Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1

2 BMS, γιατί η εταιρεία σας αξίζει την καλύτερη µηχανογράφηση Η BMS στοχεύει όχι µόνο στη δηµιουργία ενός λογισµικού προγράµµατος, αλλά και στην ολοκληρωµένη και υπεύθυνη κάλυψη των αναγκών µιας επιχείρησης για µηχανοργάνωση. Η BMS ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στις αρχές της δεκαετίας του 80 στον προγραµ- µατισµό ανάλυση και µε απόλυτη εξειδίκευση στις εµπορικές και βιοµηχανικές επιχειρήσεις. Η BMS προσφέρει επίσης συµβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της οργάνωσης και της λειτουργίας εµπορικών - βιοµηχανικών επιχειρήσεων καθώς και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στους τοµείς προγραµµατισµού και ελέγχου παραγωγής - κοστολόγησης - logistics, αποθηκών - διανοµών και marketing. Η BMS προσπαθεί συνεχώς να αξιοποιεί την µεγάλη εµπειρία που πηγάζει τόσο από τα θέµατα των πελατών της, όσο και από την φιλοσοφία της να υιοθετεί κάθε σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη για να την προσαρµόζει στα προϊόντα της ώστε να µην είναι απλώς δέκτης των απαιτήσεων των πελατών της αλλά και καθοδηγητής σύγχρονων λύσεων στις ανάγκες των σηµερινών επιχειρήσεων.

3 Αξιόπιστες µηχανογραφικές λύσεις για αύξηση της παραγωγικότητας Η ανταποδοτικότητα των εφαρµογών της BMS κυρίως εντοπίζεται στην άµεση µείωση του λειτουργικού κόστους των πελατών της. Η προσαρµογή τους µέσω των εφαρµογών της στις σύγχρονες και αποδεδειγµένα ασφαλείς δοµές προσδίδουν πάντα το αναµενόµενο αποτέλεσµα. Οι άνθρωποί της, χάρη στις γνώσεις, την εξειδίκευση και τον επαγγελµατισµό τους, λειτουργούν σαν σύµβουλοι σε δύο τουλάχιστον επίπεδα. Το πρώτο είναι αυτό της συµβουλευτικής εξυπηρέτησης των πελατών, µε προτάσεις και ιδέες σε ότι αφορά: τον εντοπισµό και ανάλυση των αναγκών, την έκταση και το είδος της µηχανογράφησης, των κατάλληλων προγραµ- µάτων και του γενικότερου εξοπλισµού (hardware). Σηµειώνεται εδώ ότι η BMS δεν δεσµεύεται µε αποκλειστικές συνεργασίες. Το δεύτερο επίπεδο είναι αυτό της µηχανογραφηµένης επιχείρησης, από την ένταξη ως και την τελική προσαρµογή, όπου ο ρόλος της BMS είναι η εντατική παρακολούθηση και ουσιαστική στήριξη στην εκµάθηση, την εµπέδωση, την καλή λειτουργία (που το όνοµα BMS εγγυάται) αλλά και στην προσθήκη αλλαγών και βελτιώσεων στο ήδη υπάρχον σύστηµα ανάλογα µε τις επιθυµίες του πελάτη.

4 Αξιόπιστες µηχανογραφικές λύσεις για αύξηση της παραγωγικότητας Η γνώση των προβληµάτων που απασχολούν την αγορά, η πολύχρονη εµπειρία της BMS στην επίλυσή τους σε συνδυασµό µε την ορθολογιστική και πλήρη εκµετάλλευση των δυνατοτήτων των Η/Υ οδήγησαν στη δηµιουργία προγραµµάτων υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας, έτσι ώστε οι πελάτες, που είναι τα µεγαλύτερα ίσως ονόµατα στο χώρο της µεταποίησης και εµπορίας, να συναλλάσσονται µε µια εταιρία και να έχουν πλήρη κάλυψη σε όλα τους τα προβλήµατα. Η συνεχής ενασχόληση όλων που εργάζονται και συµβάλλουν στη µέχρι τώρα επιτυχία της BMS, πιστοποιεί και εγγυάται τη συνεχή δυναµική εξέλιξη και διαρκή βελτίωση των προγραµµάτων της.

5 Η BMS υπεύθυνα πλάι σας µε αποτελεσµατικές υπηρεσίες Συµβουλευτικές Υπηρεσίες για προµήθεια µηχανογραφικού εξοπλισµού Ανάλυση και Προγραµµατισµός Εκπαίδευση στα προγράµµατα Ανάπτυξη εµπορικών - βιοµηχανικών εφαρµογών Προσαρµογή λογιστηρίου στη µηχανογράφηση Τεχνική υποστήριξη

6 Μηχανογραφική εφαρµογή QBIS, για πλήρη λειτουργικότητα και µείωση του λειτουργικού κόστους Η γνώση των προβληµάτων που απασχολούν κάθε επιχείρηση και η πολύχρονη εµπειρία της BMS στην επίλυσή τους, οδήγησαν στη δηµιουργία της εφαρµογής QBIS. To QBIS της ΒMS είναι η σύγχρονη λύση για την ολοκληρωµένη µηχανογραφική υποστήριξη των εµπορικών και βιοµηχανικών επιχειρήσεων. Με προσαρµοστικότητα στις ανάγκες της επιχείρησης και ευελιξία στην αγορά καλύπτει όλες τις ιδιαιτερότητες των επιχειρήσεων αυτών, παρέχοντας στους επιχειρηµατίες µια ολοκληρωµένη εικόνα της επιχείρησής τους. Το QBIS είναι σχεδιασµένο εξ ολοκλήρου σε τεχνολογία Windows και αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες των σύγχρονων υπολογιστών και λειτουργικών συστηµάτων εξασφαλίζοντας σιγουριά, αξιοπιστία, φιλικότητα και ταχύτητα. Μπορεί να δουλέψει σε οποιεσδήποτε βάσεις δεδοµένων (Microsoft SQL Server, Oracle κ.λ.π.) προσφέροντας βέλτιστη απόδοση σε multi user περιβάλλον και ευελιξία στη χρήση εργαλείων και στη συνεργασία µε άλλες εφαρµογές. Παράλληλα ενσωµατώνει µία σειρά από νέες διαδικτυακές (internet) λειτουργίες και υπηρεσίες, καθώς και πληθώρα τεχνολογιών αιχµής (Multi-threading, Client/Server, Web Services).

7 Μηχανογραφική εφαρµογή QBIS, για πλήρη λειτουργικότητα και µείωση του λειτουργικού κόστους Άµεση λειτουργία άπαξ της εγκαταστάσεως, χωρίς παραµετροποίηση. Σχεδιασµός περιβάλλοντος εργασίας ανά χειριστή, µε επιλογή χρωµάτων οθόνης και εκτύπωσης, γραµµατοσειράς, ανάλυσης οθόνης κλπ. υνατότητα επιλογής των προγραµµάτων µε πολλαπλούς τρόπους όπως π.χ. δενδρικής µορφής, αναδιπλούµενων επιλογών, ή συντοµεύσεων. Καταχώρηση σηµειώσεων (ατζέντα) ανά χειριστή και εµφάνιση αυτών µε τη µορφή υπενθύµισης. Ταξινόµηση δεδοµένων σε όλες τις προβολές, κατά στήλη. Εκτύπωση των παραστατικών, όλων των καταστάσεων, ακόµη και των θεωρηµένων, σε εκτυπωτές Laser και Inkjet.

8 Μηχανογραφική εφαρµογή QBIS, για πλήρη λειτουργικότητα και µείωση του λειτουργικού κόστους υνατότητα εξαγωγής δεδοµένων σε οποιαδήποτε µορφή (ASCII, txt, Εxcel κλπ.) και άµεση κλήση των εφαρµογών του Ms Office µέσα από την εφαρµογή. Ολοκληρωµένο σύστηµα ασφάλειας µε ορισµό δικαιωµάτων, ανά χειριστή ή οµάδα χειριστών. υνατότητα διακοπής κάθε επεξεργασίας (προβολή, εκτύπωση, δηµιουργία καταστάσεων, κ.λ.π.). Άντληση όλων των σχετιζόµενων πληροφοριών σε κάθε πρόγραµµα, χωρίς να απαιτείται η µετάβαση, ή παράλληλη κλήση άλλου προγράµµατος. υνατότητα Ηλεκτρονικής Αποστολής ( ) της Προσφοράς, Παραγγελίας και οποιασδήποτε πληροφορίας σχετιζόµενης µε Πελάτη ή Προµηθευτή κατ ευθείαν από το πρόγραµµα, χωρίς να χρειάζεται γνώση του Outlook. υνατότητα προσθήκης επιπλέον modules όποτε ο πελάτης το αποφασίσει, ή ακόµη και δηµιουργία προγραµµάτων ή επέκτασης εφαρµογών επί παραγγελία, για την κάλυψη ιδιαίτερων ή εξειδικευµένων απαιτήσεων.

9 Μηχανογραφική εφαρµογή QBIS, για πλήρη λειτουργικότητα και µείωση του λειτουργικού κόστους Τεχνική υποστήριξη Οι επιτυχηµένες µηχανογραφήσεις των πελατών µας οφείλονται όχι µόνον στα ευέλικτα και αξιόπιστα προϊόντα που δηµιουργούµε αλλά και στην υποδειγµατική υποστήριξη που τους προσφέρουµε. εν υπάρχει ανάγκη για τη φυσική παρουσία του προσωπικού µας στο χώρο των πελατών αλλά ούτε και η πρόσβασή µας στα αρχεία τους κατά οποιονδήποτε τρόπο. ιαρκής και δωρεάν εκπαίδευση Η εκπαίδευση των χειριστών στα προγράµµατα είναι δωρεάν (όσες ώρες και αν χρειαστούν) και γίνεται από άρτια καταρτισµένο προσωπικό της BMS.

10 Χαρακτηριστικά Εµπορικής ιαχείρισης Η Εµπορική ιαχείριση περιλαµβάνει όλα εκείνα τα υποσυστήµατα τα οποία καταγράφουν και παρακολουθούν τις διαδικασίες των εισαγωγών (αγορές, παραγωγή) και των εξαγωγών (πωλήσεις, αναλώσεις παραγωγής). υνατότητα καταχώρησης σχολίων, τεχνικών χαρακτηριστικών, φωτογραφιών, ξενόγλωσσων περιγραφών κλπ. σε κάθε είδος. Πολλαπλοί τιµοκατάλογοι κατ είδος (τιµή κόστους, χονδρική τιµή, υπερχονδρική, κλπ). Ανατιµήσεις Υποτιµήσεις ειδών βάσει ποσοστών (ανά τιµοκατάλογο) και επιθυµητού ποσού στρογγυλοποίησης. Αναζήτηση ή και κατευθείαν καταχώρηση ειδών µέσω πολλαπλών εναλλακτικών κωδικών (part numbers) ή Bar Codes. υνατότητα εκτύπωσης ετικετών ειδών και Bar Codes. Ορισµός ειδικών ενεργειών στα είδη της αποθήκης (π.χ. µήνυµα για αρνητικό υπόλοιπο, για υπόλοιπο κάτω του ελαχίστου, εµφάνιση µηνύµατος που έχει ορίσει ο χειριστής, εµφάνιση φωτογραφία είδους, κλπ). Πλήρης διαχείριση παρτίδων Ιχνηλασιµότητα ειδών (tracing) από την αγορά, παραγωγή µέχρι και την πώληση. Παρακολούθηση χρωµάτων µεγεθών.

11 Χαρακτηριστικά Εµπορικής ιαχείρισης Ειδικοί Τιµοκατάλογοι ανά Πελάτη και προµηθευτή. ιαχείριση Προσφορών η οποία µπορεί να περιλαµβάνει εκτός από τιµές-εκπτώσεις, και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κατ είδος. Μετασχηµατισµός προσφορών σε παραγγελίες. ιαχείριση Παραγγελιών Πελατών/Προµηθευτών σύνδεσή τους µε τους τιµοκαταλόγους τους µετασχηµατισµός παραγγελιών σε παραστατικά. Προειδοποιητικά µηνύµατα κατά την καταχώρηση παραγγελιών και την έκδοση παραστατικών πώλησης, για τα είδη µε αρνητικά υπόλοιπα. Μετασχηµατισµός παραστατικών αγοράς ή πώλησης σε προσφορά πελάτη, παραγγελία πελάτη ή προµηθευτή ή και σε άλλο παραστατικό. Μετασχηµατισµός όχι µόνο µιας παραγγελίας σε παραστατικό, αλλά και περισσοτέρων. Μερική ή ολική εκτέλεση παραγγελιών (back order). Ταχύτατη διαδικασία έκδοσης Παραστατικών και µαζικά.

12 Χαρακτηριστικά Εµπορικής ιαχείρισης Αυτόµατη δηµιουργία Τιµολογίων (αγορών και πωλήσεων) µε την έκδοση, ή καταχώρηση των ελτίων Αποστολής. ηµιουργία και έκδοση συγκεντρωτικών τιµολογίων. Υπολογισµός Τόκων Υπερηµερίας και έκδοση Τιµολογίου. Αυτόµατος Υπολογισµός και έκδοση Πιστωτικών Τζίρου (κατ είδος ή συγκεντρωτικά). Παραλαβή Αγροτικών Προϊόντων και Τιµολόγηση αυτών. Υπολογισµός-έλεγχος Πιστωτικών Εκπτώσεων Αγορών. ηµιουργία πρότασης παραγγελίας προµηθευτή. Καταχώρηση Τριγωνικών συναλλαγών µε ένα µόνο παραστατικό ( ελτ. Αποστολής) και όχι διπλοκαταχώρηση (αγορά & πώληση). Αυτόµατη καταχώρηση τιµολογίου αγοράς εισάγοντας αρχείο.txt συγκεκριµένης γραµµογράφησης. ιαχείριση ειδικών φόρων (πχ ΕΛΓΑ, ΕΟΦ, Τέλος Ανακύκλωσης). Κοστολόγηση Εισαγωγών. Καταγραφή φυσικής απογραφής µέσω scanner και σύγκρισή της µε τη Λογιστική απογραφή και δηµιουργία εγγραφών διαφορών.

13 Χαρακτηριστικά Εµπορικής ιαχείρισης Σύνθετος τρόπος είσπραξης στην απόδειξη λιανικής (µετρητά και κάρτες). ιαχείριση πιστωτικών καρτών και δόσεων έλεγχος ορθότητας χρεώσεων από τράπεζες. ιαχείριση Αντικαταβολών. ιαχείριση Ανεξόφλητων Τιµολογίων. Πληθώρα στατιστικών καταστάσεων που αφορούν πωλήσεις - αγορές - είδη πελατών - προµηθευτών, ανά γεωγραφική περιοχή, ανά πωλητή, κλπ. Προϋπολογισµοί πωλήσεων ανά πωλητή/πελάτη/είδος, κλπ Αποκλίσεις από πωλήσεις. Καταστάσεις Μ.Κ. ανά είδος/πελάτη/παραστατικό, κλπ. ηµιουργία καταστάσεων (φόρµες) σχετιζόµενων µε είδη, πελάτες/προµηθευτές, αξιόγραφα, παραγγελίες πελατών, κλπ. Πλήρης διαχείριση επισκέψεων πωλητών.

14 Χαρακτηριστικά Εµπορικής ιαχείρισης Παραγωγή - Κοστολόγηση Τεχνικές προδιαγραφές. Εντολές παραγωγής και εκτύπωση τους. Αναλυτικές καταστάσεις Παραχθέντων και Αναλωθέντων ειδών (Παραγωγή και αναλώσεις ανά προϊόν, αναλώσεις συγκεντρωτικά για όλα τα προϊόντα). Αυτόµατη µεταφορά κόστους ενδιάµεσων προϊόντων (φάσεων παραγωγής) σε επόµενη φάση. Επιµερισµός των ΓΒΕ στα τελικά Προϊόντα.

15 Χαρακτηριστικά Οικονοµικής ιαχείρισης Η ενηµέρωση της Γενικής ή της Αναλυτικής Λογιστικής από την Εµπορική ιαχείριση γίνεται Real Time (σε πραγµατικό χρόνο) χωρίς γέφυρες και παραµετροποιήσεις. Γενική Λογιστική Καταχώρηση λογιστικών εγγραφών και µέσω τυποποιηµένων άρθρων. Αυτόµατη ενηµέρωση του λογαριασµού ταµείου από ταµειακές εγγραφές. Αυτόµατη ενηµέρωση λογιστικής από Εµπορική ιαχείριση (αγορές, έσοδα, δαπάνες). Αυτόµατη δηµιουργία άρθρου εκκαθάρισης Φ.Π.Α. µήνα. Αυτόµατη δηµιουργία άρθρου µισθοδοσίας. Χρηµατική Ροή Cash Flow. Αυτόµατη ενηµέρωση από τιµολόγια αγορών, πωλήσεων, αγορών παγίων, δαπανών και αξιογράφων. ιαχείριση παρακρατούµενου φόρου (εκδόσεις βεβαιώσεων κλπ). Αυτόµατος υπολογισµός και συµπλήρωση της Περιοδικής ήλωσης µε δυνατότητα µεταβολής της. Προϋπολογισµός και σύγκριση µε τα πραγµατικά ποσά της Λογιστικής. Αυτόµατη δηµιουργία εγγραφών αποσβέσεων. Αυτόµατη ηµιουργία Εγγραφών Ισολογισµού (Εκµετάλλευσης & Αποτελεσµάτων).

16 Χαρακτηριστικά Οικονοµικής ιαχείρισης Αξιόγραφα Αποδείξεις Είσπραξης/Πληρωµής Καταχώρηση αξιογράφων αλλά και µετρητών σε ένα µόνο πινάκιο.- Αυτόµατη δηµιουργία δύο άρθρων, ενός συµψηφιστικού (για τα αξιόγραφα) και ενός ταµειακού (για τα µετρητά). Αυτόµατη δηµιουργία εγγραφών Λογιστικής από οποιαδήποτε διακίνηση-µεταβολή των αξιογράφων (Εξόφληση, Κατάθεση σε Τράπεζα, εκχώρηση σε Τρίτους κλπ.) και αντίστοιχη ενηµέρωση του ληξιαρίου ώστε να είναι γνωστή η κατάληξή του. Πλήθος καταστάσεων (ληξιάρια, καρτέλες ανά Πελάτη/Προµηθευτή, µέρες λήξης αξιογράφων, καταστάσεις ανά ηµεροµηνία λήψης/έκδοσης, ή ηµεροµηνία µεταβολής κλπ). υνατότητα εκτύπωσης επιταγών σε µηχανογραφηµένο καρνέ. Πάγια Κατά την καταχώρηση εγγραφών αγοράς παγίων στη Γενική Λογιστική υπάρχει οn line & real time σύνδεση µε το µητρώο παγίων Τρόπος διασφάλισης συµφωνίας Γενικής Λογιστικής µε µητρώο παγίων. Υπολογισµός Αποσβέσεων κατά τη διάρκεια της χρήσης χωρίς δηµιουργία εγγραφών στη Γενική Λογιστική.

17 Χαρακτηριστικά Οικονοµικής ιαχείρισης Αναλυτική Λογιστική Αυτόµατη δηµιουργία εγγραφών από την Εµπορική ιαχείριση & Γενική Λογιστική. Κλείσιµο µήνα µε αυτόµατη δηµιουργία εγγραφών για: Μεταφορά Μικτών Αναλυτικών Αποτελεσµάτων στα Μικτά Αποτελέσµατα Εκµετάλλευσης. Μεταφορά ιαφορών Ενσωµατώσεων & καταλογισµού στα Αποτελέσµατα Χρήσης. Λογισµός εξόδων µη προσδιοριστικών των Μικτών Αποτελεσµάτων (Μεταφορά των υπολοίπων των λογαριασµών κέντρου κόστους ιοίκησης, Έρευνας, ιάθεσης & Χρηµατοοικονοµικών στα έξοδα που βαρύνουν το Μικτό Αποτέλεσµα). Προσδιορισµός Καθαρού Αποτελέσµατος. Κόστος και αποτέλεσµα ανά τµήµα εκµετάλλευσης.

18 Χαρακτηριστικά Οικονοµικής ιαχείρισης Έσοδα - Έξοδα Με ταέσοδα Έξοδα µπορείτε να διαχειρισθείτε λογιστικά τις αγορές και τις πωλήσεις όπως και άλλους λογαριασµούς και να εκτυπώσετε το Βιβλίο Εσόδων-Εξόδων, την περιοδική ή την εκκαθαριστική του Φ.Π.Α. καθώς και πλήθος στατιστικών στοιχείων και πληροφοριών για τους λογαριασµούς των Εσόδων & Εξόδων, όπως ισοζύγια, ηµερολόγια, ανάλυση Φ.Π.Α. Με την καταχώρηση ή έκδοση οποιαδήποτε παραστατικού από την Εµπορική ιαχείριση γίνεται αυτόµατη ενηµέρωση στα Έσοδα Έξοδα, χωρίς γέφυρες και παραµετροποιήσεις.

19 Μισθοδοσία (Text-Based) Περιλαµβάνει έτοιµες παραµέτρους (όπως υπερεργασία, υπερωρίες, bonus, κλπ.), την κλίµακα υπολογισµού φόρου, τα ποσά των µειώσεων κλπ., έτσι ώστε η εφαρµογή να είναι έτοιµη για χρήση. Έκδοση όλων των απαραίτητων βεβαιώσεων, καταστάσεων προσωπικού & ωρών εργασίας, εντύπων πρόσληψης, αποχώρησης εργαζοµένων όπως αναγγελία πρόσληψης, αναγγελία γνωστοποίησης όρων ατοµικής σύµβασης Εργασίας κανονικής απασχόλησης, Όροι ατοµικής σύµβασης εργασίας µερικής απασχόλησης, καταγγελία σύµβασης εργασίας, κλπ. Έκδοση αποδείξεων πληρωµής, εκκαθάριση µισθοδοσίας (υπολογισµός κρατήσεων - εισφορών Ι.Κ.Α. και επικουρικών, υπολογισµός Φ.Μ.Υ.). ηµιουργία αρχείου σύµφωνα µε τις προδιαγραφές κάθε τράπεζας για πληρωµή εργαζοµένων (Eurobank, Alpha, Aspis, Πειραιώς, ΑΤΕ, κλπ.) Συγκεντρωτικές καταστάσεις ανά τµήµα, κέντρο κόστους, υποκατάστηµα ΙΚΑ, µισθωτοί, ηµεροµίσθιοι. Καταστάσεις ασφαλιστικών ταµείων. Αυτόµατη δηµιουργία αρχείων σύµφωνα µε τις προδιαγραφές των ταµείων όπως: - Αναλυτική Περιοδική ήλωση IKA, - ΤΑΞΥ, - ΤΣΜΕ Ε, - ΤΕΑΠΟΖΟ, - Αυτόµατη δηµιουργία Οριστικής ήλωσης Φ.Μ.Υ, - Αυτόµατη δηµιουργία αρχείου για ΚΕ.Π.Υ.Ο., - Αυτόµατη ενηµέρωση Γενικής Λογιστικής

20 Ενδεικτικός κατάλογος πελατών ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΒΕΕ "ΦΙΝΟΣΤΡΩΜ" ΑΜΑ ΡΥΑΣ ΕΠΕ ΑΝ ΡΕΟΠΟΥΛΟΣ.-ΤΣΙΡΙΚΟΣ Β.Α. ΟΕ ΑΤΕΝ ΕΠΕ AXAIA CLAUSS AE ΑΧΑΙΚΗ ΠΛΑΚΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ ΒΑΣΙΛΑΚΑΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΒΙΟΤ.-ΕΠΕΞ.ΞΥΛΟΥ ΒΙ.ΜΗ.ΚΕ ΑΒΕΕ ΓΕΩΦΑΡΜ ΑΕ ΑΜΑΛΟΥ ΑΦΟΙ TEXNIKA ΕΠΕ ΑΣΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞ.& ΣΙΑ ΟΕ "CAFÉ SANTE" DELCO ΕΠΕ ΟΜΙΚΑ ΕΠΕ ΟΥΡΟΣ ΑΕ ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ (Β.Μ.C. ΑΕ) ΕΥΡΩΠΑΛΗΣ Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Β.ΟΕ ΕLITE STROM ABEE ΕΜΤΑ Ε.ΣΕΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ GOLD PRINT ΑΕΒΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΕ ΘΕΡΜΟΣΩΛ ΑΤΜΟΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕ ΚΑΒΒΑ ΙΑΣ ΓΕΡ.ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ MABEL AΕ ΜΕΛΣΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΟΕ ΜΕΤΡΟΝ ΕΠΕ MISS SANDY ΑΒΕΕ OILCHEM ΑΕ ΟΙΚΟΠΛΑΣΤ-ΜΕΤΑΛ Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΠΑΚ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛ.-ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΟΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ & Α ΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΕ ΠΑΤΡΑΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΑΕ ΠΛΑΚΟΠΟΙΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΒΕΕ ΠΟΥΛΟΣ Β. & Γ. ΟΕ SOL(ΣΟΛ) ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝ.ΒΙΟΜ.ΠΑΡ.ΑΕΡΙΩΝ ΑΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΕ ΤΣΑΡΣΕΛΗ ΑΒΕΕ ΤΣΕΓΓΕΝΕΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ ΕΠΕ

21 Ενδεικτικός κατάλογος πελατών EΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΠΕ ΑΓΚΙΣΤΡΙΩΤΗΣ Ι. & Β. ΟΕ ΑΛΕΞΙΑ ΗΣ. ΑΕ ΑΛΦΑ ASSET MANAG. AE ΙΑΧ. ΑΜΟΙΒ.ΚΕΦΑΛ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΟΕ ΑΝ ΡΟΥΤΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΕ ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΑΝΤ.& ΣΙΑ ΕΕ "ΓΑΛΗΝΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΕ ΑΧΑΪΚΕΣ ΡΑ /ΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΕ "TELETIME" BBD ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΑΕΒΕ ΒΕΝΕΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ & ΜΑΡΙΑ ΟΕ ΒΙΟΖΗΝ ΑΕ ΒΙΟΣΟΛΟΥΣΙΟΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ ΒΙΣΒΑΡ ΗΣ ΑΕ ΒΡΕΤΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕ CARLINE AE CON.TENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣ/ΚΗ ΕΠΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ ΓΙΟΥΡΟΠΕΙΠΕΡ ΕΠΕ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΝΗΣ N. EΠΕ "FUTURA" GALAXY ΑΕ ΑΣΚΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΙΓΕΝΟΠΟΥΛΟI ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ.Ε.Υ.Α.Χ. ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΡΙΟΥ EDILYS AEE ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΓΕΝΑΣ ΑΕ ΕΚΚΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΑΕ ΕΛΛΕΝΚΟ ΑΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΕΠΕ ΕΠΕΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΕΩΣ ΡΙΟΥ ΕΠΕ EUROTERRA ATE Α ΖΕΛΕΚΤ ΑΕ ΖΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ ΘΩΜΑΡΚΟ ΕΠΕ Ι ΙΩΤΙΚΟ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ Ι ΙΩΤΙΚΟ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ Β ΑΚΤΙΝ. ΑΙΓΙΟΥ IMS HELLAS ΑΕ INTERALIA PUBLICATIONS ΑΕ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΣΤΕΦ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΝ ΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΚΑΣΚΑΝΤΙΡΗ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ ΚΟΛΙΟΣ Μ.- ΘΕΟ ΩΡΗΣ Π. ΟΕ "ΤΕΛΗΣ" ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΑΕ ΚΟΝΤΟΣ Γ.ΜΟΝ.ΤΕΧΝ.ΚΑΤΑΣΚ. ΕΠΕ ΚΟΡΑΣΙ Η ΕΣΠΟΙΝΑ & ΣΙΑ ΕΕ ΚΟΡΝΙΛΑΚΗΣ Π. ΚΟΤΣΩΝΑΣ Α. ΟΕ "ELECON" ΚΟΡΡΟΣ ΜΙΛΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΚΟΥΒΕΛΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΟΝ.ΕΠΕ ΚΡΑΝΙΤΗΣ Γ. & ΣΙΑ ΕΕ ΝΗΡΕΥΣ KYROS INTERIORS ΕΠΕ

22 Ενδεικτικός κατάλογος πελατών EΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΑΖΑΡΙ ΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ ΛΕ ΣΟΠ ΑΕΒΕ ΛΙΟΚΑΣ ΗΛΙΑΣ LINO VERO AE ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ COURIER ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ ΜΑΙΛΙΝΚ ΑΕ ΜΑΝΤΑ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ ΜΑΝΤΕΛΗ ΗΜ. ΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥΡΑΣ ΕΜΜΑΝ. ΟΕ ΜΑΡΙΝ ΛΑΪΤ ΕΠΕ ΜΕΤΣΟΒΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΤΡΟΥ ΓΡ.& ΥΙΟΙ ΑΕ ΜΙΖΕΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΕ (ΕΛΛΑΣ) ΕΠΕ ΜΙ ΕΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΠΕ ΜΟΥΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΕ ΜΠΙΛΑΛΗ ΑΦΟΙ ΟΕ ΜΩΡΟΣ Γ. ΚΕΝΤ.ΦΥΣΙΚ.ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΕ ΝΙΚΟ ΗΜΟΣ ΞΕΝ.-ΤΟΥΡ.& ΟΙΚ.ΕΠΙΧ.ΑΕ ΝΙΚΟΛΟΒΓΕΝΗ ΣΠ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΙΜΠΙΖΙ ΗΣ Θ.-ΝΤΙΜΠΙΖΙ ΟΥ Μ.ΟΕ NOVUS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΕ NOVATEC AE ΞΥΛΑΝΗ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ.& ΣΙΑ EΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.& ΣΙΑ ΕΕ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΝ. & ΣΙΑ OE ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΛΟ ΑΕΕ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΟΥΛΟΣ Β. & Γ. ΟΕ PRIMA AGORA CENTER AE ΠΡΟΜΑΡΙΝ ΜΟΝΟΠΡ. ΕΠΕ ΡΗΓΑΣ ΑΝ. ΠΕΤΡΗΣ ΝΙΚ. ΟΕ SANI HELLAS ΕΠΕ SBK ΚΑΡΠΕΤ ΕΠΕ ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν. ΑΕ "GLORIA" ΣΙΑΓΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ ΣΠΕΡΕΝΤΖΟΣ Γ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ Ι. ΟΕ STAND ART DESIGN WORKHOUSE ΕΠΕ ΣΤΟΛΛΑΣ ΑΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΙΜΕ ΕΠΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟ ΙΩΝ ΑΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΑΒΑΝΤΖΗΣ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ "PRISMA" TALICO TIVICO ΑΕ ΤΕΛΙ ΗΣ Κ.-ΙΑΤΡ.ΝΟΣΟΚ.& ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΞΟΠΛ. ΑΕ ΤΖΙΜΑΣ. & ΣΙΑ ΟΕ ΤΖΙΩΝΗΣ ΑΝ ΡΕΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ Η ΑΦΟΙ ΟΕ "ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ" ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΗΜ. ΟΕ ΦΑΚΑΛΟΣ ΕΠΕ ΦΑΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞ. ΦΛΕΣΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΩΚΑ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ Ν. & Μ. ΟΕ

23 Ενδεικτικός κατάλογος πελατών ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΝ ΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΥΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛ ΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΚΕΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣΤΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡ/ΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΜΙΧ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΑΣ ΕΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ Ι.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕ ΧΑΤΖΗΣ ΗΜΗΤΡΗΣ

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Singular Accountant

Χαρακτηριστικά Singular Accountant Χαρακτηριστικά Singular Accountant ιαχείριση Λογιστικού Γραφείου Η εφαρµογή διαχειρίζεται, παρακολουθεί και οργανώνει τις λειτουργίες του Λογιστικού Γραφείου Παρακολουθεί τους συναλλασσόµενους, είτε αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης.

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης. Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Eurofasma NEXT ιαχείριση Εταιριών - Παρακολούθηση Οµίλου Επιχείρησης ιαχείριση πολλαπλών εταιριών µε δυνατότητα οµαδοποίησης τους µέσω της συγκέντρωσής τους σε «περιοχές εργασίας».

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά SingularLogic Control

Χαρακτηριστικά SingularLogic Control Χαρακτηριστικά SingularLogic Control ιαχείριση Συναλλασσόµενων Ενιαία παρακολούθηση συναλλασσόµενων ανεξάρτητα µε το ρόλο που έχουν στην εταιρία (πελάτης, προµηθευτής ή/και τρίτος λογαριασµός), έτσι ώστε:

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης.

Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης. Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης. Σελίδα 1 από 51 Περιεχόμενα 1. ΑΓΟΡΕΣ... 4 1.1 Παράμετροι.... 4 1.2 ιαθέσιμα παραστατικά.... 4 1.3 Στήλες γραμμών παραστατικών... 8 1.4 Συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Πλήρεις Υπηρεσίες Υποστήριξης

Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Πλήρεις Υπηρεσίες Υποστήριξης ] Το πληροφοριακό σύστημα για Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμους σχεδιασμένο γ ι α τ ι ς α ν ά γ κ ε ς π ο υ π ρ ο κ ύ π τ ο υ ν α π ό τ η ν ε φ α ρ μ ο γ ή [του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο Erprs Rsurc Plag T PrXss Ral είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο ολοκληρωµένη λύση στο τοµέα της εντατικής λιανικής. Το ολοκληρωµένο πακέτο αποτελείται από τη

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις Erprs Rsurc Plag T PrXss Ksk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εντατικής λιανικής. ιαθέτει πολλά πλεονεκτήµατα για τη σωστή διαχείριση πιο εξειδικευµένων

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς...

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς... Στρατηγική Επιλογή Εσείς... Έχετε απαιτήσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Θέλετε να στηριχθείτε σε ένα υψηλής ποιότητας, αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και εξαιρετικής ευχρηστίας

Διαβάστε περισσότερα

LYSP AUDIT essential. Lysp Audit. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Προσιτό κόστος. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Συνδεσιμότητα - Internet

LYSP AUDIT essential. Lysp Audit. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Προσιτό κόστος. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Συνδεσιμότητα - Internet LYSP AUDIT essential Το LYSP AUDIT essential αποτελεί την οικονομική πρόταση της LYSP για επιχειρήσεις που αναζητούν ένα σύγχρονο και αξιόπιστο εργαλείο για την οργάνωσή τους. Είναι ιδανικό για μικρές

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FOOD & BEVERAGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. - Ο.Τ.Α. Το λογισµικό «Λογιστήριο ΝΠΔΔ» έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την Anadelta Software για να καλύψει τις

Διαβάστε περισσότερα

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος.

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν σε όλες τις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 200 ΘΕΩΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 200 ΘΕΩΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 200 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ - ΘΕΩΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ (Β & Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ) ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

LYSP AUDIT. Lysp Audit. Προσιτό κόστος. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Συνδεσιμότητα - Internet. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Ταχύτατη λειτουργία

LYSP AUDIT. Lysp Audit. Προσιτό κόστος. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Συνδεσιμότητα - Internet. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Ταχύτατη λειτουργία LYSP AUDIT Το LYSP AUDIT είναι τεχνολογικά και λειτουργικά μια εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών, η οποία διαχειρίζεται βάσεις δεδομένων SQL, και λειτουργεί σε περιβάλλον εργασίας Windows NT, 2000, XP, 2003,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0 Τιμοκατάλογος Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ANIMA.NET STANDARD 7.0 SN: A01 Τιμή 300 Standard 7.0 H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα II Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17

Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17 Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1 ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17 1.1 Τι είναι Οργάνωση...17 1.1.1 Ορισμοί...18 1.1.2 Στελέχωση μιας Επιχείρησης...20 1.2 Μορφές Οργανισμών και Επιχειρήσεων...21 1.2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 200 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 200 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 200 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ. ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ - ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α) ΘΕΩΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Soft1 Version 4.00.515

Soft1 Version 4.00.515 Νέες προδιαγραφές Version : 2.00 Date: 08/12/2015 Department: Product Management Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή νέων προδιαγραφών... 3 Γενικά... 3 Εμπορικό... 3 Χρηματοοικονομικά... 5 Μισθοδοσία... 6

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ Μια σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης, που απευθύνεται στις μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως τις δραστηριότητες τους, μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο.

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Οι βασικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων (Ν.4172 & 4174/2013)

Οι βασικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων (Ν.4172 & 4174/2013) ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΚΟΠΟΣ Το σεμινάριο Μηχανογραφημένη Λογιστική θα προσδώσει στον εκπαιδευόμενο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας στο λογιστικό επάγγελμα μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕURO ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Περιγραφή Εφαρµογή Σύµβαση 2.400

ΕURO ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Περιγραφή Εφαρµογή Σύµβαση 2.400 ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασµών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προµηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασµών,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Το πρόγραµµα Digi-Retail απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, που ανεξάρτητα από τη νοµική τους µορφή, ασκούν οικονοµική δραστηριότητα στους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριµένα τα τρία βασικά modules περιέχουν τα παρακάτω στοιχεία :

Συγκεκριµένα τα τρία βασικά modules περιέχουν τα παρακάτω στοιχεία : Insurance NET Η εφαρµογή Insurance Net βασίζεται σε ένα κεντρικό άξονα που αποτελείται από τα αρχεία Πελατών, Συνεργατών & Αποδείξεων. Όλες οι λειτουργίες είναι δοµηµένες επάνω στον κεντρικό άξονα των

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015 Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Εμπορική διαχείριση 3 Σύνδεση γραμμών παραστατικών αγορών/πωλήσεων/ειδών... 3 Παραστατικά Σύνθεσης... 3 Συναλλασσόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Soft1 Version 312.510 Νέες προδιαγραφές

Soft1 Version 312.510 Νέες προδιαγραφές Soft1 Version 312.510 Νέες προδιαγραφές Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή των νέων προδιαγραφών... 3 Αναλυτικά... 8 1. Αντιγραφή γέφυρας λογιστικής σε εταιρείες... 8 2. Ιστορικό Μετασχηματισμών... 9 3. Μητρώο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ,

ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ, Πρόγραμμα 100 Α - General - Πλήρης Λειτουργία Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου Διπλογραφικής Μεθόδου (Γ' Κατηγορίας Βιβλίων) για ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ, Ατομικές (Ανάλυση & Εφαρμογή Ε.Λ.Π και Ε.Γ.Λ.Σ., Φ.Π.Α.,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία Έναρξης: 1ο Τμήμα 15/09/2015 (Πρωινό) 2ο Τμήμα 21/09/2015 (Απογευματινό) 3ο Τμήμα 10/10/2015 (Σαββατοκύριακου)

Ημερομηνία Έναρξης: 1ο Τμήμα 15/09/2015 (Πρωινό) 2ο Τμήμα 21/09/2015 (Απογευματινό) 3ο Τμήμα 10/10/2015 (Σαββατοκύριακου) Πρόγραμμα 100Γ Εργασίες Λειτουργίας Λογιστικών - Φοροτεχνικών Γραφείων Απλογραφικής Μεθόδου (Β' Κατηγορίας Βιβλίων) Δηλώσεις ΔΟΥ (ΟΕ, ΕΕ, Ατομικές Επιχειρήσεις, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Φυσικά Πρόσωπα)

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis Entry I. Tο Atlantis Entry Ι βασίζεται στις προδιαγραφές του Atlantis Entry ΙΙ, αλλά χωρίς τις παρακάτω δυνατότητες / επιλογές:

Atlantis Entry I. Tο Atlantis Entry Ι βασίζεται στις προδιαγραφές του Atlantis Entry ΙΙ, αλλά χωρίς τις παρακάτω δυνατότητες / επιλογές: Τι είναι το Atlantis Entry I Atlantis Entry I Το Atlantis Entry I είναι ένα ειδικό configuration του Atlantis Entry το οποίο περιλαμβάνει τις παρακάτω διαχειρίσεις: Πελάτες / Χρεώστες Εισπράξεις Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Κάντε Check up στο λογισμικό σας!.. δώστε απάντηση στους προβληματισμούς σας!.και προχωρήστε στις επιλογές σας! To πρόγραμμα Εσόδων Εξόδων αποτελεί το κύριο εργαλείο της

Διαβάστε περισσότερα

Cotton Plus WinPlan Enterprise Resource Planning Ολοκληρωµένο Πληροφοριακό Σύστηµα ιαχείρισης Εκκοκκιστικών Επιχειρήσεων Προσχέδιο Τεχνικής Μελέτης «Cotton» ISO 9001:2000 Winplan Cotton Plus Ολοκληρωµένο

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Είναι προϊόν ανάπτυξης και τεχνογνωσίας της ACE Hellas Α.Ε. Καθιστά δυνατή την κοστολογική διαχείριση των δραστηριοτήτων Επεκτείνεται μέχρι και τη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών «Περιεχόµενα 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών 05 Χαρακτηριστικά Τι περιλαµβάνει το epolis 06 Πλεονεκτήµατα Λύσεις και οφέλη του προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ ALTEC PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL ALTEC ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ALTEC xline ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ ALTEC PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL ALTEC ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ALTEC xline ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Γενική Λογιστική... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Έσοδα Έξοδα... Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RBS.ERP my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1 RBS.ERP H αξιόπιστη λύση της REAL CONSULTING για κάθε σύγχρονη επιχείρηση,

Διαβάστε περισσότερα

Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη. Αξιοπιστία Λειτουργικότητα. Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr

Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη. Αξιοπιστία Λειτουργικότητα. Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη Αξιοπιστία Λειτουργικότητα Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr Η σειρά προγραµµάτων AnacondA είναι η ολοκληρωµένη λύση στη µηχανογραφική υποστήριξη των εµπορικών και

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος Η εφαρμογή PRISMA Win Retail αποτελεί την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που κάνουν εντατική λιανική και προσφέρει την ασφάλεια, την ταχύτητα και την άμεση εξυπηρέτηση που χρειάζονται τα σημεία πώλησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η σύγχρονη επιχείρηση απαιτεί ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών που να καλύπτει το σύνολο των θεμάτων οργάνωσης, στρατηγικού σχεδιασμού, δικαίου εταιρειών, φορολογίας, λογιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος... xi Ευχαριστίες... xiii. Κεφάλαιο 1ο Γενικές έννοιες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Πρόλογος... xi Ευχαριστίες... xiii. Κεφάλαιο 1ο Γενικές έννοιες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Περιεχόμενα Πρόλογος.................................................... xi Ευχαριστίες.................................................. xiii Κεφάλαιο 1ο Γενικές έννοιες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών 1 Γενικά

Διαβάστε περισσότερα

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Bundles & Mdules ΚΥΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ENTERPRISE SUITE ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Χρηματοοικονομικά Διαχείριση συναλλασσομένων (πελάτες - προμηθευτές - χρεώστες - πιστωτές) και ενδιάμεσων (πωλητές

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

Payroll Master. Η εφαρμογή λειτουργεί σε περιβάλλον Windows και χρησιμοποιεί βάση δεδομένων Oracle ver 7.x ή μεγαλύτερη.

Payroll Master. Η εφαρμογή λειτουργεί σε περιβάλλον Windows και χρησιμοποιεί βάση δεδομένων Oracle ver 7.x ή μεγαλύτερη. Payroll Master Το Payroll MaSter, που ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR MaSter αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη της Μισθοδοσίας και της

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple Η CyberArts παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το proxess Beauty αποτελεί το πιο

doitsimple Η CyberArts παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το proxess Beauty αποτελεί το πιο Η CybrArs παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το prxss Bauy αποτελεί το πιο σηµαντικό σύνεργο για την οργάνωση του κοµµωτηρίου ή του κέντρου αισθητικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων

Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων Συνοπτική Παρουσίαση Το σύστημα Διαχείρισης Έργων Το σύστημα ιαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα μπορείτε πλέον να αναζητήσετε πελάτες και από τα λοιπά τηλέφωνα που έχετε συμπληρώσει στην καρτέλα τους.

Τώρα μπορείτε πλέον να αναζητήσετε πελάτες και από τα λοιπά τηλέφωνα που έχετε συμπληρώσει στην καρτέλα τους. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Xpress. Βέροια. Απρίλιος 2015

Xpress. Βέροια. Απρίλιος 2015 Xpress Βέροια Απρίλιος 2015 Τι είναι το Φαρμακείο; Το Φαρμακείο είναι στοιχείο της δομής της πρωτοβάθμιας υγείας, που επιτρέπει στον φαρμακοποιό να πραγματώσει τον κοινωνικό του σκοπό δηλαδή την μείωση

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση & Έλεγχος Παραγωγής

Οργάνωση & Έλεγχος Παραγωγής OPUS Οργάνωση & Έλεγχος Παραγωγής Παραγγελίες Έλεγχος Παραγωγής Αποθήκη Κοστολόγηση Προγραµµατισµός Παραγωγής Ποιοτικός Έλεγχος Συντήρηση SCADA Παραγγελίες Καταχωρίστε τις παραγγελίες εύκολα και γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

InfoHealth Η ΕΤΑΙΡΙΑ EN ISO 9001 : 2000

InfoHealth Η ΕΤΑΙΡΙΑ EN ISO 9001 : 2000 Η ΕΤΑΙΡΙΑ H SDC A.E. (Software Development Center) δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 1982. Από τις αρχές του 2000 συµπεριλαµβάνεται στον Οµιλο Εταιριών της Info Quest (Quest Group), ο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ι ΡΥΣΗΣ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟ ΟΣΙΑΣ ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ι ΡΥΣΗΣ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟ ΟΣΙΑΣ ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ι ΡΥΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικος Τιμοκατάλογος Εμπορικών Λογιστικών & Ειδικών Εφαρμογών

Χριστουγεννιάτικος Τιμοκατάλογος Εμπορικών Λογιστικών & Ειδικών Εφαρμογών 1 Χριστουγεννιάτικος Τιμοκατάλογος Εμπορικών Λογιστικών & Ειδικών Εφαρμογών 2015 Barracuda Software Christmas Pricelist 2015 2 Γενικές Πληροφορίες... 4 Γενικά... 4 MultiUser... 4 Αναβαθμίσεις Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

DELTA Εμπορική ιαχείριση

DELTA Εμπορική ιαχείριση DELTA Εμπορική ιαχείριση Η εφαρμογή Delta Εμπορική ιαχείριση αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε είδος εμπορικής επιχείρησης. Υποστηρίζει όλο τον εμπορικό κύκλο, απο τη στιγμή της αγοράς, της τιμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ. Οργάνωση Λογιστηρίου Εταιρείας Παραγωγής και Εμπορίας Φακέλων ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΔΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 13450

Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ. Οργάνωση Λογιστηρίου Εταιρείας Παραγωγής και Εμπορίας Φακέλων ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΔΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 13450 1 Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 2012 Οργάνωση Λογιστηρίου Εταιρείας Παραγωγής και Εμπορίας Φακέλων ΒΙΔΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 13450 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Μια επιχείρηση διαθέτει κατάλληλα

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια λογισµικού µηχανογράφησης των Παιδικών Σταθµών του ΝΠ «Κέντρο Μέριµνας και Αλληλεγγύης ήµου Κοµοτηνής»

Προµήθεια λογισµικού µηχανογράφησης των Παιδικών Σταθµών του ΝΠ «Κέντρο Μέριµνας και Αλληλεγγύης ήµου Κοµοτηνής» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕ ΡΟ ΟΠΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ /νση: Γρηγ. Μαρασλή 1 Ταχ. Κωδ: 69133 Κοµοτηνή Πληροφορίες: Μ. ΜΕΡΕΤΗ Τηλέφωνο: 2531023175 Προµήθεια λογισµικού µηχανογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ 2007-2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28. 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Γεύσις. doitsimple. Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειά σας.

Γεύσις. doitsimple. Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειά σας. Erprs Rsurc Plag Γεύσις Βελτιώστε τη παραγωγικότητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα της επιχείρησης σας, µειώνοντας ταυτόχρονα τα λειτουργικά σας έξοδα µε τις τεχνολογίες αιχµής των συστηµάτων µηχανογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥ ΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥ ΗΣ Αναπτυγµένο µέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο, αποτελεί µια σύγχρονη ολοκληρωµένη λύση µηχανογράφησης, που απευθύνεται στις µικρές και αναπτυσσόµενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Περιεχόμενα ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: Γνώσεις Υποδομής... 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Επιχείρηση και Πληροφοριακό Σύστημα Διοίκησης... 15 1.1 Επιχείρηση... 16 1.1.1 Τι είναι Οργανισμός και τι είναι επιχείρηση (μια πρώτη ιδέα) 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Μισθοδοσίας

Διαχείριση Μισθοδοσίας Διαχείριση Μισθοδοσίας Δυνατότητες Η εφαρμογή αυτή καλύπτει πλήρως όλο το κύκλωμα διαχείρισης και υπολογισμού μισθοδοσίας των εργαζομένων και παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες : Απεριόριστος αριθμός μισθολογικών

Διαβάστε περισσότερα

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. : , FAX:

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. : , FAX: Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, 176 71 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. : 9549100, FAX: 9577050 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ελ. Βενιζέλου 70, Καλλιθέα ΤΚ 17671 ΑΦΜ : 090165896 Δ.Ο.Υ. Α ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής

Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής Γιώργος Μπορέτος Marketing Head SingularLogic Vendor Division Νοέμβριος 2013 Η τεχνολογία σας λύνει τα χέρια προσφέροντας: Έλεγχο Ευελιξία Ανάπτυξη Η τεχνολογία στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες... 19. Entry... 17. Start... 12 Λογιστικές Εφαρμογές... 13. xline ERP ATLANTIS ERP

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες... 19. Entry... 17. Start... 12 Λογιστικές Εφαρμογές... 13. xline ERP ATLANTIS ERP 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες... 5 Πρόσθετες Ενότητες... 6 Entry... 7 Start... 8 Λογιστικές Εφαρμογές... 8 xline ERP Βασικές Ενότητες... 9 Πρόσθετες Ενότητες... 10 Entry... 11 Start... 12 Λογιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Η κεντρική οθόνη του προγράμματος. Ανά χρήστη υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού Menu Αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP Στρατηγική Επιλογή Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης απαιτούν την ύπαρξη στρατηγικών στόχων και επιλογών, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Κινητήριος δύναμη και των δύο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Κλείσιμο, Άνοιγμα Χρήσης και οριστικοποίηση Απογραφών στο Microsoft Dynamics NAV InnovEra ERP

Κλείσιμο, Άνοιγμα Χρήσης και οριστικοποίηση Απογραφών στο Microsoft Dynamics NAV InnovEra ERP Κλείσιμο, Άνοιγμα Χρήσης και οριστικοποίηση Απογραφών στο Microsoft Dynamics NAV InnovEra ERP Η δομή και η φιλοσοφία του σχεδιασμού της βάσης δεδομένων στο Microsoft Dynamics NAV InnovEra ERP είναι διαχρονική.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] Δημιουργήστε το δικό σας e-shop σε τρία απλά βήματα 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ωροµέτρηση - Άδειες/Απουσίες (Time & Attendance Absences/Leaves )

Ωροµέτρηση - Άδειες/Απουσίες (Time & Attendance Absences/Leaves ) Το Time MaSter, που ανήκει στην οικογένεια εφαρµογών HR MaSter, αποτελεί το λογισµικό ενός ολοκληρωµένου συστήµατος, που έχει στόχο να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Γραφείου Προσωπικού µίας επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ»

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ» Σελ.: 1 Από: 7 ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ OIKONOMIKH ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ( Π.3.6) 1. ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός της παρούσας διαδικασίας είναι η περιγραφή της µεθοδολογίας που ακολουθείται για την Οικονοµική ιαχείριση των έργων /

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία Έναρξης : 6/10/2015 (Τμήμα Απογευματινό) Διάρκεια : Οκτώβριος έως Ιούλιος (300 ώρες) Διεξαγωγή : Τρίτη & Πέμπτη. Ώρα Έναρξης : 18:00

Ημερομηνία Έναρξης : 6/10/2015 (Τμήμα Απογευματινό) Διάρκεια : Οκτώβριος έως Ιούλιος (300 ώρες) Διεξαγωγή : Τρίτη & Πέμπτη. Ώρα Έναρξης : 18:00 Τίτλος Σεμιναρίου : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 200 - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ (ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ) Ημερομηνία Έναρξης : 6/10/2015 (Τμήμα Απογευματινό)

Διαβάστε περισσότερα

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μικρής λιανικής

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μικρής λιανικής Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μικρής λιανικής Η τεχνολογία σας λύνει τα χέρια προσφέροντας: Έλεγχο Ευελιξία Ανάπτυξη Γρήγορη εξυπηρέτηση στο ταμείο Ανάγκη Λύση Ταχύτατη έκδοση αποδείξεων σκανάρισμα ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 18. Λογιστικές Εφαρμογές... 12. Entry... 10 Start... 11. Services...

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 18. Λογιστικές Εφαρμογές... 12. Entry... 10 Start... 11. Services... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Λογιστικές Εφαρμογές... Entry... Start... Services... 4 5 5 6 7 7 xline ERP Βασικές Ενότητες... 8 Πρόσθετες Ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 19. Entry... 11 Start... 12. Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 14. Retail...

Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 19. Entry... 11 Start... 12. Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 14. Retail... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... Retail... 4 5 6 7 8 8 8 xline ERP Βασικές Ενότητες... 9 Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

Total Support. ProTeleSys - 1 -

Total Support. ProTeleSys - 1 - Total Support - 1 - Total Support The After Sale Support Σήμερα πια, κανείς δεν αμφισβητεί την σημαντικότητα των παροχών από την χρήση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και την ανυπέρβλητη προσφορά τους στο

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη: 8-11-2013 Αριθµ. Πρωτ.: 1492 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες... 18. Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες...

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες... 18. Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... 4 5 6 7 7 xline ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές...

Διαβάστε περισσότερα

ÃÅÍÉÊÇ ËÏÃÉÓÔÉÊÇ ÁÓÊÇÓÇ

ÃÅÍÉÊÇ ËÏÃÉÓÔÉÊÇ ÁÓÊÇÓÇ ÃÅÍÉÊÇ ËÏÃÉÓÔÉÊÇ ÁÓÊÇÓÇ Άσκηση Αγαπητοί Συνεργάτες, Ήδη έχετε στα χέρια σας το Demo του προγράμματος ACADEMIA FINANCIALS Γενική Λογιστική και τα σχετικά εγχειρίδια. Θα πρέπει μάλιστα οι πρώτοι σας πειραματισμοί

Διαβάστε περισσότερα

WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ A. Δημιουργία Εταιρίας...2 B. Καταχώρηση Πελατών / Προμηθευτών...2 Γ. Καταχώρηση Ειδών...3 Δ. Κινήσεις Τιμολόγησης Πελατών Προμηθευτών...4 Ε. Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για τη Megasoft!

Λίγα λόγια για τη Megasoft! Λίγα λόγια για τη Megasoft! Εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού Περισσότερα από 20 χρόνια στη σχεδίαση και την παραγωγή: Εφαρμογών Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης Εξειδικευμένων Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Το «όχημα» που θα σας δώσει ασύγκριτες επιδόσεις!

Το «όχημα» που θα σας δώσει ασύγκριτες επιδόσεις! A U T O - M O T O A U T O - M O T O Το «όχημα» που θα σας δώσει ασύγκριτες επιδόσεις! Η Megasoft εξασφάλισε για σας και την επιχείρησή σας μια ακόμη καινοτομία, που αποτελεί ένα απαραίτητο «όχημα» για

Διαβάστε περισσότερα

Platform (Βασικό Σύστημα) Συγκεντρώνει και διαχειρίζεται συνολικά όλες τις πληροφορίες σε επίπεδο εταιρείας.

Platform (Βασικό Σύστημα) Συγκεντρώνει και διαχειρίζεται συνολικά όλες τις πληροφορίες σε επίπεδο εταιρείας. 1 ORIAN-ERP COMMERCIAL Το Orian-Erp Commercial απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που ζητάει ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο ξεκινάει από την Διαχείριση Εμπορευμάτων και φτάνει

Διαβάστε περισσότερα

DIOSCOURIDES ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

DIOSCOURIDES ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Κεντρικό : Υποκ/μα : Αδριανείου 29, Ν. Ψυχικό, ΤΚ 115 25 Τηλ : 210-670.5000, Fax : 210-670.5050 Ακταίου 3-5, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 542 48 Τηλ: 231-0 20.60.20, Fax:231-0 20.60.30 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Μάθηµα 3. Τµήµα Αρχειονοµίας - Βιβλιοθηκονοµίας

Μάθηµα 3. Τµήµα Αρχειονοµίας - Βιβλιοθηκονοµίας Μάθηµα 3 45 Ολοκληρωµένα Συστήµατα Βιβλιοθηκών Η έννοια του «Ολοκληρωµένου» Συστατικά (modules)( Καταλογογράφηση Προσκτήσεις ανεισµός ιαχείριση Περιοδικών ηµόσιος Κατάλογος (OPAC( OPAC-On-line Public Access

Διαβάστε περισσότερα

Xpress. Αλεξανδρούπολη. Μάρτιος 2015

Xpress. Αλεξανδρούπολη. Μάρτιος 2015 Xpress Αλεξανδρούπολη Μάρτιος 2015 ΑΠΟΘΗΚΗ Στήλες ανάπτυξης αποθεμάτων αποθήκης - Αποθηκευτικοί χώροι. Διαθέσιμα = το σύνολο των ποσοτήτων, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα ράφια ή στα συρτάρια του φαρμακείου

Διαβάστε περισσότερα

$ Προϊόντα Γράψτε τον κωδικό του προϊόντος και πατήστε Επεξεργασία. Κατόπιν γράψτε την περιγραφή του προϊόντος,την οµάδα,την µονάδα µέτρησης, την συσκευασία,τα πακέτα, την 2 η µονάδα µέτρησης, τις µερίδες,

Διαβάστε περισσότερα

Τα Χαρακτηριστικά µας I

Τα Χαρακτηριστικά µας I d.d. Synergy Hellas Τα Χαρακτηριστικά µας I Οι Σύµβουλοί µας Η Φιλοσοφία µας Οι Ικανότητές µας υναµική & Έµπειρη οµάδα Συµβούλων Μέση Εµπειρία > 7 χρόνια Ενεργοί Σύµβουλοι µε Εµπειρία 17 ετών Οµαδικό πνεύµα

Διαβάστε περισσότερα