Το Πρώτο Μέρος αποσκοπούσε στην παρουσίαση της ASG περιλαµβάνοντας τα πιο κάτω:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το Πρώτο Μέρος αποσκοπούσε στην παρουσίαση της ASG περιλαµβάνοντας τα πιο κάτω:"

Transcript

1

2 Περιεχόµενα Σύντοµη Περίληψη Ιστορικό ραστηριότητες o Europcar Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων o Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες o Εισερχόµενος Τουρισµός Honeywell Tours o Ταξίδια Κινήτρων και Συνεδριακός Τουρισµός Σύνθεση και Μέγεθος Συνεισφοράς των διαφόρων δραστηριοτήτων Η ASG Ltd σε αριθµούς ιοικητικό Συµβούλιο Κοινωνικό-οικονοµικό Περιβάλλον και διορθωτικές ενέργειες Πως αντιµετωπίζουµε το Μέλλον Το Μέλλον

3 Σύντοµη Περίληψη Η παρούσα έκθεση βασίζεται σε περίληψη της παρουσίασης που έγινε στις 8 εκεµβρίου 2003, από τον ιευθύνοντα Σύµβουλο της ASG Ltd Andy Spyrou Group στο Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου, στην Λευκωσία, ενώπιον Αναλυτών και ηµοσιογράφων προσκεκληµένων από το ΧΑΚ. Η παρουσίαση έγινε µε την βοήθεια διαφανειών, κάποιες από τις οποίες αντιγράφηκαν και χρησιµοποιήθηκαν στην παρούσα έκθεση. Η παρουσίαση έγινε σε δύο µέρη: Το Πρώτο Μέρος αποσκοπούσε στην παρουσίαση της ASG περιλαµβάνοντας τα πιο κάτω: Σύντοµο Ιστορικό του Οµίλου Τις Εµπορικές ραστηριότητες του Οµίλου και τα µεγέθη τους. Τους κύριους πελάτες του Οµίλου ανά δραστηριότητα Τον ανταγωνισµό που αντιµετωπίζει Την Εταιρική οµή του Οµίλου, περιλαµβανοµένου του ιοικητικού Συµβουλίου και Της ιευθυντικής Στελέχωσης. Τα κύρια Αριθµητικά εδοµένα της Εταιρείας, όπως αυτά εξελίχθηκαν τα τελευταία χρόνια. Στο εύτερο Μέρος αποσκοπούσε στην εξέταση των δυνατοτήτων, συγκριτικών πλεονεκτηµάτων, ενδεχοµένων κινδύνων ή αδυναµιών που αντιµετωπίζει το συγκρότηµα στο υφιστάµενο οικονοµικό περιβάλλον καθώς και µια αξιολόγηση των προοπτικών και των δυνατοτήτων που παρουσιάζονται για το άµεσο µέλλον. Η παρούσα έκθεση συνοδεύεται από οικονοµικές προβλέψεις πέντε ετών, στο Παράρτηµα Α, βασισµένες στις υφιστάµενες δραστηριότητες της Εταιρείας, βάσει συγκεκριµένων υποθέσεων (assumptions) αναφορικά µε βασικούς οικονοµικούς και εµπορικούς δείκτες. Οι υποθέσεις αυτές παρουσιάζονται αναλυτικά στο Παράρτηµα Β. Σκοπός της έκθεσης είναι να υποστηρίξει πρότασή µας για εξασφάλιση Τραπεζικής Εγγύησης για έκδοση Οµολόγου συνολικού ποσού Λ.Κ για περίοδο 5 ετών.

4 Ιστορικό Το 1977 ιδρύθηκε η Andy Spyrou Motor Market Ltd, µια ιδιωτική εταιρεία εµπορίας µεταχειρισµένων αυτοκινήτων στην Λεµεσό. Μοναδικός ιδιοκτήτης, µέτοχος και διευθυντής ήταν ο κύριος Αντης Σπύρου, µε αρκετή πείρα στον τοµέα της εµπορίας αυτοκινήτων. Το 1980 παρουσιάστηκε, πρώτα στην Λεµεσό και ακολούθως σε όλη την Κύπρο, µια ραγδαία ανάπτυξη στον τοµέα του τουρισµού. Η Andy Spyrou Motor Market δραστηριοποιήθηκε στον τοµέα της ενοικίασης αυτοκινήτων και µέσα στην δεκαετία του 80 ιδρύθηκε η Andy Spyrou Rentals µε ένα παγκύπριο δίκτυο γραφείων εξυπηρέτησης. Το 1987 ιδρύθηκε η Honeywell Travel Ltd, ως τουριστική εταιρεία για να ασχοληθεί τόσο µε εισερχόµενο όσο και µε εξερχόµενο τουρισµό και ταξίδια. Το 1990 η Honeywell Travel Ltd δηµιουργεί τµήµα που ειδικεύεται στον πρωτοεµφανιζόµενο για την Κύπρο την εποχή εκείνη, τοµέα του Συνεδριακού Τουρισµού και της εξυπηρέτησης οργανωµένων εταιρικών ταξιδιών κινήτρων και επιβράβευσης, από την Ευρώπη στην Κύπρο. Το 1992 οι δραστηριότητες πλέον διεξάγονται από πολλές εταιρείες που αποτελούν πλέον τον Όµιλο Εταιρειών Άντη Σπύρου. Τη χρονιά αυτή, ο Όµιλος Άντη Σπύρου εξαγοράζει τις επιχειρήσεις της Holiday Tours Ltd που ασχολούνταν µε ενοικιάσεις αυτοκινήτων και εισερχόµενο τουρισµό. Μεταξύ αυτών την αντιπροσωπεία του διεθνούς δικτύου ενοικίασης Europcar µε συµφωνία δικαιόχρησης (franchise) και την αντιπροσωπεία του διεθνούς δικτύου ταξιδιωτικών γραφείων Carlson Wagonlit. Το 2000 οι διάφορες Εταιρείες συγχωνεύονται και οι δραστηριότητες τους εξαγοράζονται από την Εταιρεία ASG Ltd που µετατρέπεται σε ηµόσια Εταιρεία. Το 2001 γίνεται αύξηση κεφαλαίου µε δηµόσια έκδοση και οι µετοχές της Εταιρείας εισάγονται στο Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου. Το 2003 ο Οµιλος δεν είναι πλέον µια προσωπική ή οικογενειακή επιχείρηση. Αποτελείται από µεγάλο αριθµό µετόχων, το 30% του κεφαλαίου του είναι διεσπαρµένο και οι µετοχές του διαπραγµατεύονται στο Χρηµατιστήριο, και διοικείται από διευθυντική οµάδα 20 και πλέον καταρτισµένων προσώπων και από ιοικητικό Συµβούλιο που υπάρχει πλειοψηφία των µη Εκτελεστικών και των µη Συνδεδεµένων προσώπων. Ο Οµιλος διαθέτει τον µεγαλύτερο στόλο αυτοκινήτων ενοικίασης στην Κύπρο µε 1500 οχήµατα και δραστηριότητες στους τοµείς των ταξιδιών, οργανωµένων εκδροµών, εισερχόµενου τουρισµού και Εταιρικού και Συνεδριακού Τουρισµού.

5 ραστηριότητες Europcar Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ο Στόλος Η ASG Ltd διαθέτει στόλο µε 1100 αυτοκίνητα δηµόσιας χρήσης προς ενοικίαση χωρίς οδηγό (self drive cars). Πέραν αυτών διαθέτει και ένα στόλο περί των 400 οχηµάτων που διαθέτει για το προσωπικό των συνεργατών της Tour Operators καθώς και για το προσωπικό άλλων εταιρειών. Ο στόλος της ASG Ltd είναι ο µεγαλύτερος σήµερα στην Κύπρο στον τοµέα αυτό. Το ίκτυο Γραφείων και η Υποδοµή Η δραστηριότητα της Ενοικίασης αυτοκινήτων διεξάγεται µέσα από ένα δίκτυο 11 γραφείων στην Κύπρο: από την Πόλη Χρυσοχούς µέχρι τον Πρωταρά και από τα δύο Αεροδρόµια µέχρι την Λευκωσία. Τα κεντρικά γραφεία που στεγάζουν την ιοίκηση της Εταιρείας βρίσκονται στην Λεµεσό, όπου η Εταιρεία λειτουργεί επίσης Γκαράζ συντήρησης οχηµάτων µε 10µελές τεχνικό προσωπικό.

6 Οι Πελάτες Η Europcar Κύπρου είναι η Εταιρεία που εξυπηρετεί µε συµβόλαια αποκλειστικής συνεργασίας τους µεγαλύτερους διοργανωτές τουρισµού από την Ευρώπη προς την Κύπρο, στον τοµέα της Ενοικίασης Οχηµάτων, τόσο για πελάτες των ιοργανωτών αυτών που επιλέγουν να προκρατήσουν το αυτοκίνητο τους ή και πελάτες που επιλέγουν να ενοικιάσουν καθόσον βρίσκονται για διακοπές στο νησί. Κάποια ηχηρά ονόµατα από το πελατολόγιο της Europcar Κύπρου είναι τα ακόλουθα: TUI Group, Thomson Holidays, First Choice Holidays, Holiday Autos, Lastminute.com, Nouvelle Frontiers, Cosmos Holidays.

7 ραστηριότητες Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες Με την επωνυµία Honeywell Travel, η ASG Ltd λειτουργεί τρία καταστήµατα ταξιδιωτικά γραφεία, αδειούχα από την IATA, ένα στην Λευκωσία και δύο στην Λεµεσό. Η Honeywell Travel είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόµατα στον τοµέα των ταξιδιών στην Κύπρο και χαρακτηρίζεται από υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του πελάτη της. Σε κύκλο εργασιών, η Honeywell Travel συγκαταλέγεται µέσα στα δέκα µεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Κύπρου µε συνεχώς θετικούς και αξιόλογους ρυθµούς ανάπτυξης. ιεθνές ίκτυο Οι υπηρεσίες που προσφέρει στον Κύπριο ταξιδιώτη υποστηρίζονται από την συµµετοχή της σε διεθνή δίκτυα ταξιδιωτικών γραφείων όπως τα Lufthansa City Centers και η Carlson Wagonlit καθώς και από την αντιπροσώπευση στην Κύπρο διαφόρων αντιπροσωπειών τουριστικών προϊόντων όπως η Holiday Autos, Holiday Hotels και η Cunrad Cruises. Υπηρεσίες Στα διάφορα γραφεία της Honeywell Travel, το άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό της µπορεί να προσφέρει σε πελάτες της το πλήρες φάσµα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών περιλαµβανοµένων των πιο κάτω: Αεροπορικά εισιτήρια Οργανωµένες Εκδροµές Ξενοδοχεία Υπηρεσίες και Ταξιδιωτικά προγράµµατα προς Οργανωµένα Γκρουπ Αυτοκίνητα Ενοικίασης Κρουαζιέρες, κλπ.

8 Τα Ταξίδια του Άντη Εδώ και τρία χρόνια, η Honeywell Travel έχει δηµιουργήσει το δικό της πρόγραµµα οργανωµένων εκδροµών µε επιλεγµένους προορισµούς κάτω από την επωνυµία Τα Ταξίδια του Άντη.

9 ραστηριότητες Εισερχόµενος Τουρισµός Honeywell Tours Από το 1987, η Εταιρεία δραστηριοποείται στον τοµέα του Εισερχόµενου Τουρισµού. Οι πελάτες της Honeywell Tours είναι διοργανωτές εκδροµών του εξωτερικού που προσφέρουν την Κύπρο ως τουριστικό προορισµό στην χώρα τους. Μεταξύ αυτών περιλαµβάνονται µεγάλοι διοργανωτές που εκδίδουν γενικούς καταλόγους διακοπών για την Κύπρο καθώς και εξειδικευµένοι διοργανωτές οµαδικών εκδροµών ειδικών ενδιαφερόντων. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Honeywell Tours περιλαµβάνουν υποστηρικτικές και συµβουλευτικές υπηρεσίες για το Κυπριακό Τουριστικό Προϊόν στους ξένους Tour Operators, Κρατήσεις ωµατίων σε ξενοδοχεία και διαµερίσµατα της Κύπρου, Kρατήσεις αυτοκινήτων, εκδροµών και κρουαζιέρων για τουρίστες, Mεταφορές από και προς τα Αεροδρόµια κλπ. Πελάτες Μερικοί από τους ξένους ιοργανωτές ιακοπών για την Κύπρο που αντιπροσωπεύονται από την Honeywell Tours είναι οι πιο κάτω: Ηνωµένο Βασίλειο Holiday Hotels, Anemone Holidays Αυστρία Prima Reisen Verkehrsbuero Γερµανία Terramundi Reisen Ολλανδία Connexxion Travel Ουγγαρία 5 Kontinen Budavar Ισραήλ PTC Ουκρανία PanUkraine Ιρλανδία Gerry McMahon Travel Ευρώπη - Ιντερνετ Lastminute.com

10 ραστηριότητες Ταξίδια Κινήτρων και Συνεδριακός Τουρισµός Από το 1990, η Εταιρεία ειδικεύτηκε στην εξυπηρέτηση οµάδων που επισκέπτονται στην Κύπρο για την διεξαγωγή Εταιρικών Συναντήσεων ή Συνεδρίων, ή για Εταιρικά Προγράµµατα Ταξιδιών Επιβράβευσης και Κινήτρων (Incentive Travel). O τοµέας αυτός είναι εξαιρετικά απαιτητικός καθώς ο σκοπός του ταξιδιού σχετίζεται άµεσα µε επαγγελµατικούς και εµπορικούς στόχους της Εταιρείας που διοργανώνει το ταξίδι. Η Honeywell Incentives πρωτοπορεί στον τοµέα αυτό και µε µια οµάδα επαγγελµατιών που υπηρηφανεύονται για την δηµιουργικότητα της ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς αυτής.

11 Επέκταση στην Ελλάδα Εξαιτίας της επιτυχίας που συνόδευσε τις προσπάθειες της Honeywell Incentives και επίσης λόγω του γεγονότος ότι ποτέ οι Εταιρείες του Εξωτερικού δεν χρησιµοποιούν για δεύτερη χρονιά τον ίδιο προορισµό για τα ταξίδια τους, η Honeywell Incentives αποφάσισε να επεκταθεί στην Ελλάδα. Για τον σκοπό αυτό, συνέστησε νέα Εταιρεία µε το όνοµα Organosis Event Management, η οποία προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες που προσφέρει η Honeywell Incentives, στον Ελλαδικό χώρο.

12 Σύνθεση και Μέγεθος Συνεισφοράς των διαφόρων ραστηριοτήτων Ενα από τα δυνατά συγκριτικά πλεονεκτήµατα της ASG Ltd είναι το γεγονός ότι ο τοµέας στον οποίο δραστηριοποιείται δεν είναι ένας µόνο αλλά προσφέρει ένα φάσµα υπηρεσιών. Η διασπορά αυτή της δίνει το δικαίωµα να διεκδικεί µε απαιτήσεις µεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης καθώς επίσης και την ασφάλεια ότι σε εποχή που για κάποιους λόγους ο ένας τοµέας επηρεάζεται αρνητικά από τυχόν εξωγενείς παράγοντες, αυτό µπορεί να αντισταθµιστεί από την ανάπτυξη των υπολοίπων δραστηριοτήτων. Οσον αφορά την εξάρτηση της Εταιρείας από τον Τουρισµό, αυτό αποτελεί σήµερα ένα γεγονός το οποίο όµως η ιοίκηση της ASG Ltd επιθυµεί να αντιµετωπίσει, επεκτεινόµενη στους τοµείς της ενοικίασης αυτοκινήτου για Εταιρικούς Στόλους (Company Cars) στην τοπική αγορά της Κύπρου, καθώς επίσης και µε την επέκταση της εκτός Κύπρου, αρχίζοντας µε την ίδρυση της Organosis Event Management στην Ελλάδα. Οι πιο κάτω πίνακες συγκρίνουν το βαθµό συνεισφοράς των διαφόρων δραστηριοτήτων στον Κύκλο Εργασιών της Εταιρείας και στο Μεικτό Κέρδος.

13 οµή της Εταιρείας

14 Η ASG Ltd σε αριθµούς

15 ιοικητικό Συµβούλιο

16 Κοινωνικο-οικονοµικό Περιβάλλον και διορθωτικές ενέργειες Κάθε επιχείρηση οφείλει να προβαίνει στους σχεδιασµούς της και να καθορίζει τις ενέργειες της µέσα στα δεδοµένα που ορίζονται από το Οικονοµικό, Κοινωνικό και Πολιτικό Περιβάλλον µέσα στο οποίο δραστηριοποιείται. Τέσσερεις καθοριστικοί παράγοντες ήταν αυτοί που επηρέασαν το περιβάλλον αυτό µέσα στο οποίο δραστηριοποιείται η ASG Ltd. Τουριστική Βιοµηχανία Εξαιτίας της πολιτικής αστάθειας λόγω του πολέµου στο Ιράκ και τα τροµοκρατικά κτυπήµατα καθώς και της Οικονοµικής Υφεσης που παρατηρήθηκε στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, είχαµε µια ύφεση στις τουριστικές αφίξεις στην Κύπρο 10% κατά το 2002 σε σύγκριση µε το 2002 και ακόµη 10% το 2003 σε σύγκριση µε την προηγούµενη χρονιά. Ανταγωνιστικότητα Κυπριακής Οικονοµίας Η Κυπριακή Οικονοµία είναι γνωστό ότι περνά περίοδο αναπροσαρµογής µε διάφορους θεσµούς να έχουν περιπέσει σε σχετική ανυποληψία και σηµαντικούς οικονοµικούς δείχτες να µην ικανοποιούν τα ελάχιστα αποδεχτά επίπεδα. Αναφέρω ως παράδειγµα την κρίση στο ΧΑΚ καθώς και το επίπεδο του πληθωρισµού και του ηµοσιονοµικού ελλείµµατος που δεν ικανοποιούν τους δείχτες του Μάαστριχτ. Πολλοί αναλυτές επίσης αναφέρονται µε ανησυχία και αµφιβολίες στο θέµα της οικονοµικής ευρωστίας των Τραπεζικών Ιδρυµάτων του τόπου µας. Ένταξη στην Ευρωπαική Ενωση Από τον Μάιο του 2004, η Κύπρος θα είναι πλήρες µέλος της Ευρωπαικής Ένωσης, κάτι που αναµένεται να φέρει σηµαντικές αλλαγές στο τοπίο της οικονοµίας και ιδιαίτερα να αυξήσει τον ανταγωνισµό. Πρόσφατες αλλαγές στις φορολογίες Αυτοκινήτων Το θέµα αυτό απασχόλησε την Κυπριακή Κονωνία πολύ έντονα τους τελευταίους µήνες και οι όποιες αλλαγές έγιναν είναι τόσο πρόσφατες που ακόµη η αγορά δεν έχει ηρεµήσει και το τοπίο των τιµών των καινούριων και ιδιαίτερα των µεταχειρισµένων αυτοκινήτων παραµένει θολό. Με δεδοµένα τα πιο πάνω, η ιοίκηση της ASG εκτίµησε την περίοδο που διανύµουε τα τελευταία 2 χρόνια ως περίοδο κρίσης και δυσκολίας η οποία δεν γνωρίζουµε πότε θα τερµατιστεί. Με την εκτίµηση αυτή, θεώρησαµε ότι ήταν υποχρέωση µας να προβούµε σε διορθωτικές και άλλες ενέργειες οι οποίες αποσκοπούσαν σε τρείς στόχους:

17 Να αποφύγει η Εταιρεία το ενδεχόµενο να βρεθεί σε δύσκολη και επικίνδυνη οικονοµική κατάσταση, σε περίπτωση που η διάρκεια της κρίσης παρατεινόταν. Να χρησιµοποιήσει τα αποθέµατα και το ενεργητικό της µε τον πιο συντηρητικό αλλά ταυτόχρονα παραγωγικό τρόπο, Και τρίτο αλλά ίσως πιο σηµαντικό, να είναι έτοιµη η Εταιρεία τη στιγµή που θα κλείσει ο κύκλος της ύφεσης και θα µπούµε ξανά σε τροχιά ανάκαµψης της τουριστικής βιοµηχανίας, να έχει την ετοιµότητα να εκµεταλλευτεί άµεσα και στο µέγιστο τις ευκαιρείες που θα παρουσιαστούν. Οι ενέργειες στις οποίες προβήκαµε είχαν ως αντικείµενο τέσσερεις τοµείς της επιχείρησης. Οι τοµείς αυτοί και τα αποτελέσµατα των ενεργειών µας φαίνονται στους πιο κάτω πίνακες:

18

19

20 Πως αντιµετωπίζουµε το Μέλλον Το σηµαντικότερο για ένα επενδυτή, καθώς και για τον επαγγελµατία αναλυτή που τον αντιπροσωπεύει, δεν είναι βέβαια η ιστορία µιας Εταιρείας, αλλά οι προοπτικές και η δυνατότητες που αυτή έχει για το µέλλον. Όσον αφορά στον Όµιλο ASG, τρείς είναι οι παράγοντες που θεωρούµε ως σηµαντικότερα εχέγγυα επιτυχίας για το µέλλον, το οποίο αντικρύζουµε µε µεγάλη αισιοδοξία, εξαιτίας του γεγονότος ότι η ASG υπερτερεί και στους τρείς αυτούς παράγοντες. Την ιαφάνεια, ιδιαίτερα εξ αιτίας του ρόλου µας ως εισηγµένης ηµόσιας Εταιρείας Τον Οικονοµικό Ορθολογισµό Την Επιχειρηµατικότητα ιαφάνεια Εταιρική ιακυβέρνηση Από την έναρξη της διαδικασίας εισαγωγής της Εταιρείας στο ΧΑΚ, λάβαµε συνεχώς µέτρα προσαρµογής στις συνεχώς αυξανόµενες απαιτήσεις του Χρηµατιστηρίου, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και βέβαια, της ίδιας της αγοράς. Είµαστε από τις ελάχιστες εισηγµένες Εταιρείες οι οποίες έχουν ιοικητικό Συµβούλιο όπου υπάρχει πλειοψηφία των µη Εκτελεστικών και ισοψηφία µη Συνδεδεµένων Συµβούλων µε τους Συνδεδεµένους προς την Εταιρεία. Η επιλογή των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου έγινε µε πολύ αυστηρά κριτήρια, και όλα τα µη εκτελεστικά µέλη είναι σηµαντικές προσωπικότητες της οικονοµικής και επιστηµονικής ζωής του τόπου µας µε πολύ εγνωσµένο κύρος. Είµαστε επίσης από τις ελάχιστες εισηγµένες Εταιρείες που όχι µόνο υιοθετήσαµε, από την αρχή, τον Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης αλλά προχωρήσαµε στην πλήρη και έµπρακτη υλοποίηση όλων των προνοιών του.

21 Οικονοµικός Ορθολογισµός Στα πρώτα χρόνια ζωής της Εταιρείας, οι ρυθµοί ανάπτυξης που ακολουθήσαµε ήταν ιδιαίτερα έντονοι, χρηµατοδοτόντας την ανάπτυξη αυτή µε την µέθοδο του έντονου, και οµολογουµένως ακριβού δανεισµού. Αυτό µπορεί να ήταν ασφαλές και αποδεκτό σε µια µικρή και ευέλικτη επιχείρηση. Σήµερα όµως, το µέγεθος του Οµίλου και οι νέες συνθήκες, µας επιβάλλουν να είµαστε πολύ πιο συντηρητικοί όσον αφορά τον υπολογισµό του κινδύνου από τυχόν επενδύσεις. Με κριτήριο την θέση αυτή, ακολουθήσαµε τα δύο τελευταία χρόνια µια πορεία σταθεροποίησης και εκλογίκευσης του ισολογισµού της Εταιρείας µε οµολογουµένως εντυπωσιακά αποτελέσµατα, αφού η σχέση δανεισµού προς κεφάλαι µειώθηκε σε δύο χρόνια κατά το ήµισυ. Την αναλογία αυτή είµαστε αποφασισµένοι να βελτιώσουµε ακόµη περισσότερο και κάθε µας κίνηση αξιολογείται πάντοτε µε το κριτήριο του κινδύνου ως ένα πολύ βασικό και πρωτεύον κριτήριο. Επιχειρηµατικότητα Μια επιχείρηση µπορεί να είναι και να συνεχίσει να είναι επιτυχηµένη, µόνο αν διαθέτει το στοιχείο της συνεχούς επιχειρηµατικότητας. Κατά την δική µας γνώµη, η έννοια αυτή αποτελείται από δύο συστατικά. Πρώτον από την ικανότητα να παράγει η επιχείρηση υπηρεσίες η προϊόντα που έχουν όφελος, για τον πελάτη. Και εφόσον οι ανάγκες του πελάτη αλλάζουν, τότε και η επιχείρηση πρέπει να προσαρµόζεται συνεχώς και να παράγει νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες για να ικανοποιεί τις καινούριες ανάγκες των πελατών της. Χρειάζεται δηλαδή το στοιχείο της ανανέωσης και δηµιουργικότητας. Το δεύτερο συστατικό της έννοιας επιχειρηµατικότητα είναι η εργατικότητα. Με την λέξη εργατικότητα εννοούµε την ικανότητα της επιχείρησης να παράγει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που εµπεριέχουν συνεχώς αυξηµένο όφελος προς τον πελάτης της µε τρόπο ανταγωνιστικό. Χρειάζεται το κόστος παραγωγής να

22 είναι τόσο χαµηλό ώστε η τιµή διάθεσης να είναι ελκυστική για τον πελάτη αλλά σε αυτή να χωρεί και ένα περιθώριο ικανοποιητικού κέρδους. Το στοχείο της επιχειρηµατικότητας χαρακτηρίζει έντονα την ASG. Αυτό φαίνεται από την µέχρι τώρα πορεία της, που από µια µικρή ιδιωτική επιχείρηση πώλησης αυτοκινήτων το 1977, όταν ιδρύθηκε, µετατράπηκε σε Όµιλο µε την µεγαλύτερη επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων και µε τουριστικές και ταξιδιωτικές επιχειρήσεις µε ξεχωριστές επιδόσεις. Η ιστορία όµως ενός οργανισµού δεν είναι απόλυτα ενδεικτική του στοιχείου της Επιχειρηµατικότητας, αφού αυτή η ιδιότητα χρειάζεται συνεχώς προσπάθεια και ανανέωση. H επιχειρηµατικότητα της ASG όµως είναι παρούσα και στις σηµερινές δραστηριότες της και για τον λόγο αυτό παραθέτω κάποια στοιχεία από ενέργειες της ASG κατά το 2003 που δεικνύουν ότι η Εταιρεία διαθέτει το προσόν αυτό.

23

24 Το Μέλλον Με βάση λοιπόν τις αρχές της ιαφάνειας, του Οικονοµικού Ορθολογισµού και της Επιχειρηµατικότητας, η ASG προχωρεί προς το µέλλον. Με τους ανθρώπους της που συνεχώς υποστηρίζει στο να καταρτίζονται καλύτερα και να αποκτούν, µέσω ορθής εκπαίδευσης, καινούριες ικανότητες. Με την σωστή καθοδήγηση από το ιοικητικό της Συµβούλιο και µε σεβασµό προς τους πελάτες της, τους µετόχους της, τους συνεργάτες της και γενικά προς την κοινωνία µέσα στην οποία δραστηριοποείται, αντικρύζει τις προοπτικές που υπάρχουν µπροστά της µε αισιοδοξία και σιγουριά. Ανάµεσα στα πολλά που κάποιος µπορεί να σκεφτεί ως προοπτικές για την ASG, τα πιο κάτω είναι απλώς ενδεικτικά του πόσο άµεσα µπορούν να γίνουν καινούρια πράγµατα από την Εταιρεία αυτή.

SMILE ACADIMOS COMPANY PROFILE

SMILE ACADIMOS COMPANY PROFILE SMILE ACADIMOS COMPANY PROFILE Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ O ταξιδιωτικός Οργανισμός SMILE ACADIMOS αποτελεί μέλος του ομίλου εταιρειών PANOLYMPIA Α.Ε. που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60 και

Διαβάστε περισσότερα

SMILE ACADIMOS COMPANY PROFILE

SMILE ACADIMOS COMPANY PROFILE SMILE ACADIMOS COMPANY PROFILE Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ O ταξιδιωτικός Οργανισμός SMILE ACADIMOS αποτελεί μέλος του ομίλου εταιρειών PANOLYMPIA Α.Ε. που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60 και

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοπιστία Παροχές Στρατηγική Ανάπτυξη. Ο ισολογισμός και η καινοτόμες ταξιδιωτικές. ευελιξία της εταιρείας λύσεις που προσφέρουν

Αξιοπιστία Παροχές Στρατηγική Ανάπτυξη. Ο ισολογισμός και η καινοτόμες ταξιδιωτικές. ευελιξία της εταιρείας λύσεις που προσφέρουν ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Στην εταιρία μας ενσωματώνονται οι αξίες της ευελιξίας, η υπευθυνότητα και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών έχει ως αποτέλεσμα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ακεραιότητα και υπευθυνότητα.

Διαβάστε περισσότερα

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης - δεύτερο εξάμηνο

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης - δεύτερο εξάμηνο 0042/00013728/el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης Έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited της Ενδιάμεσης Ενοποιημένης

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝ ΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 24 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ένδειξη αποτελέσµατος και επεξηγηµατική κατάσταση 2-3 Ενοποιηµένος Λογαριασµός Αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. H1 IMS SFS GROUP

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. H1 IMS SFS GROUP 0042/00015667/el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Έγκριση Ενδιάμεσης Κατάστασης Διαχείρησης Έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited της Ενδιάμεσης

Διαβάστε περισσότερα

ACTIBOND GROWTH FUND PUBLIC COMPANY LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Περίοδος από 1 Ιανουαρίου µέχρι 30 Ιουνίου 2005

ACTIBOND GROWTH FUND PUBLIC COMPANY LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Περίοδος από 1 Ιανουαρίου µέχρι 30 Ιουνίου 2005 ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου µέχρι 30 Ιουνίου 2005 MH-ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Λογαριασµός Αποτελεσµάτων 1 Ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Ένδειξη Αποτελέσματος

Ένδειξη Αποτελέσματος 0042/00010737/el Ένδειξη Αποτελέσματος SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Ένδειξη Αποτελέσματος Ένδειξη Αποτελέσματος για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2014 SFS Attachment: 1. Ένδειξη Αποτελέσματος Regulated

Διαβάστε περισσότερα

A.S.G. (Andy Spyrou Group) Public Ltd MH ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2010

A.S.G. (Andy Spyrou Group) Public Ltd MH ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26 Αυγούστου 2010 Αποτελέσματα εξαμηνίας που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 της ASG (Andy Spyrou Group) Public Ltd Σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε συνεδρία του την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Βασικά oικονοµικά στοιχεία Ιουν-08 Ιουν-07 Μεταβολή '000 '000 % Σύνολο καθαρών εσόδων 149.660 163.075 (8%) Σύνολο εξόδων 78.363 77.649 1% Μερίδιο από συνδεδεµένη εταιρεία -- 1.575

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 Το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited (η «Εταιρεία»), σε συνεδρία του στις 27

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας συνδυάζοντας την εμπειρία των ανθρώπων μας με καινοτόμεςλύσειςκαι υπηρεσίες υψηλήςποιότητας

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας συνδυάζοντας την εμπειρία των ανθρώπων μας με καινοτόμεςλύσειςκαι υπηρεσίες υψηλήςποιότητας ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας συνδυάζοντας την εμπειρία των ανθρώπων μας με καινοτόμεςλύσειςκαι υπηρεσίες υψηλήςποιότητας ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Υγιής ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 87%

Υγιής ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 87% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2011 A τρίμηνο 2011 Ικανοποιητική κερδοφορία Κέρδη πριν τις προβλέψεις 172 εκατ. Κέρδη μετά τη φορολογία 71 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

A.S.G. (ANDY SPYROU GROUP) PUBLIC LIMITED

A.S.G. (ANDY SPYROU GROUP) PUBLIC LIMITED ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της A.S.G. (ANDY SPYROU GROUP) PUBLIC LIMITED σχετικά με τη δημόσια πρόταση (η «Δημόσια Πρόταση») της εταιρείας Sothepro Ltd για την απόκτηση μέχρι και του 100%

Διαβάστε περισσότερα

LOUIS PLC. Ενημερωτικό Έντυπο για την Έκδοση και Εισαγωγή Νέων Συνήθων Μετοχών

LOUIS PLC. Ενημερωτικό Έντυπο για την Έκδοση και Εισαγωγή Νέων Συνήθων Μετοχών LOUIS PLC Ενημερωτικό Έντυπο για την Έκδοση και Εισαγωγή Νέων Συνήθων Μετοχών Έντυπο ημερομηνίας 22 Δεκεμβρίου 2009, σύμφωνα με τα άρθρο 5(1)(δ) και 7 (1) (ε) του περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού

Διαβάστε περισσότερα

2005 Ίδρυση της Demstar Rentals 2005 ltd στην Κύπρο. Χρήση σήματος Hertz στους κλάδους του Fleet management και του Rent-a-Car.

2005 Ίδρυση της Demstar Rentals 2005 ltd στην Κύπρο. Χρήση σήματος Hertz στους κλάδους του Fleet management και του Rent-a-Car. Autohellas ΑΤΕΕ AUTOHELLAS ΑΝΑΠΤΥΞΗ 1998 Υπογραφή συνεργασίας με την Hertz corporation για 26 χρόνια. 1999 Εισαγωγή στο χρηματιστήριο αξιών Αθηνών. 2003 Εξαγορά της Autotechnica Ltd στην Bulgaria (εισαγωγέας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Ανακαλύψτε ξανά το ταξίδι!

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Ανακαλύψτε ξανά το ταξίδι! ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Με την διατήρηση του εξαιρετικού επιπέδου του ανθρώπινου δυναμικού μας, επενδύοντας σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, στοχεύουμε στο μέγιστο επίπεδο ικανοποίησης των εταιρειών-πελατών μας. ΕΤΑΙΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Aut u ohe he as Ετα τ ιρ ι ική κή Παρο υσί σ α ί ση Hertz (Autohellas)

Aut u ohe he as Ετα τ ιρ ι ική κή Παρο υσί σ α ί ση Hertz (Autohellas) Autohellas Εταιρική Παρουσίαση Hertz (Autohellas) 1 Hertz - Autohellas Hertz Παρουσία σε 150 χώρες με περισσότερα από 7,000 σημεία πώλησης. Το μεγαλύτερο rent-a-car παγκοσμίως. Ισχυρό Εμπορικό Σήμα. Autohellas

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τ Α Ξ Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ε Σ Π Ω Λ Η Σ Ε Ι Σ Κ Α Ι Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Δ Ι Α Ν Ο Μ Η Σ Δ Ι Δ Α Σ Κ Ω Ν : Δ

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2006 Το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited (η «Εταιρεία»), σε συνεδρία του στις 27

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Hertz (Autohellas) 1

Εταιρική Παρουσίαση. Hertz (Autohellas) 1 Autohellas Εταιρική Παρουσίαση Hertz (Autohellas) 1 Hertz - Autohellas Hertz Παρουσία σε 150 χώρες με περισσότερα από 7,000 σημεία πώλησης. Το μεγαλύτερο rent-a-car παγκοσμίως. Ισχυρό Εμπορικό Σήμα. Autohellas

Διαβάστε περισσότερα

Όραμά μας είναι να εξελίξουμε τον κλάδο του Τουρισμού και των Συνεδρίων.

Όραμά μας είναι να εξελίξουμε τον κλάδο του Τουρισμού και των Συνεδρίων. Η Triaena Tours & Congress ιδρύθηκε το 1959 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχετικών με τη διοργάνωση Συνεδρίων, Εταιρικών Εκδηλώσεων και ταξιδιωτικών πακέτων. Στηριζόμενοι στο εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ένδειξη Αποτελέσματος 2015

Ένδειξη Αποτελέσματος 2015 0042/00014939/el Ένδειξη Αποτελέσματος SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Ένδειξη Αποτελέσματος 2015 Ένδειξη Αποτελέσματος για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2015 SFS Attachment: 1. Ένδειξη Αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

'

' ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 Η Ελληνική Τράπεζα κεφαλαιακά ενισχυµένη διαχειρίζεται την κρίση και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ 2007 2009 Αναθεώρηση Στρατηγικού Σχεδίου 2007-2009 Οι κύριες στρατηγικές της τριετίας παραµένουν σταθερές. Αναθεωρούνται οι οικονοµικοί στόχοι και οι δείκτες για την τριετία

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2007

Ανακοίνωση. Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2007 Ανακοίνωση ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΑΙΡΕΣΕΩΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ 2006/2007 (SHARE OPTIONS 2006/2007) Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2007 Το Συγκρότηµα

Διαβάστε περισσότερα

A τρίμηνο 2010 στα πλαίσια των στόχων για το έτος

A τρίμηνο 2010 στα πλαίσια των στόχων για το έτος Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010 A τρίμηνο 2010 στα πλαίσια των στόχων για το έτος Κέρδη πριν τις προβλέψεις 165 εκατ. (+46% έναντι α τριμ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση. προς επενδυτές

Παρουσίαση. προς επενδυτές 1 εκεµβρίου 2006 Σύνοψη Συγκροτήµατος Στρατηγική και Βασικοί παράγοντες κερδοφορίας Σηµαντικά οικονοµικά στοιχεία Παράρτηµα 1 Παρουσίαση Παράρτηµα 2 προς επενδυτές Σελίδα 1 1 εκεµβρίου 2006 Σύνοψη Συγκροτήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2010 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2010 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2010 25 Φεβρουαρίου 2011 1. ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Βασικά oικονοµικά στοιχεία εκ-10 εκ-09 Μεταβολή '000 '000 % Σύνολο καθαρών εσόδων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Κέρδη πριν τη φορολογία 15,3 εκατ. Ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης µε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Α. Εξελίξεις στον τουρισμό και το λιανικό εμπόριο Αναμφίβολα ο τουρισμός διαδραματίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ελληνική οικονομία καθώς αποτέλεσε έναν από

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006

ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 0 ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτικός µη ελεγµένος ενοποιηµένος λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός µη ελεγµένος ενοποιηµένος ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της FREI

Η Φιλοσοφία της FREI Η Φιλοσοφία της FREI Αυτό που αποκαλούμε έμπνευση είναι απλά το αποτέλεσμα της σωστής συνεργασίας ενός ολόκληρου κόσμου. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πληθώρα δυνατοτήτων και εικόνων, η αφθονία των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Ο Όµιλος της Ελληνικής Τράπεζας συνεχίζει να διατηρεί ισχυρό ισολογισµό,

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Hertz (Autohellas) 1

Εταιρική Παρουσίαση. Hertz (Autohellas) 1 Εταιρική Παρουσίαση Hertz (Autohellas) 1 Hertz - Autohellas Hertz Παρουσία σε 150 χώρες με περισσότερα από 7,000 σημεία πώλησης. Το μεγαλύτερο rent-a-car παγκοσμίως. Ισχυρό Εμπορικό Σήμα. Autohellas Ομεγαλύτερος

Διαβάστε περισσότερα

Ένδειξη Αποτελέσματος για το Έτος που έληξε στις 31/10/2012 Επισυνάπτεται ανακοίνωση

Ένδειξη Αποτελέσματος για το Έτος που έληξε στις 31/10/2012 Επισυνάπτεται ανακοίνωση 0024/00000989/el Ένδειξη Αποτελέσματος LIBRA HOLIDAYS GROUP PLC Ένδειξη Αποτελέσματος για το Έτος που έληξε στις 31/10/2012 Επισυνάπτεται ανακοίνωση LHG Attachment: 1. LHG ANNOUNCEMENT Regulated Publication

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σημείωμα συγγραφέων..015 Πρόλογος Προλεγόμενα συγγραφέων ΜΕΡΟΣ Α : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...025

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σημείωμα συγγραφέων..015 Πρόλογος Προλεγόμενα συγγραφέων ΜΕΡΟΣ Α : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...025 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημείωμα συγγραφέων..015 Πρόλογος...017 Προλεγόμενα συγγραφέων....019 ΜΕΡΟΣ Α : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...025 Κεφάλαιο Α : Εισαγωγικές έννοιες για τον τουρισμό...027 1. Γενικά...027 Τουρισμός

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 24 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ενοποιηµένος Λογαριασµός Αποτελεσµάτων πρώτου τριµήνου 24 2 Ενοποιηµένος Ισολογισµός στις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΤΑΞΙ ΕΥΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΑΤΣΟΥΛΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Adaminco Secretarial Limited Γραμματέας της K. Kythreotis Holdings Public Limited. 0103/ /el Γενική Συνέλευση K. KYTHREOTIS HOLDINGS PUBLIC LTD

Adaminco Secretarial Limited Γραμματέας της K. Kythreotis Holdings Public Limited. 0103/ /el Γενική Συνέλευση K. KYTHREOTIS HOLDINGS PUBLIC LTD 0103/00016522/el Γενική Συνέλευση K. KYTHREOTIS HOLDINGS PUBLIC LTD Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 29/06/2016 παραβρέθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΨΗ Ιαν. - Σεπτ. % Ιαν. - Σεπτ. Βασικά Οικονοµικά στοιχεία 2005 2004 Μεταβολή 2005

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Ταυτότητα του Hellenic Memories Travel Services Μια επιχείρηση συνεπής με την ιστορία και τις υπηρεσίες. Το Hellenic Memories Travel Services δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

30 η Μαρτίου, 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

30 η Μαρτίου, 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30 η Μαρτίου, 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: Τελικοί Λογαριασμοί/Ελεγμένες Οικονομικές Καταστάσεις του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2011 Η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Η Προοπτική Ανάπτυξης του Κυπριακού Τουρισµού µέσω των PPPs Αντώνης Πασχαλίδης Υπουργός Εµπορίου, Βιοµηχανίας και Τουρισµού 1 Τι είναι οι Συµπράξεις ηµοσίου Ιδιωτικού Τοµέα; PPP s: είναι ευρέως γνωστές,

Διαβάστε περισσότερα

Ανασκόπηση Εγχώριας Χρηματιστηριακής Αγοράς. Ανδρέας Κωνσταντίνου Υπεύθυνος Τμήματος Έρευνας και Ανάλυσης

Ανασκόπηση Εγχώριας Χρηματιστηριακής Αγοράς. Ανδρέας Κωνσταντίνου Υπεύθυνος Τμήματος Έρευνας και Ανάλυσης Τμήμα Έρευνας & Ανάλυσης Ανασκόπηση Εγχώριας Χρηματιστηριακής Αγοράς Ανδρέας Κωνσταντίνου Υπεύθυνος Τμήματος Έρευνας και Ανάλυσης 4 Οκτωβρίου 2006 1 Πίνακας Περιεχομένων i. Ανασκόπηση Χρηματιστηρίου Αξιών

Διαβάστε περισσότερα

Επίτευξη στόχων για το 2010 Κέρδη μετά τη φορολογία 306 εκατ. Διατήρηση υγιούς ρευστότητας με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 84%

Επίτευξη στόχων για το 2010 Κέρδη μετά τη φορολογία 306 εκατ. Διατήρηση υγιούς ρευστότητας με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 84% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2010 και Εκτίμηση Κερδών για το 2011 Επίτευξη στόχων για το 2010 Κέρδη μετά τη φορολογία 306 εκατ. Διατήρηση υγιούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ΜΕΡΟΣ Α Συνοπτικές πληροφορίες για την Εταιρεία 3 Απολογισµός από τους ιευθυντές

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 9 Ιουνίου, 2008, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό μας εταιρικό στιλ περιλαμβάνει τέτοια στοιχεία όπως:

Το δικό μας εταιρικό στιλ περιλαμβάνει τέτοια στοιχεία όπως: Ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR ιδρύθηκε το 1994, και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του εξερχόμενου τουρισμού από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς και από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη μεγεθών και αυξημένη επαναλαμβανόμενη κερδοφορία στα πλαίσια των στόχων για το έτος. Ισχυρή ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 83%

Ανάπτυξη μεγεθών και αυξημένη επαναλαμβανόμενη κερδοφορία στα πλαίσια των στόχων για το έτος. Ισχυρή ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 83% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Ανάπτυξη μεγεθών και αυξημένη επαναλαμβανόμενη κερδοφορία στα πλαίσια των στόχων για το έτος Κέρδη πριν τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ / ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ / ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Οικονομικές Καταστάσεις Ειδικός Σύμβουλος Διασπορά (Free Float) Ο εκδότης θα πρέπει να ανακοινώσει 3 έτη τους ελεγμένους λογαριασμούς του με θετική καθαρή θέση για το αμέσως πριν την εισαγωγή έτος. Υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 27 Αυγούστου 2009 1. ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Βασικά oικονοµικά στοιχεία Ιουν-09 Ιουν-08 Μεταβολή '000 '000 % Σύνολο καθαρών εσόδων 125.348 149.660 (16%) Σύνολο εξόδων 86.626 78.363 11% Κέρδος από συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

Marfin Popular Bank: Οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου 2010

Marfin Popular Bank: Οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου 2010 Δελτίο τύπου 25 Νοεμβρίου Marfin Popular Bank: Οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου Τα καθαρά κέρδη εννεαμήνου του Ομίλου διαμορφώθηκαν σε 90.9 εκατ. (1), ως αποτέλεσμα της 18% αύξησης σε ετήσια βάση των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΨΗ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κυπριακές Λίρες Βασικά Οικονοµικά στοιχεία 2005 2004 Μεταβολή 2005 2004

Διαβάστε περισσότερα

Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείµενο της εξαµηνιαίας έκθεσης που ετοιµάστηκε µε βάση το ιεθνές λογιστικό πρότυπο 34.

Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείµενο της εξαµηνιαίας έκθεσης που ετοιµάστηκε µε βάση το ιεθνές λογιστικό πρότυπο 34. ZRP- Εξαµηνιαία Αποτελέσµατα της Εταιρείας (29/08/2011) ια της παρούσης σας πληροφορούµε ότι, το ιοικητικό Συµβούλιο της Α. Ζορπάς & Υιοί ηµόσια Λτδ, σε συνεδρίασή του η οποία πραγµατοποιήθηκε την 28 η

Διαβάστε περισσότερα

Your global. distributor!

Your global. distributor! Your global distributor! G L O B A L G L O B A L D I S T R I B U T I O N D I S T R I B U T I O N Famous Brands Global Distribution Ltd! Ανάµεσα στο όραµα και το συµφέρον σας! H FB Global Distribution Ltd,

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες επενδύσεις Μεγάλη απόδοση

Έξυπνες επενδύσεις Μεγάλη απόδοση Your investor partner in Bulgaria Έξυπνες επενδύσεις Μεγάλη απόδοση Developments Your investor partner in Bulgaria Το σκηνικό έχει αλλάξει. Η Βουλγαρία είναι πλέον ένας σημαντικός επενδυτικός προορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διευθύνοντος Σύμβουλου

Χαιρετισμός Διευθύνοντος Σύμβουλου Χαιρετισμός Διευθύνοντος Σύμβουλου Το 2015 ήταν ακόμα μια χρονιά προκλήσεων για την οικονομία, που όμως άφησε πίσω του καλύτερα μακροοικονομικά στοιχεία αλλά και προοπτικές. Ο ρυθμός ανάπτυξης ξεπέρασε

Διαβάστε περισσότερα

'

' ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2012 28 Φεβρουαρίου 2013 1. ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Βασικά oικονοµικά στοιχεία εκ-12 εκ-11 Μεταβολή '000 '000 % Σύνολο καθαρών εσόδων

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank Στην εκδήλωση Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Electra Metropolis Hotel Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 1 Αγαπητά μέλη και διοίκηση του ΣΕΤΕ, Αισθάνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διευθύνοντος Σύμβουλου

Χαιρετισμός Διευθύνοντος Σύμβουλου Χαιρετισμός Διευθύνοντος Σύμβουλου 17 η Ετήσια Γενική Συνέλευση 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αγαπητοί μέτοχοι Σας καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου στη 17 η Συνέλευση της Εταιρείας. Ετήσια Γενική Το 2016 ήταν ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Κέρδη μετά τη φορολογία 244 εκατ. Ετήσια αύξηση 6% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 24,4% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 3,6%

Κέρδη μετά τη φορολογία 244 εκατ. Ετήσια αύξηση 6% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 24,4% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 3,6% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου Κέρδη μετά τη φορολογία 244 εκατ. Ετήσια αύξηση 6% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 24,4% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων

Διαβάστε περισσότερα

Σηµαντική βελτίωση σε 5,0% του δείκτη µη εξυπηρετούµενων χορηγήσεων στο τρίµηνο από 8,6% στο α τρίµηνο του 2006

Σηµαντική βελτίωση σε 5,0% του δείκτη µη εξυπηρετούµενων χορηγήσεων στο τρίµηνο από 8,6% στο α τρίµηνο του 2006 Ανακοίνωση Οικονοµικά Αποτελέσµατα Συγκροτήµατος για το Τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2007 Εξαιρετική αύξηση της κερδοφορίας κατά 67% 62 εκατ. ( 107 εκατ.) κέρδη µετά τη φορολογία Ιστορικό ρεκόρ απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» Γιώργος Πηγαδάς

«ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» Γιώργος Πηγαδάς «ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» Γιώργος Πηγαδάς ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Έτος ίδρυσης: 1991 Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα ραστηριότητα: Ανδρική Ένδυση Ανάπτυξη µε: Εταιρικά Καταστήµατα Franchise

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με το άρθρο 7(1) του κυπριακού Νόμου 114(Ι) του 2005 (ο περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού Δελτίου Νόμος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Υγιής ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 93%

Υγιής ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 93% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2012 Σημαντική αύξηση κερδοφορίας o Κέρδη πριν τις προβλέψεις 219 εκατ., ετήσια αύξηση 25% o Κέρδη μετά τη φορολογία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Θετικά αποτελέσµατα, λόγω ισχυρών διεθνών περιθωρίων διύλισης - απρόσκοπτη λειτουργία κατά τη διάρκεια της τραπεζικής κρίσης

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Θετικά αποτελέσµατα, λόγω ισχυρών διεθνών περιθωρίων διύλισης - απρόσκοπτη λειτουργία κατά τη διάρκεια της τραπεζικής κρίσης ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 Αυγούστου 2015 Αποτελέσµατα Β Τριµήνου / Α Εξαµήνου 2015 Θετικά αποτελέσµατα, λόγω ισχυρών διεθνών περιθωρίων διύλισης - απρόσκοπτη λειτουργία κατά τη διάρκεια της τραπεζικής κρίσης Ο Όµιλος

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007 Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007 Περιεχόµενα Σελίδα Συνοπτική ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός ενοποιηµένος ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικός τουρισμός: Προοπτικές και δυνατότητες

Ελληνικός τουρισμός: Προοπτικές και δυνατότητες Ελληνικός τουρισμός: Προοπτικές και δυνατότητες 18 Οκτωβρίου 2016 Συνέδριο ΣΕΤΕ: «Ελληνικός Τουρισμός: Νέα Δεδομένα και Μελλοντικές Προκλήσεις» PwC REMACO/ Υπεργολάβος: ΕΚΠΑ Οι επιδόσεις της χώρας αποδεικνύουν

Διαβάστε περισσότερα

C.C.C. TOURIST ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LIMITED. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2017 μέχρι 30 Ιουνίου 2017

C.C.C. TOURIST ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LIMITED. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2017 μέχρι 30 Ιουνίου 2017 C.C.C. TOURIST ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LIMITED Έκθεση και Συνοπτικές Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2017 μέχρι 30 Ιουνίου 2017 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ένδειξη Αποτελέσματος για το Έτος που έληξε στις 31/10/2012 Επισυνάπτεται ανακοίνωση

Ένδειξη Αποτελέσματος για το Έτος που έληξε στις 31/10/2012 Επισυνάπτεται ανακοίνωση 0020/00000990/el Ένδειξη Αποτελέσματος Ένδειξη Αποτελέσματος για το Έτος που έληξε στις 31/10/2012 Επισυνάπτεται ανακοίνωση AST Attachment: 1. AST ANNOUNCEMENT Regulated Publication Date: 31/12/2012 Προς

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη του ιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κ. Χρ. Χριστοδούλου στον Οδηγό Επιχειρήσεων Κύπρου Ελλάδας 207

Συνέντευξη του ιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κ. Χρ. Χριστοδούλου στον Οδηγό Επιχειρήσεων Κύπρου Ελλάδας 207 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Συνέντευξη του ιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κ. Χρ. Χριστοδούλου στον Οδηγό Επιχειρήσεων Κύπρου Ελλάδας 207 Ερ.: Ποια είναι τα τελευταία στοιχεία για τις επενδύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΜΑΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜ: 918 ΚΑΡΑΦΥΛΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΜ: 879 ΚΟΥΡΛΙΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜ: 882

ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΜΑΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜ: 918 ΚΑΡΑΦΥΛΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΜ: 879 ΚΟΥΡΛΙΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜ: 882 ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΜΑΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜ: 918 ΚΑΡΑΦΥΛΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΜ: 879 ΚΟΥΡΛΙΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜ: 882 ΑΓΡΙΝΙΟ 2010-2011 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ίδρυση αεροπορικής εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 9 ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1. ΔΙΑΜΟΝΗ

ΜΑΘΗΜΑ 9 ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1. ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΘΗΜΑ 9 ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1. ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Τι είδος προϊόντος πρέπει να παραχθεί για να ικανοποιηθεί η εκάστοτε τουριστική ζήτηση; Με ποιο

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα B Τριμήνου 2009

Αποτελέσματα B Τριμήνου 2009 Αποτελέσματα B Τριμήνου 2009 Αύξηση καθαρών κερδών σε 88εκ., 9% υψηλότερα σε σχέση με το Α τρίμηνο Διπλασιασμός οργανικών κερδών σε 61εκ. το Β τρίμηνο, από 33εκ. το Α τρίμηνο Αύξηση χορηγήσεων Ομίλου προς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2001

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2001 ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Μεγέθη Οµίλου Τράπεζας Πειραιώς Ενεργητικό 4.177 3.594 Καταθέσεις και repos 3.328 2.849 2.079 1.678 Ίδια Κεφάλαια 233 307 Μη εξυπηρετούµενα

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Heraklio Travel & Θυγατρικών Εταιριών

Εταιρική Παρουσίαση Heraklio Travel & Θυγατρικών Εταιριών Εταιρική Παρουσίαση Heraklio Travel & Θυγατρικών Εταιριών με απλότητα, απόλυτα ευθυγραμμισμένες με την στρατηγική των εταιριώνπελατών μας 35 χρόνια με αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες Ανακαλύψτε

Διαβάστε περισσότερα

0027/ /el Ετήσια Οικονομική Έκθεση AGROS DEVELOPMENT COMPANY "PROODOS" PUBLIC LTD AGRO. Correction To:0027/

0027/ /el Ετήσια Οικονομική Έκθεση AGROS DEVELOPMENT COMPANY PROODOS PUBLIC LTD AGRO. Correction To:0027/ Correction To:0027/00019514 0027/00019782/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση AGROS DEVELOPMENT COMPANY "PROODOS" PUBLIC LTD AGRO Τελικά Αποτελέσματα για το έτος 2016 Επισυνάπτεται διορθωτική ανακοίνωση και με

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτικός ενοποιηµένος λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτική ενοποιηµένη κατάσταση αναγνωρισµένων κερδοζηµίων

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

Business Plan. Ένα επιχειρηµατικό πρόγραµµα περιλαµβάνει απαραίτητα τις ακόλουθες ενότητες:

Business Plan. Ένα επιχειρηµατικό πρόγραµµα περιλαµβάνει απαραίτητα τις ακόλουθες ενότητες: Business Plan Το επιχειρηµατικό πλάνο αποτελεί το πρώτο και µερικές φορές το µοναδικό έγγαφο κείµενο που παρουσιάζει ολοκληρωµένα την επενδυτική πρόταση, γι' αυτό πρέπει να είναι ρεαλιστικό και εφικτό,

Διαβάστε περισσότερα

Η Δεύτερη Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης Δείτε το συνημμένο.

Η Δεύτερη Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης Δείτε το συνημμένο. Correction To:0103/00005056 0103/00005057/el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης K. KYTHREOTIS HOLDINGS PUBLIC LTD KYTH Η Δεύτερη Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης Δείτε το συνημμένο. Adaminco Secretarial Limited

Διαβάστε περισσότερα

134 εκατ. ( 230 εκατ.) κέρδη µετά τη φορολογία Νέο ιστορικό ρεκόρ απόδοσης ιδίων κεφαλαίων (27,7%) και δείκτη κόστος προς έσοδα (43,0%)

134 εκατ. ( 230 εκατ.) κέρδη µετά τη φορολογία Νέο ιστορικό ρεκόρ απόδοσης ιδίων κεφαλαίων (27,7%) και δείκτη κόστος προς έσοδα (43,0%) Ανακοίνωση Οικονοµικά Αποτελέσµατα Συγκροτήµατος για το Εξάµηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου Εξαιρετική αύξηση της κερδοφορίας κατά 58% 134 εκατ. ( 230 εκατ.) κέρδη µετά τη φορολογία Νέο ιστορικό ρεκόρ απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίγοντας ινστιτούτο αισθητικής και κέντρο ευεξίας στην Κύπρο

Ανοίγοντας ινστιτούτο αισθητικής και κέντρο ευεξίας στην Κύπρο Μελέτη περίπτωσης Επιχειρηµατικότητας Ανοίγοντας ινστιτούτο αισθητικής και κέντρο ευεξίας στην Κύπρο 1. Εισαγωγή Η G.A.A-Dessange (Cyprus) Ltd είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος (Master Franchisee) στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ Β! ΤΡΙΜΗΝΟ 2007 To Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο Ελλάδος συνέχισε και κατά το Β! Τρίµηνο του 2007 την επιτυχηµένη πορεία ανάπτυξης τ

ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ Β! ΤΡΙΜΗΝΟ 2007 To Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο Ελλάδος συνέχισε και κατά το Β! Τρίµηνο του 2007 την επιτυχηµένη πορεία ανάπτυξης τ To Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο Ελλάδος συνέχισε και κατά το Β! Τρίµηνο του 27 την επιτυχηµένη πορεία ανάπτυξης των εργασιών του αυξάνοντας τόσο τα βασικά µεγέθη του ισολογισµού του όσο και τα αποτελέσµατά

Διαβάστε περισσότερα

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενδιάμεση έκθεση διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

1ο ιεθνές Forum Τουρισµού Ρόδου

1ο ιεθνές Forum Τουρισµού Ρόδου 1ο ιεθνές Forum Τουρισµού Ρόδου ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΥΚΑΡΑΣ Οικονοµολόγος ΕΤΑΠ Συντονιστής Επιστηµονικής Οµάδας Τουρισµού Ενδεικτικά κρίσιµα ζητήµατα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµικά Αποτελέσµατα Συγκροτήµατος για το Τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2006

Οικονοµικά Αποτελέσµατα Συγκροτήµατος για το Τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2006 Ανακοίνωση Οικονοµικά Αποτελέσµατα Συγκροτήµατος για το Τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 132% αύξηση στα κέρδη µετά τη φορολογία 58% αύξηση στα κέρδη πριν τις προβλέψεις Λευκωσία, 11 Μαϊου Το Συγκρότηµα

Διαβάστε περισσότερα

C.C.C. TOURIST ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LIMITED. Έκθεση και Συνοπτικές Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις

C.C.C. TOURIST ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LIMITED. Έκθεση και Συνοπτικές Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Έκθεση και Συνοπτικές Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι 30 Ιουνίου 2018 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Επισημαίνεται ότι ενδέχεται ορισμένα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί κατά την διάρκεια του τελευταίου 12μήνου να μην είναι επίκαιρα.

Επισημαίνεται ότι ενδέχεται ορισμένα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί κατά την διάρκεια του τελευταίου 12μήνου να μην είναι επίκαιρα. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Louis plc: Ετήσιο Δελτίο για την περίοδο 5.6.2007 15.5.2008 Λευκωσία, 20 Μαίου 2008 H Louis plc υποβάλλει το Ετήσιο Δελτίο της που καλύπτει την περίοδο από 5 ην Ιουνίου, 2007 μέχρι 15 ην Μαΐου,

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου Ιανουάριος - Απρίλιος Καταναλωτική δαπάνη εισερχόμενου τουρισμού σε έξι Μεσογειακές χώρες, με επιμέρους στοιχεία για την Ελλάδα Αύγουστος 2 Αύξηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤO ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤO ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤO ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Βασικά oικονοµικά στοιχεία % εκ-07 εκ-06 Μεταβολή εκ-07 εκ-06 '000 '000

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά!

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Τι είναι η ΜΙΤΕ; Η MITE διοργανώνεται στην Αθήνα και επιδιώκει να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συνάντηση ανθρώπων από την τουριστική βιομηχανία της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.Η

Διαβάστε περισσότερα

Η Πρόκληση της Ανταγωνιστικότητας Η Εκθεση για την Παγκόσµια Ανταγωνιστικότητα,

Η Πρόκληση της Ανταγωνιστικότητας Η Εκθεση για την Παγκόσµια Ανταγωνιστικότητα, Xαιρετισµός Υπουργού Εµπορίου, Βιοµηχανίας και Τουρισµού κ. Αντώνη Μιχαηλίδη στην εκδήλωση που διοργανώνεται από την Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως και το Cyprus College µε τη στήριξη των Price Waterhouse

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικές Ασφαλίσεις. Λύσεις και δυνατότητες για Υγεία & Σύνταξη. Αθήνα, Δεκέμβριος 2014

Ομαδικές Ασφαλίσεις. Λύσεις και δυνατότητες για Υγεία & Σύνταξη. Αθήνα, Δεκέμβριος 2014 Ομαδικές Ασφαλίσεις Λύσεις και δυνατότητες για Υγεία & Σύνταξη Αθήνα, Δεκέμβριος 2014 Η INTERAMERICAN με μια ματιά Από το 2001 ανήκει στον Ολλανδικό Όμιλο Achmea Το πιο δημοφιλές Brand στην ελληνική ασφαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με το άρθρο 5(1) του κυπριακού Νόμου 114(Ι) του 2005 (ο περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού Δελτίου Νόμος του 2005), και

Διαβάστε περισσότερα

προµήθειες % αποµείωση επενδύσεων (17.671) (64.950) (30.193) ( ) (73%)

προµήθειες % αποµείωση επενδύσεων (17.671) (64.950) (30.193) ( ) (73%) Ενδεικτικά Μη Ελεγµένα Αποτελέσµατα για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 2007 2006 2007 2006 Αλλαγή Ευρώ ( ) Ευρώ ( ) % Κύκλος εργασιών 21.667.672 17.668.182 37.021.416 30.187.881 23% Καθαρά έσοδα

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2009

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2009 Αποτελέσματα Εννεαμήνου Καθαρά κέρδη 111εκ. το Γ τρίμηνο, αυξημένα κατά 26,6% έναντι του Β τριμήνου Αύξηση προ προβλέψεων κερδών στο τρίμηνο κατά 6,4% σε 414εκ., ιστορικά τα υψηλότερα σε τριμηνιαία βάση

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Το 2006 η εταιρεία παίρνει άδεια επίσημα από την ΙΑΤΑ, αναβαθμίζοντας έτσι την εξυπηρέτηση των πελατών της με αμεσότητα και ταχύτητα.

Η Εταιρεία. Το 2006 η εταιρεία παίρνει άδεια επίσημα από την ΙΑΤΑ, αναβαθμίζοντας έτσι την εξυπηρέτηση των πελατών της με αμεσότητα και ταχύτητα. ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η Εταιρεία Η GSS International ιδρύθηκε από τον Κωσταντή Στράτο το 2000 και από τότε είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ). Το 2006 η εταιρεία παίρνει

Διαβάστε περισσότερα