Ψ Η Φ Ο Ε Λ Τ Ι Ο Ε Υ Ρ Ω Ε Κ Λ Ο Γ Ω Ν ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ψ Η Φ Ο Ε Λ Τ Ι Ο Ε Υ Ρ Ω Ε Κ Λ Ο Γ Ω Ν 2 0 1 4 ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

Transcript

1 Ψ Η Φ Ο Ε Λ Τ Ι Ο Ε Υ Ρ Ω Ε Κ Λ Ο Γ Ω Ν ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

2 Ευρωεκλογές 2014 Αποφασίζουμε για την Ελλάδα, αποφασίζουμε για την Ευρώπη. Η φωνή μας έχει δύναμη. Η ψήφος μας έχει επιρροή. Ψηφίζουμε για την Ευρώπη Στέλνουμε μήνυμα. Διεκδικούμε αλλαγή πολιτικών. Από την Ευρώπη της λιτότητας στην Ευρώπη της αλληλεγγύης. Με ανάπτυξη, πλήρη απασχόληση και οικολογική ευαισθησία. Με ανανέωση των κοινωνικών δικαιωμάτων. Με ισχυρό κράτος πρόνοιας και κράτος δικαίου. Με μείωση των ανισοτήτων και σύγκλιση των κρατών. Με ισότιμες σχέσεις μεταξύ των κρατών και πολιτική ενοποίηση. Εντασσόμαστε στην ευρωπαϊκή ομάδα Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και αγωνιζόμαστε με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις για την αλλαγή πολιτικής στην Ευρώπη. Ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Αλλάζουμε τους συσχετισμούς. Υπερβαίνουμε τα αδιέξοδα της συντηρητικής πολιτικής της κυβέρνησης και του λαϊκισμού της αντιπολίτευσης. Δημιουργούμε προϋποθέσεις για την αλλαγή πολιτικής. Ενισχύουμε τον αυτόνομο προοδευτικό πόλο. Για να οδηγηθούμε από την Ελλάδα της κρίσης στην Ελλάδα της ανασυγκρότησης. Δώστε τη δύναμη στη Δημοκρατική Αριστερά-Προοδευτική Συνεργασία. Να μην μπορούν να κάνουν χωρίς εμάς. Για να επιβάλουμε προοδευτικές λύσεις με ευθύνη απέναντι στη χώρα και την κοινωνία. Για μια νέα συμφωνία με τους εταίρους που θα μειώσει ουσιαστικά το χρέος και θα ανοίξει το δρόμο για την ανάπτυξη, με έμφαση στην απασχόληση και στην κοινωνική συνοχή. ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για: Απασχόληση Ίσες ευκαιρίες Ανόρθωση της κοινωνίας Ζωή με αξιοπρέπεια Ευκαιρίες στη νέα γενιά Δημοκρατία παντού Δίκαιες λύσεις και προοδευτικές αλλαγές ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΠΙ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

3 ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Νάπολι στην Ιταλία και στο ΑΠΘ όπου πήρε το πτυχίο του στις Οικονομικές Επιστήμες. Τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα έχει μια έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση στο χώρο της Αριστεράς. Ζει στη Θεσσαλονίκη όπου, ως οικονομολόγος φοροτεχνικός, ασχολείται με την οικονομική και λογιστική παρακολούθηση επιχειρήσεων. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Φοροτεχνικών Θεσσαλονίκης. Ασχολείται με θέματα Ευρωπαϊκής Οικονομικής Πολιτικής και ειδικά με την οικονομική δημοσιονομική και φορολογική ενοποίηση της ευρωζώνης. Μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ και της Γραμματείας Θεσσαλονίκης. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Γεννήθηκε στη Σκύδρα του Νομού Πέλλας το Από το 1974 κατοικεί μόνιμα στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του υφάσματος και μέλος του Σωματείου Κεντηματάδων και Συναφών Επαγγελμάτων. Ασχολήθηκε με τα κοινά του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκη και την αυτοδιοίκηση στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς από την ίδρυσή της και υποψήφιος βουλευτής στην Α περιφέρεια Θεσσαλονίκης με τη ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Δραστηριοποιήθηκε στην ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και κατόπιν στην ΕΑΡ. Ξεκίνησε σπουδές στο Visual Arts of Toronto σπουδάζοντας φωτογραφία, αλλά τελικά, την κέρδισε η Ευρώπη. Σπούδασε ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο της Bologna DAMS (UNIVERSITA DI LETTERE E FILOSOFIA) στην έδρα του Umberto Eco με την ομάδα του οποίου συνεργάστηκε. Εργάστηκε για την προεκλογική εκστρατεία του Romano Prodi. Στην Ελλάδα, εντάχθηκε στην Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ. Διδάσκει Επικοινωνία και Διαφήμιση σε ιδιωτικές σχολές, ενώ εργάστηκε για 5 χρόνια ως Σύμβουλος Επικοινωνίας στο γραφείο Τύπου του ΣΥΝ και στην εφημερίδα ΑΥΓΗ. Έχει συνεργαστεί με γραφεία μελετών στην Ιταλία και Ελλάδα, με αντικείμενο τις τάσεις στη νεανική κουλτούρα και το design. Η Ευρώπη είναι η χώρα της.

4 ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Γεννήθηκε το 1957 στην Κατερίνη. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Ζαΐμη, καθηγήτρια φιλολογίας και έχει δύο παιδιά τον Παναγιώτη και την Ελένη. Είναι Πολιτικός Μηχανικός. Είναι μέλος της Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ και έχει διατελέσει Δήμαρχος Κατερίνης, Βουλευτής Πιερίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, πρόεδρος της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Μαύρης θάλασσας, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Τοπικών Αρχών Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τις Βρυξέλλες, πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Πιερίας, μέλος του ΔΣ Κ.Ε.Δ.Κ.Ε μέλος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών της Ευρώπης, Υπήρξε πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα και το Ποδήλατο, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης, της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης, του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, του Εθνικού Συμβουλίου Πολιτικής Προστασίας, του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΤΕΡΠΣ, αντιπρόεδρος της εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Κατερίνης. Τέλος, έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Παμμακεδονικών Ενώσεων Ελλάδας, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποντίων. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Είναι 37 χρονών με καταγωγή από την Πελοπόννησο και τη Θράκη. Μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη και στο Γαλάτσι, όπου μένει μέχρι και σήμερα. Σπούδασε Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με μεταπτυχιακό στο Βέλγιο, στην Ευρωπαϊκή Εγκληματολογία και τα Ποινικά Συστήματα Δικαιοσύνης. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία στην Αθήνα, τα τελευταία 10 χρόνια, με δράση και συνδικαλιστική παρουσία στο Δ.Σ.Α. Παντρεμένη με τον Άρη Τσουκνίδα. Μητέρα 2 αγοριών. Μέλος του Κ.Σ. Νεολαίας ΣΥΝ επί σειρά ετών, και μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ από το Εκλέχθηκε Βουλευτής της Β Αθηνών το 2009 αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη μετά τον πρόωρο χαμό του. Με νέους και παλιούς συντρόφους συμμετείχε στην ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς, υπήρξε μέλος της προσωρινής Εκτελεστικής Επιτροπής και είναι μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ.

5 ΑΡΣΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΣ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ ΔΡ. AIΣΘΗΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Σπούδασε Θεατρολογία, Σκηνοθεσία και Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Όπερα στη Βοστόνη, Κινηματογράφο στη Νέα Υόρκη και εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Αισθητική Φιλοσοφία, την Όπερα και την Αρχαία Τραγωδία. Ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή με την παράστασή που σκηνοθέτησε στο Royal Albert Hall για το BBC Proms του Λονδίνου, για την οποία τιμήθηκε από το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Antikenfestpiele στην Trier της Γερμανίας. Υπεύθυνη Συντονισμού και Δραματολογίου της Πειραματικής Λυρικής Σκηνής από την αρχή της δημιουργίας της ( ), Σύμβουλος Δραματολογίου του Center for Contemporary Opera της Νέα Υόρκης έως σήμερα, έχει συνεργαστεί με διεθνείς φορείς στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική (San Francisco Opera Center, Center for Contemporary Opera, Skylight Music Theatre κ.α.) και έχει διδάξει σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ζει και εργάζεται στα Χανιά από το 1984 ως ιατρός ειδικευμένος στην παθολογία. Είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χανίων και μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων. Δραστηριοποιείται στην ενημέρωση των πολιτών του νομού Χανίων σε θέματα πολιτικής της υγείας, προληπτικής ιατρικής και ιατρικής της εργασίας. Ομιλεί και γράφει την Αγγλική. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο ενηλίκων τέκνων. ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΣΙΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Γεννήθηκε στην Ξάνθη το Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, κατοικεί και εργάζεται στο Αργος Αργολίδας. Παντρεμένος με την Αναστασία Καραμάνου, Δικηγόρο. Έχει ένα γιο, φοιτητή Νομικής. Έχει τελειώσει το Λύκειο στην Ξάνθη, είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Κομοτηνής. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους - Μυκηνών. Μετέχει ενεργά σε διάφορους κοινωνικούς φορείς (Σύλλογος Νεφροπαθών Αργολίδας, Σύλλογος Θρακών Αργολίδας κ.ά). Ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς. ΒΙΤΑΛΗ ΛΕΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά, Ψυχολογία και Δημοσιογραφία. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, ελληνικά και διεθνή, για μυθιστορήματά της και θεατρικά της έργα και για τη δουλειά της στη Διαφήμιση. Θεατρικά της έχουν ανέβει στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κύπρο και στο Λονδίνο («Το Γεύμα», «Το Μεγάλο Παιχνίδι», «Ροστμπίφ», «Addio Del Passato», «Rock Story», «Ένατος Γάμος», «Ζεϊμπέκικο»). Βιβλία της: «Άννα Χ.», «Η Κοιλιά της Μεταφράστριας», «Η Τρομοκρατία της Μνήμης», «Το Παραμύθι του Μεγάλου Φόβου», «Ιερή Παγίδα», «Η Μυρωδιά του Μαύρου», «Σκοτεινές Μητέρες». Σενάρια για Τηλεόραση (Καταδίωξη, Ματωμένα Χώματα, κ.ά.), τον Κινηματογράφο (Ελεύθερη Κατάδυση», κ.ά.), και το Ραδιόφωνο. Διδάσκει Δημιουργική Γραφή. Ήταν υποψήφια για Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ραφήνας και υποψήφια Βουλευτής στην Αττική.

6 ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 14 Αυγούστου Σπούδασε Φιλοσοφία, Δημόσια Διοίκηση και Ευρωπαϊκή Ιστορία στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Εργάστηκε στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Ασχολείται με την ευρωπαϊκή και την εξωτερική πολιτική από το Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ. Σπούδασε νομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, φιλοσοφία και ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης. Είναι μαθητής του Γερμανού φιλοσόφου Jürgen Habermas. Ο τίτλος της διδακτορικής διατριβής του είναι: «Η φιλοσοφία ως κριτική κοινωνική θεωρία». Οι φιλοσοφικές έρευνές του αναφέρονται στις συνθήκες, τους όρους και τις προϋποθέσεις της πολιτικής εφαρμογής των ιδεών του διαφωτισμού (ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, ανθρώπινα δικαιώματα) στη σύγχρονη πολιτική παγκόσμια κοινωνία. Η υποψηφιότητά του για το ευρωκοινοβούλιο, συνιστά άμεση συνέπεια των ερευνητικών ενδιαφερόντων του, αφού θεωρεί ότι φιλοσοφία και πολιτική είναι το ίδιο πράγμα. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά από Επτανησιακή οικογένεια (Ιθάκη - Λευκάδα). Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Έχει την ειδικότητα του Χειρουργού Ορθοπεδικού. Μεταπολιτευτικά, ενταγμένος στην Ανανεωτική Αριστερά, εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του ΚΑΤ και επιτροπών της ΕΙΝΑΠ. Ιδρυτικό μέλος των Ιατρών ενάντια στα Πυρηνικά και Βιοχημικά Όπλα. Διατέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Πειραιά. Ερευνητής στο σχεδιασμό συστημάτων παροχής υπηρεσιών Υγείας σε προγράμματα Έρευνας και Ανάπτυξης της Ε.Ε. Από το 2004 ελευθεροεπαγγελματίας ιατρός στη Ρόδο και μέλος της ιατρικής ομάδας του πλωτού πολυιατρείου «Δελφίνι της Ζωής και της Ελπίδας». Διοικητής του ΚΑΦΚΑ Ρόδου 2010 έως Υποστηρίζει την Κοινωνική Οικονομία και είναι δημιουργός της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ της Ρόδου «Ασκληπιάδες». Άρθρα και προτάσεις του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε εφημερίδες του Πειραιά και της Ρόδου. ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΦΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Είναι 50 ετών και ζει στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται τα τελευταία 17 χρόνια στην Ο.Λ.Θ. ΑΕ. Πάντα ενεργό μέλος όλων των κοινωνικών ομάδων που συμμετέχει είτε από ρόλο (μαθήτρια, εργαζόμενη, φοιτήτρια, μητέρα) είτε από επιλογή (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, πολιτιστικές & εθελοντικές ομάδες ) Σήμερα, εκτός από μέλος Δ.Σ. /Σ.Δ.Υ.ΟΛ.Θ. ΑΕ & Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδας, συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της πόλης της Θεσσαλονίκης ως μέλος του Συντονιστικού της Δημοτικής Κίνησης «Πρωτοβουλία» του Γιάννη Μπουτάρη και από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. του Δημοτικού Κέντρου Μουσικής και Χορού.

7 ΔΑΒΒΕΤΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. Γεννήθηκε στην Αθήνα το Έχει εκδώσει συνολικά έντεκα βιβλία. Έργα του έχουν μεταφραστεί στις κυριότερες ευρωπαϊκές γλώσσες. Το 2010 τιμήθηκε με το Βραβείο Μυθιστορήματος της Ακαδημίας Αθηνών, για το βιβλίο του «Η Εβραία νύφη». Διετέλεσε πρόεδρος της επιτροπής των Κρατικών βραβείων λογοτεχνίας, μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Συγγραφέων και μέλος της επιτροπής για τον εορτασμό του έτους Καβάφη. Συνεργάσθηκε ως δημοσιογράφος με τις εφημερίδες «Το Βήμα», «Εφημερίδα των Συντακτών», «Η Καθημερινή», καθώς και με το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΩ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ / ΧΩΡΟΤΑΚΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΕΚΑ Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος / Χωροτάκτης, με σπουδές σε Ιταλία και Γαλλία. Έχει εργαστεί ως μελετήτρια στον ιδιωτικό τομέα και ως στέλεχος στο Υπουργείο Χωροταξίας και στον Οργανισμό Αθήνας. Διδάσκει στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και περιστασιακά στο Τμήμα Χωροταξίας του Παν. Θεσσαλίας. Έχει διατελέσει Γ. Γραμματέας στο ΥΠΕΚΑ, με πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς, μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πολεοδόμων (CEU-ECTP), Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Πολεοδόμων/Χωροτακτών και μέλος του Συμβουλίου Θεσμικού Πλαισίου της «Ελληνικής Εταιρείας» για την Προστασία του Περιβάλλοντος. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα, και ενημερωτικά - εκλαϊκευτικά κείμενα για θέματα πολεοδομίας - χωροταξίας και περιβάλλοντος ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Μηχανικός, Ελεύθερος επαγγελματίας Μελετητής Ιδιωτικών και Δημοσίων έργων με έδρα τη Λαμία. Πρόεδρος και μέλος Προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητήριου Ανατολικής Στερεάς την περίοδο από 1991 έως Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας από Ιούλιο 2010 έως Ιούνιο του Μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Π.Ε.Π. και του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας από 2003 έως Πρόεδρος της Ο.Κ.Ε. Νομού Φθιώτιδας από 1997 έως 2002.

8 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Γεννήθηκε το 1975 και μένει στην Αθήνα. Είναι διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, ως επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, επιστημονικός συνεργάτης του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη, εμπειρογνώμονας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και ως επισκέπτης ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Σήμερα είναι ερευνητής στο Παρατηρητήριο Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Οργανώθηκε στην Αριστερά το 1994 εντασσόμενος στη Νεολαία Συνασπισμού. Στη συνέχεια υπήρξε ενεργό μέλος του Συνασπισμού έως και το Το 2010 προσχώρησε στη Δημοκρατική Αριστερά αναλαμβάνοντας το ρόλο του επιστημονικού συμβούλου οικονομικής πολιτικής κατά την περίοδο της συγκυβέρνησης. Το 2013 εκλέχτηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜ. ΑΡ. και σήμερα είναι συντονιστής του Τομέα Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του κόμματος. ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗ ΔΩΡΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ε.Ρ.Τ Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, μεγάλωσε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Είναι συνταξιούχος της ΕΡΤ και μέλος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Αριστεράς, του Συνασπισμού και της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με το Συνασπισμό και υποψήφια βουλευτής Α Αθήνας με τη Δημοκρατική Αριστερά. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, γραμματέας Α Αθήνας. ΚΑΡΑNΤΖΟΛΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΑΙΘ Γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης και έκανε διδακτορικές σπουδές με υποτροφία στο Παρίσι. Εργάστηκε ως συντάκτρια του περιοδικού Αντί και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας. Yπηρετεί στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη Ρόδο, ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γλωσσολογίας. Έχει συγγράψει επιστημονικά βιβλία για την ιστορία της ελληνικής γλώσσας και τη γλωσσική πολιτική και ποικίλα εκπαιδευτικά υλικά (π.χ. Γλώσσα Α Δημοτικού). Έχει συμμετάσχει στη διαμόρφωση της εκπαίδευσης ενηλίκων στη χώρα (ΣΔΕ, ΚΕΕ, ΚΔΒΜ), και από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Διά Βίου Μάθησης. Από τα φοιτητικά της χρόνια εντάχθηκε στην ανανεωτική αριστερά. Είναι μέλος της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ, από το ιδρυτικό της συνέδριο έως σήμερα.

9 ΚΑΤΣΑΜΟΥΡΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριστούχος απόφοιτος του ΑΠΘ. Διετέλεσε Ερευνητής Αγγειοχειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard (ΗΠΑ) και στη συνέχεια, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου ίδρυσε και οργάνωσε την πρώτη Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Μονάδα στην Ελλάδα. Υπήρξε Μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας και εκπροσωπεί επί δεκαετία τους Έλληνες Αγγειοχειρουργούς στη Μονοειδικότητα Αγγειοχειρουργικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξελέγη για το έργο του Μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Χειρουργών της Μεγάλης Βρετανίας. Από τριετίας διευθύνει το Τμήμα Αγγειοχειρουργικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Kύριος στόχος του η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. ΚΟΛΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ Γεννήθηκε το Είναι επαγγελματίας αγρότης και κάτοικος Ακραιφνίου Βοιωτίας. Με έντονα ριζωμένη την αγάπη για τη φύση, τη γη, τα φυτά και την αγροτική παραγωγή, επέλεξε να σπουδάσει Γεωπόνος στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδικότητα στην Γεωργική Οικονομία. Το καλοκαίρι του 2008 συμμετείχε ενεργά στις διαδικασίες ίδρυσης της Ένωσης Νέων Αγροτών (Ε.Ν.Α.) Βοιωτίας στην οποία έχει εκλεγεί πρόεδρος για τις περιόδους , και και είναι ένας από τους τρεις αντιπρόσωπους του συλλόγου στην Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.). Συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες, στη διαμόρφωση θέσεων, προτάσεων στο σύνολο των επιτροπών του φορέα ΚΟΠΠΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ - ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στη Γαλλία και έλαβε το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο Paris X Nanterre στον τομέα της Συγκριτικής Πολιτικής Ανάλυσης. Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών για θέματα Άμυνας και Ασφάλειας. Είναι επίκουρη καθηγήτρια στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δούλεψε για χρόνια στο χώρο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με έμφαση στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Υπήρξε Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ (Ιούλιος 07 - Μάρτιος 08), μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΚΟ ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Ιούλιος 11- Μάρτιος 13).

10 ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1953 και η καταγωγή του είναι από την Υπάτη Φθιώτιδας. Πτυχιούχος της Νομικής του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. Από το 1981 ασκεί ενεργό δικηγορία. Το 1986 ήταν υποψήφιος Πρόεδρος της (πρώην) Κοινότητας Θρακομακεδόνων, διατελέσας Κοινοτικός Σύμβουλος ( ). Κατά το χρονικό διάστημα διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θρακομακεδόνων. Επίσης, είχε συμμετάσχει, ως υποψήφιος σύμβουλος στο Δ. Αθηναίων, με υποψήφια Δήμαρχο την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη. Εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. επί 12 έτη, κατά το διάστημα Διετέλεσε, από το 1992 μέχρι και το 2003, εκπρόσωπος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος («Ο.Κ.Ε.») και είχε εκλεγεί, για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της. ΚΟΣΣΥΒΑ ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΔΡΥΑΣ» ΛΑΡΙΣΑΣ Με καταγωγή από τη Λάρισα, σπούδασε στο ΑΠΘ και δίδαξε σε σχολεία της Λάρισας και της Νοτίου Αφρικής. Εκπόνησε μεταπτυχιακή εργασία στο Παν/μιο WITS και διδακτορικό στο ΑΠΘ. Υπήρξε δημοτική σύμβουλος Λάρισας. Είναι πρόεδρος του Σωματείου ΔΡΥΑΣ για το περιβάλλον και τον πολιτισμό των περιοχών «Φύση 2000». Δίδαξε στο Παν/μιο Comenius της Μπρατισλάβας. Πήρε μέρος σε συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνεργάστηκε με έδρες νεοελληνικών σπουδών, διπλωματικές αρχές, οργανώσεις περιβαλλοντικές και πολιτιστικές της Ευρώπης. ΚΩΛΕΤΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Γεννήθηκε το 1961 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, όπου και κατοικεί, μετά από απουσία 20 χρόνων στην πρωτεύουσα. Σπούδασε Οικονομικά στην Α.Β.Σ.Θ. και από το 1983 εργάζεται σε τράπεζα. Η σχέση της με την Αριστερά χρονολογείται από τα μαθητικά της χρόνια. Υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του 2009 με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συντάχθηκε στις γραμμές της Δημοκρατικής Αριστεράς απ την πρώτη στιγμή και ήταν υποψήφια στις βουλευτικές του 2012 στο νομό Κορινθίας. Έχει εκλεγεί μέλος της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ 2 φορές. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 2010 στο δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Εκλεγμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Συμμετέχει ενεργά σε μαζικούς φορείς και κινήματα με ιδιαίτερη ενασχόληση σε θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος και κοινωνικής αλληλεγγύης. Ιδρυτικό μέλος εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας της Ζήρειας από το Είναι μητέρα δύο παιδιών.

11 ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Γεννήθηκε το 1953 στον Πολύγυρο, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. Εργάσθηκε από το 1979 ως μηχανικός και από το 1984 ως στέλεχος και Διευθυντής της ΔΕΗ Χαλκιδικής. Το 1998 παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθυντή της ΔΕΗ για να είναι υποψήφιος Νομάρχης. Το 2002 εκλέχθηκε Νομάρχης Χαλκιδικής και το 2009 Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Παραιτήθηκε από το αξίωμα του Βουλευτή στις 12 Φεβρουαρίου του 2012 διαφωνώντας με τα προτεινόμενα μέτρα. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο Θόδωρος Μαργαρίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Οργανώθηκε στην μεταπολίτευση στον ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ και διετέλεσε μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ από το 1980 έως το Συμμετείχε ενεργά σε πολλά κοινωνικά κινήματα. Σε ηλικία 30 εξελέγη στο ΕΓ της ΕΑΡ και μέχρι τον Ιούνιο του 2010 και τη διάσπαση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ήταν μέλος της ΠΓ. Σήμερα είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, υπεύθυνος του Τομέα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του κόμματος. Αρθρογραφεί συχνά σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά έντυπα. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α. ΝΟΜΙΚΟΣ MSc - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Γεννήθηκε το 1964 στο Κουμαρίτσι Φθιώτιδας. Σπουδές: Νομικό Τμήμα του Δημοκρίτειου, Δημόσια Διοίκηση του Παντείου, Μεταπτυχιακό στο Νομικό Πολιτισμό, Υπ. Διδάκτωρ Διοικητικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, στέλεχος της Διεύθυνσης Οικονομικών της Αστυνομίας, για Μισθολογικά Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά θέματα, μέλος Δ.Σ. ΤΕΑΠΑΣΑ-ΠΟΑΞΙΑ- ΕΑΑΑ και δίδαξε Οικονομικά, Δίκαιο και Μάνατζμεντ στην Αστυνομική Ακαδημία. Έχει επιμεληθεί δύο αυτοβιογραφιών και έχει συγγράψει αρκετές επιστημονικές εργασίες. Υπεύθυνος Τομέα Προστασίας του Πολίτη, στη ΔΗΜΑΡ, Μέλος της Κ.Ε και της Γραμματείας της Ν.Ε. Β Αθήνας. Υποψήφιος Β Περιφέρειας Αθήνας στις Βουλευτικές του ΜΕΛΦΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά από το 2000 ζει και εργάζεται στη Φλώρινα. Σπούδασε Βιολογία στο ΑΠΘ, Αγροτική Οικονομία στη Μ. Βρετανία και είναι διδάκτορας της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ. Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας και στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ. Από το 2003 ανήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό του ΤΕΙ. Μακεδονίας. Σήμερα είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας. Ανήκει στη Δημοκρατική Αριστερά και είναι Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής της Δυτικής Μακεδονίας και μέλος του Τομέα Αγροτικής Πολιτικής. Το 2013 εκλέχθηκε μέλος της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ.

12 ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΦΙΛΗΣ) ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Γεννήθηκε στη Δράμα το Είναι Δικηγόρος. Το 1975 εντάχθηκε στην ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, διετέλεσε μέλος του Κ.Σ. του ΡΗΓΑ και στη συνέχεια ακολούθησε το ΚΚΕ (εσ.), την ΕΑΡ & το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, από τον οποίο αποχώρησε συμμετέχοντας στην ίδρυση της ΔΗΜΑΡ. Σήμερα είναι μέλος της Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΑΡ & αναπληρωματικό μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου του κόμματος. Μόλις προ ημερών ολοκλήρωσε την τρίτη συνεχή θητεία του (9 χρόνια) στο αξίωμα του Προέδρου του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΑΜΑΣ και δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα εκτιμώντας ότι ολοκλήρωσε τη συνδικαλιστική του πορεία. Πρόσφατα διετέλεσε αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Γ.Σ. της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ενώ συνετέλεσε στην ίδρυση και στη συνέχεια συμμετείχε στο Δ.Σ. της Δομής για την πρόληψη και την ενημέρωση για τις εξαρτήσεις με τον διακριτικό τίτλο ΔΡΑΣΗ, η οποία εποπτεύεται από τον ΟΚΑΝΑ. Διετέλεσε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου, μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Φαλακρού (ΑΝ.ΦΑ Α.Ε.), στέλεχος του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Δράμας καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής Πολιτισμού (ΝΕΠΟΤΑ). ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΝΝΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960 και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου. Συνέχισε σπουδές σκηνοθεσίας και φωτογραφίας στο Λονδίνο (University of Westminster) από το οποίο πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα. Οι ταινίες της έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία και συμμετείχαν σε διεθνή φεστιβάλ. Η ταινία «Δύσκολοι Αποχαιρετισμοί, Ο μπαμπάς μου», άνοιξε το 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο και απέσπασε τη Χρυσή Λεοπάρδαλη Α ανδρικού ρόλου, ενώ η πρόσφατη ταινία της «September» (υποψήφια για έξι κρατικά βραβεία), συνεχίζει τη φεστιβαλική της πορεία με συμμετοχές και διακρίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ. Δίδαξε σκηνοθεσία στο τμήμα Κινηματογραφικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης ( ), ενώ από το 1994 εργάζεται ως παραγωγός και σκηνοθέτης ντοκυμαντέρ για την τηλεόραση. Από τα μαθητικά της χρόνια μέλος του Ρήγα Φεραίου. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και καλά Ιταλικά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Γεννήθηκε το 1977 στο Χαλάνδρι Αττικής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Λονδίνο και δημοσιογραφία στο «Εργαστήρι». Ξεκίνησε να δημοσιογραφεί το 2001, ως άμισθος μαθητευόμενος στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα Στην εφημερίδα Αυγή εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης από το 2004 ως το Εκεί έμαθε δημοσιογραφία. Από το 2007 έως το 2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», παρουσίαζε το πρωινό αρχικά και στη συνέχεια το μεσημεριανό μαγκαζίνο. Παράλληλα συνεργάστηκε με τον ενημερωτικό ιστότοπο Από την ίδρυση της ΔΗΜΑΡ ως τον Δεκέμβριο του 2013 διετέλεσε Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Αρθρογραφεί τακτικά στις εφημερίδες Τα ΝΕΑ και Ημερησία του Σαββάτου, καθώς και στους ιστότοπους και

13 ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965 και εκεί τελείωσε το Πειραματικό Σχολείο και το Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο. Μετά τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο του Poitiers στη Γαλλία, όπου ανακηρύχθηκε, το 1992, Διδάκτορας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών. Από το 1990 είμαι Δικηγόρος. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 ως Επίκουρος Καθηγητής, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της La Rochelle (Γαλλία) και σήμερα υπηρετεί ως Καθηγητής Αντεγκληματικής Πολιτικής στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Διετέλεσε εκλεγμένος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κατά την περίοδο και στη συνέχεια ορίσθηκε Υφυπουργός Παιδείας στην τρικομματική Κυβέρνηση συνεργασίας, μετά από πρόταση του Φώτη Κουβέλη, Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς. Στη Δημοκρατική Αριστερά συμμετείχε στον Τομέα Εξωτερικών και Ευρωπαϊκής ΣΑΒΒΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ Γεννήθηκε το 1962 στην Απολακκιά Ρόδου. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Από το 1983 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Από το 1994 ως το 2002 υπηρετεί ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Ροδίων. Το 2003 εκλέγεται Δήμαρχος Νότιας Ρόδου και το 2006 επανεκλέγεται. Το 2007 εκλέγεται Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου Α.Ε. Το 2010 εκλέγεται στον ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο Ρόδου και υπηρετεί ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομικών Εφαρμογών. Από το 2013 επέστρεψε πλήρως στην εργασία του με προσωπική επιλογή. Επίσης συμμετείχε στην οικονομική επιτροπή διεθνών σχέσεων και την επιτροπή θεσμών της ΚΕΔΚΕ. Στη ΔΗΜΑΡ συμμετέχει από την ίδρυσή της. Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Μαριέττα Γαβριλιώτη και έχουν δυο παιδιά. ΣΙΑΚΑΡΗΣ KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Γεννήθηκε στα Γιάννενα το Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης και Πτυχίο (DEA) στο Πανεπιστήμιο Paris VIII ( ). Διδάκτωρ Επιστημών της Εκπαίδευσης (Πολιτική Οικονομία της Εκπαίδευσης) στο Τμήμα ΦΠΨ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου διδάσκει από το 1990 Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Γραμματέας της Ν.Ε. Ιωαννίνων ( ), Μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ ( ), Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 1985, 1989 (Ιούν.), 1993, 2000, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων , Γ. Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Παραγωγικότητας (ΕΛΚΕΠΑ) και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κέντρων Παραγωγικότητας - EANPC, ( ), Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και της Ομάδας για τα Επαγγελματικά Προσόντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κατά την Ελληνική Προεδρία το 2003). Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ το Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων Υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ το 2012

14 ΤΣΑΜΟΥΡΓΚΕΛΗΣ EMΜΑΝΟΥΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το Αποφοίτησε από το Οικονομικό της Νομικής και συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (MSc) και της Οξφόρδης (D.Pill). Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Οικονομικής στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου. Έχει διατελέσει οικονομικός σύμβουλος σε τράπεζες και επιχειρήσεις και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει πληθώρα δημοσιεύσεων στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο και σημαντικό ακαδημαϊκό ερευνητικό έργο. Πρωτοστάτησε στην προώθηση των Τοπικών Συμφώνων Απασχόλησης. Στα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση. ΤΣΑΡΤΑΣ ΠΑΡΙΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Επιστημονικός συνεργάτης σε φορείς και οργανισμούς που συνδέονται με τον Τουρισμό και ενεργό μέλος επιστημονικών σωματείων και συλλόγων, κριτής και σύμβουλος σύνταξης σε επιστημονικά περιοδικά του Τουρισμού, καθώς και εκδότης του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού TOURISMOS - An International Multidisciplinary Journal of Tourism. Έχει σημαντικό ερευνητικό και μελετητικό έργο στην Ελλάδα και διεθνώς σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που άπτονται του Τουρισμού και της Τουριστικής Ανάπτυξης. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και έχει δημοσιεύσει βιβλία, μελέτες και επιστημονικά άρθρα. ΤΣΙΚΑΡΔΑΝΗ ΝΤΟΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1964, κόρη του Αλεξάνδρου Τσικαρδάνη και της Μαρίας Καραλιώτα. Δικηγόρος, στέλεχος του «Ρήγα Φεραίου» από το 1982, με συμμετοχή στο γυναικείο κίνημα μέσα από αυτόνομες ομάδες. Στη συνέχεια, ιδρυτικό μέλος της Ε.Α.Ρ., του «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» και της Δημοκρατικής Αριστεράς, της οποίας είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Δημοτική Σύμβουλος Σερβίων και μέλος του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, κατά την περίοδο Εκλέχτηκε βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς το Μάιο του Παντρεμένη με το Θανάση Αντωνόπουλο, έχει δύο κόρες, τη Μαρία και τη Δανάη, φοιτήτριες. ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (ΘΡΑΣΟΣ) Σπούδασε Οικονομικά και έκτοτε είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τεχνικό κλάδο και τις κατασκευές. Επί σειρά ετών ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το στίβο. Πολιτικά ασχολήθηκε από τα φοιτητικά του χρόνια στο Ρήγα Φεραίο και υπήρξε μέλος του Κεντρικού του Συμβουλίου. Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση. Eξέδιδε τοπική εφημερίδα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής με ευθύνη τον τομέα Πράσινων Πολιτικών και Οικολογίας.

15 ΦΩΤΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ Γεννήθηκε στις Σέρρες, το Μετά την αποφοίτηση από το εξατάξιο Γυμνάσιο Σιδηροκάστρου, βρέθηκε στην Αθήνα και ταυτόχρονα με σπουδές στο Marketing Management μπήκε στο χώρο του βιβλίου. Από το 1985 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Σέρρες έχοντας τα βιβλιοπωλεία «Επικαιρότητα». Ενεργό μέλος του εμπορικού Συλλόγου Σερρών. Ενταγμένος πάντα πολιτικά στην Ανανεωτική Αριστερά εκλέχτηκε βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές, το Μάιο του ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Γεννήθηκε στην Ερμιόνη το Μικρασιατικής καταγωγής. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (1975). Μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία: DEA στην Οικονομία και Χωροταξία (ParisΧΙ-Dauphine). Diplôme του Πανεπιστημιακού Κέντρου Σπουδών Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων( ParisI, Sorbonne-Panthéon). Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κατάληψης του Πολυτεχνείου(1973). Mέλος του Γραφείου του ΚΣ του Ρήγα Φεραίου, διευθυντής του «ΘΟΥΡΙΟΥ». Mέλος του ΕΓ του ΚΚΕ εσωτερικού, ΕΑΡ, της Π. Γραμματείας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Διευθυντής της ΑΥ- ΓΗΣ( ). Σήμερα είναι μέλος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ, υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής. Μέλος Εκτελεστικών Οργάνων και Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΓΣΕΕ ( ). Αντιπρόεδρος της ΟΚΕ ( ). Εργάστηκε στο ΥΠΕΧΩΔΕ (YΠEKA) και στο ΕΛΚΕ (InvestinGreece). Τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας/Χρονικό-Μαρτυρία(2005) για το βιβλίο: «Πολυτεχνείο 73. Αναστοχασμός μιας πραγματικότητας». Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων, σε fora και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά για την ευρωπαϊκή ενοποίηση. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤΑΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Γεννήθηκε το 1952 στο Κάιρο της Αιγύπτου. Από το 1964 ζει στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτέκτονας στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης (εκεί, από το 1969, έγινε μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού και του ΠΑΜ) αλλά με την επιστροφή του αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του και του παππού του, και να γίνει δημοσιογράφος. Δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά και εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να γράφει στην κυριακάτικη «Αυγή». Παράλληλα προώθησε την άλλη αγάπη του, τη λογοτεχνία, μεταφράζοντας πάνω από 60 βιβλία ιταλικής λογοτεχνίας και δοκιμιογραφίας. Για τη δραστηριότητά του αυτή κέρδισε το Κρατικό Βραβείο λογοτεχνικής Μετάφρασης, το Μεσογειακό Βραβείο για την Κουλτούρα (Πανεπιστήμιο Κατάνιας) ενώ το Ιταλικό Κράτος του απένειμε τον τίτλο του Ιππότη Εργασίας. Εργάζεται σε μεγάλο εκδοτικό οίκο της Αθήνας, και από το 2006 κάνει μαζί με τη Μικέλα Χαρτουλάρη τις εκπομπές «Οι κεραίες της εποχής μας» για την ΕΡΤ. Έχει κυκλοφορήσει σε βιβλία συνεντεύξεις του με σπουδαίους συγγραφείς του κόσμου και με το Λεωνίδα Κύρκο.

16 ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΠΙ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά φωτογραφίες των υποψη φίων μας Βιογραφικό σημείωμα Χρήσ Παπαδόπουλου Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1956Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 1 / 7 Εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ Tο 1972 εγγράφηκε στο Mαθηματικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΟΔΕΛΤIO ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ».

ΨΗΦΟΔΕΛΤIO ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ». ΨΗΦΟΔΕΛΤIO ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ». Βασίλης Βασιλικός Γεννήθηκε στην Καβάλα. Έγγαμος με την υψίφωνο Βάσω Παπαντωνίου και έχουν μία κόρη την Ευρυδίκη. Σπούδασε στη Νομική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών Υποψήφιοι Βορείου Τομέα 2 Βορείου Τομέα Πτυχιούχος τμήματος sportwissenschaft (αθλητική επιστήμη), πανεπιστήμιο BOCHUM (Γερμανία) με ειδίκευση στίβος- κολύμβηση Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδίκευση ενόργανη

Διαβάστε περισσότερα

Στις 4 Οκτώβρη ψηφίζουµε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ γιατί στη Βουλή πρέπει να υπάρχει µια ισχυρή ριζοσπαστική και παρεµβατική αντιπολίτευση πρέπει να ακούγεται µια εναλλακτική αριστερή πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 415 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Αγίου Αθανασίου

Δήμος Αγίου Αθανασίου Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγίου Αθανασίου...Πρώτα ο Άγιος Αθανάσιος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1. Αλεξάνδρου Χρήστος O Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1963. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δούμου και έχουν δύο κόρες.

Διαβάστε περισσότερα

Οι συγγραφείς του τεύχους

Οι συγγραφείς του τεύχους Οι συγγραφείς του τεύχους Οι συγγραφείς του τεύχους [ 109 ] Ο Θανάσης Αγάθος είναι λέκτορας Νεο ελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Κώστας Θεριανός είναι κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ των Επιστημών της Αγωγής. Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και

Διαβάστε περισσότερα

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα.

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Το επισημοποίησαν με την ακόλουθη ανακοίνωση: Ανακοινώνουμε στους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 -2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651 313 2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0%

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154

Διαβάστε περισσότερα

Το 1956 η Λίνα Τσαλδάρη υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή

Το 1956 η Λίνα Τσαλδάρη υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 21/09/2007 Το 1956 η Λίνα Τσαλδάρη υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή 1 Λίνα Τσαλδάρη. Πρώτη γυναίκα υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας στην κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ανέλαβε καθήκοντα

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925 1 ο Επιστημονικό Πεδίο Κοινά με άλλα Επιστημονικά Πεδία 1ο και 4ο - Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (Αγρίνιο) -Πολιτισμικής Τεχ/γίας και Επικ/νίας (Μυτιλήνη) -Τεχνών Ήχου και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΗ ΚΩΔ. ΕΠΙΤΥ- ΚΕΝΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΜΗΜΑ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧ. ΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ 8% ΕΓΙΝΕ 7% ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. Συντάχθηκε απο τον/την el.pi. Δευτέρα, 20 Ιούνιος :56 - Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ 8% ΕΓΙΝΕ 7% ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. Συντάχθηκε απο τον/την el.pi. Δευτέρα, 20 Ιούνιος :56 - Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Τόσο η ανάρτηση του συνολικού αριθμού των θέσεων που θα παραχωρήσει φέτος η Ελλάδα στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της στην ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας πριν από μερικές, όσο και η κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

https://neaarxiattiki.gr Υποψ. Δυτικού Τομέα Αθηνών Ελεύθερος Επαγγελματίας Master of Science in Engineering Business Management, Coventry University Bachelor of Science in Engineering-Business and Technology,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΠΑΛΑΙΟ) 9.544 9.848-304 -3,1% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. (ΠΑΛΑΙΟ) 8.336 7.196 1.140

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.Τ ΜΗΜ ΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΕΣΕΙ ΑΡΧ Σ ΙΚΕΣ ΚΑΛΥ ΘΕΣ ΦΘΗ ΕΙΣ ΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ Μ ΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟ Ν ΙΣΤΙΚ Η Σ ΕΠ ΙΤΡΟ ΠΗΣ ΤΗΣ «Π ΡΩ Τ Ο ΒΟ Υ Λ ΙΑ Σ»

ΤΑ Μ ΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟ Ν ΙΣΤΙΚ Η Σ ΕΠ ΙΤΡΟ ΠΗΣ ΤΗΣ «Π ΡΩ Τ Ο ΒΟ Υ Λ ΙΑ Σ» ΤΑ Μ ΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟ Ν ΙΣΤΙΚ Η Σ ΕΠ ΙΤΡΟ ΠΗΣ ΤΗΣ «Π ΡΩ Τ Ο ΒΟ Υ Λ ΙΑ Σ» Σωτήρης Βαλντέν: Οικονομολόγος. Εργάζεται στην Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Διετέλεσε γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω

ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω ένα καλύτερο µέλλον Δικαιούµαι µία παιδεία, εφόδιο ζωής Ψάχνω για δουλειά µε βάση το βιογραφικό µου και όχι τις γνωριµίες Επιθυµώ ευκαιρίες, στήριξη και υγιή ανταγωνισµό

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes.

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ι. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 21 Αυγούστου 1950. Γονείς μου είναι ο Λύσανδρος Κ. Ζώρας και η Λήδα Ζώρα το γένος Ο. Λαμπροπούλου. ΙΙ. ΣΠΟΥΔΕΣ Α. Μέση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 225 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 326 Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ 637 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 639 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 231 1ου 1ου ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική - Επιμορφωτική Συνάντηση Ευρωπαϊκής Ατζέντας για την Κατάρτιση και Εκπαίδευση Ενηλίκων

Ενημερωτική - Επιμορφωτική Συνάντηση Ευρωπαϊκής Ατζέντας για την Κατάρτιση και Εκπαίδευση Ενηλίκων Ενημερωτική - Επιμορφωτική Συνάντηση Ευρωπαϊκής Ατζέντας για την Κατάρτιση και Εκπαίδευση Ενηλίκων «Εκπαίδευση και Κατάρτιση Ενηλίκων στις Κυκλάδες: Αμβλύνοντας εκπαιδευτικές, κοινωνικές και επαγγελματικές

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτης Κουστένης Δόμνα Κόφφα Βασιλική Λάζου

Παναγιώτης Κουστένης Δόμνα Κόφφα Βασιλική Λάζου Οι συγγραφείς Ο Παναγιώτης Κουστένης είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών και του ΠΜΣ «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» του ιδίου ιδρύματος. Τα ερευνητικά του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ - - ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ- - 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ - - ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ- - 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 - 2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136 572 7.0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚ α/α ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ KOMMATIKH ΙΔΙΟΤΗΤΑ 1 ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΓΑΠΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Π.Ε. 2 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ α/α ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ KOMMATIKH ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ 1 ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΓΑΠΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Π.Ε. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 2 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο 3 5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι πτυχιούχοι της Σχολής: Στατιστικής του Πειραιά εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ενώ του Αιγαίου (2ο Πεδίο) δεν

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016 216 215 639 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 125 12 5 61 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & 13 12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 1 719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 34 της 28 ης Σεπτεμβρίου 2018

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 34 της 28 ης Σεπτεμβρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 05 ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 7 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 59 97 ΙΑΤΡΙΚΗΣ 33 3

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά συγγραφέων

Βιογραφικά συγγραφέων Βιογραφικά συγγραφέων Η κ. Μαρία Κορδάκη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εχει διδακτορικό στην Εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Η γνώση του λαβυρίνθου των αντιστοιχιών είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους, οι οποίοι στοχεύουν σε μετακινήσεις από μια πόλη σε άλλη αλλά και από ένα τμήμα σε άλλο μέσω μετεγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα

Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90%

Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90% ΚΩΔ. Σχολή Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90% ΙΔΡΥ ΜΑ 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΕΙ 20182 18187 17916 17232 17268 17526 18203 18926 19519 20147 20406 19927 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος Χώρος.

9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος Χώρος. 1 ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ 1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΟΡΦΙΜΩΝ ΚΑΙ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ 1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΟΡΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.6/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ (ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΦΕΚ 3271 B ) ΠΙΝΑΚΑΣ Α : Θέσεις σε Φορείς Υποδοχής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α/ Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

Συμμετοχικές Διαδικασίες και Τοπική διακυβέρνηση

Συμμετοχικές Διαδικασίες και Τοπική διακυβέρνηση Συμμετοχικές Διαδικασίες και Τοπική διακυβέρνηση Θεσμοί, Όργανα και Δομή της Δημόσιας Διοίκησης Χαρίτα Βλάχου Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας Στέλεχος Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μ-Θ Σήμερα Ποιό είναι το πολίτευμα

Διαβάστε περισσότερα

Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο

Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο Η κάθε σχολή αντιστοιχεί σε ένα μόνο Επιστημονικό Πεδίο (υποδεικνύεται με ü) K = για τμήματα Κύπρου Ε = για τμήματα Ελλάδας Οι σχολές

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Η κ. Αικατερίνη Σολωμού του Γρηγορίου γεννήθηκε στην Πάτρα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Η κ. Αικατερίνη Σολωμού του Γρηγορίου γεννήθηκε στην Πάτρα. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η κ. Αικατερίνη Σολωμού του Γρηγορίου γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι μόνιμη Επίκουρη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΙΤΛΟΙ Πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Αριθμ. Απόφασης:1554/74/12.12.2013 ΘΕΜΑ: Έγκριση οριστικών πινάκων κατάταξης εκπαιδευτών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης για τους Νομούς Ανατολικής

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία (Μαρούλα) Παυλίδου Βασιλειάδου

Μαρία (Μαρούλα) Παυλίδου Βασιλειάδου Μαρία (Μαρούλα) Παυλίδου Βασιλειάδου Ονομάζομαι ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΟΥΛΑ) ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ, ή όπως με αποκαλούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, η «Μαρία της Έδεσσας». Γεννήθηκα από γονείς Πόντιους πρόσφυγες. Ζω στην

Διαβάστε περισσότερα

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 2012 & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αρ.πρωτ.: 1016 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/ πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/ πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/21-11-2016 πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Αρ. Αποφ. 30/2016 «Περί συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριµένα στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο «οµοειδών» τµηµάτων, σχολών και προγραµµάτων προστίθενται:

Συγκεκριµένα στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο «οµοειδών» τµηµάτων, σχολών και προγραµµάτων προστίθενται: Σύµφωνα µε δηµοσίευµα της εφηµερίδας Έθνος, της 21/1/2008, µε πρόσφατη εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ προς τις ιευθύνσεις ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, στις ήδη υπάρχουσες οµάδες «οµοειδών», τµηµάτων µεταξύ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ.Πρωτ. 19067/1.8.2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Προκήρυξη εκλογών και πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΕΕ) Έχοντας υπόψη: 1) τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές».

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 4 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 13703 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (210) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΑΔ (ΚΩΔ ) Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2018.

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (210) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΑΔ (ΚΩΔ ) Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2018. 08008307 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ 11025350 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ 16006742 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ 17006932 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

eion.gr

eion.gr nikolpanteion@pant eion.gr ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΕΠΩΝΥΜΟ : ΔΡΟΣΟΣ 2. ΟΝΟΜΑ : ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 25/10/1951 4. ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ 5. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ : Ίδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ Η Αγάθη Γεωργιάδου είναι διδάκτωρ Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Εργάστηκε ως Ειδική Επιστήμων στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ως μέλος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα.

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα. ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με ανά. 1 617 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 159 2 297 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 133 3 295 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) 119 4 403 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Βουλευτής Β' Αθηνών ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: Γκιουλέκας Κώστας Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης

ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Βουλευτής Β' Αθηνών ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: Γκιουλέκας Κώστας Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αβραμόπουλος Δημήτρης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Εποπτεία επί των Τομέων Εξωτερικής Πολιτικής, Άμυνας, Δημόσιας Διοίκησης, Πολιτισμού, Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Δικαιοσύνης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ. Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης 1. ΕΥΔ ΕΠ «Διοικητική Μεταρρύθμιση»

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ. Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης 1. ΕΥΔ ΕΠ «Διοικητική Μεταρρύθμιση» ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων 1. Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΕΥΣΣΑΑΠ) 2.

Διαβάστε περισσότερα

11ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

11ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ 1 ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 11ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Κλιματική Αλλαγή,

Διαβάστε περισσότερα

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ 1. Παπαδάκη Πολυξένη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, γνωστικό αντικείμενο «Γενική Πολιτειολογία», Φ.Ε.Κ. διορισμού: 1/ 11-1-2016. 2. Διοικητική θέση στο Πανεπιστήμιο: Πρόεδρος του

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ορισμός Διευθυντών και Υποδιευθυντών στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (Π.Ε.Κ.) της χώρας». Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: «Ορισμός Διευθυντών και Υποδιευθυντών στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (Π.Ε.Κ.) της χώρας». Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΕΡΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΜΗΜΑ A Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός προτεραιότητας: Μαρούσι, 3 9 2014 Αρ. πρωτ.: 138166/Δ3 ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμίδα: Επίκουρος Καθηγητής (2016: έχει εκλεγεί στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και εκκρεμεί ο διορισμός του)

Βαθμίδα: Επίκουρος Καθηγητής (2016: έχει εκλεγεί στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και εκκρεμεί ο διορισμός του) 1 Ονοματεπώνυμο: Γιάννης Λεοντάρης Βαθμίδα: Επίκουρος Καθηγητής (2016: έχει εκλεγεί στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και εκκρεμεί ο διορισμός του) Γνωστικό αντικείμενο: Θεωρία του Κινηματογράφου Ερευνητικά

Διαβάστε περισσότερα

Κουράκλης Γιάννης - Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Σελίδα 1

Κουράκλης Γιάννης - Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Σελίδα 1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Τµήµα-Εισαγωγική Κατεύθυνση http://blogs.sch.gr/kesmes/ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ * ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ * ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ 1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Τμήμα Οδοντιατρικής Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας

Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας Γραφεία: Κτήριο Αποστολίδη, Καλλιπόλεως και Ερεσού 1 T.K. 20537, 1678 Λευκωσία, Τηλ.: + 357 22893850, Τηλομ.: + 357 22 894491 Παρουσίαση 26 Ιανουαρίου 2014 2. ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Πτυχίο Νομικής Α.Ε.Ι. ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ε.Α.Π. (Α.Ε.Ι.) ή Π.Σ.Ε. (Α.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΣ ΕΚΠΟΙΖΩ Αλευρίτου Ελένη Γιατρός, από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Έχει στην ευθύνη της θέματα υγείας, διατροφής, ασφάλειας τροφίμων και προϊόντων, τυποποίησης προϊόντων-υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Κ Υ Ρ Ι Α Κ Ο Σ Μ Π Α Μ Π Α Σ Ι Δ Η Σ. Τίτλοι Σπουδών

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Κ Υ Ρ Ι Α Κ Ο Σ Μ Π Α Μ Π Α Σ Ι Δ Η Σ. Τίτλοι Σπουδών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Κ Υ Ρ Ι Α Κ Ο Σ Μ Π Α Μ Π Α Σ Ι Δ Η Σ Δικηγόρος-Διδάκτωρ Εγκληματολογίας Γεννήθηκα το 1970 στην Κομοτηνή. Τίτλοι Σπουδών Απεφοίτησα από το Β Γενικό Λύκειο Κομοτηνής με άριστα(1988).

Διαβάστε περισσότερα

Μητροπόλεως 12-14, Τ.Κ.10563, Αθήνα, τηλ , fax

Μητροπόλεως 12-14, Τ.Κ.10563, Αθήνα, τηλ , fax ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Μητροπόλεως 12-14, Τ.Κ.10563, Αθήνα, τηλ. 213 214 1800, fax 213 214 1874 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αθήνα, 4 Ιουλίου 2018 Aρ. Πρωτ.: Φ/1/5382 Προς: Υπουργό Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ»

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ----- Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΔΑ: Μαρούσι, 13-08-2013 Αριθ.Πρωτ.: 111967/Δ2

Διαβάστε περισσότερα

Προς: 1. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Προς: 1. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Αθήνα, 08/02/2013 Αριθμ. Πρωτ.: οικ. 155126 ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΔΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ταχ. Δ/νση: Μ. Ιατρίδου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΟΓΡΑΝΩΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΥΝΔΙΟΓΡΑΝΩΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΝΔΙΟΓΡΑΝΩΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 1 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 14.00-16.00: Υποδοχή συνέδρων 16.30: Ξενάγηση στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού Σάββατο 12 Μαΐου 2018 Αίθουσα Συνεδρίων «Εύβοια»

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα: «Δομή, στελέχωση και Μεθοδολογία κατάρτισης του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας»

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα Διαλόγου. Συντονιστές: Βαγγέλης Ανάγνου, Δανάη-Μερόπη Βαϊκούση & Δημήτρης Βεργίδης

Θέμα Διαλόγου. Συντονιστές: Βαγγέλης Ανάγνου, Δανάη-Μερόπη Βαϊκούση & Δημήτρης Βεργίδης Θέμα Διαλόγου «ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΔΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» Συντονιστές: Βαγγέλης Ανάγνου, Δανάη-Μερόπη Βαϊκούση & Δημήτρης Βεργίδης Θέματα για συζήτηση: [Μπορείτε να συμμετάσχετε, στέλνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ»

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη:151 80 Μαρούσι Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ»

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ----- Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΔΑ: Μαρούσι, 13-08-2013 Αριθ.Πρωτ.: 111967/Δ2

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική

Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική 4 ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική Τμήματα που έχουν τον αριθμό άλλου Επιστημονικού Πεδίου μπροστά από τον τίτλο τους (1 ο, 2 ο, 3 ο ), δηλώνονται και μέσω του άλλου Πεδίου. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Μαρίνος Σκολαρίκος Ευγενία Πετροπούλου ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Ομάδα εργασίας Μαρίνος Σκολαρίκος (Επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα