ENERGY SISTEM DVD COMBO D8 HDTV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ENERGY SISTEM DVD COMBO D8 HDTV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 ENERGY SISTEM DVD COMBO D8 HDTV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί για την αγορά του Energy Combo DVD d8 HDTV. Οι επόμενες σελίδες θα σας δώσουν μια γενική επισκόπηση της νέας σας συσκευής και των βασικών της χαρακτηριστικών. Παρακαλούμε διαβάστε τα πάντα προσεκτικά πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να τη δική σας ασφάλεια και των γύρω σας, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις παρακάτω οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, μην εκθέσετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Βασικές Προφυλάξεις: Τοποθετήστε τα καλώδια κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην περπατά κάποιος πάνω τους, και να μην υπάρχει κίνδυνος να κοπούν ή να τρυπηθούν από παραπλήσια αντικείμενα. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε συνθήκες έντονης υγρασίας. Μην αφήσετε να βραχεί η συσκευή. Μην εκθέσετε τη συσκευή σε υγρά. Μην τοποθετείτε αντικείμενα που περιέχουν νερό (όπως πχ βάζα) πάνω στη συσκευή. Μην τοποθετείτε πηγές γυμνής φλόγας, όπως κεριά, πάνω στη συσκευή.

3 Αερισμός: Οι σχισμές και τα ανοίγματα στο πάνω μέρος της συσκευής προορίζονται για τον αερισμό της. Μην τις μπλοκάρετε, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε υπερθέρμανση. ΠΟΤΕ μην αφήσετε παιδιά να βάλουν οποιοδήποτε αντικείμενο στις σχισμές και στα ανοίγματα της συσκευής. Συντήρηση: Η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει τμήματα που να μπορούν να συντηρηθούν από τον χρήστη. Απόρριψη μπαταριών: Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες θα απορριφθούν με ασφάλεια. Ποτέ μην απορρίπτετε τις μπαταρίες σε φωτιά ή μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα. Συνεννοηθείτε με τις τοπικές σας αρχές για τους κανονισμούς απόρριψης. Καθαρισμός: ΠΑΝΤΑ σβήνετε τη συσκευή πριν την καθαρίσετε. Μην χρησιμοποιείτε υγρά ή αέρια καθαριστικά. Καθαρίστε τη συσκευή με ένα απαλό, ελαφρά υγραμένο (όχι βρεγμένο) πανί.

4 ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΤΜΗΜΑ 1. Υποδοχή δίσκου 2. Κουμπί POWER 3. Κουμπί OPEN/CLOSE 4. Κουμπί PLAY/PAUSE 5. Δέκτης υπερύθρων 6. Οθόνη LED 7. Θύρα USB ΟΠΙΣΘΙΟ ΤΜΗΜΑ 1. RF IN 2. RF LOOPTHROUGH 3. HDMI 4. SCART OUT 5. VIDEO OUT 6. COAXIAL AUDIO OUT 7. AUDIO OUT (L+R) 8. ΥΠΟΔΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

5 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Περιγραφές Πλήκτρων 1. STANDBY: Ανάβει τη συσκευή ή την θέτει σε Standby 2. REPEAT: Δίνει πρόσβαση στις επιλογές επανάληψης (DVD) 3. PROGRAM: Προγραμματίζει τη σειρά αναπαραγωγής (DVD) ή αλλάζει την ανάλυση της οθόνης (TV) 4. PLAY/PAUSE: Αρχίζει/παγώνει/συνεχίζει την αναπαραγωγή 5. STOP: Σταματά την τρέχουσα αναπαραγωγή 6. GOTO: Μετάβαση σε χρονικό σημείο, κεφάλαιο, τίτλο ή αρχείο, ανάλογα με την περίπτωση 7. OPEN/CLOSE: Ανοίγει/κλείνει τη θύρα της υποδοχής του δίσκου 8. SETUP: Πρόσβαση στο μενού setup

6 9. FAV: Πρόσβαση στα αγαπημένα σας κανάλια (TV) 10. MENU/TTX: Μενού τίτλων (DVD) / Teletext (DVB-TV) 11. OK/CH LIST: Επιβεβαίωση επιλογής σε μενού. Λίστα καναλιών (TV) 12. GUIDE: Προβολή προγράμματος τηλεόρασης 13. VOL +/-: Ρύθμιση έντασης ήχου 14. REC: Εκκίνηση εγγραφής 15. ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΛΗΚΤΡΑ: Επιλογή καναλιού ή αριθμού σε λίστα μενού 16. AUDIO: Επιλογή ηχητικού κομματιού ή επιλογή λειτουργίας ήχου LR (Stereo), LL (Left), RR (right) 17. MUTE: Κλείσιμο/άνοιγμα ήχου 18. SLOW: Αναπαραγωγή σε αργή κίνηση (DVD) / αλλαγή λόγου θέασης (TV) 19. ANGLE: Επιλογή γωνίας κάμερας εάν είναι διαθέσιμη (DVD) / άνοιγμα μενού PVR (TV) 20. REV: Ταχεία αναπαραγωγή προς τα πίσω σε ρυθμιζόμενες ταχύτητες 21. FWD: Ταχεία αναπαραγωγή προς τα εμπρός σε ρυθμιζόμενες ταχύτητες 22. PREVIOUS: Μεταπήδηση στο προηγούμενο κεφάλαιο/τραγούδι/αρχείο ή στην αρχή του τρέχοντος 23. NEXT: Μεταπήδηση στο επόμενο κεφάλαιο/τραγούδι/αρχείο 24. TV/RADIO: Εναλλαγή μεταξύ καναλιών τηλεόρασης και σταθμών ραδιοφώνου 25. RECALL: Επιστροφή στο προηγούμενο επιλεγμένο πρόγραμμα 26. EXIT: Επιστροφή στην προηγούμενη οθόνη ή μενού 27. SOURCE: Εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών δίσκου και ραδιοφώνου 28. INFO: Εμφάνιση πληροφοριών για το τρέχον κανάλι ή πρόγραμμα 29. CH+/-: Εναλλαγή καναλιών 30. SUBTITLE: Εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων υποτίτλων. Αυτή η επιλογή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλα τα κανάλια/προγράμματα

7 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ Αφαιρέστε το κάλυμμα των μπαταριών από το τηλεχειριστήριο και βάλτε 2 μπαταρίες ΑΑΑ στην υποδοχή. Το διάγραμμα μέσα στην υποδοχή δείχνει τον σωστό τρόπο τοποθέτησης των μπαταριών. 1.Αφαίρεση καλύμματος 2. Τοποθέτηση μπαταριών 3.Κλείσιμο καλύμματος ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Για να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο στρέψτε το προς το μπροστινό μέρος της συσκευής. Το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια μέχρι 5 μέτρα από τη συσκευή, και υπό γωνία μέχρι 30 μοίρες. Το τηλεχειριστήριο δεν θα λειτουργήσει εάν μεσολαβούν εμπόδια μεταξύ αυτού και της συσκευής, ενώ το ηλιακό ή πολύ έντονο φως μειώνουν την ευαισθησία του.

8 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι η παροχή ρεύματος και η συσκευή έχουν τα ίδια βολτ. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, μην ανοίγετε το κάλυμμα ή το πίσω μέρος της συσκευής. Όταν συνδέετε τη συσκευή με άλλον εξοπλισμό (πχ τηλεόραση, βίντεο) συμβουλευτείτε το αντίστοιχο εγχειρίδιο. Επίσης, σιγουρευτείτε ότι έχετε αποσυνδέσει όλες τις συσκευές από το ρεύμα πριν αρχίσετε να τις συνδέετε μεταξύ τους.

9 ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για πρώτη φορά (ή την επαναφέρατε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις), στην οθόνη της τηλεόρασής σας θα εμφανιστεί το Βασικό Μενού: 1. Επιλέξτε OSD Language και χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά διαλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείτε. 2. Επιλέξτε Country και χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά διαλέξτε τη χώρα που διαμένετε. 3. Επιλέξτε Channel Search και πατώντας το πλήκτρο δεξιά ή ΟΚ θα αρχίσει η αυτόματη αναζήτηση καναλιών. 4. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τηλεόραση.

10 ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε το κουμπί MENU και επιλέξτε Program. Από εκεί θα έχετε διάφορες επιλογές ρυθμίσεων. Διαλέξτε μία και πιέστε ΟΚ για να την ρυθμίσετε. Πιέστε το EXIT για να βγείτε από το μενού. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Για να διαμορφώσετε τις προτιμήσεις σας στα προγράμματα (πχ lock, skip, favorite, move, delete), θα χρειαστεί να μπείτε στο Μενού Διαμόρφωσης Προγράμματος.

11 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΩΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα από αγαπημένα προγράμματα, στα οποία να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε και πατήστε το κουμπί Favourite. Θα εμφανιστεί μια λίστα με τον τίτλο Favourite Type, από όπου θα επιλέξετε έναν από τους διαθέσιμους τύπους. Μια κόκκινη κουκκίδα θα εμφανιστεί, και το πρόγραμμα σημειώνεται ως αγαπημένο. Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα για να ορίσετε περισσότερα προγράμματα ως αγαπημένα. Για να απενεργοποιήσετε τα αγαπημένα κανάλια, επιλέξτε Disable από τη λίστα Favourite Type. Για επιβεβαίωση και έξοδο, πατήστε το κουμπί EXIT. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Πατήστε το κουμπί Favourite και το γνωστό μενού θα εμφανιστεί. Πατήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε. Πατήστε τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά για να αλλάξετε το Favourite Type. Πατήστε ΟΚ για να επιλέξετε πρόγραμμα. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ 'Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Επιλέξτε το πρόγραμμα και κατόπιν πιέστε το Μπλε κουμπί. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα. Πατήστε ΟΚ για να διαγράψετε το πρόγραμμα. ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ 'Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να παραλείψετε και κατόπιν πιέστε το Πράσινο κουμπί. Το αντίστοιχο σύμβολο θα εμφανιστεί και το πρόγραμμα σημειώνεται προς παράλειψη. Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα για να παραλείψετε περισσότερα προγράμματα. Για επιβεβαίωση και έξοδο, πατήστε το κουμπί EXIT.

12 ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ 'Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Πιέστε το Πράσινο κουμπί στην παράλειψη προγράμματος με το αντίστοιχο σύμβολο. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ 'Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να παραλείψετε και κατόπιν πιέστε το Κόκκινο κουμπί. Το αντίστοιχο σύμβολο θα εμφανιστεί. Πατήστε το ΟΚ για επιβεβαίωση. Επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα για να μετακινήστε περισσότερα προγράμματα. ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ 'Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να παραλείψετε και κατόπιν πιέστε το Κίτρινο κουμπί. Το αντίστοιχο σύμβολο θα εμφανιστεί και το πρόγραμμα σημειώνεται ως κλειδωμένο. Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα για να επιλέξετε περισσότερα προγράμματα. Για επιβεβαίωση και έξοδο, πατήστε το κουμπί EXIT. Πατήστε το Κίτρινο κουμπί για να απενεργοποιήσετε το κλειδωμένο πρόγραμμα. Για να παρακολουθήσετε ένα κλειδωμένο πρόγραμμα, θα χρειαστεί να δώσετε τον κωδικό πρόσβασης ( εάν δεν έχετε βάλει κάποιον δικό σας).

13 EPG (ELECTRONIC PROGRAM GUIDE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ) Το EPG είναι ένας οδηγός που εμφανίζεται στην οθόνη και δείχνει πληροφορίες για το πρόγραμμα των καναλιών στις επόμενες 7 ημέρες. Πατήστε το κουμπί GUIDE στο τηλεχειριστήριο για να έχετε πρόσβαση στον οδηγό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε. Εάν υπάρχει παραπάνω από μία σελίδα πληροφοριών, χρησιμοποιήστε το Μπλέ και το Κίτρινο κουμπί για να αλλάξετε σελίδες. Σημείωση: Η διαθεσιμότητα αυτών των πληροφοριών εξαρτάται από το εκάστοτε κανάλι. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Μπορείτε να ταξινομήσετε τα κανάλια σας με βάση τους παρακάτω τρόπους: - LCN: Ταξινόμηση καναλιών με αύξουσα σειρά - Name: Ταξινόμηση καναλιών αλφαβητικά - Service ID: Ταξινόμηση με βάση τη σειρά που έχει οριστεί από τον χρήστη - ONID: Ταξινόμηση με βάση τη συχνότητα των καναλιών LCN LOGICAL CHANNEL NUMBER Το LCN ρυθμίζει το νούμερο του κάθε καναλιού. Είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιείται μόνο σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αγγλία και η Γαλλία.

14 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VIDEO Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε MENU και στη συνέχεια επιλέξτε Picture. Εκεί θα βρείτε τις διαθέσιμες επιλογές για τις ρυθμίσεις video. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε μια ρύθμιση και τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά για να την αλλάξετε. Πατήστε EXIT για να βγείτε. ASPECT RATIO ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Οι ακόλουθες επιλογές αναλογίας διαστάσεων είναι διαθέσιμες: 4:3 PanScan, 4:3 Letter Box, 16:9 Full Screen, 4:3 Full, 16:9 Pillar Box, 16:9 PanScan. - 4:3 LB (LetterBox): Για περιεχόμενο wide screen σε συμβατικές 4:3 τηλεοράσεις (με μαύρη μπάρα στο πάνω & στο κάτω μέρος της οθόνης) - 4:3 PS (PanScan): Για περιεχόμενο wide screen σε συμβατικές 4:3 τηλεοράσεις (με το δεξιό & αριστερό μέρος της οθόνης κομμένο) - 16:9: Για wide screen τηλεοράσεις αναλογίας 16:9 ΑΝΑΛΥΣΗ Εάν η εικόνα δεν φαίνεται σωστά, θα χρειαστεί να επεμβείτε στις ρυθμίσεις i: Για NTSC τηλεοράσεις - 480p: Για NTSC τηλεοράσεις - 576i: Για PAL τηλεοράσεις - 576p: Για PAL τηλεοράσεις - 720p: Για PAL ή NTSC τηλεοράσεις i: Για PAL ή NTSC τηλεοράσεις

15 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε MENU και επιλέξτε Search Channel. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις αναζήτησης. Διαλέξτε μια ρύθμιση και χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα δεξιά/αριστερά για να την αλλάξετε. Πατήστε EXIT για να βγείτε. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να γίνει η αναζήτηση και η αποθήκευση των καναλιών αυτόματα. Επιλέξτε Auto Search και πατήστε ΟΚ ή δεξιά για να αρχίσει η αυτόματη αναζήτηση. Για να ακυρώσετε αυτή την ενέργεια, πατήστε EXIT.

16 ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να γίνει η αναζήτηση και η αποθήκευση των καναλιών χειροκίνητα. Επιλέξτε Manual Search και πατήστε ΟΚ ή δεξιά για να εμφανιστεί η αντίστοιχη οθόνη. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα δεξιά/αριστερά για επιλογή συχνότητας καναλιού. Πατήστε ΟΚ για να αρχίσει η αναζήτηση καναλιών. Κάθε κανάλι που βρίσκετε προστίθεται στη λίστα των καναλιών. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΩΡΑΣ Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε MENU και επιλέξτε Time. Εκεί θα βρείτε τις επιλογές για να ρυθμίσετε την ώρα. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε μια ρύθμιση και τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά για να την αλλάξετε. Πατήστε EXIT για να βγείτε. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SLEEP Αυτή η επιλογή ενεργοποιεί τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Εάν κάνετε την επιλογή ON (3 hours), η συσκευή θα σβήσει μόνη της μετά από 3 ώρες αδράνειας.

17 ΕΠΙΛΟΓΕΣ OSD Για να ρυθμίσετε το μενού OSD, πατήστε MENU και επιλέξτε το εικονίδιο OPTION. Εδώ θα βρείτε τις επιλογές γλώσσας για τα μενού, τους υπότιτλους και τον ήχο. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε μια ρύθμιση και τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά για να την αλλάξετε. Πατήστε EXIT για να βγείτε. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε MENU και επιλέξτε System. Εδώ θα βρείτε τις επιλογές για τις ρυθμίσεις συστήματος. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε μια ρύθμιση και τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά για να την αλλάξετε. Πατήστε EXIT για να βγείτε. ΓΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε κανάλια που είναι ακατάλληλα για παιδιά. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης ( εάνδεν τον αλλάξατε).

18 ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΩΔΙΚΟΥ Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης δώστε τον παλιό σας κωδικό ή τον εργοστασιακό αν δεν τον αλλάξατε ποτέ (000000), και αφού σας ζητηθεί δώστε τον νέο κωδικό. Θα χρειαστεί να τον δώσετε ακόμα μία φορά για επιβεβαίωση, και στη συνέχεια πατήστε EXIT για να βγείτε. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Στο βασικό μενού επιλέξτε Factory Default και πατήστε ΟΚ ή δεξιά για επιβεβαίωση. Δώστε τον κωδικό σας (ή τον εργοστασιακό αν δεν τον αλλάξατε ποτέ) και πατήστε ΟΚ. Αυτή η ενέργεια θα διαγράψει όλα τα αποθηκευμένα κανάλια και αλλαγές ρυθμίσεις και θα επαναφέρει τη συσκευή στην εργοστασιακή κατάσταση. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ SOFTWARE UPDATE Εάν θέσετε αυτή την επιλογή στο ΟΝ, η συσκευή θα ελέγχει για ενημερώσεις λογισμικού την ώρα που θα ορίσετε ως Start Time. USB Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε MENU και επιλέξτε USB. Εδώ θα βρείτε τις επιλογές για αναπαραγωγή αρχείων μουσικής, φωτογραφιών, βίντεο και multimedia. Το μηχάνημα υποστηρίζει συσκευές USB που χρησιμοποιούν τις διαμορφώσεις αρχείων FAT32 & NTFS.

19 MULTIMEDIA Από αυτό το μενού μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε κάποια εξωτερική συσκευή που έχει συνδεθεί μέσω USB. Μπορείτε να διαλέξετε μία από τις επιλογές Music, Photo, Movie & PVR με τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά και πατώντας ΟΚ. Εάν δεν υπάρχει συσκευή USB συνδεδεμένη, θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα που σας ενημερώνει. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ SLIDE TIME Ρυθμίζει το χρόνο που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη εικόνα ενός slide show από 1 έως 8 δευτερόλεπτα. SLIDE MODE Ρυθμίζει το εφφέ ενός slide show από 0 έως 59 ή τυχαίο. ASPECT RATIO Keep: Η φωτογραφία παραμένει στην αρχική αναλογία. Discard: Η φωτογραφία αναπαράγεται σε πλήρη οθόνη. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ Small: Δείχνει τους υπότιτλους σε μικρό μέγεθος. Normal: Δείχνει τους υπότιτλους σε κανονικό μέγεθος. Big: Δείχνει τους υπότιτλους σε μεγάλο μέγεθος.

20 ΦΟΝΤΟ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ White: Δείχνει τους υπότιτλους σε λευκό φόντο. Transparent: Δείχνει τους υπότιτλους σε διαφανές φόντο. Grey: Δείχνει τους υπότιτλους σε γκρίζο φόντο. Yellowgreen: Δείχνει τους υπότιτλους σε κιτρινοπράσινο φόντο. ΧΡΩΜΑ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ Red: Δείχνει τους υπότιτλους με κόκκινο χρώμα. Blue: Δείχνει τους υπότιτλους με μπλε χρώμα. Green: Δείχνει τους υπότιτλους με πράσινο χρώμα. White: Δείχνει τους υπότιτλους με λευκό χρώμα. Black: Δείχνει τους υπότιτλους με μαύρο χρώμα. Σημείωση: Η κατασκευάστρια εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη συμβατότητα με όλες τις συσκευές USB που κυκλοφορούν, και δεν φέρει ευθύνη για πιθανή απώλεια δεδομένων που μπορεί να προκύψει από τέτοιες περιπτώσεις μη συμβατότητας. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ PVR Πληροφορίες για την εξωτερική συσκευή USB που είναι συνδεδεμένη. Έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε format στη συσκευή. PVR Το σύστημα υποστηρίζει δύο μεθόδους εγγραφής (Εγγραφή με ένα κουμπί & Προγραμματισμένη) όπως εξηγείται παρακάτω. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία που έχετε εγγράψει πηγαίνοντας Menu->USB->Multimedia->PVR, ή πατώντας απλά το κουμπί PVR LIST στο τηλεχειριστήριο. Σημείωση: Εάν έχετε περισσότερες από μία συσκευές αποθήκευσης συνδεδεμένες ταυτόχρονα, μην ξεχάσετε να ορίσετε σε ποια θέλετε να αποθηκευτεί αυτό που εγγράφετε (Menu->USB->PVR) πριν ξεκινήσετε την εγγραφή. Δεν μπορείτε να εγγράψετε πάνω από ένα προγράμματα ταυτόχρονα.

21 ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ Την ώρα που παρακολουθείτε τηλεόραση, πατήστε το κουμπί REC για να αρχίσει η εγγραφή του προγράμματος που παρακολουθείτε. Πατήστε το STOP για να σταματήσει. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, μπορείτε να πατήσετε το PLAY για να δείτε την εγγραφή ενώ αυτή συνεχίζεται. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τα κουμπιά FR & FF για να δείτε συγκεκριμένα κομμάτια της εγγραφής ενώ αυτή συνεχίζεται κανονικά. Πατήστε το EXIT για να σταματήσετε να βλέπετε την εγγραφή, και το INFO για να δείτε σχετικές λεπτομέρειες. Πατώντας το STOP τερματίζετε την εγγραφή. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ Μπορείτε επίσης να προγραμματίστε μια εγγραφή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Χειροκίνητη Εγγραφή Πατήστε το Μπλε κουμπί για να μπείτε στη λειτουργία προγραμματισμού και να ανοίξετε το μενού PVR. Κατόπιν πατήστε το Κόκκινο κουμπί για να προσθέστε την τρέχουσα ανάθεση εγγραφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε το Πράσινο ή το Μπλε κουμπί για να σβήσετε κάποια ήδη υπάρχουσα ανάθεση. Πατήστε ΟΚ για να επιβεβαιώσετε την ανάθεση εγγραφής και να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Εγγραφή EPG Πατήστε EPG για να δείτε τη λίστα με τα προγράμματα της τηλεόρασης. Επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε να εγγράψετε και πατήστε ΟΚ. Καθορίστε τις ρυθμίσεις που θέλετε και πατήστε ξανά ΟΚ για να επιβεβαιώσετε την ανάθεση εγγραφής και να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Τότε το σύστημα θα σας δείξει τη λίστα με τις προγραμματισμένες εγγραφές. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά Κόκκινο, Πράσινο και Μπλε για να προσθέσετε, ρυθμίσετε ή αφαιρέσετε κάποια από αυτές. Και στις δύο περιπτώσεις εγγραφής (άμεση/προγραμματισμένη), θα δημιουργηθεί ένα αρχείο με το όνομα του καναλιού και την ώρα & ημερομηνία που άρχισε η εγγραφή. Μπορείτε να αλλάξετε την ονομασία του αρχείου αυτού με το Πράσινο κουμπί. Για να παίξετε προγράμματα που έχετε εγγράψει, πατήστε LIST στο τηλεχειριστήριο, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε, και ΟΚ για να παίξετε την επιλογή σας. Πρέπει να έχετε μια αποθηκευτική συσκευή USB συνδεδεμένη.

22 ΡΥΘΜΙΣΗ DVD Πατήστε το κουμπί SETUP για να έχετε πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων του DVD (Language, Video, Audio, Rating, Misc.) ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε διάφορες ρυθμίσεις που αφορούν τη γλώσσα των υποτίτλων, τη γλώσσα που ακούγεται, τη γλώσσα OSD, τη γλώσσα του μενού κτλ. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VIDEO Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε ρυθμίσεις που αφορούν το aspect ratio, το σύστημα τηλεόρασης (NTC/PAL/Auto), Video Out (Composite, RGB, HD), High Definition ανάλυση (μέσω HDMI) κτλ. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ AUDIO Από εδώ έχετε πρόσβαση σε ρυθμίσεις που αφορούν την έξοδο ψηφιακού ήχου (PCM, RAW, disabled), το sampling rate του ψηφιακού ήχου κτλ. RATING Από εδώ έχετε πρόσβαση σε ρυθμίσεις που αφορούν τον γονικό έλεγχο και τον κωδικό εισόδου (ο εργοστασιακός είναι 6666 ). MISC. Από εδώ έχετε πρόσβαση σε επιλογές που σας επιτρέπουν την επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλαγή screensaver κτλ.

23 ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ DVD Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής ενός DVD, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες από το τηλεχειριστήριο της συσκευής σας. Πατήστε το κουμπί MENU για να μεταβείτε στο μενού του DVD. Πατήστε INFO εάν θέλετε να δείτε διαθέσιμες πληροφορίες για το DVD που παίζει εκείνη τη στιγμή. Πατήστε το REPEAT εάν θέλετε να ξαναπαίξετε το συγκεκριμένο κεφάλαιο του DVD. Ξαναπατήστε για να απενεργοποιήσετε την επιλογή. Πατήστε PROG εάν θέλετε να προγραμματίσετε την αναπαραγωγή συγκεκριμένων κεφαλαίων του DVD με σειρά που θα επιλέξετε εσείς. Πατήστε SLOW εάν θέλετε την αναπαραγωγή σε αργή κίνηση (5 ταχύτητες). Πατήστε ANGLE για να αλλάξετε την οπτική γωνία. Το DVD πρέπει να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη επιλογή για να λειτουργήσει. Πατήστε AUDIO για να αλλάξετε τη γλώσσα της ταινίας την ώρα που παίζει. Πατήστε SUBTITLE για να αλλάξετε τη γλώσσα των υποτίτλων της ταινίας την ώρα που παίζει. Και μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και όλες τις συνήθεις λειτουργίες (Play, Pause, Stop, Reverse, Forward, Previous & Next), από τα αντίστοιχα πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ FIRMWARE Για να ενημερώσετε το firmware της συσκευής σας, επισκεφτείτε το site μας και στο download section θα βρείτε όλα τα αρχεία που χρειάζεστε. Εάν αντιμετωπίσετε οπουδήποτε είδους πρόβλημα με τη συσκευή σας παρακαλούμε ανατρέξτε άμεσα στη σχετική παράγραφο αυτού του εγχειριδίου, καθώς και στην παράγραφο που ακολουθεί.

24 ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Απουσία τροφοδοσίας ρεύματος: Ελέγξτε αν το καλώδιο τροφοδοσίας είναι σωστά συνδεδεμένο. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι αναμμένη. Πατήστε το κουμπί POWER. Απουσία εικόνας: Ελέγξτε αν η τηλεόραση είναι αναμμένη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή πηγή σήματος στην τηλεόραση (ανατρέξτε στο εγχειρίδιο της τηλεόρασης αν είναι απαραίτητο). Ελέγξτε τη σύνδεση μεταξύ συσκευής και τηλεόρασης. Εικόνα κακής ποιότητας: Ελέγξτε τον δίσκο για δαχτυλιές και καθαρίστε τον χρησιμοποιώντας ένα μαλακό, στεγνό πανί, ξεκινώντας από το κέντρο προς τις άκρες. Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος είναι συμβατός με το φορμά της τηλεόρασης (PAL/NTSC). Ασπρόμαυρη εικόνα: Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος είναι συμβατός με το φορμά της τηλεόρασης (PAL/NTSC). Παρεμβολές στην εικόνα: Απομακρύνετε τη συσκευή όσο το δυνατόν περισσότερο από πιθανές πηγές παρεμβολών (πχ ραδιόφωνο κτλ). Το τηλεχειριστήριο δεν αποκρίνεται: Στρέψτε το τηλεχειριστήριο κατευθείαν προς τον δέκτη υπερύθρων στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής. Απομακρύνετε οποιαδήποτε αντικείμενα ή άλλα εμπόδια μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και του δέκτη. Ελέγξτε αν οι μπαταρίες έχουν τοποθετηθεί σωστά. Αντικαταστήστε τις μπαταρίες. Δεν υπάρχει ήχος: Ελέγξτε τις συνδέσεις των καλωδίων ήχου, καθώς και αν είναι ενεργοποιημένο το Mute. Εάν χρησιμοποιείτε ενισχυτή Hi-Fi, δοκιμάστε μια άλλη πηγή ήχου. Καθαρίστε τον δίσκο. Ο δίσκος μπορεί να είναι ελαττωματικός. Δοκιμάστε έναν άλλο. Δεν υπάρχει ήχος από την ψηφιακή έξοδο: Ελέγξτε τις ψηφιακές συνδέσεις. Ελέγξτε το μενού του ήχου για να βεβαιωθείτε ότι ο ψηφιακός ήχος έχει σεταριστεί σωστά. Βεβαιωθείτε ότι το φορμά ήχου που έχει επιλεγεί είναι συμβατό με τη συσκευή. Ο δίσκος δεν παίζει: Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος έχει τοποθετηθεί σωστά στη θέση του. Κακή λειτουργία: Τυχόν ισχυρές παρεμβολές μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της συσκευής. Κάντε reset στη συσκευή αποσυνδέοντας και επανασυνδέοντας το καλώδιο ρεύματος.

25 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συνδέσεις: Έξοδοι εικόνας: HDMI, SCART Έξοδοι ήχου: Digital Audio S/PDIF USB 2.0: Αναπαραγωγή multimedia, συμβατό με φορμά FAT/FAT32, ορισμένοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι ενδέχεται να μην είναι συμβατοί Τροφοδοσία: Είσοδος: DC 5V 1.5A Κατανάλωση: 8W max. Υποστηριζόμενα φορμά: Video: MPEG, MPG, AVI, DIVX, XVID, MKV, VOB Audio: MP3, WMA Photo: JPEG, BMP, PNG ΕΓΓΥΗΣΗ Η Energy Sistem Soyntec SA είναι υπεύθυνη για μια περίοδο 36 μηνών από την αγορά του προϊόντος για τυχόν προβλήματα. Η τριετής εγγύηση ισχύει μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για χώρες εκτός της Ένωσης, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον τοπικό διανομέα και την αντίστοιχη νομοθεσία. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν το πρόβλημα έχει προέλθει από τον αγοραστή ή τρίτο πρόσωπο, και οφείλεται σε κακομεταχείριση, αμέλεια, χρήση άλλη από αυτή για την οποία προορίζεται, χρήση ασύμβατων αντικειμένων και περιφερειακών, και γενικά δεν προέρχεται από τα υλικά ή τη διαδικασία κατασκευής. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Επισκεφθείτε το όπου μπορείτε να βρείτε FAQ, εγχειρίδια, οδηγούς χρήσης, ενημερώσεις και drivers για το προϊόν σας. Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, απευθυνθείτε στο κατάστημα αγοράς με την αντίστοιχη απόδειξη/τιμολόγιο. Τα χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Όλα τα ονόματα εταιριών και προϊόντων είναι σήματα κατατεθέντα by Energy Sistem Soyntec S.A. All rights reserved.

26 Η κατασκευάστρια εταιρία Energy Sistem Soyntec SA με διεύθυνση: Ind. Finestrat C / Calpe 1, Finestrat, Alicante - SPAIN Τηλ: Fax: NIF:A Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι το προϊόν: Energy Sistem DVD d8 Combo HDTV που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι σε συμφωνία με τις ουσιαστικές οδηγίες, νόρμες και πρότυπα της κοινοτικής οδηγίας: European Union 2004/108/EC (EMC Directive).

Επίγειος Ψηφιακός High Definition Αποκωδικοποιήτης SRT 8100

Επίγειος Ψηφιακός High Definition Αποκωδικοποιήτης SRT 8100 Επίγειος Ψηφιακός High Definition Αποκωδικοποιήτης SRT 8100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1.0 Γενικές πληροφορίες 2 1.1 Οδηγίες ασφαλείας 2 1.2 Αποθήκευση 3 1.3 Πριν τη χρήση του προϊόντος 3

Διαβάστε περισσότερα

THT503. Ψηφιακός επίγειος δέκτης HD. Εγχειρίδιο χρήσης. Evolution. Emotion. Passion. www.thomsonstb.net

THT503. Ψηφιακός επίγειος δέκτης HD. Εγχειρίδιο χρήσης. Evolution. Emotion. Passion. www.thomsonstb.net THT503 Ψηφιακός επίγειος δέκτης HD Εγχειρίδιο χρήσης Evolution. Emotion. Passion. www.thomsonstb.net Πίνακας Περιεχομένων 1.0 Εισαγωγή 2 1.1 Οδηγίες Ασφαλείας 2 1.2 Αποθήκευση 3 1.3 Εξοπλισμός Εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακός επίγειος HD δέκτης SRT 8113

Ψηφιακός επίγειος HD δέκτης SRT 8113 Ψηφιακός επίγειος HD δέκτης SRT 8113 Picture similar Εγχειριδιο περιεχόμενα 1.0 ΟΔΗΓΙΕΣ 6 1.1 Οδηγίες Ασφαλείας 6 1.2 Αποθήκευση 7 1.3 Εξοπλισμός Εγκατάστασης 7 1.4 Αξεσουάρ 7 1.5 Χρήση εξωτερικών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακοί Δέκτες MPEG4 HD Dέκτης SRT 8102

Ψηφιακοί Δέκτες MPEG4 HD Dέκτης SRT 8102 Εγχειρίδιο Χρήσης Ψηφιακοί Δέκτες MPEG4 HD Dέκτης SRT 8102 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή 1.1 Οδηγίες Ασφαλείας 1.3 Αποθήκευση 1.3 Εξοπλισμός Set-up 1.4 Εξαρτήματα 1.5 Χρήση εξωτερικών συσκευών USB 2.

Διαβάστε περισσότερα

COMET SD.0019. DVB Επίγειος Δέκτης. Υψηλής Ευκρίνειας Mpeg4 H-264 H-DVT-6301-0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

COMET SD.0019. DVB Επίγειος Δέκτης. Υψηλής Ευκρίνειας Mpeg4 H-264 H-DVT-6301-0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ COMET SD.0019. DVB Επίγειος Δέκτης Υψηλής Ευκρίνειας Mpeg4 H-264 H-DVT-6301-0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Παρακαλώ διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν από τη σύνδεση ή τη χρήση αυτού του δέκτη και να

Διαβάστε περισσότερα

HD5000. Επίγειος Ψηφιακός έκτης MPEG2/MPEG4 High Definition Εγχειρίδιο Χρήσης

HD5000. Επίγειος Ψηφιακός έκτης MPEG2/MPEG4 High Definition Εγχειρίδιο Χρήσης HD5000 Επίγειος Ψηφιακός έκτης MPEG2/MPEG4 High Definition Εγχειρίδιο Χρήσης Πίνακας Περιεχοµένων 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...4 2 ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...5 3 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ...6 4 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ...8

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ελληνικά

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ελληνικά ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!! Οι δορυφορικοί δέκτες της Ferguson υποστηρίζουν εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (HDDs) και φορητές μνήμες (pendrives). Σε όλες τις περιπτώσεις, η σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...5

1. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...5 2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...6 3. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...6 4. ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ...7 5. ΠΡΟΣΟΨΗ...8 6. ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ...8 7. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ...9 8. ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...10 8.1 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΕΚΤΗ...10

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη Ψηφιακός επίγειος δέκτης

Γρήγορη έναρξη Ψηφιακός επίγειος δέκτης Γρήγορη έναρξη Ψηφιακός επίγειος δέκτης Υποστήριξη SD / HD (MPEG2 / MPEG4 H.264), του συστήματος DVB-T PVR Ready - δυνατότητα για την εγγραφή σε εξωτερικό δίσκο USB Time Shift (βίντεο παύση, rewind) έξοδο

Διαβάστε περισσότερα

Movie Cube S700H / S800H

Movie Cube S700H / S800H ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Movie Cube S700H / S800H Οδηγίες Χρήσης (Έκδοση 1.0.2) Πίνακας Περιεχοµένων 1. Πληροφορίες για το Χρήστη... 3 1.1. Προσοχή... 3 2. Εισαγωγή... 5 2.1. Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL TERRESTRIAL RECEIVER MPEG-4. mini-triton 2 HD. Εγχειρίδιο Χρήστη

DIGITAL TERRESTRIAL RECEIVER MPEG-4. mini-triton 2 HD. Εγχειρίδιο Χρήστη DIGITAL TERRESTRIAL RECEIVER MPEG-4 mini-triton 2 HD Εγχειρίδιο Χρήστη Εγχειρίδιο Χρήστη mini-triton 2 HD Περιεχόμενα ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σελ. 1 Κύρια Χαρακτηριστικά... Σελ 1 Για την Ασφάλειά σας... Σελ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΆ. 3. Ρύθμιση των Ρυθμίσεων της εμφάνισης επί της οθόνης (OSD)...14

Περιεχόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΆ. 3. Ρύθμιση των Ρυθμίσεων της εμφάνισης επί της οθόνης (OSD)...14 Περιεχόμενα Πληροφορίες Κανονισμών...2 Περιγραφή των προειδοποιητικών συμβόλων...2 Επισημάνσεις Ασφαλείας...2 Πρόλογος...4 Εγγύηση και Σέρβις / Επιδιόρθωση..4 Καθαρισμός...4 1. Εκκίνηση...5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Movie Cube S700H / S800H Οδηγίες Χρήστη. (Έκδοση 1.0.2)

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Movie Cube S700H / S800H Οδηγίες Χρήστη. (Έκδοση 1.0.2) ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Movie Cube S700H / S800H Οδηγίες Χρήστη (Έκδοση 1.0.2) Πίνακας Περιεχοµένων 1. Πληροφορίες για τον Χρήστη... 3 1.1. Προσοχή... 3 2. Εισαγωγή... 5 2.1. Επισκόπηση Προϊόντος...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. English. CAUTION: Due to updates or mistakes, the content of this user manual could not correspond exactly to the real product.

Περιεχόμενα. English. CAUTION: Due to updates or mistakes, the content of this user manual could not correspond exactly to the real product. Περιεχόμενα 1 Κανονισμοί Ασφάλειας... Error! Bookmark not defined. 2 Περιγραφή προϊόντος & συνδέσεις... Error! Bookmark not defined. 2.1 Μπροστινή Πλευρά... Error! Bookmark not defined. 2.2 Πίσω πλευρά

Διαβάστε περισσότερα

Διάθεση και Υποστήριξη: Copyright Info Quest Technologies 2014

Διάθεση και Υποστήριξη: Copyright Info Quest Technologies 2014 Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 1000, Fax: 211 999 1499 www.infoquest.gr Copyright Info Quest Technologies 2014 «Η πνευματική Ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΆ. 3. Ρύθμιση των Ρυθμίσεων της εμφάνισης επί της οθόνης (OSD)...15

Περιεχόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΆ. 3. Ρύθμιση των Ρυθμίσεων της εμφάνισης επί της οθόνης (OSD)...15 Περιεχόμενα Πληροφορίες Κανονισμών...2 Περιγραφή των προειδοποιητικών συμβόλων...2 Επισημάνσεις Ασφαλείας...2 Πρόλογος...4 Εγγύηση και Σέρβις / Επιδιόρθωση..4 Καθαρισμός...4 1. Εκκίνηση...5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

USB... 18 5.11 18 5.12 18 5.13 18 5.14 19 5.15 19 5.16 19 5.17 19 5.18 20 5.19 20 5.20 21 5.21 HBBTV... 21 6 21 6.1 21 6.2 23 7 EPG...

USB... 18 5.11 18 5.12 18 5.13 18 5.14 19 5.15 19 5.16 19 5.17 19 5.18 20 5.19 20 5.20 21 5.21 HBBTV... 21 6 21 6.1 21 6.2 23 7 EPG... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις Ασφαλείας... 3 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 5 4 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης... 7 4.1 Πρόσοψη... 7 4.2 Πίσω Πλευρά... 8 4.3 Συνδέσεις... 8 4.4 Άνοιγμα / Κλείσιμο... 11

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4 ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4 ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4 ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Το προιόν αυτό είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις των Ευρωπαικών Οδηγιών 2004/108/CE, 2006/95/CE, 1275/2008/EC, 2009/125/EC Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

VENEX 3602HD / 3329E/ 5119

VENEX 3602HD / 3329E/ 5119 VENEX 3602HD / 3329E/ 5119 Ασφάλεια CAUTION: ΤΟ σύμβολο κεραυνός, μέσα σε ένα ισόπλευρο τρίγωνο, είναι η προειδοποίηση του χρήστη για "επικίνδυνη τάση» και για την πρόληψη από τον Για να μειώσετε τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG 4 HD 2030 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG 4 HD 2030 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG 4 HD 2030 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το εγχειρίδιο έχει σκοπό να σας καθοδηγήσει για τη σωστή λειτουργία του DVB-T High Definition Ψηφιακού επίγειου δέκτη. Ο κωδικός πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

TV 3... 5...6...8...9...11...12 I.

TV 3... 5...6...8...9...11...12 I. Περιεχόμενα (A) Οδηγίες Ασφαλείας (B) Περιεχόμενα Συσκευασίας (C) Περιγραφή Προϊόντος6 (D) Σύστημα Πρόσβασης 8 (E) Τηλεχειριστήριο 9 (F) Χαρακτηριστικά11 (G) Τεχνικά Χαρακτηριστικά12 I. Εγκατάσταση13 1.

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Eλληνικά. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Γενικά. Επισκόπηση προϊόντος. Βασικό μενού. Συνδέσεις & Εγκατάσταση.

Πίνακας περιεχομένων. Eλληνικά. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Γενικά. Επισκόπηση προϊόντος. Βασικό μενού. Συνδέσεις & Εγκατάσταση. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ Πίνακας περιεχομένων Γενικά Πληροφορίες για τη φροντίδα και την ασφάλεια...104 Προφυλάξεις κατά την εγκατάσταση...104 Καθαρισμός δίσκων...104 Χειρισμός μονάδας σκληρού δίσκου (HDD)...104

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε σημειώστε:

Παρακαλούμε σημειώστε: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε σημειώστε: Λόγω της διαρκούς τεχνικής αναβάθμισης των συσκευών μας, σας συνιστούμε να ενημερώνεστε αναφορικά με τις πρόσφατες πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Αποκωδικοποιητή TECHNICOLOR DSI 810

Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Αποκωδικοποιητή TECHNICOLOR DSI 810 ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Αποκωδικοποιητή TECHNICOLOR DSI 810 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 2 3 4 5 6 7 8 OTE TV µέσω ορυφόρου... 3 ΤηλεχειριστΗριο... 4 ΑποκωδικοποιητΗς... 8 ΕνεργοποΙηση ΥπηρεσΙας... 10 4.1

Διαβάστε περισσότερα

WD Elements Play. Μονάδα πολυμέσων. Εγχειρίδιο χρήστη

WD Elements Play. Μονάδα πολυμέσων. Εγχειρίδιο χρήστη WD Elements Play Μονάδα πολυμέσων Εγχειρίδιο χρήστη Εξυπηρέτηση και υποστήριξη από τη WD Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε να μας δώσετε τη δυνατότητα να το τακτοποιήσουμε προτού προβείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ήχου... 30 υπολογιστή (PC)... 14

Ήχου... 30 υπολογιστή (PC)... 14 Περιεχόμενα Χαρακτηριστικά... 3 Κλείδωμα ενός καναλιού... 22 Αγαπητέ πελάτη της SHARP... 3 Διαχείριση σταθμών: Αγαπημένα... 22 Εισαγωγή... 3 Λειτουργίες πλήκτρων... 22 Διαχείριση σταθμών: Ταξινόμηση λίστας

Διαβάστε περισσότερα

TV STAR T910i USB PVR ΕΛΛΗΝΙΚΑ

TV STAR T910i USB PVR ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ TV STAR T910i USB PVR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Περιεχόµενα Πληροφορίες Ασφαλείας...3 Εισαγωγή...4 Σύνδεση του συστήµατος...6 Βασικές λειτουργίες...6 4. Αρχική σελίδα...6 5. Επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση συσκευής LCD-TV. Μπροστινή πλευρά και δεξιά πλευρά SI CODES / KOD

Επισκόπηση συσκευής LCD-TV. Μπροστινή πλευρά και δεξιά πλευρά SI CODES / KOD Επισκόπηση συσκευής LCD-TV Μπροστινή πλευρά και δεξιά πλευρά IT SI CODES / KOD 1. Οθόνη TFT 2. Ένδειξη λειτουργίας: Μπλε φωτεινή ένδειξη, όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Σβήνει όταν η συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Σκληρός δίσκος αναπαραγωγής πολυμέσων HDMI. Εγχειρίδιο χρήσης PC/MAC

Σκληρός δίσκος αναπαραγωγής πολυμέσων HDMI. Εγχειρίδιο χρήσης PC/MAC Σκληρός δίσκος αναπαραγωγής πολυμέσων HDMI Εγχειρίδιο χρήσης PC/MAC ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Προειδοποιήσεις 4 2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 3. Απόδοση συσκευής 5 4. Αξεσουάρ 7 5. Χρήση της συσκευής 10 6. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

COLOR TELEVISION VISION 2 19-2930T DVD

COLOR TELEVISION VISION 2 19-2930T DVD COLOR TELEVISION VISION 2 19-2930T DVD el hr c ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ------------------------------------------------------------------------------- 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 6 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 6 Ειδικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα