Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω."

Transcript

1

2 Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα έτσι ώστε οι εσοχές του να εφαρμόσουν πάνω στην συσκευή και στη συνέχεια το σπρώχνουμε ελαφρά από το κάτω μέρος της συσκευής προς τα πάνω. Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής. Τοποθετούμε μια ή δύο κάρτες SIM συρταρωτά στις αντίστοιχες υποδοχές (εικόνα 1). Τοποθετούμε την μπαταρία και το κάλυμμα και η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση. Αφαίρεση κάρτας SIM Απενεργοποιούμε την συσκευή, αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα και την μπαταρία και σύρουμε τις κάρτες προς τα έξω. Τοποθέτηση κάρτας micro SD Απενεργοποιούμε την συσκευή και αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα και την μπαταρία. Τοποθετούμε συρταρωτά την κάρτα μνήμης με τις επαφές προς τα κάτω στην αντίστοιχη υποδοχή. Η συσκευή μπορεί να δεχτεί κάρτα μνήμης χωρητικότητας έως 16GB.

3 Αφαίρεση κάρτας micro SD Απενεργοποιούμε την συσκευή και αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα και την μπαταρία. Σύρουμε την κάρτα μνήμης προς τα έξω και την αφαιρούμε. Προσοχή Δεν αγγίζουμε τις επαφές της κάρτας.

4 Εικόνα 2 1. Power On/Off (Παρατεταμένο πάτημα) - Πλήκτρο κλειδώματος οθόνης (Στιγμιαίο πάτημα). 2. Κάμερα 3. Υποδοχή ακουστικών 4. Πλήκτρο σίγασης 5. Αύξηση/Μείωση έντασης - Πλοήγηση στο μενού 6. Υποδοχή φόρτισης 7. Mενού - Φακός (Παρατεταμένο πάτημα) - Πλήκτρο απόρριψης/τερματισμού κλήσης (Στιγμιαίο πάτημα σε κατάσταση κλήσης)

5 Φόρτιση μπαταρίας Συνδέουμε τον φορτιστή στην υποδοχή φόρτισης (ένδειξη 6 - εικόνα 2). Η πρώτη φόρτιση της μπαταρίας γίνεται για ώρες. Απο εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να φορτίζουμε την μπαταρία για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και μπορούμε να χρησιμοποιούμε την συσκευή κατα την διάρκεια της φόρτισης. Αν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως, ενδεχομένως να χρειαστεί να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας. Συμβουλή Δεν αφήνουμε αφόρτιστη για πολύ καιρό μια πλήρως αποφορτισμένη μπαταρία Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση της συσκευής Για να ενεργοποιήσουμε την συσκευή μας κρατάμε για δύο δευτερόλεπτα πατημένο το πλήκτρο Power On/Off (ένδειξη 1 - εικόνα 2). Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή εισάγουμε αρχικά το PIN της SIM 1 και στη συνέχεια το PIN της SIM 2. Για να απενεργοποιήσουμε την συσκευή κρατάμε πατημένο το πλήκτρο Power On/Off (ένδειξη 1 - εικόνα 2) μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη "Slide to power off" στην συνέχεια ακουμπόντας την οθόνη στο σημείο με το κόκκινο βέλος σύρουμε από τα αριστερά προς τα δεξιά. Κλείδωμα πληκτρολογίου Πατάμε στιγμιαία το πλήκτρο Power On/Off (ένδειξη 1 - εικόνα 2). Ξεκλείδωμα πληκτρολογίου Πατάμε στιγμιαία το πλήκτρο Power On/Off (ένδειξη 1 - εικόνα 2) ή το πλήκτρο Μενού (ένδειξη 7 - εικόνα 2) και στην

6 συνέχεια ακουμπόντας την οθόνη, στο σημείο με το λευκό βέλος που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης με την ένδειξη "Σύρετε για να...", σύρουμε από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ένταση ήχου Για να ρυθμίσουμε την ένταση του ακουστικού ή του μεγαφώνου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ή όταν ακούμε ένα αρχείο ήχου χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα έντασης ήχου (ένδειξη 5 - εικόνα 2). Λειτουργία σίγασης Απενεργοποιούμε όλους τους ήχους πατώντας το πλήκτρο σίγασης (ένδειξη 4 - εικόνα 2) Ακουστικά Συνδέουμε τα ακουστικά στην υποδοσή ακουστικών (ένδειξη 3 - εικόνα 2). Διαμόρφωση της συσκευής Μενού Όταν θέτουμε την συσκευή σε λειτουργία βλέπουμε την πρώτη σελίδα του μενού για να δούμε και το υπόλοιπο μενού σύρουμε το δάχτυλο μας πάνω στην οθόνη από τα δεξιά προς τα αριστερά ή αντίστροφα για να γυρίσουμε σε προηγούμενη σελίδα.

7 Αλλαγή διάταξης εικονιδίων Ακουμπάμε και κρατάμε πατημένο κάποιο από τα εικονίδια στην οθόνη μέχρι αυτά να αρχισουν να τρέμουν. Κρατάμε πατημένο το εικονίδιο που θέλουμε να του αλλάξουμε θέση, όταν αυτό σταματήσει να τρέμει σύρουμε το δάχτυλο μας στο σημείο που θέλουμε να τοποθετήσουμε το εικονίδιο και αφήνουμε την οθόνη. Πατάμε το πλήκτρο μενού (ένδειξη 7 - εικόνα 1) για να τερματίσουμε την διαδικασία αλλαγής διάταξης των εικονιδίων. Ομαδοποίηση εφαρμογών Ακουμπάμε και κρατάμε πατημένο κάποιο από τα εικονίδια στην οθόνη μέχρι αυτά να αρχισουν να τρέμουν. Κρατάμε πατημένο το εικονίδιο που θέλουμε να βάλουμε σε μια νέα ομάδα, όταν αυτό να σταματήσει να τρέμει σύρουμε και το τοποθέτουμε πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής που θέλουμε να βρίσκεται στην ίδια ομάδα. Κατ' αυτόν τρόπο δημιουργούμε μια νέα ομάδα, τα δύο εικονίδια των εφαρμογών που έχουμε ομαδοποιήσει δεν υπάρχουν πια στο μενού και έχουν αντικατασταθεί από ένα νέο σαν αυτό που φαίνεται στην εικόνα 3. Για να προσθέσουμε κι άλλες εφαρμογές σ αυτή την ομάδα ακολουθούμε την παραπάνω διαδικασία και σύρουμε τα εικονίδια πάνω στην ομάδα που δημιουργήσαμε. Για να δούμε τις εφαρμογές που έχει μια ομάδα πατάμε στο εικονίδιο της ομάδας. Για να αφαιρέσουμε μια εφαρμογή από μια ομάδα και να την επαναφέρουμε στο αρχικό μενού πατάμε πάνω σε κάποιο εικονίδιο της ομάδας μέχρι αυτά να αρχίσουν να τρέμουν έπειτα πατάμε στο εικονίδιο της εφαρμογής που θέλουμε να αφαιρέσουμε μέχρι αυτό να σταματήσει να τρέμει και στη συνέχεια σύρουμε έξω από την ομάδα.

8 Εικόνα 3 Προφίλ χρήστη Στο μενού προφίλ μπορούμε να διαμορφώσουμε τους ήχους της συσκευής. Για να ανοίξουμε το μενού προφίλ πατάμε στο εικονίδιο και ανοίγει μια νέα καρτέλα με τις εξής επιλογές: Γενικά Συνάντηση Εξωτερικά Εσωτερικά Ακουστικό Bluetooth Για να επιλέξουμε προφίλ ήχου πατάμε πάνω στο προφίλ που θέλουμε. Στην επόμενη καρτέλα που ανοίγει πατάμε ενεργοποίηση. Επιλέγουμε "πίσω" για να επιστρέψουμε στο προηγούμενο μενού χωρίς να κάνουμε αλλάγες ή το κεντρικό

9 πλήκτρο (ένδειξη 7 - εικόνα 2) για να γυρίσουμε στο κεντρικό μενού. Για να επεξεργαστούμε ένα προφίλ και να ρυθμίσουμε τους ήχους με βάση τις προτιμήσεις μας ακολουθούμε την εξής διαδικασία: Πατάμε πάνω στο προφίλ που θέλουμε να επεξαργαστούμε και στην συνέχεια επιλέγουμε "Ρύθμιση". Στην νέα καρτέλα που ανοίγει επιλέγουμε: 1. Εγκατάσταση τόνων για να ορίσουμε νέους ήχους. Στο μένου που ανοίγει επιλέγουμε: a. SIM 1 Incoming Call για να αλλάξουμε ήχο εισερχομένων κλήσεων στην SIM 1. Για να ακούσουμε τους διαθέσιμους ήχους κλήσης πατάμε πάνω στον ήχο που θέλουμε και σύρουμε ελαφρά προς τα κάτω. Για να επιλέξουμε κάποιον από αυτούς σαν ήχο κλήσης πατάμε πάνω στο όνομα του ήχου. Για να βάλουμε ήχο από mp3 αρχείο επιλέγουμε: <κενό> > Αντικατάσταση > Τηλέφωνο ή κάρτα μνήμης και επιλέγουμε τον ήχο που θέλουμε. Αφού γίνει η αντικατάσταση επιστρέφουμε στην καρτέλα με τους ήχους, πατάμε πάνω στον νέο ήχο για να τον ορίσουμε σαν ήχο κλήσης και στην καρτέλα που ανοίγει επιλέγουμε "Ρύθμιση ως Ring Tone". Μπορούμε να αποθηκεύσουμε σαν ring tone 5 διαφορετικούς ήχους. Για να διαγράψουμε ένα ήχο απο τον κατάλογο των ring tone πατάμε πάνω στον ήχο και στην καρτέλα που ανοίγει επιλέγουμε "αποσύνδεση" ένω για να τον αντικαταστήσουμε επιλέγουμε "αντικατάσταση" Για να μην κάνουμε καμμία αλλαγή επιλέγουμε "πίσω" πάνω αριστερά στην οθόνη για να επιστρέψουμε στην

10 προηγούμενη σελίδα ή το κεντρικό πλήκτρο (ένδειξη 7 - εικόνα 2) για να επιστρέψουμε στο αρχικό μενού. b. SIM 2 Incoming Call για να αλλάξουμε ήχο εισερχομένων κλήσεων στην SIM 2. Ακολουθούμε την διαδικασία που περιγράφεται στο (a). c. Σε λειτουργία για να αλλάξουμε τον ήχο ενεργοποίησης της συσκευής. ακολουθόντας την διαδικασία που περιγράφεται στο (a). d. Εκτός λειτουργίας για να αλλάξουμε τον ήχο απενεργοποίησης της συσκευής. Ακολουθούμε την διαδικασία που περιγράφεται στο (a). e. SIM 1 Message για να αλλάξουμε τον ήχο εισερχόμενου μηνύματος στην SIM 1. Ακολουθούμε την διαδικασία που περιγράφεται στο (a). f. SIM 2 Message για να αλλάξουμε τον ήχο εισερχόμενου μηνύματος στην SIM 2. Ακολουθούμε την διαδικασία που περιγράφεται στο (a). g. Τόνος πληκτρολογίου για να αλλάξουμε τον ήχο του πληκτρολογίου. Επιλέγουμε "πίσω" για να φύγουμε απο το μενού Εγκατάσταση τόνων χωρίς να κάνουμε αλλαγές. 2. Ένταση για να αλλάξουμε την ένταση των ήχων. Στη νέα καρτέλα που ανοίγει επιλέγουμε: a. Ring Tone για να αλλάξουμε την ένταση του ήχου κλήσης. Αυξάνουμε ή μειώνουμε την ένταση του ήχου κλήσης πατώντας το πλήκτρο αύξησης/μείωσης έντασης (ένδειξη 5 - εικόνα 2). Όταν φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο έντασης επιλέγουμε ΟΚ πάνω δεξιά στην οθόνη ή "πίσω" πάνω αριστερά στην οθόνη για να μην κάνουμε καμμία αλλαγή.

11 b. Τόνος πλήκτρων για να αλλάξουμε την ένταση του ήχου πληκτρολογίου. Αυξάνουμε ή μειώνουμε την ένταση του τόνου πληκτρολογίου πατώντας το πλήκτρο αύξησης/μείωσης έντασης (ένδειξη 5 - εικόνα 2). Όταν φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο έντασης επιλέγουμε ΟΚ πάνω δεξιά στην οθόνη ή "πίσω" πάνω αριστερά στην οθόνη για να μην κάνουμε καμμία αλλαγή. c. Επιλέγουμε "πίσω" για να φύγουμε απο το μενού Ένταση χωρίς να κάνουμε αλλαγές. 3. Τύπος συναγερμού για να επιλέξουμε αν θα έχουμε ήχο, δόνηση ή σιωπηλό. Πατάμε πάνω στον τύπο ειδοποίησης και στη συνέχεια ΟΚ πάνω δεξιά στην οθόνη για να τον ενεργοποιήσουμε ή "πίσω" για να γυρίσουμε στο προηγούμενο μενού χωρίς καμμία αλλαγή. 4. Τύπος δαχτυλίου για να επιλέξουμε τρόπο κουδουνίσματος. Επιλέγουμε: a. Μονό αν θέλουμε ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης με ένα μόνο χτύπημα b. Επανάληψη αν θέλουμε ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης με επαναλαμβανόμενο χτύπημα c. Αύξον αν θέλουμε ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης με αυξανόμενο χτύπημα 5. Πρόσθετος τόνος για να ενεργοποιήσουμε ηχητικό τόνο σε περίπτωση προειδοποίησης, σφάλματος ή σύνδεσης στο δίκτυο κινητής τηλερωνίας. 6. Λειτουργία απόκρισης αν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε την λειτουργία απάντησης

12 εισερχόμενης κλήσης με κάθε πλήκτρο. Στην καρτέλα που ανοίγει πατάμε στην ένδειξη "Οποιοδήποτε πλήκτρο" για να ενεργοποιήσουμε/απενεργοποιήσουμε τη λειτουργία αυτή και μετά επιλέγουμε "επετεύχθει" πάνω αριστερά στην οθόνη, στην ερώτηση "Save?" που εμφανίζεται στην οθόνη επιλέγουμε "Ναι" αν θέλουμε να ισχύσει η αλλαγή που κάναμε αλλιώς επιλέγουμε "Όχι". Αν αριστερά της ένδειξης "Οποιοδήποτε πλήκτρο" εμφανίζεται το σύμβολο τότε η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη αν όχι είναι απενεργοποιημένη. Το προφίλ "ακουστικά" ενεργοποιείται αυτόματα μόλις συνδέσουμε τα ακουστικά ενώ το προφιλ "Bluetooth" ενεργοποιείται αυτόματα μόλις συνδέσουμε ακουστικό Bluetooth. Ταπετσαρία Για να αλλάξουμε φόντο στη συσκευή πατάμε στο εικονίδιο στην συνέχεια επιλέγουμε "Ταπετσαρία" ανοίγουν οι εξής επιλογές: 1. Σύστημα 2. Ορισμός χρήστη Πατάμε στην επιλογή 1 αν θέλουμε να επιλέξουμε μια φωτογραφία από τις υπάρχουσες του τηλεφώνου. Ανοίγει ένα νέο μενού με φωτογραφίες πατάμε πάνω σε μια εικόνα και για να την δούμε επιλέγουμε "Θέα" πάνω δεξιά στην οθόνη. Επιλέγουμε "Settings" για να ορίσουμε την φωτογραφία που προβάλεται, σαν φόντο ή "Ακύρωση" για να γυρίσουμε στο προηγούμενο μενού ή το κεντρικό πλήκτρο (ένδειξη 7 - εικόνα 2) για να γυρίσουμε στο κεντρικό μενού.

13 Πατάμε στην επιλογή 2 αν θέλουμε να επιλέξουμε μια φωτογραφία που είναι αποθηκευμένη στην κάρτα μνήμης ή μια φωτογραφία που έχουμε τραβήξει με την κάμερα του τηλεφώνου. Στο μενού που ανοίγει επιλέγουμε "τηλέφωνο" αν η φωτογραφία είναι αποθηκευμένη στη μνήμη του τηλεφώνου ή "κάρτα" αν η φωτογραφία είναι αποθηκευμένη στην κάρτα μνήμης. Βρίσκουμε την φωτογραφία που θέλουμε, πατάμε ΟΚ πάνω δεξιά στην οθόνη για να προβάλλουμε την φωτογραφία και στην συνέχεια ξανά ΟΚ, για να την ορίσουμε σαν φόντο. Επιλέγουμε "πίσω" για να επιστρέψουμε στο προηγούμενο μενού χωρίς να κάνουμε αλλάγες ή το κεντρικό πλήκτρο (ένδειξη 7 - εικόνα 2) για να γυρίσουμε στο κεντρικό μενού. Ρυθμίσεις Διπλής SIM Πατάμε στο εικονίδιο για να εμφανιστεί το μενού των ρυθμίσεων της συσκευής και επιλέγουμε Διπλή κάρτα SIM ρυθμίσεις. Στην νέα καρτέλα επιλέγουμε: Dual SIM open αν θέλουμε και τις δύο κάρτες ενεργές. Only SIM 1 open αν θέλουμε ενεργή μόνο την SIM 1 Only SIM 2 open αν θέλουμε ενεργή μόνο την SIM 2 Flight mode για να απενεργοποιήσουμε και τις δύο κάρτες SIM.

14 Wi - Fi Πατάμε στο εικονίδιο για να εμφανιστεί το μενού των ρυθμίσεων της συσκευής και επιλέγουμε Wi - Fi. Επιλέγουμε: Enable WLAN για να ενεργοποιήσουμε το Wi - Fi Disable WLAN για να απενεργοποιήσουμε το Wi - Fi Σύνδεση με ασύρματο δίκτυο Ενεργοποιούμε το Wi - Fi και στην συνέχεια επιλέγουμε Search for networks για να εντοπίσουμε τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα. Επιλέγουμε το δίκτυο που θέλουμε και στην καρτέλα που ανοίγει επιλέγουμε: Connect για να συνδεθούμε στο δίκτυο. Στη συνέχεια αν μας ζητηθεί πληκτρολογούμε τον κωδικό κλειδώματος του δικτύου. Define Access Point για να αποθηκεύσουμε τις ρυθμίσεις του δικτύου έτσι ώστε η συσκευή μας να συνδέεται αυτόματα με αυτό το δίκτυο όταν είναι διαθέσιμο. Στην καρτέλα που ανοίγει επιλέγουμε "Enter a passphrase" και "εκδίδω" πάνω δεξιά στην οθόνη για να εισάγουμε τον κωδικό κλειδώματος του δικτύου. Επιλέγουμε "προαίρεση" πάνω δεξιά στην οθόνη πληκτρολογούμε τον κωδικό και στην συνέχεια πατάμε "επετεύχθει". Έπειτα επιλέγουμε "Επετεύχθει" πάνω αριστερά στην οθόνη, στην ερώτηση "Save?" επιλέγουμε Ναι αν θέλουμε να

15 αποθηκεύσουμε τις αλλάγές ή Όχι για να επιστρέψουμε στο προηγούμενο μενού. Διαχείριση Αποθηκευμένου δικτύου Επιλέγουμε "Access Point Settings" και στη συνέχεια το δίκτυο. Επιλέγουμε: Connect για να συνδεθούμε ή Disconnect για αποσύνδεση από αυτό. εκδίδω για να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις Διαγραφή για να το διαγράψουμε από την λίστα των αποθηκευμένων δικτύων. Change Priority για να αλλάξουμε την σειρά προτίμησης των δικτύων. Όταν ενεργοποιούμε το WLAN τότε αυτό συνδέεται αυτόματα με το πρώτο διαθέσιμο αποθηκευμένο δίκτυο. Συμβουλή Απενεργοποιούμε το WLAN όταν δεν το χρησιμοποιούμε για εξοικονόμηση ενέργειας. Ρυθμίσεις Τηλεφώνου Πατάμε στο εικονίδιο για να εμφανιστεί το μενού των ρυθμίσεων της συσκευής και επιλέγουμε Εγκατάσταση Τηλεφώνου. Στην νέα καρτέλα επιλέγουμε:

16 a. Ώρα και Ημερομηνία i. Ρύθμιση έδρας Επιλέγουμε την τοποθεσία που βρισκόμαστε για την αυτόματη ρύθμιση του Παγκόσμιου Ρολογιού ii. iii. iv. Ρύθμιση Ώρας / Ημερομηνίας Ρυθμίζουμε ώρα και ημερομηνία Ρύθμιση Μορφής Time Ρυθμίζουμε την μορφή της ώρας (24ώρο / 12ώρο ρολόι) Date ρυθμίζουμε την μορφή της ημερομηνίας Separator ρυθμίζουμε το διαχωριστικό στην ημερομηνία Auto date time update Επιλέγουμε On για αυτόματη ενημέρωση θερινής ώρας αλλιώς επιλέγουμε Off. b. Λειτουργία/Μη λειτουργία Προγραμματισμένη ενέργεια Προγραμματισμένη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τηλεφώνου. Επιλέγοντας την λειτουργία αυτή ανοίγει μια νέα σελίδα με 4 διαφορετικές επιλογές κάθε μια από αυτές είναι και διαφορετικός προγραμματισμός. Επιλέγουμε μια από αυτές και ανοίγει μια δεύτερη σελίδα στην επιλογή κατάσταση επιλέγουμε ενεργοποίηση της λειτουργίας ή απενεργοποίηση αυτής ακριβώς από κάτω επιλέγουμε ενεργοποίηση αν θέλουμε το

17 τηλέφωνο να ενεργοποιηθεί αυτόματα ή απενεργοποίηση αν θέλουμε το τηλέφωνο να κλείσει αυτόματα και από κάτω την ώρα που θέλουμε να κλείσει ή να ανοίξει το τηλέφωνο. Αφού δημιουργήσουμε το πρόγραμμα που θέλουμε επιλέγουμε ΟΚ πάνω δεξιά στην οθόνη για να αποθηκεύσουμε τις αλλάγες. Μπορούμε να δημιουργήσουμε 4 διαφορετικά προγράμματα κατα τον ίδιο τρόπο. c. Γλώσσα Επιλέγουμε την γλώσσα του τηλεφώνου d. Χαρακτηριστικό ένδειξης Επιλέγουμε την εικόνα ή το video που θα προβάλλεται κατά την έναρξη ή τον τερματισμό λειτουργίας. Επιλέγουμε: Ένδειξη λειτουργίας για να αλλάξουμε την εικόνα ή το video κατά την έναρξη λειτουργίας Ένδειξη μη λειτουργίας για να αλλάξουμε την εικόνα ή το video κατά τον τερματισμό λειτουργίας Η διαδικασία που ακολουθούμε για την αλλάγη είναι όμοια με αυτή της αλλάγής ταπετσαρίας. e. Κωδικός κλειδώματος Ενεργοποιούμε ή Απενεργοποιούμε τον κωδικό κλειδώματος (απαίτηση κωδικού για ξεκλείδωμα του πληκτρολογίου). Επιλέγουμε:

18 Open password για να ενεργοποιήσουμε τον κωδικό κλειδώματος (εργοστασιακός κωδικός 1122) Close password για απενεργοποίηση της απαίτησης κωδικού για ξεκλείδωμα του πληκτρολογίου Change password για να αλλάξουμε κωδικό κλειδώματος. Εισάγουμε πρώτα τον παλιό κωδικό και στην συνέχεια τον καινούργιο. f. Ripple νερό ενεργοποιούμε ή απενεργοποιούμε το εφέ νερού κατά το πάτημα των εικονιδίων g. Τάση μπαταρίας εμφανίζουμε ή αποκρύπτουμε το ποσοστό ενέργειας της μπαταρίας. h. Μέθοδοι εισαγωγής Επιλέγουμε την μορφή που θέλουμε να έχει αρχικά το πληκτρολόγιο δηλαδή αν θα είναι αριθμητικό (Αριθμητικό) αν θα έχει ελληνικά κεφαλαία ή πεζά γράμματα (Πολλαπλά καθήκοντα EL ή Πολλαπλά καθήκοντα el) ή αν θα έχει λατινικούς κεφαλαίους ή πεζούς χαρακτήρες (Πολλαπλά καθήκοντα ABC ή Πολλαπλά καθήκοντα abc) και στην συνέχεια πατάμε ΟΚ πάνω αριστερά στην οθόνη. i. Αυτόματη αναβάθμιση ημερομηνίας/ώρας Ενεργοποιούμε / Απενεργοποιούμε την αυτόματη αλλαγή της ώρας και της ημερομηνίας

19 j. Χειρόγραφο η συσκευή μας διαθέτει "αναγνώριση γραφής" από αυτό το μενού μπορούμε να ρυθμίσουμε την ταχύτητα της πένας και το χρώμα της. k. Εγκατάσταση ασφάλειας > Card 1 Security Settings i. Card 1 SIM Lock ενεργοποιούμε ή απενεργοποιούμε το αίτημα PIN SIM 1 κατα την ενεργοποίηση του τηλεφώνου. ii. Παγιωμένη κλήση ενεργοποιώντας αυτή την λειτουργία επιτρέπουμε εξερχόμενες κλήσεις από την SIM1 μόνο προς καθορισμένα νούμερα. Για να ενεργοποιήσουμε αυτή την λειτουργία (χρειαζόμαστε τον αριθμό PIN2 της SIM1) επιλέγουμε: Λειτουργία στη συνέχεια πληκτρολογούμε τον αριθμό PIN2 της SIM1 κατά τον ίδιο τρόπο απενεργοιποιούμε την λειτουργία της υπηρεσίας αυτής. Για να επεξεργαστούμε την λίστας των επιτρεπτών αριθμών επιλέγουμε Κατάλογος παγιωμένων κλήσεων στη συνέχεια πατάμε Προσθήκη πάνω δεξιά στην οθόνη επιλέγουμε όνομα και πατάμε "εκδίδω" πάνω αριστερα στην οθόνη πληκτρολογούμε το όνομα και πατάμε προαίρεση πάνω αριστερά στην οθόνη και τέλος επιλέγουμε "Επετεύχθει". Στην συνέχεια πατάμε στην ένδειξη αριθμός και πληκτρολογούμε τον επιτρεπτό αριθμό και πατάμε ΟΚ πάνω αριστερά στην οθόνη, στην

20 ερώτηση "Save?" επιλέγουμε "Ναι" για να ισχύσουν οι αλλαγές που κάναμε στην λίστα (μας ζητάει και πάλι τον αριθμό PIN2) ή "Όχι" για να επιστρέψουμε στο προηγούμενο μενού. iii. Αλλαγή password για αλλαγή των αριθμών PIN1 και PIN2 της SIM 1. l. Εγκατάσταση ασφάλειας > Card 2 Security Settings i. Card 2 SIM Lock ενεργοποιούμε ή απενεργοποιούμε το αίτημα PIN SIM 2 κατα την ενεργοποίηση του τηλεφώνου. ii. Slave Fixed Dial όμοια διαδικασία με Παγιωμένη κλήση της SIM1. iii. Change password για αλλαγή των αριθμών PIN1 και PIN2 της SIM 2. m. Εγκατάσταση ασφάλειας > Κλείδωμα τηλεφώνου ενεργοποιούμε / επενεργοποιούμε το κλείδωμα της συσκευής (εργοστασιακός κωδικός 1122) n. Εγκατάσταση ασφάλειας > Αλλαγή Password αλλάζουμε τον κωδικό κλειδώματος. Επιλέγουμε Password κλειδώματος τηλεφώνου εισάγουμε τον παλιό κωδικό και στην συνέχεια τον καινούργιο και πατάμε ΟΚ πάνω δεξιά στην οθόνη επαναπληκτρολογούμε τον νέο κωδικό για επιβεβαίωση και πατάμε ΟΚ πάνω δεξιά στην οθόνη.

21 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Πατάμε στο εικονίδιο για να εμφανιστεί το μενού των ρυθμίσεων της συσκευής και επιλέγουμε Επαναφορά στις εργοστασιακές. Πραγματοποίηση κλήσης Επιλέγουμε το εικονίδιο στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο. Πληκτρολογούμε τον αριθμό που θέλουμε και στην συνέχεια επιλέγουμε, το πράσινο εικονίδιο με την ένδειξη 1 αν θέλουμε να καλέσουμε απο την SIM 1 ή το πράσινο εικονίδιο με την ένδειξη 2 αν θέλουμε να καλέσουμε απο την SIM 2. Κλήση από τις επαφές Επιλέγουμε το εικονίδιο από το πληκτρολόγιο ή το εικονίδιο από το αρχικό μενού. Ανοίγει ο τηλεφωνικός κατάλογος επιλέγουμε το τηλέφωνο που θέλουμε να καλέσουμε, στην νέα καρτέλα που ανοίγει επιλέγουμε "Κλήση" και στη συνέχεια SIM 1 Voice Call για να καλέσουμε από την SIM1 ή SIM 2 Voice Call για να καλέσουμε από την SIM2. Κατά την διάρκεια κλήσης εμφανίζονται στην οθόνη οι εξής επιλογές: Ανοιγμα τηλ. καταλόγου Ανοιχτή ακρόαση Εμφάνιση πληκτρολογίου Σίγαση Προσθήκη αριθμού Κλήση σε αναμονή

22 Τηλεφωνικός Κατάλογος Επιλέγουμε το εικονίδιο για να ανοίξουμε τις επαφές. Στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζονται οι ενδείξεις: Όλα (εμφανίζει όλα τα αποθηκευμένα τηλέφωνα) Τηλέφωνο (εμφανιζει τα τηλέφωνα που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη του τηλεφώνου) SIM 1 (εμφανιζει τα τηλέφωνα που είναι αποθηκευμένα στη SIM 1) SIM 2 (εμφανιζει τα τηλέφωνα που είναι αποθηκευμένα στη SIM 2) Ακουμπάμε την οθόνη στο σημείο που εμφανίζονται οι επαφές και συρουμε το δάχτυλο μας προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να δούμε και τις υπόλοιπες εγγραφές. Αναζήτηση επαφής Στο πληκτρολόγιο που εμφανίζεται πληκτρολογούμε το όνομα ή μέρος του ονόματος. Η αναζήτηση γίνεται αυτόματα. Άλλες λειτουργίες Επιλέγουμε την επαφή που θέλουμε και πατάμε "επιλογές" πάνω δεξιά στην οθόνη. Στο μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε: Προβολή για να δούμε τα στοιχεία της επαφής. Κλήση SIM 1 για να καλέσουμε από την SIM 1. Κλήση SIM 2 για να καλέσουμε από την SIM 2. Αποστολή μηνύματος κειμένου για να στείλουμε μήνυμα SMS Αποστολή μηνύματος πολυμέσων για να στείλουμε μήνυμα MMS.

23 Επεξεργασία για να επεξεργαστούμε τα στοιχεία της επαφής. Αποστολή κάρτας για να στείλουμε τα στοιχεία της επαφής με μήνυμα ή Bluetooth Διαγραφή για να διαγράψουμε την επαφή Αντιγραφή για να αντιγράψουμε τα στοιχεία της επαφής από τη μνήμη του τηλεφώνου στη SIM και αντίστροφα. Ταχεία κλήση για να ορίσουμε αριθμό ταχείας κλήσης Φιλτράρισμα επαφών για να εισάγουμε την επιλεγμένη επαφή στην λίστα μη αποδεκτών κλήσεων ή μηνυμάτων. Οι επαφές φιλτραρίστηκαν για να επεξεργαστούμε την λίστα μη αποδεκτών κλήσεων ή μηνυμάτων. Ομάδα συνδρομητών για να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα Αριθμός ιδιοκτήτη για να καταχωρήσουμε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της SIM 1 και της SIM 2. Ρυθμίσεις τηλεφωνικού καταλόγου για να καθορίσουμε προεπιλεγμένη τοποθεσία αποθήκευσης επαφών και να ελέγξουμε την κατάσταση της μνήμης. Μέθοδος εισαγωγής για να επιλέξουμε μορφή πληκτρολογίου. Λίστα μη αποδεκτών κλήσεων ή μηνυμάτων Επιλέγουμε "Οι επαφές φιλτραρίστηκαν" και πατάμε "επιλογές" πάνω δεξιά στην οθόνη, στο μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε: Πρόσθεση για να προσθέσουμε αριθμό στη λίστα, έπειτα πληκτρολογούμε τον αριθμό και πατάμε ΟΚ πάνω δεξιά στην οθόνη. Στην επόμενη καρτέλα επιλέγουμε φιλτράρισμα κλήσεων για να απορρίψουμε

24 κλήσεις απο τον αριθμό αυτό ή φιλτράρισμα μηνυμάτων για να απορρίψουμε μηνύματα από τον αριθμό αυτό. Όταν μας καλούν από αριθμό που υπάρχει στη λίστα μη αποδεκτών κλήσεων αποστέλεται μήνυμα κατειλλημένου και εμείς λαμβανουμε μήνυμα για την κλήση αυτή. Επεξεργασία για να επεξεργαστούμε κάποιον αριθμό της λίστας. Διαγραφή για να διαγράψουμε τον αριθμό από την λίστα Διαγραφή όλων για να διαγράψουμε όλους τους αριθμούς από την λίστα Προσθήκη νέας επαφής Πατάμε "επιλογές" πάνω δεξιά στην οθόνη και επιλέγουμε "Προσθήκη νέας καταχώρησης" στην νέα καρτέλα που ανοίγει επιλέγουμε την τοποθεσία αποθήκευσης της νέας επαφής (SIM 1, SIM 2, Τηλέφωνο). Αν αποθηκεύσουμε σε μια από τις δύο SIM μπορούμε να εισάγουμε μόνο όνομα και αριθμό. Αν αποθηκεύσουμε στη μνήμη του τηλεφώνου μπορούμε να εισάγουμε περισσότερα στοιχεία. Για να κάνουμε εισαγωγή των στοιχείων πατάμε πάνω στα πεδία (όνομα, αριθμός κ.τ.λ.) ανοίγει το πληκτρολόγιο και πληκτρολογούμε το αντίστοιχο στοιχείο μετά πατάμε "επιλογές" και "έτοιμο". Στο πεδίο με την ένδειξη επιλέγουμε φωτογραφία. Πατώντας στα βελάκια και επιλέγοντας "Επιλογή από αρχείο" και μετά "ΟΚ" πάνω δεξιά στην οθόνη μπορούμε να επιλέξουμε οποιαδήποτε φωτογραφία που είναι αποθηκευμένη στην κάρτα μνήμης ή στην μνήμη του τηλεφώνου.

25 Στο πεδίο με την ένδειξη επιλέγουμε ήχο κλήσης. Στο πεδίο με την ένδειξη επιλέγουμε ομάδα. Μηνύματα Δημιουργία νέου μηνύματος SMS Επιλέγουμε το εικονίδιο μετα πατάμε στο πεδίο "προς" και πληκτρολογούμε τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα. Έπειτα πατάμε στο παρακάτω πεδίο και γράφουμε το κείμενο που θέλουμε. Στην συνέχεια πατάμε "επιλογές" πάνω δεξιά στην οθόνη και επιλέγουμε: Αποστολή SIM 1 για να στείλουμε το μήνυμα από την SIM 1. Αποστολή SIM 2 για να στείλουμε το μήνυμα από την SIM 2. SIM 1 Αποστολή και αποθήκευση για να στείλουμε το μήνυμα από την SIM 1 και να το αποθηκεύσουμε. SIM 2 Αποστολή και αποθήκευση για να στείλουμε το μήνυμα από την SIM 2 και να το αποθηκεύσουμε. Προσθήκη παραλήπτη για να προσθέσουμε παραλήπτη από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Πρόσθεση ομάδας για να στείλουμε το μήνυμα σε μια ομάδα παραληπτών. Αποθήκευση για να αποθηκεύσουμε το μήνυμα χωρίς να το στείλουμε. Εισαγωγή για να εισάγουμε στο μήνυμα κάποιο αντικείμενο όπως εικόνα, emoticons ή αριθμό τηλεφώνου κ.τ.λ. Μέθοδος εισαγωγής για να επιλέξουμε πληκτρολόγιο (π.χ. ελληνικό ή λατινικό).

26 Αποβολή για να επιστρέψουμε στο κύριο μενού. Δημιουργία νέου MMS Επιλέγουμε το εικονίδιο στη νέα καρτέλα που ανοίγει πληκτρολογούμε το μήνυμα που θέλουμε έπειτα πατάμε "επιλογές" πάνω δεξιά στην οθόνη και στην συνέχεια πατάμε "εισαγωγή" για να επιλέξουμε το αρχείο που θέλουμε να στείλουμε. Για στείλουμε το μήνυμα επιλέγουμε "επιλογές" πάνω δεξιά στην οθόνη και έπειτα "έτοιμο" στην καρτέλα που ανοίγει πατάμε στο πεδίο "προς" για να προσθέσουμε τον παραλήπτη έπειτα πατάμε "έτοιμο" πάνω αριστερά στην οθόνη και επιλέγουμε "αποστολή". Για να δούμε τα μηνύματα που έχουμε στείλει ή που έχουμε λάβει επιλέγουμε το εικονίδιο. Bluetooth Επιλέγουμε το εικονίδιο και στην νέα καρτέλα που ανοίγει επιλέγουμε: Ισχύς για να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε το bluetooth. Εξεταστική συσκευή ήχου για να εντοπίσουμε συσκευές ήχου. Η συσκευή μου για να εντοπίσουμε άλλες συσκευές. Όταν εντοπίσουμε την συσκευή που θέλουμε την επιλέγουμε πληκτρολογούμε τον κωδικό "0000" και πατάμε "ΟΚ" πάνω δεξιά στην οθόνη και επιλέγουμε "Ναι" ή "Όχι" στην ερώτηση για αυτόματη σύνδεση. Για να συνδέσουμε με bluetooth δύο συσκευές πρέπει να ενεργοποιήσουμε την ορατότητα από το μενού Ρυθμίσεις του bluetooth.

27 Στο μενού Ρυθμίσεις επιλέγοντας "αλλαγή ονόματος" μπορούμε να αλλάξουμε το όνομα της συσκευής μας. Στο μενού Ρυθμίσεις επιλέγοντας "Αποθήκευση" ορίζουμε σε ποια μνήμη θα αποθηκεύονται τα αρχεία που λαμβάνουμε με bluetooth. Συμβουλή Απενεργοποιούμε το Bluetooth όταν δεν το χρησιμοποιούμε για εξοικονόμηση ενέργειας.

28 Ρυθμίσεις Internet / MMS Vodafone Υπηρεσίες - λογαριασμός δεδομένων - GPRS Όνομα λογαριασμού: Vodafone GR APN: internet.vodafone.gr Όνομα χρήστη: user Κωδικός: pass Γνήσιος τύπος: κανονικά Αποθήκευση Υπηρεσίες - λογαριασμός δεδομένων - GPRS Όνομα λογαριασμού: Vodafone GR-MMS APN: mms.vodafone.net Όνομα χρήστη: user Κωδικός: pass Γνήσιος τύπος: κανονικά Πρωτεύων DNS: Αποθήκευση Υπηρεσίες - WAP - ρυθμίσεις- επεξεργασία λογαριασμού 1. Όνομα λογαριασμού: Vodafone 2. Αρχική σελίδα: 3. Λογαριασμός δεδομένων: Vodafone GR 4. Τύπος σύνδεσης: HTTP 5. Όνομα χρήστη: user 6 Κωδικός: pass

29 Αφού αποθηκεύσουμε επιλέγουμε ενεργοποίηση. Κέντρο μηνυμάτων - μηνύματα - ρυθμίσεις μηνυμάτων - μήνυμα πολυμέσων - επεξεργασία προφίλ - προσθήκη νέου 1. Όνομα λογαριασμού: Vodafone GR-MMS 2. Διεύθυνση MMCS: 3. Λογαριασμός δεδομένων: Vodafone GR-MMS 4. Τύπος σύνδεσης: WAP, ip: Όνομα χρήστη: user 6 Κωδικός: pass Αφού αποθηκεύσουμε επιλέγουμε ενεργοποίηση.

30 Wind Υπηρεσίες - λογαριασμός δεδομένων - GPRS Όνομα λογαριασμού: Wind internet APN: gint.b-online.gr Όνομα χρήστη: wap Κωδικός: wap Γνήσιος τύπος: κανονικά Αποθήκευση Υπηρεσίες - λογαριασμός δεδομένων - GPRS Όνομα λογαριασμού: Wind Mms APN: mnet.b-online.gr Όνομα χρήστη: wap Κωδικός: wap Γνήσιος τύπος: κανονικά Πρωτεύων DNS: Αποθήκευση Υπηρεσίες - WAP - ρυθμίσεις- επεξεργασία λογαριασμού 1. Όνομα λογαριασμού: Wind 2. Αρχική σελίδα: 3. Λογαριασμός δεδομένων: Wind internet 4. Τύπος σύνδεσης: HTTP 5. Όνομα χρήστη: wap 6 Κωδικός: wap Αφού αποθηκεύσουμε επιλέγουμε ενεργοποίηση.

31 Κέντρο μηνυμάτων - μηνύματα - ρυθμίσεις μηνυμάτων - μήνυμα πολυμέσων - επεξεργασία προφίλ - προσθήκη νέου 1. Όνομα λογαριασμού: WIND MMS 2. Διεύθυνση MMCS: 3. Λογαριασμός δεδομένων: Wind Mms 4. Τύπος σύνδεσης: WAP, ip: Όνομα χρήστη: wap 6 Κωδικός: wap Αφού αποθηκεύσουμε επιλέγουμε ενεργοποίηση.

32 Cosmote Υπηρεσίες - λογαριασμός δεδομένων - GPRS Όνομα λογαριασμού: Cosmote internet APN: Internet Όνομα χρήστη: Κωδικός: Γνήσιος τύπος: κανονικά Αποθήκευση Υπηρεσίες - λογαριασμός δεδομένων - GPRS Όνομα λογαριασμού: Cosmote Mms APN: Mms Όνομα χρήστη: Κωδικός: Γνήσιος τύπος: κανονικά Πρωτεύων DNS: Αποθήκευση Υπηρεσίες - WAP - ρυθμίσεις- επεξεργασία λογαριασμού 1. Όνομα λογαριασμού: Cosmote 2. Αρχική σελίδα: 3. Λογαριασμός δεδομένων: Cosmote internet 4. Τύπος σύνδεσης: HTTP 5. Όνομα χρήστη: 6 Κωδικός:

33 Αφού αποθηκεύσουμε επιλέγουμε ενεργοποίηση. Κέντρο μηνυμάτων - μηνύματα - ρυθμίσεις μηνυμάτων - μήνυμα πολυμέσων - επεξεργασία προφίλ - προσθήκη νέου 1. Όνομα λογαριασμού: Cosmote MMS 2. Διεύθυνση MMCS: 3. Λογαριασμός δεδομένων: Cosmote Mms 4. Τύπος σύνδεσης: WAP, ip: Όνομα χρήστη: 6 Κωδικός: Αφού αποθηκεύσουμε επιλέγουμε ενεργοποίηση.

34 Σημειώσεις για τη χρήση του τηλεφώνου. Το τηλέφωνό σας αποτελεί προϊόν υψηλής σχεδίασης και κατασκευαστικής τεχνικής και πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Οι παρακάτω προτάσεις θα σας βοηθήσουν να συμμορφωθεί με τους όρους του κιτ επισκευής, να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητού τηλεφώνου. 1) Τοποθετήστε το κινητό τηλέφωνο και μέρη και εξαρτήματα τους μακριά από μικρά παιδιά. 2) Κρατήστε το τηλέφωνο στεγνό, βροχή, υγρασία και όλοι οι τύποι υγρών που περιέχουν μεταλλικά άλατα διαβρώνουν τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. 3) Μην αγγίζετε το τηλέφωνο με βρεγμένα χέρια κατά τη φόρτιση, θα προκαλέσει ηλεκτροπληξία ή βλάβη στο τηλέφωνο. 4) Αποφύγετε να τοποθετείτε τη συσκευή σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας. Οι θερμοκρασίες θα περιορίσουν το χρόνο ζωής μιας ηλεκτρονικής συσκευής, θα βλάψουν τις μπαταρίες της και μπορεί να παραμορφώσουν ή να λειώσουν ορισμένα πλαστικά μέρη της. 5) Αποφύγετε να τοποθετείτε τη συσκευή σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Όταν η θερμοκρασία αυξάνεται, το τηλέφωνο θα παράγει ατμό που μπορεί να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. 6) Αποφύγετε να τοποθετείτε το τηλέφωνο σε χώρους με σκόνη, ή βρώμικα μέρη, διάφορα μέρη μπορεί να καταστραφούν.

35 7) Αποφύγετε να έχετε το τηλέφωνο κοντά σε ένα αναμμένο τσιγάρο, κοντά σε γυμνή φλόγα ή πηγή θερμότητας. 8) Μην ανοίγετε τη συσκευή, μη επαγγελματική προσέγγιση θα κάνει ζημιά στο τηλέφωνο. 9) Μην ρίχνετε από ύψος, χτυπάτε ή ανακινείτε το τηλέφωνο, βίαιος χειρισμός μπορεί να προκαλέσει βλάβη των εσωτερικών κυκλωμάτων. 10) Μην βάφετε το τηλέφωνο, γιατί το χρώμα θα μπλοκάρει ακουστικά, μικρόφωνα ή άλλα αφαιρούμενα τμήματα, και να το οδηγήσουν να μην λειτουργεί. 11) Χρήση καθαρού, μαλακού, στεγνού υφάσματος για να καθαρίσετε την κάμερα, αισθητήρα φωτός. Απαγορεύετε η χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών και προϊόντων καθαρισμού, για να καθαρίσετε το τηλέφωνο. 12) Εάν το κινητό τηλέφωνο, μπαταρία, το φορτιστή και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας είναι ελαττωματικό, να απευθύνει προς το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο εξυπηρέτησης ZER για έλεγχο. 13) Αν είναι ανάγκη, το προσωπικό του Κέντρου Εξυπηρέτησης θα σας βοηθήσει και θα φροντίσει για την επισκευή του τηλεφώνου.

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση εικονιδίων που μπορεί να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη. Ισχύς σήματος δικτύου. Η υπηρεσία GPRS είναι διαθέσιμη

Επεξήγηση εικονιδίων που μπορεί να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη. Ισχύς σήματος δικτύου. Η υπηρεσία GPRS είναι διαθέσιμη Επεξήγηση εικονιδίων που μπορεί να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη. Ισχύς σήματος δικτύου Η υπηρεσία GPRS είναι διαθέσιμη Ενεργοποίηση σιωπηλής λειτουργίας Έχετε λάβει ένα νέο μήνυμα SMS Έχετε λάβει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Εικόνα 1 Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα έτσι ώστε οι εσοχές του

Διαβάστε περισσότερα

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας Οδηγίες Χρήσης Ζ500 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κινητό τηλέφωνο. Με αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, μπορείτε να κατανοήσετε τη λειτουργία του και να απολαύσετε την απλή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΕ GPRS ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Περιεχόμενο 1. Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400V Εμπρόσθια Όψη Συσκευής Οπίσθια Όψη Συσκευής Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Αισθητήρας κίνησης Κάμερα Θύρα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

SW100 Γρήγορος Οδηγός Χρήσης

SW100 Γρήγορος Οδηγός Χρήσης SW100 Γρήγορος Οδηγός Χρήσης Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ SMART WATCH Το SW100 µπορεί να λειτουργεί µε τους εξής τρεις τρόπους: Bluetooth dialer:: Σύνδεση ΒΤ µε το Smartphone σας. Μπορείτε να ελέγχεται αυτόµατα το τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER 1. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 Περιεχόμενα Γενικά... 3 Λειτουργίες... 3 Χαρακτηριστικά... 4 Οδηγίες Χρήσης... 5 Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ONLINE TRACKING... 11 1. Γενικά Το

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

SmartalkW900. Οδηγίες Χρήσεως

SmartalkW900. Οδηγίες Χρήσεως SmartalkW900 Οδηγίες Χρήσεως 1 Επεξήγηση Πλήκτρων Το πλήκτρο «Πίσω» επιστρέφει στην προηγούμενη επιφάνεια εργασίας / εφαρμογής που βρισκόσασταν πριν από την παρούσα εφαρμογή. Το πλήκτρο «Home», από οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1 REALSAFE MMS-00 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜMS & SMS Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ REALSAFE MMS-00 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Στην συσκευασία εκτός της κεντρικής µονάδας-κάµερας θα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 1. Επισκόπηση Προϊόντος Ευχαριστούμε για την αγορά του ρολογιού εντοπισμού (GPS tracker). Για την καλύτερη και ευκολότερη χρήση του προϊόντος παρακαλούμε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες Λειτουργίες του

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 Ξεκινώντας την συσκευή Απαιτείται κάρτα SIM 2. Το GPS χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς χώρους για τη σύνδεση με δορυφόρους GPS, εάν η συσκευή βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση 8.7.5.44 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Πίνακας περιεχομένων ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... 1 ΕΝΤΟΛΕΣ MENOY... 2 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (Operation)... 2 1.1 Αρχική Σελίδα (Home)... 2 1.2 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9247677, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73. 1 Αισθητήρας φωτός 2 Δευτερεύουσα κάμερα με χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Κάθε ΝΟΔΕ παραλαμβάνει: 1. Ενάν αριθμό συσκευών (tablets), θηκών και πληκτρολογίων (άλλες αποστολές έχουν πληκτρολόγια ενσωματωμένα στη θήκη, άλλες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Αχαρναί 20.7.09 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το λογισμικό χαρτογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού Υπέρυθρος ανιχνευτής Ανιχνευτής κίνησης Κάμερα γωνίας ανίχνευσης 166 μοιρών Μικρόφωνο Ηχείο LED υπέρυθρου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Printed in Korea Code No.:GH A Greek. 03/2006. Rev. 1.0

Printed in Korea Code No.:GH A Greek. 03/2006. Rev. 1.0 * Ανάλογα με το εγκατεστημένο λογισμικό ή την υπηρεσία παροχής σας ή τη χώρα, κάποιες από τις περιγραφές αυτού του εγχειριδίου ενδέχεται να διαφέρουν από το τηλέφωνό σας. * Ανάλογα με τη χώρα στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT)

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT) Πληροφορίες προϊόντος 1 Σύνδεση φόρτισης 2 Κουµπί "+" 3 Κουµπί "-" 4 Λυχνία λειτουργίας (µπλε) 5 Λυχνία µπαταρίας (κόκκινη) 6 Ακουστικό αυτιού 7 Μικρόφωνο 8 Κλιπ αυτιού 9 Λυχνία φόρτισης (κόκκινο) 10 Λυχνία

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasyKID2 είναι ένα παιδικό ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ 3 ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 3 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ 4 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 5 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης 1 Λεπτομέριες τοιχοποιϊας Σχεδίαση κάτοψης Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης Ξεκινώντας το πρόγραμμα εμφανίζονται οι επιλογές σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Δημιουργώντας Νέο Δωμάτιο Όταν ο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη

Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας...4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 7 1.3 Αρχική οθόνη...11 2 Εισαγωγή κειμένου...23 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr ΗΧ -GSM02Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος της κεντρικής µονάδας υπάρχει µια σειρά ακροδεκτών σύνδεσης, οι λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Smart N8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610

Smart N8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610 Smart N8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610 Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας... 4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 8 1.3 Αρχική οθόνη...11 2 Εισαγωγή κειμένου...23 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία. T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία.  T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λειτουργικά μέρη της συσκευής 1. Κουμπί κλήσης (πιέζοντας το κουμπί ο χρήστης μπορεί να καλέσει έναν καταχωρημένο αριθμό) 2. Κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής. Πιέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5".

Εγχειρίδιο χρήστη. Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5. Εγχειρίδιο χρήστη Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5". 2 Περιεχόμενα 1. ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... 4 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ... 6 2.1 Απάντηση κλήσεων 6 2.2 Λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης 7 2.3 Απόρρητο συνομιλίας

Διαβάστε περισσότερα

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας NICE Για μέγιστη κάλυψη και τη μείωση των παρεμβολών, αυτά είναι μερικά κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την Τοποθετήστε τη μονάδα βάσης, - Τοποθετήστε τον σε μια βολική, υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη myphone HAMMER

Εγχειρίδιο Χρήστη myphone HAMMER Εγχειρίδιο Χρήστη myphone HAMMER 1 Ευχαριστούμε που επιλέξατε τη συσκευή myphone HAMMER. Παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες προσεχτικά. Tο myphone HAMMER είναι σχεδιασμένο για χρήση σε GSM 900/1800 MHz. Ανθεκτικό,

Διαβάστε περισσότερα