ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ OMEGA-3 (Ω-3) ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ OMEGA-3 (Ω-3) ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ"

Transcript

1

2

3 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ OMEGA-3 (Ω-3) ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ Όπως είναι γνωστό τα ιχθυέλαια περιέχουν τα σηµαντικά Ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (EPA & DHA). Χρησιµοποιούνται από τον οργανισµό για την κατασκευή σηµαντικών ορµονών (προσταγλαδινών), αλλά και δοµικών στοιχείων του εγκεφάλου και των κυττάρων. O άνθρωπος δεν παράγει Ω-3 (γι αυτό και είναι απαραίτητα), αλλά τα προσλαµβάνει µε την τροφή. Η πρόσληψη Ω-3 λιπαρών οξέων µε την τροφή γίνεται κυρίως µε την κατανάλωση ψαριού. υστυχώς πολλές οµάδες του πληθυσµού δεν προσλαµβάνουν την απαιτούµενη ποσότητα µε την τροφή (π.χ. µικρά παιδιά, έγκυες κλπ.). Επίσης σηµαντικό πρόβληµα στις µέρες µας είναι η µόλυνση των ψαριών µε υδράργυρο, µόλυβδο, κάδµιο, αρσενικό, εντοµοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και διοξίνες λόγω της µόλυνσης των θαλασσών. Λόγω αυτών, σήµερα. περισότερο παρά ποτέ, υπάρχει η επιτακτική ανάγκη να τα προσλαµβάνουµε µε τη χρήση των σκευασµάτων, καθώς είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισµού. Στην διάρκεια της εγκυµοσύνης αλλά και κατά το θηλασµό τα Ω-3 και ειδικά σε αυτή την περίπτωση τα DHA, είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη, τη λειτουργία, την όραση, και την εγκεφαλική ανάπτυξη του εµβρύου. Αυτό ισχύει και για παιδιά έως 5 ετών. Επίσης µειώνουν τους πρόωρους τοκετούς καθώς και την κατάθλιψη µετά τον τοκετό. Για παιδιά από 6 ετών και άνω βοηθούν στην αύξηση της ικανότητας συγκέντρωσης, τη µάθηση, τη µνήµη και τη συναισθηµατική ισορροπία κάνοντας τα Ω-3 και ειδικά σε αυτή την περίπτωση τα ΕΡΑ, απαραίτητο σύµµαχο του µαθητή τόσο σε καθηµερινή βάση όσο και σε περίοδο εξετάσεων. Οι Ιάπωνες που παραδοσιακά καταναλώνουν µεγάλες ποσότητες ψαριού έχουν υψηλό ΙQ. ρουν βοηθητικά σε παιδιά µε υσλεξία, υσπραγία, Υπερκινητικότητα, Επιθετικότητα, Αυτισµό. ρουν βοηθητικά σε περιπτώσεις κατάθλιψης και σχιζοφρένειας. Μειώνουν την αρνητική επίδραση του Stress στον οργανισµό. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστηµα. Βοηθούν στην µείωση των επιπλοκών του σακχάρου λόγω της θετικής επίδρασης στο καρδιαγγειακό. Για υγιές καρδιαγγειακό σύστηµα όλο και περισσότερο γίνεται λόγος για τα Ω-3. Έτσι στις ΗΠΑ ο οργανισµός τροφίµων και φαρµάκων (FDA) έχει ανακοινώσει την σύνδεση κατανάλωσης συµπληρωµάτων διατροφής µε Ω-3 και την µείωση των πιθανοτήτων για στεφανιαία νόσο. Το ίδιο και η Αµερικάνικη Καρδιολογική εταιρεία που αναγνωρίζει ότι τα Ω-3 µειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσηµάτων, καθώς µειώνουν τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης. Βοηθούν στη µείωση των τριγλυκεριδίων και της οµοκυστείνης (παράγων φλεγµονής). Σταθεροποιούν τον καρδιακό ρυθµό, µειώνουν την πίεση και προστατεύουν από αιφνίδιο θάνατο. Έχουν αντιπηκτική-αντιθροµβωτική δράση. Βοηθούν στην ευκινησία των αρθρώσεων και βοηθούν στη βελτίωση των συµπτωµάτων της αρθρίτιδας (ειδικά στα αρχικά στάδια). Μειώνουν το βαθµό του ηλιακού εγκαύµατος.

4 Βοηθούν στην υγεία του δέρµατος. Έλλειψη προκαλεί σκληρότητα στο δέρµα, θαµπή και λεπτή τρίχα µαλλιών, πιτυρίδα, φαγούρα, έκζεµα, ψωρίαση, ακµή, αλωπεκία και εύθραυστα νύχια. Βοηθούν σε περιπτώσεις µολύνσεων. Βρίσκονται στον αµφιβληστροειδή (στους φωτοϋποδοχείς) και φροντίζουν για την καλή λειτουργία της όρασης.

5 Γιατί Minami; Τα Ω-3 σκευάσµατα της Minami είναι τα καλύτερα στον κόσµο και θεωρούνται το απόλυτο µέτρο σύγκρισης για όλα τα σκευάσµατα Ω-3 και αυτό γιατί: Καθαρότης: Τα σκευάσµατα της Minami είναι τα πιο καθαρά στον κόσµο. Όλα τα προϊόντα υπερπληρούν τις πιο σκληρές Αµερικάνικες και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές αναφορικά µε την περιεκτικότητα σε υδράργυρο, µόλυβδο, κάδµιο, αρσενικό, ζιζανιοκτόνα, εντοµοκτόνα, διοξίνες. Η Minami είναι η µόνη εταιρεία που δηµοσιεύει στον δικτυακό τόπο της εταιρείας (www.minami-nutrition.us/minami/purity.php) τις αναλύσεις καθαρότητας ανά παρτίδα προϊόντος ώστε ο καταναλωτής να ξέρει ανά πάσα στιγµή την καθαρότητα του προϊόντος που αγοράζει. Καµιά άλλη εταιρεία δεν το κάνει αυτό. Συγκέντρωση: Τα προϊόντα της Minami έχουν πολύ υψηλή συγκέντρωση Ω-3 έτσι ώστε ακόµα και µε µία κάψουλα να έχουµε τα οφέλη από τη λήψη του. Γεύση: Η Minami είναι υπερήφανη για την εκπληκτική γεύση των σκευασµάτων της, κάτι που ειδικά τα παιδιά το εκτιµούν, καθώς ακόµα και αν σπάσουν την κάψουλα η γεύση της δεν είναι αυτή του ψαριού αλλά φυσικό άρωµα πορτοκαλιού, λεµονιού ή φράουλας ανάλογα µε το σκεύασµα. Μοναδική Τεχνολογία EFP Τ Μ : H µοριακή απόσταξη είναι µια κοινή µέθοδος για τον καθαρισµό των ιχθυελαίων και σχεδόν οι περισσότεροι κατασκευαστές την χρησιµοποιούν. Η Minami αντίθετα χρησιµοποιεί την πατενταρισµένη µέθοδο απόσταξης EFP*CO2 που τις επιτρέπει να παράγει φαρµακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θάλασσας, µε τρόπο φυσικό (θερµοκρασίες όχι άνω των 50 ο C), φιλικό προς το περιβάλλον (χωρίς εξάνιο αλλά µε χρήση ανακυκλώσιµου διοξειδίου του άνθρακος (CO2)) και µε υψηλή καθαρότητα. Αποδείξεις όχι υποσχέσεις: H Minami στηρίζεται στο ερευνητικό της τµήµα για αποδείξεις, πριν δώσει υποσχέσεις που µπορεί να αποδειχθούν αβάσιµες στο µέλλον. Χωρίς κορεσµένα λίπη: Τα ιχθυέλαια της Minami δεν περιέχουν κορεσµένα λίπη που είναι βλαβερά σε αντίθεση µε τους άλλους κατασκευαστές και αυτό γιατί ακολουθεί την πατενταρισµένη τεχνολογία EFP*CO2 που επιτρέπει την απόσταξη σε χαµηλή θερµοκρασία (όχι άνω των 50 ο C). Από όλα τα πιο πάνω φαίνεται ξεκάθαρα γιατί η Minami διαθέτει τα καλύτερα ιχθυέλαια στον κόσµο και είναι πολύ µπροστά από τον ανταγωνισµό σε ποιότητα και τεχνολογία.

6

7 MINAMI NUTRITION Παραγωγή Ω-3 Λιπαρών οξέων µε EFP CO 2 Απόσταξη Μοναδική Τεχνολογία EFP ΤΜ Επιλεγµένο Ιχθυέλαιο από Σκουµπρί, Σαρδέλες, Αντζούγιες, Ρέγγες Το ιχθυέλαιο µετατρέπεται σε εστέρα Τα κορεσµένα λίπη αποµακρύνονται, µετά τα πολυακόρεστα και µονοακόρεστα ιοξείδιο του άνθρακα (CO 2 ) χρησιµοποιείται σαν διαλύτης στους 35 ο - 50 ο κάτω από πίεση Υπερκρίσιµης µάζας υγρή χρωµατογραφία µε CO 2 Υψηλής καθαρότητας, συµπυκνωµένα Ω-3 λιπαρά οξέα. AΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ Ω-3 Παραγωγή Ω-3 Λιπαρών οξέων µε µοριακή απόσταξη Επιλεγµένο Ιχθυέλαιο Το ιχθυέλαιο µετατρέπεται σε εστέρα ηµιουργία κλασµάτων µε χρήση ουρίας Έκπλυση µε εξάνιο Επαναληπτική απόσταξη στους 200 ο Ω-3 λιπαρά οξέα.

8 MorDHA Για εγκύους Ω-3 και ειδικά DHA, απαραίτητο διατροφικό στοιχείο κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης και του θηλασµού καθώς υποστηρίζει την ανάπτυξη, τη λειτουργία, την όραση, και την εγκεφαλική ανάπτυξη του εµβρύου. Έχουν αποµακρυνθεί ο υδράργυρος, ο µόλυβδος, τα εντοµοκτόνα, τα ζιζανιοκτόνα, οι διοξίνες και οι λοιπές περιβαλλοντολογικές µολύνσεις που βρίσκονται στα ψάρια, µε µια φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία. Έχει προστεθεί προστατευτικό αντιοξειδωτικό µε την µορφή της φυσικής βιταµίνης Ε. Το ΜοrDHA είναι µια φυσική πηγή άνω του 75% υψηλής καθα - ρότητας συµπυκνωµένου Ω-3 που προέρχεται από φαρµακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο. εν περιέχει κορεσµένα λίπη σε αντίθεση µε τα ιχθυέλαια του ανταγωνισµού. Κάθε µαλακή κάψουλα περιέχει τουλάχιστον 465mg DHA και το πολύ 63mg EPA. Οδηγίες χρήσης: Χρησιµοποιείται σαν συµπλήρωµα διατροφής για εγκύους και θηλάζουσες. Μία (1) µαλακή κάψουλα ανά ηµέρα κατά προτίµηση µε το γεύµα. Εκτός της κατάποσης, η κάψουλα µπορεί να µασηθεί ή να δια τρηθεί και το περιεχόµενό της να ανακατευθεί µε την τροφή (π.χ. χυ µό φρούτων, γιαούρτι κλπ.) ή να δοθεί σύµφωνα µε τις οδηγίες του µαιευτήρα. Συστατικά: Εξαιρετικού βαθµού καθαρότητας ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θαλάσσης, µαλακή κάψουλα (ζελατίνη ψαριού, νε ρό, γλυκερόλη, αιθέριο έλαιο λεµονιού), φυσική βιταµίνη Ε (µείγµα τοκοφερολών). Άρωµα: Άρωµα λεµονιού. Περιεχόµενο: 60 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 2 µήνες).

9 VeganDHA Για εγκύους, θηλασµό και όραση Ω-3 και ειδικά DHA, απαραίτητο διατροφικό στοιχείο κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης και του θηλασµού καθώς υποστηρίζει την ανάπτυξη, την λειτουργία, την όραση, και την εγκεφαλική ανάπτυξη του εµβρύου. Το DHA προέρχεται από φύκη και δεν περιέχει περιβαλλοντολογικές µολύνσεις, καθώς τα φύκη καλλιεργούνται σε γλυκό νερό, σε ελεγχόµενες συνθήκες. 500mg λάδι από φύκη περιέχει 75% Ω-3 λιπαρά φαρµακευτικής καθαρότητας, µε 280mg DHA κατά ελάχιστον. Το προϊόν είναι εξ ολοκλήρου φυτικό (τόσο το λάδι, όσο και η κάψουλα). Οι 2 µαλακές κάψουλες περιέχουν: 280 mg DHA (75%), 1.5mg Ασταξανθίνη και 2,2mg Βιταµίνη Ε. Οδηγίες χρήσης: 1-2 µαλακές κάψουλες ανά ηµέρα µε το γεύµα. Άρωµα: Φυσικό άρωµα πορτοκαλιού. Περιεχόµενο: 60 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 1-2 µήνες).

10 OMIAGE Για εγκύους & θηλασµό Το Omiage TM είναι πλούσιο σε υψηλής ποιότητας DHA, βιταµίνες και ανόργανα άλατα για τη µητέρα και το παιδί. Το DHA είναι ένα Ωµέγα-3 λιπαρό οξύ που µεταφέρεται στο µωρό σας κατά την εγκυµοσύνη και το θηλασµό για την υγεία του εγκεφάλου και την ανάπτυξη των µατιών του. Επιπλέον, το DHA βοηθάει στην ανάκτηση της ζωτικότητάς σας αµέσως µετά τη γέννηση του µωρού σας. Το Omiage TM παρέχει το απαραίτητο φάσµα βιταµινών και ανόργανων αλάτων που ταιριάζουν καλύτερα στις συγκεκριµένες ανάγκες σας. Με το Omiage TM θα καλύψετε, κατά την εγκυµοσύνη, την επίσηµα συνιστώµενη ηµερήσια λήψη των 400 mcg φυλλικού οξέος. Οδηγίες χρήσης: Στην συσκευασία υπάρχουν 2 κάψουλες, η µια περιέχει Ω-3 DHA (χρησιµοποιείται µόνο γαύρος και σκουµπρί από παρθένα νερά της Ανταρκτικής) και η δεύτερη κάψουλα περιέχει µαγνήσιο, σίδηρος, φυσική βιταµίνη Ε, ψευδάργυρος, φυλλικό οξύ, ιώδιο, σελήνιο, βιταµίνη D3 και βιταµίνη B12. Το µόνο ιχθυέλαιο που έχει αποκτήσει την πιστοποίηση EMAS, ένα πολύ αυστηρό Ευρωπαϊκό πρότυπο. Άρωµα: Άρωµα φράουλας, χωρίς χρωστικές ουσίες. Περιεχόµενο: 30 διπλές κάψουλες.

11

12 MorDHA MINI Για παιδιά µέχρι 5 ετών Ω-3 και ειδικά DHA, απαραίτητο για νεογέννητα και παιδιά µέχρι 5 ετών καθώς υποστηρίζει την ανάπτυξη, τη λειτουργία της όρασης, και την εγκεφαλική ανάπτυξη. Έχουν αποµακρυνθεί ο υδράργυρος, ο µόλυβδος, τα εντοµο - κτόνα, τα ζιζανιοκτόνα, οι διοξίνες και οι λοιπές περιβαλλο - ντολογικές µολύνσεις που βρίσκονται στα ψάρια, µε µια φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία. Έχει προστεθεί προστατευτικό αντιοξειδωτικό µε την µορφή της φυσικής βιταµίνης Ε. Το ΜοrDHA MINI είναι µια φυσική πηγή άνω του 75% υψηλής καθαρότητας συµπυκνωµένου Ω-3 που προέρχεται από φαρ µακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο. εν περιέχει κορεσµένα λίπη σε αντίθεση µε τα ιχθυέλαια του ανταγωνισµού. Κάθε µαλακή κάψουλα περιέχει τουλάχιστον 241mg DHA και το πολύ 33mg EPA. Οδηγίες χρήσης: Χρησιµοποιείται σαν συµπλήρωµα διατροφής για νεογέννητα και παιδιά έως 5 ετών. Μία (1) µαλακή κάψουλα ανά ηµέρα κατά προτίµηση µε το γεύµα. Λόγω της µικρής ηλικίας η κάψουλα πρέπει να διατρηθεί και το περιεχόµενό της να ανακατευθεί µε την τροφή (π.χ. γάλα, γιαούρτι κλπ.) ή να δοθεί σύµφωνα µε τις οδηγίες του παιδιάτρου. Συστατικά: Εξαιρετικού βαθµού καθαρότητας ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θαλάσσης, µαλακή κάψουλα (ζελατίνη ψαριού, νερό, γλυκερόλη, άρωµα φράουλας), φυσική βιταµίνη Ε (µείγµα τοκοφερολών). Άρωµα: Άρωµα φράουλας. Περιεχόµενο: 60 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 2 µήνες).

13 MorEPA MINI-JUNIOR Για παιδιά 6-12 ετών Ω-3 και ειδικά EPA, απαραίτητο για παιδιά 6-12 ετών καθώς βοη θούν στην αύξηση της ικανότητας συγκέντρωσης, τη µάθηση, τη µνήµη και τη συναισθηµατική ισορροπία κάνοντας τα Ω-3 και ειδικά σε αυτή την περίπτωση τα ΕΡΑ, απαραίτητο σύµµαχο του µαθητή τόσο σε καθηµερινή βάση όσο και σε περίοδο εξετάσεων. Έχουν αποµακρυνθεί ο υδράργυρος, ο µόλυβδος, τα εντοµο κτόνα, τα ζιζανιοκτόνα, οι διοξίνες και οι λοιπές περιβαλλοντο λογικές µολύνσεις που βρίσκονται στα ψάρια, µε µια φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία. Έχει προστεθεί προστατευτικό αντιο ξειδωτικό µε την µορφή της φυσικής βιταµίνης Ε. Το ΜοrEPA MINI-JUNIOR είναι µια φυσική πηγή άνω του 75% υψηλής καθαρότητας συµπυκνωµένου Ω-3 που προέρχεται από φαρµακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο. εν περιέχει κορεσµένα λίπη σε αντίθεση µε τα ιχθυέλαια του ανταγωνισµού. Οι 2 µαλακές κάψουλες περιέχουν τουλάχιστον 490mg ΕΡΑ και 70mg DHA καθώς και 20mg λάδι νυκτολούλουδου (evening primrose oil) πηγή γ-λινολεϊκού οξέως (GLA). Οδηγίες χρήσης: Χρησιµοποιείται σαν συµπλήρωµα διατροφής για παιδιά 6-12 ετών. Μία (1) µαλακή κάψουλα 2 φορές ανά ηµέ ρα κατά προτίµηση µε το γεύµα. Εκτός της κατάποσης, η κάψουλα µπορεί να µασηθεί ή να δια τρηθεί και το περιεχόµενό της να ανακατευθεί µε την τροφή (π.χ. χυµό φρούτων, γιαούρτι κλπ.) ή να δοθεί σύµφωνα µε τις οδηγίες του παιδιάτρου. Συστατικά: Εξαιρετικού βαθµού καθαρότητας ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θαλάσσης, µαλακή κάψουλα (ζελατίνη ψαριού, νερό, γλυκερόλη, φυσικό άρωµα φράουλας), φυσική βιταµίνη Ε (µείγµα τοκοφερολών), λάδι νυκτολούλουδου. Άρωµα: Άρωµα φράουλας. Περιεχόµενο: 60 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 1 µήνα).

14 MorEPA CHEWABLE (Μασώµενο) Για παιδιά 6 ετών και άνω Εξαιρετικής γεύσης µασώµενο Ω-3 και ειδικά EPA, απαραίτητο για παιδιά 6 ετών και άνω καθώς βοη θάει στην αύξηση της ικανότητας συγκέντρωσης, τη µάθηση, τη µνήµη και τη συναισθηµατική ισορροπία κάνοντας τα Ω-3 και ειδικά σε αυτή την περίπτωση το ΕΡΑ, απαραίτητο σύµµαχο του µαθητή τόσο σε καθηµερινή βάση όσο και σε περίοδο εξετάσεων. Έχουν αποµακρυνθεί ο υδράργυρος, ο µόλυβδος, τα εντοµο κτόνα, τα ζιζανιοκτόνα, οι διοξίνες και οι λοιπές περιβαλλοντο λογικές µολύνσεις που βρίσκονται στα ψάρια, µε µια φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία. Έχει προστεθεί προστατευτικό αντιο ξειδωτικό µε την µορφή της φυσικής βιταµίνης Ε. Το ΜοrEPA CHEWABLE είναι µια φυσική πηγή υψηλής καθαρότητας συµπυκνωµένου Ω-3 που προέρχεται από φαρµακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο, µαζί µε βιταµίνη C. Οι 2 µαλακές κάψουλες περιέχουν τουλάχιστον 500mg ΕΡΑ και 69mg DHA καθώς και 32mg βιταµίνη C. Οδηγίες χρήσης: Χρησιµοποιείται σαν συµπλήρωµα διατροφής για παιδιά 6 ετών και άνω. Μία (1) µαλακή κάψουλα 2 φορές ανά ηµέ ρα κατά προτίµηση µε το γεύµα. Η κάψουλα πρέπει να µασηθεί και έχει εξαιρετική γεύση πορτοκαλιού. Συστατικά: Εξαιρετικού βαθµού καθαρότητας ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θαλάσσης, µαλακή κάψουλα (ζελατίνη ψαριού, νερό, γλυκερόλη, φυσικό άρωµα φράουλας), φυσική βιταµίνη Ε (µείγµα τοκοφερολών), λάδι νυκτολούλουδου. Άρωµα: Άρωµα πορτοκάλι. Περιεχόµενο: 60 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 1 µήνα).

15 MorEPA Για εφήβους και ενήλικες Ω-3 και ειδικά EPA, απαραίτητο για εφήβους και ενήλικες καθώς βοηθούν στην αύξηση της ικανότητας συγκέντρωσης, τη µάθηση, τη µνήµη και τη συναισθηµατική ισορροπία, αλλά επίσης βοηθούν και στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήµατος. Έχουν αποµακρυθεί ο υδράργυρος, ο µόλυβδος, τα εντοµοκτόνα, τα ζιζανιοκτόνα, οι διοξίνες και οι λοιπές περιβαλλοντολογικές µολύνσεις που βρίσκονται στα ψάρια, µε µια φιλική προς το περιβάλλον επε ξεργασία. Έχει προστεθεί προστατευτικό αντιοξειδωτικό µε την µορφή της φυσικής βιταµίνης Ε. Το ΜοrEPA είναι µια φυσική πηγή άνω του 75% υψηλής καθα - ρότητας συµπυκνωµένου Ω-3 που προέρχεται από φαρµακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο. εν περιέχει κορεσµένα λίπη σε αντίθεση µε τα ιχθυέλαια του ανταγωνισµού. Μία µαλακή κάψουλα περιέχει τουλάχιστον 580mg ΕΡΑ και 83mg DHA. Οδηγίες χρήσης: Χρησιµοποιείται σαν συµπλήρωµα διατροφής για εφήβους και ενήλικες. Μία (1) µαλακή κάψουλα ανά ηµέ ρα κατά προτίµηση µε το γεύµα. Εκτός της κατάποσης, η κάψουλα µπορεί να µασηθεί ή να δια τρη θεί και το περιεχόµενό της να ανακατευθεί µε την τροφή (π.χ. χυµό φρούτων, γιαούρτι κλπ.) ή να δοθεί σύµφωνα µε τις οδηγίες του ιατρού. Συστατικά: Εξαιρετικού βαθµού καθαρότητας ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θαλάσσης, µαλακή κάψουλα (ζελατίνη ψαριού, νερό, γλυκερόλη, φυσικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού), φυσική βιταµίνη Ε (µείγµα τοκοφερολών). Άρωµα: Φυσικό άρωµα πορτοκαλιού. Περιεχόµενο: 30 µαλακές κάψουλες.

16 MorEPA PLUS ιατήρηση υγειούς καρδιαγγειακού συστήµατος Ω-3 απαραίτητο για ενήλικες για την διατήρηση υγιούς καρ διαγγειακού συστήµατος. Έχουν αποµακρυνθεί ο υδράργυρος, ο µόλυβδος, τα εντοµο κτόνα, τα ζιζανιοκτόνα, οι διοξίνες και οι λοιπές περιβαλλοντο λογικές µολύνσεις που βρίσκονται στα ψάρια, µε µια φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία. Έχει προστεθεί προστατευτικό αντιοξειδωτικό µε την µορφή της φυσικής βιταµίνης Ε. Το ΜοrEPA PLUS είναι µια φυσική πηγή 90% υψηλής καθαρότητας συµπυκνωµένου Ω-3 που προέρχεται από φαρµακευ τικής καθαρότητας ιχθυέλαιο. εν περιέχει κορεσµένα λίπη σε αντίθεση µε τα ιχθυέλαια του ανταγωνισµού. Μία µαλακή κάψουλα περιέχει τουλάχιστον 630mg ΕΡΑ και 190mg DHA. Οδηγίες χρήσης: Χρησιµοποιείται σαν συµπλήρωµα διατροφής για ενήλικες. Μία (1) µαλακή κάψουλα ανά ηµέρα κατά προτίµηση µε το γεύµα. Εκτός της κατάποσης, η κάψουλα µπορεί να µασηθεί ή να διατρηθεί και το περιεχόµενό της να ανακατευθεί µε την τροφή (π.χ. χυµό φρούτων, γιαούρτι κλπ.) ή να δοθεί σύµφωνα µε τις οδηγίες του ιατρού. Συστατικά: Εξαιρετικού βαθµού καθαρότητας ιχθυέλαιο ανοικτής θαλάσσης, µαλακή κάψουλα (ζελατίνη ψαριού, νερό, γλυκερόλη, φυσικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού), φυσική βιταµίνη Ε (µείγµα τοκοφερολών). Άρωµα: Φυσικό άρωµα πορτοκαλιού. Περιεχόµενο: 30 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 1 µήνα).

17 MorEPA PLATINUM Αύξηση επιπέδων σε Ω3 + βιταµίνη D Παρέχει βασική υποστήριξη στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς και του κυκλοφορικού, της καλής χοληστερόλης και ενισχύει την ψυχική υγεία. MorEPA Platinum µε 1005 mg EPA/DHA + επιπλέον βιταµίνη D3. Αυξήστε τα Ω-3 σας στη συνιστώµενη για την υγεία τιµή του 8-11%. Μία µαλακή κάψουλα του MorEPA Platinum παρέχει µία εκπληκτικά υψηλή ποσότητα 1100 mg Ω-3 µε 765mg EPA και 240mg DHA και επιπλέον 7,5mcg βιταµίνη D3 ανά κάψουλα. Τα Ω-3 διατηρούν ένα υγιές κυκλοφορικό σύστηµα, ενώ η περιεκτικότητα σε EPA διατηρείται υψηλή προκειµένου να προάγει τη ψυχική υγεία σας. Τα υψηλά σε EPA ιχθυέλαια ενισχύουν τη διάθεση και βοηθούν στη διατήρηση καθαρών αρτηριών, καθώς και τη φυσική κατάσταση και όλα τα τεράστια πλεονεκτήµατα για να κρατάτε τα επίπεδά σας σε Ω-3 πάνω από τη συνιστώµενη για την υγεία τιµή του 8% στον οργανισµό σας. Οδηγίες χρήσης: Χρησιµοποιείται σαν συµπλήρωµα διατροφής για ενήλικες. Μία (1) µαλακή κάψουλα ανά ηµέρα κατά προτίµηση µε το γεύµα. Εκτός της κατάποσης, η κάψουλα µπορεί να µασηθεί ή να διατρηθεί και το περιεχόµενο της να ανακατευθεί µε την τροφή (π.χ. χυµό φρούτων, γιαούρτι κλπ.) ή να δοθεί σύµφωνα µε τις οδηγίες του ιατρού. Ενηµερώστε τον γιατρό σας πριν λάβετε MorEPA Platinum αν βρίσκεστε κάτω από φαρµακευτική αγωγή. Άρωµα: Φυσικό άρωµα πορτοκαλιού. Περιεχόµενο: 60 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 2 µήνες).

18 PlusEPA Για πνευµατική υγεία & ευκινησία αρθρώσεων Ω-3 και ειδικά ΕΡΑ απαραίτητο για ενήλικες για τη διατήρηση ισχυρού ανοσοποιητικού, υγιούς καρδιαγγειακού, για πνευµατική υγεία (κατάθλιψη, υπερκινητικότητα, αυτισµός, δυσλεξία) και για ευκι νη σία των αρθρώσεων. Έχουν αποµακρυνθεί ο υδράργυρος, ο µόλυβδος, τα εντοµοκτό να, τα ζιζανιοκτόνα, οι διοξίνες και οι λοιπές περιβαλλοντολο γικές µολύνσεις που βρίσκονται στα ψάρια, µε µια φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία. Έχει προστεθεί προστατευτικό αντιοξειδωτικό µε την µορφή της φυσικής βιταµίνης Ε. Το PlusEPA είναι µια φυσική πηγή 95% υψηλής καθαρό τητας συµπυκνωµένου Ω-3 που προέρχεται από φαρµακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο. εν περιέχει κορεσµένα λίπη σε αντίθεση µε τα ιχθυέλαια του ανταγωνισµού. ύο (2) µαλακές κάψουλες περιέχουν τουλάχιστον 500mg ΕΡΑ και 0mg DHA. Οδηγίες χρήσης: Χρησιµοποιείται σαν συµπλήρωµα διατροφής για ενήλικες. Μία (1) µαλακή κάψουλα 2 φορές ανά ηµέρα κατά προτίµηση πρίν το γεύµα. Για παιδιά που το λαµβάνουν για πνευµατική υγεία, µία (1) κάψουλα ανά ηµέρα πρίν το γεύµα. Μην ανοίγετε τις κάψουλες-µόνο µε κατάποση. Συστατικά: Εξαιρετικού βαθµού καθαρότητας ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θαλάσσης, µαλακή κάψουλα (ζελατίνη ψαριού, νερό, γλυκερόλη), φυσική βιταµίνη Ε (µείγµα τοκοφερολών). εν περιέχει άρωµα. Περιεχόµενο: 60 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 1 µήνα).

19 MorGLA Για ευκινησία αρθρώσεων, για υγιή µαλλιά και νύχια Ω-3 και ειδικά ΕPA σε συνδυασµό µε το "καλό" Ω-6 GLA, απαραίτητο για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ευκινησία των αρθώσεων, για υγιή µαλλιά, νύχια και χέρια, καθώς και για ελαστικό και απαλό δέρµα. Έχουν αποµακρυνθεί ο υδράργυρος, ο µόλυβδος, τα εντοµοκτόνα, τα ζιζανιοκτόνα, οι διοξίνες και οι λοιπές περιβαλλοντολογικές µολύνσεις που βρίσκονται στα ψάρια, µε µια φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία. To ΜorGLA περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα από φυτά (GLA) και ψάρια (EPA), φαρµακευτικής καθαρότητας. Το GLA (65%) προέρχεται από το λάδι Μπουράντζας (Borage Oil). Οι 2 µαλακές κάψουλες περιέχουν 708mg Ω-6 από τα οποία 520mg είναι GLA (µοναδικής συγκέντρωσης 65% από τα λάδι Μπουράντζας), 75% Ω-3 (212mg EPA) και (64mg DHA), 5mg βιταµίνης Ε. Οδηγίες χρή σης: Χρησιµοποιείται σαν συµπλήρωµα διατροφής για ενήλικες. Μια (1) µε δύο (2) µαλακές κάψουλες ανά ηµέρα κατά προτίµηση µε το γεύµα. Άρωµα: Φυσικό άρωµα πορτοκαλιού. Περιεχόµενο: 60 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 1-2 µήνες).

20 PluShinzO-3 Anti-Aging Complex Αντιγηραντικό Το αντιγηραντικό σκεύασµα της ΜΙΝΑΜΙ περιέχει Ω-3 αλλά και µια πληθώρα αντιοξειδωτικών ουσιών που συνεργάζονται µε τα Ω-3 για βελτίωση της υγείας. Κατάλληλο για δραστήριους ανθρώπους, ιδανικό για αθλητές και άτοµα άνω των 50 ετών. Η επιλογή των ουσιών είναι βασισµένη στην Κρητική Μεσογειακή διατροφή και στην Ιαπωνική, µε στόχο την καρδιοπροστασία και την αντιγήρανση. Μια κάψουλα PluShinzO-3 Αnti-Aging Complex περιέχει: Ω-3 λιπαρά οξέα από υψηλής καθαρότητας συµπυκνωµένου Ω-3 που προέρχεται από φαρµακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο, και συγκεκριµένα 535mg EPA και 161mg DHA. 30mg συνένζυµο Q10 (για ενέργεια). 400mg Φυλλικό Οξύ για διατήρηση υγιών ιστών και µείωση της οµοκυστείνης. Συνολικά 75mg α,γ,δ-τοκοτριενόλες για µείωση ολικής χοληστερόλης και LDL. 2mg Σκόρδο για έλεγχο της χοληστερόλης. 25mg Resveratol (ουσία από το κόκκινο κρασί) που έχει ευεργετική επίδραση στην πίεση αλλά και αντιπηκτική δράση. 25mg Pycnogenol µε έντονη αντιοξειδωτική δράση για καθα ρισµό των αγγείων. 1.5mg βιταµίνης Ε (µείγµα τοκοφερολών) για αντιοξειδωτική προστασία. Άρωµα: Φυσικό άρωµα πορτοκαλιού. Περιεχόµενο: 30 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 1 µήνα).

21 TM PlusKenkO Για δέρµα και οµορφιά Αυτό το µοναδικό συµπλήρωµα διατροφής συνδιάζεται άριστα µε τη γυµναστική και τα καλλυντικά σας για οµορφιά, σωµατική και πνευµατική υγεία. Το PlusKenkO είναι µια πηγή Ω-3 από µικρά ψάρια ανοικτής θαλάσσης, Ω-3 από το λάδι σπόρων του φυτού Kiwi και γ-λινολεϊκό οξύ (GLA) από το λάδι του (borage) µαζί µε ψευδάργυρο για µέγιστη προστασία του δέρµατος. Το µοναδικό αυτό καλλυντικό από το στόµα είναι ένα συµπλήρωµα διατροφής, που σας κάνει να νιώθετε υγιής εσωτερικά και όµορφη εξωτερικά. Μια κάψουλα περιέχει: 76% Omega-3 (595mg), 389mg EPA, 120mg DHA, 30mg SDA, 15mg ETA, 15mg ALA (Alpha Linolenic Acid) και 26mg άλλα Ω-3. 11% Omega-6 (90mg), 44mg GLA (Gamma Linoleic Acid), 15mg AA (Arachidonic Acid) και 31mg άλλα Omega-6, 0.3mg Omega-7, 9.5mg Omega-9 και extra 5mg ψευδάργυρος (Zinc). Αντιοξειδωτική προστασία: 4mg µείγµα τοκοφερολών. Άρωµα: Φυσικό άρωµα πορτοκαλιού. όση: 1 µαλακή κάψουλα την ηµέρα. Περιεχόµενο: 30 µαλακές κάψουλες (αρκούν για 1 µήνα).

22 OMENAQ Ενισχύει καρδιά, αγγεία & οστά Τα EPA και DHA είναι ευεργετικά για την καλή λειτουργία της καρδιάς και βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς κυκλοφορικού συστήµατος. Το Ubiquinol, η έτοιµη προς χρήση µορφή του συνενζύµου Q10, επιπρόσθετα, σας διατηρεί νέους, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, βοηθάει στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης σε φυσιολογικά επίπεδα και µε µοναδικό τρόπο διατηρεί τη φυσιολογική ροή αίµατος. Η βιταµίνη Κ2 ενισχύει την καλή λειτουργία των αγγείων και βοηθάει στη διατήρηση γερών οστών. Επιπρόσθετα, ο συνδυασµός της βιταµίνης D3 µε τη βιταµίνη Κ2 συµβάλλει στη δηµιουργία υγιών οστών. όση: 3 κάψουλες ηµερησίως. Συσκευασία: για ένα µήνα. Περιεχόµενο: Αφορά 3 κάψουλες. ΤΡΙΠΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ Συνολικό βάρος 2,6 g Ενέργεια 16 kcal _ 67 kj Σύνολο ιχθυέλαιου και φυτικών ελαίων 1600 mg Σύνολο Ωµέγα mg EPA (Εικοσαπενταενοϊκό Οξύ) 635 mg DHA ( εκαεξαενοϊκό Οξύ) 94 mg ALA (Αλφα-Λινολενικό Οξύ) 125 mg Ubiquinol (Μειωµένο Συνένζυµο Q10) 50 mg Βιταµίνη Κ2 (Menaquione-7=MK-7 από Natto) 45 mcg (60% RDI) Βιταµίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη) 5 mcg (100% RDI)

23 ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν έντυπο και οι παρεχόµενες πληροφορίες δεν προορίζονται για τους καταναλωτές. Είναι αποκλειστικά για την ενηµέρωση των επαγγελµατιών υγείας (ιατρών, διαιτολόγων, διατροφολόγων, νοσηλευτών, φαρµακοποιών κλπ), βάση του νόµου Ν26/55-77/94/ΕΟΚ άρθρο 4, παρ. 3. Copyright: MINAMI NUTRITION ΑΜ health ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ: η αναδηµοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, µερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχοµένου του παρόντος εντύπου µε οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, µηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούµενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόµος 2121/1993 και κανόνες ιεθνούς ικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

24 FP Για εγκύους 100% ΦΥΤΙΚΟ Καρδιαγγειακό Σύστηµα Για Εγκύους Ενισχύει καρδιά, αγγεία & οστά Για Εγκύους & θηλασµό Για υγιή µαλλιά & νύχια Παιδιά 0-6 ετών Παιδιά 6-12 ετών Για Ενήλικες & Εφήβους Μασώµενο µε γεύση πορτοκάλι ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Απόλυτη Καθαρότης Υψηλή Συγκέντρωση Εκπληκτική Γεύση φράουλας ή πορτοκαλιού Μοναδική εξειδίκευση µε 14 προϊόντα σε Ω3 Χωρίς κορεσµένα λίπη Καθαρισµός χωρίς τη χρήση εξανίου Μοναδική πατενταρισµένη τεχνολογία EFP TM καθαρισµού µε χρήση CO2 στους o C Προϊόν Βελγίου Αύξηση των επιπέδων σε Ω3 + βιταµίνη D Για Αθλητές & Αντιγήρανση Πνευµατική υγεία έρµα & Οµορφιά Τηλ Π Α Ζ Λ

Αλεξ. Κουµπούρη Π Α Ζ Λ

Αλεξ. Κουµπούρη Π Α Ζ Λ Αλεξ. Κουµπούρη Π Α Ζ Λ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (Μανιτάρια Ασπίδα Ζωής )... 7-10 LifeShield Breathe TM... 16 LifeShield Cordyceps TM... 11 LifeShield Immunity TM... 14 LifeShield

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα διατροφής από 100% αγνό λάδι ψαριού από τις θάλασσες του βορρά. Ένα βήμα μπροστά για την διατροφή σας. Ανώτερη ποιότητα!

Συμπλήρωμα διατροφής από 100% αγνό λάδι ψαριού από τις θάλασσες του βορρά. Ένα βήμα μπροστά για την διατροφή σας. Ανώτερη ποιότητα! Συμπλήρωμα διατροφής από 100% αγνό λάδι ψαριού από τις θάλασσες του βορρά Ένα βήμα μπροστά για την διατροφή σας Ανώτερη ποιότητα! H Νορβηγική εταιρεία Norwegian Fish Oil με έδρα το Trondheim της Νορβηγίας

Διαβάστε περισσότερα

Η φιλοσοφία μας είναι απλή

Η φιλοσοφία μας είναι απλή Περιεχόμενα Διατροφολογία 7 Διατροφικές Συμβουλές 8 Ποιος είσαι; 11 Διάλεξε το σωστό προϊόν 13 Διατροφικά προϊόντα 14 Αύξηση απόδοσης 18 Έλεγχος βάρους 22 Βιταμίνες και μέταλλα 24 Ειδικά προϊόντα 30 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D Γιατί είναι πολύτιμη;

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D Γιατί είναι πολύτιμη; T. 12 - ΣΕΠ. - ΟΚΤ. 2013...για να ζω καλύτερα! ΜΑΛΛΙΑ Μυστικά για λάμψη και ζωντάνια ΚΩΝ/ΝΟΣ ΞΕΝΟΣ Βήματα Yγείας & Eυεξίας ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Kαι τίποτα δεν σε σταματά... ΒΙΤΑΜΙΝΗ D Γιατί

Διαβάστε περισσότερα

magazine ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ 1 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ SUPERFOODS ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ! «επιστροφή στη φύση»

magazine ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ 1 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ SUPERFOODS ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ! «επιστροφή στη φύση» Το περιοδικό των κορυφαίων συμπληρωμάτων διατροφής! ΤΕΥΧΟΣ 07 magazine TO 2008 2014 / 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ SUPERFOODS ΚΑΝΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take Me

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take Me ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ 01, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2013 ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take Me editorial Αγαπητοί αναγνώστες, με αφορμή το πρώτο τεύχος της εφημερίδας μας Free Health, θα θέλαμε να δώσουμε το στίγμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Φοιτήτρια:

Διαβάστε περισσότερα

H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ

H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΑΡΟΥΖΙΑΖΕΙ ΈΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ AURILE ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Ο καφές είναι αγροτικό, εισαγόμενο και χρηματιστηριακό προϊόν. Αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ SUPER FOODS ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Εκλεκτοί οίνοι επιλεγμένα μπαχαρικά και βότανα

ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ SUPER FOODS ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Εκλεκτοί οίνοι επιλεγμένα μπαχαρικά και βότανα ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ SUPER FOODS ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Εκλεκτοί οίνοι επιλεγμένα μπαχαρικά και βότανα Γεωργίου Ζωγράφου 58 210/7488012 what s up 6982341903 Delivery κάθε μέρα από της 18:00 έως τις 23:00 Και

Διαβάστε περισσότερα

Ανεπεξέργαστα Οργανικά Ω-Λιπαρά

Ανεπεξέργαστα Οργανικά Ω-Λιπαρά Ανεπεξέργαστα Οργανικά Ω-Λιπαρά Καρδιαγγειακή & Πνευματική Υγεία Λαμπερή επιδερμίδα Ενέργεια Διάθεση Τα Μοναδικά Φυτικά Ωμέγα Λιπαρά! Ιδανική αναλογία 2:1 των Ω-3 και Ω-6 Απαραίτητων Λιπαρών Οξέων, αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take one ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take one ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ 2 ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take one ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. editorial Αγαπητές φίλες και φίλοι, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκλειδώνουν τη νοηµοσύνη του οργανισµού

Ξεκλειδώνουν τη νοηµοσύνη του οργανισµού 100% ΦΥΣΙΚΑ ΣYMΠΛHPΩMATA IATPOΦHΣ Ξεκλειδώνουν τη νοηµοσύνη του οργανισµού Eισάγονται από τον Kαναδά www.medmelon.gr www.florahealth.com Η MedMelon, ως αποκλειστικός διανομέας της Flora, επιλέγει προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ T. 18_ΣΕΠΤ - ΟΚΤ. 2014...για να ζω καλύτερα! Βιταμινη D Σύμμαχος του θυρεοειδούς ψυχολογια Φίλες αληθινές ή φίλες από... συνήθεια; ΔΙΑΤΡΟΦΗ Bελτιώστε τη διατροφή σας με 5 απλά βήματα

Διαβάστε περισσότερα

Hippophae Rhamnoides. Ιπποφαές Eυβοίας

Hippophae Rhamnoides. Ιπποφαές Eυβοίας Ιπποφαές Eυβοίας Hippophae Rhamnoides Στον κατάλογο των φυτών με γνωστές στην σύγχρονη επιστήμη φαρμακευτικές ιδιότητες το Ιπποφαές κατέχει μια από τις πιο διακεκριμένες θέσεις.το ιπποφαές είναι από τα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ SUPERFOODS

ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ SUPERFOODS ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ 1 2 ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ 3 Στην appetite for health ειδικευόμαστε στην εισαγωγή, τυποποίηση και διανομή φυσικών προϊόντων, βιολογικών και συμβατικών. Σημαντικό κομμάτι των προϊόντων μας είναι οι υπερτροφές,

Διαβάστε περισσότερα

1993 Eισάγει τα Vegicaps. 1975 Παρουσιάζει την VM75 την 1η πολυβιταμίνη με χηλικά μέταλλα. 1982 Η πρώτη πλήρης σειρά αμινοξέων ελεύθερης μορφής (L)

1993 Eισάγει τα Vegicaps. 1975 Παρουσιάζει την VM75 την 1η πολυβιταμίνη με χηλικά μέταλλα. 1982 Η πρώτη πλήρης σειρά αμινοξέων ελεύθερης μορφής (L) H SOLGAR ιδρύθηκε το 1947 όταν δύο φαρμακοποιοί και ένας ολιστικός ιατρός μοιράστηκαν το ίδιο όραμα: να καταφέρουν να προλαμβάνουν τις ασθένειες χρησιμοποιώντας βιταμίνες και μέταλλα, αντί να τις θεραπεύουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σιωπηλή & επικίνδυνη ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ. Τροφές-σύμμαχοι και επιστημονικές συμβουλές για να τη μειώσουμε. w Πλάνο

ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σιωπηλή & επικίνδυνη ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ. Τροφές-σύμμαχοι και επιστημονικές συμβουλές για να τη μειώσουμε. w Πλάνο ΛΟΓΩ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΑΪΟΣ 2015 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ... ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ Εξετάσεις: Η επιτυχία ξεκινάει (και) από το πιάτο τους ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ Τι πρέπει να φάτε για να νιώσετε καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Εκλεκτοί οίνοι επιλεγµένα µπαχαρικά και βότανα. Γεωργίου Ζωγράφου 58 210/7488012 what s up 6982341903

ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Εκλεκτοί οίνοι επιλεγµένα µπαχαρικά και βότανα. Γεωργίου Ζωγράφου 58 210/7488012 what s up 6982341903 ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Εκλεκτοί οίνοι επιλεγµένα µπαχαρικά και βότανα Γεωργίου Ζωγράφου 58 210/7488012 what s up 6982341903 Delivery κάθε µέρα από τις 18:00 έως της 23:00 Και στο site www. oinologio.net

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ Σχολικό έτος: 2013-2014 Υπεύθυνος καθηγητής: Μανασής Βασίλης ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Βασιλείου Ευηάννα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 1 1 ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 5 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 6 3 ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ... 10 4 ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ... 32

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 1 1 ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 5 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 6 3 ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ... 10 4 ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ... 32 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 1 1 ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 5 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 6 3 ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ... 10 3.1 ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΚΗΣΗΣ... 10 3.2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ... 11 3.3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΞΕΩΣΗ... 17 3.4 ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ... 25 3.5 ΧΡΟΝΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Αντώνης Γ. Καφάτος, M.D. Ph.D Χρήστος Μ. Χατζής, M.D. ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γυµναστείτε... διασκεδάζοντας! YOGA - ZUMBA - PILATES. ...για να ζω καλύτερα! ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥ ΕΣΗΣ «Το κούρεµα είναι υγεία και στιλ»

Γυµναστείτε... διασκεδάζοντας! YOGA - ZUMBA - PILATES. ...για να ζω καλύτερα! ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥ ΕΣΗΣ «Το κούρεµα είναι υγεία και στιλ» T. 06-2012...για να ζω καλύτερα! ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥ ΕΣΗΣ «Το κούρεµα είναι υγεία και στιλ» ΜΑΡΙΑ ΚΑΡ ΑΣΗ «Μπορούµε να νικήσουµε τον χρόνο!» YOGA - ZUMBA - PILATES Γυµναστείτε... διασκεδάζοντας! ΓΡΙΠΗ Θωρακιστείτε...τρώγοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Παρασκευή αρτοσκευασμάτων με χαμηλή θερμιδική αξία Πτυχιακή Μελέτη Σουροπάνη Αργυρώ Επιβλέπων καθηγητής : Γεωργόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ FITNESS. Health. Performance

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ FITNESS. Health. Performance 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ FITNESS Health Performance 2 Γενικές πληροφορίες Η EUROSUP s.r.l. είναι παγκοσμίως μια εκ των άκρως εξειδικευμένων βιομηχανιών στην ειδική φυσική διατροφή και στα συμπληρώματα διατροφής,

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Ηλιάκη ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ! Υγεία Συνήθειες -ασπίδα για την καρδιά! ...για να ζω καλύτερα! YΓΕΙΑ Κ 2 +D 3 = γερά οστά

Μαρία Ηλιάκη ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ! Υγεία Συνήθειες -ασπίδα για την καρδιά! ...για να ζω καλύτερα! YΓΕΙΑ Κ 2 +D 3 = γερά οστά T. 20_IAN. - ΦΕΒΡ. 2015...για να ζω καλύτερα! YΓΕΙΑ Κ 2 +D 3 = γερά οστά PALEO DIET Nα τρώμε όπως οι πρωτόγονοι; FITNESS Yoga με παιδιά & για παιδιά ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Χαλαρώστε... Φυσικά ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σε απασχολεί η εμφάνισή σου; Στην εφηβεία, ο οργανισμός αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό και οι ανάγκες για τροφή είναι αυξημένες. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera!

Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera! 2 Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera! Περισσότερα από 30.000.000 λίτρα Aloe Vera Drinking Gel έχουν πουληθεί σε δέκα χρόνια! Η LR είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

πρώτη έκδοση: Μάιος 2013, 3.000 αντίτυπα

πρώτη έκδοση: Μάιος 2013, 3.000 αντίτυπα τιτλοσ βιβλιου: Διατροφή για μια καλύτερη ζωή ΣΥΓΓραφΕαΣ: Γιώργος Μουλίνος ΕπΙΜΕλΕΙα ΔΙΟρθωΣη ΚΕΙΜΕνΟΥ: Έλενα ντούβου ΣΧΕΔΙαΣΜΟΣ ηλεκτρονικη ΣΕλΙΔΟπΟΙηΣη: Ελένη Σταυροπούλου ΣΥνθΕΣη ΕξωφΥλλΟΥ: Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

«Μπορούμε να μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε»

«Μπορούμε να μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε» Χειμώνας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΚΙΑΝΑΚΗΣ «Μπορούμε να μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε» ΥΓΕΙΑ Γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ; ΚΑΡΔΙΑ Θωρακίστε την με «όπλο» τη διατροφή ΔΙΑΤΡΟΦΗ Μεγαλώστε γερά... παιδιά ΓΙΟΡΤΕΣ Ρεβεγιόν

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή. Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για την σωστή σου διατροφή! Fitnet The fitness network 1

Διατροφή. Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για την σωστή σου διατροφή! Fitnet The fitness network 1 Διατροφή Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για την σωστή σου διατροφή! Fitnet The fitness network 1 2 Fitnet The fitness network 1. Διατροφή Η διατροφή αποτελεί μοναδικό παράγοντα για την ανάπτυξη του σώματος,

Διαβάστε περισσότερα