editorial 12 summer issue Λίγο πριν τον Αύγουστο και αρκετούς μήνες μετά το συνέδριο αποφασίσαμε να εκδώσουμε το επόμενο μας pdf magazine.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "editorial 12 summer issue Λίγο πριν τον Αύγουστο και αρκετούς μήνες μετά το συνέδριο αποφασίσαμε να εκδώσουμε το επόμενο μας pdf magazine."

Transcript

1 12 summer issue

2 12 summer issue Διαδικτυακή έκδοση του PWS. Υπεύθυνος έκδοσης: Νίκος Πεκρίδης Η έκδοση αυτή διανέμεται δωρεάν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα και απαγορεύεται η αναδημοσιευση και η πώληση αυτής. PWS Κατούνη 3, Θεσσαλονίκη τηλ Οι απόψεις που εκφράζονται στα ενυπόγραφα άρθρα δεν εκφράζουν απαραίτητα τη γνώµη του PWSmagazine. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή μετάδοση µε οποιοδήποτε οπτικοακουστικό µέσο όλης της ύλης ή µέρους της, χωρίς την άδεια του PWS. Οι φωτογραφίες και τα κείµενα που υπάρχουν σε αυτή την ηλεκτρονική έκδοση υπόκειται σε δικαιώµατα πνευµατικής ιδιoκτησίας του κάθε δηµιουργού. Τυχόν εµπορικά σήµατα δεσμεύονται από δικαιώµατα πνευµατικής ιδιοκτησίας των αντίστοιχών εταιριών ή οµίλων εταιριών. editorial Λίγο πριν τον Αύγουστο και αρκετούς μήνες μετά το συνέδριο αποφασίσαμε να εκδώσουμε το επόμενο μας pdf magazine. Οι λόγοι αρκετοί όπως και τα προβλήματα αλλά ελπίζουμε να μην επαναληφθεί και από εδώ και στο εξής να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας.παρουσιάσεις φωτογράφων, νέα της αγοράς, reviews μηχανών και φακών, άρθρα και οτιδήποτε νέο από την οικογένεια του Pws θα βρίσκονται στο τεύχος μας. Περιμένουμε επίσης από εσάς πιο ενεργή συμμετοχή. Στείλτε στο τις προτάσεις σας,τα γράμματα σας και οτιδήποτε θα θέλατε να εκθέσετε, να ρωτήσετε ή να προτείνετε. Το μέλλον μπορεί να φαίνεται αβέβαιο αλλά εμείς ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις και έχουμε πολλές προτάσεις. Τηλεοπτική διαφήμιση, επικοινωνία, ακόμη περισσότερη εκπαίδευση και προβολή του PWS είναι μερικές μόνο από τις ερχόμενες κινήσεις μας. Μην ξεχνάτε το τριήμερο σεμινάριο του Τάσου Βασιλειάδη στην Κωνσταντινούπολη Αυγούστου ή αν σκέφτεστε, να ταξιδέψετε στις πόλεις που ο Yervant θα κάνει τα σεμινάρια του τον επόμενο μήνα. Όλες οι πληροφορίες για τις ημερομηνίες και τα ξενοδοχεία θα τα βρείτε στο Κατά τα άλλα...καλό καλοκαίρι! φιλικά Νίκος Πεκρίδης πρόσωπο: Jose Luis Guardia Peinado & Vázquez πρόσωπο: Νίκος Αβραμίδης Καλύτερη φωτογραφία: Νίκος Πεκρίδης Σεηκ ητ, μπεημπη! ένα άρθρο του Χάρη Σγουραμάλη Online διαφήμισή ένα άρθρο από τον Χρήστο Κοντσαλούδη Παρουσίαση FujiFilm X-Pro1 ένα άρθρο από τον Τάσο Βασιλειάδη

3 12 τεύχη για αρχή! Όταν ξεκίνησαμε αυτή την ειδική έκδοση δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Πόσο χρόνο χρειάζεται να αφιερώσουν όσοι δουλέυουν γι αυτό. Σήμερα, μετά από αρκετές καθυστερήσεις και δυσκολίες είναι η αλήθεια, φτάσαμε στο 12 τέυχος και μπορούμε να πούμε πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Τα σχεδία μας πολλά που όμως πρεέπι να γίνουν σωστά και με σειρά. Πλήν από αυτό όμως, ή ουσία είναι πως το ηλεκτρονικό μας περιοδικό, που διανέμεται σε πλέον των 8000 πανευρωπαϊκά, έχει μέσο ποσοστό ανοίγματος 45%!!!! Ενας στους δυο παραλήπτες μας διαβάζει και αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία μιας και το ποσοστό σε αντίστοιχες περιπτώσεις συνήθως δεν ξεπερνά το 25-30%. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση και υποστήριξή σας στα σχέδια που έχουμε για το μέλλον. Φιλικά PWS team

4 πρόσωπα Jose Luis Guardia Peinado & Vázquez Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Xpression International επισκεφτείτε:

5 Οι Xpression International, είναι μια ομάδα φωτογράφων που αποτελείται από τους Jose Luis Guardia Peinado και Jose Luis Guardia Vázquez, πατέρας και γιος, οι οποίοι με το προσωπικό τους όραμα στη φωτογραφία, έχουν κερδίσει περισσότερα από 700 διεθνή βραβεία, στους πιο σημαντικούς φωτογραφικούς διαγωνισμούς στις τέσσερις ηπείρους. Μερικά από σημαντικά βραβεία του είναι: International Master Photographer of the year, WPPI Photographer of the year, Fep European Professional photographer of the year, PPA Diamond Photographer of the year, AIPP High Score Monochrome print of the year, European Portfolio of the year, Fep Social Photographer of the year, PPA Wedding Grand Imaging Award winner, FEP Commercial Golden Camera, Gold Award British Institute of Photography, Winner National Award wedding and commercial in Fiof (Italy), MPA Wedding photographer of the year, MPA best image of the year, AIPP Gold Awards με διάκριση κλπ... Το καινοτόμο και διαφορετικό στυλ τους, τους έχει μετατραψεί σε ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς στο φωτογραφικό τομέα, και τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν πολυάριθμα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο, υποχρεοώνοντας τους να μετέχουν σε συνέδρια και σεμινάρια στη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, τη Βραζιλία και την Ευρώπη, όπως επίσης να είναι διεθνείς κριτές σε σημαντικούς φωτογραφικούς διαγωνισμούς στην Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία. Η φωτογραφική ποιότητα του The Guardia έχει αναγνωριστεί τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έχουν άξιοι της μερικά από τα πιο σημαντικά διεθνή φωτογραφικά τίτλους και τιμητικές διακρίσεις, όπως το Master QEP, από την Ομοσπονδία των Ευρωπαίων Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Xpression International επισκεφτείτε:

6 Φωτογράφων, υποτροφία από το Master Photographers Association του Ηνωμένου Βασιλείου, υποτροφία από την Professional Photographer Association, από την Ιρλανδία. Στη παρούσα φάση, τα μέλη της Xpression International, έχουν πραγματοποιησεί εκθέσεις φωτογραφίας σε μερικές από τις πιο εμβληματικές πόλεις του κόσμου, όπως το Παρίσι, τη Ρώμη, το Λονδίνο, τη Βενετία, τη Φλωρεντία, Πίζα, Λισαβόνα, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Κωνσταντινούπολη, Κανκούν, Αβάνα, Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Άγκρα (Ινδία), την Καμπότζη, το Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι και φυσικά σε διάφορες πόλεις της Ισπανίας. Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Xpression International επισκεφτείτε:

7 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Xpression International επισκεφτείτε:

8 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Xpression International επισκεφτείτε:

9 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Xpression International επισκεφτείτε:

10 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Xpression International επισκεφτείτε:

11 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Xpression International επισκεφτείτε:

12

13 πρόσωπα Νίκος Αβραμίδης Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Νίκο Αβραμίδη επισκεφτείτε:

14 Ο Νίκος Αβρααμίδης ξεκίνησε να εργάζεται ως επαγγελματίας φωτογράφος το Το 1992, μετά απο εκπαίδευση του στο BBC για τηλεοπτική παραγωγή, εργάστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Ο Λόγος και στο Mega ως διευθυντής φωτογραφίας μέχρι και το Απο το 2002 μέχρι και σήμερα συνεχίζει την καριέρα του ως φωτογράφος/διευθυντής φωτογραφίας σε ανεξάρτητες παραγωγές. Η δουλειά του, τον έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες και έχει εργαστεί επάνω σε πληθώρα ντοκυμαντέρ, τηλεοπτικών παραγωγών και κινηματογραφικών ταινιών. Έχει λάβει διάφορα βραβεία για τη δουλειά του σε διαγωνισμούς φωτογραφίας και φεστιβάλ ντοκιμαντέρ/ταινιών ανά το κόσμο. Ενδεικτικά, έχει κερδίσει 2 βραβεία διεύθυνσης φωτογραφίας για τη ταινία Helmets στο 32ο φεστιβάλ Δράμας ταινιών μικρού μήκους, Festival Du Film Mediterraneen στη Βρέστη (Γαλλία), βραβείο διεύθυνσης φωτογραφίας για τη ταινία Σεπτέμβρης στα φεστιβάλ Κύπρου, 1ο βραβείο φωτογραφίας Erebeker Leo Tindemans, 1ο βραβείο φωτογραφίας Ceramen Fotografico Internacional, 2ο βραβείο φωτογραφίας πανευρωπαικού διαγωνισμού Kodak 1991 κλπ.. Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Νίκο Αβραμίδη επισκεφτείτε:

15 Η βάση απο την οποία ξεκινώ είναι πάντοτε η φωτογραφία. Παρ όλο που το βίντεο είναι κινούμενη εικόνα, δεν παύει να απαιτεί καλή γνώση αυτής. Εργάζομαι και λειτουργώ και σαν φωτογράφος και σαν βιντεογράφος. Στα δεκατέσσερα μου χρόνια, η επαφή μου με τη ζωγραφική με ώθησαν να θέλω να γίνω ζωγράφος. Οι εμφανίσεις και εκτυπώσεις στο σκοτεινό θάλαμό μου (ένα παλιό αποχωρητήριο που είχα μετατρέψει) ήταν ο χώρος όπου πρωτοέζησα την μαγεία της εικόνας. Λόγω οικονομικών, δεν κατάφερα να σπουδάσω ζωγραφική, οπότε ασχολήθηκα με τη φωτογραφία. Δεν το μετάνιωσα όμως γιατί μπόρεσα να δημιουργήσω τις δικές μου εικόνες, είτε πραγματικές είτε φανταστικές. Αρχές του 1992, μία εκπαίδευση απο το BBC και δουλειά στο νεοσύστατο τηλεοπτικό κανάλι Ο ΛΟΓΟΣ, μου έδωσαν μία νέα πορεία προς την κινούμενη εικόνα που έχει τη δική της μαγεία. Λόγω καλής γνώσης στην εικόνα ανάλαβα τον τομέα των δημιουργικών ντοκυμαντέρ του σταθμού. Παράλληλα ξεκίνησα να εργάζομαι σε κινηματογραφικές ταινίες ως διευθυντής φωτογραφίας. Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Νίκο Αβραμίδη επισκεφτείτε:

16 Έχω λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ανά το κόσμο με αρκετές διακρίσεις. Η συμμετοχή μου στο διαγωνισμό 3ο Convention του pws τον περασμένο Απρίλιο ήταν πολύ σημαντική. Παρ όλο που πίστευα ότι θα έπαιρνα ένα βραβείο, το GRAND AWARD ήρθε ως μεγάλη έκπληξη και συγκίνηση. Σίγουρα η δημιουργική προσπάθεια σε ένα μικρό νησί περιορίζεται απο κάποιους παράγοντες, όμως η αγάπη για δημιουργία πολλές φορές σε βοηθάει στο να υπερβείς τα διάφορα εμπόδια στην προσπαθεια που καταβάλλεις σε ένα μικρό χώρο. Πιστεύω πως πρέπει κάποιος να είναι πρώτιστα δημιουργός και μετά τεχνοκράτης. Στο γάμο προτιμώ να είμαι ο φωτογράφος επειδή έχω περισσότερη επαφή με το ζευγάρι (άνθρωπο), ενώ στο βίντεο γάμου είσαι πιό απόμακρος. Αντιθέτως, ως διευθυντής φωτογραφίας σε ντοκιμαντέρ ή κινηματογράφο, η επαφή μου με το ανθρώπινο στοιχείο είναι πιο έντονη και πιο σημαντική. Στην φωτογραφία, είτε στατική είτε κινούμενη, πρέπει να υπάρχει καλή γνώση των εργαλείων/μηχανημάτων, του φωτισμού, κάδρου κλπ. Όμως αν δεν έχεις το μάτι, την εμπειρία και ευαισθησία ίσως όλα αυτά να μην έχουν αξία. Όσο απρόβλεπτη και μη αναμαινόμενη ήταν κάποτε η μετάβαση απο το φιλμ στη ψηφιακή εικόνα, τόσο ακόμα και περισσότερο πιστεύω θα είναι το μέλλον απρόβλεπτο στο χώρο της δημιουργίας. Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Νίκο Αβραμίδη επισκεφτείτε:

17 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Νίκο Αβραμίδη επισκεφτείτε:

18 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Νίκο Αβραμίδη επισκεφτείτε:

19 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Νίκο Αβραμίδη επισκεφτείτε:

20 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Νίκο Αβραμίδη επισκεφτείτε:

21 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Νίκο Αβραμίδη επισκεφτείτε:

22 Προσφορά βάπτισης 1 30x60 20 σαλ. 1 20χ σαλ. =126 Θουκυδίδου 16 Θεσσαλονίκη τηλ ,

23 Θεωρείς πως οι φωτογραφίες σου έχουν κάτι να πουν! x [www.photoweddingstories.com] θα σε ενδιέφερε να τις µοιραστείς µαζί µας; Αυτή η έκδοση σκοπό δεν έχει να προβάλει µόνο την κοινότητα του PWS και τους φωτογράφους που συµµετέχουν σε αυτή. Από την αρχή θέλαµε να εξυπηρετεί και άλλο ένα σκοπό. Να µπορεί όποιος φωτογράφος θέλει, ακόµα και αν δεν ανήκει στο PWS αλλά και σε κάποιο αντίστοιχο σωµατείο, να προβάλει τη δουλειά του! Να δίνεται η δυνατότητα να κάνει γνωστό το έργο του σε συναδέλφους και γενικά σε οποιονδήποτε διαβάσει αυτή την έκδοση. Έτσι λοιπόν θα χαρούµε πολύ να προβάλουµε στην αντίστοιχη στήλη που θα υπάρχει στο περιοδικό µας οποιοδήποτε φωτογράφο, επαγγελµατία και µη. Ακόµα και αν η φωτογραφία του δεν σχετίζεται µε τον τοµέα της φωτογραφίας γάµου. Θεωρούµε πως µέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες θα προάγουµε από την πλευρά µας όσο µπορούµε την φωτογραφία στην Ελλάδα και όλοι µαζί θα βάλουµε ένα µικρό λιθαράκι στην νέα πραγµατικότητα που δηµιουργείται γύρω µας. Όσοι ενδιαφέρεστε µπορείτε να έρθετε σε επαφή µαζί µας ή να αποστείλετε δείγµα της δουλειάς σας στο του PWS. Ευχαριστούμε πολύ! x

24 Σεηκ ητ, μπεημπη!...υπερβολική εσωστρέφεια! Κείμενο Χαράλαμπος Σγουραμάλης εσωστρέφεια! https://www.facebook.com/syngrafo εσωστρέφεια! εσωστρέφεια!

25 υπερβολική εσωστρέφεια! υπερβολική εσωστρέφεια! Φαντάζομαι ότι και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους θα υπάρχουν συλλογικές προσπάθειες ενημέρωσης των μελών, εκμάθησης νέων τεχνικών, ανάδειξης κάποιων που ξεχωρίζουν σε αυτό που κάνουν. Σίγουρα θα υπάρχει για τους υδραυλικούς το βραβείο Χρυσό Γαλλικό Κλειδί ή ίσως Ασημένιο μπουλόνι τέλως πάντων. Υπάρχουν και οι αντίστοιχες μυστικές ομάδες στο facebook όπου κυριαρχεί η ψευδαίσθηση της μυστικοπάθειας αλλά πάντα με σκοπό να βρούμε λύσεις για αυτά που μας απασχολούν. Η αίσθηση που έχω απόλες αυτές τις προσπάθειες είναι ότι υπάρχει υπερβολική εσωστρέφεια. Δηλαδή, όλες οι σημαντικές ενέργειες που κάνουν οι φωτογράφοι, είναι για τους φωτογράφους. Ελάχιστες ή καθόλου κινήσεις για τους πελάτες, που στο μικρόκοσμό μας, αυτοί είναι ο τελικός στόχος, αυτοί ανεβάζουν και κατεβάζουν φωτογράφους από τον όποιο θρόνο κατέχουν, αυτοί είναι ο τελικός κριτής εφόσον το κριτήριο της επιτυχίας είναι το οικονομικό, με ψήγματα καλλιτεχνίζουσας έκφρασης. Στην ουσία μας. Ο κόσμος της λιανικής πρέπει να μας μαθει. Το star system που διαφημίζουν οι γκουρού, πρέπει να κοινοποιηθεί στις νύφες. Οι τόσοι κόποι και εργατοώρες και πειραματισμοί και μελέτη του καθενός, αποφέρουν σε κάποιους το φιλικό χτύπημα στη πλάτη από συναδέλφους, μια ηθική δικαίωση (ακόμα και τα βραβεία του PWS ηθική δικάιωση είναι) αλλά η ανταμοιβή η αληθινή, χρηματική και ας μη κρυβόμαστε ότι δε μας απασχολεί, αλλά και η αναγνώριση της αξίας μας (ματαιοδοξία) από ένα ευρύτερο κοινό, ενδεχομένως άσχετο, δε θα μας πειραζε καθόλου. Το αντίθετο θάλεγα, ότι είναι και το βασικό ζητούμενο. Εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, ραδιόφωνο. Υπάρχουν σχέδια στα σκαριά. Τους σωστούς ανθρώπους που θα ασχοληθούν θα πρέπει να βρει ο καθένας από εμάς και να το επικοινωνήσουμε όλο αυτό στους πελάτες μας. Εκτός αν έχετε βρει εσείς τρόπο να πείθετε τον πελάτη σας δείχνοντάς του τη φωτογραφία που βγάλατε με τον Γκιώνη αγκαλιασμένοι. Σε αυτή τη περίπτωση, σας βγάζω το καπέλο. Χαράλαμπος Σγουρομάλης Κείμενο Χαράλαμπος Σγουραμάλης

26 Τί ειναι το eliteweddingphotographers; Είναι ακριβώς αυτό που λέει! Δεν είναι κάτι νέο. Πλέον το site του PWS έχει γίνει ανοιχτό για όλους. Για φωτογράφους και για υποψήφια ζευγάρια. Μια καθολικά εμπορική σελίδα. Όμως δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την ουσία και τους λόγους που υπάρχει το photoweddingstories. Την προώθηση της καλής φωτογραφίας γάμου. Και εδώ εμφανίζεται, ξαναγεννιέται θα λέγαμε το eliteweddingphotographers. Μια κλείστη κοινωνία επαγγελματιών φωτογράφων αναγνωρισμένων για την ποιότητα της δουλειάς τους. Και αν κάποιος θελήσει να γίνει μέλος... μπορεί; Μπορεί! Αρκεί να θέσει στην κρίση των υπολοίπων τη δουλειά του και άν συγκεντρώσει πάνω απο 80 βαθμούς μπόρει να ενταχθεί στην... elite.

27 Online διαφήμιση για φωτογράφους Στο σημερινό άρθρο θα ήθελα να αναλύσουμε λίγο την διαφήμισή και προβολή στο Google και στο Facebook. Στον πίνακα θα δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε μέσου όσον αφορά την Ελλάδα, με γνώμονα πάντα τις ιδιαιτερότητες της αγοράς της φωτογραφίας γάμου. Ad Words Κείμενο Χρήστος Κοντσαλούδης

28 Facebook Ads Advantages:: - Πληρώνετε μόνο ;όταν κάποιος κάνει κλικ στην διαφήμιση σας - Χρήση φωτογραφίας και κειμένου για την προβολή του μηνύματος μας - Στόχευση σε χρήστες με βάση δημογραφικά κριτήρια και ειδικότερα το φύλο, την ηλικία, την σχέση αλλά και ενδιαφέροντα - Στόχευση σε χρήστες με βάση γεωγραφικά κριτήρια (χώρα και πόλη) - Στόχευση σε φίλους φίλων - Σχετικά εύκολο στην χρήση: δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις ή εκπαίδευση για την δημιουργία μίας καμπάνιας και τον χειρισμό της - Ακριβής γνώση του συγκεκριμένου αριθμού χρηστών που στοχεύουμε με σε όλες τις περιπτώσεις - Ακριβής γνώση ανά πάση στιγμή του πως τρέχει η καμπάνια μας με αναλυτικά στοιχεία, όπως πόσοι από το κοινό που στοχεύουμε έχουν δει την διαφήμιση μας. - Το κέρδος των χρηστών που θα κάνουν like στην εταιρική σελίδα μας στο Facebook και θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε μία σχέση μαζί τους στο μέλλον. Google Ad Words Advantages:: - Πληρώνετε όταν άμα κάποιος κάνει κλικ στην διαφήμιση σας - Εστίαση σε χρήστες με βάση γεωγραφικά κριτήρια - Προβολή των διαφημίσεων μας και στο Search του Google, αλλά και μέσα στο Gmail και σε πάρα πολλά sites. Disadvantages: - Προβολή των διαφημίσεων μας μόνο μέσα στο Facebook Συμπέρασμα Disadvantages: - Χρήση μόνο κειμένου για την προβολή του μηνύματος μας - Περίπλοκο στην χρήση: απαιτείται εκπαίδευση για την δημιουργία μίας καμπάνιας και τον χειρισμό της - Εστίαση σε χρήστες με βάση μόνο την χώρα στην πράξη (για την Ελλάδα) Θεωρώ ότι για τον φωτογράφο γάμου το Facebook αποτελεί μία καλύτερη διαφημιστική επιλογή από το Google Ad Words αυτή την στιγμή. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι μόνο στο Facebook μπορούμε να στοχεύσουμε ακριβώς το κοινό στόχο μας με δημογραφικά κριτήρια, που στην δική μας περίπτωση δεν είναι άλλο από τις γυναίκες. Η χρήση φωτογραφίας είναι επίσης πολύ σημαντική, δεδομένου ότι ζούμε στην εποχή της εικόνας και το αντικείμενο της δουλειάς μας είναι η φωτογραφία. Τέλος, με το Facebook χτίζουμε ένα κοινό (μέσω των Like στην εταιρική FB σελίδα μας), με το οποίο μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε και να επικοινωνήσουμε ξανά ώστε να χτίσουμε σιγά σιγά μία σχέση μαζί του. Χρήστος Κοντσαλούδης Για περισσότερες πληροφορίες, για οποιαδήποτε βοήθεια ή ακόμα και για συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Marketing και Branding εξειδικευμένα για φωτογράφους, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο μου: Κείμενο: Χρήστος Κοντσαλούδης

29 Μικρή στο μάτι... Μεγάλη......σε όλα τα άλλα Κείμενο: Τάσος Βασιλειάδης

30 FujiFilm X-Pro 1 Η αλήθεια είναι πως μετά τα 40 το βάρος αρχίζει να γίνεται πρόβλημα. Οι συγχρονες DSLR με τους φακούς τους, έχουν ένα βάρος που δεν το λές και ασήμαντο. Ειδικά όταν το κουβαλάς πάνω από 20 χρόνια αρχίζει να σου δημιουργεί μερικά προβληματάκια, στον αυχένα στους καρπούς στα γόνατα κλπ. Τι μπορεί να κάνει όμως κανείς αφού οι δυνατότητες που έχουν αυτές οι μηχανές είναι αναντικατάστατες. Είναι όμως έτσι ή έτσι νομίζουμε? Δοκίμασα λοιπόν την X-Pro1 και προσπάθησα να γίνω λίγο PJ. Είχα εντυπωσιαστεί από τις φωτογραφίες του Jeff Ascought όταν τον είχα δει για πρώτη φορά στο Masters of wedding photography όχι μόνον για την ποιότητα των εικόνων του αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο δούλευε. Χρησιμοποιούσε δύο μικροκαμωμένες Leica με φίλμ και ήταν στην πραγματικότητα σαν καλεσμένος στον γάμο. Οι αθόρυβες Leica χωρίς μοτέρ με τον ανεπαίσθητο θόρυβο που προκαλούσε το κλείστρο τους του επέτρεπαν να περνά απαρατήρητος και να συλαμβάνει εικόνες μοναδικές. Μετά την αλλαγή του σε DSLR δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος.σίγουρα όλα έχουν το τίμημά τους και πρέπει να επιλέξουμε τι είναι σημαντικότερο για εμάς. Δοκίμασα λοιπόν να γίνω Jeff Ascought όχι με Leica αλλά με Fuji. Μάλλον δεν τα κατάφερα και μάλλον δεν θα τα καταφέρω ποτέ άσχετα με το ποιά μηχανή θα χρησιμοποιήσω. Έζησα όμως την ελευθερία που απολαμβάνουν αυτοί οι φωτογράφοι και κατάλαβα γιατί όσοι παίρνουν αυτό τον δρόμο δεν επιστρέφουν ποτέ. Δεν θέλω να σας ζαλίσω με ατέλειωτες τεχνικές λεπτομέρειες αλλά θα σας πω την γνώμη μου για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Την δοκίμασα σε έναν γάμο ως δεύτερος φωτογράφος αφού δεν τόλμησα να πάρω πάνω μου το βάρος όλου του γάμου μ αυτή την μηχανή. Εκ του αποτελέσματος μπορώ να πω ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αρχικά δυσκολεύτηκα στον χειρισμό αφού είμαι συνηθισμένος σε DSLR αλλά μετά από λίγη ώρα άρχισα να το χαίρομαι. Η μηχανή τα σπάει στα ψηλά ISO και στο σπίτι της νύφης βρισκόμουν ανάμεσα στα 3200 και τα 6400 που είναι απολύτως φυσιολογικά γι αυτήν. Δεν χρειάστηκα πουθενά βοήθεια από έξτρα φωτισμό ή φλάς που έτσι κι αλλιώς δεν είχα μαζί μου. Κείμενο: Τάσος Βασιλειάδης

31 FujiFilm X-Pro 1 Συνήθως χρησιμοποιώ τους φυσικούς φωτισμούς αλλά έχω πάντα μαζί μου κάτι σε περίπτωση ανάγκης. Τώρα δέν είχα. Έπρεπε η Fuji να τα βγάλει πέρα μόνη της. Κάποια στιγμή στο μυστήριο με πλησίασε ένας καλεσμένος που κρατούσε μία DSLR και με ρώτησε, είναι επαγγελματική;. Αισθάνθηκα τόσο ελεύθερος απαλλαγμένος από όλα αυτά που συνήθιζα να έχω μαζί μου που άρχισα να αισθάνομαι ένοχος. Μήπως κάτι δεν κάνω καλά, πως με βλέπουν οι καλεσμένοι? Τελικά τίποτε δεν με χάλασε αφού το βράδυ γύρισα στο σπίτι με τις φωτογραφίες που ήθελα και τόσο ξεκούραστος όσο καμιά άλλη φορά στη ζωή μου.είχα μαζί μου έναν ζούμ και 2 σταθερούς τον 35 1,4 και τον 60 μάκρο 2. Δεν αντιμετώπισα γενικά πρόβλημα παρόλο που θα ήθελα έναν μεγαλύτερο τηλεφακό αφού ο 60άρης είναι περίπου 90άρης στο APSC που για τα δικά μου δεδομένα είναι λίγο. Το AF του μάκρο είναι αργό όπως και σε όλους τους μάκρο του κόσμου, αφού το δαχτυλίδι εστίασης κάνει χίλιους κύκλους για να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια.οι άλλοι φακοί εστιάζουν αμέσως αλλά δυσκολεύονται λίγο στο σκοτάδι. Έξυπνο σύστημα στο σκόπευτρο που μπορείς να βλέπεις μέσα από τον φακό ηλεκτρονικά ή εξωτερικά από το ίδιο προσοφθάλμιο με εύκολο κουμπί επιλογής.η οθόνη στην πλάτη είναι μεγάλη και σχετικά ακριβής.τα χειριστήρια της Fuji για κάποιον που δουλεύει Nikon είναι χάλια αλλά όχι τόσο χάλια όσο της Canon και για κάποιον που δουλεύει Canon είναι χάλια αλλά όχι τόσο χάλια όσο της Nikon. Στην ανάγκη τραβάει και Video που νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα Video που έχω δεί στα 6400ASA ειδικά με τον 35 1,4 που κάνει την νύχτα μέρα. Έχει ένα απίστευτα αποτελεσματικό σύστημα να τραβάει πανοραμικές φωτογραφίες ενώνοντας πολλές μαζί. Μπορεί να τραβήξει επίσης 6 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο πράγμα που δοκίμασα όταν έρχονταν η νύφη με τον πατέρα της και μετά αναγκάστηκα να σβήσω καμιά διακοσαριά φωτογραφίες. Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι αυτό που περιμένεις από μια τέτοια μηχανή.είναι αυτό που περιμένεις από μιά κορυφαία DSLR. Κείμενο: Τάσος Βασιλειάδης

32 FujiFilm X-Pro 1 Τα 16 μεγαπίξελ είναι αρκετά χωρίς να είναι υπερβολικά. Τo Low Pass Filter έχει αφαιρεθεί πράγμα που συναντάμε συνήθως σε HASSELBLAD,FASE ONE κλπ δίνοντας αξεπέραστη ευκρίνεια.ο θόρυβος στα ψηλά ASA είναι υπαρκτός αλλά με την μορφή κόκκου.για μερικούς φωτογράφους θα είναι ευχάριστη έκπληξη αφού μοιάζει με φίλμ. Υπάρχει επίσης χρωματικός θόρυβος που πρέπει να αφαιρεθεί στο RAW ανεβάζοντας ελάχιστα το Cοlor noise reduction. Στο JPG δεν υπάρχει αφού το έχει αναλάβει ο επεξεργαστής της μηχανής. Δοκίμασα επίσης αργότερα την μηχανή σε μιά φωτογράφιση προιόντων (παπούτσια). Η ποιότητα που πήρα στα 200asa είναι απίστευτη, και σε ευκρίνεια αλλά και στο χρώμα. Δεν ξέρω πότε θα έρθει ο καιρός που θα απαλαγούμε από το τεράστιο βάρος που κουβαλάμε αλλά με αυτή την μηχανή εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να δουλέψω σε έναν ολόκληρο γάμο. Στα θετικά σημεία είναι και η λήψη βίντεο χωρίς όμως να έχει και πολλές επιλογές. Από το λίγο που δοκίμασα η εικόνα είναι εξαιρετική αφού οι φακοί είναι οι καλύτεροι που μπορείς να συναντήσεις. Ένα άλλο στοιχείο που μου κίνησε την περιέργεια και την δοκίμασα είναι η επιλογή της ZEISS να βγάλει φακούς γι αυτή την μηχανή.σκέφτηκα πως για να μπαίνει στον κόπο η κορυφαία κατασκευάστρια φακών τότε σίγουρα δεν είναι ένα τυχαίο μοντέλο. Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε εκ των υστέρων όταν είδα ότι έχει βγάλει έναν 32mm f1,8 ενώ η Fuji έχει έναν 35mm f1,4.ο δε 35άρης της Fuji σύμφωνα με τα γραφόμενα των δημοσιογράφων είναι ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από τα εργαστήριά τους.το επιβεβαιώνω κι εγώ με την όποια εμπειρία έχω. Έτσι λοιπόν γεμάτος περιέργεια προσπάθησα να συγκρίνω τους 2 φακούς σε πραγματικές συνθήκες. Τράβηξα με τον Fuji και αμέσως μετά χωρίς να κουνήσω τίποτε με τον Zeiss. Η μόνη διαφορά που είδα αρχικά ήταν στο χρώμα. Ο Zeiss λίγο πιο ουδέτερος. Κείμενο: Τάσος Βασιλειάδης

33 FujiFilm X-Pro 1 Αφού όμως έκανα προφίλ και για τους 2 το χρώμα εξομοιώθηκε. Στην ευκρίνεια πρέπει να πάρεις μικροσκόπιο για να δείς διαφορά. Το συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για τους 2 καλύτερους φακούς που έχω δοκιμάσει ποτέ εξαιρουμένων κάποιων Fuji που φορούν οι Hasselblad, και φυσκά των παλιών Roenstock και Schneider. Εκεί που έχει σαφή υπεροχή η Zeiss είναι στον 12άρη έναντι του 14άρη της Fuji. Λόγοι για να την αγοράσει κάποιος. Για δεύτερη μηχανή ( ή πρώτη για τους τολμηρούς) Για χρήση σε σκοτεινές συνθήκες Για λήψεις PJ Για διαφημιστική φωτογραφία Για βίντεο αν πάθει βλάβη η κάμερα Για χρήση σε μέρη που απαγορεύονται οι επαγγελματικές μηχανές (συναυλίες, θέατρα,αρχαιλογικοί χώροι κλπ) Για οικογενειακή χρήση (για να μήν κουβαλάμε τις DSLR) Κείμενο: Τάσος Βασιλειάδης

34 Top Ten for march Top Offer 1 2 θέλοντας να µοιραστούν τα δώρα σε όσους περισσότερους γίνεται, αποφασίσαµε αν κάποιος φωτογράφος συγκαταλέγεται στις 3 πρώτες θέσεις για δεύτερη φόρα εντός 6 µηνών, το δώρο του να πηγάινει στον αµέσως επόµενο! Κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και άν ο φωτογράφος είναι μακριά εκτός Ελλάδας, οπότε λόγω χρόνου και µεταφοράς θα ήταν ασύµφορο. Ευχαριστούµε για τη συµµετοχή σας! 1η θέση / καλύτερη φωτογραφία του μήνα 1 μεγάλο Άλμπουμ 20 φύλλων + 3 μικρά Άλμπουμ 20 φύλλων προσφορά από την εταιρεία DIGITAL 2η Θέση 1 Άλμπουμ (επιλογή μεγέθους) προσφορά από την εταιρεία Καλύτερη φωτογραφία Νίκος Πεκρίδης 3 3η Θέση 1 Άλμπουμ (επιλογή μεγέθους) προσφορά από την εταιρεία Τα βραβεία για το μήνα Μάρτιο, λαμβάνουν αντίστοιχα οι: Λεφτέρης Πιμενίδης, Studio Σπυρίδης και studio Τσέλιος

35 2η θέση Λεφτέρης Ποιμενίδης 3η θέση Μπάμπης Τσουκιάς

36 Sakis Batzalis Studio Σπυρίδης

37 Manousopoulos Studio Tselios Dimitris Pitsilkas Angelos Vlassis Νίκος Δήμου

38

39 12 summer issue Θέλουµε στην τελευταία σελίδα να σας δίνουµε µια διαφορετική µατία, µια εικόνα λίγο όµορφα περίεργη ή περίεργα όµορφη. Ή απλά µια φωτογραφία που θα σας κάνει να ταξιδέψετε...

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη από τη. ηµοσιογράφοι. κα Τατιάνα Στεφανίδου. Είµαι πολλά χρόνια δηµοσιογράφος, από το 1992.

Συνέντευξη από τη. ηµοσιογράφοι. κα Τατιάνα Στεφανίδου. Είµαι πολλά χρόνια δηµοσιογράφος, από το 1992. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΙΑΒΑΣΕΙΣ Συνέντευξη από τη δηµοσιογράφο κα Τατιάνα Στεφανίδου ηµοσιογράφοι Χάρης Μιχαηλίδης ηµήτρης Μαρούδας Φένια Πάσσα Αµαλία Τζήµα Λυδία Τούµπη Συντονισµός -επιµέλεια κειµένου Όµιλος δηµοσιογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού Σταύρος Κούλας Γραφίστας - Πώς ορίζεται το επάγγελμά σας, και ποιες είναι οι παραλλαγές του; H γραφιστική είναι ένα επάγγελμα που ορίζει τη σχέση του ανθρώπου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Καταρχάς, βασική προϋπόθεση για το κλείσιμο μιας συνάντησης είναι να έχουμε εξακριβώσει και πιστοποιήσει ότι μιλάμε με τον υπεύθυνο που λαμβάνει μια απόφαση συνεργασίας ή επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός»

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 «Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» (Φλώρινα - Μακεδονία Καύκασος) Διαγωνισμός παραδοσιακού παραμυθιού ebooks4greeks.gr ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 Ψηφίστε το παραμύθι που σας άρεσε περισσότερο εδώ μέχρι 30/09/2011

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Project σε 2 βασικές τεχνικές φωτογραφίας! Αγγελοπούλου Αφροδίτη Αρμάου Αλίκη Αναγνωστοπούλου Φωτεινή Γαλάνη Χρυσάνθη Γκοντζή Ελένη

Παρουσίαση Project σε 2 βασικές τεχνικές φωτογραφίας! Αγγελοπούλου Αφροδίτη Αρμάου Αλίκη Αναγνωστοπούλου Φωτεινή Γαλάνη Χρυσάνθη Γκοντζή Ελένη Παρουσίαση Project σε 2 βασικές τεχνικές φωτογραφίας! Αγγελοπούλου Αφροδίτη Αρμάου Αλίκη Αναγνωστοπούλου Φωτεινή Γαλάνη Χρυσάνθη Γκοντζή Ελένη Καθηγητης: κ.μαυροειδής Τμήμα: Α1 Το βάθος πεδίου (Depth of

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του:

Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του: Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του: -Σότε, μ' απατάς; Ναι η Ου; - Ουουουου!!! Σοτός: Έλα να κάνουμε ερώτα μέχρι το πρωί Αννούλα: Σι λες ρε βλάκα,

Διαβάστε περισσότερα

Ενδυναµώνοντας το Επιστηµονικό Προφίλ του Φαρµακοποιού ως Προαγωγού Υγείας.

Ενδυναµώνοντας το Επιστηµονικό Προφίλ του Φαρµακοποιού ως Προαγωγού Υγείας. Ενδυναµώνοντας το Επιστηµονικό Προφίλ του Φαρµακοποιού ως Προαγωγού Υγείας. Τερέζα Χαραµή Φαρµακοποιός Όλοι εµείς οι φαρµακοποιοί θεωρούµε αυτονόητο και αυταπόδεικτο ότι το επάγγελµά µας συνδέεται άµεσα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση της Unity

Εγκατάσταση της Unity Εγκατάσταση της Unity Όπως έχουμε πει, θα χρησιμοποιήσουμε την Unity για να φτιάξουμε τα παιχνίδια μας. Η Unity είναι μια μηχανή παιχνιδιών (game engine). Τι σημαίνει όμως αυτό; Σημαίνει απλά ότι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο 4 Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο Σεβάχ. Για να δει τον κόσμο και να ζήσει περιπέτειες.

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργική Φωτογράφηση

Δημιουργική Φωτογράφηση Φωτογραφική Ομάδα «Πολύμορφο» 2η Παρουσίαση: Δημιουργική Φωτογράφηση Πάτρα, Νοέμβρης 2010 Σύνοψη Παρουσίαση 1η: Βασικοί κανόνες αισθητικής στη φωτογραφία. Παρουσίαση 2η: Τεχνικές Δημιουργικής Φωτογράφησης.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΛΑΣΤΗΣΗ (ΜΑΤΘΑΙΟΥ) !"Τίτλος διερεύνησης: Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το πόσο γρήγορα θα βλαστήσουν τα σπέρματα των οσπρίων.

ΒΛΑΣΤΗΣΗ (ΜΑΤΘΑΙΟΥ) !Τίτλος διερεύνησης: Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το πόσο γρήγορα θα βλαστήσουν τα σπέρματα των οσπρίων. ΒΛΑΣΤΗΣΗ (ΜΑΤΘΑΙΟΥ)!"Τίτλος διερεύνησης: Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το πόσο γρήγορα θα βλαστήσουν τα σπέρματα των οσπρίων.!"σύντομη περιγραφή διερεύνησης: Στη διερεύνησή μας μετρήθηκε ο χρόνος που χρειάστηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Ιστορικό Το περιοδικό Προτάσεις Γάμου είναι προϊόν της εταιρείας SOP internet, η οποία επίσης διαχειρίζεται, το μεγαλύτερο portal για τον γάμο

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr 2 Είμαστε εσύ. Σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με βάση τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω, τις δικές σου απαιτήσεις. Με το δικό μας τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ:

ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2007-2008 Τάξη: Γ 3 Όνομα: Η μύτη μου είναι μεγάλη. Όχι μόνο μεγάλη, είναι και στραβή. Τα παιδιά στο νηπιαγωγείο με λένε Μυτόγκα. Μα η δασκάλα τα μαλώνει: Δεν

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού

Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού Μένης Θεοδωρίδης Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού Η μικρή εισαγωγή στη φωτογραφική έκφραση για παιδιά 6-12 χρόνων που ακολουθεί, γράφτηκε με σκοπό να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2009 ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! Παρέα με τον GADGETAKIA, τον Mr. CHEAPMAN, τον Mr. PRACTICAL, τον GAMER, τον DESIGN FREAK, τον Mr. IDIMON, τον Mr. DISPISTO, τον PC SPECIALIST

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο μεικτής μάθησης του ΚΠΕ Φιλίππων: «H ψηφιακή τεχνολογία στα περιβαλλοντικά προγράμματα» Αποτελέσματα αξιολόγησης των συμμετεχόντων

Σεμινάριο μεικτής μάθησης του ΚΠΕ Φιλίππων: «H ψηφιακή τεχνολογία στα περιβαλλοντικά προγράμματα» Αποτελέσματα αξιολόγησης των συμμετεχόντων Σεμινάριο μεικτής μάθησης του ΚΠΕ Φιλίππων: «H ψηφιακή τεχνολογία στα περιβαλλοντικά προγράμματα» Αποτελέσματα αξιολόγησης των συμμετεχόντων Επιμορφωτές: Άγγελος Κωνσταντινίδης, Χρήστος Πάππος, Δήμητρα

Διαβάστε περισσότερα

Κινηματογράφος και Φωτογραφίες:

Κινηματογράφος και Φωτογραφίες: Κινηματογράφος και Φωτογραφίες: ακόμα και με μια απλή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ μπορείς: να φτιάξεις μια προσεκτική «οπτική καταγραφή», δηλαδή μια σειρά από φωτογραφίες πουν περιγράφουν ένα γεγονός (όπως είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ Αγοράστε την Canon EOS 7D Mark II και οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος.

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων και συστήνοντας 2 τουλάχιστον άτομα έχετε ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Chapter 3. Facebook Marketing. You have been invited by Paperplane. Add an RSVP note: (optional) Will you integrate Social Media in your marketing?

Chapter 3. Facebook Marketing. You have been invited by Paperplane. Add an RSVP note: (optional) Will you integrate Social Media in your marketing? Chapter 3. You have been invited by Paperplane. Add an RSVP note: (optional) Will you integrate in your marketing? Yes No Maybe Learn all you need to know inside. 3 p.1 Το facebook είναι o δημοφιλέστερος

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ http://www.samsung.com/gr/article/revealing-the-secrets-of-taking-night-time-photos Παρουσίαση: Θάνος Παπαδημητρίου Η νυχτερινή φωτογραφία είναι πραγματικά γοητευτική. Τα υπέροχα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - Α,α,α,α,α,α,α! ούρλιαξε η Νεφέλη - Τρομερό! συμπλήρωσε η Καλλιόπη - Ω, Θεέ μου! αναφώνησα εγώ - Απίστευτα τέλειο! είπε η Ειρήνη και όλες την κοιτάξαμε λες και είπε

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι.

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι. Εισαγωγή Ο οδηγός που κρατάς στα χέρια σου είναι μέρος μιας σειράς ενημερωτικών οδηγών του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Σκοπό έχει να δώσει απαντήσεις σε κάποια βασικά ερωτήματα που μπορεί να έχεις

Διαβάστε περισσότερα

editorial 12 summer issue Σεπτέμβριος μήνας αισίως και προβλέπεται καυτός σε πολλούς τομείς. Διαδικτυακή έκδοση του PWS. Υπεύθυνος έκδοσης:

editorial 12 summer issue Σεπτέμβριος μήνας αισίως και προβλέπεται καυτός σε πολλούς τομείς. Διαδικτυακή έκδοση του PWS. Υπεύθυνος έκδοσης: 13 September issue 12 summer issue editorial Σεπτέμβριος μήνας αισίως και προβλέπεται καυτός σε πολλούς τομείς. Διαδικτυακή έκδοση του PWS. Υπεύθυνος έκδοσης: Νίκος Πεκρίδης Η έκδοση αυτή διανέμεται δωρεάν,

Διαβάστε περισσότερα

σόκ. Σιώπησε και έφυγε μετανιωμένος χωρίς να πει τίποτα, ούτε μια λέξη.» Σίμος Κάρμιος Λύκειο Λειβαδιών Σεπτέμβριος 2013

σόκ. Σιώπησε και έφυγε μετανιωμένος χωρίς να πει τίποτα, ούτε μια λέξη.» Σίμος Κάρμιος Λύκειο Λειβαδιών Σεπτέμβριος 2013 Εμπειρίες που αποκόμισα από το Διήμερο Σεμινάριο που αφορά στην ένταξη Παιδιών με Απώλεια Ακοής στη Μέση Γενική και Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση Είχα την τύχη να συμμετάσχω στο διήμερο σεμινάριο

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΑΓΓΕΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): MAD MAX : Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΑΓΓΕΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): MAD MAX : Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups INTERVIEWS REPORT February / March 2012 - Partner: Vardakeios School of Hermoupolis - Target group: Immigrants, women 1 η συνέντευξη Από την Αλβανία Το 2005 Η γλώσσα. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσω με τους

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Λίβος: «Η συγγραφή δεν είναι καθημερινή ανάγκη για μένα. Η έκφραση όμως είναι!»

Στέφανος Λίβος: «Η συγγραφή δεν είναι καθημερινή ανάγκη για μένα. Η έκφραση όμως είναι!» Ημερομηνία 27/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link www.thinkover.gr Ανδριάνα Βούτου http://www.thinkover.gr/2015/04/27/stefanos-livos/ Στέφανος Λίβος: «Η συγγραφή δεν είναι καθημερινή ανάγκη για μένα. Η έκφραση

Διαβάστε περισσότερα

êjiévn dfxvpiamsoi DOWN TOWN Κυρ, 07 Ιούλιος 2013, p.58 Αποδελτίωση:07/07/2013

êjiévn dfxvpiamsoi DOWN TOWN Κυρ, 07 Ιούλιος 2013, p.58 Αποδελτίωση:07/07/2013 DOWN TOWN Κυρ, 07 Ιούλιος 2013, p.56 DOWN TOWN Κυρ, 07 Ιούλιος 2013, p.57 420 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ oäwa JxiuiKiKiviiwjv Γεννήθηκε στις 6.12.99 και είναι αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας Ξεκίνησε το άθλημα το

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Η Σ Κ Ε Υ Μ Α

Διαβάστε περισσότερα

θα φέρουμε την ψηφιακή στις 18, τι σημαίνει; Ότι το κύπελο το έχουμε αφήσει απ' έξω.

θα φέρουμε την ψηφιακή στις 18, τι σημαίνει; Ότι το κύπελο το έχουμε αφήσει απ' έξω. ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΪΩΣΗΦΙΔΗΣ: Βρίσκομαι σε αυτήν την Ημερίδα ως μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Πανελλήνιου Συνδέσμου Δορυφορικής και Επίγειας Λήψης, δηλαδή του Συνδέσμου των επιχειρήσεων που ασχολούνται

Διαβάστε περισσότερα

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι.

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι. 0001 00:00:11:17 00:00:13:23 Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18 Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10 Ναι. 0004 00:01:06:17 00:01:07:17 Σου έδειξα τη φωτογραφία; 0005 00:01:07:17 00:01:10:10

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Beginners

Modern Greek Beginners 2016 HIGHER SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION Modern Greek Beginners ( Section I Listening) Transcript Familiarisation Text Καλημέρα. Καλημέρα σας. Μπορώ να σας βοηθήσω; Ήρθα να πάρω αυτό το δέμα. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΜΑ: Επεξεργασία φωτογραφίας Αρχές λειτουργίας φωτογραφικών μηχανών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΜΑ: Επεξεργασία φωτογραφίας Αρχές λειτουργίας φωτογραφικών μηχανών ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΜΑ: Επεξεργασία φωτογραφίας Αρχές λειτουργίας φωτογραφικών μηχανών 1ο ΓΕΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: PR-4 ΜΑΘΗΤΕΣ: ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΘΩΜΑΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΔΑΣ SUR MEASURE:::ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Κατηγορία Εργαστήριο Επίπεδο Διάρκεια Έναρξη Κόστος (εβδομάδες) Σχέδιο Μόδας Σχέδιο Μόδας Ι Ι 10 x 2 ½ ώρες Οκτώβριος 2011 320 Ιανουάριος 2012 Σχέδιο Μόδας

Διαβάστε περισσότερα

Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Στην αρχή της σεζόν ήσουν μεταξύ ομάδας νέων και πρώτης ομάδας. Τι σκεφτόσουν τότε για την εξέλιξη της χρονιάς; Στην αρχή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΜΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΕΙΣ;

ΜΑΜΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΕΙΣ; ΜΑΜΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΕΙΣ; Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται από τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και από τις διεθνείς συμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

[Συνέντευξη-Διαγωνισμός] Η Μεταξία Κράλλη και το βιβλίο της «Κάποτε στη Σαλονίκη»

[Συνέντευξη-Διαγωνισμός] Η Μεταξία Κράλλη και το βιβλίο της «Κάποτε στη Σαλονίκη» [Συνέντευξη-Διαγωνισμός] Η Μεταξία Κράλλη και το βιβλίο της «Κάποτε στη Σαλονίκη» Από happytv - Τετάρτη 19/10/16 Η Μεταξία Κράλλη (ψευδώνυμο) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη με τη Φανή Αναστασίου Ευδοκίας Κοτσώνια και Νάσιας Χαραλάμπους. Η Φανή Αναστασίου γεννήθηκε στη Λεμεσό σε μια επταμελή οικογένεια.

Συνέντευξη με τη Φανή Αναστασίου Ευδοκίας Κοτσώνια και Νάσιας Χαραλάμπους. Η Φανή Αναστασίου γεννήθηκε στη Λεμεσό σε μια επταμελή οικογένεια. https://ucy.ac.cy/psifides-gnosis/el/ Συνέντευξη με τη Φανή Αναστασίου Ευδοκίας Κοτσώνια και Νάσιας Χαραλάμπους Η Φανή Αναστασίου γεννήθηκε στη Λεμεσό σε μια επταμελή οικογένεια. Έχω άλλα τέσσερα αδέλφια

Διαβάστε περισσότερα

Prj. 4 : Τέχνη + Επάγγελμα + Μαθηματικά + Τεχνολογία = ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Prj. 4 : Τέχνη + Επάγγελμα + Μαθηματικά + Τεχνολογία = ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Prj. 4 : Τέχνη + Επάγγελμα + Μαθηματικά + Τεχνολογία = ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Υπόθεμα ομάδας 2: ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Μέλη ομάδας : Χρήστος Φωτογλίδης Παρασκευάς Στρατηγούσης Χρήστος Τόρε Δημήτριος Ταραμάς Ιωάννης

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή. Κρυμμένος Θησαυρός. Λίνα Σωτηροπούλου. Εικόνες: Ράνια Βαρβάκη

Αποστολή. Κρυμμένος Θησαυρός. Λίνα Σωτηροπούλου. Εικόνες: Ράνια Βαρβάκη διαβάζω ιστορίες Αποστολή Κρυμμένος Θησαυρός Λίνα Σωτηροπούλου Εικόνες: Ράνια Βαρβάκη 11 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Το δώρο της γιαγιάς Μόλις χτύπησε το ξυπνητήρι, με έπιασε πανικός. Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιον

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive.com Ο Ρόλος του Εκπαιδευτικού Στηρίζει τους μαθητές στην αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΒΟΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε μόλις ξεκινάμε το παιχνίδι είναι μια λίστα με όλα τα διαθέσιμα βίντεο με τα οποία μπορούμε να εξασκηθούμε. Σε αυτή περιλαμβάνονται επίσης πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτύσσοντας Υγιείς σχέσεις με τα παιδιά στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον μέσα από την βελτίωση της επικοινωνίας

Αναπτύσσοντας Υγιείς σχέσεις με τα παιδιά στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον μέσα από την βελτίωση της επικοινωνίας Αναπτύσσοντας Υγιείς σχέσεις με τα παιδιά στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον μέσα από την βελτίωση της επικοινωνίας Δρ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδικής και Εφηβικής Ψυχικής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Τίτλος διερεύνησης: Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν το πόσο νερό συγκρατεί το χώμα;

ΥΔΡΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Τίτλος διερεύνησης: Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν το πόσο νερό συγκρατεί το χώμα; ΥΔΡΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Τίτλος διερεύνησης: Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν το πόσο νερό συγκρατεί το χώμα; Σύντομη περιγραφή διερεύνησης: Σκοπός αυτής της διερεύνησης ήταν να κάνουν κάποιες υποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. ιστορίες της 17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς Παραμύθια: Βαλερί Κλες, Έμιλι-Ζιλί Σαρμπονιέ, Λόρα Μιγιό, Ροζέ-Πιερ Μπρεμό, Μονίκ Σκουαρσιαφικό, Καλουάν, Ιμπέρ Μασουρέλ, Ζαν Ταμπονί-Μισεράτσι, Πολ Νέισκενς,

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords. Κάθε κλικ και µία ευκαιρία. WebOrange

Google AdWords. Κάθε κλικ και µία ευκαιρία. WebOrange Κάθε κλικ και µία ευκαιρία WebOrange Google AdWords Προβάλετε τη διαφήµισή σας στη Google σήµερα Προσελκύστε περισσότερους πελάτες Το Google AdWords µπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες

Διαβάστε περισσότερα

5 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

5 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 5 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 5.1 Εισαγωγή Το πρακτικό κομμάτι της πτυχιακής μας εργασίας αφορά την δημιουργία μιας λειτουργικής ιστοσελίδας με την χρήση της πλατφόρμας του Weebly, που αποτελεί μια σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (Ε.Χαραλάμπους)

ΕΝΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (Ε.Χαραλάμπους) ΕΝΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (Ε.Χαραλάμπους) Όνομα Παιδιού: Ναταλία Ασιήκαλη ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ: Πως οι παράγοντες υλικό, μήκος και πάχος υλικού επηρεάζουν την αντίσταση και κατ επέκταση την ένταση του ρεύματος

Διαβάστε περισσότερα

Η ζωή είναι αλλού. < <Ηλέκτρα>> Το διαδίκτυο είναι γλυκό. Προκαλεί όμως εθισμό. Γι αυτό πρέπει τα παιδιά. Να το χρησιμοποιούν σωστά

Η ζωή είναι αλλού. < <Ηλέκτρα>> Το διαδίκτυο είναι γλυκό. Προκαλεί όμως εθισμό. Γι αυτό πρέπει τα παιδιά. Να το χρησιμοποιούν σωστά Δράση 2 Σκοπός: Η αποτελεσματικότερη ενημέρωση των μαθητών σχετικά με όλα τα είδη συμπεριφορικού εθισμού και τις επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή! Οι μαθητές εντοπίζουν και παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο,

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

http://www.euractiv.com/sections/development-policy/details-emerge-europeanyeardevelopment-2015-310719

http://www.euractiv.com/sections/development-policy/details-emerge-europeanyeardevelopment-2015-310719 Παράρτηµα Όροι και προϋποθέσεις: 1. Θέµατα για τις ταινίες Αυτά θα πρέπει να είναι µε βάση τις 12 θεµατικές στις οποίες θα εστιαστεί Το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015 καθόλη τη διάρκεια του έτους: Ιανουάριος:

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση!

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! WEB MARKETING Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! Υπάρχει κρίση αυτή την στιγμή αλλά εγώ λέω να μην συμμετάσχω. Άγνωστος ---- ABOUT CONTACT SOURCE MakeMoneyOnline.gr!

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Χάρτινη αγκαλιά Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Εργασίες 1 α ) Κατά τη γνώμη μου, το βιβλίο που διαβάσαμε κρύβει στις σελίδες του βαθιά και πολύ σημαντικά μηνύματα, που η συγγραφέας θέλει να μεταδώσει

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Stage 6 Part 2 Transcript

Modern Greek Stage 6 Part 2 Transcript 1. Announcement Καλημέρα, παιδιά. Θα ήθελα να δώσετε μεγάλη προσοχή σε ό,τι πω σήμερα, γιατί όλες οι ανακοινώσεις είναι πραγματικά πολύ σημαντικές. Λοιπόν ξεκινάμε: Θέμα πρώτο: Αύριο η βιβλιοθήκη του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το citybeez.gr;

Τι είναι το citybeez.gr; Τι είναι το citybeez.gr; Το citybeez.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής και αποστολής στοχευμένων προσφορών. Ποιος είναι ο στόχος; Να έρθει κοντά ο τοπικός

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Μάθε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σου. Δικαιώματα. Συμμετοχή. Ελευθερία έκφρασης. Ασφαλές περιβάλλον. Σεβασμός.

1.1. Μάθε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σου. Δικαιώματα. Συμμετοχή. Ελευθερία έκφρασης. Ασφαλές περιβάλλον. Σεβασμός. 1.1. Μάθε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σου «Δεν υπάρχουν δικαιώματα, όποια κι αν είναι αυτά, χωρίς αντίστοιχες υποχρεώσεις.» Samuel Taylor Coleridge Δικαιώματα Το δικαίωμα προστατεύει τα άτομα ή τις

Διαβάστε περισσότερα

Το παραμύθι της αγάπης

Το παραμύθι της αγάπης Το παραμύθι της αγάπης Μια φορά και ένα καιρό, μια βασίλισσα έφερε στον κόσμο ένα παιδί τόσο άσχημο που σχεδόν δεν έμοιαζε για άνθρωποs. Μια μάγισσα που βρέθηκε σιμά στη βασίλισσα την παρηγόρησε με τούτα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς γράφεις αυτές τις φράσεις;

Πώς γράφεις αυτές τις φράσεις; Πρόλογος Όταν ήμουν μικρός, ούτε που γνώριζα πως ήμουν παιδί με ειδικές ανάγκες. Πώς το ανακάλυψα; Από τους άλλους ανθρώπους που μου έλεγαν ότι ήμουν διαφορετικός, και ότι αυτό ήταν πρόβλημα. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. για την ασφάλεια στο διαδίκτυο ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο «Δε μ ελέγχεις σε ελέγχω, τώρα ξέρω: Σερφάρω με Ασφάλεια.!» (Γελοιοποίηση στο διαδίκτυο: Δημοσίευση και παραποίηση φωτογραφιών τρίτων) Βασίλης Γεωργολόπουλος,

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Φίλεψέ τους. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Φίλεψέ τους. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Προβάλλαμε την διαφορετικότητα της ταινίας, η οποία αν και παιδική, αναφερόταν σε ένα θέμα που απασχολεί πρωτίστως τους γονείς.

Ermis Media. Προβάλλαμε την διαφορετικότητα της ταινίας, η οποία αν και παιδική, αναφερόταν σε ένα θέμα που απασχολεί πρωτίστως τους γονείς. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος Ασφαλώς Κυκλοφορώ (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού Tάξη & Τμήμα:... Σχολείο:... Ημερομηνία:.../.../200... Όνομα:... Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ποιες πληροφορίες είναι προσωπικά δεδομένα και δε θα ήθελες να τα μοιραστείς με άγνωστα άτομα; Το όνομα σου Την ηλικία σου Τη διεύθυνσή σου Το σχολείο σου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Απόλυτος Τρόπος Για Να Εκμεταλλευτείς Το Internet

Ο Απόλυτος Τρόπος Για Να Εκμεταλλευτείς Το Internet ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ Ο Απόλυτος Τρόπος Για Να Εκμεταλλευτείς Το Internet Κυριαρχία Μέσω Internet Ταμπακάς Γεώργιος ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ INTERNET Μία «Επαναστατική» Μέθοδος και ένας Super Επικερδής και Αυτοματοποιημένος

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του σεμιναρίου. Σε ποιους απευθύνεται. Οφέλη

Στόχος του σεμιναρίου. Σε ποιους απευθύνεται. Οφέλη Στόχος του σεμιναρίου Το LinkedIn σεμινάριο είναι ένα σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη Socialab την Τρίτη 21 Απριλίου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όσων επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του!

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Όλοι οι γονείς, αλλά ιδιαίτερα οι μονογονείς, έχουν ένα άγχος παραπάνω σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του παιδιού τους. Μία φίλη διαζευγμένη με ένα κοριτσάκι

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Trident Διακοπές Για Πάντα

Ermis Direct. Κατηγορία: Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Trident Διακοπές Για Πάντα Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop computers), φορητούς υπολογιστές (laptops ή notebooks),

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας Οδηγός Συµµετοχής Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι πρωτοβουλία και δράση της Κίνησης «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ», µε την υποστήριξη του Τµήµατος Δηµοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Καμπάνιας 1 1

Οδηγός Καμπάνιας 1 1 Οδηγός Καμπάνιας 1 1 Περιεχόμενα 01 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ 1.1 Πώς λειτουργεί η καμπάνια; 1.2 Με αυτή την καμπάνια, θέλουμε να... 02 - BRAND 03 - ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ 04 - Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ 4.1 - Βήμα 1 - Προσφορά και

Διαβάστε περισσότερα

Τσέκαρέ το! Facebook Check

Τσέκαρέ το! Facebook Check Facebook Check Ξέρεις καλά όλους τους «φίλους» σου; Ποιος μπορεί να δει τι κοινοποιείς στο Facebook; Διατήρησε τον έλεγχο των δημοσιεύσεών σου! Πώς διαχειρίζεσαι τις λίστες των «φίλων» σου; Πώς μπορείς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα»

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα» Ημερομηνία 8/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://artpress.sundaybloody.com/ Βασίλης Κάργας http://goo.gl/di6ugf Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέαςεικονογράφος : «Τα παραμύθια είναι ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Media Kit. #StayHungryStayFoodish. e-food.gr 2015 All Rights Reserved

Media Kit. #StayHungryStayFoodish. e-food.gr 2015 All Rights Reserved Media Kit #StayHungryStayFoodish 1 Και τελικά τι είναι το e-food; Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις να περιγράψουν την πολυτέλεια του να έχεις κάποιον να σου μαγειρεύει ακριβώς ό,τι θες, ακριβώς όπως το θες και

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 2015 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΓΡΙΒΑ ΕΛΕΝΗ 5/2/2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το portfolio φτιάχτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Το κινητό τηλέφωνο. Θάνος Ψαρράς. Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Το κινητό τηλέφωνο. Θάνος Ψαρράς. Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Το κινητό τηλέφωνο Θάνος Ψαρράς Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Καθηγητής Πληροφορικής Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης Η παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 11 0 ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ Σχ. Έτος 2013-14 Τμήμα Α 3 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1. Κριτήρια επιλογής θέματος Είναι ωραία η ενασχόληση με τη φωτογραφία Είναι ενδιαφέρον ο συνδυασμός αισθητικής - φωτογραφίας Η διεύρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube;

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube; Περιεχόμενα Αντί προλόγου...9 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ τον λογαριασμό μου στο ΥouΤube;...15 Κεφάλαιο 2: Πώς μπορώ να συνδεθώ και να αποσυνδεθώ από το YouTube;...41

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτα θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση των ελλήνων συναδέλφων, γιατί θα μιλήσω στα ελληνικά. Θέλω να εξηγήσω πώς οι έλληνες επιχειρηματίες μπορούν να

Πρώτα θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση των ελλήνων συναδέλφων, γιατί θα μιλήσω στα ελληνικά. Θέλω να εξηγήσω πώς οι έλληνες επιχειρηματίες μπορούν να Πρώτα θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση των ελλήνων συναδέλφων, γιατί θα μιλήσω στα ελληνικά. Θέλω να εξηγήσω πώς οι έλληνες επιχειρηματίες μπορούν να εκμεταλλευτούν την Τουρκία. Θέλω να συγχαρώ το Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Καλύψτε το χαμένο χρόνο και ξεπεράστε τον ανταγωνισμό επενδύοντας στα Social Media!

Διαβάστε περισσότερα