ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΡΟ ΟΥ Ο ΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΙΑΜΟΝΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΡΟ ΟΥ Ο ΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΙΑΜΟΝΗ"

Transcript

1

2 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΡΟ ΟΥ Ο ΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΙΑΜΟΝΗ

3

4 Η ΡΟ ΟΣ... Η Ρόδος είναι πρωτεύουσα της ωδεκανήσου. Η πόλη έχει περίπου ηµότες. Όλο το νησί έχει και όλα τα ωδεκάνησα ΕΛΛΗΝΕΣ. Το νησί Ρόδος έχει µήκος 77 χιλιόµετρα, πλάτος 37 χιλιόµετρα, 42 χωριά, 10 ήµους. Συγκοινωνία καθηµερινή (αεροπορική µε την Αθήνα, αλλά και ακτοπλοϊκή µε την Αθήνα και τα νησιά της ωδεκανήσου). Είναι ένα από τα µεγαλύτερα και οµορφότερα νησιά της πατρίδας µας- όπως ο Πίνδαρος έγραψε στον VII Ολυµπιόνικο: «Μέσα από τα βαθιά νερά άνθησε το νησί της Ρόδου, παιδί της θεάς του Έρωτα Αφροδίτης, για να γίνει νύφη του Ήλιου.» Το έδαφος της, στη µεγαλύτερη του έκταση, καλύπτεται από λόφους και χαµηλά βουνά που στην πλειοψηφία τους είναι κατάφυτα από δάση (κυρίως πεύκα). Το κλίµα της είναι ήπιο, υγρό και υγιεινό. Τη ζέστη του καλοκαιριού τη µετριάζουν οι δυτικοί δροσεροί άνεµοι, ενώ ο χειµώνας είναι σχεδόν πάντα ήπιος. Το εξαιρετικό κλίµα, το πλούσιο έδαφος της (παλαιότερα) και ο τουρισµός (σήµερα), υπήρξαν οι κύριοι παράγοντες που από την αρχαιότητα ως τις µέρες µας έδωσαν στο νησί πυκνό πληθυσµό, που κατανέµεται στην πρωτεύουσα και στα 42 γραφικά χωριά της. Ο παραλιακός ασφαλτοστρωµένος δρόµος, από τη Ρόδο µέχρι το Γεννάδι, στην ανατολική ακτή, και από την Ρόδο µέχρι το Μονόλιθο, στη δυτική, είναι πολύ καλός. Υπάρχουν και άλλοι ασφαλτοστρωµένοι δρόµοι που όµως δεν είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ το δίκτυο συµπληρώνεται µε αµαξωτούς χωµατόδροµους (για τους λάτρεις της περιπέτειας). Καθηµερινά υπάρχουν πολλές αναχωρήσεις για την ανατολική ακτή (µέχρι Λίνδο) µε λεωφορεία του Κ.Τ.Ε.Λ. (τηλ ) από την οδό Παπάγου, και για τη δυτική ακτή (µέχρι Κάµιρο) µε λεωφορεία του Ρ.Ο..Α. (τηλ ) από την οδό Αβέρωφ. Και οι δύο αφετηρίες είναι γύρω από το Μανδράκι. Επίσης υπάρχουν πολλά γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, µοτοποδηλάτων και ποδηλάτων. Τέλος, τα ταξιδιωτικά γραφεία του νησιού µε τα πλούσια προγράµµατα τους, σας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε οργανωµένα όλη τη Ρόδο και τα γύρω νησιά.

5

6 ΡΟ ΟΣ... Ένα νησί µε Ιστορία. Ως πρώτοι µυθικοί κάτοικοι της Ρόδου αναφέρονται οι Τελχίνες, δαι- µονική φυλή επιδέξιων µεταλλουργών. Αυτούς διαδέχθηκαν, µετά από ένα κατακλυσµό, οι Ηλιάδες, απόγονοι του θεού Ήλιου, που επινόησαν σύστηµα καθορισµού του χρόνου και κανόνες ναυσιπλοΐας. Στα νεολιθικά χρόνια ( π.χ.) το νησί ήταν ήδη κατοικηµένο, όµως µόνο στα µυκηναϊκά η ζωή των κατοίκων του νησιού φαίνεται πιο συγκροτηµένη και περισσότερο ανεπτυγµένος πολιτισµός.

7 Στον 15ο π.χ. αιώνα Αχαιοί θαλασσοπόροι, που ταξίδευαν στη Μεσόγειο, εποίκισαν την Ρόδο και τότε η Ακρόπολη της Ιαλυσού ονοµάσθηκε Αχαΐα. Μετά τους Αχαιούς (γύρω στο 12ος αιώνας) ήλθαν στο νησί οι ωριείς, µε αρχηγό τους τον Τληπόλεµο, γιο του Ηρακλή, το κατέκτησαν και το µοίρασαν στα τρία µε κέντρα τις πόλεις Λίνδο, Ιάλυσο και Κάµειρο. Αργότερα, τον 7ο π.χ. αιώνα, οργανώνεται η ωρική Εξάπολη από τους κατοίκους των τριών πόλεων της Ρόδου καθώς και της Κω, της Κνίδου και της Αλικαρνασσού, µια Αµφικτιονία που διατηρήθηκε µέχρι το 408 π.χ. Κατά την περίοδο αυτή η Ρόδος έγινε σηµαντική ναυτική δύναµη, ίδρυσε αποικίες, ανέπτυξε σχέσεις µε τους βασιλείς της Αιγύπτου και άνθησαν οι τέχνες και τα γράµµατα. Στα µέσα του 6ου αιώνα π.χ. τύραννος στη Λίνδο έγινε ο Κλεόβουλος, ένας από τους επτά σοφούς της Αρχαίας Ελλάδος. Μετά τους Περσικούς Πολέµους οι Ρόδιοι συµµάχησαν µε τους Αθηναίους, κατόπιν στη διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέµου µε τους Σπαρτιάτες και στην συνέχεια πάλι µε τους Αθηναίους. Στα 408 π.χ. έγινε ο συνοικισµός των τριών πόλεων, της Ιαλυσού, της Κάµιρου και της Λίνδου και ιδρύθηκε η πόλη της Ρόδου. Τα πρώτα χρόνια

8 του 4ου π.χ. αιώνα δεν ήταν ήρεµα για την πόλη επειδή οι δηµοκρατικοί και οι ολιγαρχικοί, υποκινούµενοι αντίστοιχα από Αθήνα και Σπάρτη, βρίσκονταν σε συνεχείς διαµάχες. Στις εκστρατείες του Μ. Αλεξάνδρου, οι Ρόδιοι έκλιναν µάλλον µε το µέρος των Περσών - µάλιστα ο σηµαντικότερος στρατηγός των Περσών, ο Μέµνων ήταν Ρόδιος - µέχρις ότου οι αποφασιστικές νίκες του Μ. Αλεξάνδρου τους ανάγκασαν να προσχωρήσουν και πάλι στους Έλληνες. Έτσι το 331 π.χ. πολέµησαν µε το Μ. Αλέξανδρο στην Τύρο και αργότερα βοήθησαν στην ίδρυση της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου. Στα π.χ. αρνήθηκαν στον Αντίγονο να πολεµήσουν µαζί του κατά του Πτολεµαίου της Αιγύπτου µε συνέπεια να έλθει στη Ρόδο ο γιος του, ηµήτριος ο Πολιορκητής και να πολιορκήσει την πόλη για ένα χρόνο, χωρίς όµως αποτέλεσµα. Για να γιορτάσει την επιτυχία της η Ρόδος, έστησε τον ΚΟΛΟΣΣΟ, χάλκινο άγαλµα του Ηλίου, ύψους 31 µέτρων, έργο του Λίνδιου γλύπτη Χάρη, ένα από τα επτά θαύµατα του αρχαίου κόσµου, που καταστράφηκε από το µεγάλο σεισµό το 227 π.χ. Στη συνέχεια άρχισε η παρακµή µε αποτέλεσµα το 42 π.χ. να καταληφθεί από το Ρωµαίο στρατηγό Κάσιο, που θριαµβευτής µετέφερε 3000 αγάλµατα και άλλους θησαυρούς στη Ρώµη. Μετά το 57 µ.χ. ο Απόστολος Παύλος έκανε τη Ρόδο σηµαντικό χριστιανικό κέντρο και αργότερα το νησί έγινε µέρος της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Στη συνέχεια η Ρόδος κατακτήθηκε διαδοχικά από τους Πέρσες, τους Σαρακηνούς, τους Γότθους και τους Σελτζούκους από τους οποίους οι Ρόδιοι υπόφεραν πολύ. Κατά τις σταυροφορίες ήλθαν σε επαφή µε τη ύση και το βενετσιάνικο εµπόριο. Ο βασιλιάς Φίλιππος Αύγουστος της Γαλλίας και ο βασιλιάς Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος σταµάτησαν στη Ρόδο και το 1046 την κατέλαβαν οι Γενοβέζοι, που ουσιαστικά την κυβέρνησαν µέχρι το 1306, οπότε την πούλησαν στους Ιππότες του Τάγµατος του Αγίου Ιωάννου, που από το 1309 στερεώθηκαν στο νησί. Στη συνέχεια πήραν όλα τα ωδεκάνησα. Οι Ιππότες έµειναν στα ελληνικά ωδεκάνησα 213 χρόνια( ) και µετά έφυγαν για τη Μάλτα, στα 1523.

9 Έτσι ο δυτικός πολιτισµός ήταν φυσικό να ασκήσει µεγάλη επίδραση στην πολιτιστική ταυτότητα του νησιού. Στα χρόνια της Ιπποτοκρατίας παρατηρείται µεγάλη οικοδοµική δραστηριότητα, ανακαινίζονται τα τείχη και κτίζεται το κάστρο. Στα 1480 ο Μεγάλος Μάγιστρος ΠΙΕΡ ΝΤΟΜΠΙΣΟΝ αντιστέκεται στην πολιορκία του Μωάµεθ Β', όµως στα 1522 µετά από πολύµηνη πολιορκία ο τόπος παραδίδεται στο Σουλτάνο Σουλεϊµάν τον Β'. Έτσι οι Ιππότες άφησαν το νησί και κατέφυγαν στη Μάλτα, ενώ η Ρόδος έµεινε υπό τουρκική κυριαρχία µέχρι το 1912, οπότε τα ωδεκάνησα κατελήφθησαν από τους Ιταλούς. Το 1945, µε το τέλος του Β' Παγκοσµίου Πολέµου η Ρόδος ελευθερώθηκε και µετά από δυο χρόνια Αγγλικής ιοίκησης έρχεται στα ωδεκάνησα ο πρώτος έλληνας στρατιωτικός ιοικητής Περικλής Ιωαννίδης (31 Μαρτίου 1947). Ένα χρόνο µετά, στις 7 Μαρτίου 1948, η ωδεκάνησος ενσωµατώνεται στον κραταιό κορµό της ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ.

10

11 Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟ ΟΥ... Μεσαιωνική και Σύγχρονη, Κοσµοπολίτικη και Ροµαντική. Στη Μεσαιωνική πόλη νιώθεις το χρόνο σταµατη- µένο σε άλλες εποχές. Ανηφορίζοντας την οδό Ιπποτών φθάνεις στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, που δεσπόζει επιβλητικό. Ακολουθείς τα λιθόστρωτα στενά, κάτω από πύλες και στοές, µέσ' από πλατείες και αυλές κρυµµένες πλάι σε τείχη απόρθητα και εκκλησιές βυζαντινές. Η µεγαλύτερη κατοικηµένη Μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης, µε την ζωηρή εµπορική της κίνηση, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Πινακοθήκη, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, αλλά και τη νυχτερινή ζωή της, ζει έντονα και το παρόν. Βγαίνοντας έξω από το κάστρο θα περπατήσεις στις σκιές των επιβλητικών ιταλικών κτιρίων και των νεοελληνικών αρχοντικών. Θα συναντήσεις αναπόφευκτα το Μαντράκι µε τη πολυσύχναστη µαρίνα του. Θα καταλήξεις στο

12 βορειότερο άκρο της πόλης του νησιού, στο Ενυδρείο. Και όταν έρθει η νύχτα, µε τα δικά της µαγικά χρώµατα, κι οι διαθέσεις θα χουν αλλάξει, κανείς δεν θα µείνει δυσαρεστηµένος: τα πολυάριθµα κέντρα διασκέδασης, το καζίνο, τα µπαρ και οι καφετέριες υπόσχονται βραδιές ξεχωριστές.

13 ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ... Αµέτρητες Επιλογές ίπλα στη Θάλασσα Ακολουθώντας την εθνική οδό από την πόλη της Ρόδου προς τη Λίνδο, συναντάς τα Κοσκινού, χωριό που σε κερδίζει µε τη γραφική πολυχρωµία της λαϊκής αρχιτεκτονικής του. Κατεβαίνοντας προς τη θάλασσα φτάνεις στα ιαµατικά λουτρά της Καλλιθέας, που λειτουργούσαν την εποχή της Ιταλοκρατίας.

14 Συνεχίζοντας νότια φτάνεις στο Φαληράκι, κυριολεκτικά πλάι στο κύµα και κάτω από τον ήλιο. Και για το βράδυ ένα καλό γεύµα σε κάποιο παραλιακό ταβερνάκι, έντονοι ρυθµοί στα µπαρ και τις disco ή νυχτερινός περίπατος πλάι στην ακύµαντη θάλασσα. Νοτιότερα, από το µοναστήρι της Παναγιάς Τσαµπίκας της Κύρας, µπορείς να αγναντέψεις την απέραντη αµµουδιά της Αφάντου, τις εγκαταστάσεις του golf, τα Κολύµπια και κάτω από τον επιβλητικό βράχο, την παραλία της Τσαµπίκας µε την άµµο της χρυσή και τα νερά της γαλαζοπράσινα. Ακόµα νοτιότερα θα βρεις τη Λίνδο, ένα από τα γοητευτικότερα θέρετρα του νησιού, που συνδυάζει την οµορφιά της φύσης µε την πολιτιστική κληρονοµιά. Περπατώντας στα λιθόστρωτα στενά της, απολαµβάνεις τη λιτή οµορφιά της παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής και ακολουθώντας διαδροµές δαιδαλώδεις, οδηγείς ασυναίσθητα τα βήµατά σου ως την αρχαία Ακρόπολη ύψους 116 µέτρων, µάρτυρα της πολυτάραχης ιστορίας του τόπου. Από κει ψηλά, πέλαγος και ακρογιάλια, ολοκληρώνουν τη µαγεία του τοπίου.

15 ΝΟΤΙΑ ΡΟ ΟΣ... Η Ροδίτικη φύση. Παρθένα και Γαλήνια... Τραβώντας νοτιότερα θα φθάσεις στη νότια Ρόδο, αγνή και αλλιώτικη, µ' ένα δικό της αέρα, και ανέγγιχτη την οµορφιά της: πράσινα χαµηλά βουνά, δροσερές κοιλάδες, δάση σκιερά, ερηµικά εκκλησάκια, µοναστήρια και µεσαιωνικά κάστρα όπως αυτά του Ασκληπιού και της Μονόλιθου. Και στο τέλος είναι πάντοτε η θάλασσα, εκεί στην άκρη του νησιού είναι το Πρασονήσι, ένας πραγµατικός παράδεισος για windsurfing. ΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ... Από την παραλία στη Μαγεία της Ροδίτικης Ενδοχώρας. Η ανοιχτή αγκαλιά του κόλπου της Ιαλυσού µε την γαλαζοπράσινη θάλασσα της είναι µια πρόκληση για τους φανατικούς των σπορ. Ανατολικότερα δεσπόζει κατάφυτος ο λόφος της Φιλερήµου, µε τα ερείπια της αρχαίας Ακρόπολης της Ιαλυσού, τη µονή της Παναγιάς και τον επιβλητικό σταυρό. Κατηφορίζοντας προς το νότο θα φθάσεις στην κοιλάδα µε τις Πεταλούδες, µοναδικό βιότοπο της πεταλούδας Panaxia Quantripunctaria. Στα ερείπια της αρχαίας Κάµιρου θ' αφουγκραστείς τους ήχους του ένδοξου παρελθόντος. Στα παραλιακά ταβερνάκια της Σκάλας Κάµιρου θα γευτείς φρέσκα ψάρια και θαλασσινά ενώ στον Έµπωνα θα απολαύσεις παραδοσιακούς µεζέδες και εκλεκτό κρασί στη σκιά του Αττάβυρου ύψους 1215 µέτρων. Αξίζει επίσης να επισκεφθείς τα

16 λαογραφικά µουσεία στα χωριά Απόλλωνα και Κρητηνία και να περάσεις από τα γνωστά για την παραδοσιακή σούµα και τα βότανα τους, χωριά Άγ. Ισίδωρο και Σιάννα. ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ: Οάσεις ροσιάς και Απόλαυσης. Από την κορυφή του λόφου µε τα ερείπια της αρχαίας Ακρόπολης, του ναού του Πυθίου Απόλλωνα και του αρχαίου σταδίου, µπορείς να απολαύσεις µαγευτικά ηλιοβασιλέµατα. Στο Ροδίνι, το εξαίσιο και ωραιότερο φυσικό πάρκο της Ρόδου, µπορείς να δεις παγώνια και άλλα είδη πτηνών. Σου αρέσει το golf; αν ναι, κοντά στην πανέµορφη παραλία του Αφάντου, περίπου είκοσι χιλιόµετρα από την πόλη της Ρόδου, θα βρεις αυτό που ζητάς. Κοντά στον Αρχάγγελο είναι οι Επτά Πηγές, µε τους κατάφυτους λόφους και την άγρια βλάστηση, τόπος γαλήνης και δροσιάς, όπου θα ανακαλύψεις κάτω από τη σκιά θεόρατων πλατάνων, γάργαρα, κελαρυστά νερά. Εκεί κοντά βρίσκεται και το ωραίο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου που αξίζει να επισκεφτείς. Κοντά στον Έµπωνα, ακολουθώντας µια µοναδική διαδροµή µέσα στο πυκνό πευκόδασος, θα φτάσεις στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ύψους 700 µέτρων, απ' όπου µπορείς να απολαύσεις µια πανοραµική θέα έως τη θάλασσα. Τέλος, αν θέλεις να µάθεις την Ιστορία της Ρόδου, θα πρέπει στο Μανδράκι να παρακολουθήσεις το ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ.

17 ΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΜΑΣ... Βρίσκεται στο κέντρο περίπου της πόλης της Ρόδου, ακριβώς έξω από το Μεσαιωνικό τείχος, πλησίον της πύλης του Αγ. Αθανασίου στην περιοχή Αγ. Φραγκίσκος, µέσα σ' ένα καθαρό και καταπράσινο περιβάλλον. Το κυρίως κτίριο, που είναι και ο χώρος διαµονής σας, χτίσθηκε από τους Ιταλούς το 1937 και στην περίοδο της Ιταλοκρατίας αποτελούσε µέρος των στρατώνων πυροβολικού. Η Πολεµική Αεροπορία µεταστεγάσθηκε σ' αυτό, το 1957 και από τότε χρησιµοποιείται ως θέρετρο.

18 ΧΩΡΟΙ ΙΑΜΟΝΗΣ... Μικροί αλλά Πρακτικοί και Όµορφοι. Σε κάθε οικογένεια παραθεριστών διατίθεται µόνον ένα δωµάτιο, µε χωρητικότητα ανάλογη µε τον αριθµό των µελών της. Σ' αυτό θα βρείτε όλα τα απαραίτητα έπιπλα, ψυγείο, κρεβάτια, µαξιλάρια και κλινοσκεπάσµατα. Πίσω από κάθε πόρτα δωµατίου υπάρχει έντυπο απογραφής των επίπλων -ειδών που βρίσκονται στο δωµάτιο. Θερµή παράκληση: ενδιαφερθείτε για τη διατήρηση τους σε καλή κατάσταση και παραδώστε τα µε την αναχώρηση σας σύµφωνα µε το έντυπο απογραφής. Τέλος είναι γνωστό ότι η συχνή χρήση και πολλές φορές ο απρόσεκτος χειρισµός προκαλούν βλάβες. Για οποιαδήποτε βλάβη αποταθείτε στη RECEPTION ή στον Αξιωµατικό Υπηρεσίας για να σας στείλει το κατάλληλο για επιδιόρθωση της βλάβης προσωπικό. ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ... Γεύσεις και Άνεση σ' ένα Καθαρό και Πολιτισµένο Περιβάλλον. Το εστιατόριο λειτουργεί µε σύστηµα Λέσχης, δηλαδή θα πρέπει να δηλώσετε στο σχετικό βιβλίο συσσιτίου, που υπάρχει στη RECEPTION, την συµµετοχή σας στο γεύµα, σε µερίδες, τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα προκειµένου να υπάρχει χρόνος για την αγορά των αναγκαίων ποσοτήτων τροφίµων. Τα παρασκευαζόµενα φαγητά έχουν προαποφασισθεί από Επιτροπή της Μονάδος µας αλλά πιστεύουµε ότι Θα σας ικανοποιήσουν.

19 Για το γεύµα της πρώτης ηµέρας, όπως και για τα βραδινά όλης της περιόδου µπορείτε να παραγγείλετε φαγητά της ώρας. Για το γεύµα της δεύτερης ηµέρας µπορείτε να δηλώσετε συµµετοχή µέχρι την 20:00 της ηµέρας αφίξεώς σας. Οι τιµές των παρασκευασµένων φαγητών καθορίζονται µε βάση το κόστος αγοράς των απαραίτητων ειδών µε µικρή προσαύξηση, για αντιµετώπιση ειδικών λειτουργικών δαπανών. Οι ώρες λειτουργίας του εστιατορίου αναγράφονται στον πίνακα ανακοινώσεων στην RECEPTION. RECEPTION... Χρέος µας η Εξυπηρέτηση σας. Για τη δική σας εξυπηρέτηση η RECEPTION θ α λειτουργεί από 06:30 έως 00:00 (Για τις υπόλοιπες ώρες θα πρέπε ι να απευθύνεστε στον Αξκο Υπηρεσίας τηλ. 29 ή στην Κεντρική Πύλη) Εκεί θα βρίσκετε αφενός το προτεινόµενο MENU και αφετέρου το βιβλίο δηλώσεω ς συσσιτίου. Επίσης στη RECEPTION θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν ή να συµπληρώσετε το σχετικό έντυπο και να καταβάλετε το προβλεπόµενο ενοίκιο (υποχρεωτικά την πρώτη ηµ έρα εγκατάστασης). Τέλος από εκεί θα παραλάβετε την κάρτα ελευθέρας εισόδου, την κάρτα αυτοκινήτου και την ηλεκτρονική κάρτα πρόσβασης εισόδου από την κεντρική πόρτα (προαιρετικό).

20 Το έντυπο διαπιστώσεων - εισηγήσεων θα το βρείτε στην RECEPTION στην οποία και θα το παραδώσετε µετά την συµπλήρωση του. Επίσης εκεί θα βρείτε και το ανάλογο βιβλίο στο οποίο µπορείτε να καταχωρήσετε οιοδήποτε σχόλιο που εκτιµάτε ότι θα βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση. Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν πριν από την αναχώρηση σας, ώστε να βοηθήσετε τη Μονάδα να εντοπίσει και να θεραπεύσει τις τυχόν αδυνα µίες. Τα κλειδιά των δωµατίων θα παραδίδονται και θα παραλαµβάνον ται από την RECEPTION όπου υπάρχει κλειδοθήκη για τη φύλαξη τους. Παρακαλούµε φροντί στε να µη χάσετε το κλειδί του δωµατίου σας και βεβαιωθείτε την τελευταία ηµέρα, λίγο πριν από την αναχώρηση σας, ότι το παραδώσατε στη RECEPTION, µαζί µε τις υπόλοιπες κάρτες. Τέλος, αν διαπιστώσετε κάποια παρατυπία ή ανάρµοστη συµπεριφορά του βοηθητικού προσωπικού ή οτιδήποτε άλλο, µη διστάσετε να ζητήσετε από την RECEPTION να σας φέρει σε επαφή µε τον υπεύθυνο του ΚΕ Α/Ρ ή τον κτή της Μονάδος.

21 Από τον πρωινό καφέ σας έως το βραδινό ποτό σας. Στο κυρίως µπαρ θα βρείτε αναψυκτικά, παγωτά, τυρόπιτες, σάντουιτς, κρουασάν, γλυκά και διάφορα ποτά που µπορείτε να τα προµηθεύεστε κατά τις ώρες λειτουργίας του, µε το σύστηµα του αυτοσερβιρίσµατος. ΜΠΑΡ... Στο δευτερεύον µπαρ θα βρείτε αναψυκτικά και ποτά σε ένα πράσινο και δροσερό χώρο που προσφέρει και τη δυνατότητα χρήσης της παιδικής χαράς από τους µικρούς µας φίλους. Επίσης θα βρείτε κάρτες για το καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται δίπλα στην εσωτερική σκάλα στο πίσω µέρος της RECEPTION. Οι ώρες λειτουργίας των µπαρ αναγράφονται στον πίνακα ανακοινώσεων στην RECEPTION και έξω από το µπαρ. Οι ώρες λειτουργίας θα πρέπει να τηρούνται σχολαστικά για το καλό όλων µας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων. ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΑΣ... Οι φίλοι σας είναι και δικοί µας, υπό Προϋποθέσεις. Έχετε το δικαίωµα να προσκαλείτε τους γνωστούς σας, κατά τη διάρκεια του παραθερισµού σας στο ΚΕ Α, όµως ζητήστε τους να αποφεύγουν τις απρόσκλητες και απρογραµµάτιστες επισκέψεις. Για την εµφάνιση και τη συµπεριφορά τους είστε υπεύθυνοι. Θα είναι δυσάρεστη, τόσο γι' αυτούς όσο και για τη ιοίκηση, µία άρνηση εισόδου. Καλό θα είναι για την προσωπική σας ασφάλεια σας αλλά και της Μονάδος να ενηµερώνετε την Κεντρική Πύλη για την είσοδο τους. Τέλος θα πρέπει να ξέρετε ότι απαγορεύεται αυστηρά η διανυκτέρευση των φίλων σας στο ΚΕ Α.

22 Οργανωθείτε εσείς και εµείς θα σας βοηθήσουµε. ΟΙ ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΣΑΣ... Κατά τη διάρκεια της παραµονής σας διατίθεται υπηρεσιακό λεωφορείο για µετάβαση σας σε µέρος που διαλέξαµε για το µπάνιο σας, ώστε να µείνετε ευχαριστη- µένοι. Επίσης έχουµε έλθει σε επαφή µε κάποια τουριστικά γραφεία που πραγµατοποιούν µονοήµερες εκδροµές (µε ξεναγήσεις) στη Ρόδο και στα κοντινά νησιά, όπως στον Πανορµίτη της Σύµης, στη Χάλκη και αλλού. Ζητήστε πληροφορίες από τη RECEPTION για µεµονωµένες εκδροµές, αλλά αν οργανωθείτε σε οµάδα, εµείς θα σας βοηθήσουµε (προϋπόθεση ικανός αριθµός και έγκαιρη προειδοποίηση) να πραγµατοποιήσετε την εκδροµή που επιθυµείτε. ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... Αχρείαστη αλλά σε Ετοιµότητα. Ο Γιατρός θα είναι πάντα στη διάθεση σας. Μπορείτε να τον καλέσετε στο δωµάτιο σας µέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή του Αξκου Υπηρεσίας του ΚΕ Α, καθ' όλο το 24ωρο. Για κάθε πρόβληµα σας ο Γιατρός θα είναι πρόθυµος να σας βοηθήσει, χωρίς να κοινοποιήσει ότι ενδιαφέρει αποκλειστικά εσάς.

23 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ... Για τη διασκέδαση των µ ικρών παιδιών στο πίσω µέρος του κτιρίου υπάρχει παιδική χαρά όπου οι µικροί µας φίλοι θα µπορούν να παίζουν και να διασκεδάζουν υπό την επίβλεψη και την ευθύνη των γονέων τους. Περάστε Ευχάριστα χωρίς να Ενοχλείτε. Η παιδική χαρά είναι για να περνούν ευχάριστα τις ελεύθερες ώρες τους οι µικροί µας φίλοι. Εδώ, το τρέξιµο, το παιχνίδι και οι φωνές δε θα ενοχλήσουν κανέναν, υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας. Ο κάθε γονιός θα πρέπει να προσέχει το παιδί του, ώστε και ησυχία να υπάρχει, όταν πρέπει, και οι παγίδες, που πολλές φορές επιφυλάσσουν τα παιχνίδια, να αποφεύγονται. Προσέχοντας το παιδί σας απολαµβάνετε όλοι καλύτερες διακοπές. ΠΑΡΑΠΟΝΑ... Βελτιωνόµαστε, όταν µας υποδεικνύετε τα λάθη µας. ε διεκδικούµε το αλάθητο και λειτουργούµε κάτω από πολλές και αντίξοες συνθήκες. Οι υποδείξεις σας στις παραλείψεις µας, ίσως βελτιώσουν τις παρεχόµενες υπηρεσίες. Η ρουτίνα µας κάνει να εφησυχάζουµε, το παράπονο σας θα µας συνεγείρει. Όµως η ανεύθυνη κριτική είναι εύκολη και επιζήµια. ε θα είναι εποικοδοµητική, αν δε συνοδεύεται από µια πρόταση βελτίωσης. Απευθυνθείτε στους αρµοδίους, για να εξυπηρετηθείτε σωστά, γρήγορα και πάνω απ' όλα σίγουρα.

24 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ... Ένα Γραµµάριο Πρόληψης Αξίζει όσο ένας Τόνος Θεραπείας. ε θα χρειαστεί ποτέ να φωνάξετε τη λέξη ΠΥΡΚΑΪΑ, αν: Κλείνετε όλους τους διακόπτες, όταν εξέρχεστε από το δωµάτιο σας. Σβήνετε προσεκτικά τα αποτσίγαρα σας. εν καπνίζετε σε απαγορευµένες περιοχές. Μας ενηµερώνετε άµεσα όταν υποπέσει στην αντίληψη σας ένα γυµνό καλώδιο ή κάποιος χαλασµένος διακόπτης, πρίζα κ.λπ. Λειτουργείτε σωστά το air condition. ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΗ... Ανεπιθύµητα αλλά Αναγκαία. Σκοπός µας δεν είναι να σας διδάξουµε άγνωστα πράγ- µατα, αλλά να σας υπενθυµίσουµε µερικά χρήσιµα «πρέπει» και «µη» για το κοινό καλό. Αρχίζοντας από την εµφάνιση, επισηµαίνεται ότι επιβάλλεται η ενδυµασία των παραθεριστών, επισκεπτών και διερχοµένων πρέπει να διέπεται από κοσµιότητα και αλληλοσεβασµό. Η εµφάνιση και η συµπεριφορά ενός εκάστου θα πρέπει να είναι εντός του πλαισίου των διαταγών που ισχύουν για τα θέρετρα της ΠΑ. Η τάξη, η ευγένεια και η σοβαρότητα αποτελούν καθήκον και υποχρέωση όλων µας. Παρακαλούµε βοηθήστε µας να διατηρήσουµε το χώρο µέσα στον οποίο ζούµε καθαρό, για να µπορούµε όλοι µας να νιώθουµε υπερήφανοι για το πολιτισµένο

25 περιβάλλον µας. Η καλή χρήση των οικηµάτων και των εγκαταστάσεων αποτελεί υποχρέωση. Οι φυσιολογικές φθορές θα βαρύνουν το ΚΕ Α, οι αδικαιολόγητες εσάς τους ιδίους ή τους επισκέπτες σας. Παρακαλούµε να προσέχετε τα παιδιά ώστε να µην θορυβούν κατά τις ώρες κοινής ησυχίας στο µπαρ, στο σαλόνι ή την παιδική χαρά. Ο τρόπος λειτουργίας του θέρετρου επιβάλλει τη λήψη ορισµένων περιοριστικών µέτρων, τα οποία κρίνονται επιβεβληµένα για το γενικότερο συµφέρον. Ειδικότερα Απαγορεύονται: Η κυκλοφορία των παραθεριστών στους χώρους του εστιατορίου σε ώρες που δεν προβλέπονται από το πρόγραµµα λειτουργίας αυτού. Η είσοδος εντός του µαγειρείου και του µπαρ. Η κυκλοφορία των παραθεριστών µε µαγιό. Η συνοίκηση µε κατοικίδια ζώα στα δωµάτια. Η πρόκληση θορύβων, ιδιαίτερα τις ώρες κοινής ησυχίας. Η απασχόληση του προσωπικού του ΚΕ Α για ατοµικές εξυπηρετήσεις. Η κοπή λουλουδιών και η καταστροφή του πρασίνου. Η ανάρτηση ρούχων στα παράθυρα. Όταν προσέξετε και τηρήσετε τα παραπάνω είµαστε βέβαιοι ότι αφενός θα περάσετε ευχάριστα και θα επιδιώξετε να έλθετε και πάλι την επόµενη χρονιά και αφετέρου δε θα φέρετε τη ιοίκηση και το προσωπικό της Μονάδας σε δύσκολη θέση. Η ιοίκηση και το προσωπικό της Μονάδος µας σας εύχονται: ΚΑΛΗ ΙΑΜΟΝΗ

26 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Α/Α Πόλη, Χωριό, Οικισµός Από Ρόδο 1 Αγ. Ισίδωρος 66,0 2 Απολακκιά 92,0 3 Απόλλωνα 53,0 4 Αρνίθα 79,0 5 Αρχάγγελος 30,5 6 Αρχίπολη 33,0 7 Ασγούρου 6,0 8 Ασκληπιείο 65,0 9 Αφάντου 21,0 10 Βάτι 71,0 11 Γεννάδι 64,0 12 αµατριά 20,0 13 ιµυλιά 34,0 14 Ελεούσα 37,0 15 Έµπωνα 54,0 16 Θεολόγος 20,0 17 Ίστριος 80,0 18 Καλαβάρδα 31,0 19 Κάλαθος 44,0 20 Καλαµώνα 24,0 21 Καλυθιές 15,0 22 Κατταβιά(Ανατολ.) 84,0 23 Κατταβιά( υτικα) 108,0 24 Κολύµπια 24,0 25 Κοσκινού 10,0 26 Κρεµαστή 11,0 27 Κρητηνία 53,0 28 Λάερµα 64,0 29 Λάρδος 51,0 30 Λαχανιά 73,0 31 Λίνδος 49,0 32 Μαλώνα 38,0 33 Μαντρικό 42,0 34 Μαριτσά 17,0 35 Μάσσαρι 40,0 36 Μεσαναγρό 83,0

27 37 Μονόλιθος 80,0 38 Παραδείσι 15,0 39 Παστίδα 15,0 40 Πλατάνια 38,0 41 Προφύλια 77,0 42 Πυλώνα 46,0 43 Σάλακος 39,0 44 Σιάννα 77,0 45 Σορωνή 24,0 46 Ιάλυσος 8,0 47 Φάνες 26,0 48 Ψίνθος 25,0 49 Πρασονήσι 92,0 50 Τσαΐρι 9,5 51 /νση Αεροδροµίου 13,4

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998 0-0086_D3_GLOSSA_TEYXOS C GLOSSA 2/9/2 0:6 AM Page 78 6 Η Ρόδος Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκα - νήσων. Δίκαια την αποκαλούν το μαργαριτάρι της Μεσογείου. Οι σπάνιες ομορφιές της ξεδιπλώ νο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο ( ΕΥΤΕΡΑ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Σπάνια έχει κάποιος την ευκαιρία να διαβεί 2400 χρόνια ιστορίας, συγκεντρωµένα σε µια έκταση 58,37 εκταρίων που περικλείεται ανάµεσα στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης. Έναν

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού «Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού Διαδρομή ΛΕΜ - Α: «Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Κάστρο Λεμεσού- Περπάτημα στην Παλιά Πόλη- Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο» 8:15-8:30

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!...

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Λίγα λόγια για τον Νέο Μαρμαρά Ο Νέος Μαρμαράς ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες που προέρχονταν από το νησί του Μαρμαρά της Προποντίδας. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. 1/ 2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Η ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας ωδεκανήσου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. 1/ 2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Η ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας ωδεκανήσου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ω /ΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ & ΦΥΤΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Ταχ. /νση :Γεωργίου

Διαβάστε περισσότερα

1. Σε ποια οδό βρίσκεται ο Ελληνικός Οργανισµός Τουρισµού (ΕΟΤ); δ. Στις οδούς Εθνάρχου Μακαρίου και Παπάγου. β. Στην οδό Εθελοντών εωδεκανησίων

1. Σε ποια οδό βρίσκεται ο Ελληνικός Οργανισµός Τουρισµού (ΕΟΤ); δ. Στις οδούς Εθνάρχου Μακαρίου και Παπάγου. β. Στην οδό Εθελοντών εωδεκανησίων 1. Σε ποια οδό βρίσκεται ο Ελληνικός Οργανισµός Τουρισµού (ΕΟΤ); α. Στις οδούς Εθνάρχου Μακαρίου και Παπάγου β. Στην οδό Εθελοντών εωδεκανησίων γ. Στην οδό Αµερικής δ. Στην οδό Καποδιστρίου 2. Που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2012. Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2012. Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους α- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ηµεροµηνία ηµοτική Ενότητα Χωριό - Εκδηλώσεις Φορέας ιοργάνωσης Τόπος ιοργάνωσης 1 Ιανουαρίου 1 Ιανουαρίου Πεταλούδων Κρεµαστή Ιανουάριος 2012 Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2013

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2013 Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ηµεροµηνία ηµοτική Ενότητα Χωριό Πανηγύρι- Εκδηλώσεις Φορέας ιοργάνωσης Τόπος ιοργάνωσης Ιανουάριος 2013 1 Ιανουαρίου Ιαλυσού Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ AMPHITRYON HOTEL 4

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ AMPHITRYON HOTEL 4 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΙΠΠΟΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ 5,6&8 ΗΜΕΡΕΣ Τιμές πακέτων fly & drive ΤΟ ΝΗΣΊ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΏΝ Νησί των έντονων αντιθέσεων συνδυάζει αρμονικά το

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Το χωριό της Κασσιόπης βρίσκεται 38χμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας.

Το χωριό της Κασσιόπης βρίσκεται 38χμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας. Η Κασσιόπη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της βορειοανατολικής ακτής της Κέρκυρας. Αυτό το μικρό γραφικό ψαράδικο χωριό έχει πληθυσμό περίπου 1200 κατοίκους. Η Κασσιόπη είναι το μεγαλύτερο χωριό

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΣΚΙΑΘΟΣ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΣΚΙΑΘΟΣ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε Φυσικά προτεινόμενη εποχή να πάει κάποιος είναι το καλοκαίρι. Έχε υπόψη σου ότι από τέλος Ιουλίου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου το νησί πραγματικά βουλιάζει από κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο

Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο ρομαντισμός, που καταλαμβάνει τον επισκέπτη, μόλις φθάσει στο

Διαβάστε περισσότερα

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-15 Island hopping στα κυκλαδονήσια! Μια γερή δόση αιγαίου! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι 2. Χώρα 3. Παναγία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση τετραήμερης εκδρομής στη Ρόδο

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση τετραήμερης εκδρομής στη Ρόδο Κοζάνη : 20-12-2017 Αρ. Πρωτ.: 862 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2014. Φεβρουάριος 2014. Μάρτιος 2014. Απρίλιος 2014

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2014. Φεβρουάριος 2014. Μάρτιος 2014. Απρίλιος 2014 Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ηµεροµηνία ηµοτική Ενότητα Χωριό Πανηγύρι- Εκδηλώσεις Φορέας ιοργάνωσης Τόπος ιοργάνωσης Ιανουάριος 2014 30 Ιανουαρίου Πεταλούδων Μαριτσά Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων

Διαβάστε περισσότερα

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Ημέρες Ταξιδιού 4 στην καρδιά της Τηνιακής γης! Πολιτισμός, φύση και γαστρονομία που ξαφνιάζει! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές.

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές. Ζάκυνθος Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Αποφασίζουμε

ΑΠΟΦΑΣΗ. Αποφασίζουμε Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Ε Ι Α Σ, Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Η Σ Κ Ε Υ Μ Α Τ Ω Ν Ρόδος, 22-03-2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Αρ. Πρωτ. 1724 Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤ. ΑΙΓΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού «Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού Διαδρομή ΛΕΜ - Α: «Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Κάστρο Λεμεσού- Περπάτημα στην Παλιά Πόλη- Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο» 8:15-8:30

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά σε Ξενόγλωσσους Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κρεμαστή 7/6/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αρ. Πρωτ.: 5/42802 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Διεύθυνση: Εμπορίου Ενέργειας και Βιομηχανίας Τμήμα: Αδειοδοτήσεων και ρύθμισης Προς: Όπως πίνακας Αποδεκτών εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Για τους όρους και αµοιβές των Ξεναγών που εργάζονται στη Ρόδο.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Για τους όρους και αµοιβές των Ξεναγών που εργάζονται στη Ρόδο. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους και αµοιβές των Ξεναγών που εργάζονται στη Ρόδο. (Πράξη κατάθεσης ΣΕΠΕ Τµήµα Κοιν. Επιθ. ωδεκανήσου (Ρόδου): 2/26-4-2011) Στη Ρόδο σήµερα 16/4/2011, µεταξύ αφ'

Διαβάστε περισσότερα

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας. Περιγραφή 1 Το ξενοδοχείο Elounda Ilion, βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα

Διαβάστε περισσότερα

Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 20/ Αριθ. Απόφασης: 722/2017

Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 20/ Αριθ. Απόφασης: 722/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 20/26-9-2017 Αριθ. Απόφασης: 722/2017 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά blue green greece Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά και βουνό. Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας Ο τόπος µας Το σχολείο µας Πολιτισµός Η τάξη µας Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ανάµεσα στις ακτές του νοµού Μαγνησίας και τη Σκόπελο και απέναντι από το Πήλιο, βρίσκεται η Σκιάθος, ένα νησί µε έκταση 48 τετραγωνικά χιλιόµετρα.

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΑΧ ΚΩ ΤΗΛΕΦ ΠΕΡΙΟΧΗ 38 3ο Σ Αφάντου Αφάντου Ρόδου Ρόδος 39 Σ Β

Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΑΧ ΚΩ ΤΗΛΕΦ  ΠΕΡΙΟΧΗ 38 3ο Σ Αφάντου Αφάντου Ρόδου Ρόδος 39 Σ Β Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΑΧ ΚΩ ΤΗΛΕΦ E-mail ΠΕΡΙΟΧΗ 1 1ο Σ Πόλεως Ρόδου ενδρινού Μητροπόλεως 85100 2241023681 mail@1dim-rodou.dod.sch.gr Ρόδος 2 2ο Σ Πόλεως Ρόδου Βενετοκλέων 85100 2241027188

Διαβάστε περισσότερα

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια. Το ξενοδοχείο Kambos Village είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, στρατηγικά τοποθετημένο μεταξύ της πόλης των Χανίων και του θέρετρου του Πλατανιά. Χτισμένο σε προνομιακή

Διαβάστε περισσότερα

βρίσκονται τα βοηθητικά δωμάτια και δύο σουίτες. Η μια του προέδρου, όταν μένει σε αυτό, και η άλλη του εκάστοτε υπουργού Μακεδονίας Θράκης, όταν

βρίσκονται τα βοηθητικά δωμάτια και δύο σουίτες. Η μια του προέδρου, όταν μένει σε αυτό, και η άλλη του εκάστοτε υπουργού Μακεδονίας Θράκης, όταν ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Η Καλαμαριά είναι περιοχή και ομώνυμος Δήμος της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης και η περίμετρός της βρέχεται κατά τα 2/3 από θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9).

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9). Αγαπητοί πελάτες! Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το Ξενοδοχείο Kosmitis για τις διακοπές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγκαταστάσεις και οι παροχές του ξενοδοχείου μας προορίζονται αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ-ΠΑΡΑ ΕΙΣΙ Παιδική Θεατρική παράσταση «Το χρυσολούλουδο» Οργάνωση : ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Για τους όρους και αµοιβές των Ξεναγών που εργάζονται στη Ρόδο

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Για τους όρους και αµοιβές των Ξεναγών που εργάζονται στη Ρόδο ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους και αµοιβές των Ξεναγών που εργάζονται στη Ρόδο (Πράξη κατάθεσης ΣΕΠΕ Τµήµα Κοιν. Επιθ. ωδεκανήσου (Ρόδου): 1/4-3-2003) Στη Ρόδο σήµερα 04.03.2003, µεταξύ αφ'

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ

ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισµού στην περιοχή του ήµου Αµυνταίου αποτελεί βασική προτεραιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Η Κέρκυρα είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, που με τη πολυσήμαντη ιστορία της, την καταπράσινη ύπαιθρο, τις δαντελένιες ακρογιαλιές και κυρίως με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 1/ 2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 1/ 2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Ρόδος 2 Ιουλίου 2013 Αρ. Πρωτ. : 4799 Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ : 2016-17 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 η μέρα Ξεκινήσαμε το πρωί στις 8:00 από τα Ν. Μουδανιά και, μετά

Διαβάστε περισσότερα

Τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου Χαρίδης Φίλιππος

Τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου Χαρίδης Φίλιππος Τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου Χαρίδης Φίλιππος 1. Η μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας Η τεράστια αυτή πυραμίδα είναι το αρχαιότερο από τα εφτά θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, αλλά είναι το μόνο που διασώζετε 4.000χ.Όταν

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Το Royal Apollonia βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού. Αν δεν έχεις μείνει εκεί -και έχεις πάει Λεμεσό- σίγουρα θα έχεις περάσει από μπροστά. Τότε σίγουρα σε μάγεψε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά Επίπεδο: Ε1 Διάρκεια: 2 ώρες Υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ο Παύλος Σάμιος στο κάστρο των ιπποτών της Ρόδου

Ο Παύλος Σάμιος στο κάστρο των ιπποτών της Ρόδου Ο Παύλος Σάμιος στο κάστρο των ιπποτών της Ρόδου Ο ζωγράφος (με την ευκαιρία της έκθεσης του στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου) κλείνεται στα μεσαιωνικά τείχη του γοητευτικού νησιού και απελευθερώνει

Διαβάστε περισσότερα

«Εγώ και ο τόπος μου»

«Εγώ και ο τόπος μου» «Εγώ και ο τόπος μου» Στ Τάξη (ΚΒ) - ΤΣΙΡΕΙΟ Στοιχεία Ενότητας Θέμα: Εγώ και ο τόπος μου Σύντομη Περιγραφή Ενότητας: Τα παιδιά, άλλοτε ατομικά και άλλοτε ομαδικά, διερεύνησαν και κατέγραψαν στοιχεία και

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στο Alma Luxury Resort Hotel. Η διεύθυνση και το προσωπικό είναι πάντα στην διάθεσή σας για να έχετε μια ευχάριστη

Διαβάστε περισσότερα

Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής

Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής Βρίσκεται στην ΝΔ Ασία και συνορεύει με την Ελλάδα, Βουλγαρία, Ιράν, Ιράκ, κ.α. Είναι ένας εύκολος προορισμός, αφού κανείς μπορεί να πάει εκεί είτε με αεροπλάνο είτε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (MASTER PLAN) Αποχέτευσης και Χωροθέτησης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Νήσου Ρόδου

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (MASTER PLAN) Αποχέτευσης και Χωροθέτησης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Νήσου Ρόδου ΔΙΑΧΕΙΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ (MASTER PLAN) Αποχέτευσης και Χωροθέτησης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Νήσου Ρόδου ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν 3316/2005) Περιεχόμενα 1 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

Της από 15/12/ 2016 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 17/ Αριθ. Απόφασης: 1029/2016

Της από 15/12/ 2016 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 17/ Αριθ. Απόφασης: 1029/2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 15/12/ 2016 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 17/15122016 Αριθ. Απόφασης: 1029/2016 Στη

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 1η ΗΜΕΡΑ 26/04/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑΞΟΣ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:30. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 08:40 για την

Διαβάστε περισσότερα

Η Porto Raphael εμπειρία της Τήνου!

Η Porto Raphael εμπειρία της Τήνου! Η Porto Raphael εμπειρία της Τήνου! Ημέρες Ταξιδιού 5 Ένα ταξίδι εξερεύνησης της Τήνου! Χωριά, παραλίες, δραστηριότητες στη φύση και γαστρονομικές προτάσεις! 5 μέρες γεμάτες ξεχωριστές εμπειρίες! Από:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

Δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΔΗΜΟ Δήμος : Πανάγου Στεργία και ΣΙΑ Ο.Ε. 303 "Ουράνιο Τόξο" Διεύθυνση: Κων/νου Υδραίου 31 Τηλέφωνο: 22410-28042 - 6972403851 Πανάγου Στεργία και ΣΙΑ Ο.Ε. 303 "Ουράνιο Τόξο" Διεύθυνση: Κων/νου Υδραίου 31 Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόλογος

Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόλογος Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με χαρά σας προσκαλούμε στις 3 προγραμματισμένες

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός!

Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός! Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός! Ημέρες Ταξιδιού 4 4 μέρες γεμάτες αυθεντικές εικόνες Τήνου! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι Τήνου Για την περιοχή/πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Ηράκλειο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Ηράκλειο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - 8 Μέρες Σηµείο συνάντησης διαφορετικών εµπειριών, χωνευτήρι πανάρχαιων και ετερόκλητων πολιτισµών. Βουνά πανύψηλα, φαράγγια επιβλητικά, κατάφυτα από µια πολυποίκιλη βλάστηση

Διαβάστε περισσότερα

«49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site

«49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site «49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site Η απόλυτη αποθέωση από το Buzzfeed, λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι: Για τα βουνά, τις παραλίες, την οικογένεια, αλλά και για το φαγητό μας

Διαβάστε περισσότερα

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 2η στάση 3 ΒΕΡΟΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Άφιξη περίπου... Στο Epirus Palace 5* 7ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών Τηλέφωνο: 2651 093555 0 λεπτά ΜΟΥΣΘΕΝΗ 1η στάση 15 λεπτά ΞΑΝΘΗ Αναχώρηση 07.00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ & ΜΎΚΟΝΟ 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02111F ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Ψηλά, πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο, στο ιερό βουνό του Παρνασσού και περικυκλωμένοι από έλατα βρίσκονται οι αφιερωμένοι στον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες & Τοπία. Οι Εικόνες

Εικόνες & Τοπία. Οι Εικόνες Οι Εικόνες Ο χρόνος σμίλεψε πάνω της αισθητική αρχετυπική. Εικόνες παλιές και φυσικές της προσδίδουν μια δύναμη μαγνητική πάνω στον επισκέπτη που της παραδίνεται μαγεμένος με το παιχνίδι της ζωής, κρατώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας,γι αυτό ονομάζεται Συμπρωτεύουσα. Πήρε το όνομά της από τη γυναίκα του ιδρυτή της,του Κάσσανδρου,που ήταν

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας,γι αυτό ονομάζεται Συμπρωτεύουσα. Πήρε το όνομά της από τη γυναίκα του ιδρυτή της,του Κάσσανδρου,που ήταν Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας,γι αυτό ονομάζεται Συμπρωτεύουσα. Πήρε το όνομά της από τη γυναίκα του ιδρυτή της,του Κάσσανδρου,που ήταν και αδερφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τα κάστρα και τα

Διαβάστε περισσότερα

Της από 19/9/ 2016 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 10/ Αριθ. Απόφασης: 672/2016

Της από 19/9/ 2016 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 10/ Αριθ. Απόφασης: 672/2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της 19/9/ 2016 Τακτικής Συνεδρίασης του ημοτικού Συμβουλίου του ήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 10/19-9-2016 Αριθ. Απόφασης: 672/2016 Στη Ρόδο σήμερα

Διαβάστε περισσότερα