Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Θεοφάνεια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Θεοφάνεια"

Transcript

1 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Θεοφάνεια ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Ιωάννινα - Μέτσοβο - Ζαγοροχώρια Βόλος - Πήλιο - Μετέωρα Μετέωρα - Καλαμπάκα Τρίκαλα - Μέτσοβο Έδεσσα - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος/ Καϊμάκτσαλαν - Λουτρά Πόζαρ - Βέροια

2 Περιλαμβάνεται: - Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό - Μετακίνηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία - Έμπειρος αρχηγός συνοδός - Ασφάλεια αστικής ευθύνης ΕΚΔΡΟΜΗ #1: Ιωάννινα - Μέτσοβο Ζαγοροχώρια Δεν περιλαμβάνεται : - Είσοδοι μουσείων, δημοτικός φόρος και ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό ημέρες - 3 νύχτες Ημέρα 1η Ιωάννινα 1 Συγκέντρωση στις στο γραφείο μας και στις 7.30 με ενδιάμεσες στάσεις ξεκινάμε τη διαδρομή μας για το μοναδικό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ, γνωστό και ως Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων. Θεμελιώθηκε με πρωτοβουλία του Παύλου Βρέλλη τον Φεβρουάριο του 1983, άνοιξε τις πόρτες του το 1995 και είναι το πλέον γνωστό μουσείο αυτού του είδους στην Ελλάδα. Είναι έργο ενός και μόνο ανθρώπου, του Παύλου Βρέλλη, που για 13 χρόνια εργάστηκε ακατάπαυστα κάτω από αντίξοες συνθήκες για να αναπαραστήσει για εσάς μεγάλες στιγμές από τη σπουδαία Ελληνική Ιστορία και να σας θυμίσει μερικές από τις μορφές που σημάδεψαν τον τόπο αυτό. Σκοπός του καλλιτέχνη ήταν να αναπαραστήσει ιστορικά γεγονότα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας σε φυσικό μέγεθος μέσα στο μουσείο. Αναχώρηση για τα υπέροχα ΙΩΑΝΝΙΝΑ (φωτ. 1), τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο. Για το βράδυ προτείνουμε συμμετοχή στο ρεβεγιόν του ξενoδοχείου ή μια βόλτα στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου αυτήν την ημέρα είναι διάχυτη η εορταστική ατμόσφαιρα από άκρη σε άκρη. Όλα τα μαγαζιά, ψήνουν σουβλάκια, το παραδοσιακό τσίπουρο ρέει άφθονο και από παντού ακούγονται μουσικές και τραγούδια και όλη η πόλη γίνεται μια μεγάλη παρέα. Διανυκτέρευση. Ημέρα 2η Ιωάννινα 2 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στην γιορτινή πόλη. Σας προτείνουμε μία βόλτα στη λίμνη Παμβώτιδα (φωτ. 2), και στο νησάκι, όπου βρίσκεται το σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά ή μια επίσκεψη στο κάστρο. Στο χώρο του θα θαυμάσετε το Σουφαρί Σεράι, την ιππική σχολή του Αλή Πασά, το Τζαμί Ασλάν και το Βυζαντινό μουσείο. Γύρω στη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το χωριό Λιγκιάδες στις πλαγιές του όρους Μιτσικέλι για να γευματίσουμε όλοι μαζί σε τοπική ταβέρνα με θέα την Λίμνη Παμβώτιδα και την πόλη των Ιωαννίνων. Μετά το φαγητό, μας περιμένει ένας προορισμός μαγικός για να βιώσουμε μικροί-μεγάλοι το πνεύμα των Χριστουγέννων η Αστερούπολη Ιωαννίνων με το εργαστήρι & Μουσείο Σοκολάτας, το χωριό του Άη Βασίλη, το παγοδρόμιο, το Λούνα Παρκ, την Χριστουγεννιάτικη Αγορά και άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Μετά την όμορφη αυτή εμπειρία επιστρέ-φουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο με μενού. Βράδυ ελεύθερο για όποιον επιθυμεί να συνεχίσει τη διασκέδασή του σε κάποιο από τα πολλά νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Διανυκτέρευση.

3 Ημέρα 3η Ιωάννινα 3 Ζαγοροχώρια Ιωάννινα 5 Πρωινό στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά ξεκινάμε για την βόλτα μας στα όμορφα Ζαγοροχώρια. Θα επισκεφθούμε τα γεφύρια του Κόκορη (φωτ. 3) και το τρίτοξο του Καλογήρου με προορισμό τους Κήπους (ή Μπάγια Ζαγορίου). Θα θαυμάσουμε και εδώ τα περίφημα αρχοντικά χτισμένα από τεχνίτες της πέτρας και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περπατήσουμε και να απολαύσουμε τον καφέ μας. Συνεχίζουμε για το Μονοδένδρι (φωτ. ). Εκεί, από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής, θα δούμε από ψηλά την περίφημη χαράδρα του Βίκου (φωτ. 5). Εδώ θα παραμείνουμε και για το γεύμα μας σε τοπική ταβέρνα. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις περίφημες ηπειρώτικες πίτες. Μετά την όμορφη αυτή εμπειρία επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο με μενού. Διανυκτέρευση. Ημέρα η Ιωάννινα 6 Μέτσοβο 7 Μετά το πρωινό μας αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για το περίφημο Σπήλαιο Περάματος (φωτ. 6). Το Σπήλαιο Περάματος δημιουργήθηκε πριν από χρόνια στο εσωτερικό του λόφου Γκορίτσα, πάνω ακριβώς από το χωριό. Ανακαλύφθηκε το 190 από κατοίκους του Περάματος και το 1956 οι σπηλαιολόγοι Άννα και Ιωάννης Πετρόχειλος ξεκίνησαν την εξερεύνησή του. Το πραγματικό αυτό στολίδι είναι γνωστό για την ποικιλία των σταλακτιτών και σταλαγμιτών που διαθέτει και συγκαταλέγεται στα καλύτερα σπήλαια του κόσμου. Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του διατηρείται σταθερή στους 17oC, ενώ η θερμοκρασία του νερού είναι 1οC. Σε όλο το μήκος της διαδρομής, θα συναντήσετε πολλές αίθουσες με ιδιαίτερα πλούσιο διάκοσμο. Για να το διασχίσουμε θα περπατήσουμε περίπου 1,5 χλμ (πολλά σημεία με σκαλιά), οπότε απαιτείται να φοράτε άνετα παπούτσια. Συνεχίζομε με την ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς η καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ (φωτ. 7). Άφιξη λίγο πριν το μεσημέρι και ελεύθερος χρόνος για να γευματίσουμε, αλλά και να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της πόλης. Το Μέτσοβο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1200μ. σε ένα τοπίο γεμάτο πράσινο. Ως τόπος καταγωγής ορισμένων εκ των σπουδαιότερων Εθνικών Ευεργετών, δεν θα μπορούσε να μην φημίζεται για την μεγάλη πνευματική του ανάπτυξη. Μπορείτε να θαυμάσετε τα μουσεία του, τα πετρόχτιστα αρχοντικά, τις παραδοσιακές βρύσες του και τα πλακόστρωτα καλντερίμια. Συγκέντρωση στις και με ενδιάμεσες στάσεις, επιστροφή για την πόλη μας γεμάτοι από όμορφες εικόνες από το ταξίδι στις όμορφες γωνιές της Ηπείρου. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΗΜ. ΔΙΑΤ/ΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ TIMH ΔΙΚΛΙΝΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟΥ (0- ετών) TIMH MONOΚΛΙΝΟΥ 2/12-27/12/19 GRAND SERAI 5* /12-03/01/20 BYZANTIO 3* GRAND SERAI 5* /01-06/01/20 BYZANTIO 3* GRAND SERAI 5* Σημείωση: Τα Ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο GRAND SERAI θα πραγματοποιούν υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από ορχήστρα. Τιμή ενήλικα 60 ευρώ τιμή παιδιού έως 6 χρονών 30 ευρώ.

4 Περιλαμβάνεται: - Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό - Μετακίνηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία - Έμπειρος αρχηγός συνοδός - Ασφάλεια αστικής ευθύνης ΕΚΔΡΟΜΗ #2: Βόλος - Πήλιο - Μετέωρα ημέρες - 3 νύχτες Ημέρα 1η Δεν περιλαμβάνεται : - Είσοδοι μουσείων, δημοτικός φόρος και ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό Βόλος 1 Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση για τον όμορφο Βόλο (φωτ. 1). Καθώς φτάνουμε στον προορισμό μας θα επισκεφτούμε το μουσείο πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα. Η δημιουργία του Βιομηχανικού Μουσείου στοχεύει στην αξιοποίηση και ανάδειξη των εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού εξοπλι-σμού του παλιού κεραμοποιείου. Η οργάνωση της επίσκεψης ακολουθεί την διαδρομή της παραγωγικής διαδικασίας, ώστε να παρέχεται στον επισκέπτη η δυνατότητα να κατανοήσει τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου και τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Στη συνέχεια, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο και προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. Ημέρα 2η Βόλος Πορταριά/Μακρυνίτσα/Ζαγορά/Χάνια Βόλος 2 Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος μας σταθμός η Πορταριά, το μεγαλοχώρι του δυτικού Πηλίου, με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής αρχοντικά ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται «το μπαλκόνι του Πηλίου» η γνωστή Μακρυνίτσα (φωτ. 2) με τα πλακόστρωτα καλντερίμια και τα μαγαζάκια με τα παραδοσιακά γλυκά. Θα έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τον Παγασητικό. Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στην Ζαγορά, για να επισκεφθούμε την Δημόσια Βιβλιοθήκη Ζαγοράς. Η ιστορική Βιβλιοθήκη της Ζαγοράς ιδρύθη-κε το 1762 και βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Ζαγοράς, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Το κτίριο είναι γνωστό ως Σχολείο του Ρήγα, επειδή εκεί μαθήτευσε ο Ρήγας Φεραίος. Το υλικό, με τον καιρό, εμπλουτίστηκε με βιβλία εύπορων κατοίκων και μοναστηριών. Αργότερα επιφανείς άνδρες, ανάμεσά τους οι αδελφοί Κασσαβέτη, ο Ζαγοριανός ποιητής Πέτρος Μάγνης, ο αδερφός του, συγγραφέας Απόστολος Κωνσταντινίδης κ.ά. δωρίζουν νέες συλλογές, Το 1955 η βιβλιοθήκη γίνεται δημόσια και υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας. Στη βιβλιοθήκη φυλάσσονται 5 χιλιάδες χειρόγραφα και παλαιοτυπα. Κατά την επιστροφή μας θα γευματίσουμε προαιρετικά στο χωριό Χάνια, γνωστό από το χιονοδρομικό κέντρο που διαθέτει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μπορούμε να απολαύσουμε την βόλτα μας στην παραλία του Βόλου.

5 Ημέρα 3η Βόλος Μηλιές/Βυζίτσα Βόλος 3 Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να γνωρίσουμε τα χωριά του Πηλίου από την μεριά του Παγασητικού. Περνώντας από την Αγριά, Λεχώνια θα φτάσουμε στις Μηλιές. Θα δούμε την πατρίδα του Ανθίμου Γαζή, όπου μαζί με τον Γρηγόριο Κωνσταντά και τον Δανιήλ Φιλιππίδη ίδρυσαν την Μηλιώτικη σχολή του γένους το 181. Στην κεντρική πλατεία των Μηλιών βρίσκεται ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο σημαντικές κατασκευαστικές καινοτομίες. Κάτω από το δάπεδο του ναού υπάρχει ένα σύστημα από κανάλια και πηγάδια που εξασφαλίζει τη στεγανότητα του δαπέδου αλλά και την ενίσχυση των μπάσων ήχων. Αντίστοιχα, στις βάσεις των θόλων, ενσωματωμένα πήλινα πιθάρια ενισχύουν τους πρίμους ήχους, εγκλωβίζουν τον ήχο στο εσωτερικό του ναού ώστε να μην ακούγεται έξω και καθιστούν την όλη κατασκευή της οροφής πιο ελαφριά. Αποτέλεσμα αυτών των κατασκευών είναι η τέλεια ακουστική του χώρου. Το 2000 μάλιστα και με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού έγινε στο εσωτερικό του, φεστιβάλ Μπαχ, όπου παρουσιάστηκαν φωνητικά έργα θρησκευτικής μουσικής. Στο εσωτερικό του ναού θα εντυπωσιαστείτε από τις ιδιαίτερες τοιχογραφίες (στα αριστερά θα δείτε τον Άγιο Χριστόφορο με τη μορφή προβάτου) και από το ξυλόγλυπτο τέμπλο, το οποίο είναι καλυμμένο με φύλλο χρυσού και απεικονίζει ζώα, λουλούδια και φυτά. O ναός των Ταξιαρχών της έχει και ένα σημαντικό ιστορικό παρελθόν αφού εδώ, στις 8 Μαΐου του 1821, ο Άνθιμος Γαζής ύψωσε τη σημαία της επανάστασης και σήμανε την εξέγερση κατά του τουρκικού ζυγού. Η σημαία σώζεται μέχρι και σήμερα και βρίσκεται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μηλεών, ακριβώς πάνω από την πλατεία. Πιστό αντίγραφο της σημαίας θα δείτε στο Λαογραφικό Μουσείο Μηλεών. Συνεχίζουμε για την Βυζίτσα (φωτ. 3), η οποία έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος οικισμός, με τα εντυπωσιακά αρχοντόσπιτα του 18ου 19ου αιώνα και αποτελούν δείγματα του πλούτου που είχε το χωριό. Κατά την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο θα κάνουμε στάση για γεύμα. Ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση. Ημέρα η Βόλος Μετέωρα Αναχωρούμε μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας για τη δεύτερη σε μέγεθος, μετά το Άγιο Όρος, μοναστική πολιτεία, τα Μετέωρα (φωτ. ). Μεταξύ ουρανού και γης, κτισμένα πάνω στους πελώριους βράχους τα μοναστήρια προκαλούν δέος στον προσκυνητή. Δεν είναι περίεργο που μια μικρή πόλη όπως η Καλαμπάκα σφύζει από ζωή μιας που τα γειτονικά Μετέωρα προσφέρουν στον επισκέπτη συγκινήσεις τόσο πνευματικές όσο και τουριστικές. Ακολουθεί η επίσκεψη σε 2 μοναστήρια. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στην Καλαμπάκα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι από όμορφες εικόνες από το ταξίδι στις όμορφες γωνίες της Θεσσαλικής Γης. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΗΜ. ΔΙΑΤ/ΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ TIMH ΔΙΚΛΙΝΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟΥ (0-8 ετών) TIMH MONOΚΛΙΝΟΥ 2/12-27/12/19 HB PROTESSILAOS 3* LAODAMIA * /12-03/01/20 HB PROTESSILAOS 3* /01-06/01/20 PROTESSILAOS 3* LAODAMIA * Σημείωση: Για Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά οι τιμές είναι με ημιδιατροφή, με ορχήστρα την παραμονή και κρασί.

6 Περιλαμβάνεται: - Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό - Μετακίνηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία - Έμπειρος αρχηγός συνοδός - Ασφάλεια αστικής ευθύνης ΕΚΔΡΟΜΗ #3: Μετέωρα - Καλαμπάκα Τρίκαλα - Μέτσοβο Δεν περιλαμβάνεται : - Είσοδοι μουσείων, δημοτικός φόρος και ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό ημέρες - 3 νύχτες Ημέρα 1η Μετέωρα Καλαμπάκα 1 Συγκέντρωση στις στο γραφείο μας και στις 07.30, με ενδιάμεσες στάσεις, ξεκινάμε τη διαδρομή μας για τα Μετέωρα. Ανηφορίζουμε τα ΜΕΤΕΩΡΑ! Οι σχεδόν απόκοσμοι πέτρινοι βράχοι των Μετεώρων, που αγκαλιάζουν την Καλαμπάκα, έχουν ανακηρυχθεί Διατηρητέο και Προστατευόμενο Μνημείο της Ανθρωπότητας από την UNESCO και αποτελούν τη μεγαλύτερη μοναστική πολιτεία της χώρας μετά το Άγιο Όρος! Επίσκεψη στο Μεγάλο Μετέωρο και τον Άγιο Στέφανο (φωτ. 1), το «μπαλκόνι» των Μετεώρων με θέα όλο το Θεσσαλικό κάμπο! Συνεχίζουμε με το ολοκαίνουριο μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα χώρο 1100τ.μ. περίπου. Τα μανιτάρια είναι γλυπτά, σε απόλυτη ομοιότητα χρώματος και μεγέθους με τα φυσικά. Παρουσιάζονται σε τρεις φάσεις ανάπτυξης, προκειμένου να γίνεται κατανοητός ο κύκλος ζωής τους. Έχουν κατασκευαστεί ένα-ένα στο χέρι από πολύ καλούς γλύπτες της περιοχής. Εκείνο όμως που κάνει εξαιρετικό το μουσείο δεν είναι μόνο η ποιότητα των εκθεμάτων του, αλλά κυρίως ο τρόπος παρουσίασής τους, που το καθιστά μοναδικό στην Ελλάδα, αλλά και ανταγωνιστικό προς ανάλογα ευρωπαϊκά. Τα ζώα και τα μανιτάρια παρουσιάζονται μέσα στο φυσικό τους περιβάλλον (π.χ. δάσος, υγρότοποι, αλπική ζώνη κτλ) σε διοράματα, τα οποία αποτελούν προσομοίωση των συνθηκών διαβίωσης και καρποφορίας. Καλύπτουν πλήρως την πανίδα της περιοχής και όχι μόνο. Είναι ένα μουσείο με ιδιαίτερη δυναμική, που προσπαθεί να ικανοποιήσει ποικιλοτρόπως τις απαιτήσεις των επισκεπτών του. Γι αυτό και η επίσκεψη σε αυτό, αποτελεί μοναδική εμπειρία. Ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική. Ημέρα 2η 2 Καλαμπάκα Λίμνη Πλαστήρα Τρίκαλα Καλαμπάκα 3 Χρόνια πολλά! Χαμόγελα, ευχές, γιορτινή διάθεση! Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για την Λίμνη του Ταυρωπού ή Πλαστήρα (φωτ. 2), την υλοποίηση της ιδέας που συνέλαβε το 1935 ο Νικόλαος Πλαστήρας. Η μεγάλη αυτή τεχνητή λίμνη, με τις δαντελωτές δασοσκέπαστες όχθες, είναι η κατάληξη ποταμών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές και δημιουργούν γύρω τους ένα μαγικό κόσμο από ιτιές, πλατάνια, σκλήθρα κ.α. Περνώντας από τα χωριά, μυρωδιές ξύλου που καίγεται στις σόμπες και απέραντη ομορφιά που μας αφήνει έκθαμβους. Μετά το Φράγμα θα επισκεφθούμε την Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας της Κορώνης (12ου αι.) και την Πλαζ του Λαμπερού. Επόμενος σταθμός μας τα Τρίκαλα. Εδώ θα απογειωθούν οι γιορτινές εικόνες των μικρών μας φίλων, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, το παραμυθένιο εργοστάσιο του Αι Βασίλη στον Μύλο των Ξωτικών. Απίστευτα παιχνίδια, τρενάκι, παγοτσουλήθρα, bungee κ.α.! Για τους μεγαλύτερους, θα πραγματοποιήσουμε εναλλακτική επίσκεψη στο τέμενος του Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί (Μολυβένιο τζαμί-16ος αι.) (φωτ. 3), στο φρούριο με το χαρακτηριστικό ρόλοι του και στον ποταμό Ληθαίο. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στo ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7 Ημέρα 3η Καλαμπάκα Πόρτα Παναγιά/Περτούλι/Ελάτη Καλαμπάκα Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά του 12ου αιώνα και το σαγηνευτικό τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα με τους μικρούς καταρράκτες. Συνεχίζουμε με το χωριό ΠΕΡΤΟΥΛΙ (φωτ. ) (καιρού επιτρέποντος), έναν ορεινό παράδεισο περιτριγυρισμένο από βουνά, με πυκνά δάση, καταπράσινα λιβάδια και τρεχούμενα νερά. Χτισμένο σε υψόμετρο μ. στις πλαγιές του Κόζιακα, με τα γραφικά πέτρινα σπίτια, το χιονοδρομικό κέντρο και τις καλές τουριστικές υποδομές είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ορεινά θέρετρα της Ελλάδας. Εκεί θα πιούμε το καφεδάκι μας. Εν συνεχεία, θα μεταβούμε στην ΕΛΑΤΗ, ένα ορεινό χωριό μέσα στα έλατα! Δεν είναι τυχαία εξάλλου και η ονομασία του. Είναι το μεγαλύτερο χωριό του ορεινού όγκου των Τρικάλων και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, σε ύψος 950 μέτρων, στις πλαγιές του Κόζιακα, ενός βουνού απέναντι από τα Μετέωρα. Είναι ορμητήριο για πολλές διαδρομές σε δασικά μονοπάτια, γι αυτό και αποτελεί αγαπημένο προορισμό των φυσιολατρών. Η Ελάτη των τελευταίων δεκαετιών γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, προσφέροντας στους επισκέπτες της διαμονή υψηλών προδιαγραφών και γεύσεις από την τοπική παραδοσιακή της κουζίνα και τα ταβερνάκια με σπεσιαλιτέ το κυνήγι. Είναι αναμφίβολα η κοσμοπολίτισσα του νομού Τρικάλων. Αργότερα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση. Ημέρα η Καλαμπάκα Μέτσοβο 5 Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό Μέτσοβο με τη θαυμάσια αρχιτεκτονική και παράδοση. Ξεκινώντας από την πλατεία με τον τεράστιο πλάτανο, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (φωτ. 5) με τα μοναδικά ξυλόγλυπτα, αλλά και το Αρχοντικό Τοσίτσα (Λαογραφικό Μουσείο Μετσόβου). Μην παραλείψετε να ψωνίσετε παραδοσιακά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης, υφαντά και να γευματίσετε σε κάποιο ταβερνάκι με τοπικές σπεσιαλιτέ. Μπορείτε να θαυμάσετε τα μουσεία του, τα πετρόχτιστα αρχοντικά, τις παραδοσιακές βρύσες του και τα πλακόστρωτα καλντερίμια. Συγκέντρωση στις και με ενδιάμεσες στάσεις, επιστροφή στην πόλη μας γεμάτοι από όμορφες εικόνες από το ταξίδι στις όμορφες γωνιές της Ελλάδας. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΗΜ. ΔΙΑΤ/ΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ TIMH ΔΙΚΛΙΝΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟΥ (0- ετών) TIMH MONOΚΛΙΝΟΥ 2/12-27/12/19 KASTRAKI 3* 265 ** /12-03/01/20 FAMISSI 3* FAMISSI EDEN * /01-06/01/20 FAMISSI 3* FAMISSI EDEN * Σημείωση: Στο ξενοδοχείο KASTRAKI 3* η παιδική έκπτωση δεν εφαρμόζεται.

8 ΕΚΔΡΟΜΗ #: Έδεσσα - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος/ Καϊμάκτσαλαν - Λουτρά Πόζαρ - Βέροια ημέρες - 3 νύχτες Ημέρα 1η Έδεσσα Παλαιός Άγιος Αθανάσιος Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 7:30 το πρωί καιστις 08:00 αναχώρηση με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για τους Καταρράκτες Έδεσσας (φωτ. 1). Θα σταματήσουμε για βόλτα στο υπέροχο πάρκο καταρρακτών. Χρόνος για καφεδάκι ή φαγητό. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε μια από τις γραφικές ταβέρνες του χωριού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση. 1 Ημέρα 2η Παλαιός Άγιος Αθανάσιος Χιονοδρομικό Καϊμάκτσαλαν Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το όρος Καϊμάκτσαλαν, και το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (φωτ. 2), σε υψόμετρο 2050 μέτρων! Παραμονή για χιονοδρομία, ή φυσικά καφεδάκι και ζεστή σοκολάτα στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου του Καϊμάκτσαλαν.Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη φύση και εάν υπάρχει χιόνι μπορείτε να κάνετε και σκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 2 Περιλαμβάνεται: - Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό - Μετακίνηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία - Έμπειρος αρχηγός συνοδός - Ασφάλεια αστικής ευθύνης Δεν περιλαμβάνεται : - Είσοδοι μουσείων, δημοτικός φόρος και ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό

9 Ημέρα 3η Παλαιός Άγιος Αθανάσιος Λουτρά Πόζαρ Πρωινό και εξόρμηση για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ (φωτ. 3), στην Αριδαία, στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν. Οι ιαματικές πηγές (Λουτροθεραπείας - Ποσιθεραπείας) βρίσκονται σε υψόμετρο μ. και σε έκταση 75 στρεμ. Πέντε ιαματικές πηγές αναβλύζουν κατά μήκος της κοίτης του Θερμοποτάμου, ο οποίος συνεχίζει τη ροή του στη λεκάνη της Αλμωπίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε (για όσους ενδιαφέρονται) τις ευεργετικές τους ιδιότητες, καθώς και να απολαύσουμε τον καφέ μας σε μία υπέροχη τοποθεσία, δίπλα στις πηγές. Όσοι επιθυμούν να κάνουν λουτρά, θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού μέσω του αρχηγού. Μεσημεριανό φαγητό σε τοπική ταβέρνα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 3 Ημέρα η Παλαιός Άγιος Αθανάσιος Βέροια Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη μας με στάση στην πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ (φωτ. ) όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Χρόνος για περίπατο και σουβενίρ (μην παραλείψετε το περίφημο ρεβανί). Συγκέντρωση και επιστροφή στην πόλη μας. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΗΜ. ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 2/12-27/12/19 31/12-03/01/20 03/01-06/01/20 VORAS HOTEL FILOXENIA TIMH ΔΙΚΛΙΝΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟΥ (0-5 ετών) TIMH MONOΚΛΙΝΟΥ

10 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ (Π.Δ 7/2018) Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα. Η εταιρεία ΓΚΑΣΙ- ΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Η εταιρεία ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ διαθέτει προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλλατε και αν η μεταφορά σας περιλαμβάνεται στο πακέτο διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα. Στο παρόν κείμενο αναγράφονται όλες οι βασικές πληροφορίες σχετικά με το πακέτο που επιλέξατε, τις οποίες παρακαλούμε να διαβάσετε πριν την σύναψη της σύμβασης οργανωμένου ταξιδίου. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ έχει συνάψει σύμβαση προστασίας κατά της αφερεγγυότητας και προς διασφάλιση της επιστροφής των καταβληθέντων καθώς και του επαναπατρισμού εφόσον η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, αριθμός ασφαλιστηρίου συμβολαίου /2018 Συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρεία είναι η GENERALI HELLAS Insurance Company SA που εδρεύει στην Aθήνα οδός Ηλία Ηλιού & Πυθέου τηλ. επικοινωνίας fax , Γραφεία Βορείου Ελλάδος ης Οκτωβρίου τηλ fax gr. Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία μας ΓΚΑΣΙ- ΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Εγνατία 103 ΤΚ 5635 Τηλ Β. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι Γενικοί Όροι Συμμετοχής ρυθμίζουν τις ευθύνες και υποχρεώσεις αφενός του Πελάτη ( στην συνέχεια Ταξιδιώτης) και αφετέρου της Εταιρείας ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙ- ΑΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (στην συνέχεια Εταιρεία). Ως Πελάτης εννοούνται στο εξής και οι φορείς ή Εταιρείες που καλύπτουν οικονομικά, μέλη, μαθητές, εργαζόμενους ή άλλους που έχουν οποιαδήποτε σχέση μαζί τους και με τους οποίους είναι από κοινού υπεύθυνοι για την τήρηση και αποδοχή των πιο κάτω όρων. Ο κάθε ταξιδιώτης και οι συνταξιδιώτες που καλύφθηκαν οικονομικά από οποιονδήποτε φορέα, καθώς και οι συμμετέχοντες μέσω Εταιρειών, Συλλόγων, Ενώσεων, Σχολών και άλλων φορέων, δέχονται αυτόματα με τη συμμετοχή τους και τους πιο κάτω όρους τους οποίους ο εκάστοτε φορέας έθεσε υπόψη τους προς ανάγνωση και των οποίων η αποδοχή τεκμαίρεται με την ολοκλήρωση της κράτησης από τον φορέα. Σημειώνεται ότι ως «οργανωμένο ταξίδι» νοείται ο προκαθορισμένος συνδυασμός τουλάχιστον δύο εκ των ακόλουθων στοιχείων: μεταφορά, διαμονή, άλλες τουριστικές υπηρεσίες μη σχετιζόμενες και συμπληρωματικές της μεταφοράς ή διαμονής, που αντιπροσωπεύουν σημαντικό τμήμα του οργανωμένο ταξιδιού, εφόσον η εν λόγω παροχή υπερβαίνει τις 2 ώρες ή περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση και προσφέρεται έναντι συνολικής τιμής. Η κράτηση μίας μόνο παρεχόμενης υπηρεσίες (ενδεικτικά μόνο διαμονής) σε καμία περίπτωση δεν εντάσσεται στην έννοια του οργανωμένου ταξιδιού. Σε «ειδικά ταξίδια», όπως ταξίδια Εκθέσεων, Εταιρικά ταξίδια, Συνεδρίων, Χιονοδρομικών προορισμών, Αθλητικών Διοργανώσεων, κρουαζιέρων και των ολικών ναυλώσεων (Charters) και άλλων που περιγράφονται στα συγκεκριμένα ταξίδια, οι ταξιδιώτες δεσμεύονται με τους ειδικούς αυστηρότερους οικονομικούς όρους που ισχύουν. Τα ακυρωτικά στις πιο πάνω περιπτώσεις φθάνουν μέχρι και 100% των τιμών, οι δε προθεσμίες εγγραφών και ακυρώσεων είναι πολύ πιο σύντομες. Τελική τιμή και ισχύον πρόγραμμα του ταξιδιού θεωρείται αυτό που παρέλαβε ο ταξιδιώτης και περιγράφεται ή επισυνάπτεται στην εξοφλητική απόδειξη πληρωμής (σύμβασης). Κρατήσεις θέσεων: Για να είναι έγκυρη η κράτηση θέσεων στην εκδρομή πρέπει να καταβληθεί 30% της τιμής συμμετοχής. Διευκρινίζεται ότι τηλεφωνικές κρατήσεις δεν υποχρεώνουν την Εταιρεία να δεσμεύει θέσεις αν δεν συνοδεύονται από την καταβολή του 30% της τιμής συμμετοχής. Οι κρατήσεις γίνονται με την έκδοση του προγράμματος και τελειώνουν μέχρι την εξάντληση των θέσεων. Η εξόφληση του υπολοίπου γίνεται 10 μέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής. Σε περίπτωση που το αίτημα για κράτηση υποβληθεί εντός 10 ημερών πριν την αναχώρηση της εκδρομής το συνολικό τίμημα πρέπει να εξοφληθεί κατά την υποβολή του εν λόγω αιτήματος. Οι πληρωμές γίνονται είτε στα κατά τόπους γραφεία, είτε μέσω διατραπεζικής συναλλαγής, είτε με την χρέωση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. 1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η Εταιρεία έχει υποχρέωση να συντονίσει και να εκτελέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταξίδια που διαθέτει στους ταξιδιώτες μεσολαβώντας μεταξύ των ταξιδιωτών και κάθε τρίτου που παρέχει τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει το ταξίδι (μεταφορέων, ξενοδόχων, πρακτόρων κτλ.). Η Εταιρεία έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τις έκτακτες και αναπόφευκτες καταστάσεις (ανωτέρα βία) όπως: ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή αλλαγές δρομολογίων πάσης φύσεως μεταφορικών μέσων (αεροπλάνων, πλοίων, αυτοκινήτων, τρένων κ.α.) που δεν οφείλονται σε πράξεις ή παραλείψεις της. Επίσης δεν ευθύνεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για: απώλειες χρημάτων, αντικειμένων, εγγράφων, αποσκευών καθώς και τυχόν φθοράς αυτών, για ατυχήματα ζωής, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, καθαριότητας ή διατροφής, για τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και άλλων συναφών αιτιών ή ενεργειών ή καταστάσεων. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι του Ταξιδιώτη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας του τελευταίου λόγω μη εκτέλεσης ή πλημμελούς εκτέλεσης της σύμβασης, εκτός εάν οφείλεται σε δική της υπαιτιότητα ή αν άλλως ορίζεται στον νόμο. Αν έχετε λόγο να παραπονεθείτε, ενώ βρίσκεστε σε ένα ταξίδι θα πρέπει να το γνωστοποιήσετε άμεσα στον τυχόν αρχηγό του ταξιδιού (στα οργανωμένα ταξίδια) ή στον τοπικό αντιπρόσωπο μας ή στο ξενοδοχείο. Η Εταιρεία είναι υποχρεωμένη να παρέχει κατόπιν σύμφωνης γνώμης και αποδοχής του Ταξιδιώτη κάθε πρόσφορη εναλλακτική λύση. Η Εταιρεία και ο Ταξιδιώτης υπόσχονται να επιλύσουν με καλή πίστη κάθε διαφορά που μπορεί να προκύψει. Σε περίπτωση διαφωνίας, εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα Δικαστήρια ς. 2. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ Ο Ταξιδιώτης ευθύνεταιγια την αγορά, τη δήλωση και το γνήσιο της δήλωσης του τουριστικού ή άλλου είδους συναλλάγματος στις ελληνικές ή ξένες τελωνειακές αρχές καθώς και άλλες αξίες ή αντικείμενα που μεταφέρει μαζί του. Στην περίπτωση που οι αρμόδιες αρχές του κράτους αναχώρησης ή του κράτους προορισμού δεν επιτρέψουν την είσοδο/έξοδο του Ταξιδιώτη από το κράτος αυτό, ενδεικτικά λόγω μη ακριβούς δηλώσεως του συναλλάγματος ή υπάρχει εισαγγελική απαγόρευση, τότε ο Ταξιδιώτης δεν δικαιούται επιστροφή χρημάτων. Υποχρέωση του Ταξιδιώτη είναι να μελετήσει λεπτομερώς το πρόγραμμα ταξιδιού στο οποίο τυχόν θα συμμετέχει καθώς και τους όρους συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι αποδέχονται τους όρους συμμετοχής αυτόματα,είτε με την υπογραφή της συμβάσεως, είτε με την καταβολή με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε χρηματικού ποσού έναντι της αξίας του πακέτου. Η έγκαιρη προσέλευση κατά την αναχώρηση του ταξιδιού (τόσο στην έναρξη όσο και στη λήξη αυτού) καθώς επίσης και η έγκαιρη άφιξη και αναχώρηση στο Ξενοδοχείο είναι αποκλειστική ευθύνη του Ταξιδιώτη. Σε περίπτωση κατά την οποία Ταξιδιώτης απωλέσει υπηρεσία που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο και αυτό οφείλεται σε υπαιτιότητα του (καθυστέρηση, μη συμμόρφωση με το πρόγραμμα) ουδεμίας αποζημίωσης δικαιούται από την Εταιρεία. Ο Ταξιδιώτης πρέπει να επανασυνδεθεί με την ομάδα με δική του μέριμνα και έξοδα. Στη περίπτωση που ο Ταξιδιώτης θα διακόψει το ταξίδι του με δική του απόφαση και αποχωριστεί από την ομάδα, δεν δικαιούται καμία περαιτέρω υπηρεσία ή αποζημίωση και η ευθύνη και τα έξοδα οποιασδήποτε μετακίνησής του εκτός ομάδας, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο. Ο Ταξιδιώτης είναι υπόχρεος με κάθε έξτρα δαπάνη /κατανάλωση που πραγματοποιεί σε χώρους των καταλυμάτων και οι οποίες δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου. Επίσης ευθύνεται προσωπικά για κάθε φθορά και βλάβη που προκαλεί με υπαιτιότητα του στους χώρους που διαμένει και χρησιμοποιεί. Τον Ταξιδιώτη βαρύνει το κόστος του φόρου διανυκτέρευσης σε όποια καταλύματα τυχόν επιβάλλεται. Ο Ταξιδιώτης μπορεί αφού προειδοποιήσει έγκαιρα Την Εταιρεία σε σταθερό μέσο και το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν από την έναρξη του πακέτου, να εκχωρήσει την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού σε πρόσωπο το οποίο πληροί όλους τους όρους που εφαρμόζονται στην εν λόγω σύμβαση. Τυχόν δαπάνες που προκύπτουν από την εκχώρηση βαρύνουν εις ολόκληρον τον εκχωρητή και τον εκδοχέα. 3. ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ / ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ Κάθε ταξιδιώτης είναι υπεύθυνος για την ισχύ, την εξασφάλιση και φύλαξη ταξιδιωτικών εγγράφων που απαιτούνται για το ταξίδι του (διαβατήριο, θεωρήσεις, πιστοποιητικό εμβολιασμών, άδεια αποδημίας, βίζα κλπ.). Πριν την ολοκλήρωση οποιασδήποτε κράτησης ο Ταξιδιώτης υποχρεούται όπως απευθυνθεί στην Εταιρεία αναφορικά με την παροχή γενικών πληροφοριών για τα απαιτούμενα για την κράτησή του ταξιδιωτικά έγγραφα (ενδεικτικά διαβατήριο, θεωρήσεις, τυχόν απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις). Η Εταιρεία καμία ευθύνη δεν υπέχει στην περίπτωση καθυστέρησης ή αδυναμίας έκδοσης των απαραίτητων εγγράφων. Για όλους τους συμμετέχοντες στις οργανωμένες εκδρομές εξωτερικού απαιτείται η κατοχή ισχύοντος διαβατηρίου. Η περίοδος για την έγκαιρη θεώρηση (visa) υπολογίζεται τουλάχιστον 1 ημέρες πριν την αναχώρηση. Σε κάθε περίπτωση ο Ταξιδιώτης υποχρεούται στην πληροφόρηση μέσω των αρμοδίων ελληνικών ή προξενικών αρχών. Τυχόν υγειονομικές διατυπώσεις, αν και εφόσον απαιτούνται περιλαμβάνονται στο εκάστοτε πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι οι αναφερόμενες πληροφορίες αφορούν κατόχους ελληνικών διαβατηρίων μόνο. Στις χώρες που υπάγονται στη Συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ μπορείτε να ταξιδέψετε και με την αστυνομική σας ταυτότητα εάν δεν είναι παλαιότερη των δέκα ετών και δεν είναι κομμένη λόγω γάμου. Η ισχύς δε όλων των προσωπικών ταξιδιωτικών εγγράφων (διαβατήριο, ταυτότητα) είναι ευθύνη του ταξιδιώτη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι ανήλικοι ταξιδιώτες που πρέπει απαραιτήτως να είναι εφοδιασμένοι με ταξιδιωτικά έγγραφα / διαβατήρια. Οι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ειδοποιούν την Εταιρία. Να ελέγχουν επίσης με τις πρεσβείες των χωρών τους εάν χρειάζονται θεώρηση (Visa), για τις χώρες που θα ταξιδέψουν. Τυχόν βοήθεια στην έκδοση όλων των πιο πάνω ταξιδιωτικών εγγράφων ή θεωρήσεων (Visa), δεν σημαίνει την ευθύνη και την υποχρέωση της Εταιρίας για την απόκτησή τους. Η μη εξασφάλιση και παρουσίαση στις αρχές των ταξιδιωτικών εγγράφων, εν ισχύ (διαβατηρίου, θεωρήσεων VISA, αδειών εργασίας, κ.α.) είναι αποκλειστική ευθύνη του Ταξιδιώτη και ως εκ τούτου εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα ακυρωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεωρήσεις εισόδου (Visa) παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας gassitour.gr ή αναζητείστε από τους κατά τόπους συνεργάτες μας το σχετικό ενημερωτικό έντυπο. Οι ταξιδιώτες είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις των παιδιών που συνοδεύουν.. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη και συνεπέστερη εφαρμογή των προγραμμάτων των εκδρομέων. Απρόβλεπτες όμως καταστάσεις είναι δυνατό να καταστήσουν επιβεβλημένη την διαφοροποίηση του προγράμματος πριν την αναχώρηση ή κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Πριν την αναχώρηση του ταξιδιού η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα της εκδρομής και να αναπροσαρμόσει την τιμή της. Στην περίπτωση αυτή ο Ταξιδιώτης μπορεί να ακυρώσει τη συμμετοχή του και να του επιστραφούν όσα χρήματα είχε προκαταβάλει.. Η Εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιοδήποτε ταξίδι για λόγους που κρίνει σκόπιμους (αντικειμενικές δυσκολίες, περιορισμένη συμμετοχή, ) χωρίς υποχρέωση αποζημιώσεως πέραν της επιστροφής εισπραχθέντων χρημάτων. Σε περίπτωση που η ακύρωση οφείλεται σε μικρότερο αριθμό συμμετεχόντων, από τον ελάχιστο που ορίζεται στην εκάστοτε εκδρομή, η Εταιρεία δικαιούται να καταγγείλει την σύμβαση αζημίως εντός 20 ημερών πριν την έναρξη του πακέτου για ταξίδια που διαρκούν περισσότερο από 6 ημέρες, εντός 7 ημερών πριν την έναρξη του πακέτου για ταξίδια που διαρκούν μεταξύ 2 και 6 ημερών, και εντός 8 ωρών πριν την έναρξη του πακέτου στην περίπτωση ταξιδιών που διαρκούν λιγότερο από 2 ημέρες. Σε περίπτωση καταγγελίας από την Εταιρεία οι επιστροφές των καταβληθέντων πραγματοποιούνται εντός 1 ημερών από την καταγγελία. Στην διάρκεια του ταξιδιού ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να επιφέρει τροποποιήσεις αν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποιο έκτακτο γεγονός ή ανωτέρα βία. Αν λοιπόν για κάποιον από τους παραπάνω λόγους ανώτερης βίας, διακοπεί η εκδρομή στην εξέλιξη της και επαναπατριστούν οι εκδρομείς, το γραφείο μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιστροφή του αντίτιμου των υπηρεσιών οι οποίες δεν παρασχέθηκαν από τους δικαιούχους (ξενοδοχεία, μεταφορές). Υπηρεσίες που δεν εκτελέστηκαν σύμφωνα με την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού αποκαθίστανται, εκτός αν

11 αυτό είναι αδύνατο λόγω ανωτέρας βίας ή συνεπάγεται δυσανάλογες δαπάνες λαμβανομένης υπόψη της έκτασης μη συμμόρφωσης και της αξίας της ταξιδιωτικής υπηρεσίας που θίγεται. Ως αποκατάσταση νοείται η πρόταση στον Ταξιδιώτη κατάλληλου εναλλακτικού διακανονισμού ή αν αυτό είναι αδύνατο ανάλογη μείωση της τιμής. Ο Ταξιδιώτης δύναται να απορρίψει τους προτεινόμενους διακανονισμούς μόνο αν αυτοί δεν είναι συγκρίσιμοι προς αυτό που συμφωνήθηκε. Οι αεροπορικές μετακινήσεις πραγματοποιούνται με εισιτήρια οικονομικής θέσεως και βασίζονται σε ομαδικούς ναύλους που προϋποθέτουν συγκεκριμένα ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων, (που διαφέρει κατά προορισμό) και υπόκειται σε περιορισμούς παραμονής και ενδιάμεσων στάσεων. Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να τροποποιήσουν τα δρομολόγια επί των οποίων καθορίζονται οι αναχωρήσεις των εκδρομών χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση. Τυχόν αλλαγή σε ώρες πτήσεων ή οδικών δρομολογίων δεν θεωρείται αλλαγή προγράμματος. 5. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ α. Αεροπορικά εισιτήρια. Οι αεροπορικές μετακινήσεις πραγματοποιούνται με εισιτήρια οικονομικής θέσεως και βασίζονται σε ομαδικούς ναύλους που προϋποθέτουν συγκεκριμένα ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων, (που διαφέρει κατά προορισμό) και υπόκειται σε περιορισμούς παραμονής και ενδιάμεσων στάσεων. Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να τροποποιήσουν τα δρομολόγια επί των οποίων καθορίζονται οι αναχωρήσεις των εκδρομών χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση. Σε καμία περίπτωση η εταιρεία μας δεν μπορεί να επιβληθεί στην αεροπορική εταιρεία ώστε να περιορίσει τους τυχόν ενδιάμεσους σταθμούς και τον χρόνο αναμονής για τις ανταποκρίσεις. β. Ξενοδοχεία/Καταλύματα. Όλα τα χρησιμοποιούμενα από την Εταιρεία καταλύματα έχουν τη νόμιμη και εν ισχύ άδεια λειτουργίας που απαιτείται από τις αρμόδιες αρχές του κράτους υποδοχής. Η επιλογή τους γίνεται με κριτήρια τη θέση τους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή τιμή ανάλογα με την κατηγορία τους ως αυτή αναφέρεται στην περιγραφή κάθε εκδρομής. Η κατηγορία των ξενοδοχείων που αναφέρονται (πολυτελείας Α. κατ. κλπ) είναι σύμφωνη με τον τουριστικό οργανισμό της χώρας στην οποία ανήκουν. Επειδή όμως δεν υπάρχει ενιαίο κριτήριο διεθνώς παραδεκτό για την κατάταξη αυτή, είναι λογικό να διαφέρουν μεταξύ τους τα διάφορα ξενοδοχεία έστω και αν ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Δεν υπάρχει ενιαία διεθνής κατάταξη των ξενοδοχείων. Πολύ γενικά έχει γίνει αποδεκτή ή χρήση των αστέρων: 2* = Τουριστική, 3* = Β κατηγορία, * = Α κατηγορία, 5* = Πολυτελείας. Τα δωμάτια των περισσοτέρων ανά τον κόσμο ξενοδοχείων έχουν μελετηθεί για να φιλοξενούν δύο κλίνες. Ως εκ τούτου, τα τρίκλινα δωμάτια είναι στην πραγματικότητα δίκλινα με επιπλέον κλίνη. Ορισμένα ξενοδοχεία δέχονται και τέταρτο κρεβάτι για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες, είναι όμως αυτονόητο ότι ο χώρος θα είναι αισθητά περιορισμένος. Συνήθως, τα δωμάτια παραδίδονται στις 1.00 την ημέρα άφιξης και είναι στη διάθεση των ενοίκων ως τις της ημέρας αναχώρησης. Η σημείωση στην εντολή προς παροχή υπηρεσιών του τύπου των δωματίων γίνεται ανάλογα με τη ζήτηση και εφόσον το ξενοδοχείο έχει διαφορετικές τιμές για κάθε τύπο δωματίων. Αλλιώς το ξενοδοχείο δικαιούται να σας δώσει δωμάτιο ανάλογα με την πληρότητά του την εποχή της παραμονής σας. Η Εταιρεία, βέβαια, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να παρατείνει το όριο παραμονής ώστε να εξυπηρετούνται οι εκδρομείς που αναχωρούν με βραδινές ή πολύ πρωινές πτήσεις. Η εξυπηρέτηση αυτή θα υπάρχει εάν και εφόσον τα δωμάτια δεν έχουν δοθεί σε άλλους πελάτες του ξενοδοχείου. Σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξής σας στο ξενοδοχείο, μετά την ημέρα της προγραμματισμένης άφιξής σας και εφόσον δεν έχετε ενημερώσει σχετικά, το ξενοδοχείο έχει δικαίωμα να διαθέσει και την υπόλοιπη κρατημένη περίοδο εάν του ζητηθεί. Τα ποτά, εκτός αν ρητώς αναφέρεται, δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ημιδιατροφής ή της πλήρους διατροφής. Υπενθυμίζουμε πριν την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο να εξοφλείτε τυχόν προσωπικούς λογαριασμούς (τηλεφωνήματα, ποτά κ.λπ.). Σε ουδεμία περίπτωση η Εταιρεία θα δεχθεί να πληρώσει προσωπικούς λογαριασμούς πελατών. Τα καταλύματα σε πολλές χώρες είναι υποχρεωμένα να επιβάλλουν φόρο διανυκτέρευσης κατά δωμάτιο. Ο φόρος αυτός επιβάλλεται απ ευθείας από το κατάλυμα προς τον Πελάτη εκδιδομένης σχετικής αποδείξεως και θα σας ζητηθεί κατά την αποχώρηση ή κατά την άφιξη ανάλογα την πολιτική του εκάστοτε καταλύματος.επίσης κάποια καταλύματα πιθανόν να σας ζητήσουν ένα ελάχιστο χρηματικό ποσό ή πιστωτική κάρτα για χρέωση πιθανόν εξτρά καταναλώσεων. Το ποσό αυτό αφαιρουμένων τυχόν καταναλώσεων θα σας επιστραφεί κατά την αναχώρηση σας. ε. Αποσκευές. Περιπτώσεις που ο Ταξιδιώτης έχει υπερβάλλον βάρος ή περισσότερες αποσκευές μπορεί να επιφέρει από την αεροπορική εταιρεία ή τα καταλύματα διαμονής επιπλέον χρεώσεις τις οποίες επιβαρύνεται ο Ταξιδιώτης. 6. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ Σύμφωνα με την κοινοτική και ελληνική νομοθεσία (Π.Δ. 7/2018) το γραφείο μας έχει προβεί στην ασφάλιση της επαγγελματικής του ευθύνης για την κάλυψη της μη εκτέλεσης της σύμβασης εκ μέρους του καθώς και την επιστροφή των καταβληθέντων και τον επαναπατρισμό στην περίπτωση πτώχευσης. Για τα παραπάνω, για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τα δικαιώματα σας, παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε από τους κατά τόπους συνεργάτες μας. Τα στοιχεία της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας αναγράφονται στο κεφ. Α Γενικές Πληροφορίες. Η Εταιρία καλύπτει ομαδικά τους ταξιδιώτες για κινδύνους αστικής ευθύνης, πλημμελούς εκτέλεσης της σύμβασης, ατυχημάτων και επαναπατρισμού. Οι ομαδικές καλύψεις είναι από την φύση τους περιορισμένες. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, σημειώνουμε ότι η ασφάλιση δεν καλύπτει βλάβες, ζημίες και περιπτώσεις οφειλόμενες σε ενέργειες του ταξιδιώτη ή αποσιώπηση περιστατικών προς το γραφείο, όπως: αναληθείς ή ψευδείς δηλώσεις ή αποσιωπήσεις περιστατικών, χρήση τοξικών, ναρκωτικών ή άλλων ουσιών, περιπτώσεις εγκυμοσύνης ή τοκετού, διανοητικές διαταραχές, προϋπάρχουν φυσικό ή διανοητικό ελάττωμα ή αναπηρία, σκόπιμος αυτοτραυματισμός, αυτοκτονία ή απόπειρα αυτοκτονίας, μέθη, παθήσεις μόνιμες και χρόνιες, όπως επίσης τις ηλικίες μικρότερες των 12 μηνών ή μεγαλύτερες των 70 ετών. Η Εταιρία συνιστά έντονα στους ταξιδιώτες να συνάψουν ιδιωτική ασφαλιστική σύμβαση που θα καλύπτει τους πιο πάνω κινδύνους, για τα ποσά που εκείνοι επιθυμούν, καθώς και για την κάλυψη ακυρωτικών για την περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού λόγω σοβαρής ασθένειας, ιατρικής επέμβασης ή ατυχήματος, γεγονότα που δεν επηρεάζουν τις χρεώσεις σε βάρος της Εταιρίας από τους προμηθευτές της. 7. ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Οι τιμές των κρατήσεων υπολογίζονται την ημέρα που αναφέρεται στον ισχύοντα τιμοκατάλογο, με βάση τα κοστολόγια των υπηρεσιών κάθε κράτησης, τους ισχύοντες ναύλους, φόρους και έξοδα ασφάλειας, τις ισοτιμίες ξένων νομισμάτων σε σχέση με το EYΡΩ, τον τυχόν προβλεπόμενο από το πρόγραμμα οργανωμένου ταξιδιού αριθμό ελάχιστων συμμετεχόντων, τις τιμές των καυσίμων και υπηρεσιών, καθώς και κάθε άλλου παράγοντα κόστους. Η Εταιρία εξαντλεί κάθε δυνατότητα πρόβλεψης αλλά διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής όταν οι πιο πάνω παράγοντες κόστους αλλάξουν, μέχρι και 20 ημέρες πριν την αναχώρηση. Εάν κατά το τελευταίο 20ήμερο πριν την αναχώρηση προκύψουν έκτακτες αυξήσεις σε ναύλους, φόρους, καύσιμα, ισοτιμίες κ.ά. ο Ταξιδιώτης έχει δικαίωμα να αποδεχθεί την ανάλογη αύξηση της τιμής του ταξιδιού ή να ακυρώσει τη συμμετοχή του, εφόσον η αύξηση αυτή υπερβαίνει το 8% της αξίας του ταξιδιού. Αντίστοιχα ο ταξιδιώτης έχει δικαίωμα να ζητήσει μείωση της τιμής του πακέτου ανάλογη προς οποιαδήποτε μείωση της τιμής κόστους καυσίμων, φόρων και τελών τρίτων, συναλλαγματικών ισοτιμιών. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει οποιοδήποτε ταξίδι πριν την αναχώρηση: α) για λόγους ανωτέρας βίας ή ασφάλειας, δηλαδή για περιστάσεις ξένες προς της βούλησή της, ασυνήθεις και απρόβλεπτες, β) εάν προκύψουν έκτακτες αυξήσεις, όπως αναφέρονται πιο πάνω, που υπερβαίνουν κατά πολύ το 8% της αξίας του ταξιδιού (στην περίπτωση αυτή επιστρέφονται στον ταξιδιώτη τα ποσά που έχει καταβάλει), γ) σε περίπτωση ανεπαρκούς συμμετοχής. Αντίθετα όταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, προκύψουν αναπόφευκτες και έκτακτες περιστάσεις, τα τυχόν έκτακτα έξοδα, πλην αυτών του επαναπατρισμού, βαρύνουν τους ταξιδιώτες. Τυχόν προσωρινή κάλυψη των εκτάκτων εξόδων από την Εταιρεία, δεν σημαίνει με κανένα τρόπο αποδοχή ευθύνης εκ μέρους της, αλλά προσωρινή οικονομική εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη, με υποχρέωση του την άμεση τακτοποίηση της δαπάνης με την επιστροφή τους. 8. ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ Ο Ταξιδιώτης δικαιούται να ακυρώσει την κράτησή του με έγγραφη ειδοποίηση της Εταιρείας, με τις πιο κάτω επιβαρύνσεις, κατ άτομο και σε σχέση με τον χρόνο δηλώσεως της ακύρωσης. Μέχρι 30 ημέρες πριν την αναχώρηση χωρίς επιβάρυνση. Από ημέρες πριν την αναχώρηση με παρακράτηση 30% της τιμής του ταξιδιού. Από 2 19 ημέρες πριν την αναχώρηση με παρακράτηση 50% της τιμής του ταξιδιού. Από ημέρες παρακράτηση 75% της τιμής του ταξιδιού και από 1 ημέρες και μέχρι την αναχώρηση, 100% της τιμής του ταξιδιού. Σε περίπτωση που προβλέπεται κάποια ειδική ακυρωτική πολιτική (ενδεικτικά αναφέρεται ειδική ακυρωτική πολιτική κάποιου ξενοδοχείου, του αερομεταφορέα κτλ.) αυτή υπερισχύει των παραπάνω γενικών ακυρωτικών όρων. Επίσης ο Ταξιδιώτης επιβαρύνεται και με τα έξοδα που έχουν καταβληθεί από την Εταιρεία για λογαριασμό του (εγγραφή σε συνέδρια ή σεμινάρια, εισιτήρια ψυχαγωγικών, αθλητικών ή άλλων εκδηλώσεων, έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων κτλ.). Η πολιτική ακυρωτικών ισχύει και στη περίπτωση που προηγουμένως είχε γνωστοποιηθεί αλλαγή στην ώρα πτήσεων (ενδεικτικά από πρωί σε βράδυ ή το αντίστροφο), η αντικατάσταση των ξενοδοχείων με άλλα της ίδιας ή και ανώτερης κατηγορίας, καθώς και αναγκαστικές επουσιώδεις αλλαγές στο πρόγραμμα και που δεν μεταβάλλουν σημαντικά τον όλο χαρακτήρα του ταξιδιού, ακόμη η ασθένεια, οι ιατρικές επεμβάσεις και τα ατυχήματα του Ταξιδιώτη. Ο Ταξιδιώτης με την επιφύλαξη της παραπάνω ακυρωτικής πολιτικής έχει δικαίωμα να καταγγείλει την σύμβαση πριν την έναρξη του πακέτου, χωρίς χρέωση καταγγελίας σε περίπτωση αναπόφευκτων και έκτακτων περιστατικών στον τόπο προορισμού ή πολύ κοντά σ αυτόν, τα οποία επηρεάζουν την εκτέλεση του πακέτου. Για την εκτίμηση της ύπαρξης ή μη έκτακτων καταστάσεων και την σοβαρότητα αυτών, λαμβάνονται υπόψη τυχόν ταξιδιωτικές οδηγίες ή άλλες ανακοινώσεις επίσημων κρατικών ημεδαπών Αρχών ή Αρχών του τόπου προορισμού. 9. ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΩΝ Τα έντυπα προγράμματα ισχύουν για την περίοδο που αναγράφεται στον ισχύοντα τιμοκατάλογο και σε αδιαίρετο συνδυασμό με αυτόν στον οποίο και αναγράφονται τυχόν αλλαγές, διορθώσεις και πληροφορίες για τα ταξίδια που δεσμεύουν όλους τους ταξιδιώτες. Τελική διαμόρφωση του προγράμματος και τελικό πρόγραμμα ταξιδιού θεωρείται αυτό που ο Ταξιδιώτης αποδέχεται και παραλαμβάνει με τα ταξιδιωτικά έγγραφα, λίγες μέρες πριν την αναχώρηση. 10. ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Δεδομένης της εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού αριθ.679/20176 της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, τα μέρη ρητά δεσμεύονται κατά την εκπλήρωση των υποχρεώσεων, που απορρέουν από το παρόν συμφωνητικό, να συμμορφώνονται με το ισχύον Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η εταιρία δεσμεύεται ότι η συλλογή και η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, που λαμβάνει από τον πελάτη, πραγματοποιείται με μοναδικό στόχο την εκπλήρωση του σκοπού, όπως περιγράφεται στο παρόν και σε ουδεμία άλλη χρήση-επεξεργασία αυτών θα προβεί χωρίς την προγενέστερη ενημέρωση του πελάτη. Η εταιρία, κατόπιν σχετικού αιτήματος του πελάτη, αναλαμβάνει να παρέχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικές με την λήψη και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, καθώς και σχετικών με τα δικαιώματα του, που απορρέουν από την εφαρμογή του ως άνω κανονισμού, μέσω σχετικής επικοινωνίας με τον υπεύθυνο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση accounting@gassitour.gr. Επίσης, η εταιρία παρέχει στη διάθεση των πελατών της και ο πελάτης δηλώνει ότι έλαβε πλήρη γνώση και αποδέχεται την πολιτική απορρήτου της εταιρίας καθώς και των σχετικών με τις υπηρεσίες της πληροφοριών, όπως αναλύονται στο παρακάτω link, που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της, gassitour.gr Οι παραπάνω Γενικοί όροι Συμμετοχής υπάρχουν σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή και αποτελούν αναπόσπαστο και ενιαίο κείμενο με την κύρια σύμβαση παροχής υπηρεσιών οργανωμένου ταξιδιού, θεωρείται δε ότι έγιναν αποδεκτοί με την καθ οιονδήποτε τρόπο σύναψη της συμβάσεως. Η κύρια σύμβαση υπάρχει σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και το περιεχόμενο της γίνεται αποδεκτό ανάλογα, δηλαδή είτε με την υπογραφή του εντύπου, είτε με την ηλεκτρονική αποδοχή του περιεχομένου της. Ως σύναψη της συμβάσεως μεταξύ της Εταιρείας και του Ταξιδιώτη θεωρείται πλην της υπογραφής αυτής, η καθ οιονδήποτε τρόπο καταβολή προς την Εταιρεία ή Συνεργάτες της, οποιουδήποτε ποσού έναντι της τιμής του ταξιδιού

12 Εγνατία 103, Τ.Κ. 5635, Θεσ/νίκη GNTO / MH.TE 0933Ε Διοργανωτής: GASSI ΤOUR

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ mail : info@trueadventure.gr τηλ&fax : 2421091552 διεύθυνση : Λαρίσης 104 Α πόλη : ΒΟΛΟΣ site : www.trueadventure.gr Όροι Συμμετοχής ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ (Σύμφωνα με την ΠΔ. 339 / 1996 εντολή οδηγίας Ε.Ε.).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτορεία που θα καταθέσουν προσφορές πρέπει να εξασφαλίζουν τα παρακάτω:

Τα πρακτορεία που θα καταθέσουν προσφορές πρέπει να εξασφαλίζουν τα παρακάτω: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νάξος, 15-01-2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ.: 10 ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΙΒΛΟΥ ΝΑΞΟΥ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

- 2. ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

- 2. ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Γενικούς Όρους Συμμετοχής βάσει του Π. Δ. 339/1996 και σύμφωνους με την οδηγία 90/314/ΕΟΚ. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε οργανωμένο

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Διαβάστε προσεκτικά τους κατωτέρω αναφερόμενους Γενικούς Όρους Συμμετοχής στις οργανωμένες εκδρομές του Marathon Travel, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύουμε Ελλάδα. ζωής. It s the most beautiful time of the year. ταξίδια. γιορτινά WINTER

Ταξιδεύουμε Ελλάδα. ζωής. It s the most beautiful time of the year. ταξίδια. γιορτινά WINTER Ταξιδεύουμε Ελλάδα It s the most beautiful time of the year WINTER 2016-17 γιορτινά ταξίδια ζωής ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ 0933Ε60000081900 DIESEL TRAVEL Οι γενικοί όροι καθορίζουν τις

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι Συμμετοχής Γενικοί Όροι Συμμετοχής (Σύμφωνα με την ΠΔ. 339 / 1996 εντολή οδηγίας Ε.Ε.). -παραδίδονται στον Πελάτη μαζι με το Συμβόλαιο το οποίο περιέχει τους Ειδικούς Όρους A. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Οι ακόλουθοι ειδικοί όροι ισχύουν αναφορικά με τους νικητές.

Οι ακόλουθοι ειδικοί όροι ισχύουν αναφορικά με τους νικητές. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ () ΤΑΞΙΔΙΑ: Αναφορικά με το δώρο «Πακέτα φιλοξενίας και εισιτήρια αγώνων της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ στη Σλοβενία.» διευκρινίζουμε πως αυτά περιλαμβάνουν τα παρακάτω: Αεροπορικά

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.)

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λαγκαδάς, 26/11/2018 Αρ. Πρωτ : 180/Φ10 Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.)

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λαγκαδάς, 23/1/2017 Αρ. Πρωτ : 16 Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 339/1996, κατ' εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/ΕΟΚ Θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε τους παρακάτω γενικούς όρους, πριν

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα.

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΤΑΙΡΙΑ/ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ/ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ

1. ΕΤΑΙΡΙΑ/ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ/ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧHΣ Οι Γενικοί Όροι Συμμετοχής ρυθμίζουν αφενός τις ευθύνες/υποχρεώσεις του Πελάτη (Ταξιδιώτη/Μεσολαβητή) που συμμετάσχει σε οργανωμένο ταξίδι ή πακέτο ταξιδίου (αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ [Μεταξύ Διοργανωτή - Σχολείου]

1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ [Μεταξύ Διοργανωτή - Σχολείου] 1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ [Μεταξύ Διοργανωτή - Σχολείου] Κάθε είδος εκπαιδευτικής εκδρομής, εφ όσον περιλαμβάνει προκαθορισμένο συνδυασμό τουλάχιστον δύο από τα στοιχεία: μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΧΩΡΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑΣ ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ ΖΥΡΙΧΗ, ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ, ΚΟΛΜΑΡ, ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ 5 ημέρες αεροπορικώς 24-28/12/2017 Από Ηράκλειο

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΧΩΡΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑΣ ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ ΖΥΡΙΧΗ, ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ, ΚΟΛΜΑΡ, ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ 5 ημέρες αεροπορικώς 24-28/12/2017 Από Ηράκλειο ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΧΩΡΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑΣ ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ ΖΥΡΙΧΗ, ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ, ΚΟΛΜΑΡ, ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ 5 ημέρες αεροπορικώς 24-28/12/2017 Από Ηράκλειο 1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ZYΡΙΧΗ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (210 χλμ.) Συγκέντρωση

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ -

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ : 2016-17 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 η μέρα Ξεκινήσαμε το πρωί στις 8:00 από τα Ν. Μουδανιά και, μετά

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015 1 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 30/11/2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Τιμή γιά 2 ατομα Περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων 8/11 24/11 3794 Επι πλέον παροχές 25/11 3703 26/11 3612 27/11 3520 28/11

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. Πέτρου Ράλλη 221 18451 Νίκαια Τηλ :2104250072-4 Fax 2104250078 www.nikaiatravel.gr info@nikaiatravel.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. Πέτρου Ράλλη 221 18451 Νίκαια Τηλ :2104250072-4 Fax 2104250078 www.nikaiatravel.gr info@nikaiatravel. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΕΣ ( 16/12/1-9/1/2015 ) ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 20 30 205 260 350 205 *SUP BOUTIQUE 260 365 205 METROPARK *

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Προμηθευτή Εκπρόσωπος Επιχείρησης

Στοιχεία Προμηθευτή Εκπρόσωπος Επιχείρησης - 1 - Στοιχεία Προμηθευτή Εκπρόσωπος Επιχείρησης Όνομα & Επίθετο : ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Ιδιότητα : ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 32 32 888 Εσωτερικό : 215 Κινητό τηλέφωνο : 6936123001 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΖΥΡΙΧΗ, ΛΟΥΚΕΡΝΗ, ΒΕΡΝΗ, ΣΑΙΝ ΜΟΡΙΤΖ, ΝΤΑΒΟΣ 5 ημέρες αεροπορικώς 24-28/12/2017 Από Ηράκλειο

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΖΥΡΙΧΗ, ΛΟΥΚΕΡΝΗ, ΒΕΡΝΗ, ΣΑΙΝ ΜΟΡΙΤΖ, ΝΤΑΒΟΣ 5 ημέρες αεροπορικώς 24-28/12/2017 Από Ηράκλειο ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΖΥΡΙΧΗ, ΛΟΥΚΕΡΝΗ, ΒΕΡΝΗ, ΣΑΙΝ ΜΟΡΙΤΖ, ΝΤΑΒΟΣ 5 ημέρες αεροπορικώς 24-28/12/2017 Από Ηράκλειο 1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΖΥΡΙΧΗ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ζυρίχη. Άφιξη

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής στην Ιταλία - Πάδοβα»

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής στην Ιταλία - Πάδοβα» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε Νέα Σμύρνη, 02-12-2015 & Δ.Ε ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. : 506 Δ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 5 ο ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα - Δρέσδη - Βερολίνο

Πράγα - Δρέσδη - Βερολίνο Πράγα - Δρέσδη - Βερολίνο 5 Ημέρες 23-27/12/2017 1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 21-23/04/2016, ΚΑΒΑΛΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 21-23/04/2016, ΚΑΒΑΛΑ Θέρμη, 16/03/2016 ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Βασικά σημεία Ημερομηνία αναχώρησης: Πέμπτη, 21/04/2016 Ημερομηνία επιστροφής: Σάββατο, 23/04/2016 Συμμετέχουν: Μαθητές Α Λυκείου Πόλη/Χώρα: Καβάλα, Ελλάδα Συνολικό

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.&Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8ο 9/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΕΩΝ Πληρ: Αναστασιάδου Ελένη Δνση: Β.

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Mavrogiannis Travel Τράλλεων 88 - Γαλάτσι Γενικοί όροι συμμετοχής ταξιδιώτη

Mavrogiannis Travel Τράλλεων 88 - Γαλάτσι Γενικοί όροι συμμετοχής ταξιδιώτη Γενικοί όροι συμμετοχής ταξιδιώτη Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 339/1996, κατ' εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/ΕΟΚ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω Γενικούς Όρους, πριν εγγραφείτε σε ένα από

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 339/1996, κατ εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/ΕΟΚ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 339/1996, κατ εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/ΕΟΚ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 339/1996, κατ εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/ΕΟΚ Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Γενικούς Όρους Συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ (01 Ιαν 19) Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 7/2018, κατ εφαρμογή της Οδηγίας EE 2015/2302

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ (01 Ιαν 19) Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 7/2018, κατ εφαρμογή της Οδηγίας EE 2015/2302 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ (01 Ιαν 19) Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 7/2018, κατ εφαρμογή της Οδηγίας EE 2015/2302 Οι γενικοί όροι καθορίζουν τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μόσχα - Αγία Πετρούπολη SLAVYANSKAYA RADISSON ή MARRIOTT TVERSKAYA Ξενοδοχεία 4* στη Μόσχα. (ΚΕΝΤΡΙΚΟ) VEDENSKY Ξενοδοχεία 4* στην Αγία Πετρούπολη

Μόσχα - Αγία Πετρούπολη SLAVYANSKAYA RADISSON ή MARRIOTT TVERSKAYA Ξενοδοχεία 4* στη Μόσχα. (ΚΕΝΤΡΙΚΟ) VEDENSKY Ξενοδοχεία 4* στην Αγία Πετρούπολη Τιμές-Αναχ/σεις από Θεσ/νίκη Τελευταία ενημέρωση τιμοκαταλόγου - 31/10/2017. Οι τιμές Early booking ισχύουν βάση τιμοκαταλόγου. Περίοδος Χριστούγεννα Πόλη αναχώρησης Θεσσαλονίκη Διάρκεια 8 ημέρες Διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 21-23/04/2016, ΑΘΗΝΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 21-23/04/2016, ΑΘΗΝΑ Θέρμη, 16/03/2016 ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Βασικά σημεία Ημερομηνία αναχώρησης: Πέμπτη, 21/04/2016 Ημερομηνία επιστροφής: Σάββατο, 23/04/2016 Συμμετέχουν: Μαθητές Γ Γυμνασίου Πόλη/Χώρα: Αθήνα, Ελλάδα Συνολικό

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι Συμμετοχής 8 STAR TAU ΜΟΝ. Α.Ε ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Ερμού 7 (2ος όροφος) Τηλ.: 210 3333300 (τηλεφωνικό κέντρο) Fax : 2103333301 ΓΛΥΦΑΔΑ: Εμπορικό Κέντρο Florida, Α. Μεταξά 33 & Ζησιμοπούλου, 166 74 Τηλ.: 210 3333370, Fax: 2108945931

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ Το διαµάντι της Αδριατικής Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ 4 ηµέρες 1η ηµέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ξενάγηση) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ν. Καζαντζάκης»

Διαβάστε περισσότερα

5 μέρες θα περάσουμε Τρί-καλα!

5 μέρες θα περάσουμε Τρί-καλα! 5 μέρες θα περάσουμε Τρί-καλα! Διάρκεια Ταξιδιού 2013-12-26 Με αφετηρία και βάση τα Τρίκαλα θα γυρίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε! Θέλαμε καθαρή περιπέτεια, αλλά έχει τόσα μνημεία και αξιοθέατα που εν

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MODEL CAMP

INTERNATIONAL MODEL CAMP METEORA WRESTLING ACADEMY INTERNATIONAL MODEL CAMP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ιnternational Μodel Camp 2018 Διοργανώνεται Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY- International

Διαβάστε περισσότερα

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 2η στάση 3 ΒΕΡΟΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Άφιξη περίπου... Στο Epirus Palace 5* 7ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών Τηλέφωνο: 2651 093555 0 λεπτά ΜΟΥΣΘΕΝΗ 1η στάση 15 λεπτά ΞΑΝΘΗ Αναχώρηση 07.00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Σημερα στις 27/10/2014 στην Κέρκυρα και στο Γραφειο της Διευθύντριας του Γυμνασίου Καστελλάνων Μέσης οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: Α) Κάντας Αναστάσιος εκπροσωπος του Γραφειου Γενικου

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ρόδος, 30/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 2389 Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2 ο ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις

15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις 15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις SUPER!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ! 1η Μέρα : ΚΡΗΤΗ - Πράγα ξενοδοχείο Ή προαιρετική ξενάγηση Παλιά πόλη (25ευρώ) Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ 1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ -ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ Π Α Σ Χ Α 2014 ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ- ΒΟΣΠΟΡΟΣ 4 & 5 ΗΜΕΡΕΣ 4 18-21/04/2014 RITZ CARLTON 5* DELUXE ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΘΕΑ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ INNPERA 4*

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Γενικούς Όρους Συμμετοχής (Γ.Ο.Σ.), που ρυθμίζουν τις ευθύνες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015 / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2016 ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ & ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ημέρες Μετέωρα: Σο πέτρινο δάσος Σα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο) TOURIST GUIDES OF CRETE ΜΗ.Τ.Ε. 1039 Ε 6061 01849 01 Ανδρεαδάκη, 13-15 Ηράκλειο Κρήτη Τ.Κ. 71201 e-mail: touristguidesofcrete@gmail.com web site: www.travelcrete.gr Tel: +30 2810 342222 Fax: +30 2810 342212

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ -

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑ / ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ / ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ (ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ) : ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015 / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2016 ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ. (Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 7/2018, κατ εφαρμογή της Οδηγίας EE 2015/2302)

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ. (Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 7/2018, κατ εφαρμογή της Οδηγίας EE 2015/2302) ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ (Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 7/2018, κατ εφαρμογή της Οδηγίας EE 2015/2302) Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Γενικούς Όρους

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ: Ξυλόκαστρο, 8/03/2018. Αρ. Πρωτ.: 79

Δ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ: Ξυλόκαστρο, 8/03/2018. Αρ. Πρωτ.: 79 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Νοταρά 34 Τ.Κ.: 20400, Ξυλόκαστρο Τηλέφωνα: 27430 29087, 27430-29088

Διαβάστε περισσότερα

3o ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ. Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση

3o ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ. Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ 3o ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ Tαχ.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.& Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Α.ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ 10/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΦΡΥΝΙΟΥ Πληρ: Μελίνης Σταύρος Δνση: Οφρύνιο Καβάλας 64008

Διαβάστε περισσότερα

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 1ηµέρα: ΑΘΗΝΑ ΒΙΕΝΝΗ (Ξενάγηση Πόλης ) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραµική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουµε το ρινγκ µε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 339/1996, κατ εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/ΕΟΚ Παρακαλούμε πριν εγγραφείτε σε κάποιο από τα οργανωμένα ταξίδια μας να

Διαβάστε περισσότερα

Αριδαία, Αρ.Πρωτ : 348 ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αριδαία, Αρ.Πρωτ : 348 ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡ. Δ/ΣΗ Π.& Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ 1 ο 7/θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Αριδαία, 12-12-2017 Αρ.Πρωτ : 348 ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρομάχης και Β.Βέρρα 3, και lyk-p-falir.att.sch.gr.

Ανδρομάχης και Β.Βέρρα 3, και lyk-p-falir.att.sch.gr. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ ΑΘΗΝΑΣ Π. Φάληρο, 01/11/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD» H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε. (εφεξής Τράπεζα), διοργανώνει Προωθητική Ενέργεια (εφεξής «Προωθητική Ενέργεια») για τους κατόχους καρτών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα