ENERGY SISTEM DVD COMBO D8 HDTV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ENERGY SISTEM DVD COMBO D8 HDTV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 ENERGY SISTEM DVD COMBO D8 HDTV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί για την αγορά του Energy Combo DVD d8 HDTV. Οι επόμενες σελίδες θα σας δώσουν μια γενική επισκόπηση της νέας σας συσκευής και των βασικών της χαρακτηριστικών. Παρακαλούμε διαβάστε τα πάντα προσεκτικά πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να τη δική σας ασφάλεια και των γύρω σας, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις παρακάτω οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, μην εκθέσετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Βασικές Προφυλάξεις: Τοποθετήστε τα καλώδια κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην περπατά κάποιος πάνω τους, και να μην υπάρχει κίνδυνος να κοπούν ή να τρυπηθούν από παραπλήσια αντικείμενα. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε συνθήκες έντονης υγρασίας. Μην αφήσετε να βραχεί η συσκευή. Μην εκθέσετε τη συσκευή σε υγρά. Μην τοποθετείτε αντικείμενα που περιέχουν νερό (όπως πχ βάζα) πάνω στη συσκευή. Μην τοποθετείτε πηγές γυμνής φλόγας, όπως κεριά, πάνω στη συσκευή.

3 Αερισμός: Οι σχισμές και τα ανοίγματα στο πάνω μέρος της συσκευής προορίζονται για τον αερισμό της. Μην τις μπλοκάρετε, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε υπερθέρμανση. ΠΟΤΕ μην αφήσετε παιδιά να βάλουν οποιοδήποτε αντικείμενο στις σχισμές και στα ανοίγματα της συσκευής. Συντήρηση: Η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει τμήματα που να μπορούν να συντηρηθούν από τον χρήστη. Απόρριψη μπαταριών: Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες θα απορριφθούν με ασφάλεια. Ποτέ μην απορρίπτετε τις μπαταρίες σε φωτιά ή μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα. Συνεννοηθείτε με τις τοπικές σας αρχές για τους κανονισμούς απόρριψης. Καθαρισμός: ΠΑΝΤΑ σβήνετε τη συσκευή πριν την καθαρίσετε. Μην χρησιμοποιείτε υγρά ή αέρια καθαριστικά. Καθαρίστε τη συσκευή με ένα απαλό, ελαφρά υγραμένο (όχι βρεγμένο) πανί.

4 ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΤΜΗΜΑ 1. Υποδοχή δίσκου 2. Κουμπί POWER 3. Κουμπί OPEN/CLOSE 4. Κουμπί PLAY/PAUSE 5. Δέκτης υπερύθρων 6. Οθόνη LED 7. Θύρα USB ΟΠΙΣΘΙΟ ΤΜΗΜΑ 1. RF IN 2. RF LOOPTHROUGH 3. HDMI 4. SCART OUT 5. VIDEO OUT 6. COAXIAL AUDIO OUT 7. AUDIO OUT (L+R) 8. ΥΠΟΔΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

5 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Περιγραφές Πλήκτρων 1. STANDBY: Ανάβει τη συσκευή ή την θέτει σε Standby 2. REPEAT: Δίνει πρόσβαση στις επιλογές επανάληψης (DVD) 3. PROGRAM: Προγραμματίζει τη σειρά αναπαραγωγής (DVD) ή αλλάζει την ανάλυση της οθόνης (TV) 4. PLAY/PAUSE: Αρχίζει/παγώνει/συνεχίζει την αναπαραγωγή 5. STOP: Σταματά την τρέχουσα αναπαραγωγή 6. GOTO: Μετάβαση σε χρονικό σημείο, κεφάλαιο, τίτλο ή αρχείο, ανάλογα με την περίπτωση 7. OPEN/CLOSE: Ανοίγει/κλείνει τη θύρα της υποδοχής του δίσκου 8. SETUP: Πρόσβαση στο μενού setup

6 9. FAV: Πρόσβαση στα αγαπημένα σας κανάλια (TV) 10. MENU/TTX: Μενού τίτλων (DVD) / Teletext (DVB-TV) 11. OK/CH LIST: Επιβεβαίωση επιλογής σε μενού. Λίστα καναλιών (TV) 12. GUIDE: Προβολή προγράμματος τηλεόρασης 13. VOL +/-: Ρύθμιση έντασης ήχου 14. REC: Εκκίνηση εγγραφής 15. ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΛΗΚΤΡΑ: Επιλογή καναλιού ή αριθμού σε λίστα μενού 16. AUDIO: Επιλογή ηχητικού κομματιού ή επιλογή λειτουργίας ήχου LR (Stereo), LL (Left), RR (right) 17. MUTE: Κλείσιμο/άνοιγμα ήχου 18. SLOW: Αναπαραγωγή σε αργή κίνηση (DVD) / αλλαγή λόγου θέασης (TV) 19. ANGLE: Επιλογή γωνίας κάμερας εάν είναι διαθέσιμη (DVD) / άνοιγμα μενού PVR (TV) 20. REV: Ταχεία αναπαραγωγή προς τα πίσω σε ρυθμιζόμενες ταχύτητες 21. FWD: Ταχεία αναπαραγωγή προς τα εμπρός σε ρυθμιζόμενες ταχύτητες 22. PREVIOUS: Μεταπήδηση στο προηγούμενο κεφάλαιο/τραγούδι/αρχείο ή στην αρχή του τρέχοντος 23. NEXT: Μεταπήδηση στο επόμενο κεφάλαιο/τραγούδι/αρχείο 24. TV/RADIO: Εναλλαγή μεταξύ καναλιών τηλεόρασης και σταθμών ραδιοφώνου 25. RECALL: Επιστροφή στο προηγούμενο επιλεγμένο πρόγραμμα 26. EXIT: Επιστροφή στην προηγούμενη οθόνη ή μενού 27. SOURCE: Εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών δίσκου και ραδιοφώνου 28. INFO: Εμφάνιση πληροφοριών για το τρέχον κανάλι ή πρόγραμμα 29. CH+/-: Εναλλαγή καναλιών 30. SUBTITLE: Εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων υποτίτλων. Αυτή η επιλογή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλα τα κανάλια/προγράμματα

7 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ Αφαιρέστε το κάλυμμα των μπαταριών από το τηλεχειριστήριο και βάλτε 2 μπαταρίες ΑΑΑ στην υποδοχή. Το διάγραμμα μέσα στην υποδοχή δείχνει τον σωστό τρόπο τοποθέτησης των μπαταριών. 1.Αφαίρεση καλύμματος 2. Τοποθέτηση μπαταριών 3.Κλείσιμο καλύμματος ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Για να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο στρέψτε το προς το μπροστινό μέρος της συσκευής. Το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια μέχρι 5 μέτρα από τη συσκευή, και υπό γωνία μέχρι 30 μοίρες. Το τηλεχειριστήριο δεν θα λειτουργήσει εάν μεσολαβούν εμπόδια μεταξύ αυτού και της συσκευής, ενώ το ηλιακό ή πολύ έντονο φως μειώνουν την ευαισθησία του.

8 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι η παροχή ρεύματος και η συσκευή έχουν τα ίδια βολτ. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, μην ανοίγετε το κάλυμμα ή το πίσω μέρος της συσκευής. Όταν συνδέετε τη συσκευή με άλλον εξοπλισμό (πχ τηλεόραση, βίντεο) συμβουλευτείτε το αντίστοιχο εγχειρίδιο. Επίσης, σιγουρευτείτε ότι έχετε αποσυνδέσει όλες τις συσκευές από το ρεύμα πριν αρχίσετε να τις συνδέετε μεταξύ τους.

9 ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για πρώτη φορά (ή την επαναφέρατε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις), στην οθόνη της τηλεόρασής σας θα εμφανιστεί το Βασικό Μενού: 1. Επιλέξτε OSD Language και χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά διαλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείτε. 2. Επιλέξτε Country και χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά διαλέξτε τη χώρα που διαμένετε. 3. Επιλέξτε Channel Search και πατώντας το πλήκτρο δεξιά ή ΟΚ θα αρχίσει η αυτόματη αναζήτηση καναλιών. 4. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τηλεόραση.

10 ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε το κουμπί MENU και επιλέξτε Program. Από εκεί θα έχετε διάφορες επιλογές ρυθμίσεων. Διαλέξτε μία και πιέστε ΟΚ για να την ρυθμίσετε. Πιέστε το EXIT για να βγείτε από το μενού. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Για να διαμορφώσετε τις προτιμήσεις σας στα προγράμματα (πχ lock, skip, favorite, move, delete), θα χρειαστεί να μπείτε στο Μενού Διαμόρφωσης Προγράμματος.

11 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΩΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα από αγαπημένα προγράμματα, στα οποία να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε και πατήστε το κουμπί Favourite. Θα εμφανιστεί μια λίστα με τον τίτλο Favourite Type, από όπου θα επιλέξετε έναν από τους διαθέσιμους τύπους. Μια κόκκινη κουκκίδα θα εμφανιστεί, και το πρόγραμμα σημειώνεται ως αγαπημένο. Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα για να ορίσετε περισσότερα προγράμματα ως αγαπημένα. Για να απενεργοποιήσετε τα αγαπημένα κανάλια, επιλέξτε Disable από τη λίστα Favourite Type. Για επιβεβαίωση και έξοδο, πατήστε το κουμπί EXIT. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Πατήστε το κουμπί Favourite και το γνωστό μενού θα εμφανιστεί. Πατήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε. Πατήστε τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά για να αλλάξετε το Favourite Type. Πατήστε ΟΚ για να επιλέξετε πρόγραμμα. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ 'Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Επιλέξτε το πρόγραμμα και κατόπιν πιέστε το Μπλε κουμπί. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα. Πατήστε ΟΚ για να διαγράψετε το πρόγραμμα. ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ 'Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να παραλείψετε και κατόπιν πιέστε το Πράσινο κουμπί. Το αντίστοιχο σύμβολο θα εμφανιστεί και το πρόγραμμα σημειώνεται προς παράλειψη. Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα για να παραλείψετε περισσότερα προγράμματα. Για επιβεβαίωση και έξοδο, πατήστε το κουμπί EXIT.

12 ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ 'Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Πιέστε το Πράσινο κουμπί στην παράλειψη προγράμματος με το αντίστοιχο σύμβολο. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ 'Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να παραλείψετε και κατόπιν πιέστε το Κόκκινο κουμπί. Το αντίστοιχο σύμβολο θα εμφανιστεί. Πατήστε το ΟΚ για επιβεβαίωση. Επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα για να μετακινήστε περισσότερα προγράμματα. ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ 'Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να παραλείψετε και κατόπιν πιέστε το Κίτρινο κουμπί. Το αντίστοιχο σύμβολο θα εμφανιστεί και το πρόγραμμα σημειώνεται ως κλειδωμένο. Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα για να επιλέξετε περισσότερα προγράμματα. Για επιβεβαίωση και έξοδο, πατήστε το κουμπί EXIT. Πατήστε το Κίτρινο κουμπί για να απενεργοποιήσετε το κλειδωμένο πρόγραμμα. Για να παρακολουθήσετε ένα κλειδωμένο πρόγραμμα, θα χρειαστεί να δώσετε τον κωδικό πρόσβασης ( εάν δεν έχετε βάλει κάποιον δικό σας).

13 EPG (ELECTRONIC PROGRAM GUIDE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ) Το EPG είναι ένας οδηγός που εμφανίζεται στην οθόνη και δείχνει πληροφορίες για το πρόγραμμα των καναλιών στις επόμενες 7 ημέρες. Πατήστε το κουμπί GUIDE στο τηλεχειριστήριο για να έχετε πρόσβαση στον οδηγό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε. Εάν υπάρχει παραπάνω από μία σελίδα πληροφοριών, χρησιμοποιήστε το Μπλέ και το Κίτρινο κουμπί για να αλλάξετε σελίδες. Σημείωση: Η διαθεσιμότητα αυτών των πληροφοριών εξαρτάται από το εκάστοτε κανάλι. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Μπορείτε να ταξινομήσετε τα κανάλια σας με βάση τους παρακάτω τρόπους: - LCN: Ταξινόμηση καναλιών με αύξουσα σειρά - Name: Ταξινόμηση καναλιών αλφαβητικά - Service ID: Ταξινόμηση με βάση τη σειρά που έχει οριστεί από τον χρήστη - ONID: Ταξινόμηση με βάση τη συχνότητα των καναλιών LCN LOGICAL CHANNEL NUMBER Το LCN ρυθμίζει το νούμερο του κάθε καναλιού. Είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιείται μόνο σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αγγλία και η Γαλλία.

14 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VIDEO Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε MENU και στη συνέχεια επιλέξτε Picture. Εκεί θα βρείτε τις διαθέσιμες επιλογές για τις ρυθμίσεις video. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε μια ρύθμιση και τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά για να την αλλάξετε. Πατήστε EXIT για να βγείτε. ASPECT RATIO ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Οι ακόλουθες επιλογές αναλογίας διαστάσεων είναι διαθέσιμες: 4:3 PanScan, 4:3 Letter Box, 16:9 Full Screen, 4:3 Full, 16:9 Pillar Box, 16:9 PanScan. - 4:3 LB (LetterBox): Για περιεχόμενο wide screen σε συμβατικές 4:3 τηλεοράσεις (με μαύρη μπάρα στο πάνω & στο κάτω μέρος της οθόνης) - 4:3 PS (PanScan): Για περιεχόμενο wide screen σε συμβατικές 4:3 τηλεοράσεις (με το δεξιό & αριστερό μέρος της οθόνης κομμένο) - 16:9: Για wide screen τηλεοράσεις αναλογίας 16:9 ΑΝΑΛΥΣΗ Εάν η εικόνα δεν φαίνεται σωστά, θα χρειαστεί να επεμβείτε στις ρυθμίσεις i: Για NTSC τηλεοράσεις - 480p: Για NTSC τηλεοράσεις - 576i: Για PAL τηλεοράσεις - 576p: Για PAL τηλεοράσεις - 720p: Για PAL ή NTSC τηλεοράσεις i: Για PAL ή NTSC τηλεοράσεις

15 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε MENU και επιλέξτε Search Channel. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις αναζήτησης. Διαλέξτε μια ρύθμιση και χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα δεξιά/αριστερά για να την αλλάξετε. Πατήστε EXIT για να βγείτε. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να γίνει η αναζήτηση και η αποθήκευση των καναλιών αυτόματα. Επιλέξτε Auto Search και πατήστε ΟΚ ή δεξιά για να αρχίσει η αυτόματη αναζήτηση. Για να ακυρώσετε αυτή την ενέργεια, πατήστε EXIT.

16 ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να γίνει η αναζήτηση και η αποθήκευση των καναλιών χειροκίνητα. Επιλέξτε Manual Search και πατήστε ΟΚ ή δεξιά για να εμφανιστεί η αντίστοιχη οθόνη. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα δεξιά/αριστερά για επιλογή συχνότητας καναλιού. Πατήστε ΟΚ για να αρχίσει η αναζήτηση καναλιών. Κάθε κανάλι που βρίσκετε προστίθεται στη λίστα των καναλιών. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΩΡΑΣ Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε MENU και επιλέξτε Time. Εκεί θα βρείτε τις επιλογές για να ρυθμίσετε την ώρα. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε μια ρύθμιση και τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά για να την αλλάξετε. Πατήστε EXIT για να βγείτε. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SLEEP Αυτή η επιλογή ενεργοποιεί τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Εάν κάνετε την επιλογή ON (3 hours), η συσκευή θα σβήσει μόνη της μετά από 3 ώρες αδράνειας.

17 ΕΠΙΛΟΓΕΣ OSD Για να ρυθμίσετε το μενού OSD, πατήστε MENU και επιλέξτε το εικονίδιο OPTION. Εδώ θα βρείτε τις επιλογές γλώσσας για τα μενού, τους υπότιτλους και τον ήχο. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε μια ρύθμιση και τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά για να την αλλάξετε. Πατήστε EXIT για να βγείτε. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε MENU και επιλέξτε System. Εδώ θα βρείτε τις επιλογές για τις ρυθμίσεις συστήματος. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε μια ρύθμιση και τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά για να την αλλάξετε. Πατήστε EXIT για να βγείτε. ΓΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε κανάλια που είναι ακατάλληλα για παιδιά. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης ( εάνδεν τον αλλάξατε).

18 ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΩΔΙΚΟΥ Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης δώστε τον παλιό σας κωδικό ή τον εργοστασιακό αν δεν τον αλλάξατε ποτέ (000000), και αφού σας ζητηθεί δώστε τον νέο κωδικό. Θα χρειαστεί να τον δώσετε ακόμα μία φορά για επιβεβαίωση, και στη συνέχεια πατήστε EXIT για να βγείτε. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Στο βασικό μενού επιλέξτε Factory Default και πατήστε ΟΚ ή δεξιά για επιβεβαίωση. Δώστε τον κωδικό σας (ή τον εργοστασιακό αν δεν τον αλλάξατε ποτέ) και πατήστε ΟΚ. Αυτή η ενέργεια θα διαγράψει όλα τα αποθηκευμένα κανάλια και αλλαγές ρυθμίσεις και θα επαναφέρει τη συσκευή στην εργοστασιακή κατάσταση. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ SOFTWARE UPDATE Εάν θέσετε αυτή την επιλογή στο ΟΝ, η συσκευή θα ελέγχει για ενημερώσεις λογισμικού την ώρα που θα ορίσετε ως Start Time. USB Για να έχετε πρόσβαση στο μενού, πατήστε MENU και επιλέξτε USB. Εδώ θα βρείτε τις επιλογές για αναπαραγωγή αρχείων μουσικής, φωτογραφιών, βίντεο και multimedia. Το μηχάνημα υποστηρίζει συσκευές USB που χρησιμοποιούν τις διαμορφώσεις αρχείων FAT32 & NTFS.

19 MULTIMEDIA Από αυτό το μενού μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε κάποια εξωτερική συσκευή που έχει συνδεθεί μέσω USB. Μπορείτε να διαλέξετε μία από τις επιλογές Music, Photo, Movie & PVR με τα πλήκτρα αριστερά/δεξιά και πατώντας ΟΚ. Εάν δεν υπάρχει συσκευή USB συνδεδεμένη, θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα που σας ενημερώνει. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ SLIDE TIME Ρυθμίζει το χρόνο που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη εικόνα ενός slide show από 1 έως 8 δευτερόλεπτα. SLIDE MODE Ρυθμίζει το εφφέ ενός slide show από 0 έως 59 ή τυχαίο. ASPECT RATIO Keep: Η φωτογραφία παραμένει στην αρχική αναλογία. Discard: Η φωτογραφία αναπαράγεται σε πλήρη οθόνη. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ Small: Δείχνει τους υπότιτλους σε μικρό μέγεθος. Normal: Δείχνει τους υπότιτλους σε κανονικό μέγεθος. Big: Δείχνει τους υπότιτλους σε μεγάλο μέγεθος.

20 ΦΟΝΤΟ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ White: Δείχνει τους υπότιτλους σε λευκό φόντο. Transparent: Δείχνει τους υπότιτλους σε διαφανές φόντο. Grey: Δείχνει τους υπότιτλους σε γκρίζο φόντο. Yellowgreen: Δείχνει τους υπότιτλους σε κιτρινοπράσινο φόντο. ΧΡΩΜΑ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ Red: Δείχνει τους υπότιτλους με κόκκινο χρώμα. Blue: Δείχνει τους υπότιτλους με μπλε χρώμα. Green: Δείχνει τους υπότιτλους με πράσινο χρώμα. White: Δείχνει τους υπότιτλους με λευκό χρώμα. Black: Δείχνει τους υπότιτλους με μαύρο χρώμα. Σημείωση: Η κατασκευάστρια εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη συμβατότητα με όλες τις συσκευές USB που κυκλοφορούν, και δεν φέρει ευθύνη για πιθανή απώλεια δεδομένων που μπορεί να προκύψει από τέτοιες περιπτώσεις μη συμβατότητας. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ PVR Πληροφορίες για την εξωτερική συσκευή USB που είναι συνδεδεμένη. Έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε format στη συσκευή. PVR Το σύστημα υποστηρίζει δύο μεθόδους εγγραφής (Εγγραφή με ένα κουμπί & Προγραμματισμένη) όπως εξηγείται παρακάτω. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία που έχετε εγγράψει πηγαίνοντας Menu->USB->Multimedia->PVR, ή πατώντας απλά το κουμπί PVR LIST στο τηλεχειριστήριο. Σημείωση: Εάν έχετε περισσότερες από μία συσκευές αποθήκευσης συνδεδεμένες ταυτόχρονα, μην ξεχάσετε να ορίσετε σε ποια θέλετε να αποθηκευτεί αυτό που εγγράφετε (Menu->USB->PVR) πριν ξεκινήσετε την εγγραφή. Δεν μπορείτε να εγγράψετε πάνω από ένα προγράμματα ταυτόχρονα.

21 ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ Την ώρα που παρακολουθείτε τηλεόραση, πατήστε το κουμπί REC για να αρχίσει η εγγραφή του προγράμματος που παρακολουθείτε. Πατήστε το STOP για να σταματήσει. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, μπορείτε να πατήσετε το PLAY για να δείτε την εγγραφή ενώ αυτή συνεχίζεται. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τα κουμπιά FR & FF για να δείτε συγκεκριμένα κομμάτια της εγγραφής ενώ αυτή συνεχίζεται κανονικά. Πατήστε το EXIT για να σταματήσετε να βλέπετε την εγγραφή, και το INFO για να δείτε σχετικές λεπτομέρειες. Πατώντας το STOP τερματίζετε την εγγραφή. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ Μπορείτε επίσης να προγραμματίστε μια εγγραφή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Χειροκίνητη Εγγραφή Πατήστε το Μπλε κουμπί για να μπείτε στη λειτουργία προγραμματισμού και να ανοίξετε το μενού PVR. Κατόπιν πατήστε το Κόκκινο κουμπί για να προσθέστε την τρέχουσα ανάθεση εγγραφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε το Πράσινο ή το Μπλε κουμπί για να σβήσετε κάποια ήδη υπάρχουσα ανάθεση. Πατήστε ΟΚ για να επιβεβαιώσετε την ανάθεση εγγραφής και να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Εγγραφή EPG Πατήστε EPG για να δείτε τη λίστα με τα προγράμματα της τηλεόρασης. Επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε να εγγράψετε και πατήστε ΟΚ. Καθορίστε τις ρυθμίσεις που θέλετε και πατήστε ξανά ΟΚ για να επιβεβαιώσετε την ανάθεση εγγραφής και να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Τότε το σύστημα θα σας δείξει τη λίστα με τις προγραμματισμένες εγγραφές. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά Κόκκινο, Πράσινο και Μπλε για να προσθέσετε, ρυθμίσετε ή αφαιρέσετε κάποια από αυτές. Και στις δύο περιπτώσεις εγγραφής (άμεση/προγραμματισμένη), θα δημιουργηθεί ένα αρχείο με το όνομα του καναλιού και την ώρα & ημερομηνία που άρχισε η εγγραφή. Μπορείτε να αλλάξετε την ονομασία του αρχείου αυτού με το Πράσινο κουμπί. Για να παίξετε προγράμματα που έχετε εγγράψει, πατήστε LIST στο τηλεχειριστήριο, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω/κάτω για να επιλέξετε, και ΟΚ για να παίξετε την επιλογή σας. Πρέπει να έχετε μια αποθηκευτική συσκευή USB συνδεδεμένη.

22 ΡΥΘΜΙΣΗ DVD Πατήστε το κουμπί SETUP για να έχετε πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων του DVD (Language, Video, Audio, Rating, Misc.) ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε διάφορες ρυθμίσεις που αφορούν τη γλώσσα των υποτίτλων, τη γλώσσα που ακούγεται, τη γλώσσα OSD, τη γλώσσα του μενού κτλ. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VIDEO Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε ρυθμίσεις που αφορούν το aspect ratio, το σύστημα τηλεόρασης (NTC/PAL/Auto), Video Out (Composite, RGB, HD), High Definition ανάλυση (μέσω HDMI) κτλ. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ AUDIO Από εδώ έχετε πρόσβαση σε ρυθμίσεις που αφορούν την έξοδο ψηφιακού ήχου (PCM, RAW, disabled), το sampling rate του ψηφιακού ήχου κτλ. RATING Από εδώ έχετε πρόσβαση σε ρυθμίσεις που αφορούν τον γονικό έλεγχο και τον κωδικό εισόδου (ο εργοστασιακός είναι 6666 ). MISC. Από εδώ έχετε πρόσβαση σε επιλογές που σας επιτρέπουν την επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλαγή screensaver κτλ.

23 ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ DVD Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής ενός DVD, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες από το τηλεχειριστήριο της συσκευής σας. Πατήστε το κουμπί MENU για να μεταβείτε στο μενού του DVD. Πατήστε INFO εάν θέλετε να δείτε διαθέσιμες πληροφορίες για το DVD που παίζει εκείνη τη στιγμή. Πατήστε το REPEAT εάν θέλετε να ξαναπαίξετε το συγκεκριμένο κεφάλαιο του DVD. Ξαναπατήστε για να απενεργοποιήσετε την επιλογή. Πατήστε PROG εάν θέλετε να προγραμματίσετε την αναπαραγωγή συγκεκριμένων κεφαλαίων του DVD με σειρά που θα επιλέξετε εσείς. Πατήστε SLOW εάν θέλετε την αναπαραγωγή σε αργή κίνηση (5 ταχύτητες). Πατήστε ANGLE για να αλλάξετε την οπτική γωνία. Το DVD πρέπει να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη επιλογή για να λειτουργήσει. Πατήστε AUDIO για να αλλάξετε τη γλώσσα της ταινίας την ώρα που παίζει. Πατήστε SUBTITLE για να αλλάξετε τη γλώσσα των υποτίτλων της ταινίας την ώρα που παίζει. Και μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και όλες τις συνήθεις λειτουργίες (Play, Pause, Stop, Reverse, Forward, Previous & Next), από τα αντίστοιχα πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ FIRMWARE Για να ενημερώσετε το firmware της συσκευής σας, επισκεφτείτε το site μας και στο download section θα βρείτε όλα τα αρχεία που χρειάζεστε. Εάν αντιμετωπίσετε οπουδήποτε είδους πρόβλημα με τη συσκευή σας παρακαλούμε ανατρέξτε άμεσα στη σχετική παράγραφο αυτού του εγχειριδίου, καθώς και στην παράγραφο που ακολουθεί.

24 ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Απουσία τροφοδοσίας ρεύματος: Ελέγξτε αν το καλώδιο τροφοδοσίας είναι σωστά συνδεδεμένο. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι αναμμένη. Πατήστε το κουμπί POWER. Απουσία εικόνας: Ελέγξτε αν η τηλεόραση είναι αναμμένη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή πηγή σήματος στην τηλεόραση (ανατρέξτε στο εγχειρίδιο της τηλεόρασης αν είναι απαραίτητο). Ελέγξτε τη σύνδεση μεταξύ συσκευής και τηλεόρασης. Εικόνα κακής ποιότητας: Ελέγξτε τον δίσκο για δαχτυλιές και καθαρίστε τον χρησιμοποιώντας ένα μαλακό, στεγνό πανί, ξεκινώντας από το κέντρο προς τις άκρες. Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος είναι συμβατός με το φορμά της τηλεόρασης (PAL/NTSC). Ασπρόμαυρη εικόνα: Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος είναι συμβατός με το φορμά της τηλεόρασης (PAL/NTSC). Παρεμβολές στην εικόνα: Απομακρύνετε τη συσκευή όσο το δυνατόν περισσότερο από πιθανές πηγές παρεμβολών (πχ ραδιόφωνο κτλ). Το τηλεχειριστήριο δεν αποκρίνεται: Στρέψτε το τηλεχειριστήριο κατευθείαν προς τον δέκτη υπερύθρων στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής. Απομακρύνετε οποιαδήποτε αντικείμενα ή άλλα εμπόδια μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και του δέκτη. Ελέγξτε αν οι μπαταρίες έχουν τοποθετηθεί σωστά. Αντικαταστήστε τις μπαταρίες. Δεν υπάρχει ήχος: Ελέγξτε τις συνδέσεις των καλωδίων ήχου, καθώς και αν είναι ενεργοποιημένο το Mute. Εάν χρησιμοποιείτε ενισχυτή Hi-Fi, δοκιμάστε μια άλλη πηγή ήχου. Καθαρίστε τον δίσκο. Ο δίσκος μπορεί να είναι ελαττωματικός. Δοκιμάστε έναν άλλο. Δεν υπάρχει ήχος από την ψηφιακή έξοδο: Ελέγξτε τις ψηφιακές συνδέσεις. Ελέγξτε το μενού του ήχου για να βεβαιωθείτε ότι ο ψηφιακός ήχος έχει σεταριστεί σωστά. Βεβαιωθείτε ότι το φορμά ήχου που έχει επιλεγεί είναι συμβατό με τη συσκευή. Ο δίσκος δεν παίζει: Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος έχει τοποθετηθεί σωστά στη θέση του. Κακή λειτουργία: Τυχόν ισχυρές παρεμβολές μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της συσκευής. Κάντε reset στη συσκευή αποσυνδέοντας και επανασυνδέοντας το καλώδιο ρεύματος.

25 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συνδέσεις: Έξοδοι εικόνας: HDMI, SCART Έξοδοι ήχου: Digital Audio S/PDIF USB 2.0: Αναπαραγωγή multimedia, συμβατό με φορμά FAT/FAT32, ορισμένοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι ενδέχεται να μην είναι συμβατοί Τροφοδοσία: Είσοδος: DC 5V 1.5A Κατανάλωση: 8W max. Υποστηριζόμενα φορμά: Video: MPEG, MPG, AVI, DIVX, XVID, MKV, VOB Audio: MP3, WMA Photo: JPEG, BMP, PNG ΕΓΓΥΗΣΗ Η Energy Sistem Soyntec SA είναι υπεύθυνη για μια περίοδο 36 μηνών από την αγορά του προϊόντος για τυχόν προβλήματα. Η τριετής εγγύηση ισχύει μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για χώρες εκτός της Ένωσης, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον τοπικό διανομέα και την αντίστοιχη νομοθεσία. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν το πρόβλημα έχει προέλθει από τον αγοραστή ή τρίτο πρόσωπο, και οφείλεται σε κακομεταχείριση, αμέλεια, χρήση άλλη από αυτή για την οποία προορίζεται, χρήση ασύμβατων αντικειμένων και περιφερειακών, και γενικά δεν προέρχεται από τα υλικά ή τη διαδικασία κατασκευής. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Επισκεφθείτε το όπου μπορείτε να βρείτε FAQ, εγχειρίδια, οδηγούς χρήσης, ενημερώσεις και drivers για το προϊόν σας. Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, απευθυνθείτε στο κατάστημα αγοράς με την αντίστοιχη απόδειξη/τιμολόγιο. Τα χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Όλα τα ονόματα εταιριών και προϊόντων είναι σήματα κατατεθέντα by Energy Sistem Soyntec S.A. All rights reserved.

26 Η κατασκευάστρια εταιρία Energy Sistem Soyntec SA με διεύθυνση: Ind. Finestrat C / Calpe 1, Finestrat, Alicante - SPAIN Τηλ: Fax: NIF:A Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι το προϊόν: Energy Sistem DVD d8 Combo HDTV που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι σε συμφωνία με τις ουσιαστικές οδηγίες, νόρμες και πρότυπα της κοινοτικής οδηγίας: European Union 2004/108/EC (EMC Directive).

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Φροντίδα της συσκευής ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Συντήρηση:

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Φροντίδα της συσκευής ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Συντήρηση: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί για την αγορά του Energy DVD d1 DVD/USB. Οι επόμενες σελίδες θα σας δώσουν μια γενική επισκόπηση της νέας σας συσκευής και των βασικών της χαρακτηριστικών.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 MAX T105 HD ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 Περιεχόµενα συσκευασίας: - Συσκευή ψηφιακού δέκτη...χ 1τεµ. - Χειριστήριο... Χ 1 τεµ. - ΑΑΑ µπαταρία για το χειριστήριο...χ 1 τεµ. - Οδηγίες χρήσεως...χ 1τεµ.

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 QDT 100SA Δέκτης Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 2 Διαγράμματα τυπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2 Εγχειρίδιο χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 f2. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το MP3 player αυτοκινήτου έχει έναν πομπό

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY CAR MP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY CAR MP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY CAR MP3 1100 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 1100. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. MP3 Player & FM transmitter για το αυτοκίνητο με επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Το σύμβολο αυτό σημαίνει εάν ανοίξετε το καπάκι κινδυνεύετε από ηλεκτροπληξία.

Το σύμβολο αυτό σημαίνει εάν ανοίξετε το καπάκι κινδυνεύετε από ηλεκτροπληξία. GR Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 1) Διαβάστε τις οδηγίες. 2) Κρατήστε τις οδηγίες. 3) Δώστε προσοχή στις προειδοποιήσεις. 4) Ακολουθήστε τις οδηγίες. 5) Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή δίπλα σε νερό. 6)

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4 ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4 ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4 ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ TV STAR T1010p HD USB PVR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 1) Διαβάστε τις οδηγίες. 2) Κρατήστε τις οδηγίες. 3) Δώστε προσοχή στις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Portable Media Center. Απολαύστε εύκολα ταινίες, μουσική και φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας

Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας 1) Διαβάστε τις παρούσες οδηγίες. 2) Φυλάξτε τις παρούσες οδηγίες. 3) Τηρήστε όλες τις προειδοποιήσεις. 4) Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες. 5) Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

GR ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

GR ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GR ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες 1. Κρατήστε αυτές τις οδηγίες. 2. Προσέξτε όλες τις προειδοποιήσεις. 3. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες. 4. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινή και Πίσω όψη Α. Μπροστινή όψη 1. πλήκτρο ON/OFF 2. κανάλι κάτω (όταν δεν θέλτε να χρησιµοποιήσετε χειριστήριο) 3. κανάλι πάνω (όταν δεν θέλτ

Μπροστινή και Πίσω όψη Α. Μπροστινή όψη 1. πλήκτρο ON/OFF 2. κανάλι κάτω (όταν δεν θέλτε να χρησιµοποιήσετε χειριστήριο) 3. κανάλι πάνω (όταν δεν θέλτ - ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ mpeg-4 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ T110HD Περιεχόµενα συσκευασίας: - Συσκευή ψηφιακού δέκτη Χ 1τεµ. - Χειριστήριο Χ 1 τεµ. - ΑΑΑ µπαταρία για το χειριστήριο Χ 1 τεµ. - Οδηγίες χρήσεως www.soundstar.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

3 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ POWER SETUP TV/AV VOL-/VOL+ Standby / on για TV. Ρύθµιση των πλήκτρων για την TV. Επιλογή στην TV την Είσοδο AV. Ρύθµιση στάθµης ήχου TV. ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΗ POWER:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη OP HD 5001 DVB-T AVC/H.264 MPEG-4 HDMI. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήστη OP HD 5001 DVB-T AVC/H.264 MPEG-4 HDMI. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο Χρήστη OP HD 5001 DVB-T AVC/H.264 MPEG-4 HDMI Περιεχόμενα 1. Βασικά Χαρακτηριστικά....4 2. Τηλεχειριστήριο.......6 3. Αρχική Σελίδα.....7 4. Οδηγός Εγκατάστασης 7 5. Πρόγραμμα. 7 5.1 Επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO 2263 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B2 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN PHOTO TECHNIK GMBH, Merkurstr. 8, 72184 Eutingen, Germany Χαρακτηριστικά: 1. Υποστηρίζονται μορφές εικόνας: JPEG, BMP, PNG 2. Υποστηρίζεται μορφή ήχου: MP3 3. Υποστηριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

MPF3384 DVB-T RECEIVER

MPF3384 DVB-T RECEIVER MPF3384 DVB-T RECEIVER www.fandu.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ... 4 Πρόσοψη... 4 Πίσω όψη... 4 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ... 5 Τοποθέτηση των μπαταριών... 6 Χρήση του τηλεχειριστηρίου...

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακός δέκτης Υψηλής ευκρίνειας MPF3572HU ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ψηφιακός δέκτης Υψηλής ευκρίνειας MPF3572HU ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ψηφιακός δέκτης Υψηλής ευκρίνειας MPF3572HU ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σημαντικές πληροφορίες ασφαλείας 1) Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. 2) Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες. 3) Προσέξτε όλες τις προειδοποιήσεις. 4) Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΚΤΗΣ HD ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ DVB-S2 HD FTA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΚΤΗΣ HD ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ DVB-S2 HD FTA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΚΤΗΣ HD ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ HD700S DVB-S2 HD FTA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Προφυλάξεις Ασφάλειας Προς αποφυγή πρόκλησης ηλεκτροπληξίας ή βλάβης στο δέκτη, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ... MPF3468H ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ... 4 Πρόσοψη... 4 Πίσω όψη... 4 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ... 5 Τοποθέτηση των μπαταριών... 6 Χρήση του τηλεχειριστηρίου... 6 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ...

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Headphones 1 Bluetooth ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Ψηφιακός δέκτης Υψηλής ευκρίνειας MPF3573HU ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 1) Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. 2) Φυλάξτε αυτές τις

Διαβάστε περισσότερα

D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ καταναλωτή. Ευχαριστούμε που επιλέξατε και αγοράσατε το προϊόν αυτό. Παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης με προσοχή πριν να το χρησιμοποιήσετε, επειδή θα σας δίνει

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT Sport ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

1 Γενικές Πληροφορίες Ο επίγειος ψηφιακός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από επίγεια κεραία για να δείτε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες

1 Γενικές Πληροφορίες Ο επίγειος ψηφιακός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από επίγεια κεραία για να δείτε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες Οδηγίες χρήσεως Manhattan Pllaza HDT-400 USB PVR Επίίγειιος Ψηφιιακός έκτης Υψηλής Ανάλυσης Υποστήριξη κωδικοποιήσεων MPEG-2, MPEG-4 / H.264 Μνήµη για 1.000 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια Εύκολη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL TERRESTRIAL RECEIVER MPEG-4. mini-triton 2 HD. Εγχειρίδιο Χρήστη

DIGITAL TERRESTRIAL RECEIVER MPEG-4. mini-triton 2 HD. Εγχειρίδιο Χρήστη DIGITAL TERRESTRIAL RECEIVER MPEG-4 mini-triton 2 HD Εγχειρίδιο Χρήστη Εγχειρίδιο Χρήστη mini-triton 2 HD Περιεχόμενα ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σελ. 1 Κύρια Χαρακτηριστικά... Σελ 1 Για την Ασφάλειά σας... Σελ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

avantage Εγχειρίδιο Χρήσης

avantage Εγχειρίδιο Χρήσης avantage Εγχειρίδιο Χρήσης Ελληνικά ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Έκδοση: 1.80) ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...3 Βασικές ιδιότητες...3 Πληροφορίες ασφαλείας...4 Άνοιγμα Συσκευασίας...5 Γενικές Πληροφορίες...5 Τηλεχειριστήριο...6

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ακουστικά DJ2 της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

CD/USB/AM/FM Boombox

CD/USB/AM/FM Boombox CD/USB/AM/FM Boombox ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Πρίν τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι η ονομαστική τάση της συσκευής σας ταιριάζει με την οικιακή τάση. Σημείωση : Συνδέστε τη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP3 Stick, ένα MP3 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας. Ελπίζουμε να το απολαύσετε.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Να µην εκτίθεται το Sweex Black Onyx MP4 Player σε υψηλές θερµοκρασίες. Μην τοποθετείται την συσκευή εκτεθειµένη σε έντονο ηλιακό φως ή κοντά σε πηγές υψηλής θερµοκρασίας(π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης Οδηγίες ασφαλούς χρήσης Πριν εγκαταστήσετε και θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή, διαβάστε αυτές τις οδηγίες και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες για ασφαλή χειρισµό που περιγράφονται σε αυτήν. 1) Διαβάστε καλά

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προειδοποιήσεις ασφάλειας... 2. Εισαγωγή... 2. Πλήκτρα... 3. Τηλεχειριστήριο... 3. Για να ξεκινήσετε... 4. Σύνδεση ακουστικών...

Περιεχόμενα. Προειδοποιήσεις ασφάλειας... 2. Εισαγωγή... 2. Πλήκτρα... 3. Τηλεχειριστήριο... 3. Για να ξεκινήσετε... 4. Σύνδεση ακουστικών... ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη συσκευή που έχετε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG 4 HD 900 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG 4 HD 900 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG 4 HD 900 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το εγχειρίδιο έχει σκοπό να σας καθοδηγήσει για τη σωστή λειτουργία του DVB-T High Definition Ψηφιακού επίγειου δέκτη. Ο κωδικός πρόσβασης που

Διαβάστε περισσότερα

MPF77401 Φορητή ψηφιακή τηλεόραση 7"

MPF77401 Φορητή ψηφιακή τηλεόραση 7 MPF77401 Φορητή ψηφιακή τηλεόραση 7" ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σηµαντικές οδηγίες ασφαλείας 1.?ιαβάστε αυτές τις οδηγίες. 2. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες. 3. Σεβαστείτε όλες τις προειδοποιήσεις. 4. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

2. Περιγραφή Προιόντος 2.1. Εγκατάσταση της συσκευής προγραμματισμού 2.2. Εγκατάσταση του λογισμικού 2.3. Εισαγωγή μπαταριών

2. Περιγραφή Προιόντος 2.1. Εγκατάσταση της συσκευής προγραμματισμού 2.2. Εγκατάσταση του λογισμικού 2.3. Εισαγωγή μπαταριών 1. Περιεχόμενα 1. Περιεχόμενα 2. Περιγραφή Προιόντος 2.1. Εγκατάσταση της συσκευής προγραμματισμού 2.2. Εγκατάσταση του λογισμικού 2.3. Εισαγωγή μπαταριών 3. Πως να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό καταλόγου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

1 Γενικές Πληροφορίες Ο δορυφορικός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από δορυφόρο για να προβάλετε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες καλύπτο

1 Γενικές Πληροφορίες Ο δορυφορικός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από δορυφόρο για να προβάλετε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες καλύπτο Οδηγίες χρήσεως BigSat BS67 CR Ψηφιιακός ορυφοριικός έκτης Μνήµη για 4.000 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια Εύκολη λειτουργία Γρήγορη απόκριση των καναλιών Ενσωµατωµένος αναγνώστης καρτών 2010 Ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 A. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VIDEO MODE Triplex ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ NTSC PAL ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ SI-707138

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ SI-707138 M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ SI-707138 ΕΛΛΗΝΙΚΆ -ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ -ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ -ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ -ΕΓΓΎΗΣΗ MULTIMEDIA PLAYER

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MM131 Sweex Media Center with LAN MM131UK Sweex Media Center with LAN

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MM131 Sweex Media Center with LAN MM131UK Sweex Media Center with LAN MM131 Sweex Media Center with LAN MM131UK Sweex Media Center with LAN Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Media Center with LAN. Η παρούσα συσκευή αποτελεί ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα