Ακολουθεί το μεγαλύτερο σόου στον πλανήτη γη, που σας παρέχεται από τον Michael Jackson, συλλεγόμενο με τη βοήθεια των μελών αυτού του φόρουμ.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ακολουθεί το μεγαλύτερο σόου στον πλανήτη γη, που σας παρέχεται από τον Michael Jackson, συλλεγόμενο με τη βοήθεια των μελών αυτού του φόρουμ."

Transcript

1 Καλώς ήλθατε στο site που ερευνά τον ψευδή "θάνατο" του Michael Jackson. Προφανώς έχετε ήδη αμφιβολίες σχετικά με τον θάνατο του Michael Jackson, αλλιώς δεν θα βρισκόσασταν εδώ. Έχουμε πολλούς νέους ανθρώπους που επισκέπτονται το site τελευταία και πολλοί βρίσκονται σε σύγχυση λόγω του όγκου των αναρτώμενων πληροφοριών. Επειδή μπορούμε πραγματικά να κατανοήσουμε αυτό το γεγονός, αποφασίσαμε να κάνουμε μια ξεχωριστή σελίδα, ώστε νέοι άνθρωποι να μπορούν να συμμετάσχουν στο φόρουμ έχοντας πρόσβαση σε όσο το δυνατό ανανεωμένο υλικό. Είναι πραγματικά αδύνατο να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες σε μία μόνο σελίδα, θα χρειαζόμασταν χιλιάδες σελίδες! Αυτό είναι μόνο ένα απόσπασμα από την ιστορία και τις έρευνες του παρελθόντος έτους, και αυτό είναι μόνο το μέρος που θα σας δείξει γιατί θα πρέπει να αναρωτηθείτε σχετικά με τον θάνατό του. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το φόρουμ και το blog. Ακολουθεί το μεγαλύτερο σόου στον πλανήτη γη, που σας παρέχεται από τον Michael Jackson, συλλεγόμενο με τη βοήθεια των μελών αυτού του φόρουμ. 25 Ιουνίου 2009 Ο Michael Jackson φεύγει από τη ζωή στην ηλικία των 50. Το CNN συνεχίζει να αναφέρει ότι είναι σε κώμα και ότι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι είναι νεκρός, παρόλα αυτά η ιστοσελίδα TMZ.com ήδη αναφέρει ότι έχει πεθάνει στις 2:20 μ.μ. PT. Εδώ εντοπίζεται το πρώτο παράξενο πράγμα: σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί στο UCLA τον κήρυξαν νεκρό στις 2:26 μ.μ. PT, 6 λεπτά αφότου η ιστοσελίδα TMZ.com αναφέρθηκε στον θάνατό του.

2 Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προβάλλουν το παρακάτω βίντεο: Εδώ ακριβώς εντοπίζεται τι δεν πάει καλά με αυτό το βίντεο. Το ασθενοφόρο κάνει όπισθεν για να εξέλθει από το ακίνητο. Ο οδηγός πρέπει να διορθώσει την πορεία του 2 φορές. Οι οδηγοί ασθενοφόρου περνούν από ειδική εκπαίδευση, έτσι το γεγονός ότι ο οδηγός αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα στο να διασχίσει τις πύλες του ακινήτου είναι κάτι το περίεργο από μόνο του. Πέρα από αυτό, δεν υπήρχε λόγος να αποχωρήσει από την ιδιοκτησία προς τα πίσω, δεδομένου ότι το σπίτι έχει ένα κυκλικό κόμβο μπροστά: Φυσικά μπορείτε να πείτε ότι μπορεί να υπήρχαν αυτοκίνητα που εμπόδιζαν την πορεία του ασθενοφόρου, παρόλα αυτά ο οδηγός είχε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την εμφάνιση των EMT s με τον ασθενή, οπότε υπήρχε αρκετός χρόνος είτε για να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα που πιθανόν εμπόδιζαν την δίοδο, είτε για να γυρίσει το ασθενοφόρο και να εξέλθει με το σωστό τρόπο. Ωστόσο, η απόφαση να εξέλθει του ακινήτου προς τα πίσω με έναν ετοιμοθάνατο Michael Jackson πίσω και χωρίς να ακούγονται οι σειρήνες

3 μετά, οδηγεί τελικά το ασθενοφόρο στον προορισμό του. Αυτά σχετικά με "την ΤΑΧΕΙΑ προσκόμιση του Michael Jackson στο νοσοκομείο." Και μολονότι τα σκουπίδια δεν μαζεύονται από απορριμματοφόρα την συγκεκριμένη εκείνη μέρα, βρίσκονταν παρατεταγμένα έξωθεν της οικίας: Αντί για έναν γιατρό, ο Jermaine κάνει την δήλωση Τύπου για τον θάνατο του αδερφού του και πληροφορούμαστε επίσης ότι ο Jermaine είναι ο μόνος από την οικογένεια που επιτρέπεται να κάνει δηλώσεις: Σύντομα μας παρουσιάζεται η "τελευταία" εικόνα του Michael Jackson από την εκπομπή ΕΤ Online:

4 Σύμφωνα με τους EMT s αυτοί μετέφεραν έναν "άρρωστο, μεγάλο σε ηλικία, ευπαθή άντρα" τον οποίο δεν αναγνώρισαν ως Michael Jackson. Αργότερα είπαν ακόμη, ότι ήταν ήδη νεκρός στο σπίτι, παρόλα αυτά στην εικόνα αυτή φαίνεται καθαρά μια ενεργή φλέβα στο μέτωπό του Michael Jackson. Ο EMT εκτελεί CPR με το ένα χέρι, στο οστό του τραχήλου. Κάτι καθόλου επαγγελματικό, να πούμε το λιγότερο. Η εικόνα αυτή έγινε από το National Photo Group. Θυμηθείτε αυτό το όνομα, διότι θα εμφανιστεί πολλές φορές παρακάτω αναφορικά με εικόνες που γεννούν αμφιβολία. Ήταν οι μόνοι στον τόπο των γεγονότων και αυτός ο τύπος ήταν ο μοναδικός τυχερός. Κανονικά παπαράτσι κυνηγούν τον Michael Jackson οπουδήποτε πηγαίνει, παραμονεύουν κοντά στο σπίτι του, αλλά την συγκεκριμένη ημέρα είχαν όλοι ρεπό. Υπήρχε ένας άλλος τύπος με μια φωτογραφική μηχανή, αλλά σκέφτηκε ότι ήταν πιο σημαντικό να τραβήξει την εικόνα του άλλου τύπου που τραβούσε με την σειρά του την περίφημη εικόνα:

5 Γιατί δεν σπεύδει στο ασθενοφόρο να τραβήξει μια τόσο πολύτιμη εικόνα ο ίδιος; Γιατί να τραβήξει την φωτογραφία του τυχερού φωτογράφου; Αυτό ακριβώς είναι που δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Η εικόνα του ασθενοφόρου είναι σαφώς ψεύτικη. Ακόμη και ο Brian Oxman (δικηγόρος του Joe Jackson) το επιβεβαίωσε: Ο φωτογράφος του National Photo Group, Ben Evenstad, γνώριζε τον Michael Jackson προσωπικά: Εδώ είναι μια συνέντευξη με τον Ben, όπου η γλώσσα του ολισθαίνει γύρω στα 4:10. πρώτα λεπτά." και τα υπόλοιπα άτομα που ήταν εκεί εκείνη την ημέρα και την άλλη uhhhhh; " Ποια άλλη ημέρα;

6 Τελευταία αλλά όχι έσχατα, το National Enquirer ανέφερε τον Ιανουάριο του 2009 ότι ο Michael Jackson είχε μόνο 6 μήνες ζωής: Και 6 μήνες αργότερα πέθανε, τι σύμπτωση! Η εικόνα που κατέκλυζε το διαδίκτυο τότε και που έκανε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ήταν πραγματικά τόσο άρρωστος:

7 Τα εύσημα γι αυτό πάνε στο.ακριβώς: στο The National Photo Group. Στην συνέχεια έχουμε την πτήση προς το νεκροτομείο την οποία μας αναμετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης. Γύρω στο 1:30 πρώτο λεπτό μπορείτε να δείτε καθαρά το σώμα να κινείται. Αν κινείται από μόνο του ή με τη βοήθεια κάποιου άλλου, δεν έχει σημασία, αυτό που έχει είναι ότι κινείται, κάτι που μπορούμε να δούμε. Αν κάποιος το μετακίνησε, το άτομο αυτό πρέπει να ήταν αρκετά δυνατό για να το σηκώσει με αυτόν τον τρόπο, διότι δεν στέκεται δίπλα στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να το σηκώσει, ενώ κάθεται (δίπλα) στο κεφάλι. Ακόμα κι αν ο Michael Jackson δεν ήταν το βαρύτερο άτομο στον κόσμο, παρόλα αυτά είναι πολύ το βάρος για να σηκωθεί, και εκτός από αυτό: ως προς τι το σήκωμα;

8 Ένα άλλο περίεργο πράγμα εδώ είναι ότι η στάση του σώματος είναι άκυρη. Σε αυτόν τον τύπο ελικοπτέρου, το φορείο θα έπρεπε να είναι τοποθετημένο περισσότερο μπροστά, κι όχι σε σαφή θέα όταν η πόρτα ανοίγει. Στο σημείο που βρίσκεται τοποθετημένο το σώμα, βρίσκονται καρέκλες για το πλήρωμα:

9 Ένα άλλο αμφίβολο γεγονός είναι το άσπρο σεντόνι που καλύπτει το σώμα, δεδομένου ότι η ιατροδικαστική του LA έχει μπλε σεντόνια: Αυτά σχετικά με τα παράξενα γεγονότα στις 25 Ιουνίου. Θα πρέπει να είναι αρκετά για να κάνουν μερικά καμπανάκια να χτυπήσουν. Στις 26 Ιουνίου μαθαίνουμε ότι μια υπερβολική δόση Demerol προξένησε το θάνατό του, αργότερα αυτό αλλάζει σε Propofol.. Η αυτοψία δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα, αλλά προφανώς γνωρίζουν ήδη την αιτία του θανάτου. Ένα άλλο πράγμα που μας παρουσιάστηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι η κλήση έκτακτης ανάγκης στο 911, αλλά έχουμε 4 διαφορετικές εκδοχές:

10 Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε από τα μέσα ενημέρωσης και από τα όσα μας έχουνε δείξει στο βίντεο του ασθενοφόρου, ο Michael Jackson ήταν στο σπίτι του στο Carolwood Drive, όταν έγινε η κλήση στο 911. Ακούμε τον γιατρό στο παρασκήνιο, κάτι που σημαίνει ότι αυτός που έκανε την κλήση θα έπρεπε να ήταν εκεί επίσης. Ωστόσο, η οθόνη του ασθενοφόρου μας λέει κάτι άλλο: Η κλήση δεν έγινε από την οδό 100 North Carolwood Drive, αλλά από την οδό 9641 Sunset Boulevard. Το Beverly Hills Hotel:

11 Γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχει τηλεφωνικός πύργος στην οδό 9641 Sunset Blvd που είναι η κοινή εξήγηση για ποιο λόγο η κλήση που έγινε στο 911 έχει αυτή τη διεύθυνση. Σύμφωνα με αυτό το site δεν υπάρχει Τηλεφωνικός Πύργος στην οδό 9641 Sunset Blvd. Ζουμάρετε στο The Beverly Hills Hotel (όπως συνίσταται από το site) και δείτε ότι δεν υπάρχουν τηλεφωνικοί πύργοι. Δεν υπάρχει κανένας σημειωμένος εκεί. Τηλεφωνικός αριθμός Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να ανιχνευθούν - ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτή η κλήση έγινε από έναν αριθμό Verizon, προφανώς όπως αναγράφεται Verizon Wireless στην οθόνη. Όταν ένα άτομο καλεί τον αριθμό 911 από κινητό τηλέφωνο η κλήση πραγματοποιείται μέσω του PSAP (κέντρο κλήσεων-δημόσιας- ασφάλειας ) τηλεφωνικό κέντρο. "Η θέση του τηλεφώνου θα εντοπιστεί χρησιμοποιώντας triangulation - λαμβάνοντας 2 ή περισσότερες μετρήσεις, είναι δυνατόν να υπολογιστεί από πού προέρχεται το σήμα υπολογίζοντας το τρίγωνο που ταιριάζει στα ισχυρά σήματα. Το 3ο σημείο είναι η θέση του τηλεφώνου. (Που σημαίνει ότι δεν εντοπίζουν πύργους, επισημαίνουν την πιο πιθανή φυσική θέση του κινητού τηλεφώνου από τον προσδιορισμό των ισχυρών μηνυμάτων που στέλνει σε πολλαπλές κατευθύνσεις) Ωστόσο, όταν το πρόσωπο που έχει το τηλέφωνο έχει κάνει μια επείγουσα κλήση, αυτή η μετάδοση GPS θα αποστέλλεται πάντα. Αυτό έχει ως σκοπό να εξασφαλίσει ότι η αστυνομία μπορεί να εντοπίσει πάντα μια θέση κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να παράσχει βοήθεια στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη." Έτσι, αν ο καλών ήταν εκεί, ο γιατρός ήταν εκεί και ο Michael Jackson ήταν στο Beverly Hills Hotel, τότε ποιον παρέλαβαν από την οδό Carolwood Drive; Επίσης μας συστήνουν τον γιατρό, Conrad Murray. Για τους επόμενους δύο μήνες αυτή η εικόνα θα είναι η μόνη που βλέπουμε από τον γιατρό, πριν βομβαρδιστούμε με φωτογραφίες και βίντεο με αυτόν. Μας λένε ότι ο γιατρός εκτέλεσε CPR στον Michael, και εξαιτίας της κλήσης στο 911 που διέρρευσε γνωρίζουμε ότι την έκανε στο κρεβάτι. Αυτός ο άνθρωπος υποτίθεται ότι είναι καρδιολόγος, παρόλα αυτά ασκεί CPR σε μαλακή επιφάνεια, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν βοηθάει καθόλου. (Η ανάνηψη) CPR πρέπει να εκτελείται σε σκληρή και επίπεδη επιφάνεια για να είναι αποτελεσματική.

12 Μια παράξενη επιστολή δημοσιεύτηκε από το site TMZ.com από το Δρ Murray στους ασθενείς του:

13 Επίσης δημοσιευμένη από το TMZ είναι μια εικόνα της ιδιωτικής κλινικής του Murray. Ενδιαφέρον να δούμε ότι η αίθουσα αναμονής, δεν μοιάζει με την αίθουσα αναμονής που βλέπουμε πίσω από τον Murray στην εικόνα που δημοσιεύτηκε πιο πάνω, καμία σχέση. Την 1η Ιουλίου μας παρέχεται (πάλι από το TMZ) η τελευταία διαθήκη του Michael. Η πρώτη σελίδα αναφέρει τα εξής:

14 Μερικά πράγματα είναι ήδη άκυρα. Πρώτα απ 'όλα το μεσαίο του όνομα αναφέρεται ως Joseph. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το Joseph είναι το μεσαίο του όνομα, το κατηγορητήριο της υπόθεσης παιδικής κακοποίησης του 2003 αναφέρει κάτι άλλο: Ακούστε την ετυμηγορία στις 13 Ιουνίου 2005:

15 Στη συνέχεια έχουμε δύο αντίγραφα των διαβατηρίων του, που και τα δύο αναφέρουν Michael Joe Jackson: Νομικά έγγραφα που αναφέρουν ξεκάθαρα Michael Joe Jackson και ένας δικαστής που κάνει ανάγνωση της ετυμηγορίας για τον Michael Joe Jackson. Σύμφωνα με αυτό μπορούμε να υποθέσουμε ότι το αληθινά νόμιμο όνομά του είναι Michael Joe Jackson. Γιατί λοιπόν η διαθήκη λέει Joseph; Ένα άλλο πράγμα είναι τα ονόματα των παιδιών. Αν και τα πιστοποιητικά γέννησης ολόκληρης της οικογένειας Jackson είναι απόρρητα, το TMZ (νάτοι πάλι) απέκτησε τα πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών του Michael: Prince Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης, το όνομα του Prince είναι Michael Joseph Jackson JR., παρόλα αυτά η διαθήκη αναφέρει ότι το όνομά του είναι Prince Michael Jackson, JR.

16 Paris Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης, το όνομα της Paris είναι Paris-Michael Katherine Jackson, παρόλα αυτά η διαθήκη λέει ότι το όνομά της είναι Paris Michael Katherine Jackson, χωρίς την παύλα -. Blanket Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης, το όνομα του Blanket είναι Prince Michael Jackson, ΙΙ, παρόλα αυτά η διαθήκη λέει ότι το όνομά του είναι Prince Michael Joseph Jackson, II. Λοιπόν ποιο είναι το λάθος εδώ; Μήπως ο Michael Jackson ξέχασε πως ονόμασε τα παιδιά του και έκανε τους δύο εκτελεστές της διαθήκης να ξεχάσουν να ελέγξουν, επίσης; Και τα πιστοποιητικά γεννήσεως είναι πραγματικά; Το όνομα του πατέρα αναγράφεται ως Michael Joseph Jackson, και μόλις μάθαμε ότι το νόμιμο όνομα του είναι Michael Joe Jackson. Επίσης, το μεσαίο όνομα της Debbie Rowe γράφεται με διαφορετικό τρόπο στα πιστοποιητικά γέννησης της Paris και του Prince.

17 Υπεγράφη 7 Ιουλίου 2002, ακριβώς επτά χρόνια πριν την επιμνημόσυνη τελετή. Ο αριθμός 7 θα εμφανιστεί πολλές φορές σε αυτή την ιστορία. Σύμφωνα με τον Randy Jackson, η υπογραφή στην διαθήκη δεν είναι του Michael. Επιβάλλεται η διαπίστωση ότι η διαθήκη είναι ψεύτικη. Μπορεί να σκεφτείτε τώρα ότι θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα αν "έστησε" τον θάνατό του, γιατί αυτά είναι πλαστά έγγραφα. Αλλά η πλαστογράφηση ενός πλαστού δεν είναι απάτη. Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι η ασφάλεια ζωής του Michael δεν έχει καταβληθεί, είχε εξαργυρωθεί. Μπορείτε να λάβετε σε μετρητά μια ασφάλιση ζωής, ενώ είστε ζωντανός. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο: τα κυβερνητικά κόμματα πρέπει να έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος, δεδομένου ότι πρέπει να γνωρίζουν το νόμιμο όνομά του και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα γνωστοποιηθέντα έγγραφα είναι πλαστά. Εάν έχει το FBI στο πλευρό του, πολλά μπορούν να γίνουν. Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου, Επτά χρόνια μετά την υπογραφή της διαθήκης. Το πρώτο περίεργο πράγμα ήταν το τσίρκο:

18 το TMZ αναφέρει: "Όπως το μνημόσυνο του Michael Jackson δεν θα μπορούσε να είναι πιο τρελό -- οι Ringling Bros and Barnum και Bailey συνέχισαν μία παράδοση του LA σήμερα το πρωί με το να παρελάσουν τους ελέφαντές τους μέσα από το κέντρο της πόλης...ως το Staples Center." "O Phineas Taylor Barnum (5 Ιουλίου, Απριλίου, 1891) ήταν Αμερικανός σόουμαν, επιχειρηματίας, και διασκεδαστής, γνωστός για την προώθηση εορταστικών φαρσών και για την ίδρυση του τσίρκου που έγινε το τσίρκο των Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus." Πηγή: Wikipedia.org Ο Michael είναι θαυμαστής του Barnum. Ήταν άραγε σύμπτωση ότι το τσίρκο του Barnum ήταν εκεί; Ίσως, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές συμπτώσεις σε αυτήν την ιστορία για να είναι σύμπτωση. Με την αριθμολογία οι συμπτώσεις θα μπορούσαν ακόμη και να καταρριφθούν, περισσότερα για αυτό αργότερα. Το πρόγραμμα της επιμνημόσυνης δέησης: "Μια γιορτή της ΖΩΗΣ του Michael Jackson"

19 Ας αρχίσει το τσίρκο! Πρώτα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό πριν από την έναρξη. Καθώς το φέρετρο μεταφέρεται μέσα, η χορωδία αρχίζει να τραγουδάει: Soon and very soon, we are going to see the king ("Σύντομα και πολύ σύντομα, πρόκειται να δούμε τον βασιλιά") Κάπου στα μέσα της επιμνημόσυνης δέησης η Jennifer Hudson τραγουδά το Will you be there. Οι λέξεις που εκφωνούνται στο τραγούδι έχουν γραφτεί από τον ίδιο τον Michael, παρόλα αυτά ένα μικρό απόσπασμα άλλαξε. Στους πρωτότυπους στίχους και σε κάθε διαθέσιμο αντίτυπο, οι στίχοι είναι: "Στην αγωνία μου και τον πόνο μου". Ωστόσο, σε αυτή την έκδοση είναι: "Στην αγωνία μου και τους πόνουσ μου". Η οικογένεια μπορεί να χρησιμοποίησε μια ηχογράφηση που δεν γνωρίζουμε, όμως, εάν η εν λόγω ηχογράφηση είναι τόσο χαμηλής ποιότητας, δεν θα είχε νόημα.

20 Ο Jermaine τραγουδά το Smile", αλλά τα θαλασσώνει μακράν. Αντί για Light up your face with gladness Hide every trace of sadness τραγουδάει Light up your face with sadness Hide every trace of gladness χωρίς πετάρισμα των βλεφάρων. Ο Kenny Ortega κάνει ένα ωραίο λάθος επίσης: We were here, we were right here a little less than a week ago and Michael was with us. ("Ήμασταν εδώ, ήμασταν ακριβώς εδώ λίγο λιγότερο από μία εβδομάδα πριν και ο Michael ήταν μαζί μας.") Ο Michael ήταν νεκρός κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα πριν Υπήρχε πλήρης έλλειψη συναισθημάτων από την οικογένεια και τα παιδιά τα οποία φαίνονταν ακόμα και να βαριούνται ενώ μασούσαν τσίχλες. Ακόμα κι αν προσπαθούσαν, δεν έχουμε δει ούτε ένα δάκρυ, ούτε ακόμη και από την Paris. Και γιατί τα σκούρα γυαλιά ηλίου; Για να κρύψουν τα δάκρυα, ή την έλλειψη δακρύων;

21 Στην οθόνη, στο τέλος μας έδειξαν αυτή την εικόνα: Αυτή είναι μια εικόνα του Liberian Girl. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν το videoclip: Το κλιπ γυρίστηκε ενώ άνθρωποι περίμεναν τον Michael. Στο τέλος αυτός εμφανίζεται, δείχνοντας ότι αυτός διεύθυνε καθόλα πίσω από την σκηνή.

22 Στις 7 Ιουλίου το TMZ εμφανίζει το παρακάτω άρθρο: Υπενθυμίζοντας τα 7 (εφτάρια) στη ζωή του Michael. Όπως σας είπαμε και πριν, ο αριθμός 7 θα εμφανιστεί αρκετές φορές. Επίσης αυτό που διαρρέει στις 7 Ιουλίου είναι το Πιστοποιητικό θανάτου:

23 Ο αποθανών του παρόντος εγγράφου: Michael Joseph Jackson. Δεδομένου ότι μάθαμε ήδη ότι το νόμιμο όνομά του είναι Michael Joe Jackson (που σημαίνει ότι αυτό το όνομα πρέπει να αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου επίσης, εκτός από τα ψευδώνυμα) γνωρίζουμε ότι αυτό είναι και πάλι ένα πλαστό του πλαστού. Στις 16 Ιουλίου ένα ανέκδοτο τραγούδι διέρρευσε με το όνομα A Place with no name. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει ακόμη όνομα της κρύπτης στο Grand Mausoleum όπου υποτίθεται ότι έχει θαφτεί. Στις 18 Αυγούστου έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον δρ. Murray, για πρώτη φορά. Ο παλιός καλός γιατρός έκανε ένα βίντεο για τους λίγους ασθενείς του και το δημοσίευσε στο YouTube. Αντί να στείλει στους ασθενείς του μια επιστολή, αυτός ο γιατρός αποφασίζει να προσλάβει έναν camera man να τον βιντεοσκοπήσει σε HD, ώστε να μπορεί να ενημερώσει τους ασθενείς του από το YouTube. Μπορείτε να πείτε ό, τι θέλετε, αλλά αυτό είναι απλά παράξενο.

24 Στις 25 Αυγούστου έχουμε την πρώτη αναφορά με τίτλο "θα μπορούσε να είναι ακόμη ζωντανός;". Ένα βίντεο που εμφανίζεται στη γερμανική τηλεόραση δείχνει (κάποιον που μοιάζει με τον), Michael Jackson να ξεπηδά από ένα ιατροδικαστικό φορτηγάκι. Ψεύτικο; Πιθανώς, αλλά πολλοί άνθρωποι έψαξαν το διαδίκτυο τότε, καταλήγοντας να διερευνούν αυτό και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ακόμα εδώ. Αποστολή εξετελέσθη. 3η Σεπτεμβρίου, ο Michael τελικά θα θαφτεί. Αν και υποτίθεται ότι είναι νεκρός για περισσότερο από 2 μήνες, η LaToya λέει ότι έμοιαζε μια χαρά μέσα στο φέρετρό του. Ίδιο σενάριο όπως και στην επιμνημόσυνη δέηση, οι καλεσμένοι πρέπει να περιμένουν για τον Michael μέχρι να σκοτεινιάσει.

25 Η εικόνα που εμφανίζεται: Liberian Girl Πες τυρί! Τώρα εδώ έχουμε το Forest Lawn όπως φαίνεται από ψηλά: Αλλά αν ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το στιγμιότυπο, βλέπουμε περισσότερα δέντρα και έναν τελείως διαφορετικό δρόμο.

26 Σε αυτό το πλάνο βλέπουμε μια λάμπα να αντανακλάται στο αυτοκίνητο η οποία χρησιμοποιείται σε ταινίες για τη δημιουργία φωτισμού ημέρας μέσα σε ένα στούντιο παραγωγής: Ωστόσο, αν δούμε το βίντεο του ελικοπτέρου (το να υπάρχει βίντεο- κάλυψη από ελικόπτερο είναι περίεργο από μόνο του, δεδομένου ότι υπήρχε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων εκεί εκείνη την ημέρα), μπορούμε να δούμε την ίδια λάμπα, να αιωρείται υπερβολικά ψηλά για να αντανακλάται στο τζάμι του αυτοκινήτου. Πέρα από αυτό, πώς είναι δυνατόν η λάμπα να κρέμεται εκεί στηριζόμενη σε τί;

27 Εδώ είναι ένα από τα σκηνικά στο Culver (studio), όπου ο Michael (σύμφωνα με αναφορές), βιντεοσκοπούσε κάποιες σκηνές λίγο πριν πεθάνει. Κάντε τους υπολογισμούς Κατά τη διάρκεια της ταφής, ο Larry King είχε έναν αρκετά ενδιαφέροντα καλεσμένο, έναν μακρόχρονο φίλο του Michael Jackson τον Dave Dave:

28 Εδώ είναι ο Dave Dave του Larry King σε σύγκριση με τον πραγματικό Dave. Γιατί να μην μιλήσει ο Dave ανοιχτά γι 'αυτό τώρα που έχει διαδοθεί σε όλο το internet, ακόμη και στην τηλεόραση; Ο Dave δουλεύει για τον Michael, αρκετά για αυτό το θέμα. 11η Οκτωβρίου, το τραγούδι This is It διαρρέει. Είναι η δεύτερη φορά που ένα ανέκδοτο τραγούδι διέρρευσε, ενώ οι μόνοι που έχουν στην διάθεσή τους τα τραγούδια είναι η οικογένεια και η Sony που έχει κάποια στις "αποθήκες" της. Η Sony δεν θα το διέρρεε, επειδή η Sony θέλει να βγάλει λεφτά. Εάν οι άνθρωποι μπορούν να το κατεβάσουν (download) πριν από την κυκλοφορία του, οι πωλήσεις πάνε κάτω. Γι 'αυτό πρέπει να έχει διαρρεύσει από την οικογένεια. Είναι σαφές ότι δεν είναι ένα πρόσφατο τραγούδι (το οποίο επιβεβαιώθηκε αργότερα). Επίσης δεν έχει ολοκληρωθεί, μερικοί στίχοι είναι ελλιπείς. Αυτό είναι πιθανώς ένα παλιό demo.

29 Στις 28 Οκτωβρίου το ντοκιμαντέρ "Michael Jackson s This Is It " κάνει πρεμιέρα. Η ταινία είναι γεμάτη από σωσίες του MJ, όπως είχε ήδη αποκαλύψει ο Joe Jackson μερικές εβδομάδες πριν. Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν, αλλά αν κοιτάξει κανείς αυτή την εικόνα παρακάτω, θα πρέπει να παραδεχθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Η αρχή: "Και κομμάτι - κομμάτι, ο MJ αποκαλύπτεται ώσπου πέφτει εκτός." Στο νέο κλιπ του Smooth Criminal μπορούμε να δούμε την Ρίτα Χέιγουορθ σε μια σκηνή από την ταινία "Gilda". Ο ηθοποιός που έπαιξε το χαρακτήρα που "έστησε" το θάνατό του, γεννήθηκε την ίδια μέρα και μήνα με τον Michael.

30 Υπάρχουν πολλά πράγματα στην ταινία που θα θέλαμε να επισημάνουμε, αλλά αν είστε εντελώς αρχάριοι σχετικά με την εκδοχή του στημένου "θανάτου", μπορεί να είναι δύσκολο να τα κατανοήσετε όλα με τη μία. Αν δεν τα κατανοήσατε περιμένετε μέχρι και μετά τις ευχαριστίες της ταινίας, μπορεί να έχετε χάσει αυτό: 'Επιτρέψτε μου να πάρω το χρόνο μου όταν έρθω πίσω (στα πράγματα). Θα κουμπώσω το πουκάμισό μου ή το σακάκι μου, ή ό, τι είναι. Θα κοιτάξω λιγάκι τριγύρω, θα παίξω μαζί τους. Ίσως χτυπήσω τα δάχτυλά μου, και τότε μπαμ!' Εκτός από αυτό, δεν υπήρχε κανένα "RIP (αναπαύσου εν ειρήνη) Michael Jackson", καμία απολύτως αναφορά του θανάτου του. 22 Δεκεμβρίου, Με μια ημέρα καθυστέρηση το FBI εκδίδει το φάκελο του Michael Jackson. Το αρχείο 333 σελίδων αποδεικνύει την αθωότητα του Michael. Κατεβάστε το αρχείο του FBI εδώ: 3 Ιανουαρίου του 2010: ακόμη ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Michael Jackson κατακλύζει το διαδίκτυο:

31 το TMZ αναφέρει: "Σαν τον (καλλιτέχνη) 2Pac, ο Michael Jackson δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί νέα μουσική, ακόμη και αν είναι... όπως ξέρετε, νεκρός." Στις 26 Ιανουαρίου η ιστοσελίδα TMZ δημοσιεύει ακόμη ένα άρθρο που μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αμφιβάλλουν για το θάνατό του: 31 Ιανουαρίου, τα Grammys. Υπήρχε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Michael Jackson, παρόλα αυτά 'ξέχασαν' να τον αναφέρουν στον "Εις την μνήμη" κατάλογο αποθανόντων καλλιτεχνών. Όχι κάποιος που πραγματικά θα ξεχνούσες

32 Τα παιδιά αποδέχθηκαν το βραβείο συνολικής προσφοράς και παρά το γεγονός ότι η Paris έκανε πρόβα τον λόγο της για μια εβδομάδα (σύμφωνα με το site TMZ), αυτό ήταν το μόνο που είχε να πει: Daddy was supposed to be here, daddy was going to perform this year, but he couldn t perform last year. Thank you, we love you daddy. ("Ο μπαμπάς έπρεπε να είναι εδώ, ο μπαμπάς επρόκειτο να τραγουδήσει φέτος, αλλά δεν μπορούσε να τραγουδήσει πέρσι. Σας ευχαριστώ, σε αγαπάμε μπαμπά") 7 Φεβρουαρίου, ο δρ. Murray επισκέπτεται τον τάφο του MJ. Τελείως μόνος του στο Forest Lawn και ούτε ένας θαυμαστής δεν τον εντόπισε ούτε του επιτέθηκε. Στην πραγματικότητα ποζάρει για.το The National Photo Group και πάλι. Αυτοί οι τύποι είναι Τυχεροί μπάσταρδοι! 8 Φεβρουαρίου, ο Murray θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία. Αλλά πριν πάει στο δικαστήριο, θα πάρει στον εαυτό του λίγο καφέ. Και ποιοι είναι αρκετά τυχεροί ώστε να τον απαθανατίσουν με τη φωτογραφική μηχανή; το The National Photo Group!

33 Τον ακολουθούν ακόμη ως το αυτοκίνητό του ο παλιός καλός γιατρός δεν φαίνεται να ενοχλείται από τους παπαράτσι. Ο Conrad Murray χρεώνεται τον θάνατο του Michael Jackson: Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, το D.A. ισχυρίζεται ότι ο Δρ Murray "διέπραξε παράνομα, και χωρίς κακή πρόθεση, τον θάνατο του Michael Joseph Jackson... στη διάπραξη μιας παράνομης πράξης, που δεν είναι κακούργημα και στη διάπραξη μιας νόμιμης πράξης που μπορεί να προκάλεσε τον θάνατο, κατά τρόπο πλημμελή, και χωρίς τη δέουσα σύνεση και περίσκεψη. "

34 Υπάρχει μόνο μία κατηγορία, κάτι που είναι περίεργο από μόνο του, αν θυμάστε ότι ο Michael Jackson χρεώθηκε με 10 κατηγορίες στην υπόθεση κακοποίησης παιδιού. Όσο περισσότερες είναι οι κατηγορίες, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να βάλεις κάποιον πίσω από τα κάγκελα. Προφανώς η ανάγκη να μπει ο Murray στη φυλακή δεν είναι τόσο σοβαρή. Μπορούμε επίσης να δούμε ότι αναφέρεται ότι σκότωσε τον Michael Joseph Jackson, ένα μη υπάρχων πρόσωπο. Η εγγύηση του ορίστηκε σε δολάρια, τουλάχιστον αυτό αναφέρει το TMZ: Ωστόσο, αν κάνουμε μια αναζήτηση μόνοι μας, θα μάθουμε ότι ο Murray δεν μπορεί να εντοπιστεί πουθενά: Έχει καταχωρηθεί ως άτομο με δολάρια εγγύηση, λίγες ώρες αργότερα η εγγύηση αποφυλάκισης ήταν $ 0, τώρα δεν είναι καν καταχωρημένος. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ένας αθώος μαύρος, καταδικάστηκε χωρίς δίκη. Ο Murray αποκαλείται Γιατρός Θάνατος από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό και οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είναι ένοχος, χωρίς καν τη λήψη της προσπάθειας να εξετάσουν την υπόθεση, που δεν βγάζει κανένα μα κανένα νόημα. Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι ο Michael Jackson προσπαθεί να μας διδάξει κάτι; Στις 8 Φεβρουαρίου εκδόθηκε επίσης και η αυτοψία. Αν αυτό δεν σας κάνει τουλάχιστον να αμφιβάλλετε για τον θάνατο του Michael Jackson, τίποτε πιθανότατα δεν θα το καταφέρει. Πρώτα απ 'όλα υπάρχουν 3 διαφορετικά ονόματα που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο:

35 Michael Joseph Jackson: Michael Jackson:

36 Michael J. Jackson: Το όνομα Michael Joe Jackson δεν υπάρχει πουθενά στην αναφορά. Σύμφωνα με την έκθεση, ο Michael ήταν καλυμμένος με σημάδια από βελόνα, παρόλα αυτά άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του ημέρες πριν από τον 'θάνατό' του, λένε κατηγορηματικά ότι δεν είδαν τέτοια σημάδια στα χέρια του ή στο λαιμό. Η έκθεση της αυτοψίας αναφέρει ότι το άτομο που είναι πάνω στο τραπέζι είχε υποστεί πλαστική χειρουργική επέμβαση στα αυτιά ο Michael Jackson δεν έκανε ποτέ χειρουργική επέμβαση στα αυτιά του. Ο Michael Jackson πρόσθεσε μια σχισμή στο πηγούνι του πίσω στην εποχή του BAD, αλλά δεν διαπιστώθηκε καμία μεταβολή των οστών ή καμία τέτοια δεν αναφέρεται στην έκθεση. Δεν υπάρχει καμία αναφορά του ατυχήματος της Pepsi το οποίο άφησε σημάδι στο κρανίο του, για το οποίο έκανε χειρουργική επέμβαση. Δεν υπάρχει καμία αναφορά (της ασθένειας) του Λύκου, και δεν βρήκαν κανένα φάρμακο στο αίμα του για τη θεραπεία επίσης. Ο Michael Jackson έχει ένα χτύπημα σε έναν από τους καρπούς του, το οποίο είναι σαφώς ορατό σε πολλές εικόνες, παρόλα αυτά τίποτα για αυτό δεν αναφέρεται στην έκθεση. Σύμφωνα με την έκθεση, ο Michael είναι 5 9 (ύψος) και έχει καστανά μαλλιά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο του 2003 Ο Michael είναι 5 11, διαφορά 2 ίντσες, και έχει μαύρα μαλλιά.

37 Υπάρχουν κι άλλα περίεργα στην έκθεση της αυτοψίας, αλλά τα παραπάνω είναι αρκετά για να διαπιστώσουν ότι το σώμα (ΑΝ υπήρξε σώμα που εξετάστηκε), δεν ήταν εκείνο του Michael Jackson. Πάρα πολλά από τα χαρακτηριστικά του λείπουν. Περαιτέρω, το Φεβρουάριο έχουμε ΠΟΛΛΕΣ απαιτήσεις πιστωτών, και το TMZ και τον Jermaine να προωθούν την ιδέα της φάρσας (του στημένου 'θανάτου'):

38 Ναι ο Jermaine, και μην ξεχάσετε να φωτίσετε το πρόσωπό σας με θλίψη! 4 Μαρτίου, η επιβεβαίωση ότι το site του TMZ παρακολουθούσε αυτή την ιστοσελίδα. Δημοσιεύτηκε με υπότιτλους από τους ερευνητές του στημένου "θανάτου" του Michael Jackson (Michael Jackson Death Hoax Investigators) στο YouTube, δημοσιεύτηκε αργότερα από το TMZ:

39 Στις 2 Απριλίου, το The National Photo Group έχει μια φωτογράφιση ξανά με τον Murray, να κάνει τζόκινγκ Λίγο περίεργο βέβαια, ο Μurray και πάλι δεν έχει προβλήματα που τον φωτογραφίζουν και στην πραγματικότητα ποζάρει για τις φωτογραφίες. Στις 5 Απριλίου, ακούμε για πρώτη φορά στα χρονικά πως ο Michael ήταν εθισμένος στην Coca-Cola. Και ο Murray προωθεί την Coca- Cola με το να ποζάρει και πάλι για φωτογραφίες στο. The National Photo Group! (Ps (υστερόγραφο): Ακόμη δείτε πώς ο πιο γνωστός γιατρός της γης μπορεί να τριγυρνά χωρίς ούτε έναν να τον παρατηρεί)

40 Εδώ είναι η νέα διαφήμιση της Coca Cola για το προϊόν 5 Alive: Το Dodo υποτίθεται ότι είναι νεκρό, αλλά ανασταίνεται, χορεύοντας και κάνοντας moon walking τραγουδώντας I m Alive (είμαι ζωντανός). Είναι το λιγότερο αρκετά περίεργο μετά από άρθρα σχετικά με τον εθισμό του Michael Jackson στην Coca Cola.

41 Στις 10 Απριλίου το TMZ δημοσιεύει αυτό το άρθρο εντελώς ξαφνικά: Μετά την ανάγνωση όλων των παραπάνω, ποιο είναι το συμπέρασμα; Translation by elenamjgirl.

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο 4 Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο Σεβάχ. Για να δει τον κόσμο και να ζήσει περιπέτειες.

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΗΡΟΥ Πρωτοδίκου Διοικητικών Δικαστηρίων ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΗΡΟΥ Πρωτοδίκου Διοικητικών Δικαστηρίων ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΗΡΟΥ Πρωτοδίκου Διοικητικών Δικαστηρίων ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 Έμπλεη ευγνωμοσύνης, με βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Αν έχετε µια επείγουσα κατάσταση απειλητική για τη ζωή, πηγαίνετε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκοµείου ή καλέστε αµέσως το 911. Ο/η

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα.

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα. Ήρθε ένας νέος μαθητής στην τάξη. Όλοι τον αποκαλούν ο «καινούριος». Συμφωνείς; 1 Δεν είναι σωστό να μη φωνάζουμε κάποιον με το όνομά του. Είναι σαν να μην τον αναγνωρίζουμε. Σωστά. Έχει όνομα και με αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου - από τον Φουάτ σε τρεις εταιρίες χρήματα... μπλου μπρουμέλ, άλλη μια P.A κάπως έτσι και άλλη μία που μου είχες πει

Διαβάστε περισσότερα

Ο εγωιστής γίγαντας. Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία. Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. «Αλέξανδρος Δελμούζος»

Ο εγωιστής γίγαντας. Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία. Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. «Αλέξανδρος Δελμούζος» Ο εγωιστής γίγαντας Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης «Αλέξανδρος Δελμούζος» 2010-2011 Κάθε απόγευμα μετά από το σχολείο τα παιδιά πήγαιναν για να παίξουν στον κήπο του γίγαντα.

Διαβάστε περισσότερα

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι.

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι. 0001 00:00:11:17 00:00:13:23 Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18 Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10 Ναι. 0004 00:01:06:17 00:01:07:17 Σου έδειξα τη φωτογραφία; 0005 00:01:07:17 00:01:10:10

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 2015 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΓΡΙΒΑ ΕΛΕΝΗ 5/2/2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το portfolio φτιάχτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από λίγες μέρες πήγα για κούρεμα.

Πριν από λίγες μέρες πήγα για κούρεμα. 1. Πριν από λίγες μέρες πήγα για κούρεμα. Καιρό είχες να ρθεις, Κλουζ, μου είπε ο κύριος Κολχάαζε, ανοιγοκλείνοντας το ψαλίδι του επικίνδυνα κοντά στο αριστερό μου αυτί. Εγώ τα αγαπώ τ αυτιά μου. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο

Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο Ο Ηλίας ανεβαίνει Ψηλά Ψηλότερα Κάθε Μάρτιο, σε μια Χώρα Κοντινή, γινόταν μια Γιορτή! Η Γιορτή των Χαρταετών. Για πρώτη φορά,

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού

Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού Μένης Θεοδωρίδης Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού Η μικρή εισαγωγή στη φωτογραφική έκφραση για παιδιά 6-12 χρόνων που ακολουθεί, γράφτηκε με σκοπό να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΖΑΚ ΠΡΕΒΕΡ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

ΖΑΚ ΠΡΕΒΕΡ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΖΑΚ ΠΡΕΒΕΡ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Πήγα στην αγορά με τα πουλιά Κι αγόρασα πουλιά Για σένα αγάπη μου Πήγα στην αγορά με τα λουλούδια Κι αγόρασα λουλούδια Για σένα αγάπη μου Πήγα στην αγορά με τα σιδερικά

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Ενότητα: Ελεύθερος χρόνος διασκέδαση (2 Φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Α1, Α2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 4 ώρες (2 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή:

Διαβάστε περισσότερα

Πώς γράφεις αυτές τις φράσεις;

Πώς γράφεις αυτές τις φράσεις; Πρόλογος Όταν ήμουν μικρός, ούτε που γνώριζα πως ήμουν παιδί με ειδικές ανάγκες. Πώς το ανακάλυψα; Από τους άλλους ανθρώπους που μου έλεγαν ότι ήμουν διαφορετικός, και ότι αυτό ήταν πρόβλημα. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα εκπαιδευτικού σεναρίου

Ταυτότητα εκπαιδευτικού σεναρίου Ταυτότητα εκπαιδευτικού σεναρίου Τίτλος: Συμβάντα και ενέργειες - Το πολύχρωμο σκαθάρι Σύντομη περιγραφή: Ένα εκπαιδευτικό σενάριο για την διδασκαλία των συμβάντων και ενεργειών στον προγραμματισμό, με

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτης Πεϊκίδης PAE8397. Σενάριο μικρού μήκους

Παναγιώτης Πεϊκίδης PAE8397. Σενάριο μικρού μήκους Παναγιώτης Πεϊκίδης PAE8397 Σενάριο μικρού μήκους Παναγιώτης Πεϊκίδης 2/11/2009 This work is licensed under the Creative Commons Creative Commons Attribution-Non- Commercial-Share Alike 3.0 Greece Licence.

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:Lazarus Διασκευή:SarahS. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός: Bible for Children www.m1914.org

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην επανάληψη

Εισαγωγή στην επανάληψη Εισαγωγή στην επανάληψη Στο κεφάλαιο αυτό ήρθε η ώρα να μελετήσουμε την επανάληψη στον προγραμματισμό λίγο πιο διεξοδικά! Έχετε ήδη χρησιμοποιήσει, χωρίς πολλές επεξηγήσεις, σε προηγούμενα κεφάλαια τις

Διαβάστε περισσότερα

Γυμνάσιο Αγ. Βαρβάρας Λεμεσού. Τίτλος Εργασίας: Έμαθα από τον παππού και τη

Γυμνάσιο Αγ. Βαρβάρας Λεμεσού. Τίτλος Εργασίας: Έμαθα από τον παππού και τη Γυμνάσιο Αγ. Βαρβάρας Λεμεσού Σχολείο Ετος: 2013-2014 Τίτλος Εργασίας: Έμαθα από τον παππού και τη γιαγιά μου Όνομα Μαθήτριας: Νικολέττα Χρίστου Τάξη: Γ 4 Όνομα Καθηγήτριας: Σταυρούλας Ιωάννου Λεμεσός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εργασία για το σπίτι Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης 1 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Απαντά η Μαρίνα Βαμβακίδου Ερώτηση 1. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή μας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του:

Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του: Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του: -Σότε, μ' απατάς; Ναι η Ου; - Ουουουου!!! Σοτός: Έλα να κάνουμε ερώτα μέχρι το πρωί Αννούλα: Σι λες ρε βλάκα,

Διαβάστε περισσότερα

*Μικροί Εκπαιδευτές. για το Διαδίκτυο. Δράση 3

*Μικροί Εκπαιδευτές. για το Διαδίκτυο. Δράση 3 *Μικροί Εκπαιδευτές για το Διαδίκτυο Δράση 3 * * Καλημέρα Σωτήρα * σου μιλάει η πέμπτη, * τάξη του δημοτικού σχολείου Σωτήρας. * πολύ μας υποτίμησες, εμείς μονάχα λίγο. * Σκεφτήκαμε Σωτήρα να σου πούμε

Διαβάστε περισσότερα

TABBY PLAYS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

TABBY PLAYS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ TABBY PLAYS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ... 2 ΕΓΓΡΑΦΗ... 2 ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ... 3 STATUS... 3 Η ΠΟΛΗ... 4 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ... 4 ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ... 6 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...

Διαβάστε περισσότερα

Βούλα Μάστορη. Ένα γεμάτο μέλια χεράκι

Βούλα Μάστορη. Ένα γεμάτο μέλια χεράκι 1 Σειρά Σπουργιτάκια Εκδόσεις Πατάκη Ένα γεμάτο μέλια χεράκι Βούλα Μάστορη Εικονογράφηση: Σπύρος Γούσης Σελ. 91 Δραστηριότητες για Γ & Δ τάξη Συγγραφέας: Η Βούλα Μάστορη γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Πέρασε τα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του!

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Όλοι οι γονείς, αλλά ιδιαίτερα οι μονογονείς, έχουν ένα άγχος παραπάνω σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του παιδιού τους. Μία φίλη διαζευγμένη με ένα κοριτσάκι

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή και stop/pause έτοιμων ηχητικών clips

Αναπαραγωγή και stop/pause έτοιμων ηχητικών clips Αναπαραγωγή και stop/pause έτοιμων ηχητικών clips Το scratch διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία έτοιμων ενσωματωμένων ηχητικών clips τα οποία θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα και θα σας βάλουν σε πειρασμό να πειραματιστείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Μάθημα: Ελληνικά για ξενόγλωσσους Επίπεδο: Ε1 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

Τσέκαρέ το! Facebook Check

Τσέκαρέ το! Facebook Check Facebook Check Ξέρεις καλά όλους τους «φίλους» σου; Ποιος μπορεί να δει τι κοινοποιείς στο Facebook; Διατήρησε τον έλεγχο των δημοσιεύσεών σου! Πώς διαχειρίζεσαι τις λίστες των «φίλων» σου; Πώς μπορείς

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά Δημοτικού 6-8 ετών Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών

Σεμινάρια Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά Δημοτικού 6-8 ετών Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών Σεμινάρια Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά Δημοτικού 6-8 ετών Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών Presenter Name 1 1 Ας γνωρίσουμε τους φίλους μας 2 Η φίλη μας η Διαβασούλα Γεια σας παιδιά!

Διαβάστε περισσότερα

κάνουμε τι; Γιατί άμα είναι να είμαστε απλώς ενωμένοι, αυτό λέγεται παρέα. Εγώ προτιμώ να παράγουμε ένα Έργο και να δούμε.

κάνουμε τι; Γιατί άμα είναι να είμαστε απλώς ενωμένοι, αυτό λέγεται παρέα. Εγώ προτιμώ να παράγουμε ένα Έργο και να δούμε. Εισήγηση του Ν. Λυγερού στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας "Οι προκλήσεις του 21ου αιώνα, η ποντιακή νεολαία και ο ρόλος της στο οικουμενικό περιβάλλον". Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Α Λυκείου. Τηλεόραση. Τα μέλη της ομάδας ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΙΚΟΥ ΑΤΖΕΛΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Α Λυκείου. Τηλεόραση. Τα μέλη της ομάδας ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΙΚΟΥ ΑΤΖΕΛΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α Λυκείου Τηλεόραση Τα μέλη της ομάδας ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΙΚΟΥ ΑΤΖΕΛΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Υπεύθυνος καθηγητής Παπαδόπουλος Σπυρίδων ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Πριν 30

Διαβάστε περισσότερα

Ο Φ ίλος μου ο Ποδη λατάκιας

Ο Φ ίλος μου ο Ποδη λατάκιας ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Ο Φ ίλος μου ο Ποδη λατάκιας Κείμενο: Κατερίνα Βαϊμάκη Εικονογράφηση: Ρεβέκκα Βεδέ Ο Φ ίλος μου ο Ποδη λατάκιας Ευρωπαϊκή Ένωση Ταµείο Συνοχής «Επενδύοντας στο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

ΙΑ ΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ 1η Σελίδα Η Γιώτα θα πάει για πρώτη φορά κατασκήνωση. Φαντάζεται πως θα περάσει πολύ άσχημα μακριά από τους γονείς και τα παιχνίδια της για μια ολόκληρη εβδομάδα. Αγχώνεσαι ή νοιώθεις άβολα όταν είσαι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ; Με την επιστημονική συνεργασία της Αιματολογικής Μονάδας, Γ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών Με

Διαβάστε περισσότερα

Μετεωρολογία. Αν σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα βρέχει, ποια είναι η πιθανότητα να έχει λιακάδα μετά από 72 ώρες;

Μετεωρολογία. Αν σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα βρέχει, ποια είναι η πιθανότητα να έχει λιακάδα μετά από 72 ώρες; Ονόματα Η μητέρα της Άννας έχει άλλους τρεις μεγαλύτερους γιους. Επειδή έχει πάθος με τα χρήματα, τους έχει βαφτίσει ως εξής: Τον μεγάλο της γιο "Πενηνταράκη", τον μεσαίο "Εικοσαράκη" και τον μικρότερο

Διαβάστε περισσότερα

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο)

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) - Με πόσους τρόπους μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία; - Μπορούμε να την πούμε ο ένας στον άλλο. - Μπορούμε να την γράψουμε. - Μπορούμε να τη ζωγραφίσουμε κομμάτι-κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα

17.Γ. ΠΡΟΣΤΧΑ ΑΝΕΚΔΟΣΑ ΜΕ ΣΟΝ ΣΟΣΟ 4 - ΧΑΣΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ ΜΑΡΙΑ

17.Γ. ΠΡΟΣΤΧΑ ΑΝΕΚΔΟΣΑ ΜΕ ΣΟΝ ΣΟΣΟ 4 - ΧΑΣΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ ΜΑΡΙΑ το Δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της: -Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και

Διαβάστε περισσότερα

Το κορίτσι με τα πορτοκάλια. Εργασία Χριστουγέννων στο μάθημα της Λογοτεχνίας. [Σεμίραμις Αμπατζόγλου] [Γ'1 Γυμνασίου]

Το κορίτσι με τα πορτοκάλια. Εργασία Χριστουγέννων στο μάθημα της Λογοτεχνίας. [Σεμίραμις Αμπατζόγλου] [Γ'1 Γυμνασίου] Το κορίτσι με τα πορτοκάλια Εργασία Χριστουγέννων στο μάθημα της Λογοτεχνίας [Σεμίραμις Αμπατζόγλου] [Γ'1 Γυμνασίου] Εργασία Χριστουγέννων στο μάθημα της Λογοτεχνίας: Σεμίραμις Αμπατζόγλου Τάξη: Γ'1 Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior)

Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior) Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior) Να ξεκινάς πάντα απο το κείμενο μέσα στο οποίο βρίσκεται η ιστορία (coursebook), το λεξιλόγιο και η γραμματική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί; www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

«Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου»

«Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου» Γράψε ένα Τίτλο για την εφημερίδα εδώ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΧΝΗ σελ. 4 γράψε την ημερομηνία εδώ «Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου» Αφιέρωμα για την σχέση «Πόλη + Φύση» «Να μεγάλωναν ας πούμε οι

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Β1 1 Επίπεδο Β1 (25 μονάδες) Διάρκεια: 40 λεπτά Ερώτημα 1 (6 μονάδες) Διαβάζετε σ ένα περιοδικό οδηγίες για να μάθουν σωστά τα παιδιά σας σκι. Το περιοδικό όμως είναι παλιό κι έτσι βλέπετε καθαρά μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Είσοδος στα Windows και οθόνη κλειδώματος 11. Οι πρώτες ρυθμίσεις των Windows 8 29. H επιφάνεια εργασίας 49

Εισαγωγή 6. Είσοδος στα Windows και οθόνη κλειδώματος 11. Οι πρώτες ρυθμίσεις των Windows 8 29. H επιφάνεια εργασίας 49 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Είσοδος στα Windows και οθόνη κλειδώματος 11 Οι πρώτες ρυθμίσεις των Windows 8 29 H επιφάνεια εργασίας 49 Πλοήγηση στο Internet με τον Internet Explorer 65 Επικοινωνία και Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Preventing Honour Related Violence by education and dialogue through Immigrant NGOs ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Μελέτη περίπτωσης Φόνος για λόγους τιμής ΟΝΟΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ: Τhe Angelou Centre ΧΩΡΑ: Ηνωμένο Βασίλειο

Διαβάστε περισσότερα

Και ο μπαμπάς έκανε μία γκριμάτσα κι εγώ έβαλα τα γέλια. Πήγα να πλύνω το στόμα μου, έπλυνα το δόντι μου, το έβαλα στην τσέπη μου και κατέβηκα να φάω.

Και ο μπαμπάς έκανε μία γκριμάτσα κι εγώ έβαλα τα γέλια. Πήγα να πλύνω το στόμα μου, έπλυνα το δόντι μου, το έβαλα στην τσέπη μου και κατέβηκα να φάω. 1 Εδώ και λίγες μέρες, ένα από τα πάνω δόντια μου κουνιόταν και εγώ το πείραζα με τη γλώσσα μου και μερικές φορές με πονούσε λίγο, αλλά συνέχιζα να το πειράζω. Κι έπειτα, χτες το μεσημέρι, την ώρα που

Διαβάστε περισσότερα

Μια νύχτα. Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει

Μια νύχτα. Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει Μια νύχτα Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει Μια νύχτα σαν κι αυτή μια νύχτα σαν κι αυτή θέλω να σου πω πόσο σ

Διαβάστε περισσότερα

Στην ζωή πρέπει να ξέρεις θα σε κάνουν να υποφέρεις. Μην λυγίσεις να σταθείς ψηλά! Εκεί που δεν θα μπορούν να σε φτάσουν.

Στην ζωή πρέπει να ξέρεις θα σε κάνουν να υποφέρεις. Μην λυγίσεις να σταθείς ψηλά! Εκεί που δεν θα μπορούν να σε φτάσουν. Αποστόλη Λαμπρινή (brines39@ymail.com) ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ Στην ζωή πρέπει να ξέρεις θα σε κάνουν να υποφέρεις Μην λυγίσεις να σταθείς ψηλά! Εκεί που δεν θα μπορούν να σε φτάσουν. Θα σε χτυπάνε, θα σε πονάνε,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. ΑΡΗΣ (Συναντώνται μπροστά στη σκηνή ο Άρης με τον Χρηστάκη.) Γεια σου Χρηστάκη, τι κάνεις;

ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. ΑΡΗΣ (Συναντώνται μπροστά στη σκηνή ο Άρης με τον Χρηστάκη.) Γεια σου Χρηστάκη, τι κάνεις; ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΡΗΣ (Συναντώνται μπροστά στη σκηνή ο Άρης με τον Χρηστάκη.) Γεια σου Χρηστάκη, τι κάνεις; ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ Μια χαρά είμαι. Εσύ; ΑΡΗΣ Κι εγώ πολύ καλά. Πάρα πολύ καλά! ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ Σε βλέπω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - Α,α,α,α,α,α,α! ούρλιαξε η Νεφέλη - Τρομερό! συμπλήρωσε η Καλλιόπη - Ω, Θεέ μου! αναφώνησα εγώ - Απίστευτα τέλειο! είπε η Ειρήνη και όλες την κοιτάξαμε λες και είπε

Διαβάστε περισσότερα

...Μια αληθινή ιστορία...

...Μια αληθινή ιστορία... ...Μια αληθινή ιστορία... Στην αρχή ήταν μια άδεια σελίδα. Την είχε ο Καλός Ζωγράφος, που ήταν γνωστός για την ικανότητά του να ζωγραφίζει τέλειες εικόνες. Μια μέρα ο Ζωγράφος άρχισε να ζωγραφίζει αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧΟΣ 10-0133.indb 143 25/2/2013 3:35:01 μμ

ΗΧΟΣ 10-0133.indb 143 25/2/2013 3:35:01 μμ ΗΧΟΣ 10-0133.indb 143 25/2/2013 3:35:01 μμ 144 ΦΕ1: ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ Ο ΗΧΟΣ Παρατήρησε τις εικόνες. Πώς παράγεται ο ήχος; 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Πείραμα Στήριξε με το χέρι σου στην άκρη του θρανίου

Διαβάστε περισσότερα

Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ''

Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ'' 1 2 Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ'' 3 Τα λουλούδια χωρίς όνομα, τα έχει ο καθένας από μας, αλλά δεν το ξέρουμε. Δεν μας μαθαίνουν τίποτα και ψάχνουμε μόνοι μας άσκοπα να βρούμε κάτι, για να

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ:

ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2007-2008 Τάξη: Γ 3 Όνομα: Η μύτη μου είναι μεγάλη. Όχι μόνο μεγάλη, είναι και στραβή. Τα παιδιά στο νηπιαγωγείο με λένε Μυτόγκα. Μα η δασκάλα τα μαλώνει: Δεν

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Πουλάω 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Πουλάω 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Επαγγελματική Βελτίωση Πουλάω 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Η καταναλωτική συμπεριφορά των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Από νωρίς συναντηθήκαμε όλοι μαζί στο αεροδρόμιο. Πετάξαμε με το αεροπλάνο από Λάρνακα προς Αθήνα και από Αθήνα προς Φραγκφούρτη. Για όλους μας, ήταν

Από νωρίς συναντηθήκαμε όλοι μαζί στο αεροδρόμιο. Πετάξαμε με το αεροπλάνο από Λάρνακα προς Αθήνα και από Αθήνα προς Φραγκφούρτη. Για όλους μας, ήταν Από νωρίς συναντηθήκαμε όλοι μαζί στο αεροδρόμιο. Πετάξαμε με το αεροπλάνο από Λάρνακα προς Αθήνα και από Αθήνα προς Φραγκφούρτη. Για όλους μας, ήταν η πρώτη φορά στη Γερμάνια και νιώσαμε ενθουσιασμένοι

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ UÇURTMA Orkun Bozkurt

ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ UÇURTMA Orkun Bozkurt ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ UÇURTMA Orkun Bozkurt - Ι - Αυτός είναι ένας ανάπηρος πριν όμως ήταν άνθρωπος. Κάθε παιδί, σαν ένας άνθρωπος. έρχεται, καθώς κάθε παιδί γεννιέται. Πήρε φροντίδα απ τη μητέρα του, ανάμεσα σε ήχους

Διαβάστε περισσότερα

«Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη!

«Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη! «Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη! Οι καταπληκτικοί γονείς κάνουν καταπληκτικά πράγματα! Και δεν εννοώ περίπλοκα, δύσκολα, ή κάτι τέτοιο,

Διαβάστε περισσότερα

Παραμύθι για την υγιεινή διατροφή

Παραμύθι για την υγιεινή διατροφή Παραμύθι για την υγιεινή διατροφή Τζήκου Βασιλική Το δίλημμα της Λένιας 1 Παραμύθι πού έχω κάνει στο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που είχε τίτλο: «Γνωρίζω το σώμα μου, το αγαπώ και το φροντίζω» με την βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Μια ενημέρωση για ασθενείς και παρόχους φροντίδας

Μια ενημέρωση για ασθενείς και παρόχους φροντίδας Μια ενημέρωση για ασθενείς και παρόχους φροντίδας Τι είναι το FoundationOne ; Το FoundationOne είναι μια εξέταση που ανιχνεύει γενωμικές μεταβολές (π.χ. μεταλλάξεις) που είναι γνωστό ότι σχετίζονται με

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο

Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο Science view Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ SV 2015-2016 LEARNING SCIENCE THROUGH THEATER 2016-2017 Μ ι σ α ρ α λ ι ώ τ ο υ 2 κ α ι Β ε ϊ κ ο υ, Α θ ή ν α

Διαβάστε περισσότερα

17.Β. ΜΙΚΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ 2 - ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

17.Β. ΜΙΚΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ 2 - ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΙΑ Λέει ο Σοτός στη μαμά του: - Μαμά, έμαθα να προβλέπω το μέλλον! - Μπα; Κάνε μου μια πρόβλεψη! - Όπου να είναι θα έρθει ο γείτονας να μας πει να πληρώσουμε το τζάμι που του έσπασα!!! Ενώ ο πατέρας διαβάζει

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου Το κορίτσι με τα πορτοκάλια Του Γιοστέιν Γκάαρντερ Λογοτεχνικό ανάγνωσμα Χριστουγέννων 2014-2015

Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου Το κορίτσι με τα πορτοκάλια Του Γιοστέιν Γκάαρντερ Λογοτεχνικό ανάγνωσμα Χριστουγέννων 2014-2015 Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου Το κορίτσι με τα πορτοκάλια Του Γιοστέιν Γκάαρντερ Λογοτεχνικό ανάγνωσμα Χριστουγέννων 2014-2015 Δημητριάννα Σκουρτσή Γ2 Σχολικό έτος 2014-15 Τάξη Γ Γυμνασίου Λογοτεχνικό Εξωσχολικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. του Prem Rawat

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. του Prem Rawat ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ του Prem Rawat TΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ σκεφτόμουν τι είναι η ειρήνη. Και κατάλαβα κάτι: η ειρήνη είναι το άρωμα. Όταν ο Θεός βρίσκεται κοντά σου, αναδύεται αυτό το άρωμα. Είναι εξαίσιο. Είναι όμορφο.

Διαβάστε περισσότερα

Διάλογος 4: Συνομιλία ανάμεσα σε φροντιστές

Διάλογος 4: Συνομιλία ανάμεσα σε φροντιστές Ενότητα 1 Σελίδα 1 Διάλογος 1: Αρχική επικοινωνία με την οικογένεια για πρόσληψη Διάλογος 2: Προετοιμασία υποδοχής ασθενούς Διάλογος 3: Η επικοινωνία με τον ασθενή Διάλογος 4: Συνομιλία ανάμεσα σε φροντιστές

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλό τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό:

Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλό τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό: Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλό τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό: - "Η πρώτη απάντηση είναι 1821, η δεύτερη Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και η τρίτη δεν ξέρουμε ερευνάται

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02 Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Επιμέλεια εργασίας: Παναγιώτης Γιαννόπουλος Περιεχόμενα Ερώτηση 1 η : σελ. 3-6 Ερώτηση 2 η : σελ. 7-9 Παναγιώτης Γιαννόπουλος Σελίδα 2 Ερώτηση 1 η Η συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ALVARO PEREIRA DIRECTOR OF COUNTRY STUDIES, ECONOMICS DEPARTMENT, OECD

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ALVARO PEREIRA DIRECTOR OF COUNTRY STUDIES, ECONOMICS DEPARTMENT, OECD THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ALVARO PEREIRA DIRECTOR OF COUNTRY STUDIES, ECONOMICS DEPARTMENT, OECD TO THE 20 th ROUNDTABLE WITH THE GOVERNMENT OF GREECE EUROPE: SHAKEN AND STIRRED? GREECE: A SKILFUL ACORBAT?

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ Βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα της Ελισάβετ Κουκουμάκα ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΩΠΑ 1. Φώτης 2. Μαμά 3. Δεσποινίς Σούλα 4. Οφθαλμίατρος 5. Μπαμπάς 6. Πετράκης 7. Παιδί της

Διαβάστε περισσότερα

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με αγορές, ενοικιάσεις και πωλήσεις ιδιοκτησιών σε όλη την Ελλάδα!

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με αγορές, ενοικιάσεις και πωλήσεις ιδιοκτησιών σε όλη την Ελλάδα! Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με αγορές, ενοικιάσεις και πωλήσεις ιδιοκτησιών σε όλη την Ελλάδα! ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σκοπός του παιχνιδιού είναι να γίνεις ο πλουσιότερος παίκτης αγοράζοντας, ενοικιάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της συνέντευξης Martes, 26 de Noviembre de 2013 12:56 - Actualizado Lunes, 17 de Agosto de 2015 18:06

Η τέχνη της συνέντευξης Martes, 26 de Noviembre de 2013 12:56 - Actualizado Lunes, 17 de Agosto de 2015 18:06 No hay traducción disponible. του Χουάν Μαγιόργκα 4 ΠΡΟΣΩΠΑ: 3 Γυναίκες (γιαγιά, μητέρα και εγγονή) και ένας άντρας γύρω στα 30. Το τελευταίο έργο του μεγάλου Ισπανού δραματουργού που ανέβηκε στο Εθνικό

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Φλώρινας Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής. «Ένας περίπατος στο ηλιακό μας σύστημα»

Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Φλώρινας Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής. «Ένας περίπατος στο ηλιακό μας σύστημα» Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Φλώρινας Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής «Ένας περίπατος στο ηλιακό μας σύστημα» Εκπαιδευτικός: Μπλούχου Στεφανία Τάξη: Β Σχολικό έτος: 2012-13 ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

3 ο βραβείο ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ. Βασιλεία Παπασταύρου. 1 ος Πανελλήνιος διαγωνισμός λογοτεχνικής έκφρασης για παιδιά (2010-2011)

3 ο βραβείο ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ. Βασιλεία Παπασταύρου. 1 ος Πανελλήνιος διαγωνισμός λογοτεχνικής έκφρασης για παιδιά (2010-2011) ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ 1 ος Πανελλήνιος διαγωνισμός λογοτεχνικής έκφρασης για παιδιά (2010-2011) 3 ο βραβείο Βασιλεία Παπασταύρου 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας 2 Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ο Καραγκιόζης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Οδηγίες για καλύτερη χρήση του YouTube 12. Δημιουργία λογαριασμού 16. Δημιουργία καναλιού 26. Έσοδα από τα βίντεο 42

Εισαγωγή 6. Οδηγίες για καλύτερη χρήση του YouTube 12. Δημιουργία λογαριασμού 16. Δημιουργία καναλιού 26. Έσοδα από τα βίντεο 42 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Οδηγίες για καλύτερη χρήση του YouTube 12 Δημιουργία λογαριασμού 16 Δημιουργία καναλιού 26 Έσοδα από τα βίντεο 42 Εμφάνιση στατιστικών 57 Μηνύματα και επικοινωνία 65 Επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλο βραβείο, μεγάλοι μπελάδες. Μάνος Κοντολέων. Εικονογράφηση: Τέτη Σώλου

Μεγάλο βραβείο, μεγάλοι μπελάδες. Μάνος Κοντολέων. Εικονογράφηση: Τέτη Σώλου Συλλογή Περιστέρια 148 Εικονογράφηση εξωφύλλου: Εύη Τσακνιά 1. Το σωστό γράψιμο Έχεις προσέξει πως κάποια βιβλία παρακαλούμε να μην τελειώσουν ποτέ κι άλλα, πάλι, από την πρώτη κιόλας σελίδα τα βαριόμαστε;

Διαβάστε περισσότερα

Καροτοκυνηγός. Αντικείμενα

Καροτοκυνηγός. Αντικείμενα Καροτοκυνηγός Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα κτήμα, όπου στη δεξιά του πλευρά του υπάρχει ένα χωράφι με καρότα τα οποία οριοθετούνται από μια λευκή ευθεία γραμμή αριστερά τους (βλ. επόμενη εικόνα). Το

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης μαθησιακού τύπου (προφίλ)

Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης μαθησιακού τύπου (προφίλ) VAK Learning Styles Self-Assessment Questionnaire Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης μαθησιακού τύπου (προφίλ) Κυκλώστε ή επιλέξτε την απάντηση που αντιπροσωπεύει καλύτερα τη γενικότερη συμπεριφορά σας. Θυμηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργης Παυλόπουλος. Τι είναι ποίηση...

Γιώργης Παυλόπουλος. Τι είναι ποίηση... Γιώργης Παυλόπουλος Τι είναι ποίηση... "Αν ένα πουλί μπορούσε να πει με ακρίβεια τι τραγουδάει, γιατί τραγουδάει, και τι είναι αυτό που το κάνει να τραγουδάει, δεν θα τραγούδαγε". Κυρίες και Κύριοι Φίλες

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Κωνσταντινοπούλου Ψυχολόγος - ειδική παιδαγωγός

Μαρία Κωνσταντινοπούλου Ψυχολόγος - ειδική παιδαγωγός ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ Ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα, για μικρούς αλλά και για μεγάλους (αυτισμός) Τα παιδιά είναι ελεύθερα να ζωγραφίσουν τις παρακάτω σελίδες όπως αυτά αισθάνονται... Μαρία Κωνσταντινοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Αϊνστάιν. Η ζωή και το έργο του από τη γέννησή του έως το τέλος της ζωής του ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΒΑΚΑΛΗ-ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. Εικόνες: Νίκος Μαρουλάκης

Αϊνστάιν. Η ζωή και το έργο του από τη γέννησή του έως το τέλος της ζωής του ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΒΑΚΑΛΗ-ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. Εικόνες: Νίκος Μαρουλάκης ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΒΑΚΑΛΗ-ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Αϊνστάιν Η ζωή και το έργο του από τη γέννησή του έως το τέλος της ζωής του Εικόνες: Νίκος Μαρουλάκης Περιεχόµενα Κεφάλαιο 1:...3 Κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

Δάσους Δάσους Συστατικών Διαδρομής Σπιτιού Ξορκιών Δάσους Διαδρομής Δάσους πλευρά Δάσους ανοιχτή Διαδρομής Σπιτιού

Δάσους Δάσους Συστατικών Διαδρομής Σπιτιού Ξορκιών Δάσους Διαδρομής Δάσους πλευρά Δάσους ανοιχτή Διαδρομής Σπιτιού Ξεφεύγοντας από τα γαμψά νύχια της Μπάμπα Γιάγκα, καταφέρνετε να αποδράσετε από το σπίτι του. Τότε η μάγισσα ξεκινάει να σας κυνηγάει πάνω στο ιπτάμενο καζάνι της! Για να αποδράσετε, πρέπει να κάνετε τρία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ

ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ Την έρευνα για τη φύση του την αρχίζει ο άνθρωπος θέτοντας στον εαυτό του την ερώτηση: «Ποιός είμαι; Τι είμαι;» Στην πορεία της αναζήτησης για την απάντηση, η ερώτηση διαφοροποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ

Διαβάστε περισσότερα

σόκ. Σιώπησε και έφυγε μετανιωμένος χωρίς να πει τίποτα, ούτε μια λέξη.» Σίμος Κάρμιος Λύκειο Λειβαδιών Σεπτέμβριος 2013

σόκ. Σιώπησε και έφυγε μετανιωμένος χωρίς να πει τίποτα, ούτε μια λέξη.» Σίμος Κάρμιος Λύκειο Λειβαδιών Σεπτέμβριος 2013 Εμπειρίες που αποκόμισα από το Διήμερο Σεμινάριο που αφορά στην ένταξη Παιδιών με Απώλεια Ακοής στη Μέση Γενική και Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση Είχα την τύχη να συμμετάσχω στο διήμερο σεμινάριο

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα 3 - Χώρος υποδοχής

Βήμα 3 - Χώρος υποδοχής Προκαταγραφή Από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Ιουλίου 2016, κλιμάκια της Υπηρεσίας Ασύλου θα επισκέπτονται τους χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα. Κατά το διάστημα αυτό, θα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ασθενής

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ασθενής www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Κάντε μεγάλα όνειρα, και αυτό που ονειρεύεστε, αυτό θα γίνετε. James Allen As A Man Thinketh Γιατί Το Κάνεις Αυτό;?... 5 Δουλέψτε Πιο Σκληρά

Διαβάστε περισσότερα

Το κινητό τηλέφωνο. Θάνος Ψαρράς. Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Το κινητό τηλέφωνο. Θάνος Ψαρράς. Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Το κινητό τηλέφωνο Θάνος Ψαρράς Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Καθηγητής Πληροφορικής Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης Η παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. ιστορίες της 17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς Παραμύθια: Βαλερί Κλες, Έμιλι-Ζιλί Σαρμπονιέ, Λόρα Μιγιό, Ροζέ-Πιερ Μπρεμό, Μονίκ Σκουαρσιαφικό, Καλουάν, Ιμπέρ Μασουρέλ, Ζαν Ταμπονί-Μισεράτσι, Πολ Νέισκενς,

Διαβάστε περισσότερα

Video 1 Εκφοβισμός με μηνύματα Στο βίντεο: Τραπέζι: Σκηνή στην αυλή: Σχόλια:

Video 1 Εκφοβισμός με μηνύματα Στο βίντεο: Τραπέζι: Σκηνή στην αυλή: Σχόλια: Video 1 Εκφοβισμός με μηνύματα Οι μαθητές στέλνουν συχνά μηνύματα ο ένας στον άλλο. Μερικοί μαθητές λαμβάνουν μηνύματα που δεν είναι πολύ ευχάριστα και αποτελούν μια μορφή εκφοβισμού. Στο βίντεο: Τραπέζι:

Διαβάστε περισσότερα

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups INTERVIEWS REPORT February / March 2012 - Partner: Vardakeios School of Hermoupolis - Target group: Immigrants, women 1 η συνέντευξη Από την Αλβανία Το 2005 Η γλώσσα. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσω με τους

Διαβάστε περισσότερα

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES.

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα

Διαβάστε περισσότερα