Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 Ειδικά περιβάλλοντα απαιτούν πολύ έγκαιρη ανίχνευση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 Ειδικά περιβάλλοντα απαιτούν πολύ έγκαιρη ανίχνευση"

Transcript

1 Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 Ειδικά περιβάλλοντα απαιτούν πολύ έγκαιρη ανίχνευση

2 2 Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα: Μια σίγουρη επένδυση Προστατέψτε ενεργά τις επενδύσεις σας με ένα σύστημα ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα της Bosch Η επένδυση σε ένα σύστημα πυροπροστασίας είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να εξασφαλίσετε την εταιρία σας. Προστατέψτε την εταιρία σας, τους υπαλλήλους σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία με τεχνολογία από την Bosch. Πυκνότητα καπνού Η λύση σε ένα πρόβλημα που συνήθως παραβλέπεται Οι στατιστικές δείχνουν ότι σε ορισμένες χώρες, μια πυρκαγιά ξεσπά κάθε δύο δευτερόλεπτα. Οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές - ακόμα και μια καλή ασφάλιση δεν είναι αρκετή. Η μόνη λύση είναι η ανίχνευση των πυρκαγιών όσο το δυνατόν νωρίτερα, έτσι ώστε να είναι δυνατή η αντιμετώπισή τους προτού εξαπλωθούν και προκαλέσουν καταστροφές. Οι συμβατικοί συναγερμοί δεν ενεργοποιούνται παρά μόνο όταν η φωτιά έχει αρχίσει να υποβόσκει ή ακόμα και όταν έχει ξεσπάσει σε ανοικτή φλόγα. Σε αυτό το στάδιο, η αντιμετώπισή της μπορεί να είναι δύσκολη. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των συστημάτων ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα: ανιχνεύουν πυρκαγιές κατά την έναρξή τους και παρέχουν πολύ έγκαιρη προειδοποίηση. Ακτίνα ανίχνευσης χωρίς σύστημα ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα Ακτίνα ανίχνευσης με σύστημα ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα Χρόνος Φάση πυρόλυσης Καπνός σχεδόν μη αντιληπτός από τον άνθρωπο Φάση υποβόσκουσας πυρκαγιάς Ο καπνός εξαπλώνεται αργά Ανοιχτή πυρκαγιά Ο καπνός και η θερμότητα εξαπλώνονται υπερβολικά Έγκαιρη προειδοποίηση με τα συστήματα ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα Πώς λειτουργούν τα συστήματα ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα Τα συστήματα καπνού με αναρρόφηση αέρα είναι δομοστοιχειακά, το οποίο διευκολύνει την προσαρμογή τους σε ειδικές κτιριακές συνθήκες και ενδεχόμενους κινδύνους πυρκαγιάς. Τα δύο κύρια στοιχεία είναι: σωλήνες δειγματοληψίας στον παρακολουθούμενο χώρο και μια μονάδα ανιχνευτή η οποία μπορεί να τοποθετηθεί αλλού. Ο ανιχνευτής παράγει κενό στους σωλήνες δειγματοληψίας διασφαλίζοντας συνεχή πρόσληψη αέρα από τους παρακολουθούμενους χώρους. Αυτά τα ενεργώς ληφθέντα δείγματα αέρα διοχετεύονται διαμέσου ενός ευαίσθητου οπτικού αισθητήρα σε ένα θάλαμο ανίχνευσης όπου ελέγχονται για σωματίδια καπνού. Ένας ευφυής επεξεργαστής σήματος αναλύει τότε τα μετρούμενα δεδομένα και αποφασίζει εάν υπάρχουν τυπικά χαρακτηριστικά πυρκαγιάς. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ψευδείς συναγερμούς καταστέλλονται.

3 3 Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα Ανίχνευση υψηλής αξιοπιστίας για έγκαιρη προειδοποίηση: Η φωτιά ανιχνεύεται αμέσως μόλις αρχίσει (στη φάση "πυρόλυσης"). Αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας ανιχνεύουν την παρουσία φωτιάς πριν απελευθερωθεί ορατός καπνός, προλαμβάνοντας έτσι αξιόπιστα σημαντικές ζημιές στις περισσότερες περιπτώσεις. Ελαχιστοποίηση ψευδών συναγερμών: Στα συστήματα ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα, η ευφυής επεξεργασία σήματος καταστέλλει σε μεγάλο βαθμό τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που τυπικά προκαλούν ψευδείς συναγερμούς, όπως σκόνη, ρεύματα και ηλεκτρική παρεμβολή. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη ευαισθησία και διασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες με υψηλές οροφές, ακραίες θερμοκρασίες, βρωμιά και υγρασία. Ευέλικτη τοποθέτηση και συντήρηση: Οι μονάδες ανίχνευσης μπορούν επίσης να εγκατασταθούν εξωτερικά για την παρακολούθηση διπλών δαπέδων και καναλιών καλωδίων, έτσι ώστε το προσωπικό συντήρησης να μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτές. Τα συστήματα ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα μπορούν να ενσωματωθούν διακριτικά στα κτίρια. Περιγραφή συστήματος Σύστημα σωλήνων Πατενταρισμένα φύλλα μείωσης αναρρόφησης με κλιμακωτές διαμέτρους οπών Τα δείγματα αέρα αναρροφώνται συνεχώς από τις προστατευμένες περιοχές μέσω καθορισμένων σημείων δειγματοληψίας. Μονάδα ανίχνευσης Η τελευταία λέξη στην τεχνολογία ανιχνευτών Αξιόπιστη και εξαιρετικά έγκαιρη προειδοποίηση με ευαισθησία καπνού από 0,05% Η ευφυής επεξεργασία σήματος διασφαλίζει ανίχνευση φωτιάς με υψηλή αξιοπιστία Καινοτομικοί αισθητήρες ροής αέρα Παρακολούθηση του συστήματος σωλήνων για διακοπή και συμφόρηση Με δυνατότητα ρύθμισης σε παρακολούθηση απλής οπής Στιβαροί, αυτοκαθαριζόμενοι αισθητήρες

4 4 Τεχνολογικά χαρακτηριστικά για αξιόπιστη ανίχνευση 1 Εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία με φωτεινή πηγή υψηλής ισχύος (HPLS) 2 Μια φωτεινή πηγή υψηλής ισχύος καθιστά τα δομοστοιχεία ανίχνευσης πολύ πιο ευαίσθητα από τους κοινούς ανιχνευτές τύπου σημείου. Ο αέρας κατευθύνεται διαμέσου ενός ειδικού θαλάμου μέτρησης που αναπτύχθηκε ειδικά για εφαρμογές αυτού του είδους. Φωτεινή πηγή υψηλής ισχύος 1 Κατευθυνόμενο ρεύμα αέρα που εμποδίζει την εναπόθεση σωματιδίων 2 Φωτεινή πηγή (αποστολέας) 3 Φωτοδίοδος (δέκτης) 3 Στον θάλαμο ανίχνευσης, εξαιρετικά ευαίσθητοι αισθητήρες παρέχουν έγκαιρη προειδοποίηση για να εξασφαλίσουν αρκετό χρόνο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ή για τη λήψη άλλων μέτρων όπως απαιτείται. Η φωτεινή πηγή διαθέτει ένα ευνοϊκό φάσμα που εξασφαλίζει συνεπείς αποκρίσεις σε όλους τους τύπους πυρκαγιάς. Εντοπισμός πυρκαγιάς με ROOM-IDENT Το ROOM-IDENT επιτρέπει τόσο την πολύ έγκαιρη ανίχνευση όσο και τον εντοπισμό της πυρκαγιάς. Μία και μόνο μονάδα παρακολούθησης μπορεί να παρακολουθεί μέχρι πέντε χώρους. Το ROOM-IDENT ανιχνεύει την πηγή της φωτιάς σε τέσσερις φάσεις, εμφανίζοντας το αποτέλεσμα στη μονάδα και στον επηρεαζόμενο χώρο (προαιρετικό). Φάση Φάση 1 (κανονική λειτουργία): Οι σωλήνες που βρίσκονται στους διάφορους χώρους χρησιμοποιούνται για τη λήψη και αξιολόγηση δειγμάτων αέρα. Φάση 2 (πολύ έγκαιρη ανίχνευση πυρκαγιάς): Κάθε ύπαρξη καπνού αναρροφάται και αξιολογείται. Η παρουσία καπνού ενεργοποιεί αμέσως ένα συναγερμό επιτρέποντας την έγκαιρη επέμβαση. Φάση 2 Φάση 3 (αντίστροφη ροή): Ο ανεμιστήρας πρόσληψης απενεργοποιείται μόλις παραχθεί συναγερμός, και ενεργοποιείται ένας δεύτερος ανεμιστήρας που εκδιώκει όλα τα σωματίδια καπνού από τους σωλήνες προς την αντίθετη κατεύθυνση. Φάση 3 D C B Φάση Φάση 4 (εντοπισμός): Αφού το σύστημα σωλήνων καθαριστεί, η κατεύθυνση της ροής αέρα αντιστρέφεται και πάλι. Με βάση το χρόνο που χρειάζεται ο αναρροφώμενος καπνός για να φθάσει στο δομοστοιχείο ανίχνευσης, το σύστημα καθορίζει σε ποιον από τους παρακολουθούμενους χώρους βρίσκεται η φωτιά.

5 5 Το ευφυές σύστημα σωλήνων Η ροή αέρα παρακολουθείται συνεχώς και με ευφυή τρόπο για διακοπή και συμφόρηση. Η ευαισθησία μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα, ακόμα και μέχρι παρακολούθηση απλής οπής. Αυτή η λειτουργία περιλαμβάνει επίσης αντιστάθμιση θερμοκρασίας και μπορεί να προγραμματιστεί για να λαμβάνει υπόψη την ατμοσφαιρική πίεση Παράδειγμα διατάξεων σωλήνων για χρήση ενός δομοστοιχείου ανιχνευτή 1 Διαμόρφωση I 2 Διαμόρφωση U 3 Διαμόρφωση M 4 Διαμόρφωση διπλού U Παράδειγμα διατάξεων σωλήνων για ρύθμιση δύο ανιχνευτών 1 Προστασία χώρων 2 Προστασία εγκαταστάσεων ή μικρών χώρων Φιλμ μείωσης αναρρόφησης Κλιμακωτά φύλλα μείωσης αναρρόφησης επιτυγχάνουν ισορροπημένα δείγματα αέρα σε όλα τα σημεία δειγματοληψίας και αποτρέπουν το ενοχλητικό σφύριγμα (κλίμακα σχεδίου 1:1). Παρελκόμενα (επιλογή) Κλιπ πάγου Χειροκίνητες και αυτόματες συσκευές αποφύσησης για την εξάλειψη του πάγου και της σκόνης Ασφάλεια πυροκρότησης για περιοχές με κίνδυνο έκρηξης Φίλτρα για χώρους με υπερβολική σκόνη Παγίδα ατμού Λειτουργία του τοπικού δικτύου ασφαλείας (LSN) Οι ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα της σειράς 420 λειτουργούν με το σύστημα διαύλου του τοπικού δικτύου ασφαλείας (LSN) της Bosch. Το LSN είναι ένα ελεύθερα διαμορφώσιμο σύστημα διαύλου ασφαλείας που προσφέρει ευρεία επιλογή ανιχνευτών πυρκαγιάς, εισβολής και δυσλειτουργίας, μονάδων χειρισμού και συσκευών στόχευσης από πολλαπλούς κατασκευαστές. Ο δίαυλος χρησιμοποιεί την αρχή κυρίου-υποτελούς, με όλους τους ανιχνευτές καπνού, ενδεικτικές λυχνίες από απόσταση, συσκευές συναγερμού πυρκαγιάς, ανιχνευτές εισβολής, πληκτρολόγια, συσκευές οπλισμού και σειρήνες που είναι συνδεδεμένα σε αυτόν. Το δίκτυο μπορεί να δομηθεί ευέλικτα με διαμορφώσεις βρόχου, στελέχους ή απλής παροχής - οι δυνατότητες επεκτείνονται επιπρόσθετα από διασυνδέσεις με εισόδους και εξόδους και διατάξεις επέκτασης ζώνης Τροφοδοσία και δεδομένα μεταδίδονται με δύο σύρματα. Διατίθεται μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων LSN, που συμπεριλαμβάνει πάνω από 70 διαφορετικούς αισθητήρες από έξι κατασκευαστές και διάφορους τύπους πίνακα από οκτώ κατασκευαστές. Το σύστημα συμμορφούται με το πρότυπο EN 54, EN Βαθμός 4 και VdS Κατηγορία C. Τεχνολογία και μονάδες "LSN improved" υποστηρίζουν ρεύματα μέχρι 1500 ma για μέχρι 3000 μέτρα. Η τάση στο δίαυλο LSN είναι 30 V στο δομοστοιχείο οδηγού διαύλου.

6 6 Σειρά FAS-420-TM Αυτή η οικονομική, συμπαγής λύση είναι ιδανική για την προστασία χώρων μέχρι 400 τετραγωνικών μέτρων, ακόμα και κάτω από δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες. Αυτή η οικονομική, συμπαγής λύση παρακολουθεί ξεχωριστά μέχρι πέντε χώρους - συμπεριλαμβανομένων και μικρών χώρων - και καθορίζει τις θέσεις των ανιχνευόμενων πυρκαγιών. Με καινοτομικούς αισθητήρες ροής αέρα, υποστηρίζει μέχρι οκτώ ανοίγματα αναρρόφησης με ένα σωλήνα των 40 μέτρων ή δύο σωλήνες των 25 μέτρων. Είναι κατάλληλη για χώρους μέχρι 400 τετραγωνικών μέτρων, και οι πιθανές εφαρμογές περιλαμβάνουν δωμάτια ξενοδοχείων, μικρούς χώρους υπολογιστικών συστημάτων, μικρές αποθήκες με μεγάλο ύψος κ.λπ.

7 7 Σειρά FAS-420-TP Αυτή η λύση γενικής χρήσης μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε μια πυρκαγιά να πρέπει να επιβεβαιωθεί από δύο ανιχνευτές για να ενεργοποιηθεί συναγερμός (εξάρτηση δύο ανιχνευτών). Παρόλ' αυτά, είναι δυνατή η χρήση μόνο ενός ανιχνευτή. Υποστηρίζονται μέχρι 48 ανοίγματα αναρρόφησης ανά σύστημα, με μέγιστο μήκος σωλήνων τα 360 μέτρα. Προαιρετικά, το σύστημα μπορεί να δικτυωθεί. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν εργοστάσια παραγωγής, χώρους ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα και μεγάλους χώρους υπολογιστικών συστημάτων, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής που χρειάζεται προστασία.

8 8 Σειρά FAS-420-TT Αυτή η λύση γενικής χρήσης περιλαμβάνει εμφάνιση συναγερμών 10 σταδίων με έως τρία επίπεδα συναγερμού (πληροφοριακός, αρχικός συναγερμός, κύριος συναγερμός). Παρέχει επίσης ένα ραβδόγραμμα δέκα ψηφίων για την παρακολούθηση της μόλυνσης καπνού (επίσης διαθέσιμο σε έκδοση MicroSens). Είναι δυνατό να τοποθετηθούν δύο δομοστοιχεία, διπλασιάζοντας την παρακολουθούμενη περιοχή, τα οποία μπορούν επίσης να συνδεθούν έτσι ώστε μια πυρκαγιά να πρέπει να επιβεβαιωθεί από δύο ανιχνευτές για να ενεργοποιηθεί συναγερμός. Υποστηρίζονται μέχρι 48 ανοίγματα αναρρόφησης ανά σύστημα, με μέγιστο μήκος σωλήνων τα 360 μέτρα. Η γκάμα των εφαρμογών περιλαμβάνει εγκαταστάσεις παραγωγής, χώρους ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα και μεγάλους χώρους υπολογιστικών συστημάτων.

9 9 Χαρακτηριστικά του προϊόντος TM TP TT Κατάλληλο για χρήση κάτω από δύσκολες συνθήκες Πρακτικά εργαλεία εγκατάστασης Πιστοποιημένο κατά VdS και EN 54 Κατάλληλο για εφαρμογές κατάψυξης Μέχρι τρία επίπεδα συναγερμού, με αρχικό συναγερμό και κύριο συναγερμό Ευφυής επεξεργασία σήματος Ρυθμιζόμενη ευαισθησία σε 0,05%/m απόκρυψης φωτός για κύριο συναγερμό Ευαισθησία οθόνης που ξεκινά από 0,005%/m απόκρυψης φωτός Εμφάνιση συναγερμών 10 επιπέδων για πυκνότητα καπνού Εξάρτηση δύο ζωνών Εξάρτηση δύο ανιχνευτών Μέχρι 48 ανοίγματα αναρρόφησης ανά σύστημα, μέγιστο μήκος σωλήνων 360 μέτρα ROOM-IDENT Εκτεταμένη γκάμα παρελκομένων Καινοτομική τεχνολογία αισθητήρων ροής αέρα Επαφές ρελέ με δυνατότητα σύνδεσης με το σύστημα πυροπροστασίας μέσω τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας ("plug & play") Διαγνωστικό εργαλείο υπερύθρων

10 10 Ευρεία γκάμα εφαρμογών Χάρη στα κορυφαία χαρακτηριστικά τους, τα συστήματα ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα από την Bosch μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν οπουδήποτε. Οι κύριες εφαρμογές τους περιλαμβάνουν χώρους ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα, αποθήκες μεγάλου ύψους, εργοστάσια, κυλιόμενους ιμάντες μεταφοράς, χαρτοποιίες, εργοστάσια ανακύκλωσης, κέντρα δεδομένων, ψευδοδάπεδα, κανάλια καλωδίων, κιβώτια μεταγωγής, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, εργοστάσια υψηλής τάσης, χώρους δοκιμών ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (EMC), κτίρια με υαλοπίνακες, ανελκυστήρες, κυλιόμενες σκάλες, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, σύγχρονα και ιστορικά κτίρια, βιβλιοθήκες, σάουνες, δωμάτια ξενοδοχείων και κελιά φυλακών. Τα συστήματα ανίχνευσης καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Παράδειγμα 1: Αποθήκη μεγάλου ύψους Το σύστημα σωλήνων είναι εύκολο να ενσωματωθεί στο σχεδιασμό της αποθήκης. Ενεργή δειγματοληψία αέρα σε ολόκληρο το ύψος διασφαλίζει την έγκαιρη ανίχνευση. Τα εξαρτήματα του συστήματος είναι εύκολα προσπελάσιμα, το οποίο μειώνει τα έξοδα εγκατάστασης και σέρβις. Οι κανονικές λειτουργίες μπορούν να συνεχίζουν ενώ διενεργούνται εργασίες συντήρησης. Παράδειγμα 2: Εργοστάσιο Το σύστημα σωλήνων είναι εύκολο να εγκατασταθεί στα στοιχεία στήριξης του κτιρίου παραγωγής. Αυτό διασφαλίζει την αξιόπιστη ανίχνευση σε περιοχές με υψηλά επίπεδα σκόνης και μόλυνσης. Η μονάδα ανιχνευτή είναι εγκατεστημένη στο ύψος των οφθαλμών. Η συντήρηση και το σέρβις είναι απλά, επίσης σε κτίρια με μεγάλο ύψος και όταν υπάρχουν πολύπλοκα συστήματα μεταφοράς στην οροφή.

11 11 Παράδειγμα 3: Βιβλιοθήκη Η τεχνολογία ανίχνευσης υψηλής ευαισθησίας του συστήματος με φωτεινή πηγή υψηλής ισχύος (HPLS) διασφαλίζει εξαιρετικά έγκαιρη ειδοποίηση πυρκαγιάς για την προστασία των αρχειοθετημένων βιβλίων και εγγράφων. Οι σωλήνες μπορούν να εγκατασταθούν απευθείας επάνω στα ράφια. Είναι δυνατό να υλοποιηθεί μια προσέγγιση συναγερμού πολλαπλών σταδίων για την προστασία αναντικατάστατων τεμαχίων. Τα πάντα είναι δυνατά Οι ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 της Bosch ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την ασφάλεια, αξιοπιστία και ευελιξία. Οι αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας που διαθέτουν ανιχνεύουν την πυρκαγιά στο πρωιμότερο δυνατό στάδιο. Η ευφυής επεξεργασία σήματας εξαλείφει αποτελεσματικά τους εξωγενείς παράγοντες που θα μπορούσαν σε αντίθετη περίπτωση να ενεργοποιήσουν ψευδή συναγερμό. Με αυτά τα συστήματα εξοικονομείτε επίσης χρόνο και χρήματα για συντήρηση και σέρβις.

12 Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 100 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες, υποστηριζόμενες από τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και υποστήριξης. Τα Συστήματα Ασφαλείας της Bosch με υπερηφάνεια προσφέρουν μια πλήρη σειρά λύσεων για συστήματα προστασίας, ασφάλειας, επικοινωνιών και ήχου με την συνδρομή των οποίων υλοποιούνται καθημερινά εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, από κυβερνητικά κτήρια και δημόσιους χώρους έως βιομηχανίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κατοικίες. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων Εκτυπώθηκε στη Γερμανία 09/08 Printer FS-OT-el-01_F01U517950_01

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία.

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. Απόλυτη προστασία με τη Διπλή οπτική τεχνολογία Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. 2 Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση για κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

FCS-320-TP Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με Αναρρόφηση

FCS-320-TP Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με Αναρρόφηση Συστήματα πυροπροστασίας FCS-320-TP Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με FCS-320-TP Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με www.boschsecrity.gr Με δυνατότητα σύνδεσης σε συμβατικούς πίνακες πυροπροστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής καπνού με αναρρόφηση

Ανιχνευτής καπνού με αναρρόφηση Συστήματα πυρανίχνευσης FCS-320-TM Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με Αναρρόφηση FCS-320-TM Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με Αναρρόφηση Για σύνδεση σε συμβατικούς πίνακες πυροπροστασίας Υψηλή ατρωσία

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ταχείας Επιλογής Πρόσθετα εξαρτήματα συστημάτων πυροπροστασίας LSN

Οδηγός Ταχείας Επιλογής Πρόσθετα εξαρτήματα συστημάτων πυροπροστασίας LSN Τοπικό δίκτυο ασφαλείας (LSN) Εύκολη καλωδίωση Δυνατότητα αυτο-ρύθμισης παραμέτρων (τρόπος λειτουργίας αυτο-εκμάθησης) Κεντρικός προγραμματισμός όλων των διαμορφώσεων των συσκευών από τον πίνακα Ευέλικτη

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά FAS-420-TM Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση, έκδοση LSN improved

Σειρά FAS-420-TM Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση, έκδοση LSN improved Συστήματα πυρανίχνευσης Σειρά FAS-420-TM Ανιχνευτές καπνού με Σειρά FAS-420-TM Ανιχνευτές καπνού με Για τη σύνδεση στους πίνακες πυρανίχνευσης FPA-5000 και FPA 1200 με τεχνολογία LSN improved Υψηλή ατρωσία

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn? Το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch 2 I Η Bosch γίνεται Extreme Ακεραιότητα, καινοτομία και απόδοση Η πρόσφατη απόκτηση του ομίλου Extreme CCTV,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών 1 Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού 2 Επαναστατική

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn; Το ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

AVENAR detector Συστήματα πυροπροστασίας AVENAR detector

AVENAR detector Συστήματα πυροπροστασίας AVENAR detector Συστήματα πυροπροστασίας AVENAR detector 4000 AVENAR detector 4000 www.boschsecrity.gr Εξαιρετικά αξιόπιστοι και ακριβείς χάρη στην ευφυή επεξεργασία σήματος (ISP) Ταχύτατη ανίχνευση ακόμα και της ελάχιστης

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου,

Διαβάστε περισσότερα

FCP 320/FCH 320 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς

FCP 320/FCH 320 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς Συστήματα πυροπροστασίας FCP 32/FCH 32 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς FCP 32/FCH 32 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς www.boschsectity.gr Υψηλή αξιοπιστία ανίχνευσης χάρη στα ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού αποσκοπεί στην προστασία χώρων όπως οικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κλπ. σε περιπτώσεις: Ανεπιθύμητης εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

Fire Protection Systems Πλήρως Αυτόνομα Συστήματα Πυρόσβεσης με τη χρήση Πνευματικού Σωλήνα Ανίχνευσης

Fire Protection Systems Πλήρως Αυτόνομα Συστήματα Πυρόσβεσης με τη χρήση Πνευματικού Σωλήνα Ανίχνευσης i-safe Fire Protection Systems Πλήρως Αυτόνομα Συστήματα Πυρόσβεσης με τη χρήση Πνευματικού Σωλήνα Ανίχνευσης ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ #DOC 2015/BUSES/FWR/ILP/Rev. 2.0 Η «καρδιά» της γκάμας προϊόντων i-safe είναι

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

FCP 320/FCH 320 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς

FCP 320/FCH 320 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς Συστήματα πυροπροστασίας FCP 320/FCH 320 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς FCP 320/FCH 320 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς www.boschsecrity.gr Υψηλή αξιοπιστία ανίχνευσης χάρη στα ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Μια νέα γενιά ψηφιακών πολυχρηστικών συσκευών εγγραφής Divar για έναν αναλογικό και IP κόσμο. Ψηφιακές πολυχρηστικές

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Powered loop interface

Powered loop interface Powered loop interface D125B el Εγχειρίδιο εγκατάστασης Powered loop interface Ειδοποιήσεις el 3 1 Ειδοποιήσεις Οι οδηγίες αυτές καλύπτουν την εγκατάσταση του διπλού δομοστοιχείου έναρξης D125B Κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

FCP 320/FCH 320 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς

FCP 320/FCH 320 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς Συστήματα πυροπροστασίας FCP 320/FCH 320 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς FCP 320/FCH 320 Συμβατικοί αυτόματοι ανιχνευτές πυρκαγιάς www.boschsecrity.com Υψηλή αξιοπιστία ανίχνευσης χάρη στα ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής κίνησης PIR Professional Series

Ανιχνευτής κίνησης PIR Professional Series Συστήματα συναγερμού εισβολής Ανιχνευτής κίνησης PIR Professional Series Ανιχνευτής κίνησης PIR Professional Series www.boschsecrity.gr Κάλυψη 6 m x m (5 x 7), επιλέξιμη μέχρι τα 8 m x (5 ft x ft) Συμμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ Α. Περιμετρικοί ανιχνευτές 1. Μαγνητικές επαφές Είναι κατάλληλες για τον εντοπισμό ανοιγμάτων. Αποτελούνται από δύο μαγνητικά τμήματα από τα οποία το ένα τοποθετείται

Διαβάστε περισσότερα

Fire Protection Systems Πλήρως Αυτόνομα Συστήματα Πυρόσβεσης με τη χρήση Πνευματικού Σωλήνα Ανίχνευσης

Fire Protection Systems Πλήρως Αυτόνομα Συστήματα Πυρόσβεσης με τη χρήση Πνευματικού Σωλήνα Ανίχνευσης i-safe Fire Protection Systems Πλήρως Αυτόνομα Συστήματα Πυρόσβεσης με τη χρήση Πνευματικού Σωλήνα Ανίχνευσης ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ #DOC 2014/ENGINE COMPARTMENTS/FWR/Rev. 2.0 Η «καρδιά» της γκάμας προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ www.rehau.gr ΠΡΟΪΟΝ: RAUPIANO PLUS Ενισχυμένη ηχοπροστασία για μεγάλα κτίρια RAUPIANO PLUS είναι το σύστημα αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

«Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

«Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας «Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Ένας πανίσχυρος και ταυτόχρονα απλός στη χρήση πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Photobeam Συστήματα συναγερμού εισβολής Photobeam Ανίχνευση τετραπλής ακτίνας. Κύκλωμα περιβαλλοντικής διάκρισης

Photobeam Συστήματα συναγερμού εισβολής Photobeam Ανίχνευση τετραπλής ακτίνας. Κύκλωμα περιβαλλοντικής διάκρισης Συστήματα συναγερμού εισβολής Photobeam 5000 Photobeam 5000 www.boschsecrity.gr Ανίχνευση τετραπλής ακτίνας Κύκλωμα περιβαλλοντικής διάκρισης Έλεγχος ισχύος ακτίνας για μείωση της διασταυρούμενης ομιλίας

Διαβάστε περισσότερα

The worlds most versatile fire detector

The worlds most versatile fire detector Cirrus Pro Series Aspirating Fire Detectors Detectors ng Fire D s Aspiratin ro Series Cirrus P Περιεχόμενα Διάφορες Τεχνολογίες Κατανόηση θαλάμου νέφωσης Η σειρά ανιχνευτών του Cirrus Pro Εφαρμογές Detectors

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Smoke Alarm FERION 4000 O

Smoke Alarm FERION 4000 O Smoke Alarm FERION 4000 O el Smoke Alarm Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Graphics 4 2 Εισαγωγή 6 3 Τοποθέτηση 7 4 Συντήρηση 9 5 Τεχνικά στοιχεία 10 6 Εξυπηρέτηση πελατών 12 Bosch Sicherheitssysteme

Διαβάστε περισσότερα

WaterLeakStop Z-8. Μονάδα Επέκτασης Ανίχνευσης διαρροών Νερού 8 Ζωνών. Οδηγίες Χρήσεως

WaterLeakStop Z-8. Μονάδα Επέκτασης Ανίχνευσης διαρροών Νερού 8 Ζωνών. Οδηγίες Χρήσεως WaterLeakStop Z-8 Μονάδα Επέκτασης Ανίχνευσης διαρροών Νερού 8 Ζωνών Οδηγίες Χρήσεως Πίνακας περιεχομένων ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:... 3 ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ:... 3 ΕΙΚΟΝΕΣ - ΠΙΝΑΚΕΣ:...

Διαβάστε περισσότερα

FNM-320 Συμβατική σειρήνα

FNM-320 Συμβατική σειρήνα Συστήματα πυροπροστασίας FNM-3 Συμβατική σειρήνα FNM-3 Συμβατική σειρήνα www.boschsecrity.gr Ένταση ήχου έως και 112 db(a Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντίξοες Λειτουργεί στα 12 και 2 V DC Προστασία από

Διαβάστε περισσότερα

Η ανίχνευση παραδόθηκε. Διασφαλισμένη αξιοπιστία. Ανιχνευτές κίνησης Commercial Series

Η ανίχνευση παραδόθηκε. Διασφαλισμένη αξιοπιστία. Ανιχνευτές κίνησης Commercial Series Η ανίχνευση παραδόθηκε. Διασφαλισμένη αξιοπιστία. Ανιχνευτές κίνησης Commercial Series Η ανίχνευση είναι το πρώτο βήμα για την προστασία μιας κατοικίας ή επιχείρησης και των ανθρώπων και της ιδιοκτησίας

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα Καθοδήγησης σε Parking DUPLINE

Σύστηµα Καθοδήγησης σε Parking DUPLINE Σύστηµα Καθοδήγησης σε Parking DUPLINE Ανιχνεύει τις ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ και οδηγεί τον οδηγό σε αυτές από τη συντοµότερη δυνατή διαδροµή Ανίχνευση αυτοκινήτου µε αισθητήρα υπερήχων ultrasonic Ο

Διαβάστε περισσότερα

Αμφίδρομος ανιχνευτής καπνού δέσμης. Οδηγίες χρήσης

Αμφίδρομος ανιχνευτής καπνού δέσμης. Οδηγίες χρήσης Αμφίδρομος ανιχνευτής καπνού δέσμης Οδηγίες χρήσης EL 1. Γενικές πληροφορίες >30 cm Διασφαλίστε ανεμπόδιστη οπτική επαφή μεταξύ δέκτη και πομπού Πομπός >30 cm Δέκτης 5-120 m Μονάδα τροφοδοσίας ρεύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ειδικά σχεδιασμένος για να ανιχνεύει πυροβόλα όπλα σε εισόδους με υψηλό ρυθμό κυκλοφορίας, ο HI-PE/CF συνδυάζει την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τα προϊόντα CEIA με τον πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Ηλεκτρολογίας

Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Ηλεκτρολογίας Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Ηλεκτρολογίας ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Πτυχιακή Εργασία Του Σπουδαστή: Σωτηράκου Κωνσταντίνου Επιβλέπων:

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch 2 Και αντιδράστε άμεσα και αποτελεσματικά με Intelligent Video Analysis της Bosch Ανεξάρτητα από το εάν το σύστημά σας χρησιμοποιεί λίγες ή

Διαβάστε περισσότερα

FNM-320 Συμβατική σειρήνα

FNM-320 Συμβατική σειρήνα Συστήματα πυροπροστασίας FNM-3 Συμβατική σειρήνα FNM-3 Συμβατική σειρήνα www.boschsectity.gr Ένταση ήχου έως και 2 db(a Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντίξοες Λειτουργεί στα 12 και 2 V DC Προστασία από ανάστροφη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ανιχνευτής καπνού GSC-SD02 GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100

Εγχειρίδιο χρήσης. Ανιχνευτής καπνού GSC-SD02 GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 Εγχειρίδιο χρήσης Ανιχνευτής καπνού GSC-SD02 GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Ο φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής καπνού GSC-SD02 διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο φωτοηλεκτρικό αισθητήρα και

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας 2 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Απόλυτη άνεση στην ψηφιακή κατανομή γλωσσών Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

Fireray5000-EN. Συστήματα πυροπροστασίας Fireray5000-EN. Εκτεταμένη εμβέλεια παρακολούθησης

Fireray5000-EN. Συστήματα πυροπροστασίας Fireray5000-EN.  Εκτεταμένη εμβέλεια παρακολούθησης Συστήματα πυροπροστασίας Fireray5000-EN Fireray5000-EN www.boschsectity.gr Εκτεταμένη εμβέλεια παρακολούθησης Έως και 2 ανιχνευτές ανά ελεγκτή συστήματος Δύο ζεύγη ρελέ πυροπροστασίας και ρελέ ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση της ασφάλειας και της αποδοτικότητας των μεταφορικών ταινιών

Ενίσχυση της ασφάλειας και της αποδοτικότητας των μεταφορικών ταινιών παρακολούθηση ιμάντα μεταφοράς Ενίσχυση της ασφάλειας και της αποδοτικότητας των μεταφορικών ταινιών Μέγιστη ασφάλεια και απόδοση της μεταφορικής ταινίας Οι μεταφορικοί ιμάντες υπόκεινται σε εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΜΑΘΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ 7Ο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΙΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΙΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ Κ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ(ΠΑΘΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series. Τεχνικό εγχειρίδιο

Πίνακας συναγερμού Easy Series. Τεχνικό εγχειρίδιο Πίνακας συναγερμού Easy Series Τεχνικό εγχειρίδιο Περιεχόμενο 3 1. Με μια ματιά 2. Επισκόπηση συστήματος 5 2.1 Κέντρο ελέγχου Easy Series 6 Καταστάσεις που απεικονίζονται στον πίνακα Easy Series 7 2.2

Διαβάστε περισσότερα

Fire Protection Systems Πλήρως Αυτόνομα Συστήματα Πυρόσβεσης με τη χρήση Πνευματικού Σωλήνα Ανίχνευσης

Fire Protection Systems Πλήρως Αυτόνομα Συστήματα Πυρόσβεσης με τη χρήση Πνευματικού Σωλήνα Ανίχνευσης FiWaRec Fire Protection Systems Πλήρως Αυτόνομα Συστήματα Πυρόσβεσης με τη χρήση Πνευματικού Σωλήνα Ανίχνευσης ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ #DOC 2013/ELECTRIC/FWR/Rev. 1.0 Καπανέως 73 104 44 Αθήνα - Tηλ. 210.5157400

Διαβάστε περισσότερα

Smoke Alarm FERION 1000 O

Smoke Alarm FERION 1000 O Smoke Alarm FERION 1000 O el Smoke Alarm Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Graphics 4 2 Εισαγωγή 6 3 Τοποθέτηση 7 4 Συντήρηση 10 5 Τεχνικά στοιχεία 11 6 Εξυπηρέτηση πελατών 12 Bosch Sicherheitssysteme

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Μέγιστη απόδοση. Σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ο πρώτος μετατροπέας πολλαπλών λειτουργιών. Αξιόπιστος και με μέγιστη σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 24 9 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ (ANALOG ADDRESSABLE) ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ Οι κατωτέρω Τεχνικές Προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Kollias Industrial Doors

Kollias Industrial Doors Kollias Industrial Doors ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RD06 0 Οι Αναδιπλούμενες Πόρτες RD06 αποτελούν διατάξεις προοριζόμενες για την κάλυψη ανοιγμάτων, λειτουργώντας ως διαχωριστικό πέτασμα

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστής διαφορικής πίεσης Τύπος HA 5421. Οδηγίες χρήσης. Ρυθμιστής διαφορικής πίεσης

Ρυθμιστής διαφορικής πίεσης Τύπος HA 5421. Οδηγίες χρήσης. Ρυθμιστής διαφορικής πίεσης HAINKE Staubfilter GmbH Τηλέφωνο +49 4408 8077-0 Τέλεφαξ +49 4408 8077-10 Ταχυδρομική θυρίδα 12 48 An der Imbäke 7 email info@hainke.de 27795 Hude 27798 Hude Internet www.hainke.de Οδηγίες χρήσης Ρυθμιστής

Διαβάστε περισσότερα

FIRERAY5000-EN Γραμμικός ανιχνευτής δέσμης

FIRERAY5000-EN Γραμμικός ανιχνευτής δέσμης Συστήματα πυροπροστασίας FIRERAY5000-EN Γραμμικός ανιχνευτής δέσμης FIRERAY5000-EN Γραμμικός ανιχνευτής δέσμης www.boschsecurity.com Ο γραμμικός ανιχνευτής καπνού Fireray5000-EN καλύπτει αποστάσεις μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση των ατομικών αναγκών πελατών. Επεξεργασία σε ανώτατο επίπεδο π.χ. 10:10:2 για BOD:SS:NH4

Ειδικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση των ατομικών αναγκών πελατών. Επεξεργασία σε ανώτατο επίπεδο π.χ. 10:10:2 για BOD:SS:NH4 Η σειρά HiPAF είναι ένα σύστημα επεξεργασίας αστικών αποβλήτων σχεδιασμένο ειδικά για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Συνδυάζοντας ευελιξία, αξιοπιστία, ικανή προεργασία και στιβαρή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 1 η ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΜΕΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX Instabus Technology Systems Παρουσίαση Instabus KNX Τι είναι το Instabus Το σύστημα Instabus αποτελεί τη νέα προηγμένη τεχνική ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που συνδυάζει όλες τις ηλεκτρικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

TC100N. Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου. Πληροφορίες ασφάλειας

TC100N. Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου. Πληροφορίες ασφάλειας TC100N Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου Πληροφορίες ασφάλειας Πριν χρησιμοποιηθεί αυτή η συσκευή, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες πληροφορίες ασφάλειας: Μόλις ανοίξετε το κιβώτιο συσκευασίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2006

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2006 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 06 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 06 ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Α 1. Οι βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας προβολής BAT 100 LSN. el Εγχειρίδιο χειρισμού

Πίνακας προβολής BAT 100 LSN. el Εγχειρίδιο χειρισμού Πίνακας προβολής BAT 100 LSN el Εγχειρίδιο χειρισμού Πίνακας προβολής Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Σύντομες πληροφορίες 4 3 Επισκόπηση συστήματος 5 4 Εγκατάσταση 6 5 Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Conettix Cellular Communicators

Conettix Cellular Communicators Conettix Cellular Communicators B44x el Εγχειρίδιο εγκατάστασης Conettix Cellular Communicators Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή στη μονάδα επικοινωνίας μέσω κινητής τηλεφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Compa Solar 25th Martiou 32 - Katerini 60100 Tel +30.23510.45415 - Fax +30.23510.36181 email: info@compasolar.gr - web:

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης (κουρτίνες) Professional Series TriTech+ με αντικάλυψη

Ανιχνευτές κίνησης (κουρτίνες) Professional Series TriTech+ με αντικάλυψη Συστήματα συναγερμού εισβολής Ανιχνευτές κίνησης (κουρτίνες) Professional Series TriTech+ με αντι-κάλυψη Ανιχνευτές κίνησης (κουρτίνες) Professional Series TriTech+ με αντικάλυψη www.boschsecrity.gr Τυπική

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοηλεκτρικός συναγερμός καπνού

Φωτοηλεκτρικός συναγερμός καπνού Φωτοηλεκτρικός συναγερμός καπνού DTCTSL40WT DTCTSL40WT_ Φωτοηλεκτρικός συναγερμός καπνού_manual 1 Αγγλικά Περιεχόμενο Εισαγωγή Επισκόπηση Λεπτομέρειες προϊόντος Αναλυτικός οδηγός χρήσης Ιστορικό αναθεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Γιώργος Παπαβασιλείου Τηλ.: : 6945541410-2291037674 E-mail: info@mysecuritysystem.gr www.mysecuritysystem.gr 24ωρη ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην ΕΛΛΑΔΑ OlympiaElectronics @olympiaelectro

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην ΕΛΛΑΔΑ OlympiaElectronics @olympiaelectro ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην ΕΛΛΑΔΑ OlympiaElectronics olympiaelectronics Olympia Electronics Olympia Electronics OlympiaElectronics @olympiaelectro

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ «1» ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 06_16 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΝΑΚΩΝ (Α/Α 1 ΠΙΝΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 06_16) Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ «1» ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 06_16 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΝΑΚΩΝ (Α/Α 1 ΠΙΝΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 06_16) Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ «1» ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 06_16 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΝΑΚΩΝ (Α/Α 1 ΠΙΝΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 06_16) Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Ο προσφερόμενος εξοπλισμός να είναι αρίστης ποιότητας, εγκεκριμένος από

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος

LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος Συστήματα επικοινωνίας LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος www.boschsecrity.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην

ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.   Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Η εταιρεία είναι πιστοποιηµένη από: www.olympia-electronics.gr Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην ΕΛΛΑΔΑ OlympiaElectronics olympiaelectronics @olympiaelectro

Διαβάστε περισσότερα

Το υποσύστηµα "αίσθησης" απαιτήσεις και επιδόσεις φυσικά µεγέθη γενική δοµή και συγκρότηση

Το υποσύστηµα αίσθησης απαιτήσεις και επιδόσεις φυσικά µεγέθη γενική δοµή και συγκρότηση Το υποσύστηµα "αίσθησης" απαιτήσεις και επιδόσεις φυσικά µεγέθη γενική δοµή και συγκρότηση Το υποσύστηµα "αίσθησης" είσοδοι της διάταξης αντίληψη του "περιβάλλοντος" τροφοδοσία του µε καθορίζει τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ & ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ. Εικόνα 1

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ & ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ. Εικόνα 1 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ Τα συστήματα ασφαλείας είναι ειδικές ηλεκτρονικές διατάξεις που χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση χώρων, με σκοπό την άμεση ενημέρωσή των ενδιαφερόμενων, σε περίπτωση έ- κτακτης

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας:

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας: Λίγα λόγια για την εταιρεία μας: Ιδρύθηκε το 2004 Προμηθεύει και Εγκαθιστά Εξειδικευμένα Συστήματα Ασφαλείας Παρέχει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας προς τον πελάτη Η εμπειρία και ο

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων

Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων Karol Bielecki Η εταιρεία CNP Myszkow (http://cnpmyszkow.pl/?lang=en) εξειδικεύεται στη διαδικασία επίστρωσης μικρών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion

Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion ClinActiv r ClinActiv r MCM Το ClinActiv r προστατεύει το δέρμα του ασθενή παρέχοντας θεραπεία I-mmersion Η σωστή επιλογή της επιφάνειας θεραπείας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα Ελληνικό προϊόν της Olympia Electronics ``ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα Ελληνικό προϊόν της Olympia Electronics ``ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. BS-477 BS-477/SL ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ BS-468/A ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τάση λειτουργίας Τυπική διάρκεια ζωής μπαταρίας Συχνότητα επικοινωνίας Εμβέλεια επικοινωνίας Βαθμός προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου. Ενότητα 2

Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου. Ενότητα 2 Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου Ενότητα 2 Τι είναι το PLC ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 Τι είναι το PLC. 2.1 Πλεονεκτήματα των PLC. 2.2 Η δομή ενός PLC. 2.3 Τα PLC της αγοράς. 2.4 Αρχή λειτουργίας ενός PLC.

Διαβάστε περισσότερα

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide Divar Οδηγός εφαρµογών Bosch Divar application Divar Πολυχρηστική guide ψηφιακή συσκευή εγγραφής Bosch Divar Πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής Το Divar είναι η πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα