµα υγείας, παίρνετε πολλή προσοχή. Είναι ενεργειακή θρέψη - µη κακόβουλη θρέψη - αλλά δείτε τι κάνει αυτό. Και παίρνετε τελικά την προσοχή από τον εαυτό σας, αλλά τι πόνο και ποιο βάσανο πρέπει να περάσετε για να φθάσετε εκεί. Δεν το αξίζετε. Ο καρκίνος έχει γενικά να κάνει µε την έχθρα - ενέργειες του µίσους, πρώτιστα µε τον εαυτό - έτσι το φορτώνεστε αυτό, και συνεχίζει να επιστρέφει έως ότου να αγαπήσετε τον εαυτό σας σιωπηρά, άνευ όρων, και να σταµατήσετε να παίρνετε την προσοχή από όλους τους άλλους

29 ανθρώπους γύρω από σας. Και η προσοχή θα µπορούσε να προέρχεται από έναν γιατρό, από τους Shaumbra, από τους ανθρώπους που φεύγουν την στιγµή αυτή, πηγαίνουν, "ω!, αισθάνοµαι τόσο άσχηµα για αυτήν επειδή είχε καρκίνο." STEPHANIE: Καλά, νοµίζω ότι µέρος αυτού είναι ο µπαµπάς µου που ήταν γιατρός και ήταν ένα ανύπαρκτος γονέας. ADAMUS: ναι. STEPHANIE: Και αυτός ήταν ο δικός µου... εννοώ, ο πρώτος καρκίνος µου στα 19 αισθάνθηκα ότι µε εκείνον τον τρόπο µου προσπαθούσα να τον φέρω πίσω. ADAMUS: Ακριβώς. Ακριβώς. Πολύ παρατηρητική. Πολύ παρατηρητική, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. STEPHANIE: Όχι. ADAMUS: Δεν είναι. Είναι κόλαση. STEPHANIE: Ω! είναι. ADAMUS: Είναι κόλαση. Είναι κουραστικό, και δεν µπορείτε να απολαύσετε πραγµατικά τη ζωή όταν το έχετε αυτό. Λοιπόν, µε κάποια πολύ καλή βαθιά αναπνοή, προσοχή στον εαυτό σας. Και αποσυνδεθείτε από αυτό που παίρνετε από οποιοδήποτε άλλον. Αρνηθείτε το. Όχι ότι το προσφέρουν συνειδητά, αλλά το προσφέρουν. Πέστε όχι. Πρόκειται να το πάρετε από τον εαυτό σας. Υπάρχει αυτό το πράγµα το αποκαλούµενο ψυχή σας, θεϊκότητά σας, Εαυτός σας που θέλει να σας δώσει εκείνη την αγάπη, εκείνη την προσοχή. Δεν την χρειάζεστε από οπουδήποτε αλλού. Είναι ακριβώς εκεί. Και περισσότερο από οτιδήποτε, πραγµατικά πραγµατικά το αξίζετε. Έχετε περάσει από αρκετά τώρα. STEPHANIE: Μµ. Χµµ.

30 ADAMUS: Βαθιά αναπνοή. Εάν έχετε πρόβληµα στο να κάνετε την αναπνοή, παρακαλώ µιλήστε στην Aandrah. STEPHANIE: Θα το κάνω. ADAMUS: Βάλτε εσάς µέσα στο σώµα σας. Και είναι φοβερό για κάποιον που είχε καρκίνο να πάει πίσω στο σώµα του. Πολύ φοβερό πράγµα για να κάνεις, επειδή το σώµα είναι θεωρητικά αυτό που σκέφτεστε σαν το πράγµα που σας προδίδει. Πώς µπορείτε να εµπιστευθείτε τον εαυτό σας όταν σας προδίδει το σώµα σας; Υπάρχουν σύνθετα ζητήµατα, αλλά συνοψίζονται στο να πάρουν εκείνη την προσοχή, την αγάπη από τον εαυτό σας. Και "εαυτός "σηµαίνει το πνεύµα σας, η ψυχή σας, η θεϊκότητά σας. Αυτό είναι που θέλει πραγµατικά να σας δώσει την αγάπη. Ωραία. Σας ευχαριστούµε. STEPHANIE: Σας ευχαριστώ. LULU: Να µην αναµιγνύεσαι µε την ιστορία ή το δράµα άλλων ανθρώπων. ADAMUS: δράµα. Ιστορίες. Ναι. LULU: Βλέπετε και αγνοείτε. ADAMUS: Ναι, αλλά πως το κάνετε αυτό; Πώς θα το λέγατε στους άλλους; Είναι τόσο γοητευτικό να αναµιγνύεσαι στις ιστορίες τους. Τόσο θαυµάσια υπέροχα γοητευτικό, και είναι... Μπαίνετε σε αυτό και ξέρετε ότι µπαίνοντας σε αυτό είναι το λάθος πράγµα, αλλά εν τούτοις αισθάνεστε αρκετά καλά. LULU: Ξέρω. Καλά, αυτό που έχω κάνει είναι να πηγαίνω µέσα µου και να λέω, "δεν ενδιαφέροµαι." ADAMUS: Ακούγεται σας έλλειψη ευσπλαχνίας. LULU: Δεν µε ενδιαφέρει η ιστορία σου. Εννοώ...

31 ADAMUS: Ω! Αυτό ακούγεται εγωιστικό LULU: Ωραία αλλά δεν µε ενδιαφέρει! (γελάει νευρικά) Λυπάµαι! ADAMUS: Ωραία. Ωραία. Ωραία. LULU: Επειδή έπειτα µε περιλαµβάνει, και αναµιγνύοµαι και γίνοµαι συναισθηµατική και δεν το χρειάζοµαι αυτό. ADAMUS: Και σας αποσπά από σας. LULU: ναι. ADAMUS: Και φέρνω στο προσκήνιο αυτό το σηµείο επειδή οι άνθρωποι θα σας πουν, εάν δεν αναµιγνύεστε στα παλιοπράγµατά τους, ότι είστε εγωιστικοί, ότι είστε αδιάφοροι, αναίσθητοι. ω!, και θα κατηγορήσουν εµένα για αυτό. Χαχ! Δεν µε νοιάζει, επειδή δεν µε νοιάζει. Θα σας κατηγορήσουν σε αυτήν την λατρεία που συµµετέχετε και όλη αυτήν την άλλη ουσία, επειδή τρέφονται. Σας θέλουν να αναµιχτείτε στο δράµα. Το δράµα από τον εαυτό σας είναι πολύ, πολύ βαρετό, οπότε έχετε την τάση να βάζετε άλλους ανθρώπους. Οι άλλοι σας εµπλέκουν, και ιδιαίτερα όταν ακτινοβολείτε µε τον τρόπο που όλοι σας ακτινοβολείτε την στιγµή αυτή, όταν έχετε ένα πιό υψηλό επίπεδο ενέργειας, ένα πιό υψηλό επίπεδο συνειδητοποίησης, είστε θαυµάσιος για να µπλεχτείτε στο δράµα. Ξέρετε, είναι σαν να έχετε έναν ηθοποιό αληθινά εκφραστικό. Τους θέλετε στο παιχνίδι σας. Εδώ θέλουν τους Shaumbra στο παιχνίδι τους, αλλά δεν υπάρχει καµία ανάγκη για αυτό. LULU: Όχι. Με τα παιδιά µου, ξέρουν αυτές τις λέξεις όλη την ώρα - "δεν µε νοιάζει." ADAMUS: Ναι. Ναι. Ωραία.

32 LULU: Και κάνουν σαν, "Τί" Λυπάµαι, δεν µε νοιάζει. ADAMUS: ναι. Εσείς το δηµιουργήσατε, ζείτε µε αυτό. LULU: Και το παίρνουν τώρα τόσο φυσιολογικά. ADAMUS: Ωραία. LULU: Όπως, "εντάξει. Αυτή είναι η µαµά µου." ADAMUS: ναι. (γελάει νευρικά) αλλά τους κάνει επίσης να παίρνουν την ευθύνη για αυτό που κάνουν και θα καταλάβουν και θα σεβαστούν την κυρίαρχη περιοχή σας επίσης. LULU: Ναι. ADAMUS: Ωραία. 3. "Θα Έπρεπε να Μείνω ή Θα Έπρεπε να Φύγω;" Ας πάµε στην επόµενη µεγάλη ερώτηση που παίρνω από τους Shaumbra αυτές τις µέρες, µια µεγάλη ερώτηση! "Θα Έπρεπε να Μείνω ή Θα Έπρεπε να Φύγω;" Δεν είναι αυτό ένα τραγούδι; Θα µπορούσατε να το παίξετε (στον Marty), Θα Έπρεπε να Μείνω ή Θα Έπρεπε να Φύγω; Ναι. Ναι. Τόσο µεγάλη ερώτηση, και εσείς µε ρωτάτε, σαν να πρόκειται να απαντήσω σε αυτήν για σας. Και έπειτα διαπραγµατεύεστε. Θέλετε λίγες συµβουλές. "Καλά, πέστε µου." Αλλά η πραγµατικά µεγάλη ερώτηση µέσα σε αυτήν την ερώτηση είναι "γιατί θα έπρεπε να µείνω; Γιατί να έµενα;" Και έπειτα θέλετε να ξέρετε όλα τα γεγονότα και τους αριθµούς. "Καλά, πώς είναι όταν πεθαίνετε; Θα πονέσει;" Αυτή πάντα είναι η πρώτη ερώτηση - θα πονέσει. "Πώς είναι από την άλλη πλευρά; Θα είµαι ευτυχισµένος; Πρόκειται να δω όλους τους συγγενείς µου;" Καλά, εάν

33 πρόκειται να είστε ευτυχείς, πιθανώς δεν θα δείτε όλους τους συγγενείς σας (πολλά γέλια και επιδοκιµασία) Πρέπει να πω, αγαπητοί µου φίλοι, ότι ολόκληρο αυτό το ζήτηµα - και πρόκειται να πάω λίγο βαθύτερα ακριβώς σε µια στιγµή - αλλά αυτό ολόκληρο το ζήτηµα, εσείς πράξατε εκπληκτικά καλά όταν είπατε "πώς είµαι ;" επειδή έχετε µάθει ότι η βιολογική οικογένειά σας δεν είναι το ρινγκ πια. Έχετε µάθει ότι σας γέννησαν, πήραν µια ευθύνη, είχατε µια ιστορία µε αυτούς, πολλή αγάπη, πολλή µοιρασιά, αλλά απελευθερώνετε αυτές που θα καλούσα πιό αρνητικές πτυχές. Το παλαιό karma, τα παλαιά σκουπίδια. Τα σκουπίδια που σας θέλουν να είστε µέρος της διαιώνισης αυτής της προγονικής δυσαρµονίας. Πολλές φορές συνεχίζονταν για γενεές και γενεές και γενεές, και µετά από µια στιγµή, ακόµη και σε ένα επίπεδο πνευµατικό, δεν θυµούνται καν από που άρχισε - αυτή η τρέλα, ένα άτοµο στο οικογενειακό υπόβαθρο να κάνει κάτι πολύ εκτός ισορροπίας. Ξεχνούν και συνεχίζουν να παίζουν αυτόν τον ρόλο. Λοιπόν το ελευθερώνετε αυτό. Μαθαίνετε ότι η οικογένειά σας είναι... αυτοί είναι άλλα ανθρώπινα όντα για να τα τιµήσει κανείς, για να έχει ευσπλαχνία για αυτούς. Αλλά δεν είστε κλειδωµένοι σε αυτούς άλλο πια. Αυτή είναι µια µεγάλη, µεγάλη, µεγάλη, µεγάλη ολοκλήρωση. Τώρα, φυσικά, υπάρχουν εκείνοι που θα έλεγαν ότι είµαι αντί-στην οικογένεια. Κατά κάποιο τρόπο, ναι, επειδή δηµιουργεί µερικά από τα µεγαλύτερα καρµικά, βιολογικά, και διανοητικά ζητήµατα δυσαρµονίας. Εάν επιπλέετε σε εκείνο τον ποταµό του οικογενειακού karma και πηγαίνετε ακριβώς µαζί µε αυτόν, απολύτως. Δεν θα µπω σε όλα αυτά την στιγµή αυτή, αλλά ωραία. Έτσι, "Θα Έπρεπε να Μείνω ή Θα Έπρεπε να Φύγω;" Η µεγάλη ερώτηση, και αυτό έχει να κάνει µε την αφθονία. Έχει να κάνει µε όλα όσα συµβαίνουν στη ζωή σας. Οι καλές ειδήσεις, υποθέτω, είναι ότι µπορείτε να ρωτήσετε στον εαυτό σας αυτήν την ερώτηση. Πόσοι άνθρωποι πραγµατικά το κάνουν; Θα συγκλονίζονταν εάν θα τους πλησιάζατε και λέγατε:εσείς θέλετε να ζήσετε ή να πεθάνετε;" Θα καλούσαν πιθανώς το 911 στην στιγµή! * Αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι αναρωτιούνται πραγµατικά, και είναι µια πολύ σηµαντική ερώτηση. * Στις ΗΠΑ, 911 είναι ο αριθµός τηλεφώνου για να καλέσουν σε µια έκτακτη ανάγκη. Είναι σηµαντικό να αναρωτηθείτε γιατί θέλετε να µείνετε. Για ποιό λόγο; Δίνετε στον εαυτό σας πολλούς λόγους για να µην το θέλετε. Είναι σκληρά εκεί έξω. Τρελές, τρελές ενέργειες που συνεχίζονται. Είστε κουρασµένοι να ζείτε µε την ασθένεια ή την έλλειψη αφθονίας ή µελών της οικογένειας που σας στραγγίζουν, ή απλά σας συγχύζουν.

34 Υπάρχει αυτή η έννοια, αυτή η σκέψη ότι εάν δεν είστε εδώ, εάν αφήσετε το φυσικό σώµα, ξαφνικά γίνεστε πραγµατικοί έξυπνοι, ότι εσείς θα ξέρετε τις απαντήσεις. Λυπάµαι. Είναι πραγµατικά ευκολότερο να τα µορφοποιήσεις έξω εδώ από ότι είναι επάνω εκεί, έξω εκεί, οπουδήποτε. Είναι ευκολότερο να περάσεις από τις διαδικασίες εδώ, παρά να περιµένεις µέχρις ότου πας εκεί. Εκεί είναι κάπως, καλά, εσείς δεν έχετε το σώµα, έτσι δεν έχετε εκείνα τα ζητήµατα. Αλλά εκεί δεν είναι τόσο απτό όπως είναι εδώ. Δεν είναι τόσο πραγµατικό. Εδώ, µπορείτε πραγµατικά να έχετε επιπτώσεις στην αλλαγή στη συνείδηση πολύ, πολύ γρήγορα, εάν µείνετε. Στις άλλες σφαίρες, εσείς απλά περιµένετε κάπως να πάτε πίσω στη Γη, περιµένετε να επιστρέψετε εδώ να το κάνετε πάλι, σκεπτόµενοι ότι πρόκειται να θυµηθείτε, τώρα, τι να κάνετε. Σκέφτεστε: "ξέρω ακριβώς πώς πρόκειται να ζήσω την ζωή µου," και έπειτα επιστρέφετε εδώ, και ξεχνάτε τόσο µεγάλο µέρος από αυτό. Αυτή είναι µια τεράστια ερώτηση την στιγµή αυτή, και το φέρνω αυτό στο προσκήνιο σήµερα, επειδή δένει επίσης µε αυτές τις ενέργειες που έρχονται στην επόµενη εβδοµάδα. Πρόκειται να ωθήσει εκείνο το ζήτηµα σε εσάς, εάν αναρωτιέστε για αυτό τώρα. Και τώρα αυτό δεν έχει τίποτα να κάνει... αυτές δεν είναι αυτοκαταστροφικές σκέψεις. Αυτό δεν έχει καµία σχέση µε την αυτοκαταστροφή. Η ερώτηση "Θέλω πραγµατικά να είµαι εδώ;" είναι περισσότερο για το πάθος, περισσότεροι για την κατεύθυνση, περισσότερο για αυτό που πρόκειται να κάνετε για να φέρετε τις ενέργειες µέσα. Και θα κάνω µια πολύ άµεση δήλωση εδώ. Εάν τα πράγµατα δεν συµβαίνουν στη ζωή σας, εάν όλα φαίνονται να είναι κάπως σε αναµονή, είστε σε θέση να περάσετε την ηµέρα, αλλά είναι ακριβώς όλα σε αναµονή, είναι επειδή εσείς είστε σε αναµονή. Δεν ξέρετε εάν θέλετε να µείνετε ή να φύγετε. Το να αναλάβεις µια υποχρέωση να είσαι την στιγµή αυτή εδώ, το να αναλάβεις µια υποχρέωση να µείνεις, είναι τεράστιο. Και πολλοί από σας δεν θέλετε να το κάνετε αυτό. Παίρνετε την θέση "απλά ας δω τι θα συµβεί µετά." Αυτό που πρόκειται να συµβεί έπειτα δεν είναι τίποτα. Πολλή αναµονή για να δεις το τι πρόκειται να συµβεί έπειτα. Το να αναλάβετε µια δέσµευση την στιγµή αυτή για σας, για την ψυχή σας, για όλες τις πτυχές, ότι πρόκειται να µείνετε, ότι πρόκειται να ζήσετε είναι µεγάλο, επειδή έπειτα αµέσως εσείς αρχίζετε να σκέφτεστε "Καλά τι γίνεται µε αυτό; Τι γίνεται µε αυτό; Τι γίνεται µε την υγεία µου, τον πλούτο µου, τις σχέσεις, "όλα αυτά. Έτσι αυτό που συµβαίνει είναι ότι έχετε την τάση να περιµένετε. " Θα σκεφτώ για αυτό αύριο που θα αισθάνοµαι λίγο καλλίτερα," καταλαβαίνετε. Και µετά οι ενέργειες το υποστηρίζουν αυτό κυριολεκτικά. Μεγάλη ερώτηση, " Θα Έπρεπε να Μείνω ή Θα Έπρεπε να Φύγω?" Δεν µπορώ να σας δώσω την απάντηση. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Το µόνο πράγµα που µπορώ να πω είναι κάνετε µια επιλογή µε τον έναν ή τον άλλον τρόπο Το ενδιάµεσο, η αναµονή, είναι αυτό που θα σας τρελάνει. Το να είσαι σε αναµονή. Να µην ξέρεις πραγµατικά

35 Λοιπόν αισθανθείτε το για µια στιγµή. Μην σκεφτείτε για αυτό, αλλά αισθανθείτε το για µια στιγµή. Θέλετε να µείνετε και γιατί; (Παύση) Όχι λόγω των παιδιών σας. Όχι, όχι, όχι. Αυτό δεν λειτουργεί. Όχι επειδή δεν θέλετε να πεθάνετε. Ούτε αυτό λειτουργεί. Υπάρχει περισσότερο ένας φόβου του θανάτου που κρατά τους ανθρώπους εδώ. Όχι επειδή θέλετε να περιµένετε να δείτε τι θα συµβεί έπειτα. Αισθανθείτε το για µια στιγµή. Γιατί θέλετε να µείνετε εδώ; Πραγµατικά. Ποιό είναι το πάθος; Τι υπάρχει εκεί; Γιατί θα θέλατε να µείνετε; Και δεν υπάρχει κανένα σωστό ή λάθος. Δεν έχει σηµασία πραγµατικά. Γιατί θα θέλατε να µείνετε; (µικρή διακοπή) EDITH: Επειδή το sex είναι καλύτερο (γέλιο, συγκρατηµένα γέλια του Adamus) ADAMUS: Αισθανθείτε το για µια στιγµή εδώ. Απλά αισθανθείτε το. Καµία λέξη. Είναι µα πολύ µεγάλη ερώτηση αυτή που ρωτιέται, και έχει να κάνει µε το πώς πρόκειται να είστε σε θέση να χειριστείτε τις ενέργειες που µπαίνουν. "Γιατί θέλω να µείνω;" Παρακαλώ µην πείτε για τα παιδιά σας, την σύζυγός σας, η τον σύζυγός σας ή οτιδήποτε είναι. Γιατί εσείς θέλετε να είστε εδώ; (µικρή διακοπή) Δεν ξέρετε; Δεν είστε βέβαιοι; Γιατί έτσι;

SHOUD 11 "Ακτινοβόλος Παρουσία" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 11 Ακτινοβόλος Παρουσία - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe SHOUD 11 "Ακτινοβόλος Παρουσία" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 7 Ιουλίου..2012 www.crimsoncircle.com Σηµείωση:

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe

SHOUD 7 Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 3 Μαρτίου..2012 www.crimsoncircle.com Είµαι αυτό το Είµαι, και χαίροµαι

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 12 "Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή" - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 12 Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Η Σειρά e2012 SHOUD 12 "Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή" - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 4 Αυγούστου..2012 www.crimsoncircle.com < http://www.crimsoncircle.com/>

Διαβάστε περισσότερα

Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν

Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, μέχρι και στα δικά σας περίχωρα του Γαλαξία, υπάρχουν πολλές πνευματικές δυνάμεις που εργάζονται για τον Δημιουργό. Υπάρχουν εμπνευσμένα

Διαβάστε περισσότερα

O ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΙΟ ΧΩΡΟ

O ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΙΟ ΧΩΡΟ O ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΙΟ ΧΩΡΟ Του Αλέκου Χαραλαµπόπουλου - Ιεροκλή, µάζεψε το υνί και φέρτο στην αποθήκη, εγώ πάω τα άλογα στον σταύλο, είπε η Ναυσικά, η γυναίκα του Ιεροκλή. - Ναυσικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ...11 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...23 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ...37 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ...57 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΠΤΟ...74 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΤΟ...91

Διαβάστε περισσότερα

Π A Γ KOΣ MIA HMEPA Π OIHΣ H Σ. Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979

Π A Γ KOΣ MIA HMEPA Π OIHΣ H Σ. Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979 Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979 Ο καηµός του θανάτου τόσο µε πυρπόλησε, που η λάµψη µου επέστρεψε στον ήλιο. Κείνος µε πέµπει τώρα µέσα στην τέλεια σύνταξη της πέτρας και του αιθέρος,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;»

ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;» 2 O ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 5 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;» 1 ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Όταν παλεύεις για την ελευθερία σου είναι κάτι ωραίο, όταν πεθαίνεις

Διαβάστε περισσότερα

22:1,2 Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

22:1,2 Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 22 Αποκάλυψη 22:1 Και μου έδειξε έναν καθαρό ποταμό με νερό της ζωής, λαμπερό σαν κρύσταλλο, που έβγαινε από τον θρόνο του Θεού και του Αρνίου. 2 Στο μέσον της πλατείας της, και του ποταμού, από εδώ και

Διαβάστε περισσότερα

Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς τον: ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΒΕΤΤΟΡΙ, Πρέσβη της Φλωρεντίας στην Αγία Παπική Έδρα, Ρώμη. Εξοχώτατε Πρέσβη,

Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς τον: ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΒΕΤΤΟΡΙ, Πρέσβη της Φλωρεντίας στην Αγία Παπική Έδρα, Ρώμη. Εξοχώτατε Πρέσβη, (Ο Νικολό Μακιαβέλι, μέσα από μία επιστολή του, περιγράφει την ζωή του στο κτήμα του, στο οποίο είχε αποτραβηχτεί, μετά το 1513 που οι Μεδίκοι ανακατέλαβαν την εξουσία.) Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς

Διαβάστε περισσότερα

2 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΑΦΝΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ JEANNE D ARC Α ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ : NADIFUS ILIBRIBUS

2 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΑΦΝΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ JEANNE D ARC Α ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ : NADIFUS ILIBRIBUS 2 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΑΦΝΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ JEANNE D ARC Α ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ : NADIFUS ILIBRIBUS Κάθε φορά που φυτρώνει κάποιο από εμάς έρχονται οι Μοίρες και το ραίνουν με το ριζικό

Διαβάστε περισσότερα

Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πνευματική Ανατομική. Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον

Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πνευματική Ανατομική. Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας Πνευματική Ανατομική Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον Άννα: Κάνουμε δήλωση πρόθεσης για το σώμα μας. Ας φέρουμε τα χέρια στην καρδιά ακουμπώντας στην καρδιά. Τιμώ

Διαβάστε περισσότερα

Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου. Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία:

Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου. Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία: Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία: Η µεγάλη πλειοψηφία των διδασκόντων (73,5) δεν επιλέγει ως ερώτηµα την διατύπωση ορισµών εκ µέρους των

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΗΜΕΡΙΔΑ «ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ» (Θεσσαλονίκη, 16-12-2009) Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ» Μια διδακτική προσέγγιση Aθανάσιος Κουτσογιάννης Φιλόλογος 3 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ. ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ. ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, αγαπητέ Γιαννάκη, αγαπητέ Martin, σε ευχαριστώ

Διαβάστε περισσότερα

Βουλευτικές Εκλογές 2011

Βουλευτικές Εκλογές 2011 Πολίτης ή πελάτης; Είναι αλήθεια, ότι το πολιτικό σύστημα αποτυγχάνει σημαντικά να ανταποκριθεί στις σημερινές προκλήσεις. Το ρουσφέτι, η αναξιοκρατία, η συναλλαγή και τα παζάρια, απαξιώνουν την πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΚΡΑ

ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΚΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΚΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ αυτό δεν είναι αλήθεια. Είμαι μόλις είκοσι ενός χρονών, οι γονείς μου μου έχουν δώσει αγάπη και μόρφωση και είμαι παντρεμένος με μια γυναίκα που αγαπώ και που με αγαπά

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 )

Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 ) Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 ) του Κ.Γκ.Γιούνγκ Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές τι πιστεύω για το θάνατο, γι αυτό το τελείωμα της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο θάνατος είναι απλά γνωστός ως το τέλος. Είναι η τελεία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΟΚΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ 1 2 Το θέµα µας είναι ο Αναρχισµός. Τι είναι ο Αναρχισµός; Μια διδασκαλία για την πολιτική. Σαν πολιτική διδασκαλία διαθέτει απόψεις για το πολιτικό πρόβληµα, για

Διαβάστε περισσότερα

Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα. 1. Οδοιπορικό

Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα. 1. Οδοιπορικό Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα 1. Οδοιπορικό Ο Αλέξανδρος Δελμούζος γεννήθηκε στα Σάλωνα στα 1880. Πόλη γνωστή στο πανελλήνιο από την Πενταγιώτισσα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820 Διαταράξεις της µνήµης στην Ακρόπολη Στην Ακρόπολη των Αθηνών, την άνοιξη του 1936, ο Ζίγκµουντ Φρόυντ διαπίστωνε έκπληκτος ότι η πόλη πράγµατι υπήρχε και ότι

Διαβάστε περισσότερα

Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής

Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής Το Μάιο του 2008 το Υπουργείο Πολιτισμού εγκαινίασε το θεσμό «Περιβάλλον και Πολιτισμός» με στόχο την ανάδειξη των άρρηκτων δεσμών

Διαβάστε περισσότερα

Ευάγγελος Αυδίκος Η αµηχανία µπροστά στον τοίχο: το Πρόγραµµα και οι κοινότητες των Τσιγγάνων Γεια σας. Εγώ είµαι καινούργιος στη Θεσσαλία οι εκατέρωθέν µου καθήµενοι προϋπήρξαν εµού. Να ξεκινήσω, λοιπόν,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αγγελική Περιστέρη Α 2

ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αγγελική Περιστέρη Α 2 ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Αγγελική Περιστέρη Α 2 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ιρλανδία: Τη νύκτα της παραμονής των Χριστουγέννων όλα τα παράθυρα των σπιτιών που βλέπουν προς το δρόμο, φωτίζονται από ένα αναμμένο κερί, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 2005

Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 2005 Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 25 Για τους /τις εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση υποψηφιότητας για τη θέση Σχολικού Συμβούλου υπάρχουν μας διατέθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΠΘ, για τα έτη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ. Μαρία και Ιωσήφ

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ. Μαρία και Ιωσήφ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ Μαρία και Ιωσήφ Αυτή είναι η ιστορία του Ιησού και του αδελφού του Χριστού, του πώς γεννήθηκαν, του πώς έζησαν και του πώς ο ένας από αυτούς πέθανε. Ο θάνατος του άλλου δεν αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Ξαναδίνουμε ζωή στο δικό μας ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δ.Α.Σ.Η. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ. Δημοτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Ηρακλείου

Ξαναδίνουμε ζωή στο δικό μας ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δ.Α.Σ.Η. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ. Δημοτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Ηρακλείου Δ.Α.Σ.Η. Δημοτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Ηρακλείου ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ Ο βαθμός δημοκρατίας κάθε χώρας συναρτάται ευθέως και άμεσα με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι κοινωνικά και οικονομικά αδύναμοι Ούλωφ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ. ΠΡΟΣΩΠΑ του ΕΡΓΟΥ. 425 π.χ. α Βραβείο ΑΧΑΡΝΗΣ. ΜΕΓΑΡΕΥΣ: Αγρότης από τα Μέγαρα. Έρχεται να πουλήσει προϊόντα στην αγορά του ικαιόπολη.

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ. ΠΡΟΣΩΠΑ του ΕΡΓΟΥ. 425 π.χ. α Βραβείο ΑΧΑΡΝΗΣ. ΜΕΓΑΡΕΥΣ: Αγρότης από τα Μέγαρα. Έρχεται να πουλήσει προϊόντα στην αγορά του ικαιόπολη. ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΑΧΑΡΝΗΣ 425 π.χ. α Βραβείο ΠΡΟΣΩΠΑ του ΕΡΓΟΥ : Αθηναίος αγρότης. Εξασφαλίζει «ιδιωτική ειρήνη», ενώ η πατρίδα του βρίσκεται σε πόλεµο. ΜΕΓΑΡΕΥΣ: Αγρότης από τα Μέγαρα. Έρχεται να πουλήσει προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το εκπαιδευτικό σενάριο: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το εκπαιδευτικό σενάριο: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το εκπαιδευτικό σενάριο: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ Σελίδα 1. Στόχος σ' αυτήν τη δραστηριότητα είναι να διερευνήσεις πού οφείλονται: Οι εκλείψεις, τόσο της Σελήνης όσο και του Ηλίου. Πριν όµως συνεχίσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Η Ουμ Γιούσεφ κάποτε την έλεγαν Αμίνα, καθισμένη

Η Ουμ Γιούσεφ κάποτε την έλεγαν Αμίνα, καθισμένη Η Ουμ Γιούσεφ κάποτε την έλεγαν Αμίνα, καθισμένη ανακούρκουδα στην ψάθα μπροστά στην ταμπλία, τη στρογγυλή χαμηλή σανίδα που χρησίμευε για τραπέζι, έξυνε με τα νύχια της τα μισοκολλημένα υπολείμματα φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 3.1 Εισαγωγή

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 3.1 Εισαγωγή ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 3.1 Εισαγωγή Η Ελληνική Προεδρία πραγµατοποιείται σε µια κρίσιµη, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, περίοδο. Μια Ένωση που προετοιµάζει την µεγαλύτερη διεύρυνση στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ 8. ΤΑΞΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΣΚΟΠΟΣ: Να παρουσιάσουμε τα Χριστούγεννα ως γενέθλια μέρα της ανθρωπότητας. Να ερευνήσουμε που έγκειται ο μυστηριακός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση - παρέμβαση του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση - παρέμβαση του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Ιουνίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: 12234

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: 12234 12234 Ένας δηµόσιος χώρος αποτελεί ένα κύτταρο στο δοµηµένο ιστό της πόλης. Δεν πρέπει µόνο να είναι ευδιάκριτος αλλά και να εντάσσεται πλήρως. Οφείλει να ανασυντάσσει την εικόνα της πόλης η οποία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001 ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Κωνσταντίνος Γείτονας): Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπασιάκος έχει το λόγο. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΣ: Μεταλλευτική είναι η ανθρώπινη

ΟΡΙΣΜΟΣ: Μεταλλευτική είναι η ανθρώπινη ΟΡΙΣΜΟΣ: Μεταλλευτική είναι η ανθρώπινη δραστηριότητα της εξόρυξης ορυκτών και πετρωμάτων για χρήση στην οικοδομή, την εξαγωγή μετάλλων και την παραγωγή αντικειμένων γενικότερα. Η μεταλλευτική είναι μία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ ΘΕΜΑ: ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ Ο σίδηρος παρά το γεγονός, ότι αποτελεί υλικό γνωστό ήδη από τους προϊστορικούς χρόνους, άρχισε να χρησιµοποιείται ευρέως και ουσιαστικά σε αρχιτεκτονικές

Διαβάστε περισσότερα

Στο Δηµόσιο Σχολείο «µας»...

Στο Δηµόσιο Σχολείο «µας»... Στο Δηµόσιο Σχολείο «µας»... Κανείς από όσους εµπλέκονται στο ηµόσιο Σχολείο (Πολιτεία, ΟΛΜΕ, ΕΛΜΕ και απλοί καθηγητές) δεν ενδιαφέρθηκε ΠΟΤΕ για τον «καλό» µαθητή... Όλο το ηµόσιο Σχολείο ήταν από πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό εργαλείο. για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας. τη σεξουαλική εκμετάλλευση

Πρακτικό εργαλείο. για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας. τη σεξουαλική εκμετάλλευση Πρακτικό εργαλείο για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση Ιούνιος 2013 Στα πλαίσια της επαγγελματικής σας ιδιότητας ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

η ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ Ο λόφος «Καστρί» στο βόρειο τμήμα του λεκανοπεδίου των Ιωαννίνων.

η ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ Ο λόφος «Καστρί» στο βόρειο τμήμα του λεκανοπεδίου των Ιωαννίνων. η ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ Ο λόφος «Καστρί» στο βόρειο τμήμα του λεκανοπεδίου των Ιωαννίνων. Θέση και ιστορία Ο οχυρωμένος οικισμός - ακρόπολη στην κορυφή του λόφου «Καστρί» Μεγάλου Γαρδικίου, αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 Ώρα έναρξης: 14:00 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΑΚΟΣ.,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας

Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας ιάλεξη του Καθηγητή Νίκου Λυγερού στην Ηµερίδα της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Αξιωµατικών Αστυνοµίας Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας Αθήνα, 05/12/2008

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος 2011: Εφημερίδα μηνός Ιουλίου, έκδοση 33 η

Αύγουστος 2011: Εφημερίδα μηνός Ιουλίου, έκδοση 33 η Αύγουστος 2011: Εφημερίδα μηνός Ιουλίου, έκδοση 33 η ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ (διήγημα). Ήταν αγουροξυπνημένος και κατσούφης, είχε μέσα του μια ανησυχία και ένα φόβο ότι κάτι θα συνέβαινε. Ήταν στην Αθήνα για

Διαβάστε περισσότερα

Το Κάλεσμα του Αγγελιοφόρου

Το Κάλεσμα του Αγγελιοφόρου Το Κάλεσμα του Αγγελιοφόρου Όπως αποκαλύφτηκε στον Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς στης 3 Σεπτεμβρίου, 2014 στο Μπόλντερ, Κολοράντο, ΗΠΑ Ο Θεός έχει στείλει έναν Αγγελιοφόρο στον κόσμο, που είναι σταλμένος από την

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:50, συνεδρίασε στην Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κων. Τσαλδάρη» (223), η Διαρκής

Στην Αθήνα σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:50, συνεδρίασε στην Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κων. Τσαλδάρη» (223), η Διαρκής ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ 15.12.2011 AADY1215.AD1 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΓ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο (Άρθρο 40 παρ. 1 του Κ.τ.Β.) Στην Αθήνα σήμερα, 15 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Το Ταξίδι Απελευθέρωσης

Το Ταξίδι Απελευθέρωσης Το Ταξίδι Απελευθέρωσης Όπως αποκαλύφθηκε στον Αγγελιοφόρο του Θεού, Μάρσαλ Βιάν Σάμμερς στης 2 Μαρτίου 2011, στο Μπόλντερ, Κολοράντο, ΗΠΑ Η πνευματικότητα είναι βασικά μια αναζήτηση ελευθερίας ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

Να µαστε λοιπόν µε καφέ και τσιγάρα στης φίλης µου της Ρίτας,

Να µαστε λοιπόν µε καφέ και τσιγάρα στης φίλης µου της Ρίτας, ΠEPIEXOMENA Χοντρός... 37 Γείτονες...44 Η ιδέα... 52 Δεν είναι αυτοί ο άντρας σου...58 Είστε γιατρός;...67 Ο πατέρας... 77 Δεν είπε κανείς τίποτα... 80 Εξήντα εκτάρια...100 Τι γίνεται στην Αλάσκα;... 116

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Ενηµερωτικό σηµείωµα για το πρόβληµα της παράνοµης υλοτοµίας και ειδικά αυτό της καυσοξύλευσης

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Ενηµερωτικό σηµείωµα για το πρόβληµα της παράνοµης υλοτοµίας και ειδικά αυτό της καυσοξύλευσης 1 Ιωάννης Κέκερης ασοπόνος Επίτιµος Πρόεδρος Ένωσης ασοπόνων Μακεδονίας Θράκης Μέλος.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης ασοπόνων και ιαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: Αρναία 16/12/2012 Κα Πρόεδρο Ειδικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ. ιπλωµατική Εργασία.

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ. ιπλωµατική Εργασία. ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ιπλωµατική Εργασία «Η ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» του ΤΣΟΛΑΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Επιβλέπων Καθηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

289 ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ

289 ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ 289 ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ 1 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ Φτιάξε ένα κατάλογο με τα πράγματα που θέλεις να κάνεις στην Ομάδα και συζήτησε με τον Αρχηγό

Διαβάστε περισσότερα

χώρων του ήµου Ρόδου (ΧΥΤΑ, Παιδικοί Σταθµοί, κτλ)» στον κωδικό

χώρων του ήµου Ρόδου (ΧΥΤΑ, Παιδικοί Σταθµοί, κτλ)» στον κωδικό 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 13/08/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/89551 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκηνωτικές Σκέψεις

Κατασκηνωτικές Σκέψεις Κατασκηνωτικές Σκέψεις Αγαπητοί Γερόλυκοι, Στον καθένα και καθεµία Αρχηγό ξεχωριστά αξίζει ένα µεγάλο µπράβο γιατί για ένα ακόµα καλοκαίρι όπως τα τελευταία 101 χρόνια Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές

Διαβάστε περισσότερα

Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο. 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες

Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο. 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες 1 Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες Λι Χονγκτζί Ελληνική µετάφραση από τα Αγγλικά Ιανουάριος 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ιδάσκοντας τον Φα στη Νέα Υόρκη... 1 ιδάσκοντας

Διαβάστε περισσότερα

Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας

Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας Ανωριμότητα Προκαταλήψεις- Στερεότυπα Απουσία ανθρωπιστικής παιδείας Ημιμάθεια Έλλειψη έμπρακτης χριστιανικής ζωής ΣΤΟΧΟΙ Να αρχίσουν να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τα δικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ A1. Με αυτά λοιπόν τα μέσα εφοδιασμένοι οι άνθρωποι κατοικούσαν στην αρχή διασκορπισμένοι, πόλεις όμως δεν υπήρχαν κατασπαράσσονταν λοιπόν από τα θηρία, γιατί ήταν από

Διαβάστε περισσότερα

http://keimena.ece.uth.gr Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισµού του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας

http://keimena.ece.uth.gr Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισµού του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας Σελ. 1/10 Τελικά, τα αγόρια κλαίνε; Έµφυλες ταυτότητες στη λογοτεχνία για µικρές ηλικίες: µία πρώτη προσέγγιση Αναστασία Οικονοµίδου Λέκτορας στην Παιδική Λογοτεχνία Τ.Ε.Ε.Π.Η., ηµοκρίτειο Πανεπιστήµιο

Διαβάστε περισσότερα

Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας.

Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. ΠΡΟΛΟΓΟΣ Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. Πρόλογος Εδώ και δύο χρόνια, περίπου, ζούμε τον εφιάλτη της χρεοκοπίας. Σήμερα όμως, η χώρα μας έχει φτάσει

Διαβάστε περισσότερα

Παραμύθια. που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας

Παραμύθια. που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας Παραμύθια που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας Εισαγωγή Κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 οι εκπαιδευόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Παπούτσια πολλά παπούτσια.»

Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Παπούτσια πολλά παπούτσια.» Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Παπούτσια πολλά παπούτσια.» Υπεύθυνη εκπαιδευτικός :Ανδριάνα Καρρά Συνεργάτης: Νάντια Τσιλιβίτα 1 ο Νηπιαγωγείο Βραχναιίκων Τμ.Α2 Σχ.Ετος 2013-2014 Ποιοι είμαστε Το παραπάνω πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Γιοστέιν Γκάαρντερ. (συγγραφέας του Κόσµου της Σοφίας) Βίκτορ Χέλερν Χένρι Νότακερ

Γιοστέιν Γκάαρντερ. (συγγραφέας του Κόσµου της Σοφίας) Βίκτορ Χέλερν Χένρι Νότακερ Γιοστέιν Γκάαρντερ (συγγραφέας του Κόσµου της Σοφίας) Βίκτορ Χέλερν Χένρι Νότακερ Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ........................................... 9 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ................................. 16

Διαβάστε περισσότερα

Νιόβη Λύρη. Τα χρώµατα της νύχτας

Νιόβη Λύρη. Τα χρώµατα της νύχτας Νιόβη Λύρη Τα χρώµατα της νύχτας ιήγηµα 2 Αυτό που κολυµπάει στα ρηχά την ώρα της πιο βαθιάς νύχτας φαίνεται να είναι περίπου δυο µέτρα, µε ένα πλοκάµι που φυτρώνει από το κεφάλι του κι ένα µεγάλο λέπι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε στην χώρα μας αισθητή άνοδος του βιοτικού επιπέδου και της κοινωνικής ευμάρειας. Παράλληλα όμως αυξήθηκαν τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οι σκοποί αυτοί καθορίζουν και τους στόχους του οργανισμού που είναι:

Οι σκοποί αυτοί καθορίζουν και τους στόχους του οργανισμού που είναι: Ομιλία Δ.Λιντζέρη στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής 25-09-2013 Ο ΕΟΦ εκ του ιδρυτικού του νόμου Ν1316/83 έχει ως πρώτιστο σκοπό την προστασία και βελτίωση της δημόσιας υγείας καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

περισσότερο από το γεγονός του ότι αυτό δεν ήταν τότε ένα ζήτηµα έγκρισης του ίδιου του κοινοβουλευτισµού αλλά κριτικής στην αστική εξουσία.

περισσότερο από το γεγονός του ότι αυτό δεν ήταν τότε ένα ζήτηµα έγκρισης του ίδιου του κοινοβουλευτισµού αλλά κριτικής στην αστική εξουσία. Οµιλία του Αµαντέο Μπορντίγκα, εκπροσώπου της Αριστερής Αποχικής Φράξιας του Ιταλικού Σοσιαλιστικού Κόµµατος, στο 2 ο Συνέδριο της Κοµµουνιστικής ιεθνούς Η Αριστερή Φράξια του Ιταλικού Σοσιαλιστικού Κόµµατος

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ραμύς στο ανάκτορο της Ζάκρου. Εκπαιδευτική περιήγηση στο μινωικό ανάκτορο της Ζάκρου και το Αρχαιολογικό Μουσείο Σητείας

Ο Ραμύς στο ανάκτορο της Ζάκρου. Εκπαιδευτική περιήγηση στο μινωικό ανάκτορο της Ζάκρου και το Αρχαιολογικό Μουσείο Σητείας Ο Ραμύς στο ανάκτορο της Ζάκρου Εκπαιδευτική περιήγηση στο μινωικό ανάκτορο της Ζάκρου και το Αρχαιολογικό Μουσείο Σητείας Εισαγωγή Τι φαγητά έτρωγαν οι κάτοικοι της μινωικής Κρήτης; Ποιες ήταν οι αγαπημένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ. Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ. Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συµβουλίου µε ενηµέρωση από τον

Διαβάστε περισσότερα

Ευλογηµένο Καταφύγιο Άξιον Εστί Κατασκήνωση Κοριτσιών ηµοτικού

Ευλογηµένο Καταφύγιο Άξιον Εστί Κατασκήνωση Κοριτσιών ηµοτικού Ευλογηµένο Καταφύγιο Άξιον Εστί Κατασκήνωση Κοριτσιών ηµοτικού Μακρυνίτσα 2007 Ύµνος της οµάδας «Αστέρια» Τώρα που απλώθηκε η νύχτα Σου γαλήνεψαν τα µάτια και ο νους κι αναζητώ το µονοπάτι που οδηγεί

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 7 Μάιου 2004

Παρασκευή 7 Μάιου 2004 ΙΣΤΟΡΙΑ Οι έρευνες των αρχαιολόγων τεκµηρίωσαν την ύπαρξη ζωής και ανθρώπινης δραστηριότητας στο θεσσαλικό χώρο. Στην κοίτη του ποταµού βρέθηκαν απολιθωµένα οστά ελεφάντων, ιπποπόταµων, ρινόκερων, µεγάλων

Διαβάστε περισσότερα

Κος ΓΚΑΙΤΛΙΧ: Ευχαριστώ πολύ κυρία Πρόεδρε. Θα επιχειρήσω μέσα σε περίπου 10 με 15 λεπτά να συνοψίσω αυτά που συζητήθηκαν στο δικό μας workshop, το

Κος ΓΚΑΙΤΛΙΧ: Ευχαριστώ πολύ κυρία Πρόεδρε. Θα επιχειρήσω μέσα σε περίπου 10 με 15 λεπτά να συνοψίσω αυτά που συζητήθηκαν στο δικό μας workshop, το Κος ΓΚΑΙΤΛΙΧ: Ευχαριστώ πολύ κυρία Πρόεδρε. Θα επιχειρήσω μέσα σε περίπου 10 με 15 λεπτά να συνοψίσω αυτά που συζητήθηκαν στο δικό μας workshop, το οποίο κράτησε κι αυτό τρεις και πλέον ώρες, άρα είμαι

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία

Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία Επαναληπτικά Θέµατα ΟΕΦΕ 2006 1 Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία Εκείνο που, φοβάµαι, µας απασχολεί σχετικά λιγότερο, είναι το πρόβληµα που βρίσκεται µέσα στο σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,»

ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,» ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,» Η γενική Συνδιάσκεψη της ιεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, που συγκλήθηκε στη Γενεύη από το ιοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ANNA TENEZH Η αρχοντοπούλα με την πέτρινη καρδιά

ANNA TENEZH Η αρχοντοπούλα με την πέτρινη καρδιά ANNA TENEZH Η αρχοντοπούλα με την πέτρινη καρδιά Μια φορά κι έναν καιρό, τον πολύ παλιό καιρό, τότε που οι άνθρωποι δεν είχαν μηχανές και τα έκαμναν όλα με τα χέρια τους, ήταν ένας άρχοντας που είχε αμέτρητα

Διαβάστε περισσότερα

«Πολιτιστικές διαδροµές στα µεταλλευτικά τοπία της Kύθνου»

«Πολιτιστικές διαδροµές στα µεταλλευτικά τοπία της Kύθνου» ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ 2009-10 (15/2/2011 - πηγή www.greekarchitects.gr) «Πολιτιστικές διαδροµές στα µεταλλευτικά τοπία της Kύθνου» Φυσικό τοπίο - βιοµηχανική κληρονοµιά - ιστορική µνήµη. Φοιτητές: Βελουδάκη Χριστιάννα,

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα κοινωνική Τάξη της Αυτοοργάνωσης, μηχανή πολέμου, για την έξοδο από την κυριαρχία.

Η νέα κοινωνική Τάξη της Αυτοοργάνωσης, μηχανή πολέμου, για την έξοδο από την κυριαρχία. Η νέα κοινωνική Τάξη της Αυτοοργάνωσης, μηχανή πολέμου, για την έξοδο από την κυριαρχία. Οι σκέψεις που ακολουθούν τοποθετούνται μέσα στη φωτιά της εξέγερσης, του διαρκούς πειραματισμού και της δημιουργίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, Πλατεία Ελευθερίας 1 85100, Ρόδος, 2241046301, 2241046336 FAX: 2241043987, dontas@rhodes.gr, www.rhodes.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, Πλατεία Ελευθερίας 1 85100, Ρόδος, 2241046301, 2241046336 FAX: 2241043987, dontas@rhodes.gr, www.rhodes. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/2012 Της 2 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής ιαβούλευσης την 22 η Οκτωβρίου 2012 Σήµερα 22 Οκτωβρίου 2012, ηµέρα ευτέρα και ώρα 18:00 στη Ρόδο στην αίθουσα του ηµοτικού Συµβουλίου του ηµαρχιακού

Διαβάστε περισσότερα

Ι1ΑΙ1Α-ΕΥΘΥΜ10Σ στο πάνθεο των αγίων του Καθηγητή Νίκου Πετρόχειλου

Ι1ΑΙ1Α-ΕΥΘΥΜ10Σ στο πάνθεο των αγίων του Καθηγητή Νίκου Πετρόχειλου ίπερ»ιλ Λ ^^νο'ι ' ' ^ ΗΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΖ^ΛΟΣ ΑΘΗΝ ρστοκλεουσ 5 77 ΑΘΗΝΑ Ί Γ 00 Ν ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΙΔΡΥΤΗΣ: ΠΑΝ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ I ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΤΙΤΛΟΣ I ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ, ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, στο εξής αποκαλούµενα «τα συµβαλλόµενα µέρη»,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Δεκεμβρίου

Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Δεκεμβρίου Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Δεκεμβρίου www.asteria.edu.gr info@asteria.edu.gr www.facebook.com/omades.asteria Αγίου Δημητρίου 177 Άγιος Δημήτριος τηλ.: 6979651231-6986795031 Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Διαβάστε περισσότερα

Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω-

Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω- ÚfiÏÔÁÔ Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω- µα του πατέρα µου µεταξύ άλλων µουσικολόγου, µουσικοσυνθέτη, συγγραφέα και διανοούµενου το οποίο θεώρησα αναγκαίο να παραθέσω εδώ. Άλλωστε,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ 16ο ΑΡΙΘ. ΦΥΛΛΟΥ 88 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2006

ΕΤΟΣ 16ο ΑΡΙΘ. ΦΥΛΛΟΥ 88 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2006 ΕΤΟΣ 16ο ΑΡΙΘ. ΦΥΛΛΟΥ 88 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2006 ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΡΗΜΩΝΟΥΝ Ένας επισκέπτης του χωριού μας, ήρθε στο χωριό αφού πέρασαν δύο χρόνια. Όταν μας βρήκε και αρχίσαμε την κουβέντα, μας είπε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α.Π.Ε)

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α.Π.Ε) ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α.Π.Ε) Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε) θεωρούνται ανεξάντλητες. Στην κατηγορία αυτή, ανήκουν ο ήλιος, ο άνεμος, τα ποτάμια, οι οργανικές ύλες όπως το ξύλο και τα απορρίμματα

Διαβάστε περισσότερα

LoveGodGreatly.com 1

LoveGodGreatly.com 1 LoveGodGreatly.com 1 LoveGodGreatly.com 2 Είµαι τόσο χαρούµενη που είσαι εδώ! Πριν ξεκινήσουµε αυτή τη νέα µελέτη, θέλω να πάρω το χρόνο και να σου πω ότι προσευχόµασταν για εσένα! Δεν είναι τυχαίο ότι

Διαβάστε περισσότερα

και άσε τον Κύριο να βρει ποιοί είναι σι δικοί του. Και τώρα, σ' αυτό το παλτό κάστρο του δάσους, οι κόρες του, που μόλις γίνανε γυναίκες,

και άσε τον Κύριο να βρει ποιοί είναι σι δικοί του. Και τώρα, σ' αυτό το παλτό κάστρο του δάσους, οι κόρες του, που μόλις γίνανε γυναίκες, " Στην ηρωική εποχή, που την Ισπανία κυβερνούσαν ο Φερδινάνδος και η Ισαβέλλα, και αυτούς κυβερνούσε ο Τορκουεμάδα με τον λεπτοφυή του εγκέφαλο, σαν Μεγάλος Ιεροεξεταστής της Ισπανίας, σ ένα μεγάλο κάστρο

Διαβάστε περισσότερα

Πώς µαθαίνω στη µειονοτική εκπαίδευση: προβλήµατα διγλωσσίας και διδακτικές εφαρµογές.

Πώς µαθαίνω στη µειονοτική εκπαίδευση: προβλήµατα διγλωσσίας και διδακτικές εφαρµογές. Πώς µαθαίνω στη µειονοτική εκπαίδευση: προβλήµατα διγλωσσίας και διδακτικές εφαρµογές. Μάκρα Ραλλού, Σχολική Σύµβουλος Π.Ε. 5 ης Περιφέρειας Κανάρια Χριστίνα, Εκπαιδευτικός ΠΕ70 Περίληψη: Η εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΠΡΟΕ ΡΟΣ: ΛΕΩΝΙ ΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Καληµέρα σας. Κυρίες και κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΩΝΑΣ. 427 π.χ. - 347 π.χ.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ. 427 π.χ. - 347 π.χ. ΠΛΑΤΩΝΑΣ 427 π.χ. - 347 π.χ. Έργα Ίωνας, Ευθύφρων, Απολογία, Κρίτων, Φαίδων, Χαρµίδης, Λάχης, Γοργίας, Κρατύλος, Ευθύδηµος, Μένων, Συµπόσιον, Φαίδρος, Πολιτεία, Θεαίτητος, Παρµενίδης, Σοφιστής, Πολιτικός,

Διαβάστε περισσότερα

«Το στίγµα του Εφιάλτη»

«Το στίγµα του Εφιάλτη» /νση ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, 2008-2009 (Ειδική διάκριση) «Το στίγµα του Εφιάλτη» Κοµµάτια Από Τα Κοµµάτια Της Ζωής Μου Ειρήνη Παραχεράκη Λύκειο «Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα» Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

O Μικρός Πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη

O Μικρός Πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη O Μικρός Πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της Αναζήτησης! Ο Μικρός Πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της Αναζήτησης... Copyright 2013 Χρήστος Τσαντής Πίνακας εξώφυλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Κατά τη συνεδρίαση της 6ης Ιουνίου 2007, το ιοικητικό Συµβούλιο της αποφάσισε να αυξήσει το ελάχιστο επιτόκιο προσφοράς για τις πράξεις κύριας αναχρηµατοδότησης

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις στο ταξινοµούµε

Σηµειώσεις στο ταξινοµούµε Σηµειώσεις στο ταξινοµούµε Εισαγωγή... 2 επεξεργαστής βάσεων... 2 Τρόπος εµφάνισης των εγγραφών στη βάση δεδοµένων... 2 Ερώτηση- Σύνολο... 3 Λειτουργία... 3 Ραβδογράµµατα... 6 Γραφήµατα... 7 Εφαρµογή...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδικός Χάρτης για την Ελλάδα της δημιουργίας

Ο Οδικός Χάρτης για την Ελλάδα της δημιουργίας Ο Οδικός Χάρτης για την Ελλάδα της δημιουργίας Από την κρίση και τα ελλείμματα στην ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α. Αντιμέτωποι με την κρίση: τα πρώτα βήματα για τη σωτηρία

Διαβάστε περισσότερα

...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης

...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης ...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 Αγαπητό μου ημερολόγιο Δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ, από χθες που έχουμε έρθει στη κατασκήνωση ασχολούμαστε με τη γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΩΝΟΣ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΕΒΔΟΜΟ ΒΙΒΛΙΟ. ( «Ο Μύθος του Σπηλαίου» )

ΠΛΑΤΩΝΟΣ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΕΒΔΟΜΟ ΒΙΒΛΙΟ. ( «Ο Μύθος του Σπηλαίου» ) ΠΛΑΤΩΝΟΣ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΕΒΔΟΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ( «Ο Μύθος του Σπηλαίου» ) Μετά από αυτά όμως, είπα, φαντάσου την ανθρώπινη φύση ως προς την παιδεία και την απαιδευσία, σαν μια εικόνα που παριστάνει μια τέτοια κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 20 ου ΚΑΙ ΤΟΥ 21 ου ΑΙΩΝΑ.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 20 ου ΚΑΙ ΤΟΥ 21 ου ΑΙΩΝΑ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 20 ου ΚΑΙ ΤΟΥ 21 ου ΑΙΩΝΑ. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 3 Ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αντωνόπουλος Ανδρέας Γιολάρης Ανδριανός Δαγρές Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΡΟΣΙΣΜΟΣ

ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΡΟΣΙΣΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια 2 Με τη χρήση συστηµάτων δροσισµού ο στόχος είναι να µειωθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Γ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Γ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ .1 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Γ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ Φτώχεια & Οικολογική Καταστροφή ΚΕΙΜΕΝΟ Είναι αναµφισβήτητο ότι το παγκόσµιο οικονοµικό σύστηµα έχει δηµιουργήσει πρωτοφανή πλούτο, ο οποίος

Διαβάστε περισσότερα

Πού βρίσκεται ο Τάφος του Αλεξάνδρου; Μυαλό χρειάζεται για ν' αποκαλυφθεί. και όχι φτυάρια.

Πού βρίσκεται ο Τάφος του Αλεξάνδρου; Μυαλό χρειάζεται για ν' αποκαλυφθεί. και όχι φτυάρια. Πού βρίσκεται ο Τάφος του Αλεξάνδρου; Μυαλό χρειάζεται για ν' αποκαλυφθεί και όχι φτυάρια. Τα µεγαλύτερα µυστικά του κόσµου κρύβονται πάντα µε τον καλύτερο τρόπο, παραµένοντας στην κοινή θέα. Για να καταλάβουµε

Διαβάστε περισσότερα

στο ΕΣΠΑ του έργου ανέγερσης του 4ου Λυκείου Κέρκυρας.

στο ΕΣΠΑ του έργου ανέγερσης του 4ου Λυκείου Κέρκυρας. Η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου ανέγερσης του 4ου Λυκείου Κέρκυρας. Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπύρος Σπύρου, υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου ανέγερσης του 4ου Λυκείου

Διαβάστε περισσότερα