ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΡΟ ΟΥ Ο ΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΙΑΜΟΝΗ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΡΟ ΟΥ Ο ΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΙΑΜΟΝΗ"

Transcript

1

2 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΡΟ ΟΥ Ο ΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΙΑΜΟΝΗ

3

4 Η ΡΟ ΟΣ... Η Ρόδος είναι πρωτεύουσα της ωδεκανήσου. Η πόλη έχει περίπου ηµότες. Όλο το νησί έχει και όλα τα ωδεκάνησα ΕΛΛΗΝΕΣ. Το νησί Ρόδος έχει µήκος 77 χιλιόµετρα, πλάτος 37 χιλιόµετρα, 42 χωριά, 10 ήµους. Συγκοινωνία καθηµερινή (αεροπορική µε την Αθήνα, αλλά και ακτοπλοϊκή µε την Αθήνα και τα νησιά της ωδεκανήσου). Είναι ένα από τα µεγαλύτερα και οµορφότερα νησιά της πατρίδας µας- όπως ο Πίνδαρος έγραψε στον VII Ολυµπιόνικο: «Μέσα από τα βαθιά νερά άνθησε το νησί της Ρόδου, παιδί της θεάς του Έρωτα Αφροδίτης, για να γίνει νύφη του Ήλιου.» Το έδαφος της, στη µεγαλύτερη του έκταση, καλύπτεται από λόφους και χαµηλά βουνά που στην πλειοψηφία τους είναι κατάφυτα από δάση (κυρίως πεύκα). Το κλίµα της είναι ήπιο, υγρό και υγιεινό. Τη ζέστη του καλοκαιριού τη µετριάζουν οι δυτικοί δροσεροί άνεµοι, ενώ ο χειµώνας είναι σχεδόν πάντα ήπιος. Το εξαιρετικό κλίµα, το πλούσιο έδαφος της (παλαιότερα) και ο τουρισµός (σήµερα), υπήρξαν οι κύριοι παράγοντες που από την αρχαιότητα ως τις µέρες µας έδωσαν στο νησί πυκνό πληθυσµό, που κατανέµεται στην πρωτεύουσα και στα 42 γραφικά χωριά της. Ο παραλιακός ασφαλτοστρωµένος δρόµος, από τη Ρόδο µέχρι το Γεννάδι, στην ανατολική ακτή, και από την Ρόδο µέχρι το Μονόλιθο, στη δυτική, είναι πολύ καλός. Υπάρχουν και άλλοι ασφαλτοστρωµένοι δρόµοι που όµως δεν είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ το δίκτυο συµπληρώνεται µε αµαξωτούς χωµατόδροµους (για τους λάτρεις της περιπέτειας). Καθηµερινά υπάρχουν πολλές αναχωρήσεις για την ανατολική ακτή (µέχρι Λίνδο) µε λεωφορεία του Κ.Τ.Ε.Λ. (τηλ ) από την οδό Παπάγου, και για τη δυτική ακτή (µέχρι Κάµιρο) µε λεωφορεία του Ρ.Ο..Α. (τηλ ) από την οδό Αβέρωφ. Και οι δύο αφετηρίες είναι γύρω από το Μανδράκι. Επίσης υπάρχουν πολλά γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, µοτοποδηλάτων και ποδηλάτων. Τέλος, τα ταξιδιωτικά γραφεία του νησιού µε τα πλούσια προγράµµατα τους, σας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε οργανωµένα όλη τη Ρόδο και τα γύρω νησιά.

5

6 ΡΟ ΟΣ... Ένα νησί µε Ιστορία. Ως πρώτοι µυθικοί κάτοικοι της Ρόδου αναφέρονται οι Τελχίνες, δαι- µονική φυλή επιδέξιων µεταλλουργών. Αυτούς διαδέχθηκαν, µετά από ένα κατακλυσµό, οι Ηλιάδες, απόγονοι του θεού Ήλιου, που επινόησαν σύστηµα καθορισµού του χρόνου και κανόνες ναυσιπλοΐας. Στα νεολιθικά χρόνια ( π.χ.) το νησί ήταν ήδη κατοικηµένο, όµως µόνο στα µυκηναϊκά η ζωή των κατοίκων του νησιού φαίνεται πιο συγκροτηµένη και περισσότερο ανεπτυγµένος πολιτισµός.

7 Στον 15ο π.χ. αιώνα Αχαιοί θαλασσοπόροι, που ταξίδευαν στη Μεσόγειο, εποίκισαν την Ρόδο και τότε η Ακρόπολη της Ιαλυσού ονοµάσθηκε Αχαΐα. Μετά τους Αχαιούς (γύρω στο 12ος αιώνας) ήλθαν στο νησί οι ωριείς, µε αρχηγό τους τον Τληπόλεµο, γιο του Ηρακλή, το κατέκτησαν και το µοίρασαν στα τρία µε κέντρα τις πόλεις Λίνδο, Ιάλυσο και Κάµειρο. Αργότερα, τον 7ο π.χ. αιώνα, οργανώνεται η ωρική Εξάπολη από τους κατοίκους των τριών πόλεων της Ρόδου καθώς και της Κω, της Κνίδου και της Αλικαρνασσού, µια Αµφικτιονία που διατηρήθηκε µέχρι το 408 π.χ. Κατά την περίοδο αυτή η Ρόδος έγινε σηµαντική ναυτική δύναµη, ίδρυσε αποικίες, ανέπτυξε σχέσεις µε τους βασιλείς της Αιγύπτου και άνθησαν οι τέχνες και τα γράµµατα. Στα µέσα του 6ου αιώνα π.χ. τύραννος στη Λίνδο έγινε ο Κλεόβουλος, ένας από τους επτά σοφούς της Αρχαίας Ελλάδος. Μετά τους Περσικούς Πολέµους οι Ρόδιοι συµµάχησαν µε τους Αθηναίους, κατόπιν στη διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέµου µε τους Σπαρτιάτες και στην συνέχεια πάλι µε τους Αθηναίους. Στα 408 π.χ. έγινε ο συνοικισµός των τριών πόλεων, της Ιαλυσού, της Κάµιρου και της Λίνδου και ιδρύθηκε η πόλη της Ρόδου. Τα πρώτα χρόνια

8 του 4ου π.χ. αιώνα δεν ήταν ήρεµα για την πόλη επειδή οι δηµοκρατικοί και οι ολιγαρχικοί, υποκινούµενοι αντίστοιχα από Αθήνα και Σπάρτη, βρίσκονταν σε συνεχείς διαµάχες. Στις εκστρατείες του Μ. Αλεξάνδρου, οι Ρόδιοι έκλιναν µάλλον µε το µέρος των Περσών - µάλιστα ο σηµαντικότερος στρατηγός των Περσών, ο Μέµνων ήταν Ρόδιος - µέχρις ότου οι αποφασιστικές νίκες του Μ. Αλεξάνδρου τους ανάγκασαν να προσχωρήσουν και πάλι στους Έλληνες. Έτσι το 331 π.χ. πολέµησαν µε το Μ. Αλέξανδρο στην Τύρο και αργότερα βοήθησαν στην ίδρυση της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου. Στα π.χ. αρνήθηκαν στον Αντίγονο να πολεµήσουν µαζί του κατά του Πτολεµαίου της Αιγύπτου µε συνέπεια να έλθει στη Ρόδο ο γιος του, ηµήτριος ο Πολιορκητής και να πολιορκήσει την πόλη για ένα χρόνο, χωρίς όµως αποτέλεσµα. Για να γιορτάσει την επιτυχία της η Ρόδος, έστησε τον ΚΟΛΟΣΣΟ, χάλκινο άγαλµα του Ηλίου, ύψους 31 µέτρων, έργο του Λίνδιου γλύπτη Χάρη, ένα από τα επτά θαύµατα του αρχαίου κόσµου, που καταστράφηκε από το µεγάλο σεισµό το 227 π.χ. Στη συνέχεια άρχισε η παρακµή µε αποτέλεσµα το 42 π.χ. να καταληφθεί από το Ρωµαίο στρατηγό Κάσιο, που θριαµβευτής µετέφερε 3000 αγάλµατα και άλλους θησαυρούς στη Ρώµη. Μετά το 57 µ.χ. ο Απόστολος Παύλος έκανε τη Ρόδο σηµαντικό χριστιανικό κέντρο και αργότερα το νησί έγινε µέρος της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Στη συνέχεια η Ρόδος κατακτήθηκε διαδοχικά από τους Πέρσες, τους Σαρακηνούς, τους Γότθους και τους Σελτζούκους από τους οποίους οι Ρόδιοι υπόφεραν πολύ. Κατά τις σταυροφορίες ήλθαν σε επαφή µε τη ύση και το βενετσιάνικο εµπόριο. Ο βασιλιάς Φίλιππος Αύγουστος της Γαλλίας και ο βασιλιάς Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος σταµάτησαν στη Ρόδο και το 1046 την κατέλαβαν οι Γενοβέζοι, που ουσιαστικά την κυβέρνησαν µέχρι το 1306, οπότε την πούλησαν στους Ιππότες του Τάγµατος του Αγίου Ιωάννου, που από το 1309 στερεώθηκαν στο νησί. Στη συνέχεια πήραν όλα τα ωδεκάνησα. Οι Ιππότες έµειναν στα ελληνικά ωδεκάνησα 213 χρόνια( ) και µετά έφυγαν για τη Μάλτα, στα 1523.

9 Έτσι ο δυτικός πολιτισµός ήταν φυσικό να ασκήσει µεγάλη επίδραση στην πολιτιστική ταυτότητα του νησιού. Στα χρόνια της Ιπποτοκρατίας παρατηρείται µεγάλη οικοδοµική δραστηριότητα, ανακαινίζονται τα τείχη και κτίζεται το κάστρο. Στα 1480 ο Μεγάλος Μάγιστρος ΠΙΕΡ ΝΤΟΜΠΙΣΟΝ αντιστέκεται στην πολιορκία του Μωάµεθ Β', όµως στα 1522 µετά από πολύµηνη πολιορκία ο τόπος παραδίδεται στο Σουλτάνο Σουλεϊµάν τον Β'. Έτσι οι Ιππότες άφησαν το νησί και κατέφυγαν στη Μάλτα, ενώ η Ρόδος έµεινε υπό τουρκική κυριαρχία µέχρι το 1912, οπότε τα ωδεκάνησα κατελήφθησαν από τους Ιταλούς. Το 1945, µε το τέλος του Β' Παγκοσµίου Πολέµου η Ρόδος ελευθερώθηκε και µετά από δυο χρόνια Αγγλικής ιοίκησης έρχεται στα ωδεκάνησα ο πρώτος έλληνας στρατιωτικός ιοικητής Περικλής Ιωαννίδης (31 Μαρτίου 1947). Ένα χρόνο µετά, στις 7 Μαρτίου 1948, η ωδεκάνησος ενσωµατώνεται στον κραταιό κορµό της ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ.

10

11 Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟ ΟΥ... Μεσαιωνική και Σύγχρονη, Κοσµοπολίτικη και Ροµαντική. Στη Μεσαιωνική πόλη νιώθεις το χρόνο σταµατη- µένο σε άλλες εποχές. Ανηφορίζοντας την οδό Ιπποτών φθάνεις στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, που δεσπόζει επιβλητικό. Ακολουθείς τα λιθόστρωτα στενά, κάτω από πύλες και στοές, µέσ' από πλατείες και αυλές κρυµµένες πλάι σε τείχη απόρθητα και εκκλησιές βυζαντινές. Η µεγαλύτερη κατοικηµένη Μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης, µε την ζωηρή εµπορική της κίνηση, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Πινακοθήκη, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, αλλά και τη νυχτερινή ζωή της, ζει έντονα και το παρόν. Βγαίνοντας έξω από το κάστρο θα περπατήσεις στις σκιές των επιβλητικών ιταλικών κτιρίων και των νεοελληνικών αρχοντικών. Θα συναντήσεις αναπόφευκτα το Μαντράκι µε τη πολυσύχναστη µαρίνα του. Θα καταλήξεις στο

12 βορειότερο άκρο της πόλης του νησιού, στο Ενυδρείο. Και όταν έρθει η νύχτα, µε τα δικά της µαγικά χρώµατα, κι οι διαθέσεις θα χουν αλλάξει, κανείς δεν θα µείνει δυσαρεστηµένος: τα πολυάριθµα κέντρα διασκέδασης, το καζίνο, τα µπαρ και οι καφετέριες υπόσχονται βραδιές ξεχωριστές.

13 ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ... Αµέτρητες Επιλογές ίπλα στη Θάλασσα Ακολουθώντας την εθνική οδό από την πόλη της Ρόδου προς τη Λίνδο, συναντάς τα Κοσκινού, χωριό που σε κερδίζει µε τη γραφική πολυχρωµία της λαϊκής αρχιτεκτονικής του. Κατεβαίνοντας προς τη θάλασσα φτάνεις στα ιαµατικά λουτρά της Καλλιθέας, που λειτουργούσαν την εποχή της Ιταλοκρατίας.

14 Συνεχίζοντας νότια φτάνεις στο Φαληράκι, κυριολεκτικά πλάι στο κύµα και κάτω από τον ήλιο. Και για το βράδυ ένα καλό γεύµα σε κάποιο παραλιακό ταβερνάκι, έντονοι ρυθµοί στα µπαρ και τις disco ή νυχτερινός περίπατος πλάι στην ακύµαντη θάλασσα. Νοτιότερα, από το µοναστήρι της Παναγιάς Τσαµπίκας της Κύρας, µπορείς να αγναντέψεις την απέραντη αµµουδιά της Αφάντου, τις εγκαταστάσεις του golf, τα Κολύµπια και κάτω από τον επιβλητικό βράχο, την παραλία της Τσαµπίκας µε την άµµο της χρυσή και τα νερά της γαλαζοπράσινα. Ακόµα νοτιότερα θα βρεις τη Λίνδο, ένα από τα γοητευτικότερα θέρετρα του νησιού, που συνδυάζει την οµορφιά της φύσης µε την πολιτιστική κληρονοµιά. Περπατώντας στα λιθόστρωτα στενά της, απολαµβάνεις τη λιτή οµορφιά της παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής και ακολουθώντας διαδροµές δαιδαλώδεις, οδηγείς ασυναίσθητα τα βήµατά σου ως την αρχαία Ακρόπολη ύψους 116 µέτρων, µάρτυρα της πολυτάραχης ιστορίας του τόπου. Από κει ψηλά, πέλαγος και ακρογιάλια, ολοκληρώνουν τη µαγεία του τοπίου.

15 ΝΟΤΙΑ ΡΟ ΟΣ... Η Ροδίτικη φύση. Παρθένα και Γαλήνια... Τραβώντας νοτιότερα θα φθάσεις στη νότια Ρόδο, αγνή και αλλιώτικη, µ' ένα δικό της αέρα, και ανέγγιχτη την οµορφιά της: πράσινα χαµηλά βουνά, δροσερές κοιλάδες, δάση σκιερά, ερηµικά εκκλησάκια, µοναστήρια και µεσαιωνικά κάστρα όπως αυτά του Ασκληπιού και της Μονόλιθου. Και στο τέλος είναι πάντοτε η θάλασσα, εκεί στην άκρη του νησιού είναι το Πρασονήσι, ένας πραγµατικός παράδεισος για windsurfing. ΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ... Από την παραλία στη Μαγεία της Ροδίτικης Ενδοχώρας. Η ανοιχτή αγκαλιά του κόλπου της Ιαλυσού µε την γαλαζοπράσινη θάλασσα της είναι µια πρόκληση για τους φανατικούς των σπορ. Ανατολικότερα δεσπόζει κατάφυτος ο λόφος της Φιλερήµου, µε τα ερείπια της αρχαίας Ακρόπολης της Ιαλυσού, τη µονή της Παναγιάς και τον επιβλητικό σταυρό. Κατηφορίζοντας προς το νότο θα φθάσεις στην κοιλάδα µε τις Πεταλούδες, µοναδικό βιότοπο της πεταλούδας Panaxia Quantripunctaria. Στα ερείπια της αρχαίας Κάµιρου θ' αφουγκραστείς τους ήχους του ένδοξου παρελθόντος. Στα παραλιακά ταβερνάκια της Σκάλας Κάµιρου θα γευτείς φρέσκα ψάρια και θαλασσινά ενώ στον Έµπωνα θα απολαύσεις παραδοσιακούς µεζέδες και εκλεκτό κρασί στη σκιά του Αττάβυρου ύψους 1215 µέτρων. Αξίζει επίσης να επισκεφθείς τα

16 λαογραφικά µουσεία στα χωριά Απόλλωνα και Κρητηνία και να περάσεις από τα γνωστά για την παραδοσιακή σούµα και τα βότανα τους, χωριά Άγ. Ισίδωρο και Σιάννα. ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ: Οάσεις ροσιάς και Απόλαυσης. Από την κορυφή του λόφου µε τα ερείπια της αρχαίας Ακρόπολης, του ναού του Πυθίου Απόλλωνα και του αρχαίου σταδίου, µπορείς να απολαύσεις µαγευτικά ηλιοβασιλέµατα. Στο Ροδίνι, το εξαίσιο και ωραιότερο φυσικό πάρκο της Ρόδου, µπορείς να δεις παγώνια και άλλα είδη πτηνών. Σου αρέσει το golf; αν ναι, κοντά στην πανέµορφη παραλία του Αφάντου, περίπου είκοσι χιλιόµετρα από την πόλη της Ρόδου, θα βρεις αυτό που ζητάς. Κοντά στον Αρχάγγελο είναι οι Επτά Πηγές, µε τους κατάφυτους λόφους και την άγρια βλάστηση, τόπος γαλήνης και δροσιάς, όπου θα ανακαλύψεις κάτω από τη σκιά θεόρατων πλατάνων, γάργαρα, κελαρυστά νερά. Εκεί κοντά βρίσκεται και το ωραίο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου που αξίζει να επισκεφτείς. Κοντά στον Έµπωνα, ακολουθώντας µια µοναδική διαδροµή µέσα στο πυκνό πευκόδασος, θα φτάσεις στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ύψους 700 µέτρων, απ' όπου µπορείς να απολαύσεις µια πανοραµική θέα έως τη θάλασσα. Τέλος, αν θέλεις να µάθεις την Ιστορία της Ρόδου, θα πρέπει στο Μανδράκι να παρακολουθήσεις το ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ.

17 ΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΜΑΣ... Βρίσκεται στο κέντρο περίπου της πόλης της Ρόδου, ακριβώς έξω από το Μεσαιωνικό τείχος, πλησίον της πύλης του Αγ. Αθανασίου στην περιοχή Αγ. Φραγκίσκος, µέσα σ' ένα καθαρό και καταπράσινο περιβάλλον. Το κυρίως κτίριο, που είναι και ο χώρος διαµονής σας, χτίσθηκε από τους Ιταλούς το 1937 και στην περίοδο της Ιταλοκρατίας αποτελούσε µέρος των στρατώνων πυροβολικού. Η Πολεµική Αεροπορία µεταστεγάσθηκε σ' αυτό, το 1957 και από τότε χρησιµοποιείται ως θέρετρο.

18 ΧΩΡΟΙ ΙΑΜΟΝΗΣ... Μικροί αλλά Πρακτικοί και Όµορφοι. Σε κάθε οικογένεια παραθεριστών διατίθεται µόνον ένα δωµάτιο, µε χωρητικότητα ανάλογη µε τον αριθµό των µελών της. Σ' αυτό θα βρείτε όλα τα απαραίτητα έπιπλα, ψυγείο, κρεβάτια, µαξιλάρια και κλινοσκεπάσµατα. Πίσω από κάθε πόρτα δωµατίου υπάρχει έντυπο απογραφής των επίπλων -ειδών που βρίσκονται στο δωµάτιο. Θερµή παράκληση: ενδιαφερθείτε για τη διατήρηση τους σε καλή κατάσταση και παραδώστε τα µε την αναχώρηση σας σύµφωνα µε το έντυπο απογραφής. Τέλος είναι γνωστό ότι η συχνή χρήση και πολλές φορές ο απρόσεκτος χειρισµός προκαλούν βλάβες. Για οποιαδήποτε βλάβη αποταθείτε στη RECEPTION ή στον Αξιωµατικό Υπηρεσίας για να σας στείλει το κατάλληλο για επιδιόρθωση της βλάβης προσωπικό. ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ... Γεύσεις και Άνεση σ' ένα Καθαρό και Πολιτισµένο Περιβάλλον. Το εστιατόριο λειτουργεί µε σύστηµα Λέσχης, δηλαδή θα πρέπει να δηλώσετε στο σχετικό βιβλίο συσσιτίου, που υπάρχει στη RECEPTION, την συµµετοχή σας στο γεύµα, σε µερίδες, τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα προκειµένου να υπάρχει χρόνος για την αγορά των αναγκαίων ποσοτήτων τροφίµων. Τα παρασκευαζόµενα φαγητά έχουν προαποφασισθεί από Επιτροπή της Μονάδος µας αλλά πιστεύουµε ότι Θα σας ικανοποιήσουν.

19 Για το γεύµα της πρώτης ηµέρας, όπως και για τα βραδινά όλης της περιόδου µπορείτε να παραγγείλετε φαγητά της ώρας. Για το γεύµα της δεύτερης ηµέρας µπορείτε να δηλώσετε συµµετοχή µέχρι την 20:00 της ηµέρας αφίξεώς σας. Οι τιµές των παρασκευασµένων φαγητών καθορίζονται µε βάση το κόστος αγοράς των απαραίτητων ειδών µε µικρή προσαύξηση, για αντιµετώπιση ειδικών λειτουργικών δαπανών. Οι ώρες λειτουργίας του εστιατορίου αναγράφονται στον πίνακα ανακοινώσεων στην RECEPTION. RECEPTION... Χρέος µας η Εξυπηρέτηση σας. Για τη δική σας εξυπηρέτηση η RECEPTION θ α λειτουργεί από 06:30 έως 00:00 (Για τις υπόλοιπες ώρες θα πρέπε ι να απευθύνεστε στον Αξκο Υπηρεσίας τηλ. 29 ή στην Κεντρική Πύλη) Εκεί θα βρίσκετε αφενός το προτεινόµενο MENU και αφετέρου το βιβλίο δηλώσεω ς συσσιτίου. Επίσης στη RECEPTION θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν ή να συµπληρώσετε το σχετικό έντυπο και να καταβάλετε το προβλεπόµενο ενοίκιο (υποχρεωτικά την πρώτη ηµ έρα εγκατάστασης). Τέλος από εκεί θα παραλάβετε την κάρτα ελευθέρας εισόδου, την κάρτα αυτοκινήτου και την ηλεκτρονική κάρτα πρόσβασης εισόδου από την κεντρική πόρτα (προαιρετικό).

20 Το έντυπο διαπιστώσεων - εισηγήσεων θα το βρείτε στην RECEPTION στην οποία και θα το παραδώσετε µετά την συµπλήρωση του. Επίσης εκεί θα βρείτε και το ανάλογο βιβλίο στο οποίο µπορείτε να καταχωρήσετε οιοδήποτε σχόλιο που εκτιµάτε ότι θα βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση. Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν πριν από την αναχώρηση σας, ώστε να βοηθήσετε τη Μονάδα να εντοπίσει και να θεραπεύσει τις τυχόν αδυνα µίες. Τα κλειδιά των δωµατίων θα παραδίδονται και θα παραλαµβάνον ται από την RECEPTION όπου υπάρχει κλειδοθήκη για τη φύλαξη τους. Παρακαλούµε φροντί στε να µη χάσετε το κλειδί του δωµατίου σας και βεβαιωθείτε την τελευταία ηµέρα, λίγο πριν από την αναχώρηση σας, ότι το παραδώσατε στη RECEPTION, µαζί µε τις υπόλοιπες κάρτες. Τέλος, αν διαπιστώσετε κάποια παρατυπία ή ανάρµοστη συµπεριφορά του βοηθητικού προσωπικού ή οτιδήποτε άλλο, µη διστάσετε να ζητήσετε από την RECEPTION να σας φέρει σε επαφή µε τον υπεύθυνο του ΚΕ Α/Ρ ή τον κτή της Μονάδος.

21 Από τον πρωινό καφέ σας έως το βραδινό ποτό σας. Στο κυρίως µπαρ θα βρείτε αναψυκτικά, παγωτά, τυρόπιτες, σάντουιτς, κρουασάν, γλυκά και διάφορα ποτά που µπορείτε να τα προµηθεύεστε κατά τις ώρες λειτουργίας του, µε το σύστηµα του αυτοσερβιρίσµατος. ΜΠΑΡ... Στο δευτερεύον µπαρ θα βρείτε αναψυκτικά και ποτά σε ένα πράσινο και δροσερό χώρο που προσφέρει και τη δυνατότητα χρήσης της παιδικής χαράς από τους µικρούς µας φίλους. Επίσης θα βρείτε κάρτες για το καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται δίπλα στην εσωτερική σκάλα στο πίσω µέρος της RECEPTION. Οι ώρες λειτουργίας των µπαρ αναγράφονται στον πίνακα ανακοινώσεων στην RECEPTION και έξω από το µπαρ. Οι ώρες λειτουργίας θα πρέπει να τηρούνται σχολαστικά για το καλό όλων µας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων. ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΑΣ... Οι φίλοι σας είναι και δικοί µας, υπό Προϋποθέσεις. Έχετε το δικαίωµα να προσκαλείτε τους γνωστούς σας, κατά τη διάρκεια του παραθερισµού σας στο ΚΕ Α, όµως ζητήστε τους να αποφεύγουν τις απρόσκλητες και απρογραµµάτιστες επισκέψεις. Για την εµφάνιση και τη συµπεριφορά τους είστε υπεύθυνοι. Θα είναι δυσάρεστη, τόσο γι' αυτούς όσο και για τη ιοίκηση, µία άρνηση εισόδου. Καλό θα είναι για την προσωπική σας ασφάλεια σας αλλά και της Μονάδος να ενηµερώνετε την Κεντρική Πύλη για την είσοδο τους. Τέλος θα πρέπει να ξέρετε ότι απαγορεύεται αυστηρά η διανυκτέρευση των φίλων σας στο ΚΕ Α.

22 Οργανωθείτε εσείς και εµείς θα σας βοηθήσουµε. ΟΙ ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΣΑΣ... Κατά τη διάρκεια της παραµονής σας διατίθεται υπηρεσιακό λεωφορείο για µετάβαση σας σε µέρος που διαλέξαµε για το µπάνιο σας, ώστε να µείνετε ευχαριστη- µένοι. Επίσης έχουµε έλθει σε επαφή µε κάποια τουριστικά γραφεία που πραγµατοποιούν µονοήµερες εκδροµές (µε ξεναγήσεις) στη Ρόδο και στα κοντινά νησιά, όπως στον Πανορµίτη της Σύµης, στη Χάλκη και αλλού. Ζητήστε πληροφορίες από τη RECEPTION για µεµονωµένες εκδροµές, αλλά αν οργανωθείτε σε οµάδα, εµείς θα σας βοηθήσουµε (προϋπόθεση ικανός αριθµός και έγκαιρη προειδοποίηση) να πραγµατοποιήσετε την εκδροµή που επιθυµείτε. ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... Αχρείαστη αλλά σε Ετοιµότητα. Ο Γιατρός θα είναι πάντα στη διάθεση σας. Μπορείτε να τον καλέσετε στο δωµάτιο σας µέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή του Αξκου Υπηρεσίας του ΚΕ Α, καθ' όλο το 24ωρο. Για κάθε πρόβληµα σας ο Γιατρός θα είναι πρόθυµος να σας βοηθήσει, χωρίς να κοινοποιήσει ότι ενδιαφέρει αποκλειστικά εσάς.

23 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ... Για τη διασκέδαση των µ ικρών παιδιών στο πίσω µέρος του κτιρίου υπάρχει παιδική χαρά όπου οι µικροί µας φίλοι θα µπορούν να παίζουν και να διασκεδάζουν υπό την επίβλεψη και την ευθύνη των γονέων τους. Περάστε Ευχάριστα χωρίς να Ενοχλείτε. Η παιδική χαρά είναι για να περνούν ευχάριστα τις ελεύθερες ώρες τους οι µικροί µας φίλοι. Εδώ, το τρέξιµο, το παιχνίδι και οι φωνές δε θα ενοχλήσουν κανέναν, υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας. Ο κάθε γονιός θα πρέπει να προσέχει το παιδί του, ώστε και ησυχία να υπάρχει, όταν πρέπει, και οι παγίδες, που πολλές φορές επιφυλάσσουν τα παιχνίδια, να αποφεύγονται. Προσέχοντας το παιδί σας απολαµβάνετε όλοι καλύτερες διακοπές. ΠΑΡΑΠΟΝΑ... Βελτιωνόµαστε, όταν µας υποδεικνύετε τα λάθη µας. ε διεκδικούµε το αλάθητο και λειτουργούµε κάτω από πολλές και αντίξοες συνθήκες. Οι υποδείξεις σας στις παραλείψεις µας, ίσως βελτιώσουν τις παρεχόµενες υπηρεσίες. Η ρουτίνα µας κάνει να εφησυχάζουµε, το παράπονο σας θα µας συνεγείρει. Όµως η ανεύθυνη κριτική είναι εύκολη και επιζήµια. ε θα είναι εποικοδοµητική, αν δε συνοδεύεται από µια πρόταση βελτίωσης. Απευθυνθείτε στους αρµοδίους, για να εξυπηρετηθείτε σωστά, γρήγορα και πάνω απ' όλα σίγουρα.

24 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ... Ένα Γραµµάριο Πρόληψης Αξίζει όσο ένας Τόνος Θεραπείας. ε θα χρειαστεί ποτέ να φωνάξετε τη λέξη ΠΥΡΚΑΪΑ, αν: Κλείνετε όλους τους διακόπτες, όταν εξέρχεστε από το δωµάτιο σας. Σβήνετε προσεκτικά τα αποτσίγαρα σας. εν καπνίζετε σε απαγορευµένες περιοχές. Μας ενηµερώνετε άµεσα όταν υποπέσει στην αντίληψη σας ένα γυµνό καλώδιο ή κάποιος χαλασµένος διακόπτης, πρίζα κ.λπ. Λειτουργείτε σωστά το air condition. ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΗ... Ανεπιθύµητα αλλά Αναγκαία. Σκοπός µας δεν είναι να σας διδάξουµε άγνωστα πράγ- µατα, αλλά να σας υπενθυµίσουµε µερικά χρήσιµα «πρέπει» και «µη» για το κοινό καλό. Αρχίζοντας από την εµφάνιση, επισηµαίνεται ότι επιβάλλεται η ενδυµασία των παραθεριστών, επισκεπτών και διερχοµένων πρέπει να διέπεται από κοσµιότητα και αλληλοσεβασµό. Η εµφάνιση και η συµπεριφορά ενός εκάστου θα πρέπει να είναι εντός του πλαισίου των διαταγών που ισχύουν για τα θέρετρα της ΠΑ. Η τάξη, η ευγένεια και η σοβαρότητα αποτελούν καθήκον και υποχρέωση όλων µας. Παρακαλούµε βοηθήστε µας να διατηρήσουµε το χώρο µέσα στον οποίο ζούµε καθαρό, για να µπορούµε όλοι µας να νιώθουµε υπερήφανοι για το πολιτισµένο

25 περιβάλλον µας. Η καλή χρήση των οικηµάτων και των εγκαταστάσεων αποτελεί υποχρέωση. Οι φυσιολογικές φθορές θα βαρύνουν το ΚΕ Α, οι αδικαιολόγητες εσάς τους ιδίους ή τους επισκέπτες σας. Παρακαλούµε να προσέχετε τα παιδιά ώστε να µην θορυβούν κατά τις ώρες κοινής ησυχίας στο µπαρ, στο σαλόνι ή την παιδική χαρά. Ο τρόπος λειτουργίας του θέρετρου επιβάλλει τη λήψη ορισµένων περιοριστικών µέτρων, τα οποία κρίνονται επιβεβληµένα για το γενικότερο συµφέρον. Ειδικότερα Απαγορεύονται: Η κυκλοφορία των παραθεριστών στους χώρους του εστιατορίου σε ώρες που δεν προβλέπονται από το πρόγραµµα λειτουργίας αυτού. Η είσοδος εντός του µαγειρείου και του µπαρ. Η κυκλοφορία των παραθεριστών µε µαγιό. Η συνοίκηση µε κατοικίδια ζώα στα δωµάτια. Η πρόκληση θορύβων, ιδιαίτερα τις ώρες κοινής ησυχίας. Η απασχόληση του προσωπικού του ΚΕ Α για ατοµικές εξυπηρετήσεις. Η κοπή λουλουδιών και η καταστροφή του πρασίνου. Η ανάρτηση ρούχων στα παράθυρα. Όταν προσέξετε και τηρήσετε τα παραπάνω είµαστε βέβαιοι ότι αφενός θα περάσετε ευχάριστα και θα επιδιώξετε να έλθετε και πάλι την επόµενη χρονιά και αφετέρου δε θα φέρετε τη ιοίκηση και το προσωπικό της Μονάδας σε δύσκολη θέση. Η ιοίκηση και το προσωπικό της Μονάδος µας σας εύχονται: ΚΑΛΗ ΙΑΜΟΝΗ

26 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Α/Α Πόλη, Χωριό, Οικισµός Από Ρόδο 1 Αγ. Ισίδωρος 66,0 2 Απολακκιά 92,0 3 Απόλλωνα 53,0 4 Αρνίθα 79,0 5 Αρχάγγελος 30,5 6 Αρχίπολη 33,0 7 Ασγούρου 6,0 8 Ασκληπιείο 65,0 9 Αφάντου 21,0 10 Βάτι 71,0 11 Γεννάδι 64,0 12 αµατριά 20,0 13 ιµυλιά 34,0 14 Ελεούσα 37,0 15 Έµπωνα 54,0 16 Θεολόγος 20,0 17 Ίστριος 80,0 18 Καλαβάρδα 31,0 19 Κάλαθος 44,0 20 Καλαµώνα 24,0 21 Καλυθιές 15,0 22 Κατταβιά(Ανατολ.) 84,0 23 Κατταβιά( υτικα) 108,0 24 Κολύµπια 24,0 25 Κοσκινού 10,0 26 Κρεµαστή 11,0 27 Κρητηνία 53,0 28 Λάερµα 64,0 29 Λάρδος 51,0 30 Λαχανιά 73,0 31 Λίνδος 49,0 32 Μαλώνα 38,0 33 Μαντρικό 42,0 34 Μαριτσά 17,0 35 Μάσσαρι 40,0 36 Μεσαναγρό 83,0

27 37 Μονόλιθος 80,0 38 Παραδείσι 15,0 39 Παστίδα 15,0 40 Πλατάνια 38,0 41 Προφύλια 77,0 42 Πυλώνα 46,0 43 Σάλακος 39,0 44 Σιάννα 77,0 45 Σορωνή 24,0 46 Ιάλυσος 8,0 47 Φάνες 26,0 48 Ψίνθος 25,0 49 Πρασονήσι 92,0 50 Τσαΐρι 9,5 51 /νση Αεροδροµίου 13,4

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998 0-0086_D3_GLOSSA_TEYXOS C GLOSSA 2/9/2 0:6 AM Page 78 6 Η Ρόδος Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκα - νήσων. Δίκαια την αποκαλούν το μαργαριτάρι της Μεσογείου. Οι σπάνιες ομορφιές της ξεδιπλώ νο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Σπάνια έχει κάποιος την ευκαιρία να διαβεί 2400 χρόνια ιστορίας, συγκεντρωµένα σε µια έκταση 58,37 εκταρίων που περικλείεται ανάµεσα στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης. Έναν

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2012. Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2012. Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους α- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ηµεροµηνία ηµοτική Ενότητα Χωριό - Εκδηλώσεις Φορέας ιοργάνωσης Τόπος ιοργάνωσης 1 Ιανουαρίου 1 Ιανουαρίου Πεταλούδων Κρεµαστή Ιανουάριος 2012 Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2013

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2013 Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ηµεροµηνία ηµοτική Ενότητα Χωριό Πανηγύρι- Εκδηλώσεις Φορέας ιοργάνωσης Τόπος ιοργάνωσης Ιανουάριος 2013 1 Ιανουαρίου Ιαλυσού Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!...

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Λίγα λόγια για τον Νέο Μαρμαρά Ο Νέος Μαρμαράς ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες που προέρχονταν από το νησί του Μαρμαρά της Προποντίδας. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο

Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο ρομαντισμός, που καταλαμβάνει τον επισκέπτη, μόλις φθάσει στο

Διαβάστε περισσότερα

Το χωριό της Κασσιόπης βρίσκεται 38χμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας.

Το χωριό της Κασσιόπης βρίσκεται 38χμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας. Η Κασσιόπη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της βορειοανατολικής ακτής της Κέρκυρας. Αυτό το μικρό γραφικό ψαράδικο χωριό έχει πληθυσμό περίπου 1200 κατοίκους. Η Κασσιόπη είναι το μεγαλύτερο χωριό

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2014. Φεβρουάριος 2014. Μάρτιος 2014. Απρίλιος 2014

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2014. Φεβρουάριος 2014. Μάρτιος 2014. Απρίλιος 2014 Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ηµεροµηνία ηµοτική Ενότητα Χωριό Πανηγύρι- Εκδηλώσεις Φορέας ιοργάνωσης Τόπος ιοργάνωσης Ιανουάριος 2014 30 Ιανουαρίου Πεταλούδων Μαριτσά Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΣΚΙΑΘΟΣ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΣΚΙΑΘΟΣ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε Φυσικά προτεινόμενη εποχή να πάει κάποιος είναι το καλοκαίρι. Έχε υπόψη σου ότι από τέλος Ιουλίου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου το νησί πραγματικά βουλιάζει από κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά σε Ξενόγλωσσους Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας. Περιγραφή 1 Το ξενοδοχείο Elounda Ilion, βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές.

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές. Ζάκυνθος Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των

Διαβάστε περισσότερα

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια. Το ξενοδοχείο Kambos Village είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, στρατηγικά τοποθετημένο μεταξύ της πόλης των Χανίων και του θέρετρου του Πλατανιά. Χτισμένο σε προνομιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ-ΠΑΡΑ ΕΙΣΙ Παιδική Θεατρική παράσταση «Το χρυσολούλουδο» Οργάνωση : ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Για τους όρους και αµοιβές των Ξεναγών που εργάζονται στη Ρόδο

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Για τους όρους και αµοιβές των Ξεναγών που εργάζονται στη Ρόδο ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους και αµοιβές των Ξεναγών που εργάζονται στη Ρόδο (Πράξη κατάθεσης ΣΕΠΕ Τµήµα Κοιν. Επιθ. ωδεκανήσου (Ρόδου): 1/4-3-2003) Στη Ρόδο σήµερα 04.03.2003, µεταξύ αφ'

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ

ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισµού στην περιοχή του ήµου Αµυνταίου αποτελεί βασική προτεραιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας Ο τόπος µας Το σχολείο µας Πολιτισµός Η τάξη µας Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ανάµεσα στις ακτές του νοµού Μαγνησίας και τη Σκόπελο και απέναντι από το Πήλιο, βρίσκεται η Σκιάθος, ένα νησί µε έκταση 48 τετραγωνικά χιλιόµετρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (MASTER PLAN) Αποχέτευσης και Χωροθέτησης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Νήσου Ρόδου

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (MASTER PLAN) Αποχέτευσης και Χωροθέτησης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Νήσου Ρόδου ΔΙΑΧΕΙΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ (MASTER PLAN) Αποχέτευσης και Χωροθέτησης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Νήσου Ρόδου ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν 3316/2005) Περιεχόμενα 1 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

«49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site

«49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site «49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site Η απόλυτη αποθέωση από το Buzzfeed, λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι: Για τα βουνά, τις παραλίες, την οικογένεια, αλλά και για το φαγητό μας

Διαβάστε περισσότερα

Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής

Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής Βρίσκεται στην ΝΔ Ασία και συνορεύει με την Ελλάδα, Βουλγαρία, Ιράν, Ιράκ, κ.α. Είναι ένας εύκολος προορισμός, αφού κανείς μπορεί να πάει εκεί είτε με αεροπλάνο είτε

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Το Royal Apollonia βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού. Αν δεν έχεις μείνει εκεί -και έχεις πάει Λεμεσό- σίγουρα θα έχεις περάσει από μπροστά. Τότε σίγουρα σε μάγεψε

Διαβάστε περισσότερα

Ταξίδι στην Καβάλα. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα.

Ταξίδι στην Καβάλα. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Ταξίδι στην Καβάλα Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Ταξίδι στην Καβάλα Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 Παραλία Άσπρης Άμμου Αφήνοντας την πόλη της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Η Κέρκυρα είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, που με τη πολυσήμαντη ιστορία της, την καταπράσινη ύπαιθρο, τις δαντελένιες ακρογιαλιές και κυρίως με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02111F ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Ψηλά, πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο, στο ιερό βουνό του Παρνασσού και περικυκλωμένοι από έλατα βρίσκονται οι αφιερωμένοι στον

Διαβάστε περισσότερα

Αφίξεις. Από την Αθήνα ο Αλέξανδρος Χριστοφίδης Από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Τζανετάτος

Αφίξεις. Από την Αθήνα ο Αλέξανδρος Χριστοφίδης Από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Τζανετάτος Αφίξεις 09:30 Άφιξη του γκρουπ τ/ς Θεσσαλονίκης, στο αεροδρόμιο Ιπποκράτ/ς τ/ς Κω. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, ΚIPRIOTIS VILLAGE RESORT, με πολυτελές πούλμαν. 11:55 Άφιξη του γκρουπ τ/ς Αθήνας, στο αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόλογος

Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόλογος Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με χαρά σας προσκαλούμε στις 3 προγραμματισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά Επίπεδο: Ε1 Διάρκεια: 2 ώρες Υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες & Τοπία. Οι Εικόνες

Εικόνες & Τοπία. Οι Εικόνες Οι Εικόνες Ο χρόνος σμίλεψε πάνω της αισθητική αρχετυπική. Εικόνες παλιές και φυσικές της προσδίδουν μια δύναμη μαγνητική πάνω στον επισκέπτη που της παραδίνεται μαγεμένος με το παιχνίδι της ζωής, κρατώντας

Διαβάστε περισσότερα

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 2η στάση 3 ΒΕΡΟΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Άφιξη περίπου... Στο Epirus Palace 5* 7ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών Τηλέφωνο: 2651 093555 0 λεπτά ΜΟΥΣΘΕΝΗ 1η στάση 15 λεπτά ΞΑΝΘΗ Αναχώρηση 07.00

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σάµο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σάµο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ - 8 Μέρες Γνωρίστε από κοντά το καταπράσινο νησί του παγκοσµίως γνωστού µαθηµατικού Πυθαγόρα µε τις µεγάλες ονειρικές αµµουδιές, τα πεντακάθαρα βαθυγάλανα νερά και τις υπέροχες διαδροµές

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15 www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,,18.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.211720102 211 72010, FAX 211 7201018 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στο Χωριό του Άη Βασίλη. Επισκεφθείτε το, Ταχυδρομείο & Γραφείο του Άη Βασίλη, τον Αρκτικό Κύκλο, το Santa Park. Ζείστε

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Ηράκλειο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Ηράκλειο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - 8 Μέρες Σηµείο συνάντησης διαφορετικών εµπειριών, χωνευτήρι πανάρχαιων και ετερόκλητων πολιτισµών. Βουνά πανύψηλα, φαράγγια επιβλητικά, κατάφυτα από µια πολυποίκιλη βλάστηση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2009 2010 Μάθημα: Ελληνικά Επίπεδο: 2 Διάρκεια: 2 ώρες Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 55 τ.μ.

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 55 τ.μ. www.urbanexperts.gr id:1118791 Ενοικιάζεται διαμέρισμα 55 τ.μ. Άνω Ιλίσια Αθήνα- Κέντρο 600 Περιγραφή Α) ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ (2ΟΣ ), 55 ΤΜ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΨΕΩΣ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας Κεντρική Ευρώπη: Μιλούζ Γαλλία

Ταξιδεύοντας Κεντρική Ευρώπη: Μιλούζ Γαλλία Ταξιδεύοντας Κεντρική Ευρώπη: Μιλούζ Γαλλία Αυτή η πόλη της Ανατολικής Γαλλίας στα σύνορα με Ελβετία και Γερμανία έχει κάτι πολύ περίεργο το όνομά της! Ενώ γράφεται Μulhouse, προφέρεται Μιλούζ.. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02118F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Μόνο δυο ώρες απέχει από τη Αθήνα κι όμως, το στολίδι του Παρνασσού, η γνωστή από τα χιονοδρομικά κέντρα και την κοσμοπολίτικη

Διαβάστε περισσότερα

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410-28588 FAX: 27410-25073 e-mail: moraitis.kor@hotmail.com www.narkissostravel.gr 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΜΕΡΟΣ Α : Στοιχεία για τους επισκέπτες της Ελλάδας 1. Αριθμός ημερών παραμονής στην Ελλάδα... 7 2. Αριθμός επισκέψεων στην Ελλάδα για διακοπές...

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Β1 1 Επίπεδο Β1 (25 μονάδες) Διάρκεια: 40 λεπτά Ερώτημα 1 (6 μονάδες) Διαβάζετε σ ένα περιοδικό οδηγίες για να μάθουν σωστά τα παιδιά σας σκι. Το περιοδικό όμως είναι παλιό κι έτσι βλέπετε καθαρά μόνο

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER», ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΟΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 4 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ »- (ΠΑΑ)

«ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER», ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΟΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 4 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ »- (ΠΑΑ) «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER», ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΟΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 4 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013»- (ΠΑΑ) 1. Ταυτότητα Τοπικού Προγράμματος Ονομασία Τοπικού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α Αθήνα 31-7-2012 Αρ. πρωτ. 12 Προς την Επιτροπή Ανταλλαγών Νέων Αγαπητέ Πρόεδρε Τάσο Γρηγορίου, Με την Παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εγκάρδια φιλοξενία των 4 παιδιών του Θέματός μας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - 8 Μέρες Η Κέρκυρα, το βορειότερο νησί των Επτανήσων, είναι σήµερα διεθνές τουριστικό κέντρο µε άριστη τουριστική υποδοµή που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις. Η καταπράσινη

Διαβάστε περισσότερα

Οι βάρκες μας πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας των Ελληνικών Λιμενικών αρχών και είναι αναγνωρισμένες με ISO 9001.

Οι βάρκες μας πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας των Ελληνικών Λιμενικών αρχών και είναι αναγνωρισμένες με ISO 9001. Κάντε τις διακοπές σας ονειρεμένες με την άνεση και την πολυτέλεια που σας προσφέρουν τα σκάφη Βlue Bay. Η ενοικίαση ενός σκάφους σίγουρα θα αποτελέσει την πιο συναρπαστική ανάμνηση των διακοπών σας. Ανακαλύψτε

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

Φθινοπωρινή Κρήτη: Ηράκλειο-Κνωσός ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΝΩΣΟΣ

Φθινοπωρινή Κρήτη: Ηράκλειο-Κνωσός ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΝΩΣΟΣ Φθινοπωρινή Κρήτη: Ηράκλειο-Κνωσός ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΝΩΣΟΣ Ένας από τους ωραιότερους αρχαιλογικούς χώρους της Ελλάδας, βρίσκεται στα περίχωρα της Κρητικής μεγαλούπουλης. Είναι ο αγαπημένος μας γιατί πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ στα πλαίσια του Έργου NEST Ανάπτυξη Δικτύου Αειφόρου Τουρισμού 1. Πόσες φορές έχετε επισκεφθεί την περιοχή την τελευταία 2ετία; 1 φορά 2-3 φορές 3-5 φορές

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Το καράβι της Κερύνειας

Το καράβι της Κερύνειας Το καράβι της Κερύνειας Το αρχαίο Καράβι της Κερύνειας Το 300π.Χ. το αρχαίο εμπορικό πλοίο ξεκινούσε από τη Σάμο απ όπου φόρτωσε κρασί. Αφού πέρασε από τα νησιά Κω και Ρόδο και πήρε αμφορείς ταξίδευε προς

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ Α Θ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ» ΘΕΜΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ Α Θ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ» ΘΕΜΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ Α Θ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ» ΘΕΜΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Ε ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΕΝΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΑΚΑ ΗΜΗΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506. ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761. Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506. ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761. Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014 Δε. 13/10 Τρ. 14/10 Τε. 15/10 Πε. 16/10 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 0900 ΤΗΝΟΣ 1600 2400

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού

Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού Στις 17 Φεβρουαρίου 2014, οι τετάρτες τάξεις του Θ Δημοτικού Σχολείου Πάφου πήγαν εκδρομή στο Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού. Ο σκοπός τους ήταν να περπατήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 1/ 2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 1/ 2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Ρόδος 12 Ιουνίου 2015 Αρ. Πρωτ. : 3874 Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 6 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την κατέταξε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Ρόδος είναι ένα νησί στο Αιγαίο πέλαγος, το μεγαλύτερο νησί του Δωδεκανησιακού νησιωτικού συγκροτήματος. Εδρεύει στη νοτιοανατολική γωνία του Αρχιπελάγους της Δωδεκανήσου,

Διαβάστε περισσότερα

VRAKAS TRAVEL. ΚΥΠΡΟΣ Κύπρος. από 5 ημέρες. ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ: Λάρνακα - Λεµεσός - Λευκωσία - Τρόοδος - Μονή Κύκκου - Αγία Νάπα

VRAKAS TRAVEL. ΚΥΠΡΟΣ Κύπρος. από 5 ημέρες. ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ: Λάρνακα - Λεµεσός - Λευκωσία - Τρόοδος - Μονή Κύκκου - Αγία Νάπα VRAKAS TRAVEL Αρχική» Ευρώπ» Οργανωμένα Ταξίδια» Κύπρος» Κύπρος ΚΥΠΡΟΣ Κύπρος από 5 μέρες ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ: Λάρνακα - Λεµεσός - Λευκωσία - Τρόοδος - Μονή Κύκκου - Αγία Νάπα ΗΜ/ΝΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 18/04, 24/04,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η πολυπόθητη μέρα για την εκδρομή μας στην Κωνσταντινούπολη είχε φτάσει! Βαλίτσες, φωτογραφικές μηχανές, τα λόγια που είχε να μάθει ο καθένας από όσους συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ

ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ alco THE PULSE OF SOCIETY ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΕΝΤΟΛΕΑΣ: ΤΥΠΟΣ: ΔΕΙΓΜΑ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: ΧΡΟΝΟΣ: ALCO Ε.Ο.Τ. ΠΟΣΟΤΙΚΗ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ) 1.500

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

Z:\2_ΤΜΗΜΑ_ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ_ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ_ΕΡΓΩΝ\100_ΦΑΚΕΛΟΣ_ΠΙΝΑΚΩΝ_ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ_Π Ε\ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠΑΑΝ\ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ NOEMΒΡΙΟΥ\Πίνακας

Z:\2_ΤΜΗΜΑ_ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ_ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ_ΕΡΓΩΝ\100_ΦΑΚΕΛΟΣ_ΠΙΝΑΚΩΝ_ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ_Π Ε\ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠΑΑΝ\ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ NOEMΒΡΙΟΥ\Πίνακας /ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ηµεροµηνία: 19/12/2011 Z:\2_ΤΜΗΜΑ_ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ_ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ_ΕΡΓΩΝ\100_ΦΑΚΕΛΟΣ_ΠΙΝΑΚΩΝ_ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ_Π Ε\ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠΑΑΝ\ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ NOEMΒΡΙΟΥ\Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

Φρούρια, Κάστρα Κέρκυρα. Παλαιό Φρούριο

Φρούρια, Κάστρα Κέρκυρα. Παλαιό Φρούριο Παλαιό Φρούριο Είναι χτισμένο σε μια δίκορφη φυσική τοποθεσία από τον 16ο αιώνα στην άλλοτε Βυζαντινή πόλη της Κέρκυρας. Το Παλιό φρούριο είναι ένα χαρακτηριστικό σύμβολο της παλιάς πόλης και οι δύο κορυφές

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ Μερικές χρήσιµες συµβουλές στους γονείς για την αποφυγή των τροχαίων ατυχηµάτων Η πρόληψη του τροχαίου ατυχήµατος αφορά όλους µας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ

Διαβάστε περισσότερα

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών 15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών Κατασκήνωση 15 ης Ομάδας Προσκόπων Αθηνών 7-16 Ιουλίου 2015 Λίμνη Ηραίου, Λουτράκι Αγαπητοί γονείς, Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ομάδα έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες της

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Ιταλία Τι είδαμε, τι κάναμε και πώς περάσαμε στην Ιταλία? Ημερολόγιο Comenius Ιταλία Για να δείξω πως περάσαμε στην Ιταλία θα φτιάξω ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο 4 Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο Σεβάχ. Για να δει τον κόσμο και να ζήσει περιπέτειες.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αρ. 2. Το αρχαιολογικό μουσείο της Ρόδου. Η πόρτα της παλιάς πόλης της Ρόδου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αρ. 2. Το αρχαιολογικό μουσείο της Ρόδου. Η πόρτα της παλιάς πόλης της Ρόδου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αρ. 2 ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ) ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ: ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΙΓΑ Η ΠΟΛΗ ΚΟΣΜΗΜΑ Συνδυάζει τα πάντα ΤΟΠ 10

ΡΙΓΑ Η ΠΟΛΗ ΚΟΣΜΗΜΑ Συνδυάζει τα πάντα ΤΟΠ 10 ΡΙΓΑ Η ΠΟΛΗ ΚΟΣΜΗΜΑ Η Ρίγα πρωτεύουσα της Λετονίας, έχει ιστορία 800 ετών. Κάθε αιώνας της Ιστορίας της είναι αποτυπωμένος αρχιτεκτονικά στο κέντρο και ιδιαίτερα στην Παλιά Πόλη. Είναι η πόλη που συνδυάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Tο πρώτο μου Ταξίδι. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα.

Tο πρώτο μου Ταξίδι. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Tο πρώτο μου Ταξίδι Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Tο πρώτο μου Ταξίδι Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 Οικισμός Αβδήρων Τα Άβδηρα βρίσκονται λίγο πρίν

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Ένα νησί µοναδικό που όµοιο του δεν υπάρχει σ' ολόκληρο τον κόσµο. ιαθέτει άγρια φυσική οµορφιά µε µοναδικές τοποθεσίες και γκρεµούς που µοιάζουν σχεδόν πρωτόγονοι

Διαβάστε περισσότερα

Δράση εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ

Δράση εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ Δήμος Καλυμνίων ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ''Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'' 183 ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 35509 ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα