ΨΥΓΕΙΑ/ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΨΥΓΕΙΑ/ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς"

Transcript

1 ΨΥΓΕΙΑ/ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το ταμπελάκι της τιμής. Όλες οι μονάδες χρειάζονται τοποθέτηση.

2

3 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/ 03 Ηλεκτρικές Συσκευές IKEA - σχεδιασμένες για το σήμερα και για πολλά αύριο. Σε συνεργασία με την Whirlpool και τον Όμιλο Electrolux δημιουργήσαμε μία συλλογή από ηλεκτρικές συσκευές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη. Εξοπλισμένες με «έξυπνες» λειτουργίες, είναι αρκετά ανθεκτικές για να αντέξουν την καθημερινή χρήση στην κουζίνα για πολλά χρόνια. Οι ηλεκτρικές συσκευές σας δεν φτάνει μόνο να είναι λειτουργικές, αλλά είναι και ένα σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού και του στιλ της κουζίνας σας. Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε ηλεκτρικές συσκευές τόσο σε μοντέρνο όσο και σε παραδοσιακό στιλ, αλλά και σε ποικιλία φινιρισμάτων. Έτσι, η εστία σας θα ταιριάζει με το φούρνο και τον απορροφητήρα σας και όλα μαζί θα ενισχύουν την εμφάνιση της κουζίνας σας. Ακόμα, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές μας έχουν σχεδιαστεί με σεβασμό προς το περιβάλλον ώστε να κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο οικολογική και οικονομική. ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή σας θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλη μας η συλλογή διαθέτει 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση (εκτός από τις συσκευές LAGAN). Ηλεκτρικές Συσκευές... 4 Ψυγεία και καταψύκτες... 6 Εγγυήσεις ΙΚΕΑ... 20

4 Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε φούρνους και φούρνους μικροκυμάτων σε ποικιλία τύπων και στιλ, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει τέλεια σε εσάς και τη νέα σας κουζίνα. Σε μία κουζίνα ΙΚΕΑ μπορείτε να ταιριάξετε τα χερούλια από τις πόρτες και τα συρτάρια σας με τα χερούλια στους φούρνους σας.

5 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/ 05 Τα πλυντήρια πιάτων μας είναι εντοιχιζόμενα και διατίθενται σε δύο πλάτη. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε μία πρόσοψη στο ίδιο σχέδιο με τα συρτάρια και τις πόρτες σας. Στην ΙΚΕΑ μπορείτε να βρείτε απορροφητήρες τόσο σε μοντέρνο όσο και σε παραδοσιακό στιλ. Η συλλογή μας περιλαμβάνει επίτοιχους, οροφής και εντοιχιζόμενους απορροφητήρες. Επιλέξτε ανάμεσα σε ελεύθερα, εντοιχιζόμενα ή για κάτω από τον πάγκο ψυγεία και καταψύκτες. Διαθέτουμε τρεις διαφορετικούς τύπους εστιών: ταχύτατες, ενεργειακά αποδοτικές επαγωγικές εστίες, γρήγορες με άμεση ανταπόκριση στις αλλαγές των ρυθμίσεων υγραερίου και πρακτικές, εύκολες στο καθάρισμα γυάλινες κεραμικές εστίες.

6 Τα εντοιχιζόμενα μοντέλα είναι κατασκευασμένα ώστε να ενσωματώνονται τέλεια στην ΙΚΕΑ κουζίνα σας, προσφέροντάς σας τις λειτουργίες που χρειάζεστε με την εμφάνιση που αγαπάτε. «Έξυπνη» ψύξη. Λιγότερη σπατάλη. Τα ψυγεία και οι καταψύκτες IKEA διαθέτουν «έξυπνες» λειτουργίες, ώστε να διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι θα πετάτε λιγότερα και θα κάνετε λιγότερες επισκέψεις για ανεφοδιασμό.

7 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/07 ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Όσον αφορά τα ψυγεία και τους καταψύκτες μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εντοιχιζόμενα μοντέλα που θα ταιριάζουν με την κουζίνα σας, ελεύθερα μοντέλα που σας προσφέρουν ευελιξία στην τοποθέτηση και μοντέλα για κάτω από την επιφάνεια εργασίας που σας ελευθερώνουν χώρο στον πάγκο. Και το καλύτερο απ' όλα, έχουν όλα αξιολογηθεί ως ενεργειακής ς A+ μέχρι A++. Η αποτελεσματική ψύξη είναι η βάση μιας κουζίνας που λειτουργεί με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όσο καλύτερα λειτουργεί το ψυγείο και ο καταψύκτης σας, τόσο λιγότερο φαγητό θα σπαταλήσετε και τόσο λιγότερα χρήματα θα ξοδέψετε σε τρόφιμα και μεταφορά. Τα ψυγεία και οι καταψύκτες ΙΚΕΑ διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να διασφαλίζουν ότι το φαγητό σας μένει φρέσκο για όσο δυνατόν περισσότερο καιρό. Για παράδειγμα, ο ανεμιστήρας ψύξης διασφαλίζει την κυκλοφορία και την κατανομή του ψυχρού αέρα, ώστε η θερμοκρασία να είναι ομοιόμορφη σε όλο το ψυγείο. Ανεξάρτητα από το μοντέλο ΙΚΕΑ που θα επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερη εξοικονόμηση. Ενσωματωμένος φωτισμός τεχνολογίας LED που φωτίζει κάθε γωνία. Ο λαμπτήρας δε χρειάζεται καμία συντήρηση και έχει διάρκεια ζωής όση και η συσκευή. Ελευθερώστε χώρο στον πάγκο σας με ένα ψυγείο για κάτω από την επιφάνεια εργασίας, μία ιδανική λύση για πιο μικρές κουζίνες. Για ένα πιο μεγάλο νοικοκυριό μπορείτε να επιλέξετε 2 ελεύθερα ψυγεία/ καταψύκτες και να τα τοποθετήσετε δίπλα-δίπλα. ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή σας θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλη μας η συλλογή διαθέτει 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση (εκτός από τις συσκευές LAGAN).

8 08/ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ Ένας ενσωματωμένος ανεμιστήρας διαχέει τον αέρα και διατηρεί μία σταθερή θερμοκρασία παντού, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε όλο το χώρο και να αποθηκεύσετε όλους τους τύπους τροφίμων οπουδήποτε. Δε χρειάζεται να κάνετε απόψυξη ή να ξύσετε τον πάγο, καθώς ο αυτόματος έλεγχος της υγρασίας του αέρα αποτρέπει τη δημιουργία πάγου. Πλήρης no frost ψύξη: δύο ανεμιστήρες παρέχουν ξεχωριστή κυκλοφορία του αέρα για το ψυγείο και την κατάψυξη, ώστε τα τρόφιμα σε κάθε τμήμα να αποθηκεύονται σε βέλτιστες συνθήκες και να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Φινίρισμα κατά των δακτυλιών: η επιφάνεια της πόρτας του ψυγείου και του καταψύκτη έχει μία ειδική επίστρωση κατά των δακτυλιών. Ένα τμήμα με χαμηλότερη θερμοκρασία επιτρέπει τη γρήγορη ψύξη των τροφίμων και πιο ομοιόμορφη θερμοκρασία στο συρτάρι. Τα φρούτα, τα λαχανικά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα διατηρούν τη γεύση, τη φρεσκάδα και τη διατροφική τους αξία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά κατά των διαρροών και τα πολυλειτουργικά συρμάτινα ράφια για μπουκάλια σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε το χώρο αποθήκευσης στις ανάγκες σας. Ευκολία επιλογής των λειτουργιών για το ψυγείο ή τον καταψύκτη. Η ηλεκτρονική οθόνη δείχνει την κατάσταση των ρυθμίσεων, όπως τις σημαντικές λειτουργίες, τη θερμοκρασία και τις ηχητικές ειδοποιήσεις.

9 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/09 ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΣΑΣ: 1. Σκεφτείτε τις ανάγκες αποθήκευσης των τροφίμων σας. Πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά σας και πόσο συχνά ψωνίζετε; 2. Σκεφτείτε το σχεδιασμό της κουζίνας σας και και το διαθέσιμο χώρο σας. Χρειάζεστε ένα εντοιχιζόμενο μοντέλο, ένα ελεύθερο ή ένα μοντέλο για κάτω από την επιφάνεια εργασίας; ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Όλοι οι καταψύκτες μας είναι 4 : για την κατάψυξη φρέσκων τροφίμων στους -18 C ή χαμηλότερα. 3. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες ή αξεσουάρ που χρειάζεστε; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: Δείτε τη σελίδα 18 με τα προτεινόμενα ντουλάπια (κωδικοί ΜΕ) για κάθε ψυγείο/καταψύκτη. Εντοιχιζόμενα ψυγεία/καταψύκτες Ελεύθερα ψυγεία/καταψύκτες Ψυγεία/καταψύκτες για κάτω από την επιφάνεια εργασίας SVALNA A+ Καθαρός όγκος ψυγείου 146L. EFFEKTFULL A+ Καθαρός όγκος ψυγείου 193L. 79L. LAGAN A+ Καθαρός όγκος ψυγείου198l. 111L. LAGAN A+ Καθαρός όγκος ψυγείου118l. 18L. SVALKAS A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 112L. 15L. HÄFTIGT A+ Καθαρός όγκος ψυγείου 228L. 64L. KYLD A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 226L. 92L. HUTTRA A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 108L. 18L. DJUPFRYSA A+ 94L. HÄFTIGT A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 228L. 64L. KYLIG A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 226L. 92L. KALLNAT A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 144L. AVKYLD A+ Καθαρός όγκος ψυγείου 208L. FÖRKYLD A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 193L. 17L.

10 10/ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΌΜΕΝΑ ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ απόδοσης απόδοσης SVALNA SVALKAS Εντοιχιζόμενο ψυγείο A+. Εντοιχιζόμενο ψυγείο με τμήμα κατάψυξης A Λευκό Λευκό Συρτάρι για φρούτα και λαχανικά. Μικρό τμήμα κατάψυξης. Καθαρός όγκος ψυγείου: 146L. 4 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρι. 3 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρτάρι λαχανικών. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 123 kwh/έτος. Επίπεδο θορύβου: 38 db (A). Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Κλιματική τάξη SN/T. Τάση: V. Π54 Β54,9 Υ87,3 cm Καθαρός όγκος ψυγείου: 112L. : 15L. Μικρό τμήμα κατάψυξης. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρι. 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρτάρι λαχανικών. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A++. Κατανάλωση ενέργειας: 152 kwh/έτος. Επίπεδο θορύβου: 38 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 10 ώρες. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο (ψυγείο)/ Χειροκίνητο (καταψύκτης). Κλιματική τάξη: SN/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 2 kg/24 ώρες. Τάση: V. Π54 Β54,9 Υ87,3 cm

11 ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/11 απόδοσης Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης απόδοσης DJUPFRYSA AVKYLD Εντοιχιζόμενος καταψύκτης A Λευκό Εντοιχιζόμενος καταψύκτης A+. Λευκό Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης που καταψύχει γρήγορα μεγάλες ποσότητες φαγητού. 94L. 4 διαφανή συρτάρια κατάψυξης. Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης που καταψύχει γρήγορα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση που η πόρτα δεν κλείσει, ή αυξηθεί η θερμοκρασία. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Καθαρός όγκος ψυγείου: 208L. 4 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρι. 4 συρτάρια κατάψυξης. 1 παγοθήκη. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 197 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Χειροκίνητο. Επίπεδο θορύβου: 36 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 16 ώρες. Κλιματική τάξη: SN/N/ST/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 16 kg//24 ώρες. Τάση: V. 3 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 1 συρτάρι λαχανικών. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 132 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Επίπεδο θορύβου: 35 db (A). Κλιματική τάξη: SN/T. Τάση: V. Π54 Β54,5 Υ122 cm Π54 Β54,9 Υ87,3 cm

12 12/ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΌΜΕΝΑ ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ FÖRKYLD EFFEKTFULL Εντοιχιζόμενο ψυγείο με τμήμα κατάψυξης A++. Εντοιχιζόμενο ψυγείο/καταψύκτης A Λευκό Λευκό ξεχωριστά συρτάρια, 1 για φρούτα και 1 για λαχανικά. 3 συρτάρια κατάψυξης. Καθαρός όγκος ψυγείου: 193L. : 17L. Μικρό τμήμα κατάψυξης. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρια. Καθαρός όγκος ψυγείου: 193L. : 79L. 4 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. 3 διαφανή συρτάρια κατάψυξης. Διαφανή γυάλινα ράφια, συρτάρι λαχανικών και τμήματα κατάψυξης. 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 2 συρτάρια. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A++. Κατανάλωση ενέργειας: 184 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Χειροκίνητο. Επίπεδο θορύβου: 36 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 10 ώρες. Κλιματική τάξη: SN/N/ST/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 2 kg/24 ώρες. Τάση: V. Π54 Β54,9 Υ121,8 cm 3 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 1 συρτάρι λαχανικών. 3 συρτάρια κατάψυξης. 1 παγοκύστη. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 297 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο (ψυγείο)/ Χειροκίνητο (καταψύκτης). Επίπεδο θορύβου: 35 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 19 ώρες. Κλιματική τάξη: SN/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 3,5 kg/24 ώρες. Τάση: V. Π54 Β54,5 Υ177 cm

13 ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/13 Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης No frost Λειτουργία γρήγορης ψύξης HÄFTIGT Εντοιχιζόμενο ψυγείο/καταψύκτης A A+ Λευκό A++ Λευκό Εύκολες στη χρήση ρυθμίσεις για το ψυγείο ή τον καταψύκτη. Καθαρός όγκος ψυγείου: 228L. : 64L. 5 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 1 μεγάλο, πλήρως επεκτεινόμενο συρτάρι λαχανικών. Ψύξη με ανεμιστήρα για ομοιόμορφη θερμοκρασία παντού. Λειτουργία γρήγορης ψύξης, ιδανική για τα εβδομαδιαία ψώνια σας ή το ράφι για τα ροφήματα. Λειτουργία no frost κατά της δημιουργίας πάγου. Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης, για να καταψύχετε γρήγορα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Ηλεκτρονική οθόνη που δείχνει την κατάσταση των ρυθμίσων και των λειτουργιών. Ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση που η πόρτα δεν κλείσει, ή αυξηθεί η θερμοκρασία. Τμήματα πόρτας με ειδικά διαχωριστικά για μπουκάλια και δοχεία. Διαφανή γυάλινα ράφια, συρτάρι λαχανικών και συρτάρια κατάψυξης. 4 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 1 μεγάλο συρτάρι λαχανικών. 3 συρτάρια κατάψυξης. 2 παγοκύστες. 1 παγοθήκη. : A+, A++. Κατανάλωση ενέργειας A+: 311 kwh/έτος. Κατανάλωση ενέργειας A++: 244 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Επίπεδο θορύβου: 39 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 21 ώρες. Κλιματική τάξη A+: SN/ST/T. Κλιματική τάξη A++: SN/N/ST/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 8 kg//24 ώρες. Ψυκτικό μέσο: R600a Τάση: V. Π54 Β55,2 Υ182,7 cm

14 14/ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΕΛΕΎΘΕΡΑ ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης No frost Λειτουργία γρήγορης ψύξης LAGAN 198/111 KYLD Ελεύθερο ψυγείο/καταψύκτης A+. Ελεύθερο ψυγείο/καταψύκτης A Λευκό Λευκό ξεχωριστά συρτάρια, 1 για φρούτα και 1 για λαχανικά. Καθαρός όγκος ψυγείου: 198L. : 111L. 3 ρυθμιζόμενα γυάλινα ράφια. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. 3 διαφανή συρτάρια κατάψυξης. Διαφανή γυάλινα ράφια, συρτάρια λαχανικών και συρτάρια κατάψυξης. Λειτουργία γρήγορης ψύξης, ιδανική για τα εβδομαδιαία ψώνια σας ή το ράφι για τα ροφήματα. Καθαρός όγκος ψυγείου: 226L. : 92L. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Ψύξη με ανεμιστήρα για ομοιόμορφη θερμοκρασία παντού. Λειτουργία γρήγορης ψύξης, ιδανική για τα εβδομαδιαία ψώνια σας ή το ράφι για τα ροφήματα. Λειτουργία no frost κατά της δημιουργίας πάγου. Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης, για να καταψύχετε γρήγορα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Τμήματα πόρτας με ειδικά διαχωριστικά για μπουκάλια και δοχεία. 3 διαφανή συρτάρια κατάψυξης. Διαφανή γυάλινα ράφια, συρτάρια λαχανικών και συρτάρια κατάψυξης. 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από τα συρτάρια. 2 συρτάρια λαχανικών. 3 συρτάρια κατάψυξης. 1 παγοθήκη. 1 ξύστρα για τον πάγο. : A+. Κατανάλωση ενέργειας: 297 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο (ψυγείο)/χειροκίνητο (καταψύκτης). Επίπεδο θορύβου: 40dB (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 20 ώρες. Κλιματική τάξη: SN/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 4 kg//24 ώρες. Τάση: V. Π59,5 Β64,2 Υ174,5 cm 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από τα συρτάρια. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 2 συρτάρια λαχανικών. 3 συρτάρια κατάψυξης. 1 παγοθήκη. 2 παγοκύστες. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A++. Κατανάλωση ενέργειας: 242 kwt/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Επίπεδο θορύβου: 42 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 12 ώρες. Κλιματική τάξη: SN/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 4 kg/24 ώρες. Τάση: V. Π59,5 Β64,2 Υ184,5 cm

15 ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/15 Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης No frost Λειτουργία γρήγορης ψύξης KYLIG Ελεύθερο ψυγείο/καταψύκτης A Λευκό Ψύξη με ανεμιστήρα για ομοιόμορφη θερμοκρασία παντού. Καθαρός όγκος ψυγείου: 226L. : 92L. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Ψύξη με ανεμιστήρα για ομοιόμορφη θερμοκρασία παντού. Λειτουργία γρήγορης ψύξης, ιδανική για τα εβδομαδιαία ψώνια σας ή το ράφι για τα ροφήματα. Λειτουργία no frost κατά της δημιουργίας πάγου. Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης, για να καταψύχετε γρήγορα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Τμήματα πόρτας με ειδικά διαχωριστικά για μπουκάλια και δοχεία. 3 διαφανή συρτάρια κατάψυξης. Διαφανή γυάλινα ράφια, συρτάρια λαχανικών και συρτάρια κατάψυξης. Φινίρισμα κατά των δακτυλιών: η επιφάνεια της πόρτας του ψυγείου και του καταψύκτη έχει μία ειδική επίστρωση κατά των δακτυλιών. 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από τα συρτάρια. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 2 συρτάρια λαχανικών. 3 συρτάρια κατάψυξης. 1 παγοθήκη. 2 παγοκύστες. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A++. Κατανάλωση ενέργειας: 242 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Επίπεδο θορύβου: 43 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 12 ώρες. Κλιματική τάξη SN/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 4 kg/24 ώρες. Τάση: V. Π59,5 Β64,2 Υ184,5 cm

16 16/ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ LAGAN 118/18 HUTTRA Ελεύθερο ψυγείο με τμήμα κατάψυξης A+. Εντοιχιζόμενο ψυγείο με τμήμα κατάψυξης A Λευκό Λευκό Μικρό τμήμα κατάψυξης. Καθαρός όγκος ψυγείου: 118L. Καθαρός όγκος καταψύκτη: 18L. Πρακτικό για μικρές κουζίνες, καθώς μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από τον πάγκο. Μικρό τμήμα κατάψυξης. 2 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας. Τμήματα πόρτας για μπουκάλια και δοχεία. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρι λαχανικών. 1 ράφι από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρτάρι λαχανικών. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 183 kwh/έτος. Επίπεδο θορύβου: 38 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 11 ώρες. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο (ψυγείο)/χειροκίνητο (καταψύκτης). Κλιματική τάξη: SN/N/ST. Δυνατότητα κατάψυξης: 2 kg/24 ώρες Τάση: 230V. Π55 Β61,2 Υ85 cm Ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας. Καθαρός όγκος ψυγείου: 108L. Καθαρός όγκος καταψύκτη: 18L. Πρακτικό για μικρές κουζίνες, καθώς μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από τον πάγκο. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. Μικρό τμήμα κατάψυξης. Τμήματα πόρτας με ειδικά διαχωριστικά για μπουκάλια και δοχεία. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρια λαχανικών. 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από τα συρτάρια. 2 συρτάρια λαχανικών (1 μεγάλο, 1 μικρό). 1 παγοθήκη. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 141 kwh/έτος. Επίπεδο θορύβου: 38 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 13 ώρες. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο (ψυγείο)/χειροκίνητο (καταψύκτης). Κλιματική τάξη: N/ST. Δυνατότητα κατάψυξης: 2 kg/24 ώρες Τάση: 230V. Π59,6 Β54,4 Υ81,5 cm

17 ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/17 KALLNAT Εντοιχιζόμενο ψυγείο A Λευκό Ξεχωριστά τμήματα αποθήκευσης στην πόρτα. Καθαρός όγκος ψυγείου: 144L. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας. Πρακτικό για μικρές κουζίνες, καθώς μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από τον πάγκο. Τμήματα πόρτας με ειδικά διαχωριστικά για μπουκάλια και δοχεία. Διαφανή γυάλινα ράφια. 3 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 λευκό ράφι πάνω από τα συρτάρια. 2 συρτάρια λαχανικών (1 μεγάλο, 1 μικρό). : A++. Κατανάλωση ενέργειας: 94 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Επίπεδο θορύβου: 37 db (A). Κλιματική τάξη: SN/T. Τάση: V. Π59,6 Β54,5 Υ81,5 cm

18 18/ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙ METOD ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ Αριθμός ντουλαπιού (κωδικός) Πλάτος x Ύψος ME 714 ME 715 ME 716 ME 717 ME 718 ME 719 ME 720 ME cm cm cm cm cm cm cm cm SVALNA SVALKAS DJUPFRYSA AVKYLD FÖRKYLD HÄFTIGT ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ Αριθμός ντουλαπιού (κωδικός) Πλάτος x Ύψος SVALNA SVALKAS DJUPFRYSA AVKYLD FÖRKYLD HÄFTIGT ME 722 ME 723 ME 724 ME 725 ME 726 ME 727 ME cm cm cm cm cm cm cm

19 Όλες οι λειτουργίες που χρειάζεστε για να παραμένουν τα τρόφιμά σας φρέσκα. Ευκολία επιλογής των σημαντικών ρυθμίσεων για το ψυγείο ή τον καταψύκτη, όπως: σωστή θερμοκρασία, λειτουργία γρήγορης ψύξης, λειτουργία γρήγορης κατάψυξης, ηχητικές ειδοποιήσεις κτλ. Η ηλεκτρονική οθόνη σας δείχνει την κατάσταση των ρυθμίσεων. Αρκετός χώρος για να αποθηκεύετε ξεχωριστά τα φρούτα και τα λαχανικά, ώστε να διατηρούν τη γεύση, τη φρεσκάδα και τα θρεπτικά συστατικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διαθέτει 3 συρτάρια κατάψυξης και δε χρειάζεται να κάνετε απόψυξη ή να ξύσετε τον πάγο, καθώς ο αυτόματος έλεγχος της υγρασίας του αέρα εμποδίζει τη δημιουργία πάγου. Ένα ψυγείο ενεργειακής ς A++, σχεδιασμένο για να ταιριάζει στο χώρο σας και τις ανάγκες αποθήκευσής σας.

20 20/ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ METOD ΔΩΡΕΑΝ 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Ποια προϊόντα καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση; Η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή των κουζινών METOD. Η εγγύηση ισχύει μόνο για οικιακή χρήση και περιλαμβάνει: Σκελετούς ντουλαπιών Προσόψεις Μεντεσέδες UTRUSTA Συρτάρια πλήρους επέκτασης MAXIMERA Ράφια από γυαλί ασφαλείας και μελαμίνη UTRUSTA Μπάζες Πόδια Πλαϊνές επικαλύψεις Διακοσμητικά τελειώματα Πάγκους εκτός από LILLTRÄSK και FYNDIG Νεροχύτες εκτός από FYNDIG Πιατοθήκες για επίτοιχο ντουλάπι UTRUSTA Ράγα σύνδεσης για προσόψεις VÅGLIG Σκελετούς βάσης για κάδους διαλογής απορριμμάτων UTRUSTA. Προϊόντα που δεν καλύπτονται από την εγγύηση: Συρτάρια FÖRVARA, επίτοιχα ράφια, συρμάτινα καλάθια, πόμολα, χερούλια, πάγκοι LILLTRÄSK και FYNDIG και νεροχύτης FYNDIG. Τα συρτάρια FÖRVARA και τα συρμάτινα καλάθια UTRUSTA διαθέτουν 10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Σύστημα κουζίνας FYNDIG Η κουζίνα FYNDIG δεν καλύπτεται από την εγγύηση. ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Τι καλύπτεται από αυτήν την εγγύηση; Η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή της ηλεκτρικής συσκευής από την ημερομηνία αγοράς στο κατάστημα ΙΚΕΑ. Η εγγύηση ισχύει μόνο για οικιακή χρήση. Οι εξαιρέσεις αναφέρονται στην παράγραφο: «Τι δεν καλύπτεται από την εγγύηση». Για το χρονικό διάστημα που ισχύει η εγγύηση, τα έξοδα για την διόρθωση φθορών όπως επισκευές, ανταλλακτικά, εργατικά και ταξίδια θα καλύπτονται, εφόσον η συσκευή είναι προσβάσιμη για επισκευή χωρίς επιπλέον έξοδα. Η εγγύηση λειτουργεί σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία. Τα ελαττωματικά εξαρτήματα μετά την επισκευή επιστρέφονται στο κατάστημα ΙΚΕΑ. Ποια είναι η διάρκεια ισχύος της εγγύησης; Η εγγύηση ισχύει για 5 χρόνια από την αρχική ημερομηνία αγοράς της ηλεκτρικής συσκευής από το κατάστημα ΙΚΕΑ. Η εγγύηση των ηλεκτρικών συσκευών LAGAN ισχύει για 2 χρόνια. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς είναι απαραίτητο να κρατήσετε την αυθεντική απόδειξη αγοράς που αποτελεί τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας που αγοράστηκε. Αν πραγματοποιηθούν επισκευές κατά τη διάρκεια της εγγύησης δεν παρατείνεται η περίοδός της για τις ηλεκτρικές συσκευές ή τα νέα ανταλλακτικά. Ποιες ηλεκτρικές συσκευές καλύπτονται; Η εγγύηση 5 χρόνων ισχύει για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές IKEA, εκτός των ηλεκτρικών συσκευών LAGAN που ισχύουν για 2 χρόνια και καλύπτει ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή. Η εγγύηση ισχύει για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που έχουν αγοραστεί από καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα. Ποιες ηλεκτρικές συσκευές δεν καλύπτονται; Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές IKEA που έχουν αγοραστεί πριν από την 1η Αυγούστου Ποιος πραγματοποιεί την επισκευή; Ο παροχέας συντήρησης των ηλεκτρικών συσκευών IKEA ή εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών πραγματοποιεί την επισκευή. Τι δεν καλύπτεται από την εγγύηση; Φυσιολογική φθορά. Βλάβη από πρόθεση ή απροσεξία, βλάβη λόγω έλλειψης προσοχής στις οδηγίες χρήσης, λανθασμένη εγκατάσταση ή σύνδεση σε λάθος ηλεκτρική τάση, βλάβη από χημική ή ηλεκτροχημική αντίδραση, σκουριά, διάβρωση ή βλάβη στην παροχή νερού που περιλαμβάνει υπερβολικό ασβέστιο, βλάβη από ασυνήθιστες περιβαλλοντικές συνθήκες. Αναλώσιμα ανταλλακτικά όπως μπαταρίες ή λαμπτήρες. Εξαρτήματα και διακοσμητικά που δεν επηρεάζουν την κανονική λειτουργία της ηλεκτρικής συσκευής (περιλαμβάνονται γρατζουνιές και διαφορές στο χρώμα). Τυχαία βλάβη που προκαλείται από ξένα αντικείμενα ή ουσίες και από τον καθαρισμό ή την απόφραξη των φίλτρων, του συστήματος αποχέτευσης ή των συρταριών σαπουνιού. Βλάβη στα παρακάτω μέρη: κεραμικό γυαλί, αξεσουάρ, κεραμικά σκεύη και καλάθια για μαχαιροπίρουνα, σωλήνα τροφοδοσίας και αποχέτευσης, πώματα, λαμπτήρες και καλύμματα λαμπτήρων, οθόνες, πόμολα, κάσες και τμήματα κάσας. Οι παραπάνω βλάβες καλύπτονται αν αποδειχτεί ότι είναι κατασκευαστικές. Σε περιπτώσεις που δεν βρέθηκε βλάβη κατά την επίσκεψη τεχνικού. Επισκευές που δεν πραγματοποιήθηκαν από αναγνωρισμένους ή εξουσιοδοτημένους συνεργάτες συντήρησης ή όπου χρησιμοποιήθηκαν μη γνήσια ανταλλακτικά. Βλάβες από λανθασμένη εγκατάσταση ή εκτός προδιαγραφών. Επαγγελματική χρήση. Φθορές κατά τη μεταφορά. Αν μεταφέρετε το προϊόν στο σπίτι ή σε άλλη διεύθυνση με δικό σας μέσο η ΙΚΕΑ δεν ευθύνεται για όποια φθορά γίνει κατά τη μεταφορά. Ωστόσο σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε τη μεταφορική εταιρία με την οποία συνεργάζεται η ΙΚΕΑ, οι τυχόν φθορές μεταφοράς θα καλυφθούν από την ΙΚΕΑ (δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την εγγύηση). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο κατάστημα ΙΚΕΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Το κόστος εγκατάστασης της ηλεκτρικής συσκευής ΙΚΕΑ. Οι περιορισμοί δεν ισχύουν για τη σωστή εργασία που πραγματοποιείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά για να προσαρμόσουν την ηλεκτρική συσκευή στις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας μιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας. ΜΕΙΚΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Τι καλύπτεται από αυτήν την εγγύηση; Η εγγύηση των 10 χρόνων ισχύει για όλους τους μείκτες κουζίνας ΙΚΕΑ. Η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή. Η εγγύηση ισχύει μόνο για οικιακή χρήση. Προϊόντα που δεν καλύπτονται από την εγγύηση: Η εγγύηση δεν ισχύει, αν οι μείκτες είναι εγκατεστημένοι σε διαβρωτικό περιβάλλον. Τι θα κάνει η ΙΚΕΑ για να διορθώσει το πρόβλημα; Η ΙΚΕΑ θα εξετάσει αν το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση. Εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος ή εξαρτήματος αυτού, θα εξασφαλίσει τη διόρθωση ή επισκευή του προβλήματος. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανήκει πλέον στη σειρά προϊόντων ΙΚΕΑ, η ΙΚΕΑ θα φροντίσει να το αντικαταστήσει με άλλο παρόμοιο. Όροι εγγυήσεων Οι εγγυήσεις ισχύουν από την αρχική ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και εφόσον έχει αγοραστεί από κατάστημα της ΙΚΕΑ Ελλάδας. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς είναι απαραίτητο να κρατήσετε την αυθεντική απόδειξη αγοράς που αποτελεί τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας που αγοράστηκε. Εξαιρέσεις Οι εγγυήσεις δεν καλύπτουν φθορές που προέρχονται από κακή συναρμολόγηση, κακή χρήση ή αποθήκευση, έλλειψη καθαριότητας ή γρατζουνιές/χτυπήματα ή κάθε άλλου είδους ατυχήματα. Οι εγγυήσεις δεν καλύπτουν τη φυσιολογική φθορά, προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή σε υγρό περιβάλλον ή τη χρήση πλην της οικιακής. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να απευθύνεστε στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε το προϊόν. Οδηγίες συντήρησης/φροντίδας Για να ισχύει η εγγύηση είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τις οδηγίες συντήρηση για κάθε προϊόν. Στο κατάστημα ΙΚΕΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση θα βρείτε όλες τις οδηγίες συντήρησης. Γενικά δικαιώματα Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την εγγύηση, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης. Τρόποι επικοινωνίας αν χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας Μπορείτε να επισκεφτείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ΙΚΕΑ ή να καλέσετε στη γραμμή εξυπηρέτησης ΙΚΕΑ στο από σταθερό με αστική χρέωση ή στο Φροντίστε να έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς που είναι απαραίτητη για την ισχύ της εγγύησης του προϊόντος.

21 Inter IKEA Systems B.V ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΌΣΑ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ. ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΊΤΕ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ IKEΑ Ή ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΙ, ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Οδηγός αγοράς 2015 Κουζίνα ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜ ΚΟΥΖΙΝΑΣ MET Α OD Οδηγός αγοράς Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το ταμπελάκι της τιμής. Όλες οι μονάδες χρειάζονται συναρμολόγηση. Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το ταμπελάκι της τιμής. Όλες οι μονάδες χρειάζονται τοποθέτηση. Ανακαλύψτε τις ς «έξυπνες» ιδέε και αποθήκευσης οργάνωσης του ς νέου συστήματο OD! κουζινών MET Το έντυπο των κουζινών μας είναι μία από τις καλύτερες πηγές για ιδέες και πληροφορίες. Επιπλέον σας δίνει μία πλήρη εικόνα ολόκληρης της συλλογής μας σε κουζίνες. Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζον είναι διαθέσιμα ται εδώ μπορεί στο κατάστημα. να Παρακαλούμε επικοινωνήσ μην προσωπικό μας ή επισκεφτείτε τε με το το πληροφορίες συμβουλευτ r. Για περισσότερε ς είτε το ταμπελάκι χρειάζονται συναρμολόγ της τιμής. Όλες οι μονάδες ηση. Οι τρεις οδηγοί αγορών μας. Στο εσωτερικό τους θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για τη συλλογή των κουζινών μας, εύκολες συγκρίσεις μεταξύ των προϊόντων και τη βοήθεια που χρειάζεστε για να επιλέξετε αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη. 4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓ ΚΑΤΑΣΤΑΣ ΗΣ Ο οδηγός σχεδιασμού μας σας βοηθά να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε την κουζίνα ΙΚΕΑ. Στο εσωτερικό του θα βρείτε συμβουλές και πληροφορίες για το πώς να σχεδιάσετε την καινούργια σας κουζίνα. Ο οδηγός εγκατάστασης κουζίνας σας δίνει συμβουλές και πληροφορίες για να εγκαταστήσετε σωστά την κουζίνα σας. Η ιστοσελίδα της ΙΚΕΑ, είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές πληροφόρησης. Εδώ θα βρείτε το Σχεδιαστή Κουζίνας και πληροφορίες για όλη τη συλλογή μας σε προϊόντα κουζίνας και υπηρεσίες.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγός αγοράς

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγός αγοράς ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγός αγοράς Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για

Διαβάστε περισσότερα

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας.

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας. ΠΑΓΚΟΙ Οδηγός αγοράς Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ηλεκτρικές συσκευές μας. Οι συσκευές ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να πληρούν

Διαβάστε περισσότερα

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας.

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας. ΠΑΓΚΟΙ Οδηγός αγοράς Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.com.cy. Για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 βήματα μέχρι την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε

Διαβάστε περισσότερα

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Το αντικολλητικό τηγάνι TROVÄRDIG μας έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2013

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2013 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2013 WHIRLPOOL 2013 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας για την καινοτομία και για πρωτοποριακές λύσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 28

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 28 DYNAMISK GR NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 28 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πρώτη χρήση 12 Καθημερινή χρήση 12 Χρήσιμες συμβουλές 16 Φροντίδα και καθάρισμα 18 Υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός υγείας και ασφάλειας, Χρήσης και συντήρησης και Εγκατάστασης. www.whirlpool.eu/register

Οδηγός υγείας και ασφάλειας, Χρήσης και συντήρησης και Εγκατάστασης. www.whirlpool.eu/register Οδηγός υγείας και ασφάλειας, Χρήσης και συντήρησης και Εγκατάστασης www.whirlpool.eu/register Ελληνικά...σελ. 3 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΔΗΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΡΗ- ΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ EL Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή αυτόνομων συσκευών

Συλλογή αυτόνομων συσκευών Συλλογή αυτόνομων συσκευών Καλωσορίσατε στον κόσμο των αυτόνομων συσκευών Beko, όπου η λειτουργικότητα και η απόδοση συνδυάζονται σε πλήρη αρμονία. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην οποία μπορείτε να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Σελίδα 44. για ψυγειοκαταψύκτες 7080 215-01 CN 50 606

Οδηγίες χρήσης Σελίδα 44. για ψυγειοκαταψύκτες 7080 215-01 CN 50 606 Οδηγίες χρήσης Σελίδα 44 για ψυγειοκαταψύκτες 7080 215-01 CN 50 606 Παρατηρήσεις για τη διάθεση των υλικών Η συσκευασία αποτελείται από ανακυκλώσιμα υλικά. - Κυματοειδές χαρτόνι/χαρτόνι - Υλικά πολυστυρένιου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ WAI 2640

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ WAI 2640 3 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 6 14 20 24 ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ 6 BLTC 8100 ES R-L 10 BLTM 9100 PT 01 11 BLVE 8100 PT 12 BLVE 8100 ES Μαύρος 12 BLVE 8100 EW Λευκός 12 BMV 6200 IN 13 ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ ETPS 8460 ΙΝ ETK 6640

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

7081 896-01. Gebrauchsanweisung für Kühl-Gefrier-Kombination. Operating instructions for fridge-freezer combination

7081 896-01. Gebrauchsanweisung für Kühl-Gefrier-Kombination. Operating instructions for fridge-freezer combination Gebrauchsanweisung für Kühl-Gefrier-Kombination Operating instructions for fridge-freezer combination Consignes d'utilisation pour combiné réfrigérateur-congélateur Gebruiksaanwijzing voor koel-vries-combinatie

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Εύκολα Χαρακτηριστικά 2015 ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ; ΕΥΚΟΛΟ.

Νέα Εύκολα Χαρακτηριστικά 2015 ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ; ΕΥΚΟΛΟ. Νέα Εύκολα Χαρακτηριστικά 2015 ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ; ΕΥΚΟΛΟ. ΕΥΚΟΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΨΥΞΗ ΠΛΥΣΗ ΠΙΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2 Ας απλοποιήσουμε τη ζωή μας Διαφορετικές διαστάσεις, χαρακτηριστικά, προγράμματα...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320. "Teka"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320. Teka ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320 "Teka" 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρωταρχικό μέλημα η ασφάλειά σας. 4 Οδηγίες μεταφοράς... 5 Απόσυρση συσκευής. 5 Εγκατάσταση.. 6 Περιγραφή της συσκευής. 7 Πριν τη θέσετε για

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες οικιακές συσκευές. Μάρτιος 2010

Ελεύθερες οικιακές συσκευές. Μάρτιος 2010 Ελεύθερες οικιακές συσκευές Μάρτιος 2010 Καλώς ήλθατε στην Pitsos Η προτίμησή σας στις οικιακές συσκευές Pitsos κερδίζεται μέρα με τη μέρα, με συνεχή εξέλιξη και προσήλωση στην ποιότητα, τη μοντέρνα αισθητική,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου 2011 Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Δήμητρα Αβραμούλη ΚAΡΔΙΤΣΑ 12/1/2011 2 Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η ΚΟΥΖΙΝΑ Η κουζίνα είναι ένας χώρος όπου προετοιμάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο) ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ Συνδέστε τη συσκευή στο ηλεκτρικό δίκτυο. Σε ορισμένα μοντέλα, μπορεί να ακουστεί ένα ηχητικό σήμα που υποδεικνύει ότι έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός θερμοκρασίας: κρατήστε πατημένο το κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά

Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά Απρίλιος 2015 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουµε να δικαιώνουµε καθηµερινά την εµπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλιάριο Ασφάλειας Οικίας

Βιβλιάριο Ασφάλειας Οικίας Βιβλιάριο Ασφάλειας Οικίας 1 ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευθήκατε για την ασφάλειά σας. Είμαστε αποφασισμένοι να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Logano S121-2. λέβητα στερεών καυσίμων. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 6 720 803 802 (2011/12) GR 6 720 647 653-00.

Οδηγίες χρήσης. Logano S121-2. λέβητα στερεών καυσίμων. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 6 720 803 802 (2011/12) GR 6 720 647 653-00. Οδηγίες χρήσης λέβητα στερεών καυσίμων 6 70 647 653-00.T Logano S- Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 6 70 803 80 (0/) GR Πρόλογος Πρόλογος Αγαπητή πελάτισσα, αγαπητέ πελάτη, Η ζεστασιά είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟκα 1 ΛΟΓΟς Οικιακές ςυςκέυές ΠΛυςΗ ΨυΞΗ ΜικΡΟκυΜαΤα

ΜΟκα 1 ΛΟΓΟς Οικιακές ςυςκέυές ΠΛυςΗ ΨυΞΗ ΜικΡΟκυΜαΤα 2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Οικιακές Συσκευές ΠΛΥΣΗ ΨΥΞΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 1 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Η Ηoover από συστάσεως έχει υιοθετήσει τη κατασκευή προϊόντων που προβάλουν στην ικανοποίηση των αναγκών του μέλλοντος. Προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία Επιτόπιας Υποστήριξης Υλικού HP

Υπηρεσία Επιτόπιας Υποστήριξης Υλικού HP Φύλλο δεδομένων Υπηρεσία Επιτόπιας Υποστήριξης Υλικού HP Υπηρεσίες HP Care Pack Κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Διάγνωση προβλημάτων και απομακρυσμένη υποστήριξη Επιτόπια υποστήριξη υλικού Περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση

Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση Είμαστε ικανοποιημένοι, μόν Νέος στόχος της Reflex είναι να υποστηρίζει τους πελάτες της με ολοκληρωμένες λύσεις. Ό,τι κι αν σκέφτεστε να κάνετε σε μία εγκατάσταση,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΚΟΜΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ Πέλλετ καύσιμο από βιομάζα βιοκαύσιμο 1 Οι συσκευές θέρμανσης (εφεξής "σόμπες") της εταιρίας ALFA PLAM (εφεξής ALFA PLAM) κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Bιβλιάριο Ασφάλειας Επιχειρήσεων

Bιβλιάριο Ασφάλειας Επιχειρήσεων Bιβλιάριο Ασφάλειας Επιχειρήσεων 1 ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευθήκατε για την ασφάλειά σας. Είμαστε αποφασισμένοι να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ νεση όλα-σε-ένα για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Βιώσιμες ενεργειακές λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΕΤ «ΑΛΦΑ ΠΕΛΕΤ 9» ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΕΤ «ΑΛΦΑ ΠΕΛΕΤ 9» ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΕΤ «ΑΛΦΑ ΠΕΛΕΤ 9» ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Πέλετ καύσιμο από ξύλινη βιομάζα βιοκαύσιμο Οι συσκευές θέρμανσης (εφεξής "σόμπες") της εταιρίας ΑΛΦΑ ΠΛΑΜ (εφεξής ALFA PLAM) κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα