IBFAN ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "IBFAN ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2013"

Transcript

1 IBFAN ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2013

2 IBFAN GREECE ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ To Δίκτυο Δράσης για την Βρεφική και Παιδική Διατροφή IBFAN Ελλάδας είναι μη κυβερνητική οργάνωση, μέλος του παγκόσμιου δικτύου ενεργοποιημένων πολιτών, γονέων και επαγγελματιών υγείας International Baby Food Action Network. Υπερασπίζεται το δικαίωμα των βρεφών και των μικρών παιδιών να θηλάζουν, όπως και το δικαίωμα των γονιών να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την βρεφική διατροφή οι οποίες θα είναι σύμφωνες με την επιστημονική γνώση και ανεξάρτητες από κερδοσκοπικούς σκοπούς. Το Δίκτυο υιοθετεί πλήρως τις Επτά Αρχές του International Baby Food Action Network IBFAN, οι οποίες είναι: Το δικαίωμα των βρεφών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο υγείας. Το δικαίωμα των οικογενειών σε επαρκή τροφή. Το δικαίωμα των γυναικών να θηλάζουν και να κάνουν ενημερωμένες επιλογές που ακολουθούν επιστημονικά κριτήρια σχετικά με τη διατροφή του μωρού τους. Το δικαίωμα των γυναικών σε πλήρη υποστήριξη, ώστε να θηλάσουν αποκλειστικά για τους 6 μήνες και να συνεχίσουν το θηλασμό για δύο χρόνια ή περισσότερο. Το ανθρώπινο δικαίωμα για υπηρεσίες υγείας που ανταποκρίνονται στις βασικές τους ανάγκες. Το δικαίωμα των επαγγελματιών υγείας και των καταναλωτών σε συστήματα υγείας που είναι ελεύθερα από εμπορικές πιέσεις. Το δικαίωμα των ανθρώπων να οργανώνονται σε διεθνή σύμπραξη ώστε να διασφαλίζουν αλλαγές που προστατεύουν την υγεία τους. Στο έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε τις σημαντικότερες δράσεις του IBFAN Ελλάδας κατά τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στη χώρα μας.

3 Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 έγινε η Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του IBFAN Ελλάδας και οι εκλογές για τη συγκρότηση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου. Στην πρώτη συνεδρίασή του, το Δ.Σ. συγκροτείται σε σώμα με σύνθεση: Πρόεδρος: Στέλιος Παπαβέντσης Αντιπρόεδρος: Αγλαΐα Παπαδήμα Γραμματέας: Νατάσσα Διάκου Ταμίας: Λίνα Καμπουρίδου Μέλος: Ελεάννα Ιωαννίδου Αναπλ. Μέλη: Νίκος Βαράκης Άννυ Γρηγοριάδου Στέλλα Στόικου Από την αρχή του πρώτου χρόνου δραστηριότητάς του, ο IBFAN Ελλάδας οργάνωσε τμήματα αρμοδιοτήτων: Νομικό Επικοινωνίας Επιστημονικό Τα τμήματα έθεσαν προτεραιότητες πάνω στις οποίες εργάστηκαν και ταυτόχρονα ανταποκρίθηκαν σε πολλά έκτακτα γεγονότα που σχετίζονταν με τη δράση του ΙΒFAN. Από τις βασικότερες εργασίες του IBFAN είναι η καταγραφή παραβιάσεων του Κώδικα Εμπορίας Υποκατάστατων Μητρικού Γάλακτος. Η Αναλυτική Έκθεση Παραβιάσεων του IBFAN Ελλάδας 2013 και η περίληψή της, δημοσιεύθηκαν τον Οκτώβριο και κοινοποιήθηκαν σε ελληνικούς και διεθνείς φορείς καθώς και σε εταιρίες υποκατάστατων μητρικού γάλακτος. Με αφορμή τον εορτασμό της εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού στην Ελλάδα, ο IBFAN παρουσίασε αυτήν την έκθεσή την Παρασκευή 1/11/2013 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης σε συνέντευξη τύπου.

4 Για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού ο IBFAN Ελλάδας: εξέδωσε ενημερωτικό φυλλάδιο που μοιράστηκε σε εκδηλώσεις δημιούργησε αφίσες και αυτοκόλλητο σήμα αυτοκινήτου δημιούργησε ηχητικό σποτ και βίντεο για το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο και την τηλεόραση που προβλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πήρε μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές ετοίμασε 2 ημερολόγια για κάθε έτος, το 2013 και το 2014 Ο IBFAN διατηρεί ενημερωμένη ιστοσελίδα και σελίδα στο facebook. Επιπλέον, λειτουργεί κλειστή ομάδα στο facebook για τα εγγεγραμμένα μέλη. Το 2013, ο IBFAN Ελλάδας συμμετείχε σε συνέδρια και ημερίδες: Σεμινάριο-Συνέδριο Θηλασμού «ΜΙΛΕΝΑ ΡΟΥΣΚΟΒΑ» 27/2-3/3/2013, Ξάνθη 43 ο Συμπόσιο της Παιδιατρικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδας 04/2013 Ημερίδα της Ομάδας Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Θεσσαλονίκης, 11/2013 Ημερίδα της Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ρεθύμνου 15/9/2013

5 Ο IBFAN Ελλάδας διοργάνωσε το πρώτο σεμινάριο για τον Διεθνή Κώδικα Υποκατάστατων Μητρικού Γάλακτος στη Θεσσαλονίκη, στις Οκτωβρίου 2013, με προσκεκλημένη την Joo Kean, Νομικό Σύμβουλο του International Code Documentation Center του IBFAN. Στις 14/9/13 ο IBFAN Ελλάδας συνδιοργάνωσε με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο το πρώτο σεμινάριο για φαρμακοποιούς με στόχο τη δημιουργία φαρμακείων φιλικών προς το θηλασμό. Το Μάιο του 2013 ο ΙBFAN παρουσίασε θέμα σχετικά με το θηλασμό στο 3ο Γυμνάσιο Μίκρας Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε με το Σύλλογο Γυναικών Καρδίας και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Επιστολή γνωριμίας - κάλεσμα για κοινή δράση, σε περισσότερες από 35 επιστημονικές εταιρείες και σχετικούς φορείς. Το «Γράμμα προς τον πρωθυπουργό» απεστάλη από πολλές μητέρες προσωπικά προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ζητώντας του να πάρει πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού και την προστασία της κοινωνίας από την επιθετική πολιτική των εταιρειών εμπορίας υποκατάστατων μητρικού γάλακτος. Κατάθεση γραπτής νομοθετικής πρότασης για την κατοχύρωση της προστασίας-προώθησης του μητρικού θηλασμού σε 9 φορείς του Δημοσίου, όπως το Υπουργείο Υγείας και η Ειδική Μόνιμη Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ισότητας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στη Βουλή. Επιστολή προς το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας, για σύγκρουση συμφερόντων, καθώς το Διεθνές Συνέδριο Μαιευτικής που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαιών της Τουρκίας (Αττάλεια Νοεμβρίου 2013) και υποστηρίχθηκε από τον ελληνικό Σύλλογο, στηρήχθηκε σε χορηγίες εταιρειών υποκατάστατων μητρικού γάλακτος. Επιστολή στον ΕΟΦ για τις λανθασμένες οδηγίες παρασκευής υποκατάστατων μητρικού γάλακτος που υπάρχουν στις συσκευασίες τους.

6 Επιστολή - αίτηση στον Υπουργό Υγείας και τον ΕΟΦ για διενέργεια ελέγχων σχετικά με την Έκθεση Παραβιάσεων 2013 του IBFAN Ελλάδας. Επιστολή - αίτηση ακρόασης προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων (με κοινοποίηση στους Βουλευτές μέλη της Επιτροπής) σχετικά με τις προτάσεις του IBFAN Ελλάδας για την προώθηση του μητρικού θηλασμού στη χώρα. Επιστολή προς το Συμβούλιο Επικρατείας και το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την διάθεση υποκατάστατων μητρικού γάλακτος από τα σούπερ μάρκετ. Επιστολή προς την ομάδα έργου «Αλκυόνη: Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού» με προτάσεις και ιδέες. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Επιστολή στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με θέμα: «Χορήγηση φαρμάκων σε θηλάζουσα μητέρα», που στάλθηκε με αφορμή λανθασμένες οδηγίες διακοπής του θηλασμού σε μητέρα που έπρεπε να κάνει φαρμακευτική αγωγή. Επιστολή στη Δ/ντρια της Νεογνολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου σε σχέση με τις καταγγελίες γονέων για μη δυνατότητα σίτησης των νοσηλευόμενων νεογνών με μητρικό γάλα. Επιστολή στο Τμήμα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού του Μαιευτηρίου Έλενα Βενιζέλου σχετικά με λανθασμένες οδηγίες για περιορισμό του θηλασμού μετά τους έξι μήνες σε δύο (πρωί βράδυ). Επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» με θέμα: «Παρεμπόδιση θηλασμού σε θηλάζουσα μητέρα από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στους χώρους του Νοσοκομείου».Ε ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Επιστολή διαμαρτυρίας στην εταιρεία Danone/Nutricia, σχετικά με τις παραβιάσεις του Διεθνούς Κώδικα Εμπορίας υποκατάστατων μητρικού γάλακτος στην Ελλάδα. Επιστολή στη ΔΕΗ για διαφήμηση στην οποία μια μητέρα ταΐζει το βρέφος της με μπιμπερό. Επιστολή προς την Aegean Airlines σχετικά με τις οδηγίες για πιο άνετο ταξίδι των μωρών. Με χαρά διαπιστώσαμε την ευαισθησία της εταιρείας να βελτιώσει τις οδηγίες στο περιοδικό της, τοποθετώντας τον θηλασμό ως πρώτη επιλογή για τις μητέρες.

7 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Καταγγελία διαφήμισης του προϊόντος FREZYLAC MOMMY της εταιρίας Frezyderm και απόφαση που δικαίωσε την προσφυγή. Καταγγελία τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ της εταιρίας ΝΟΥΝΟΥ που όμως δεν δικαιώθηκε. ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ Ο IBFAN Ελλάδας στηρίζει τo δικαίωμα των παιδιών να θηλάζουν όπου και όποτε το έχουν ανάγκη και δημιουργεί σχετική αφίσα. Ο IBFAN Ελλάδας στηρίζει τη δράση «Δίνω ζωή, Δώστε μου την γέννα που αξίζω». Ο IBFAN Ελλάδας στηρίζει τις δράσεις Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού που οργανώνονται από τα Δίκτυα Μητρότητας και Θηλασμού, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Θηλασμού (πρώτη εβδομάδα Νοεμβρίου), αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ Δημιουργία online συστήματος εγγραφής μέλους στην ιστοσελίδα του ΙΒFAN. Δήλωση συλλόγου στο Eθνικό Mητρώο μη Kυβερνητικών Oργανώσεων. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Τον Σεπτέμβριο του 2013 δημοσιεύθηκε η Πρόταση Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού από το Συνήγορο του Παιδιού, μετά από διαβούλευση με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως ο IBFAN Ελλάδας. Συγκεκριμένα, στο σημείο 51 της Πρότασης του Συνηγόρου του Παιδιού αναφέρεται ότι θα πρέπει να αναληφθούν «ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την αξία και τα θετικά αποτελέσματα του μητρικού θηλασμού και έλεγχος τήρησης των κανονισμών εμπορίου και γενικά των τρόπων διακίνησης όσο αφορά τα υποκατάστατα του μητρικού γάλατος».

8 ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Πρωτοβουλία για Φιλικά προς τον Μητρικό Θηλασμό Φαρμακεία που ξεκίνησε το 2012 με συνεργασία του IBFAN Ελλάδας και της Ελληνικής Εταιρίας Φαρμακευτικής Πρακτικής. Δημιουργία της ιστοσελίδας για φαρμακοποιούς και της online εξέτασης για φαρμακοποιούς που θέλουν να πιστοποιήσουν τα φαρμακεία τους ως φλικά προς το θηλασμό. Σύνταξη εγγράφου από κοινού με τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδας (La Leche League Greece) για τα οφέλη του συνεχιζόμενου θηλασμού άνω του έτους. Χρησιμοποιήθηκε από μητέρες σε δικαστικές διαμάχες, ώστε να υπερασπιστούν το διακαίωμα στο θηλασμό πέραν του πρώτου έτους. Συμμετοχή στο Κοινωνικό Ιατρείο Ρεθύμνου. Εκστρατεία με συγκέντρωση υπογραφών, ώστε να γίνει Νόμος του κράτους ο Διεθνής Κώδικας Εμπορίας Υποκατάστατων Μητρικού Γάλακτος.

IBFAN ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΕΘΝΟΥΣ ΚΩ ΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α 2013. Υποσκάπτοντας τον μητρικό θηλασμό

IBFAN ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΕΘΝΟΥΣ ΚΩ ΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α 2013. Υποσκάπτοντας τον μητρικό θηλασμό ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ IBFAN ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΕΘΝΟΥΣ ΚΩ ΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α 2013 Υποσκάπτοντας τον μητρικό θηλασμό Υπονομεύοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α8ΞΘ-9Θ6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΔΑ: 4Α8ΞΘ-9Θ6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΔΑ: 4Α8ΞΘ-9Θ6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. Δ/νση : Γλάδστωνος 1α &

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 1-7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΘΕΜΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 1-7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ Β Πληροφορίες: Μ. Τσαντίδου, Φ. Καλύβα Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΜ- ΒΟΥΛΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΟΜΑΔΑ ΣΥΜ- ΒΟΥΛΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΥΜ- ΒΟΥΛΩΝ by www.designobsession.gr, 2010 ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 «Δεν χρειάζεται να είσαι γέρος για να είσαι σοφός» Παροιμία της αφρικανικής φυλής

Διαβάστε περισσότερα

Προαγωγή των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Προαγωγή των Δικαιωμάτων του Παιδιού Προαγωγή των Δικαιωμάτων του Παιδιού ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ... 5 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ... 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ... 5 ΙΔΡΥΣΗ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... 5 Άρθρο 1 Ίδρυση...

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ... 5 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ... 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ... 5 ΙΔΡΥΣΗ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... 5 Άρθρο 1 Ίδρυση... Το ΠΑΣΟΚ είναι πολιτικό Κίνημα του δημοκρατικού σοσιαλισμού που επιδιώκει την ζωντανή και ανοιχτή σχέση με τον πολίτη και την κοινωνία. Προωθεί με την δράση του τις πανανθρώπινες αξίες της ειρήνης και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Γραφείο Προέδρου Χολαργός, 30 Σεπτεμβρίου 2010 αριθ. πρωτ. 66500 Ως ο πίνακας αποδεκτών ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Δημόσιου Ανοιχτού Διαγωνισμού Για την επιλογή αναδόχου ή αναδόχων υλοποίησης του Υποέργου 2

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Δημόσιου Ανοιχτού Διαγωνισμού Για την επιλογή αναδόχου ή αναδόχων υλοποίησης του Υποέργου 2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα 11/06/2014 Αριθμ. Πρωτ. 1883 ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Δημόσιου Ανοιχτού Διαγωνισμού Για την επιλογή αναδόχου ή αναδόχων υλοποίησης του Υποέργου 2 «για την προμήθεια υπηρεσιών/ υλικών

Διαβάστε περισσότερα

2. Οικονομική Ανάπτυξη και Εταιρική Διακυβέρνηση

2. Οικονομική Ανάπτυξη και Εταιρική Διακυβέρνηση 889 Περιεχόμενα Περί Απολογισμού Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 1. Προφίλ 2 4 5 6 1.1 Προφίλ της ΕΛΒΑΛ Α.Ε. 1.2 Επιχειρηματική Στρατηγική 1.3 Σημαντικοί Σταθμοί Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα 20-07-2015 Αριθμ. πρωτ : Γ3δ/ΓΦ12,25,27/Γ.Π /οικ. 54999

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα 20-07-2015 Αριθμ. πρωτ : Γ3δ/ΓΦ12,25,27/Γ.Π /οικ. 54999 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΜΗΜΑ Δ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Ταχ. Διεύθυνση: Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

κοινωνική υπευθυνότητα & βιώσιμη ανάπτυξη

κοινωνική υπευθυνότητα & βιώσιμη ανάπτυξη κοινωνική υπευθυνότητα & βιώσιμη ανάπτυξη Ο παρών απολογισμός είναι ο πρώτος κατά σειρά Κοινωνικός Απολογισμός του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και των θυγατρικών του. Αναφέρεται στην περίοδο 1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ 7 ΗΣ Υ.ΠΕ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ 7 ΗΣ Υ.ΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ 7 ΗΣ Υ.ΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ: ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ: ΛΥΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Σελίδα 2 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 7 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο. Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο. Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 73 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ISSN 1450-1295 (print), ISSN 1986-3829 (online) ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιώματα του Ανθρώπου

Δικαιώματα του Ανθρώπου ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Δικαιώματα του Ανθρώπου Εθνικό Σχέδιο Δράσης ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΤΟΥΣ 2013 (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013)

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΤΟΥΣ 2013 (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013) ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΤΟΥΣ 2013 (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013) Αθήνα, ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Η ΔΙΕΘΝHΣ ΔΙΑΦAΝΕΙΑ & Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΛΛAΣ Η Διεθνής Διαφάνεια/Transparency International (ΔΔ/ΤΙ) είναι η παγκόσμια μη

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σελίδα. 5 Ποιοι είμαστε. 14 Μήνυμα από τον Πρόεδρο. 19 Σχετικά με τον απολογισμό. 25 Αποστολή - Όραμα - Αξίες.

Περιεχόμενα. Σελίδα. 5 Ποιοι είμαστε. 14 Μήνυμα από τον Πρόεδρο. 19 Σχετικά με τον απολογισμό. 25 Αποστολή - Όραμα - Αξίες. Το χαµόγελο του παιδιού AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011 2 Το χαµόγελο του παιδιού Περιεχόμενα Σελίδα 5 Ποιοι είμαστε 14 Μήνυμα από τον Πρόεδρο 19 Σχετικά με τον απολογισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ 5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 7 ΠΡΩΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ: ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ 9 1. Νομοθετικό Έργο 9 1.1 Φορολογικό δίκαιο

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιάζοντας πολιτική σε θέματα αναπηρίας

Σχεδιάζοντας πολιτική σε θέματα αναπηρίας Σχεδιάζοντας πολιτική σε θέματα αναπηρίας E R T Y U I S D F G H J Z X C V B N ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ Ε Σ Α ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Α Το Έργο συγχρηματοδοτείται έως 80% από το Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

- ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α.

- ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α. - ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α. Εισαγωγή Η αλματώδης αύξηση το τελευταίο διάστημα των αιτήσεων για επιστημονικές εκδηλώσεις που επιχορηγούνται από τις φαρμακευτικές

Διαβάστε περισσότερα

Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται αναλυτικά

Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται αναλυτικά ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 21 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Δραστηριότητες της ΑΔΑΕ κατά το 21 Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται αναλυτικά οι δραστηριότητες της Αρχής μέσα στο 21. Στο πλαίσιο των ελεγκτικών και των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ όπως τροποποιήθηκε από την Γενική Συνέλευση του ΣΦΕΕ στις 9/11/2012 και ισχύει από 1/2/2013 Λ. Κηφισίας 280 & Αγρινίου 3, 152 32 ΧΑΛΑΝΔΡΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη «Eυχαριστούμε από την καρδιά μας τους ανθρώπους του ΛΗΤΩ»

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη «Eυχαριστούμε από την καρδιά μας τους ανθρώπους του ΛΗΤΩ» Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη «Eυχαριστούμε από την καρδιά μας τους ανθρώπους του ΛΗΤΩ» ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ Ανάπτυξη και νέες υπηρεσίες για το παιδί & την οικογένεια ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μια γυναίκα μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ Περιεχόμενα 05 08 29 30 46 60 72 84 94 100 106 120 132 138 146 156 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ Οικονομική πολιτική Διαχείριση περιβάλλοντος και οργάνωση του χώρου Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ 2010

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ 2010 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ 2010 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ JETOIL 2010 Εισαγωγή Το 2010 αποτέλεσε, κατά γενική ομολογία, μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία, δημιουργώντας συνθήκες και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

25η γενική συνέλευση ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤOΝΩΝ ΚYΠΡΟΥ 2006/07. Χορηγός

25η γενική συνέλευση ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤOΝΩΝ ΚYΠΡΟΥ 2006/07. Χορηγός 25η γενική συνέλευση ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤOΝΩΝ ΚYΠΡΟΥ 2006/07 Χορηγός Νοέμβριος 2007 Αγαπητοί συνάδελφοι, Αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο από την πρώτη του συνεδρία έθεσε τα θέματα

Διαβάστε περισσότερα

Ευθύνη στην πράξη. Υπευθυνότητα για όλους.

Ευθύνη στην πράξη. Υπευθυνότητα για όλους. Ευθύνη στην πράξη. Υπευθυνότητα για όλους. 2011 Aπολογισμός Εταιρικής Yπευθυνότητας ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ WIND Περιεχόμενα 1. 2. 3. 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 4. 4.1 4.2 4.3 4.4 5. 5.1 5.2 5.3 5.4 5.5 5.6 6.

Διαβάστε περισσότερα

Ναρκωτικών και των Οινοπνευματωδών

Ναρκωτικών και των Οινοπνευματωδών H Κατάσταση του Προβλήματος των Ναρκωτικών και των Οινοπνευματωδών στην Ελλάδα Ετήσια Έκθεση 2014 Αθήνα 2015 Η Κατάσταση του Προβλήματος των Ναρκωτικών και των Οινοπνευματωδών στην Ελλάδα Αθήνα 2015 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 11 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 (ΑΡΘΡΟ 4 4 ΤΟΥ Ν. 2863/2000) 1 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2012 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα