Σημαντικές πληροφορίες: Kindle DX με διεθνή ασύρματη υπηρεσία Μοντέλο D00801

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σημαντικές πληροφορίες: Kindle DX με διεθνή ασύρματη υπηρεσία Μοντέλο D00801"

Transcript

1 Σημαντικές πληροφορίες: Kindle DX με διεθνή ασύρματη υπηρεσία Μοντέλο D00801 Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τη συμμόρφωση Υπεύθυνη Χρήση. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και τις πληροφορίες ασφάλειας πριν από τη χρήση για να αποφύγετε οποιοδήποτε τραυματισμό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ Ή ΖΗΜΙΑ. Φροντίδα του Kindle Μην χρησιμοποιείτε το Kindle ή τα εξαρτήματά του στη βροχή ή κοντά σε νεροχύτες ή άλλα υγρά μέρη. Προσέχετε να μην χυθεί τροφή ή υγρό μέσα στο Kindle. Εάν η συσκευή βραχεί, αποσυνδέστε όλα τα καλώδια, απενεργοποιήστε την ασύρματη υπηρεσία (μεταβείτε στο Μενού και επιλέξτε Απενεργοποίηση ασύρματου δικτύου) και αφήστε την οθόνη να επανέλθει στην προφύλαξη οθόνης. Περιμένετε να στεγνώσει τελείως η συσκευή πριν μετακινήσετε το διακόπτη για να την ενεργοποιήσετε πάλι. Μην προσπαθήσετε να στεγνώσετε το Kindle με κάποια πηγή εξωτερικής θερμότητας, όπως φούρνο μικροκυμάτων ή σεσουάρ μαλλιών. Καθαρίζετε την οθόνη με ένα μαλακό πανί, προσέχοντας να μην την σκουπίσετε με οτιδήποτε λειαντικό. Όταν μεταφέρετε το Kindle σε μια τσάντα ή έναν χαρτοφύλακα, διατηρήστε το καλυμμένο για να αποφύγετε γρατζουνίσματα. Μην εκθέτετε το Kindle σε υπερβολικά μεγάλη θερμότητα ή ψύχος. Για παράδειγμα, μην το αφήνετε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας όταν η θερμοκρασία είναι υπό το μηδέν ή ιδιαίτερα υψηλή. Σέρβις της συσκευής Εάν η συσκευή χρειάζεται σέρβις, απευθυνθείτε μόνο σε προσωπικό εξουσιοδοτημένο από την Amazon.com, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της Υποστήριξης Πελατών. τηλέφωνο: εντός ΗΠΑ: (χωρίς χρέωση) εκτός ΗΠΑ: (με χρέωση) Το σέρβις που δεν γίνεται με τον ορθό και κατάλληλο τρόπο ενδέχεται να ακυρώσει την εγγύηση.

2 Ασφάλεια μπαταρίας Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του Kindle θα πρέπει να αντικαθίσταται μόνο από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο σέρβις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μπαταρίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: Ασφάλεια ακουστικών Η ακρόαση ήχου σε υψηλή ένταση για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ακοή. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές: 1. Διατηρείτε χαμηλά την ένταση του ήχου 2. Αποφεύγετε την παρατεταμένη και συνεχή ακρόαση, και 3. Χρησιμοποιείτε ακουστικά που απομονώνουν τον επιθυμητό ήχο από τον περιβάλλοντα θόρυβο. Ασφάλεια και συμμόρφωση ασύρματης υπηρεσίας Απενεργοποιείτε το Amazon Whispernet σε χώρους όπου απαγορεύεται η ασύρματη χρήση ή όταν αυτή μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές ή κίνδυνο. Παρακάτω περιγράφονται μερικές συγκεκριμένες περιπτώσεις. Γενικά, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το Kindle με ενεργοποιημένο το Whispernet στους χώρους εκείνους όπου δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων. Απενεργοποιήστε την ασύρματη υπηρεσία κατά τη διάρκεια πτήσης Για την αποτροπή πιθανών παρεμβολών στα συστήματα των αεροσκαφών, πολλές υπηρεσίες αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, απαιτούν να λάβετε άδεια από ένα μέλος του πληρώματος για να χρησιμοποιήσετε την ασύρματη υπηρεσία της συσκευής σας. Εάν έχετε απενεργοποιήσει την ασύρματη υπηρεσία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kindle σας για ανάγνωση, μόλις κάποιο μέλος του πληρώματος ανακοινώσει ότι επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. Επιδείξτε προσοχή πλησίον άλλων ηλεκτρονικών συσκευών Το Kindle παράγει, χρησιμοποιεί και μπορεί να εκπέμψει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και, εάν δεν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, μπορεί να προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στις ραδιοεπικοινωνίες και σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Τα εξωτερικά σήματα ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να έχουν επιπτώσεις στα ακαταλλήλως εγκατεστημένα ή ανεπαρκώς θωρακισμένα ηλεκτρονικά λειτουργικά συστήματα, τα συστήματα ψυχαγωγίας και τις προσωπικές ιατρικές συσκευές. Αν και η πλειονότητα των σύγχρονων ηλεκτρονικών εξοπλισμών διαθέτει θωράκιση από τα εξωτερικά σήματα ραδιοσυχνοτήτων, σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευθείτε τον κατασκευαστή. Όσον αφορά τις προσωπικές ιατρικές συσκευές (όπως οι βηματοδότες και τα ακουστικά βαρηκοΐας), συμβουλευθείτε τον γιατρό σας ή τον κατασκευαστή για να μάθετε εάν διαθέτουν επαρκή προστασία από τα εξωτερικά σήματα ραδιοσυχνοτήτων.

3 Μέτρα για την ελαχιστοποίηση των παρεμβολών Εάν το Kindle προκαλεί όντως επιβλαβείς παρεμβολές στη ραδιοφωνική ή την τηλεοπτική λήψη (κάτι το οποίο μπορεί να διαπιστωθεί απενεργοποιώντας και ενεργοποιώντας το Kindle), μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε την παρεμβολή λαμβάνοντας ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα μέτρα: Αλλάξτε τον προσανατολισμό ή μετατοπίστε την κεραία λήψης του ραδιοφώνου ή της τηλεόρασης, αυξήστε την απόσταση μεταξύ του ραδιοφώνου ή της τηλεόρασης και του Kindle, συνδέστε τον εξοπλισμό και τους δέκτες σε διαφορετικές ηλεκτρικές πρίζες ή συμβουλευθείτε τον κατασκευαστή του ραδιοφώνου ή της τηλεόρασης ή έναν πεπειραμένο τεχνικό ραδιοφώνου/τηλεόρασης για βοήθεια. Ελέγξτε τη σηματοδότηση Υπάρχουν μερικά μέρη όπου τα σήματα ραδιοσυχνοτήτων θα μπορούσαν να αποτελούν κίνδυνο, όπως οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και τα εργοτάξια. Εάν δεν είστε βέβαιοι, ελέγξτε εάν υπάρχουν σήματα που υποδεικνύουν ότι οι αμφίδρομες ραδιοφωνικές συσκευές ή τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να απενεργοποιούνται. Έκθεση στην ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων Το Kindle έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί έτσι ώστε να μην υπερβαίνει τα όρια εκπομπής που αφορούν την έκθεση στην ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων, τα οποία ορίζουν η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τα ρυθμιστικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων χωρών. Οι πληροφορίες που αφορούν το δικό σας Kindle έχουν υποβληθεί στην FCC και βρίσκονται στην ενότητα «Display Grant» (Εμφάνιση Έγκρισης) της ιστοσελίδας μετά από την αναζήτηση του κωδικού (ID) της FCC για το Kindle σας, ο οποίος αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Δήλωση συμμόρφωσης με την FCC Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με το μέρος 15 των κανόνων FCC. Η λειτουργία της υπόκειται στις παρακάτω δύο προϋποθέσεις: (1) Αυτή η συσκευή δεν επιτρέπεται να προκαλεί επιβλαβείς παρεμβολές, και (2) η συσκευή αυτή πρέπει να δέχεται τυχόν παρεμβολές που λαμβάνει, συμπεριλαμβανομένων των παρεμβολών που ενδέχεται να προκαλέσουν ανεπιθύμητη λειτουργία. Αυτή η συσκευή έχει ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί ότι συμμορφώνεται με τα όρια ψηφιακών συσκευών Κατηγορίας B, σύμφωνα με το μέρος 15 των κανόνων FCC. Αυτά τα όρια έχουν καθορισθεί για να παρέχουν εύλογη προστασία από τις επιβλαβείς παρεμβολές σε μια οικιακή εγκατάσταση. Παρ' όλα αυτά, δεν παρέχεται εγγύηση ότι δεν θα υπάρξουν παρεμβολές σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Αυτή η συσκευή πληροί τις κατευθυντήριες οδηγίες περί εκπομπών ραδιοσυχνοτήτων της FCC και έχει πιστοποιηθεί από την FCC με τον κωδικό αριθμό (ID) της FCC που αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευής.

4 Δήλωση Συμμόρφωσης Amazon Fulfillment Services, Inc th Avenue South Suite 1200 Seattle, WA Ημερομηνία: 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εμείς, η εταιρεία Amazon Fulfillment Services, Inc., με έδρα στη διεύθυνση th Avenue South Suite 1200, Seattle WA , ΗΠΑ, δηλώνουμε φέροντας την αποκλειστική ευθύνη, ότι το προϊόν, μόνο στην ελεγμένη διαμόρφωση της Ηλεκτρονικής Συσκευής Προβολής με το καλώδιο φόρτισης USB: Μοντέλο: Περιγραφή: D00801 Ηλεκτρονική Συσκευή Προβολής στο οποίο αναφέρεται η παρούσα δήλωση, συμμορφώνεται με τα παρακάτω πρότυπα ή/και άλλα κανονιστικά έγγραφα: ETSI EN V9.0.2 ETSI EN V3.2.1/-2 V3.2.1 ETSI EN V1.8.1/ -7 V1.3.1/ -24 V1.4.1 EN :2006 EN 62311:2008 Με την παρούσα δηλώνουμε ότι το προϊόν που αναφέρεται παραπάνω συμμορφώνεται με όλες τις βασικές απαιτήσεις της Οδηγίας για τον Ραδιοεξοπλισμό και Τηλεπικοινωνιακό Τερματικό Εξοπλισμό (R&TTE, 99/5/ΕΚ), και της Οδηγίας για την Ηλεκτρομαγνητική Συμβατότητα (EMC, 2004/108/ΕΚ) που έχουν εκδοθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η διαδικασία για την αξιολόγηση της πιστότητας που αναφέρεται στο Άρθρο 10 και που αναλύεται στο Παράρτημα [II] της Οδηγίας 1999/5/ΕΚ έχει γίνει σύμφωνα τα άρθρα: Άρθρο 3.1 (α) της Οδηγίας R&TTE για την Υγεία και Ασφάλεια Άρθρο 3.1 (β) της Οδηγίας R&TTE για την Ηλεκτρομαγνητική Συμβατότητα Άρθρο 3.2 της Οδηγίας R&TTE για τη Χρήση Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων Η τεχνική τεκμηρίωση που σχετίζεται με τον παραπάνω εξοπλισμό θα διατηρείται στη διεύθυνση: Amazon EU Sàrl, of 5 Rue Plaetis, L-2338 Luxembourg, Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου Εξουσιοδοτημένο πρόσωπο:

5 Ονοματεπώνυμο: Ian Freed Τίτλος: Αντιπρόεδρος Σωστή ανακύκλωση του Kindle Σε μερικές περιοχές, η απόρριψη ορισμένων ηλεκτρονικών συσκευών ρυθμίζεται εκ του νόμου. Βεβαιωθείτε ότι η απόρριψη ή η ανακύκλωση του Kindle γίνεται σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς. Για πληροφορίες σχετικά με την ανακύκλωση του Kindle, μεταβείτε στη διεύθυνση: Αριθμός πιστοποίησης UL Ο Αριθμός πιστοποίησης UL του συγκεκριμένου Kindle αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Προδιαγραφές προϊόντος Αριθμοί Μοντέλου Kindle DX με διεθνή ασύρματη υπηρεσία - D00801 Οθόνη διαγώνια ηλεκτροφορητική οθόνη 9,7 ιντσών, ανάλυσης 1200 x 824 εικονοστοιχείων, 150 εικονοστοιχείων ανά ίντσα, 16 επιπέδων κλίμακας γκρι. Μέγεθος 264,5 χιλ. x 182 χιλ. x 9,7 χιλ. (10,4 ίντσες επί 7,2 ίντσες επί 0,38 ίντσες ). Βάρος 535 γρ. (18,9 ουγγιές ). Χώρος αποθήκευσης 4 GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης, περίπου 3,3 GB διαθέσιμα για τον χρήστη. Ήχος υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών 3,5 χιλ., ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία. Τροφοδοσία μετασχηματιστής ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος και επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερών λιθίου. Συνδεσιμότητα ασύρματο μόντεμ HSDPA/GSM στο Kindle DX με διεθνή ασύρματη υπηρεσία. Θερμοκρασία λειτουργίας 0 C έως 35 C (32 F έως 95 F ). Θερμοκρασία αποθήκευσης -10 C έως 45 C (14 F έως 113 F ).

6 ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ KINDLE ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η «AMAZON» Ή «ΕΜΕΙΣ»). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ KINDLE ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΩΝ Ή ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ AMAZON.COM Ή ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ KINDLE, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ AMAZON.COM ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ, ΑΥΤΗ Η «ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ») ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ KINDLE. ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ KINDLE, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ KINDLE ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ) ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ KINDLE. Η συσκευή και οι σχετικές υπηρεσίες. Η Συσκευή Kindle (η «Συσκευή») είναι μια φορητή ηλεκτρονική συσκευή ανάγνωσης που χρησιμοποιεί ασύρματη συνδεσιμότητα προκειμένου να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να προβούν σε αγορές, λήψεις αρχείων, περιήγηση, και ανάγνωση βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών, ιστολογίων, και άλλου υλικού, τα οποία όλα υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Άδειας Χρήσης. Ως «Υπηρεσία» νοείται η ασύρματη συνδεσιμότητα, η παροχή ψηφιακού περιεχομένου, λογισμικού και υποστήριξης, και άλλες υπηρεσίες και υποστήριξη που η Amazon παρέχει στους χρήστες της Συσκευής. Ασύρματη συνδεσιμότητα Γενικά. Η Amazon σας παρέχει δωρεάν την ασύρματη συνδεσιμότητα για ορισμένες αγορές περιεχόμενου και λήψεις υπηρεσιών στη Συσκευή σας. Ωστόσο, μπορεί να χρεωθείτε για τη χρήση άλλων υπηρεσιών στη Συσκευή σας, όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο και η λήψη προσωπικών αρχείων, εφόσον επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες. Θα διατηρούμε κατάλογο με τις τρέχουσες χρεώσεις για αυτές τις υπηρεσίες στο Κατάστημα Kindle. Η Amazon επιφυλάσσεται του δικαιώματος διακοπής της ασύρματης συνδεσιμότητας οποιαδήποτε στιγμή ή και αλλαγής οποιαδήποτε στιγμή των όρων που αφορούν την ασύρματη συνδεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, (α) του περιορισμού του αριθμού και του μεγέθους των αρχείων δεδομένων που μπορούν να μεταφερθούν χρησιμοποιώντας την ασύρματη συνδεσιμότητα και (β) της αλλαγής του ποσού και των όρων που ισχύουν για τη λήψη υπηρεσιών ασύρματης συνδεσιμότητας. Κάλυψη και διακοπές υπηρεσίας. Αποδέχεστε ότι, εάν η Συσκευή σας βρίσκεται σε οποιοδήποτε χώρο όπου δεν υπάρχει ασύρματη συνδεσιμότητα, μπορεί να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε όλα ή μερικά από τα στοιχεία των ασύρματων υπηρεσιών. Δεν φέρουμε

7 ευθύνη για τη μη διαθεσιμότητα της ασύρματης υπηρεσίας ή για οποιεσδήποτε διακοπές της ασύρματης συνδεσιμότητας. Η συμπεριφορά σας. Συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε την ασύρματη συνδεσιμότητα που παρέχεται από την Amazon μόνο σε σχέση με τις Υπηρεσίες που η Amazon προβλέπει για τη Συσκευή. Απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε την ασύρματη συνδεσιμότητα για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Ψηφιακό περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Το Κατάστημα Kindle σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε λήψη, να εμφανίσετε και να χρησιμοποιήσετε στη Συσκευή ποικίλο ψηφιοποιημένο ηλεκτρονικό περιεχόμενο, όπως βιβλία, συνδρομές σε περιοδικά, εφημερίδες, επιστημονικά περιοδικά και άλλες περιοδικές εκδόσεις, ιστολόγια, ροές RSS, και άλλο ψηφιακό περιεχόμενο, όπως κατά καιρούς προσδιορίζεται από την Amazon (ατομικώς και συλλήβδην, το «Ψηφιακό Περιεχόμενο»). Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Με την καταβολή από εσάς των εκάστοτε χρεώσεων που ορίζει η Amazon, η Amazon σας παραχωρεί το μη αποκλειστικό δικαίωμα διατήρησης ενός μόνιμου αντιγράφου του εκάστοτε Ψηφιακού Περιεχομένου και απεριόριστου αριθμού προβολών, χρήσεων και εμφανίσεων αυτού του Ψηφιακού Περιεχομένου, αποκλειστικά και μόνο στη Συσκευή ή όπως επιτρέπει η Amazon στα πλαίσια της Υπηρεσίας και αποκλειστικά για την προσωπική, μη εμπορική χρήση σας. Το Ψηφιακό Περιεχόμενο θα θεωρείται ότι σας χορηγείται βάσει άδειας χρήσης από την Amazon στο πλαίσιο της παρούσας εκτός αν προβλέπεται ρητώς διαφορετικά από την Amazon. Περιορισμοί. Εκτός αν ορίζεται ρητώς διαφορετικά, απαγορεύεται η πώληση, ενοικίαση, εκμίσθωση, διανομή, αναμετάδοση, εκχώρηση της άδειας χρήσης σε τρίτους ή η με άλλο τρόπο εκχώρηση οποιουδήποτε δικαιώματος στο Ψηφιακό Περιεχόμενο ή σε τμήμα αυτού σε οποιονδήποτε τρίτο, και απαγορεύεται η αφαίρεση οποιωνδήποτε ιδιοκτησιακών σημειώσεων ή σημάνσεων στο Ψηφιακό Περιεχόμενο. Επιπροσθέτως, απαγορεύεται, και δεν θα πρέπει να ενθαρρύνετε, να υποβοηθάτε ή να επιτρέπετε σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο την παράκαμψη, τροποποίηση, απενεργοποίηση ή καταστρατήγηση των χαρακτηριστικών ασφαλείας που προστατεύουν το Ψηφιακό Περιεχόμενο. Συνδρομές. Όσον αφορά το Ψηφιακό Περιεχόμενο που σας παρέχεται κατόπιν συνδρομής, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των ηλεκτρονικών εφημερίδων, των περιοδικών, των επιστημονικών περιοδικών και των άλλων περιοδικών εκδόσεων (συλλήβδην οι «Περιοδικές Εκδόσεις») ισχύουν τα ακόλουθα: (i) μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της συνδρομής σας ακολουθώντας τις οδηγίες ακύρωσης στο Κατάστημα Kindle, (ii) μπορούμε να διακόψουμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, μια συνδρομή χωρίς ειδοποίηση, εάν για παράδειγμα μια Περιοδική Έκδοση δεν είναι πλέον διαθέσιμη, (iii) εάν διακόψουμε μια συνδρομή πριν από τη λήξη της διάρκειάς της, θα προβούμε σε κατ αναλογία επιστροφή χρημάτων, (iv) επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος αλλαγής των όρων και των χρεώσεων συνδρομής, κατά καιρούς, με ισχύ από την αρχή της επόμενης περιόδου και (v) εάν επιβάλλονται φόροι επί των χρεώσεων συνδρομής, αυτοί θα προστίθενται κατά περίπτωση. Λογισμικό

8 Ορισμοί. Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για τη Συσκευή και (α) για κάθε λογισμικό (και για τα μέσα στα οποία διανέμεται το εν λόγω λογισμικό) της Amazon ή τρίτων που είναι προεγκατεστημένο στη Συσκευή κατά το χρόνο αγοράς ή που η Amazon παρέχει ως ενημερώσεις/αναβαθμίσεις για το προεγκατεστημένο λογισμικό (συλλήβδην, το «Λογισμικό της Συσκευής»), εκτός εάν συμφωνήσετε σε άλλους όρους στα πλαίσια μιας διαδικασίας ενημέρωσης/αναβάθμισης και (β) για οποιαδήποτε τυπωμένη, on-line (σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο) ή άλλη ηλεκτρονική τεκμηρίωση για το λογισμικό αυτό (η «Τεκμηρίωση»). Όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Άδεια Χρήσης, ως «Λογισμικό» νοείται, συλλήβδην, το Λογισμικό και η Τεκμηρίωση της Συσκευής. Χρήση του Λογισμικού της Συσκευής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Λογισμικό της Συσκευής μόνο στη Συσκευή. Απαγορεύεται να διαχωρίσετε οποιοδήποτε μεμονωμένο στοιχείο του Λογισμικού της Συσκευής για χρήση σε κάποια άλλη συσκευή ή υπολογιστή, απαγορεύεται να το μεταφέρετε για χρήση σε κάποια άλλη συσκευή ή να χρησιμοποιήσετε το ίδιο, ή οποιοδήποτε μέρος του, σε ένα δίκτυο και απαγορεύεται να πωλήσετε, να ενοικιάσετε, να εκμισθώσετε, να δανείσετε, να διανείμετε ή να εκχωρήσετε άδεια χρήσης σε τρίτους ή να εκχωρήσετε με άλλο τρόπο οποιαδήποτε δικαιώματα στο Λογισμικό, είτε στο σύνολό τους είτε εν μέρει. Απαγορεύεται η αποσυμπίληση, η ανακατασκευή του πηγαίου ή αντικειμενικού κώδικα ή η καταστρατήγηση. Απαγορεύεται σε εσάς, και δεν θα πρέπει να ενθαρρύνετε, να υποβοηθάτε ή να επιτρέπετε σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο να τροποποιήσει, να προβεί σε αποσυμπίληση, ή ανακατασκευή του πηγαίου ή αντικειμενικού κώδικα της Συσκευής ή του Λογισμικού, είτε στο σύνολό του είτε εν μέρει, να δημιουργήσει οποιαδήποτε παράγωγα έργα του Λογισμικού ή από αυτό, ή να παρακάμψει, να τροποποιήσει, να ακυρώσει ή να αλλοιώσει ή να καταστρατηγήσει οποιεσδήποτε από τις λειτουργίες ή τις προστασίες της Συσκευής ή του Λογισμικού ή οποιουδήποτε μηχανισμού που συνδέεται ενεργά με το Λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της αύξησης ή της υποκατάστασης οποιασδήποτε λειτουργίας διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων της Συσκευής ή του Λογισμικού. Αυτόματες ενημερώσεις. Προκειμένου να παραμένει ενημερωμένο το Λογισμικό, η Amazon μπορεί να παρέχει αυτόματα στη Συσκευή ενημερώσεις/αναβαθμίσεις για το Λογισμικό. Κανονισμοί εξαγωγής. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους περιορισμούς και τους κανονισμούς εξαγωγής και επανεξαγωγής του Υπουργείου Εμπορίου και των άλλων Υπηρεσιών και Αρχών των ΗΠΑ, και να μην μεταφέρετε, ή να ενθαρρύνετε, να υποβοηθάτε ή να εγκρίνετε τη μεταφορά του Λογισμικού σε μια απαγορευμένη χώρα ή να παραβιάζετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αυτούς τους περιορισμούς ή κανονισμούς. Κυβερνητικοί τελικοί χρήστες. Το Λογισμικό αποτελεί ένα «Εμπορικό Είδος», όπως ο όρος αυτός ορίζεται στο κεφάλαιο 48 των Ομοσπονδιακών Κανονισμών Εμπορίου C.F.R , το οποίο αποτελείται από «Εμπορικό Λογισμικό Υπολογιστών» και «Τεκμηρίωση Εμπορικού Λογισμικού Υπολογιστών», όπως οι όροι αυτοί χρησιμοποιούνται στα κεφάλαια 48 C. F. R ή 48 C. F. R , κατά περίπτωση. Σύμφωνα με τις διατάξεις αυτές, στους τελικούς χρήστες της Κυβέρνησης των ΗΠΑ χορηγείται άδεια χρήσης για το Λογισμικό, (α) μόνο ως Εμπορικό είδος και (β) μόνο με τα δικαιώματα εκείνα που παραχωρούνται σε όλους τους υπόλοιπους τελικούς χρήστες σύμφωνα με τις όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Άδειας Χρήσης.

9 Γενικά Απαγόρευση παράνομης χρήσης και επιφύλαξη δικαιωμάτων. Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε τη Συσκευή, την Υπηρεσία ή το Ψηφιακό Περιεχόμενο για οποιοδήποτε παράνομο σκοπό. Αποδέχεστε ότι η πώληση της Συσκευής σε σας δεν σας μεταβιβάζει τον τίτλο ή την κυριότητα οποιωνδήποτε δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Amazon ή των προμηθευτών της. Όλο το Λογισμικό χορηγείται βάσει άδειας χρήσης, δεν πωλείται, και η εν λόγω άδεια χρήσης είναι μη αποκλειστική. Λαμβανόμενες πληροφορίες. Το Λογισμικό της Συσκευής θα παρέχει στην Amazon δεδομένα για τη Συσκευή σας και την αλληλεπίδρασή της με την Υπηρεσία (όπως η διαθέσιμη μνήμη, ο χρόνος λειτουργίας, τα αρχεία καταγραφής και η ισχύς σήματος) και πληροφορίες σχετικές με το περιεχόμενο στη Συσκευή σας και τη χρήση από εσάς (όπως η δημιουργία αυτόματου σελιδοδείκτη της τελευταίας σελίδας που διαβάστηκε και οι διαγραφές περιεχόμενου από τη Συσκευή). Οι σχολιασμοί, οι σελιδοδείκτες, οι σημειώσεις, οι επισημάνσεις ή οι συναφείς σημάνσεις που πραγματοποιείτε στη Συσκευή και άλλες πληροφορίες που παρέχετε μπορεί να αποθηκευτούν σε διακομιστές στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε υπόκεινται στη Δήλωση Απορρήτου της Amazon.com. Διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η Συσκευή ή/και οι χρησιμοποιούμενοι μέθοδοι που συνδέονται με τη Συσκευή μπορεί να καλύπτονται από ένα ή περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή εκκρεμείς αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Αλλαγές στην υπηρεσία. Η Amazon επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί, να αναστέλλει ή να διακόπτει την Υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή, και η Amazon δεν θα φέρει ευθύνη απέναντί σας, εάν ασκήσει αυτό το δικαίωμα. Λύση. Τα δικαιώματά σας στο πλαίσιο της παρούσας Άδειας Χρήσης θα λύονται αυτόματα χωρίς ειδοποίηση από την Amazon σε περίπτωση που δεν συμμορφώνεστε με οποιονδήποτε όρο της παρούσας Άδειας Χρήσης. Σε περίπτωση λύσης, πρέπει να διακόψετε κάθε χρήση του Λογισμικού και η Amazon δύναται να ανακαλέσει άμεσα την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία ή στο Ψηφιακό Περιεχόμενο χωρίς να σας ειδοποιήσει και χωρίς να σας επιστρέψει οποιεσδήποτε χρεώσεις. Τυχόν παράλειψη της Amazon να απαιτήσει ή να επιβάλλει την αυστηρή συμμόρφωσή σας με την παρούσα Άδεια Χρήσης δεν θα συνιστά παραίτηση από οποιοδήποτε από τα δικαιώματά της. Αποποιήσεις εγγυήσεων. ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ, Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Η ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΟΥΝ» ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ Η AMAZON, ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΡΗΤΗΣ Ή ΕΜΜΕΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΑΔΙΑΚΟΠΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ Ή ΓΡΑΠΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Ή ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ AMAZON Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ AMAZON ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΑ

10 ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ. ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΟΛΕΣ Ή ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Περιορισμός ευθύνης. ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΤΟΣΟ Η AMAZON ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ Ή ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΡΗΤΗΣ Ή ΕΜΜΕΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΜΕΛΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Ή ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΩΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΥΓΗ ΚΕΡΔΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Ή ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η AMAZON ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ AMAZON, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΕΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΟΛΕΣ Ή ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Εφαρμογή του δικαίου της Ουάσιγκτον. Ανεξαρτήτως των αρχών σύγκρουσης νόμων, η παρούσα Άδεια Χρήσης και κάθε διαφωνία που θα μπορούσε να προκύψει μεταξύ εσάς και της Amazon θα διέπεται από τους νόμους της Πολιτείας της Ουάσινγκτον. Διαφορές. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ Ή ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΙΑΤΛ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Ή ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ AMAZON, Η AMAZON ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Ή ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Η απόφαση του διαιτητή θα είναι δεσμευτική και μπορεί να δημοσιευθεί ως απόφαση σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο. Στον ανώτατο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, καμία διαιτησία στο πλαίσιο της παρούσας Άδειας Χρήσης δεν θα μπορεί να εξεταστεί στα πλαίσια διαιτησίας που περιλαμβάνει οποιοδήποτε άλλο μέρος το οποίο υπόκειται στην παρούσα Άδειας Χρήσης, είτε μέσω διαδικασιών συλλογικής διαιτησίας είτε με άλλο τρόπο. Διαιρετότητα. Εάν οποιοσδήποτε όρος ή προϋπόθεση της παρούσας Άδειας Χρήσης θεωρηθούν άκυρα, ανίσχυρα, ή για οποιοδήποτε λόγο μη εκτελεστέα, το μέρος στο οποίο περιλαμβάνονται θα θεωρείται αποχωρίζεται και δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων όρων ή προϋποθέσεων.

11 Τροποποίηση. Η Amazon επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί οποιουσδήποτε όρους της παρούσας Άδειας Χρήσης, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, αναρτώντας τους αναθεωρημένους όρους στο Κατάστημα Kindle ή στη διαδικτυακή τοποθεσία της Amazon.com. Η συνεχής χρήση από εσάς της Συσκευής και του Λογισμικού μετά από την ημερομηνία έναρξης ισχύος οποιασδήποτε τροποποίησης θα θεωρείται ως δήλωση της συμφωνίας σας ότι δεσμεύεστε από την εν λόγω τροποποίηση. Στοιχεία Επικοινωνίας. Σχετικά με την παρούσα Άδεια Χρήσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Amazon γραπτώς στη διεύθυνση Amazon.com, Attn: Legal Department, th Avenue South, Suite 1200, Seattle, WA, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ Αυτή η εγγύηση παρέχεται από την Amazon Fulfillment Services, Inc., th Ave South, Suite 1200, Seattle, WA , Ηνωμένες Πολιτείες, για τη Συσκευή Kindle (η «Συσκευή»). Εγγυούμαστε ότι η Συσκευή δεν θα παρουσιάσει ελαττώματα στα υλικά και στην κατασκευή της υπό συνθήκες συνήθους καταναλωτικής χρήσης, για ένα έτος από την ημερομηνία της αρχικής λιανικής αγοράς. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ισχύος της εγγύησης, εάν η Συσκευή παρουσιάσει ελάττωμα, και ακολουθήσετε τις οδηγίες επιστροφής της Συσκευής, θα προβούμε, κατʾ επιλογήν μας, και στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, είτε (i) στην επισκευή της Συσκευής χρησιμοποιώντας καινούρια ή ανακατασκευασμένα εξαρτήματα, είτε (ii) στην αντικατάσταση της Συσκευής με μια καινούρια ή ανακατασκευασμένη Συσκευή, είτε (iii) στην επιστροφή σε εσάς του συνολικού ή μέρους του αντίτιμου αγοράς της Συσκευής. Η παρούσα περιορισμένη εγγύηση ισχύει για οποιαδήποτε επισκευή, ανταλλακτικό ή Συσκευή αντικατάστασης για την εναπομένουσα αρχική περίοδο εγγύησης ή για ενενήντα ημέρες, αναλόγως ποια από τις δύο περιόδους σας παρέχει μεγαλύτερη κάλυψη. Όλα τα αντικαταστημένα εξαρτήματα και Συσκευές για τα οποία πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων θα περιέρχονται στην κυριότητά μας. Η παρούσα περιορισμένη εγγύηση ισχύει μόνο για τα υλικά μέρη της Συσκευής που δεν έχουν υποβληθεί σε ατύχημα, εσφαλμένη χρήση, αμέλεια, φωτιά ή άλλα εξωτερικά αίτια, τροποποιήσεις, επισκευή ή εμπορική χρήση. Οδηγίες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών για συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με την επισκευή της Συσκευής σας εντός της εγγύησης: τηλέφωνο: εντός ΗΠΑ: (χωρίς χρέωση) εκτός ΗΠΑ: (με χρέωση) Γενικότερα, θα χρειαστεί να παραδώσετε τη Συσκευή σας είτε στην αρχική της συσκευασία είτε σε μια εξίσου προστατευτική συσκευασία στη διεύθυνση που καθορίζεται από την υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών. Προτού παραδώσετε τη Συσκευή για επισκευή εντός εγγύησης, είστε υπεύθυνος για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας οποιωνδήποτε δεδομένων, λογισμικού, ή άλλου υλικού, τα οποία μπορεί να έχετε αποθηκεύσει ή διατηρήσει στη Συσκευή σας. Είναι πιθανό αυτά τα δεδομένα, λογισμικό ή άλλα στοιχεία να χαθούν ή να

12 αναδιαμορφωθούν κατά τη διάρκεια της επισκευής, και δεν θα φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε τέτοια ζημιά ή απώλεια. Περιορισμοί. ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ Ή ΕΜΜΕΣΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ Ή ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΩΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ Ή ΕΜΜΕΣΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ Ή ΕΜΜΕΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΘΕΤΙΚΕΣ Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Ή ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ. ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ, Ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΙΑΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ Ή/ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ, ΘΕΤΙΚΩΝ Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Αυτή η περιορισμένη εγγύηση σας παρέχει συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα. Ενδέχεται να έχετε πρόσθετα δικαιώματα αναλόγως δικαιοδοσίας και αυτή η περιορισμένη εγγύηση δεν επηρεάζει αυτά τα δικαιώματα. Δηλώσεις περί των δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας Η συσκευή Kindle ή/και οι χρησιμοποιούμενοι μέθοδοι που συνδέονται με τη συσκευή Kindle μπορεί να καλύπτονται από ένα ή περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή εκκρεμείς αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η τεχνολογία αποκωδικοποίησης ήχου MPEG Layer-3 χρησιμοποιείται κατόπιν άδειας των Fraunhofer IIS και Thomson.

13 Δηλώσεις περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπορικών σημάτων Το λογισμικό της συσκευής του Amazon Kindle DX, ο Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης του Amazon Kindle DX, και ο Οδηγός Χρήσης του Amazon Kindle DX αποτελούν πνευματικά δικαιώματα της Amazon Technologies, Inc. ή των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Τα 1-CLICK, AMAZON, το λογότυπο AMAZON.COM, το λογότυπο AMAZONKINDLE, τα AMAZON KINDLE DX, AUDIBLE, KINDLE, MOBIPOCKET, WHISPERNET ΚΑΙ WHISPERSYNC είναι εμπορικά σήματα της Amazon Technologies, Inc. ή των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών. Η Java και όλα τα εμπορικά σήματα και λογότυπα που βασίζονται στη Java είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Sun Microsystems, Inc. στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. NF Browser v ACCESS Co., Ltd. Το ACCESS είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της ACCESS Co., Ltd. στην Ιαπωνία και άλλες χώρες. RealSpeakTM Solo 2008 Nuance Communications, Inc. Τα RealSpeak TM και Nuance είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Nuance Communications, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ή/και άλλες χώρες. Το Native PDF υποστηρίζεται μέσω της τεχνολογίας Adobe Reader. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα, ονόματα προϊόντων, επωνυμίες εταιρειών, εμπορικά σήματα και σήματα υπηρεσιών ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. Εκδόσεις σε άλλες γλώσσες Για να δείτε μια έκδοση της Άδειας Χρήσης και Όρων Χρήσης του Kindle, της Ετήσιας Περιορισμένης Εγγύησης του Kindle, καθώς και άλλες πληροφορίες για το Kindle σε άλλες γλώσσες μεταβείτε στη διεύθυνση :

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί.

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί. Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,, Η «AMAZON» Ή «ΕΜΕΙΣ»).

Διαβάστε περισσότερα

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η "AMAZON" Ή "ΕΜΕΙΣ"). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τη συμμόρφωση

Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τη συμμόρφωση Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τη συμμόρφωση Επιδείξτε υπευθυνότητα. Διαβάστε πριν τη χρήση όλες τις οδηγίες και τις πληροφορίες ασφάλειας προκειμένου να αποφύγετε τον τραυματισμό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα Α Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν

Παράρτημα Α Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν Παράρτημα Α Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τη συμμόρφωση Επιδείξτε υπευθυνότητα. ιαβάστε πριν από τη χρήση όλες τις οδηγίες και τις πληροφορίες ασφάλειας. Η ΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Άδεια Χρήσης Λογισμικού και Εφαρμογών. Η παρακάτω άδεια χρήσης ισχύει για όλες τις εφαρμογές της ΑΤΤΑΙΝ

Άδεια Χρήσης Λογισμικού και Εφαρμογών. Η παρακάτω άδεια χρήσης ισχύει για όλες τις εφαρμογές της ΑΤΤΑΙΝ Άδεια Χρήσης Λογισμικού και Εφαρμογών Η παρακάτω άδεια χρήσης ισχύει για όλες τις εφαρμογές της ΑΤΤΑΙΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ και ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΑΙΝ. Αυτή η Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ (Σ.Α.Χ.Τ.Χ.). ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «I AGREE» Ή

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2014 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Εφαρμογή Ογκομέτρησης Δεξαμενών ( ΕΟΔ ) υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Conserve Socket Χρονοδιακόπτης ρεύματος. Οδηγίες χρήσης

Conserve Socket Χρονοδιακόπτης ρεύματος. Οδηγίες χρήσης Conserve Socket Χρονοδιακόπτης ρεύματος Οδηγίες χρήσης Μια συσκευή που έχει παραμείνει συνδεδεμένη αλλά δεν χρησιμοποιεί, μπορεί να εξακολουθεί να καταναλώνει ρεύμα. Ο χρονοδιακόπτης ρεύματος Conserve

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Πρόσθετα Δικαιώματα δυνάμει των Νόμων περί Προστασίας Καταναλωτών. Εάν ΕΣΕΙΣ είστε καταναλωτής, ενδέχεται να έχετε έννομα (κατοχυρωμένα) δικαιώματα επιπλέον αυτών που καθορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 Οδηγός ασφάλειας CECHYA-0083 ΠPOEIΔOΠOIHΣH Για να αποτρέψετε ενδεχόμενη βλάβη της ακοής, μην εκτίθεστε σε υψηλά επίπεδα έντασης ήχου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτές Scitex FB550 και FB750. Περιορισμένη εγγύηση

Εκτυπωτές Scitex FB550 και FB750. Περιορισμένη εγγύηση Εκτυπωτές Scitex FB550 και FB750 Περιορισμένη εγγύηση 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1 Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προηγούμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SONY ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View Όροι και Προϋποθέσεις HSBC Global View Η υπηρεσία HSBC Global View (η «Υπηρεσία») παρέχεται από την HSBC Holdings plc και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο (κάθε μια από τις οποίες θα εννοείται όταν

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η παρούσα Περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή ( Εγγύηση ) ισχύει μόνο για τα γνήσια προϊόντα Nokia με Windows Phone τα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου της Nestlé που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500. Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500. Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500 Περιορισμένη εγγύηση Περιορισμένη εγγύηση HP Προϊόν HP Εκτυπωτής Λογισμικό Κεφαλή εκτύπωσης Δοχείο μελανιού Διάρκεια περιορισμένης εγγύησης 1 έτος 90 ημέρες από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ των Διαδικτυακών Τοποθεσιών της TomTom

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ των Διαδικτυακών Τοποθεσιών της TomTom ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ των Διαδικτυακών Τοποθεσιών της TomTom 1 Αντικείμενο Οι παρόντες Όροι χρήσης διέπουν τη χρήση των Διαδικτυακών Τοποθεσιών της TomTom και περιλαμβάνουν τα δικαιώματά σας, τις υποχρεώσεις και

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής Designjet SD Pro. Περιορισμένη εγγύηση

Σαρωτής Designjet SD Pro. Περιορισμένη εγγύηση Σαρωτής Designjet SD Pro Περιορισμένη εγγύηση 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Έκδοση 1: Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Display Dock

Οδηγός χρήσης Display Dock Οδηγός χρήσης Display Dock Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Display Dock Περιεχόμενα Για την ασφάλειά σας 3 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 5 Σύνδεση του εξαρτήματος με την οθόνη και την

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

VoiceClip Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης. 1. Σχετικά µε το VoiceClip Φόρτιση του Bluetooth. 3. Συνδέστε το ακουστικό για πρώτη φορά

VoiceClip Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης. 1. Σχετικά µε το VoiceClip Φόρτιση του Bluetooth. 3. Συνδέστε το ακουστικό για πρώτη φορά VoiceClip 3100 i.tech Bluetooth Ακουστικό www.itechdynamic.com Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης 1. Σχετικά µε το VoiceClip 3100 a. Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων (ΠΠΧ) Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση (On/Off) Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Άδειες χρήσης τελικού χρήστη

Άδειες χρήσης τελικού χρήστη Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη για το λογισμικό KODAK Adaptive Picture Exchange και KODAK Picture Kiosk EASTMAN KODAK COMPANY ("EKC") ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ -- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ: Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Polaroid CUBE ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ. Κάμερα δράσης υψηλής ανάλυσης (HD)

Polaroid CUBE ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ. Κάμερα δράσης υψηλής ανάλυσης (HD) Polaroid CUBE ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ Κάμερα δράσης υψηλής ανάλυσης (HD) Καλώς ορίσατε στον κόσμο της ψηφιακής κάμερας Polaroid Cube. Ας ξεκινήσουμε! Πίνακας περιεχομένων Περιεχόμενο συσκευασίας Εξοικειωθείτε με

Διαβάστε περισσότερα

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME ΣΥΜΒΑΣΗ Α ΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME ΣΥΜΒΑΣΗ Α ΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME ΣΥΜΒΑΣΗ Α ΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Άδειας Χρήσης (εφεξής η «Άδεια») µεταξύ της TOTAL IMMERSION και

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις τηλεοράσεις και τα ηχοσυστήματα. Η σειρά UPPLEVA έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1 Εκτύπωση online 4.0 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

1. Αποδοχή όρων χρήσης. 2. Δικαιώματα χρήσης και περιορισμοί. 3. Περιορισμοί

1. Αποδοχή όρων χρήσης. 2. Δικαιώματα χρήσης και περιορισμοί. 3. Περιορισμοί 1. Αποδοχή όρων χρήσης Το παρόν προϊόν λογισμικού (εφεξής, Λογισμικό) συνιστά λογισμικό συστήματος τεκμηρίωσης ερευνητικής δραστηριότητας και ανήκει στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης / Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Διαβάστε περισσότερα

Άδεια χρήσης τελικού χρήστη

Άδεια χρήσης τελικού χρήστη Άδεια χρήσης τελικού χρήστη Το λογισμικό που είναι ενσωματωμένο στο προϊόν Garmin που έχετε στη διάθεσή σας (εφεξής το "Λογισμικό") ανήκει στην Garmin Ltd. ή στις θυγατρικές της (εφεξής "Garmin"). Τα δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

e-genius.gr 2006 All rights reserved.

e-genius.gr 2006 All rights reserved. e-genius.gr 2006 All rights reserved. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατα παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής HP SD Pro 44 ιντσών. Περιορισμένη εγγύηση

Σαρωτής HP SD Pro 44 ιντσών. Περιορισμένη εγγύηση Σαρωτής HP SD Pro 44 ιντσών Περιορισμένη εγγύηση Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Έκδοση 1: Νομικές σημειώσεις Η HP δεν φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά ή συντακτικά σφάλματα και παραλείψεις στον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης. Γενικά. Πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της RASH Media

Όροι Χρήσης. Γενικά. Πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της RASH Media Όροι Χρήσης Εχετε επισκεφθεί τη δικτυακή μας πύλη http://www.rash.gr Ελπίζουμε ότι θα επωφεληθείτε από την περιήγησή σας και θα ανακαλύψετε άφθονες προτάσεις για να μορφοποιήσετε την προσωπική ή επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή Findlapa.com Περιεχόμενα συσκευασίας: Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Τεχνικά χαρακτηριστικά: Bluetooth 4.0 υποστήριξη χαμηλής ενέργειας Εύρος μέχρι 60m με οπτική

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Όροι και προϋποθέσεις χρήσης 1. Αποδοχή Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκεινται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους νόμους που εφαρμόζονται σχετικά. Με την πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5 Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και Υπηρεσιών O δικτυακός αυτός τόπος (www.peoplecert.org) και οι συσχετιζόμενες με αυτόν ηλεκτρονικές υπηρεσίες (π.χ. passport.peoplecert.org, candidate.peoplecert.org, webcandidate.peoplecert.org,

Διαβάστε περισσότερα

2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα

2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα Λήψη! Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia tune είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με τον ασύρματο φορτιστή Υπόθεμα ασύρματης βάσης φόρτισης Nokia DT-901 από την Fatboy,

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας Fast-Track Dispatch

Περιγραφή Υπηρεσίας Fast-Track Dispatch ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ FAST-TRACK DISPATCH (FTD ή το Πρόγραμμα ) Λαμβάνοντας υπόψη τους κάτωθι όρους -, τα συμβαλλόμενα μέρη δηλώνουν ότι συμφωνούν και αποδέχονται τα εξής: Για την εφαρμογή του

Διαβάστε περισσότερα

Dell XC720xd Οδηγός «Τα πρώτα βήματα»

Dell XC720xd Οδηγός «Τα πρώτα βήματα» Dell XC720xd Οδηγός «Τα πρώτα βήματα» Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: E14S Series Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: E14S001 Σημειώσεις, ειδοποιήσεις και προσοχές ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0. Οδηγός χρήσης Ελληνικά

Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0. Οδηγός χρήσης Ελληνικά Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0 Οδηγός χρήσης Ελληνικά Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Σύνδεση του φορητού σκληρού δίσκου 4 Αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων 4 Αποσύνδεση του φορητού σκληρού δίσκου 5 Τεχνική υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21)

Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21) Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21) Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21) Περιεχόμενα Για την ασφάλειά σας 3 Πληροφορίες σχετικά με τον φορητό φορτιστή σας 4 Πλήκτρα και

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310

Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310 Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310 Τεύχος 1.0 2 Σχετικά με το δέκτη μουσικής Με τον Ασύρματο δέκτη μουσικής Nokia MD-310, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με ήχο υψηλής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας Επιτόπου διάγνωση

Περιγραφή Υπηρεσίας Επιτόπου διάγνωση Επισκόπηση Υπηρεσίας Η Dell παρέχει την Υπηρεσία ς (η Υπηρεσία ) σύμφωνα με τους κάτωθι όρους ( Περιγραφή Υπηρεσίας ). Με την υπηρεσία αυτή παρέχεται η δυνατότητα επιτόπιας διάγνωσης τυχόν προβλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα.

Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα. Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα. Όροι Χρήσης XtraMath Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Λειτουργίας. Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Conserve Valet Έξυπνος σταθμός φόρτισης

Conserve Valet Έξυπνος σταθμός φόρτισης Conserve Valet Έξυπνος σταθμός φόρτισης USB Οδηγίες χρήσης Ένας φορτιστής που παραμένει στην πρίζα μπορεί να καταναλώνει ρεύμα, ακόμη και εάν δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή. Ο έξυπνος σταθμός φόρτισης

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus 1 Πεδίο εφαρμογής 2 Σύναψη συμβάσεως 3 Δικαίωμα υπαναχώρησης 4 Τιμές Προϊόντων 5 Παράδοση 6 Προθεσμία πληρωμής, υπερημερία 7 Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV6122/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Ανακύκλωση 4 2 Το SDV6122 5 Επισκόπηση 5 3 Ξεκινώντας 6 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Conserve Smart AV. Συσκευή προστασίας από μεταβολές της τάσης με αυτόματη απενεργοποίηση. Οδηγίες χρήσης

Conserve Smart AV. Συσκευή προστασίας από μεταβολές της τάσης με αυτόματη απενεργοποίηση. Οδηγίες χρήσης Conserve Smart AV Συσκευή προστασίας από μεταβολές της τάσης με αυτόματη απενεργοποίηση Οδηγίες χρήσης Μπορείτε τώρα να ελέγξετε το ρεύμα σε ολόκληρο το σύστημα ψυχαγωγίας σας με το πάτημα ενός κουμπιού-του

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης της εφαρμογής Home Connect

Όροι χρήσης της εφαρμογής Home Connect Όροι χρήσης της εφαρμογής Home Connect 1. Συμβατική βάση Με το παρόν, η εταιρεία Home Connect GmbH, με έδρα στη διεύθυνση Carl-Wery-Strasse 34, 81739 Μόναχο, Γερμανία (εφεξής "φορέας λειτουργίας") σας

Διαβάστε περισσότερα

JOHN DEERE MOBILE RTK SIGNAL NETWORK ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

JOHN DEERE MOBILE RTK SIGNAL NETWORK ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ JOHN DEERE MOBILE RTK SIGNAL NETWORK ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ Αυτή η συμφωνία συνδρομής ("Συμφωνία") στο Mobile RTK Signal Network είναι ανάμεσα σε "Εσάς" (τον χρήστη του John Deere Mobile RTK Signal Network)

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Οι παρόντες όροι χρήσης ("Όροι") ισχύουν ανάμεσα σε εσάς ("Εσείς") και την Aegate Limited της Aegate Ltd, H9 The Courtyard, Melbourn Science Park, Melbourn, Herts, SG8 6HB,

Διαβάστε περισσότερα

MusicBand Οδηγός γρήγορης εκκίνησης. 1.Σχετικά µε το MusicBand i.tech Bluetooth Headphones

MusicBand Οδηγός γρήγορης εκκίνησης. 1.Σχετικά µε το MusicBand i.tech Bluetooth Headphones MusicBand 6300 i.tech Bluetooth Headphones www.itechdynamic.com Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Η ένδειξη "Ανθεκτικό σε ιδρώτα, νερό και λάδι» ή όποια παρόμοια διατύπωση που παραπέμπει σε αυτό, αποδεικνύει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910 Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με το Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910, μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα το τηλέφωνό σας. Απλώς

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένη εγγύηση και οδηγός υποστήριξης

Περιορισμένη εγγύηση και οδηγός υποστήριξης Περιορισμένη εγγύηση και οδηγός υποστήριξης Δήλωση Εγγύησης Άδεια χρήσης τελικού χρήστη Πληροφορίες ασφάλειας Πληροφορίες Yποστήριξης Πριν επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

1) Ορισμοί. Άδεια. Υπηρεσίες περιεχομένου της TomTom. Αποστολή Χρήση Περιεχόμενο δημιουργημένο από το χρήστη

1) Ορισμοί. Άδεια. Υπηρεσίες περιεχομένου της TomTom. Αποστολή Χρήση Περιεχόμενο δημιουργημένο από το χρήστη Όροι και προϋποθέσεις για τις υπηρεσίες περιεχομένου της της International B.V. Rembrandtplein 35, 1017 CT Amsterdam, Ολλανδία ( ) 1) Ορισμοί Άδεια Άδεια χρήσης του περιεχομένου της και του κουμπιού όπως

Διαβάστε περισσότερα

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών HOFFRICHTER GmbH Mettenheimer Strasse 12 / 14 19061 Schwerin Germany Τηλέφωνο: +49 385 39925-0 Φαξ: +49 385 39925-25 E-Mail: info@hoffrichter.de www.hoffrichter.de powerpackpoint powerpackpoint-ell-0310-01

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ Εγχειρίδιο Οδηγιών ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ 1. Διαβάστε τις οδηγίες Όλες οι οδηγίες ασφάλειας και χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Panasonic RF-P150. Ραδιοφωνικός δέκτης AM/FM. Οδηγίες χρήσης

Panasonic RF-P150. Ραδιοφωνικός δέκτης AM/FM. Οδηγίες χρήσης Panasonic Ραδιοφωνικός δέκτης AM/FM RF-P150 Οδηγίες χρήσης Πριν συνδέσετε, χειριστείτε ή ρυθμίσετε αυτό το προϊόν, σας παρακαλούμε να διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις φυλάξτε για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 2012 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Puredry ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PUREDRY HELLAS 2015, PD-GR Σας ευχαριστούμε για την αγορά του καινοτόμου Puredry Μίνι Αφυγραντήρα. Σάς ευχόμαστε πολλά χρόνια υγιεινού καθαρού αέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

2015 Hearing Components. Comply is a registered trademark of Hearing Components.

2015 Hearing Components. Comply is a registered trademark of Hearing Components. MusicClip 8100 i.tech Bluetooth Stereo Headset www.itechdynamic.com Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Όλα τα χαρακτηριστικά, η λειτουργικότητα και άλλες προδιαγραφές του προϊόντος, καθώς και οι πληροφορίες που

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Smart TV box

Οδηγός χρήσης. Smart TV box Smart TV box CPU: Τετραπύρηνη έως 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB μνήμη flash Android Jelly Bean 4.2 OS Wi-Fi 802.11b/g/n + LAN RJ45 Τηλεχειριστήριο υπερύθρων Υποστήριξη για κάρτα microsdhc Google Play Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

EPSON COVERPLUS Όροι

EPSON COVERPLUS Όροι EPSON COVERPLUS Όροι 1. Ορισμοί Ερμηνείες όρων: «Δήλωση» είναι η διαδικασία που ακολουθείτε στην ιστοσελίδα εγγραφής CoverPlus της EPSON, εισάγοντας τον αριθμό ενεργοποίησης που προμηθευτήκατε (ή σας παρασχέθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓOΣ ΓΡHΓΟΡΗΣ ΕΚΚIΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓOΣ ΓΡHΓΟΡΗΣ ΕΚΚIΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓOΣ ΓΡHΓΟΡΗΣ ΕΚΚIΝΗΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SPRK APP 1 ΒΑΡΥ ΤΜΗΜΑ 5 δευτ. 2 3 ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΑΦΟΤΟΥ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ SPHERO. ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗ, ΤΟ SPHERO ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΤΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

FM459 Πλακέτα στρατηγικής. Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα ελέγχου. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 105 C 6 720 648 484 (2011/04) GR

FM459 Πλακέτα στρατηγικής. Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα ελέγχου. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 105 C 6 720 648 484 (2011/04) GR Οδηγίες χρήσης Πλακέτα ελέγχου 105 C FM459 6 720 647 846-01.1T FM459 Πλακέτα στρατηγικής Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 6 720 648 484 (2011/04) GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια............................

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ RCI EUROPE

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ RCI EUROPE RCI Weeks - Όροι χρήσης Όροι χρήσης ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ RCI EUROPE Αυτή η τοποθεσία Web προσφέρεται από την RCI Europe («RCI», «εμείς», «εμάς» ή «μας»). Η χρήση αυτής της τοποθεσίας Web ή/και η

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP

Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP προσφέρει δυνατότητα αντικατάστασης των ελαττωματικών εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα