ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΗΜΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΗΜΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ"

Transcript

1 ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΗΜΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 18 ΟΔΗΓΩΝ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ATHENS INTERCONTINENTAL» : 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» : ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ : ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Ε.Δ.Ο.Θ. ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ : ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ : 48ΩΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε.Δ.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ (3) ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ : ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

2 : ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ π.μ. ΕΩΣ 1.00 μ.μ : 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.A. ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ : ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ Μ.Κ.Ο : ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ- ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε : ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε : ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΔΙΚΥΚΛΑ) ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ : ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΦΡΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ : ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ : ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ : ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ «ΒΑΡΒΑΡΩΝ» ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

3 : 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ. ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΠΟΡΕΙA ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ : ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΕΡΓΟΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ) ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ : ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ : ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ κ.λπ : ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ. ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ : 48ΩΡΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 3 ΚΑΙ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : ΣΥΣΚΕΨΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΟΡΦΕΑΣ»-ΑΘΗΝΑ : 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

4 : ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ : 2 Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 48ΩΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΚΑΙ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : 2 Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ : 48ΩΡΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10 ΚΑΙ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ : ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ : ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ : ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

5 : ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3 Η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 17 ΚΑΙ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ). 48ΩΡΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ : ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.Θ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ : ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21, ΠΕΜΠΤΗ 22 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ : 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ. ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

6 : ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24 ΚΑΙ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ : 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28, ΠΕΜΠΤΗ 29 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ : 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ «MEGA CHANNEL». ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 1 ΚΑΙ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «DIVANI CARAVEL» ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε.

7 : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ : ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ : 3ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ Ο.Τ.Α : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7, ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : 48ΩΡΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8 ΚΑΙ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ : ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10, ΤΡΙΤΗ 11 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ.

8 : ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ι.Δ.Α.Χ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ. ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Α.Δ.Υ. (ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 13-15). ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ (ΑΘΗΝΑΣ 16) ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ TASK FORCE : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ : 48ΩΡΗ ΑΠΟΧΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15 ΚΑΙ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΝΕΑ 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Δ.Δ.Α. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ : 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ : ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

Κατάληψη στα Δημαρχεία όλης της χώρας από τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α.

Κατάληψη στα Δημαρχεία όλης της χώρας από τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. MHNIAIA E Φ H M E P I Δ A γ ι α τ η ν T O Π Ι Κ Η A Y T O Δ I O I K H Σ H K A P O Λ O Y 2 4 1 0 4 3 7 A Θ H N A E T O Σ 1 5 ο Φ Y Λ Λ O 1 5 8 ο Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ 2 0 12 K Ω Δ I K O Σ E Λ. T A. 3 7

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα της Α.Γ.Σ.Σ.Ε.

Τα νέα της Α.Γ.Σ.Σ.Ε. Τα νέα της Α.Γ.Σ.Σ.Ε. ΑΝΩΤΑΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Τ Ε Υ Χ Ο Σ 1 2 Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 4 Αν α σ κό π ησ η Δρ ά σ εω ν για το έτο ς 2013 Την χρονιά που πέρασε, η Συνομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ 2007-2010

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ 2007-2010 ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ 2007-2010 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ.Ε.Ε. ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ 2007-2010 Η Γραμματεία Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων υποστήριξε επικοινωνιακά τις θέσεις και τις δράσεις που ανέπτυξε η Συνομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

λόγων - Μελών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου, αποφάσισε το πρόγραμμα δράσης για το

λόγων - Μελών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου, αποφάσισε το πρόγραμμα δράσης για το ESS PO MHNIAIA E Φ H M E P I Δ A γ ι α τ η ν T O Π Ι Κ Η A Y T O Δ I O I K H Σ H S T PR X+7 P S RE SS PO T K.E.M.. K A P O Λ O Y 2 4 1 0 4 3 7 A Θ H N A E T O Σ 1 5 ο Φ Y Λ Λ O 1 6 3 ο Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ 2

Διαβάστε περισσότερα

* * Για να γυρίσουν πίσω οι απολυμένοι στις δουλειές τους Για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας λεηλάτησαν ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

* * Για να γυρίσουν πίσω οι απολυμένοι στις δουλειές τους Για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας λεηλάτησαν ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη τιµή 2 ευρώ Bδοµαδιάτικη Εφηµερίδα της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς Ισόβια για τους Χρυσαυγίτες δολοφόνους www.sekonline.gr 23 Aπρίλη 2014 Νο 1119 * * Για να γυρίσουν πίσω οι απολυμένοι

Διαβάστε περισσότερα

ÂÕÑÙÍÁ. Τα Νέα του ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ «ΒΥΡΩΝΑ»

ÂÕÑÙÍÁ. Τα Νέα του ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ «ΒΥΡΩΝΑ» Ç ÐËÇÑÙÌÅÍÏ ÔÅËÏÓ Ôá. Ãñáöåßï ÊÅÌÐÁ Áñéèìüò Áäåßáò 3776 Á Ê ÄÉ Ï É Ñ Å ÅÊÄÏÔÙÍ Ð ( + 7) Ó Å Ä Å Ö Ì Å Ñ É ÂÕÑÙÍÁ Τα Νέα του ΚΩΔ.: 4670 Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48 Β, Τ.Κ. 10433 Τηλ./Fax: 210.82.18.982 3μηνη έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 81ης Γ.Σ. ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 81ης Γ.Σ. ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ P O S T P R E S S ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ Ταχ. Γραφείο KEMΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ Αριθµός Αδείας X+7 P O S T P R E S S ENTYΠO KΛEIΣTO AP. A EIAΣ 1117/1996 KEMΠA Ξενοφώντος 15A 105 57 Aθήνα, Tηλ. 210-32.21.316 Κωδικός 01-2753

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη τιµή 2 ευρώ Bδοµαδιάτικη Εφηµερίδα της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς www.sekonline.gr 22 Απρίλη 2015 Νο 1170 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2015 ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Κανένας συμβιβασμός

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΥΧΟΣ 770 28 11 2014 ΣΗΜΕΡΑ Οι προϋπολογισμοί λιτότητας και τα επιπλέον μέτρα μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, προκαλούν αντιδράσεις

Διαβάστε περισσότερα

04 05 Χρονολόγιο 06 07

04 05 Χρονολόγιο 06 07 04 05 Χρονολόγιο 06 07 Χρονολόγιο των φοιτητικών κινητοποιήσεων 2004-2007 Η περίοδος πριν το πρώτο κύμα καταλήψεων 2004 Σεπτέμβριος 7/9: Συμβολική κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών από φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Δ.Σ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2011-2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Δ.Σ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2011-2014 Σχέδιο απόφασης ΔΣ προς την ΓΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Δ.Σ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2011-2014 Αγαπητοί συνάδελφοι, εν όψει των εκλογών και σύμφωνα με τις καταστατικές υποχρεώσεις σας υποβάλλουμε τον απολογισμό του Νεοσύστατου

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικός Απολογισμός Απολογισμός Δράσεων 2010-2013

Διοικητικός Απολογισμός Απολογισμός Δράσεων 2010-2013 Διοικητικός Απολογισμός Απολογισμός Δράσεων 2010-2013 Αλεξανδρούπολη, 21-24 Μαρτίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ...4-7 ΔΡΑΣΕΙΣ - ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ 2010-2013 ΕΤΟΣ 2010... 8-71 ΕΤΟΣ 2011...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη Bδοµαδιάτικη Εφηµερίδα της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς τιµή 2 ευρώ 1 Απρίλη 2015 www.sekonline.gr Νο 1167 Να γυρίσουν πίσω όλοι οι απολυμένοι STOP στις ιδιωτικοποιήσεις 20 Aπρίλη

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα δημόσια αγαθά

Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα δημόσια αγαθά ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα δημόσια αγαθά ΑΘΗΝΑ, ΜΑΙΟΣ 2014 Έκδοση του Κοινωνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ www.eee-researchers.gr twitter: @eee_researchers Αθήνα, 04/02/2015 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 Αγαπητές/οί Συνάδελφοι, Το τρέχον ΔΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστος φόρος 1.000 στους ελεύθερους επαγγελµατίες

Ελάχιστος φόρος 1.000 στους ελεύθερους επαγγελµατίες ΚΟΖΑΝΗ KΩΔIKOΣ 3609 "Διαφωνώ μαζί σου. Θ' αγωνιστώ όμως μέχρι θανάτου για να εκφράζεις ελεύθερα την άποψή σου." BOΛTAIPOΣ Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 Αριθ. φύλλου 4191 Τιμή φύλ. : 0,15 12o Εθνικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ KAI ΝΕΟΝΑΖΙ

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ KAI ΝΕΟΝΑΖΙ κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη τιµή 2 ευρώ Bδοµαδιάτικη Εφηµερίδα της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ2015 21-24 ΜΑΗ (ΑΣΟΕΕ) ΟΠΑ Πατησίων 76 ΑΘΗΝΑ www.sekonline.gr 6 Mάη 2015 Νο 1172 γυρίστε στις σελίδες

Διαβάστε περισσότερα

Ανακύκλωση συσκευασιών Πώς; Τι; Γιατί;

Ανακύκλωση συσκευασιών Πώς; Τι; Γιατί; ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ = ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β = ΑΡΙΘ. ΦΥΛΛΟΥ 171 = ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 {2 {3 Διαβάστε σ αυτό το φύλλο { 4-5 6-7 { 8 9 {10 {11 {12 Νέα από την Οικολογική Κίνηση

Διαβάστε περισσότερα

για τον τουρισμό μας 87.9 kappa Με Οθέλλο από τη Metropolitan Opera σελ.19 Οι μαθητές φυτεύουν λαχανόκηπους σελ. 20

για τον τουρισμό μας 87.9 kappa Με Οθέλλο από τη Metropolitan Opera σελ.19 Οι μαθητές φυτεύουν λαχανόκηπους σελ. 20 87.9 kappa radio Η Εβδομαδιαια ΕφΗμΕριδα της Κορινθιας - Ετος 9 ο - αρ. φύλλού 406 - ςαββατο 27 & ΚύριαΚΗ 28 οκτωβριού 2012 - τιμη: 0,50 Θα ΖΗτΗσει ευθυνεσ και απο την ευρωπαϊκη επιτροπη στο λουτρακι ο

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολική κατάληψη Δημαρχείων Καταλήψεις και το Σαββατοκύριακο, αν ανακοινωθούν νέα μέτρα

Συμβολική κατάληψη Δημαρχείων Καταλήψεις και το Σαββατοκύριακο, αν ανακοινωθούν νέα μέτρα E B Δ O M A Δ I A I A E Φ H M E P I Δ A Γ N Ω M Η Σ Α Α Γ M E P I Δ A ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΓΝΩΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αστυνομίας σελ. 2 Ο Δήμος Γεροσκήπου βραβεύει την Όλγα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ Σελ: 2 ΘΡΙΑΣΙΟ???? : 0,01 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2449 Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας

Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας Τεύχος 3 Ιούλιος 2014 Γενική Συνέλευση ΣΥΜΗΔΥΠΑΣ Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας Η σύνθεση του Δ.Σ. της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. Πρόεδρος Λιόντης Στέφανος 6937457910

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΥΧΟΣ 496 25 09 2013 ΣΗΜΕΡΑ Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα Με τις γερμανικές εκλογές να είναι παρελθόν και την ισχυροποίηση, σε ότι αφορά τα ποσοστά,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΑΘΙΩΤΗΣ 4ΜΕΛΗ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΑΘΙΩΤΗΣ 4ΜΕΛΗ Κωδικός:2799 Ιδιοκτήτης: I. ΓΚΑΝΤΗΡΑΓΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Εκδότης: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΑΝΤΗΡΑΓΑΣ Διευθυντής: Ι. ΓΚΑΝΤΗΡΑΓΑΣ ΑΙΣΧΙΝΗ 16, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, Τ.Κ. 121 37 ΤΗΛ.: 210 52.45.702-210 57.60.687 ΤΗΛ. & FAX: 210 52.44.309-210

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2007-2009

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2007-2009 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2007-2009 Ο απολογισμός που παρουσιάζεται αφορά την περίοδο μετά τις τελευταίες εκλογές του Τ.Ε.Ε. το Νοέμβρη του 2006 και πιο συγκεκριμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ούτε υποταγή ούτε αναμονή... Οι εκπαιδευτικοί πρωταγωνιστές,

Ούτε υποταγή ούτε αναμονή... Οι εκπαιδευτικοί πρωταγωνιστές, Περιοδική έκδοση των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων Θεσσαλονίκης Παρεμβάσεις Τιμή ενίσχυσης 0,50 στην Eκπαίδευση Για την εφημερίδα Όλα τα προηγούμενα χρόνια, στη μόνιμη προσπάθειά μας για την αγωνιστική εγρήγορση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4523 ΕΝΤΥΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ 1971/05 ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 256 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2683 Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 Έτος 21ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr ΤΟ ΕΣΠΑ 2014-2020 προβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2620 Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ Σελ: 2 ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2633 Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα