Ακολουθεί το μεγαλύτερο σόου στον πλανήτη γη, που σας παρέχεται από τον Michael Jackson, συλλεγόμενο με τη βοήθεια των μελών αυτού του φόρουμ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ακολουθεί το μεγαλύτερο σόου στον πλανήτη γη, που σας παρέχεται από τον Michael Jackson, συλλεγόμενο με τη βοήθεια των μελών αυτού του φόρουμ."

Transcript

1 Καλώς ήλθατε στο site που ερευνά τον ψευδή "θάνατο" του Michael Jackson. Προφανώς έχετε ήδη αμφιβολίες σχετικά με τον θάνατο του Michael Jackson, αλλιώς δεν θα βρισκόσασταν εδώ. Έχουμε πολλούς νέους ανθρώπους που επισκέπτονται το site τελευταία και πολλοί βρίσκονται σε σύγχυση λόγω του όγκου των αναρτώμενων πληροφοριών. Επειδή μπορούμε πραγματικά να κατανοήσουμε αυτό το γεγονός, αποφασίσαμε να κάνουμε μια ξεχωριστή σελίδα, ώστε νέοι άνθρωποι να μπορούν να συμμετάσχουν στο φόρουμ έχοντας πρόσβαση σε όσο το δυνατό ανανεωμένο υλικό. Είναι πραγματικά αδύνατο να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες σε μία μόνο σελίδα, θα χρειαζόμασταν χιλιάδες σελίδες! Αυτό είναι μόνο ένα απόσπασμα από την ιστορία και τις έρευνες του παρελθόντος έτους, και αυτό είναι μόνο το μέρος που θα σας δείξει γιατί θα πρέπει να αναρωτηθείτε σχετικά με τον θάνατό του. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το φόρουμ και το blog. Ακολουθεί το μεγαλύτερο σόου στον πλανήτη γη, που σας παρέχεται από τον Michael Jackson, συλλεγόμενο με τη βοήθεια των μελών αυτού του φόρουμ. 25 Ιουνίου 2009 Ο Michael Jackson φεύγει από τη ζωή στην ηλικία των 50. Το CNN συνεχίζει να αναφέρει ότι είναι σε κώμα και ότι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι είναι νεκρός, παρόλα αυτά η ιστοσελίδα TMZ.com ήδη αναφέρει ότι έχει πεθάνει στις 2:20 μ.μ. PT. Εδώ εντοπίζεται το πρώτο παράξενο πράγμα: σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί στο UCLA τον κήρυξαν νεκρό στις 2:26 μ.μ. PT, 6 λεπτά αφότου η ιστοσελίδα TMZ.com αναφέρθηκε στον θάνατό του.

2 Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προβάλλουν το παρακάτω βίντεο: Εδώ ακριβώς εντοπίζεται τι δεν πάει καλά με αυτό το βίντεο. Το ασθενοφόρο κάνει όπισθεν για να εξέλθει από το ακίνητο. Ο οδηγός πρέπει να διορθώσει την πορεία του 2 φορές. Οι οδηγοί ασθενοφόρου περνούν από ειδική εκπαίδευση, έτσι το γεγονός ότι ο οδηγός αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα στο να διασχίσει τις πύλες του ακινήτου είναι κάτι το περίεργο από μόνο του. Πέρα από αυτό, δεν υπήρχε λόγος να αποχωρήσει από την ιδιοκτησία προς τα πίσω, δεδομένου ότι το σπίτι έχει ένα κυκλικό κόμβο μπροστά: Φυσικά μπορείτε να πείτε ότι μπορεί να υπήρχαν αυτοκίνητα που εμπόδιζαν την πορεία του ασθενοφόρου, παρόλα αυτά ο οδηγός είχε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την εμφάνιση των EMT s με τον ασθενή, οπότε υπήρχε αρκετός χρόνος είτε για να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα που πιθανόν εμπόδιζαν την δίοδο, είτε για να γυρίσει το ασθενοφόρο και να εξέλθει με το σωστό τρόπο. Ωστόσο, η απόφαση να εξέλθει του ακινήτου προς τα πίσω με έναν ετοιμοθάνατο Michael Jackson πίσω και χωρίς να ακούγονται οι σειρήνες

3 μετά, οδηγεί τελικά το ασθενοφόρο στον προορισμό του. Αυτά σχετικά με "την ΤΑΧΕΙΑ προσκόμιση του Michael Jackson στο νοσοκομείο." Και μολονότι τα σκουπίδια δεν μαζεύονται από απορριμματοφόρα την συγκεκριμένη εκείνη μέρα, βρίσκονταν παρατεταγμένα έξωθεν της οικίας: Αντί για έναν γιατρό, ο Jermaine κάνει την δήλωση Τύπου για τον θάνατο του αδερφού του και πληροφορούμαστε επίσης ότι ο Jermaine είναι ο μόνος από την οικογένεια που επιτρέπεται να κάνει δηλώσεις: Σύντομα μας παρουσιάζεται η "τελευταία" εικόνα του Michael Jackson από την εκπομπή ΕΤ Online:

4 Σύμφωνα με τους EMT s αυτοί μετέφεραν έναν "άρρωστο, μεγάλο σε ηλικία, ευπαθή άντρα" τον οποίο δεν αναγνώρισαν ως Michael Jackson. Αργότερα είπαν ακόμη, ότι ήταν ήδη νεκρός στο σπίτι, παρόλα αυτά στην εικόνα αυτή φαίνεται καθαρά μια ενεργή φλέβα στο μέτωπό του Michael Jackson. Ο EMT εκτελεί CPR με το ένα χέρι, στο οστό του τραχήλου. Κάτι καθόλου επαγγελματικό, να πούμε το λιγότερο. Η εικόνα αυτή έγινε από το National Photo Group. Θυμηθείτε αυτό το όνομα, διότι θα εμφανιστεί πολλές φορές παρακάτω αναφορικά με εικόνες που γεννούν αμφιβολία. Ήταν οι μόνοι στον τόπο των γεγονότων και αυτός ο τύπος ήταν ο μοναδικός τυχερός. Κανονικά παπαράτσι κυνηγούν τον Michael Jackson οπουδήποτε πηγαίνει, παραμονεύουν κοντά στο σπίτι του, αλλά την συγκεκριμένη ημέρα είχαν όλοι ρεπό. Υπήρχε ένας άλλος τύπος με μια φωτογραφική μηχανή, αλλά σκέφτηκε ότι ήταν πιο σημαντικό να τραβήξει την εικόνα του άλλου τύπου που τραβούσε με την σειρά του την περίφημη εικόνα:

5 Γιατί δεν σπεύδει στο ασθενοφόρο να τραβήξει μια τόσο πολύτιμη εικόνα ο ίδιος; Γιατί να τραβήξει την φωτογραφία του τυχερού φωτογράφου; Αυτό ακριβώς είναι που δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Η εικόνα του ασθενοφόρου είναι σαφώς ψεύτικη. Ακόμη και ο Brian Oxman (δικηγόρος του Joe Jackson) το επιβεβαίωσε: Ο φωτογράφος του National Photo Group, Ben Evenstad, γνώριζε τον Michael Jackson προσωπικά: Εδώ είναι μια συνέντευξη με τον Ben, όπου η γλώσσα του ολισθαίνει γύρω στα 4:10. πρώτα λεπτά." και τα υπόλοιπα άτομα που ήταν εκεί εκείνη την ημέρα και την άλλη uhhhhh; " Ποια άλλη ημέρα;

6 Τελευταία αλλά όχι έσχατα, το National Enquirer ανέφερε τον Ιανουάριο του 2009 ότι ο Michael Jackson είχε μόνο 6 μήνες ζωής: Και 6 μήνες αργότερα πέθανε, τι σύμπτωση! Η εικόνα που κατέκλυζε το διαδίκτυο τότε και που έκανε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ήταν πραγματικά τόσο άρρωστος:

7 Τα εύσημα γι αυτό πάνε στο.ακριβώς: στο The National Photo Group. Στην συνέχεια έχουμε την πτήση προς το νεκροτομείο την οποία μας αναμετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης. Γύρω στο 1:30 πρώτο λεπτό μπορείτε να δείτε καθαρά το σώμα να κινείται. Αν κινείται από μόνο του ή με τη βοήθεια κάποιου άλλου, δεν έχει σημασία, αυτό που έχει είναι ότι κινείται, κάτι που μπορούμε να δούμε. Αν κάποιος το μετακίνησε, το άτομο αυτό πρέπει να ήταν αρκετά δυνατό για να το σηκώσει με αυτόν τον τρόπο, διότι δεν στέκεται δίπλα στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να το σηκώσει, ενώ κάθεται (δίπλα) στο κεφάλι. Ακόμα κι αν ο Michael Jackson δεν ήταν το βαρύτερο άτομο στον κόσμο, παρόλα αυτά είναι πολύ το βάρος για να σηκωθεί, και εκτός από αυτό: ως προς τι το σήκωμα;

8 Ένα άλλο περίεργο πράγμα εδώ είναι ότι η στάση του σώματος είναι άκυρη. Σε αυτόν τον τύπο ελικοπτέρου, το φορείο θα έπρεπε να είναι τοποθετημένο περισσότερο μπροστά, κι όχι σε σαφή θέα όταν η πόρτα ανοίγει. Στο σημείο που βρίσκεται τοποθετημένο το σώμα, βρίσκονται καρέκλες για το πλήρωμα:

9 Ένα άλλο αμφίβολο γεγονός είναι το άσπρο σεντόνι που καλύπτει το σώμα, δεδομένου ότι η ιατροδικαστική του LA έχει μπλε σεντόνια: Αυτά σχετικά με τα παράξενα γεγονότα στις 25 Ιουνίου. Θα πρέπει να είναι αρκετά για να κάνουν μερικά καμπανάκια να χτυπήσουν. Στις 26 Ιουνίου μαθαίνουμε ότι μια υπερβολική δόση Demerol προξένησε το θάνατό του, αργότερα αυτό αλλάζει σε Propofol.. Η αυτοψία δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα, αλλά προφανώς γνωρίζουν ήδη την αιτία του θανάτου. Ένα άλλο πράγμα που μας παρουσιάστηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι η κλήση έκτακτης ανάγκης στο 911, αλλά έχουμε 4 διαφορετικές εκδοχές:

10 Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε από τα μέσα ενημέρωσης και από τα όσα μας έχουνε δείξει στο βίντεο του ασθενοφόρου, ο Michael Jackson ήταν στο σπίτι του στο Carolwood Drive, όταν έγινε η κλήση στο 911. Ακούμε τον γιατρό στο παρασκήνιο, κάτι που σημαίνει ότι αυτός που έκανε την κλήση θα έπρεπε να ήταν εκεί επίσης. Ωστόσο, η οθόνη του ασθενοφόρου μας λέει κάτι άλλο: Η κλήση δεν έγινε από την οδό 100 North Carolwood Drive, αλλά από την οδό 9641 Sunset Boulevard. Το Beverly Hills Hotel:

11 Γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχει τηλεφωνικός πύργος στην οδό 9641 Sunset Blvd που είναι η κοινή εξήγηση για ποιο λόγο η κλήση που έγινε στο 911 έχει αυτή τη διεύθυνση. Σύμφωνα με αυτό το site δεν υπάρχει Τηλεφωνικός Πύργος στην οδό 9641 Sunset Blvd. Ζουμάρετε στο The Beverly Hills Hotel (όπως συνίσταται από το site) και δείτε ότι δεν υπάρχουν τηλεφωνικοί πύργοι. Δεν υπάρχει κανένας σημειωμένος εκεί. Τηλεφωνικός αριθμός Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να ανιχνευθούν - ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτή η κλήση έγινε από έναν αριθμό Verizon, προφανώς όπως αναγράφεται Verizon Wireless στην οθόνη. Όταν ένα άτομο καλεί τον αριθμό 911 από κινητό τηλέφωνο η κλήση πραγματοποιείται μέσω του PSAP (κέντρο κλήσεων-δημόσιας- ασφάλειας ) τηλεφωνικό κέντρο. "Η θέση του τηλεφώνου θα εντοπιστεί χρησιμοποιώντας triangulation - λαμβάνοντας 2 ή περισσότερες μετρήσεις, είναι δυνατόν να υπολογιστεί από πού προέρχεται το σήμα υπολογίζοντας το τρίγωνο που ταιριάζει στα ισχυρά σήματα. Το 3ο σημείο είναι η θέση του τηλεφώνου. (Που σημαίνει ότι δεν εντοπίζουν πύργους, επισημαίνουν την πιο πιθανή φυσική θέση του κινητού τηλεφώνου από τον προσδιορισμό των ισχυρών μηνυμάτων που στέλνει σε πολλαπλές κατευθύνσεις) Ωστόσο, όταν το πρόσωπο που έχει το τηλέφωνο έχει κάνει μια επείγουσα κλήση, αυτή η μετάδοση GPS θα αποστέλλεται πάντα. Αυτό έχει ως σκοπό να εξασφαλίσει ότι η αστυνομία μπορεί να εντοπίσει πάντα μια θέση κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να παράσχει βοήθεια στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη." Έτσι, αν ο καλών ήταν εκεί, ο γιατρός ήταν εκεί και ο Michael Jackson ήταν στο Beverly Hills Hotel, τότε ποιον παρέλαβαν από την οδό Carolwood Drive; Επίσης μας συστήνουν τον γιατρό, Conrad Murray. Για τους επόμενους δύο μήνες αυτή η εικόνα θα είναι η μόνη που βλέπουμε από τον γιατρό, πριν βομβαρδιστούμε με φωτογραφίες και βίντεο με αυτόν. Μας λένε ότι ο γιατρός εκτέλεσε CPR στον Michael, και εξαιτίας της κλήσης στο 911 που διέρρευσε γνωρίζουμε ότι την έκανε στο κρεβάτι. Αυτός ο άνθρωπος υποτίθεται ότι είναι καρδιολόγος, παρόλα αυτά ασκεί CPR σε μαλακή επιφάνεια, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν βοηθάει καθόλου. (Η ανάνηψη) CPR πρέπει να εκτελείται σε σκληρή και επίπεδη επιφάνεια για να είναι αποτελεσματική.

12 Μια παράξενη επιστολή δημοσιεύτηκε από το site TMZ.com από το Δρ Murray στους ασθενείς του:

13 Επίσης δημοσιευμένη από το TMZ είναι μια εικόνα της ιδιωτικής κλινικής του Murray. Ενδιαφέρον να δούμε ότι η αίθουσα αναμονής, δεν μοιάζει με την αίθουσα αναμονής που βλέπουμε πίσω από τον Murray στην εικόνα που δημοσιεύτηκε πιο πάνω, καμία σχέση. Την 1η Ιουλίου μας παρέχεται (πάλι από το TMZ) η τελευταία διαθήκη του Michael. Η πρώτη σελίδα αναφέρει τα εξής:

14 Μερικά πράγματα είναι ήδη άκυρα. Πρώτα απ 'όλα το μεσαίο του όνομα αναφέρεται ως Joseph. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το Joseph είναι το μεσαίο του όνομα, το κατηγορητήριο της υπόθεσης παιδικής κακοποίησης του 2003 αναφέρει κάτι άλλο: Ακούστε την ετυμηγορία στις 13 Ιουνίου 2005:

15 Στη συνέχεια έχουμε δύο αντίγραφα των διαβατηρίων του, που και τα δύο αναφέρουν Michael Joe Jackson: Νομικά έγγραφα που αναφέρουν ξεκάθαρα Michael Joe Jackson και ένας δικαστής που κάνει ανάγνωση της ετυμηγορίας για τον Michael Joe Jackson. Σύμφωνα με αυτό μπορούμε να υποθέσουμε ότι το αληθινά νόμιμο όνομά του είναι Michael Joe Jackson. Γιατί λοιπόν η διαθήκη λέει Joseph; Ένα άλλο πράγμα είναι τα ονόματα των παιδιών. Αν και τα πιστοποιητικά γέννησης ολόκληρης της οικογένειας Jackson είναι απόρρητα, το TMZ (νάτοι πάλι) απέκτησε τα πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών του Michael: Prince Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης, το όνομα του Prince είναι Michael Joseph Jackson JR., παρόλα αυτά η διαθήκη αναφέρει ότι το όνομά του είναι Prince Michael Jackson, JR.

16 Paris Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης, το όνομα της Paris είναι Paris-Michael Katherine Jackson, παρόλα αυτά η διαθήκη λέει ότι το όνομά της είναι Paris Michael Katherine Jackson, χωρίς την παύλα -. Blanket Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης, το όνομα του Blanket είναι Prince Michael Jackson, ΙΙ, παρόλα αυτά η διαθήκη λέει ότι το όνομά του είναι Prince Michael Joseph Jackson, II. Λοιπόν ποιο είναι το λάθος εδώ; Μήπως ο Michael Jackson ξέχασε πως ονόμασε τα παιδιά του και έκανε τους δύο εκτελεστές της διαθήκης να ξεχάσουν να ελέγξουν, επίσης; Και τα πιστοποιητικά γεννήσεως είναι πραγματικά; Το όνομα του πατέρα αναγράφεται ως Michael Joseph Jackson, και μόλις μάθαμε ότι το νόμιμο όνομα του είναι Michael Joe Jackson. Επίσης, το μεσαίο όνομα της Debbie Rowe γράφεται με διαφορετικό τρόπο στα πιστοποιητικά γέννησης της Paris και του Prince.

17 Υπεγράφη 7 Ιουλίου 2002, ακριβώς επτά χρόνια πριν την επιμνημόσυνη τελετή. Ο αριθμός 7 θα εμφανιστεί πολλές φορές σε αυτή την ιστορία. Σύμφωνα με τον Randy Jackson, η υπογραφή στην διαθήκη δεν είναι του Michael. Επιβάλλεται η διαπίστωση ότι η διαθήκη είναι ψεύτικη. Μπορεί να σκεφτείτε τώρα ότι θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα αν "έστησε" τον θάνατό του, γιατί αυτά είναι πλαστά έγγραφα. Αλλά η πλαστογράφηση ενός πλαστού δεν είναι απάτη. Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι η ασφάλεια ζωής του Michael δεν έχει καταβληθεί, είχε εξαργυρωθεί. Μπορείτε να λάβετε σε μετρητά μια ασφάλιση ζωής, ενώ είστε ζωντανός. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο: τα κυβερνητικά κόμματα πρέπει να έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος, δεδομένου ότι πρέπει να γνωρίζουν το νόμιμο όνομά του και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα γνωστοποιηθέντα έγγραφα είναι πλαστά. Εάν έχει το FBI στο πλευρό του, πολλά μπορούν να γίνουν. Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου, Επτά χρόνια μετά την υπογραφή της διαθήκης. Το πρώτο περίεργο πράγμα ήταν το τσίρκο:

18 το TMZ αναφέρει: "Όπως το μνημόσυνο του Michael Jackson δεν θα μπορούσε να είναι πιο τρελό -- οι Ringling Bros and Barnum και Bailey συνέχισαν μία παράδοση του LA σήμερα το πρωί με το να παρελάσουν τους ελέφαντές τους μέσα από το κέντρο της πόλης...ως το Staples Center." "O Phineas Taylor Barnum (5 Ιουλίου, Απριλίου, 1891) ήταν Αμερικανός σόουμαν, επιχειρηματίας, και διασκεδαστής, γνωστός για την προώθηση εορταστικών φαρσών και για την ίδρυση του τσίρκου που έγινε το τσίρκο των Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus." Πηγή: Wikipedia.org Ο Michael είναι θαυμαστής του Barnum. Ήταν άραγε σύμπτωση ότι το τσίρκο του Barnum ήταν εκεί; Ίσως, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές συμπτώσεις σε αυτήν την ιστορία για να είναι σύμπτωση. Με την αριθμολογία οι συμπτώσεις θα μπορούσαν ακόμη και να καταρριφθούν, περισσότερα για αυτό αργότερα. Το πρόγραμμα της επιμνημόσυνης δέησης: "Μια γιορτή της ΖΩΗΣ του Michael Jackson"

19 Ας αρχίσει το τσίρκο! Πρώτα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό πριν από την έναρξη. Καθώς το φέρετρο μεταφέρεται μέσα, η χορωδία αρχίζει να τραγουδάει: Soon and very soon, we are going to see the king ("Σύντομα και πολύ σύντομα, πρόκειται να δούμε τον βασιλιά") Κάπου στα μέσα της επιμνημόσυνης δέησης η Jennifer Hudson τραγουδά το Will you be there. Οι λέξεις που εκφωνούνται στο τραγούδι έχουν γραφτεί από τον ίδιο τον Michael, παρόλα αυτά ένα μικρό απόσπασμα άλλαξε. Στους πρωτότυπους στίχους και σε κάθε διαθέσιμο αντίτυπο, οι στίχοι είναι: "Στην αγωνία μου και τον πόνο μου". Ωστόσο, σε αυτή την έκδοση είναι: "Στην αγωνία μου και τους πόνουσ μου". Η οικογένεια μπορεί να χρησιμοποίησε μια ηχογράφηση που δεν γνωρίζουμε, όμως, εάν η εν λόγω ηχογράφηση είναι τόσο χαμηλής ποιότητας, δεν θα είχε νόημα.

20 Ο Jermaine τραγουδά το Smile", αλλά τα θαλασσώνει μακράν. Αντί για Light up your face with gladness Hide every trace of sadness τραγουδάει Light up your face with sadness Hide every trace of gladness χωρίς πετάρισμα των βλεφάρων. Ο Kenny Ortega κάνει ένα ωραίο λάθος επίσης: We were here, we were right here a little less than a week ago and Michael was with us. ("Ήμασταν εδώ, ήμασταν ακριβώς εδώ λίγο λιγότερο από μία εβδομάδα πριν και ο Michael ήταν μαζί μας.") Ο Michael ήταν νεκρός κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα πριν Υπήρχε πλήρης έλλειψη συναισθημάτων από την οικογένεια και τα παιδιά τα οποία φαίνονταν ακόμα και να βαριούνται ενώ μασούσαν τσίχλες. Ακόμα κι αν προσπαθούσαν, δεν έχουμε δει ούτε ένα δάκρυ, ούτε ακόμη και από την Paris. Και γιατί τα σκούρα γυαλιά ηλίου; Για να κρύψουν τα δάκρυα, ή την έλλειψη δακρύων;

21 Στην οθόνη, στο τέλος μας έδειξαν αυτή την εικόνα: Αυτή είναι μια εικόνα του Liberian Girl. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν το videoclip: Το κλιπ γυρίστηκε ενώ άνθρωποι περίμεναν τον Michael. Στο τέλος αυτός εμφανίζεται, δείχνοντας ότι αυτός διεύθυνε καθόλα πίσω από την σκηνή.

22 Στις 7 Ιουλίου το TMZ εμφανίζει το παρακάτω άρθρο: Υπενθυμίζοντας τα 7 (εφτάρια) στη ζωή του Michael. Όπως σας είπαμε και πριν, ο αριθμός 7 θα εμφανιστεί αρκετές φορές. Επίσης αυτό που διαρρέει στις 7 Ιουλίου είναι το Πιστοποιητικό θανάτου:

23 Ο αποθανών του παρόντος εγγράφου: Michael Joseph Jackson. Δεδομένου ότι μάθαμε ήδη ότι το νόμιμο όνομά του είναι Michael Joe Jackson (που σημαίνει ότι αυτό το όνομα πρέπει να αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου επίσης, εκτός από τα ψευδώνυμα) γνωρίζουμε ότι αυτό είναι και πάλι ένα πλαστό του πλαστού. Στις 16 Ιουλίου ένα ανέκδοτο τραγούδι διέρρευσε με το όνομα A Place with no name. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει ακόμη όνομα της κρύπτης στο Grand Mausoleum όπου υποτίθεται ότι έχει θαφτεί. Στις 18 Αυγούστου έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον δρ. Murray, για πρώτη φορά. Ο παλιός καλός γιατρός έκανε ένα βίντεο για τους λίγους ασθενείς του και το δημοσίευσε στο YouTube. Αντί να στείλει στους ασθενείς του μια επιστολή, αυτός ο γιατρός αποφασίζει να προσλάβει έναν camera man να τον βιντεοσκοπήσει σε HD, ώστε να μπορεί να ενημερώσει τους ασθενείς του από το YouTube. Μπορείτε να πείτε ό, τι θέλετε, αλλά αυτό είναι απλά παράξενο.

24 Στις 25 Αυγούστου έχουμε την πρώτη αναφορά με τίτλο "θα μπορούσε να είναι ακόμη ζωντανός;". Ένα βίντεο που εμφανίζεται στη γερμανική τηλεόραση δείχνει (κάποιον που μοιάζει με τον), Michael Jackson να ξεπηδά από ένα ιατροδικαστικό φορτηγάκι. Ψεύτικο; Πιθανώς, αλλά πολλοί άνθρωποι έψαξαν το διαδίκτυο τότε, καταλήγοντας να διερευνούν αυτό και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ακόμα εδώ. Αποστολή εξετελέσθη. 3η Σεπτεμβρίου, ο Michael τελικά θα θαφτεί. Αν και υποτίθεται ότι είναι νεκρός για περισσότερο από 2 μήνες, η LaToya λέει ότι έμοιαζε μια χαρά μέσα στο φέρετρό του. Ίδιο σενάριο όπως και στην επιμνημόσυνη δέηση, οι καλεσμένοι πρέπει να περιμένουν για τον Michael μέχρι να σκοτεινιάσει.

25 Η εικόνα που εμφανίζεται: Liberian Girl Πες τυρί! Τώρα εδώ έχουμε το Forest Lawn όπως φαίνεται από ψηλά: Αλλά αν ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το στιγμιότυπο, βλέπουμε περισσότερα δέντρα και έναν τελείως διαφορετικό δρόμο.

26 Σε αυτό το πλάνο βλέπουμε μια λάμπα να αντανακλάται στο αυτοκίνητο η οποία χρησιμοποιείται σε ταινίες για τη δημιουργία φωτισμού ημέρας μέσα σε ένα στούντιο παραγωγής: Ωστόσο, αν δούμε το βίντεο του ελικοπτέρου (το να υπάρχει βίντεο- κάλυψη από ελικόπτερο είναι περίεργο από μόνο του, δεδομένου ότι υπήρχε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων εκεί εκείνη την ημέρα), μπορούμε να δούμε την ίδια λάμπα, να αιωρείται υπερβολικά ψηλά για να αντανακλάται στο τζάμι του αυτοκινήτου. Πέρα από αυτό, πώς είναι δυνατόν η λάμπα να κρέμεται εκεί στηριζόμενη σε τί;

27 Εδώ είναι ένα από τα σκηνικά στο Culver (studio), όπου ο Michael (σύμφωνα με αναφορές), βιντεοσκοπούσε κάποιες σκηνές λίγο πριν πεθάνει. Κάντε τους υπολογισμούς Κατά τη διάρκεια της ταφής, ο Larry King είχε έναν αρκετά ενδιαφέροντα καλεσμένο, έναν μακρόχρονο φίλο του Michael Jackson τον Dave Dave:

28 Εδώ είναι ο Dave Dave του Larry King σε σύγκριση με τον πραγματικό Dave. Γιατί να μην μιλήσει ο Dave ανοιχτά γι 'αυτό τώρα που έχει διαδοθεί σε όλο το internet, ακόμη και στην τηλεόραση; Ο Dave δουλεύει για τον Michael, αρκετά για αυτό το θέμα. 11η Οκτωβρίου, το τραγούδι This is It διαρρέει. Είναι η δεύτερη φορά που ένα ανέκδοτο τραγούδι διέρρευσε, ενώ οι μόνοι που έχουν στην διάθεσή τους τα τραγούδια είναι η οικογένεια και η Sony που έχει κάποια στις "αποθήκες" της. Η Sony δεν θα το διέρρεε, επειδή η Sony θέλει να βγάλει λεφτά. Εάν οι άνθρωποι μπορούν να το κατεβάσουν (download) πριν από την κυκλοφορία του, οι πωλήσεις πάνε κάτω. Γι 'αυτό πρέπει να έχει διαρρεύσει από την οικογένεια. Είναι σαφές ότι δεν είναι ένα πρόσφατο τραγούδι (το οποίο επιβεβαιώθηκε αργότερα). Επίσης δεν έχει ολοκληρωθεί, μερικοί στίχοι είναι ελλιπείς. Αυτό είναι πιθανώς ένα παλιό demo.

29 Στις 28 Οκτωβρίου το ντοκιμαντέρ "Michael Jackson s This Is It " κάνει πρεμιέρα. Η ταινία είναι γεμάτη από σωσίες του MJ, όπως είχε ήδη αποκαλύψει ο Joe Jackson μερικές εβδομάδες πριν. Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν, αλλά αν κοιτάξει κανείς αυτή την εικόνα παρακάτω, θα πρέπει να παραδεχθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Η αρχή: "Και κομμάτι - κομμάτι, ο MJ αποκαλύπτεται ώσπου πέφτει εκτός." Στο νέο κλιπ του Smooth Criminal μπορούμε να δούμε την Ρίτα Χέιγουορθ σε μια σκηνή από την ταινία "Gilda". Ο ηθοποιός που έπαιξε το χαρακτήρα που "έστησε" το θάνατό του, γεννήθηκε την ίδια μέρα και μήνα με τον Michael.

30 Υπάρχουν πολλά πράγματα στην ταινία που θα θέλαμε να επισημάνουμε, αλλά αν είστε εντελώς αρχάριοι σχετικά με την εκδοχή του στημένου "θανάτου", μπορεί να είναι δύσκολο να τα κατανοήσετε όλα με τη μία. Αν δεν τα κατανοήσατε περιμένετε μέχρι και μετά τις ευχαριστίες της ταινίας, μπορεί να έχετε χάσει αυτό: 'Επιτρέψτε μου να πάρω το χρόνο μου όταν έρθω πίσω (στα πράγματα). Θα κουμπώσω το πουκάμισό μου ή το σακάκι μου, ή ό, τι είναι. Θα κοιτάξω λιγάκι τριγύρω, θα παίξω μαζί τους. Ίσως χτυπήσω τα δάχτυλά μου, και τότε μπαμ!' Εκτός από αυτό, δεν υπήρχε κανένα "RIP (αναπαύσου εν ειρήνη) Michael Jackson", καμία απολύτως αναφορά του θανάτου του. 22 Δεκεμβρίου, Με μια ημέρα καθυστέρηση το FBI εκδίδει το φάκελο του Michael Jackson. Το αρχείο 333 σελίδων αποδεικνύει την αθωότητα του Michael. Κατεβάστε το αρχείο του FBI εδώ: 3 Ιανουαρίου του 2010: ακόμη ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Michael Jackson κατακλύζει το διαδίκτυο:

31 το TMZ αναφέρει: "Σαν τον (καλλιτέχνη) 2Pac, ο Michael Jackson δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί νέα μουσική, ακόμη και αν είναι... όπως ξέρετε, νεκρός." Στις 26 Ιανουαρίου η ιστοσελίδα TMZ δημοσιεύει ακόμη ένα άρθρο που μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αμφιβάλλουν για το θάνατό του: 31 Ιανουαρίου, τα Grammys. Υπήρχε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Michael Jackson, παρόλα αυτά 'ξέχασαν' να τον αναφέρουν στον "Εις την μνήμη" κατάλογο αποθανόντων καλλιτεχνών. Όχι κάποιος που πραγματικά θα ξεχνούσες

32 Τα παιδιά αποδέχθηκαν το βραβείο συνολικής προσφοράς και παρά το γεγονός ότι η Paris έκανε πρόβα τον λόγο της για μια εβδομάδα (σύμφωνα με το site TMZ), αυτό ήταν το μόνο που είχε να πει: Daddy was supposed to be here, daddy was going to perform this year, but he couldn t perform last year. Thank you, we love you daddy. ("Ο μπαμπάς έπρεπε να είναι εδώ, ο μπαμπάς επρόκειτο να τραγουδήσει φέτος, αλλά δεν μπορούσε να τραγουδήσει πέρσι. Σας ευχαριστώ, σε αγαπάμε μπαμπά") 7 Φεβρουαρίου, ο δρ. Murray επισκέπτεται τον τάφο του MJ. Τελείως μόνος του στο Forest Lawn και ούτε ένας θαυμαστής δεν τον εντόπισε ούτε του επιτέθηκε. Στην πραγματικότητα ποζάρει για.το The National Photo Group και πάλι. Αυτοί οι τύποι είναι Τυχεροί μπάσταρδοι! 8 Φεβρουαρίου, ο Murray θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία. Αλλά πριν πάει στο δικαστήριο, θα πάρει στον εαυτό του λίγο καφέ. Και ποιοι είναι αρκετά τυχεροί ώστε να τον απαθανατίσουν με τη φωτογραφική μηχανή; το The National Photo Group!

33 Τον ακολουθούν ακόμη ως το αυτοκίνητό του ο παλιός καλός γιατρός δεν φαίνεται να ενοχλείται από τους παπαράτσι. Ο Conrad Murray χρεώνεται τον θάνατο του Michael Jackson: Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, το D.A. ισχυρίζεται ότι ο Δρ Murray "διέπραξε παράνομα, και χωρίς κακή πρόθεση, τον θάνατο του Michael Joseph Jackson... στη διάπραξη μιας παράνομης πράξης, που δεν είναι κακούργημα και στη διάπραξη μιας νόμιμης πράξης που μπορεί να προκάλεσε τον θάνατο, κατά τρόπο πλημμελή, και χωρίς τη δέουσα σύνεση και περίσκεψη. "

34 Υπάρχει μόνο μία κατηγορία, κάτι που είναι περίεργο από μόνο του, αν θυμάστε ότι ο Michael Jackson χρεώθηκε με 10 κατηγορίες στην υπόθεση κακοποίησης παιδιού. Όσο περισσότερες είναι οι κατηγορίες, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να βάλεις κάποιον πίσω από τα κάγκελα. Προφανώς η ανάγκη να μπει ο Murray στη φυλακή δεν είναι τόσο σοβαρή. Μπορούμε επίσης να δούμε ότι αναφέρεται ότι σκότωσε τον Michael Joseph Jackson, ένα μη υπάρχων πρόσωπο. Η εγγύηση του ορίστηκε σε δολάρια, τουλάχιστον αυτό αναφέρει το TMZ: Ωστόσο, αν κάνουμε μια αναζήτηση μόνοι μας, θα μάθουμε ότι ο Murray δεν μπορεί να εντοπιστεί πουθενά: Έχει καταχωρηθεί ως άτομο με δολάρια εγγύηση, λίγες ώρες αργότερα η εγγύηση αποφυλάκισης ήταν $ 0, τώρα δεν είναι καν καταχωρημένος. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ένας αθώος μαύρος, καταδικάστηκε χωρίς δίκη. Ο Murray αποκαλείται Γιατρός Θάνατος από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό και οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είναι ένοχος, χωρίς καν τη λήψη της προσπάθειας να εξετάσουν την υπόθεση, που δεν βγάζει κανένα μα κανένα νόημα. Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι ο Michael Jackson προσπαθεί να μας διδάξει κάτι; Στις 8 Φεβρουαρίου εκδόθηκε επίσης και η αυτοψία. Αν αυτό δεν σας κάνει τουλάχιστον να αμφιβάλλετε για τον θάνατο του Michael Jackson, τίποτε πιθανότατα δεν θα το καταφέρει. Πρώτα απ 'όλα υπάρχουν 3 διαφορετικά ονόματα που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο:

35 Michael Joseph Jackson: Michael Jackson:

36 Michael J. Jackson: Το όνομα Michael Joe Jackson δεν υπάρχει πουθενά στην αναφορά. Σύμφωνα με την έκθεση, ο Michael ήταν καλυμμένος με σημάδια από βελόνα, παρόλα αυτά άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του ημέρες πριν από τον 'θάνατό' του, λένε κατηγορηματικά ότι δεν είδαν τέτοια σημάδια στα χέρια του ή στο λαιμό. Η έκθεση της αυτοψίας αναφέρει ότι το άτομο που είναι πάνω στο τραπέζι είχε υποστεί πλαστική χειρουργική επέμβαση στα αυτιά ο Michael Jackson δεν έκανε ποτέ χειρουργική επέμβαση στα αυτιά του. Ο Michael Jackson πρόσθεσε μια σχισμή στο πηγούνι του πίσω στην εποχή του BAD, αλλά δεν διαπιστώθηκε καμία μεταβολή των οστών ή καμία τέτοια δεν αναφέρεται στην έκθεση. Δεν υπάρχει καμία αναφορά του ατυχήματος της Pepsi το οποίο άφησε σημάδι στο κρανίο του, για το οποίο έκανε χειρουργική επέμβαση. Δεν υπάρχει καμία αναφορά (της ασθένειας) του Λύκου, και δεν βρήκαν κανένα φάρμακο στο αίμα του για τη θεραπεία επίσης. Ο Michael Jackson έχει ένα χτύπημα σε έναν από τους καρπούς του, το οποίο είναι σαφώς ορατό σε πολλές εικόνες, παρόλα αυτά τίποτα για αυτό δεν αναφέρεται στην έκθεση. Σύμφωνα με την έκθεση, ο Michael είναι 5 9 (ύψος) και έχει καστανά μαλλιά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο του 2003 Ο Michael είναι 5 11, διαφορά 2 ίντσες, και έχει μαύρα μαλλιά.

37 Υπάρχουν κι άλλα περίεργα στην έκθεση της αυτοψίας, αλλά τα παραπάνω είναι αρκετά για να διαπιστώσουν ότι το σώμα (ΑΝ υπήρξε σώμα που εξετάστηκε), δεν ήταν εκείνο του Michael Jackson. Πάρα πολλά από τα χαρακτηριστικά του λείπουν. Περαιτέρω, το Φεβρουάριο έχουμε ΠΟΛΛΕΣ απαιτήσεις πιστωτών, και το TMZ και τον Jermaine να προωθούν την ιδέα της φάρσας (του στημένου 'θανάτου'):

38 Ναι ο Jermaine, και μην ξεχάσετε να φωτίσετε το πρόσωπό σας με θλίψη! 4 Μαρτίου, η επιβεβαίωση ότι το site του TMZ παρακολουθούσε αυτή την ιστοσελίδα. Δημοσιεύτηκε με υπότιτλους από τους ερευνητές του στημένου "θανάτου" του Michael Jackson (Michael Jackson Death Hoax Investigators) στο YouTube, δημοσιεύτηκε αργότερα από το TMZ:

39 Στις 2 Απριλίου, το The National Photo Group έχει μια φωτογράφιση ξανά με τον Murray, να κάνει τζόκινγκ Λίγο περίεργο βέβαια, ο Μurray και πάλι δεν έχει προβλήματα που τον φωτογραφίζουν και στην πραγματικότητα ποζάρει για τις φωτογραφίες. Στις 5 Απριλίου, ακούμε για πρώτη φορά στα χρονικά πως ο Michael ήταν εθισμένος στην Coca-Cola. Και ο Murray προωθεί την Coca- Cola με το να ποζάρει και πάλι για φωτογραφίες στο. The National Photo Group! (Ps (υστερόγραφο): Ακόμη δείτε πώς ο πιο γνωστός γιατρός της γης μπορεί να τριγυρνά χωρίς ούτε έναν να τον παρατηρεί)

40 Εδώ είναι η νέα διαφήμιση της Coca Cola για το προϊόν 5 Alive: Το Dodo υποτίθεται ότι είναι νεκρό, αλλά ανασταίνεται, χορεύοντας και κάνοντας moon walking τραγουδώντας I m Alive (είμαι ζωντανός). Είναι το λιγότερο αρκετά περίεργο μετά από άρθρα σχετικά με τον εθισμό του Michael Jackson στην Coca Cola.

41 Στις 10 Απριλίου το TMZ δημοσιεύει αυτό το άρθρο εντελώς ξαφνικά: Μετά την ανάγνωση όλων των παραπάνω, ποιο είναι το συμπέρασμα; Translation by elenamjgirl.

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο... Σκέψου πιο... προσωπικά!

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο... Σκέψου πιο... προσωπικά! Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο... Σκέψου πιο... προσωπικά! Μαθαίνω για τα προσωπικά μου δεδομένα Ιδιωτικότητα, παρακαλώ! Η ιδιωτική σου ζωή είναι πολύτιμη.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Copyright 2013 A.N. Triantafyllou Smashwords Edition Διαβάστε επίσης: Επισκέπτης (https://www.smashwords.com/books/view/336379) Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΥΠΕΥΘ.ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΛΑΓΚΑΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ FACEBOOK

ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΥΠΕΥΘ.ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΛΑΓΚΑΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ FACEBOOK ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΥΠΕΥΘ.ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΛΑΓΚΑΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ FACEBOOK ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2012-13 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η σχολική εργασία που ακολουθεί, εντάσσεται στα πλαίσια του μαθήματος της ερευνητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗΣ 1 Εισαγωγή Τι είναι Ένα βιβλίο εισαγωγικό για τη φωτογραφία. Έχει μέσα του όσα θεωρώ ως απαραίτητα για να ξεκινήσει κάποια/ος σωστά, με ασφάλεια, εύκολα και

Διαβάστε περισσότερα

Οι ασθενείς μπορούν να βοηθήσουν!

Οι ασθενείς μπορούν να βοηθήσουν! Όνοµα ιεύθυνση Ηµεροµηνία Οι ασθενείς μπορούν να βοηθήσουν! Ένας οδηγός «συμμετοχής του ασθενούς» Πώς οι γιατροί, οι νοσοκόμοι, οι ασθενείς και οι οικείοι μπορούν να συνεργαστούν για καλύτερη περίθαλψη

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ»

«ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ» «ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ» Συντονίστρια Καθηγήτρια: Χριστοφοράτου Τάνια, Βιολόγος Συγγραφείς: Συγγραφική Ομάδα μαθητών και Χριστοφοράτου Τάνια 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίζοντας για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο

Φροντίζοντας για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο Φροντίζοντας για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο Με τη στήριξη της: ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝA A. Πώς να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό για γονείς σελ. 4 B. Οδηγίες για γονείς και κηδεμόνες σελ. 5 1. Η ασφάλεια φέρνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Τα Επτά Μυστικά της Ζωής, της Υγείας και της Ευημερίας. Μυστικό #1: Η Πηγή της Νόσησης Είναι Μόνο Μία...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Τα Επτά Μυστικά της Ζωής, της Υγείας και της Ευημερίας. Μυστικό #1: Η Πηγή της Νόσησης Είναι Μόνο Μία... Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε ΕΣΕΝΑ, αναγνώστη μου. Εύχομαι και προσεύχομαι να αποτελέσει το τέλος της αναζήτησής σου ή την αρχή της επίλυσης των προβλημάτων σου, όπως συνέβη στη δική μου περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Παραγωγής Βίντεο

Εγχειρίδιο Παραγωγής Βίντεο DEVELOPING E-LEARNING TOOLS FOR TRADE UNION EDUCATION (DeLTTUE) Εγχειρίδιο Παραγωγής Βίντεο Πρώτο Σχέδιο Εισαγωγή Αυτό το πακέτο έχει σχεδιαστεί προκειμένου να δώσει μια σύνοψη και μια εικόνα των πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)

Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Αργύρης Τζικόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Ιερείς που ασπάστηκαν το Ισλάμ

Ιερείς που ασπάστηκαν το Ισλάμ Ιερείς που ασπάστηκαν το Ισλάμ ] يونا Greek [ Ελληνικά Μετάφραση : EUROPEAN ISLAMIC RESEARCH CENTER (EIRC) & Ρηγάλου Αριστέα Επιμέλεια : Τσεκούρα Βίβιαν & Άχμαντ Αλ- Αμίρ & Ρηγάλος Κωνσταντίνος 2012-1433

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ IRVIN D. YALOM ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ TOY ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ~οο0οο~ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΝΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ Όταν έκλαψε ο Νίτσε, Στο

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω να σερφάρω. δημιουργικά και με ασφάλεια. Τα πρώτα βήματα

Μαθαίνω να σερφάρω. δημιουργικά και με ασφάλεια. Τα πρώτα βήματα Μαθαίνω να σερφάρω δημιουργικά και με ασφάλεια Τα πρώτα βήματα Υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ΑΡΧΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΗΓΩΝ Κ ΑΡΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μετάφραση / Επιμέλεια. Συχνές Ερωτήσεις. για τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Μετάφραση από www.ld.org

Μετάφραση / Επιμέλεια. Συχνές Ερωτήσεις. για τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Μετάφραση από www.ld.org Μετάφραση / Επιμέλεια Συχνές Ερωτήσεις για τις Μαθησιακές Δυσκολίες Μετάφραση από www.ld.org Συχνές Ερωτήσεις για τις Μαθησιακές Δυσκολίες Από την Αλίκη Κασσωτάκη Λογοπεδικός /Επιστημονική Συντονίστρια

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Κρίση; Ωραία!!!

Οικονομική Κρίση; Ωραία!!! Οικονομική Κρίση; Ωραία!!! Θα σου περιγράψω μία εικόνα. Είμαστε οικογενειακώς βουτηγμένοι στα χρέη. Ο πατέρας μου έχει εγκαταλείπει την χώρα προσπαθώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Αγγλία. Πίσω στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 #03 ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. 14 Η ιστορία του Πακιστάν 20 Η σύγχρονη ιστορία της εξάρτησης και της ανάρρωσης 16 Ωρίμανση

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 #03 ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. 14 Η ιστορία του Πακιστάν 20 Η σύγχρονη ιστορία της εξάρτησης και της ανάρρωσης 16 Ωρίμανση ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ #03 14 Η ιστορία του Πακιστάν 20 Η σύγχρονη ιστορία της εξάρτησης και της ανάρρωσης 16 Ωρίμανση 140 150 130 120 110 100 90 0 10 20 30 40 50 60 80 70 Βρες το Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

για γονείς Φροντίστε την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο!

για γονείς Φροντίστε την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο! Οδηγός για γονείς Φροντίστε την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ A. Πώς να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό για γονείς σελ. 4 Β. Οδηγίες για γονείς και κηδεμόνες σελ. 6 1. Η ασφάλεια φέρνει

Διαβάστε περισσότερα

«Γιατί είναι σημαντική η οπτική σηματοδότηση των δραστηριοτήτων του ελεύθερου χρόνου;»

«Γιατί είναι σημαντική η οπτική σηματοδότηση των δραστηριοτήτων του ελεύθερου χρόνου;» ΤΣΙΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ «Πώς μπορώ να προετοιμάσω το παιδί μου για κάποια καινούρια δραστηριότητα;» Ένα από τα χαρακτηριστικά των παιδιών με αυτισμό είναι η έλλειψη ενδιαφερόντων και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑΝΤΑΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΓΑΝΤΖΟΣ (Hook) Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης. ISBN ebook: 978-960-93-3162-3

Ο ΓΑΝΤΖΟΣ (Hook) Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης. ISBN ebook: 978-960-93-3162-3 Ο ΓΑΝΤΖΟΣ (Hook) Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης ISBN ebook: 978-960-93-3162-3 9789609331623 Το μυθιστόρημα Ο ΓΑΝΤΖΟΣ διατίθεται στο Διαδίκτυο σε ηλεκτρονική μορφή με άδεια Creative Commons (Αναφορά Δημιουργού

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Εκπαιδευτικά μονοπάτια για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων Προτάσεις προσέγγισης επτά συχνών περιστατικών αναφορικά με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου, που θα βοηθήσουν τους γονείς και τους κηδεμόνες ανήλικων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΩΝΟΜΑΙ ΑΡΑ... ΥΠΑΡΧΩ; Οι ιστοχώροι κοινωνικής δικτύωσης και η επίδρασή τους στην επικοινωνία, την έκφραση και την ψυχολογία των νέων.

ΔΙΚΤΥΩΝΟΜΑΙ ΑΡΑ... ΥΠΑΡΧΩ; Οι ιστοχώροι κοινωνικής δικτύωσης και η επίδρασή τους στην επικοινωνία, την έκφραση και την ψυχολογία των νέων. ΔΙΚΤΥΩΝΟΜΑΙ ΑΡΑ... ΥΠΑΡΧΩ; Οι ιστοχώροι κοινωνικής δικτύωσης και η επίδρασή τους στην επικοινωνία, την έκφραση και την ψυχολογία των νέων. Για την υλοποίηση της ερευνητικής αυτής εργασίας (project) εργάστηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προσφώνηση Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων... 2 Εισαγωγή... 4

Περιεχόμενα. Προσφώνηση Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων... 2 Εισαγωγή... 4 Περιεχόμενα Προσφώνηση Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων... 2 Εισαγωγή... 4 Ο Διαδικτυακός Κόσμος... 5 Προτερήματα Διαδικτύου...5 Προκλήσεις του Διαδικτύου...6 Ασφάλεια και Διαδίκτυο...6 Ψηφιακό χάσμα...7

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχουν παγίδες στο Διαδίκτυο;

Υπάρχουν παγίδες στο Διαδίκτυο; Υπάρχουν παγίδες στο Διαδίκτυο; 124 Eνατενίσεις l Του Μίκη Παπαιωάννου Καθηγητή Πληροφορικής στην Ιερατική Σχολή Απ. Βαρνάβας Πολλοί μπορεί να αρνούνται την ύπαρξη παγίδων στο διαδίκτυο, άλλοι είναι τρομοκρατημένοι

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Φιλοσοφία για παιδιά» Βασικές έννοιες : Άνθρωπος- ζώο

Θέμα: «Φιλοσοφία για παιδιά» Βασικές έννοιες : Άνθρωπος- ζώο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Π.Τ.Π.Ε) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΣΠΕΝ404 Ονοματεπώνυμο φοιτήτριας: Εξαδακτύλου Νίκη-Αθηνά Α.Μ.:

Διαβάστε περισσότερα

Μπορείτε να ελέγξετε τον τζόγο σας

Μπορείτε να ελέγξετε τον τζόγο σας Μπορείτε να ελέγξετε τον τζόγο σας Περιεχόμενα 1. Μπορείτε να ελέγξετε τον τζόγο σας 4 2. Γιατί παίζω τζόγο; 11 3. Πώς μπορώ να το μειώσω; 16 4. Πώς μπορώ να σταματήσω τον τζόγο; 32 5. Το μέλλον 40 6.

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο 1,5!!! 50 Top. Φτιάξε ένα ασφαλές password. Κατεβάστε video του Youtube. Chat για κινητά. e-αυγομαχία

Μόνο 1,5!!! 50 Top. Φτιάξε ένα ασφαλές password. Κατεβάστε video του Youtube. Chat για κινητά. e-αυγομαχία Τιμή: Μόνο 1,5!!! Μηνιαία εφημερίδα για τους υπολογιστές και την τεχνολογία Τεύχος 5 Απρίλιος 2010 e-αυγομαχία 3 Φτιάξε ένα ασφαλές password 4 Κατεβάστε video του Youtube 7 Η ελληνική κοινότητα του Ubuntu

Διαβάστε περισσότερα

Πιπίνα Δ. Έλλη. Τζούλη Τζένκινς Κελί 333. Μυθιστόρημα

Πιπίνα Δ. Έλλη. Τζούλη Τζένκινς Κελί 333. Μυθιστόρημα Πιπίνα Δ. Έλλη Τζούλη Τζένκινς Κελί 333 Μυθιστόρημα 379380 1 2 Τζ (ούλη) Τζ (ένκινς) Κελί 333 Μυθιστόρημα Σύδνεϋ 2013 3 ΠΙΠΙΝΑ Δ. ΕΛΛΗ Τζούλη Τζένκινς Κελί 333 [J(ulie) J(enkins) Cell 333] Μυθιστόρημα

Διαβάστε περισσότερα

Κεφ.14: Μεταβλητές & Λίστες

Κεφ.14: Μεταβλητές & Λίστες Κεφ.14: Μεταβλητές & Λίστες... Σε αυτό το κεφάλαιο: 14.1 Εισαγωγή στην έννοια των μεταβλητών 14.2 Λίστες 14.3 Παραδείγματα... «Το πιο απίθανο πράγμα με τη ζωή είναι ότι πάντα θα υπάρχουν μεταβλητές. Θα

Διαβάστε περισσότερα

¾ÐÆÉÆ Ô ÑÌÖ ¾ÐÑÖËÌÊÆÈ̽ *OEFQFOEFOU

¾ÐÆÉÆ Ô ÑÌÖ ¾ÐÑÖËÌÊÆÈ̽ *OEFQFOEFOU Ian Rankin 7.4.1985 29.4.1985 1 «Δ εν είναι εδώ» είπε ο αρχιφύλακας υπηρεσίας. «Και πού είναι;» «Έχει βγει περιπολία». Ο Φοξ τον αγριοκοίταξε παρόλο που ήξερε ότι δεν θα βγαινε τίποτα. Ο αρχιφύλακας

Διαβάστε περισσότερα