ΓΙΑΤΙ REHAU; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΙΑΤΙ REHAU; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ"

Transcript

1 ΓΙΑΤΙ REHAU; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

2 Τα δυνατά σημεία της REHAU Συνεχής επαναπροσδιορισμός των ορίων του δυνατού, με τη χρήση όλο και πιο αποδοτικών υλικών. Υλοποίηση οραμάτων, τα οποία έως τώρα δεν ήταν εφικτά με τη χρήση συνηθισμένων υλικών. Εξεύρεση λύσεων, που συνδυάζουν την οικολογία και την αποδοτικότητα με το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, δημιουργώντας μια συμπαγή ενότητα. Ανεξάντλητες λύσεις και συνεχείς επιτυχίες Η REHAU από την ίδρυσή της το 1948, εξελίχθηκε σε διεθνώς πρωτοπόρο εταιρία όσον αφορά την προσφορά λύσεων με βάση τα πολυμερή, για τις οικοδομές, τα αεροπλάνα, τα αυτοκίνητα και τη βιομηχανία, με στόχο την προώθηση καινοτομιών, οι οποίες προσφέρουν πλεονεκτήματα στον πελάτη μοναδικά. Μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, η REHAU προσφέρει σταθερά αποδοτικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το περιβάλλον. Αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές ελέγχου και ασφάλειας ποιότητας διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα της REHAU συμμορφώνονται με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Ως ανεξάρτητη και ιδιωτική εταιρεία, η REHAU επικεντρώνεται στην οικοδόμηση μακροχρόνιων συνεργασιών και σχέσεων εμπιστοσύνης. Η REHAU παντού! Ως σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερα από 120 υποκαταστήματα, 44 εργοστάσια, 15 κέντρα εκπαίδευσης και περισσότερους από εργαζόμενους σε πάνω από 170 μέρη σε όλον τον κόσμο, η REHAU είναι μοναδική στην τεχνική συνθετικών υλικών. Ιδιώτες, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές επωφελούνται από τις επιδόσεις και τις λύσεις της REHAU.

3 Γιατί REHAU; Η REHAU είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των συνθετικών προφίλ για παράθυρα. Προσφέρει μοναδικές λύσεις οι οποίες περιλαμβάνουν ειδικά κατασκευασμένα σχέδια που συνδυάζουν λειτουργικότητα καλύτερα από οτιδήποτε έχετε δει ποτέ. Έτσι, κάθε σύστημα της REHAU είναι τόσο κομψό όσο είναι και ευφυή, καθώς και τόσο ελκυστικό όσο είναι και ανθεκτικό. Για πρακτικούς και αισθητικούς λόγους, η REHAU σας εξασφαλίζει παράθυρα που λειτουργούν όμορφα, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία οποιουδήποτε κτιριακού έργου. Μακρόχρονη εμπειρία Η REHAU ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που παρήγαγαν και πουλούσαν συνθετικά προφίλ για συστήματα παραθύρων, και σήμερα είναι στον ευρύτερο οικοδομικό τομέα η νούμερο 1 εταιρία για λύσεις στα πολυμερή και θέτει υψηλές απαιτήσεις σε ό,τι αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια. Τα προφίλ όλων των συστημάτων έχουν σχεδιαστεί και κατασκευάζονται στη Γερμανία, συγκεντρώνοντας ό,τι καλύτερο της γερμανικής τεχνολογίας σχεδιασμού με ποιοτικά εξαρτήματα και παρελκόμενα. Ποιότητα και εξυπηρέτηση Τα συστήματα της REHAU είναι απαράμιλλα σε ποιότητα, σε τεχνολογική καινοτομία και σε εξαιρετική σχεδίαση. Σας φέρνουν όλα τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων συνθετικών παραθύρων, συμπεριλαμβανομένων χαμηλό κόστος συντήρησης, βελτιωμένη ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση. Για το λόγο αυτόν η REHAU διεξάγει όλους τους ελέγχους σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΝ στο δικό της κέντρο ελέγχων. Οι έλεγχοι πιστοποιούνται από ανεξάρτητο ινστιτούτο πιστοποίησης. Τα βασικά στοιχεία και οι ειδικές λύσεις ελέγχονται διεξοδικά ως προς αεροπερατότητα, τη στεγανότητα ενάντια στην ισχυρή βροχόπτωση και την ικανότητα αντίστασης ενάντια στο φορτίο ανέμου. Στον κλιματικό θάλαμο εξετάζονται οι συνέπειες της υγρασίας αέρος, της ηλιακής ακτινοβολίας και των ακραίων θερμοκρασιών επιφανείας. Το κέντρο ελέγχων της REHAU βαθμολογείται από το Ινστιτούτου Τεχνικής Παραθύρων (IFT), στο Rosenheim.

4 ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ως πρωτοπόρος σε ό,τι αφορά την τεχνολογία της εξοικονόμησης ενέργειας, η REHAU προσφέρει παγκοσμίως ένα μοναδικό φάσμα προϊόντων με βάση τα πολυμερή υλικά καθώς και υπηρεσίες με αφοσίωση πάντα στις απαιτήσεις του πελάτη. Οι δραστηριότητες της REHAU συνιστούν μία αρμονική ολοκληρωμένη λύση και έχουν μεγάλη ζήτηση στις αυτοκινητοβιομηχανίες, καθώς και στη βιομηχανία ή τον τομέα των οικοδομών. Εκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο επωφελούνται καθημερινά από τα προϊόντα REHAU, τις περισσότερες φορές χωρίς να το συνειδητοποιούν. Δημιουργός νέων τάσεων και παροχός λύσεων Είτε στην κατασκευή οικιών και βιομηχανιών είτε σε δημόσιες κατασκευές και έργα υποδομής, η REHAU είναι πάντοτε επιθυμητός συνεργάτης με την πολύχρονη εμπειρία της σε συστήματα παραθύρων και προσόψεων, κτιρίων και έργων υποδομής. Οι επεκτεινόμενες και πρωτοποριακές λύσεις συστημάτων της REHAU ορίζουν πάντοτε στους τομείς αυτούς τα κριτήρια. Εξοικονόμηση των πόρων και αποτελεσματική χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με τον τρόπο αυτό η REHAU εξασφαλίζει για τους πελάτες της σαφείς προοπτικές εξοικονόμησης και συμβάλλει στη διασφάλιση των αξιών ζωής των επόμενων γενεών. Παράθυρα και προσόψεις Με τα συστήματα για παράθυρα, εξώπορτες, ρολά, παντζούρια, αίθρια και προσόψεις καθώς και με μια πλήρη γκάμα εξαρτημάτων, η REHAU παρέχει ιδανικές λύσεις, τόσο για ανακαινίσεις όσο και για νέες οικοδομές. Έργα υποδομής Για τη θέρμανση και ψύξη, τις εγκαταστάσεις ύδρευσης, αερίου και ηλεκτρισμού, τα δίκτυα σωλήνων βιομηχανίας, πεπιεσμένου αέρα και καθαρισμού λυμάτων καθώς και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η REHAU έχει στη διάθεσή της ποικιλία καινοτόμων τεχνολογιών. Δικτύωση του μέλλοντος Συστήματα θυρών, παραθύρων και προσόψεων, γεωθερμικά συστήματα και συσσωρευτές, εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας και φωτοβολταϊκών, ενδοδαπέδια θέρμανση-ψύξη και αντλίες θερμότητας, εξοικονόμηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και συστήματα παροχής και διαχείρισης λυμάτων για νερό και ενέργεια απαρτίζουν το πλήρες πρόγραμμα της REHAU αναπτύσσοντας ολοκληρωμένες λύσεις, στις οποίες το τέλειο κτιριακό συγκρότημα συνεργάζεται ιδανικά με τον υψηλής απόδοσης οικιακό αυτοματισμό.

5 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ 0 ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ REHAU Με συνεχείς καινοτομίες στην τεχνική παραθύρων και προσόψεων, στην τεχνολογία οικοδομής και στα έργα υποδομής, η REHAU αφήνει συνεχώς το στίγμα της στον τομέα των οικοδομών. Και όχι μόνο. Η REHAU είναι δημιουργός νέων τάσεων σε ό,τι αφορά το συνδυασμό στο σπίτι όλων των συστημάτων. Δικτυωμένα συστήματα για υψηλότερη ενεργειακή απόδοση Το όραμα του σπιτιού των 0 λίτρων εντυπωσιάζει πολλούς. Για τη REHAU όμως είναι ήδη σήμερα πραγματικότητα. Με έξυπνα συστήματα παραθύρων και προσόψεων, τα οποία μειώνουν ιδανικά την απώλεια ενέργειας. Με γεωθερμικά συστήματα, αντλίες θερμότητας, συστήματα εναλλαγής από κλιματισμό σε γεωθερμία και εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, οι οποίες μειώνουν σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και συνεπώς μειώνουν στο ελάχιστο το ενεργειακές δαπάνες. Η ενέργεια που εξοικονομήθηκε με ανανεώσιμο τρόπο χρησιμοποιείται από το σύστημα ενδοδαπέδιας ψύξης-θέρμανσης της REHAU για την επίτευξη ιδανικής ατμόσφαιρας στο χώρο. Το σπίτι των 0 λίτρων δείχνει πως η REHAU μπορεί να συνδυάσει τις καινοτόμες τεχνολογίες της δημιουργώντας ολοκληρωμένα συστήματα. Οι λύσεις πολυμερών υλικών της REHAU θέτουν στη διάθεση των αρχιτεκτόνων, σχεδιασμών και χρηστών όλα τα μέσα, ώστε να δημιουργήσουν ελκυστικούς και ενεργειακά αποδοτικούς χώρους διαβίωσης. Ικανότητα και πρωτοποριακό πνεύμα Η REHAU προωθεί η ίδια την έρευνα και την ανάπτυξη. Τα υλικά, οι επιφάνειες και οι εφαρμογές εξετάζονται συνεχώς και τελειοποιούνται βάσει των πιο σύγχρονων τεχνικών τάσεων. Η REHAU μεταθέτει συνεχώς όλο και πιο μπροστά τα όρια του εφικτού. Αποτέλεσμα: Εφαρμογές για αειφόρο, δικτυωμένη δόμηση, μοναδική και πρωτοποριακή. Οι σχεδιαστές και αρχιτέκτονες το γνωρίζουν, γι αυτό και εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τις ικανότητες της REHAU, πρωτοπόρο στις καινοτομίες. Η ενεργειακή ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός των οικοδομών αποτελεί κεντρική αποστολή της REHAU αλλά και όλης της οικοδομικής βιομηχανίας. Για την εφαρμογή της συμφώνησαν πολλές επώνυμες εταιρίες της βιομηχανίας στον ARGE Faktor 10. Από κοινού αναπτύσσονται καινοτόμες λύσεις και συστήματα για την ενεργειακή ανακαίνιση κτιρίων και τη μείωση των εκπομπών CO 2 που συνδέεται με αυτές κατά 90% ξεπερνώντας κατά πολύ το πλαίσιο της συμφωνίας του Κιότο. Οι λύσεις της REHAU συμβάλλουν στην αποδοτικότερη παραγωγή και χρήση ενέργειας. Έτσι αυξάνεται η αξία των ακινήτων μία επένδυση που αποδίδει.

6 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Οι σχεδιαστές, οι αρχιτέκτονες και οι κατασκευαστές δεν αποφασίζουν μόνο για προϊόντα και συστήματα. Όποιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά ή διεθνώς στις κατασκευές χρειάζεται έναν ισχυρό, αποτελεσματικό συνεργάτη. Η REHAU είναι αυτός ο συνεργάτης. Σήμα ποιότητας Το σήμα ποιότητας της REHAU δηλώνει υψηλές απαιτήσεις και ισχύ. Επιδιώκοντας επίμονα όλο και πιο αποδοτικές λύσεις του υψηλότερου τεχνικού επιπέδου, η REHAU κέρδισε με την πάροδο των χρόνων όλο και μεγαλύτερη αναγνώριση. Για τους σχεδιαστές, τους αρχιτέκτονες και τους κατασκευαστές η συνέχεια αυτή αποτελεί σημαντική βοήθεια κατά την λήψη των αποφάσεων. Συνιστά αξιοπιστία για την επωνυμία αυτή, η οποία επιβεβαιώνεται συνεχώς. Ποιότητα REHAU H REHAU εγγυάται με το σήμα της όχι μόνο την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων, αλλά και την παροχή τεκμηριωμένων και πρακτικά δοκιμασμένων συμβουλών και υπηρεσιών. Η πολυετής εμπειρία και τα αναρίθμητα διεθνώς οικοδομικά έργα, διοχετεύονται σε κάθε έργο της REHAU. Η REHAU διευρύνει διαρκώς τις μεγάλες δυνατότητες των συνθετικών πολυμερών υλικών για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, εξεζητημένο σχεδιασμό, οικολογικό πνεύμα και αποδοτικότητα. Το σήμα ποιότητας της REHAU εγγυάται εξαιρετική ποιότητα, εργονομικό σχεδιασμό και μεγάλη διάρκεια ζωής. Σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε στη REHAU. Αποτελεί εγγύηση για την ικανοποίησή σας. Έλεγχος και άριστα αποτελέσματα Η REHAU προσφέρει αποδεδειγμένη ποιότητα: τα δύο ερευνητικά κέντρα της εταιρίας στο Rehau και το Eltersdorf, καθώς και το εργοστάσιο Wittmund είναι πιστοποιημένα από την TÜV Management Service GmbH ISO-9001:2000 Διεθνής έγκριση Η REHAU είναι παγκοσμίως πρωτοπόρος εταιρία για καινοτομίες με βάση τα πολυμερή υλικά και συστήματα. Σε όλον τον κόσμο πελάτες από τους πιο διαφορετικούς τομείς εμπιστεύονται την ποιότητα, τις καινοτόμες ιδέες, καθώς και τις ικανότητες συστηματοποίησης και σχεδιασμού της REHAU. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι πολυάριθμες διεθνείς πιστοποιήσεις και σήματα.

7 ΕΙΔΙΚΟ PVC ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ Τα παράθυρα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στα στοιχεία της φύσης, και πρέπει επομένως να είναι αρκετά ανθεκτικά για να αντιμετωπίσουν όλα τα είδη των καιρικών συνθηκών. Επειδή όμως οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν, πρέπει να βρίσκουμε σήμερα τις απαντήσεις του αύριο. Με το στόχο αυτόν προχωρούν η έρευνα και η ανάπτυξη στη REHAU εδώ και πολλά χρόνια. Πώς συμπεριφέρεται το υλικό σε διαφορετικές θερμοκρασίες; Πώς αλληλεπιδρούν το συνθετικό υλικό, το γυαλί και το αλουμίνιο; Το αποτέλεσμα, με στοχευόμενη τροποποίηση της μοριακής δομής του στάνταρ PVC, είναι το υψηλής ποιότητας πολυμερές υλικό RAU-PVC. Διαχρονικότητα και μακρόχρονη λειτουργικότητα Το RAU-PVC μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε περιοχές που αντιμετωπίζουν έως 190 kcal/cm 2 ετησίως ακτινοβολίας, όπως την έρημο Σαχάρα ή την περιοχή της Αρκτικής. Τα προφίλ δεν υφίστανται καμία φυσική μείωση της ακαμψίας σε θερμοκρασίες από -30 C έως 60 C. Έτσι, ούτε οι συνθήκες της Αρκτικής, ούτε της Σαχάρας θα μπορούσε ποτέ να προκαλέσει βαθούλωμα σε προφίλ REHAU. Κάθε σύστημα παραθύρων REHAU είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το παγκόσμιο φάσμα κλίματος. Δεν σκουριάζει Σε αντίθεση με άλλα υλικά, το RAU-PVC δεν σκουριάζει, δεν οξειδώνεται και είναι ανθεκτικό στην ατμοσφαιρική ρύπανση, συμπεριλαμβανομένων και μια σειρά από οξέα και αλκάλια. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ποτέ δεν θα σαπίσει όπως τα ξύλινα παράθυρα ούτε θα σκουριάσει όπως τα μεταλλικά ή τα παράθυρα αλουμινίου με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και εάν είναι τοποθετημένα δίπλα στη θάλασσα αντιμετωπίζοντας τη διαβρωτική δράση του νερού. Δεν φλέγεται Το RAU-PVC έχει διαβαθμιστεί, ως προς τη δυσκολία ανάφλεξης, στην κατηγορία B1 ως ένα υψηλής απόδοσης ανθεκτικό υλικό ενάντια στη φωτιά και σύμφωνα με την πιστοποίηση BS476 (παραρτήματα 20 και 22) στην κατηγορία 6 και 7 (30 λεπτά). Έτσι τα προφίλ της REHAU είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αναφλεγούν και αυτο-σβήνουν μόλις η πηγή θερμότητας απομακρύνεται, προσφέροντας έτσι αξιόλογη βοήθεια στην προσπάθεια μειώσεως της ταχύτητας μεταδόσεως της φωτιάς. Δεν αποχρωματίζεται Το διάσημο ομαλό και γυαλιστερό φινίρισμα των προφίλ της REHAU εξασφαλίζει ότι τα λευκά παράθυρα παραμένουν λευκά και διατηρούν την πρωταρχική εμφάνισή τους επ' αόριστον. Φυσικά όλα τα προφίλ διαθέτουν ανακλαστική επιφάνεια και είναι σε θέση να αντέξουν στις πιο δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον Τα προφίλ από RAU-PVC δεν περιέχουν καθόλου χαλκό (Cu) και μόλις 2% μόλυβδο (Pb) ο οποίος ενυπάρχει με τη μορφή ισχυρών συνδέσμων που δεν διασπόνται και δεν αποδεσμεύεται η ουσία ούτε στη χωματερή. Συνεπώς δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, δεν είναι καρκινογόνο και είναι 100% ανακυκλώσιμο.

8 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ Πραγματοποιείστε τα οράματά σας Πάντα με στόχο τις επιθυμίες κάθε πελάτη ξεχωριστά η REHAU σας αφήνει ελεύθερο χώρο για δημιουργία με ποικιλία σχημάτων, μορφών και χρωμάτων. Περισσότερο τζάμι. Περισσότερο φως. Περισσότερο Design. Για ευάερους και ευήλιους χώρους, για παράθυρα με μεγάλες επιφάνειες στο ύψος των ορόφων, περισσότερο γυαλί σημαίνει πιο φωτεινούς χώρους διαβίωσης και υψηλότερη ποιότητα διαβίωσης. Τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα της REHAU προσφέρουν αφάνταστες δυνατότητες για μεγάλα μεγέθη και διακριτικά πλαίσια. Προσαρμογή στο στυλ του κτιρίου Μοντέρνα αρχιτεκτονική ή προσόψεις με ανακατασκευή παλιού στυλ. Και οι δύο επιλογές απαιτούν στιλιστικά ταιριαστές λύσεις για παράθυρα και πόρτες: στρογγυλά, τρίγωνα και τετράγωνα σχέδια ή ξεχωριστά ημικυκλικά τόξα για παράθυρα και πόρτες. Οι διαφορετικοί τρόποι ανοίγματος θα πρέπει να ταιριάζουν στο κτίριο όπως και τα παράθυρα, με ή χωρίς ταφ, ώστε να ταιριάζουν στην οπτική της πρόσοψης. Διαμορφώστε τη νέα σας οικοδομή με ευθείες γραμμές ή διατηρείστε κατά την ανακαίνιση τον παραδοσιακό χαρακτήρα με ταφ και καμπύλες. Δώστε χρώμα στο σπίτι γύρω σας Η σωστή απόχρωση κάνει τη διαφορά. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, όπου μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε επενδύσεις Foil (σχέδια ξύλου, απλά χρώματα), βερνίκια ακρυλικά και καλύμματα αλουμινίου. Ό,τι κι αν επιλέξετε, τα προφίλ της REHAU είναι ανθεκτικά στα καιρικά φαινόμενα και στην επίδραση του περιβάλλοντος, εξαιρετικά φωτοανθεκτικά και εύκολα στην φροντίδα.

9 Συνδυάστε τους εσωτερικούς με τους εξωτερικούς χώρους Για ομαλές μεταβάσεις ή δομικούς λόγους μπορούν τα ντεκόρ να εφαρμοστούν είτε και στις δύο πλευρές είτε μόνο στη μία. Τα παράθυρα και οι πόρτες διαμορφώνονται έτσι με διαφορετικά σχέδια χρωμάτων και ξύλου και μπορείτε να παίξετε με τους συνδυασμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ή να συνδυάσετε χώρους και λειτουργίες. Φύλλα ντεκόρ Foil Τα φύλλα ντεκόρ είναι υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Η μεγάλη ποικιλία μονόχρωμων, φανταιζί και γυαλιστερά ντεκόρ, καθώς και ντεκόρ ξύλου διευρύνει τη γκάμα επιλογών με γραπτή εγγύηση έως 10 έτη. Καλύμματα αλουμίνιο Τα καλύμματα από αλουμίνιο έχουν πολλά πλεονεκτήματα: Ελκυστική εμφάνιση, δυνατότητα ανοδίωσης, χρώματα SABLE, POLYDROX, RAL κ.α. Ενσωματώνουν τέλεια τα συνθετικά παράθυρα σε υπάρχοντα σύνολα αλουμινίου προσφέροντας επιπλέον θερμομόνωση. Ακρυλικά βερνίκια Acryl II Μπορεί κανείς μέσα από 150 αποχρώσεις RAL να επιλέξει το χρώμα που θέλει για παράθυρα, εξώπορτες και μπαλκονόπορτες. Τα βερνίκια REHAU είναι εύκολα στη φροντίδα, σταθερά και ανθεκτικά στο φως και τα καιρικά φαινόμενα. Foil Η REHAU χρησιμοποιεί πολυεπίπεδα φύλλα ντεκόρ μόνο της Renolit τα οποία προστίθενται στα προφίλ με κόλλες χωρίς διαλύτες και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται ακόμα και την πιο έντονη υπεριώδη ακτινοβολία. Έτσι εξαλείφεται η πιθανότητα αποκόλλησης και εξασφαλίζεται η σταθερότητα του χρώματος. Στα προφίλ της REHAU το foil δεν χαράσσεται, δεν παραμορφώνεται, δεν σαπίζει, δεν χάνει τη γυαλάδα του και δεν αποχρωματίζεται! Acryl II Είναι το αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης του τμήματος αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου έχει χρησιμοποιηθεί ένα παρόμοιο σύστημα για πολλά χρόνια στους προφυλακτήρες αυτοκινήτων όπως Mercedes, BMW και Jaguar. Είναι ένα δύο συστατικών ακρυλικό σύστημα επίστρωσης, η οποία περιλαμβάνει αυστηρά ελεγχόμενη προετοιμασία, την εφαρμογή της διασυνδέσεως ακρυλικό πολυουρεθάνης με υγρή ψεκασμό και στη συνέχεια σκλήρυνση του αέρα.

10 ΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ, ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν σε πολυώροφες πολυκατοικίες και σε πυκνοκατοικημένα αστικά κέντρα με το θόρυβο και τη ρύπανση που τα συνοδεύουν. Αυτό καθιστά ακόμη περισσότερο βασανιστήριο την παραμονή στο σπίτι. Τα παράθυρα της REHAU έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να κρατήσουν έξω ό,τι δεν ανήκει σε ένα καθαρό και ξεκούραστο περιβάλλον. Ενεργειακή απόδοση Οι πρώτες ύλες εξαντλούνται και η ενέργεια ακριβαίνει. Οι εκπομπές θα πρέπει να μειωθούν. Η εξοικονόμηση ενέργειας και η ιδανική χρήση της είναι καθοριστικοί παράγοντες για τις νέες κατασκευές και για τις κατασκευές με διάρκεια. Τα παράθυρα από τα προφίλ της REHAU βοηθούν στη μείωση της απώλειας ενέργειας και όλες οι προσεγγίσεις βασίζονται στους τρεις πυλώνες της ενεργειακής απόδοσης: 1. Μείωση της απώλειας ενέργειας 2. Αποδοτική χρήση της ενέργειας 3. Αποδοτική παραγωγή ενέργειας Ηχομόνωση Ύπνος. Διαβίωση. Εργασία. Για όλες τις προσωπικές απαιτήσεις και τις τοποθεσίες, τα συστήματα REHAU προσφέρουν παντού την απαιτούμενη ηχομόνωση. Αντιδιαρρηκτική προστασία Ασφαλή παράθυρα και πόρτες με τη χρήση ειδικών οπλισμών, μηχανισμών και υαλοπινάκων. Τα συστήματα REHAU πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ώστε να ανταποκρίνονται στις πιο διαφορετικές κατηγορίες ανθεκτικότητας όπως WK1, WK2 και WK3.

11 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ Πολύ σημαντικό! Με παράθυρα από προφίλ της REHAU Profilsystemen, μπορείτε να μειώσετε δραστικά την απώλεια ενέργειας από το παράθυρο! Εξαιρετική θερμομόνωση με το σύστημα κατασκευής πολλαπλών θαλάμων Ένα σημαντικό ποσοστό ενέργειας χάνεται λόγω της θερμικής μεταφοράς των παραθύρων. Εκτιμάται ότι περίπου το 20% της ενέργειας που χάνεται από ένα κτίριο είναι μέσα από τα παράθυρα και τις πόρτες, ώστε η βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης δίνει μια μεγάλη βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση του κτιρίου στο σύνολό του. Ενώ κουφώματα από αλουμίνιο τείνουν να μεταφέρουν τη θερμότητα ανεμπόδιστα, οι ιδανικές τιμές θερμαγωγιμότητας των παραθύρων REHAU, μπορούν να διατηρήσουν τη θερμοκρασία στα Παλιά παράθυρα επιθυμητά επίπεδα. Ενεργειακοί υαλοπίνακες με Νέα παράθυρα REHAU θερμομόνωση, ρολά και παντζούρια βελτιώνουν ακόμη περισσότερο τη θερμομόνωση. Στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μείωση εκπομπών CO 2 Σχεδόν το ήμισυ των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα της Ε.Ε. προέρχονται από τη χρήση των κτιρίων (30% από τα σπίτια και ένα επιπλέον 30% από τα μη οικιακά κτίρια στην Ελλάδα τα ποσοστά είναι πολύ υψηλότερα). Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης κατά 80% των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2050 η ενεργειακή απόδοση τόσο της νέας κατασκευής, καθώς και τις υφιστάμενες κατοικίες πρέπει να βελτιωθούν. Συντελεστής θερμαγωγιμότητας U Η τιμή U είναι ένα μέτρο της ποσότητας της θερμικής ενέργειας που μεταδίδεται μέσα από το παράθυρο μέσω ακτινοβολίας, συναγωγής ή αγωγιμότητας. Η τιμή δίδεται ως η ταχύτητα με την οποία η θερμική ενέργεια μεταφέρεται μέσω ενός τετραγωνικό μέτρο υλικού όταν υπάρχει μια διαφορά θερμοκρασίας από τη μία πλευρά στην άλλη (W/m 2 K). Καθώς η τιμή U μειώνεται, το ίδιο κάνει και η ικανότητα παράθυρα για τη μεταφορά θερμότητας και ως τέτοια βελτιώνει την θερμική απόδοση. Εν συντομία, για το σκοπό της θερμικής απόδοσης, όσο χαμηλότερη είναι η τιμή U, τόσο καλύτερο είναι το παράθυρο. Θερμική αγωγιμότητα Τιμές U Υλικό W/m²K Αέρας 0,02 Argon 0,015 RAU-PVC 0,19 Σίδερο 45 Αλουμίνιο 250 Σύμφωνα με τον Κ.Εν.Α.Κ., που η εφαρμογή του είναι υποχρεωτική από 1 η Ιουλίου 2010, παράθυρα για νέες κατασκευές πρέπει να έχουν μέγιστη τιμή U < 2,6-3,2 W/m 2 K (ανάλογα την κλιματική ζώνη της περιοχής). Τα παράθυρα REHAU μπορούν να φτάσουν τιμή U έως και 0,8 W/m 2 K υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις του Κ.Εν.Α.Κ.

12 ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ έως και 47dB! ΑΝΤΙΘΟΡΥΒΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Λιγότερος θόρυβος και μεγαλύτερη ευφορία Κάθε τοποθεσία, κάθε κτίριο και κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αίσθηση του θορύβου. Ένας οικισμός σε κατοικημένη περιοχή έχει άλλες απαιτήσεις στην αντιθορυβική προστασία απ' ότι σπίτια στην εξοχή. Ένα εργοτάξιο με θορυβώδεις μηχανές απαιτεί άλλη αντιθορυβική προστασία απ' ότι ένα κτίριο με γραφεία σε ένα βιομηχανικό πάρκο στην ύπαιθρο. Τα συστήματα REHAU επιτρέπουν εξειδικευμένες και ελεγμένες λύσεις για την αντιθορυβική προστασία στις πιο διαφορετικές τοποθεσίες, ώστε τίποτα να μην διαταράξει τον ήρεμο κόσμο σας. ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΕΜΟ ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ Προστασία ακόμη και από τυφώνες Οι ικανότητες φορτίου ανέμου των κουφωμάτων της REHAU έχουν ελεγχθεί έως 6300 Pa και με αναμενόμενη ταχύτητα του ανέμου έως 380 χλμ/ώρα που ισοδυναμεί με τυφώνα 12 Μποφόρ! Με αποδεδειγμένη στεγανότητα τουλάχιστον 2 λίτρα/min/m2 σε ανεμοπίεση 700 Pa, το σπίτι σας παραμένει απολύτως στεγνό, ωστόσο σε μεγάλο βαθμό μπορεί να βρέχει έξω. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ Ειδικός τρόπος κατασκευής για περισσότερη ασφάλεια Οι στατιστικές της αστυνομίας και των ασφαλιστικών εταιριών μιλούν ξεκάθαρα: Κάθε 2 λεπτά γίνεται μια διάρρηξη. Από τις διαρρήξεις, οι μισές είναι σε ιδιωτικές κατοικίες και σπίτια. Διαρρήξεις δεν γίνονται μόνο σε βίλες ή απομονωμένα σπίτια Μονοκατοικίες, διαμερίσματα και κτίρια εταιριών αποτελούν συνήθη στόχο των διαρρηκτών. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, για αυτό η REHAU, με το σύστημα περιμετρικού μηχανισμού, φροντίζει ώστε τα παράθυρά να χρησιμεύουν ως αποτελεσματικό φράγμα ενάντια σε οποιαδήποτε απειλή. Επιπρόσθετα μέτρα όπως η τοποθέτηση υαλοπινάκων ασφαλείας, ρολών ή παντζουριών συμβάλλουν στην αύξηση της αντιδιαρρηκτικής προστασίας.

13 ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Το Νο1 στις πρώτες ύλες παραθύρων Τα παράθυρα από συνθετικό υλικό της REHAU θέτουν ψηλά τον πήχη στην τεχνική και το σχεδιασμό. Είναι από υλικό PVC ανθεκτικό στα καιρικά φαινόμενα, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση και έχουν πολύχρονη διάρκεια. Το PVC είναι το νούμερο «1» στις πρώτες ύλες παραθύρων. Η REHAU το μετατρέπει σε προφίλ της υψηλότερης ποιότητας. Το ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό κατασκευάζει αξιόπιστα δομικά στοιχεία. Κατά την κατασκευή των προϊόντων η REHAU λαμβάνει επίσης υπόψη τις ανάγκες του χρήστη. Για αυτό τα προφίλ της REHAU έχουν λόγω της υψηλής ποιότητας, γυαλιστερή και κλειστή επιφάνεια πολύ εύκολα στη φροντίδα τους και πρακτικά αφού δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση. ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η REHAU ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Μέλλον και περιβάλλον Ήδη από τη δεκαετία του 50 η REHAU παίρνει πίσω απόβλητα παραγωγής ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή και τα ανακυκλώνει. Από τη δεκαετία του 70 τα προϊόντα της REHAU διαθέτουν σήμανση πρώτων υλών. Τέλος της δεκαετίας του 80 η εταιρία ξεκίνησε την ανάπτυξη προγραμμάτων διάθεσης των αποβλήτων. Η εξοικονόμηση ενέργειας ξεκινάει από την παραγωγή Ήδη από την κατασκευή των προφίλ από PVC ξεκινά για τη REHAU η προστασία του περιβάλλοντος: Από την παρασκευή χωρίς κάδμιο και πλαστικοποιητές στην κατασκευή με εξοικονόμηση ενέργειας έως την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων. Τα υπολείμματα πρώτων υλών και μιγμάτων οδηγούνται εκ νέου στη διαδικασία παραγωγής. Η ανάπτυξη δεν σταματά εδώ Η REHAU θέτει περιβαλλοντικούς στόχους, για να βελτιώνει συνεχώς την περιβαλλοντική προστασία. Η πραγματαποίησή τους επιτυγχάνεται με περιβαλλοντικά προγράμματα και μεμονωμένα μέτρα. Τα παράθυρα της REHAU έχουν λάβει πιστοποίησης «Energy Saving Recommended» με βαθμολογία B! Αυτό το σήμα πιστοποίησης αναπτύχθηκε από την Energy Saving Trust για να διακρίνει τα πιο ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα στην αγορά. Μόνο τα προϊόντα που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις μπορούν να εγκριθούν και να δοθεί το σήμα πιστοποίησης.

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

υψηλής ενεργειακής απόδοσης

υψηλής ενεργειακής απόδοσης α γ Συστήματα Συνθετικών Κουφωμάτων υψηλής ενεργειακής απόδοσης Uw μέχρι 0.762 W/(m K) 76AD ίω με ή κ τι ν μ ση σ η σ τ η ν κα τ α ν άλ ιδανικές λύσεις Κουφωμάτων ω σ η εν έ ρ ει α ς για «παθητικές κατοικίες»

Διαβάστε περισσότερα

10/9/2015. Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ

10/9/2015. Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Τα εξωτερικά κουφώματα (θύρες και παράθυρα) είναι τα δομικά στοιχεία που καλύπτουν τα ανοίγματα που αφήνουμε στους εξωτερικούς τοίχους του

Διαβάστε περισσότερα

TROCAL, ETEM, SALAMANDER,

TROCAL, ETEM, SALAMANDER, Επώνυμα πιστοποιημένα συστήματα υψηλών προδιαγραφών εταιριών TROCAL, ETEM, SALAMANDER, KOMMERLING,Schuco για τα οποία σας δίνουμε ΧΡΥΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ και κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

K MMERLING 88plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις

K MMERLING 88plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις K MMERLING 88plus To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Karl K mmerling το 1897 ως εμπορική εταιρεία. Η πορεία προς την κατασκευή συνθετικών προφίλ πέρασε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ έκδοση 2.3 Τι είναι το συνθετικό; Το προφίλ των συνθετικών κουφωµάτων της Εταιρείας TECON παράγεται από πολυχλωριούχο βινύλιο (pvc), το οποίο αποτελεί το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα n Διαπνέουσα θερμομόνωση n Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα n Εξοικονόμηση ενέργειας Ευχάριστο κλίμα για μιά ζωή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά τα συνδετικά κουφώματα αναφέρονται στα κουφώματα που είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC).

Γενικά τα συνδετικά κουφώματα αναφέρονται στα κουφώματα που είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC). Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Γενικά τα συνδετικά κουφώματα αναφέρονται στα κουφώματα που είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC). To PVC είναι το τρίτο πιο

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα

Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα Από Α το 1971 µέχρι και σήµερα, η ΕΤΕΜ Α.Ε. πρωτοπορεί και δηµιουργεί στον χώρο των κουφωµάτων προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα ΚΑΠΕ Νέες Ενεργειακές Τεχνολογίες στα Κτίρια

Ημερίδα ΚΑΠΕ Νέες Ενεργειακές Τεχνολογίες στα Κτίρια ΚΑΠΕ - Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Δομικά Υλικά στο Κτιριακό Κέλυφος Ημερίδα ΚΑΠΕ Νέες Ενεργειακές Τεχνολογίες στα Κτίρια Αθήνα,, 12 Ιουνίου 2008 Ελπίδα Πολυχρόνη Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι...

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι... Έχουν μείνει κάποιες απορίες; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Uponor; Χρειάζεστε μία συμβουλή ειδικού για τα συστήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικές & Περιβαλλοντικές ιαστάσεις του Marketing

Κοινωνικές & Περιβαλλοντικές ιαστάσεις του Marketing Κοινωνικές & Περιβαλλοντικές ιαστάσεις του Marketing 1 Περιεχόµενα Σηµερινή κατάσταση - Ενέργειες για καθαρό περιβάλλον Ιδιότητες Αλουµινίου Ποιότητα, Περιβάλλον, Υγεία & Ασφάλεια «Πράσινες» Καινοτόµες

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Σχήμα 8(α) Σχήμα 8(β) Εργασία : Σχήμα 9

Σχήμα 8(α) Σχήμα 8(β) Εργασία : Σχήμα 9 3. Ας περιγράψουμε σχηματικά τις αρχές επί των οποίων βασίζονται οι καινοτόμοι σχεδιασμοί κτηρίων λόγω των απαιτήσεων για εξοικονόμηση ενέργειας και ευαισθησία του χώρου και του περιβάλλοντος ; 1. Τέτοιες

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια Προστασία του περιβάλλοντος Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε

Διαβάστε περισσότερα

EXCLUSIVE DOOR PANELS

EXCLUSIVE DOOR PANELS EXCLUSIVE DOOR PANELS Quality Panels Ασφάλεια Η ασφάλεια της πόρτας είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή της. Τα panels exclusive κατασκευάζονται με εξωτερική λαμαρίνα αλουμινίου πάχους 3mm και

Διαβάστε περισσότερα

Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία;

Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία; Διεπιστημονική προσέγγιση στα ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ :Τεχνολογία, Περιβάλλον, Πολιτισμός Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία; Κλειώ Αξαρλή,

Διαβάστε περισσότερα

4 ο Συνέδριο ΕNERTECH 09

4 ο Συνέδριο ΕNERTECH 09 4 ο Συνέδριο ΕNERTECH 09 Ξεν. Holliday Inn, Αττική, 23-24 Οκτωβρίου 2009 ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΤΙΡΙΑ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Δρ. Γ. Αγερίδης, Α. Ανδρουτσόπουλος,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ www.rehau.gr ΠΡΟΪΟΝ: RAUPIANO PLUS Ενισχυμένη ηχοπροστασία για μεγάλα κτίρια RAUPIANO PLUS είναι το σύστημα αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Θεόφιλος Παγιάτης Γ.Γ. ΠΟΒΑΣ Σύμφωνα με τα έως τώρα στατιστικά στοιχεία από τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) που

Διαβάστε περισσότερα

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο!

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! powered by χαρακτηριστικά πρωτοποριακό ανθεκτικό ευέλικτο οικολογικό οικονομικό διαχρονικό μοναδικό εύχρηστο Είναι φιλικό προς το περιβαλλον και κατασκευάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Buy Smart+ Πράσινες προμήθειες στην Ευρώπη. Δομικά Υλικά

Buy Smart+ Πράσινες προμήθειες στην Ευρώπη. Δομικά Υλικά Buy Smart+ Πράσινες προμήθειες στην Ευρώπη Δομικά Υλικά Περιεχόμενα Δημόσιες Συμβάσεις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις στην πράξη Κόστος Κύκλου Ζωής Το έργο Buy Smart+ Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Πράσινη Πιλοτική Αστική Γειτονιά

Πράσινη Πιλοτική Αστική Γειτονιά Το Κέντρο Ανανεώσιµων Πηγών και Εξοικονόµησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και ο ήµος Αγίας Βαρβάρας υλοποιούν το Έργο "Πράσινη Πιλοτική Αστική Γειτονιά», µε χρηµατοδότηση του Προγράµµατος ΕΠΠΕΡΑΑ/ΕΣΠΑ. Το έργο έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2006 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ DR ΛΩΡΕΝΣ ΠΕΤΑΛΙΔΗ, B.SC., PH.D. Υπεύθυνος Διαχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

H vέα γενιά θερμομόνωσης από την Dow

H vέα γενιά θερμομόνωσης από την Dow H vέα γενιά θερμομόνωσης από την Dow XENERGY - H vέα γενιά θερμομόνωσης από την Dow Από την ημέρα που η Dow εφηύρε το αφρώδες εξηλασμένο πολυστυρένιο, η εξέλιξη και ανάπτυξη του προϊόντος είναι συνεχής.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Φ ο ρ έ α ς υ λ ο π ο ί η σ η ς Ν Ο Ι Κ Ο Κ Υ Ρ Ι Α Άξονες παρέμβασης Α. Κτιριακές υποδομές Β. Μεταφορές Γ. Ύ δρευση και διαχείριση λυμάτων Δ. Δ ιαχείριση αστικών στερεών

Διαβάστε περισσότερα

Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50

Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50 Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50 Αυτό που προτείνουμε είναι η ενεργειακή θωράκιση του χώρου μας, προκειμένου να πετύχουμε μείωση έως 50% στα έξοδα θέρμανσης. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Φ ο ρ έ α ς υ λ ο π ο ί η σ η ς Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ο Σ Τ Ο Μ Ε Α Σ Άξονες παρέμβασης Α. Κτιριακές υποδομές Β. Μεταφορές Γ. Ύ δρευση και διαχείριση λυμάτων Δ. Δ ιαχείριση αστικών

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ Πασχαλίδης Ξύλινα κουφώματα Εξώπορτες // Εσώπορτες // Παράθυρα // Μπαλκονόπορτες // Παντζούρια // Ειδικές Κατασκευές // Διακοσμητικά // Αυλόπορτες // Κάγκελα Εξοχική κατοικία, σαλόνι. Εξοχική κατοικία,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Εφαρμογές Α.Π.Ε. σε Κτίρια και Οικιστικά Σύνολα Μαρία Κίκηρα, ΚΑΠΕ - Τμήμα Κτιρίων Αρχιτέκτων MSc Αναφορές: RES Dissemination, DG

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Διαδικασία Ενεργειακής Ανακαίνισης της Κοινωνικής Κατοικίας

Ολοκληρωμένη Διαδικασία Ενεργειακής Ανακαίνισης της Κοινωνικής Κατοικίας Εύη Τζανακάκη Τμήμα Κτιρίων Διεύθυνση Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Ολοκληρωμένη Διαδικασία Ενεργειακής Ανακαίνισης της Κοινωνικής Κατοικίας New Integrated Renovation Strategy

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή αποδοτικότητα στο δομημένο περιβάλλον

Ενεργειακή αποδοτικότητα στο δομημένο περιβάλλον ΚΑΠΕ - Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Ενεργειακή αποδοτικότητα στο δομημένο περιβάλλον Εφαρμογή απλών μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας στο κέλυφος: Κτίριο Εργάνη Συκιές, 11 Φεβρουαρίου 2008 Ελπίδα Πολυχρόνη

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

για τη διαφυγή ενέργειας Kτίρια που δεν σπαταλούν ενέργεια Η έξυπνη ζωή Εξοικονομήστε μέχρι και 40% στα κόστη ενέργειας με EXALCO

για τη διαφυγή ενέργειας Kτίρια που δεν σπαταλούν ενέργεια Η έξυπνη ζωή Εξοικονομήστε μέχρι και 40% στα κόστη ενέργειας με EXALCO Η έξυπνη ζωή Η έξυπνη ζωή Μειώστε τις δαπάνες! Εξοικονομήστε μέχρι και 40% στα κόστη ενέργειας με EXALCO Kτίρια που δεν σπαταλούν ενέργεια Ένα κτίριο που δεν είναι ενεργειακά σπάταλο, εγγυάται σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή απόδοση...

Ενεργειακή απόδοση... ... μέσω προϊόντων ελέγχου πιστoποιημένων από τον eu.bac Michael Rader Product Marketing Manager CentraLine c/o Honeywell GmbH 05 I 2008 Τα οικιστικά αστικά και επαγγελματικά κτίρια είναι υπεύθυνα για

Διαβάστε περισσότερα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Εξοικονόμηση Ενέργειας Ενεργειακή Απόδοση Εξοικονόμηση ενέργειας Τα θερμικά ηλιακά συστήματα της ΤΙΕΜΜΕ, καλύπτουν πάνω από το 90% των αναγκών για ΖΝΧ* και μέχρι το 40% των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

H vέα γενιά θερμομόνωσης από την Dow

H vέα γενιά θερμομόνωσης από την Dow H vέα γενιά θερμομόνωσης από την Dow XENERGY - H vέα γενιά θερμομόνωσης από την Dow Από την ημέρα που η Dow εφηύρε το αφρώδες εξηλασμένο πολυστυρένιο, η εξέλιξη και ανάπτυξη του προϊόντος είναι συνεχής.

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς H Ενδοδαπέδια Θέρμανση είναι σε όλους γνωστή ως η πιο Aποτελεσματική, Ποιοτική Υγιεινή μέθοδος θέρμανσης Η θέρμανση μεταφέρεται αποτελεσματικά με τον πιο φυσικό τρόπο από

Διαβάστε περισσότερα

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN GLASS REFLECTIONS Η είσοδος της κατοικίας σας αντανακλά την προσωπική αισθητική σας και αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Η σειρά ZEN την καθιστά και παντοτινή. Τα μοντέλα Glass,

Διαβάστε περισσότερα

πως εξελίχθηκε. ( 60-70) σύγχρονα υλικά & σχεδιασμός ανεξάρτητος από το περιβάλλον του κτιρίου

πως εξελίχθηκε. ( 60-70) σύγχρονα υλικά & σχεδιασμός ανεξάρτητος από το περιβάλλον του κτιρίου Η εξέλιξη της ενεργειακής κατανάλωσης στα κτίρια πως ξεκίνησε... Η ανθρώπινη κατοικία ήταν πάντα απόλυτα προσαρμοσμένη στις τοπικές κλιματικές συνθήκες (προστασία & θερμική άνεση - παραδοσιακή αρχιτεκτονική)

Διαβάστε περισσότερα

Έµπνευσή µας ο Ήλιος

Έµπνευσή µας ο Ήλιος Έµπνευσή µας ο Ήλιος Η ΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Φ ΤΟΒΟΛΤΑΪΚ Ν (Φ/Β) Η παγκόσµια αγορά Φ/Β συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία και το 2011. Παρά τη διεθνή οικονοµική κρίση της περιόδου 2009-2011, το 2011 υπήρξε

Διαβάστε περισσότερα

H αξεπέραστη αισθητική του ξύλου σε απαράμιλλες τεχνικές ερμηνείες TSIGAS!

H αξεπέραστη αισθητική του ξύλου σε απαράμιλλες τεχνικές ερμηνείες TSIGAS! H αξεπέραστη αισθητική του ξύλου σε απαράμιλλες τεχνικές ερμηνείες TSIGAS! Δημιουργούμε τη Nέα Παράδοση στο ξύλινο κούφωμα! TSIGAS A.E., μια Σύγχρονη Eταιρία με Παράδοση! Στο Βουνό, στο Νησί, στην Πόλη,

Διαβάστε περισσότερα

GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ SIP ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ SIP H ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 21 ΟΥ ΑΙΩΝΑ DIP -ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ EVOTHERM PLUS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ (NZEB) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ (NZEB) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ (NZEB) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ H κατασκευή κτιρίων σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια 2 Ο ενεργειακός σχεδιασµός του κτιριακού κελύφους θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Φ ο ρ έ α ς υ λ ο π ο ί η σ η ς Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Σ Τ Ο Μ Ε Α Σ Άξονες παρέμβασης Α. Κτιριακές υποδομές Β. Μεταφορές Γ. Ύ δρευση και διαχείριση λυμάτων Δ. Διαχείριση αστικών

Διαβάστε περισσότερα

«Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf»

«Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf» «Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf» 1 Πάκος Σπυρίδων ιπλ. ΠολιτικόςΜηχανικός Univ. Dortmund KnaufΓυψοποιίαΑ.Β.Ε.Ε. Ευριπίδου 10, Καλλιθέα Τηλ: +30 2109310567 Fax: +30 2109310568 Email: pakos.spyridon@knauf.gr

Διαβάστε περισσότερα

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας Περιεχόμενα Εξοικονόμηση Ενέργειας & Αλουμίνιο Συστήματα Αλουμινίου για εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης

Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Εξοικονόµηση Ενέργειας & Ελευθερία στην αρχιτεκτονική έκφραση Εφαρµογές σε Νέα κτίρια / Ανακατασκευές / Αναπαλαιώσεις Σχολείων, Νοσοκοµείων, ηµόσιων κτιρίων, Ξενοδοχείων,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι ΑΝΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι ΑΝΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Αγαπητοί συνάδελφοι Μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών για περικοπές σε όλους τους τομείς που σήμερα είναι κάτι επιβεβλημένο, το MILITARY CLUB έρχεται με μια πρόταση εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι μας.

Διαβάστε περισσότερα

(Σανταµούρης Μ., 2006).

(Σανταµούρης Μ., 2006). Β. ΠΗΓΕΣ ΙΟΞΕΙ ΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO 2 ) Οι πιο σηµαντικές πηγές διοξειδίου προέρχονται από την καύση ορυκτών καυσίµων και την δαπάνη ενέργειας γενικότερα. Οι δύο προεκτάσεις της ανθρώπινης ζωής που είναι

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων. Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση

Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων. Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση Ο κορυφαίος καθαρισμός πρέπει να συνοδεύεται από κορυφαία διαχείριση απορριμμάτων Υπερηφανεύεστε ότι προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού Ασφάλεια βάσει συστήματος: προστασία κατά φωτιάς και καπνού, αντοχή σε διαρρήξεις, σφαίρες και εκρήξεις -το σωστό σύστημα για κάθε έργο Ακόμη και με επιπρόσθετη ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια & αισθητική...

Ασφάλεια & αισθητική... Ασφάλεια & αισθητική... [ Κλειστού τύπου [ Ανοιχτού τύπου > Ρ ο λ ά > Γκαραζόπορτες > Βιομηχανικές Πόρτες > Α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί > ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ N-140 Προφίλ ρολού κοίλης διατομής από γαλβανισμένη/ανοξείδωτη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΠΕ Ενεργειακή Αποδοτικότητα στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία ενός κτιρίου.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΠΕ Ενεργειακή Αποδοτικότητα στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία ενός κτιρίου. ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΠΕ Ενεργειακή Αποδοτικότητα στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία ενός κτιρίου. Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων: Ελληνικά Παραδείγματα Εφαρμογής Ομιλητής: Κούνουπας Νικόλαος,

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το πλέον αξιόπιστο θερμομονωτικό υλικό σε όλο τον κόσμο. Είναι το θερμομονωτικό που εμπιστεύονται οι περισσότεροι Έλληνες Μηχανικοί

Είναι το πλέον αξιόπιστο θερμομονωτικό υλικό σε όλο τον κόσμο. Είναι το θερμομονωτικό που εμπιστεύονται οι περισσότεροι Έλληνες Μηχανικοί Γιατί STYROFOAM : Είναι το πλέον αξιόπιστο θερμομονωτικό υλικό σε όλο τον κόσμο Η DOW είναι η μόνη εταιρεία που διαθέτει αποτελέσματα τεχνικών εκθέσεων επιστημονικών φορέων και ινστιτούτων στη Γερμανία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα εκ του µηδενός σε ιστορικά πλαίσια ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια 2 Ο φυσικός φωτισµός αποτελεί την τεχνική κατά την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Μια επιλογή για εσάς. Μια ανάσα για το περιβάλλον. Ένα ονειρεμένο σπίτι.

Μια επιλογή για εσάς. Μια ανάσα για το περιβάλλον. Ένα ονειρεμένο σπίτι. Η νέα αντίληψη στην κατασκευή κατοικίας Μια επιλογή για εσάς. Μια ανάσα για το περιβάλλον. Ένα ονειρεμένο σπίτι. 2ο χλμ. Καλό Νερό- Καλαμάτα 245 00 Τηλ. & Fax: 27610 72512 κιν.: 6946.681221 www.metallika-spitia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO PIERDOOR

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO PIERDOOR 3 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 3. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 4. ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ 5. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO PIERDOOR 6. ΣΕΙΡΑ ECONOMY 7. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΕΙΡΑΣ ECONOMY 8. ΣΕΙΡΑ IQ S8000 STANDARD 9. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΕΙΡΑΣ STANDARD

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» ΠΡΑΞΗ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» ΠΡΑΞΗ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» ΠΡΑΞΗ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΠΡΑΞΗ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ» B. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2011» ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΕΝΕ 22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011.

«ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2011» ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΕΝΕ 22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011. «ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2011» ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΕΝΕ 22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011. 6 η Συνεδρία Α.Π.Ε. και Ενεργειακή αποδοτικότητα ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟςΗ ΚΤΙΡΙΩΝ Μαργαρίτα

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοτικές Οδηγίες 89/106/ΕΟΚ, 2010/31/ΕΕ και Δημόσιες Συμβάσεις - Προμήθειες

Κοινοτικές Οδηγίες 89/106/ΕΟΚ, 2010/31/ΕΕ και Δημόσιες Συμβάσεις - Προμήθειες Κοινοτικές Οδηγίες 89/106/ΕΟΚ, 2010/31/ΕΕ και Δημόσιες Συμβάσεις - Προμήθειες Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Κτιρίων Διεύθυνση Ενεργειακής Αποδοτικότητας ΚΑΠΕ Οδηγία 89/106/ΕΟΚ (CPD) [ΕΕΕΚ L 40 11/2/1989]

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΟΜΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑ Οι απαιτήσεις κατανάλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ Κατανάλωση Ενέργειας στον Κτιριακό Τομέα Κατανομή τελικής κατανάλωσης ενέργειας στην Ελλάδα (1999) Οικιακός Τομέας Τριτογενής Τομέας Κατανάλωση ενέργειας σε

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμία Εξοικονόμηση Ενέργειας

Γεωθερμία Εξοικονόμηση Ενέργειας GRV Energy Solutions S.A Γεωθερμία Εξοικονόμηση Ενέργειας Ανανεώσιμες Πηγές Σκοπός της GRV Ενεργειακές Εφαρμογές Α.Ε. είναι η κατασκευή ενεργειακών συστημάτων που σέβονται το περιβάλλον με εκμετάλλευση

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων.

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων. Φυλλάδιο προϊόντος Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων. 03 Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα κραμάτων αλουμινίου, χαλκού και τιτανίου που χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους της

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακοί Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχολικών Κτιρίων Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ενεργειακοί Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχολικών Κτιρίων Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ενεργειακοί Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχολικών Κτιρίων Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ταχ.Δ/νση: Μπότσαρη 2 Τ.Κ. 42100 Τρίκαλα Τηλέφωνο: 24310-46427 Fax: 24310-35950 ΖΥΓΟΛΑΝΗ ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Κινητό: 6972990707 Κινητό:

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης.

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Τα boilers της Rotex σας εξασφαλίζουν υγιεινό νερό χρήσης, κορυφαία απόδοση και μέγιστη οικονομία! Γνωρίζατε ότι: Η γερμανική εταιρεία Rotex,ήταν

Διαβάστε περισσότερα

«Σύστηµα. εξωτερικής θερµοµόνωσης τοιχοποιίας. Κων/νος. νος Ασλάνης

«Σύστηµα. εξωτερικής θερµοµόνωσης τοιχοποιίας. Κων/νος. νος Ασλάνης «Σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης τοιχοποιίας KELYFOS και η συµβολή του στην εξοικονόµηση ενέργειας.» Κων/νος νος Ασλάνης ιευθυντής τµηµάτων τεχνικής υποστήριξης και marketing ISOMAT Α.Β.Ε.Ε. 1 Στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ Ημερίδα ηκκξκ Εξοικονόμηση & Διαχείριση Ενέργειας στα κτίρια Κέρκυρα, 3 Ιουλίου 2009 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ Α. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Κτιρίων Διεύθυνση Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κέντρο Ανανεώσιμων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Κα ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Κα ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Κα ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ 1 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕΛ. 3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕΛ. 4 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΛ. 5 ΥΛΙΚΑ ΣΕΛ. 6 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΕΛ. 7 ΑΝΑΛΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή αποδοτικότητα στο δομημένο περιβάλλον

Ενεργειακή αποδοτικότητα στο δομημένο περιβάλλον Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας Ενεργειακή αποδοτικότητα στο δομημένο περιβάλλον Εξοικονόμηση Ενέργειας Στα Κτίρια Πάρος 15 Οκτωβρίου 2012 Ελπίδα Πολυχρόνη Μηχανολόγος Μηχανικός M.Sc.

Διαβάστε περισσότερα

Φανταστείτε το χώρο σας... εμείς τον δημιουργούμε

Φανταστείτε το χώρο σας... εμείς τον δημιουργούμε Μέλος του Ομίλου Φανταστείτε το χώρο σας..... εμείς τον δημιουργούμε w w w. d e l l i n a s. e u D. ELLINAS INTERIOR CONSTRACTS LTD Η εταιρεία D. ELLINAS INTERIOR CONTRACTS LTD, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό: Είναι το μεγαλύτερο και πλέον φιλόδοξο πρόγραμμα επέμβασης στον κτιριακό τομέα στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα αυτό: Είναι το μεγαλύτερο και πλέον φιλόδοξο πρόγραμμα επέμβασης στον κτιριακό τομέα στην Ευρώπη. ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Το πρόγραμμα αυτό: Είναι το μεγαλύτερο και πλέον φιλόδοξο πρόγραμμα επέμβασης στον κτιριακό τομέα στην Ευρώπη. Ξεκινάει το 2011 και ολοκληρώνεται το 2020. Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένος Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Κτιρίων με στόχο τη βέλτιστη Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Απόδοση

Ολοκληρωμένος Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Κτιρίων με στόχο τη βέλτιστη Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Απόδοση Ολοκληρωμένος Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Κτιρίων με στόχο τη βέλτιστη Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Απόδοση Θεώνη Καρλέση Φυσικός Περιβάλλοντος Ομάδα Μελετών Κτιριακού Παριβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΥΠΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ.

ΕΞΥΠΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΞΥΠΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ 1.1. Γενικά 1.2. Πλεονεκτήματα - Λειτουργίες 2. ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ 2.1. Τι είναι το έξυπνο σπίτι; 2.2. Πλεονεκτήματα Λειτουργίες 2.3. Κόστος 3. ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Θερμική νησίδα», το πρόβλημα στις αστικές περιοχές. Παρουσίαση από την Έψιλον-Έψιλον Α.Ε.

Θερμική νησίδα», το πρόβλημα στις αστικές περιοχές. Παρουσίαση από την Έψιλον-Έψιλον Α.Ε. Θερμική νησίδα», το πρόβλημα στις αστικές περιοχές. Παρουσίαση από την Έψιλον-Έψιλον Α.Ε. Η ένταση της Θερμικής νησίδας στον κόσμο είναι πολύ υψηλή Ένταση της θερμικής νησίδας κυμαίνεται μεταξύ 1-10 o

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών EcoBuilding Conference, EXPO ATHENS Ανθούσα 10 Δεκεμβρίου 2010 Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών () Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών Μαρκογιαννάκης Γιώργος Μηχανολόγος Μηχανικός MSc. Τμήμα Ανάλυσης

Διαβάστε περισσότερα

D E S I G N E R V I L L A G E ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε. ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.

D E S I G N E R V I L L A G E ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε. ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. D E S I G N E R V I L L A G E ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε. ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. Θέση του έργου Ένας πρωτοποριακός οικισμός αναπτύσσεται βόρεια της Αθήνας, στους πρόποδες του όρους Πεντέλης, στο Διόνυσο. Περιγραφή του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ "NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε."

ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε. ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ "NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε." Θέση ΑΥΓΟ ΣOΥΦΛI EΒΡOΥ 684 00 Πωλήσεις: Tηλ: 2554 023522 Φaξ: 2554 020049 E-mail: info@weatherstrip.gr WEB-SITE:www.weatherstrip.gr WEB-SITE:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 2020 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 2020 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 2020 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ 4 «Υποστήριξη της μετάβασης προς μία οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα

Διαβάστε περισσότερα