ΨΥΓΕΙΑ/ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΨΥΓΕΙΑ/ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς"

Transcript

1 ΨΥΓΕΙΑ/ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το ταμπελάκι της τιμής. Όλες οι μονάδες χρειάζονται τοποθέτηση.

2

3 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/ 03 Ηλεκτρικές Συσκευές IKEA - σχεδιασμένες για το σήμερα και για πολλά αύριο. Σε συνεργασία με την Whirlpool και τον Όμιλο Electrolux δημιουργήσαμε μία συλλογή από ηλεκτρικές συσκευές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη. Εξοπλισμένες με «έξυπνες» λειτουργίες, είναι αρκετά ανθεκτικές για να αντέξουν την καθημερινή χρήση στην κουζίνα για πολλά χρόνια. Οι ηλεκτρικές συσκευές σας δεν φτάνει μόνο να είναι λειτουργικές, αλλά είναι και ένα σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού και του στιλ της κουζίνας σας. Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε ηλεκτρικές συσκευές τόσο σε μοντέρνο όσο και σε παραδοσιακό στιλ, αλλά και σε ποικιλία φινιρισμάτων. Έτσι, η εστία σας θα ταιριάζει με το φούρνο και τον απορροφητήρα σας και όλα μαζί θα ενισχύουν την εμφάνιση της κουζίνας σας. Ακόμα, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές μας έχουν σχεδιαστεί με σεβασμό προς το περιβάλλον ώστε να κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο οικολογική και οικονομική. ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή σας θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλη μας η συλλογή διαθέτει 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση (εκτός από τις συσκευές LAGAN). Ηλεκτρικές Συσκευές... 4 Ψυγεία και καταψύκτες... 6 Εγγυήσεις ΙΚΕΑ... 20

4 Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε φούρνους και φούρνους μικροκυμάτων σε ποικιλία τύπων και στιλ, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει τέλεια σε εσάς και τη νέα σας κουζίνα. Σε μία κουζίνα ΙΚΕΑ μπορείτε να ταιριάξετε τα χερούλια από τις πόρτες και τα συρτάρια σας με τα χερούλια στους φούρνους σας.

5 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/ 05 Τα πλυντήρια πιάτων μας είναι εντοιχιζόμενα και διατίθενται σε δύο πλάτη. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε μία πρόσοψη στο ίδιο σχέδιο με τα συρτάρια και τις πόρτες σας. Στην ΙΚΕΑ μπορείτε να βρείτε απορροφητήρες τόσο σε μοντέρνο όσο και σε παραδοσιακό στιλ. Η συλλογή μας περιλαμβάνει επίτοιχους, οροφής και εντοιχιζόμενους απορροφητήρες. Επιλέξτε ανάμεσα σε ελεύθερα, εντοιχιζόμενα ή για κάτω από τον πάγκο ψυγεία και καταψύκτες. Διαθέτουμε τρεις διαφορετικούς τύπους εστιών: ταχύτατες, ενεργειακά αποδοτικές επαγωγικές εστίες, γρήγορες με άμεση ανταπόκριση στις αλλαγές των ρυθμίσεων υγραερίου και πρακτικές, εύκολες στο καθάρισμα γυάλινες κεραμικές εστίες.

6 Τα εντοιχιζόμενα μοντέλα είναι κατασκευασμένα ώστε να ενσωματώνονται τέλεια στην ΙΚΕΑ κουζίνα σας, προσφέροντάς σας τις λειτουργίες που χρειάζεστε με την εμφάνιση που αγαπάτε. «Έξυπνη» ψύξη. Λιγότερη σπατάλη. Τα ψυγεία και οι καταψύκτες IKEA διαθέτουν «έξυπνες» λειτουργίες, ώστε να διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι θα πετάτε λιγότερα και θα κάνετε λιγότερες επισκέψεις για ανεφοδιασμό.

7 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/07 ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Όσον αφορά τα ψυγεία και τους καταψύκτες μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εντοιχιζόμενα μοντέλα που θα ταιριάζουν με την κουζίνα σας, ελεύθερα μοντέλα που σας προσφέρουν ευελιξία στην τοποθέτηση και μοντέλα για κάτω από την επιφάνεια εργασίας που σας ελευθερώνουν χώρο στον πάγκο. Και το καλύτερο απ' όλα, έχουν όλα αξιολογηθεί ως ενεργειακής ς A+ μέχρι A++. Η αποτελεσματική ψύξη είναι η βάση μιας κουζίνας που λειτουργεί με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όσο καλύτερα λειτουργεί το ψυγείο και ο καταψύκτης σας, τόσο λιγότερο φαγητό θα σπαταλήσετε και τόσο λιγότερα χρήματα θα ξοδέψετε σε τρόφιμα και μεταφορά. Τα ψυγεία και οι καταψύκτες ΙΚΕΑ διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να διασφαλίζουν ότι το φαγητό σας μένει φρέσκο για όσο δυνατόν περισσότερο καιρό. Για παράδειγμα, ο ανεμιστήρας ψύξης διασφαλίζει την κυκλοφορία και την κατανομή του ψυχρού αέρα, ώστε η θερμοκρασία να είναι ομοιόμορφη σε όλο το ψυγείο. Ανεξάρτητα από το μοντέλο ΙΚΕΑ που θα επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερη εξοικονόμηση. Ενσωματωμένος φωτισμός τεχνολογίας LED που φωτίζει κάθε γωνία. Ο λαμπτήρας δε χρειάζεται καμία συντήρηση και έχει διάρκεια ζωής όση και η συσκευή. Ελευθερώστε χώρο στον πάγκο σας με ένα ψυγείο για κάτω από την επιφάνεια εργασίας, μία ιδανική λύση για πιο μικρές κουζίνες. Για ένα πιο μεγάλο νοικοκυριό μπορείτε να επιλέξετε 2 ελεύθερα ψυγεία/ καταψύκτες και να τα τοποθετήσετε δίπλα-δίπλα. ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή σας θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλη μας η συλλογή διαθέτει 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση (εκτός από τις συσκευές LAGAN).

8 08/ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ Ένας ενσωματωμένος ανεμιστήρας διαχέει τον αέρα και διατηρεί μία σταθερή θερμοκρασία παντού, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε όλο το χώρο και να αποθηκεύσετε όλους τους τύπους τροφίμων οπουδήποτε. Δε χρειάζεται να κάνετε απόψυξη ή να ξύσετε τον πάγο, καθώς ο αυτόματος έλεγχος της υγρασίας του αέρα αποτρέπει τη δημιουργία πάγου. Πλήρης no frost ψύξη: δύο ανεμιστήρες παρέχουν ξεχωριστή κυκλοφορία του αέρα για το ψυγείο και την κατάψυξη, ώστε τα τρόφιμα σε κάθε τμήμα να αποθηκεύονται σε βέλτιστες συνθήκες και να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Φινίρισμα κατά των δακτυλιών: η επιφάνεια της πόρτας του ψυγείου και του καταψύκτη έχει μία ειδική επίστρωση κατά των δακτυλιών. Ένα τμήμα με χαμηλότερη θερμοκρασία επιτρέπει τη γρήγορη ψύξη των τροφίμων και πιο ομοιόμορφη θερμοκρασία στο συρτάρι. Τα φρούτα, τα λαχανικά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα διατηρούν τη γεύση, τη φρεσκάδα και τη διατροφική τους αξία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά κατά των διαρροών και τα πολυλειτουργικά συρμάτινα ράφια για μπουκάλια σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε το χώρο αποθήκευσης στις ανάγκες σας. Ευκολία επιλογής των λειτουργιών για το ψυγείο ή τον καταψύκτη. Η ηλεκτρονική οθόνη δείχνει την κατάσταση των ρυθμίσεων, όπως τις σημαντικές λειτουργίες, τη θερμοκρασία και τις ηχητικές ειδοποιήσεις.

9 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/09 ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΣΑΣ: 1. Σκεφτείτε τις ανάγκες αποθήκευσης των τροφίμων σας. Πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά σας και πόσο συχνά ψωνίζετε; 2. Σκεφτείτε το σχεδιασμό της κουζίνας σας και και το διαθέσιμο χώρο σας. Χρειάζεστε ένα εντοιχιζόμενο μοντέλο, ένα ελεύθερο ή ένα μοντέλο για κάτω από την επιφάνεια εργασίας; ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Όλοι οι καταψύκτες μας είναι 4 : για την κατάψυξη φρέσκων τροφίμων στους -18 C ή χαμηλότερα. 3. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες ή αξεσουάρ που χρειάζεστε; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: Δείτε τη σελίδα 18 με τα προτεινόμενα ντουλάπια (κωδικοί ΜΕ) για κάθε ψυγείο/καταψύκτη. Εντοιχιζόμενα ψυγεία/καταψύκτες Ελεύθερα ψυγεία/καταψύκτες Ψυγεία/καταψύκτες για κάτω από την επιφάνεια εργασίας SVALNA A+ Καθαρός όγκος ψυγείου 146L. EFFEKTFULL A+ Καθαρός όγκος ψυγείου 193L. 79L. LAGAN A+ Καθαρός όγκος ψυγείου198l. 111L. LAGAN A+ Καθαρός όγκος ψυγείου118l. 18L. SVALKAS A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 112L. 15L. HÄFTIGT A+ Καθαρός όγκος ψυγείου 228L. 64L. KYLD A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 226L. 92L. HUTTRA A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 108L. 18L. DJUPFRYSA A+ 94L. HÄFTIGT A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 228L. 64L. KYLIG A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 226L. 92L. KALLNAT A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 144L. AVKYLD A+ Καθαρός όγκος ψυγείου 208L. FÖRKYLD A++ Καθαρός όγκος ψυγείου 193L. 17L.

10 10/ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΌΜΕΝΑ ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ απόδοσης απόδοσης SVALNA SVALKAS Εντοιχιζόμενο ψυγείο A+. Εντοιχιζόμενο ψυγείο με τμήμα κατάψυξης A Λευκό Λευκό Συρτάρι για φρούτα και λαχανικά. Μικρό τμήμα κατάψυξης. Καθαρός όγκος ψυγείου: 146L. 4 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρι. 3 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρτάρι λαχανικών. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 123 kwh/έτος. Επίπεδο θορύβου: 38 db (A). Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Κλιματική τάξη SN/T. Τάση: V. Π54 Β54,9 Υ87,3 cm Καθαρός όγκος ψυγείου: 112L. : 15L. Μικρό τμήμα κατάψυξης. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρι. 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρτάρι λαχανικών. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A++. Κατανάλωση ενέργειας: 152 kwh/έτος. Επίπεδο θορύβου: 38 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 10 ώρες. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο (ψυγείο)/ Χειροκίνητο (καταψύκτης). Κλιματική τάξη: SN/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 2 kg/24 ώρες. Τάση: V. Π54 Β54,9 Υ87,3 cm

11 ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/11 απόδοσης Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης απόδοσης DJUPFRYSA AVKYLD Εντοιχιζόμενος καταψύκτης A Λευκό Εντοιχιζόμενος καταψύκτης A+. Λευκό Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης που καταψύχει γρήγορα μεγάλες ποσότητες φαγητού. 94L. 4 διαφανή συρτάρια κατάψυξης. Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης που καταψύχει γρήγορα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση που η πόρτα δεν κλείσει, ή αυξηθεί η θερμοκρασία. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Καθαρός όγκος ψυγείου: 208L. 4 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρι. 4 συρτάρια κατάψυξης. 1 παγοθήκη. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 197 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Χειροκίνητο. Επίπεδο θορύβου: 36 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 16 ώρες. Κλιματική τάξη: SN/N/ST/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 16 kg//24 ώρες. Τάση: V. 3 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 1 συρτάρι λαχανικών. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 132 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Επίπεδο θορύβου: 35 db (A). Κλιματική τάξη: SN/T. Τάση: V. Π54 Β54,5 Υ122 cm Π54 Β54,9 Υ87,3 cm

12 12/ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΌΜΕΝΑ ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ FÖRKYLD EFFEKTFULL Εντοιχιζόμενο ψυγείο με τμήμα κατάψυξης A++. Εντοιχιζόμενο ψυγείο/καταψύκτης A Λευκό Λευκό ξεχωριστά συρτάρια, 1 για φρούτα και 1 για λαχανικά. 3 συρτάρια κατάψυξης. Καθαρός όγκος ψυγείου: 193L. : 17L. Μικρό τμήμα κατάψυξης. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρια. Καθαρός όγκος ψυγείου: 193L. : 79L. 4 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. 3 διαφανή συρτάρια κατάψυξης. Διαφανή γυάλινα ράφια, συρτάρι λαχανικών και τμήματα κατάψυξης. 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 2 συρτάρια. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A++. Κατανάλωση ενέργειας: 184 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Χειροκίνητο. Επίπεδο θορύβου: 36 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 10 ώρες. Κλιματική τάξη: SN/N/ST/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 2 kg/24 ώρες. Τάση: V. Π54 Β54,9 Υ121,8 cm 3 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 1 συρτάρι λαχανικών. 3 συρτάρια κατάψυξης. 1 παγοκύστη. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 297 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο (ψυγείο)/ Χειροκίνητο (καταψύκτης). Επίπεδο θορύβου: 35 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 19 ώρες. Κλιματική τάξη: SN/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 3,5 kg/24 ώρες. Τάση: V. Π54 Β54,5 Υ177 cm

13 ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/13 Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης No frost Λειτουργία γρήγορης ψύξης HÄFTIGT Εντοιχιζόμενο ψυγείο/καταψύκτης A A+ Λευκό A++ Λευκό Εύκολες στη χρήση ρυθμίσεις για το ψυγείο ή τον καταψύκτη. Καθαρός όγκος ψυγείου: 228L. : 64L. 5 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 1 μεγάλο, πλήρως επεκτεινόμενο συρτάρι λαχανικών. Ψύξη με ανεμιστήρα για ομοιόμορφη θερμοκρασία παντού. Λειτουργία γρήγορης ψύξης, ιδανική για τα εβδομαδιαία ψώνια σας ή το ράφι για τα ροφήματα. Λειτουργία no frost κατά της δημιουργίας πάγου. Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης, για να καταψύχετε γρήγορα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Ηλεκτρονική οθόνη που δείχνει την κατάσταση των ρυθμίσων και των λειτουργιών. Ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση που η πόρτα δεν κλείσει, ή αυξηθεί η θερμοκρασία. Τμήματα πόρτας με ειδικά διαχωριστικά για μπουκάλια και δοχεία. Διαφανή γυάλινα ράφια, συρτάρι λαχανικών και συρτάρια κατάψυξης. 4 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 1 μεγάλο συρτάρι λαχανικών. 3 συρτάρια κατάψυξης. 2 παγοκύστες. 1 παγοθήκη. : A+, A++. Κατανάλωση ενέργειας A+: 311 kwh/έτος. Κατανάλωση ενέργειας A++: 244 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Επίπεδο θορύβου: 39 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 21 ώρες. Κλιματική τάξη A+: SN/ST/T. Κλιματική τάξη A++: SN/N/ST/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 8 kg//24 ώρες. Ψυκτικό μέσο: R600a Τάση: V. Π54 Β55,2 Υ182,7 cm

14 14/ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΕΛΕΎΘΕΡΑ ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης No frost Λειτουργία γρήγορης ψύξης LAGAN 198/111 KYLD Ελεύθερο ψυγείο/καταψύκτης A+. Ελεύθερο ψυγείο/καταψύκτης A Λευκό Λευκό ξεχωριστά συρτάρια, 1 για φρούτα και 1 για λαχανικά. Καθαρός όγκος ψυγείου: 198L. : 111L. 3 ρυθμιζόμενα γυάλινα ράφια. Τμήματα πόρτας με διαχωριστικά για μπουκάλια και βάζα. 3 διαφανή συρτάρια κατάψυξης. Διαφανή γυάλινα ράφια, συρτάρια λαχανικών και συρτάρια κατάψυξης. Λειτουργία γρήγορης ψύξης, ιδανική για τα εβδομαδιαία ψώνια σας ή το ράφι για τα ροφήματα. Καθαρός όγκος ψυγείου: 226L. : 92L. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Ψύξη με ανεμιστήρα για ομοιόμορφη θερμοκρασία παντού. Λειτουργία γρήγορης ψύξης, ιδανική για τα εβδομαδιαία ψώνια σας ή το ράφι για τα ροφήματα. Λειτουργία no frost κατά της δημιουργίας πάγου. Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης, για να καταψύχετε γρήγορα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Τμήματα πόρτας με ειδικά διαχωριστικά για μπουκάλια και δοχεία. 3 διαφανή συρτάρια κατάψυξης. Διαφανή γυάλινα ράφια, συρτάρια λαχανικών και συρτάρια κατάψυξης. 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από τα συρτάρια. 2 συρτάρια λαχανικών. 3 συρτάρια κατάψυξης. 1 παγοθήκη. 1 ξύστρα για τον πάγο. : A+. Κατανάλωση ενέργειας: 297 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο (ψυγείο)/χειροκίνητο (καταψύκτης). Επίπεδο θορύβου: 40dB (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 20 ώρες. Κλιματική τάξη: SN/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 4 kg//24 ώρες. Τάση: V. Π59,5 Β64,2 Υ174,5 cm 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από τα συρτάρια. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 2 συρτάρια λαχανικών. 3 συρτάρια κατάψυξης. 1 παγοθήκη. 2 παγοκύστες. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A++. Κατανάλωση ενέργειας: 242 kwt/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Επίπεδο θορύβου: 42 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 12 ώρες. Κλιματική τάξη: SN/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 4 kg/24 ώρες. Τάση: V. Π59,5 Β64,2 Υ184,5 cm

15 ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/15 Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης No frost Λειτουργία γρήγορης ψύξης KYLIG Ελεύθερο ψυγείο/καταψύκτης A Λευκό Ψύξη με ανεμιστήρα για ομοιόμορφη θερμοκρασία παντού. Καθαρός όγκος ψυγείου: 226L. : 92L. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. 1 πολυλειτουργικό συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. Ψύξη με ανεμιστήρα για ομοιόμορφη θερμοκρασία παντού. Λειτουργία γρήγορης ψύξης, ιδανική για τα εβδομαδιαία ψώνια σας ή το ράφι για τα ροφήματα. Λειτουργία no frost κατά της δημιουργίας πάγου. Λειτουργία γρήγορης κατάψυξης, για να καταψύχετε γρήγορα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Τμήματα πόρτας με ειδικά διαχωριστικά για μπουκάλια και δοχεία. 3 διαφανή συρτάρια κατάψυξης. Διαφανή γυάλινα ράφια, συρτάρια λαχανικών και συρτάρια κατάψυξης. Φινίρισμα κατά των δακτυλιών: η επιφάνεια της πόρτας του ψυγείου και του καταψύκτη έχει μία ειδική επίστρωση κατά των δακτυλιών. 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από τα συρτάρια. 1 συρμάτινο ράφι για τα μπουκάλια. 2 συρτάρια λαχανικών. 3 συρτάρια κατάψυξης. 1 παγοθήκη. 2 παγοκύστες. 1 ξύστρα για τον πάγο. απόδοσης: A++. Κατανάλωση ενέργειας: 242 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Επίπεδο θορύβου: 43 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 12 ώρες. Κλιματική τάξη SN/T. Δυνατότητα κατάψυξης: 4 kg/24 ώρες. Τάση: V. Π59,5 Β64,2 Υ184,5 cm

16 16/ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ LAGAN 118/18 HUTTRA Ελεύθερο ψυγείο με τμήμα κατάψυξης A+. Εντοιχιζόμενο ψυγείο με τμήμα κατάψυξης A Λευκό Λευκό Μικρό τμήμα κατάψυξης. Καθαρός όγκος ψυγείου: 118L. Καθαρός όγκος καταψύκτη: 18L. Πρακτικό για μικρές κουζίνες, καθώς μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από τον πάγκο. Μικρό τμήμα κατάψυξης. 2 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας. Τμήματα πόρτας για μπουκάλια και δοχεία. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρι λαχανικών. 1 ράφι από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από το συρτάρι. 1 συρτάρι λαχανικών. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 183 kwh/έτος. Επίπεδο θορύβου: 38 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 11 ώρες. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο (ψυγείο)/χειροκίνητο (καταψύκτης). Κλιματική τάξη: SN/N/ST. Δυνατότητα κατάψυξης: 2 kg/24 ώρες Τάση: 230V. Π55 Β61,2 Υ85 cm Ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας. Καθαρός όγκος ψυγείου: 108L. Καθαρός όγκος καταψύκτη: 18L. Πρακτικό για μικρές κουζίνες, καθώς μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από τον πάγκο. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας με προστατευτικά για τις διαρροές. Μικρό τμήμα κατάψυξης. Τμήματα πόρτας με ειδικά διαχωριστικά για μπουκάλια και δοχεία. Διαφανή γυάλινα ράφια και συρτάρια λαχανικών. 2 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 πάνω από τα συρτάρια. 2 συρτάρια λαχανικών (1 μεγάλο, 1 μικρό). 1 παγοθήκη. απόδοσης: A+. Κατανάλωση ενέργειας: 141 kwh/έτος. Επίπεδο θορύβου: 38 db (A). Χρόνος αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 13 ώρες. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο (ψυγείο)/χειροκίνητο (καταψύκτης). Κλιματική τάξη: N/ST. Δυνατότητα κατάψυξης: 2 kg/24 ώρες Τάση: 230V. Π59,6 Β54,4 Υ81,5 cm

17 ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ/17 KALLNAT Εντοιχιζόμενο ψυγείο A Λευκό Ξεχωριστά τμήματα αποθήκευσης στην πόρτα. Καθαρός όγκος ψυγείου: 144L. 3 ρυθμιζόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας. Πρακτικό για μικρές κουζίνες, καθώς μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από τον πάγκο. Τμήματα πόρτας με ειδικά διαχωριστικά για μπουκάλια και δοχεία. Διαφανή γυάλινα ράφια. 3 ράφια από γυαλί ασφαλείας + 1 λευκό ράφι πάνω από τα συρτάρια. 2 συρτάρια λαχανικών (1 μεγάλο, 1 μικρό). : A++. Κατανάλωση ενέργειας: 94 kwh/έτος. Σύστημα απόψυξης: Αυτόματο. Επίπεδο θορύβου: 37 db (A). Κλιματική τάξη: SN/T. Τάση: V. Π59,6 Β54,5 Υ81,5 cm

18 18/ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙ METOD ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ Αριθμός ντουλαπιού (κωδικός) Πλάτος x Ύψος ME 714 ME 715 ME 716 ME 717 ME 718 ME 719 ME 720 ME cm cm cm cm cm cm cm cm SVALNA SVALKAS DJUPFRYSA AVKYLD FÖRKYLD HÄFTIGT ΨΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΎΚΤΕΣ Αριθμός ντουλαπιού (κωδικός) Πλάτος x Ύψος SVALNA SVALKAS DJUPFRYSA AVKYLD FÖRKYLD HÄFTIGT ME 722 ME 723 ME 724 ME 725 ME 726 ME 727 ME cm cm cm cm cm cm cm

19 Όλες οι λειτουργίες που χρειάζεστε για να παραμένουν τα τρόφιμά σας φρέσκα. Ευκολία επιλογής των σημαντικών ρυθμίσεων για το ψυγείο ή τον καταψύκτη, όπως: σωστή θερμοκρασία, λειτουργία γρήγορης ψύξης, λειτουργία γρήγορης κατάψυξης, ηχητικές ειδοποιήσεις κτλ. Η ηλεκτρονική οθόνη σας δείχνει την κατάσταση των ρυθμίσεων. Αρκετός χώρος για να αποθηκεύετε ξεχωριστά τα φρούτα και τα λαχανικά, ώστε να διατηρούν τη γεύση, τη φρεσκάδα και τα θρεπτικά συστατικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διαθέτει 3 συρτάρια κατάψυξης και δε χρειάζεται να κάνετε απόψυξη ή να ξύσετε τον πάγο, καθώς ο αυτόματος έλεγχος της υγρασίας του αέρα εμποδίζει τη δημιουργία πάγου. Ένα ψυγείο ενεργειακής ς A++, σχεδιασμένο για να ταιριάζει στο χώρο σας και τις ανάγκες αποθήκευσής σας.

20 20/ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ METOD ΔΩΡΕΑΝ 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Ποια προϊόντα καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση; Η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή των κουζινών METOD. Η εγγύηση ισχύει μόνο για οικιακή χρήση και περιλαμβάνει: Σκελετούς ντουλαπιών Προσόψεις Μεντεσέδες UTRUSTA Συρτάρια πλήρους επέκτασης MAXIMERA Ράφια από γυαλί ασφαλείας και μελαμίνη UTRUSTA Μπάζες Πόδια Πλαϊνές επικαλύψεις Διακοσμητικά τελειώματα Πάγκους εκτός από LILLTRÄSK και FYNDIG Νεροχύτες εκτός από FYNDIG Πιατοθήκες για επίτοιχο ντουλάπι UTRUSTA Ράγα σύνδεσης για προσόψεις VÅGLIG Σκελετούς βάσης για κάδους διαλογής απορριμμάτων UTRUSTA. Προϊόντα που δεν καλύπτονται από την εγγύηση: Συρτάρια FÖRVARA, επίτοιχα ράφια, συρμάτινα καλάθια, πόμολα, χερούλια, πάγκοι LILLTRÄSK και FYNDIG και νεροχύτης FYNDIG. Τα συρτάρια FÖRVARA και τα συρμάτινα καλάθια UTRUSTA διαθέτουν 10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Σύστημα κουζίνας FYNDIG Η κουζίνα FYNDIG δεν καλύπτεται από την εγγύηση. ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Τι καλύπτεται από αυτήν την εγγύηση; Η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή της ηλεκτρικής συσκευής από την ημερομηνία αγοράς στο κατάστημα ΙΚΕΑ. Η εγγύηση ισχύει μόνο για οικιακή χρήση. Οι εξαιρέσεις αναφέρονται στην παράγραφο: «Τι δεν καλύπτεται από την εγγύηση». Για το χρονικό διάστημα που ισχύει η εγγύηση, τα έξοδα για την διόρθωση φθορών όπως επισκευές, ανταλλακτικά, εργατικά και ταξίδια θα καλύπτονται, εφόσον η συσκευή είναι προσβάσιμη για επισκευή χωρίς επιπλέον έξοδα. Η εγγύηση λειτουργεί σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία. Τα ελαττωματικά εξαρτήματα μετά την επισκευή επιστρέφονται στο κατάστημα ΙΚΕΑ. Ποια είναι η διάρκεια ισχύος της εγγύησης; Η εγγύηση ισχύει για 5 χρόνια από την αρχική ημερομηνία αγοράς της ηλεκτρικής συσκευής από το κατάστημα ΙΚΕΑ. Η εγγύηση των ηλεκτρικών συσκευών LAGAN ισχύει για 2 χρόνια. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς είναι απαραίτητο να κρατήσετε την αυθεντική απόδειξη αγοράς που αποτελεί τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας που αγοράστηκε. Αν πραγματοποιηθούν επισκευές κατά τη διάρκεια της εγγύησης δεν παρατείνεται η περίοδός της για τις ηλεκτρικές συσκευές ή τα νέα ανταλλακτικά. Ποιες ηλεκτρικές συσκευές καλύπτονται; Η εγγύηση 5 χρόνων ισχύει για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές IKEA, εκτός των ηλεκτρικών συσκευών LAGAN που ισχύουν για 2 χρόνια και καλύπτει ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή. Η εγγύηση ισχύει για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που έχουν αγοραστεί από καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα. Ποιες ηλεκτρικές συσκευές δεν καλύπτονται; Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές IKEA που έχουν αγοραστεί πριν από την 1η Αυγούστου Ποιος πραγματοποιεί την επισκευή; Ο παροχέας συντήρησης των ηλεκτρικών συσκευών IKEA ή εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών πραγματοποιεί την επισκευή. Τι δεν καλύπτεται από την εγγύηση; Φυσιολογική φθορά. Βλάβη από πρόθεση ή απροσεξία, βλάβη λόγω έλλειψης προσοχής στις οδηγίες χρήσης, λανθασμένη εγκατάσταση ή σύνδεση σε λάθος ηλεκτρική τάση, βλάβη από χημική ή ηλεκτροχημική αντίδραση, σκουριά, διάβρωση ή βλάβη στην παροχή νερού που περιλαμβάνει υπερβολικό ασβέστιο, βλάβη από ασυνήθιστες περιβαλλοντικές συνθήκες. Αναλώσιμα ανταλλακτικά όπως μπαταρίες ή λαμπτήρες. Εξαρτήματα και διακοσμητικά που δεν επηρεάζουν την κανονική λειτουργία της ηλεκτρικής συσκευής (περιλαμβάνονται γρατζουνιές και διαφορές στο χρώμα). Τυχαία βλάβη που προκαλείται από ξένα αντικείμενα ή ουσίες και από τον καθαρισμό ή την απόφραξη των φίλτρων, του συστήματος αποχέτευσης ή των συρταριών σαπουνιού. Βλάβη στα παρακάτω μέρη: κεραμικό γυαλί, αξεσουάρ, κεραμικά σκεύη και καλάθια για μαχαιροπίρουνα, σωλήνα τροφοδοσίας και αποχέτευσης, πώματα, λαμπτήρες και καλύμματα λαμπτήρων, οθόνες, πόμολα, κάσες και τμήματα κάσας. Οι παραπάνω βλάβες καλύπτονται αν αποδειχτεί ότι είναι κατασκευαστικές. Σε περιπτώσεις που δεν βρέθηκε βλάβη κατά την επίσκεψη τεχνικού. Επισκευές που δεν πραγματοποιήθηκαν από αναγνωρισμένους ή εξουσιοδοτημένους συνεργάτες συντήρησης ή όπου χρησιμοποιήθηκαν μη γνήσια ανταλλακτικά. Βλάβες από λανθασμένη εγκατάσταση ή εκτός προδιαγραφών. Επαγγελματική χρήση. Φθορές κατά τη μεταφορά. Αν μεταφέρετε το προϊόν στο σπίτι ή σε άλλη διεύθυνση με δικό σας μέσο η ΙΚΕΑ δεν ευθύνεται για όποια φθορά γίνει κατά τη μεταφορά. Ωστόσο σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε τη μεταφορική εταιρία με την οποία συνεργάζεται η ΙΚΕΑ, οι τυχόν φθορές μεταφοράς θα καλυφθούν από την ΙΚΕΑ (δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την εγγύηση). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο κατάστημα ΙΚΕΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Το κόστος εγκατάστασης της ηλεκτρικής συσκευής ΙΚΕΑ. Οι περιορισμοί δεν ισχύουν για τη σωστή εργασία που πραγματοποιείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά για να προσαρμόσουν την ηλεκτρική συσκευή στις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας μιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας. ΜΕΙΚΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Τι καλύπτεται από αυτήν την εγγύηση; Η εγγύηση των 10 χρόνων ισχύει για όλους τους μείκτες κουζίνας ΙΚΕΑ. Η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή. Η εγγύηση ισχύει μόνο για οικιακή χρήση. Προϊόντα που δεν καλύπτονται από την εγγύηση: Η εγγύηση δεν ισχύει, αν οι μείκτες είναι εγκατεστημένοι σε διαβρωτικό περιβάλλον. Τι θα κάνει η ΙΚΕΑ για να διορθώσει το πρόβλημα; Η ΙΚΕΑ θα εξετάσει αν το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση. Εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος ή εξαρτήματος αυτού, θα εξασφαλίσει τη διόρθωση ή επισκευή του προβλήματος. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανήκει πλέον στη σειρά προϊόντων ΙΚΕΑ, η ΙΚΕΑ θα φροντίσει να το αντικαταστήσει με άλλο παρόμοιο. Όροι εγγυήσεων Οι εγγυήσεις ισχύουν από την αρχική ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και εφόσον έχει αγοραστεί από κατάστημα της ΙΚΕΑ Ελλάδας. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς είναι απαραίτητο να κρατήσετε την αυθεντική απόδειξη αγοράς που αποτελεί τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας που αγοράστηκε. Εξαιρέσεις Οι εγγυήσεις δεν καλύπτουν φθορές που προέρχονται από κακή συναρμολόγηση, κακή χρήση ή αποθήκευση, έλλειψη καθαριότητας ή γρατζουνιές/χτυπήματα ή κάθε άλλου είδους ατυχήματα. Οι εγγυήσεις δεν καλύπτουν τη φυσιολογική φθορά, προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή σε υγρό περιβάλλον ή τη χρήση πλην της οικιακής. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να απευθύνεστε στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε το προϊόν. Οδηγίες συντήρησης/φροντίδας Για να ισχύει η εγγύηση είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τις οδηγίες συντήρηση για κάθε προϊόν. Στο κατάστημα ΙΚΕΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση θα βρείτε όλες τις οδηγίες συντήρησης. Γενικά δικαιώματα Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την εγγύηση, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης. Τρόποι επικοινωνίας αν χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας Μπορείτε να επισκεφτείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ΙΚΕΑ ή να καλέσετε στη γραμμή εξυπηρέτησης ΙΚΕΑ στο από σταθερό με αστική χρέωση ή στο Φροντίστε να έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς που είναι απαραίτητη για την ισχύ της εγγύησης του προϊόντος.

21 Inter IKEA Systems B.V ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΌΣΑ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ. ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΊΤΕ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ IKEΑ Ή ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΙ, ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Οδηγός αγοράς 2015 Κουζίνα ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜ ΚΟΥΖΙΝΑΣ MET Α OD Οδηγός αγοράς Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το ταμπελάκι της τιμής. Όλες οι μονάδες χρειάζονται συναρμολόγηση. Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το ταμπελάκι της τιμής. Όλες οι μονάδες χρειάζονται τοποθέτηση. Ανακαλύψτε τις ς «έξυπνες» ιδέε και αποθήκευσης οργάνωσης του ς νέου συστήματο OD! κουζινών MET Το έντυπο των κουζινών μας είναι μία από τις καλύτερες πηγές για ιδέες και πληροφορίες. Επιπλέον σας δίνει μία πλήρη εικόνα ολόκληρης της συλλογής μας σε κουζίνες. Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζον είναι διαθέσιμα ται εδώ μπορεί στο κατάστημα. να Παρακαλούμε επικοινωνήσ μην προσωπικό μας ή επισκεφτείτε τε με το το πληροφορίες συμβουλευτ r. Για περισσότερε ς είτε το ταμπελάκι χρειάζονται συναρμολόγ της τιμής. Όλες οι μονάδες ηση. Οι τρεις οδηγοί αγορών μας. Στο εσωτερικό τους θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για τη συλλογή των κουζινών μας, εύκολες συγκρίσεις μεταξύ των προϊόντων και τη βοήθεια που χρειάζεστε για να επιλέξετε αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη. 4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓ ΚΑΤΑΣΤΑΣ ΗΣ Ο οδηγός σχεδιασμού μας σας βοηθά να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε την κουζίνα ΙΚΕΑ. Στο εσωτερικό του θα βρείτε συμβουλές και πληροφορίες για το πώς να σχεδιάσετε την καινούργια σας κουζίνα. Ο οδηγός εγκατάστασης κουζίνας σας δίνει συμβουλές και πληροφορίες για να εγκαταστήσετε σωστά την κουζίνα σας. Η ιστοσελίδα της ΙΚΕΑ, είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές πληροφόρησης. Εδώ θα βρείτε το Σχεδιαστή Κουζίνας και πληροφορίες για όλη τη συλλογή μας σε προϊόντα κουζίνας και υπηρεσίες.

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Ηλεκτρικές συσκευές Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ Οδηγός αγοράς

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ Οδηγός αγοράς ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ Οδηγός αγοράς Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ Οδηγός αγοράς

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ Οδηγός αγοράς ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ Οδηγός αγοράς Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας. Μείκτες. νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας. Μείκτες. νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Inter IKEA Systems B.V. 2015/2018 Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγός αγοράς

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγός αγοράς ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγός αγοράς Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για

Διαβάστε περισσότερα

5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. Ηλεκτρικές Συσκευές IKEA - σχεδιασμένες για το σήμερα και για πολλά αύριο. Ηλεκτρικές Συσκευές... 4. Εστίες... 6

5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. Ηλεκτρικές Συσκευές IKEA - σχεδιασμένες για το σήμερα και για πολλά αύριο. Ηλεκτρικές Συσκευές... 4. Εστίες... 6 ΕΣΤΙΕΣ Οδηγός αγοράς Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Ηλεκτρικές Συσκευές ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ηλεκτρικές συσκευές μας. Οι συσκευές ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να πληρούν

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΡΝΟΙ/ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Οδηγός αγοράς

ΦΟΥΡΝΟΙ/ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Οδηγός αγοράς ΦΟΥΡΝΟΙ/ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Οδηγός αγοράς Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr.

Διαβάστε περισσότερα

PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ντουλάπες. Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα KOMPLEMENT υπόκεινται σε

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017 PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ντουλάπες. Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα KOMPLEMENT

Διαβάστε περισσότερα

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας.

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας. ΠΑΓΚΟΙ Οδηγός αγοράς Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

PAX/ KOMPLEMENT. ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης

PAX/ KOMPLEMENT. ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης PAX/ KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης KOMPLEMENT περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές

Διαβάστε περισσότερα

MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι και την εργασία θέτει υψηλές απαιτήσεις στις καρέκλες μας. Η περιστρεφόμενη καρέκλα MARKUS έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ΙΚΕΑ για την ποιότητα, την αντοχή και

Διαβάστε περισσότερα

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 βήματα μέχρι την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε

Διαβάστε περισσότερα

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους,

Διαβάστε περισσότερα

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Το αντικολλητικό τηγάνι TROVÄRDIG μας έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Γι αυτό τα σκεύη FAVORIT υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε

Διαβάστε περισσότερα

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας.

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας. ΠΑΓΚΟΙ Οδηγός αγοράς Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.com.cy. Για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στους μείκτες του μπάνιου. Για να είμαστε σίγουροι ότι οι μείκτες μπάνιου μας είναι σύμφωνοι με τις υψηλές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ Inter IKEA Systems B.V. 2016/2018 Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

Η σειρά των σκευών VARDAGEN από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή

Η σειρά των σκευών VARDAGEN από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή VARDAGEN Κατσαρόλες Η σειρά των σκευών VARDAGEN από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή χρήση. Έτσι, είμαστε σε θέση να σας

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κουζίνας METOD ΔΩΡΕΑΝ. 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Σύστημα Κουζίνας METOD ΔΩΡΕΑΝ. 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Σύστημα Κουζίνας METOD ΔΩΡΕΑΝ 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στην κουζίνα, γι αυτό κι εμείς ελέγχουμε αυστηρά τις κουζίνες μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι αντέχουν τα

Διαβάστε περισσότερα

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις τηλεοράσεις και τα ηχοσυστήματα. Η σειρά UPPLEVA έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους

Διαβάστε περισσότερα

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή χρήση. Έτσι, είμαστε σε

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2012/2017. TROVÄRDIG Τηγάνια

Inter IKEA Systems B.V. 2012/2017. TROVÄRDIG Τηγάνια Inter IKEA Systems B.V. 2012/2017 TROVÄRDIG Τηγάνια Το αντικολλητικό τηγάνι TROVÄRDIG περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους και έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια

SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών SENSUELL περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνη με τις υψηλές μας απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από

Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από IKEA 365+ μαχαίρια Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

BEKANT και GALANT. Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

BEKANT και GALANT. Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ BEKANT και GALANT Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι και την εργασία δημιουργεί υψηλές απαιτήσεις για τα έπιπλα γραφείου. Η σειρά γραφείων BEKANT και

Διαβάστε περισσότερα

Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5

Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 GYNNSAM μαχαίρια Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

SLITBAR μαχαίρια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

SLITBAR μαχαίρια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ SLITBAR μαχαίρια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα μαχαίρια κουζίνας. Τα μαχαίρια SLITBAR είναι μαχαίρια υψηλής ποιότητας σε κάθε λεπτομέρεια και με σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017 IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Καρέκλες γραφείου. VOLMAR, MARKUS, LÅNGFJÄLL, HATTEFJÄLL, ALEFJÄLL, JÄRVFJÄLLET, TROLLBERGET, FLINTAN και FJÄLLBERGET

Καρέκλες γραφείου. VOLMAR, MARKUS, LÅNGFJÄLL, HATTEFJÄLL, ALEFJÄLL, JÄRVFJÄLLET, TROLLBERGET, FLINTAN και FJÄLLBERGET Καρέκλες γραφείου VOLMAR, MARKUS, LÅNGFJÄLL, HATTEFJÄLL, ALEFJÄLL, JÄRVFJÄLLET, TROLLBERGET, FLINTAN και FJÄLLBERGET Inter IKEA Systems B.V. 2010/2018 Αυτές οι καρέκλες γραφείου περνάνε από αυστηρές δοκιμές

Διαβάστε περισσότερα

SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια

SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών SENIOR περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνη με τις υψηλές μας απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

4 βηματα μεχρι την καινουργια σας κουζινα Οδηγός σχεδιασμού

4 βηματα μεχρι την καινουργια σας κουζινα Οδηγός σχεδιασμού 4 βηματα μεχρι την καινουργια σας κουζινα Οδηγός σχεδιασμού 4 βήματα μέχρι την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε

Διαβάστε περισσότερα

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN GODMORGON Έπιπλα μπάνιου GODMORGON Νιπτήρες ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN Τα έπιπλα και οι μονάδες αποθήκευσης GODMORGON, καθώς και οι νιπτήρες ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN και TÖRNVIKEN

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία Total No Frost

Ψυγεία Total No Frost Στατικά Ψυγεία Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α+ & Α++ Η Inventor επενδύει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τις συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης Α++, επιτυγχάνετε έως και 40

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα για να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό. Μετά σκουπίστε το άμεσα με ένα καθαρό πανί, για να εμποδίσετε τη διείσδυση της υγρασίας στο έπιπλο.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μερικά από τα έπιπλα θα πρέπει να στερεωθούν στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας Η προετοιμασία του φαγητού και οι εργασίες στην κουζίνα γίνονται πιο εύκολες, πιο ασφαλείς και πιο διασκεδαστικές, όταν έχετε έναν καλό και ομοιόμορφο φωτισμό κατά μήκος

Διαβάστε περισσότερα

Γραφεία και αποθήκευση. BEKANT, IDÅSEN, GALANT, THYGE και HÄLLAN

Γραφεία και αποθήκευση. BEKANT, IDÅSEN, GALANT, THYGE και HÄLLAN Γραφεία και αποθήκευση BEKANT, IDÅSEN, GALANT, THYGE και HÄLLAN Inter IKEA Systems B.V. 2018 Η σειρά BEKANT, η σειρά IDÅSEN, το σύστημα αποθήκευσης GALANT, τα γραφεία THYGE και τα ντουλάπια HÄLLAN περνάνε

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς

ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες μας περνάνε από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και δοκιμάζονται σε ρεαλιστικές συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

4 βηματα μεχρι την καινουργια σας κουζινα Οδηγός σχεδιασμού

4 βηματα μεχρι την καινουργια σας κουζινα Οδηγός σχεδιασμού 4 βηματα μεχρι την καινουργια σας κουζινα Οδηγός σχεδιασμού 4 βήματα μέχρι την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς

ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΕΣ Οδηγός αγοράς Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.com.cy.

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και Στρώματα Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και τα υψηλότερα πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στερέωσης. Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μερικά από τα έπιπλα θα πρέπει να στερεωθούν στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HEMNES Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μερικά από τα έπιπλα θα πρέπει να στερεωθούν στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΦΠΑ 23% (*) ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΦΠΑ 23% ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤHΣ 75 cm - BIOFRESH NO FROST No Frost ψυγειοκαταψύκτης Biofresh με 2 ξεχωριστά ψυκτικά στοιχεία (duo cooling) & 1 συμπιεστή

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018. Καναπέδες και πολυθρόνες

Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018. Καναπέδες και πολυθρόνες Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018 Καναπέδες και πολυθρόνες Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες μας περνάνε από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και δοκιμάζονται σε ρεαλιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ALGOT Αποθήκευση για κάθε χώρο του σπιτιού ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Francis Cayouette ΠΟΙΟΤΗΤΑ Σχεδιασμένη για χρήση σε κάθε χώρο του σπιτιού. Τα ράφια ALGOT είναι μεγάλης αντοχής, ανθεκτικά στους λεκέδες

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Νοέμβριος 2009

Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Νοέμβριος 2009 Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Νοέμβριος 2009 Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και τόσα χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΨΥΓΕΙΩΝ 2016

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΨΥΓΕΙΩΝ 2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΨΥΓΕΙΩΝ 2016 2 Τα προϊόντα Ideal, φέρουν το όνομα της εταιρίας Ideal, η οποία έχει μακρά πορεία στην αντιπροσώπευση και διανομή οικιακών συσκευών και προϊόντων τεχνολογίας. Οι συσκευές με το

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SVALNÄS. Επίτοιχο σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SVALNÄS. Επίτοιχο σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SVALNÄS Επίτοιχο σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η σειρά είναι κατασκευασμένη από μπαμπού, ένα ανθεκτικό φυσικό υλικό με εύκολη φροντίδα. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για τη στερέωση των ορθοστατών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό και στη συνέχεια σκουπίστε το με ένα καθαρό πανί. Σκουπίζετε άμεσα όλες τις κηλίδες νερού για να εμποδίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στερέωσης.

Διαβάστε περισσότερα

JONAXEL. Σύστημα αποθήκευσης. Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα. Οδηγός αγοράς. Οδηγίες φροντίδας. Ασφάλεια. Τι πρέπει να γνωρίζετε

JONAXEL. Σύστημα αποθήκευσης. Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα. Οδηγός αγοράς. Οδηγίες φροντίδας. Ασφάλεια. Τι πρέπει να γνωρίζετε Οδηγός αγοράς JONAXEL Σύστημα αποθήκευσης Οδηγίες φροντίδας Καθαρίστε με ένα μαλακό πανί βρεγμένο με νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι, αν είναι απαραίτητο. Στεγνώστε με ένα καθαρό πανί. Ασφάλεια Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ EKET. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ EKET. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ EKET Σύστημα αποθήκευσης ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε με ένα πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για να εμποδίσετε τυχόν ανατροπή

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA Σύστημα αποθήκευσης ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι αυτό απαιτούνται διαφορετικοί μηχανισμοί στήριξης. Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

ψυγεία - καταψύκτες ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015

ψυγεία - καταψύκτες ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ψυγεία καταψύκτες ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Fresh Life Kryo Black Board Kryo Green Board Kryo Red Kryo Retro Cans Μονόπορτο Rubik Black Board Green Board Red Multi Συνολική καθαρή χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ «Έξυπνος» φωτισμός IKEA, FLOALT, JORMLIEN, SURTE ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Αυτό το σύμβολο εμφανίζεται στη συσκευασία κάθε προϊόντος που είναι μέρος του «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Άτοκες Δόσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 13 14 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ RSNF2400 RSNF2400 524 449 730 555 1599 1315 1805 1415 1 2 5 6 3 4 7 8 1029 799 1235 899 1904 1614 2110 1720 RSNF2400 RSNF2400 639 593 845 699 1714 1423 1920 1529

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. UND1448R UND1450R 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Αφήστε αρκετά ανοίγματα για τον σωστό εξαερισμό της συσκευής. 2) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Μην χρησιμοποιείτε μηχανικές διατάξεις ή άλλα μέσα για να επιταχύνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Σύστημα ντουλάπας Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι

Διαβάστε περισσότερα

GE Appliances. Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side

GE Appliances. Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side GE Appliances Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side Ελεύθερα Ψυγεία-Ντουλάπες 840 lt 840 lt 840 lt GSE 30 VHBT SS Μικτή Χωρητικότητα: 840 λίτρα GSE 30 VHBT BB Μικτή Χωρητικότητα: 840 λίτρα Χρώμα: Μαύρο GSE

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SKÅDIS. Σειρά αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SKÅDIS. Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SKÅDIS Σειρά αποθήκευσης Αποθήκευση σε όλο το σπίτι Ανεξάρτητα από το πού χρειάζεστε αποθήκευση στο σπίτι και ανεξάρτητα από το τι θέλετε να αποθηκεύσετε, η σειρά αποθήκευσης SKÅDIS μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012. Μόνο για εμπόρους

Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012. Μόνο για εμπόρους Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012 Μόνο για εμπόρους Κάντε like στην facebook σελίδα της Pitsos και μάθετε πρώτοι τα νέα μας! facebook.com/pitsos.gr Μάθετε περισσότερα για την εταιρία, τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BROR Λύσεις αποθήκευσης Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες δόσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ρυθμιζόμενος ορθοστάτης πρέπει να στερεωθεί στην οροφή. Η πλαϊνή μονάδα πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. Ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

Για Εγγυημένη Αίσθηση Φρεσκάδας. Ψυγεία - Καταψύκτες 2014-2015

Για Εγγυημένη Αίσθηση Φρεσκάδας. Ψυγεία - Καταψύκτες 2014-2015 Για Εγγυημένη Αίσθηση Φρεσκάδας Ψυγεία - Καταψύκτες Ενεργειακή Ετικέτα Χαρακτηριστικά B ENERG енергия ενεργεια Y E J NVHS96 Α Β Σύμφωνα με την οδηγία 92/75/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ενεργειακή Ετικέτα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ρυθμιζόμενος ορθοστάτης πρέπει να στερεωθεί στην οροφή. Η πλαϊνή μονάδα πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. Ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (ΥxΠxΒ) ΜΕ ΦΠΑ 23% (*) ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ Κεραμική βάση εστιών (4 ζωνών), Χωρητικότητα φούρνου 67lt Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ Κατάλογος Συσκευών 2016 Στην FG Europe Α.Ε. μελετάμε και εισάγουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των οικιακών συσκευών, μας βοηθά να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στερέωσης. Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ NORDLI. Σειρά επίπλων υπνοδωματίου. ΣΧΕΔΙΟ Ola Wihlborg

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ NORDLI. Σειρά επίπλων υπνοδωματίου. ΣΧΕΔΙΟ Ola Wihlborg ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ NORDLI Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΣΧΕΔΙΟ Ola Wihlborg ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Καθαρίστε με ένα νωπό πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ MALM. Σειρά επίπλων υπνοδωματίου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ MALM. Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ MALM Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Καθαρίστε με ένα νωπό πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Καθαρίστε τον καθρέφτη

Διαβάστε περισσότερα

SERVICENET ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

SERVICENET ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ SERVICENET ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ 2014-2015 Ο παρών τιμοκατάλογος ακυρώνει κάθε προηγούμενο. Στις τιμές εμπεριέχεται ΦΠΑ 23%. Ενδέχεται οι τιμές να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ALGOT Αποθήκευση για κάθε χώρο του σπιτιού ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Francis Cayouette ΠΟΙΟΤΗΤΑ Σχεδιασμένη για χρήση σε κάθε χώρο του σπιτιού. Τα ράφια ALGOT είναι μεγάλης αντοχής, ανθεκτικά στους λεκέδες

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες οικιακές συσκευές. Μάρτιος 2010

Ελεύθερες οικιακές συσκευές. Μάρτιος 2010 Ελεύθερες οικιακές συσκευές Μάρτιος 20 Καλώς ήλθατε στην Pitsos Η προτίμησή σας στις οικιακές συσκευές Pitsos κερδίζεται μέρα με τη μέρα, με συνεχή εξέλιξη και προσήλωση στην ποιότητα, τη μοντέρνα αισθητική,

Διαβάστε περισσότερα

πάγκοι, νεροχύτες και μείκτες

πάγκοι, νεροχύτες και μείκτες Οδηγός αγοράς πάγκοι, νεροχύτες και μείκτες Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία και καταψύκτες γενικής χρήσης

Ψυγεία και καταψύκτες γενικής χρήσης Ψυγεία και καταψύκτες γενικής χρήσης 2016-201 Ψυγεία και καταψύκτες γενικής χρήσης Με τη Liebherr, έχετε επιλέξει αξιόπιστη λειτουργία, υψηλή ποιότητα και κορυφαία σχεδίαση. Η Liebherr προσφέρει ό,τι χρειάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα