Hampstead. School of English. London. Hampstead. School of English. 553 Finchley Road, London, NW3 7BJ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Hampstead. School of English. London. Hampstead. School of English. 553 Finchley Road, London, NW3 7BJ"

Transcript

1 London Hampstead School of English 553 Finchley Road, London, NW3 7BJ Phone: +44 (0) Fax: +44 (0) website: Hampstead School of English

2

3 Αϖό την ϖρώτη κιόλας εϖαφή σας µαζί µας, αντιµετωϖίζουµε τις ανάγκες σας µεµονωµένα, σας εντάσσουµε στο κατάλληλο εϖίϖεδο και σας ϖαρακολουθούµε για να εξασφαλίσουµε ότι θα ϖροοδεύετε όσο το δυνατόν ταχύτερα, αλλά ϖάντα µε τους δικούς σας ρυθµούς. Η φιλοσοφία του Hampstead Εργαζόµαστε για την εϖιτυχία σας: Η γνώση και οµιλία αγγλικών σάς εισάγει σε έναν κόσµο γεµάτο ευκαιρίες στις σϖουδές, την εργασία και τα ταξίδια. Κατά τη διάρκεια της ϖαρακολούθησης µαθηµάτων αγγλικών στο Hampstead School of English ϖερνάτε µε εϖιτυχία αϖό όλα τα στάδια της ενήλικης ζωής: τις ακαδηµα κές σϖουδές, την εϖαγγελµατική εξέλιξη, τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις συναρϖαστικές ϖολιτισµικές εµϖειρίες. Η φιλοσοφία µας είναι αϖλή: στόχος µας είναι η τελειότητα σε ό,τι κάνουµε, έτσι ώστε να ϖροοδεύσετε όσο το δυνατόν ϖερισσότερο στην εκµάθηση αγγλικών κατά τη διάρκεια µιας αξέχαστης διαµονής στο Λονδίνο. Πρώτα η ϖοιότητα: Στο Hampstead, οι σϖουδαστές είναι η ϖρώτη µας ϖροτεραιότητα και βρίσκονται ο καθένας ξεχωριστά στο εϖίκεντρο της ϖροσοχής µας. Σας ϖροσφέρουµε µια ολοκληρωµένη εµϖειρία εκµάθησης γλώσσας στο Λονδίνο: ϖρώτης τάξεως διδασκαλία, άριστες συνθήκες διαµονής, ευχάριστες κοινωνικές δραστηριότητες, καθώς και ϖλήρη στήριξη και συµβουλές. Το Hampstead School of English είναι ϖιστοϖοιηµένο αϖό το Βρετανικό Συµβούλιο για τη διδασκαλία των αγγλικών ως ξένη γλώσσα. Εϖίσης, η σχολή µας ϖληροί τις αϖαιτήσεις των υψηλής ϖοιότητας ϖροτύϖων δύο διεθνών οργανισµών: του EAQUALS, του Ευρωϖα κού Οργανισµού Πιστοϖοίησης Ποιότητας Υϖηρεσιών Σχολών Γλωσσών και του IALC, του Διεθνούς Οργανισµού Κέντρων Γλωσσών. Εµϖειρία: Αϖό το 1977 ϖου ιδρύθηκε η σχολή µας, έχει καταξιωθεί ως µία αϖό τις καλύτερες σχολές αγγλικής γλώσσας στο Λονδίνο. Όλο αυτό το διάστηµα, έχουµε ϖροσθέσει νέα ϖρογράµµατα µαθηµάτων, ϖροσφέρουµε δυνατότητες στέγασης και διαθέτουµε νέες εγκαταστάσεις, ενώ ϖαράλληλα διατηρούµε το κλειδί της αρχικής µας εϖιτυχίας ενδιαφέρον για κάθε µεµονωµένο σϖουδαστή. Μέλος των ϖαρακάτω φορέων: English UK ο Οργανισµός διαϖιστευµένων σχολών αγγλικής γλώσσας EAQUALS ο Ευρωϖα κός Οργανισµός Πιστοϖοίησης Ποιότητας Υϖηρεσιών Σχολών Γλωσσών IALC ο Διεθνής Οργανισµός Κέντρων Γλωσσών Quality English ένα εϖίλεκτο σύνολο σχολών µε ϖρώτη ϖροτεραιότητά τους την ϖοιότητα.

4 Παρακολουθούµε ϖροσεκτικά την ϖρόοδό σας και φροντίζουµε για τις ϖρακτικές σας ανάγκες. Η ικανοϖοίηση του σϖουδαστή Ενδιαφέρον για κάθε µεµονωµένο σϖουδαστή: Η εκµάθηση µιας γλώσσας είναι ϖροσωϖικό ζήτηµα και το λαµβάνουµε υϖόψη µας αϖό την ϖρώτη εϖαφή µαζί σας. Σας καθοδηγούµε στην εϖιλογή ϖρογραµµάτων µαθηµάτων και διαµονής, ϖαρακολουθούµε ϖροσεκτικά την ϖρόοδό σας και φροντίζουµε για τις ϖρακτικές ανάγκες και τα ϖροβλήµατά σας, έτσι ώστε να µϖορέσετε να συγκεντρωθείτε στην εκµάθηση αγγλικών και να αϖολαύσετε τη ζωή στο Λονδίνο. Ποιότητα διδασκαλίας: Όλα τα µέλη του συλλόγου διδασκόντων της σχολής µας έχουν εϖαγγελµατική κατάρτιση και ϖείρα στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας. Καθοδηγούνται αϖό έναν έµϖειρο και ϖροσιτό Διευθυντή Σϖουδών και είναι κινητοϖοιηµένοι και ενθουσιώδεις εϖαγγελµατίες. Ιδανική τοϖοθεσία: Το Hampstead είναι το ϖιο διάσηµο χωριό του Λονδίνου, ένας ϖαράδεισος ϖρασίνου ϖου αϖέχει µόλις 25 λεϖτά αϖό το κέντρο της ϖόλης. Βρίσκεται σε έναν αϖό τους κύριους δρόµους στο κέντρο της ϖόλης µε καλές ανταϖοκρίσεις στο συγκοινωνιακό δίκτυο και µε καταστήµατα, όϖου οι αϖοστάσεις καλύϖτονται ϖερϖατώντας στο υϖέροχο χωριό και το ϖάρκο του Hampstead. Άριστες συνθήκες διαµονής: Οι χώροι διαµονής ϖου διαθέτουµε βρίσκονται σε κοντινή αϖόσταση αϖό τη σχολή µε τα ϖόδια ή µε το λεωφορείο και ϖροσφέρουν τη δυνατότητα ϖρογραµµάτων σίτισης τριών γευµάτων. Για όσους αναζητούν έναν ϖιο ανεξάρτητο τρόϖο ζωής, διαθέτουµε γκαρσονιέρες, καθώς εϖίσης και στέγαση σε διαµερίσµατα µε άλλα άτοµα και στέγαση σε εστίες. Ευρύ φάσµα αϖό ϖόρους: Η βιβλιοθήκη και η αίθουσα ηλεκτρονικών υϖολογιστών ϖου διαθέτουµε είναι εξοϖλισµένες µε ϖολλούς διαφορετικούς ϖόρους και µέσα για εξάσκηση µετά τα µαθήµατα. Στην αίθουσα, οι καθηγητές της σχολής µας χρησιµοϖοιούν τα καλύτερα σύγχρονα εγχειρίδια διδασκαλίας, CD, DVD, βιντεοκασέτες και κασέτες ήχου, ϖρωτότυϖο και ανεξάρτητα ανεϖτυγµένο υλικό.

5 Ιδανική τοϖοθεσία Το Hampstead είναι ένα αϖό τα καλύτερα διατηρηµένα ϖαλαιά χωριά του Λονδίνου, ϖου ϖεριβάλλεται αϖό 3200 στρέµµατα υϖαίθριου χώρου γνωστού και ως «ϖάρκο». Πολλοί συγγραφείς και διανοούµενοι έζησαν και ζουν ακόµα στο χωριό του Hampstead καθώς και γύρω αϖό το ϖάρκο, το οϖοίο αϖοτελεί και τόϖο διαµονής ορισµένων διασηµοτήτων. Το Hampstead θα σας µαγέψει. Μϖορείτε να εϖισκεφθείτε το Keats House και το µουσείο Freud ή µια καλοκαιρινή βραδιά να αϖολαύσετε µια υϖαίθρια συναυλία στο Kenwood House, ϖου στεγάζει και µια υϖέροχη συλλογή έργων τέχνης. Μϖορείτε να κάνετε βόλτες µε τους φίλους σας στα στενά δροµάκια του χωριού και στο κατάφυτο ϖάρκο, ή να εξερευνήσετε τις καφετέριες, τα κέντρα διασκέδασης και τα καταστήµατα µε τοϖικά ϖρο όντα ϖου ϖροσδίδουν στο Hampstead µια ιδιαίτερη γοητεία. Το Hampstead School of English βρίσκεται στο βόρειο Λονδίνο, στα σύνορα του Hampstead και του West Hampstead, όϖου τα λεωφορεία είναι εξαιρετικό µέσο µεταφοράς ϖρος και αϖό το Λονδίνο, και το West End αϖέχει µόλις 25 λεϖτά µε το λεωφορείο. Η τοϖοθεσία συνδυάζει τα ϖλεονεκτήµατα της εύκολης ϖρόσβασης στο κέντρο µε ϖροσιτές και ϖοικίλες εϖιλογές διαµονής ϖολύ κοντά στη σχολή, έτσι ώστε οι σϖουδαστές να εϖωφελούνται αϖό τη ζωή σε κατοικηµένη ϖεριοχή καθώς εϖίσης και αϖό την εύκολη ϖρόσβαση στα θεάµατα του κεντρικού Λονδίνου.

6 Ποιότητα στη διδασκαλία Naši lektoři mají ústřední postavení pro váš i náš úspěch. Všichni navštěvují školící kurzy a pravidelně doplňují své dovednosti. Jsou podněcováni, aby si vytvořili vlastní speciální oblasti zájmu, a to vede k živé a stimulující výuce. Všichni mají profesionální kvalifikaci k výuce, a jsou vybráni jak pro své nadšení, tak i pro své schopnosti. Jsou přátelští a přístupní, oceňují potřeby studentů, aktivně se zapojují do plánování kurzů. Οµαδική εργασία: Η οµαδική εργασία αϖοτελεί άλλο ένα σηµείο για το οϖοίο θεωρούµε τη σχολή µας ξεχωριστή. Όλοι ανήκουµε σε µια οµάδα: καθηγητές, διοικητικό ϖροσωϖικό, ανώτερο ακαδηµα κό ϖροσωϖικό και η Διεύθυνση. Εργαζόµαστε οµαδικά µέσα αϖό συζητήσεις, συνεχή εϖικοινωνία και συνεργασία, ανταλλάσσοντας ιδέες και υλικό σε καθηµερινή βάση µε στόχο να σας ϖαρέχουµε την καλύτερη και ϖιο εϖοικοδοµητική διδασκαλία.

7 Εργαζόµαστε στενά ως οµάδα ώστε να εστιάζουµε το ενδιαφέρον µας σε κάθε µεµονωµένο σϖουδαστή. Ενδιαφέρον για κάθε µεµονωµένο σϖουδαστή Παρακολουθούµε συνεχώς την ϖρόοδό σας µέσω τακτικών ϖροσωϖικών συναντήσεων και εβδοµαδιαίων συµβουλίων µε το ϖροσωϖικό για να διασφαλίσουµε ότι βρίσκεστε στο σωστό εϖίϖεδο εκϖαίδευσης καθ όλη τη διάρκεια των σϖουδών σας. Σας ενθαρρύνουµε να συζητάτε το ϖρόγραµµά σας µε το Διευθυντή Σϖουδών και τους καθηγητές σας. Ανάλογα µε τις ανάγκες και το ρυθµό ϖροόδου σας, µϖορούµε να σας µεταφέρουµε σε άλλο τµήµα σε οϖοιοδήϖοτε στάδιο των σϖουδών σας. Εάν ενδιαφέρεστε για συγκεκριµένες κατευθύνσεις σϖουδών, µϖορούµε να σχεδιάσουµε για εσάς ένα ατοµικό ϖρόγραµµα µαθηµάτων. Πρόοδος: Κάθε σϖουδαστής ϖροοδεύει µε διαφορετικούς ρυθµούς. Διεξάγουµε εξετάσεις σε εβδοµαδιαία βάση για την εµϖέδωση της ύλης ϖου διδάχτηκε κατά τη διάρκεια των µαθηµάτων και εξετάσεις γενικής ϖροόδου τακτικά σε όλα τα εϖίϖεδα. Ως εκ τούτου, δίνεται η δυνατότητα σε εσάς και τους καθηγητές σας να αξιολογήσετε την ϖρόοδό σας στην εκµάθηση της γλώσσας και την αϖόδοσή σας εντός µιας χρονικής ϖεριόδου. Διάρκεια σϖουδών: Πολλοί σϖουδαστές ϖαρακολουθούν µαθήµατα στη σχολή για ένα διάστηµα είκοσι τεσσάρων εβδοµάδων ή ϖερισσότερο, ενώ άλλοι φοιτούν µερικές µόλις εβδοµάδες. Σε κάθε ϖερίϖτωση, το ενδιαφέρον µας για κάθε µεµονωµένο σϖουδαστή είναι ϖάντα το ίδιο. Το ελάχιστο διάστηµα ϖαραµονής είναι µία εβδοµάδα.

8 Ευρύ φάσµα αϖό ϖόρους Βιβλιοθήκη: Η βιβλιοθήκη ϖου διαθέτουµε είναι καλά εξοϖλισµένη µε σύγχρονο υλικό εκµάθησης καθώς και µε µέσα για εξάσκηση και ανάϖτυξη διαφόρων γλωσσικών δεξιοτήτων. Εϖιϖλέον, διαθέτει ηλεκτρονικούς υϖολογιστές για µεµονωµένη µελέτη, διαδραστικά DVD, βιβλία, ϖεριοδικά, φύλλα εργασίας, οϖτικοακουστικά βοηθήµατα κ.λϖ. Είναι ανοικτή ϖριν και µετά τις ώρες µαθηµάτων και υϖάρχει ϖάντα εκεί ένας καθηγητής ή υϖάλληλος της βιβλιοθήκης για να σας βοηθήσει. Υλικό εντός της αίθουσας: Μϖορείτε να δανειστείτε το βιβλίο του µαθήµατός σας µε χαµηλή χρέωση. Ο καθηγητής σας συµϖληρώνει την ύλη του βιβλίου του µαθήµατός σας µε άλλες ϖηγές, συµϖεριλαµβανοµένου υλικού αϖό εφηµερίδες, την τηλεόραση κ.λϖ. Τηλεόραση: Σας ενθαρρύνουµε να ϖαρακολουθείτε όσο το δυνατόν ϖερισσότερη τηλεόραση στα αγγλικά. Για αυτό και θα δείτε τηλεοράσεις στους κοινόχρηστους χώρους της σχολής, έτσι ώστε όταν δεν συνοµιλείτε µε τους συµφοιτητές σας να µϖορείτε να εξασκείτε τις δεξιότητές σας κατανόησης ϖροφορικού κειµένου ήρεµα και ξεκούραστα. Αίθουσες: Όλες οι αίθουσες της σχολής µας διαθέτουν τηλεόραση, συσκευές αναϖαραγωγής DVD/βίντεο καθώς και συσκευές αναϖαραγωγής CD/κασετών. Ο καθηγητής σας χρησιµοϖοιεί αυτούς και άλλους ϖόρους ώστε να αξιοϖοιείτε όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο ϖου βρίσκεστε στην αίθουσα. Κατ οίκον µελέτη: Εάν θέλετε να µελετήσετε στο σϖίτι, µϖορείτε να δανειστείτε βιβλία, CD, κασέτες ήχου και βιντεοκασέτες καθώς εϖίσης και ασκήσεις γραµµατικής, λεξιλογίου και ασκήσεις εϖαγγελµατικών αγγλικών αϖό τη βιβλιοθήκη. Εξάσκηση των αγγλικών στην κοινωνική ζωή: Κατά τη διάρκεια των διαλειµµάτων, συνοµιλείτε στα αγγλικά µε άλλους σϖουδαστές και µε το ϖροσωϖικό του Hampstead. Διαθέτουµε τρεις καφετέριες και δύο αύλειους χώρους καθώς εϖίσης και ένα κυλικείο όϖου σερβίρεται ζεστό και κρύο φαγητό.

9 Οι εγκαταστάσεις µας αντικατοϖτρίζουν ϖόσο σηµαντικοί είστε για εµάς. Οι εγκαταστάσεις µας Αίθουσα ηλεκτρονικών υϖολογιστών: Η αίθουσα ηλεκτρονικών υϖολογιστών της σχολής µας διαθέτει 28 ηλεκτρονικούς υϖολογιστές ϖου ϖαρέχουν ταχεία και αϖοτελεσµατική σύνδεση στο Internet. Οι ηλεκτρονικοί υϖολογιστές έχουν τη δυνατότητα σύνταξης εγγράφων στα ϖερισσότερα συστήµατα γραφής, ώστε να είναι εύκολη η εϖικοινωνία σας µε τους φίλους και την οικογένειά σας. Ασύρµατο (WiFi) Internet: Μϖορείτε να συνδεθείτε στο Internet µέσω του φορητού ηλεκτρονικού υϖολογιστή σας σχεδόν αϖό οϖοιοδήϖοτε µέρος του κτιρίου, συµϖεριλαµβανοµένων των αύλειων χώρων. Café Plus: Μία αϖό τις τρεις καφετέριες διαθέτει σηµεία µε σύνδεση στο Internet για δέκα φορητούς ηλεκτρονικούς υϖολογιστές για µεµονωµένη εργασία, ϖρόσβαση στην ηλεκτρονική αλληλογραφία και στο Internet. Αύλειοι χώροι: Διαθέτουµε δύο αύλειους χώρους όϖου µϖορείτε να ξεκουραστείτε κατά τα διαλείµµατα και µετά τα µαθήµατα. Στους χώρους αυτούς διαθέτουµε µϖάρµϖεκιου και οργανώνουµε κοινωνικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

10 Οι αίθουσες είναι ευχάριστες και τραβούν την ϖροσοχή, ώστε να είναι το καλύτερο ϖεριβάλλον εκµάθησης. Στην αίθουσα Ένταξη: Διαθέτουµε δώδεκα ϖροσεκτικά διαβαθµισµένα εϖίϖεδα διδασκαλίας γλώσσας αϖό το εϖίϖεδο αρχάριων χρηστών έως το εϖίϖεδο ανεξάρτητων χρηστών. Την ϖρώτη σας ηµέρα στη σχολή υϖοβάλλεστε σε µια ειδικά σχεδιασµένη γραϖτή, ακουστική και ϖροφορική εξέταση, έτσι ώστε να σας εντάξουµε στο κατάλληλο τµήµα ανάλογα µε το εϖίϖεδο γλώσσας στο οϖοίο βρίσκεστε. Τµήµατα: Δεχόµαστε το ϖολύ οκτώ σϖουδαστές στα τµήµατα Premium και δεκαϖέντε στα τµήµατα Standard. Όλες οι αίθουσες είναι ευχάριστες και τραβούν το ενδιαφέρον, ώστε να αϖοτελούν το καλύτερο ϖεριβάλλον εκµάθησης γλώσσας. Καλύϖτονται όλες οι ϖτυχές της γραµµατικής, του λεξιλογίου, της κατανόησης ϖροφορικού και γραϖτού λόγου, σύνταξης γραϖτού λόγου, εκθέσεων, συζητήσεων, ιδιωµατισµών και ϖροφοράς. Παράλληλα µε τα εντατικά µαθήµατα εκµάθησης γενικών αγγλικών, ϖροσφέρουµε εξειδικευµένα ϖρογράµµατα µαθηµάτων και εϖιλογές για ακαδηµα κές σϖουδές, εξετάσεις και εργασία. Εργασία στο σϖίτι: Η εργασία σας στο σϖίτι συµϖληρώνει την εργασία ϖου γίνεται στην αίθουσα, διορθώνεται µε ϖροσοχή και σας εϖιστρέφεται. Η ανάθεση ϖερισσότερων γραϖτών εργασιών στο σϖίτι, διασφαλίζει ότι το µεγαλύτερο διάστηµα ϖαραµονής σας στην αίθουσα κατά τη διάρκεια των µαθηµάτων αφιερώνεται στη διαδραστική εϖικοινωνία µε τον καθηγητή σας. Εϖίϖεδα: Ο Διευθυντής Σϖουδών ελέγχει τακτικά µε σύντοµες ϖαρατηρήσεις το εϖίϖεδο και τη φύση των µαθηµάτων σας, ώστε να διασφαλιστεί η ϖρόοδός σας µε την καλύτερη δυνατή αξιοϖοίηση των δεξιοτήτων σας. Εφόσον η διάρκεια φοίτησης διαφέρει χρονικά για κάθε σϖουδαστή, συντονίζουµε ϖροσεκτικά τα εϖίϖεδα και δοµούµε τη διδακτέα ύλη µε εβδοµαδιαία µαθήµατα, έτσι ώστε να µϖορείτε να ενταχθείτε σε ένα τµήµα οϖοιαδήϖοτε εβδοµάδα.

11 Στόχος µας είναι να αυξήσουµε την αυτοϖεϖοίθησή σας, να εµϖεδώσετε τις γνώσεις σας και να αναϖτύξετε την ευφράδειά σας. Προγράµµατα µαθηµάτων Μϖορείτε να ϖαρακολουθήσετε τα ϖερισσότερα αϖό τα ϖρογράµµατα µαθηµάτων ϖου διαθέτουµε µεµονωµένα ή σε διάφορους συνδυασµούς και σχεδόν όλα τα ϖρογράµµατα ϖροσφέρουν την εϖιλογή το ϖολύ 8 σϖουδαστών ανά τµήµα (Premium) ή το ϖολύ 15 σϖουδαστών ανά τµήµα (Standard). Γενικά αγγλικά: Η ϖλειοψηφία των σϖουδαστών µας ϖαρακολουθεί αυτό το µάθηµα, συχνά είτε ως τµήµα ενός ϖακέτου ή σε συνδυασµό µε άλλα µαθήµατα. Αυτό το µάθηµα ϖροσφέρει µια γενική εικόνα της αγγλικής γλώσσας. Ενώ κατά τη διάρκεια των µαθηµάτων εξετάζονται σε µεµονωµένο εϖίϖεδο διάφοροι τοµείς όϖως η γραµµατική, η ϖροφορά, η οµιλία, η σύνταξη κειµένων, κ.λϖ., το τελικό αϖοτέλεσµα είναι η συνολική βελτίωση στις βασικές γνώσεις αγγλικών. Μϖορείτε να εϖιλέξετε αϖό µια ϖοικιλία ωρολόγιων ϖρογραµµάτων της σχολής και µϖορείτε να ϖαρακολουθήσετε αυτό το µάθηµα για 15, 20, 25 ή 30 ώρες την εβδοµάδα. Εξειδίκευση στην οµιλία, τη γραφή και τη γραµµατική: Κάθε ένα αϖό αυτά τα αντικείµενα εξετάζεται σε µαθήµατα διάρκειας µίας ώρας για 5, 10 και 15 ώρες την εβδοµάδα. Σας ϖροσφέρουν τη δυνατότητα να εϖικεντρωθείτε σε έναν συγκεκριµένο τοµέα αγγλικών στον οϖοίο ϖραγµατικά νιώθετε την ανάγκη να βελτιωθείτε. Πακέτα: Κατά την ϖαρακολούθηση µαθηµάτων για την αϖόκτηση ϖτυχίου όϖως το TOEFL, το TOEIC και το IELTS ή τη βελτίωση των εϖαγγελµατικών αγγλικών, οι ϖερισσότεροι σϖουδαστές ϖρέϖει να βελτιώσουν το εϖίϖεδό τους στα γενικά αγγλικά ϖαράλληλα µε την ϖροετοιµασία τους για τις εξετάσεις αϖόκτησης ϖτυχίου. Τα ϖακέτα ϖαρέχουν ένα άριστο ϖρόγραµµα όϖου οι γλωσσικές δεξιότητες και η γνώση της γλώσσας σε γενικό και ειδικό εϖίϖεδο συµβάλλουν στην ϖρόοδο των σϖουδαστών στο αντικείµενο ϖου εϖέλεξαν. Διαθέτουµε µια ϖοικιλία ωρολόγιων ϖρογραµµάτων για να εϖιλέξετε αυτό ϖου θέλετε και µϖορείτε να ϖαρακολουθείτε αυτά τα µαθήµατα για 15, 20, 25 ή 30 ώρες την εβδοµάδα. Προγράµµατα µαθηµάτων για εϖαγγελµατίες: Οι εϖαγγελµατίες έχουν ϖάντα έλλειψη χρόνου. Για την ϖαρακολούθηση των µαθηµάτων χρειάζονται ένα ϖρόγραµµα ϖου να καλύϖτει µε ακρίβεια τις ανάγκες τους σε ένα συγκεκριµένο ϖεδίο και να τους ϖαρέχει τα καλύτερα δυνατά οφέλη σε σύντοµο χρονικό διάστηµα όϖως το διάστηµα µίας εβδοµάδας. Τα µαθήµατα εϖαγγελµατικών αγγλικών ϖου ϖροσφέρουµε συνδυάζουν το δυναµικό ϖεριβάλλον ενός τµήµατος για την τελειοϖοίηση των γενικών αγγλικών µε ένα ϖρόγραµµα εκϖαίδευσης 1:1 ϖου δηµιουργείται και σχεδιάζεται ϖριν την άφιξη των σϖουδαστών και ανταϖοκρίνεται µε ακρίβεια στις ατοµικές τους ανάγκες. Εξετάσεις του Cambridge: Προσφέρουµε τα ευέλικτα ϖρογράµµατα 12, 10, 6 ή 4 εβδοµάδων και 15, 20, 25 ή 30 ωρών την εβδοµάδα, έτσι ώστε τα µαθήµατα για εξετάσεις του Cambridge να ανταϖοκρίνονται στις δυνατότητες και το ϖρόγραµµα οϖοιουδήϖοτε. Μϖορούµε να ελέγξουµε τα αγγλικά σας ϖριν την εγγραφή σας και, στη συνέχεια, σας συµβουλεύουµε ϖοιο ϖρόγραµµα µαθηµάτων είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτά τα ϖρογράµµατα µαθηµάτων σας ϖροετοιµάζουν για τις εξετάσεις των ϖτυχίων BEC, KET, PET, First Certificate, Advanced ή Proficiency.

12 Το µεγάλο εύρος ϖρογραµµάτων µαθηµάτων ϖου διαθέτουµε ϖεριλαµβάνει σχεδόν κάθε ϖτυχή εκµάθησης της γλώσσας. Προγράµµατα µαθηµάτων (συνέχεια) TOEFL, TOEIC και IELTS Υϖάρχουν διάφορα ϖρογράµµατα µαθηµάτων ϖου σας ϖροετοιµάζουν για τις εξετάσεις των ϖτυχίων TOEFL, TOEIC και IELTS ως τµήµα ενός ϖακέτου. Εάν το εϖίϖεδο των αγγλικών σας είναι ήδη αρκετά υψηλό για να ϖαρακολουθήσετε µαθήµατα για αυτές τις εξετάσεις, συνιστούµε το ϖρόγραµµα TOEFL, TOEIC ή IELTS 15, το οϖοίο σας ϖροσφέρει 15 ώρες την εβδοµάδα ϖροετοιµασίας για εξετάσεις για όσες εβδοµάδες χρειάζεστε. Εάν όντως έχετε έλλειψη χρόνου, ίσως θέλετε να εϖιλέξετε το ϖρόγραµµα TOEFL, TOEIC ή IELTS 30, το οϖοίο σας ϖροσφέρει 60 ώρες εντατικής ϖροετοιµασίας για τις εξετάσεις σε διάστηµα δύο εβδοµάδων. Εϖαγγελµατικά αγγλικά: Αυτό το ϖρόγραµµα µαθηµάτων καλύϖτει τις δεξιότητες εϖαγγελµατικής γλώσσας και εϖικοινωνίας για την εργασία ή για ακαδηµα κές σϖουδές. Υϖάρχουν διάφορα ϖρογράµµατα µαθηµάτων ϖου σας βοηθούν να βελτιώσετε τα εϖαγγελµατικά αγγλικά ως τµήµα ενός ϖακέτου. Εάν το εϖίϖεδο των αγγλικών σας είναι ήδη αρκετά υψηλό για να ϖαρακολουθήσετε µαθήµατα µόνο εϖαγγελµατικών αγγλικών, συνιστούµε το ϖρόγραµµα Business 15, το οϖοίο σας ϖροσφέρει 15 ώρες την εβδοµάδα εϖαγγελµατικών αγγλικών. Εάν έχετε έλλειψη χρόνου, µϖορεί να θέλετε να εϖιλέξετε το ϖρόγραµµα Business 30, το οϖοίο σας ϖροσφέρει 60 ώρες εξάσκησης εϖαγγελµατικών αγγλικών σε διάστηµα δύο εβδοµάδων. Εξάµηνο και ακαδηµα κό έτος Προγράµµατα: Μϖορείτε να ϖαρακολουθήσετε ϖολλά αϖό τα ϖρογράµµατα ϖου διαθέτουµε ως σταθερά ϖρογράµµατα για µια ϖερίοδο εβδοµάδων. Αυτό µας εϖιτρέϖει να σχεδιάζουµε µια µακροϖρόθεσµη στρατηγική για τις σϖουδές σας. Οι τακτικές συσκέψεις και η αξιολόγηση εξασφαλίζουν ότι τα κίνητρά σας ϖαραµένουν υψηλά και ότι εϖιτυγχάνονται οι στόχοι σας. Το ϖρόγραµµα µαθηµάτων ϖροετοιµασίας για είσοδο σε ϖανεϖιστήµιο διάρκειας 27 ωρών την εβδοµάδα σας βοηθά να ϖροετοιµαστείτε για την είσοδό σας σε ένα αγγλόφωνο ϖανεϖιστήµιο. Παράλληλα µε το ϖακέτο 25, ϖαρέχουµε δύο ώρες την εβδοµάδα ιδιαίτερης διδασκαλίας µε ϖροσωϖικό καθηγητή ϖου σας βοηθά στην ανάϖτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων µε εφαρµογές ϖανεϖιστηµιακού εϖιϖέδου. Μϖορείτε να διαφοροϖοιήσετε τα µαθήµατά σας IELTS ή/και TOEFL τα αϖογεύµατα µε άλλες εϖιλογές.

13 Κάντε εξάσκηση των αγγλικών σας ξεκούραστα κατά τη διάρκεια των ενδιαφερουσών ξεναγήσεων ϖου οργανώνουµε στα µνηµεία και αξιοθέατα του Λονδίνου. Προγράµµατα µαθηµάτων (συνέχεια) Προγράµµατα αϖόκτησης εργασιακής εµϖειρίας και µισθωµένης εργασίας: Σε συνδυασµό µε τα µαθήµατα γενικών αγγλικών ϖου ϖροσφέρουµε, αυτά τα ϖρογράµµατα είναι ο καλύτερος τρόϖος για να ανταϖοκριθείτε στις γλωσσικές και ϖολιτισµικές ϖροκλήσεις κατά την ένταξή σας σε µια αγγλόφωνη αγορά εργασίας. Προγράµµατα ϖροετοιµασίας GMAT και MBA: Αυτά τα ϖρογράµµατα µαθηµάτων σάς ϖροετοιµάζουν να ανταϖοκριθείτε στις αϖαιτήσεις ενός µεταϖτυχιακού διϖλώµατος στη Διοίκηση Εϖιχειρήσεων. Εκτός αϖό την αξιοϖοίηση των γλωσσικών και ακαδηµα κών δεξιοτήτων ϖου αϖαιτούνται για την εϖιτυχία σας σε εϖίϖεδο MBA, αυτό το ϖρόγραµµα µαθηµάτων σάς ϖροετοιµάζει για να ϖετύχετε τη βαθµολογία ϖου αϖαιτείται στο GMAT, µε εντατικά µαθήµατα ϖροετοιµασίας για το GMAT ως ολοκληρωµένο τµήµα του ϖρογράµµατος. Εξάσκηση της γλώσσας στο Λονδίνο: Ο τέλειος συνδυασµός διακοϖών και ϖρογράµµατος µαθηµάτων εκµάθησης γλώσσας. Τα ϖρωινά σϖουδάζετε γενικά αγγλικά και, στη συνέχεια, µας συνοδεύετε σε ορισµένα σηµεία του Λονδίνου µοναδικού ιστορικού και ϖολιτισµικού ενδιαφέροντος. Οι καθηγητές-ξεναγοί ϖου σας συνοδεύουν στις αϖογευµατινές εκδροµές τρέφουν έντονο ενδιαφέρον για το αντικείµενό τους και ζωντανεύουν το ϖαρελθόν και το ϖαρόν του Λονδίνου κατά την ξενάγησή σας στην ϖόλη ϖου αγαϖούν. Ζήστε το Λονδίνο: Ένας ξεκούραστος τρόϖος να εξασκήσετε τα αγγλικά σας στην ωραιότερη ϖόλη του κόσµου. Οι καθηγητέςξεναγοί της σχολής µας θα ζωντανέψουν την ϖλούσια ιστορία και τον ϖολιτισµό του Λονδίνου και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να εϖιδείξετε τις γνώσεις αγγλικών σας και να κάνετε εξάσκηση µε τους καθηγητές-ξεναγούς. Αυτό το ϖρόγραµµα δεν αϖοτελεί µέρος ϖρογράµµατος µαθηµάτων.

14 Πίνακας εϖιϖέδων γλωσσών και εξετάσεων* Εϖίϖεδο Περιγραφή Κοινό Ευρωϖα κό Cambridge IELTS TOEIC TOEFL TOEFL (κατά ϖροσέγγιση) (µέσω ηλεκτρονικού Πλαίσιο Αναφοράς υϖολογιστή) (µέσω Internet) Pre-A1 1 BEGINNER Αρχάριος ELEMENTARY PRE INTERMEDIATE EARLY INTERMEDIATE INTERMEDIATE LATE INTERMEDIATE 1 A1 Βασικός χρήστης A2 Βασικός χρήστης B1 Ανεξάρτητος χρήστης KET PET BEC αρχαρίων Βαθµολογική κλίµακα 1 Βαθµολογική κλίµακα 2 Βαθµολογική κλίµακα 3/ Εϖεξήγηση του Κοινού Ευρωϖα κού Πλαισίου Αναφοράς των εϖιϖέδων συνολικής δεξιότητας** ΕΠΙΠΕΔΑ Α1 Εϖίϖεδα 1 & 2 Βασικός χρήστης Α2 Εϖίϖεδα 3 & 4 Βασικός χρήστης Β1 Εϖίϖεδα 5, 6 & 7 Ανεξάρτητος χρήστης ΑΚΟΗ/ΟΜΙΛΙΑ Δυνατότητα κατανόησης βασικών οδηγιών ή συµµετοχή σε στοιχειώδη ϖραγµατική συζήτηση µε αναµενόµενο θέµα. Δυνατότητα έκφρασης αϖόψεων αϖλού ϖεριεχοµένου ή αναγκών σε γνωστό ϖεριεχόµενο. Περιορισµένη δυνατότητα έκφρασης αϖόψεων σε θέµατα αφηρηµένης έννοιας/ϖολιτισµού ή ϖαροχής συµβουλών για γνωστό θέµα και κατανόηση οδηγιών ή δηµόσιων αναγγελιών. ΑΝΑΓΝΩΣΗ Δυνατότητα κατανόησης βασικών σηµειώσεων, οδηγιών ή ϖληροφοριών. Δυνατότητα κατανόησης σαφών ϖληροφοριών στα ϖλαίσια γνωστού αντικειµένου, όϖως σε ϖρο όντα και εϖιγραφές και σε αϖλά εγχειρίδια ή εκθέσεις για γνωστά θέµατα. Δυνατότητα κατανόησης καθηµερινών ϖληροφοριών και άρθρων καθώς και του γενικού νοήµατος µη καθηµερινών ϖληροφοριών για γνωστό θέµα. ΓΡΑΦΗ Δυνατότητα συµϖλήρωσης βασικών εντύϖων και λήψης σηµειώσεων συµϖεριλαµβανοµένου του χρόνου, των ηµεροµηνιών και τοϖοθεσιών. Δυνατότητα συµϖλήρωσης εντύϖων και σύνταξης αϖλών εϖιστολών ή αναµνηστικών καρτών µε ϖληροφορίες ϖροσωϖικού ϖεριεχοµένου. Δυνατότητα σύνταξης εϖιστολών ή λήψης σηµειώσεων σε γνωστά ή αναµενόµενα θέµατα UPPER INTERMEDIATE UPPER INTERMEDIATE EARLY ADVANCED ADVANCED 1 ADVANCED 2 PROFICIENCY B1 + Ανεξάρτητος χρήστης B2 Ανεξάρτητος χρήστης B2 + Ανεξάρτητος χρήστης C1 Έµϖειρος χρήστης C2 Έµϖειρος χρήστης FCE BEC µεσαίων FCE BEC µεσαίων CAE BEC ϖροχωρηµένων CPE Βαθµολογική κλίµακα 5 Βαθµολογική κλίµακα 6 Βαθµολογική κλίµακα 6/7 Βαθµολογική κλίµακα 7 Βαθµολογική κλίµακα 8 Βαθµολογική κλίµακα 8/ Β2 Εϖίϖεδα 8 & 9 Ανεξάρτητος χρήστης C1 Εϖίϖεδα 10 & 11 Έµϖειρος χρήστης C2 Εϖίϖεδο 12 Έµϖειρος χρήστης Δυνατότητα ϖαθητικής ή ενεργητικής συµµετοχής σε οµιλία για γνωστό θέµα ή συµµετοχής σε συζήτηση µε εύρος θεµάτων. Δυνατότητα αϖοτελεσµατικής συµβολής σε συσκέψεις και σεµινάρια στο ϖεριβάλλον εργασίας ή συµµετοχή σε ανεϖίσηµη συζήτηση γύρω αϖό αφηρηµένες έννοιες µε καλό βαθµό ευφράδειας. Δυνατότητα ϖαροχής συµβουλών ή συζήτησης για σύνθετα ή καίρια θέµατα, κατανόησης καθοµιλουµένης γλώσσας και εϖιδέξιας ανταϖόκρισης σε αϖρόσµενες ερωτήσεις. Δυνατότητα εξέτασης κειµένων για άντληση σχετικών ϖληροφοριών και κατανόηση λεϖτοµερών ϖληροφοριών ή συµβουλών. Δυνατότητα γρήγορης ανάγνωσης ώστε να είναι δυνατή η ϖαρακολούθηση ακαδηµα κών ϖρογραµµάτων σϖουδών, η ανάγνωση έντυϖων µέσων ενηµέρωσης ή η κατανόηση µη αναµενόµενης αλληλογραφίας. Δυνατότητα κατανόησης εγγράφων αλληλογραφίας και εκθέσεων, συµϖεριλαµβανοµένων των δυσκολότερων σηµείων ϖερίϖλοκων κειµένων. Δυνατότητα λήψης σηµειώσεων κατά τη διάρκεια οµιλίας άλλου ατόµου ή σύνταξη εϖιστολής συµϖεριλαµβανοµένων µη αναµενόµενων αιτηµάτων. Δυνατότητα ϖροετοιµασίας/σχεδιασµού εϖαγγελµατικής αλληλογραφίας, λήψη λογικά ακριβών σηµειώσεων σε συσκέψεις ή σύνταξη δοκιµίου ϖου υϖοδεικνύει ικανότητα εϖικοινωνίας. Δυνατότητα σύνταξης εϖιστολών οϖοιουδήϖοτε θέµατος και λήψης ολοκληρωµένων σηµειώσεων σε συσκέψεις ή σεµινάρια µε ικανοϖοιητική έκφραση και ακρίβεια. Εϖίϖεδα και εξετάσεις Το Hampstead School of English ϖροσφέρει ευρύ φάσµα τεστ και εξετάσεων. Είµαστε εξεταστικό κέντρο για το Πανεϖιστήµιο του Cambridge, του Oxford και για εξετάσεις των ϖτυχίων LCCI και TOEIC. Εϖιϖλέον, ϖροετοιµάζουµε σϖουδαστές για τα ϖτυχία TOEFL, IELTS και GMAT. Εάν δεν είστε σίγουροι ϖοιες εξετάσεις θα ήταν οι κατάλληλες για εσάς, ενηµερώστε µας και θα ήταν χαρά µας να σας συµβουλεύσουµε. Ο ϖίνακας δείχνει τον τρόϖο συσχετισµού των εξετάσεων µεταξύ τους καθώς και µε το Κοινό Ευρωϖα κό Πλαίσιο Αναφοράς. Το Κοινό Ευρωϖα κό Πλαίσιο Αναφοράς αϖοτελεί ένα σηµαντικό µέτρο ϖροσδιορισµού του εϖιϖέδου γλωσσικής ικανότητας και είναι η βάση όλων των εϖίσηµων και ανεϖίσηµων σχολικών αξιολογήσεων. Τα ϖρογράµµατα µαθηµάτων για τα ϖτυχία TOEFL, TOEIC, IELTS, BEC και GMAT ξεκινούν κάθε Δευτέρα και η ελάχιστη διάρκεια ϖαρακολούθησης είναι το διάστηµα µίας εβδοµάδας. Εϖιϖλέον, υϖάρχουν ειδικά εντατικά ϖρογράµµατα µαθηµάτων ϖου έχουν συγκεκριµένες ηµεροµηνίες έναρξης. Όλα τα άλλα ϖρογράµµατα µαθηµάτων για εξετάσεις έχουν συγκεκριµένες ηµεροµηνίες έναρξης. * Αυτός ο ϖίνακας συντάχθηκε χρησιµοϖοιώντας ϖληροφορίες αϖό τα ϖανεϖιστήµια του Cambridge και του Oxford, τον Οργανισµό Εξετάσεων Ευρωϖα κών Γλωσσών και το Βρετανικό συµβούλιο. ** Αυτός ο ϖίνακας βασίζεται στην εϖίσηµη ϖεριγραφή γλωσσικής δεξιότητας του ALTE (Οργανισµός Εξετάσεων Ευρωϖα κών Γλωσσών).

15 Η στέγασή σας είναι καίριο θέµα για τη διαµονή σας. Σας ακούµε και σας ϖροτείνουµε την καλύτερη εϖιλογή. Στέγαση Εφόσον γνωρίζουµε ότι η διαµονή σας εϖηρεάζει σε µεγάλο βαθµό την ψυχολογία και τις σϖουδές σας, δίνουµε µεγάλη ϖροσοχή στην εϖιλογή και ϖαρακολούθηση της στέγασης ϖου ϖαρέχουµε. Γκαρσονιέρες: Οι γκαρσονιέρες ϖου ϖαρέχουµε βρίσκονται κοντά στη σχολή και είναι ιδανικές για µεµονωµένη στέγαση. Όλες οι γκαρσονιέρες διαθέτουν το δικό τους µϖάνιο, µε την εϖιλογή να έχουν δική τους κουζίνα, κουζινάκι ή κοινόχρηστη κουζίνα. Στέγαση σε κατοικία: Η ζωή σε ιδιωτική κατοικία σάς δίνει τη δυνατότητα να έρχεστε συχνά σε εϖαφή µε οµιλητές της αγγλικής γλώσσας και να δείτε τον τρόϖο ζωής τους. Εϖιθεωρούµε σχολαστικά τους φιλόξενους, καλά εξοϖλισµένους χώροι διαµονής. Διαθέτουµε διάφορα ϖρογράµµατα σίτισης. Συνεργαζόµαστε αρκετά χρόνια µε κατοικίες Premium, οι οϖοίες έχουν καταξιωθεί και έχει αϖοδειχθεί ότι ϖαρέχουν άριστες συνθήκες διαµονής αϖό κάθε άϖοψη. Διατίθενται και κατοικίες Standard, µε τις οϖοίες συνεργαζόµαστε για µικρότερο χρονικό διάστηµα ή οι οϖοίες ϖροσϖαθούν να ανταϖοκριθούν στα ϖρότυϖα των κατοικιών Premium. Όλες οι κατοικίες µε τις οϖοίες συνεργαζόµαστε ϖληρούν τα ϖρότυϖα του Βρετανικού Συµβουλίου, του EAQUALS και του IALC και εϖιλέγονται µε βάση τη ζεστασιά, τη φροντίδα και το ενδιαφέρον ϖου δείχνουν στους σϖουδαστές µας. Ενοικιαζόµενα δωµάτια: Η ενοικίαση δωµατίου είναι µια ανεξάρτητη, χαµηλού κόστους εϖιλογή ϖου είναι διαθέσιµη µε ή χωρίς σίτιση. Κατά τη διαµονή σας στο σϖίτι Λονδρέζων, οι οικοδεσϖότες σας ϖιθανότατα να έχουν ϖλήρες ϖρόγραµµα και να µην είναι σε θέση να διαθέτουν χρόνο για εσάς. Εστία: Η διαµονή σε εστία µε άλλα άτοµα, κυρίως νεαρής ηλικίας, σας ϖροσφέρει ανεξαρτησία και ελευθερία. Η εστία θηλέων ϖου διαθέτουµε ϖροσφέρει ηµιδιατροφή όλο το χρόνο. Εϖίσης, διαθέτουµε θερινή εστία και για τα δύο φύλλα.

16 Στέγαση σε γκαρσονιέρα Οι γκαρσονιέρες Hampstead Studios αϖοτελούν την καλύτερη εϖιλογή στέγασης εάν ϖροτεραιότητά σας είναι η ανεξαρτησία σε συνδυασµό µε την άνεση και την ευκολία. Αϖέχουν 5 λεϖτά αϖό τη σχολή µε λεωφορείο, ϖροορίζονται αϖοκλειστικά για τους σϖουδαστές του Hampstead School of English και διοικούνται αϖό τη σχολή µας. Κάθε γκαρσονιέρα διαθέτει το δικό της µϖάνιο. Εϖιϖλέον, κάθε γκαρσονιέρα διαθέτει γραφείο, ντουλάϖα, συρταριέρα, τηλεόραση και σύνδεση στο Internet (χωρίς χρέωση). Παρέχονται εϖίσης σεντόνια και ϖετσέτες. Όσον αφορά το µαγείρεµα, µϖορείτε να εϖιλέξετε µεταξύ τριών ειδών γκαρσονιέρας: µε δική της κουζίνα, κουζινάκι, και κοινόχρηστη κουζίνα. Όϖοιο είδος γκαρσονιέρας κι αν εϖιλέξετε, σας ϖαρέχεται οτιδήϖοτε µϖορεί να χρειαστείτε για την ϖαρασκευή των γευµάτων σας. Οι γκαρσονιέρες είναι εϖιϖλωµένες και εξοϖλισµένες βάσει των υψηλότερων ϖροδιαγραφών. Αϖοτελούν άριστη εναλλακτική λύση σε σχέση µε τη διαµονής σε κατοικίες για όσους σϖουδαστές θέλουν να έχουν ϖλήρη ανεξαρτησία και ταυτόχρονα να είναι υϖό τη δική µας φροντίδα.

17 Πρόγραµµα κοινωνικών δραστηριοτήτων Κατά τη διάρκεια των σϖουδών σας στο Hampstead, το ϖρόγραµµά σας κοινωνικών δραστηριοτήτων θα είναι ϖάντα ϖλήρες. Στο Λονδίνο γίνονται ϖάντα εκδηλώσεις και θα έχετε νέους φίλους µε τους οϖοίους µϖορείτε να τις αϖολαύσετε. Στη σχολή: Η καφετέρια της σχολής είναι χώρος ξεκούρασης µεταξύ των µαθηµάτων και συζήτησης µε σϖουδαστές αϖό όλον τον κόσµο. Η καφετέρια ϖεριλαµβάνει δύο ηλιόλουστους αύλειους χώρους, όϖου οργανώνονται το καλοκαίρι τα ϖερίφηµα µϖάρµϖεκιου και ϖάρτι της σχολής µας. Εξωσχολικές δραστηριότητες: Το εβδοµαδιαίο ϖρόγραµµα κοινωνικών εκδηλώσεων ϖου οργανώνουµε ϖεριλαµβάνει δραστηριότητες για τον καθένα αϖό εσάς. Εϖισκέψεις σε µουσεία, ϖεριηγήσεις στο Λονδίνο και στις γύρω ϖεριοχές, αθλήµατα, ϖάρτι, ϖερίϖατους, βόλτες σε καφετέριες, διασκέδαση σε ντίσκο και ϖολλά άλλα. Όλο το χρόνο, οργανώνουµε αϖογεύµατα µε ϖροβολή ταινιών, βραδιές καραόκε και ϖαρακολούθηση θεατρικών ϖαραστάσεων. Εκδροµές το σαββατοκύριακο: Κάθε σαββατοκύριακο, οργανώνουµε τουλάχιστον δύο εκδροµές σε άλλες ϖόλεις και ενδιαφέροντα µέρη εκτός του Λονδίνου. Αγαϖηµένοι ϖροορισµοί είναι το Oxford, το Stonehenge και το Bath. Η εϖίσκεψή σας στο Λονδίνο δεν είναι µόνο µια καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε τα αγγλικά σας στην κοιτίδα της αγγλικής γλώσσας αλλά και να γνωρίσετε µια ανέκαθεν δηµοφιλή ϖόλη και τους κατοίκους της. Η ζωή στο Λονδίνο: Ο καθένας αϖό εµάς ϖρέϖει να εϖισκεφθεί το Λονδίνο τουλάχιστον µια φορά. Το Λονδίνο είναι ϖρωτεύουσα της µουσικής, του θεάτρου και της µόδας όϖου θα βρείτε τα ϖάντα, αϖό ϖρωτοϖοριακά έως κλασικά ϖράγµατα, αϖό τον καθηµερινό τρόϖο ντυσίµατος έως την υψηλή ραϖτική. Το Λονδίνο είναι µια ϖόλη εξαιρετικά ϖλούσια σε ιστορία και ϖολιτισµό µε ορισµένα αϖό τα καλύτερα µουσεία και συλλογές τέχνης στο κόσµο. Μέρα και νύχτα, το Λονδίνο σφύζει αϖό ζωή και κίνηση. Εϖίσης, αυτή η κοσµοϖολίτικη µητρόϖολη, το εϖιχειρηµατικό και οικονοµικό κέντρο της Ευρώϖης, είναι µια ϖόλη µε ϖάρκα και ανάκτορα. Το Λονδίνο θα σας εκϖλήξει µε την ϖλούσια ϖοικιλία του. Είναι ϖολύ εύκολο να ανακαλύψετε τη Βρετανία αϖό το Λονδίνο. Οι ϖόλεις του Oxford και του Cambridge, το Cotswolds, το Brighton και το South Coast είναι µια ηµερήσια εκδροµή.

18 Η οµάδα του γραφείου µας χαίρεται ϖάντα να σας συµβουλεύει και να αϖαντά σε όϖοιες αϖορίες έχετε ϖριν αϖοφασίσετε για το ϖρόγραµµα µαθηµάτων ϖου θέλετε. Η δέσµευσή µας αϖέναντί σας Κατανοούµε ότι οι σϖουδές εκµάθησης γλώσσας στο εξωτερικό είναι µεγάλο βήµα. Σχεδόν κάθε µέλος της οµάδας του Hampstead έχει ζήσει ή έχει σϖουδάσει στο εξωτερικό, συνεϖώς είναι εύκολο να µϖούµε στη θέση σας και να κάνουµε ότι καλύτερο µϖορούµε ώστε η διαµονή σας σε εµάς να είναι όσο το δυνατόν ωφέλιµη και ευχάριστη. Μϖορείτε να εϖικοινωνείτε µαζί µας ϖριν και µετά τη διαµονή σας και θα είναι µεγάλη µας χαρά να σας ϖαρέχουµε όσες ϖληροφορίες θέλετε ϖου µϖορούν να σας βοηθήσουν. Δεν υϖάρχει αϖορία ή αίτηµα µικρό ή ασήµαντο. Η ϖολύχρονη εµϖειρία µας µάς εϖιτρέϖει να ϖροβλέϖουµε ϖολλές αϖό τις αϖορίες ϖου θα έχετε και σας δίνουµε ϖολλές ϖληροφορίες ϖριν την άφιξή σας αλλά και κατά την ϖρώτη σας ηµέρα στη σχολή. Ωστόσο, χαιρόµαστε να σας ακούµε και να σας βλέϖουµε στους χώρους της σχολής όσο το δυνατόν ϖερισσότερο. Για αυτό να θυµάστε ότι είµαστε εδώ για εσάς και είναι ϖάντα χαρά µας να σας βοηθήσουµε.

19 Τίϖοτα δεν συγκρίνεται µε την εµϖειρία των σϖουδών στο εξωτερικό. Οι αναµνήσεις αϖό το Hampstead θα είναι για µια ζωή. Προορισµός το Hampstead Η µετάβαση στο Hampstead είναι εύκολη. Πέντε αεροδρόµια εξυϖηρετούν το Λονδίνο και έχουν ανταϖοκρίσεις µε δροµολόγια τρένων και λεωφορείων για το κέντρο. Εϖίσης, υϖάρχουν ϖολλά δροµολόγια τρένων και φέρι αϖό την ηϖειρωτική Ευρώϖη. Τοϖική συγκοινωνία: Άριστες συνδέσεις τοϖικής συγκοινωνίας καθιστούν εύκολη την ϖρόσβαση αϖό το Hampstead σε άλλα µέρη του Λονδίνου. Σιδηροδροµικές γραµµές και υϖόγειος σιδηρόδροµος: Finchley Road (Γραµµές Metropolitan και Jubilee) West Hampstead (Γραµµή Jubilee) Golders Green (Γραµµή Northern) Finchley Road & Frognal (British Rail) Δροµολόγια λεωφορείων: Τα λεωφορεία ϖου εκτελούν τα δροµολόγια 13, 82 και 113 σταµατούν ακριβώς έξω αϖό τη σχολή. Τα λεωφορεία των δροµολογίων 328 και 139 σταµατούν ϖίσω αϖό τη σχολή. Οµαλή άφιξη: Προσφέρεται η δυνατότητα οργάνωσης ιδιωτικής µεταφοράς αϖό και ϖρος το αεροδρόµιο κατόϖιν αιτήµατος αξίζει τον κόϖο να το σκεφτείτε µετά αϖό µια κουραστική ϖτήση ή για τη µεταφορά στο σϖίτι των αγορών σας αϖό το Λονδίνο!

20

LEWIS SCHOOL OF ENGLISH

LEWIS SCHOOL OF ENGLISH LEWIS SCHOOL OF ENGLISH Ελληνικά 2014 Προγράμματα για παιδιά Καλωσορίσατε στο Lewis! Μαζί μας η μάθηση και η γλώσσα γίνονται μία ζωντανή εμπειρία! Οι σπουδές στην Αγγλία είναι μια υπέροχη εμπειρία, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Reading/Writing (Κατανόηση και Παραγωγή Γραπτού Λόγου): 1 ώρα και 10 λεπτά

Reading/Writing (Κατανόηση και Παραγωγή Γραπτού Λόγου): 1 ώρα και 10 λεπτά KET (Key English Test) Η εξέταση ΚΕΤ αναγνωρίζει την ικανότητα του υποψηφίου να χρησιμοποιεί αγγλικά βασικού επιπέδου σε καθημερινό επίπεδο τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. KET for Schools

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ LITERACENTER ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ Τεράστια γκάμα προγραμμάτων και υπηρεσιών. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Pre - Junior IELTS Επίπεδο 1- Junior Προεισαγωγικές εξετάσεις Αγγλικών Επίπεδο 2

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες τμημάτων & επιπέδων _v.1. Πληροφορίες τμημάτων & επιπέδων. τηλέφωνα επικοινωνίας: 211.403-7682 & 690.9012085 email: info@valores.

Πληροφορίες τμημάτων & επιπέδων _v.1. Πληροφορίες τμημάτων & επιπέδων. τηλέφωνα επικοινωνίας: 211.403-7682 & 690.9012085 email: info@valores. 2013 Πληροφορίες τμημάτων & επιπέδων ΒΑΣΙΚΟ Επίπεδο A Περιγραφή βασικού επιπέδου Α1 Ολοκληρώνοντας το επίπεδο Α1 της Ισπανικής γλώσσας, ο σπουδαστής θα είναι ικανός να κατανοήσει και να χρησιμοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ Οκτωβρίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ Οκτωβρίου 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ 16-17 Οκτωβρίου 2009 Σημερινή κατάσταση της Περιφέρειας Αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από Ελλάδα Διδάσκοντες με μακροχρόνια εμπειρία ελληνικής ή

Διαβάστε περισσότερα

Erasmus+ Διαδικτυακή Γλωσσική Υποστήριξη. Αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία του Erasmus+!

Erasmus+ Διαδικτυακή Γλωσσική Υποστήριξη. Αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία του Erasmus+! Erasmus+ Διαδικτυακή Γλωσσική Υποστήριξη Αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία του Erasmus+! Erasmus+: ανοίγει δρόμους, αλλάζει ζωές To Erasmus+ έχει ως στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Subsidiary. Κατανόηση γραπτού λόγου Μετάφραση Γραπτό κείμενο. Κατανόηση

Advanced Subsidiary. Κατανόηση γραπτού λόγου Μετάφραση Γραπτό κείμενο. Κατανόηση Advanced Subsidiary Advanced GCE Survival Δεξιότητες Α Β Γ Δ Κατανόηση γραπτού λόγου Μετάφραση Γραπτό κείμενο Κατανόηση γραπτού λόγου Κατανόηση κειμένων σε προεπιλεγμένα θέματα/κείμενα Functional Operational

Διαβάστε περισσότερα

LEWIS SCHOOL OF ENGLISH

LEWIS SCHOOL OF ENGLISH LEWIS SCHOOL OF ENGLISH Ελληνικά 2016 Προγράμματα για παιδιά Γιορτάζουμε 40 Χρόνια Κορυφαίων επιδόσεων 1976-2016 Καλωσορίσατε στο Lewis! Κάνουμε την εκμάθηση Αγγλικών μια εμπειρία ζωής Οι σπουδές στην

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αυτή η περίοδος για τους κηδεμόνες των μαθητών/τριών είναι περίοδος σχολαστικής αναζήτησης και έρευνας. Είναι περίοδος άγχους ποιο Κέντρο Ξένων Γλωσσών θα διαλέξουν προκειμένου τα

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού www.hcc.edu.gr οργανώνει από το 2000 σε σταθερή βάση, κάθε φθινόπωρο, άνοιξη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Οικοδομούμε μια νέα ζωή στο Οντάριο Οδηγός για τους καινούργιους μετανάστες Μαθαίνουμε να: ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Μόλις έχετε μεταναστεύσει στο Οντάριο και είναι πολύ φυσικό να έχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Περίοδος αξιολόγησης: 9- Υπεύθυνος της Οµάδας Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΟΜ.Ε.Α.): ρ. Μάριος Μοσχάκης Α. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

καλοκαιρι 2016 ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα Αθήνα

καλοκαιρι 2016 ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα Αθήνα καλοκαιρι 2016 ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα 31-10680 Αθήνα 210 33 98 600 COURS@IFA.GR ΘΕΡΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Σε όλα τα φιλοξενούμενα παιδιά και έφηβους παρέχονται υπηρεσίες: o Στέγασης, σίτισης και ολοκληρωμένης καθημερινής φροντίδας o Φροντίδας της Υγείας o Κοινωνικής συμβουλευτικής, ψυχολογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑNΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ CAMBRIDGE: CPE

ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑNΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ CAMBRIDGE: CPE ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑNΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ CAMBRIDGE: CPE Η εξέταση Certificate of Proficiency in English (CPE) είναι η πλέον προχωρημένου επιπέδου εξέταση που διαθέτει το Cambridge ESOL και αντιστοιχεί στο Επίπεδο C2 Κοινού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΕΠΣ) Μαρία Παντελή-Παπαλούκα Επιθεωρήτρια σχολείων Προϊστάμενη Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής Σύμβουλος Εκπαίδευσης Κυπριακής Υπάτης Αρμοστείας

Διαβάστε περισσότερα

Programme 2012 (Greek version)

Programme 2012 (Greek version) Programme 2012 (Greek version) Heidelberg 1 Από το 1980 διδάσκουµε στη Χαϊδεµβεργη µε επιτυχία όλες τις σηµαντικές γλώσσες: Γερµα νικά ως ξένη γλώσσα, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, γαλλικά και πολλές ακόµη.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA) ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA) Γιατί στο Νεάπολις Επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο Νεάπολις γίνεσαι μέλος μιας ζωντανής κοινότητας που αποτελείται από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και από ακαδημαϊκό προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

CIM Marketing Qualifications

CIM Marketing Qualifications CIM Marketing Qualifications CERTIFICATE IN PROFESSIONAL MARKETING - LEVEL 4 Authorised Cambridge Professional Academy Distributor ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στη ΣΤΗ 360U BETTER SKILLS BETTER BUSINESS πιστεύουµε ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά σε Ξενόγλωσσους Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

Αν ακόµα και τώρα που ξεφυλλίζετε τον κόσµο λιµάνι-λιµάνι βασανίζεστε για µια απάντηση, αναλογιστείτε

Αν ακόµα και τώρα που ξεφυλλίζετε τον κόσµο λιµάνι-λιµάνι βασανίζεστε για µια απάντηση, αναλογιστείτε Καλοκαίρι 2012 Γιατί να επιλέξω µια κρουαζιέρα; Αν ακόµα και τώρα που ξεφυλλίζετε τον κόσµο λιµάνι-λιµάνι βασανίζεστε για µια απάντηση, αναλογιστείτε πως µια κρουαζιέρα µπορεί να σας οδηγήσει σε µέρη που

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ (LLP) ERASMUS - ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Ακαδημαϊκό έτος :...

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ (LLP) ERASMUS - ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Ακαδημαϊκό έτος :... Παράρτηµα V.5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η διδασκαλία της νέας ελληνικής ως ξένης/δεύτερης γλώσσας [Ε9]

Η διδασκαλία της νέας ελληνικής ως ξένης/δεύτερης γλώσσας [Ε9] [Εγκυκλοπαιδικός Οδηγός] Η διδασκαλία της νέας ελληνικής ως ξένης/δεύτερης γλώσσας [Ε9] Νιόβη Αντωνοπούλου - Δήμητρα Μανάβη Κείμενο 1: Σχεδιασμός γλωσσικών μαθημάτων. Ο όρος σχεδιασμός γλωσσικών μαθημάτων

Διαβάστε περισσότερα

1= <2 Ώρες, 2=2-4 Ώρες, 3=4-6 Ώρες, 4=6-8 Ώρες, 5= >8 Ώρες

1= <2 Ώρες, 2=2-4 Ώρες, 3=4-6 Ώρες, 4=6-8 Ώρες, 5= >8 Ώρες ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ X2011-2012 Ονοµασία Μαθήµατος: Υπεύθυνος ιδάσκων (ονοµατεπώνυµο): Ηµεροµηνία και Ώρα: Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό: Βαθµολογική

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 14122 Ηράκλειο Αττικής. Τηλ. 2102816222, 2102810630. Fax 2102830780 Internet

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος-Προσέγγιση- Διδακτικός σχεδιασμός. A. Xατζηδάκη, Π.Τ.Δ.Ε. Παν/μιο Κρήτης

Μέθοδος-Προσέγγιση- Διδακτικός σχεδιασμός. A. Xατζηδάκη, Π.Τ.Δ.Ε. Παν/μιο Κρήτης Μέθοδος-Προσέγγιση- Διδακτικός σχεδιασμός A. Xατζηδάκη, Π.Τ.Δ.Ε. Παν/μιο Κρήτης 1. MΕΘΟΔΟΣ Ο όρος μέθοδος, έτσι όπως χρησιμοποιείται στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, έχει ποικίλες σημασίες. Διαφοροποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Τμήματα Γερμανικών, Γερμανικά Θεσσαλονίκη. Επίπεδο 1 Αρχαρίων Grundstufe (Επίπεδο Α1-Α2) ÖSD A2, Goethe - Zertifikat A2: Start Deutsch 2

Τμήματα Γερμανικών, Γερμανικά Θεσσαλονίκη. Επίπεδο 1 Αρχαρίων Grundstufe (Επίπεδο Α1-Α2) ÖSD A2, Goethe - Zertifikat A2: Start Deutsch 2 Τμήματα Γερμανικών, Γερμανικά Θεσσαλονίκη Επίπεδο 1 Αρχαρίων Grundstufe (Επίπεδο Α1-Α2) ÖSD A2, Goethe - Zertifikat A2: Start Deutsch 2 Επίπεδο Α1 (στοιχειώδεις γνώσεις)επίπεδο Α2 (βασικές γνώσεις) Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές του Οδηγού Εκπαιδευτικού για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας κατά τη σχολική χρονιά

Εφαρμογές του Οδηγού Εκπαιδευτικού για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας κατά τη σχολική χρονιά Εφαρμογές του Οδηγού Εκπαιδευτικού για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018 Διδάσκοντας τα ελληνικά ως δεύτερη γλώσσα για πρώτη φορά: Η συμβολή του Οδηγού Εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΟΤΕΤΡΑΔΙΑ. ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΟΤΕΤΡΑΔΙΑ. ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΟΤΕΤΡΑΔΙΑ. ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ by Τaλκ/ Αύγουστος 29, 2018/ Χωρίς σχόλια Οι εκπαιδευτικοί Ευαγγελία Δεσύπρη και Κωνσταντίνα Μάρκου υπογράφουν τη νέα,

Διαβάστε περισσότερα

ROSETTA STONE. Αθήνος Κωνσταντινίδης

ROSETTA STONE.   Αθήνος Κωνσταντινίδης ROSETTA STONE https://www.youtube.com/watch?v=cwhtd_3gdom Αθήνος Κωνσταντινίδης ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. Το Rosetta Stone είναι το κορυφαίο λογισμικό εκμάθησης γλωσσών στον κόσμο. Το Rosetta Stone διδάσκει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό: Εσύ τι γνωρίζεις;

Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό: Εσύ τι γνωρίζεις; Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό: Εσύ τι γνωρίζεις; Οι περισσότεροι φοιτητές μετά την απόκτηση του πτυχίου τους ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Η

Διαβάστε περισσότερα

Ο Προγραµµατισµός. Στην Οµάδα Προσκόπων

Ο Προγραµµατισµός. Στην Οµάδα Προσκόπων Ο Προγραµµατισµός Στην Οµάδα Προσκόπων Ποια χαρακτηριστικά έχει ο ιδανικός, για τον Προσκοπισµό, πολίτης του αύριο; Πόσο διαρκεί αυτή η παιδαγωγική παρέµβαση; Με ποιές διαδικασίες ο Προσκοπισµός συµβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο: ECDL Profile 3

Σεμινάριο: ECDL Profile 3 Σεμινάριο: ECDL Profile 3 Μοναδική Προσφορά Έκπτωση 76%! Word Excel Internet Αναγνωρισμένο σε 150 χώρες, από το Δημόσιο, αγγλικά Πανεπιστήμια και την αγορά εργασίας Διάρκεια Σεμιναρίου: 1 μήνας φοίτησης

Διαβάστε περισσότερα

TEST OF INTERACTIVE ENGLISH (TIE)

TEST OF INTERACTIVE ENGLISH (TIE) TEST OF INTERACTIVE ENGLISH (TIE) Το πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών της Ιρλανδίας Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα Lower (Β2), Advanced (C1) και Proficiency

Διαβάστε περισσότερα

...για να μιλάτε τη γλώσσα, όχι μόνο να την καταλαβαίνετε

...για να μιλάτε τη γλώσσα, όχι μόνο να την καταλαβαίνετε ...για να μιλάτε τη γλώσσα, όχι μόνο να την καταλαβαίνετε Τα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ-Master Lingua συμπληρώνουν φέτος δεκαπενταετή παρουσία στην περιοχή μας με μεγάλη συνεισφορά στην ξενόγλωσση

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ. metafrasi.brochure indd 1 10/07/ :06

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ. metafrasi.brochure indd 1 10/07/ :06 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ Το Κέντρο Εκπαίδευσης Μεταφραστών meta φραση ιδρύθηκε το 2001 από επαγγελματίες μεταφραστές και καθηγητές του Βρετανικού Συμβουλίου με πείρα 25 ετών στον τομέα της Εκπαίδευσης Μεταφραστών.

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια Εμπειρίας ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΆΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΏΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΉΣ, ΣΧΟΛΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΚΑΙ ΕΦΉΒΟΥΣ

χρόνια Εμπειρίας ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΆΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΏΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΉΣ, ΣΧΟΛΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΚΑΙ ΕΦΉΒΟΥΣ * * ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΆΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΏΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΉΣ, ΣΧΟΛΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΚΑΙ ΕΦΉΒΟΥΣ 59 χρόνια Εμπειρίας Mασσαλίας 22, 10680 Aθηνα T.: 210 3680900, F.: 210 3633174 e-mail: english@hau.gr, http://www.hau.gr/english

Διαβάστε περισσότερα

Δ Φάση Επιμόρφωσης. Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Γραφείο Διαμόρφωσης Αναλυτικών Προγραμμάτων. 15 Δεκεμβρίου 2010

Δ Φάση Επιμόρφωσης. Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Γραφείο Διαμόρφωσης Αναλυτικών Προγραμμάτων. 15 Δεκεμβρίου 2010 Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης για τα νέα Αναλυτικά Προγράμματα (21-22 Δεκεμβρίου 2010 και 7 Ιανουαρίου 2011) Δ Φάση Επιμόρφωσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση. Κεφάλαιο 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

Πρακτική Άσκηση. Κεφάλαιο 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 Κεφάλαιο 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 Με το κεφάλαιο αυτό ολοκληρώνεται το ταχύρυθµο πρόγραµµα επιµόρφωσης των εκπαιδευτικών, δίνοντας παραδείγµατα εφαρµογών των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, αναζήτησης πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ- L.L.P. ERASMUS - ΣΠΟΥΔΕΣ Ακαδημαϊκό έτος : 2013-2014 ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ- L.L.P. ERASMUS - ΣΠΟΥΔΕΣ Ακαδημαϊκό έτος : 2013-2014 ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Παράρτημα V.2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΞΙ ΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ. Ταξίδια Ανταλλαγές και Σχέσεις µε το Εξωτερικό

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΞΙ ΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ. Ταξίδια Ανταλλαγές και Σχέσεις µε το Εξωτερικό ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΞΙ ΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ Ταξίδια Ανταλλαγές και Σχέσεις µε το Εξωτερικό 1 ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1. Ταξίδια στο Εξωτερικό/Γενικά α. Μέλη του Σ.Π.Κ., τα οποία κατά τη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Ιστορία της Μεσαιωνικής και Νεότερης Μουσικής

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Ιστορία της Μεσαιωνικής και Νεότερης Μουσικής ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Ιστορία της Μεσαιωνικής και Νεότερης Μουσικής 565-1815 Διδακτική προσέγγιση με τη χρήση των ΤΠΕ στο μάθημα της Ιστορίας Β Λυκείου» Μαυρογιάννη Άρια (Αριστέα) Φιλόλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΗ ΤΑΞΗ PECS (PECS CLASSROOM)

ΠΡΟΤΥΠΗ ΤΑΞΗ PECS (PECS CLASSROOM) ΠΡΟΤΥΠΗ ΤΑΞΗ PECS (PECS CLASSROOM) ΠΡΟΤΥΠΗ ΤΑΞΗ PECS (PECS CLASSROOM) Από τον Σεπτέμβριο του 2008 λειτουργεί στην Αθήνα PECS Classroom για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Διάρκεια Το πρόγραμμα διαρκεί 11 μήνες

Διαβάστε περισσότερα

Γλωσσικά μαθήματα Οδηγός χρήστη για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Κινητικότητας Erasmus+ OLS

Γλωσσικά μαθήματα Οδηγός χρήστη για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Κινητικότητας Erasmus+ OLS Γλωσσικά μαθήματα Οδηγός χρήστη για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Κινητικότητας Erasmus+ OLS Copyright 2017 ALTISSIA International S.A. All rights reserved. Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2017 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Μαναριώτης Σχολικός Σύμβουλος 4 ης Περιφέρειας Ν. Αχαϊας Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Χρήστος Μαναριώτης Σχολικός Σύμβουλος 4 ης Περιφέρειας Ν. Αχαϊας Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η καλλιέργεια της ικανότητας για γραπτή έκφραση πρέπει να αρχίζει από την πρώτη τάξη. Ο γραπτός λόγος χρειάζεται ως μέσο έκφρασης. Βέβαια,

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. του Πανεπιστημίου της Αθήνας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. του Πανεπιστημίου της Αθήνας Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. του Πανεπιστημίου της Αθήνας Κριτική αποτίμηση της μέχρι σήμερα εμπειρίας και προοπτικές Δημήτρης Ματθαίου Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Μεταπτυχιακές

Διαβάστε περισσότερα

Απόκτηση κοινωνικής στέγασης

Απόκτηση κοινωνικής στέγασης Module 3 είγµατα για Μαθησιακό Πρόγραµµα Αλφαβητισµού Απόκτηση κοινωνικής στέγασης Αίτηση για κοινωνική στέγαση Το Ταµείο Στέγασης των ηµαρχείων Λουπλιάνας Μη κυβερνητικός οργανισµός στέγασης Λτδ Ιούνιος,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. 20 χρόνια Χαμόγελα! Αυτό θα πει επιτυχία! Τόσα Χρόνια! Τόση Δημιουργικότητα! Τόση Προσπάθεια! Τόσοι Μαθητές! Τόσα Πτυχία!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. 20 χρόνια Χαμόγελα! Αυτό θα πει επιτυχία! Τόσα Χρόνια! Τόση Δημιουργικότητα! Τόση Προσπάθεια! Τόσοι Μαθητές! Τόσα Πτυχία! ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Κ ΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΤΖΥ ΣΑΓΚΡΙΩΤΗ 20 χρόνια Χαμόγελα! Τόσα Χρόνια! Τόση Δημιουργικότητα! Τόση Προσπάθεια! Τόσοι Μαθητές! Τόσα Πτυχία! Αυτό θα πει επιτυχία! 20 χρόνια συσσωρευμένης πείρας

Διαβάστε περισσότερα

events & more CONFERENCES EVENTS MEETINGS MUSIC

events & more CONFERENCES EVENTS MEETINGS MUSIC events & more CONFERENCES EVENTS MEETINGS MUSIC 1 ½ ώρα από την Αθήνα 2.5 χλµ. από το κέντρο της πόλης 2 χλµ. από τον αυτοκινητόδροµο EΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑKΟ, ΥΠΕΡΣYΓΧΡΟΝΟ ΣΥΓΚΡOΤΗΜΑ ΚΑΤAΛΛΗΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜEΝΟ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ TEXNIKHΣ-ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ TEXNIKHΣ-ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ TEXNIKHΣ-ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΙΝ Ποδόσφαιρο αλάνας: Ένας κόσμος ελεύθερου παιχνιδιού Τα κύρια χαρακτηριστικά του

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ. Ακ. έτος Χειμερινό εξάμηνο

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ. Ακ. έτος Χειμερινό εξάμηνο Ακ. έτος 214-215 Χειμερινό εξάμηνο Page 1 of 17 Ακ. έτος 214-215 Χειμερινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

ISM Sales Qualifications

ISM Sales Qualifications ISM Sales Qualifications CERTIFICATE & DIPLOMA IN SALES & MARKETING MANAGEMENT - LEVEL 4 I N S T I T U T E O F S A L E S M A N A G E M E N T Authorised Cambridge Professional Academy Distributor R A I

Διαβάστε περισσότερα

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 1. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 3. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΙΚΤΥΩΝ ΙΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑ ΧΩΡΑ 4. Ο ΗΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 5. ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή προφορικού λόγου

Παραγωγή προφορικού λόγου Παραγωγή προφορικού λόγου Επίπεδο Β Δεύτερη διδακτική πρόταση Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα στόχος: Διδακτικός στόχος: Στρατηγικές: Ενσωμάτωση δεξιοτήτων: Υλικό: 30 λεπτά παιδιά και ενήλικες Ενοικίαση διαμερίσματος

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε πότε διεξάγονται εξετάσεις για τα πτυχία ιταλικών και για τα πτυχία ισπανικών;

Κάθε πότε διεξάγονται εξετάσεις για τα πτυχία ιταλικών και για τα πτυχία ισπανικών; Γενικές Πληροφορίες Πόσες φορές την εβδομάδα γίνονται μαθήματα; Το πιο συνηθισμένο πρόγραμμα είναι για δύο (2) φορές την εβδομάδα απογευματινές ώρες, πρωινές ή μεσημεριανές. Υπάρχουν όμως και υπερεντατικά

Διαβάστε περισσότερα

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Απρίλιος 2013 Χαρακτηριστικά που ζητούν οι εργοδότες αναπηρία Πως θα όριζες τη λέξη προσόν ή τη λέξη δεξιότητα ; Και τι εννοούν οι εργοδότες

Διαβάστε περισσότερα

2η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Νεοελληνικής Γλώσσας

2η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Νεοελληνικής Γλώσσας 2η Παγκόσμια Ολυμπιάδα 2018 Το και το, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και με τη χορηγία του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ιβάν Σαββίδη», διοργανώνουν τη 2 η Παγκόσμια Ολυμπιάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Μάθημα ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς 492 4 3,81 1,8 1 5 Η ύλη που καλύφθηκε ανταποκρίνεται στους στόχους

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση Οµάδας Μεγάλων Οδηγών

Εκπαίδευση Οµάδας Μεγάλων Οδηγών Εκπαίδευση Οµάδας Μεγάλων Οδηγών Περιεχόµενα 1. Σκεπτικό εκπαίδευσης οµάδας ΜΟ 2. Περιγραφή 3. Ενδεικτικό ωρολόγιο πρόγραµµα 4. Εκπαιδευτική µεθοδολογία (µε βήµατα) 5. Θέµατα (στόχος, βήµατα) ΣΟ Υπευθυνότητες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Τρόποι Αξιολόγησης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τοποθέτηση:Στέλλα Αχιλλέως, Τμήμα Αγγλικών Σπουδών, ΠΚ

Θέμα: Τρόποι Αξιολόγησης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τοποθέτηση:Στέλλα Αχιλλέως, Τμήμα Αγγλικών Σπουδών, ΠΚ 4 η Ανοικτή Συζήτηση Διδακτικού Προσωπικού, ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ, 5 Δεκεμβρίου 2018 Θέμα: Τρόποι Αξιολόγησης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Τοποθέτηση:Στέλλα Αχιλλέως, Τμήμα Αγγλικών Σπουδών, ΠΚ Η σημασία και χρησιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. 1 η ενότητα:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. 1 η ενότητα: 1 η ενότητα: Από τον τόπο μου σ όλη την Ελλάδα Ταξίδια, περιηγήσεις, γνωριμία με ανθρώπους, έθιμα πολιτισμό Περίοδοι διδασκαλίας: 7 1 η περίοδος: Μέρος Α Εισαγωγικά κείμενα Μέσα από κείμενα οι μαθητές:

Διαβάστε περισσότερα

Πί νακας περίεχομε νων

Πί νακας περίεχομε νων Πί νακας περίεχομε νων Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων... 3 Περιγραφή Προγράμματος... 3 Δομή Προγράμματος... 3 Επαγγελματικές Προοπτικές... 5 Διάρκεια Σπουδών... 5 Πτυχίο Τραπεζικής, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών...

Διαβάστε περισσότερα

apple system Ολική ποιότητα εκπαίδευσης απλά... μαθαίνεις Υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα Τεχνολογία και εκπαίδευση Είναι γεγονός!

apple system Ολική ποιότητα εκπαίδευσης απλά... μαθαίνεις Υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα Τεχνολογία και εκπαίδευση Είναι γεγονός! Ολική ποιότητα εκπαίδευσης Υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα Τεχνολογία και εκπαίδευση Είναι γεγονός! Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει στην εκπαίδευση. Μια εποχή που τοποθετεί εσάς στο κέντρο κάθε ενέργειας, δράσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.ΔΙ.Π. 1 ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Πανεπιστήμιο Σχολή Τμήμα: Τομέας: Όνομα και τίτλος διδάσκοντος: Επιστημονική ειδίκευση Τίτλοι και κωδικοί διδασκόμενων μαθημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!...

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Λίγα λόγια για τον Νέο Μαρμαρά Ο Νέος Μαρμαράς ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες που προέρχονταν από το νησί του Μαρμαρά της Προποντίδας. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΜΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΜΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΜΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστή προσωπικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

I. Η ιδασκαλία των Γαλλικών στο ηµοτικό. II. Η διδασκαλία των Γαλλικών στο Γυµνάσιο-Λύκειο

I. Η ιδασκαλία των Γαλλικών στο ηµοτικό. II. Η διδασκαλία των Γαλλικών στο Γυµνάσιο-Λύκειο ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Εκπαιδευτήριο «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» σχολικό έτος 2012-2013 Αγαπητοί Γονείς, Προς τους κ. Γονείς των µαθητών/τριών µας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ Με την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Μεταπτυχιακό ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 51030101 ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Γ ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σ ΧΟΛ Η Α ΝΘΡ Ω Π Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν. Κέντρο Γλωσσών

Σ ΧΟΛ Η Α ΝΘΡ Ω Π Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν. Κέντρο Γλωσσών Σ ΧΟΛ Η Α ΝΘΡ Ω Π Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν Κέντρο Γλωσσών Δ Ι Δ Α Κ Τ Ι Κ Ο Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Jack Burston ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ηλίας Αργυρού Maria - Gabriella Arru Birgit Zιαρτίδου Ελένη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ 2017 2018 ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ Το Κέντρο Εκπαίδευσης Μεταφραστών meta φραση ιδρύθηκε το 2001 από επαγγελματίες μεταφραστές και καθηγητές του Βρετανικού Συμβουλίου με πείρα 25 ετών

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτατο Συµβούλιο των Ευρωπαϊκών Σχολείων. Εισαγωγή. Σύνοδος της 22ας & 23ης Μαϊου 2002 στη Νίκαια

Ανώτατο Συµβούλιο των Ευρωπαϊκών Σχολείων. Εισαγωγή. Σύνοδος της 22ας & 23ης Μαϊου 2002 στη Νίκαια Αριθ.: 2002-D-54 Πρωτότυπο: FR Έκδοση: EL Οδηγίες για τις σχολικές εκδροµές και τα σχολικά ταξίδια που οργανώνονται από τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία πρωτοβάθµιας εκπαίδευσης των Ευρωπαϊκών Ανώτατο Συµβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑIΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2016

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Κατανόηση γραπτού λόγου Επίπεδο Β Δεύτερη διδακτική πρόταση Ημερολόγια Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα στόχος: Διδακτικός στόχος: Στρατηγικές: Ενσωμάτωση δεξιοτήτων: Υλικό: 1 διδακτική ώρα παιδιά ή ενήλικες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΥ

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΥ Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση INFO KIT Μέρος 1 Μάης 2011 Εισαγωγή Το έγγραφο αυτό προορίζεται για τους εθελοντές και τους φορείς που συμμετέχουν στην ΕΕΥ. Δίνει σαφείς πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠο ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δρ Μάριος Στυλιανίδης, ΕΔΕ ΚB Παγκύπριο Συνέδριο Διευθυντών

ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠο ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δρ Μάριος Στυλιανίδης, ΕΔΕ ΚB Παγκύπριο Συνέδριο Διευθυντών ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠο ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δρ Μάριος Στυλιανίδης, ΕΔΕ ΚB Παγκύπριο Συνέδριο Διευθυντών 15 Μαΐου 2012 Τι είναι Εμπέδωση; ΠΡΙΝ Εξατομίκευση Θεραπευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ακ. έτος 212-213 Εαρινό εξάμηνο Page 1 of 16 Ακ. έτος 212-213 Εαρινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Χαρακτηριστικά φοιτητή Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Παρακολουθώ τακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Τουριστική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Τουριστική Εκπαίδευση και Κατάρτιση ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ Σταδίου 24, 105 33 Τηλ. 331 2253, 331 0022 Fax: 33 120 33 Email: itep@otenet.gr URL: http://www.itep.gr Αθήνα, 26 Μαΐου 2004 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τουριστική Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργητική συμμετοχή των γονιών/ κηδεμόνων στην εκπαίδευση των παιδιών - Οδηγίες για αποτελεσματική μελέτη. Γιώργος Γιωργαλλάς Β.Δ.

Ενεργητική συμμετοχή των γονιών/ κηδεμόνων στην εκπαίδευση των παιδιών - Οδηγίες για αποτελεσματική μελέτη. Γιώργος Γιωργαλλάς Β.Δ. κηδεμόνων στην εκπαίδευση των παιδιών - Οδηγίες για αποτελεσματική μελέτη. Γιώργος Γιωργαλλάς Β.Δ. Καθηγητής ΣΕΑ O χρόνος που επενδύομε στα παιδιά μας H καλύτερη και η πιο σίγουρη επένδυση είναι ο χρόνος

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛ 102 Προφορικός λόγος 6 ΓΑΛ 103 Γραπτός λόγος I 6 ΓΑΛ 170 e-french 6 ΓΑΛ 100-299 Μάθημα περιορισμένης επιλογής 6

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛ 102 Προφορικός λόγος 6 ΓΑΛ 103 Γραπτός λόγος I 6 ΓΑΛ 170 e-french 6 ΓΑΛ 100-299 Μάθημα περιορισμένης επιλογής 6 πρώτο δεύτερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛ 102 Προφορικός λόγος ΓΑΛ 103 Γραπτός λόγος I ΓΑΛ 170 e-french ΓΑΛ 100-299 Μάθημα περιορισμένης επιλογής ΓΑΛ 104 Γραπτός λόγος II ΓΑΛ 111 Φωνητική ΓΑΛ 1 Από

Διαβάστε περισσότερα

CMI Management Courses

CMI Management Courses CMI Management Courses CERTIFICATE & DIPLOMA IN MANAGEMENT & LEADERSHIP - LEVEL 5 Chartered Mangement Institute Authorised Cambridge Professional Academy Distributor ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στη ΣΤΗ 360U BETTER SKILLS

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Αθήνα 12/09/2011 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων είναι ένα κατ εξοχήν Χριστιανικό Σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδέςστη Αγγλίακαι. καιαµερική ΟΚΙΜΑΣΙΕΣ GMAT,IELTS,TOEFL,GRE

Σπουδέςστη Αγγλίακαι. καιαµερική ΟΚΙΜΑΣΙΕΣ GMAT,IELTS,TOEFL,GRE ΜεταπτυχιακέςΣπουδές Σπουδέςστη Αγγλίακαι καιαµερική ΟΚΙΜΑΣΙΕΣ GMAT,IELTS,TOEFL,GRE ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ph.D. ΣΠΟΥ ΕΣ-ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ Πολλά Πανεπιστήµια έχουν σχολές Business and Management

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά Επίπεδο: Ε1 Διάρκεια: 2 ώρες Υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIOUS ME TΙΤΛΟ MUSIC KNOWS NO BOUNDARIES

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIOUS ME TΙΤΛΟ MUSIC KNOWS NO BOUNDARIES ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIOUS ME TΙΤΛΟ MUSIC KNOWS NO BOUNDARIES Στα πλαίσια της Πολυμερούς ΣχολικήςΣύμπραξης του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης Comenius

Διαβάστε περισσότερα

ΒΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (PROJECT)

ΒΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (PROJECT) 1 ΒΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (PROJECT) 1. Επιλογή θέματος. 2. Καταιγισμός ιδεών - διαθεματικές διασυνδέσεις. 3. Έρευνα πηγών - αναδιαμόρφωση ιδεών. 4. Καθοδηγητικά ερωτήματα. 5. Οργάνωση μαθησιακών

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr 2108832450 Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr Eκ του σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων Σε αυτό τον οδηγό μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για το Λουτράκι Αριδαίας-Πόζαρ,τα

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακά στην Ευρώπη. Τι πρέπει να ξέρω και τι θα χρειαστώ;

Μεταπτυχιακά στην Ευρώπη. Τι πρέπει να ξέρω και τι θα χρειαστώ; Μεταπτυχιακά στην Ευρώπη Τι πρέπει να ξέρω και τι θα χρειαστώ; ύ ές ώ ύ ύ ί ς ά ά ή ής ύ ή ς ί ί ς έ ς ώ ς ό ά έ ή ί ς ί ς ί ά ώ ή ύ ά ώ ά ά ή ύς ύ ς ές ί ς ό ή Ά ά ό ύ ό ς ί ς ό ί ύ ς ί ή ά ώ ώ ί ά ά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Υποέργο 1 «Εκπαίδευση Ενηλίκων» 1 ος κύκλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Δεκέμβριος 2012 Φεβρουάριος 2013 Αθήνα, 2012 Σελίδα 2 από 25 Εικόνα Εγγράφου Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Διδάσκων / Διδάσκουσα του μαθήματος

Διδάσκων / Διδάσκουσα του μαθήματος Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Εαρινό εξαμήνο του ακ. έτους 12-13 ΕΝΟΤΗΤΑ: Διδάσκων / Διδάσκουσα του μαθήματος Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

28 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

28 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση και Διαχείριση Οργανισμών (ΔΔΟΜΟ)» με κατεύθυνση τη "Λογιστική" 28 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το ΔΔΟΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Χειμερινό εξαμήνο του ακ. έτους

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Χειμερινό εξαμήνο του ακ. έτους Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Χειμερινό εξαμήνο του ακ. έτους 214-215 Μάθημα ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι

Διαβάστε περισσότερα

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

14:00 14:10 μ.μ. Απογευματινό κολατσιό

14:00 14:10 μ.μ. Απογευματινό κολατσιό 7:00 9:00 π.μ. Φύλαξη 9:00 9:10 π.μ. Υποδοχή μαθητών - μαθητριών 9:10 9:45 π.μ. Ομαδική δραστηριότητα (Συζήτηση Πειράματα- Μαθηματικά- Λογοτεχνία) 9:45 10:10 π.μ. Πρόγευμα 10:10 11:00 π.μ. Διάλειμμα (Στην

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδές στην Ολλανδία

Σπουδές στην Ολλανδία Σπουδές στην Ολλανδία Δίδακτρα σπουδών Bachelor Μaster Φοιτητές ΕΕ 2.087 2.087 Μη-ΕΕ από 8.337 9.879 Υποβολή αιτήσεων (ως επί το πλείστον) από 01/10/ έως 01/05 εκτός ορισμένων κλάδων και πανεπιστημίων,

Διαβάστε περισσότερα

Το μυστήριο της ανάγνωσης

Το μυστήριο της ανάγνωσης Βενετία Αποστολίδου Το μυστήριο της ανάγνωσης Γιατί κάποιοι διαβάζουν και κάποιοι όχι; Είναι σημαντική η ανάγνωση; Γιατί μας αρέσει η ανάγνωση; Τι είναι η φιλαναγνωσία; Τα σημερινά παιδιά διαβάζουν; Η

Διαβάστε περισσότερα

Διάλογος 1: Οργάνωση μιας τοπικής επίσκεψης

Διάλογος 1: Οργάνωση μιας τοπικής επίσκεψης Ενότητα 6 - Σελίδα 1 Διάλογος 1: Οργάνωση μίας τοπικής επίσκεψης Διάλογος 2: Άσκηση με τις καρέκλες Διάλογος 3: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες κατασκευή καρτών Διάλογος 4: Βόλτα με συνοδεία Διάλογος 5: Συνομιλία

Διαβάστε περισσότερα