ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ (BCM)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ (BCM)"

Transcript

1 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡHΣIΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ

2 2 Ο κίνδυνος για έκτακτα γεγονότα αυξάνεται συνεχώς, όπως και το κόστος μίας πιθανής απώλειας μίας κρίσιμης εγκατάστασης, μίας προσωρινής παύσης των λειτουργιών ή των παρεχόμενων υπηρεσιών μίας εταιρείας. Η λειτουργία των επιχειρήσεων και των οργανισμών, πέρα από κινδύνους που σχετίζονται με τις δικές τους δραστηριότητες, είναι εκτεθειμένες και σε γεγονότα που προέρχονται από παράγοντες τους οποίους δεν μπορούν να ελέγξουν. Τα γεγονότα των τελευταίων ετών σε παγκόσμια κλίμακα, έχουν αναδείξει την ανάγκη για μία ωριμότερη προσέγγιση της επιχειρησιακής συνέχειας, και της ικανότητας απόκρισης (respond) και ανάκαμψης (recovery), κάτι που είναι ήδη απαιτητό από πολλούς κανονιστικούς οργανισμούς παγκοσμίως αλλά και από τους μετόχους, τους πελάτες και την αγορά. Η επιχειρησιακή συνέχεια μπορεί να έχει ταυτιστεί κυρίως με τον χώρο της πληροφορικής, οι σύγχρονες ανάγκες όμως αναδεικνύουν την σημασία μίας ευρύτερης εφαρμογής της επιχειρησιακής συνέχειας και σε άλλους κρίσιμους τομείς για να καλυφθούν οι πιθανές αδυναμίες της εταιρείας ή του οργανισμού, μειώνοντας όσο το δυνατό τα επίπεδα έκθεσης σε κινδύνους αλλά και προετοιμάζοντας μία ρεαλιστική απόκριση και μία ορθολογική ανάκαμψη, προγραμματισμένα και αποτελεσματικά. Η επιχειρησιακή συνέχεια σε παγκόσμιο επίπεδο έχει προοδεύσει σημαντικά, έχοντας βοηθήσει εταιρείες και οργανισμούς να αντιμετωπίσουν γεγονότα που σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να τις έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ή ακόμα και να τις βγάλουν εκτός αγοράς. Πολλά είναι και τα παραδείγματα στην χώρα μας, όπου η επιχειρησιακή συνέχεια αναπτύσσεται δυναμικά από ανθρώπους με τεχνογνωσία και όραμα, αποσπώντας και την διεθνή αναγνώριση. Είναι πλέον σαφές ότι το να υπάρχει ένα πλάνο επιχειρησιακής συνέχειας κάπου στο γραφείο μας είναι ανεπαρκές. Οι εταιρείες σήμερα χρειάζονται ένα σχέδιο το οποίο να εμπιστεύονται, που να είναι συνδεδεμένο απόλυτα με τις λειτουργίες τους και τις υπηρεσίες τους, ένα σχέδιο ζωντανό, ευέλικτο και δικτυακό που να μπορεί να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις σε πρόσωπα και διαδικασίες ενός δυναμικού εταιρικού περιβάλλοντος. Είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου οι εταιρείες χρησιμοποιούν κοινά λογισμικά κειμενογράφησης - για διάφορους λόγους για την εκπόνηση των σχεδίων επιχειρησιακής συνέχειας. Δυστυχώς η επιλογή αυτή δεν είναι δυνατό να καλύψει τις απαιτήσεις για επικαιροποιημένα, ζωντανά, διαδραστικά και κυρίως διαθέσιμα - σε όσους απαιτείται - δεδομένα. Επιπλέον, το κόστος χρήσης είναι πολύ μεγαλύτερο αν σκεφτεί κανείς τον χρόνο που απαιτείται από το προσωπικό για την εισαγωγή, επεξεργασία και ενημέρωση των

3 3 κρίσιμων αυτών δεδομένων, καθώς και τις δυσκολίες χρήσης των δεδομένων σε άλλες εφαρμογές., ενώ πολύ σημαντικά είναι τα θέματα ασφάλειας των δεδομένων αυτών. Η χρήση εξειδικευμένου λογισμικού είναι ενδεδειγμένη, αφού οι χρήστες καθοδηγούνται στις βέλτιστες πρακτικές καθόλη την διάρκεια του κύκλου ζωής του προγράμματος διαχείρισης επιχειρησιακής συνέχειας. Η λύση Continuity Management Solution (CMS) της SunGard είναι μία ασφαλής πλατφόρμα διασύνδεσης όλων των εφαρμογών επιχειρησιακής συνέχειας της SunGard. Οι εφαρμογές αυτές είναι διασυνδεδεμένες και επικοινωνούν μεταξύ τους με τις πληροφορίες που εισάγονται στην πλατφόρμα να είναι διαθέσιμες σε κάθε λογισμικό. Είναι μία ολοκληρωμένη λύση που θα βοηθήσει την εταιρεία σας να απλοποιήσει και να τυποποιήσει τις σχετικές διαδικασίες και να διαχειριστεί όλες τις φάσεις του προγράμματος της επιχειρησιακής συνέχειας μέσω ενός και μόνο κέντρου διαχείρισης. Αξιοποιεί μία κοινή σχεσιακή πλατφόρμα που εξασφαλίζει την εγκυρότητα και την διαθεσιμότητα των δεδομένων σε όλες τις φάσεις του προγράμματος επιχειρησιακής συνέχειας, από την φάση τις συλλογής και ανάλυσης των πληροφοριών έως την δημιουργία αναφορών, τις ασκήσεις και την επικαιροποίηση των πλάνων. Περιλαμβάνει τις εφαρμογές BIA Professional, LDRPS, NotiFind, Incident Manager, Risk Assessment, Vendor Assessment και Workforce Assessment. Κερδίστε χρόνο εισάγοντας μία και μόνο φορά τα δεδομένα σας θα είναι έγκυρα και διαθέσιμα σε κάθε ενότητα του CMS. Εργαστείτε αποτελεσματικά στο ενοποιημένο περιβάλλον εργασίας κάνετε εισαγωγή στην πλατφόρμα μία και μόνο φορά και έχετε πρόσβαση σε κάθε ενότητα με ασφάλεια, μέσω της κεντρικής διαχείρισης δικαιωμάτων χρήσης. Το CMS προσφέρει επίσης κεντρική και ασφαλή πρόσβαση σε κάθε ενότητα ξεχωριστά, ενώ έχετε την ευελιξία να πρόσθετε ενότητες από την σουίτα του CMS όποτε αυτό κριθεί χρήσιμο. Εξασφαλίζετε με αυτό τον τρόπο την εγκυρότητα των δεδομένων ανάμεσα σε πολλαπλές διαδικασίες σχεδιασμού, δοκιμής και εφαρμογής καθώς και την αυτοματοποίηση της διαχείρισης του προγράμματος και των διαδικασιών της επιχειρησιακής συνέχειας, μέσω πρότυπων αναφορών.

4 4 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ Εκπονήστε και διαχειριστείτε τα πλάνα σας με την κορυφαία λύση της αγοράς: Το LDRPS Το LDRPS (Living Disaster Recovery Planning System) προσφέρει μεγάλες δυνατότητες στον σχεδιασμό πλάνων, την συλλογή δεδομένων, την εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων, την παραμετροποίηση, την δημιουργία αναφορών και την ενημέρωση και επικαιροποίηση των πλάνων. Σας καθοδηγεί μέσω της ενσωματωμένης μεθοδολογία ενώ σας δίνει την δυνατότητα να εκπονήσετε το δικό σας πρόγραμμα επιχειρησιακής συνέχειας που θα καλύπτει τις δικές σας προτιμήσεις. Ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας. Η καρδιά του LDRPS είναι οι Plan Navigators οθόνες εργασίας που καθοδηγούν βήμα προς βήμα τους χρήστες στην διαδικασία δημιουργίας πλάνων. Η μεθοδολογία που εφαρμόζεται είναι αποτέλεσμα πολύχρονης εμπειρίας και ερευνών και προτείνει στους χρήστες την εισαγωγή των πλέον σχετικών δεδομένων για την ολοκλήρωση των πλάνων. Οι Πλοηγοί (Navigators) μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έχουν ή να τροποποιηθούν. Εύκολος και αποτελεσματικός σχεδιασμός. Αυτοί που εκπονούν τα πλάνα επιχειρησιακής συνέχειας (continuity planners) είναι επιφορτισμένοι με πολλές εργασίες, οπότε χρειάζονται ένα λογισμικό απλό στην λογική του και εύχρηστο. Το LDRPS είναι σχεδιασμένο έξυπνα, ακολουθώντας λογικά βήματα σχεδιασμού. Χρησιμοποιεί μία εύκολη - δενδροειδή - λογική πλοήγησης και διατηρεί το ίδιο φιλικό περιβάλλον εργασίας στις διάφορες οθόνες. Δυνατότητες Αναφοράς. Το LDRPS προσφέρει 200 πρότυπες αναφορές που συνθέτουν κρίσιμες πληροφορίες για το προσωπικό, τους πελάτες και τους προμηθευτές που εμπλέκονται σε περίπτωση διακοπής των λειτουργιών σας. Φυσικά, μπορείτε να τροποποιήσετε τις αναφορές αυτές για να καλυφθούν οι ειδικές απαιτήσεις σας. Ανεπτυγμένη Ασφάλεια: Οι επιλογές ασφαλείας του LDRPS προστατεύουν τις απόρρητες πληροφορίες των πλάνων σας και τις φιλτράρουν ανάλογα με τους χρήστες. Πολλές από τις στάνταρ επιλογές ασφαλείας και φίλτρων πρόσβασης μπορούν να τροποποιηθούν για να έχετε την δυνατότητα εφαρμογής των όποιων αλλαγών στην εταιρεία σας. Εύρος Εκπόνησης: Το LDRPS προσφέρει δυνατότητες εκπόνησης γενικών πλάνων (εκκένωση κτηρίου ή διαχείριση κρίσεων) ή εξειδικευμένων πλάνων ανάκαμψης των κυρίων ενοτήτων (διαδικασίες, εφαρμογές και εξοπλισμός). Χάρτης Αλληλεξαρτήσεων: Το LDRPS αναπαριστά γραφικά τις σχέσεις μεταξύ των κυρίων ενοτήτων για να έχετε την δυνατότητα της εύκολης αναγνώρισης αλληλεξαρτήσεων εντός των πλάνων σας και εντός της εταιρεία σας.

5 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (συν.) Αξιοποιήστε εξειδικευμένα ερωτηματολόγια για την συλλογή πληροφοριών για τα πλάνα σας χρησιμοποιώντας το BIA Professional Η ανάλυση επιχειρησιακών επιπτώσεων παρέχει μία καθαρή εικόνα των αδυναμιών μίας εταιρείας καθώς και του επιπέδου έκθεσής της σε διάφορους κινδύνους. Η ποιότητα ενός πλάνου επιχειρησιακής συνέχειας μπορεί να εκτιμηθεί από: την ποιότητα των ερωτήσεων που περιέχονται στα ερωτηματολόγια την επιλογή των ανθρώπων που καλούνται να τα συμπληρώσουν, και την ποιότητα των δεδομένων που θα συλλεχθούν. Το BIA Professional της SunGard παρέχει στοχευόμενη και λεπτομερή εικόνα των λειτουργικών και οικονομικών αδυναμιών, των επιχειρησιακών επιπτώσεων και των στρατηγικών ανάκαμψης της εταιρεία σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των δεδομένων σας. Το λογισμικό βοηθά του χρήστες να συλλέξουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να αναγνωριστούν οι κρίσιμες εταιρικές λειτουργίες και διαδικασίες, οι επιπτώσεις μίας διακοπής στον χρόνο καθώς και ο εξοπλισμός που χρειάζεται για την ανάκαμψη. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν για την ανάλυση των επιχειρησιακών επιπτώσεων ή μπορούν να εισαχθούν στο LDRPS - εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο για να έχετε τα δεδομένα σας στην διάθεσή σας σε κάθε φάση του προγράμματος. Κάντε μία δυναμική αρχή Χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο ερωτηματολόγιο, επιλέξτε από τις 55 και πλέον έτοιμες ερωτήσεις ή κάντε τις τροποποιήσεις που χρειάζεστε. Έξυπνος έλεγχος ερωτηματολογίων Η λειτουργία Αλληλουχία Ερωτήσεων (Question Sequencing) οδηγεί τους συμμετέχοντες μόνο στις ερωτήσεις που είναι σχετικές με αυτούς, ενώ η Επικύρωση Ερωτήσεων (Question Validation) τους οδηγεί στις ερωτήσεις που πρέπει κυρίως να απαντήσουν για να διασφαλιστεί η αρτιότητα και εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Εύχρηστη ανάλυση και παρουσίαση των δεδομένων Οι λειτουργίες αναφοράς του BIA Professional απλοποιούν την ανάλυση και παρουσίαση των αποτελεσμάτων των ερωτηματολογίων. Αναλύσετε τα ευρήματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες χρησιμοποιώντας μία από τις 159 πρότυπες αναφορές ή δημιουργήσετε δικές σας αναφορές για να καλύψετε συγκεκριμένες απαιτήσεις και για να εστιάσετε σε συγκεκριμένες απαντήσεις.

6 6 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ Αναγνωρίστε κινδύνους για οποιαδήποτε εγκατάσταση με το Risk Assessment Ο σχεδιασμός της συνέχειας δεν αφορά μόνο στην ανάκαμψη από μία διακοπή αφορά και στην δυνατότητα του οργανισμού να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί και το τι επιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν στις λειτουργίες του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Η ενότητα Risk Assessment υποστηρίζει την αναγνώριση κινδύνων (τεχνολογικών, ανθρωπίνων, φυσικών, γειτνίασης κ.α.) που απειλούν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας σας, καθώς και την αξιολόγηση των πιθανοτήτων να πραγματοποιηθούν αλλά και των πιθανών επιπτώσεών τους. Επιλογή στρατηγικής για κάθε εγκατάσταση: Αξιοποιήστε τα ευρήματα τις αναγνώρισης και αξιολόγησης των κινδύνων για να επιλέξετε ή να τροποποιήσετε την στρατηγική σχεδιασμού αντιμετώπισής τους, εξειδικευμένα για κάθε εγκατάσταση. Λάβετε έξυπνες αποφάσεις: Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους διαθέσιμους πόρους σας με βάση τις ολοκληρωμένες αναφορές πιθανοτήτων πραγματοποίησης και επιπτώσεων των κινδύνων. Η γραφική παρουσίαση της βαθμολόγησης των ευρημάτων - βασισμένων στις πιθανότητες και τις επιπτώσεις - καθώς και της συνολικής βαθμολογίας κινδύνου (risk score) θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε την ανάθεση και την διαχείριση των πόρων σας σε κάθε τοποθεσία. Καθορίστε την ετοιμότητα του προσωπικού σας με το Work Force Assessment Είτε το περιστατικό αφορά στην απώλεια μίας βασικής εγκατάστασης, είτε στην αστοχία μίας κρίσιμης λειτουργίας, μπορείτε να καταγράψετε, να ενημερώσετε και να αξιολογήσετε τις ικανότητες ανταπόκρισης του κρίσιμου προσωπικού σας καθώς και την κρισιμότητά τους στα πλάνα ανάκαμψης με το Work Force Assessment. Αξιολογήστε και βαθμολογήστε τους προμηθευτές σας με το Vendor Assessment Η παροχή υπηρεσιών και προμηθειών τρίτων σε μία επιχείρηση πρέπει να αποτελεί βασικό στοιχείο στον σχεδιασμό και την εφαρμογή πλάνων ανάκαμψης. Το Vendor Assessment μπορεί να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την επάρκεια των προμηθευτών σας και των παρόχων υπηρεσιών στα πλαίσια του προγράμματος διαχείρισης επιχειρησιακής συνέχειας.

7 7 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ Διαχειριστείτε ένα έκτακτο γεγονός με το Incident Manager powered by WebEOC Όταν λάβει χώρα μία καταστροφή, είναι πολύ σημαντικό το να αποκτήσετε άμεσα τον έλεγχο της κατάστασης. Η αποτελεσματικότητα ενός Κέντρου Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών - το οποίο να διαχειρίζεται τις πληροφορίες που θα φθάνουν μέσω τηλεφώνου, , δελτίων ειδήσεων και άλλων πηγών και θα καθοδηγεί τις ενέργειες ανάκαμψης - μπορεί να κρίνει την έγκαιρη και αποτελεσματική διαχείριση ενός γεγονότος. Μία έκτακτη, απροετοίμαστη συνάντηση μίας ομάδας ανθρώπων σε ένα γραφείο με πίνακες και τηλέφωνα δεν αρκεί για την αποτελεσματική διαχείριση αυτού του όγκου και τις ποικιλίας των πληροφοριών, και κάνει την προσπάθεια διαχείρισης έκτακτων περιστατικών εξαιρετικά δύσκολη. Το εικονικό δικτυακό Κέντρο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών Incident Manager powered by WebEOC σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις ενέργειες αντιμετώπισης και ανάκαμψης εξ αποστάσεως, με δυνατότητες αναβάθμισης των κρίσιμων θεμάτων και πληροφοριών μέσω διαδικτύου και την διασύνδεσή του με το LDRPS για την άμεση πρόσβαση στα πλάνα ανάκαμψης. Ανάκαμψη με την χρήση αποτελεσματικών μεθοδολογιών: Το Incident Manager εστιάζει στην ασφάλεια των ανθρώπων, την αξιολόγηση των επιπτώσεων στις κρίσιμες λειτουργίες και την αποτελεσματική επιχειρησιακή ανάκαμψη. Γρηγορότερη απόκριση με έξυπνη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων: To Incident Manager προσφέρει μία σειρά οθονών εργασίας όπου απεικονίζονται συγκεκριμένες πληροφορίες για τα εξελισσόμενα γεγονότα, τα οποία μπορούν να αναβαθμιστούν για την αντιμετώπισή τους. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να αξιοποιήσουν ή να τροποποιήσουν μία από τις 25 πρότυπες οθόνες ή να δημιουργήσουν τις δικές τους. Απεικόνιση περιστατικού: Η λειτουργία MapTac οπτικοποιεί την εξελισσόμενη κατάσταση και επιτρέπει την χρήση χαρτών, αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών κτλ. Ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει στον χάρτη εικονίδια, κείμενο, σχέδια από την υφιστάμενη βιβλιοθήκη εργαλείων και να δώσει πρόσβαση στον χάρτη σε συνεργάτες του μέσω ενός διαδικτυακού διακομιστή (Web browser). Τα εικονίδια αυτά μπορούν να αναπαριστούν την τοποθεσία όπου γίνεται το περιστατικό, να αποτυπώσουν το πού βρίσκονται οι διάφορες ομάδες αντιμετώπισης (πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα), να καταγράψουν τους διαθέσιμους πόρους, να αποτυπώσουν μη διαθέσιμες διαδρομές (π.χ. κλειστός δρόμος, αυξημένη κίνηση) κτλ.

8 8 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ (συν.) Στείλτε και λάβετε ειδοποιήσεις όταν είναι ανάγκη με το NotiFind Η μονομερής επικοινωνία μπορεί να είναι επαρκής σε πολλά σενάρια. Δεν είναι όμως αρκετή σε περιπτώσεις όπως μία πανδημία όπου απαιτείται μια διαρκής ενημέρωση σε τακτά χρονικά διαστήματα προς και από εργαζόμενους και συνεργάτες που εργάζονται εξ αποστάσεως. Το NotiFind είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που κάνει πολλά περισσότερα από το να ειδοποιεί λαμβάνει και ενημερώσεις. Οι χρήστες του NotiFind μπορούν άμεσα να επικοινωνήσουν με το κρίσιμο προσωπικό, να αποστείλουν κρίσιμα μηνύματα και να λάβουν σημαντικά δεδομένα. Οι δυνατότητες αποστολής μηνυμάτων του NotiFind επιτρέπουν την αποστολή χιλιάδων μηνυμάτων ομιλίας (έως 800,000 μηνύματα διάρκειας 30 δευτερολέπτων ανά ώρα) και γραπτών μηνυμάτων (έως 500,000 ανά ώρα) μέσω διαφόρων μέσων. Κάποιες από τις επιλογές αποστολής είναι: Σταθερό / Κινητό Τηλέφωνο Φαξ BlackBerry Με Ακρίβεια Αμεσότερη και καλύτερη διαχείριση της επικοινωνίας κατά την διάρκεια μία κρίσης ή ενός έκτακτου γεγονότος. Περιλαμβάνονται λειτουργίες πολυμερούς τηλεφωνικής συνεδρίασης με δυνατότητα άμεσης σύνδεσης στην συνεδρίαση, αναφορών με την παροχή λεπτομερών αναφορών προόδου σε θέματα όπως η ασφάλεια του προσωπικού καθώς και δυνατότητες συλλογής πληροφοριών. Έγκαιρα Εργαστείτε με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Το Κέντρο Μηνυμάτων του NotiFind προσφέρει πολυκάναλη αποστολή και παραλαβή πληροφοριών με αναφορές σε πραγματικό χρόνο για την αμεσότερη αποτροπή ενός περιστατικού ή ανάκαμψη από αυτό. Με Διαθεσιμότητα Το NotiFind παρέχει την εγγύηση Message Trust Guarantee που διασφαλίζει την σταθερή διαθεσιμότητα του δικτύου ειδοποίησης με 99,99% εγγυημένη διαθεσιμότητα του δικτύου και 99,99% εγγυημένη παράδοση σε ολόκληρο το δίκτυο.

9 9 SUNGARD AVAILABILITY SERVICES Η SunGard Availability Services παρέχει υπηρεσίες ανάκαμψης από καταστροφή (disaster recovery) συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες διαθεσιμότητας της πληροφορίας (information availability) και λογισμικά διαχείρισης επιχειρησιακής συνέχειας (BCM Software) σε πάνω από 10,000 εταιρείες και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον η SunGard παρέχει στους πελάτες της: Ευελιξία Αγοράς Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, επιλέγοντας μία απλή άδεια χρήσης, την παροχή υπηρεσιών κατά απαίτηση (On-Demand - Software as a Service) ή την υπηρεσία hosting των δεδομένων σας στα ασφαλή κέντρα δεδομένων (secure data center) της SunGard. Απεριόριστη Δωρεάν Εκπαίδευση H SunGard παρέχει απεριόριστη - δωρεάν - εκπαίδευση στους πελάτες της είτε μέσω διαδικτύου, είτε με την συμμετοχή τους σε σεμινάρια στα γραφεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Υποστήριξη Πελατών διαθέσιμη 24 ώρες/7 ημέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες τον χρόνο για να θέσετε τις τεχνικές ή χρηστικές ερωτήσεις σας. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας από έμπειρους και πιστοποιημένους συμβούλους. User Events Γνωρίστε τα λογισμικά μας και ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις μέσω της δωρεάν συμμετοχής σας στα ακόλουθα γεγονότα: Ετήσιο Διεθνές Φόρουμ Ομάδας Χρηστών (Annual International User Group Forum) όπου διοργανώνονται συναντήσεις και παρουσιάσεις ανά επιχειρησιακό τομέα, στρογγυλές τράπεζες, εργαστήρια κτλ. Συνάντηση Περιφερειακών Ομάδων Χρηστών (Regional User Groups - RUGs) όπου ανταλλάσσονται και συζητιούνται ιδέες και εμπειρίες με άλλους πελάτες και επαγγελματίες και καταγράφονται αιτήματα και ανάγκες για την υιοθέτηση τους στις νέες εκδόσεις των λογισμικών. 3π ΑΒΕΤΕ Από την ίδρυσή της το 1984, η 3π ΑΒΕΤΕ αναπτύσσει και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής. Συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού Επιχειρησιακής Συνέχειας SunGard Availability Services από το 2009 ως Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της σε Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία και Κύπρο. 3π ΑΒΕΤΕ / Βορείου Ηπείρου 45 / Μαρούσι Τηλ: / Fax: / / sungard@3psoft.gr

Ζητήματα Ασφάλειας στο σχεδιασμό Επιχειρησιακής Συνέχειας. Τσώχου Αγγελική atsohou@ionio.gr

Ζητήματα Ασφάλειας στο σχεδιασμό Επιχειρησιακής Συνέχειας. Τσώχου Αγγελική atsohou@ionio.gr Ζητήματα Ασφάλειας στο σχεδιασμό Επιχειρησιακής Συνέχειας Τσώχου Αγγελική atsohou@ionio.gr Περιεχόμενα 2 Βασικές έννοιες Επιχειρησιακή Συνέχεια και Ανάλυση Επικινδυνότητας Πλαίσιο Διοίκησης Επιχειρησιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟ.ΔΙ.Π.Α.Β. Κεντρική Υποδομή Επιχειρησιακής Ευφυΐας για Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης

ΜΟ.ΔΙ.Π.Α.Β. Κεντρική Υποδομή Επιχειρησιακής Ευφυΐας για Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης Κεντρική Υποδομή Επιχειρησιακής Ευφυΐας για Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης ΜΟ.ΔΙ.Π.Α.Β. Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Δρ. Γεώργιος Κ. Ζάχος Διευθυντής Βιβλιοθήκης και Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

τεχνογνωσία στην πληροφορική

τεχνογνωσία στην πληροφορική τεχνογνωσία στην πληροφορική οι υπηρεσίες Η SeCure καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης στον τομέα της πληροφορικής. Αποστολή μας είναι η παροχή τεχνογνωσίας και η εφαρμογή της έτσι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ (Auditing Business Continuity Plan & Disaster Recovery Plan)

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ (Auditing Business Continuity Plan & Disaster Recovery Plan) ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ (Auditing Business Continuity Plan & Disaster Recovery Plan) CISA, CGEIT, CRISC Project Management Office (PMO) ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ISMS κατά ISO Δεκέμβριος 2016

ISMS κατά ISO Δεκέμβριος 2016 ISMS κατά ISO 27001 Δεκέμβριος 2016 E-mail: info@motive.com.gr, Web: www.motive.com.gr ISO 27001:2013 Το ISO 27001:2013 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο το οποίο προσδιορίζει τις προδιαγραφές για

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών 1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών Η Voiceland στα πλαίσια των επιχειρησιακών της λειτουργιών διαχειρίζεται τηλεπικοινωνιακά συστήματα μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας στην πελατειακή της

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Αποστολή της Retail@Link & Πολιτική Ασφαλείας 12 χρόνια εμπειρίας Στη διασύνδεση επιχειρήσεων με >11.500.000 Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Ready Business Secure Business

Ready Business Secure Business Ready Business Secure Business Κωνσταντίνος Δ. Πανάγος Διευθυντής Εταιρικής Ασφάλειας Διακινδύνευσης Και Συμμόρφωσης Vodafone ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ Απρίλιος 2016 Τι θα συζητήσουμε σήμερα Vodafone : Λίγα λόγια,

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Δεδομένων για Στήριξη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας

Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Δεδομένων για Στήριξη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Δεδομένων για Στήριξη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» Καθηγητής Γεώργιος Ζαλίδης Ενότητες παρουσίασης

Διαβάστε περισσότερα

Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας

Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας Κάτια Σταθάκη Head of Corporate, VGE & Enterprise Segments 0 Vodafone Ελλάδας Η επιχειρηματική πραγματικότητα σήμερα ένας

Διαβάστε περισσότερα

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 Server Edition. Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 Server Edition. Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες Η Symantec έχει επανειλημμένα καταδείξει δημόσια ότι το Backup Exec System Recovery μπορεί να εκτελέσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ. Αριθμ. Πρωτ.: /2017 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ. Αριθμ. Πρωτ.: /2017 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 129334/2017 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Τη διενέργεια διαδικασίας ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών Epsilon Software 2010

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών Epsilon Software 2010 Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών Epsilon Software 2010 Αγαπητέ πελάτη, στην Epsilon Software δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στην ικανοποίηση του τελικού χρήστη, ώστε οι εφαρμογές μας όχι μόνο να εξυπηρετούν τις

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση και διάθεση ελληνικού ψηφιακού έγκριτου περιεχομένου

Αξιοποίηση και διάθεση ελληνικού ψηφιακού έγκριτου περιεχομένου Εισαγωγικός Οδηγός Το έργο Πλατφόρμα Παροχής Υπηρεσιών Κατάθεσης, Διαχείρισης και Διάθεσης Ανοικτών Δεδομένων & Ψηφιακού Περιεχομένου Αξιοποίηση και διάθεση ελληνικού ψηφιακού έγκριτου περιεχομένου To

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Data Protection Officer (DPO) Training and Certification Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) που ψηφίσθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Τι είναι Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Η Διαχείριση Εκτυπώσεων (Managed Print Services) είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη outsource υπηρεσία, δηλαδή η ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες:

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες: Διάδρασις Ο.Ε. Υπηρεσίες Συμβουλευτικής & Πληροφορικής Ζήνωνος 18 104 37 Αθήνα 210 5233244 - info@diadrasis.gr - www.diadrasis.gr Εταιρική Παρουσίαση ποιοι είμαστε η Διάδρασις είναι εταιρία που δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

IBM Runbook Automation

IBM Runbook Automation Περιγραφή Υπηρεσιών IBM Runbook Automation Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται η εταιρεία, οι εξουσιοδοτημένοι

Διαβάστε περισσότερα

DeSqual Ενότητες κατάρτισης 1. Ενδυνάμωση των εξυπηρετούμενων

DeSqual Ενότητες κατάρτισης 1. Ενδυνάμωση των εξυπηρετούμενων DeSqual Ενότητες κατάρτισης 1. Ενδυνάμωση των εξυπηρετούμενων 2 x 4 ώρες Μέτρηση και Βελτίωση Ενδυνάμωσης Ορισμός της Ενδυνάμωσης: Η ενδυνάμωση είναι η διαδικασία της αύξησης της ικανότητας των ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

IBM WebSphere Cast Iron Live

IBM WebSphere Cast Iron Live Περιγραφή Υπηρεσιών IBM WebSphere Cast Iron Live Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται η εταιρεία, οι εξουσιοδοτημένοι

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν Enterprise Resource Planning Systems (ERP) για Μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση έργων. Βασικές αρχές Τεχνολογίας Λογισμικού, 8η αγγ. έκδοση

Διαχείριση έργων. Βασικές αρχές Τεχνολογίας Λογισμικού, 8η αγγ. έκδοση Διαχείριση έργων Στόχοι Ερμηνεία των κύριων εργασιών ενός διευθυντή έργου λογισμικού Παρουσίαση της διαχείρισης έργων λογισμικού και περιγραφή των χαρακτηριστικών που τη διακρίνουν Εξέταση του σχεδιασμού

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.Store E-Commerce Platform

GoDigital.Store E-Commerce Platform GoDigital.Store E-Commerce Platform Πλήρης διαχείριση καταλόγου και καταστήματος banet Α.Ε. Βαλαωρίτου 20 54625 Θεσσαλονίκη Τ.2310253999 F.2310253998 www.banet.gr info@banet.gr GoDigital.Store Γενική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Managing Information. Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate Athens University of Economics and Business. e-mail: kyritsis@ist.edu.

Managing Information. Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate Athens University of Economics and Business. e-mail: kyritsis@ist.edu. Managing Information Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate Athens University of Economics and Business e-mail: kyritsis@ist.edu.gr Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων και Διαχείριση Έργων Learning

Διαβάστε περισσότερα

Εξειδικευμένο λογισμικό για GRC

Εξειδικευμένο λογισμικό για GRC Εξειδικευμένο λογισμικό για GRC Αναγκαίο για το αποτέλεσμα, ή πολυτέλεια; Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2019 Λευτέρης Αναστασάκης Αντιπρόεδρος ΔΣ, PRIORITY ISO 19600:2014 Compliance management systems Guidelines

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

Αποδοτικό Data Center. «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία»

Αποδοτικό Data Center. «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία» Αποδοτικό Data Center «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία» To Data Center Το Data Center αποτελεί την καρδιά της μηχανογράφησης και της επεξεργασίας των Πληροφοριών, που έχουν πλέον θεμελιώδη θέση

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E.

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E. Ι Τ Μ C Α. Ε. Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ο Ι Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν INNOVATION, TECHNOLOGY & MAΝAGEMENT CONSULTANTS «Στόχος μας είναι ο μετασχηματισμός των εταιρικών πελατών μας σε δυναμικούς, αποτελεσματικούς και

Διαβάστε περισσότερα

IBM Security Intelligence on Cloud

IBM Security Intelligence on Cloud Περιγραφή Υπηρεσιών IBM Security Intelligence on Cloud Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται η εταιρεία, οι

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Διαχειριστή. (Υπηρεσία Αναζήτησης Συνεπιβατών)

Εγχειρίδιο Διαχειριστή. (Υπηρεσία Αναζήτησης Συνεπιβατών) (Υπηρεσία Αναζήτησης Συνεπιβατών) Για το Έργο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Εισαγωγή... 3 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά... 4 3 Περιβάλλον Εργασίας... 5 4 Σύνδεση / Αποσύνδεση Διαχειριστή... 7 4.1 Σύνδεση Διαχειριστή... 7 4.2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...- 1 - ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 2 - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ... - 3 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 4 - ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... - 5 - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... - 6 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Εφαρμογές του Office 365 στην ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση» Ονοματεπώνυμο Σπουδαστή:

Διαβάστε περισσότερα

ITIL Case Study: Helpdesk Implementation at EAC. By: Anna Demosthenous 28 th November, 2012

ITIL Case Study: Helpdesk Implementation at EAC. By: Anna Demosthenous 28 th November, 2012 ITIL Case Study: Helpdesk Implementation at EAC By: Anna Demosthenous 28 th November, 2012 AHK ένας Οργανισμός με αξίες: Σεβασμό στους Πελάτες Επένδυση στους ανθρώπους της Συνεχή βελτίωση Εταιρική Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Blueworks Live

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Blueworks Live Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM Blueworks Live Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech.

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech. Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH Natech. Τι είναι Το Natech.CRM είναι μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή που ενοποιεί τις πωλήσεις, την οργάνωση εργασιών,

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Ψηφιακής Ωριμότητας

Δείκτης Ψηφιακής Ωριμότητας Δείκτης Ψηφιακής Ωριμότητας από την Accenture υπό την αιγίδα του Καθοδηγώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό Ένας νέος τρόπος για ηγέτες κυβερνήσεων και επιχειρήσεων για να κατανοήσουν, να μετρήσουν και να

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά. Η βιώσιµη ανάπτυξη της εταιρείας µας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το υπεύθυνο επιχειρείν

Αγορά. Η βιώσιµη ανάπτυξη της εταιρείας µας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το υπεύθυνο επιχειρείν Αγορά 12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ 17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PHARMATHEN ΑΒΕΕ... 3 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΙΩΑΝΝΗ Δ. ΙΓΓΛΕΖΑΚΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΙΩΑΝΝΗ Δ. ΙΓΓΛΕΖΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΙΩΑΝΝΗ Δ. ΙΓΓΛΕΖΑΚΗ Εισαγωγή Το πρόβλημα της διαχείρισης της ασφάλειας πληροφοριών αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα για τα σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ E-INVOICING 1 η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα 1 η Ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης βασισμένη στην Ελληνική Νομοθεσία και το Φορολογικό Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή υπηρεσία περιβαλλοντικών κινδύνων Πλημμύρες ERMIS-Floods: Environmental Risk Management & Information Service

Διαδικτυακή υπηρεσία περιβαλλοντικών κινδύνων Πλημμύρες ERMIS-Floods: Environmental Risk Management & Information Service Διαδικτυακή υπηρεσία περιβαλλοντικών κινδύνων Πλημμύρες ERMIS-Floods: Environmental Risk Management & Information Service Ινστιτούτο Κύπρου, Παν. Αιγαίου, Πολυτεχνείο Κρήτης ΣΑΛΑ, ΔΥΒΑ, Δ. Χανίων Θανάσης

Διαβάστε περισσότερα

Committed to Excellence

Committed to Excellence Committed to Excellence Δέσµευση στην Επιχειρηµατική Αριστεία Προσέγγιση 2: EFQM Committed to Excellence Assessment 2 Star Διεθνής Πιστοποίηση Επιχειρήσεων Επίπεδα Επιχειρηµατικής Αριστείας EFQM COMMITTED

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.)

Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.) Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2_Egxeiridio_Poiothtas_v03 Σελίδα 1 από 16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ σελίδα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΕΠΑ 3 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

O πελάτης στο επίκεντρο

O πελάτης στο επίκεντρο Ημερίδα ΕΕΤΤ Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών & Προστασία Καταναλωτών O πελάτης στο επίκεντρο Η εξυπηρέτηση του πελάτη κομβικό σημείο για την εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης Tom Στράτος, Διευθυντής Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Η Veritas ανακοινώνει λύσεις Enterprise Data Management μέσω του NetBackup 8.0

Η Veritas ανακοινώνει λύσεις Enterprise Data Management μέσω του NetBackup 8.0 Η Veritas ανακοινώνει λύσεις Enterprise Data Management μέσω του NetBackup 8.0 Η Veritas Technologies LLC, ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της διαχείρισης πληροφοριών, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του NetBackup

Διαβάστε περισσότερα

Balanced Scorecard Μέρος Ι

Balanced Scorecard Μέρος Ι Οργάνωση Παραγωγής & ιοίκηση Επιχειρήσεων ΙΙ Κοστολόγηση Επιχειρήσεων & Λήψη Αποφάσεων Κεφάλαιο 13 Balanced Scorecard Μέρος Ι Νικόλαος Α. Παναγιώτου 2004 ΕΜΠ Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. (αριθμ.: 53 /2009)

ΑΠΟΦΑΣΗ. (αριθμ.: 53 /2009) Μαρούσι, 23 Φεβρουαρίου 2009 ΑΠΟΦΑΣΗ (αριθμ.: 53 /2009) Θέμα: «Αρμόδιες Αρχές κατά τη Λειτουργία του Συστήματος Άρσης Απορρήτου σε πραγματικό χρόνο». Την Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 10.30 π.μ συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

IBM IoT Continuous Engineering on Cloud και IBM Collaborative Lifecycle Management on Cloud

IBM IoT Continuous Engineering on Cloud και IBM Collaborative Lifecycle Management on Cloud Περιγραφή Υπηρεσιών IBM IoT Continuous Engineering on Cloud και IBM Collaborative Lifecycle Management on Cloud Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία»

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Τηλεφωνικό Κέντρο Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας για κάθε σύγχρονη ε- πιχείρηση. Στο παρελθόν,

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία

Είμαστε μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία Είμαστε μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία H Stirixis είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος στον τομέα της, με ειδίκευση στην πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, στην ανάπτυξη ανθρώπινου κεφαλαίου και

Διαβάστε περισσότερα

Η Ασφάλεια Πληροφοριών στο χώρο της Εκκαθάρισης των Χρηµατιστηριακών Συναλλαγών

Η Ασφάλεια Πληροφοριών στο χώρο της Εκκαθάρισης των Χρηµατιστηριακών Συναλλαγών Η Ασφάλεια Πληροφοριών στο χώρο της Εκκαθάρισης των Χρηµατιστηριακών Συναλλαγών Η πρόκληση & η πρακτική προσέγγιση Η Προστασία της Κρίσιµης Υποδοµής της Χώρας Αθήνα 14 Μαΐου 2003 Παναγιώτης Ηλιόπουλος,

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business E-mail & Website Hosting. Επισκόπηση

Vodafone Business E-mail & Website Hosting. Επισκόπηση Vodafone Business E-mail & Website Hosting Επισκόπηση Καλώς ορίσατε στις υπηρεσίες εταιρικού e-mail και website hosting της Vodafone. Η επαγγελματική σας εικόνα ενισχύεται μέσα από προσωποποιημένους e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η πληροφορία έχει τα δικά της στάδια εξέλιξης 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η διαχείριση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Συμμόρφωσης των Ελληνικών Επιχειρήσεων με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 GDPR

Έρευνα Συμμόρφωσης των Ελληνικών Επιχειρήσεων με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 GDPR Έρευνα Συμμόρφωσης των Ελληνικών Επιχειρήσεων με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 GDPR 1. Ταυτότητα Έρευνας Ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (CRM) Το icomplete είναι μια βραβευμένη υπηρεσία, βασισμένη σε λογισμικό CRM μέσω cloud, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων. Πολιτική Χρήσης

Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων. Πολιτική Χρήσης Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων Πολιτική Χρήσης Θεσσαλονίκη 30/11/2012 Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Πολιτική περιεχοµένου... 4 2. Πολιτική κατάθεσης εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Μάθημα 10: Ανάπτυξη ΠΣ Μαρίνος Θεμιστοκλέους Email: mthemist@unipi.gr Ανδρούτσου 150 Γραφείο 206 Τηλ. 210 414 2723 Ώρες Γραφείου: Δευτέρα 11-12 πμ Ενδεικτικά Περιεχόμενα Εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

IBM Regulatory Compliance Analytics

IBM Regulatory Compliance Analytics Περιγραφή Υπηρεσιών IBM Regulatory Compliance Analytics Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται η εταιρεία, οι

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM WebSphere Cast Iron Live

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM WebSphere Cast Iron Live Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM WebSphere Cast Iron Live Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

e_auctions System Αυγουστος, 2014

e_auctions System Αυγουστος, 2014 e_auctions System Αυγουστος, 2014 Εισαγωγή στο e_auctions Το e_auctions System, είναι ένα ολοκληρωμένο συστημα διαχείρισης πλειστηριασμών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Το σύστημα αναπτύχθηκε για λογαριασμό

Διαβάστε περισσότερα

Είναι πλήρως εξοικειωμένος με τους κανόνες λειτουργίας του Ταμείου.

Είναι πλήρως εξοικειωμένος με τους κανόνες λειτουργίας του Ταμείου. Πρόσληψη Προσόντα Η Διαχειριστική Επιτροπή (ΔΕ) επιλέγει ή/και προσλαμβάνει το Γενικό Διευθυντή του Ταμείου. Ο Γενικός Διευθυντής πρέπει να είναι πτυχιούχος και να κατέχει τα κατάλληλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση πλατφόρμας WebGIS. 8 June 2016

Παρουσίαση πλατφόρμας WebGIS. 8 June 2016 Παρουσίαση πλατφόρμας WebGIS 8 June 2016 Η ΕΤΑΙΡΙΑ Δομή παρουσίασης Προφίλ Υπηρεσίες Περιγραφή Χρήση Εφαρμογές Πλεονεκτήματα Εργαλεία I IΙ ΙΙΙ IV Η εταιρία Web GIS Επικοινωνία Θέματα προς συζήτηση 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου.

Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου. Οι υπηρεσίες νέφους παρέχονται με τέτοιο τρόπο ώστε ο τελικός χρήστης δεν μπορεί να διακρίνει τεχνικές λεπτομέρειες. Η χρηστικότητα, η διαθεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές ΤΠΕ στην εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση. Αχιλλέας Καμέας Επικ. Καθηγητής ΣΘΕΤ Διευθυντής ΕΕΥΕΜ

Εφαρμογές ΤΠΕ στην εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση. Αχιλλέας Καμέας Επικ. Καθηγητής ΣΘΕΤ Διευθυντής ΕΕΥΕΜ Εφαρμογές ΤΠΕ στην εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Αχιλλέας Καμέας Επικ. Καθηγητής ΣΘΕΤ Διευθυντής ΕΕΥΕΜ Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση: εμπλεκόμενοι & ανάγκες Στο περιβάλλον της εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και της Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Πληροφοριακές Υποδομές Δημοσίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Βασικές Πληροφοριακές Υποδομές Δημοσίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Βασικές Πληροφοριακές Υποδομές Δημοσίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Στρατηγική για τις Βασικές Πληροφοριακές Υποδομές του Δημοσίου Τι είναι οι Βασικές Πληροφοριακές Υποδομές; Υφιστάμενη κατάσταση Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 30/06/2015 Αγαπητή κυρία / Αγαπητέ κύριε, Το παρόν ερωτηματολόγιο συντάχθηκε στο πλαίσιο εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής με αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός Μάρκετινγκ Γυμναστηρίων. Ονοματεπώνυμο: Μαστρογιάννης Παύλος Σειρά: 7 η Επιβλέπων Καθηγητής: Κριεμάδης Θάνος

Σχεδιασμός Μάρκετινγκ Γυμναστηρίων. Ονοματεπώνυμο: Μαστρογιάννης Παύλος Σειρά: 7 η Επιβλέπων Καθηγητής: Κριεμάδης Θάνος Σχεδιασμός Μάρκετινγκ Γυμναστηρίων Ονοματεπώνυμο: Μαστρογιάννης Παύλος Σειρά: 7 η Επιβλέπων Καθηγητής: Κριεμάδης Θάνος Δεκέμβριος 2011 Εισαγωγή Σκοπός έρευνας: αν τα γυμναστήρια στην Αττική εφαρμόζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕταιρικήΠαρουσίαση ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΪΟΣ 2018

ΕταιρικήΠαρουσίαση ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΪΟΣ 2018 ΕταιρικήΠαρουσίαση ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΪΟΣ 2018 Τι είναι ο Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Προσωπικά δεδομένα (πουοδηγούν σε ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Αριθμός Έκδοσης: ΕΚΕΤΑ ΙΜΕΤ ΕΜ Β 2013 9 Παραδοτέο ΙΜΕΤ Τίτλος Έργου: «Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή μεταφορά μαθητών» Συγγραφέας: Δρ. Μαρία Μορφουλάκη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις»

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις» ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του έργου. και η πιλοτική λειτουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου σχολείων

Σκοπός του έργου. και η πιλοτική λειτουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου σχολείων Σκοπός του έργου Σκοπός του έργου είναι, σε γενικές γραμμές, οσχεδιασμός, ηανάπτυξη και η πιλοτική λειτουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου σχολείων αποτελούμενου από 3 σχολικά εργαστήρια - με ενσωμάτωση

Διαβάστε περισσότερα

MOODLE Εγκατάσταση πλατφόρμας Δημιουργία & Διαχείριση μαθήματος

MOODLE Εγκατάσταση πλατφόρμας Δημιουργία & Διαχείριση μαθήματος E-learning σεμινάριο/εργαστήριο MOODLE Εγκατάσταση πλατφόρμας Δημιουργία & Διαχείριση μαθήματος 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 O φορέας διοργάνωσης σεμιναρίων INTERactive EDucation μέσω της e learning πλατφόρμα της

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας

Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας Αναβάθμιση της οργάνωσης και λειτουργίας του Μηχανισμού Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 Θωμάς Μπαρτζάνας Ερευνητής ΙΕΤΕΘ /ΕΚΕΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρόλος των Αρχών στη διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών στον κόσµο της Νεφοϋπολογιστικής

Ο Ρόλος των Αρχών στη διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών στον κόσµο της Νεφοϋπολογιστικής Ο Ρόλος των Αρχών στη διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών στον κόσµο της Νεφοϋπολογιστικής Χρήστος Καλλονιάτης Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήµιο Αιγαίου Μέλος της Ολοµέλειας της Α.Δ.Α.Ε Οι ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Συνάντηση Ολομέλειας Πλατφόρμα «Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη» στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έρευνας και Καινοτομίας για την Έξυπνη Εξειδίκευση της προγραμματικής

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε συνεταίρος της Meridian

Γίνε συνεταίρος της Meridian Γίνε μέρος μιας από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στοιχημάτων Γίνε συνεταίρος της Meridian Γίνε συνεταίρος της Meridian και αποκτήστε τη δύναμη και τις πηγές ενός από τους πιο επιτυχημένους παροχείς υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Σειρά Σεμιναρίων 2013 «Ηλεκτρονικό εμπόριο η επιχείρηση στη νέα ψηφιακή εποχή» Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν Δρ. Μάρκος Κουργιαντάκης Διδάκτορας Τμ. Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Έλλη Παγουρτζή ΚΕ.ΜΕ.Α.

Έλλη Παγουρτζή ΚΕ.ΜΕ.Α. Lesson Learned για την αύξηση της προστασίας των Εθνικά Χαρακτηρισμένων Ευρωπαϊκών υποδομών Ζωτικής σημασίας Έλλη Παγουρτζή ΚΕ.ΜΕ.Α. 1 ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ Σχέδιο Εκτίμησης Επικινδυνότητας Σχέδιο Εκτίμησης Τρωτότητας

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Η LINK Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να καταστεί πυρήνας καινοτομικών λύσεων Τηλεματικής αναβαθμίζοντας καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Tμήμα ΤΠΕ & Διαφάνειας Πληροφορίες : Μαυροκυουκουλάκη Ελένη ΠΡΟΣ: ΑΔΑΜ: Γάζι, 03/10/2016 Αρ. Πρωτ. : 17891 ERGOMEC PRIVATE COMPANY ERGOMEC P.C. Σιδηρόκαστρο

Διαβάστε περισσότερα

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό.

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό. Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό. Μπορείς να το έχεις! Αξιοποίησε τη δυναμική των ανθρώπων της Adecco! Κάποιες φορές χρειάζεσαι έναν πολύ καλό εργαζόμενο. Κάποιες άλλες πάλι χρειάζεσαι

Διαβάστε περισσότερα

Your Mobile Network. Your Mobile Network. Co-Operator

Your Mobile Network. Your Mobile Network. Co-Operator Your Mobile Network Your Mobile Network Co-Operator H εταιρία Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2000 με τη μορφή ομόρρυθμης και μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία το 2007, με την επωνυμία «AMD Telecom». Σήμερα είναι

Διαβάστε περισσότερα