Ειδοποίηση για τη χρήση... 2

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ειδοποίηση για τη χρήση... 2"

Transcript

1 Πίνακας Περιεχομένων Ειδοποίηση για τη χρήση... 2 Πληροφορίες ασφαλείας...2 Όρια εκπομπών κλάσης B...2 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας...2 Προφυλάξεις...4 Προειδοποιήσεις ασφαλείας για τα μάτια...6 Εισαγωγή... 7 Χαρακτηριστικά προϊόντος...7 Περιεχόμενα συσκευασίας...8 Περιγραφή προϊόντος...9 Κύρια μονάδα...9 Πάνελ ελέγχου...10 Οπίσθια όψη...11 Τηλεχειριστήριο...12 Εγκατάσταση Σύνδεση του βιντεοπροβολέα...13 Σύνδεση με επιτραπέζιο / φορητό υπολογιστή...13 Σύνδεση σε πηγές βίντεο...14 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα...15 Ενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα...15 Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα...16 Ένδειξη προειδοποίησης...16 Ρύθμιση της προβαλλόμενης εικόνας...17 Ρύθμιση του ύψους του βιντεοπροβολέα...17 Ρύθμιση Ζουμ και Εστίασης...18 Χειριστήρια χρήστη Πάνελ ελέγχου...19 Τηλεχειριστήριο...20 Μενού προβολής στην οθόνη (OSD)...22 Τρόπος λειτουργίας...22 Δομή του μενού...23 ΕΙΚΟΝΑ...24 ΟΘΟΝΗ...29 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ...31 ΕΠΙΛΟΓΕΣ...39 Παραρτήματα Επίλυση Προβλημάτων...44 Προβλήματα Εικόνας...44 Προβλήματα διακοπής...46 Ενδείξεις κατάστασης προβολέα...47 Προβλήματα με το τηλεχειριστήριο...48 Προβλήματα στον Ήχο...48 Αντικατάσταση της λάμπας...49 Καθαρισμός του προβολέα...50 Λειτουργίες συμβατότητας...51 Εγκατάσταση οροφής...53 Γραφεία της Optoma Διεθνώς...54 Κανονισμοί και προειδοποιήσεις ασφαλείας...56 Συνθήκες λειτουργίας...57

2 Ειδοποίηση για τη χρήση Πληροφορίες ασφαλείας Ο κεραυνός με την κεφαλή βέλος, μέσα σε ένα ισόπλευρο τρίγωνο, είναι για να προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, η οποία μπορεί να είναι επαρκούς τάσης για να αποτελεί κίνδυνο ηλεκτροπληξίας για ανθρώπους. Το θαυμαστικό μέσα σε ένα ισόπλευρο τρίγωνο είναι για να προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία σημαντικών οδηγιών λειτουργίας και συντήρησης (επισκευής) του προϊόντος στα συνοδευτικά έγγραφα της συσκευής. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ 'Η ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ, ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΣΕ ΒΡΟΧΗ 'Η ΣΕ ΥΓΡΑΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ. ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Όρια εκπομπών κλάσης B Αυτή η ψηφιακή συσκευή κλάσης B συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις των Καναδικών Κανονισμών για Εξοπλισμό που Προκαλεί Παρεμβολές. Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε τις παρούσες οδηγίες πριν χρησιμοποιείσετε τον βιντεοπροβολέα. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες, πιθανόν να τις χρειαστείτε μελλοντικά. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες. Εγκαταστήστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή: A. Μην φράσσετε τα ανοίγματα εξαερισμού. Για να εξασφαλίσετε αξιόπιστη λειτουργία του προβολέα και να τον προφυλάξετε από υπερθέρμανση, τοποθετήστε τον σε σημείο και θέση που δεν εμποδίζουν τον εξαερισμό του. Για παράδειγμα, μην τοποθετείτε τον προβολέα πάνω σε κρεβάτια, καναπέδες, χαλιά ή παρόμοιες επιφάνειες που μπορούν να μποκάρουν τα ανοίγματα εξαερισμού. Μην τοποθετείτε τον προβολέα σε κλειστούς χώρους, όπως βιβλιοθήκες και ντουλάπια, που μπορούν να εμποδίσουν την κυκλοφορία του αέρα από τα ανοίγματα αερισμού του. B. Μην χρησιμοποιείτε τον προβολέα κοντά σε νερό ή υγρασία. Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτε τον προβολέα σε βροχή ή σε υγρασία. C. Μην τοποθετείτε τη συσκευή κοντά σε πηγές θερμότητας, όπως καλοριφέρ, θερμάστρες, σόμπες ή άλλες συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των ενισχυτών) που παράγουν θερμότητα. Καθαρίστε τη συσκευή μόνο με στεγνό πανί.

3 Να χρησιμοποιείτε μόνο εξαρτήματα/αξεσουάρ που καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Για σέρβις, απευθυνθείτε μόνο σε εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Επισκευή του προβολέα απαιτείται μόνο όταν έχει υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, όπως: Ειδοποίηση για τη χρήση Έχει καταστραφεί το καλώδιο ή το φις τροφοδοσίας. Έχουν πέσει υγρά ή αντικείμενα μέσα στη συσκευή. Ο προβολέας έχει εκτεθεί σε βροχή ή σε υγρασία, δεν λειτουργεί κανονικά ή έχει πέσει κάτω. Μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας τον προβολέα. Αν επιχειρήσετε να ανοίξετε ή να αφαιρέσετε τα καλύμματα, μπορεί να εκτεθείτε σε υψηλή τάση ή άλλες πηγές κινδύνου. Επικοινωνήστε με την Optoma για να σας υποδείξει το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών. Μην αφήνετε να πέφτουν αντικείμενα ή υγρά στο εσωτερικό του προβολέα. Μπορεί να ακουμπήσουν σημεία με υψηλή τάση ή να βραχυκυκλώσουν εξαρτήματα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά ή ηλεκτροπληξ. Δείτε τις σημάνσεις ασφαλείας στο περίβλημα του προβολέα. 10. Ο προβολέας πρέπει να ρυθμίζεται ή να επισκευάζεται μόνο από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

4 Ειδοποίηση για τη χρήση ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Όταν η λάμπα πλησιάζει στο τέλος της ζωής της, ο προβολέας δεν θα ανάβει μέχρι να αντικατασταθεί η λάμπα. Για να αντικαταστήσετε τη λάμπα, ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται στην ενότητα "Αντικατάσταση της λάμπας" στις σελίδες 49. Προφυλάξεις Ακολουθήστε όλες τις προειδοποιήσεις, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες συντήρησης όπως περιγράφονται στο παρόν εγχειρίδιο χρήσης. Προειδοποίηση - Μην κοιτάτε μέσα στον φακό του προβολέα όταν η λάμπα είναι αναμμένη. Το δυνατό φως ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στα μάτια σας. Προειδοποίηση - Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτε τον προβολέα σε βροχή ή σε υγρασία. Προειδοποίηση - Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε ή να αποσυναρμολογήσετε τον προβολέα, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία. Προειδοποίηση - Όταν πρόκειται να αντικαταστήσετε τη λάμπα, αφήστε τη συσκευή να κρυώσει και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες αντικατάστασης. Δείτε τη σελίδα 49. Προειδοποίηση - Ο προβολέας ανιχνεύει αυτόματα τη διάρκεια ζωής της λάμπας. Αντικαταστήστε τη λάμπα όταν εμφανιστούν τα σχετικά προειδοποιητικά μηνύματα. Προειδοποίηση - Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Μηδενισμός Λάμπας" από την επιλογή "Επιλογές/Ρυθμ Λάμπας" του μενού προβολής στην οθόνη μετά την αντικατάσταση της λάμπας (δείτε τη σελίδα 43). Προειδοποίηση - Όταν σβήνετε τον προβολέα, βεβαιωθείτε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ψήξης του πριν τον αποσυνδέσετε από το ηλεκτρικό ρεύμα. Αφήστε τον προβολέα να κρυώσει για 90 δευτερόλεπτα. Προειδοποίηση - Μην χρησιμοποιείτε το κάλυμμα φακού όταν ο προβολέας βρίσκεται σε λειτουργία. Προειδοποίηση - Όταν η λάμπα πλησιάζει στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της, εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα "Η λάμπα φτάνει στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της". Επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα πώλησης ή το κέντρο επισκευών για άμεση αντικατάσταση της λάμπας. Προειδοποίηση - Για να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης βλάβης στα μάτια, μην κοιτάτε απευθείας τη δέσμη λέιζερ στο τηλεχειριστήριο και μην στρέφετε τη δέσμη προς τα μάτια άλλων. Το τηλεχειριστήριο είναι εξοπλισμένο με λέιζερ κλάσης ΙΙ που εκπέμπει ακτινοβολία.

5 Τι να κάνετε: Να σβήνετε τη συσκευή πριν την καθαρίσετε. Να χρησιμοποείτε ένα στεγνό μαλακό πανί με ήπιο καθαριστικό για τον καθαρισμό της οθόνης. Να αποσυνδέετε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα του ρεύματος αν πρόκειται να μην χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι να ΜΗΝ κάνετε: Να μην φράσσετε τις σχισμές και τα ανοίγματα εξαερισμού της μονάδας. Να μην χρησιμοποιείτε λειαντικά καθαριστικά, κεριά ή διαλυτικά για τον καθαρισμό της μονάδας. Να μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή υπό τις ακόλουθες συνθήκες: Ειδοποίηση για τη χρήση Σε υπερβολική ζέστη, κρύο ή υγρασία. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία του δωματίου είναι μεταξύ 5-40 C και η αντίστοιχη υγρασία 10-85% (το πολύ), με ελεύθερη εκροή. Σε επιφάνειες με υπερβολική σκόνη ή χώμα. Κοντά σε συσκευές που εκπέμουν ισχυρό μαγνητικό πεδίο. Σε άμεση επαφή με το ηλιακό φως.

6 Ειδοποίηση για τη χρήση Προειδοποιήσεις ασφαλείας για τα μάτια Ποτέ μην κοιτάτε απευθείας τη δέσμη φωτός του προβολέα. Αποφεύγετε να στέκεστε απέναντι από τη δέσμη. Προσπαθήστε να στέκεστε με την πλάτη στη δέσμη όσο το δυνατόν περισσότερο. Συνιστάται η χρήση ράβδου ή δείκτη λέιζερ ώστε να μην χρειάζεται να στέκεται ο παρουσιαστής εντός της δέσμης. Βεβαιωθείτε ότι ο προβολέας είναι τοποθετημέμος εκτός της γραμμής οπτικής επαφής μεταξύ κοινού και οθόνης προβολής, ώστε να μην χρειάζεται ο παρουσιαστής να κοιτάει τη λάμπα του προβολέα όταν κοιτάει το κοινό. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε είναι να αναρτήσετε τον προβολέα στην οροφή, και όχι να τον τοποθετήσετε στο δάπεδο ή πάνω σε τραπέζι. Όταν ο προβολέας χρησιμοποιείται σε τάξη, να επιβλέπετε τους μαθητές όταν τους ζητείται να δείξουν κάτι στην οθόνη. Για να ελαχιστοποιήσετε την απαιτούμενη ενέργεια της λάμπας, χρησιμοποιήστε τις κουρτίνες του δωματίου για να μειώσετε τα επίπεδα φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου.

7 Χαρακτηριστικά προϊόντος Το παρόν προϊόν είναι ένας προτζέκτορας μονού επεξεργαστή διαγωνίου 0,55 της σειράς XGA και 0,65 της σειράς WXGA, τεχνολογίας DLP. Διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Τεχνολογία Single-chip DLP της Texas Instruments Συμβατότητα με υπολογιστές: Apple Macintosh, imac, και Πρότυπα VESA: UXGA, SXGA+, SXGA, WXGA, WUXGA, XGA, SVGA, VGA Συμβατότητα βίντεο: NTSC, NTSC4.43 PAL/PAL-M/PAL-N/SECAM Συμβατότητα με SDTV και EDTV Συμβατότητα με HDTV (720p, 1080i, 1080p) Εισαγωγή Αυτόματη ανίχνευση πηγής με ρυθμίσεις που καθορίζονται από τον χρήστη Ασύρματο τηλεχειριστήριο υπερύθρων (IR) με δείκτη λέιζερ (laser pointer) και προσομοίωση ποντικιού (mouse control) Εύχρηστο μενού οθόνης με υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών Εξελιγμένη ψηφιακή διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης και υψηλής ποιότητας αλλαγή κλίμακας της εικόνας σε προβολή πλήρους οθόνης Εύχρηστο πάνελ ελέγχου Ένα ενσωματωμένο ηχείο με ενισχυτή 1 Watt Συμβατότητα με Macintosh και PC Συμβατότητα με HDMI 1.3

8 Focus Zoom AV-Mute Enter Re-Sync Keystone + Keystone - Source Power Menu HDMI Εισαγωγή Περιεχόμενα συσκευασίας Ο βιντεοπροβολέας συνοδεύται από όλα τα αντικείμενα που απεικονίζονται παρακάτω. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε πως υπάρχουν όλα στη συσκευασία. Επικοινωνήστε με το κατάστημα που αγοράσατε το προϊόν αν λείπει κάτι. Power Lamp Temp Προτζέκτορας με κάλυμμα φακού Τηλεχειριστήριο υπερύθρων (με δύο μπαταρίες AAA) Σύνθετο βίντεο (RCA) Καλώδιο τροφοδοσίας μήκους 1,8m Καλώδιο VGA μήκους 1,8m Καλώδιο USB μήκους 1,8m ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Λόγω των διαφορετικών δυνατών χρήσεων για κάθε χώρα, μερικές περιοχές ενδέχεται να έχουν διαφορετικά παρελκόμενα. Θήκη μεταφοράς Τεκμηρίωση: þ Εγχειρίδιο χρήσης þ Κάρτα εγγύησης þ Κάρτα γρήγορης έναρξης þ Κάρτα WEEE

9 Focus Zoom Menu Power Source Re-Sync Enter Εισαγωγή Περιγραφή προϊόντος Κύρια μονάδα 1 AV-Mute Keystone - Power Lamp Temp Keystone I I I I Πάνελ ελέγχου 8. Αερισμός 2. Μοχλός ρύθμισης μεγέθυνσης 9. Ακροδέκτης τροφοδοσίας 3. Δακτύλιος ρύθμισης εστίασης 10. Πόδι ρύθμισης κλίσης 4. Φακός Εμπρόσθιος δέκτης περύθρων 6. Κάλυμμα φακού 7. Πόδι ανύψωσης Κλειδαριά τύπου Kensington

10 Εισαγωγή Πάνελ ελέγχου Τροφοδοσία 7. Enter 2. /Πηγή (Βέλος αριστερά) 3. Λυχνία LED Τροφοδοσίασ 4. Λυχνία LED Λάμπασ Λυχνία LED Υπερθέρμανσης 6. Σίγαση /Διόρθωση Τραπεζοειδούσ + (Βέλος επάνω) /Αυτόματοσ Συγχρονισμόσ (Βέλος δεξιά) /Διόρθωση Τραπεζοειδούσ - (Βέλος κάτω) 11. Μενού 10

11 Εισαγωγή Οπίσθια όψη I I I I AC IN ΕΙΣΟΔΟΣ AC (Τροφοδοσία) 2. Θύρα σύνδεσης USB 3. Είσοδος σήματος ήχου 4. Είσοδος S-Video 5. Είσοδος Video 6. Θύρα σύνδεσης εισόδου VGA/SCART 7. Θύρα σύνδεσης HDMI 8. Θύρα κλειδαριάς τύπου Kensington 9. Άνοιγμα αερισμού 11

12 Εισαγωγή Τηλεχειριστήριο 1. Λυχνία LED Λειτουργίας κουμπιών 2. Λειτουργία On/Off 3. Κουμπί δείκτη λέιζερ 4. Κύλιση σελίδας προς τα πάνω 5. Δεξί κλικ ποντικιού 6. Τέσσερα κουμπιά επιλογής κατεύθυνσης 7. Αυτόματος συγχρονισμός 8. Κύλιση σελίδας προς τα κάτω 9. Ρύθμιση έντασης ήχουc 10. Μενού 11. Ρύθμιση μεγέθυνσης (ζουμ) 12. Σίγαση 13. Πηγή βίντεο 14. Πηγή VGA 15. Πάγωμα οθόνης 16. Πηγή S-Video 17. HDMI 18. Φωτεινότητα 19. Κουμπιά αριθμών (για εισαγωγή κωδικού) 20. Διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης 21. Πηγή 22. Enter 23. Αριστερό κλικ ποντικιού 24. PC/ασύρματο ποντίκι HDMI

13 Σύνδεση του βιντεοπροβολέα Εγκατάσταση Σύνδεση με επιτραπέζιο / φορητό υπολογιστή ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Λόγω των διαφορετικών δυνατών χρήσεων για κάθε χώρα, μερικές περιοχές ενδέχεται να έχουν διαφορετικά παρελκόμενα Καλώδιο τροφοδοσίας 2. Καλώδιο USB 3. Audio-in (mini jack) 4. Καλώδιο S-Video 5. Καλώδιο βίντεο 6. Καλώδιο VGA 7. Καλώδιο HDMI I I I I 13

14 Εγκατάσταση Σύνδεση σε πηγές βίντεο DVD Player, Set-top Box, δέκτης HDTV ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Λόγω των διαφορετικών δυνατών χρήσεων για κάθε χώρα, μερικές περιοχές ενδέχεται να έχουν διαφορετικά παρελκόμενα Καλώδιο τροφοδοσίας I I I I 2. Καλώδιο Component (προαιρετικό) 3. Μετρατροπέας RGB σε Component (προαιρετικό) 4. Καλώδιο συστήματος στέρεο (προαιρετικό) 5. Καλώδιο βίντεο RCA 6. Μετατροπέας SCART σε RGB και S-Video (προαιρετικό) 7. Καλώδιο VGA 8. Καλωδιο S-Video (προαιρετικό) 9. Καλώδιο HDMI 14

15 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα Ενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στον προτζέκτορα. Ενεργοποιήστε τις συνδεδεμένες συσκευές. Εγκατάσταση ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Πρώτα ενεργοποιήστε τον προβολέα και μετά επιλέξτε τις πηγές σήματος. 3. Βεβαιωθείτε ότι η Λυχνία LED Τροφοδοσίασ αναβοσβήνει σταθερά και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε τον προτζέκτορα. Εμφανίζεται η οθόνη εισαγωγής του προτζέκτορα και εντοπίζονται οι συνδεδεμένες συσκευές. Εάν η συνδεδεμένη συσκευή είναι υπολογιστής, πατήστε τα κατάλληλα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή για να αλλάξετε τη διάταξη οθόνης στον προτζέκτορα. (Ελέγξτε το εγχειρίδιο χρήστη του υπολογιστή για να καθορίσετε τον κατάλληλο συνδυασμό πλήκτρων Fn ώστε να αλλάξετε τη διάταξη οθόνης.) Δείτε Ορισμός Κωδικού Πρόσβασης (Κλείδωμα Ασφαλείας) στη σελίδα 37 εάν είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα ασφαλείας. 4. Εάν είναι συνδεδεμένες περισσότερες από μία συσκευές εισόδου, πατήστε το κουμπί " Πηγή" για να μετακινηθείτε διαδοχική ανάμεσα στις συσκευές. Για άμεση επιλογή κάποιας πηγής, δείτε τη σελίδα 21. (DVD και HDTV υποστηρίζονται μέσω της θύρας σύνδεσης VGA) 15

16 Εγκατάσταση Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα 1. Πιέστε το κουμπί με την ένδειξη ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ για να απενεργοποιήσετε τη λάμπα του προβολέα. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη του προβολέα Πιέστε το ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ πάλι για επιβεβαίωση, διαφορετικά το μήνυμα θα εξαφανιστεί από την οθόνη μετά 15 δευτερόλεπτα. Οι ανεμιστήρες που ψύχουν τη συσκευή θα συνεχίσουν να λειτουργούν για περίπου 10 δευτερόλεπτα ακόμα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ψήξης. (Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε πάλι τον προβολέα, πρέπει να περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ψήξης του και να μπει σε κατάσταση αναμονής. Μόλις περάσει σε κατάσταση αναμονής, απλά πιέστε το κουμπί με την ένδειξη ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ για να επανακινήσετε τον προβολέα.) Κλείστε τον κύριο διακόπτη ρεύματος. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα και από τον ακροδέκτη του προβολέα. Μην ενεργοποιείτε πάλι τον προβολέα αμέσως μόλις τον σβήσετε. 16 Ένδειξη προειδοποίησης Όταν η ένδειξη LED της ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ αναβοσβήσει συνεχόμενα πέντε (5) φορές, ο προτζέκτορας θα σβήσει αυτομάτως. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα πώλησης ή το κέντρο επισκευών. Δείτε τις σελίδες Όταν η ΛΥΧΝΊΑ LED ΥΠΕΡΘΈΡΜΑΝΣΗΣ είναι συνεχώς πορτοκαλί (δεν αναβοσβήνει), ο προτζέκτορας θα σβήσει μόνος του αυτόματα. Υπό κανονικές συνθήκες, μπορείτε να ενεργοποιήσετε πάλι τον προβολέα μόλις κρυώσει. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα πώλησης ή το κέντρο επισκευών. Δείτε τις σελίδες Όταν το LED της ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ αναβοσβήσει συνεχόμενα έξι (6) φορές και το LED της ΛΑΜΠΑΣ μία μόνο φορά, σημαίνει ότι ο ανεμιστήρας έχει χαλάσει. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα πώλησης ή το κέντρο επισκευών. Δείτε τις σελίδες

17 Menu Power Source Re-Sync AV-Mute Εγκατάσταση Ρύθμιση της προβαλλόμενης εικόνας Ρύθμιση του ύψους του βιντεοπροβολέα Λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω όταν εγκαθιστάτε τον προτζέκτορα: Το τραπέζι ή η βάση του προτζέκτορα θα πρέπει να είναι επίπεδα και ασφαλή. Τοποθετήστε τον προτζέκτορα κατά τέτοιον τρόπο ώστε να είναι κάθετα στην οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια βρίσκονται σε ασφαλές σημείο. Μπορεί να σκοντάψετε σε αυτά. A Enter Keystone - Power Lamp Temp Keystone + Focus Zoom D B C Για να ανεβάσετε το επίπεδο του προτζέκτορα, σηκώστε τον προτζέκτορα [A] και πατήστε το κουμπί ρυθμιστή ύψους [B]. Ο ρυθμιστής ύψους πέφτει [C]. Για να χαμηλώσετε το επίπεδο του προτζέκτορα, πατήστε το κουμπί ρυθμιστή ύψους και πιέστε προς τα κάτω το επάνω μέρος του προτζέκτορα. Για να προσαρμόσετε τη γωνία της εικόνας, γυρίστε τον ρυθμιστή κλίσης [D] δεξιά ή αριστερά μέχρι να προκύψει η επιθυμητή γωνία. 17

18 Εγκατάσταση Ρύθμιση Ζουμ και Εστίασης Χρησιμοποιήστε τον ελεγκτή Ζουμ εικόνας (μόνο στον προτζέκτορα) για να αλλάξετε το μέγεθος της προβαλλόμενης εικόνας και το μέγεθος της οθόνης [B]. Χρησιμοποιήστε τον ελεγκτή Εστίαση εικόνας (μόνο στον προτζέκτορα) για να εστιάσετε στην προβαλλόμενη εικόνα [A]. A B 3. Χρησιμοποιήστε τα κεντρικά κουμπιά για να διορθώσετε την παραμόρφωση εικόνας. Μερικές φορές βρίσκονται στο τηλεχειριστήριο και στον πίνακα ελέγχου του προτζέκτορα. 18

19 Πάνελ ελέγχου Χειριστήρια χρήστη Χρήση του πάνελ ελέγχου Τροφοδοσία Μενού /ιόρθωση Τραπεζοειδούσ + (Βέλος επάνω) /Αυτόματοσ Συγχρονισμόσ (Βέλος δεξιά) /ιόρθωση Τραπεζοειδούσ - (Βέλος κάτω) /Πηγή (Βέλος αριστερά) AV-Mute (Σίγαση) Enter Λυχνία LED Τροφοδοσίασ Λυχνία LED Λάμπασ Λυχνία LED Υπερθέρμανσης Ανατρέξτε στην ενότητα "Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα" στη σελίδα 15. Πιέστε το πλήκτρο Μενού για να εμφανίσετε το μενού προβολής στην οθόνη (OSD). Για να βγείτε από το OSD, πιέστε το πλήκτρο Μενού ξανά. Ρυθμίζετε την τραποζοειδή παραμόρφωση της εικόνας. Πλοηγείται και αλλάζει τις ρυθμίσεις στο OSD. Συγχρονίζει αυτόματα τον προβολέα με την πηγή εισόδου. Πλοηγείται και αλλάζει τις ρυθμίσεις στο OSD. Ρυθμίζει την τραποζοειδή παραμόρφωση της εικόνας. Πλοηγείται και αλλάζει τις ρυθμίσεις στο OSD. Πιέστε το πλήκτρο Πηγή για να επιλέξετε σήμα εισόδου.πλοηγείται και αλλάζει τις ρυθμίσεις στο OSD. Σβήνει / ανάβει προσωρινά τον ήχο και το σήμα εικόνας. Επιβεβαιώνει την επιλογή που κάνατε. Πράσινο Η μονάδα έχει ενεργοποιηθεί και λειτουργεί κανονικά. Πράσινο που Η μονάδα βρίσκεται σε κατάσταση αναβοσβήνει αναμονής/ψύχεται. Ανενεργό Ενεργό Ανενεργό Ενεργό Ανενεργό Η μονάδα έχει απενεργοποιηθεί. Η λάμπα δεν είναι έτοιμη μην πιέζετε το κουμπί λειτουργίας. Η λάμπα βρίσκεται σε κανονική κατάσταση. Υπερβολική θερμοκρασία συστήματος. Κανονική κατάσταση. 19

20 Χειριστήρια χρήστη Τηλεχειριστήριο HDMI Χρήση του τηλεχειριστηρίου Τροφοδοσία Λέιζερ Τέσσερα κουμπιά επιλογής κατεύθυνσης PC/Ασύρματο ποντίκι Κουμπί L Κουμπί R Page + Page - Ανατρέξτε στην ενότητα "Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του βιντεοπροβολέα" στη σελίδα 15. Στρέψτε το τηλεχειριστήριο προς την οθόνη προβολής και κρατήστε πατημένο αυτό το πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε τον δείκτη λέιζερ. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα p q t u για να πλοηγηθείτε στις επιλογές του μενού ή να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το πλήκτρο για να χειριστείτε το ποντίκι. Η λειτουργία του ποντικιού ενεργοποιείται όταν συνδέσετε τον υπολογιστή σας με τον προβολέα χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. Αριστερό κλικ ποντικιού. Δεξί κλικ ποντικιού. Χρησιμοποιήστε αυτό το κουμπί για κύλιση της σελίδας προς τα πάνω. Χρησιμοποιήστε αυτό το κουμπί για κύλιση της σελίδας προς τα κάτω. 8 Επιβεβαιώνει την επιλογή που κάνατε. Πηγή Αυτόματος συγχρονισμός ιόρθωση Τραπεζοειδούσ +/- Ένταση +/- Πιέστε το πλήκτρο Πηγή για να επιλέξετε σήμα εισόδου. Συγχρονίζει αυτόματα τον προβολέα με την πηγή εισόδου. Ρυθμίζει την παραμόρφωση εικόνας που προκαλείτε από την υπο κλίση τοποθέτηση του προβολέα. (±30 μοίρες) Ρυθμίζει την ένταση ήχου. 20

21 Χειριστήρια χρήστη HDMI Χρήση του τηλεχειριστηρίου Φωτεινότητα Μενού Ζουμ HDMI Πάγωμα οθόνης AV Mute (Σίγαση) S-Video VGA Video Ρυθμίζει τη φωτεινότητα της εικόνας. Πιέστε το πλήκτρο Μενού για να εμφανίσετε το μενού προβολής στην οθόνη (OSD). Για να βγείτε από το OSD, πιέστε το πλήκτρο Μενού ξανά. Πιέστε τα πλήκτρα +/- για να ρυθμίσετε τη μεγέθυνση της εικόνας. Πιέστε HDMI για να επιλέξετε την πηγή HDMI. Πιέστε το πλήκτρο Πάγωμα οθόνης για να παγώσετε την εικόνα στην οθόνη. Σβήνει / ανάβει προσωρινά τον ήχο και το σήμα εικόνας. Πιέστε το πλήκτρο S-Video για να επιλέξετε πηγή S-Video. Πιέστε το πλήκτρο VGA για να επιλέξετε πηγή από τη σύνδεση VGA. Πιέστε το πλήκτρο Video για να επιλέξετε σήμα εικόνας Composite. 21

22 Χειριστήρια χρήστη Μενού προβολής στην οθόνη (OSD) Ο βιντεοπροβολέας διαθέτει μενού OSD με υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε την προβαλλόμενη εικόνα και να αλλάξετε τις παραμέτρους των ρυθμίσεων. Ο προβολέας θα ανιχνεύσει αυτόματα την πηγή. Τρόπος λειτουργίας Για να εμφανίσετε το μενού OSD πιέστε το κουμπί με την ένδειξη Μενού που υπάρχει στο τηλεχειριστήριο ή στο πληκτρολόγιο του προβολέα. Μόλις εμφανιστεί στην οθόνη το μενού OSD χρησιμοποιήστε τα κουμπιά t u για να επιλέξετε οποιοδήποτε στοιχείο από το κυρίως μενού. Όταν επιλέξετε υπο-μενού πιέστε το κουμπί q ή Enter για να εισέλθετε σε αυτό. Χρησιμποιήστε τα κουμπιά p q για να επιλέξετε τη λειτουργία που επιθυμείτε. Κάντε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας τα κουμπιά t u. Επιλέξτε την επόμενη παράμετρο που θέλετε να ρυθμίσετε και κάντε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις με τον ίδιο τρόπο. Πιέστε το κουμπί Enter για επιβεβαίωση. Η οθόνη θα επιστρέψει αυτόματα στο κυρίως μενού. Για να βγείτε από το μενού OSD, πιέστε το κουμπί Μενού ξανά. Το μενού OSD θα κλείσει και ο προβολέας θα αποθηκεύσει αυτόματα τις νέες ρυθμίσεις. Κυρίως μενού Υπο-μενού Ρύθμιση 22

23 Δομή του μενού Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΚΟΝΑ Ρύθμιση χρώματος ΕΙΚΟΝΑ Προχωρημένες ρυθμίσεις ΟΘΟΝΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Είδος εικόνας Φωτεινότητα Αντίθεση Οξύτητα Κορεσμός χρώματος Απόχρωση Ρύθμιση χρώματος Προχωρημένες ρυθμίσεις Ενίσχυση Κόκκινου Ενίσχυση Πράσινου Ενίσχυση Μπλε Κόκκινη Πόλωση Πράσινη Πόλωση Μπλε Πόλωση Κίτρινο Κυανό Ματζέντα Επαναφορά Έξοδος Γυαλιστερό Χρώμα Degamma Θερμ. χρώματος Εύρος Χρώματος Πηγή εισόδου Απεμπλοκή Έξοδος Φορμά Overscan Ζουμ Ορ. Μετατόπιση Κ. Μετατόπ. Κάθετο Keystone Γλώσσα Προβολή Θέση μενού Σήμα Ασφάλεια Ένταση Σίγαση Προχωρημένες ρυθμίσεις Παρουσίαση/Φωτεινό/Ταινία/Srgb/Χρήστης1/Χρήστης2 Film/Video/Γραφικά/PC Κρύο/Μέση/Ζεστό Αυτόματο/RGB/YUV VGA/S-Video/Video/HDMI/Έξοδος Ανενεργό/Ενεργό 4:3/16:9-I/16:9-II/Φυσικά/Αυτόματο για σειρά XGA 4:3/16:9/16:10/Φυσικά/Αυτόματο για σειρά WXGA English/Deutsch/Français/Italiano/Español/Português/ Polski/Nederlands/Svenska/Norsk/Dansk/Suomi/ / 繁 體 中 文 / 简 体 中 文 / 日 本 語 /한국어/Русский/ Magyar/Čeština/ /ไทย/Türkçe/Έξοδος Λογότυπο/Σύλληψη λογότυπου/close Caption/Έξοδος ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Σήμα ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Ασφάλεια ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Προχωρημένες ρυθμίσεις ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ρυθμίσεις λάμπας Συχνότητα Φάση Κάθ. Θέση Οριζ. Θέση Έξοδος Χρονοδ. Ασφαλείας Αλλαγή κωδικού Ρυθμ. Ασφαλείας Έξοδος Κλείδωμα πηγής Μεγάλο υψόμετρο Απόκρ. Πληροφοριών Κλείδωμα Πληκτρων Χρώμα φόντου Προχωρημένες ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Λάμπας Επαναφορά Άμεση εκκίνηση Αυτόμ. Απεν. (λ.) Χρον. ύπνου (λ.) Έξοδος Ώρες λάμπας Υπενθύμιση λάμπας Φωτεινή λειτουργ. Μηδενισμός λάμπας Έξοδος Μήνας/Ημέρα/Ώρα/Έξοδος Όχι/Ναι Απενεργοποίηση/Ενεργοποίηση Ανενεργό/Ενεργό Ανενεργό/Ενεργό Ανενεργό/Ενεργό Ανενεργό/Ενεργό Μπλε/Μαύρο/Κόκκινο/Πράσινο/Λευκό Ανενεργό/Ενεργό Ανενεργό/Ενεργό STD/Φωτεινό Όχι/Ναι 23

24 Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ 24 Είδος εικόνας Υπάρχουν πολλές εργοστασιακές προεπιλογές βελριστοποιημένες για διάφορους τύπους εικόνας. Παρουσίαση: κατάλληλο χρώμα και φωτεινότητα εικόνας από είσοδο PC. Φωτεινότητα: μέγιστη φωτεινότητα εικόνας από είσοδο PC. Τανία: για οικιακό σινεμά (home theater). srgb: κανονικό χρώμα. Χρήστης1: προσωπικές ρυθμίσεις του Χρήστη1. Χρήστης2: προσωπικές ρυθμίσεις του Χρήστη1. Οι αρχικές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις αυτής της λειτουργίας είναι από τη λειτουργία "Ταινία". Οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση από τον χρήστη στον Χρήστη 1/2 θα αποθηκευτεί σε αυτή τη λειτουργία για μελλοντική χρήση. Φωτεινότητα Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της εικόνας. Αντίθεση Πιέστε το κουμπί t για να γίνει η εικόνα λιγότερο φωτεινή. Πιέστε το κουμπί u για να γίνει η εικόνα περισσότερο φωτεινή. Με αυτή τη ρύθμιση επεμβένετε στον βαθμό που διαφέρουν τα φωτεινότερα και τα σκοτεινότερα τμήματα της εικόνας. Ρυθμίζοντας την αντίθεση αλλάζετε την ποσότητα του μαύρου και του άσπρου της εικόνας. Πιέστε το κουμπί t για να μειώσετε την αντίθεση. Πιέστε το κουμπί u για να αυξήσετε την αντίθεση.

25 Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ Οξύτητα Ρυθμίζει την ευκρίνεια της εικόνας. Πιέστε το κουμπί t για να μειώσετε την οξύτητα. Πιέστε το κουμπί u για να αυξήσετε την οξύτητα. Κορεσμός χρώματος Ρυθμίζει μία εικόνα βίντεο από ασπρόμαυρη έως εικόνα με πλήρως κορεσμένα χρώματα. Πιέστε το κουμπί t για να μειώσετε την ποσότητα των κορεσμένων χρωμάτων της εικόνας. Πιέστε το κουμπί u για να αυξήσετε την ποσότητα των κορεσμένων χρωμάτων της εικόνας. Απόχρωση Ρυθμίζει την ισορροπίαχρώματος του κόκκινου και του πράσινου. Πιέστε το κουμπί t για να αυξήσετε την ποσότητα του πράσινου της εικόνας. Πιέστε το κουμπί u για να αυξήσετε την ποσότητα του κόκκινου της εικόνας. Ρύθμιση χρώματος Μπείτε στο μενού "Ρυθμίσεις χρωμάτων". Επιλέξτε "Απολαβή Κόκκινου / Πράσινου / Μπλε για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και "Πόλωση" για να ρυθμίσετε την αντίθεση ολόκληρης της εικόνας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μεμονωμένα τα χρώματα Κυανπράσινο, Ματζέντα και Κίτρινο. Δείτε τη σελίδα 26 για περισσότερες πληροφορίες. Προχωρημένες ρυθμίσεις Μπείτε στο μενού "Πρόσθετα". Επιλέξτε οποιαδήποτε πρόσθετη λειτουργία: "Στάθμη κορεσμού του λευκού", "Degamma", "Θερμ. χρώματος", "Χρωματικό πρότυπο", "Πηγή εισόδου", "Φίλτρο απόπλεξης" και "Έξοδος". Δείτε τη σελίδα 27 για περισσότερες πληροφορίες. 25

26 Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ Ρύθμιση χρώματος 26 Απολαβή χρώματος Ρυθμίστε την απολαβή σήματος RGB για να προσαρμόσετε τη Φωτεινότητα των παρακάτω χρωμάτων: Πόλωση Κόκκινο iαυξήστε ή μειώστε την τιμή απολαβής του κόκκινου. Πράσινο iαυξήστε ή μειώστε την τιμή απολαβής του πράσινου. Μπλε iαυξήστε ή μειώστε την τιμή απολαβής του μπλε. Ρυθμίστε την πόλωση σήματος RGB για να προσαρμόσετε την Αντίθεση των παρακάτω χρωμάτων: Χρώμα Κόκκινο αυξήστε ή μειώστε την τιμή πόλωσης του κόκκινου. Πράσινο αυξήστε ή μειώστε την τιμή πόλωσης του πράσινου. Μπλε αυξήστε ή μειώστε την τιμή πόλωσης του μπλε. Ρυθμίστε τις τιμές για να προσαρμόσετε το επίπεδο των παρακάτω χρωμάτων: Κίτρινο αυξήστε ή μειώστε τον βαθμό φωτεινής έντασης του κίτρινου. Κυανοπράσινο αυξήστε ή μειώστε τον βαθμό φωτεινής έντασης του κυανοπράσινου. Ματζέντα αυξήστε ή μειώστε τον βαθμό φωτεινής έντασης του χρώματος ματζέντα. Επαναφορά Επαναφορά όλων των εργοστασιακών ρυθμίσεων των χρωμάτων.

27 Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ Προχωρημένες ρυθμίσει Γυαλιστερό Χρώμα Αυτό το ρυθμιζόμενο στοιχείο χρησιμοποιεί ένα νέο αλγόριθμο επεξεργασίας χρωμάτων και βελτιώσεις σε επίπεδο συστήματος για περισσότερη φωτεινότητα και πιο ζωντανά και έντονα χρώματα στην εικόνα. Οι τιμές αυτής της ρύθμισης κυμαίνονται από 0 έως 10. Αν προτιμάτε μια πιο έντονη εικόνα, επιλέξτε μία από τις μέγιστες τιμές. Για πιο απαλή και φυσική εικόνα, επιλέξτε μία από τις μικρότερες τιμές. Degamma Αυτή η ρύθμιση σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν πίνακα degamma που έχει μικρορυθμιστεί για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας ανάλογα με την πηγή εισόδου. Film για οικιακό σινεμά (home theater). Video για πηγή βίντεο ή τηλεόρασης. Graphics για πηγή εικόνας. PC για PC ή πηγή υπολογιστή. Θερμ. χρώματος Ρυθμίζει τη θερμοκρασία χρώματος Με χαμηλή θερμοκρασία η εικόνα φαίνεται πιο ψυχρή. Με υψηλή θερμοκρασία η εικόνα φαίνεται πιο ζεστή. Πηγές εισόδου Επιλέξτε το κατάλληλο τύπο χρωματικού πίνακα ανάλογα με την είσοδο: AUTO, RGB, YUV. Απεμπλοκή Μπείτε στο υπο-μενού "Πηγή εισόδου". Επιλέξτε τις πηγές που θα ανιχνέυονται αυτόματα κατά την εκκίνηση. Δείτε τη σελίδα 28 για περισσότερες πληροφορίες. Φίλτρο απόπλεξης Πιέστε τον δρομέα t ή το κουμπί u για να επιλέξετε διαφορετικές λειτουργίες απόπλεξης. Με αυτή τη ρύθμιση μπορείτε να μετατρέψετε ένα πεπλεγμένο σήμα σε προοδευτικό σήμα. On: Ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία απόπλεξης και τη λειτουργία Film. Off: Μετατρέπει τη λειτουργία απόπλεξης σε λειτουργία κινούμενης εικόνας για απεικόνιση σήματος από συσκευή βίντεο ή τηλεόραση. 27

28 Χειριστήρια χρήστη ΕΙΚΟΝΑ Προχωρημένες ρυθμίσεις Πηγές εισόδου ΣΗΜΕΊΩΣΗ v Αν όλες οι πηγές είναι απενεργοποιημένες, ο προβολέας δεν μπορεί να εμφανίσει καμία εικόνα. Να έχετε τουλάχιστον μία πηγή πάντα ενεργοποιημένη. Πηγές εισόδου Χρησιμοποιήστε την επιλογή αυτή για να ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε τις πηγές εισόδου. Πιέστε t ή u στο επόμενο μενού και μετά χρησιμοποιήστε το κουμπί p ή q για να επιλέξετε. Πιέστε Enter για να επιβεβαιώσετε την επιλογή. Ο προβολέας θα αναζητήσει μόνο τις εισόδους που έχετε επιλέξει. 28

29 Χειριστήρια χρήστη ΟΘΟΝΗ Φορμά Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να επιλέξετε την επιθυμητή αναλογία εικόνας. 4:3: Αυτό το φορμά είναι για πηγές εισόδου 4x3 που δεν έχουν υποστεί μετατροπή για τηλεόραση ευρείας οθόνης. 16:9 I (Σειρά XGA) / 16:9 (Σειρά WXGA): Αυτό το φορμά είναι για πηγές εισόδου 16x9, όπως HDTV και DVD, βελτιωμένες για τηλεόραση ευρείας οθόνης. 16:9 II (Σειρά XGA) / 16:10 (Σειρά WXGA): Το μή τυποποιημένο φορμά προβολής σε ευρεία οθόνη του προβολέα. Μέρος της αρχικής εικόνας θα κοπεί αν η αναλογία της είναι μικρότερη από 1,67:1. Φυσικό: Εξαρτάται από την ανάλυση της πηγής εισόδου Δεν εκτελείται κλιμάκωση. Αυτόματο: Επιλέγει αυτόματα το κατάλληλο φορμά. Σήμα εισόδου Προβολή στην οθόνη Φορμά 4:3 η Φορμά 16:9-I / 16:9 η Φορμά 16:9-IΙ / 16:10 Φυσικό 29

30 Χειριστήρια χρήστη ΟΘΟΝΗ 30 Overscan Με αυτή τη λειτουργία αφαιρείτε τον θόρυβο από μία εικόνα βίντεο. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να αφαιρέσετε τον θόρυβο κωδικοποίησης του βίντεο από τα άκρα της πηγής βίντεο. Ζουμ Πιέστε t για να μειώσετε το μέγεθοςτης εικόνας. Πιέστε u για να μεγεθύνετε την εικόνα στην οθόνη προβολής. Οριζ. Μετατόπιση Μετατοπίζει οριζόντια τη θέση της προβαλλόμενης εικόνας. Πιέστε t για να μετακινήσετε την εικόνα αριστερά στην οθόνη προβολής. Πιέστε u για να μετακινήσετε την εικόνα δεξιά στην οθόνη προβολής. Κ. Μετατόπ. Μετατοπίζει κάθετα τη θέση της προβαλλόμενης εικόνας (μόνο σε φορμά 16:9). Πιέστε u για να μετακινήσετε την εικόνα προς τα πάνω στην οθόνη προβολής. Πιέστε t για να μετακινήσετε την εικόνα προς τα κάτω στην οθόνη προβολής. Κάθετο Keystone Πιέστε ή για να αντισταθμίσετε την παραμόρφωση της εικόνας σε κάθετο επίπεδο όταν ο προτζέκτορας έχει τοποθετηθεί σε γωνία με την οθόνη.

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ειδοποίηση για τη χρήση...2

Ειδοποίηση για τη χρήση...2 Πίνακας Περιεχομένων Ειδοποίηση για τη χρήση...2 Πληροφορίες ασφαλείας... 2 Όρια εκπομπών κλάσης B... 2 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας... 2 Προφυλάξεις... 4 Προειδοποιήσεις ασφαλείας για τα μάτια... 6 Εισαγωγή...7

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2

Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2 Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2 Πληροφορίες ασφάλειας...2 Προφυλάξεις...3 Προειδοποιήσεις Ασφαλείας για τα Μάτια...5 Εισαγωγή...6 Χαρακτηριστικά Προϊόντος...6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS SIU 150 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν προκειμένου να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PA MUSP 080 / 120 / 180 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για πρώτη φορά. Στις οδηγίες που ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος καθαρού ημιτόνου YXP 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 2.3 Πρόσοψη των 300-600W

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO 2263 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN 470 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης SVEN MS-302 470 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ HL-3800 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ HL

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ HL-3800 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ HL ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 Περιεχόμενα 1. Σύντομη εισαγωγή...... 2 2. Ενδεικτικά, χειριστήρια και λειτουργικά μέρη του καταμετρητή 2 3 Λειτουργίες και ενδείξεις....3 4. Οδηγίες σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση...12 Σύνδεση του Προβολέα...12

Εγκατάσταση...12 Σύνδεση του Προβολέα...12 Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...1 Ειδοποίηση για τη Χρήση...2 Πληροφορίες ασφάλειας...2 Προφυλάξεις...3 Προειδοποιήσεις Ασφαλείας για τα Μάτια...5 Χαρακτηριστικά Προϊόντος...5 Εισαγωγή...6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 3.Περιγραφή του πίνακα 3.1 Πρόσοψη 3.2 Ενδείξεις LED στην

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγίες για τη φροντίδα. Ασφάλεια

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγίες για τη φροντίδα. Ασφάλεια ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασφάλεια Οι έγκυες και τα άτομα με καρδιολογικά προβλήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τα γυαλιά 3D. Η παρακολούθηση τηλεόρασης με τρισδιάστατη εικόνα δεν συνιστάται για παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10. Oδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10. Oδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10 Oδηγίες χρήσης Περιεχόμενα Σύντομη εισαγωγή 2 Εξαρτήματα, κουμπιά ελέγχου και ενδεικτικά της συσκευής 2 Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια σας 3 Λειτουργίες καταμέτρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ KB 2250 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KB-2250

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ KB 2250 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KB-2250 ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ KB 2250 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 Περιεχόμενα 1. Σύντομη εισαγωγή...... 2 2. Ενδεικτικά, χειριστήρια και λειτουργικά μέρη του καταμετρητή 2 3 Λειτουργίες και ενδείξεις....3 4. Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Για το MV7230 Θέσεις Κοντρόλ και Παρελκόμενων Λειτουργία Χρήσης Εγκατάσταση Επίλυση προβλημάτων Περισσότερες Εφαρμογές Προσοχή Χαρακτηριστικά Για το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven-320 sven

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven-320 sven ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2016. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Ελληνικά 9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Πριν ξεκινήσετε... 116 2) Περιεχόμενα συσκευασίας... 116 3) Γενικές προφυλάξεις... 116 4) Προφυλάξεις κατά την εγκατάσταση... 116 5) Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6 Το σύμβολο του κεραυνού με τη βελόμορφη κεφαλή, μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο, προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, που ενδέχεται να έχει τόση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό Οδηγίες χρήσης 1 Χαρακτηριστικά της συσκευής 1. Πλήκτρο λειτουργίας 2. Λυχνία ένδειξης τροφοδοσίας 3. Λυχνία ένδειξης αναμονής 4. Λυχνία ένδειξης εγγραφής βίντεο 5. Διακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ sven-312 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης sven-312 MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2014. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

QW8000 Windows Tablet PC

QW8000 Windows Tablet PC QW8000 Windows Tablet PC Γρήγορος V1.0 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Περιεχόμενα Συσκευασίας Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα παρακάτω περιλαμβάνονται στη συσκευασία της συσκευής. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ENGEL AV-PLUS MV7298 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Γενικές Οδηγίες Ασφαλείας...3 Εισαγωγή...4 Περιεχόμενα Συσκευασίας...4 Εγκατάσταση...4 Εκκίνηση...4 Επίλυση Προβλημάτων...5

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ KB 2250 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ KB 2610 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KB-2610

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ KB 2250 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ KB 2610 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KB-2610 ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ KB 2250 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ KB 2610 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 Περιεχόμενα 1. Σύντομη εισαγωγή...... 2 2. Ενδεικτικά, χειριστήρια και λειτουργικά μέρη του καταμετρητή

Διαβάστε περισσότερα

ViewSonic. VX1932wm LCD Display. - User Guide. - Guide de l utilisateur. - Bedienungsanleitung. - Guía del usuario. - Guida dell utente

ViewSonic. VX1932wm LCD Display. - User Guide. - Guide de l utilisateur. - Bedienungsanleitung. - Guía del usuario. - Guida dell utente ViewSonic VX1932wm LCD Display - User Guide - Guide de l utilisateur - Bedienungsanleitung - Guía del usuario - Guida dell utente - Guia do usuário - Användarhandbok - Käyttöopas - Podręcznik użytkownika

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντοµες οδηγίες κατά την πρώτη χρήση

Σύντοµες οδηγίες κατά την πρώτη χρήση Σύντοµες οδηγίες κατά την πρώτη χρήση 1. Εγκατάσταση (3) 2. Χρήση του Televiewer (4) Κεφάλαιο! 1 Εισαγωγή Το παρόν εγχειρίδιο απευθύνεται στους χρήστες του Trust Televiewer 1610 RC. Σας επιτρέπει να µετατρέπετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα