ΘΕΜΑ: Προμήθεια προγράμματος Διαδραστικού περιεχομένου και εφαρμογών (ΚΩΔ. 00) Αριθμός επεισοδίων: Είκοσι (20) εβδομαδιαία με δυνατότητα επέκτασης

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΘΕΜΑ: Προμήθεια προγράμματος Διαδραστικού περιεχομένου και εφαρμογών (ΚΩΔ. 00) Αριθμός επεισοδίων: Είκοσι (20) εβδομαδιαία με δυνατότητα επέκτασης"

Transcript

1 STUDIO SIGMA Φ.ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ-Ε.ΤΡΙΒΗΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. THΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΟΡΦΕΩΣ 2 ΠΑΠΑΓΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ FAX ΑΦΜ: ΔΟΥ: ΧΟΛΑΡΓΟΥ Αθήνα Μάρτιος 2014 ΠΡΟΣ: ΝΕΡΙΤ ΑΕ ΘΕΜΑ: Προμήθεια προγράμματος Διαδραστικού περιεχομένου και εφαρμογών (ΚΩΔ. 00) Τίτλος εκπομπής: ΑΝΑ-ΔΡΑΣΗ Διάρκεια εκπομπής: 60 λεπτά Αριθμός επεισοδίων: Είκοσι (20) εβδομαδιαία με δυνατότητα επέκτασης Ανα-δραση Μας ρωτάτε-σας απαντάμε Τα πάντα για τις επιχειρήσεις, τις επιδοτήσεις, τις θέσεις εργασίας, τα κοινοτικά προγράμματα, το Ασφαλιστικό, τα δάνεια και τη φορολογία. -Κοινή-διαδραστική πρωτοβουλία του Ιντερνέτ και της Τηλεόρασης για την ενημέρωση των Πολιτών -Μία αμφίδρομη σχέση με τους επισκέπτες και τους τηλεθεατές γιατί: Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

2 Η ΝΕΡΙΤ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η Πρότασή μας κατατίθεται με κωδικό «00» ως πρωτότυπη και νέα με στόχο την πλειονότητα των πολιτών οι οποίοι αναζητούν χρηστικές απαντήσεις στα ζέοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ωστόσο, συνδυάζεται αρμονικά με τους Κωδικούς: «10» για την «μιντιακή εγγραμματοσύνη», «14» για τη «νέα επιχειρηματικότητα» και «19» για την «κοινωνία των Πολιτών». Η Πρόταση αφορά στη δημιουργία ενός Διαδραστικού-σπονδυλωτού site στο οποίο ο επισκέπτης θα εισέρχεται από το κεντρικό site της ΝΕΡΙΤ και εις το οποίο θα δίνεται έμφαση στις απευθείας απαντήσεις στις ερωτήσεις, απορίες, αγωνίες των ασφαλισμένων, των ανέργων, των νέων επιχειρηματιών, των φορολογουμένων (εξατομικευμένη συμβουλευτική). Θα παρέχονται εξατομικευμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες οι οποίοι αναζητούν λύσεις στην γραφειοκρατία, ψάχνουν ευκαιρίες για απασχόληση και έξυπνες ιδέες ως προς το «επιχειρείν», δυνατότητες να κάνουν καριέρα. Θα δίνονται άμεσες απαντήσεις σε κάθε θέμα που αφορά στις συντάξεις, τα δάνεια, τις κοινοτικές επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις, τα φορολογικά ζητήματα, τις ευκαιρίες των νέων αγροτών, τις χρηματοδοτήσεις των επιστημόνων και ελευθέρων επαγγελματιών κ.α. Παράλληλα, οι εν λόγω υπηρεσίες, δηλαδή το ίδιο το site, θα είναι συνδεδεμένες με μια εβδομαδιαία- ωριαία εκπομπή όπου θα παρουσιάζονται μια σειρά από χρηστικά ρεπορτάζ και αναλύσεις για τα ανωτέρω θέματα («τι σας συμφέρει με το Ασφαλιστικό;», «πώς θα ενταχθώ σε ένα πρόγραμμα;», «πώς θα λάβω χρηματοδότηση ή δάνειο για την επιχείρησή μου;», «πώς θα εκμεταλλευτώ ένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ;», «πού μπορώ να απευθυνθώ για κοινοτική επιχορήγηση;» κ.α.). Έτσι, τα δύο «μέσα» (Τηλεόραση και Ιντερνέτ) θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά με στόχο την ενημέρωση, την δημιουργία νέων συλλογικοτήτων και ομάδων πληθυσμού που θα ανατρέχουν στην ΝΕΡΙΤ για υπεύθυνη ενημέρωση, πληροφόρηση, χρηστικές ειδήσεις, αμφίδρομη επαφή. (Σημ. Αντί για αυτόνομη εκπομπή θα μπορούσαμε να παρουσιάζουμε σειρά χρηστικών θεμάτων εν είδει ενθέτου σε υφιστάμενη ζώνη (π.χ. Πρωινή) ή ένα μελλοντικό πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ με πολύ μικρότερο κόστος). Γενικά, η πληροφόρηση θα αφορά σε κάθε χρηστικό θέμα (πλην την συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων) εν είδει «μπούσουλα» για τους εν συγχύσει πολίτες που αναζητούν την άκρη του νήματος στον Μινώταυρο της πολυνομίας, της γραφειοκρατίας, της πολυπλοκότητας των κοινοτικών προγραμμάτων και της αβελτηρίας της Δημόσιας Διοίκησης. Ένα χρηστικό site το οποίο θα δίνει απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα εντός ολίγων ωρών. α/θα έχει Βιβλιοθήκη με κάθε Εγκύκλιο, Απόφαση και Νόμο που σχετίζεται με το ασφαλιστικό, τις εισφορές, τα κοινοτικά προγράμματα, τις επιδοτήσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, τις ευκαιρίες επένδυσης και απασχόλησης, τα εν εξελίξει κοινοτικά προγράμματα.

3 β/θα έχει ειδησεογραφία της ημέρας, επιστημονικά άρθρα, προβολές, εκτιμήσεις για την κοινωνική ασφάλιση, τα κοινοτικά Προγράμματα, εκδηλώσεις αλληλεγγύης, προθεσμίες για συμμετοχή σε διαγωνισμούς και προκηρύξεις. Και αυτό σε συνεργασία και με πλήρη σύμπνοια με την αντίστοιχη αρθρογραφία και τα ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ που θα φιλοξενούνται στο (κεντρικό) site της εταιρείας. γ/θα έχει τέσσερις στήλες (από μια για Ασφαλιστικό, Κοινοτικά Προγράμματα- Απασχόλησηγ, Φορολογικά και Επιχειρηματικότητα) όπου θα κατατίθενται ερωτήσεις μέσω . Οι οποίες, ερωτήσεις των επισκεπτών, θα αναρτώνται δημόσια (χωρίς όνομα, παρά μόνο με την κατάθεση του e mail του ερωτώντος για ασφάλεια του δικτύου μας). Δημόσια θα αναρτώνται και οι απαντήσεις για πληροφόρηση, εκτός των ερωτώντων και των αναγνωστών-επισκεπτών σε αντίστοιχα ή παρεμφερή ερωτήματα. Οι απαντήσεις θα κολλάνε (κρέμονται) ακριβώς κάτω από τις ερωτήσεις ώστε να υπάρχει συνάφεια μεταξύ ερώτησης και απάντησης. Ορισμένες χαρακτηριστικές ή συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις θα μεταφέρονται και στην Βιβλιοθήκη προς ενημέρωση των αναγνωστών σχετικά στη στήλη: «Συνήθεις Ερωτήσεις». ΣΤΟΧΟΙ Με το εν λόγω σχέδιο όχι μόνο παρακάμπτεται η γραφειοκρατία -η οποία αποδεικνύεται ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης- αλλά, διευκολύνεται ο πολίτης στην διαδικασία πρόσβασης στις πηγές υπεύθυνης ενημέρωσης (αποφυγή μετακίνησης, traffic, πρόβλημα από τη συγκέντρωση των υπηρεσιών στην πρωτεύουσα, εργαλείο πληροφόρησης κυρίως για την περιφέρεια, δύσκολα προσβάσιμο αστικό κέντρο, έλλειψη διαθέσιμου χρόνου κ.α.), κάτι που συνάδει με τον ρόλο του δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης πανελλαδικής εμβέλειας και του διαδικτύου.

4 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ: -Ακυρώνεται η παραοικονομία των διαμεσολαβητών (δικηγορικών γραφείων κ.α.) -Η ΝΕΡΙΤ κερδίζει κοινό από νέες κοινότητες πολιτών (ασφαλισμένοι, νέοι αγρότες και επιχειρηματίες, συνταξιούχοι, άνεργοι, επιδοματούχοι κ.α -Διασφαλίζει αντίστοιχη τηλεθέαση για τη συναφή εκπομπή ενημέρωσης -Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του Ηλεκτρονικού αναλφαβητισμού -Εφαρμόζεται η διαλειτουργικότητα των δύο πιο δυναμικών μέσων (Τηλεόραση και Ιντερνέτ) που διαθέτει η ΝΕΡΙΤ -Εξοικειώνεται ο πολίτης μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας με την νέα τεχνολογία (εκπαιδευτικός ρόλος της ΝΕΡΙΤ). Το διαδίκτυο καθίσταται πιο λαϊκό εργαλείο πληροφόρησης και, μάλιστα, συνδέεται ευθύς εξ αρχής αυτή η εμπειρία (ευρεία χρήση του διαδικτύου) με μια ευχάριστη νότα άμεσης εξυπηρέτησης (απαντήσεις για ζητήματα χρονοβόρα, κοστοβόρα και πολύπλοκα). -Παρέχονται χρηστικές πληροφορίες στους πολίτες εν είδει αντιπαροχής για το τέλος υπέρ ΝΕΡΙΤ ΕΣΟΔΑ ΝΕΡΙΤ: 1. Από τις διαφημίσεις στο site, ενώ θα μπορεί η ΝΕΡΙΤ να βάζει χορηγούς κάτω από κάθε απάντηση-εξειδικευμένη ενημέρωση. 2.Από τους φορείς που προωθούν τα εν λόγω προϊόντα (π.χ. τις τράπεζες που χορηγούν επιχειρηματικά δάνεια ή την προβολή των κοινοτικών προγραμμάτων) 3.Σε επόμενο βήμα το Site θα μπορεί να δέχεται την διεκπεραίωση και άλλων θεμάτων (μηνυμάτων) από παρεμφερείς οργανισμούς (ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, ΕΣΠΑ ή το νέο κοινοτικό πρόγραμμα ΣΕΣ, θέσεις εργασίας, επιδοτήσεις, κοινωνικά μηνύματα) επ αμοιβή. Θα μπορεί η ΝΕΡΙΤ να κινηθεί δηλαδή στην Outsourcing διεκπεραίωση υπηρεσιών της Γενικής Κυβέρνησης. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Με την ίδια «λογική», αντίστοιχες υπηρεσίες μικρής κλίμακας προσφέρει το ερασιτεχνικό site το οποίο μέχρι σήμερα έχει απαντήσει σε πολίτες!

5 ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Πρόκειται για ιντερνετική τηλεφημερίδα που ενημερώνεται διαρκώς με χρηστικές συνεντεύξεις που αφορούν στην πλήρη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με όλα τα οικονομικά θέματα όπως αναφέρουμε παραπάνω. Τηλεοπτικά καλύπτεται από 3 κάμερες σε στούντιο με μίνι συνεντεύξεις και από 1 κάμερα σε εξωτερικούς χώρους. Πλαισιώνεται με ηλεκτρονικές κάρτες διευκρινιστικού χαρακτήρα και πληροφοριών. Το site ανανεώνεται διαρκώς. Σαν εκπομπή οι συμμετέχοντες πληροφορούν για όλα τα χρηστικά θέματα της οικονομικής επικαιρότητας. Το site υποστηρίζεται και με μεμονωμένες συνεντεύξεις που διευκρινίζουν τις κάρτες των πληροφοριών. Είναι μια καινοτόμος ιδέα που αφορά στο οποιοδήποτε ερώτημα του κάθε πολίτη και προσδοκά η ΝΕΡΙΤ να κινηθεί στην Outsourcing διεκπεραίωση υπηρεσιών της Γενικής Κυβέρνησης. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΡΓΟΥ 1.Υπεύθυνος Έργου: Χρήστος Μέγας, δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και το Ιντερνέτ, βαθύς γνωστές του Ασφαλιστικού, των εργασιακών ζητημάτων, των θεμάτων ανεργίας και απασχόλησης και επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, του ΕΣΠΑ και των κοινοτικών επιδοτήσεων. 2.Σύμβουλος σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα: Δημήτριος Μπούρλος, ο καλύτερος γνώστης συνταξιοδοτικών και εργασιακών θεμάτων με πολυετή εμπειρία στον χώρο. 3.Οικονομικός-Φορολογικός σύμβουλος: Αντώνης Μουζάκης, από τους καλύτερους φοροτεχνικούς, σύμβουλος επιχειρήσεων, Οικονομολόγος. 4.Σκηνοθέτης 5.Β.Σκηνοθέτη 6.Παραγωγός 7.Τέσεσερις (4) ρεπόρτερ 8.Γραμματειακή υποστήριξη site 9.Δύο δικηγόροι που συντάσσουν και μορφοποιούν τις απαντήσεις. 10.Υποδομές, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα.. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί και θα παραδοθεί και σε ψηφιακή μορφή υψηλής ευκρίνειας.

6 ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Προσωπικά Στοιχεία Όνομα: ΧΡΗΣΤΟΣ Επώνυμο: ΜΕΓΑΣ Όνομα Πατρός: ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ημ/νια Γέννησης: 31/08/1962 Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος, 2 παιδιά Σπουδές: Πάντειο Πανεπιστήμιο Τη Γενικά: Ξεκίνησα την καριέρα μου το 1986 από την εφημερίδα «Αυγή». Ακολούθως εργάστηκα στην ΕΡΤ, στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και στο Mega channel. Παράλληλα είχα συνεργασίες με τις Ελληνικές Υπηρεσίες της Σουηδικής και της Γερμανικής ραδιοφωνίας. Αρθρογραφώ σε εξειδικευμένα περιοδικά για ασφαλιστικά και οικονομικά θέματα. Ειδικότερα: 1.Η συνολική επαγγελματική εμπειρία ξεπερνά τα 27 έτη. (Από το 1986 εργάζομαι ανελλιπώς στον γραπτό τύπο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση). 2.Από την 1/2/ 1986 και μέχρι τις 20/7/1994 εργαζόμουν στην εφημερίδα «Η Αυγή» καλύπτοντας αρχικά τα θέματα του υπουργείου Εργασίας. Από 1/9/1988 έως 1/5/1992, δηλαδή για περισσότερα από 3,5 έτη, ήμουν αρχισυντάκτης κοινωνικού τομέα (υπουργεία και ελεύθερο ρεπορτάζ) στην ίδια εφημερίδα. 3.Από την 1/9/1992 (στην αρχή παράλληλα με την «Αυγή») και μέχρι τις 23 /12/ 2011, που έκλεισε, εργαζόμουν στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» καλύπτοντας εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά και οικονομικά θέματα. Από 1/11/2002 έως 20/6/2007 ήμουν υπεύθυνος ειδικού-εβδομαδιαίου ενθέτου για το Ασφαλιστικό και τα εργασιακά ζητήματα στην ίδια εφημερίδα. Από τις 10/3/2008 και μέχρι τις 10/4/2011 ήμουν αρθρογράφος στην «Ελευθεροτυπία» 4.Από την 1/12/1988 μέχρι τις 10/10/1991 και από 1/2/1995 και έως 11/6/2013 εργαζόμουν στην ΕΡΤ. Και, τελευταίως, στην Δημόσια Τηλεόραση. Αρχικά ( ) εργαζόμουν ως ρεπόρτερ ελεύθερων θεμάτων στην πρωινή ζώνη της Ελληνικής Τηλεόρασης. Από 1/9/1989 έως 31/10/1991, δηλαδή για περισσότερα από 2 έτη, ήμουν αρχισυντάκτης και παρουσιαστής της ημερήσιας ραδιοφωνικής εκπομπής (15 λεπτών,

7 14:00-14:15) «Στους Δρόμους της Ευρώπης» με θέματα που αφορούσαν τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, τις κοινοτικές επιδοτήσεις, τα προγράμματα απασχόλησης, το κοινωνικό κράτος και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς 5.Την περίοδο 1/10/ /6/2004 παρουσίαζα στην ΝΕΤ την ημίωρη-εβδομαδιαία εκπομπή «Σύνταξη με Ασφάλιση» (απ ευθείας μετάδοση-πρωινή ζώνη) με θέματα Κοινωνικής Οικονομίας. Παράλληλα, παρείχα σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για το Ασφαλιστικό σε κάθε τηλεθεατή που επικοινωνούσε μαζί μας με τηλέφωνο, φαξ, ή sms... 6.Από 10/1/2010 έως 11/7/2010 ήμουν αρχισυντάκτης και παρουσιαστής της εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής στην ΕΡΤ «NET-economy όπου, μεταξύ άλλων, κυριαρχούσαν τα ζητήματα της οικονομίας, των εργασιακών σχέσεων, το Ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό, οι επενδύσεις, οι φόροι και γενικότερα οι οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράλληλα έδινα, σε πραγματικό χρόνο, απαντήσεις (σε εργασιακά και συνταξιοδοτικά θέματα, για ζητήματα ανεργίας, προσλήψεων και επιδοτούμενων θέσεων εργασίας), σε ερωτήματα των τηλεθεατών που ερχόταν στο Studio με τηλέφωνο, φαξ, e- mail ή sms. 7.Από το 1995 και μετά καλύπτω για το ραδιόφωνο (Δεύτερο Πρόγραμμα και ΝΕΤ 105,8) τα θέματα του υπουργείου Εργασίας, των συνδικαλιστικών οργανώσεων, των Ευρωπαϊκών Συνδικαλιστικών Οργανώσεων (ΣΕΣ), των εξελίξεων στο Ασφαλιστικό Σύστημα. 8.Για μία 12ετία, από 2002 μέχρι σήμερα, μετέχω σε τακτική βάση (1-2 φορές την εβδομάδα) σε διάφορα δημοσιογραφικά και επιστημονικά πάνελ στην τηλεόραση, κυρίως την ΕΡΤ, αλλά και στον Antenna, το Mega Channel, τον Σκάι και, τώρα, στη Δημόσια Τηλεόραση. 9.Έχω διοργανώσει τρεις 2ωρες ραδιοφωνικές εκπομπές την περίοδο στην «ΕΡΑ 105,8» όπου έδινα στον «αέρα» και σε πραγματικό χρόνο απαντήσεις σε ερωτήματα, που υποβαλλόταν με τηλέφωνα, φαξ, και sms, για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά προβλήματα. 10.Από την 1/5/2010 και μέχρι σήμερα διαχειρίζομαι την δυναμική-διαδραστική ιστοσελίδα Μέχρι στιγμής έχω δώσει περισσότερες από δωρεάν απαντήσεις σε αντίστοιχες ερωτήσεις πολιτών-επισκεπτών οι οποίοι με ρωτούν σε οικονομικά, ασφαλιστικά, εργασιακά, επενδυτικά θέματα, ζητήματα εργατικού δικαίου, απασχόλησης και προσλήψεων. 11.Έχω συντονίσει το συνέδριο για το «Μέλλον του Ασφαλιστικού» του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου (αίθουσα Εθνικής Ασφαλιστικής-Λ.Συγγρού) τον Οκτώβριο του Μίλησα σε δύο συνέδρια (Ιούνιος 2010 στην Λευκάδα και Σεπτέμβριος 2011 στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη) της Ένωσης Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) για ασφαλιστικά και οικονομικά θέματα των ιδιοκτητών και εργαζομένων σε αυτά.

8 13.Στις 27 Ιανουαρίου 2013 ήμουν κεντρικός παρουσιαστής της ετήσιας-κεντρικής εκδήλωσης της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας («Η πίτα τους Ηπειρώτη») στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με θεατές. 14.Στις 11 Μαρτίου 2012 διοργάνωσα στο γήπεδο Σπόρτινγκ την πρώτη συνάντηση των Βορειοηπειρωτικών (ομογενειακών) Πολιτιστικών Συλλόγων με αντιπροσωπεία τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Αλβανία με επισκέπτες. 15.Τον Μάιο του 2013 υπήρξα εισηγητής του συνεδρίου της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας (ΑΓΣΣΕ) για τα ασφαλιστικά θέματα.

9

10 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο Δημήτρης Μπούρλος γεννήθηκε το 1957 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της περιόδου άσκησης, ξεκίνησε να ασχολείται ως δικηγόρος, από το έτος 1983 μέχρι σήμερα, με εξειδίκευση στον τομέα της Κοινωνικής Ασφάλισης. Έχει συνεργαστεί και χειριστεί υποθέσεις, μεταξύ άλλων για λογαριασμό ασφαλιστικών Ταμείων και άλλων φορέων. Όσον αφορά το συγγραφικό και επιστημονικό του έργο, από το έτος 1984 μέχρι και σήμερα ασχολείται ενεργά με την σύνταξη και έκδοση του περιοδικού «Νομοθεσία Ι.Κ.Α.», το οποίο αφορά κωδικοποίηση νομοθεσίας, νομολογία και ασφαλιστική πρακτική, το οποίο επισήμως χρησιμοποιείται από τις υπηρεσίες του Ι.Κ.Α. Επίσης, το έτος 1986 μαζί με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μαυρομάτη συνέγραψαν το βιβλίο «Νομοθεσία Ι.Κ.Α. Τ.Ε.Α.Μ. και Ι.Κ.Α. Ε.Τ.Ε.Α.Μ.». Στο πλαίσιο της επιστημονικής του εξειδίκευσης, έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει την Κωδικοποίηση Καταστατικών Ασφαλιστικών Ταμείων και Φορέων (από το έτος 1999 μέχρι και σήμερα), συμμετείχε σε νομοθετικές Επιτροπές με έργο σχετικό με το δίκαιο των κοινωνικών ασφαλίσεων καθώς και σε Επιτροπές Κωδικοποίησης Ασφαλιστικής Νομοθεσίας, τέλος δε συμμετέχει ως εισηγητής σε σεμινάρια Ενώσεων διαφόρων Κλάδων και Φορέων. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είμαι επιστημονικός Συνεργάτης του Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας, σε Ασφαλιστικά Θέματα.

11 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ο Αντώνης Ι. Μουζάκης γεννήθηκε το 1966 στον Πειραιά, και έχει τόπο καταγωγής τις Σπέτσες, είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών. Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Πειραιά - Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής, απόφοιτος της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών. Είναι Λογιστής Φοροτεχνικός Α Τάξης και ασκεί το επάγγελμα από το 1991 μέχρι σήμερα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε λογιστικά και φορολογικά θέματα, διατηρώντας Λογιστικό Φοροτεχνικό γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας και συνεργάζεται με διαφόρων νομικών μορφών Ελληνικές και Αλλοδαπές επιχειρήσεις. Παράλληλα συνεργάζεται ως εισηγητής σε Φορολογικά Σεμινάρια, που διοργανώνουν ιδιωτικές εταιρείες εκπαίδευσης, Ενώσεις Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών της χώρας και Επιμελητήρια. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), της Επιστημονικής Ομάδας της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.), Φορολογικός Σύμβουλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά (Ε.Σ.Π.), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Ε.Π.) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), ήταν μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την κατάργηση του Κ.Β.Σ. Αρθρογραφεί για φορολογικά θέματα σε εφημερίδες και περιοδικά και έχει συνεχή συμμετοχή σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

12 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επίθετο: Όνομα: Ειδικότητα: ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ / ΜΟΝΤΕΡ / ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ημερομηνία γέννησης: 03/08/1970 Διεύθυνση: Αγίας Βαρβάρας 34, Λυκόβρυση Αττικής ΤΚ.: Τηλέφωνα επικοινωνίας: / ΕKΠΑΙΔΕΥΣΗ: Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ημερομηνίες (από μέχρι) Κλάδος Σπουδών ΙΕΚ ΑΚΜΗ Τμήμα Μοντάζ /Σκηνοθεσίας Πτυχία ή Διπλώματα που αποκτήθηκαν ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΝΤΑΖ- ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ Κινηματογράφου Τηλεόρασης ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Θεατρικές σπουδές ΠΤΥΧΙΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 2. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ: Ίδρυμα Κατάρτισης Ημερομηνίες (από μέχρι) Τίτλος Προγράμματος Ε.Ε.Δ.Ε Κατάρτιση στις βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ τύπος 2 ΜΟΝΟΥΜΕΝΤΑ 2013 Φωτογραφίζοντας Μνημεία / Τοπογραφίες Μνήμης και Ιστορίας ΜΟΝΟΥΜΕΝΤΑ 2012 Φωτογραφίζοντας Μνημεία Αρχαιολογικούς τόπους / Ιστορικά Κτήρια

13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 2005 Εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία ΠΛΑΤΩΝ ΡΙΒΕΛΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΜΗ / MEDIA DESK HELLAS ΚΕΚ ΕΟΜΜΕΧ Υπ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2001 Corpus IV-Management and legal aspects of television channels 2001 Ανάπτυξη Σχεδίων Παραγωγής για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση Υπ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 01 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ 1999 Κατάρτιση στη χρήση ειδικών προγραμμάτων Η/Υ (Microsoft Windows / Microsoft Office / Adobe Photoshop 6.0 / QuarkXpress / Corel Draw 10) 3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ SATCO TV (2009 σήμερα): Σκηνοθεσία Ψηφιακό μοντάζ AVID ΕΡΤ 1 ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙΝΑΥΤΕΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΤΜΗΜΑ ΜΜΕ) ( ): Διδασκαλία Ψηφιακού μοντάζ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ (2009): Ψηφιακό μοντάζ AVID Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ JEAN MESLIER (Ταινία μυθοπλασίας μεγάλου μήκους) ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ (2008): Οργάνωση Παραγωγής - Α βοηθός Σκηνοθέτη ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΧΕΣΗ (Ταινία μυθοπλασίας μεγάλου μήκους )

14 ΠΑΡΑΓΩΓΗ: TELEMACHUS ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ (2007): Ψηφιακό μοντάζ AVID ATHENS BLOGS (Ταινία μυθοπλασίας μεγάλου μήκους ) STUDIO SIGMA (2001 σήμερα): Αναλογικό μοντάζ A ROLL (CUT TO CUT), A/B ROLL Ψηφιακό μοντάζ AVID για τις ακόλουθες εκπομπές: ΝΕΤ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 12 (2005) ΝΕΤ: ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ( ) ΕΡΤ 3: ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ (2005) ΠΑΡΑΓΩΓΗ- ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΔΑΦΝΗ ΤΖΑΦΕΡΗ Η Δόμνα Σαμίου Τραγουδά τη φύση και τον έρωτα (2005) ERT WORLD: ΟΔΥΣΣΕΙΑ (2004) ΝΕΤ: ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ( ) ΕΡΤ 1: ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ( ) ΝΕΤ: ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ( ) ΝΕΤ: ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ 2003 ( ) ΝΕΤ: MEDITERANEO ( ) ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗ Αντιγόνη ΘΕΑΤΡΟ ΩΔΕΙΟΥ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ (2002) ERT WORLD: 38ος ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ (2002) ERT WORLD: ΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΗΣ (2002) ΝΕΤ: ΣΥΝ & ΠΛΗΝ ( ) ERT WORLD: ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ (2001) ERT WORLD: ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ (2001) CINETIK (2006) : Ψηφιακό μοντάζ AVID ΕΤ1: ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ALPHA - ALPHA DIGITAL ( ): Αναλογικό μοντάζ A ROLL (CUT TO CUT), A/B ROLL

15 Δελτίο Ειδήσεων Αθλητικές ειδήσεις 4. ΘΕΑΤΡΟ/ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Ως ηθοποιός, παρακολούθησα μαθήματα κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού, πλήθος προγραμμάτων κατάρτισης για το αρχαίο ελληνικό δράμα, το μαύρο θέατρο την μαριονέτα και το κουκλοθέατρο. Έχω συμμετάσχει, σε θεατρικές παραστάσεις με έργα των: Αισχύλου, Ευριπίδη, Αριστοφάνη, Jean Genet, J. Prisley, O. Wilde, Ροϊδη, Κεχαϊδη, Σκούρτη, Παπαγεωργίου, Μέντη, Βαλούκου, Χριστοφή κ.α, όπως: ΧΥΤΗΡΙΟ: Εμμανουήλ Ροϊδη «Ψυχολογία Συριανού Συζύγου» σκηνοθεσία: ΤΑΚΗΣ ΣΠΕΤΣΙΩΤΗΣ (2000) ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: «Πέντε Λεπτά Διάσημος» σκηνοθεσία: ΕΡΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΙΩΤΗ (1999) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΑΞΗ (Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας): Κώστα Παπαγεωργίου «Άννα τώρα κοιμήσου» σκηνοθεσία: ΠΑΝΔΩΡΑ ΣΕΡΓΗ (1998) ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ: Jean Genet «Splendid s» σκηνοθεσία: ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ (1997) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΕΥΡΙΠΙΔΗ «Βάκχες» σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΙΚΟΣ (1995) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΙΣΧΥΛΟΥ «Προμήθεια» σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΙΚΟΣ (1992) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ «Λυσιστράτη» σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΙΚΟΣ (1992) Επίσης, συμμετείχα σε διάφορές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, όπως: «ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ» σκηνοθεσία: Θόδωρος Αγγελόπουλος «Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ» σκηνοθεσία: Τάκης Αντωνόπουλος «ΤΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ» σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής «ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΚΑΡΑΒΑ» σκηνοθεσία: Δέσποινα Καρβέλα «ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ» σκηνοθεσία: Δημήτρης Βερνίκος «ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ» σκηνοθεσία: Κώστας Ασημακόπουλος «ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ» σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ» σκηνοθεσία: Κώστας Κουτσομύτης

16

17 STUDIO SIGMA Φ.ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ-Ε.ΤΡΙΒΗΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. THΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΟΡΦΕΩΣ 2 ΠΑΠΑΓΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ FAX ΑΦΜ: ΔΟΥ: ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Η εταιρία STUDIO SIGMA με μακροχρόνια λειτουργία, (από το 2004) δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εκτέλεση κινηματογραφικών ταινιών μεγάλου μήκους, σε τηλεοπτικές παραγωγές, εκτέλεση τηλεοπτικών παραγωγών, διάθεση μηχανημάτων τηλεοπτικής παραγωγής, post production, τηλεοπτική κάλυψη συνεδρίων εκδηλώσεων, παραγωγή διαφημιστικών, τηλεοπτικά demo, πολυαντιγραφικά συστήματα DVD-CD, τηλεοπτικά συνεργεία, εξακάμερο VAN, Δορυφορική μονάδα FLY AWAY, μελέτη προμήθεια εγκατάσταση τηλεοπτικού εξοπλισμού κλπ. Στο τομέα παραγωγής: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Ενδεικτικά αναφέρουμε: 1. Σύμβαση με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων, μοντάζ και παραγωγή αντιγράφων DVD. Δορυφορική εκπομπή για διανομή τηλεοπτικού προγράμματος σε 58 επαρχιακά τηλεοπτικά κανάλια 2. Σύμβαση με τη Νομαρχία Κυκλάδων για παροχή μοντάζ και εκτέλεση παραγωγής σε περισσότερα από 60 τηλεοπτικά ντοκυμανταίρ με θέμα τα νησιά των Κυκλάδων. Τα περισσότερα από αυτά έχουν προβληθεί από τα τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ. 3. Σύμβαση με το Δήμο Αμαρουσίου για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων, μοντάζ και παραγωγή αντιγράφων DVD. 4. Σύμβαση με τη Βουλή των Ελλήνων παροχής μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ για διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές της. 5. Σύμβαση με την ΕΣΑΚΕ για τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης απονομής των βραβείων, μοντάζ, παραγωγή αντιγράφων, παραγωγή τηλεοπτικού διαφημιστικού demo με τα πεπραγμένα. 6. Σύμβαση με την Αναπτυξιακή Άνδρου παροχής μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ για τηλεοπτική παραγωγή της. 7. Σύμβαση με τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας για παροχή μονοκάμερων συνεργείων και μοντάζ καθώς και παραγωγή αντιγράφων BETA SP, VHS, DVD. 8. Σύμβαση με τo Ίδρυμα Ν. Γουλανδρή για παροχή μοντάζ. 9. Σύμβαση με το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 10. Σύμβαση με την Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 11. Σύμβαση με τον Οργ. Επισ. Ολυμπιακών Έργων για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ.

18 12. Σύμβαση με το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 13. Σύμβαση με την Τηλέτυπος ΑΕ (ΜEGA CHANNEL) για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων. 14. Σύμβαση, μετά από μειοδοσία σε διεθνή Διαγωνισμό, με την ΕΡΤ ΑΕ για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 15. Σύμβαση με την ALPHA BANK για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 16. Σύμβαση με το Δήμο Αθηναίων για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 17. Σύμβαση με το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 18. Σύμβαση με την ADIDAS HELLAS AE για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 19. Σύμβαση με τη Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 20. Σύμβαση με τον ΣΕΓΑΣ για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 21. Σύμβαση με τον Δήμο Μελισσίων για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 22. Σύμβαση με το Υπουργείο Πολιτισμού για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ για την τηλεοπτική κάλυψη στην Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης. 23. Σύμβαση με τον ΑΘΗΝΑ 2004 για παροχή τηλεοπτικής κάλυψης των events για την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων. 24. Σύμβαση με NOVA για τηλεοπτική κάλυψη και δορυφορική μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων. 25. Σύμβαση με REUTERS για τηλεοπτική και δορυφορική κάλυψη έκτακτων γεγονότων. 26. Σύμβαση με RAI, NOS, ARD, NBC για παροχή μονοκάμερων τηλεοπτικών συνεργείων και μοντάζ. 27. Παροχή τηλεοπτικών συνεργείων, μοντάζ, VAN και FLY-AWAY σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. 28. Σύμβαση με ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για τηλεοπτική κάλυψη συνεδρίων, μοντάζ, παραγωγή αντιγράφων, παραγωγή τηλεοπτικού διαφημιστικού demo με τα πεπραγμένα. 29. Σύμβαση με ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για τηλεοπτική κάλυψη συνεδρίων, μοντάζ, παραγωγή αντιγράφων, παραγωγή τηλεοπτικού διαφημιστικού demo με τα πεπραγμένα. 30. Σύμβαση με Ο.Τ.Ο.Ε. για τηλεοπτική κάλυψη συνεδρίων, μοντάζ, παραγωγή αντιγράφων, παραγωγή τηλεοπτικού διαφημιστικού demo με τα πεπραγμένα.

19 31. Σύμβαση με Π.Ο.Ε.Δ.Ο.Υ. για τηλεοπτική κάλυψη συνεδρίων, μοντάζ, παραγωγή αντιγράφων, παραγωγή τηλεοπτικού διαφημιστικού demo με τα πεπραγμένα. ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 1. ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ 2. ΑΙΣΧΥΛΟΣ 3. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ 4. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ 5. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ 6. ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ 1. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Α μέρος) Θεατρικοποιημένη βιογραφία του Ανoρθωτή της Νεώτερης Ελλάδας. 2. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Β μέρος) Τέλος εποχής. 3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΕΝΤΗ Η ζωή και το έργο του Μπόστ. ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 4. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ 5. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ 6. ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (κώδικας 5) Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ 7. BIENNALE ΒΕΝΕΤΙΑΣ Η Ελληνική συμμετοχή. 8. BIENNALE ΒΕΝΕΤΙΑΣ Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της τέχνης του 20ου αιώνα. 9. ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Αριστουργήματα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ 10. ΑΡΧΑΝΕΣ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΜΙΝΩΪΚΗ ΚΡΗΤΗ Οι ανασκαφές του Γιάννη και της Εφης Σακελλαράκη. 11. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ Η τέχνη στις αποικίες της Κάτω Ιταλίας 12. ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Μια αρχαιολογική ξενάγηση στο Λύκειο που βρέθηκε στην Ρηγίλλης και στον χώρο των αρχαίων Σταγείρων. 13. ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ Από την αρχαία Ασσυρία ως την Αναγέννηση. ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ 14. Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟ Η μεγάλη έκθεση στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης. 15. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΙΝΑ 16. Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ 17. ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ 18. ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ 19. Ο ΜΟΝΑΣΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ

20 20. ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 21. Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΑΝΔΑΚΑ 22. ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ Η ρωσική τέχνη 23. ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ Φορητές εικόνες 24. ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ Μικροτεχνία 25. ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ Τα κεντήματα 26. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΚΟ Συλλογή Βελιμέζη 27. Η ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ART GALLERY 28. CHRYSSA 29. ΠΑΥΛΟΣ 30. ΤΣΟΚΛΗΣ 31. ΜΥΤΑΡΑΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ 32. ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων 33. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ Παραγωγή Δήμου Φυλής 34. ΚΟΡΩΝΗ Παραγωγή Κοινότητας Κορώνης 35. ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Παραγωγή Δήμου Ναυπάκτου 36. ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ Παραγωγή Δήμου Αθηναίων 37. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ Προβολή από την ΕΤ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΘΗΝΑΣ Παραγωγή ΥΠΕΧΩΔΕ 39. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Παραγωγή ΟΠΑΠ, προβολή από την ΕΤ ΕΓΕ Παραγωγή ΕΓΕ 41. ΔΙΑΔΡΟΜΜΕΣ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ Προβολή ΕΤ-1 42.ΕΠΟΧΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ Παραγωγή ΝΕΤ 43.ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ Παραγωγή ΕΡΤ 44. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Παραγωγή ΕΡΤ 45. ΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΗΣ Παραγωγή ΕΡΤ ος ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ Παραγωγή ΕΡΤ 47.ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ 2003 Παραγωγή ΕΡΤ 48. ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ Σειρά 60 ωριαίων ντοκυμανταίρ με όλα τα νησιά των Κυκλάδων

21 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ (Διεύθυνση και οργάνωση παραγωγής, τηλεοπτικές λήψεις, τηλεοπτικά συνεργεία, διεύθυνση φωτογραφίας, ρύθμιση εικόνας και ήχου, μοντάζ, τίτλοι, μεταγλωτίσσεις, ψηφιακά εφφέ, τεχνική υποστήριξη) 1. ΚΑΡΑΒΕΛΛΑΣ, σήριαλ - ΕΡΤ 2. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, σήριαλ - ΕΡΤ 3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, προβολή ΑΝΤ-1 4. ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ, ντοκυμανταίρ - ΕΡΤ 5. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ντοκυμανταίρ ΕΡΤ 6. ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ντοκυμανταίρ - ΕΡΤ 7. ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, εκπαιδευτική τηλεόραση ΕΡΤ 8. ΡΗΛΑΞ, εκπομπή - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV 9. ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ντοκυμανταίρ - ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 10. ΟΔΗΣΣΟΣ, ντοκυμανταίρ - ΕΡΤ 11. ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ, ντοκυμανταίρ - ΕΡΤ 12. ΤΖΟΥΛΙΑ, παραγωγή - ΕΡΤ 13. ΓΛΑΥΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, εκπομπή του ΡΙΚ 14. BAZAAR, παραγωγή - MEGA CHANNEL 15. ABABA, παραγωγή - MEGA CHANNEL 16. TO BEEE, παραγωγή - MEGA CHANNEL 17. ΧΡΩΜΑ-ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΕT ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ και άλλες παραγωγές. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ μεγάλου μήκους: PAYBACK TIME STEPS IN THE FOG THE LAST TERMINAL ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ Μεγάλη σειρά εταιρικών τηλεοπτικών ταινιών και τηλεοπτικών διαφημιστικών Spots για πελάτες όπως: LAVIPHARM, NOVARTIS, THE FIRM BEYOND THE LINE, ALPHA BANK, UNISEF, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΡΑΔΥΝΗ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ, ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ, ΑDIDAS κλπ.

22

23 Social Media Με δεδομένο τον κυρίαρχο ρόλο που έχουν λάβει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο σύγχρονο κόσμο της ενημέρωσης και της επικοινωνίας με τη συνεπακόλουθη αλλαγή του κέντρου βάρους της πληροφόρησης και του περιεχομένου από τις εταιρίες στον καταναλωτή, δε θα μπορούσε να αγνοηθεί αυτό το γόνιμο πεδίο προβολής της παραγωγής μας. Αξιοποιώντας τη δυνατότητα της χρήσης των νέων τεχνολογιών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή multimedia περιεχομένου, την αμεσότητα, τη συνεχή ανανέωση του περιεχομένου και τη δυνατότητα κατηγοριοποίησης του περιεχομένου σε ενότητες που εντάσσονται στο πεδίο ενδιαφερόντων του χρήστη, θα καταστεί πρόσφορο να προβάλλουμε την παραγωγή και να ανταλλάσσουμε πληροφορίες με τους χρήστες σε ένα περιβάλλον στο οποίο εκείνοι θέλουν να βρίσκονται και όπου αισθάνονται ότι έχουν τον έλεγχο και συνεπώς είναι δεκτικότεροι στην πρόσληψη των μηνυμάτων που θέλουμε να επικοινωνήσουμε. Άλλωστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν ένα πιο «χαλαρό» περιβάλλον, πρόσφορο μέσο διαφήμισης για την εξατομίκευση του brand και δυνατότητα επικοινωνίας με υπάρχοντες και πιθανούς χρήστες, στοιχείο το οποίο αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα δεδομένης της φύσης των υπηρεσιών μας ως υπηρεσιών ψυχαγωγίας. Η χρήση των social media όμως θα επιτελέσει και λειτουργία καναλιού μάρκεντινγκ προκειμένου να ενδυναμωθεί η εικόνα της παραγωγής και να διευρυνθεί το κοινό τους, με παράλληλη τη δυνατότητα που προσφέρουν για customer feedback και crowd sourcing. Εξ άλλου δεν πρέπει να παραβλεφθεί ότι σύμφωνα με σχετικές έρευνες, ειδικά η κατηγορία των νέων γίνεται όλο και πιο δυσεύρετη στα κλασικά μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον με τη χρήση των social media προσδοκούμε αύξηση της επισκεψιμότητας στο κεντρικό website, αύξηση της εμπλοκής του χρήστη με την παραγωγή, πληροφορίες για τον ενδεχόμενο ανταγωνισμό, βελτίωση της γνώσης των επιθυμιών των χρηστών, ενώ παράλληλα θα πετύχουμε την καλύτερη κατάταξη του κεντρικού website στις μηχανές αναζήτησης. Λαμβάνοντας τα ανωτέρω υπόψη, η εταιρία μας προτίθεται εκτός από την ιστοσελίδα που θα δημιουργήσει ειδικά για τις ανάγκες της παραγωγής και η οποία θα λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για την προβολή τους στο Διαδίκτυο, να έχει έντονη παρουσία στα social media, με παραπομπές (links) σε αυτά μέσω κεντρικού διαδικτυακού τόπου, αξιοποιώντας τα ειδικότερα χαρακτηριστικά που το κάθε μέσο προσφέρει. Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό στον τομέα του Social Media & Internet Marketing προτείνουμε ειδικότερα τα ακόλουθα: - Δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το κεντρικό website που θα φιλοξενεί την παραγωγή. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία σκοπεύουμε να προβάλλουμε την παραγωγή είναι τα εξής: Facebook: Με διαρκή ενημέρωση ως προς την πορεία της παραγωγής, τους συντελεστές και λοιπά νέα που θα προκύπτουν κατά την εκτέλεση της παραγωγής, θα κρατάμε ζωντανό το ενδιαφέρον των χρηστών. Επιπλέον, θα ενθαρρύνεται η συμμετοχή των χρηστών με ανταλλαγή και συνεισφορά περιεχομένου και δημοσίευση σχολίων στον «τοίχο» της σελίδας ή ακόμη και με διοργάνωση διαγωνισμών στους οποίους θα μπορούν να μετέχουν οι χρήστες, πάντα με πλαίσιο αναφοράς τις εκτελούμενης παραγωγής. Στοχεύοντας καλύτερα το κοινό μας με τη χρήση των ψυχογραφικών και δημογραφικών φίλτρων που προσφέρει το Facebook θα μπορέσουμε να οργανώσουμε αποτελεσματικότερα τη διαδικασία προώθησης προβολής των παραγωγών μας. Twitter: εύκολο, γρήγορο και απλούστερο από το Facebook και χρησιμοποιούμενο σύμφωνα με έρευνες από ένα ηλικιακά πιο μεγάλο κοινό (25-54), είναι άμεσο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ειδικό κανάλι προσέγγισης του διαδικτυακού κοινού της παραγωγής, αλλά και ως βαρόμετρο της κοινής γνώμης των χρηστών για τα εκάστοτε θέματα που θα ανακοινώνονται. Τέλος, μπορεί να αποτελέσει ένα άριστο εργαλείο παραπόνων και εισφοράς ιδεών, ενώ παράλληλα θα διευρύνει την προβολή της εκπομπής, κρατώντας ενήμερους τους χρήστες για νέα, αλλαγές, προσφορές, εκδηλώσεις, δελτία τύπου, κ.α. Στόχος της επικοινωνίας της εκπομπής μέσω του Twitter θα είναι να κάνουμε τους χρήστες που θα μας ακολουθούν να νιώσουν ότι τους ακούμε, ότι είναι μοναδικοί και έχουν φωνή, να αισθανθούν ότι είμαστε εκεί για να ακούσουμε τη γνώμη τους και να αλλάξουμε αυτό που λένε ότι δεν τους αρέσει. LinkedIn: Λόγω του πιο επαγγελματικού προφίλ του συγκεκριμένου μέσου, προσφέρεται για τη δημιουργία γενικής σελίδας προβολής, δημιουργώντας ομάδες και προωθώντας το website της εκπομπής.

Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009

Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009 Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009 Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας είναι φορέας μη κερδοσκοπικός. Στους στόχους του περιλαμβάνεται η συμβολή στην ανάπτυξη της έρευνας και την ανάδειξη κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

09-03-1961 ΑΦΜ : Δ.Ο.Υ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ - ΣΧΟΛΗ ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

09-03-1961 ΑΦΜ : Δ.Ο.Υ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ - ΣΧΟΛΗ ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 09-03-1961 ΑΦΜ : Δ.Ο.Υ. 032866312 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ - ΣΧΟΛΗ ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 213 Παρουσίαση της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΑΣΤΙΕΤ Παρουσίαση του Προγράµµατος Ποιοι είναι οι στόχοι του προγράµµατος Δράσεις - Τι πρόκειται να κάνουµε ακριβώς Χρονοδιάγραµµα έργου

Διαβάστε περισσότερα

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. «Καθορισμός Προσόντων και Δικαιολογητικών για την Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού των Ανωτέρων Σχολών Κινηματογραφίας Τηλεόρασης» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΤ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ (ενδεικτικά έως 3)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΤ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ (ενδεικτικά έως 3) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ (συμπληρώνεται από την ΕΡΤ Α.Ε.) Σ (ΕΠΩΝΥΜΙΑ) ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - E-MAIL ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση. Υπό την αιγίδα των. Μεγάλοι Χορηγοί

Διοργάνωση. Υπό την αιγίδα των. Μεγάλοι Χορηγοί Διοργάνωση Υπό την αιγίδα των Μεγάλοι Χορηγοί Από: Χρήστο Κουτρουμανίδη CK AGENCY - Sports Management & Marketing Τηλ.: 2510 232075, κιν.: 6944 764015 Γιώργο Αναγνωστόπουλο ACADEMIES GROUP - Academies

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Άνεργοι)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Άνεργοι) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» Ταχ. Διευθ.: Χίου & Σαντορίνης 4, 26334, Πάτρα Τηλ.: 2610.226652, Fax: 2610.226653, E-mail: practker@otenet.gr ΕΣΠΑ 2007 2013, Ε.Π. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Δράση:

Διαβάστε περισσότερα

ταυτότητα έρευνας Η έρευνα καταγράφει αναλυτικές πληροφορίες για την χρήση του internet καθώς και τους βασικούς δείκτες επισκεψιμότητας των sites

ταυτότητα έρευνας Η έρευνα καταγράφει αναλυτικές πληροφορίες για την χρήση του internet καθώς και τους βασικούς δείκτες επισκεψιμότητας των sites ταυτότητα έρευνας Πηγή: FOCUS BARI Έρευνα: WEB ID Ετήσιο Δείγμα: 12.000 άτομα Πανελλαδικά Μεθοδολογία: Computer Assisted Personal Interviews Καλυπτόμενος πληθυσμός: Ηλικίες 13-74, μόνιμοι κάτοικοι Ν. Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχύουμε τον σύλλογο μας...

Ενισχύουμε τον σύλλογο μας... Ενισχύουμε τον σύλλογο μας... Ποιοι είμαστε Το 520greeks.com αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με επαγγελματισμό και όραμα για την ανάδειξη της «άλλης Ελλάδας» και στηρίζεται επιπλέον και σε έναν ισχυρό

Διαβάστε περισσότερα

2. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ/ΜΕΝΤΟΡΩΝ 2.1 Απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση της συμβουλευτικής αποτελεί η δημιουργία από την ΕΕΔΕ μητρώου

2. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ/ΜΕΝΤΟΡΩΝ 2.1 Απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση της συμβουλευτικής αποτελεί η δημιουργία από την ΕΕΔΕ μητρώου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ/ΜΕΝΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΕΔΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. για συμμετοχή στην Πράξη:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. για συμμετοχή στην Πράξη: Α.Σ. ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ Τράιμπερ 4 και Σωνιέρου, Αθήνα Τ.Κ. 104 38 Πλ. Βάθης 210. 88.18.946 210.52.45.302 Ημερομηνία:./ /. Αρ. Αίτησης:./ 2013 horizonsline12@gmail.com ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ για συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ

ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ 1 ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 300,000 ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ 100,000 Η ένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων που ανήκουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 06/03/2015 Αρ. Πρ.: 64

Παρασκευή 06/03/2015 Αρ. Πρ.: 64 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή εκπαιδευτικού έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Τοπικές Συνεργατικές Δράσεις ενάντια στην Ανεργία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ FESTIVAL FACTORY. www.festivalfactory.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ FESTIVAL FACTORY. www.festivalfactory. ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ FESTIVAL FACTORY www.festivalfactory.gr Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Αναπτυξιακή Σύμπραξη για τη Δημιουργία επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Παράθυρο στη γνώση. Ευρυζωνικότητα για όλους. Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity.

Παράθυρο στη γνώση. Ευρυζωνικότητα για όλους. Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity. Παράθυρο στη γνώση Ευρυζωνικότητα για όλους Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity.gr 0101011011101010000000010101010101 010000101010000101010101010101011111111111010101010101010000001010101010101011111111111110101010101010

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

ταυτότητα έρευνας Η έρευνα καταγράφει αναλυτικές πληροφορίες για την χρήση του internet καθώς και τους βασικούς δείκτες επισκεψιμότητας των sites

ταυτότητα έρευνας Η έρευνα καταγράφει αναλυτικές πληροφορίες για την χρήση του internet καθώς και τους βασικούς δείκτες επισκεψιμότητας των sites ταυτότητα έρευνας Πηγή: FOCUS BARI Έρευνα: WEB ID Ετήσιο Δείγμα: 12.000 άτομα Πανελλαδικά Μεθοδολογία: Computer Assisted Personal Interviews Καλυπτόμενος Πληθυσμός: Ηλικίες 13-74, μόνιμοι κάτοικοι Ν. Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Εισηγήτρια: Έφη Γουνελά Στέλεχος της ΕΕΤΑΑ ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Συγκριτική παρουσίαση των WebTvs των κυριότερων ελληνικών αναλογικών καναλιών

ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Συγκριτική παρουσίαση των WebTvs των κυριότερων ελληνικών αναλογικών καναλιών ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Συγκριτική παρουσίαση των WebTvs των κυριότερων ελληνικών αναλογικών καναλιών WebTv ΤατελευταίαχρόνιακαιστηνΕλλάδα, οι γρήγορες ταχύτητες στο internet επιτρέπουν στους χρήστες του να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αγία Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2016 Αριθμ. Πρωτ. 1838 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕΙΡΩΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΜΙΚΡΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Αγγελική Καραματσούκη karamaag@gmail.com Πράσινες Ιδέες 22/10/2014 Γνωριμία 2 Αγγελική Καραματσούκη Πτυχίο Νοσηλευτικής, Πτυχίο Πληροφορικής Διδακτορικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Καλύψτε το χαμένο χρόνο και ξεπεράστε τον ανταγωνισμό επενδύοντας στα Social Media!

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή.

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Αγρότες)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Αγρότες) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» Ταχ. Διευθ.: Χίου & Σαντορίνης 4, 26334, Πάτρα Τηλ.: 2610.226652, Fax: 2610.226653, E-mail: practker@otenet.gr ΕΣΠΑ 2007 2013, Ε.Π. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Δράση:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ Αντώνης Διαμαντής, θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ μέσα από την ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Γενικά για τον ακριβή καθορισμό της οικονομικής έννοιας της

Διαβάστε περισσότερα

Τρόποι Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας της. Ανωτάτης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας (ΑΓΣΣΕ)

Τρόποι Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας της. Ανωτάτης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας (ΑΓΣΣΕ) Α.Γ.Σ.Σ.Ε. Ομάδα Τεκμηρίωσης Δημ. Γ. Ανδρεαδάκης Θέμα: Επικοινωνία Δημιουργία και χρησιμοποίηση δικτύου επικοινωνίας για την ανταλλαγή απόψεων και την προβολή θέσεων με σκοπό την εδραίωση της παρουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ Α.Π.: 3361 Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ (ΑΝΤ)ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (Εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος) Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

2. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Ο.Π.Α.

2. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Ο.Π.Α. 2. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Ο.Π.Α. 2.1. Επαγγελματική Κατάσταση Απασχόληση Πτυχιούχων του Ο.Π.Α. Το κύριο θέμα της έρευνας αφορούσε την τρέχουσα επαγγελματική κατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Επιχειρηματικότητα Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΟΡΙΣΜΟΣ Επιχειρηματικότητα είναι η ιδιότητα ενός ατόμου

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 06/03/2015 Αρ. Πρ.: 65

Παρασκευή 06/03/2015 Αρ. Πρ.: 65 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή εκπαιδευτικού έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Τοπικές Συνεργατικές Δράσεις ενάντια στην Ανεργία

Διαβάστε περισσότερα

«Πληροφόρηση Συμβουλευτική

«Πληροφόρηση Συμβουλευτική «Πληροφόρηση Συμβουλευτική Σεφερίδης Ηλίας Οικονομολόγος - MSc in European Politics Σύμβουλος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων «ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε.» Υποστήριξη» Ποιοι είμαστε: Η Α.Σ. ΕΠΙ.ΘΕΣΗ ιδρύθηκε για την υλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής & Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ ΚΕΘΕΑ)

Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής & Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ ΚΕΘΕΑ) Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής & Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ ΚΕΘΕΑ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ Το Εξειδικευμένο Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ SOCIAL MEDIA

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ SOCIAL MEDIA Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ SOCIAL MEDIA ΤΑΞΗ Α 2 ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ: ΦΙΟΝΑ ΤΖΟΥΜΑΚΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΧΑΤΖΗΠΟΥΦΛΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ O όρος Κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Απασχόληση Μηχανικών σε Καινοτομικές Τεχνολογίες Διαδικτύου»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Απασχόληση Μηχανικών σε Καινοτομικές Τεχνολογίες Διαδικτύου» Αρ. Πρωτ.: ΕΞ-22/27-01-2014 Αθήνα, 27/01/2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Απασχόληση Μηχανικών σε Καινοτομικές Τεχνολογίες Διαδικτύου» Μετά την έγκριση του έργου «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ «ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013» KΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την προώθηση τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων στα πλαίσια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. Εχετλαίος. www.exetleos.gr

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. Εχετλαίος. www.exetleos.gr ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Εχετλαίος www.exetleos.gr Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Α.Σ «Eχετλαίος», που υλοποιεί την Πράξη «Πολιτιστική παρέμβαση για την ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Aίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Σχέδιο «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Ελευσίνας»

Aίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Σχέδιο «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Ελευσίνας» Aίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Σχέδιο ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΦΥΛΟ ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ../../.. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ:../../.. ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 75 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 75 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 14.10.2015 Αρ. Πρωτ. : 683 ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 75 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-10-2015 Στην Αθήνα, σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04 Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ Α. Σ. «Σ Υ Ν - Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ» Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 3 - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 4, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 2 Α.Σ. «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

που υλοποιεί η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»

που υλοποιεί η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ» που υλοποιεί η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

για την πράξη: Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας ΣΥ ΝΤ ΟΝ ΙΣΤ ΗΣ ΕΤ ΑΙ Ρ ΟΣ: ΝΙΚ. ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ ΟΛ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε - ΟΝ LINE

για την πράξη: Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας ΣΥ ΝΤ ΟΝ ΙΣΤ ΗΣ ΕΤ ΑΙ Ρ ΟΣ: ΝΙΚ. ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ ΟΛ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε - ΟΝ LINE ΣΥ ΝΤ ΟΝ ΙΣΤ ΗΣ ΕΤ ΑΙ Ρ ΟΣ: ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ/ΗΣ.. για την πράξη: «Στήριξη ανέργων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» κωδικός ΟΠΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ε Κ Α Π Ε Λ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

Κ Ε Κ Α Π Ε Λ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ TΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» VOUCHER 29 Το ΚΕΚ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με την επωνυμία ΚΕΚΑΠΕΛ Α.Ε (Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρχαία Κόρινθος 21-12-2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΛΖ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤ. & ΚΛΑΣ. ΑΡΧ/ΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΙΝ :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρχαία Κόρινθος 21-12-2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΛΖ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤ. & ΚΛΑΣ. ΑΡΧ/ΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΙΝ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρχαία Κόρινθος 21-12-2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΛΖ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤ. & ΚΛΑΣ. ΑΡΧ/ΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Αρ. Πρωτ. Φ 15/ 9139 Ταχ.Δ/νση:Αρχαία Κόρινθος ΠΡΟΣ: Ταχ. κώδικας: 20007 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ»

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STRATEGY & MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒ & FRANCHISE ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ KOIN : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

www.rethymno.gr Τμήμα Πληροφορικής Λ. Κουντουριώτη 80, τ.κ. 74100, Ρέθυμνο Μαθηνός Παναγιώτης Τηλ: 28313 41310 e-mail: mathinos@rethymno.

www.rethymno.gr Τμήμα Πληροφορικής Λ. Κουντουριώτη 80, τ.κ. 74100, Ρέθυμνο Μαθηνός Παναγιώτης Τηλ: 28313 41310 e-mail: mathinos@rethymno. Ο Δήμος Ρεθύμνου στην Ψηφιακή Εποχή Έργα Τεχνολογιών Πληροφορικής& Επικοινωνιών με γνώμονα την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών στον Πολίτη Τμήμα Πληροφορικής Λ. Κουντουριώτη 80, τ.κ. 74100, Ρέθυμνο Μαθηνός Παναγιώτης

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Καραολή & Δημητρίου 20, ΤΚ 55131 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλ-Φαξ: 2310 410121 E-mail: info@gnossi-ngo.org Θεσσαλονίκη, 21/06/2013 Ανακοίνωση για τη σύναψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Νέοι επιστήμονες)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Νέοι επιστήμονες) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» Ταχ. Διευθ.: Χίου & Σαντορίνης 4, 26334, Πάτρα Τηλ.: 2610.226652, Fax: 2610.226653, E-mail: practker@otenet.gr ΕΣΠΑ 2007 2013, Ε.Π. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Δράση:

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.3573 Σέρρες 24/10/2013

Αρ. Πρωτ.3573 Σέρρες 24/10/2013 ΚΕΚ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ΑΕ Κεντρική δομή ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΛ 2321099207 ΦΑΞ 2321051861 Γραφεία Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Σέρρες, Υψηλάντου 4 3ος Όροφος ΤΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ FESTIVAL FACTORY

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ FESTIVAL FACTORY ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ FESTIVAL FACTORY Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Αναπτυξιακή Σύμπραξη για τη Δημιουργία επιχειρήσεων στον τομέα του πολιτισμού», στο

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ «...»

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ «...» ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Α Ι Τ Η Σ Η Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ω Ν Κ Α Τ Α Ρ Τ Ι Ζ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ι Α Κ Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «..» Έργο: «Κατάρτιση ανέργων σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

5. Την υπ. αριθ. 06/ Απόφαση Επιτροπής Ερευνών περί έγκρισης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

5. Την υπ. αριθ. 06/ Απόφαση Επιτροπής Ερευνών περί έγκρισης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών & Διαχείρισης Συμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας 1.000.000 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Το σεμινάριο ασχολείται με θέματα θεωρίας - ιστορίας - τεχνικής και παραγωγής των ταινιών τεκμηρίωσης. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 13/6/2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 500 περίπου συνέδρων ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου το τριήμερο Ανοικτό Συνέδριο Κοινωνίας Πολιτών για την

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 12 Μαρτίου 2012 «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»

Τρίτη 12 Μαρτίου 2012 «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» Τρίτη 12 Μαρτίου 2012 «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» Παρουσιάστηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Ηρακλείου και Πρόεδρο του ΔΣ της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΕΠΙ-ΔΡΑΣΗ» κ. Γιάννη Κουράκη και την

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το διαφημιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Έργο : «Πράσινη Πολιτεία: Τοπική Πρωτοβουλία απασχόλησης και επιχειρηματικότητας των Ρομά Δυτικής Αττικής» (ΤΟΠ-ΕΚΟ)

Έργο : «Πράσινη Πολιτεία: Τοπική Πρωτοβουλία απασχόλησης και επιχειρηματικότητας των Ρομά Δυτικής Αττικής» (ΤΟΠ-ΕΚΟ) Δικαιούχος: Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «Πράσινη Πολιτεία: Τοπική Πρωτοβουλία απασχόλησης και επιχειρηματικότητας των Ρομά Δυτικής Αττικής» Διεύθυνση: Γληνού και Νάξου 14, Αγία Βαρβάρα Τ.Κ. 12351 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Δ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Απρίλιος 2012 Ανάλυση της Τοπικής Αγοράς Εργασίας 1. Περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών της περιοχής παρέμβασης στην οποία θα εφαρμοστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4208 /06.08.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4208 /06.08.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4208 /06.08.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για την στήριξη της επιχειρηματικότητας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων

Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για την στήριξη της επιχειρηματικότητας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων Προκήρυξη νέου Πρόγραμματος Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, των τους, μέσω δράσεων συμβουλευτικής και κατάρτισης καθώς και στήριξης της απασχόλησης σε περιοχές που

Διαβάστε περισσότερα

2.1. Επαγγελματική Κατάσταση Απασχόληση Πτυχιούχων του Τμήματος Στατιστικής του Ο.Π.Α.

2.1. Επαγγελματική Κατάσταση Απασχόληση Πτυχιούχων του Τμήματος Στατιστικής του Ο.Π.Α. 2. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Ο.Π.Α. 2.1. Επαγγελματική Κατάσταση Απασχόληση Πτυχιούχων του Τμήματος Στατιστικής του Ο.Π.Α. Από το σύνολο των πτυχιούχων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Απασχόλησης»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Απασχόλησης» 1 ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Απασχόλησης» www.topsa-synergasia.gr Η Πράξη: Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας

Διαβάστε περισσότερα

11/ Social Media. Η διείσδυση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην Ελλάδα.

11/ Social Media. Η διείσδυση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην Ελλάδα. 11/2012 12-2016 Social Media 2016 Η διείσδυση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην Ελλάδα Ημερομηνία δημοσίευσης 17/3/2016 www.publicissue.gr Η Public Issue ιδρύθηκε το 2001. Εξειδικεύεται στην πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.: 3384 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Α.Π.: 3384 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Π.: 3384 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Β & Γ (εγκεκριμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 11.2.2016 Αρ. Πρωτ. : 983 ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 84 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 11-2-2016 Στην Αθήνα, σήμερα, 11 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ 2007 2013» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Σέρρες 09-10-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 62124 ΣΕΡΡΕΣ Α.Π. : 3029 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Ειδικός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ : «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ: «ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΓΗ» Συμβουλευτική Πληροφόρηση-Υποστήριξη

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ : «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ: «ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΓΗ» Συμβουλευτική Πληροφόρηση-Υποστήριξη ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ : «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ: «ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΓΗ» Συμβουλευτική Πληροφόρηση-Υποστήριξη Δράση 13 Εταίρος που υλοποιεί τη δράση Επιλογή των ωφελουμένων για

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πανεπιστήμιο Αθηνών - Νομική Σχολή. Πτυχίο Νομικής, Βαθμός πτυχίου 6,4

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πανεπιστήμιο Αθηνών - Νομική Σχολή. Πτυχίο Νομικής, Βαθμός πτυχίου 6,4 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυμο : ΣΤΑΜΑΤΗ Όνομα : ΑΝΤΑ Ημ/νία Γέννησης : 05/07/1973 Δ/νση Κατοικίας : Σκουφά 56, Αθήνα Τηλέφωνο : 210-8202250,,6974-380011, 210-3602445 E-Mail :ineobser@inegsee.gr ΣΠΟΥΔΕΣ 2000-2001

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής.

Ermis Media. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2008-2009. ΠΡΑΞΗ 32η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2008-2009. ΠΡΑΞΗ 32η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΕΚ ΧΙΟΥ Διεύθυνση : 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 4 Χίος, 18-08-2008 Τ.Κ. 82100 ΧΙΟΣ Αριθ. Πρωτ.:646

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ANAPARASTASIS - rendering - animation - VR - stereoscopic presentation

«ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ANAPARASTASIS - rendering - animation - VR - stereoscopic presentation Harvard Center for Hellenic Studies Κώδικας VENETUS A Studio Παράλληλο Κύκλωμα Ψηφιοποίηση, Τεκμηρίωση και Ανάδειξη κινηματογραφικών συλλογών από το αρχείο του STUDIO-παράλληλο κύκλωμα - Διάδοση της κινηματογραφικής

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος Γέννησης: ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τόπος Γέννησης:   ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: ΚΟΤΣΥΦΟΣ Όνομα: ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πατρώνυμο: ΚΙΜΩΝ Μητρώνυμο: ΕΥΓΕΝΙΑ Ημερομηνία Γέννησης: 06/10/1981 Τόπος Γέννησης: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Σταθερό Τηλέφωνο: 2810823002

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών &Διαχείρισης Συμβάσεων Βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Σχέδιο Δράσης: ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Σχέδιο Δράσης: ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Α.Ε. ΟΤΑ, Συντονιστής Εταίρος Περιφέρεια Πελοποννήσου Πελοπόννησος ΚΣΣΑ Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Δήμος Νότιας Κυνουρίας Δήμος Ευρώτα Δήμος Μονεμβασιάς

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ενημέρωση για τα προγράμματα επιχορήγησης ωφελουμένων με Επιταγές Κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης

Θέμα: Ενημέρωση για τα προγράμματα επιχορήγησης ωφελουμένων με Επιταγές Κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης Θέμα: Ενημέρωση για τα προγράμματα επιχορήγησης ωφελουμένων με Επιταγές Κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης Αγαπητοί φίλοι, Το πρόβλημα της ανεργίας καθημερινά κλιμακώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Α(Γ)ΡΩΓΟΣ Αναπτυξιακή»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Α(Γ)ΡΩΓΟΣ Αναπτυξιακή» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «Α(Γ)ΡΩΓΟΣ» Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Α(Γ)ΡΩΓΟΣ Αναπτυξιακή» ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα Βεβαίωση ανεργίας, όπου εμφαίνεται ανεργία πάνω από 12 μήνες (χορηγείται από τον ΟΑΕΔ)

Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα Βεβαίωση ανεργίας, όπου εμφαίνεται ανεργία πάνω από 12 μήνες (χορηγείται από τον ΟΑΕΔ) Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ι Α Κ Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Ο Υ Δ Υ Ν Α Μ Ι Κ Ο Υ» Τ Ι Τ Λ Ο Σ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ «Τ Ο Π Ι Κ Ε Σ Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Ε Ν Τ Α Ξ Η Σ Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 12-09-2014 Αριθμ.Πρωτ.:9746 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη, στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ:

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «Πρωτοβουλία για την υποστήριξη της Τοπικής ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Θυρίδες Επιχειρηματικότητας» Έργο ΤΟΠΣΑ: «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΩ» Συντονισμός Διαχείριση: ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε. Βενιζέλου 1, 42100 Τρίκαλα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: 30) ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Τοπικό Σχέδιο Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Γ Ι Α Υ Π Ο Β Ο Λ Η Π Ρ Ο Τ Α Σ Η Σ Π Ρ Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

«Η Χρήση του Διαδικτύου στην Ιατρική: Ενημέρωση- Πληροφόρηση-Γνώση- Συνεργασία- Συναλλαγές»

«Η Χρήση του Διαδικτύου στην Ιατρική: Ενημέρωση- Πληροφόρηση-Γνώση- Συνεργασία- Συναλλαγές» www.eltrun.gr Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας «Η Χρήση του Διαδικτύου στην Ιατρική: Ενημέρωση- Πληροφόρηση-Γνώση- Συνεργασία- Συναλλαγές» Καθ. Γ. Δουκίδης, Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Διασύνδεσης. Λαμίας ως γέφυρα πληροφόρησης & επικοινωνίας με την αγορά εργασίας. Δρ. Θ. Γκανέτσος Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου

Διασύνδεσης. Λαμίας ως γέφυρα πληροφόρησης & επικοινωνίας με την αγορά εργασίας. Δρ. Θ. Γκανέτσος Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τ.Ε.I. ΛΑΜΙΑΣ «ΤοΤο Γραφείο Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας ως γέφυρα πληροφόρησης & επικοινωνίας με την αγορά εργασίας Δρ. Θ. Γκανέτσος Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Φ4-2355 / 03-09-2014

Αριθ. πρωτ.: Φ4-2355 / 03-09-2014 ΕΘΝΙΚΉ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΕΜΠΟΡΊΟΥ ΕΡΜΕΙΟΝ 2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Π. 7 8 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ (ΚΩΔ. ΟΠΣ: 277690) Α.Π. 8 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε

Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε Ξεκίνησε το 2008 από δύο γονείς, τον Γιώργο και την Ελευθερία, που αντιλήφθηκαν την έλλειψη οδηγού ψυχαγωγίας για

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης ορισμένου χρόνου με εκπαιδευτές ενηλίκων για την παροχή εκπαιδευτικού έργου

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης ορισμένου χρόνου με εκπαιδευτές ενηλίκων για την παροχή εκπαιδευτικού έργου ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Καραολή & Δημητρίου 20, ΤΚ 55131 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλ-Φαξ: 2310 410121 E-mail: info@gnossi-ngo.org Θεσσαλονίκη, 05/02/2014 Ανακοίνωση για τη σύναψη

Διαβάστε περισσότερα