ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ"

Transcript

1 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ

3 ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από την Συνθετικά ή αλουμινίου. Τεχνολογία και τέχνη μαζί. Φτιαγμένα έτσι ώστε να φέρνουν σε αρμονική επαφή τους εσωτερικούς χώρους με το εξωτερικό περιβάλλον. Να προστατεύουν ιδανικά από το κρύο, τη ζέστη, την ηχορύπανση. Να μονώνουν ιδανικά το χώρο. Μελετημένα στην εντέλεια, κατασκευασμένα από κορυφαία υλικά με υπερσύγχρονα μηχανήματα και τοποθετημένα τόσο άψογα όσο ένα έργο τέχνης. Για να δημιουργήσουν στο χώρο που ζείτε μια ποιότητα ζωής, ένα τρόπο ευ ζην που όπως και να το κάνουμε φαίνεται! * modus: τρόπος / modus vivendi: τρόπος ζωής / modus ευ ζην: τρόπος ευ ζην

4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ Ποιότητα ζωής στο χώρο που ζεις Τα κουφώματα δεν είναι απλά και μόνο «θυρόφυλλα ή παραθυρόφυλλα» όπως καταγράφονται στα λεξικά της Ελληνικής γλώσσας. Είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία σε μια οικοδομική κατασκευή, αφού αποτελούν την ουσιαστική σύνδεση του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο ως αναπόσπαστα μέλη του κτίσματος.

5 ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON Γι αυτό και σήμερα που ο ρόλος τους έχει εξελιχθεί πλέον ως πολυμορφικός, τα Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας της ERGON είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξυπηρετούν συγκεκριμένες αδιαπραγμάτευτες ανάγκες: Να προστατεύουν από το κρύο και τη ζέστη, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια. Να είναι τεχνολογικά σύγχρονα και ανθεκτικά. Να δίνουν στον εσωτερικό χώρο φυσικό φως και αέρα. Να φέρνουν το εσωτερικό του οικήματος σε αρμονική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Να προσφέρουν αισθητική κάλυψη εσωτερικά & εξωτερικά. Να είναι σχεδιασμένα διαχρονικά, αποδίδοντας ταυτόχρονα την αισθητική των ανθρώπων που θα κατοικήσουν το κτίσμα. Εσείς, δεν έχετε παρά να περιγράψετε το χώρο, να διαλέξετε το υλικό του κουφώματος και να μας δώσετε το στίγμα του προσωπικού σας γούστου. Εμείς, θα μελετήσουμε και θα προτείνουμε την ιδανική λύση. Για ποιότητα ζωής, για τρόπο ευ ζην στο χώρο που ζείτε. Για modus ευ ζην.

6 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ Ποιότητα ERGON για μια oλόκληρη ζωή. Τρόπος, modus ευ ζην σημαίνει ποιότητα. Όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και στις επιλογές που σε δεσμεύουν για μια ολόκληρη ζωή. Όπως τα κουφώματα. Γι αυτό το λόγο, στην ERGON, δίνουμε σημασία σε κάποιες βασικές «λεπτομέρειες» που όμως κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Ο δικός σας άνθρωπος Από την πρώτη επαφή μέχρι και μετά την τοποθέτηση. Είναι ο ειδικός, ο προσωπικός σύμβουλος που θα έχετε δίπλα σας σε όλα τα στάδια του έργου που θα μας αναθέσετε. Και όχι μόνο Η μελέτη και ο σχεδιασμός Η δημιουργία των κουφωμάτων δεν είναι μία τυποποιημένη διαδικασία. Γι αυτό το λόγο οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της ERGON μελετούν το χώρο και τις προσωπικές σας ανάγκες, παρουσιάζουν ολοκληρωμένα σχέδια και στη συνέχεια σχεδιάζουν κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

7 ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON Η παραγωγή Στη συνέχεια τα σχέδια αυτά μεταφέρονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC, τα οποία κάνουν τις κοπές και τις τρύπες με απόλυτη ακρίβεια. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής και των πιο ιδιόμορφων σχεδίων κουφωμάτων, ακόμη και με την παραμικρή τους λεπτομέρεια έτοιμα για τέλεια εφαρμογή κατά την τοποθέτηση. Η τοποθέτηση Εμείς στην ERGON δεν εμπιστευόμαστε την υπογραφή μας σε οποιοδήποτε εξωτερικό συνεργείο. Γι αυτό και διαθέτουμε δικά μας, ειδικά εκπαιδευμένα μόνιμα συνεργεία. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να υλοποιήσουμε την άψογη εφαρμογή των σχεδίων και να ελέγξουμε αν έχουν πράγματι χρησιμοποιηθεί τα κορυφαία υλικά τοποθέτησης που επιλέγουμε για να ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητάς μας. Πόσο μάλλον, γιατί έτσι μπορούμε να υπογράφουμε και τη συνέπεια ERGON στους χρόνους παράδοσης.

8 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ Τομές ανοιγομένων αλουμινίου Ε 5000 Μοντέρνος σχεδιασμός υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, απόλυτη στεγανότητα, στιβαρότητα και αντοχή. ΕS 500 Δυναμική απάντηση στην απαίτηση για εργονομία και ευελιξία στο χώρο. Μοναδική λύση για συνδυασμούς κλειστών χώρων με βεράντες και για αύξηση ή περιορισμό χώρων εύκολα και λειτουργικά. Α Τέλειο μη θερμοδιακοπτώμενο σύστημα που προσφέρει λύσεις για όλες τις τυπολογίες. Διαθέτει μεγάλο νεροχύτη και κανάλι αέρα, ενώ τα τρία ελαστικά με τελείωμα Aluseal εξασφαλίζουν μέγιστη στεγάνωση και ηχομόνωση. Τα προφίλ αλουμινίου με αρχικά Ε και ΕS είναι προϊόντα του εργοστασίου διέλασης EUROPA.

9 ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON Τομές ανοιγομένων αλουμινίου θερμοδιακοπής Ε 5500 Προηγμένος σχεδιασμός και τεχνολογία για απόλυτη μόνωση, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα ακόμη και σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες, στιβαρότητα και αντοχή. ΕS 550 Η κορυφή στην εργονομία και ευελιξία στον τομέα των ανοιγομένων θερμοδιακοπής. Ιδανικό σύστημα για εύκολη και λειτουργική ένωση ή / και απομόνωση κλειστών χώρων με βεράντες. Α Κορυφαίο σύστημα με τεχνολογία θερμοδιακοπής, σε μεγάλη ποικιλία εμφανίσεων που συνδυάζουν την αισθητική με την οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας. Τα προφίλ αλουμινίου με αρχικά A, M και S είναι παραγωγής του εργοστασίου διέλασης ALUMIL.

10 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ Τομές συρομένων αλουμινίου Ε 100 Αξιόπιστη λύση για μικρές διαστάσεις. Ευελιξία, οικονομία, απόλυτη λειτουργικότητα και άψογο φινίρισμα. Ε 2000 Inox Ιδανικό για όλες τις διαστάσεις. Στιβαρότητα, απόλυτη λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική με κλασσικές γραμμές. A Πρωτοποριακή και πολύ κομψή σχεδίαση με ενσωματωμένη λαβή που προσφέρει μέγιστη σταθερότητα στο φύλλο. Διαθέτει οδηγούς από ανοξείδωτο ατσάλι για ομαλότερη κύλιση και προσφέρει δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους συρομένων. Τα προφίλ αλουμινίου με αρχικά Ε και ΕS είναι προϊόντα του εργοστασίου διέλασης EUROPA.

11 ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON Τομές συρομένων αλουμινίου θερμοδιακοπής E Το απόλυτο συρόμενο κούφωμα θερμοδιακοπής. Είναι άριστα μελετημένο και κατασκευασμένο έτσι ώστε να προσφέρει μέγιστη θερμοηχομόνωση και άψογη λειτουργία κύλισης. Ε 600 Απόλυτη θερμομόνωση, μοντέρνος σχεδιασμός, ασφάλεια, στιβαρότητα και τέλεια λειτουργικότητα. Μ 300 Ιδανικό σύστημα για μεγάλες διαστάσεις με τεχνολογία θερμοδιακοπής, με οδηγούς από ανοξείδωτο ατσάλι και με τέλεια απορροή υδάτων. S 400 Πρωτοποριακή λύση στεγάνωσης με οδηγούς από ανοξείδωτο ατσάλι, μοντέρνο σχεδιασμό, στιβαρότητα και αντοχή. Τα προφίλ αλουμινίου με αρχικά A, M και S είναι παραγωγής του εργοστασίου διέλασης ALUMIL.

12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ Τομές συνθετικών κουφωμάτων (PVC) Τ-70.Α5 ELEGANCE Σχεδιαστικές γραμμές που δίνουν ιδιαίτερη φινέτσα και ύφος, με χαρακτηριστικό γνώρισμα του συστήματος τα διπλά περιμετρικά λάστιχα σφράγισης. Είναι ένα σύστημα που προσφέρει τέλεια ηχομόνωση, υψηλή στεγάνωση και απόλυτα ελεγχόμενο εξαερισμό, ενώ προστατεύει ταυτόχρονα το χώρο από τη θερμότητα και το ψύχος εξασφαλίζοντας τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, οι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας Γερμανικοί περιμετρικοί μηχανισμοί συνδυάζουν το αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα με άψογη λειτουργικότητα, αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Τ-70.A5 DESIGN Κομψός και διαχρονικός σχεδιασμός του προφίλ, με κυκλικό φινίρισμα που δίνει στο κούφωμα μια μοντέρνα αισθητική. Το θερμομονωτικό προφίλ PVC πέντε θαλάμων, η ενίσχυσή του περιμετρικά με θερμογαλβανισμένο χάλυβα υψηλής ποιότητας, τα λευκά διπλά περιμετρικά λάστιχα στεγάνωσης, οι υψηλής ποιότητας Γερμανικοί περιμετρικοί μηχανισμοί και οι διπλοί υαλοπίνακες με υψηλό δείκτη θερμοηχομόνωσης έχουν ως αποτέλεσμα ένα σύστημα που ανταποκρίνεται ακόμη και στις δυσκολότερες απαιτήσεις.

13 ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON Σύστημα κουφωμάτων Aluclip Τ-ALUCLIP Ένα έξυπνο και απόλυτα μελετημένο σύστημα συνθετικών κουφωμάτων με εξωτερική επένδυση αλουμινίου. Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός που προσφέρει την τέλεια εξωτερική αισθητική του κουφώματος, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστα επίπεδα θερμομόνωσης. Το σύστημα Aluclip προσφέρει δυνατότητες ηλεκτροστατικής βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL ή/και σε ειδικές βαφές απομίμησης ξύλου, αλλά και άλλων επιφανειακών επεξεργασιών που εξασφαλίζουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην ακτινοβολία UV και στις σκληρές καιρικές συνθήκες: χαρακτηριστικά που μπορούν και ικανοποιούν απόλυτα κάθε ποιοτική και αισθητική απαίτηση. ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ALUCLIP Χρωματολόγιο ELEGANCE & DESIGN ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΧΡΩΜΑΤΑ Bergkieter Stahlblau Silbergrau Weiss Cremeweiss Tannengrun Silber Nussbaum Eiche Dunkel Mahagoni Anthrazitgrau Golden Oak Τα συνθετικά προφίλ με αρχικά Τ είναι παραγωγής του Γερμανικού εργοστασίου TROCAL.

14 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ Σήτες Πέραν των γνωστών τύπων, στη γκάμα περιλαμβάνονται σήτες τελευταίας τεχνολογίας με τις πιο προηγμένες προδιαγραφές. Soffy Plisse Ιδανική σήτα για μεγάλα ανοίγματα και με δυνατότητα κατασκευής με επαναλαμβανόμενα φύλλα έως και 6 μέτρα. Έχει υψηλή αντοχή στον αέρα και είναι η μοναδική πλισέ χωρίς κάτω οδηγό που κατασκευάζεται μέχρι και 1,80 μέτρα πλάτος μονόφυλλη. Roller Scorpion Πρωτοποριακή σήτα με καινοτόμο σχεδιασμό που επιτυγχάνει ακριβέστατη κίνηση, πανεύκολη και αθόρυβη κύλιση, ενώ η έλλειψη κάτω οδηγού αποκλείει εμπόδια στο πέρασμα. Η δε χρήση ειδικού αντιανεμικού άξονα σταθεροποιεί το πανί και το κρατά μόνιμα τεντωμένο, εξασφαλίζοντας έτσι απεριόριστη ορατότητα και υψηλή αντοχή στην πίεση του ανέμου. Είναι η μοναδική σήτα που μπορεί να φθάσει μέχρι και 3,00 μέτρα ύψος. Υαλοπίνακες Υαλοπίνακες Ευρωπαϊκής προέλευσης με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές θερμοηχομόνωσης. Πληθώρα τύπων σε όλα τα πάχη και με αντοχή στις πιο μεγάλες θερμοκρασιακές αλλαγές, κατασκευασμένοι με τα τελειότερα μηχανήματα κοπής, συστήματα αυτόματης σφράγισης με υψηλής αντοχής υλικά κ.α. στα μεγαλύτερα εργοστάσια του χώρου. Με ποιότητα και αξιοπιστία που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

15 ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON Ρολά - Μοτέρ Ρολά με φυλλαράκια από προφίλ αλουμινίου βαρέως τύπου, για κατασκευές υψηλών απαιτήσεων και σε διάφορους τύπους που μπορούν και συμπληρώνουν ιδανικά την εξωτερική αισθητική κάθε κουφώματος αλουμινίου, συνθετικού ή ξύλινου. Έχουν αθόρυβη λειτουργία, είναι απαραβίαστα και διατίθενται σε οποιοδήποτε χρωματισμό RAL, καθώς και σε ανοδίωση και σουμπλιχρωμία (απομίμηση χρώματος ξύλου). Εξοπλισμένα με τα πιο αξιόπιστα ενσύρματα ή ασύρματα μοτέρ των πιο γνωστών Ευρωπαϊκών εργοστασίων και τοποθετημένα από τα ειδικά εκπαιδευμένα μόνιμα συνεργεία ERGON, εξασφαλίζουν άψογη λειτουργία και μέγιστη αντοχή στο χρόνο.

16 Τα Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας όπως και οι Σύγχρονες Τεχνολογικές Προτάσεις και τα συστήματα Θέρμανσης & Ψύξης ERGON ανήκουν στο Πρόγραμμα Modus Ευ Ζην που οικοδομεί τις ιδανικότερες συνθήκες στο χώρο που ζείτε. Ergon Equipment Α.Ε.Τ.Ε. Κλεισθένους 102 & Παπαφλέσσα Γέρακας Αττικής Τηλ.: , Fax: Web:www.ergon.com.gr

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ από την ERGON Το APOLYTON, η νέα καινοτομία της ERGON, είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μπορεί και μειώνει τα έξοδα θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης στο απόλυτο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑ Α ΕΤΕΜ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΑ Α ΕΤΕΜ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Product portfolio ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΑ Α ΚΥΠΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ Έργα ΕΤΕΜ:... ΕΛΛΑ Α: 1. Athens Metro Mall 2. Βιοιατρική ιαγνωστικό Κέντρο 3. Εµπορική Τράπεζα 4.

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη www.goldendoor.gr Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Συλλέγουμε ό,τι πιο πολύτιμο από τη φύση για να προσφέρουμε αυτό που είναι πολύτιμο για σας: το αίσθημα της ασφάλειας. ΑΠOΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜOΣ ΑΣΦAΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL. 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial. 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 9. Με έμφαση στο χρώμα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL. 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial. 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 9. Με έμφαση στο χρώμα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο 9. Με έμφαση στο χρώμα 10. Ανοιγόμενα 14. Συρόμενα - Ανασυρόμενα 18. Ειδικές κατασκευές

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια Προστασία του περιβάλλοντος Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 36 Ο κορυφαίος κατασκευαστής παραθύρων 3 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου. Κορυφαίας Τεχνολογίας

Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου. Κορυφαίας Τεχνολογίας Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Κορυφαίας Τεχνολογίας 2 Schüco Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Schüco 3 Θερμοπλαστική Περιεχόμενα Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1972. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN

Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γνωριμία με την εταιρία TSIGAS A.E. 3 Oι εγκαταστάσεις μας 4 2 Υαλοστάσια Παντζούρια Εξωτερικές πόρτες Εσωτερικές

Διαβάστε περισσότερα

µε θέα την ποιότητα πόρτες - παράθυρα www.alkat-damanakis.gr

µε θέα την ποιότητα πόρτες - παράθυρα www.alkat-damanakis.gr ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΗΜΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ), 19300, Τ.Θ. 66, ΤΗΛ.: 210 2411029, 210 2411453, 210 2411521, 210 5597867, FAX: 210 2411817, 210 5598339 KENTΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 29 ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΑΚΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΟΡΟΦΗΣ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΟΡΟΦΗΣ WWW.ERGON.COM.GR ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΟΡΟΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ κρύβεται;

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και άνεση. Roto Patio. για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων

Ασφάλεια και άνεση. Roto Patio. για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων Ασφάλεια και άνεση για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα Roto Patio Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων Roto Patio Σύγχρονη τεχνολογία μηχανισμών για υψηλές απαιτήσεις Τεχνογνωσία της Roto Το

Διαβάστε περισσότερα

Eεντούτοις τα πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων είναι:

Eεντούτοις τα πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων είναι: Το τεχνικό εγχειρίδιο που έχετε στα χέρια σας είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας των στελεχών της SIMPLY WOOD. Σκοπό έχει να παρουσιάσει όλα τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά των κουφωμάτων SIMPLY WOOD

Διαβάστε περισσότερα

BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BECK+HEUN Από την ίδρυσή της το 1962, η εταιρεία μας έχει αφοσιωθεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Η απόλυτη λύση για μπαλκόνια κατοικιών, εξοχικών, αίθρια, ταράτσες, καταστήματα...

Η απόλυτη λύση για μπαλκόνια κατοικιών, εξοχικών, αίθρια, ταράτσες, καταστήματα... Cover Glass- ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑ Η απόλυτη λύση για μπαλκόνια κατοικιών, εξοχικών, αίθρια, ταράτσες, καταστήματα... 01 Παρουσίαση εταιρίας Η PRISMA Α.Ε. μέλος του ομίλου εταιριών ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ είναι ο αποκλειστικός

Διαβάστε περισσότερα

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία XΤ Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία Μηχανισμοί Εξαρτήματα για προφίλ Ξύλου Deventer Περιεχόμενα Μηχανισμοί για ανοιγόμενα ανακλινόμενα Κύλινδροι απλοί ασφαλείας Maco Multi 3,4 Vorne 5,6 AGB

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ προηγμένη τεχνολογία, υψηλή αισθητική, σε πλήρη αρμονία Η ΣΙΜΑΚΟΜ στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1. Σπαστές γκαραζόπορτες. Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα

Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1. Σπαστές γκαραζόπορτες. Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1 Σπαστές γκαραζόπορτες Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα 2 Χαρακτηριστικά ποιότητας Hörmann 4 Πλεονεκτήματα σχεδίασης 6 Σπαστές γκαραζόπορτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚH ΠEΡΙΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚH ΠEΡΙΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚH ΠEΡΙΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Η Dr.DOM διαθέτει ξύλινα κουφώματα τα οποία είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές, τις πιστοποιήσεις (ΠΣΠ), τα σχέδια (ΣΧΔ) και τις οδηγείες (ΟΔΓ) που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ενεργειακά παράθυρα & προσόψεις

ενεργειακά παράθυρα & προσόψεις 801 100 5678 (αστική χρέωση) Βασ. Κωνσταντίνου 303 Κορωπί Τ: 210 3450611 F: 210 3450537 Ε: info@greenwindows.gr www.greenwindows.gr ενεργειακά παράθυρα & προσόψεις Οι κατασκευές αποτελούν βασικό στοιχείο

Διαβάστε περισσότερα

Σε νέους τομείς και αγορές

Σε νέους τομείς και αγορές ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Σε νέους τομείς και αγορές Έντονη δραστηριότητα στην ξενοδοχειακή αγορά της Κρήτης, αλλά και γενικά χαρακτηρίζει την εταιρία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, η οποία τελευταία έχει διευρύνει το πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες λύσεις κλιματισμού και υδραυλικών συστημάτων εσωτερικών χώρων και παγκόσμια εμπειρία για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων

Προηγμένες λύσεις κλιματισμού και υδραυλικών συστημάτων εσωτερικών χώρων και παγκόσμια εμπειρία για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Προηγμένες λύσεις κλιματισμού και υδραυλικών συστημάτων εσωτερικών χώρων και παγκόσμια εμπειρία για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων Mercedes World, Βερολίνο, Γερμανία. Εξοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com 1 2 www.aluminco.com Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων από

Διαβάστε περισσότερα

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44 Περιεχόμενα 2 Επεξήγηση εικονιδίων 4 I Εταιρεία, Ιστορία, Περιβάλλον 5 1. Εισαγωγή 6 2. Καινοτομία, Στόχος και Όραμα της 3i 9 3. Βασικά στοιχεία της μόνωσης 10 4. Περιβαλλοντική ευαισθησία 12 II Προϊόντα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. www.fakro.gr

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. www.fakro.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ www.fakro.gr 1 2 www.fakro.gr ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ένα καλύτερο και πιο τέλειο μέλλον, μέσα από την εμπειρία μας. Κατά το σχεδιασμό των προϊόντων μας,λαμβάνουμε υπόψη τις αξίες που διαμορφώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση δαπέδου Ηλιακά συστήματα Συστήματα κλιματισμού Φωτοβολταϊκά συστήματα ιακοσμητικά σώματα Γεωθερμία

Θέρμανση δαπέδου Ηλιακά συστήματα Συστήματα κλιματισμού Φωτοβολταϊκά συστήματα ιακοσμητικά σώματα Γεωθερμία Θέρμανση δαπέδου Ηλιακά συστήματα Συστήματα κλιματισμού Φωτοβολταϊκά συστήματα ιακοσμητικά σώματα Γεωθερμία Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚ ΟΣΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ημήτρης Τσολακίδης Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Ποιότητα, Αισθητική, Λειτουργικότητα και Εξοικονόµηση Ενέργειας Τα κουφώµατα από αλουµίνιο ξεπερνούν το 75% της εγχώριας αγοράς καθώς είναι συνώνυµα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΙΚΙΑΣ Στην εποχή μας η ενέργεια είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά, που εάν την παρομοιάσουμε με το νερό δεν θα θέλαμε να χάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Διπλωματική εργασία. Ειρήνη Κρεβατσούλη

Διπλωματική εργασία. Ειρήνη Κρεβατσούλη ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Χανιά 2013 Επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κτήρια Διπλωματική εργασία Ειρήνη Κρεβατσούλη Επιβλέπων: Παπαευθυμίου Σπυρίδων Περίληψη Ένα από

Διαβάστε περισσότερα