Ο,τι αξίζει αρχίζει από Α

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο,τι αξίζει αρχίζει από Α"

Transcript

1 Ο,τι αξίζει αρχίζει από Α

2 Η ιστορία μας Το πάθος μας για τη Μεσογειακή Διατροφή, την ποιότητα της γεύσης αλλά και η γνώση για τις τροφές που προσφέρει η ελληνική φύση και παράδοση, αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία της εταιρείας μας. Το 2010 ιδρύθηκε η Angelo s Gourmet αφού προηγήθηκαν αρκετά χρόνια έρευνας πάνω σε όλα τα εδώδιμα εδέσματα που παράγονται από την ελληνική γη. Ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, ερευνώντας τις μικρές κοινωνίες της, τις αξίες και τις παραδόσεις της, οδηγηθήκαμε στον οραματισμό της διάδοσης όλων αυτών των φυσικών πολύτιμων προϊόντων. Τα πρώτα προϊόντα της Angelo s Gourmet, τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ποικιλίας Μανάκι καθώς και το μέλι της ελληνικής φύσης, κέρδισαν τη δική τους θέση στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Η επιτυχημένη έναρξη της Angelo s Gourmet δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και διαμόρφωση μιας γκάμας τροφίμων και ποτών με υψηλά στάνταρ ποιότητας, γευστικότητας και καλαισθησίας. Επιλέγοντας προσεκτικά μόνο τα καλύτερα προϊόντα που ικανοποιούν τις αρχές και τις προδιαγραφές μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίζουμε το ταξίδι στη γεύση και την ποιότητα με γνώμονα τις αξίες και τις παραδόσεις μας.

3 Η εταιρεία μας Διεύθυνση: Κολοκοτρϊνθ 18, Κιάτο Κορινκίασ Τ.Κ

4 Η φιλοσοφία μας Η Μεσογειακή διατροφή θεωρείται η καλύτερη στον κόσμο για μια υγιεινή ζωή, καθημερινά οι επιστήμονες υγείας διαπιστώνουν τα οφέλη αυτής της διατροφής. Το ελαιόλαδο, το μέλι, τα φρούτα, τα όσπρια, τα ζυμαρικά και το κρασί αποτελούν τις βασικές τροφές της. Πιστοί στη Μεσογειακή διατροφή και ύστερα από επισταμένη και προσεκτική έρευνα επιλέγουμε φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ποικιλίας προϊόντων απολύτως φυσικών, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χημικές επεξεργασίες. Τα προϊόντα της Angelo s Gourmet είναι φτιαγμένα όπως ακριβώς τα γευτήκαμε πρώτη φορά από την οικογένεια μας: φρέσκα, παραδοσιακά, γεμάτα γεύση, άρωμα και αναμνήσεις. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, μέλι από περιοχές με πλούσια άγρια βλάστηση, κρασιά από τον πιο φημισμένο τόπο της Ελλάδας, παραδοσιακά γλυκά και μαρμελάδες από φρέσκα φρούτα εποχής, ζυμαρικά από κατσικίσιο γάλα και όσπρια Φενεού, συνθέτουν τη συλλογή των προϊόντων της Angelo s Gourmet. Όλες οι γραμμές παραγωγής πιστοποιούνται σύμφωνα με τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO και υγιεινής τροφίμων HACCP προκειμένου να εξασφαλιστεί η σταθερά υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Η Angelo s Gourmet έχει στόχο να αναπτύξει ένα πλούσιο καλάθι με παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, αξεπέραστης ποιότητας, γεύσης και αξίας με δημιουργική και ιδιαίτερη αισθητική.

5 Η Μεσογειακή Διατροφή

6 Σα προϊόντα μας Εξαιπεηικό Παπθένο Ελαιόλαδο

7 Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Elladi Το δικό ςασ γευςτικό αποτύπωμα! Το χρώμα, το άρωμα και η γεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου ποικιλίας Μανάκι Elladi συμπληρώνει τέλεια κάθε γεύμα, δίνοντας έμπνευση για γαστρονομικές δημιουργίες κάθε μέρα. Το Elladi εμφιαλώνεται σε γυάλινες φιάλες UVAG* των 250ml, 500ml και 750ml καθώς και σε λευκοσιδηρό δοχείο των 5 λίτρων. Ποιοηικά χαπακηηπιζηικά Οξύηηηα <0,08% Υπεποξείδια Κηποί <20mEq <250ppm K-232 <2.5 K-270 <0.22 ΔΚ <0.01 *Οι γυϊλινεσ φιϊλεσ UVAG προςτατεύουν το ελαιόλαδο από την ακτινοβολύαuv ώςτε το προώόν να παραμεύνει αςφαλϋσ και αναλλούωτο.

8 Σα προϊόντα μας 100% Ελληνικό Μέλι

9 100% Ελληνικό Μέλι My Meli Θυμαρίςιο Θύμος ο Κεφαλωτός (Thymus capitalus), εύναι μια ποικιλύα θυμαριού που φύεται ςτην Πελοποννηςιακό γη και τα ϊνθη του εύναι αγαπημϋνα των μελιςςών. Το εκλεκτό μϋλι που παρϊγεται από το ςυγκεκριμϋνο εύδοσ ϋχει δυνατό γεύςη με θεςπϋςιο ϊρωμα. Το My Meli Θυμαρύςιο ςυςκευϊζεται ςε βϊζα των 470gr και 810gr.

10 100% Ελληνικό Μέλι My Meli Δάςουσ Οι μϋλιςςεσ ταξιδεύοντασ ςτα παρθϋνα Πελοποννηςιακϊ δϊςη γεμϊτα πεύκο, ϋλατο και ερεύκη ςυλλϋγουν και δημιουργούν αυτό το ιδιαύτερο πλούςιο ςε γεύςη μϋλι. Το My Meli Δϊςουσ ςυςκευϊζεται ςε βϊζα των 470gr και 810gr.

11 100% Ελληνικό Μέλι Μελίτιμον Τα εξαιρετικήσ ποιότητασ Ελληνικά μέλια «Μελίτιμον» αποτελούν τον πιο φυςικό γευςτικό πειραςμό, ςε ποικιλία γεύςεων: Κρέμα Μελιού: ολόλευκο αρωματικό μϋλι με ιδιαύτερη εμφϊνιςη και απολύτωσ φυςικό Μέλι Ερείκησ: το καλύτερο μϋλι τησ φύςησ γεμϊτο βιταμύνεσ και ιχνοςτοιχεύα Μέλι με ταχίνι: ϋνα θρεπτικό και πεντανόςτιμο μϋλι που εμπλουτύζει τη διατροφό με ενϋργεια Μέλι με πραλίνα φουντουκιού: μϋλι με φουντούκι, κακϊο, ταχύνι και χαρουπϊλευρο, ιδιαύτερο και αγαπητό ςε μικρούσ και μεγϊλουσ! Τα μέλια «Μελίτιμον» ςυςκευάζονται ςε βάζα των 470gr. και 850gr.

12 Σα προϊόντα μας Χειποποίηηα γλςκά & μαπμελάδερ

13 Γλυκά του κουταλιού Παραδοςιακϊ χειροπούητα γλυκϊ του κουταλιού Η παραδοςιακό ςυνταγό των γλυκών του κουταλιού μασ απαιτεύ τα πιο απλϊ πρϊγματα: φρϋςκα φρούτα, πόςιμο νερό, ζϊχαρη και λεμόνι. Απλϊ και φύνα. Τα γλυκϊ του κουταλιού ςυςκευϊζονται ςε βϊζα των 450gr.

14 Μαρμελάδες Χειροπούητεσ ςπιτικϋσ μαρμελϊδεσ Τα καλύτερα διαλεγμϋνα ολόφρεςκα φρούτα με τη ςωςτό αναλογύα ζϊχαρησ και λεμονιού δύνουν τισ πιο νόςτιμεσ και υγιεινϋσ μαρμελϊδεσ μασ, χωρύσ κανϋνα πρόςθετο, γεμϊτεσ φυςικϊ αρώματα και τϋλεια γεύςη. Οι μαρμελϊδεσ ςυςκευϊζονται ςε βϊζα των 450gr.

15 Βιολογικές Μαρμελάδες Χειροπούητεσ μαρμελϊδεσ βιολογικόσ γεωργύασ Οι μαρμελϊδεσ γύνονται από φρϋςκα φρούτα βιολογικόσ καλλιϋργειασ μαζύ με καςτανό βιολογικό ζϊχαρη ειδικϊ διαπιςτευμϋνη για τουσ Vegan. Οι μαρμελϊδεσ φϋρουν ςόμανςη ειδικό για τουσ χορτοφϊγουσ και ϋχουν πιςτοποιηθεύ από την acert. Διατύθενται ςε τρεισ γεύςεισ: Μούςμουλο Κερϊςι Βερύκοκο Οι βιολογικϋσ μαρμελϊδεσ ςυςκευϊζονται ςε βϊζα των 230gr.

16 Σα προϊόντα μας Τοςπζιά - Σάληζερ

17 Σουρσιά Χειροπούητα τουρςιϊ Όλα τα φρϋςκα λαχανικϊ τησ τυπικόσ ελληνικόσ κουζύνασ αγκαλιϊζονται με εξαιρετικό παρθϋνο ελαιόλαδο, δημιουργώντασ ϋνα ϋδεςμα γεμϊτο γευςτικϋσ αναμνόςεισ! Τα τουρςιϊ ςυςκευϊζονται ςε γυϊλινα βϊζα των 700gr.

18 άλτσες Χειροπούητη ςϊλτςα βαλςαμικού Το εξαιρετικό παρθϋνο ελαιόλαδο και το μϋλι μασ ςε ςυνδυαςμό με το βαλςαμικό ξύδι και αγαπημϋνα ελληνικϊ βότανα δύνουν την πιο αρμονικό γεύςη και την καλύτερη ιδϋα για πιϊτα που θυμύζουν Μεςόγειο. Οι ςϊλτςεσ βαλςϊμικου ςυςκευϊζονται ςε φιϊλεσ UVAG των 250ml.

19 Πετιμέζι Καθαρόσ μούςτοσ βρϊζεται και δημιουργεύται το φυςικό γλυκαντικό που οι αρχαύοι Έλληνεσ και Ρωμαύοι χρηςιμοποιούςαν αντύ τησ ζϊχαρησ. Εύναι γνωςτό ότι το πετιμϋζι όπωσ και το μϋλι αποτελούν τα φυςικϊ προώόντα με γλυκιϊ γεύςη εμπλουτιςμϋνα ςε θρεπτικϋσ ουςύεσ και βιταμύνεσ. Προςθϋτοντασ πετιμϋζι ςτα γλυκϊ, ςτισ ςαλϊτεσ ό ςτο τςϊι δημιουργεύται μια υπϋροχη γλυκιϊ γεύςη που παρϊλληλα ωφελεύ την υγεύα. Το πετιμϋζι ςυςκευϊζεται ςε φιϊλεσ UVAG των 250ml.

20 Σα προϊόντα μας Ζςμαπικά Αλάηι

21 Ζυμαρικά συμβατικά Η ςυνταγό τουσ εύναι βαςιςμϋνη ςε παραδοςιακό ςυνταγό από την Ζϊχολη Κορινθύασ. Το μυςτικό ςε αυτϊ τα νόςτιμα μυρωδϊτα και πλούςια ςε γεύςη ζυμαρικϊ εύναι το κατςικύςιο γϊλα και τα φρϋςκα αυγϊ ημϋρασ. Τα ζυμαρικϊ ςυςκευϊζονται ςε διϊφανα ςακουλϊκια των 500γρ.

22 Βιολογικά ζυμαρικά Τα χειροπούητα βιολογικϊ ζυμαρικϊ γύνονται από αλεύρι, ςιμιγδϊλι και αυγϊ βιολογικόσ γεωργύασ και εύναι κατϊλληλα για τουσ vegetarian. Η παραγωγό και ξόρανςη των ζυμαρικών γύνεται ςτο χωριό Ζϊχολη Κορινθύασ, ςε 700 μϋτρα υψόμετρο, ςε περιβϊλλον υγιεινό μακριϊ από περιοχϋσ με ϋντονη ανθρώπινη δραςτηριότητα. Τα ζυμαρικϊ ςυςκευϊζονται ςε διϊφανα ςακουλϊκια των 500γρ.

23 Θαλασσινό αλάτι Το αλϊτι efcharisto εύναι θαλαςςινό ακατϋργαςτο αλϊτι χωρύσ χημικϊ πρόςθετα βελτύωςησ ροόσ. Εύναι εμπλουτιςμϋνο με ρύγανη και θυμϊρι βιολογικόσ γεωργύασ. Το αλϊτι ςυςκευϊζεται ςε γυϊλινο βϊζο των 200γρ.

24 Σα προϊόντα μας Κπαζιά Τζίποςπο

25 Κρασιά Νεμϋα Ο.Π.Α.Π. Νεμέα Ερυθρός Ξηρός Αμπελώνας: Ημι-ορεινοί αμπελώνες στο Λεόντιο Νεμέας Ποικιλιακή σύνθεση: Αγιωργίτικο Αλκοολικός τίτλος: 13% Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: βαθύ πορφυρό χρώμα, σύνθετο άρωμα βανίλιας και κόκκινων φρούτων, πλούσια ισορροπημένη γεύση, ευχάριστες τανίνες και μακράς διάρκειας επίγευση Αρμονία γεύσεων: κυνήγι, πιάτα αλλαντικών και τυριών Διακρίσεις: Silver Metal Best Greek Wine Oinothiki 2010

26 Κρασιά Κοκκινόβραχοσ Τοπικός Πελοποννησιακός ερυθρός ξηρός Αμπελώνας: Ημι-ορεινοί αμπελώνες στο Λεόντιο Νεμέας Ποικιλιακή σύνθεση: Cabernet Sauvignon - Merlot Αλκοολικός τίτλος: 13.5% Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: βαθύ κόκκινο χρώμα, εντυπωσιακό μπουκέτο αρωμάτων με έντονη την παρουσία κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, πλούσιο καλά δομημένο σώμα. Αρμονία γεύσεων: κυνήγι, πιάτα αλλαντικών και τυριών Διακρίσεις: -Bronze Metal DECANTER 2010London -Silver Metal Cabernet Merlot Intimissimi Consorzio Tutela Valcalepio

27 Κρασιά Blanco de blancos Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος λευκός ξηρός Αμπελώνας: Αμπελώνας στο Λεόντιο Νεμέας 450μ. υψόμετρο Ποικιλιακή σύνθεση: Ασύρτικο 15/9 Αλκοολικός τίτλος: 13% Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Αχυροκίτρινο χρώμα με χρυσές ανταύγες, αρώματα εξωτικών φρούτων και εσπεριδοειδών, ξηρό με γεμάτο λιπαρό σώμα, τονισμένη οξύτητα με αρώματα άνγκου και λίντσι, με μακριά ευχάριστη επίγευση σε λεμονάτο φόντο Αρμονία γεύσεων: πουλερικά, οστρακοειδή, σολομός, σαλάτες θαλασσινών, ζυμαρικά με λευκές σάλτσες και ψάρια ψητά Διακρίσεις: Χρυσό μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό Θεσσαλονίκης 2013

28 Κρασιά Μεςόγειοσ Τοπικός Κορινθιακός ερυθρός ξηρός Αμπελώνας: Ημι-ορεινοί αμπελώνες στο Λεόντιο Νεμέας Ποικιλιακή σύνθεση: Αγιωργίτικο Αλκοολικός τίτλος: 13% Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : βαθύ κόκκινο χρώμα, αρώματα κερασιού και βύσσινου, πλούσια ισορροπημένη γεύση Αρμονία γεύσεων: πιάτα κρεατικών με κόκκινη σάλτσα και πιάτα τυριών

29 Κρασιά Μεςόγειοσ Τοπικός Πελοποννησιακός λευκός ξηρός Αμπελώνας: Ημι-ορεινοί αμπελώνες στο Λεόντιο Νεμέας Ποικιλιακή σύνθεση: Ροδίτης - Μοσχοφίλερο Αλκοολικός τίτλος: 12% Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: λαμπερό διαυγές χρώμα με πρασινωπές ανταύγες, αρωματικά κυριαρχούν τα εξωτικά φρούτα, λιπαρό και ισορροπημένο με λεπτή οξύτητα και καθαρή φρουτώδη επίγευση Αρμπνία γεύσεων: πουλερικά, θαλασσινά, ψάρια και πράσινες σαλάτες

30 Κρασιά Rosato Ημιαφρώδης ημίγλυκος ροζέ Αμπελώνας: Ημι-ορεινοί αμπελώνες στο Λεόντιο Νεμέας Ποικιλιακή σύνθεση: Αγιωργίτικο Αλκοολικός τίτλος: 12% Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: ανοιχτό ροδί χρώμα, ευγενή αρώματα κερασιού και φράουλας, πλούσιο φρουτώδες ζωηρό στόμα με έντονη παρουσία διοξειδίου που ισορροπεί με τη μακριά γλυκιά επίγευση Αρμονία γεύσεων: πιάτα ζυμαρικών, λευκών κρεάτων, τυριών και φρούτων, τάρτες φράουλας και μήλου, σουφλέ σοκολάτας, cheese cake

31 Σσίπουρο Νταραύοσ Το γνιςιο απόςταγμα των ςτζμφυλων του ςταφυλιοφ, με παράδοςθ ςτθν παραγωγι τςίπουρου εδϊ και τρεισ γενιζσ. Για τουσ λάτρεισ του κακαροφ τςίπουρου χωρίσ γλυκάνιςο. Διατίκεται ςε φιάλεσ των 50ml, 200ml και 500ml.

32 Σα προϊόντα μας Φςζικά καλλςνηικά

33 Φυτικά έλαια Βαλςαμόλαδο: από αρχαιοτάτων χρόνων γνωςτό για τισ επουλωτικζσ του ιδιότθτεσ. Η βαςικι του ιδιότθτα είναι θ ψυκτικι του ικανότθτα ςε ερεκιςμζνο δζρμα (π.χ. εγκαφματα). Επίςθσ χρθςιμοποιείται για μαςάη κακϊσ χαλαρϊνει τουσ πιαςμζνουσ μυσ και αποτοξινϊνει το δζρμα. Καρυδόλαδο: Κατάλλθλο για χριςθ ςε περιοχζσ του δζρματοσ που ξθραίνονται εφκολα (αγκϊνεσ, πατοφςεσ). Επιςτθμονικζσ ζρευνεσ αναφζρουν ότι είναι εξαιρετικά επουλωτικό ςε αυτοάνοςεσ δερματικζσ πακιςεισ (πχ ψωρίαςθ). Θρζφει το ταλαιπωρθμζνο δζρμα και χαρίηει ξανά τθ φυςικι υγραςία των ιςτϊν. Τα φυτικά ζλαια διατίκενται ςε γιάλινεσ φιάλεσ των 115ml.

34 Επικοινωνία Κολοκοτρώνη 18 Angelo s Gourmet Τ.Κ Κιϊτο Κορινθύασ Ελλϊδα Τηλ./Fax: angelosgourmet@gmail.com info@angelosgourmet.com Website: Social media: Facebook: et Twitter: Linkedin: Angelos Gourmet

Ο,τι αξίζει αρχίζει από Α

Ο,τι αξίζει αρχίζει από Α Ο,τι αξίζει αρχίζει από Α Η ιστορία μας Το πάθος μας για τη Μεσογειακή Διατροφή, την ποιότητα της γεύσης αλλά και η γνώση για τις τροφές που προσφέρει η ελληνική φύση και παράδοση, αποτέλεσε το έναυσμα

Διαβάστε περισσότερα

Οινοφόρος (Βag in Box)

Οινοφόρος (Βag in Box) Οίνος Λευκός Ξηρός Λ Ε Υ Κ Ο Σ Ξ Η Ρ Ο Σ Κατηγορία: Οίνος Λευκός Ξηρός Ποικιλία: Ορεινός Ροδίτης Χαρακτηριστικά: Χρώμα λευκό, χρυσοκίτρινο. Άρωμα φρουτώδες, νεανικό. Γεύση, γεμάτο φρεσκάδα, με νότες εσπεριδοειδών

Διαβάστε περισσότερα

Wine Catalogue WINEST

Wine Catalogue WINEST Wine Catalogue 2018 WINEST Το οινοποιείο μας βρίσκεται στη Σκιλλουντία Ολυμπίας του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων και η παραγωγή οίνου ξεκινά το 1980. Η εταιρεία καλλιεργεί αμπελώνες έκτασης 32,5 στρεμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοσιακά Ελληνικά κρασιά Πάρου «Μωραϊτης» ΖΩΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Παραδοσιακά Ελληνικά κρασιά Πάρου «Μωραϊτης» ΖΩΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Παραδοσιακά Ελληνικά κρασιά Πάρου «Μωραϊτης» ΖΩΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Τα τοπικά κρασιά από τους αμπελώνες της Πάρου, της οικογένειας Μωραϊτη, παράγονται με παραδοσιακές μεθόδους αμπελοκαλλιέργειας, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING#

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING# A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING# Δώστε στη γεύση... το όνομά σας! Κρασί από βιολογικούς αμπελώνες Δοκιμάστε το! Χαρακτηριστικά λευκού κρασιού Χρώμα λευκόχρυσο με πρασινωπές ανταύγειες.

Διαβάστε περισσότερα

g o coffee bar WINE LIST

g o coffee bar WINE LIST C A g o coffee bar WINE LIST ΛΕΥΚΑ - WHITE ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ ΝΑΣΙΑΚΟΥ - Σεμέλη Μοσχοφίλερο Π.Ο.Π Μαντινεία Λαμπερό κιτρινοπράσινο χρώμα φίνα και δυνατά αρώματα στη μύτη, με το τριαντάφυλλο και τους λεμονανθούς

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES

Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES Η εταιρεία μας Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2011. Όραμα και οδηγός των Vakakis Wines είναι η δημιουργία περιορισμένου αριθμού φιαλών κρασιών υψηλής ποιότητας. Στην παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

750 ml 650 . 10-12 C, . A 2004 ( : 11,5 % 100% 750 ml 6.500 . 12 C, .) : : 12 % 750 ml : 12 C, ... : 13,5%

750 ml 650 . 10-12 C,  . A 2004 (   : 11,5 % 100% 750 ml  6.500 . 12 C, .) : : 12 % 750 ml  : 12 C,  ...    : 13,5% Κατάλογος Κρασιών Λευκά Καστέλι (Ε. Καραµολέγκος) κρασί Σαντορίνης χρώµα: φωτεινό κίτρινο γεύση: φρουτώδης αλκοολικός βαθµός: 12,5 % ποικιλία: Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο Tο Καστέλι είναι γέννηµα των ποικιλιών

Διαβάστε περισσότερα

Τα κρασιά μας DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων

Τα κρασιά μας DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.  Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων Τα κρασιά μας Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Οίνοι Λευκοί ROBOLA DE CEPHALONIE ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Παράγεται από την μοναδική ποικιλία ρομπόλας Κεφαλονιάς και από επιλεγμένους

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικό δώρο 2017

Επιχειρηματικό δώρο 2017 Επιχειρηματικό δώρο 2017 - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ - www.ampelaki.com.gr Η δημιουργική ομάδα του "Αμπελακι" μεσα απο μια μεγάλη γκάμα κρασιών που διαθέτει απο όλο τον ελληνικό αμπελώνα, επέλεξε για φέτος κάποιες ξεχωριστές

Διαβάστε περισσότερα

Wine Catalogue WINEST

Wine Catalogue WINEST Wine Catalogue 2018 WINEST H Οινοποιητική Μονεμβασίας ιδρύθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1997 στις Βελιές του Δήμου Μονεμβασιάς Λακωνίας και δημιούργησε τα τελευταία χρόνια έναν εντυπωσιακό αμπελώνα 300 στρεμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακές "χωρίς μεσάζοντες"

Κυριακές χωρίς μεσάζοντες ΣΗΝ ΔΡΑΗ ΘΑ ΔΙΑΣΙΘΕΝΣΑΙ ΣΑ ΑΚΟΛΟΤΘΑ ΠΡΟΙΟΝΣΑ Αλεύρι, Διάβα Καλαμπάκας (Μύλοι Βλαχογιάννη) Για όλες τις χρήσεις 3,00 / συσκευασία των 5 κιλών Για τσουρέκι 3,00 / συσκευασία των 3 κιλών Κίτρινο, Χωριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού

Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού 1 Τα «ΤΙ» του κρασιού! Τι είναι το κρασί; o Κρασί είναι ο ζυμωμένος χυμός σταφυλιών o Κρασί είναι η έκφραση ενός συγκεκριμένου αμπελώνα και της δουλειάς ενός συγκεκριμένου

Διαβάστε περισσότερα

Του Α. Καστρίωτη TouristikiEkpaideysi.gr ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

Του Α. Καστρίωτη TouristikiEkpaideysi.gr ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ Ερυθρές ποικιλίες Cabernet Sauvignon Syrah Merlot Pinot Noir Grenache Λευκές ποικιλίες Chardonnay Gewürztraminer Riesling Sauvignon Blanc Sylvaner

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάστε το! Restaurant Sen s es. Δώρο η μακέτα της ετικέτας Ελάχιστη ποσότητα 48 τεμάχια το μεγάλο και 60 τεμ το μικρό Παράδοση 15 μέρες

Δοκιμάστε το! Restaurant Sen s es. Δώρο η μακέτα της ετικέτας Ελάχιστη ποσότητα 48 τεμάχια το μεγάλο και 60 τεμ το μικρό Παράδοση 15 μέρες Κρασί από βιολογικούς αμπελώνες ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΑΣ Sen s es Δώρο η μακέτα της ετικέτας Ελάχιστη ποσότητα 48 τεμάχια το μεγάλο και 60 τεμ το μικρό Παράδοση 15 μέρες Χαρακτηριστικά λευκού κρασιού Χρώμα λευκόχρυσο

Διαβάστε περισσότερα

DORIAN ZEST. Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα

DORIAN ZEST. Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα DORIAN ZEST Exclusive Business Gifts Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα Σελίδα 2 Πίνακας περιεχομένων Έτοιμες Συνθέσεις Δώρων Lunch Break..4 Taste and Colour..5 Tomato the Antioxidant..6 A Big Mediterranean

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ Η εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ιδρύθηκε το 1926 και δραστηριοποιείται εδώ και τρείς γενεές στην παραγωγή και διάθεση Γλυκών Κουταλιού, Λουκουμιών, Μαρμελάδων, Βανίλιας-Μαστίχας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΤΩΝ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΦΕΔΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΤΩΝ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΦΕΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΤΩΝ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΦΕΔΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗα ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ ΜΠΥΡΕΣ ΚΡΑΣΙΑ Live your Dream Catering Equipment

Διαβάστε περισσότερα

Zωμοί Kονσομέ Fonds. > Ζωμοί σε κόκκους > Ζωμοί σε πάστα > Χωρίς γλουταμινικό > Κονσομέ > Fonds

Zωμοί Kονσομέ Fonds. > Ζωμοί σε κόκκους > Ζωμοί σε πάστα > Χωρίς γλουταμινικό > Κονσομέ > Fonds Zωμοί Kονσομέ Fonds ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΖΩΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ. Με προσήλωση στα αγνά υλικά μοναδικής ποιότητας, σε

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas

Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas Corfu ACORDO - Corfu Specialty Foods Artisan + natural

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕλΩνα. ΗΜίΟΡΕίνΟί αμπελωνεσ

ΧΕλΩνα. ΗΜίΟΡΕίνΟί αμπελωνεσ cabernet sauvignon grenache rouge mourvedre syrah ΚΟΤΣίφαλί ΜανΤΗλαΡί ΜΕΤΟίΚΟΣ ΧΕλΩνα ΕΡΥθΡΟ 35 o -25 o ΡΟζΕ ΗΜίΟΡΕίνΟί αμπελωνεσ ΕΡΥθΡΟ 35 o -25 o ΕΡΥθΡΟ ΚΤΗΜα ΜΗλίαΡαΚΗ ΧΕλΩνα λευκο ΜαλΒαζία ΗΜίΟΡΕίνΟί

Διαβάστε περισσότερα

Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς

Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς Φωλιά σφολιάτας βουτύρου με σπανάκι & ρικότα Φωλιά σφολιάτας βουτύρου carbonara Φωλιά σφολιάτας βουτύρου με σολωμό και κρέμα γάλακτος Πλούσιες και

Διαβάστε περισσότερα

E-LA-WON. Κοιτάξαμε στο χθες για να προχωρήσουμε στο αύριο

E-LA-WON. Κοιτάξαμε στο χθες για να προχωρήσουμε στο αύριο E-LA-WON Η E-LA-WON έχει μεγάλη παράδοση σε μοναδικά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η εταιρεία συστάθηκε από τoν Ιωάννη Καμπούρη και τους συνεργάτες του. Παράγει και προωθεί: ΕΞΑΙΡΕΣΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΧΗΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Η Αμπελήσιους Ρετσίνα κατακτά Χρυσό Μετάλλιο στον 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης 2014.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Η Αμπελήσιους Ρετσίνα κατακτά Χρυσό Μετάλλιο στον 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης 2014. Στα μέσα της δεκαετίας του 1940, ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ξεκινά την μακρόχρονη πορεία της οικογένειας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ιδρύοντας εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών με την ονομασία ΑΛΦΑ, οίνων και ρετσίνας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ Μετά την επιτυχημένη διάθεση προϊόντων απ ευθείας από τους παραγωγούς ο Δήμος μας συνεχίζει τη συγκεκριμένη δράση με τα παρακάτω προϊόντα: ΚΥΡΙΑΚΗ 2 NOEMBΡIOY

Διαβάστε περισσότερα

Προΰόντα ΠΟΠ. τερεϊ Ελλϊδα

Προΰόντα ΠΟΠ. τερεϊ Ελλϊδα Προΰόντα ΠΟΠ τερεϊ Ελλϊδα Σι είναι ΠΟΠ; Ωσ προςτατευόμενη ονομαςύα προϋλευςησ (ΠΟΠ) νοεύται το όνομα μιασ περιοχόσ, που χρηςιμοποιεύται ςτην περιγραφό ενόσ αγροτικού ό κτηνοτροφικού προώόντοσ που παρϊγεται

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακές "χωρίς μεσάζοντες"

Κυριακές χωρίς μεσάζοντες Αλεύρι, Διάβα Καλαμπάκας (Μύλοι Βλαχογιάννη) Για όλες τις χρήσεις 3,00 / συσκευασία των 5 κιλών Για τσουρέκι 3,00 / συσκευασία των 3 κιλών Κίτρινο, Χωριάτικο 3,30 / συσκευασία των 5 κιλών Ολικής Άλεσης

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλής Ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τις Μυκήνες

Υψηλής Ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τις Μυκήνες Υψηλής Ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τις Μυκήνες ΜΥΚΗΝΕΣ Η σημερινή ονομασία ΕΛΑΙΟΝ αποτελεί αναλλοίωτη απόδοση της συλλαβογραφικής λέξης E-LA-WON της Γραμμικής Γραφής Β', της πρώτης γραφής

Διαβάστε περισσότερα

menucatalogue CAFE BISTREAU differenteverytime

menucatalogue CAFE BISTREAU differenteverytime menucatalogue CAFE BISTREAU differenteverytime Σαλάτες Ρόκα (Πράσινη σαλάτα με λιαστή ντομάτα, ρόκα και παρμεζάνα) Σαλάτα Ζυμαρικών Light Dishes Τοστ (με ζαμπόν ή γαλοπούλα και τυρί) Κρύο σάντουιτς (με

Διαβάστε περισσότερα

Νοστιμιές του καλού καιρού...

Νοστιμιές του καλού καιρού... Νοστιμιές του καλού καιρού... ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2019 ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ classic Η μουστάρδα Classic από τις «οι Γουμένισσες», απογειώνει γευστικά ψητά κρέατα, λουκάνικα και κοτόπουλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες,

Διαβάστε περισσότερα

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Delicatessen ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ... ΤΕΧΝΗ. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Η μαγειρική δεν είναι απλά η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ CABERNET

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ CABERNET ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ CABERNET ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΘΟΥΣ Κ άτω από την οροσειρά των Αγράφων, εκεί που ρίχνει τον προστατευτικό ίσκιο της η κορυφογραμμή της «Ωραίας Κοιμωμένης»,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΝΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΣΗ 1 Η... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η κουζίνα της Μακεδονίας αντανακλά την πολιτισμική και γαστρονομική

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις

Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις προϊόντων σε κομψές ξύλινες συσκευασίες που κάνουν το δώρο

Διαβάστε περισσότερα

Mάθημα:Oικιακή Οικονομία

Mάθημα:Oικιακή Οικονομία Mάθημα:Oικιακή Οικονομία Ώρα για δράση... ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ Να συμπληρώσετε τα κενά στις παρακάτω προτάσεις: 1. Το...γάλα υπερέχει από όλα τα είδη γάλακτος. 2. Το... γάλα περιέχει κακάο,το οποίο εμποδίζει

Διαβάστε περισσότερα

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Delicatessen ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ... ΤΕΧΝΗ. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Η μαγειρική δεν είναι απλά η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

Grenache Mourvedre. cabernet sauvignon ΚΤΗΜΑ ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟ ΡΟΖΕ. ΜαlVαZία di candia. ΜαlVαZία aromatica. Sauvignon Roussanne. Βιλάνα.

Grenache Mourvedre. cabernet sauvignon ΚΤΗΜΑ ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟ ΡΟΖΕ. ΜαlVαZία di candia. ΜαlVαZία aromatica. Sauvignon Roussanne. Βιλάνα. cabernet sauvignon Grenache Rouge Mourvedre syrah ΚοΤσιφάλι ΜανΤηλάρι ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΧΕΛΩΝΑ ΕΡΥΘΡΟ 35 O -25 O ΡΟΖΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΕΡΥΘΡΟ 35 O -25 O ΕΡΥΘΡΟ ΚΤΗΜΑ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ ΧΕΛΩΝΑ ΛΕΥΚΟ ΜΑΛΒΑζΙΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Τα κρασιά μας. Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml: ml:5.5 1l:7.5

Τα κρασιά μας. Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml: ml:5.5 1l:7.5 Τα κρασιά μας Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml:3.5 500ml:5.5 1l:7.5 Ροζέ ημίξηρος μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου 250ml:3.5 500ml:5.5 1l:7.5

Διαβάστε περισσότερα

6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. 5 Σαλάμι (τμχ: 1) Αγ. Ι. Ρέντης 1 kg 3.

6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. 5 Σαλάμι (τμχ: 1) Αγ. Ι. Ρέντης 1 kg 3. 6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΛΕΥΡΙ 1 Αλεύρι χωριάτικο (σταρένιο) Ωρωπός 10 kg 6.00 2 Αλεύρι γενικής χρήσης (μαλακό) Ωρωπός 10 kg

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ.

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ. Σε ισχύ τίθεται η νέα υπουργική απόφαση, η οποία αφορά, μεταξύ άλλων, τον καθορισμό των ειδών που διατίθενται στα κυλικεία των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. για κρασί και κουβένταof. Nepheli Hotel. Winter Bar Restaurant. Summer Roof Garden

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. για κρασί και κουβένταof. Nepheli Hotel. Winter Bar Restaurant. Summer Roof Garden Nepheli Hotel Panorama - Thessaloniki LT by NEPHELI HOTEL Κομνηνών 1, Πανόραμα Θεσσαλονίκη 2310.342.002 www.nepheli.gr/loft 6ος όροφος Winter Bar Restaurant Summer Roof Garden S E A M O U N T A I N C I

Διαβάστε περισσότερα

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη Καλή σας όρεξη! Το Νοέμβριο του 2007 ξεκινήσαμε μια πορεία που στόχο είχε τη διαφορετικότητα της εστίασης στην πόλη μας. Βασικοί άξονες του εγχειρήματός μας ήταν η χρησιμοποίηση κορυφαίων πρώτων υλών,

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις

Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις προϊόντων σε κομψές ξύλινες συσκευασίες που κάνουν το δώρο

Διαβάστε περισσότερα

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION FOOD BRANDING - PRIVATE LABEL - ADVERTISING ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ H Aegean Senses είναι μια διαφημιστική εταιρία στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης. Απευθυνόμαστε σε όλους

Διαβάστε περισσότερα

gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 1 L O U N G E B A R C A F E R E S T A U R A N T

gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 1 L O U N G E B A R C A F E R E S T A U R A N T gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 1 L O U N G E B A R C A F E R E S T A U R A N T gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 2 Ορεκτικά... Χωριάτικη πίτα ηµέρας (κασιόπιτα, τυρόπιτα, χορτόπιτα)... 4,00 Τηγανητές

Διαβάστε περισσότερα

Tα ιδιαίτερα οφέλη το καλοκαίρι. Μεσογειακή διατροφή: Ο γευστικός θησαυρός του καλοκαιριού

Tα ιδιαίτερα οφέλη το καλοκαίρι. Μεσογειακή διατροφή: Ο γευστικός θησαυρός του καλοκαιριού Οι καλοκαιρινοί μήνες αποτελούν ιδανική περίοδο για την υιοθέτηση της αποκαλούμενης «μεσογειακής διατροφής». Η μεσογειακή διατροφή, η οποία πήρε το όνομά της από τον τρόπο διατροφής των λαών της Μεσογείου,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ & BEYOND Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 Cellier Κριεζώτου

ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ & BEYOND Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 Cellier Κριεζώτου ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ & BEYOND ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ & BEYOND Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 Cellier Κριεζώτου ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ Το Μοσχοφίλερο πιθανότατα είναι µια απο τις πιο παλιές Ελληνικές ποικιλίες, καθώς σύµφωνα µε ισχυρισµούς

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των μεσογειακών χωρών που συμπεριλαμβάνονταν στη Μελέτη των

Διαβάστε περισσότερα

handmade flavours

handmade flavours 1 TABLE OF CONTENTS Ταυτότητα-Ιστορία: Το DeliRoom ξεκιναέι την παρουσία του στον χώρο των τροφίμων το 2014 από τον Τεχνολόγο Τροφίμων (Ανέστης Ρουσόδημος) και την Ηλεκρολόγο Μηχανικό (Βούλα Γάλλου). Τα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων

Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων 1 ENOTRIA ΕΡΥΘΡΟ ENOTRIA ΛΕΥΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Π.Γ.Ε Κρήτη ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Λιάτικο 30%, Κοτσιφάλι 30%, Syrah 40%. ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Zωηρό κόκκινο χρώµα. Πληθωρικά αρώµατα φρούτων.

Διαβάστε περισσότερα

αμπελήσιος είναι ο προερχόμενος εξ αμπέλου αμπελήσιους είναι το νέο προϊόν που δημιουργήσαμε για σας!!!

αμπελήσιος είναι ο προερχόμενος εξ αμπέλου αμπελήσιους είναι το νέο προϊόν που δημιουργήσαμε για σας!!! Η Εταιρία Στα μέσα της δεκαετίας του 1940, ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ξεκινά την μακρόχρονη πορεία της οικογένειας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ιδρύοντας εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών με την ονομασία ΑΛΦΑ, οίνων

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1604 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ήπειρος (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή & Καλοκαιρινές διακοπές!

Διατροφή & Καλοκαιρινές διακοπές! Διατροφή & Καλοκαιρινές διακοπές! Έφτασε η εποχή που περιμέναμε με ανυπομονησία για να ξεκουραστούμε και να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην παραλία! Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε,

Διαβάστε περισσότερα

Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 10Kg Αυλώνας Αττικής Δαβρη 10 kg 5,50. Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 5Kg Αυλώνας Αττικής Δαβρη 5 kg 3,00

Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 10Kg Αυλώνας Αττικής Δαβρη 10 kg 5,50. Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 5Kg Αυλώνας Αττικής Δαβρη 5 kg 3,00 Προϊόν ΑΛΕΥΡΙ Προέλευση Συσκευασ ία Κόστος Συσκευ ασίας Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 10Kg Αυλώνας Αττικής Δαβρη 10 kg 5,50 Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 5Kg Αυλώνας Αττικής Δαβρη 5 kg 3,00 Αλευρι Ολικης Αλεσεως

Διαβάστε περισσότερα

Αντιοξειδωτικά στην διατροφή μας

Αντιοξειδωτικά στην διατροφή μας Χάρις Μαραθεύτη Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος τηλ: 99-720235 email: harismaratheftis@hotmail.com Αντιοξειδωτικά στην διατροφή μας Τα τελευταία 50 χρόνια οι διατροφικές μας συνήθειες άλλαξαν δραστικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤA ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοσιακές. Ελληνικές Σαλάτες

Παραδοσιακές. Ελληνικές Σαλάτες Παραδοσιακές Ελληνικές Σαλάτες Παραδοσιακά με Φέτα Ελληνικά Αιγοπρόβεια Τυριά Πράσινη Καυτερή Πιπεριά KOΠΑΝΙΣΜΕΝΗ με Φέτα και Κόκκινες Πιπεριές Κόκκινες Ψητές Πιπεριές Πράσινη Καυτερή Πιπεριά Η παράδοση

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0868 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ελασσόνα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακής Διατροφής

Μεσογειακής Διατροφής mini Οδηγός Μεσογειακής Διατροφής Γιατί Μεσογειακή Διατροφή; Η μεσογειακή διατροφή αναφέρεται στον τρόπο διατροφής των λαών που ζουν σε περιοχές που αναπτύσσονται γύρω από τη Μεσόγειο. Οι επιστημονικές

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ευαγγελοπούλου Αλεξάνδρα Κεπέογλου Τριανταφυλλιά, Φωτσεινού Αικατερίνη ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΝΑΟΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1-2 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 1-8 ετών και 2-3 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 9-18 ετών

1-2 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 1-8 ετών και 2-3 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 9-18 ετών Πριν ξεκινήσουμε να αναφέρουμε μία προς μία τις παρακάτω συστάσεις, να διευκρινίσουμε πως στόχο έχουν την επαρκή κάλυψη τόσο των θρεπτικών όσο και των θερμιδικών αναγκών των παιδιών που βρίσκονται σε ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7. Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7. Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7 Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Κεφ. Ιο ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 18 1.1. Επιλογή των τροφών 19 1.2. Τα θρεπτικά στοιχεία 20 1.2.1. Πρωτεΐνες ή λευκώματα 21 1.2.2. Υδατάνθρακες ή σάκχαρα 22 1.2.3.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ: Αν τα μαλλιά μας είναι λιπαρά, τα πλένουμε με δυο κρόκους αυγού και ξεπλένουμε με χαμομήλι. Μια καλή και θρεπτική μάσκα μαλλιών. Ανακατεύουμε δυο κουταλιές της

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων

Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων 1 ENOTRIA ΕΡΥΘΡΟ ENOTRIA ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Λιάτικο 30%, Κοτσιφάλι 30%, Syrah 40%. ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Zωηρό κόκκινο χρώµα. Πληθωρικά αρώµατα φρούτων. Κρασί µε ισορροπία και

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ευαγγελοπούλου Αλεξάνδρα Κεπέογλου Τριανταφυλλιά, Φωτσεινού Αικατερίνη ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΝΑΟΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εμείς στεγάζουμε το κίνημα των Ελλήνων παραγωγών. Σας προσφέρουμε χωρίς μεσάζοντες ελληνικά, συνεταιριστικά, ποιοτικά και φθηνά προϊόντα.

Εμείς στεγάζουμε το κίνημα των Ελλήνων παραγωγών. Σας προσφέρουμε χωρίς μεσάζοντες ελληνικά, συνεταιριστικά, ποιοτικά και φθηνά προϊόντα. Από 21/3-24/4 Εμείς στεγάζουμε το κίνημα των Ελλήνων παραγωγών. Σας προσφέρουμε χωρίς μεσάζοντες ελληνικά, συνεταιριστικά, ποιοτικά και φθηνά προϊόντα. Χωριάτικο Δομοκού αλεύρι 3 κιλ ΟΛΥΜΠΙΑ εξαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΥΠΕΣ LECKER. Συστατικά : Άµυλο, ορός γάλακτος, αλάτι, φυτικά λιπαρά, κοτόπουλο, εκχύλισµα µαγιάς, µπαχαρικά.

ΣΟΥΠΕΣ LECKER. Συστατικά : Άµυλο, ορός γάλακτος, αλάτι, φυτικά λιπαρά, κοτόπουλο, εκχύλισµα µαγιάς, µπαχαρικά. ΣΟΥΠΕΣ LECKER Μικρή δόση δοκιµής για όλες τις σούπες : (αναλογία δόσης 60gr Υλικό + 500ml νερό) Ζεσταίνουµε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε µέτρια προς δυνατή φωτιά έως 90 & αναδεύουµε µέχρι να διασπαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Τα κύρια θρεπτικά συστατικά που τροφοδοτούν καθημερινά τη Λιλιπούπολη, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, είναι το όραμα και η φαντασία. Με συνταγή την πίστη και

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές Χονδ 15/11 έως 31/12. Πολλά! ως και. όλα τα προιό -50%

Προσφορές Χονδ 15/11 έως 31/12. Πολλά! ως και. όλα τα προιό -50% ρικής Προσφορές Χονδ /2015 15/11 έως 31/12 α ι ν ό ρ Χ Πολλά! ως και ντα έ όλα τα προιό Προσ ς πελάτες σας! οφικής αξίας στου ντα υψηλής διατρ λογικά προϊό φέρετε εκλεκτά βιο Άλευρα 221039914 Αλεύρι όλυρα

Διαβάστε περισσότερα

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Stilvi Lager Μπύρα με λαμπερό χρυσό διαφανές χρωμα, δροσιστική με μεταξένια υφή και αρωματισμένη με τις καλύτερες ποικιλίες λυκίσκου του κόσμου που τις προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Μενού 1 ης εβδομάδας. Δευτέρα. Διατροφική ανάλυση

Μενού 1 ης εβδομάδας. Δευτέρα. Διατροφική ανάλυση Μενού 1 ης εβδομάδας Δευτέρα Κυρίως πιάτο : κοτόπουλο (φιλέτο μπούτι, χωρίς πέτσα και κόκαλο) με πατάτες στο φούρνο : αγγούρι και ντομάτα Τυρί : φέτα 497 θερμίδες 28,5 γρ. 39 γρ. 2 4,45 γρ. 14,2 γρ. 3,28

Διαβάστε περισσότερα

Tel: +30 210 3245557,+30 210 3247719-20 Web: www.delichef.gr, E-Mail: info@delichef.gr

Tel: +30 210 3245557,+30 210 3247719-20 Web: www.delichef.gr, E-Mail: info@delichef.gr Σελίδα 1 από 5 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ MENU 1 «Πανδαισία Χριστουγέννων» με πολύχρωμες πιπεριές, λιαστή τομάτα, ρόδι, flakes παρμεζάνας και vinegraite από μπαλσάμικο και μέλι Σαλάτα «Baby» με τρυφερά baby φύλλα ρόκας,

Διαβάστε περισσότερα

Μενού Μεγάλης Εβδομάδας

Μενού Μεγάλης Εβδομάδας Μενού Μεγάλης Εβδομάδας Μ. Δευτέρα Κυρίως πιάτο : κοτόπουλο (φιλέτο μπούτι, χωρίς πέτσα και κόκαλο) με πατάτες στο φούρνο : αγγούρι και ντομάτα Τυρί : φέτα 497 θερμίδες 28,5 γρ. 39 γρ. 3 γρ. 23 γρ. 4,45

Διαβάστε περισσότερα

Wine Catalogue WINEST

Wine Catalogue WINEST Wine Catalogue 2018 WINEST Στο οροπέδιο της Μαντινείας, λίγο πιο έξω από τα τείχη της αρχαίας πόλης, στο Γκορτσούλι Μαντινείας, βρίσκεται το οινοποιείο της οικογένειας Παναγόπουλου, πλαισιωμένο από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ Α/Α ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 Κοφτό Μακαρονάκι Κιλά 600 2 Κριθαράκι Κιλά 250 3 Ρύζι τύπου Κίτρινο Κιλά 1000 Α/Α ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ 4 Γάλα Φρέσκο Τεμάχιο 1,5 480 6 Γάλα πλήρες

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάστε το! Restaurant Sen es. Δώρο η μακέτα της ετικέτας Ελάχιστη ποσότητα 48 τεμάχια το μεγάλο και 60 τεμ το μικρό Παράδοση 15 μέρες

Δοκιμάστε το! Restaurant Sen es. Δώρο η μακέτα της ετικέτας Ελάχιστη ποσότητα 48 τεμάχια το μεγάλο και 60 τεμ το μικρό Παράδοση 15 μέρες Κρασί από βιολογικούς αμπελώνες ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΑΣ Δώρο η μακέτα της ετικέτας Ελάχιστη ποσότητα 48 τεμάχια το μεγάλο και 60 τεμ το μικρό Παράδοση 15 μέρες Χαρακτηριστικά λευκού κρασιού Χρώμα λευκόχρυσο

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακές "χωρίς μεσάζοντες"

Κυριακές χωρίς μεσάζοντες ΣΗΝ ΔΡΑΗ ΘΑ ΔΙΑΣΙΘΕΝΣΑΙ ΕΝΔΕΙΚΣΙΚΑ ΣΑ ΑΚΟΛΟΤΘΑ ΠΡΟΙΟΝΣΑ ΓΑΛΑΚΣΟΚΟΜΙΚΑ ΑΝΔΡΕΟΤ Γιαούρτι πρόβειο παραδοσιακό... 3,00 / κιλό Γιαούρτι πρόβειο παραδοσιακό... 1,10 / 320γρ Συρί φέτα αιγοπρόβεια... 7,00 / κιλο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΡΩΙΝΟ - Μπορείτε να πιείτε καφέ ή τσάι ή τσάι από βότανα χωρίς ζάχαρη 11:00 με 12:00 ΣΝΑΚ Μπορείτε να συνδυάζετε τις τροφές που βρίσκονται στην

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την E-GEOPONOI.GR Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009 11:11 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009 18:07

Συντάχθηκε απο τον/την E-GEOPONOI.GR Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009 11:11 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009 18:07 Τα χαρακτηριστικά από τα οποία διακρίνεται ένα κρασί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Κατά κύριο λόγο όμως οφείλονται στην (ή στις) ποικιλία σταφυλιών από την οποία προέρχεται, στην περιοχή και τον τρόπο

Διαβάστε περισσότερα

Υπολιπιδαιμική Δίαιτα

Υπολιπιδαιμική Δίαιτα Υπολιπιδαιμική Δίαιτα ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Ψωμί ολικής αλέσεως, ζυμαρικά, φρυγανιές, ρύζι Κρουασάν, τσουρέκι, ζαχαρωμένα δημητριακά ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ Αποβουτυρωμένο γάλα, άπαχα τυριά, άπαχο γιαούρτι, ασπράδια αυγού,

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων ISO 22.000:2005 πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS.

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων ISO 22.000:2005 πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS. από το 1966 Το Χθες Το πρώτο τυροκομείο της οικογένειας ιδρύθηκε το 1966, από τον παππού της οικογένειας Γρηγόρη στο χωριό Χύδηρα της Λέσβου. Το χωριό Χύδηρα είναι ένα μικρό σχετικά χωριό δυτικά του νησιού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ

ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ 001 5 lt Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μεταλλική 002 3 lt Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μεταλλική 003 1 lt Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πλαστική φιάλη 004 1 lt Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις & Εφαρμογές Φρουτοπαρασκευασμάτων

Χρήσεις & Εφαρμογές Φρουτοπαρασκευασμάτων Χρήσεις & Εφαρμογές Φρουτοπαρασκευασμάτων ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ Ιστορικό Η ΑΚΤΙΝΑ προσφέρει μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ποιοτικών προϊόντων και εκτός από την πρωταγωνιστική παρουσία της στις κατηγορίες

Διαβάστε περισσότερα

«Οίνος, ο αγαθός δαίμονας» Το αγαπημένο ποτό των αρχαίων μας προγόνων. Ο σύντροφος στις χαρές και τις στενοχώριες μας.

«Οίνος, ο αγαθός δαίμονας» Το αγαπημένο ποτό των αρχαίων μας προγόνων. Ο σύντροφος στις χαρές και τις στενοχώριες μας. «Οίνος, ο αγαθός δαίμονας» Το αγαπημένο ποτό των αρχαίων μας προγόνων. Ο σύντροφος στις χαρές και τις στενοχώριες μας. Μαρία Κορωνίδου Φαίδρα Μπάζε Χριστίνα Μωραΐτη Ειρήνη Ποιμενίδου Χρήστος Κοσμάς Για

Διαβάστε περισσότερα

Jukeros by Dimitris Chomatas ISO 22000:2005 HACCP χειροποίητων προϊόντων να σας κάνουν να τα ερωτευθείτε

Jukeros by Dimitris Chomatas ISO 22000:2005 HACCP χειροποίητων προϊόντων να σας κάνουν να τα ερωτευθείτε Σχετικά με εμάς: Η εταιρία Jukeros by Dimitris Chomatas ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στην Καλλιθέα, στην οδό Γρυπάρη 52 όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και η κεντρική διάθεση. Τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Mr. JUKE S. Mr. Juke s handmade creations

Mr. JUKE S. Mr. Juke s handmade creations Mr. JUKE S Mr. Juke s handmade creations Γλυκά και σάλτσες με... φωτεινή ενέργεια About us: O chef Δημήτρης Χωματάς και η επιχειρηματίας Μαύρα Γομοστιώτη συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα συνέδριο ενεργειακών

Διαβάστε περισσότερα

Μενού Εβδομάδας του Πάσχα

Μενού Εβδομάδας του Πάσχα Μενού Εβδομάδας του Πάσχα Τρίτη του Πάσχα Κυρίως πιάτο : ψαροκροκέτες ψητές* με ρύζι : βραστά λαχανικά (πατάτα, καρότο, κολοκύθι) 447 θερμίδες 14 γρ. 75 γρ 9 γρ. 2,5 γρ. 4,5 γρ. 1 γρ. 0,7 γρ. 155 θερμίδες

Διαβάστε περισσότερα

Ελαιόλαδο. από Φιλοπεριβαλλοντικά Συστήματα Διαχείρισης

Ελαιόλαδο. από Φιλοπεριβαλλοντικά Συστήματα Διαχείρισης Ελαιόλαδο από Φιλοπεριβαλλοντικά Συστήματα Διαχείρισης Γιατί Ελαιόλαδο και γιατί από Φιλοπεριβαλλοντικά Συστήματα Διαχείρισης; Δεν υποβαθμίζει: - το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους - τη βιολογική αξία

Διαβάστε περισσότερα

FOOD TRENDS. Γευστικές προτάσεις για τις γιορτές

FOOD TRENDS. Γευστικές προτάσεις για τις γιορτές FOOD TRENDS Γευστικές προτάσεις για τις γιορτές Editorial Ο µεζές έχει µια διαχρονική γευστική αξία στην κουλτούρα και τον πολιτισµό των Ελλήνων η οποία πηγάζει από την αρχαία Ελλάδα. Σε γιορτές και συµπόσια

Διαβάστε περισσότερα

Kρασιά από όλη την Ελλάδα!

Kρασιά από όλη την Ελλάδα! Kρασιά από όλη την Ελλάδα! ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ www.ampelaki.com.gr Kρασιά από όλη την Ελλάδα! Εscape Ροζέ & Λευκός αφρώδης Ροζέ και λευκός φυσικός αφρώδης οίνος από εξαίρετες ελληνικές ποικιλίες. Προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ Αριθ. µελέτης : 1/2014 ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ Αριθ. µελέτης : 1/2014 ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΟΡΕΑΣ : Ν.Π.. ΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Ν.Π.. ΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΕΙ Η ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΥΠΟΟΜΑ Α Α ΕΙ Η ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ (κριτήριο χαµηλότερη τιµή) ΕΙ Η ΜΕ 13% ΦΠΑ 1

Διαβάστε περισσότερα

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής Πιστοποιημένη από τον οργανισμό Q-ways Διαδρομές Ποιότητας Α.Ε., με άρωμα βανίλιας και ακατέργαστη καλαμοζάχαρη. Τα αμύγδαλα, βιολογικής γεωργίας

Διαβάστε περισσότερα

MAKING THE WORLD TASTE BETTER

MAKING THE WORLD TASTE BETTER MAKING THE WORLD TASTE BETTER WWW.ENKARDIAOLIVEOIL.COM Στην EnKardia η διαδικασία παραγωγής εξαιρετικού παρθένου Ελληνικού ελαιολάδου ακολουθεί τους κώδικες ορθής γεωργικής πρακτικής με σεβασμό στο περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Yψηλής ποιότητας Κρητικά προϊόντα ελαιολάδου.

Yψηλής ποιότητας Κρητικά προϊόντα ελαιολάδου. Yψηλής ποιότητας Κρητικά προϊόντα ελαιολάδου. Το Μ Olive Oil BY MOBIAK Με έδρα την Κρήτη, ειδικευόμαστε στη προώθηση υψηλής ποιότητας προϊόντων ελαιολάδου. Στην Κρήτη, η έντονη ηλιοφάνεια, το γόνιμο έδαφος

Διαβάστε περισσότερα

HACCP ISO 9001 ISO ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

HACCP ISO 9001 ISO ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ HACCP ISO 9001 ISO 22000 ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 1 Η υγιεινή αποτελεί προϋπόθεση για προϊόντα καλής ποιότητας. 2 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 5 10 15 20 25 30 35 40 50 60

Διαβάστε περισσότερα

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές oι Aγαπηµένες µου Συνταγές περιεχόµενα Εισαγωγή Βασικά υλικά Σούπες & σάλτσες Λαχανικά & σαλάτες Ζυμαρικά & ρύζι Κρέας & ψάρι Αυγά & τυριά Γλυκά Ιδέες για πάρτι Κομπόστες & τρόφιμα σε άλμη Πηγές Ευχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ NEW YORK COLLEGE

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ NEW YORK COLLEGE ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ NEW YORK COLLEGE ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στις 10/10/2009 εγκρίθηκε στην Nairobi της Κένυα η Μεσογειακή Διατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ENΘΥΜΙΟΝ. Ορεκτικά. Antipasto μοτσαρέλα & προσούτο, baby ρόκα, παξιμάδια χαρουπιού, σύκα αποξηραμένα & βινεγκρέτ θυμαρίσιου μελιού

ENΘΥΜΙΟΝ. Ορεκτικά. Antipasto μοτσαρέλα & προσούτο, baby ρόκα, παξιμάδια χαρουπιού, σύκα αποξηραμένα & βινεγκρέτ θυμαρίσιου μελιού ENΘΥΜΙΟΝ Το ENΘΥΜΙΟΝ άνοιξε τις πόρτες του στον κόσμο το 1995. Επηρεασμένο από την γαλλική γαστρονομική κουλτούρα, ξεκίνησε ως κρεπερί. Με το πέρασμα των χρόνων, το μενού μας εμπλουτίστηκε με γκουρμέ πινελιές.

Διαβάστε περισσότερα