Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1

2 BMS, γιατί η εταιρεία σας αξίζει την καλύτερη µηχανογράφηση Η BMS στοχεύει όχι µόνο στη δηµιουργία ενός λογισµικού προγράµµατος, αλλά και στην ολοκληρωµένη και υπεύθυνη κάλυψη των αναγκών µιας επιχείρησης για µηχανοργάνωση. Η BMS ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στις αρχές της δεκαετίας του 80 στον προγραµ- µατισµό ανάλυση και µε απόλυτη εξειδίκευση στις εµπορικές και βιοµηχανικές επιχειρήσεις. Η BMS προσφέρει επίσης συµβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της οργάνωσης και της λειτουργίας εµπορικών - βιοµηχανικών επιχειρήσεων καθώς και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στους τοµείς προγραµµατισµού και ελέγχου παραγωγής - κοστολόγησης - logistics, αποθηκών - διανοµών και marketing. Η BMS προσπαθεί συνεχώς να αξιοποιεί την µεγάλη εµπειρία που πηγάζει τόσο από τα θέµατα των πελατών της, όσο και από την φιλοσοφία της να υιοθετεί κάθε σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη για να την προσαρµόζει στα προϊόντα της ώστε να µην είναι απλώς δέκτης των απαιτήσεων των πελατών της αλλά και καθοδηγητής σύγχρονων λύσεων στις ανάγκες των σηµερινών επιχειρήσεων.

3 Αξιόπιστες µηχανογραφικές λύσεις για αύξηση της παραγωγικότητας Η ανταποδοτικότητα των εφαρµογών της BMS κυρίως εντοπίζεται στην άµεση µείωση του λειτουργικού κόστους των πελατών της. Η προσαρµογή τους µέσω των εφαρµογών της στις σύγχρονες και αποδεδειγµένα ασφαλείς δοµές προσδίδουν πάντα το αναµενόµενο αποτέλεσµα. Οι άνθρωποί της, χάρη στις γνώσεις, την εξειδίκευση και τον επαγγελµατισµό τους, λειτουργούν σαν σύµβουλοι σε δύο τουλάχιστον επίπεδα. Το πρώτο είναι αυτό της συµβουλευτικής εξυπηρέτησης των πελατών, µε προτάσεις και ιδέες σε ότι αφορά: τον εντοπισµό και ανάλυση των αναγκών, την έκταση και το είδος της µηχανογράφησης, των κατάλληλων προγραµ- µάτων και του γενικότερου εξοπλισµού (hardware). Σηµειώνεται εδώ ότι η BMS δεν δεσµεύεται µε αποκλειστικές συνεργασίες. Το δεύτερο επίπεδο είναι αυτό της µηχανογραφηµένης επιχείρησης, από την ένταξη ως και την τελική προσαρµογή, όπου ο ρόλος της BMS είναι η εντατική παρακολούθηση και ουσιαστική στήριξη στην εκµάθηση, την εµπέδωση, την καλή λειτουργία (που το όνοµα BMS εγγυάται) αλλά και στην προσθήκη αλλαγών και βελτιώσεων στο ήδη υπάρχον σύστηµα ανάλογα µε τις επιθυµίες του πελάτη.

4 Αξιόπιστες µηχανογραφικές λύσεις για αύξηση της παραγωγικότητας Η γνώση των προβληµάτων που απασχολούν την αγορά, η πολύχρονη εµπειρία της BMS στην επίλυσή τους σε συνδυασµό µε την ορθολογιστική και πλήρη εκµετάλλευση των δυνατοτήτων των Η/Υ οδήγησαν στη δηµιουργία προγραµµάτων υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας, έτσι ώστε οι πελάτες, που είναι τα µεγαλύτερα ίσως ονόµατα στο χώρο της µεταποίησης και εµπορίας, να συναλλάσσονται µε µια εταιρία και να έχουν πλήρη κάλυψη σε όλα τους τα προβλήµατα. Η συνεχής ενασχόληση όλων που εργάζονται και συµβάλλουν στη µέχρι τώρα επιτυχία της BMS, πιστοποιεί και εγγυάται τη συνεχή δυναµική εξέλιξη και διαρκή βελτίωση των προγραµµάτων της.

5 Η BMS υπεύθυνα πλάι σας µε αποτελεσµατικές υπηρεσίες Συµβουλευτικές Υπηρεσίες για προµήθεια µηχανογραφικού εξοπλισµού Ανάλυση και Προγραµµατισµός Εκπαίδευση στα προγράµµατα Ανάπτυξη εµπορικών - βιοµηχανικών εφαρµογών Προσαρµογή λογιστηρίου στη µηχανογράφηση Τεχνική υποστήριξη

6 Μηχανογραφική εφαρµογή QBIS, για πλήρη λειτουργικότητα και µείωση του λειτουργικού κόστους Η γνώση των προβληµάτων που απασχολούν κάθε επιχείρηση και η πολύχρονη εµπειρία της BMS στην επίλυσή τους, οδήγησαν στη δηµιουργία της εφαρµογής QBIS. To QBIS της ΒMS είναι η σύγχρονη λύση για την ολοκληρωµένη µηχανογραφική υποστήριξη των εµπορικών και βιοµηχανικών επιχειρήσεων. Με προσαρµοστικότητα στις ανάγκες της επιχείρησης και ευελιξία στην αγορά καλύπτει όλες τις ιδιαιτερότητες των επιχειρήσεων αυτών, παρέχοντας στους επιχειρηµατίες µια ολοκληρωµένη εικόνα της επιχείρησής τους. Το QBIS είναι σχεδιασµένο εξ ολοκλήρου σε τεχνολογία Windows και αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες των σύγχρονων υπολογιστών και λειτουργικών συστηµάτων εξασφαλίζοντας σιγουριά, αξιοπιστία, φιλικότητα και ταχύτητα. Μπορεί να δουλέψει σε οποιεσδήποτε βάσεις δεδοµένων (Microsoft SQL Server, Oracle κ.λ.π.) προσφέροντας βέλτιστη απόδοση σε multi user περιβάλλον και ευελιξία στη χρήση εργαλείων και στη συνεργασία µε άλλες εφαρµογές. Παράλληλα ενσωµατώνει µία σειρά από νέες διαδικτυακές (internet) λειτουργίες και υπηρεσίες, καθώς και πληθώρα τεχνολογιών αιχµής (Multi-threading, Client/Server, Web Services).

7 Μηχανογραφική εφαρµογή QBIS, για πλήρη λειτουργικότητα και µείωση του λειτουργικού κόστους Άµεση λειτουργία άπαξ της εγκαταστάσεως, χωρίς παραµετροποίηση. Σχεδιασµός περιβάλλοντος εργασίας ανά χειριστή, µε επιλογή χρωµάτων οθόνης και εκτύπωσης, γραµµατοσειράς, ανάλυσης οθόνης κλπ. υνατότητα επιλογής των προγραµµάτων µε πολλαπλούς τρόπους όπως π.χ. δενδρικής µορφής, αναδιπλούµενων επιλογών, ή συντοµεύσεων. Καταχώρηση σηµειώσεων (ατζέντα) ανά χειριστή και εµφάνιση αυτών µε τη µορφή υπενθύµισης. Ταξινόµηση δεδοµένων σε όλες τις προβολές, κατά στήλη. Εκτύπωση των παραστατικών, όλων των καταστάσεων, ακόµη και των θεωρηµένων, σε εκτυπωτές Laser και Inkjet.

8 Μηχανογραφική εφαρµογή QBIS, για πλήρη λειτουργικότητα και µείωση του λειτουργικού κόστους υνατότητα εξαγωγής δεδοµένων σε οποιαδήποτε µορφή (ASCII, txt, Εxcel κλπ.) και άµεση κλήση των εφαρµογών του Ms Office µέσα από την εφαρµογή. Ολοκληρωµένο σύστηµα ασφάλειας µε ορισµό δικαιωµάτων, ανά χειριστή ή οµάδα χειριστών. υνατότητα διακοπής κάθε επεξεργασίας (προβολή, εκτύπωση, δηµιουργία καταστάσεων, κ.λ.π.). Άντληση όλων των σχετιζόµενων πληροφοριών σε κάθε πρόγραµµα, χωρίς να απαιτείται η µετάβαση, ή παράλληλη κλήση άλλου προγράµµατος. υνατότητα Ηλεκτρονικής Αποστολής ( ) της Προσφοράς, Παραγγελίας και οποιασδήποτε πληροφορίας σχετιζόµενης µε Πελάτη ή Προµηθευτή κατ ευθείαν από το πρόγραµµα, χωρίς να χρειάζεται γνώση του Outlook. υνατότητα προσθήκης επιπλέον modules όποτε ο πελάτης το αποφασίσει, ή ακόµη και δηµιουργία προγραµµάτων ή επέκτασης εφαρµογών επί παραγγελία, για την κάλυψη ιδιαίτερων ή εξειδικευµένων απαιτήσεων.

9 Μηχανογραφική εφαρµογή QBIS, για πλήρη λειτουργικότητα και µείωση του λειτουργικού κόστους Τεχνική υποστήριξη Οι επιτυχηµένες µηχανογραφήσεις των πελατών µας οφείλονται όχι µόνον στα ευέλικτα και αξιόπιστα προϊόντα που δηµιουργούµε αλλά και στην υποδειγµατική υποστήριξη που τους προσφέρουµε. εν υπάρχει ανάγκη για τη φυσική παρουσία του προσωπικού µας στο χώρο των πελατών αλλά ούτε και η πρόσβασή µας στα αρχεία τους κατά οποιονδήποτε τρόπο. ιαρκής και δωρεάν εκπαίδευση Η εκπαίδευση των χειριστών στα προγράµµατα είναι δωρεάν (όσες ώρες και αν χρειαστούν) και γίνεται από άρτια καταρτισµένο προσωπικό της BMS.

10 Χαρακτηριστικά Εµπορικής ιαχείρισης Η Εµπορική ιαχείριση περιλαµβάνει όλα εκείνα τα υποσυστήµατα τα οποία καταγράφουν και παρακολουθούν τις διαδικασίες των εισαγωγών (αγορές, παραγωγή) και των εξαγωγών (πωλήσεις, αναλώσεις παραγωγής). υνατότητα καταχώρησης σχολίων, τεχνικών χαρακτηριστικών, φωτογραφιών, ξενόγλωσσων περιγραφών κλπ. σε κάθε είδος. Πολλαπλοί τιµοκατάλογοι κατ είδος (τιµή κόστους, χονδρική τιµή, υπερχονδρική, κλπ). Ανατιµήσεις Υποτιµήσεις ειδών βάσει ποσοστών (ανά τιµοκατάλογο) και επιθυµητού ποσού στρογγυλοποίησης. Αναζήτηση ή και κατευθείαν καταχώρηση ειδών µέσω πολλαπλών εναλλακτικών κωδικών (part numbers) ή Bar Codes. υνατότητα εκτύπωσης ετικετών ειδών και Bar Codes. Ορισµός ειδικών ενεργειών στα είδη της αποθήκης (π.χ. µήνυµα για αρνητικό υπόλοιπο, για υπόλοιπο κάτω του ελαχίστου, εµφάνιση µηνύµατος που έχει ορίσει ο χειριστής, εµφάνιση φωτογραφία είδους, κλπ). Πλήρης διαχείριση παρτίδων Ιχνηλασιµότητα ειδών (tracing) από την αγορά, παραγωγή µέχρι και την πώληση. Παρακολούθηση χρωµάτων µεγεθών.

11 Χαρακτηριστικά Εµπορικής ιαχείρισης Ειδικοί Τιµοκατάλογοι ανά Πελάτη και προµηθευτή. ιαχείριση Προσφορών η οποία µπορεί να περιλαµβάνει εκτός από τιµές-εκπτώσεις, και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κατ είδος. Μετασχηµατισµός προσφορών σε παραγγελίες. ιαχείριση Παραγγελιών Πελατών/Προµηθευτών σύνδεσή τους µε τους τιµοκαταλόγους τους µετασχηµατισµός παραγγελιών σε παραστατικά. Προειδοποιητικά µηνύµατα κατά την καταχώρηση παραγγελιών και την έκδοση παραστατικών πώλησης, για τα είδη µε αρνητικά υπόλοιπα. Μετασχηµατισµός παραστατικών αγοράς ή πώλησης σε προσφορά πελάτη, παραγγελία πελάτη ή προµηθευτή ή και σε άλλο παραστατικό. Μετασχηµατισµός όχι µόνο µιας παραγγελίας σε παραστατικό, αλλά και περισσοτέρων. Μερική ή ολική εκτέλεση παραγγελιών (back order). Ταχύτατη διαδικασία έκδοσης Παραστατικών και µαζικά.

12 Χαρακτηριστικά Εµπορικής ιαχείρισης Αυτόµατη δηµιουργία Τιµολογίων (αγορών και πωλήσεων) µε την έκδοση, ή καταχώρηση των ελτίων Αποστολής. ηµιουργία και έκδοση συγκεντρωτικών τιµολογίων. Υπολογισµός Τόκων Υπερηµερίας και έκδοση Τιµολογίου. Αυτόµατος Υπολογισµός και έκδοση Πιστωτικών Τζίρου (κατ είδος ή συγκεντρωτικά). Παραλαβή Αγροτικών Προϊόντων και Τιµολόγηση αυτών. Υπολογισµός-έλεγχος Πιστωτικών Εκπτώσεων Αγορών. ηµιουργία πρότασης παραγγελίας προµηθευτή. Καταχώρηση Τριγωνικών συναλλαγών µε ένα µόνο παραστατικό ( ελτ. Αποστολής) και όχι διπλοκαταχώρηση (αγορά & πώληση). Αυτόµατη καταχώρηση τιµολογίου αγοράς εισάγοντας αρχείο.txt συγκεκριµένης γραµµογράφησης. ιαχείριση ειδικών φόρων (πχ ΕΛΓΑ, ΕΟΦ, Τέλος Ανακύκλωσης). Κοστολόγηση Εισαγωγών. Καταγραφή φυσικής απογραφής µέσω scanner και σύγκρισή της µε τη Λογιστική απογραφή και δηµιουργία εγγραφών διαφορών.

13 Χαρακτηριστικά Εµπορικής ιαχείρισης Σύνθετος τρόπος είσπραξης στην απόδειξη λιανικής (µετρητά και κάρτες). ιαχείριση πιστωτικών καρτών και δόσεων έλεγχος ορθότητας χρεώσεων από τράπεζες. ιαχείριση Αντικαταβολών. ιαχείριση Ανεξόφλητων Τιµολογίων. Πληθώρα στατιστικών καταστάσεων που αφορούν πωλήσεις - αγορές - είδη πελατών - προµηθευτών, ανά γεωγραφική περιοχή, ανά πωλητή, κλπ. Προϋπολογισµοί πωλήσεων ανά πωλητή/πελάτη/είδος, κλπ Αποκλίσεις από πωλήσεις. Καταστάσεις Μ.Κ. ανά είδος/πελάτη/παραστατικό, κλπ. ηµιουργία καταστάσεων (φόρµες) σχετιζόµενων µε είδη, πελάτες/προµηθευτές, αξιόγραφα, παραγγελίες πελατών, κλπ. Πλήρης διαχείριση επισκέψεων πωλητών.

14 Χαρακτηριστικά Εµπορικής ιαχείρισης Παραγωγή - Κοστολόγηση Τεχνικές προδιαγραφές. Εντολές παραγωγής και εκτύπωση τους. Αναλυτικές καταστάσεις Παραχθέντων και Αναλωθέντων ειδών (Παραγωγή και αναλώσεις ανά προϊόν, αναλώσεις συγκεντρωτικά για όλα τα προϊόντα). Αυτόµατη µεταφορά κόστους ενδιάµεσων προϊόντων (φάσεων παραγωγής) σε επόµενη φάση. Επιµερισµός των ΓΒΕ στα τελικά Προϊόντα.

15 Χαρακτηριστικά Οικονοµικής ιαχείρισης Η ενηµέρωση της Γενικής ή της Αναλυτικής Λογιστικής από την Εµπορική ιαχείριση γίνεται Real Time (σε πραγµατικό χρόνο) χωρίς γέφυρες και παραµετροποιήσεις. Γενική Λογιστική Καταχώρηση λογιστικών εγγραφών και µέσω τυποποιηµένων άρθρων. Αυτόµατη ενηµέρωση του λογαριασµού ταµείου από ταµειακές εγγραφές. Αυτόµατη ενηµέρωση λογιστικής από Εµπορική ιαχείριση (αγορές, έσοδα, δαπάνες). Αυτόµατη δηµιουργία άρθρου εκκαθάρισης Φ.Π.Α. µήνα. Αυτόµατη δηµιουργία άρθρου µισθοδοσίας. Χρηµατική Ροή Cash Flow. Αυτόµατη ενηµέρωση από τιµολόγια αγορών, πωλήσεων, αγορών παγίων, δαπανών και αξιογράφων. ιαχείριση παρακρατούµενου φόρου (εκδόσεις βεβαιώσεων κλπ). Αυτόµατος υπολογισµός και συµπλήρωση της Περιοδικής ήλωσης µε δυνατότητα µεταβολής της. Προϋπολογισµός και σύγκριση µε τα πραγµατικά ποσά της Λογιστικής. Αυτόµατη δηµιουργία εγγραφών αποσβέσεων. Αυτόµατη ηµιουργία Εγγραφών Ισολογισµού (Εκµετάλλευσης & Αποτελεσµάτων).

16 Χαρακτηριστικά Οικονοµικής ιαχείρισης Αξιόγραφα Αποδείξεις Είσπραξης/Πληρωµής Καταχώρηση αξιογράφων αλλά και µετρητών σε ένα µόνο πινάκιο.- Αυτόµατη δηµιουργία δύο άρθρων, ενός συµψηφιστικού (για τα αξιόγραφα) και ενός ταµειακού (για τα µετρητά). Αυτόµατη δηµιουργία εγγραφών Λογιστικής από οποιαδήποτε διακίνηση-µεταβολή των αξιογράφων (Εξόφληση, Κατάθεση σε Τράπεζα, εκχώρηση σε Τρίτους κλπ.) και αντίστοιχη ενηµέρωση του ληξιαρίου ώστε να είναι γνωστή η κατάληξή του. Πλήθος καταστάσεων (ληξιάρια, καρτέλες ανά Πελάτη/Προµηθευτή, µέρες λήξης αξιογράφων, καταστάσεις ανά ηµεροµηνία λήψης/έκδοσης, ή ηµεροµηνία µεταβολής κλπ). υνατότητα εκτύπωσης επιταγών σε µηχανογραφηµένο καρνέ. Πάγια Κατά την καταχώρηση εγγραφών αγοράς παγίων στη Γενική Λογιστική υπάρχει οn line & real time σύνδεση µε το µητρώο παγίων Τρόπος διασφάλισης συµφωνίας Γενικής Λογιστικής µε µητρώο παγίων. Υπολογισµός Αποσβέσεων κατά τη διάρκεια της χρήσης χωρίς δηµιουργία εγγραφών στη Γενική Λογιστική.

17 Χαρακτηριστικά Οικονοµικής ιαχείρισης Αναλυτική Λογιστική Αυτόµατη δηµιουργία εγγραφών από την Εµπορική ιαχείριση & Γενική Λογιστική. Κλείσιµο µήνα µε αυτόµατη δηµιουργία εγγραφών για: Μεταφορά Μικτών Αναλυτικών Αποτελεσµάτων στα Μικτά Αποτελέσµατα Εκµετάλλευσης. Μεταφορά ιαφορών Ενσωµατώσεων & καταλογισµού στα Αποτελέσµατα Χρήσης. Λογισµός εξόδων µη προσδιοριστικών των Μικτών Αποτελεσµάτων (Μεταφορά των υπολοίπων των λογαριασµών κέντρου κόστους ιοίκησης, Έρευνας, ιάθεσης & Χρηµατοοικονοµικών στα έξοδα που βαρύνουν το Μικτό Αποτέλεσµα). Προσδιορισµός Καθαρού Αποτελέσµατος. Κόστος και αποτέλεσµα ανά τµήµα εκµετάλλευσης.

18 Χαρακτηριστικά Οικονοµικής ιαχείρισης Έσοδα - Έξοδα Με ταέσοδα Έξοδα µπορείτε να διαχειρισθείτε λογιστικά τις αγορές και τις πωλήσεις όπως και άλλους λογαριασµούς και να εκτυπώσετε το Βιβλίο Εσόδων-Εξόδων, την περιοδική ή την εκκαθαριστική του Φ.Π.Α. καθώς και πλήθος στατιστικών στοιχείων και πληροφοριών για τους λογαριασµούς των Εσόδων & Εξόδων, όπως ισοζύγια, ηµερολόγια, ανάλυση Φ.Π.Α. Με την καταχώρηση ή έκδοση οποιαδήποτε παραστατικού από την Εµπορική ιαχείριση γίνεται αυτόµατη ενηµέρωση στα Έσοδα Έξοδα, χωρίς γέφυρες και παραµετροποιήσεις.

19 Μισθοδοσία (Text-Based) Περιλαµβάνει έτοιµες παραµέτρους (όπως υπερεργασία, υπερωρίες, bonus, κλπ.), την κλίµακα υπολογισµού φόρου, τα ποσά των µειώσεων κλπ., έτσι ώστε η εφαρµογή να είναι έτοιµη για χρήση. Έκδοση όλων των απαραίτητων βεβαιώσεων, καταστάσεων προσωπικού & ωρών εργασίας, εντύπων πρόσληψης, αποχώρησης εργαζοµένων όπως αναγγελία πρόσληψης, αναγγελία γνωστοποίησης όρων ατοµικής σύµβασης Εργασίας κανονικής απασχόλησης, Όροι ατοµικής σύµβασης εργασίας µερικής απασχόλησης, καταγγελία σύµβασης εργασίας, κλπ. Έκδοση αποδείξεων πληρωµής, εκκαθάριση µισθοδοσίας (υπολογισµός κρατήσεων - εισφορών Ι.Κ.Α. και επικουρικών, υπολογισµός Φ.Μ.Υ.). ηµιουργία αρχείου σύµφωνα µε τις προδιαγραφές κάθε τράπεζας για πληρωµή εργαζοµένων (Eurobank, Alpha, Aspis, Πειραιώς, ΑΤΕ, κλπ.) Συγκεντρωτικές καταστάσεις ανά τµήµα, κέντρο κόστους, υποκατάστηµα ΙΚΑ, µισθωτοί, ηµεροµίσθιοι. Καταστάσεις ασφαλιστικών ταµείων. Αυτόµατη δηµιουργία αρχείων σύµφωνα µε τις προδιαγραφές των ταµείων όπως: - Αναλυτική Περιοδική ήλωση IKA, - ΤΑΞΥ, - ΤΣΜΕ Ε, - ΤΕΑΠΟΖΟ, - Αυτόµατη δηµιουργία Οριστικής ήλωσης Φ.Μ.Υ, - Αυτόµατη δηµιουργία αρχείου για ΚΕ.Π.Υ.Ο., - Αυτόµατη ενηµέρωση Γενικής Λογιστικής

20 Ενδεικτικός κατάλογος πελατών ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΒΕΕ "ΦΙΝΟΣΤΡΩΜ" ΑΜΑ ΡΥΑΣ ΕΠΕ ΑΝ ΡΕΟΠΟΥΛΟΣ.-ΤΣΙΡΙΚΟΣ Β.Α. ΟΕ ΑΤΕΝ ΕΠΕ AXAIA CLAUSS AE ΑΧΑΙΚΗ ΠΛΑΚΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ ΒΑΣΙΛΑΚΑΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΒΙΟΤ.-ΕΠΕΞ.ΞΥΛΟΥ ΒΙ.ΜΗ.ΚΕ ΑΒΕΕ ΓΕΩΦΑΡΜ ΑΕ ΑΜΑΛΟΥ ΑΦΟΙ TEXNIKA ΕΠΕ ΑΣΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞ.& ΣΙΑ ΟΕ "CAFÉ SANTE" DELCO ΕΠΕ ΟΜΙΚΑ ΕΠΕ ΟΥΡΟΣ ΑΕ ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ (Β.Μ.C. ΑΕ) ΕΥΡΩΠΑΛΗΣ Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Β.ΟΕ ΕLITE STROM ABEE ΕΜΤΑ Ε.ΣΕΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ GOLD PRINT ΑΕΒΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΕ ΘΕΡΜΟΣΩΛ ΑΤΜΟΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕ ΚΑΒΒΑ ΙΑΣ ΓΕΡ.ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ MABEL AΕ ΜΕΛΣΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΟΕ ΜΕΤΡΟΝ ΕΠΕ MISS SANDY ΑΒΕΕ OILCHEM ΑΕ ΟΙΚΟΠΛΑΣΤ-ΜΕΤΑΛ Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΠΑΚ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛ.-ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΟΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ & Α ΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΕ ΠΑΤΡΑΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΑΕ ΠΛΑΚΟΠΟΙΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΒΕΕ ΠΟΥΛΟΣ Β. & Γ. ΟΕ SOL(ΣΟΛ) ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝ.ΒΙΟΜ.ΠΑΡ.ΑΕΡΙΩΝ ΑΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΕ ΤΣΑΡΣΕΛΗ ΑΒΕΕ ΤΣΕΓΓΕΝΕΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ ΕΠΕ

21 Ενδεικτικός κατάλογος πελατών EΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΠΕ ΑΓΚΙΣΤΡΙΩΤΗΣ Ι. & Β. ΟΕ ΑΛΕΞΙΑ ΗΣ. ΑΕ ΑΛΦΑ ASSET MANAG. AE ΙΑΧ. ΑΜΟΙΒ.ΚΕΦΑΛ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΟΕ ΑΝ ΡΟΥΤΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΕ ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΑΝΤ.& ΣΙΑ ΕΕ "ΓΑΛΗΝΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΕ ΑΧΑΪΚΕΣ ΡΑ /ΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΕ "TELETIME" BBD ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΑΕΒΕ ΒΕΝΕΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ & ΜΑΡΙΑ ΟΕ ΒΙΟΖΗΝ ΑΕ ΒΙΟΣΟΛΟΥΣΙΟΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ ΒΙΣΒΑΡ ΗΣ ΑΕ ΒΡΕΤΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕ CARLINE AE CON.TENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣ/ΚΗ ΕΠΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ ΓΙΟΥΡΟΠΕΙΠΕΡ ΕΠΕ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΝΗΣ N. EΠΕ "FUTURA" GALAXY ΑΕ ΑΣΚΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΙΓΕΝΟΠΟΥΛΟI ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ.Ε.Υ.Α.Χ. ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΡΙΟΥ EDILYS AEE ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΓΕΝΑΣ ΑΕ ΕΚΚΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΑΕ ΕΛΛΕΝΚΟ ΑΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΕΠΕ ΕΠΕΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΕΩΣ ΡΙΟΥ ΕΠΕ EUROTERRA ATE Α ΖΕΛΕΚΤ ΑΕ ΖΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ ΘΩΜΑΡΚΟ ΕΠΕ Ι ΙΩΤΙΚΟ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ Ι ΙΩΤΙΚΟ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ Β ΑΚΤΙΝ. ΑΙΓΙΟΥ IMS HELLAS ΑΕ INTERALIA PUBLICATIONS ΑΕ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΣΤΕΦ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΝ ΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΚΑΣΚΑΝΤΙΡΗ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ ΚΟΛΙΟΣ Μ.- ΘΕΟ ΩΡΗΣ Π. ΟΕ "ΤΕΛΗΣ" ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΑΕ ΚΟΝΤΟΣ Γ.ΜΟΝ.ΤΕΧΝ.ΚΑΤΑΣΚ. ΕΠΕ ΚΟΡΑΣΙ Η ΕΣΠΟΙΝΑ & ΣΙΑ ΕΕ ΚΟΡΝΙΛΑΚΗΣ Π. ΚΟΤΣΩΝΑΣ Α. ΟΕ "ELECON" ΚΟΡΡΟΣ ΜΙΛΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΚΟΥΒΕΛΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΟΝ.ΕΠΕ ΚΡΑΝΙΤΗΣ Γ. & ΣΙΑ ΕΕ ΝΗΡΕΥΣ KYROS INTERIORS ΕΠΕ

22 Ενδεικτικός κατάλογος πελατών EΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΑΖΑΡΙ ΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ ΛΕ ΣΟΠ ΑΕΒΕ ΛΙΟΚΑΣ ΗΛΙΑΣ LINO VERO AE ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ COURIER ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ ΜΑΙΛΙΝΚ ΑΕ ΜΑΝΤΑ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ ΜΑΝΤΕΛΗ ΗΜ. ΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥΡΑΣ ΕΜΜΑΝ. ΟΕ ΜΑΡΙΝ ΛΑΪΤ ΕΠΕ ΜΕΤΣΟΒΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΤΡΟΥ ΓΡ.& ΥΙΟΙ ΑΕ ΜΙΖΕΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΕ (ΕΛΛΑΣ) ΕΠΕ ΜΙ ΕΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΠΕ ΜΟΥΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΕ ΜΠΙΛΑΛΗ ΑΦΟΙ ΟΕ ΜΩΡΟΣ Γ. ΚΕΝΤ.ΦΥΣΙΚ.ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΕ ΝΙΚΟ ΗΜΟΣ ΞΕΝ.-ΤΟΥΡ.& ΟΙΚ.ΕΠΙΧ.ΑΕ ΝΙΚΟΛΟΒΓΕΝΗ ΣΠ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΙΜΠΙΖΙ ΗΣ Θ.-ΝΤΙΜΠΙΖΙ ΟΥ Μ.ΟΕ NOVUS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΕ NOVATEC AE ΞΥΛΑΝΗ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ.& ΣΙΑ EΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.& ΣΙΑ ΕΕ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΝ. & ΣΙΑ OE ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΛΟ ΑΕΕ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΟΥΛΟΣ Β. & Γ. ΟΕ PRIMA AGORA CENTER AE ΠΡΟΜΑΡΙΝ ΜΟΝΟΠΡ. ΕΠΕ ΡΗΓΑΣ ΑΝ. ΠΕΤΡΗΣ ΝΙΚ. ΟΕ SANI HELLAS ΕΠΕ SBK ΚΑΡΠΕΤ ΕΠΕ ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν. ΑΕ "GLORIA" ΣΙΑΓΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ ΣΠΕΡΕΝΤΖΟΣ Γ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ Ι. ΟΕ STAND ART DESIGN WORKHOUSE ΕΠΕ ΣΤΟΛΛΑΣ ΑΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΙΜΕ ΕΠΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟ ΙΩΝ ΑΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΑΒΑΝΤΖΗΣ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ "PRISMA" TALICO TIVICO ΑΕ ΤΕΛΙ ΗΣ Κ.-ΙΑΤΡ.ΝΟΣΟΚ.& ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΞΟΠΛ. ΑΕ ΤΖΙΜΑΣ. & ΣΙΑ ΟΕ ΤΖΙΩΝΗΣ ΑΝ ΡΕΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ Η ΑΦΟΙ ΟΕ "ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ" ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΗΜ. ΟΕ ΦΑΚΑΛΟΣ ΕΠΕ ΦΑΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞ. ΦΛΕΣΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΩΚΑ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ Ν. & Μ. ΟΕ

23 Ενδεικτικός κατάλογος πελατών ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΝ ΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΥΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛ ΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΚΕΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣΤΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡ/ΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΜΙΧ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΑΣ ΕΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ Ι.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕ ΧΑΤΖΗΣ ΗΜΗΤΡΗΣ

Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη. Αξιοπιστία Λειτουργικότητα. Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr

Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη. Αξιοπιστία Λειτουργικότητα. Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη Αξιοπιστία Λειτουργικότητα Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr Η σειρά προγραµµάτων AnacondA είναι η ολοκληρωµένη λύση στη µηχανογραφική υποστήριξη των εµπορικών και

Διαβάστε περισσότερα

LYSP AUDIT. Lysp Audit. Προσιτό κόστος. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Συνδεσιμότητα - Internet. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Ταχύτατη λειτουργία

LYSP AUDIT. Lysp Audit. Προσιτό κόστος. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Συνδεσιμότητα - Internet. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Ταχύτατη λειτουργία LYSP AUDIT Το LYSP AUDIT είναι τεχνολογικά και λειτουργικά μια εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών, η οποία διαχειρίζεται βάσεις δεδομένων SQL, και λειτουργεί σε περιβάλλον εργασίας Windows NT, 2000, XP, 2003,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ό, τι νέο έχει προστεθεί ή έχει αλλάξει εμφανίζει τη σήμανση:

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ  Ό, τι νέο έχει προστεθεί ή έχει αλλάξει εμφανίζει τη σήμανση: 1 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ο παρών τιμοκατάλογος αναιρεί κάθε προηγούμενο. Η Megasoft ουδεμία ευθύνη φέρει για εφαρμογές που δεν αναγράφονται στον τιμοκατάλογο. Οι τιμές που ακολουθούν μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Οι εταιρείες παραγωγής έτοιμου λογισμικού ERP και τα προϊόντα που προσφέρουν στην ευρύτερη περιοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Optiplan ERP

Χαρακτηριστικά Optiplan ERP Χαρακτηριστικά Optiplan ERP Το Optiplan ERP είναι ένα πρωτοποριακό λογισμικό σύστημα της ελληνικής αγοράς, που σχεδιάστηκε από στελέχη με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών, με στόχο να καλύψει

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE

Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE Γνωριμία με τη Select Software Η Select Software and Business Solutions είναι μία σύγχρονη εταιρία ανάπτυξης λογισμικού, η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ERP ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ERP ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ERP ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Το Singular Enterprise 4U είναι ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) που περιλαµβάνει τα παρακάτω υποσυστήµατα:

Διαβάστε περισσότερα

το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά!

το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Ε Μ Π Ο Ρ Ι Κ Η Δ Ι Α Χ Ε Ι Ρ I Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Η εταιρία που μπορείτε να εμπιστευτείτε! Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΜΑΛΛΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΑΞΤΕΕ Μαστιχάρι, Κως

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΜΑΛΛΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΑΞΤΕΕ Μαστιχάρι, Κως Πρόταση για ανάπτυξη Πληροφορικού Συστήματος με δύο σκέλη : α) Frontend Σύστημα Ξενοδοχειακού Λογισμικού και β) Σύστημα Λογιστικής Διαχείρισης (διασυνδεδεμένο με το frontend) και Μισθοδοσίας, στην «ΑΜΑΛΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λογισµικό ACCOUNTANT ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ACCOUNTANT ΒΙΒΛΙΑ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RBS.ERP my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1 RBS.ERP H αξιόπιστη λύση της REAL CONSULTING για κάθε σύγχρονη επιχείρηση,

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Singular Accountant

Χαρακτηριστικά Singular Accountant Χαρακτηριστικά Singular Accountant ιαχείριση Λογιστικού Γραφείου Η εφαρµογή διαχειρίζεται, παρακολουθεί και οργανώνει τις λειτουργίες του Λογιστικού Γραφείου Παρακολουθεί τους συναλλασσόµενους, είτε αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ...9

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ...9 ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Τήρηση Βιβλίων Γ Κατηγορίας σε Μηχανογραφικό Περιβάλλον για µια ιαχειριστική Χρήση Σπουδαστές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Με τη λύση της Οικονοµικής ιαχείρισης του Microsoft Business Solutions-Navision έχετε το χρόνο να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας. Βασικά πλεονεκτήµατα: Μπορείτε να προσαρµόσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία

Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία More than business software Μειώστε χρόνο και κόστος Η σειρά εφαρμογών Soft1 200 αποτελεί την πρόταση της SoftOne για τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης των λογιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Προϊόντων

Τιμοκατάλογος Προϊόντων Τιμοκατάλογος Προϊόντων Ιανουάριος 2009 Ιανουάριος 2009 ΑΘΗΝΑ: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, 176 74 Καλλιθέα Τηλ: 210 9521, Fax: 210 95053 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αντ. Τρίτση 21, 570 01 Πυλαία Τηλ: 2310 804840, Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΑE ΑΤΕ Χλόης 26 Ζωγράφου - 15772 Αθήνα ΤΗΛ: 210 7489588-9 ΦΑΧ: 210 7700839 E-mail: info@tesae.gr Site: http://www.tesae.gr

ΤΕΣΑE ΑΤΕ Χλόης 26 Ζωγράφου - 15772 Αθήνα ΤΗΛ: 210 7489588-9 ΦΑΧ: 210 7700839 E-mail: info@tesae.gr Site: http://www.tesae.gr ΤΕΣΑE ΑΤΕ Χλόης 26 Ζωγράφου - 15772 Αθήνα ΤΗΛ: 210 7489588-9 ΦΑΧ: 210 7700839 E-mail: info@tesae.gr Site: http://www.tesae.gr 1 Περιεχόμενα ΑΡΧΙΚΗ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2-3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 ΠΟΛΙΤΙΚΗ MULTI USER 4 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Κάντε Check up στο λογισμικό σας!.. δώστε απάντηση στους προβληματισμούς σας!.και προχωρήστε στις επιλογές σας! To πρόγραμμα Εσόδων Εξόδων αποτελεί το κύριο εργαλείο της

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα

Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα Στέλεχος Μηχανογραφημένης Λογιστικής Στέλεχος Μηχανογραφημένης Εμπορικής Διαχείρισης Στέλεχος Μηχανογραφημένης Μισθοδοσίας για νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Οι σημερινές επιχειρήσεις έχοντας διαπιστώσει τις ραγδαίες εξελίξεις στις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες ζητούν από τα μηχανογραφικά τους συστήματα να μπορούν να παρακολουθήσουν, να αξιολογήσουν

Διαβάστε περισσότερα

SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Περιεχόμενα 1. Επιχειρηματική Δομή... 3 1.1. Σύντομο Ιστορικό... 4 1.2. Διοίκηση - Οργάνωση Εταιρείας... 9 1.3. Απασχολούμενο Προσωπικό...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Τ.Ε.Ι. ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Πτυχιακή Εργασία με θέμα: ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Σπουδαστες:Πασχαλίδου Γεωργία Λουκανάρη Αλεξάνδρα Επιβλέπων Καθηγητής: Τσούκας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. - Ο.Τ.Α. Το λογισµικό «Λογιστήριο ΝΠΔΔ» έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την Anadelta Software για να καλύψει τις

Διαβάστε περισσότερα

SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Περιεχόμενα 1. Επιχειρηματική Δομή... 3 1.1. Σύντομο Ιστορικό... 4 1.2. Διοίκηση - Οργάνωση Εταιρείας... 8 1.3. Απασχολούμενο Προσωπικό...

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία

Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία More than business software Μειώστε χρόνο και κόστος Η σειρά εφαρμογών Soft1 200 αποτελεί την πρόταση της SoftOne για τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης των λογιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ

ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ GUIDED TOUR VI GUIDED TOUR Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ήταν η Data Communication το 1987 που άλλαξε ριζικά τον τρόπο λειτουργίας ενός λογιστικού γραφείου κατασκευάζοντας το πρόγραμμα Meridian Έσοδα-Έξοδα. Από τότε μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: Enterprise Resource Planning.....3 Εισαγωγή.3 1.1 Τι είναι ERP; Ποια είναι η πλήρης ονομασία του (Enterprise Resource Planning)...4 1.1.2. Οι αντικρουόμενες απόψεις

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης.

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης. Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Eurofasma NEXT ιαχείριση Εταιριών - Παρακολούθηση Οµίλου Επιχείρησης ιαχείριση πολλαπλών εταιριών µε δυνατότητα οµαδοποίησης τους µέσω της συγκέντρωσής τους σε «περιοχές εργασίας».

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 231 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ WINERA ERP 231 3. ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ WINERA ERP 234 3.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 234 3.2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ. Σημειώση: Θα πρέπει να αναφερθεί ξεχωριστά το κόστος και ο αριθμός των αδειών χρήσης του λογισμικού. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ. Σημειώση: Θα πρέπει να αναφερθεί ξεχωριστά το κόστος και ο αριθμός των αδειών χρήσης του λογισμικού. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «Παροχή υπηρεσιών για την οργάνωση και λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών του Πράσινου Ταμείου και της μηχανογραφικής

Διαβάστε περισσότερα