Ειδοποίηση για τη χρήση... 2

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ειδοποίηση για τη χρήση... 2"

Transcript

1 Πίνακας Περιεχομένων Ειδοποίηση για τη χρήση... 2 Πληροφορίες ασφαλείας...2 Όρια εκπομπών κλάσης B...2 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας...2 Προφυλάξεις...4 Προειδοποιήσεις ασφαλείας για τα μάτια...6 Εισαγωγή... 7 Χαρακτηριστικά προϊόντος...7 Περιεχόμενα συσκευασίας...8 Περιγραφή προϊόντος...9 Κύρια μονάδα...9 Πάνελ ελέγχου...10 Οπίσθια όψη...11 Τηλεχειριστήριο...12 Εγκατάσταση Σύνδεση του βιντεοπροβολέα...13 Σύνδεση με επιτραπέζιο / φορητό υπολογιστή...13 Σύνδεση σε πηγές βίντεο...14 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα...15 Ενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα...15 Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα...16 Ένδειξη προειδοποίησης...16 Ρύθμιση της προβαλλόμενης εικόνας...17 Ρύθμιση του ύψους του βιντεοπροβολέα...17 Ρύθμιση Ζουμ και Εστίασης...18 Χειριστήρια χρήστη Πάνελ ελέγχου...19 Τηλεχειριστήριο...20 Μενού προβολής στην οθόνη (OSD)...22 Τρόπος λειτουργίας...22 Δομή του μενού...23 ΕΙΚΟΝΑ...24 ΟΘΟΝΗ...29 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ...31 ΕΠΙΛΟΓΕΣ...39 Παραρτήματα Επίλυση Προβλημάτων...44 Προβλήματα Εικόνας...44 Προβλήματα διακοπής...46 Ενδείξεις κατάστασης προβολέα...47 Προβλήματα με το τηλεχειριστήριο...48 Προβλήματα στον Ήχο...48 Αντικατάσταση της λάμπας...49 Καθαρισμός του προβολέα...50 Λειτουργίες συμβατότητας...51 Εγκατάσταση οροφής...53 Γραφεία της Optoma Διεθνώς...54 Κανονισμοί και προειδοποιήσεις ασφαλείας...56 Συνθήκες λειτουργίας...57

2 Ειδοποίηση για τη χρήση Πληροφορίες ασφαλείας Ο κεραυνός με την κεφαλή βέλος, μέσα σε ένα ισόπλευρο τρίγωνο, είναι για να προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, η οποία μπορεί να είναι επαρκούς τάσης για να αποτελεί κίνδυνο ηλεκτροπληξίας για ανθρώπους. Το θαυμαστικό μέσα σε ένα ισόπλευρο τρίγωνο είναι για να προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία σημαντικών οδηγιών λειτουργίας και συντήρησης (επισκευής) του προϊόντος στα συνοδευτικά έγγραφα της συσκευής. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ 'Η ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ, ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΣΕ ΒΡΟΧΗ 'Η ΣΕ ΥΓΡΑΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ. ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Όρια εκπομπών κλάσης B Αυτή η ψηφιακή συσκευή κλάσης B συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις των Καναδικών Κανονισμών για Εξοπλισμό που Προκαλεί Παρεμβολές. Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε τις παρούσες οδηγίες πριν χρησιμοποιείσετε τον βιντεοπροβολέα. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες, πιθανόν να τις χρειαστείτε μελλοντικά. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες. Εγκαταστήστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή: A. Μην φράσσετε τα ανοίγματα εξαερισμού. Για να εξασφαλίσετε αξιόπιστη λειτουργία του προβολέα και να τον προφυλάξετε από υπερθέρμανση, τοποθετήστε τον σε σημείο και θέση που δεν εμποδίζουν τον εξαερισμό του. Για παράδειγμα, μην τοποθετείτε τον προβολέα πάνω σε κρεβάτια, καναπέδες, χαλιά ή παρόμοιες επιφάνειες που μπορούν να μποκάρουν τα ανοίγματα εξαερισμού. Μην τοποθετείτε τον προβολέα σε κλειστούς χώρους, όπως βιβλιοθήκες και ντουλάπια, που μπορούν να εμποδίσουν την κυκλοφορία του αέρα από τα ανοίγματα αερισμού του. B. Μην χρησιμοποιείτε τον προβολέα κοντά σε νερό ή υγρασία. Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτε τον προβολέα σε βροχή ή σε υγρασία. C. Μην τοποθετείτε τη συσκευή κοντά σε πηγές θερμότητας, όπως καλοριφέρ, θερμάστρες, σόμπες ή άλλες συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των ενισχυτών) που παράγουν θερμότητα. Καθαρίστε τη συσκευή μόνο με στεγνό πανί.

3 Να χρησιμοποιείτε μόνο εξαρτήματα/αξεσουάρ που καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Για σέρβις, απευθυνθείτε μόνο σε εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Επισκευή του προβολέα απαιτείται μόνο όταν έχει υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, όπως: Ειδοποίηση για τη χρήση Έχει καταστραφεί το καλώδιο ή το φις τροφοδοσίας. Έχουν πέσει υγρά ή αντικείμενα μέσα στη συσκευή. Ο προβολέας έχει εκτεθεί σε βροχή ή σε υγρασία, δεν λειτουργεί κανονικά ή έχει πέσει κάτω. Μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας τον προβολέα. Αν επιχειρήσετε να ανοίξετε ή να αφαιρέσετε τα καλύμματα, μπορεί να εκτεθείτε σε υψηλή τάση ή άλλες πηγές κινδύνου. Επικοινωνήστε με την Optoma για να σας υποδείξει το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών. Μην αφήνετε να πέφτουν αντικείμενα ή υγρά στο εσωτερικό του προβολέα. Μπορεί να ακουμπήσουν σημεία με υψηλή τάση ή να βραχυκυκλώσουν εξαρτήματα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά ή ηλεκτροπληξ. Δείτε τις σημάνσεις ασφαλείας στο περίβλημα του προβολέα. 10. Ο προβολέας πρέπει να ρυθμίζεται ή να επισκευάζεται μόνο από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

4 Ειδοποίηση για τη χρήση ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Όταν η λάμπα πλησιάζει στο τέλος της ζωής της, ο προβολέας δεν θα ανάβει μέχρι να αντικατασταθεί η λάμπα. Για να αντικαταστήσετε τη λάμπα, ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται στην ενότητα "Αντικατάσταση της λάμπας" στις σελίδες 49. Προφυλάξεις Ακολουθήστε όλες τις προειδοποιήσεις, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες συντήρησης όπως περιγράφονται στο παρόν εγχειρίδιο χρήσης. Προειδοποίηση - Μην κοιτάτε μέσα στον φακό του προβολέα όταν η λάμπα είναι αναμμένη. Το δυνατό φως ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στα μάτια σας. Προειδοποίηση - Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτε τον προβολέα σε βροχή ή σε υγρασία. Προειδοποίηση - Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε ή να αποσυναρμολογήσετε τον προβολέα, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία. Προειδοποίηση - Όταν πρόκειται να αντικαταστήσετε τη λάμπα, αφήστε τη συσκευή να κρυώσει και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες αντικατάστασης. Δείτε τη σελίδα 49. Προειδοποίηση - Ο προβολέας ανιχνεύει αυτόματα τη διάρκεια ζωής της λάμπας. Αντικαταστήστε τη λάμπα όταν εμφανιστούν τα σχετικά προειδοποιητικά μηνύματα. Προειδοποίηση - Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Μηδενισμός Λάμπας" από την επιλογή "Επιλογές/Ρυθμ Λάμπας" του μενού προβολής στην οθόνη μετά την αντικατάσταση της λάμπας (δείτε τη σελίδα 43). Προειδοποίηση - Όταν σβήνετε τον προβολέα, βεβαιωθείτε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ψήξης του πριν τον αποσυνδέσετε από το ηλεκτρικό ρεύμα. Αφήστε τον προβολέα να κρυώσει για 90 δευτερόλεπτα. Προειδοποίηση - Μην χρησιμοποιείτε το κάλυμμα φακού όταν ο προβολέας βρίσκεται σε λειτουργία. Προειδοποίηση - Όταν η λάμπα πλησιάζει στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της, εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα "Η λάμπα φτάνει στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της". Επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα πώλησης ή το κέντρο επισκευών για άμεση αντικατάσταση της λάμπας. Προειδοποίηση - Για να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης βλάβης στα μάτια, μην κοιτάτε απευθείας τη δέσμη λέιζερ στο τηλεχειριστήριο και μην στρέφετε τη δέσμη προς τα μάτια άλλων. Το τηλεχειριστήριο είναι εξοπλισμένο με λέιζερ κλάσης ΙΙ που εκπέμπει ακτινοβολία.

5 Τι να κάνετε: Να σβήνετε τη συσκευή πριν την καθαρίσετε. Να χρησιμοποείτε ένα στεγνό μαλακό πανί με ήπιο καθαριστικό για τον καθαρισμό της οθόνης. Να αποσυνδέετε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα του ρεύματος αν πρόκειται να μην χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι να ΜΗΝ κάνετε: Να μην φράσσετε τις σχισμές και τα ανοίγματα εξαερισμού της μονάδας. Να μην χρησιμοποιείτε λειαντικά καθαριστικά, κεριά ή διαλυτικά για τον καθαρισμό της μονάδας. Να μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή υπό τις ακόλουθες συνθήκες: Ειδοποίηση για τη χρήση Σε υπερβολική ζέστη, κρύο ή υγρασία. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία του δωματίου είναι μεταξύ 5-40 C και η αντίστοιχη υγρασία 10-85% (το πολύ), με ελεύθερη εκροή. Σε επιφάνειες με υπερβολική σκόνη ή χώμα. Κοντά σε συσκευές που εκπέμουν ισχυρό μαγνητικό πεδίο. Σε άμεση επαφή με το ηλιακό φως.

6 Ειδοποίηση για τη χρήση Προειδοποιήσεις ασφαλείας για τα μάτια Ποτέ μην κοιτάτε απευθείας τη δέσμη φωτός του προβολέα. Αποφεύγετε να στέκεστε απέναντι από τη δέσμη. Προσπαθήστε να στέκεστε με την πλάτη στη δέσμη όσο το δυνατόν περισσότερο. Συνιστάται η χρήση ράβδου ή δείκτη λέιζερ ώστε να μην χρειάζεται να στέκεται ο παρουσιαστής εντός της δέσμης. Βεβαιωθείτε ότι ο προβολέας είναι τοποθετημέμος εκτός της γραμμής οπτικής επαφής μεταξύ κοινού και οθόνης προβολής, ώστε να μην χρειάζεται ο παρουσιαστής να κοιτάει τη λάμπα του προβολέα όταν κοιτάει το κοινό. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε είναι να αναρτήσετε τον προβολέα στην οροφή, και όχι να τον τοποθετήσετε στο δάπεδο ή πάνω σε τραπέζι. Όταν ο προβολέας χρησιμοποιείται σε τάξη, να επιβλέπετε τους μαθητές όταν τους ζητείται να δείξουν κάτι στην οθόνη. Για να ελαχιστοποιήσετε την απαιτούμενη ενέργεια της λάμπας, χρησιμοποιήστε τις κουρτίνες του δωματίου για να μειώσετε τα επίπεδα φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου.

7 Χαρακτηριστικά προϊόντος Το παρόν προϊόν είναι ένας προτζέκτορας μονού επεξεργαστή διαγωνίου 0,55 της σειράς XGA και 0,65 της σειράς WXGA, τεχνολογίας DLP. Διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Τεχνολογία Single-chip DLP της Texas Instruments Συμβατότητα με υπολογιστές: Apple Macintosh, imac, και Πρότυπα VESA: UXGA, SXGA+, SXGA, WXGA, WUXGA, XGA, SVGA, VGA Συμβατότητα βίντεο: NTSC, NTSC4.43 PAL/PAL-M/PAL-N/SECAM Συμβατότητα με SDTV και EDTV Συμβατότητα με HDTV (720p, 1080i, 1080p) Εισαγωγή Αυτόματη ανίχνευση πηγής με ρυθμίσεις που καθορίζονται από τον χρήστη Ασύρματο τηλεχειριστήριο υπερύθρων (IR) με δείκτη λέιζερ (laser pointer) και προσομοίωση ποντικιού (mouse control) Εύχρηστο μενού οθόνης με υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών Εξελιγμένη ψηφιακή διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης και υψηλής ποιότητας αλλαγή κλίμακας της εικόνας σε προβολή πλήρους οθόνης Εύχρηστο πάνελ ελέγχου Ένα ενσωματωμένο ηχείο με ενισχυτή 1 Watt Συμβατότητα με Macintosh και PC Συμβατότητα με HDMI 1.3

8 Focus Zoom AV-Mute Enter Re-Sync Keystone + Keystone - Source Power Menu HDMI Εισαγωγή Περιεχόμενα συσκευασίας Ο βιντεοπροβολέας συνοδεύται από όλα τα αντικείμενα που απεικονίζονται παρακάτω. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε πως υπάρχουν όλα στη συσκευασία. Επικοινωνήστε με το κατάστημα που αγοράσατε το προϊόν αν λείπει κάτι. Power Lamp Temp Προτζέκτορας με κάλυμμα φακού Τηλεχειριστήριο υπερύθρων (με δύο μπαταρίες AAA) Σύνθετο βίντεο (RCA) Καλώδιο τροφοδοσίας μήκους 1,8m Καλώδιο VGA μήκους 1,8m Καλώδιο USB μήκους 1,8m ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Λόγω των διαφορετικών δυνατών χρήσεων για κάθε χώρα, μερικές περιοχές ενδέχεται να έχουν διαφορετικά παρελκόμενα. Θήκη μεταφοράς Τεκμηρίωση: þ Εγχειρίδιο χρήσης þ Κάρτα εγγύησης þ Κάρτα γρήγορης έναρξης þ Κάρτα WEEE

9 Focus Zoom Menu Power Source Re-Sync Enter Εισαγωγή Περιγραφή προϊόντος Κύρια μονάδα 1 AV-Mute Keystone - Power Lamp Temp Keystone I I I I Πάνελ ελέγχου 8. Αερισμός 2. Μοχλός ρύθμισης μεγέθυνσης 9. Ακροδέκτης τροφοδοσίας 3. Δακτύλιος ρύθμισης εστίασης 10. Πόδι ρύθμισης κλίσης 4. Φακός Εμπρόσθιος δέκτης περύθρων 6. Κάλυμμα φακού 7. Πόδι ανύψωσης Κλειδαριά τύπου Kensington

10 Εισαγωγή Πάνελ ελέγχου Τροφοδοσία 7. Enter 2. /Πηγή (Βέλος αριστερά) 3. Λυχνία LED Τροφοδοσίασ 4. Λυχνία LED Λάμπασ Λυχνία LED Υπερθέρμανσης 6. Σίγαση /Διόρθωση Τραπεζοειδούσ + (Βέλος επάνω) /Αυτόματοσ Συγχρονισμόσ (Βέλος δεξιά) /Διόρθωση Τραπεζοειδούσ - (Βέλος κάτω) 11. Μενού 10

11 Εισαγωγή Οπίσθια όψη I I I I AC IN ΕΙΣΟΔΟΣ AC (Τροφοδοσία) 2. Θύρα σύνδεσης USB 3. Είσοδος σήματος ήχου 4. Είσοδος S-Video 5. Είσοδος Video 6. Θύρα σύνδεσης εισόδου VGA/SCART 7. Θύρα σύνδεσης HDMI 8. Θύρα κλειδαριάς τύπου Kensington 9. Άνοιγμα αερισμού 11

12 Εισαγωγή Τηλεχειριστήριο 1. Λυχνία LED Λειτουργίας κουμπιών 2. Λειτουργία On/Off 3. Κουμπί δείκτη λέιζερ 4. Κύλιση σελίδας προς τα πάνω 5. Δεξί κλικ ποντικιού 6. Τέσσερα κουμπιά επιλογής κατεύθυνσης 7. Αυτόματος συγχρονισμός 8. Κύλιση σελίδας προς τα κάτω 9. Ρύθμιση έντασης ήχουc 10. Μενού 11. Ρύθμιση μεγέθυνσης (ζουμ) 12. Σίγαση 13. Πηγή βίντεο 14. Πηγή VGA 15. Πάγωμα οθόνης 16. Πηγή S-Video 17. HDMI 18. Φωτεινότητα 19. Κουμπιά αριθμών (για εισαγωγή κωδικού) 20. Διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης 21. Πηγή 22. Enter 23. Αριστερό κλικ ποντικιού 24. PC/ασύρματο ποντίκι HDMI

13 Σύνδεση του βιντεοπροβολέα Εγκατάσταση Σύνδεση με επιτραπέζιο / φορητό υπολογιστή ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Λόγω των διαφορετικών δυνατών χρήσεων για κάθε χώρα, μερικές περιοχές ενδέχεται να έχουν διαφορετικά παρελκόμενα Καλώδιο τροφοδοσίας 2. Καλώδιο USB 3. Audio-in (mini jack) 4. Καλώδιο S-Video 5. Καλώδιο βίντεο 6. Καλώδιο VGA 7. Καλώδιο HDMI I I I I 13

14 Εγκατάσταση Σύνδεση σε πηγές βίντεο DVD Player, Set-top Box, δέκτης HDTV ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Λόγω των διαφορετικών δυνατών χρήσεων για κάθε χώρα, μερικές περιοχές ενδέχεται να έχουν διαφορετικά παρελκόμενα Καλώδιο τροφοδοσίας I I I I 2. Καλώδιο Component (προαιρετικό) 3. Μετρατροπέας RGB σε Component (προαιρετικό) 4. Καλώδιο συστήματος στέρεο (προαιρετικό) 5. Καλώδιο βίντεο RCA 6. Μετατροπέας SCART σε RGB και S-Video (προαιρετικό) 7. Καλώδιο VGA 8. Καλωδιο S-Video (προαιρετικό) 9. Καλώδιο HDMI 14

15 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα Ενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στον προτζέκτορα. Ενεργοποιήστε τις συνδεδεμένες συσκευές. Εγκατάσταση ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Πρώτα ενεργοποιήστε τον προβολέα και μετά επιλέξτε τις πηγές σήματος. 3. Βεβαιωθείτε ότι η Λυχνία LED Τροφοδοσίασ αναβοσβήνει σταθερά και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε τον προτζέκτορα. Εμφανίζεται η οθόνη εισαγωγής του προτζέκτορα και εντοπίζονται οι συνδεδεμένες συσκευές. Εάν η συνδεδεμένη συσκευή είναι υπολογιστής, πατήστε τα κατάλληλα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή για να αλλάξετε τη διάταξη οθόνης στον προτζέκτορα. (Ελέγξτε το εγχειρίδιο χρήστη του υπολογιστή για να καθορίσετε τον κατάλληλο συνδυασμό πλήκτρων Fn ώστε να αλλάξετε τη διάταξη οθόνης.) Δείτε Ορισμός Κωδικού Πρόσβασης (Κλείδωμα Ασφαλείας) στη σελίδα 37 εάν είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα ασφαλείας. 4. Εάν είναι συνδεδεμένες περισσότερες από μία συσκευές εισόδου, πατήστε το κουμπί " Πηγή" για να μετακινηθείτε διαδοχική ανάμεσα στις συσκευές. Για άμεση επιλογή κάποιας πηγής, δείτε τη σελίδα 21. (DVD και HDTV υποστηρίζονται μέσω της θύρας σύνδεσης VGA) 15

16 Εγκατάσταση Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα 1. Πιέστε το κουμπί με την ένδειξη ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ για να απενεργοποιήσετε τη λάμπα του προβολέα. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη του προβολέα Πιέστε το ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ πάλι για επιβεβαίωση, διαφορετικά το μήνυμα θα εξαφανιστεί από την οθόνη μετά 15 δευτερόλεπτα. Οι ανεμιστήρες που ψύχουν τη συσκευή θα συνεχίσουν να λειτουργούν για περίπου 10 δευτερόλεπτα ακόμα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ψήξης. (Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε πάλι τον προβολέα, πρέπει να περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ψήξης του και να μπει σε κατάσταση αναμονής. Μόλις περάσει σε κατάσταση αναμονής, απλά πιέστε το κουμπί με την ένδειξη ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ για να επανακινήσετε τον προβολέα.) Κλείστε τον κύριο διακόπτη ρεύματος. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα και από τον ακροδέκτη του προβολέα. Μην ενεργοποιείτε πάλι τον προβολέα αμέσως μόλις τον σβήσετε. 16 Ένδειξη προειδοποίησης Όταν η ένδειξη LED της ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ αναβοσβήσει συνεχόμενα πέντε (5) φορές, ο προτζέκτορας θα σβήσει αυτομάτως. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα πώλησης ή το κέντρο επισκευών. Δείτε τις σελίδες Όταν η ΛΥΧΝΊΑ LED ΥΠΕΡΘΈΡΜΑΝΣΗΣ είναι συνεχώς πορτοκαλί (δεν αναβοσβήνει), ο προτζέκτορας θα σβήσει μόνος του αυτόματα. Υπό κανονικές συνθήκες, μπορείτε να ενεργοποιήσετε πάλι τον προβολέα μόλις κρυώσει. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα πώλησης ή το κέντρο επισκευών. Δείτε τις σελίδες Όταν το LED της ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ αναβοσβήσει συνεχόμενα έξι (6) φορές και το LED της ΛΑΜΠΑΣ μία μόνο φορά, σημαίνει ότι ο ανεμιστήρας έχει χαλάσει. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα πώλησης ή το κέντρο επισκευών. Δείτε τις σελίδες

17 Menu Power Source Re-Sync AV-Mute Εγκατάσταση Ρύθμιση της προβαλλόμενης εικόνας Ρύθμιση του ύψους του βιντεοπροβολέα Λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω όταν εγκαθιστάτε τον προτζέκτορα: Το τραπέζι ή η βάση του προτζέκτορα θα πρέπει να είναι επίπεδα και ασφαλή. Τοποθετήστε τον προτζέκτορα κατά τέτοιον τρόπο ώστε να είναι κάθετα στην οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια βρίσκονται σε ασφαλές σημείο. Μπορεί να σκοντάψετε σε αυτά. A Enter Keystone - Power Lamp Temp Keystone + Focus Zoom D B C Για να ανεβάσετε το επίπεδο του προτζέκτορα, σηκώστε τον προτζέκτορα [A] και πατήστε το κουμπί ρυθμιστή ύψους [B]. Ο ρυθμιστής ύψους πέφτει [C]. Για να χαμηλώσετε το επίπεδο του προτζέκτορα, πατήστε το κουμπί ρυθμιστή ύψους και πιέστε προς τα κάτω το επάνω μέρος του προτζέκτορα. Για να προσαρμόσετε τη γωνία της εικόνας, γυρίστε τον ρυθμιστή κλίσης [D] δεξιά ή αριστερά μέχρι να προκύψει η επιθυμητή γωνία. 17

18 Εγκατάσταση Ρύθμιση Ζουμ και Εστίασης Χρησιμοποιήστε τον ελεγκτή Ζουμ εικόνας (μόνο στον προτζέκτορα) για να αλλάξετε το μέγεθος της προβαλλόμενης εικόνας και το μέγεθος της οθόνης [B]. Χρησιμοποιήστε τον ελεγκτή Εστίαση εικόνας (μόνο στον προτζέκτορα) για να εστιάσετε στην προβαλλόμενη εικόνα [A]. A B 3. Χρησιμοποιήστε τα κεντρικά κουμπιά για να διορθώσετε την παραμόρφωση εικόνας. Μερικές φορές βρίσκονται στο τηλεχειριστήριο και στον πίνακα ελέγχου του προτζέκτορα. 18

19 Πάνελ ελέγχου Χειριστήρια χρήστη Χρήση του πάνελ ελέγχου Τροφοδοσία Μενού /ιόρθωση Τραπεζοειδούσ + (Βέλος επάνω) /Αυτόματοσ Συγχρονισμόσ (Βέλος δεξιά) /ιόρθωση Τραπεζοειδούσ - (Βέλος κάτω) /Πηγή (Βέλος αριστερά) AV-Mute (Σίγαση) Enter Λυχνία LED Τροφοδοσίασ Λυχνία LED Λάμπασ Λυχνία LED Υπερθέρμανσης Ανατρέξτε στην ενότητα "Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα" στη σελίδα 15. Πιέστε το πλήκτρο Μενού για να εμφανίσετε το μενού προβολής στην οθόνη (OSD). Για να βγείτε από το OSD, πιέστε το πλήκτρο Μενού ξανά. Ρυθμίζετε την τραποζοειδή παραμόρφωση της εικόνας. Πλοηγείται και αλλάζει τις ρυθμίσεις στο OSD. Συγχρονίζει αυτόματα τον προβολέα με την πηγή εισόδου. Πλοηγείται και αλλάζει τις ρυθμίσεις στο OSD. Ρυθμίζει την τραποζοειδή παραμόρφωση της εικόνας. Πλοηγείται και αλλάζει τις ρυθμίσεις στο OSD. Πιέστε το πλήκτρο Πηγή για να επιλέξετε σήμα εισόδου.πλοηγείται και αλλάζει τις ρυθμίσεις στο OSD. Σβήνει / ανάβει προσωρινά τον ήχο και το σήμα εικόνας. Επιβεβαιώνει την επιλογή που κάνατε. Πράσινο Η μονάδα έχει ενεργοποιηθεί και λειτουργεί κανονικά. Πράσινο που Η μονάδα βρίσκεται σε κατάσταση αναβοσβήνει αναμονής/ψύχεται. Ανενεργό Ενεργό Ανενεργό Ενεργό Ανενεργό Η μονάδα έχει απενεργοποιηθεί. Η λάμπα δεν είναι έτοιμη μην πιέζετε το κουμπί λειτουργίας. Η λάμπα βρίσκεται σε κανονική κατάσταση. Υπερβολική θερμοκρασία συστήματος. Κανονική κατάσταση. 19

20 Χειριστήρια χρήστη Τηλεχειριστήριο HDMI Χρήση του τηλεχειριστηρίου Τροφοδοσία Λέιζερ Τέσσερα κουμπιά επιλογής κατεύθυνσης PC/Ασύρματο ποντίκι Κουμπί L Κουμπί R Page + Page - Ανατρέξτε στην ενότητα "Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα" στη σελίδα 15. Στρέψτε το τηλεχειριστήριο προς την οθόνη προβολής και κρατήστε πατημένο αυτό το πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε τον δείκτη λέιζερ. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα p q t u για να πλοηγηθείτε στις επιλογές του μενού ή να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το πλήκτρο για να χειριστείτε το ποντίκι. Η λειτουργία του ποντικιού ενεργοποιείται όταν συνδέσετε τον υπολογιστή σας με τον προβολέα χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. Αριστερό κλικ ποντικιού. Δεξί κλικ ποντικιού. Χρησιμοποιήστε αυτό το κουμπί για κύλιση της σελίδας προς τα πάνω. Χρησιμοποιήστε αυτό το κουμπί για κύλιση της σελίδας προς τα κάτω. 8 Επιβεβαιώνει την επιλογή που κάνατε. Πηγή Αυτόματος συγχρονισμός ιόρθωση Τραπεζοειδούσ +/- Ένταση +/- Πιέστε το πλήκτρο Πηγή για να επιλέξετε σήμα εισόδου. Συγχρονίζει αυτόματα τον προβολέα με την πηγή εισόδου. Ρυθμίζει την παραμόρφωση εικόνας που προκαλείτε από την υπο κλίση τοποθέτηση του προβολέα. (±30 μοίρες) Ρυθμίζει την ένταση ήχου. 20

21 Χειριστήρια χρήστη HDMI Χρήση του τηλεχειριστηρίου Φωτεινότητα Μενού Ζουμ HDMI Πάγωμα οθόνης AV Mute (Σίγαση) S-Video VGA Video Ρυθμίζει τη φωτεινότητα της εικόνας. Πιέστε το πλήκτρο Μενού για να εμφανίσετε το μενού προβολής στην οθόνη (OSD). Για να βγείτε από το OSD, πιέστε το πλήκτρο Μενού ξανά. Πιέστε τα πλήκτρα +/- για να ρυθμίσετε τη μεγέθυνση της εικόνας. Πιέστε HDMI για να επιλέξετε την πηγή HDMI. Πιέστε το πλήκτρο Πάγωμα οθόνης για να παγώσετε την εικόνα στην οθόνη. Σβήνει / ανάβει προσωρινά τον ήχο και το σήμα εικόνας. Πιέστε το πλήκτρο S-Video για να επιλέξετε πηγή S-Video. Πιέστε το πλήκτρο VGA για να επιλέξετε πηγή από τη σύνδεση VGA. Πιέστε το πλήκτρο Video για να επιλέξετε σήμα εικόνας Composite. 21

22 Χειριστήρια χρήστη Μενού προβολής στην οθόνη (OSD) Ο βιντεοπροβολέας διαθέτει μενού OSD με υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε την προβαλλόμενη εικόνα και να αλλάξετε τις παραμέτρους των ρυθμίσεων. Ο προβολέας θα ανιχνεύσει αυτόματα την πηγή. Τρόπος λειτουργίας Για να εμφανίσετε το μενού OSD πιέστε το κουμπί με την ένδειξη Μενού που υπάρχει στο τηλεχειριστήριο ή στο πληκτρολόγιο του προβολέα. Μόλις εμφανιστεί στην οθόνη το μενού OSD χρησιμοποιήστε τα κουμπιά t u για να επιλέξετε οποιοδήποτε στοιχείο από το κυρίως μενού. Όταν επιλέξετε υπο-μενού πιέστε το κουμπί q ή Enter για να εισέλθετε σε αυτό. Χρησιμποιήστε τα κουμπιά p q για να επιλέξετε τη λειτουργία που επιθυμείτε. Κάντε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας τα κουμπιά t u. Επιλέξτε την επόμενη παράμετρο που θέλετε να ρυθμίσετε και κάντε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις με τον ίδιο τρόπο. Πιέστε το κουμπί Enter για επιβεβαίωση. Η οθόνη θα επιστρέψει αυτόματα στο κυρίως μενού. Για να βγείτε από το μενού OSD, πιέστε το κουμπί Μενού ξανά. Το μενού OSD θα κλείσει και ο προβολέας θα αποθηκεύσει αυτόματα τις νέες ρυθμίσεις. Κυρίως μενού Υπο-μενού Ρύθμιση 22

23 Δομή του μενού Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΚΟΝΑ Ρύθμιση χρώματος ΕΙΚΟΝΑ Προχωρημένες ρυθμίσεις ΟΘΟΝΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Είδος εικόνας Φωτεινότητα Αντίθεση Οξύτητα Κορεσμός χρώματος Απόχρωση Ρύθμιση χρώματος Προχωρημένες ρυθμίσεις Ενίσχυση Κόκκινου Ενίσχυση Πράσινου Ενίσχυση Μπλε Κόκκινη Πόλωση Πράσινη Πόλωση Μπλε Πόλωση Κίτρινο Κυανό Ματζέντα Επαναφορά Έξοδος Γυαλιστερό Χρώμα Degamma Θερμ. χρώματος Εύρος Χρώματος Πηγή εισόδου Απεμπλοκή Έξοδος Φορμά Overscan Ζουμ Ορ. Μετατόπιση Κ. Μετατόπ. Κάθετο Keystone Γλώσσα Προβολή Θέση μενού Σήμα Ασφάλεια Ένταση Σίγαση Προχωρημένες ρυθμίσεις Παρουσίαση/Φωτεινό/Ταινία/Srgb/Χρήστης1/Χρήστης2 Film/Video/Γραφικά/PC Κρύο/Μέση/Ζεστό Αυτόματο/RGB/YUV VGA/S-Video/Video/HDMI/Έξοδος Ανενεργό/Ενεργό 4:3/16:9-I/16:9-II/Φυσικά/Αυτόματο για σειρά XGA 4:3/16:9/16:10/Φυσικά/Αυτόματο για σειρά WXGA English/Deutsch/Français/Italiano/Español/Português/ Polski/Nederlands/Svenska/Norsk/Dansk/Suomi/ / 繁 體 中 文 / 简 体 中 文 / 日 本 語 /한국어/Русский/ Magyar/Čeština/ /ไทย/Türkçe/Έξοδος Λογότυπο/Σύλληψη λογότυπου/close Caption/Έξοδος ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Σήμα ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Ασφάλεια ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Προχωρημένες ρυθμίσεις ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ρυθμίσεις λάμπας Συχνότητα Φάση Κάθ. Θέση Οριζ. Θέση Έξοδος Χρονοδ. Ασφαλείας Αλλαγή κωδικού Ρυθμ. Ασφαλείας Έξοδος Κλείδωμα πηγής Μεγάλο υψόμετρο Απόκρ. Πληροφοριών Κλείδωμα Πληκτρων Χρώμα φόντου Προχωρημένες ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Λάμπας Επαναφορά Άμεση εκκίνηση Αυτόμ. Απεν. (λ.) Χρον. ύπνου (λ.) Έξοδος Ώρες λάμπας Υπενθύμιση λάμπας Φωτεινή λειτουργ. Μηδενισμός λάμπας Έξοδος Μήνας/Ημέρα/Ώρα/Έξοδος Όχι/Ναι Απενεργοποίηση/Ενεργοποίηση Ανενεργό/Ενεργό Ανενεργό/Ενεργό Ανενεργό/Ενεργό Ανενεργό/Ενεργό Μπλε/Μαύρο/Κόκκινο/Πράσινο/Λευκό Ανενεργό/Ενεργό Ανενεργό/Ενεργό STD/Φωτεινό Όχι/Ναι 23

24 Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ 24 Είδος εικόνας Υπάρχουν πολλές εργοστασιακές προεπιλογές βελριστοποιημένες για διάφορους τύπους εικόνας. Παρουσίαση: κατάλληλο χρώμα και φωτεινότητα εικόνας από είσοδο PC. Φωτεινότητα: μέγιστη φωτεινότητα εικόνας από είσοδο PC. Τανία: για οικιακό σινεμά (home theater). srgb: κανονικό χρώμα. Χρήστης1: προσωπικές ρυθμίσεις του Χρήστη1. Χρήστης2: προσωπικές ρυθμίσεις του Χρήστη1. Οι αρχικές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις αυτής της λειτουργίας είναι από τη λειτουργία "Ταινία". Οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση από τον χρήστη στον Χρήστη 1/2 θα αποθηκευτεί σε αυτή τη λειτουργία για μελλοντική χρήση. Φωτεινότητα Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της εικόνας. Αντίθεση Πιέστε το κουμπί t για να γίνει η εικόνα λιγότερο φωτεινή. Πιέστε το κουμπί u για να γίνει η εικόνα περισσότερο φωτεινή. Με αυτή τη ρύθμιση επεμβένετε στον βαθμό που διαφέρουν τα φωτεινότερα και τα σκοτεινότερα τμήματα της εικόνας. Ρυθμίζοντας την αντίθεση αλλάζετε την ποσότητα του μαύρου και του άσπρου της εικόνας. Πιέστε το κουμπί t για να μειώσετε την αντίθεση. Πιέστε το κουμπί u για να αυξήσετε την αντίθεση.

25 Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ Οξύτητα Ρυθμίζει την ευκρίνεια της εικόνας. Πιέστε το κουμπί t για να μειώσετε την οξύτητα. Πιέστε το κουμπί u για να αυξήσετε την οξύτητα. Κορεσμός χρώματος Ρυθμίζει μία εικόνα βίντεο από ασπρόμαυρη έως εικόνα με πλήρως κορεσμένα χρώματα. Πιέστε το κουμπί t για να μειώσετε την ποσότητα των κορεσμένων χρωμάτων της εικόνας. Πιέστε το κουμπί u για να αυξήσετε την ποσότητα των κορεσμένων χρωμάτων της εικόνας. Απόχρωση Ρυθμίζει την ισορροπίαχρώματος του κόκκινου και του πράσινου. Πιέστε το κουμπί t για να αυξήσετε την ποσότητα του πράσινου της εικόνας. Πιέστε το κουμπί u για να αυξήσετε την ποσότητα του κόκκινου της εικόνας. Ρύθμιση χρώματος Μπείτε στο μενού "Ρυθμίσεις χρωμάτων". Επιλέξτε "Απολαβή Κόκκινου / Πράσινου / Μπλε για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και "Πόλωση" για να ρυθμίσετε την αντίθεση ολόκληρης της εικόνας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μεμονωμένα τα χρώματα Κυανπράσινο, Ματζέντα και Κίτρινο. Δείτε τη σελίδα 26 για περισσότερες πληροφορίες. Προχωρημένες ρυθμίσεις Μπείτε στο μενού "Πρόσθετα". Επιλέξτε οποιαδήποτε πρόσθετη λειτουργία: "Στάθμη κορεσμού του λευκού", "Degamma", "Θερμ. χρώματος", "Χρωματικό πρότυπο", "Πηγή εισόδου", "Φίλτρο απόπλεξης" και "Έξοδος". Δείτε τη σελίδα 27 για περισσότερες πληροφορίες. 25

26 Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ Ρύθμιση χρώματος 26 Απολαβή χρώματος Ρυθμίστε την απολαβή σήματος RGB για να προσαρμόσετε τη Φωτεινότητα των παρακάτω χρωμάτων: Πόλωση Κόκκινο iαυξήστε ή μειώστε την τιμή απολαβής του κόκκινου. Πράσινο iαυξήστε ή μειώστε την τιμή απολαβής του πράσινου. Μπλε iαυξήστε ή μειώστε την τιμή απολαβής του μπλε. Ρυθμίστε την πόλωση σήματος RGB για να προσαρμόσετε την Αντίθεση των παρακάτω χρωμάτων: Χρώμα Κόκκινο αυξήστε ή μειώστε την τιμή πόλωσης του κόκκινου. Πράσινο αυξήστε ή μειώστε την τιμή πόλωσης του πράσινου. Μπλε αυξήστε ή μειώστε την τιμή πόλωσης του μπλε. Ρυθμίστε τις τιμές για να προσαρμόσετε το επίπεδο των παρακάτω χρωμάτων: Κίτρινο αυξήστε ή μειώστε τον βαθμό φωτεινής έντασης του κίτρινου. Κυανοπράσινο αυξήστε ή μειώστε τον βαθμό φωτεινής έντασης του κυανοπράσινου. Ματζέντα αυξήστε ή μειώστε τον βαθμό φωτεινής έντασης του χρώματος ματζέντα. Επαναφορά Επαναφορά όλων των εργοστασιακών ρυθμίσεων των χρωμάτων.

27 Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ Προχωρημένες ρυθμίσει Γυαλιστερό Χρώμα Αυτό το ρυθμιζόμενο στοιχείο χρησιμοποιεί ένα νέο αλγόριθμο επεξεργασίας χρωμάτων και βελτιώσεις σε επίπεδο συστήματος για περισσότερη φωτεινότητα και πιο ζωντανά και έντονα χρώματα στην εικόνα. Οι τιμές αυτής της ρύθμισης κυμαίνονται από 0 έως 10. Αν προτιμάτε μια πιο έντονη εικόνα, επιλέξτε μία από τις μέγιστες τιμές. Για πιο απαλή και φυσική εικόνα, επιλέξτε μία από τις μικρότερες τιμές. Degamma Αυτή η ρύθμιση σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν πίνακα degamma που έχει μικρορυθμιστεί για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας ανάλογα με την πηγή εισόδου. Film για οικιακό σινεμά (home theater). Video για πηγή βίντεο ή τηλεόρασης. Graphics για πηγή εικόνας. PC για PC ή πηγή υπολογιστή. Θερμ. χρώματος Ρυθμίζει τη θερμοκρασία χρώματος Με χαμηλή θερμοκρασία η εικόνα φαίνεται πιο ψυχρή. Με υψηλή θερμοκρασία η εικόνα φαίνεται πιο ζεστή. Πηγές εισόδου Επιλέξτε το κατάλληλο τύπο χρωματικού πίνακα ανάλογα με την είσοδο: AUTO, RGB, YUV. Απεμπλοκή Μπείτε στο υπο-μενού "Πηγή εισόδου". Επιλέξτε τις πηγές που θα ανιχνέυονται αυτόματα κατά την εκκίνηση. Δείτε τη σελίδα 28 για περισσότερες πληροφορίες. Φίλτρο απόπλεξης Πιέστε τον δρομέα t ή το κουμπί u για να επιλέξετε διαφορετικές λειτουργίες απόπλεξης. Με αυτή τη ρύθμιση μπορείτε να μετατρέψετε ένα πεπλεγμένο σήμα σε προοδευτικό σήμα. On: Ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία απόπλεξης και τη λειτουργία Film. Off: Μετατρέπει τη λειτουργία απόπλεξης σε λειτουργία κινούμενης εικόνας για απεικόνιση σήματος από συσκευή βίντεο ή τηλεόραση. 27

28 Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ Προχωρημένες ρυθμίσεις Πηγές εισόδου ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Αν όλες οι πηγές είναι απενεργοποιημένες, ο προβολέας δεν μπορεί να εμφανίσει καμία εικόνα. Να έχετε τουλάχιστον μία πηγή πάντα ενεργοποιημένη. Πηγές εισόδου Χρησιμοποιήστε την επιλογή αυτή για να ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε τις πηγές εισόδου. Πιέστε t ή u στο επόμενο μενού και μετά χρησιμοποιήστε το κουμπί p ή q για να επιλέξετε. Πιέστε Enter για να επιβεβαιώσετε την επιλογή. Ο προβολέας θα αναζητήσει μόνο τις εισόδους που έχετε επιλέξει. 28

29 Χειριστήρια χρήστη ΟΘΟΝΗ Φορμά Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να επιλέξετε την επιθυμητή αναλογία εικόνας. 4:3: Αυτό το φορμά είναι για πηγές εισόδου 4x3 που δεν έχουν υποστεί μετατροπή για τηλεόραση ευρείας οθόνης. 16:9 I (Σειρά XGA) / 16:9 (Σειρά WXGA): Αυτό το φορμά είναι για πηγές εισόδου 16x9, όπως HDTV και DVD, βελτιωμένες για τηλεόραση ευρείας οθόνης. 16:9 II (Σειρά XGA) / 16:10 (Σειρά WXGA): Το μή τυποποιημένο φορμά προβολής σε ευρεία οθόνη του προβολέα. Μέρος της αρχικής εικόνας θα κοπεί αν η αναλογία της είναι μικρότερη από 1,67:1. Φυσικό: Εξαρτάται από την ανάλυση της πηγής εισόδου Δεν εκτελείται κλιμάκωση. Αυτόματο: Επιλέγει αυτόματα το κατάλληλο φορμά. Σήμα εισόδου Προβολή στην οθόνη Φορμά 4:3 η Φορμά 16:9-I / 16:9 η Φορμά 16:9-IΙ / 16:10 Φυσικό 29

30 Χειριστήρια χρήστη ΟΘΟΝΗ 30 Overscan Με αυτή τη λειτουργία αφαιρείτε τον θόρυβο από μία εικόνα βίντεο. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να αφαιρέσετε τον θόρυβο κωδικοποίησης του βίντεο από τα άκρα της πηγής βίντεο. Ζουμ Πιέστε t για να μειώσετε το μέγεθοςτης εικόνας. Πιέστε u για να μεγεθύνετε την εικόνα στην οθόνη προβολής. Οριζ. Μετατόπιση Μετατοπίζει οριζόντια τη θέση της προβαλλόμενης εικόνας. Πιέστε t για να μετακινήσετε την εικόνα αριστερά στην οθόνη προβολής. Πιέστε u για να μετακινήσετε την εικόνα δεξιά στην οθόνη προβολής. Κ. Μετατόπ. Μετατοπίζει κάθετα τη θέση της προβαλλόμενης εικόνας (μόνο σε φορμά 16:9). Πιέστε u για να μετακινήσετε την εικόνα προς τα πάνω στην οθόνη προβολής. Πιέστε t για να μετακινήσετε την εικόνα προς τα κάτω στην οθόνη προβολής. Κάθετο Keystone Πιέστε ή για να αντισταθμίσετε την παραμόρφωση της εικόνας σε κάθετο επίπεδο όταν ο προτζέκτορας έχει τοποθετηθεί σε γωνία με την οθόνη.

Ειδοποίηση για τη χρήση...2

Ειδοποίηση για τη χρήση...2 Πίνακας Περιεχομένων Ειδοποίηση για τη χρήση...2 Πληροφορίες ασφαλείας... 2 Όρια εκπομπών κλάσης B... 2 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας... 2 Προφυλάξεις... 4 Προειδοποιήσεις ασφαλείας για τα μάτια... 6 Εισαγωγή...7

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2

Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2 Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2 Πληροφορίες ασφάλειας...2 Προφυλάξεις...3 Προειδοποιήσεις Ασφαλείας για τα Μάτια...5 Εισαγωγή...6 Χαρακτηριστικά Προϊόντος...6

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PA MUSP 080 / 120 / 180 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για πρώτη φορά. Στις οδηγίες που ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση...12 Σύνδεση του Προβολέα...12

Εγκατάσταση...12 Σύνδεση του Προβολέα...12 Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2 Πληροφορίες ασφάλειας...2 Προφυλάξεις...3 Προειδοποιήσεις Ασφαλείας για τα Μάτια...5 Χαρακτηριστικά Προϊόντος...5 Εισαγωγή...6

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372

ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372 ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372 Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περιληπτικά 3 2. Τι θα βρείτε στη συσκευασία... 3 Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της συσκευής...3 Κανόνες για την ασφαλή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων. Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2. Παραρτήματα...40. Εγκατάσταση...11. Χειριστήρια Χρήστη...18.

Πίνακας Περιεχομένων. Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2. Παραρτήματα...40. Εγκατάσταση...11. Χειριστήρια Χρήστη...18. Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2 Πληροφορίες ασφαλείας...2 Προφυλάξεις...3 Προειδοποιήσεις Ασφαλείας για τα Μάτια...5 Χαρακτηριστικά Προϊόντος...5 Εισαγωγή...6

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων. Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2. Παραρτήματα...48. Εγκατάσταση...11. Χειριστήρια Χρήστη...18.

Πίνακας Περιεχομένων. Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2. Παραρτήματα...48. Εγκατάσταση...11. Χειριστήρια Χρήστη...18. Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2 Πληροφορίες ασφαλείας...2 Προφυλάξεις...3 Προειδοποιήσεις Ασφαλείας για τα Μάτια..5 Χαρακτηριστικά Προϊόντος...5 Εισαγωγή...6 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων

Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Ειδοποίηση για τη χρήση... 2 Πληροφορίες ασφαλείας...2 Όρια εκπομπών κλάσης B...2 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας...2 Προφυλάξεις...4 Προειδοποιήσεις ασφαλείας για τα μάτια...6 Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV-1305R

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV-1305R ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV-1305R 1 Σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή χρήση της συσκευής ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Ελληνικά 9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Πριν ξεκινήσετε... 116 2) Περιεχόμενα συσκευασίας... 116 3) Γενικές προφυλάξεις... 116 4) Προφυλάξεις κατά την εγκατάσταση... 116 5) Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Για το MV7230 Θέσεις Κοντρόλ και Παρελκόμενων Λειτουργία Χρήσης Εγκατάσταση Επίλυση προβλημάτων Περισσότερες Εφαρμογές Προσοχή Χαρακτηριστικά Για το

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων. Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2. Παραρτήματα...52. Εγκατάσταση...11. Χειριστήρια Χρήστη...20.

Πίνακας Περιεχομένων. Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2. Παραρτήματα...52. Εγκατάσταση...11. Χειριστήρια Χρήστη...20. Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2 Πληροφορίες ασφαλείας...2 Προφυλάξεις...3 Προειδοποιήσεις Ασφαλείας για τα Μάτια...5 Χαρακτηριστικά Προϊόντος...5 Εισαγωγή...6

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγίες για τη φροντίδα. Ασφάλεια

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγίες για τη φροντίδα. Ασφάλεια ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασφάλεια Οι έγκυες και τα άτομα με καρδιολογικά προβλήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τα γυαλιά 3D. Η παρακολούθηση τηλεόρασης με τρισδιάστατη εικόνα δεν συνιστάται για παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΚΤΗΣ HD ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ DVB-S2 HD FTA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΚΤΗΣ HD ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ DVB-S2 HD FTA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΚΤΗΣ HD ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ HD700S DVB-S2 HD FTA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Προφυλάξεις Ασφάλειας Προς αποφυγή πρόκλησης ηλεκτροπληξίας ή βλάβης στο δέκτη, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Copyright 2009

Περιεχόμενα. Copyright 2009 Περιεχόμενα Υποδείξεις ασφαλείας... 4 Περιοχή χρήσης... 4 Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα... 5 Σύνδεση... 5 Επισκευή... 5 Καθαρισμός... 5 Αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων... 5 Εξοπλισμός παράδοσης... 6 Προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Portable Media Center. Απολαύστε εύκολα ταινίες, μουσική και φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

MDL 840 / F 2. C/F MDL 840 1

MDL 840 / F 2. C/F MDL 840 1 ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ MDL 840 / F Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΑ Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑ Α) A. Κουµπί ξυπνητηριού

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 1 Γενικές προφυλάξεις: Παρακαλείσθε να λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά το χειρισμό του μετρητή. Μην χρησιμοποιείτε τον μετρητή σε πολύ ζεστούς ή υγρούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολέας δικτύου - Οδηγός χρήσης

Βιντεοπροβολέας δικτύου - Οδηγός χρήσης Βιντεοπροβολέας δικτύου - Οδηγός χρήσης Πίνακας περιεχομένων Προετοιμασία...3 Σύνδεση του βιντεοπροβολέα με τον υπολογιστή σας...3 Ενσύρματη σύνδεση... 3 Εξ αποστάσεως έλεγχος του βιντεοπροβολέα μέσω προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΘΟΝΗ LCDM 7 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΘΟΝΗ LCDM 7 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΘΟΝΗ LCDM 7 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά το προϊόν. Κρατήστε το φυλλάδιο των οδηγιών χρήσης σε ένα ασφαλές µέρος για µελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ Οδηγίες χρήσης - 20.12.09 Διαφορικός θερμοστάτης - Steca TR 0301sc - 1-1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διαφορικός ελεγκτής συγκρίνει διαρκώς τις θερμοκρασίες μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Ελληνικά........................ 113 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Περιεχόμενα συσκευασίας 1 2 3 4 5 1. Κύρια μονάδα με κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Γρήγορη Εκκίνηση 1 Γρήγορη Εκκίνηση Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα αντικείμενα που παρουσιάζονται στην Εικόνα 1. (Οι ετικέτες που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία μπορεί να ποικίλουν.)

Διαβάστε περισσότερα

AΣΥΡΜΑΤΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ TR - 100, TR - 60. www.crystalaudio.com

AΣΥΡΜΑΤΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ TR - 100, TR - 60. www.crystalaudio.com AΣΥΡΜΑΤΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ TR - 100, TR - 60 www.crystalaudio.com ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεχτικά το παρόν εγχειρίδιο για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση και να εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο Φορητά ηχεία Συνοπτικό εγχειρίδιο 1 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του φορητού συστήματος ηχείων Turbo-X. Αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για τον υπολογιστή σας, το ipod/ iphone, το MP3 player

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Reflecta Σαρωτής Super 8

Reflecta Σαρωτής Super 8 Reflecta Σαρωτής Super 8 Εγχειρίδιο χρήσης 1 ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION) Ο παρών εξοπλισμός έχει ελεγχθεί και διαπιστώθηκε ότι συμμορφώνεται με τα όρια

Διαβάστε περισσότερα

ipod/iphone/ipad Speaker

ipod/iphone/ipad Speaker Pod/Phone/Pad Speaker ASB8I User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 16 FR 30 ES 44 DE 58 EL 73 DA 87 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Τεχνικά χαρακτηριστικά Τροφοδοσία Αριθμός επιπέδων θερμοκρασίας Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας ΗΜΕΡΑ Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας ΝΥΧΤΑ Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: υνατότητα ανοικτής ακρόασης & οµιλίας υνατότητα κλήσης τριών αριθµών µε το πάτηµα ενός κουµπιού υνατότητα κλίσης 10 αριθµών µε το πάτηµα δύο κουµπιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 www.morris.gr Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον αφυγραντήρα για να μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να απολαμβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

AVTECH AVK-016. AVK-016 www.tele.gr

AVTECH AVK-016. AVK-016 www.tele.gr AVTECH ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ZOOM Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 1. Σηµαντικές οδηγίες για την ασφαλή χρήση της συσκευής ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝ ΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργιών και Ασφάλειας VIDEO DOOR PHONE NVM-704/NVC-5104

Οδηγίες Λειτουργιών και Ασφάλειας VIDEO DOOR PHONE NVM-704/NVC-5104 Αυτές οι οδηγίες είναι για την ασφάλειά σας. Παρακαλείσθε να τις διαβάσετε προσεκτικά πριν από τη χρήση και να τις διατηρήσετε για μελλοντική αναφορά. Παρεχόμενα τμήματα Παρεχόμενα εξαρτήματα Ref Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Smart TV box

Οδηγός χρήσης. Smart TV box Smart TV box CPU: Τετραπύρηνη έως 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB μνήμη flash Android Jelly Bean 4.2 OS Wi-Fi 802.11b/g/n + LAN RJ45 Τηλεχειριστήριο υπερύθρων Υποστήριξη για κάρτα microsdhc Google Play Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA LINE-INTERACTIVE UPS Uninterruptible Power System INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων... 1 Ειδοποίηση για τη Χρήση... 2 Προφυλάξεις...2

Πίνακας Περιεχομένων... 1 Ειδοποίηση για τη Χρήση... 2 Προφυλάξεις...2 Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων... 1 Ειδοποίηση για τη Χρήση... 2 Προφυλάξεις...2 Εισαγωγή... 4 Χαρακτηριστικά Προϊόντος...4 Επισκόπηση Συσκευασίας...5 Επισκόπηση Προϊόντος...6 Κεντρική Μονάδα...6

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE Οδηγός Χρήσης Προετοιμάστε την κινητή συσκευή: 1.Κατεβάστε το i.pets app από το κατάστημα του διαδικτύου ή από την ιστοσελίδα της Samsung 2.Εγκαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ. Εγχειρίδιο εγκατάστασης

AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ. Εγχειρίδιο εγκατάστασης AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ Εγχειρίδιο εγκατάστασης Περιγραφή εξοπλισμού Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο με τον εξοπλισμό που συμπεριλαμβάνεται. Γρίλιες εξόδου αέρα Πίνακας ελέγχου Χερούλι μεταφοράς Χερούλι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχοµένων

Πίνακας Περιεχοµένων Πίνακας Περιεχοµένων Ασφάλεια 1 Ηλεκτρική ασφάλεια 1 Ασφάλεια εγκατάστασης 1 Ασφάλεια καθαρισµού 1 Ειδικές σηµειώσεις για τις 2 LCD Οθόνες Περιεχόµενα συσκευασίας 2 Οδηγίες εγκατάστασης 3 Τοποθέτηση 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΗΧΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΗΧΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΗΧΟΥ 1 Σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή χρήση της συσκευής ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα