Engineering for life

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Engineering for life"

Transcript

1 Εισαγωγικά-Ιστορία Εταιρικές Αξίες Εγκαταστάσεις Πιστοποιήσεις Ανελκυστήρες Προσώπων Οικιακοί Ανελκυστήρες Μεταλλικό Φρεάτιο Ανελκυστήρες Φορτίων και Αυτοκινήτων Θάλαμοι Ανελκυστήρων Μοντέλα Θυρών Ανελκυστήρων Έργα GR

2 Εισαγωγικά - Ιστορία 03 Engineering for life Το 1988 γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας μιας εταιρείας αυτοματισμών από την τότε κατασκευαστική εταιρεία ΟΡΙΖΩΝ, η οποία είχε αναλάβει εκείνη τη χρονιά την κατασκευή του καινούργιου Κ.Τ.Ε.Ο. στις Σέρρες. Το πολύ μεγάλο κόστος των αυτόματων θυρών που περιλαμβανόταν στο σχεδιασμό του έργου, οδήγησε την ομάδα των μηχανικών στη σύλληψη μιας τρελής ιδέας. Την κατασκευή τους από τους ίδιους ξεκινώντας από το μηδέν και με τη πεποίθηση ότι «ναι μπορούμε». Το έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι συνθήκες της αγοράς όμως έστρεψαν την ομάδα προς τη δημιουργία αυτόματων θυρών για ανελκυστήρες. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήθηκε το 1995 η ΜΕΤΡΟΝ ΕΠΕ από τον Ιωάννη Σάνδρο, η οποία είχε ως έδρα τη Νιγρίτα Σερρών σε μια παραγωγική μονάδα μικρότερη των 500 τ.μ. Το 2000 η Metron εγκαταστάθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή των Σερρών, στο οικόπεδο όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα ανανέωσε εκ βάθρων τον μηχανολογικό της εξοπλισμό. Προϊοντικά η Metron στρέφεται προς την κατασκευή αυτόματων θυρών τύπου BUS, ένα προϊόν που κατακτά γρήγορα την Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ παράλληλα κάνει προσεκτικά βήματα επέκτασης της γκάμας της με αυτόματες πόρτες παντός τύπου, θαλάμους και ημιαυτόματες πόρτες ανελκυστήρων. Το 2008, κλείνοντας έναν κύκλο συνεχών επενδύσεων η Metron μπήκε πλέον στον σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων ανελκυστήρων. Το 2009 κυκλοφορεί στην αγορά το πρώτο υδραυλικό πακέτο ανελκυστήρα Metron ενώ γρήγορα αναπτύσσονται και οι ολοκληρωμένες λύσεις για μηχανικούς ανελκυστήρες με ή χωρίς μηχανοστάσιο. Κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης, η εταιρεία επεκτάθηκε δυναμικά στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, στην Αφρική, στην Λατινική Αμερική, στον Αραβικό Κόλπο κ.α και αυτή τη στιγμή έχει σαν αποτέλεσμα να εξάγει το 90% του ετήσιου τζίρου της. Σήμερα, με την εμπειρία στο σχεδιασμό, την παραγωγή ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρα και την παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Metron είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ανελκυστήρα σε παγκόσμιο επίπεδο, με παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών της. Αυτό που διαφοροποιεί τη Metron, είναι ο μοναδικός σχεδιασμός και η αισθητική των προϊόντων της, τα οποία αναβαθμίζουν την εμπειρία του χρήστη προσφέροντάς του πάντα ποιότητα στη σωστή τιμή.

3 04 05 Εταιρικές Αξίες Εγκαταστάσεις Η Metron μαζί με τους συνεργάτες της χτίζει την εταιρική της ταυτότητα σε 3 άξονες: 1. Άνθρωπος Ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο βασίζεται η εταιρία είναι οι άνθρωποί της, τόσο αυτοί που στελεχώνουν τα τμήματα παραγωγής, όσο και αυτοί που αποτελούν τον καθρέφτη της προς τα έξω. Για την Metron, οι άνθρωποί της αποτελούν το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και συνεχή πηγή έμπνευσης για το παρόν και το μέλλον. Ο σεβασμός, το ήθος, η ομαδικότητα και η ικανότητα εναρμονισμένης λειτουργίας αποτελούν διαχρονικές αξίες της εταιρίας και εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης των συνεργατών και των πελατών μας. 2. Εντιμότητα Η Metron επιδιώκει μακροχρόνιες αξιόπιστες συνεργασίες, οι οποίες διασφαλίζονται μέσα από αμοιβαία εξασφάλιση επωφελών αποφάσεων για τους συνεργάτες της, τους τελικούς καταναλωτές, τους εργαζομένους και την ίδια την εταιρία. 3. Δημιουργικότητα Για την εξασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών μας στη Metron βρισκόμαστε σε φάση διαρκούς βελτίωσης και καινοτομίας. Δημιουργικότητα για εμάς σημαίνει ευελιξία, αναζήτηση και εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών μας. Είμαστε εδώ, όχι γιατί είμαστε οι καλύτεροι, αλλά γιατί είμαστε αυτοί που ακούν τους πελάτες, υπολογίζουν τη γνώμη τους και είναι έτοιμοι να βελτιώσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα βήμα μπροστά κάθε φορά. Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί νοιαζόμαστε τόσο για το δικό μας μέλλον, όσο και για το μέλλον των συνεργατών μας. Η έδρα της Metron στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών περιλαμβάνει παραγωγικές εγκαταστάσεις τ.μ. και επιπλέον κτιριακές εγκαταστάσεις διοίκησης, μελετών και εκπαίδευσης 1.000τ.μ. σε ιδιόκτητο οικόπεδο συνολικού εμβαδού τ.μ. Για την παραγωγή προϊόντων με αυξημένες τεχνικές και αισθητικές προδιαγραφές η εταιρεία επενδύει συνεχώς όχι μόνο σε υπερσύγχρονα μηχανήματα αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό υψηλής τεχνικής κατάρτισης. Νέα προϊόντα και υπηρεσίες αναπτύσσονται και ανανεώνονται κάθε μέρα με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε όλο το φάσμα του ανελκυστήρα, πάντα με τα ίδια ταυτοτικά χαρακτηριστικά της Metron: Αξιοπιστία ως προϊόν, ως άνθρωπος και ως εταιρεία. Ξεχωριστό design και αισθητική. «Χρήσιμη υψηλή τεχνολογία» ως πελατοκεντρική αντίληψη στη χρήση της υψηλής τεχνολογίας. Ανταγωνιστικότητα, ως βέλτιστη σχέση αξίας προς τιμή.

4 Πιστοποιήσεις 07 Από το 2000 η Metron εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται πάντα από το ειδικό σήμα πιστοποίησης CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ όλη η παραγωγή προγραμματίζεται και ελέγχεται από τα λογισμικά συστήματα MRP και ERP. Όλοι οι ανελκυστήρες της Metron σχεδιάζονται με βάση την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/33/EU και συμμορφώνονται με το βασικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Επιπλέον, σχεδιάζονται ανελκυστήρες που συμμορφώνονται με τα παρακάτω πρότυπα: EN81-70 Προσβασιμότητα σε Α.Μ.Ε.Α ΕΝ81-28 Συσκευές Επικοινωνίας ΕΝ81-21 Νέοι Ανελκυστήρες σε Υφιστάμενα Κτίρια Πιστοποιήσεις Η Metron επίσης διαθέτει το πιστοποιητικό Module H1 που αποτελεί την πλήρη διασφάλιση ποιότητας για Σχεδιασμό, Παραγωγή, Εγκατάσταση και Πιστοποίηση ανελκυστήρων.

5 Υδραυλικοί Ανελκυστήρες 09 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ: Ιδανική επιλογή για μικρά κτίρια ή κατοικίες έως 8 ορόφων, με χαμηλό κόστος εγκατάστασης. Κινείται με πίεση λαδιού και αποτελεί την καλύτερη λύση για οικιακή χρήση. Ανελκυστήρες Προσώπων

6 10 11 Υδραυλικοί Ανελκυστήρες Υδραυλικοί Ανελκυστήρες 4-21 Άτομα kg 8 Στάσεις Διαδρομή: 21 m Πυθμένας: 350 mm Υ.Τ.Ο.: mm Λαδωτήρες ΕΤΝ - Γερμανία Έμβολο Omar/Wittur - Ιταλία Αντλία Settima - Ιταλία Οδηγοί Marazzi - Ιταλία Κινητήρας ELMO - Ιταλία Ολισθητήρες Υδραυλικές Βαλβίδες ETN - Γερμανία Blain - Γερμανία Bucher - Ελβετία Οι τεχνικές προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

7 12 13 Μηχανικοί Ανελκυστήρες χωρίς Μηχανοστάσιο Μηχανικοί Ανελκυστήρες χωρίς Μηχανοστάσιο Η καλύτερη επιλογή για πολυώροφα κτίρια ή εμπορικά κέντρα με μεγάλη κίνηση. Τεχνολογικά προηγμένοι, παρά το σχετικά υψηλό κόστος εγκατάστασης, αποτελούν την καταλληλότερη λύση λόγω της ταχύτητάς τους, της υψηλής τεχνολογίας και της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Περιοριστής Ταχύτητας Dynatech-Ισπανία (+) κορυφαίο επίπεδο ασφαλείας (+) άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών Metron Gearless Μηχανή Σε συνεργασία με Lafert - Ιταλία (+) έμπειρος κατασκευαστής (+) alzola φρένο μηχανής (+) χρήση encoder Συρματόσχοινα 6.5mm Gustav Wolf - Γερμανία (+) μείωση διαμέτρου τροχαλίας κινητήρα (+) περιορισμένη επιμήκυνση συρματοσχοίνων Αρπάγη Dynatech Ισπανία (+) εύκολη εγκατάσταση (+) μετά από ενεργοποίηση δεν απαιτείται επαναρύθμιση Μηχανικοί Ανελκυστήρες χωρίς Μηχανοστάσιο: Δεν απαιτεί αυξημένες διαστάσεις φρεατίου. Ενσωματώνει τεχνολογίες μειωμένης κατανάλωσης. Έχει μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης. Ενσωματώνει υψηλή ηλεκτρονική τεχνολογία. Διαθέτει σχεδιασμό υψηλής αισθητικής. Εναρμονίζεται πλήρως με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN 81-20, EN 81-21, EN και EN και έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου από τους ανθρώπους της Metron. Ολισθητήρες ETN - Γερμανία (+) μείωση θορύβου μέσα στην καμπίνα (+) άνεση και ποιότητα κίνησης για τους επιβάτες Προσκρουστήρας ETN - Γερμανία (+) υψηλή ασφάλεια (+) κορυφαίος κατασκευαστής

8 14 15 Μηχανικοί Ανελκυστήρες χωρίς Μηχανοστάσιο Μηχανικοί Ανελκυστήρες με Μηχανοστάσιο 4-13 Άτομα kg 16 Στάσεις Διαδρομή: 45 m Πυθμένας: mm Υ.Τ.Ο.: mm Ακρίβεια στάσης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ81-20 Μειωμένο κόστος κτήσης και εγκατάστασης Εξαιρετική ποιότητα κίνησης Χαμηλή κατανάλωση και εγκατεστημένη ισχύς μέσω της χρήσης inverter VVVF Μελετημένο ολοκληρωμένο σύστημα ανελκυστήρα Ολοκληρωμένα σχέδια φρεατίου και πλήρεις οδηγίες εγκατάστασης, χρήσης και συντήρησης Προσαρμοστικότητα στις διαστάσεις του φρεατίου Εναρμόνιση με τα πρότυπα EN81-20 & EN81-21 Ολισθητήρες ETN - Γερμανία Λαδωτήρες ETN - Γερμανία Αρπάγη Dynatech- Ισπανία Μηχανή με Μειωτήρα Alberto Sassi - Ιταλία Οι τεχνικές προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

9 16 Μηχανικοί Ανελκυστήρες με Μηχανοστάσιο Οικιακοί Ανελκυστήρες - Habitat Οι τεχνικές προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

10 18 Οικιακοί Ανελκυστήρες Οικιακοί Ανελκυστήρες 19 Habitat Υδραυλικό Habitat Πλεονεκτήματα Μέγιστες διαστάσεις θαλάμου Χαμηλό κόστος αγοράς και εγκατάστασης Μονοφασική παροχή ισχύος Προϊοντικά Χαρακτηριστικά Πιστοποιημένο προϊόν σύμφωνα με την Οδηγία Μηχανών Υδραυλική βαλβίδα: Blain Συνδυάζεται με όλους τους θαλάμους Metron *Δυνατότητα για μονοφασική λύση Οι τεχνικές προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

11 20 Ντουλάπες Υδραυλικού Ανελκυστήρα (Μηχανοστάσιο) Μεταλλικό Φρεάτιο Οι τεχνικές προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

12 22 Μεταλλικό Φρεάτιο Υψηλού επιπέδου αισθητικό αποτέλεσμα Χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής από τη συλλογή Metron Colours Ποικιλία εξωτερικών επενδύσεων: μεταλλικά φύλλα σε Metron Colours ή γυαλί Πλήρης τεχνικός έλεγχος Κατάλληλο για εσωτερικά και εξωτερικά φρεάτια Συμβατότητα με όλα τα ολοκληρωμένα συστήματα υδραυλικών και MRL ανελκυστήρων Metron Κατάλληλο για ανελκυστήρες μέχρι 4 στάσεις και 8 ατόμων Δυνατότητα παραγωγής σε κάθε συνδυασμό πλάτους - βάθους Ανελκυστήρες Φορτίων και Αυτοκινήτων

13 24 25 Ανελκυστήρες Φορτίων και Αυτοκινήτων Ανελκυστήρες Φορτίων και Αυτοκινήτων

14 26 27 Πλατφόρμα - Ανελκυστήρες Φορτίων Dumbwaiters *Αναφέρεται σε φορτίο έως 1000kg Συμβατό με Machine Directive 2016/42/CE & EN 81-3

15 28 Κυλιόμενες σκάλες και διάδρομοι Η Metron ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της σε όλον τον κόσμο, διαθέτει μια πλήρη γκάμα κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρομών η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού project στον κόσμο, σε τεχνικό και αισθητικό επίπεδο. Θάλαμοι Ανελκυστήρων City Life Life Desire Pure Life Life Shine Life Light

16 30 City Life 31 Θάλαμοι Ανελκυστήρων 1. EMBRACE PC 2. EMBRACE WF 3. JOIN PC 4. JOIN WF City Life Οι θάλαμοι της σειράς City Life αποτελούν την ιδανική λύση για όσους θέλουν να συνδυάσουν υλικά και χρώματα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Κάθε θάλαμος City Life αποτελεί στιβαρή κατασκευή που διασφαλίζει την αντοχή στον χρόνο ενώ είναι διαθέσιμες όλες οι χρωματικές επιλογές από τη συλλογή Metron Colours. Life Desire Οι θάλαμοι Life Desire αποτελούν τα διαμάντια των θαλάμων της Metron. Θάλαμοι απολύτως ξεχωριστοί και απολύτως ταυτοτικοί, φέρνουν στην πράξη αυτό που η Metron έκανε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην αγορά το Οι θάλαμοι αυτοί ομορφαίνουν το περιβάλλον στο οποίο τοποθετούνται ενώ παράλληλα αποτελούν λύσεις απολύτως προσιτές. Pure Life Οι πανοραμικοί θάλαμοι της σειράς Pure Life κερδίζουν τα βλέμματα όπου κι αν τοποθετούνται. Θάλαμοι υψηλής αισθητικής και αντοχής που ταξιδεύουν τους επιβάτες τους μέσα στο χώρο Life Shine Οι θάλαμοι Life Shine της Metron έρχονται να ανατρέψουν όσα γνωρίζατε για τους θαλάμους με INOX επένδυση. Τέλος πια στους «κρύους» θαλάμους που δεν είναι τίποτα παραπάνω από κουτιά που ανεβοκατεβαίνουν. Ένας θάλαμος Metron Life Shine χαρακτηρίζεται από ξεχωριστή αισθητική και απαράμιλλη ποιότητα. Life Light Η σειρά θαλάμων Life Light είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού δύο βασικών υλικών, το φως και το χρώμα. Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δύο στοιχεία με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σε σύγκριση με τη μέχρι τώρα χρήση στον κλάδο του ανελκυστήρα.

17 32 33 Life Desire 1. CHARM 2. NEXUS 3. LUMINOUS 4. MOON 1. COLOUR UP DELUXE 2. MASTER 3. AL HAMBRA 4. INTERNO Life Desire

18 34 35 Pure Life PANORAMIC Life Shine ILLUSION

19 36 Life Light LEAF Μοντέλα θυρών Ανελκυστήρων

20 38 39 Μοντέλα Θυρών Ανελκυστήρων Μοντέλα Θυρών Ανελκυστήρων

21 Toulon, Mayol Stadium 41 Γαλλία Πανοραμικός Μηχανικός Ανελκυστήρας χωρίς Μηχανοστάσιο με Πανοραμικό Φρεάτιο Έργα

22 42 43 Marseille, La Major-Jardin Vaudoyer London, The Bridge Hotel Γαλλία Αγγλία Πανοραμικός Μηχανικός Ανελκυστήρας χωρίς Μηχανοστάσιο 2 Μηχανικοί Ανελκυστήρες χωρίς Μηχανοστάσιο

23 44 45 Jevnaker, Hadeland Glassverk Factory Tyumen, Double Tree hotel by Hilton Νορβηγία Ρωσία Μηχανικός Ανελκυστήρας χωρίς Μηχανοστάσιο 4 Μηχανικοί Ανελκυστήρες χωρίς Μηχανοστάσιο

24 46 47 Dubai, Civil Defense Jebel Ali Center Abu Dhabi, Al Nahda School Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Υδραυλικός Πανοραμικός Ανελκυστήρας Υδραυλικός Ανελκυστήρας Διπλής Εισόδου

25 48 49 Jeddah, Ministry of Labor Beirut, USJ Saint Joseph University Σαουδική Αραβία Λίβανος 2 Μηχανικοί Ανελκυστήρες 3 Μηχανικοί Ανελκυστήρες χωρίς Μηχανοστάσιο

26 50 51 Almaty, Essentai City Caracas, INEA Institute Καζακστάν Βενεζουέλα 240 Υδραυλικοί Ανελκυστήρες Υδραυλικός Ανελκυστήρας

27 52 53 Yenagoa, Hotel Aridolf Budapest, Residence in Budapest Νιγηρία Ουγγαρία Μηχανικός Ανελκυστήρας χωρίς Μηχανοστάσιο Υδραυλικός Πανοραμικός Ανελκυστήρας

28 54 55 Szczecinek, City Hall Toplicki, Winecellar Πολωνία Σερβία Εξωτερικό Πανοραμικό Φρεάτιο με Μηχανικό Ανελκυστήρα χωρίς Μηχανοστάσιο Υδραυλικός Ανελκυστήρας Φορτίων

29 56 57 Alpha Patterns Factory Valetta, Historical Building External Shaft Μπαγκλαντές Μάλτα Μηχανικός Ανελκυστήρας Υδραυλικός Πανοραμικός Ανελκυστήρας

30 58 59 Larnaca, Residence Building Kefalonia, Bay Palace Hotel Κύπρος Ελλάδα Μηχανικός Ανελκυστήρας χωρίς Μηχανοστάσιο σε κατοικία Εξωτερικό Φρεάτιο με Υδραυλικό Ανελκυστήρα

31 60 61 Zakynthos, Kymothoe Elite Hotel Tyumen, Residential Group of Buildings Ελλάδα Ρωσία Υδραυλικός Πανοραμικός Ανελκυστήρας 81 Μηχανικοί Ανελκυστήρες χωρίς Μηχανοστάσιο

32 50 Χώρες Παγκοσμίως Από το ξεκίνημά της η Metron έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των εξαγωγών, αρχικά σε χώρες των Βαλκανίων και της Ευρώπης και σταδιακά προς τη Ρωσία, τις Αραβικές χώρες, την Αφρική και την Λατινική Αμερική. Το χαρακτηριστικό που ξεχώρισε τη Metron στον κλάδο του ανελκυστήρα και συνεχίζει να αποτελεί τον κύριο μοχλό ανάπτυξής της είναι η αξιοπιστία σε όλα τα επίπεδα, ως εταιρία, ως άνθρωποι και ως προϊόν. Σήμερα η Metron χάρη στην αφοσίωση και συνεχή υποστήριξη των ανθρώπων της ανά τον κόσμο εξάγει συνολικά σε 50 χώρες, σε 4 διαφορετικούς ηπείρους. Το πιο σημαντικό γεγονός όμως δεν είναι οι πωλήσεις της σε αυτές τις χώρες, είναι η οικοδόμηση μακροχρόνιων στρατηγικών συνεργασιών που διασφαλίζουν την ανταγωνιστικότητα της εταιρίας αλλά και των συνεργατών της.

33 Έδρα / Εργοστάσιο: ΒΙ.ΠΕ. Σερρών , Σέρρες Tηλ.: Γραφεία: Λ. Τατοΐου 67, Αχαρνές , Αθήνα Tηλ.: Πλ. Δημοκρατίας 1 & Μοναστηρίου , Θεσ/νίκη Tηλ.: EngineeringForLife metron-sa metronsalifts info@metronsa.eu

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ H σειρά της KLEEMANN Modernisation Solutions σας προσφέρει εξατομικευμένες, αξιόπιστες και συμβατές λύσεις. Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Θάλαμοι Metron, Telco

Θάλαμοι Metron, Telco Θάλαμοι & Πόρτες Θάλαμοι Metron, Telco ΘΆΛΑΜΟΙ Πανοραμικοί Θάλαμοι Kleemann Η μετακίνηση μεταξύ ορόφων αποτελεί μια εξαιρετική εμπειρία και αίσθηση για τους επιβάτες. Με ένα ευέλικτο σύστημα σχεδίασης

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Φεβρουάριος 2014

Εταιρική Παρουσίαση Φεβρουάριος 2014 Εταιρική Παρουσίαση Φεβρουάριος 2014 Η Εταιρεία Η DOPPLER S.A. ιδρύθηκε το 2000. Τα κεντρικά γραφεία και οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Βιομηχανικό Πάρκο Πολυκάστρου, καλύπτοντας μια έκταση11,000m². Όραμα

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN Solutions. Engineering

KLEEMANN Solutions. Engineering KLEEMANN Solutions Λύσεις με και χωρίς μηχανοστάσιο Λύσεις χαμηλών απολήξεων Ιδανικές για υπάρχοντα κτίρια Ειδικές λύσεις - Ειδικά / πλήρως πιστοποιημένα προϊόντα Λύσεις μεταφοράς φορτίων Λύσεις ιδανικές

Διαβάστε περισσότερα

Ανελκυστήρες. Κατοικίας, Βιομηχανικών & Επαγγελματικών Κτιρίων

Ανελκυστήρες. Κατοικίας, Βιομηχανικών & Επαγγελματικών Κτιρίων Ανελκυστήρες Κατοικίας, Βιομηχανικών & Επαγγελματικών Κτιρίων Ανελκυστήρες Κατοικιών Κατοικίας Αντισεισμικοί ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ Ανελκυστήρες για μεζονέτες MaisonLIFT PLUS Διαθέσιμο και με Inverter

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN Solutions. Engineering

KLEEMANN Solutions. Engineering KLEEMANN Solutions Λύσεις με και χωρίς μηχανοστάσιο Λύσεις χαμηλών απολήξεων Ιδανικές για υπάρχοντα κτίρια Ειδικές λύσεις - Ειδικά / πλήρως πιστοποιημένα προϊόντα Λύσεις μεταφοράς φορτίων Λύσεις ιδανικές

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αναδιπλούμενες Τύπου Bus

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αναδιπλούμενες Τύπου Bus Προϊόντα Πόρτες Πόρτες Αναδιπλούμενες Τύπου Bus ΠΟΡΤΕΣ Πόρτες - Αναδιπλούμενες τύπου Bus Οι πόρτες BUS τοποθετούνται και στους παλαιούς ανελκυστήρες που επισκευάζονται και έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ATLAS MRL 630 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ATLAS MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ATLAS MRL 630 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ATLAS MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1 Η λύση για μηχανικό ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο Ο ATLAS TRACTION MRL αποτελεί μια εξαιρετική λύση μηχανικού ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο,

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Συνεργάτες

Υπηρεσίες Συνεργάτες Υπηρεσίες Συνεργάτες Υπηρεσίες Εγκατάσταση Συντήρηση Εγκατάσταση Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων σε πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες, επαγγελματικούς ή δημόσιους χώρους η εταιρεία ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΝΙΚ. ΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ARION MRL 630 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ARION MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ARION MRL 630 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ARION MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ARION MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1 Η λύση για υδραυλικό ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο Ο υδραυλικός ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο ARION είναι ένα πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

MISTRAL MRL 630 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ MISTRAL MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

MISTRAL MRL 630 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ MISTRAL MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1 Η λύση για μηχανικό ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο Το Mistral είναι η ιδανική λύση Μηχανικού Ανελκυστήρα χωρίς Μηχανοστάσιο για ωφέλιμο

Διαβάστε περισσότερα

ATLAS 2000 MRL ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ATLAS 2000 MRL

ATLAS 2000 MRL ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ATLAS 2000 MRL ATLAS 00 MRL ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ATLAS 00 MRL ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ανοχές φρεατίου : ± mm 1 ATLAS 00 MRL Η λύση για μηχανικό ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο Ο ATLAS TRACTION MRL

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις KLEEMANN. Engineering

Λύσεις KLEEMANN. Engineering Λύσεις KLEEMANN Λύσεις με και χωρίς μηχανοστάσιο Λύσεις χαμηλών απολήξεων Ιδανικές για υπάρχοντα κτίρια Λύσεις μεταφοράς φορτίων Λύσεις ιδανικές για ψηλά κτίρια Συστήματα στάθμευσης αυτοκινήτων Ανυψωτικά

Διαβάστε περισσότερα

ATLAS MRL 1000 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ATLAS MRL 1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ATLAS MRL 1000 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ATLAS MRL 1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1 Η λύση για μηχανικό ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο Ο ATLAS TRACTION MRL αποτελεί μια εξαιρετική λύση μηχανικού ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο,

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία. Προφίλ εταιρείας

Εταιρεία. Προφίλ εταιρείας Εταιρεία Προφίλ εταιρείας Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 με αντικείμενο την εγκατάσταση και την συντήρηση των ανελκυστήρων από τον Χρήστο και τον Μιχάλη Χασιώτη. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αυτόματες Πόρτες με VVVF. Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αυτόματες Πόρτες με VVVF. Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου Πόρτες Ανελκυστήρα Πόρτες Αυτόματες Πόρτες με VVVF Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου ΠΟΡΤΕΣ Αυτόματες Πόρτες ανελκυστήρων με VVVF Η KLEEMANN παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά για αυτόματες πόρτες θαλάμου

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Υδραυλικοί Ανελκυστήρες Metron Metron Hydraulic Lifts.

Υδραυλικοί Ανελκυστήρες Metron Metron Hydraulic Lifts. Υδραυλικοί Ανελκυστήρες Metron Metron Hydraulic Lifts Η Εταιρεία The Company 01 Υδραυλικοί Ανελκυστήρες Προσώπων της Metron Metron Passenger Hydraulic Lifts 02 Η Metron Αυτοματισμοί Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα. Κυλιόμενοι Διάδρομοι, Πίνακες & Ειδικές Κατασκευές

Προϊόντα. Κυλιόμενοι Διάδρομοι, Πίνακες & Ειδικές Κατασκευές Προϊόντα Κυλιόμενοι Διάδρομοι, Πίνακες & Ειδικές Κατασκευές Κυλιόμενοι Διάδρομοι & Σκάλες ΚΥΛΙΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ Η KLEEMANN, η Νο 1 εταιρία ανελκυστήρων στην Ελλάδα, πρωτοπορεί και στην αγορά των κυλιόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Νέων Ανελκυστήρων

Εγκατάσταση Νέων Ανελκυστήρων Ανελκυστήρες Εγκατάσταση Νέων Ανελκυστήρων Μηχανικοί Ανελκυστήρες Ανελκυστήρες Αυτοκινήτων ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΝΈΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΉΡΩΝ Υδραυλικοί Ανελκυστήρες Στο χώρο της εγκατάστασης χρησιμοποιούμε πάντα δικές μας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΤΑΣΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑΛΑΜΩΝ

ΔΙΑΣΤΑΣΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑΛΑΜΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Απευθύνεται σε μελετητές: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΘΑΛΑΜΩΝ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑΛΑΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας.

Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας. Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας. Σχεδιασμός Εκσυγχρονισμός «ναι ήόχι»,«τώραήαργότερα» τοειδικευμένομας προσωπικό είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013

Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013 Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013 Η εταιρεία Η DOPPLER ΑΒΕΕ ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2000. Τον Νοέμβριο του 2000 η εταιρεία εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο επιφάνειας 4500 τ.μ. στο Βιομηχανικό Πάρκο Πολυκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ&ΥΙΟΣ Ο.Ε ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 79-81 Τ.Κ 18345 ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΛ 2104813088 FAX.

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ&ΥΙΟΣ Ο.Ε ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 79-81 Τ.Κ 18345 ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΛ 2104813088 FAX. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ&ΥΙΟΣ Ο.Ε ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 79-81 Τ.Κ 18345 ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΛ 2104813088 FAX.2104831624 e-mail:intralift@intralift.gr www.intralift.gr Intralift is a registered

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005)

«ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005) «ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005) Φροντίζουμε για εσάς... Η εταιρεία μας έπειτα από εκτενή μελέτη για την σωστή αλλά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 2 EN Νομοθετικό πλαίσιο & Αλλαγές

ΜΕΡΟΣ 2 EN Νομοθετικό πλαίσιο & Αλλαγές ΜΕΡΟΣ 2 EN 81.20 Νομοθετικό πλαίσιο & Αλλαγές 1 Νομοθεσία Ανελκυστήρων Ευρωπαϊκή Ευρωπαϊκή Οδηγία Ανελκυστήρων 2014/33/ΕΕ 16 Εναρμονισμένα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία Πρότυπα εκ των οποίων το ΕΝ81.20 αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ Απευθύνεται σε μελετητές: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ (ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΟΡΤΑ) SW 100 min.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1. Οδηγοί και εξαρτήματα φρεατίου. 3. Μηχανές και παρελκόμενα μηχανικών ανελκυστήρων

Περιεχόμενα. 1. Οδηγοί και εξαρτήματα φρεατίου. 3. Μηχανές και παρελκόμενα μηχανικών ανελκυστήρων Περιεχόμενα 1. Οδηγοί και εξαρτήματα φρεατίου 2. Έμβολα μονάδες ισχύος 3. Μηχανές και παρελκόμενα μηχανικών ανελκυστήρων 4. Πλαίσια ανάρτησης Υδραυλικών 5. Πλαίσια ανάρτησης Μηχανικών 6. Θάλαμοι 7. Θύρες

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ανύψωσης καθίσματος

Σύστημα ανύψωσης καθίσματος Προϊόντα ΑμεΑ Σύστημα ανύψωσης καθίσματος Λύσεις συστημάτων ΑμεΑ freestair FREESTAIR Το σύστημα ανύψωσης καθίσματος freestair για τις σκάλες ΑΜΕΑ έχει σχεδιασθεί ειδικά για άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Ε Γ ΧΕΙΡΙΔΙΟ Σ ΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚ Υ Σ Τ Η ΡΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Απευθύνεται σε μελετητές: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Υπηρεσίες ετήσιας συντήρησης ανελκυστήρων των Δημοτικών κτιρίων»

«Υπηρεσίες ετήσιας συντήρησης ανελκυστήρων των Δημοτικών κτιρίων» «Υπηρεσίες ετήσιας συντήρησης ανελκυστήρων των Δημοτικών κτιρίων» (ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 51 /2015) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 12.054,00 ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ - ΤΑΚΤΙΚΑ Κ.Α. : 30.6261.12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

Metron Αυτοματισμοί. αρπάγης. Οδηγίες εγκατάστασης

Metron Αυτοματισμοί. αρπάγης. Οδηγίες εγκατάστασης Metron Αυτοματισμοί Οδηγίες εγκατάστασεις αρπάγης Οδηγίες εγκατάστασης Περιεχόμενα 3-4 4 4 5 5 7-11 8 9-10 11 13-14 14 1. Οδηγίες ασφαλείας 1.1 Οδηγίες ασφαλείας 1.2 Προφυλάξεις Γενικά 1.4 Περιγραφή Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Νομοθετικό πλαίσιο. Με βάση τη νομοθεσία αυτή η διαδικασία έκδοσης άδειας ανελκυστήρα είναι η εξής :

Νομοθετικό πλαίσιο. Με βάση τη νομοθεσία αυτή η διαδικασία έκδοσης άδειας ανελκυστήρα είναι η εξής : Νομοθετικό πλαίσιο Μέχρι το 1985 η κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση των ανελκυστήρων καθορίζονταν από τα βασιλικά διατάγματα 37 του ΒΔ 1968 και 890 του 1965, «Περί κατασκευής και λειτουργίας ηλεκτροκίνητων

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Η Enfoton Solar Ltd (Ένφοτον Σόλαρ Λτδ) ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2002. Στόχος των ιδρυτών της ήταν να εξυπηρετήσουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Ανακαίνισης Ανελκυστήρων

Λύσεις Ανακαίνισης Ανελκυστήρων Λύσεις Ανακαίνισης Ανελκυστήρων ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λύσεις για την ασφάλεια και τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα ΘΑΛΑΜΟΣ & ΠΟΡΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Θάλαμος Αθηνά

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές»

OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές» OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές» Εταιρική Ταυτότητα Η ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ιδρύθηκε το1993και εξειδικεύεται στην υλοποίηση ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και στην ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Θάλαµοι Ανελκυστήρων Lift Cabins

Θάλαµοι Ανελκυστήρων Lift Cabins Θάλαµοι Ανελκυστήρων Lift Cabins Επισκεφθείτε το www.metronsa.gr/design για να δείτε όλη τη συλλογή των θαλάµων της Metron και να σχεδιάσετε το δικό σας ασανσέρ / Visit www.metronsa.gr/design to see the

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ

ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ Απευθύνεται σε μελετητές: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΦΩΝ Εξ ορισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Ποιά είναι η 1 η επιλογή σας στους ανελκυστήρες;

Ποιά είναι η 1 η επιλογή σας στους ανελκυστήρες; Ποιά είναι η 1 η επιλογή σας στους ανελκυστήρες; KLEEMANN Ελληνική πολυεθνική εταιρία η οποία παράγει & εμπορεύεται Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανελκυστήρων & συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. #1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Περιεχόμενα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., η εταιρία Εξαγωγική Δραστηριότητα Παρουσία σε διεθνή έκθεση Προϊόντα Καινοτομία Παραγωγική δυναμικότητα ανά προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS Αναμφισβήτητα, η υγραεριοκίνηση αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο χώρο της αυτοκίνησης αυτή την περίοδο. Το υγραέριο (LPG ή Liquefied Petroleum Gas) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Τμήμα Λειτουργίας Εγκαταστάσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

UPWARDS. Νέα προϊοντική σειρά V20

UPWARDS. Νέα προϊοντική σειρά V20 ΤΕΥ ΧΟΣ 01 Άνοιξη 2012 UPWARDS N e w s l e t t e r b y V a l s a m i d i s S. A. Lifts you with environmental responsibility Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, Η πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που βιώνουμε στη

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεσσαλονίκη,01.08.17 Αρ. Πρ. 27118 Ταχ.διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. auto matic

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. auto matic ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ auto matic ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς 73.500τμ Εταιρία Η KLEEMANN, η Νο 1 εταιρία ανελκυστήρων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη θυγατρική της KLEFER, πρωτοστατούν και στο χώρο των πορτών ανελκυστήρα,

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 Το μέλλον είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

H O M E S O L U T I O N S

H O M E S O L U T I O N S HOME SOLUTIONS Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, η σειρά είναι... η κορυφαία σας επιλογή για αξιοπιστία, ευελιξία και design. Η KLEEMANN προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, τα οποία ξεπερνούν ακόμα και

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε.

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. TOP Electronic Components Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ιστορία Η εταιρία TOP Electronic Components Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Elite Construction Chemicals. Technologies

Elite Construction Chemicals. Technologies Elite Construction Construction Για χιλιετίες ο κόσμος ήταν μόνο αυτό που μπορούσαμε να παρατηρήσουμε. Τώρα μπορούμε να δούμε, να αντιληφθούμε και να αξιοποιήσουμε πολλά περισσότερα. Η σημερινή κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Έκδοση 01/2012 ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Mounting the sun's power www.profilodomi.gr Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ Αναπτύσσοντας καινοτομίες Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί από στελέχη που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Έµπνευσή µας ο Ήλιος

Έµπνευσή µας ο Ήλιος Έµπνευσή µας ο Ήλιος Η ΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Φ ΤΟΒΟΛΤΑΪΚ Ν (Φ/Β) Η παγκόσµια αγορά Φ/Β συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία και το 2011. Παρά τη διεθνή οικονοµική κρίση της περιόδου 2009-2011, το 2011 υπήρξε

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε η Κορυφαία Ελληνική Πολυεθνική στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων στις μεταφορές εντός κτιρίων

Είμαστε η Κορυφαία Ελληνική Πολυεθνική στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων στις μεταφορές εντός κτιρίων Ιδρύθηκε το 1979 και σήμερα απασχολεί 100 άτομα Διαρκώς αναπτυσσόμενη και απόλυτα υγιής οικονομικά Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 2,500 m2, ενώ έχει επενδύσει σε καινούργιες εγκαταστάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ V20 SMART ENERGY PACK ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ PMSM ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ V20 SMART ENERGY PACK.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ V20 SMART ENERGY PACK ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ PMSM ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ V20 SMART ENERGY PACK. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ V20 SMART ENERGY PACK ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ PMSM ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ V20 SMART ENERGY PACK. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΥΠΟΥ PMSM ( Permanent Magnet Synchronous Motors

Διαβάστε περισσότερα

Προφίλ Εταιρείας. Το όραμα μας. Εταιρεία. Όραμα

Προφίλ Εταιρείας. Το όραμα μας. Εταιρεία. Όραμα Προφίλ Εταιρείας Προφίλ Εταιρείας Το όραμα μας Εταιρεία Η εταιρία «ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΝΙΚ. ΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανελκυστήρων ασανσέρ και εδρεύει στην Αμαλιάδα. Ιδρύθηκε το 2000 από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙ Α 4η ΕΒ ΟΜΑ Α ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΕΝΕ

ΗΜΕΡΙ Α 4η ΕΒ ΟΜΑ Α ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΕΝΕ ΗΜΕΡΙ Α 4η ΕΒ ΟΜΑ Α ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΕΝΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΘΕΡΜΙΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΜΟΝΑ ΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Π.Ε. ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΚΤ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΒΗΕ Greek Solar Industry

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 2 Το μέλλον είναι

Διαβάστε περισσότερα

EuroConstructionCompany S.A.

EuroConstructionCompany S.A. Design Construction Installation Servicing Of Technical Projects Related To: WASTE WATER WATER SOLID WASTE AIR TREATMENT RECYCLING & ENERGY PRODUCTION ΠΡΟΦΙΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΑΣ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ Η μητρική εταιρία,

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά

Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά Μεγέθη 17 Διασφάλιση Ποιότητας 19 Eπικοινωνία με ιδρυτές

Διαβάστε περισσότερα

Το Μοντέλο Εισαγωγών Εξαγωγών της BIC BIC VIOLEX

Το Μοντέλο Εισαγωγών Εξαγωγών της BIC BIC VIOLEX Το Μοντέλο Εισαγωγών Εξαγωγών της BIC BIC VIOLEX Λίγα λόγια για εταιρία 1953 Ίδρυση της εταιρείας, από την οικογένεια ΠΟΛΙΤΗΣ, με την κατασκευή λεπίδας διπλής όψης και την επωνυμία ASTOR. 1974 η ΒΙΟΛΕΞ

Διαβάστε περισσότερα

με την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Gen2 Mod.

με την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Gen2 Mod. Ακολουθήστε την Otis στην με την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Gen2 Mod. Το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να εκσυγχρονίσετε τον ανελκυστήρα σας αλλά το πότε. Για ένα καλύτερο, πιο καθαρό περιβάλλον Το

Διαβάστε περισσότερα

Connected to the Sun ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ

Connected to the Sun ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ 20 χρόνια εγγύηση Η Mechatron ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση προηγμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

Χτίζοντας Το Μέλλον. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Εξοικονόμησης Ενέργειας ΚΑΠΕ

Χτίζοντας Το Μέλλον. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Εξοικονόμησης Ενέργειας ΚΑΠΕ Χτίζοντας Το Μέλλον Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτίρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας ΚΑΠΕ ΥΠΕΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Mε επιτυχία, μεγαλύτερη των προσδοκιών, ολοκληρώθηκε. Technodomus Μια νέα έκθεση που έρχεται για να μείνει ΕΚΘΕΣΗ EΠIΠΛEON

Mε επιτυχία, μεγαλύτερη των προσδοκιών, ολοκληρώθηκε. Technodomus Μια νέα έκθεση που έρχεται για να μείνει ΕΚΘΕΣΗ EΠIΠΛEON Technodomus Μια νέα έκθεση που έρχεται για να μείνει Υψηλή επισκεψιμότητα - πολύ μεγαλύτερη από όσο αναμενόταν - είχε στο ντεμπούτο της, η νέα έκθεση Technodomus που αφορά στη βιομηχανία ξυλουργικών μηχανημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙ Α ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00

ΗΜΕΡΙ Α ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00 2η ΗΜΕΡΙ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2η ΗΜΕΡΙ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 / ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές επίτευξης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος

Στρατηγικές επίτευξης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος Στρατηγικές επίτευξης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος Ηγεσία Κόστους Διαφοροποίηση Εστίαση 7η-8η εβδομάδα Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη) Η έννοια του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος Στόχος της στρατηγικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ELIOT BY LEGRAND, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις.

Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις. Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις. Η εταιρεία Η Enerlogos, από τις λέξεις «ενέργεια» και «λόγος», είναι η πρώτη εξειδικευµένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών γλωσσικής υποστήριξης και επικοινωνίας για τους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ WWW.PANIDIS-SA.COM ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1974 και αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

SAVE. Programme. Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο

SAVE. Programme. Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο SAVE Programme Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο Από το 1966, η IGV, τοποθετώντας πάντα τον πελάτη στο κέντρο της αποστολής της, σχεδιάζει και παράγει ολοκληρωμένα συστήματα και εξαρτήματα ανελκυστήρων.

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΕ 2.1.2: Ελέγχει ότι δεν ξεκινάει ο ανελκυστήρας αν όλες οι πόρτες δεν είναι κλειστές και κλειδωμένες

ΕΕ 2.1.2: Ελέγχει ότι δεν ξεκινάει ο ανελκυστήρας αν όλες οι πόρτες δεν είναι κλειστές και κλειδωμένες ΕΕ 2.1.1 : Τοποθετεί τις συντήρησης πινακίδες εργασιών Πληροφόρηση χρηστών ανελκυστήρα ότι αυτός είναι εκτός λειτουργίας λόγω εργασιών συντήρησης Τοποθετώντας σε εμφανές σημείο πινακίδες που να ειδοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ italian technology - italian design Θέρμανση. Θερμική άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. PERFECTA Νέος εναλλάκτης ειδικά σχεδιασμένος για μέγιστη απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρία Η Δέλτα Μάρμαρα είναι μια σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων απ όλο τον κόσμο. Με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, αλλά και τα τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ανακοίνωση διευκρίνιση επί του διαγωνισμού 6/ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2019»

ΘΕΜΑ : «Ανακοίνωση διευκρίνιση επί του διαγωνισμού 6/ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2019» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ------------------- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ------------------- Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα