WEEKENDS & 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "WEEKENDS & 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ"

Transcript

1 WEEKENDS & 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ

2 ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... Και κρατάμε όλα όσα κάνουν τα ταξίδια μας μοναδικά! Με λυτη προτεραιότητα την ασφάλεια, σχεδιάζουμε και πάλι όλες τις εκδρομές που έχετε αγαπήσει και που θέλετε ανακαλύψετε ξανά, ενώ αναβαθμίζουμε όλες τις υπηρεσίες μας ώστε να είναι προσβάσιμες την άνεση του σπιτιού σας. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΆΝΤΕ ΚΡΆΤΗΣΗ ΧΩΡΊΣ ΆΓΧΟΣ! Kάντε την κράτηση σας ελεύθερα! Θα σας ζητήσουμε προκαταβολή μόλις επιβεβαιωθεί η αναχώρηση της εκδρομής, βάσει των συμμετοχών αλλά και εφόσον οι επιδημιολογικές συνθήκες επιτρέπουν την πραγματοποίηση της εκδρομής. Σε περίπτωση που λόγω έκτακτων συνθηκών η πραγματοποίηση της εκδρομής δεν μπορέσει να πραγματοποιηθεί, σας επιστρέφουμε το 100% του ποσού που μας έχετε καταβάλλει. Σε περίπτωση που προσβληθείτε ή νοσήσετε τον COVID-19 πριν το ταξίδι σας, αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και σας επιστρέφουμε πλήρως το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλλει. Ακολουθούμε την ίδια πολιτική και για όλους τους πελάτες μας που ενδέχεται να βρεθούν σε καθεστώς υποχρεωτικής απομόνωσης (καραντίνα) λόγω πρόσφατης έκθεσης τους στον COVID-19. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Σε όλες μας τις εκδρομές επιλέγουμε ξενοδοχεία με πιστοποίηση Health First και τα οποία ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ. Έτσι είμαστε σίγουροι πως εφαρμόζεται μια σειρά μέτρων, όπως η απολύμανση των δωματίων, ο τακτικός και σχολαστικός καθαρισμός όλων των κοινόχρηστων χώρων, η τήρηση αποστάσεων, σχέδιο διαχείρισης ύποπτων κρουσμάτων και η ειδική ενημέρωση των εργαζομένων για όλα τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ακολουθούνται. ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ Οργανώνουμε όλες τις εκδρομές μας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην αποφυγή συνωστισμού στα σημεία που επισκεπτόμαστε και όπου αυτό είναι εφικτό. Επιπλέον, πριν κάθε αναχώρηση ελέγχουμε την επιδημιολογική κατάσταση των περιοχών που θα επισκεφθούμε ώστε να λάβουμε ειδικές προφυλάξεις εφόσον αυτό απαιτείται.

3 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1. Έχουμε εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης, την αρχική σας κράτηση έως και την τελική εξόφληση, η οποία δεν απαιτεί την φυσική σας παρουσία στα γραφεία μας. ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ 1. Τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων μεταφοράς στα τουριστικά λεωφορεία των εκδρομών μας. Όλα τα λεωφορεία που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα επόπτη Δημόσιας Υγείας. 2. Έχουμε εφαρμόσει τον περιορισμό των θέσεων επιβαινόντων στο 50% της χωρητικότητας και σε διάταξη τέτοια που να διασφαλίζει την προβλεπόμενη σταση μεταξύ των επιβατών. 3. Πριν την αναχώρηση της εκδρομής, κατά την επιβίβαση στο πούλμαν, πραγματοποιούμε ταχεία θερμομέτρηση σε όλους τους επιβάτες. 4. Όλοι οι οδηγοί είναι εφοδιασμένοι με ειδικό πιστοποιημένο και εγκεκριμένο απολυμαντικό υλικό το οποίο ψεκάζεται σε όλα τα σημεία επαφής αμέσως μετά κάθε δρομολόγιο. 5. Πραγματοποιούνται καθολικές απολυμάνσεις με εγκεκριμένα απολυμαντικά μέσα στην καμπίνα των επιβατών και με ειδικά συνεργεία για την εφαρμογή τους. 6. Απολύμανση των κλιματιστικών στα πούλμαν και καθολική αντικατάσταση όλων των φίλτρων κλιματισμού. Η ενέργεια αυτή επαναλαμβάνεται σε πολύ τακτικά χρονικά διαστήματα για τη διασφάλιση καθαρού και φρέσκου αέρα στην καμπίνα. 7. Οι οδηγοί μας είναι εφοδιασμένοι με ατομική μάσκα και γάντια προστασίας τα οποία χρησιμοποιούν καθ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας τους, ενώ ενημερώνονται καθημερινά για τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ. 8. Τα λεωφορεία μας διαθέτουν εγκεκριμένα αντισηπτικά διαλύματα για χρήση τους επιβάτες κατά την είσοδο ή την έξοδο το λεωφορείο. 2. Σας συστήνουμε να πραγματοποιείτε τις κρατήσεις σας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επισκεφθείτε κοντά, τα κεντρικά μας γραφεία είναι ανοιχτά τις καθημερινές τις 09:00 έως τις 17:00. Στα γραφεία τηρείται η υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους τους επισκέπτες καθώς και το προβλεπόμενο όριο ατόμων ανά τ.μ. 3. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις συναλλαγές σας εύκολα και σταση με τους παρακάτω τρόπους: α) Τραπεζική κατάθεση β) Πληρωμή μέσω κάρτας γ) Πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Livepay της Eurobank. Η χρέωση της πιστωτικής/ χρεωστικής σας κάρτας αλλά και ο διακανονισμός πληρωμής με δόσεις μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς να απαιτείται η φυσική σας παρουσία.

4 ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ MYSTRAS GRAND PALACE RESORT & SPA Θησαυροί της Λακωνίας Ώρα αναχώρησης 08:00 Ένα πολυτελές καταφύγιο 5 αστέρων που εκπροσωπεί πλήρως το μυστηριακό μεγαλείο περασμένων εποχών και ενσαρκώνει στο λυτο την ιδέα μίας μοναδικής εμπειρίας διακοπών που ξετυλίγεται σε ένα πολυτελές, παραμυθένιο σκηνικό. Ο μεγαλοπρεπής σχεδιασμός του εναρμονισμένος με την αρχιτεκτονική του Μυστρά, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια διαμονή που ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Βρίσκεται «φωλιασμένο» στις πλαγιές του Ταϋγετου, κάτω την Βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά, μέσα σε 30 στρέμματα καταπράσινου τοπίου με συντριβάνια, πλακόστρωτα και πλούσια βλάστηση. 1η μέρα: Αθήνα - Μυστράς - Μουσείο Ελιάς - Σπάρτη Πρωινή αναχώρηση Αθήνα για τη Βυζαντινή Καστροπολιτεία του Μυστρά απλωμένη στην πλαγιά του ομώνυμου λόφου, που ακόμα και σήμερα αποπνέει την αίγλη ενός ένδοξου παρελθόντος. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, που θα σας ταξιδέψει στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον Ελλαδικό χώρο. Ελεύθερος χρόνος στην Σπάρτη για βόλτα και γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο MYSTRAS GRAND PALACE RESORT & SPA 5* Lux στον Μυστρά. Δείπνο. 2η μέρα: Μονεμβασιά Πρωινό και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και Βυζαντινά αρχοντικά, με τον Ναό της Αγίας Σοφίας, το σπίτι και την προτομή του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, τον Ναό της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας και τα πάμπολλα μαγαζάκια με τα τοπικά ενθύμια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. 3η μέρα: Γύθειο - Aθήνα Πρωινό και αναχώρηση για το Γύθειο, την πόλη με το νησιώτικο χρώμα και κυριότερο λιμάνι του Λακωνικού κόλπου. Επίσκεψη στο νησάκι Κρανάη, που,σύμφωνα με τη Μυθολογία, ήταν το καταφύγιο του Πάρη και της Ωραίας Ελένης. Εκεί βρίσκεται και ο πύργος του Τζανετάκη, στον οποίον στεγάζεται το Μουσείο της Μάνης, καθώς και ο Φάρος του Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια της πόλης. Πορεία για Αθήνα. ΗΜΕΡΕΣ 2ΚΛΙΝΟ 3o ATOMO 1ΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ Διαμονή στο ξενοδοχείο Mystras Grand palace Resort & Spa 5* Lux στον Μυστρά Ημιδιατροφή καθημερινά ΔΕΝ επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

5 ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ VALIS RESORT & SPA Πολυτελές ξενοδοχείο στις πλαγιές του Πηλίου, μόλις 3 ώρες μακριά την Αθήνα, ανάμεσα στις καταγάλανες ακτές του Παγασητικού και το ονειρικό «βουνό των Κενταύρων» με τα παραδοσιακά χωριά του και τα χιονοδρομικά κέντρα του. Θα το βρείτε πάνω στην παραλία, δίπλα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγριάς, μόλις 4χλμ. τον Βόλο. To Valis Resort & Spa είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες σας, συνδυάζοντας δραστηριότητες για τα παιδιά, τους γονείς, αλλά και ευκαιρίες αναψυχής για όλη την οικογένεια. Ώρα αναχώρησης 07:30 Βόλος - Πήλιο Τρενάκι «Μουντζούρης» 1η μέρα: Αθήνα - Βόλος - Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο - Πορταριά Πρωινή αναχώρηση Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην πόλη του Βόλου και στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα τα παλαιότερα στη χώρα μας, το οποίο στεγάζεται στο υπέροχο Νεοκλασικό κτίριο του Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και επίσκεψη στα τσιπουράδικα του Βόλου. Άφιξη στο ξενοδοχείο VALIS RESORT HOTEL & SPA 5* στην Αγριά. Δείπνο. 2η μέρα: Διαδρομή με τον «Μουντζούρη» - Μηλιές - Βυζίτσα Πρωινό και αναχώρηση για μια αξέχαστη γραφική ανάβαση στις όμορφες πλαγιές του Πηλίου με τον «Μουντζούρη», το παλιό ατμοκίνητο τρενάκι. Στις Μηλιές θα δούμε την ιστορική εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και τη δημόσια Βιβλιοθήκη με τα σπάνια χειρόγραφα. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό Βυζίτσα, με τα επιβλητικά αρχοντικά και τη θέα στον Παγασητικό. Όσοι δεν θελήσουν να πάρουν το τρενάκι θα κάνουν την εκδρομή Μηλιές-Βυζίτσα οδικώς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. 3η μέρα: Πορταριά - Μακρυνίτσα - Βόλος - Αθήνα Πρωινό και μετάβαση στην πετρόχτιστη και παραδοσιακή Μακρυνίτσα. Περίπατος μέχρι την κεντρική πλατεία με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Θα δούμε τη μαρμάρινη βρύση «Αθάνατο νερό» με τους λεοντόμορφους κρουνούς και θα πιούμε καφεδάκι στον ξακουστό «Θεόφιλο». Μετάβαση στο Βόλο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. ΗΜΕΡΕΣ 2ΚΛΙΝΟ PROMO 2ΚΛΙΝΟ PELION VIEW 3ο ΆΤΟΜΟ 1ΚΛΙΝΟ PROMO ΠΑΙΔΙ PROMO: ΔΩΜΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Διαμονή στο ξενοδοχείο Valis Resort Hotel & Spa 5* στην Αγριά Βόλου Ημιδιατροφή καθημερινά ΔΕΝ επισκέψιμους χώρους. Το εισιτήριο για τον «Μουντζούρη» 10 (πληρωτέα στο γραφείο). Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

6 ΤA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙA ΜΑΣ ΜΟΝΤΑΝΑ HOTEL Αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλάρωση μέσα σ ένα τοπίο μαγευτικό, μία τις ομορφότερες και πλέον τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Κάθε ένα τα δωμάτια και τις σουίτες έχει πανοραμική θέα στην κοιλάδα και είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. AVARIS HOTEL Το ξενοδοχείο Avaris Hotel κατηγορίας πέντε αστέρων, είναι χτισμένο στο μαγευτικό Καρπενήσι. Η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του αλλά και η πολυτέλεια των χώρων του, συνθέτουν έναν ιδανικό συνδυασμό για όσους αναζητούν μια πραγματική δραση την καθημερινότητα. Καρπενήσι Μικρό & Μεγάλο Χωριό 1η μέρα: Αθήνα - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες - Καρπενήσι Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Μέσω μιας υπέροχης διαδρομής φτάνουμε στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Συνεχίζουμε με τον παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων, με το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας AVARIS HOTEL 4* & MONTANA HOTEL 5*. Δείπνο. 2η μέρα: Μικρό & Μεγάλο Χωριό - Μονή Προυσού Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στους χώρους της μονής. Συνεχίζουμε για το Μικρό Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατόδασος απέναντι το Μεγάλο Χωριό. Μετάβαση στο Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες του Όρους Χελιδόνα. Χαρακτηριστικό του χωριού είναι τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά και τα γραφικά σπίτια. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το εξαιρετικό γαλακτομπούρεκο του κυρίου Αλέκου! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. 3η μέρα: Μονή Αγάθωνος - Λουτρά Υπάτης - Γοργοπόταμος - Αθήνα Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή Αγάθωνος, μια «κιβωτό της φύσης» χτισμένη στις πλαγιές της Οίτης, με σημαντική θρησκευτική και οικολογική δραστηριότητα. Συνεχίζουμε για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με τον Βοτανικό κήπο και τα εκθέματα τον Εθνικό Δρυμό της Οίτης. Επόμενη στάση μας η Λουτρόπολη Υπάτης, για καφέ και περίπατο στο υπέροχο πάρκο. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στο καταπράσινο χωριό του Γοργοποτάμου, με την ιστορική γέφυρα και τα πολλά ταβερνάκια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 2ΚΛΙΝΟ 3ο ΑΤΟΜΟ 1ΚΛΙΝΟ 3 AVARIS 5* Ώρα αναχώρησης 08:15 ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 2ΚΛΙΝΟ 3ο ΑΤΟΜΟ 1ΚΛΙΝΟ 3 ΜΟΝΤΑΝΑ 5* Διαμονή στο ξενοδοχείο Avaris Hotel 5* ή Montana Hotel & Spa 5* στο Καρπενήσι Ημιδιατροφή καθημερινά ΔΕΝ επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

7 ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ KAZARMA LAKE RESORT & SPA Το Kazarma Hotel βρίσκεται στην ονειρική περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, χτισμένο με πέτρα και ξύλο, πρωτίστως όμως με λυτο σεβασμό στο περιβάλλον, για να αποτελέσει η διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας. Προσφέρει, άνετα και πολυτελή δωμάτια, τα οποία διαθέτουν ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμηση. Το εστιατόριο Kazarma σερβίρει παραδοσιακά πιάτα, ενώ το καφέ και το lounge bar του ξενοδοχείου έχουν υπέροχη θέα στη λίμνη. Το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανική βάση για εξορμήσεις στην περιοχή, ενώ η λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται σε σταση μόλις 400μ.. Λίμνη Πλαστήρα Ορεινά Θέρετρα Πίνδου Ώρα αναχώρησης 07:30 1η μέρα: Αθήνα - Λίμνη Πλαστήρα Αναχώρηση για το φράγμα Πλαστήρα, άφιξη και περιήγηση στα όμορφα χωριά της λίμνης: Λαμπερό, Μπελοκομίτη, Νεοχώρι, Πεζούλα κ.α. Θα καταλήξουμε στο φράγμα Ταυρωπού, μήκους 220μ. Μικρή στάση για φωτογραφίες και για να ψωνίσουμε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα τα μικρομάγαζα που έχουν στήσει οι ντόπιοι έμποροι. Συνεχίζουμε για το γύρο της λίμνης, η οποία κατασκευάστηκε το 1959 και ήταν ιδέα του Νικολάου Πλαστήρα, εξ ου και το όνομά της. Προαιρετικό φαγητό με θέα τη λίμνη. Το γευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο KAZARMA LAKE RESORT & SPA 5* στα Καλύβια Φυλακτής της λίμνης Πλαστήρα. Δείπνο. 2η μέρα: Ορεινά Θέρετρα Πίνδου: Πύλη - Ελάτη - Περτούλι Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής για τα ορεινά θέρετρα της Πίνδου, τα χωριά του Κόζιακα. Θα επισκεφθούμε την πανέμορφη Πύλη, με την Πόρτα Παναγιά (βυζαντινή εκκλησία), χτισμένη το 1283 πάνω στα ερείπια του ναού της θεάς Αθηνάς. Στάση στη γέφυρα του Αγ. Βησσαρίωνα, η οποία χτίστηκε το 1514 τον Άγιο Βησσαρίωνα. Συνεχίζουμε για την Ελάτη, η παλαιότερη ονομασία της οποίας ήταν Τύρνα. Στάση για καφέ και αναχώρηση για το Περτούλι, το οποίο βρίσκεται μέσα στα έλατα σε υψόμετρο 1150μ. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια του χωριού. Το γευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. 3η μέρα: Καλαμπάκα - Μονές Μεγάλου Μετεώρου & Αγ. Στεφάνου - Τρίκαλα Πρωινό και μετάβαση στα Μετέωρα, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε δύο τις πιο αξιόλογες μονές, Μεγάλου Μετεώρου και Αγίου Στεφάνου. Συνεχίζουμε για τα Τρίκαλα, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για βόλτα στην παλιά πόλη και στον πεζόδρομο με τα πολλά καταστήματα. Ελεύθερος ΗΜΕΡΕΣ 2ΚΛΙΝΟ 3ο ΆΤΟΜΟ 1ΚΛΙΝΟ χρόνος για γεύμα στην παραδοσιακή περιοχή των Τρικάλων τα μανάβικα. Πορεία για Αθήνα. Διαμονή στο ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort & Spa 5* στην λίμνη Πλαστήρα Ημιδιατροφή καθημερινά ΔΕΝ επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

8 ΤA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙA ΜΑΣ THE LAKE HOTEL Με αρχοντικό αέρα, το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο The Lake Hotel στέκει περήφανο μια «ανάσα» τη Λίμνη Παμβώτιδα, φιλοδοξώντας να γίνει η δική σας βάση διαμονής στα Ιωάννινα. Διαθέτει 40 πολυτελή δωμάτια, εφοδιασμένα με όλες τις ανέσεις, που καλύπτουν κάθε επιθυμία. EPIRUS PALACE Mόλις 5 λεπτά το κέντρο των Ιωαννίνων, προσφέρει στους επισκέπτες του ό,τι καλύτερο υποδεικνύει η σύγχρονη έννοια της φιλοξενίας. Ένα πραγματικό παλάτι 200 πολυτελών δωματίων, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν μια άνετη και απολαυστική διαμονή. Πανόραμα Ιωαννίνων Ώρα αναχώρησης 07:00 1η μέρα: Αθήνα - Μέτσοβο - Γιάννενα Αναχώρηση Αθήνα και μέσω Λαμίας - Δομοκού - Καλαμπάκας φθάνουμε στο πετρόχτιστο και γραφικό Μέτσοβο. Χρόνος για γνωριμία με το χωριό και αγορές τοπικών προϊόντων. Αναχώρηση για τα Γιάννενα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο THE LAKE HOTEL 5* ή EPIRUS PALACE 5*. Δείπνο. 2η μέρα: Πάπιγκο - Μονοδένδρι - Κήποι Πρωινό και αναχώρηση για το ανατολικό και κεντρικό Ζαγόρι. Περνώντας την Αρίστη και μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής θα φθάσουμε στο Μεγάλο Πάπιγκο. Συνεχίζουμε για το Μονοδένδρι και την Αγία Παρασκευή, για να δούμε ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997). Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για τους Κήπους με τα χαρακτηριστικά γεφύρια Κόκκορου και Πλακίδα (ή Καλογερικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. 3η μέρα: Νησάκι - Κάστρο - Μουσείο Βρέλλη - Αθήνα Πρωινό και μετάβαση στο γραφικό νησάκι, όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό μουσείο του Αλή Πασά. Επιστροφή στα Γιάννενα και χρόνος ελεύθερος στην παλιά πόλη για να επισκεφθούμε το κάστρο με το Δημοτικό Εθνογραφικό Μουσείο, το τζαμί του Ασλάν Πασά, την ακρόπολη Ιτς Καλέ, με το Βυζαντινό Μουσείο και τον τάφο του Αλή Πασά. Επόμενος σταθμός μας Επίσκεψη το Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Πορεία για Αθήνα μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρίου. ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 2ΚΛΙΝΟ 3ο ΑΤΟΜΟ 1ΚΛΙΝΟ 3 THE LAKE 5* ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 2ΚΛΙΝΟ 3ο ΑΤΟΜΟ 1ΚΛΙΝΟ 3 EPIRUS PALACE 5* Διαμονή στο ξενοδοχείο The Lake Hotel 5* ή Epirus Palace 5* στα Γιάννενα Ημιδιατροφή καθημερινά ΔΕΝ επισκέψιμους χώρους. Το εισιτήριο για το νησάκι. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

9 ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ THE LYNX MOUNTAIN RESORT Η καρδιά της πεντάστερης φιλοξενίας πλέον χτυπά στη Φλώρινα. Στο The Lynx Mountain Resort, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να διαμείνει στην προνομιακή τοποθεσία του θρυλικού πρώην ξενοδοχείου Ξενία, σε ένα υπερσύγχρονο mountain resort στην καρδιά της φύσης, με φόντο τα καταπράσινα δάση & τα βουνά μιας περιοχής που, επάξια, αποτελεί έναν τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδος. Προσφέρει άρτια διακοσμημένα δωμάτια με πλήρεις παροχές, μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο εστιατόριο Six lakes, αυθεντικές στιγμές χαλάρωσης στο state-of-theart spa, εξωτερικό Jacuzzi και, φυσικά, εντυπωσιακή θέα. Ώρα αναχώρησης 07:00 Φλώρινα Πρέσπες - Νυμφαίο - Καστοριά 1η μέρα: Αθήνα - Φλώρινα Αναχώρηση Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Φλώρινα. Τακτοποίηση στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο THE LYNX MOUNTAIN RESORT 5* με την μαγευτική θέα προς στην πόλη και το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στο κέντρο της Φλώρινας με μεταφορικό μέσω του ξενοδοχείου όπου θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα παραδοσιακά αρχοντικά και τον ποταμό Σακουλέβα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. 2η μέρα: Μικρή & Μεγάλη Πρέσπα Πρωινό και αναχώρηση για τα βόρεια φυσικά σύνορα της χώρας μας, Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα. Επίσκεψη στον Άγιο Γερμανό, το μεγαλύτερο χωριό της περιοχής, γνωστό για τα περίφημα φασόλια Πρεσπών. Μετάβαση στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου μέσα στη Μικρή Πρέσπα, που πρόσφατα ενώθηκε με την ξηρά με γέφυρα. Τέλος, θα επισκεφθούμε το χωριό Ψαράδες, με τα μοναδικά δείγματα αρχιτεκτονικής. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια με τοπικές σπεσιαλιτέ. Στο γυρισμό θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό φασολοπαραγωγών Εθνικού Δρυμού Πρεσπών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. 3η μέρα: Νυμφαίο («Αρκτούρος») - Κέντρο ενημέρωσης Αρκούδας - Αθήνα Πρωινό και αναχώρηση για το παραδοσιακό και παραμυθένιο Νυμφαίο, με την αψεγάδιαστη ομορφιά και τα εντυπωσιακά αρχοντικά. Επίσκεψη στο κέντρο ενημέρωσης του «Αρκτούρου» και στην συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε το καφεδάκι μας και να γευτούμε τις παραδοσιακές πίτες με τα τοπικά προϊόντα. Πορεία για Αθήνα. ΗΜΕΡΕΣ 2ΚΛΙΝΟ 3ο ΑΤΟΜΟ 1ΚΛΙΝΟ Διαμονή στο ξενοδοχείο The Lynx Mountain Resort 5* στην Φλώρινα Ημιδιατροφή σε σερβιριζόμενο μενού ΔΕΝ επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

10 ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ MEDITERRANEAN VILLAGE Με τον ορεινό όγκο του μυθικού Ολύμπου να διακρίνεται στο φόντο, το Mediterranean Village, στην παραλία της Κατερίνης, σας περιμένει για να σας προσφέρει ξεχωριστή φιλοξενία που θα σας μείνει αξέχαστη, όποια εποχή κι αν επιλέξετε για τις διακοπές σας. Kατέχει άριστη γεωγραφική θέση, που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως ορμητήριο για εκδρομές, περιηγήσεις και ευχάριστες στιγμές αναψυχής, εξίσου εύκολα, στο βουνό ή τη θάλασσα. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του, τα καλαίσθητα δωμάτια με θέα το απέραντο γαλάζιο, η καταπληκτική παραλία, οι πολλές όμορφες γωνίες, σας βοηθούν να απολαύσετε ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ώρα αναχώρησης 07:00 Όλυμπος Αμπελάκια - Βέροια - Νάουσα 1η μέρα: Αθήνα - Αμπελάκια - Βέροια Πρωινή αναχώρηση Αθήνα με προορισμό τις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα, όπου βρίσκεται ο παραδοσιακός οικισμός Αμπελάκια. Το χωριό φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του, καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν την επεξεργασία του φυτού ριζάρι. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στο αρχοντικό Σβάρτς και γεύμα σε κάποιο τα παραδοσιακά ταβερνάκια. Το γευμα άφιξη στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA 5* στην Κατερίνη. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. 2η μέρα: Βεργίνα-Μονή Σουμελά- Βέροια-Νάουσα Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, όπου φυλάσσονται οι θησαυροί των Μακεδόνων. Στην συνέχεια αναχώρηση για το χωριό Καστανιά, στους πρόποδες του Βερμίου, όπου βρίσκεται η Παναγιά των Ποντίων, η Μονή Σουμελά. Συνεχίζουμε για την Βέροια όπου θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε το Βήμα του Απόστολου Παύλου, την Παλιά πόλη στην Μπαρμπούτα και την Ελιά με την υπέροχη θέα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για την όμορφη Νάουσα, στους πρόποδες του Βερμίου. Επίσκεψη στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής και διημέρευσης 3 χιλιόμετρα την πόλη. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αραπίτσας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. 3η μέρα: Παλαιός Παντελεήμονας - Αθήνα Πρωινό και αναχώρηση για τον Παλαιό Παντελεήμων, παραδοσιακός οικισμός στα 440 μ. ΗΜΕΡΕΣ 2ΚΛΙΝΟ 3ο ΑΤΟΜΟ 1ΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ 4-12 υψόμετρο στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περιήγηση. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Διαμονή στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa 5* στην Κατερίνη Ημιδιατροφή καθημερινά ΔΕΝ επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

11 28η Οκτωβρίου ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΔΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ & ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ Αράχωβα - Δελφοί Όσιος Λουκάς - Λίμνη Μόρνου - Λιδορίκι - Τριζόνια - Γαλαξίδι - Μεταλλευτικό Πάρκο - Γραβιά - Χάνι - Αγόριανη 3 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10 ANEMOLIA MOUNTAIN RESORT 4* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Θεσσαλονίκη Λίμνη Κερκίνη - Οχυρό Ρούπελ - Βεργίνα - Έδεσσα - Λουτρά Πόζαρ 3 & 4 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/10 & 26/10 GRAND HOTEL 5* & THE MET 5* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Ναύπλιο Επίδαυρος - Βυτίνα - Δημητσάνα - Στεμνίτσα - Λεωνίδιο - Μονή Ελώνης - Κοσμάς 2 & 3 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10 & 27/10 AMALIA NAUPLIA 4* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Λακωνική Μάνη Σπάρτη - Σπήλαια Διρού - Αρεόπολη - Γύθειο - Μονεμβασιά 3 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10 LAS HOTEL 4* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Μυθική Λακωνία Μυστράς - Σπάρτη - Μονεμβασιά - Γύθειο 3 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10 MYSTRAS GRAND PALACE RESORT 5* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Μετέωρα - Καλαμπάκα Λίμνη Πλαστήρα - Μέτσοβο - Πύλη - Ελάτη - Περτούλι 3 & 4 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/10 & 26/10 METEORA HOTEL 4* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ

12 Πανόραμα Ιωαννίνων Γιάννενα - Μέτσοβο - Καλπάκι - Πάπιγκο - Κήποι - Μονοδένδρι - Φαράγγι Βίκου 3 & 4 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/10 & 26/10 GRAND SERAI 5* & SAZ CITY 4* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ 205 Λουτρά Πόζαρ Δίον - Βέροια - Παναγία Σουμελά - Έδεσσα - Παλαιός Παντελεήμωνας 4 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/10 AIGES MELATHRON 4* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ 155 Όλυμπος Αμπελάκια - Κατερίνη - Βεργίνα - Μονή Σουμελά - Βέροια - Νάουσα - Παλαιός Παντελεήμωνας 2 & 3 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10 & 28/10 MEDITERRANEAN VILLAGE 5* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ 158 Φλώρινα Καστοριά - Πρέσπες - Νυμφαίο - Αρκτούρος 3 & 4 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/10 & 16/10 THE LYNX MOUNTAIN RESORT 5* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Βόλος - Πήλιο Μηλιές - Βυζίτσα - Πορταριά - Μακρυνίτσα- Μουντζούρης 3 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10 PELION RESORT 4* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Τρίκαλα Λίμνη Πλαστήρα - Μετέωρα - Πύλη - Ελάτη - Περτούλι 3 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10 GALLERY ART HOTEL 4* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Καρπενήσι 95 Μικρό & Μεγάλο Χωριό - Μονή Προυσού - Κορυσχάδες Μονή Αγάθωνος - Λουτρά Υπάτης - Γοργοπόταμος 2 & 3 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10 & 27/10 AVARIS 5* & MONTANA 5* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Λίμνη Πλαστήρα 179 Καρδίτσα - Πύλη - Ελάτη - Περτούλι - Καλαμπάκα - Μετέωρα - Τρίκαλα 3 ΗΜΈΡΕΣ AΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10 KAZARMA LAKE RESORT & SPA 5* ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Ημερήσιες Εκδρομές ΛΊΜΝΕΣ ΣΤΥΜΦΑΛΊΑ & ΔΌΞΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10 18 ΛΊΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΎ - ΖΑΡΟΎΧΛΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/10 20 ΤΡΊΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/10 & 22/11 18 ΑΓ.ΘΕΟΔΏΡΑ ΒΆΣΤΑΣ - ΚΆΨΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 1/11 20 ΧΑΛΚΊΔΑ - ΠΡΟΚΌΠΙ - ΛΊΜΝΗ ΕΎΒΟΙΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 8/11 20 ΚΑΛΆΒΡΥΤΑ - ΣΠΉΛΑΙΟ ΛΙΜΝΏΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 15/11 20 ΛΊΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΎ - ΖΑΡΟΎΧΛΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/10 20 ΝΑΎΠΛΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 29/10 20

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Ατομικές Εκδρομές με δικό σας μέσο (όλες οι τιμές είναι ανά άτομο) Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο ALKYON RESORT 5* ΒΡΑΧΑΤΙ 6-8/0

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Θεοφανείων Μοναδική Υπερπροσφορά 120 με ημιδιατροφή!! 3ήμερο Θεοφανείων στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Epirus Palace!! ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 1η Ημέρα: Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ η σας ταξιδεύει! 1 1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Στο μαγευτικότερο νησί των Κυκλάδων και έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, σας περιμένουν επιλεγμένα ξενοδοχεία, για τις πιο αξέχαστες

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Σας προτείνουμε... 18-20/6/2016 3ήμερη ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΤΙΜΗ : 110 Η/Β

Διαβάστε περισσότερα

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310 Ιωάννινα Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων Το ESSENCE HOTEL είναι το καινούριο ξενοδοχείο 4+ αστέρων της πόλης των Ιωαννίνων που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια της

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 2η στάση 3 ΒΕΡΟΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Άφιξη περίπου... Στο Epirus Palace 5* 7ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών Τηλέφωνο: 2651 093555 0 λεπτά ΜΟΥΣΘΕΝΗ 1η στάση 15 λεπτά ΞΑΝΘΗ Αναχώρηση 07.00

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα

25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα 25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Κωδικός 195 Α/Α Προορισμοί Ημέρες Σε Δίκλινο δωμάτιο Παιδικό σε τρίκλινο, έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινο Αναχωρήσεις 1 ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ : 2016-17 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 η μέρα Ξεκινήσαμε το πρωί στις 8:00 από τα Ν. Μουδανιά και, μετά

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Σελ. 22 ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ (1 βράδυ): DOMOTEL ANEMOLIA 4* ή παρόμοιο ΒΟΛΟΣ (3 βράδια) VOLOS PALACE 4* ή παρόμοιο ΑΘΗΝΑ (2 βράδια): TITANIA HOTEL 4* ή παρόμοιο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ημέρες Μετέωρα: Σο πέτρινο δάσος Σα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13.

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13. ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες 1 Η ΗΜΕΡΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο Alkyon Resort ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ K. Δευτέρα τιμές το άτομο 178 90 104 70 Πλήρης Διατροφή & Αποκριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΤΕΡΑ & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 2012. Καθαρά ευτέρα: από 204 για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωµάτιο µε πρωινό

ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΤΕΡΑ & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 2012. Καθαρά ευτέρα: από 204 για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωµάτιο µε πρωινό ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΤΕΡΑ & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 2012 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑ Α ΠΗΛΙΟ: Αρχοντικό Ναουµίδη 5*, Πορταριά. Καθαρά ευτέρα: από 300 για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωµάτιο µε πρωινό Pelion Resort 4*,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2018

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2018 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Ekδρομές Φεβρουαρίου

Ekδρομές Φεβρουαρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Ekδρομές Φεβρουαρίου 1-2/02/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 με ημιδιατροφή και διανυκτέρευση στην πόλη της Καλαμάτας!! 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr 2108832450 Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr Eκ του σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων Σε αυτό τον οδηγό μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για το Λουτράκι Αριδαίας-Πόζαρ,τα

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6 9/6/14 ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ ΤΡΕΝΟ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ ΔΡΑΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΑΘΗΝΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΒΑΛΑ:Στις 8:30π.μ αναχώρηση από τα γραφεία μας. Με στάσεις στη διαδρομή θα φτάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 Α.Δ.Σ. ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ Αγαπητοίγονείςκαιμαθητές, ΤοΑνοιχτόΔημιουργικόΣχολείο(ΑΔΣ),ξεκινάτιςεξορμήσειςτου για τη σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ) ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Με ΑΝΕΚ/SUPERFAST Πλοίο: Olympic Champion 13/09 Πειραιάς Ηράκλειο 21.30 06.00 16/09 Ηράκλειο Πειραιάς 21.30

Διαβάστε περισσότερα

Σας αποστέλλω την προσφορά μας για την εκδρομή σας στήν Θεσσαλονίκη. 55 μαθητων και 4 συνοδων καθηγητων οπως η σχετικη ανακοινωση σας.

Σας αποστέλλω την προσφορά μας για την εκδρομή σας στήν Θεσσαλονίκη. 55 μαθητων και 4 συνοδων καθηγητων οπως η σχετικη ανακοινωση σας. Τύλισσος, 16 η Δεκεμβρίου, 2013 (Σχετικά: 55+4+1=60 άτομα) Πρός Πειραματικο Λυκειο Ηρακλειου Υπ οψιν Κου Κολυκακη Δημητριου Ηράκλειον Κρήτη Σχετικα ΕΚΔΡΟΜΗ 5ΗΜΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αγαπητοι κυρίες και κυριοι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ 1η Ημέρα: Αναχώρηση 7.30πμ.για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνιτής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μμε πρώτη στάση για γεύμα την πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Επειτα για

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόλογος

Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόλογος Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με χαρά σας προσκαλούμε στις 3 προγραμματισμένες

Διαβάστε περισσότερα

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA Το 18 ο Εθνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2017 Που θα γίνει το συνέδριό µας Η Στέγη Ποντιακού Πολιτισµού,

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

BANSKO ALL INCLUSIVE

BANSKO ALL INCLUSIVE BANSKO ALL INCLUSIVE ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ 4 & 5 ημέρες ΣΟΦΙΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡIΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ, ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΖΜΠΟΚ ΝΤΟΜΠΡΙΝΙΤΣΕ ΒΕΛΙΝΓΚΡΑΝΤ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΤΑΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Πρόγραμμα εκδρομής

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα.

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Μέγα πήλαιο πήλαιο Λιμνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώματος Σόπος Θυσίας - Λίμνη Σσιμπλού Ζαρούχλα 2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ημέρες Σα ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ

1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ-Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 2 1 ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ Τιμές κατ σε ΕΥΡΩ ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ALKYON 5* Πλήρη διατροφή Βραχάτι Κορινθίας 226/0 Standard 1 Superior 200 Standard 20 Superior 270 Standard 110 Superior 10 90 2 70 1o 12

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ

ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισµού στην περιοχή του ήµου Αµυνταίου αποτελεί βασική προτεραιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ε.ΚΟ.Γ.Ι. 2012

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ε.ΚΟ.Γ.Ι. 2012 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ε.ΚΟ.Γ.Ι. 2012 Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

3* Sup. GRECOTEL FILOXENIA SELENI SUITES & SPA KALAVRITA CANYON PHARAE PALACE ALEXANDROS BELLE HELENE KALAMAKI HOTEL. Βυτίνα.

3* Sup. GRECOTEL FILOXENIA SELENI SUITES & SPA KALAVRITA CANYON PHARAE PALACE ALEXANDROS BELLE HELENE KALAMAKI HOTEL. Βυτίνα. SELENI SUITES & SPA GRECOTEL FILOXENIA Βυτίνα boutique hotel Kαλαµάτα Ένα ξενοδοχείο απόλυτα ενταγµένο στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου και στο φυσικό περιβάλλον, διαµορφωµένο σύµφωνα µε την υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή της Β τάξης στη Σπάρτη, τον Μυστρά και τη. Μονεμβασιά

Εκδρομή της Β τάξης στη Σπάρτη, τον Μυστρά και τη. Μονεμβασιά Εκδρομή της Β τάξης στη Σπάρτη, τον Μυστρά και τη Κάντε κλικ για να επεξεργαστείτε τον υπότιτλο του υποδείγματος Μονεμβασιά Ζωή Τσαγκαδοπούλου μαθήτρια της Β 4 τάξης του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων 1η ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 24-27/12/2013 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΛΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2014: Εκδροµή των µαθητών της Γ Λυκείου του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2014: Εκδροµή των µαθητών της Γ Λυκείου του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2014: Εκδροµή των µαθητών της Γ Λυκείου του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 η ΕΠΙΛΟΓΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 η ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 23/02 Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά & Θεοφάνεια Τιμοκατάλογος ατομικών εκδρομών στην Ελλάδα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά & Θεοφάνεια Τιμοκατάλογος ατομικών εκδρομών στην Ελλάδα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά & Θεοφάνεια Τιμοκατάλογος ατομικών εκδρομών στην Ελλάδα (με δικό σας μέσον) Δείτε επίσης τον τιμοκατάλογο των οργανωμένων Εκδρομών στην Ελλάδα 1 Ξενοδοχείο Προορισμός Ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 22-25/3/2014 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ ΜΟΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές με Πούλμαν

Οργανωμένες Εκδρομές με Πούλμαν Οργανωμένες Εκδρομές με Πούλμαν Μεσσηνιακά Κάστρα 3 & 4 Ημέρες του «Κουτρούλη ο γάμος» & «το κρέμασμα της Γριάς Συκούς» 1η Ημέρα: 24/02 Αθήνα Αγία Θεοδώρα Καλαμάτα Συγκέντρωση νωρίς το πρωί. Επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Mitsis Galini. Wellness & Spa Resort. Δώρο. Μια αναζωογονητική εµπειρία. διακοπών σε έναν. υδάτινο παράδεισο που. αποτελεί τον πιο δηµοφιλή

Mitsis Galini. Wellness & Spa Resort. Δώρο. Μια αναζωογονητική εµπειρία. διακοπών σε έναν. υδάτινο παράδεισο που. αποτελεί τον πιο δηµοφιλή 39 ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ Mitsis Galini Wellness & Spa Resort Για 5 διανυκτερεύσεις και άνω δώρο 1 επιπλέον νύχτα Μια αναζωογονητική εµπειρία διακοπών σε έναν υδάτινο παράδεισο που αποτελεί τον πιο δηµοφιλή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η μέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετακίνηση στο λιμάνι Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.)

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν. 2011-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου

Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 3η Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου 2-3/11/13 2 ΗΜΕΡΕΣ 2ήμερη απόδραση στη Θεσσαλία και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Μouzaki Palace &Spa 4*!! Οικονομική Υπερπροσφορά μόνο 65!! ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα