ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (Χ.Υ.Κ.) 2) Ειδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης, και των υπηρεσιών της, και υποχρεώσεις απέναντι στους καταναλωτές.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (Χ.Υ.Κ.) 2) Ειδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης, και των υπηρεσιών της, και υποχρεώσεις απέναντι στους καταναλωτές."

Transcript

1 ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (Χ.Υ.Κ.) Αγαπητέ πελάτη, 05/08/2009 1) Περιγραφή των παρερχοµένων υπηρεσιών. Η GRECA Int l Transports, σας παρέχει τις παρακάτω ΕΙ ΙΚΕΣ υπηρεσίες στην ταχυµεταφορά ΜΟΝΟΝ δεµάτων µε εµπορεύµατα µε τις παρακάτω προϋποθέσεις: 1.1 Γίνονται αποδεκτά δέµατα βάρους από 1,- κιλό έως 35,- κιλά µόνον. 1.2 Παρέχεται από την Greca, η συσκευασία τους, (ειδική ή άλλη) εφ όσον είναι απαραίτητη, και µετά από συνεννόηση µε τον πελάτη. (Τα δέµατα που θα παραδίδονται, πρέπει να πληρούν τους όρους που η ΙΑΤΑ, και οι Αεροπορικές εταιρείες και η ICAO έχουν θεσµοθετήσει, για την ασφάλεια των µεταφορών). 1.3 Η παραλαβή µεταφορά, και παράδοση των δεµάτων θα γίνονται µόνα τους χωρίς να οµαδοποιούνται µε άλλα, (δηλαδή θα έχετε ένα Private Courier Service (Προσωπική Υπηρεσία Ταχυµεταφοράς). 2) Ειδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης, και των υπηρεσιών της, και υποχρεώσεις απέναντι στους καταναλωτές. 2.1 Χαρακτηριστικά της Ταχυδροµικής επιχειρήσεως. Η GRECA International Transports (Κ.ΚΑΤΣΑΜΠΕΚΗΣ Ε.ΦΙΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.), δραστηριοποιείται στο χώρο των µεταφορών από το 1949 και από το 1951 µε τους ίδιους ιδιοκτήτες την ίδια επωνυµία συνεχίζοντας σήµερα στην 3 η γενιά. Είναι µια Οµόρρυθµη Εταιρεία, εντίµως οικογενειακή και ασχολείται µε τις Ταχυµεταφορές courier (συγκέντρωση, συσκευασία και ταξινόµηση µικροδεµάτων και αντικειµένων επειγούσης διαβίβασης), στην ηµεδαπή και στην αλλοδαπή, φορτώσεις, αεροπορικώς, ατµοπλοϊκώς, οδικώς και σιδηροδροµικώς, αντπροσωπείες ξένων οίκων µεταφορών, εκτελωνισµών και γενικότερα κάθε εργασία που έχει σχέση µε τις φορτώσεις και τις µεταφορές. Η εταιρεία είναι πιστοποιηµένη από την IATA (International Air Transports Association), και οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι πιστοποιηµένοι µε το πτυχίο της ΙΑΤΑ D.G. (Dangerous Goods Regulations) το οποίο ανανεώνεται κάθε 2 χρόνια µε επιτυχία, και επίσης δύο από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, είναι πιστοποιηµένοι από το Υπουργείο των Οικονοµικών µε Πτυχίο για Εκτελωνιστικές Εργασίες στα Τελωνείο του Νοµού Αττικής.

2 2.2 Παρεχόµενες υπηρεσίες και ποιότητα αυτών. Η GRECA Int l Transports, σας παρέχει τις παρακάτω ΕΙ ΙΚΕΣ υπηρεσίες στην ταχυµεταφορά ΜΟΝΟΝ δεµάτων µε εµπορεύµατα µε τις παρακάτω προϋποθέσεις: α) Γίνονται αποδεκτά δέµατα βάρους από 1,- κιλό έως 35,- κιλά µόνον. β) Παρέχεται από την Greca, η συσκευασία τους, (ειδική ή άλλη) εφ όσον είναι απαραίτητη, και µετά από συνεννόηση µε τον πελάτη. (Τα δέµατα που θα παραδίδονται, πρέπει να πληρούν τους όρους που η ΙΑΤΑ, και οι Αεροπορικές εταιρείες και η ICAO έχουν θεσµοθετήσει, για την ασφάλεια των µεταφορών). γ) Η παραλαβή µεταφορά, και παράδοση των δεµάτων θα γίνονται µόνα τους χωρίς να οµαδοποιούνται µε άλλα, (δηλαδή θα έχετε ένα Private Courier Service (Προσωπική Υπηρεσία Ταχυµεταφοράς). δ) Η εταιρεία αναλαµβάνει την συσκευασία αυτών των δεµάτων έστω και αν αυτή είναι η πλέον εξειδικευµένη και µε τις υψηλότερες προδιαγραφές. Όπως επίσης και την συσκευασία ειδικών επικινδύνων εµπορευµάτων. ε) Η Εταιρεία αναλαµβάνει την συσκευασία και µεταφορά Επικινδύνων ειδών D.G. Shipments, εφόσον αυτά καλύπτονται από την ICAO, και µε τις προϋποθέσεις που αναφέρονται για αυτές τις µεταφορές. ζ) Η εταιρεία αναλαµβάνει την σύναψη Ειδικού Συµβολαίου συγκεκριµένης χρονικής διάρκειας, µε ειδικούς όρους τιµολόγησης. 2.3 Περιοχές στις οποίες καλύπτονται αυτές οι υπηρεσίες. Οι περιοχές που η GRECA µπορεί να εξυπηρετήσει του πελάτες της είναι οι παρακάτω, χωρίς βέβαια να αποκλείει άλλες περιοχές µε τις οποίες µπορεί να εξυπηρετεί κατόπιν ειδικής συµφωνίας..1) ΑΤΤΙΚΗ.2) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.3) ΧΟΡΤΙΑΤΗ.4) ΘΑΣΟΣ.5) ΚΡΗΤΗ.6) ΙΩΑΝΝΙΝΑ

3 .7) ΑΛΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗ.8) ΝΗΣΙΑ 2.4 εσµευτικός χρόνος επίδοσης του Ταχυδροµικού αντικειµένου. Η παραλαβή και χρόνος παράδοσης των δεµάτων, θα είναι ως κατωτέρω: 1) ΑΤΤΙΚΗ. 1-4 ώρες (από την παραλαβή) 2) ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑ Α. 1 Εργάσιµη Ηµέρα 3) ΝΗΣΙΑ. 1-2 Εργάσιµες Ηµέρες 2.5 Είδος και βάρος των αντικειµένων. H GRECA παραλαµβάνει προς µεταφορά, µόνο δέµατα µε εµπορεύµατα, βάρους µέχρι 35 κιλών, και µόνον είδη που επιτρέπεται η µεταφορά τους από την Ελληνική Νοµοθεσία και τους διεθνείς οργανισµούς. 2.6 υνατότητα υπογραφής ξεχωριστής Σύµβασης σε ειδικούς πελάτες. Η GRECA µπορεί να υπογράφει ειδικές Συµβάσεις µε πελάτες της και µε ειδικούς όρους, που κάθε φορά θα συµφωνούνε και από τα δύο µέρη. 3) Χρέωση Παρεχόµενων υπηρεσιών. 3.1 Κατάρτιση Καταλόγου Παρεχοµένων υπηρεσιών, µε αναλυτική χρέωση κάθε µίας από αυτές, καθώς και ο τρόπος που ο χρήστης µπορεί να λάβει γνώση του καταλόγου αυτού. 3.2 Ναύλος Μεταφοράς ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΡΕΩΣΕΙΣ 1) 1 Κιλό 5 Κιλά..: Ευρώ 42,35 2) 6 Κιλά 10 Κιλά..: Ευρώ 84,48 3) 11 Κιλά 15 Κιλά..: Ευρώ 127,04 4) 16 Κιλά 20 Κιλά..: Ευρώ 169,28 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΝ Ε.Ε. ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ. 1) 1 Κιλό 5 Κιλά..: Ευρώ 215,34 2) 6 Κιλά 10 Κιλά..: Ευρώ 221,63 3) 11 Κιλά 15 Κιλά..: Ευρώ 226,81 4) 16 Κιλά 20 Κιλά..: Ευρώ 245,41 * εν περιλαµβάνονται Επίναυλοι και άλλα ειδικά έξοδα αερολιµένων, (Security, Fuel Charges κλπ) ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ. Οι χρεώσεις θα καθορίζονται κάθε φορά ξεχωριστά, µε ειδική γραπτή συµφωνία, που θα έχει σχέση µε το µεταφερόµενο είδος, τον προορισµό, και τις ιδιαιτερότητες της παραλαβής και παράδοσης.

4 3.3 Ασφάλεια Μεταφοράς (καινούργια/µιας διαδροµής). 0,20% στην δηλωθείσα αξία του αντικειµένου. (**) µε ελάχιστη χρέωση τα 25,00 ευρώ 3.4 Συσκευασία..(κανονική). 18,50 Ανά δέµα, (για κανονική και ΟΧΙ επικινδύνων) 3.5 D. G Επικίνδυνα (χρέωση επικινδύνων 85,00 Προστίθεται στον ναύλο, και ΕΝ περιλαµβάνεται η συσκευασία ανά αποστολή. (*) 3.6 Αργίες.. 50,00 Περιλαµβάνονται και οι νυχτερινές παραλαβές και παραδόσεις ανά αποστολή. 3.7 Εκτελωνισµοί...Μετά από ειδική συµφωνία. * Η συσκευασία των Επικινδύνων υπόκειται σε ειδικούς ιεθνείς Κανονισµούς. ** Η Ασφάλιση των µεταφεροµένων αντικειµένων ανατίθεται σε µεγάλη Ελληνική αξιόπιστη Ασφαλιστική Εταιρεία. - οι ανωτέρω τιµές περιλαµβάνουν το Φ.Π.Α. 23% 3.8 Η δυνατότητα της εταιρείας να αναµορφώνει τις χρεώσεις σύµφωνα µε τις ανάγκες της. Η GRECA διατηρεί το δικαίωµα να αναµορφώνει τις τιµές του παρόντος τιµοκαταλόγου, ανάλογα µε τις ανάγκες της αγοράς. Είναι υποχρεωµένη να δηµοσιοποιεί αυτές στους πελάτες τις εγκαίρως, τουλάχιστον 1 (ένα) µήνα πριν την ισχύ τους, καθώς και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδροµείων. 4) Επιτροπή επίλυσης διαφορών. 4.1 Ο τρόπος συγκρότησης και διαδικασία λειτουργίας της Επιτροπής Επίλυσης ιαφορών. Η Επιτροπή Επίλυσης ιαφορών, συγκαλείτε αµέσως µόλις γίνει απαιτητό από τον πελάτη, και αποτελείται από τους: 1) Τον εκάστοτε ιαχειριστή της Greca. 2) Τον εκάστοτε Υπεύθυνο Τµήµατος της εταιρείας. 3) Τον Πελάτη ή νόµιµο αντιπρόσωπό του. 4) Τον Νοµικό Σύµβουλο της εταιρείας και, 5) Εκπρόσωπο της Γενική Γραµµατείας Καταναλωτή, ή άλλου αρµόδιου Φορέα. Με την καθοδήγηση του Νοµικού Συµβούλου, ακολουθείται η ισχύουσα Νοµική διαδικασία της Ελληνικής Νοµοθεσίας καθώς και της αντιστοίχου Ευρωπαϊκής. Η GRECA προσπαθεί πάντα να βρίσκει συµβιβαστικές λύσεις, ώστε οι πελάτες της να µην είναι ποτέ δυσαρεστηµένοι. 4.2 Ενέργειες στις οποίες µπορεί να προβεί ο καταναλωτής σε περίπτωση διαφοράς µε την εταιρεία.

5 Ο καταναλωτής αµέσως µόλις διαπιστώσει διαφορά µε την εταιρεία, θα πρέπει να προβεί στις παρακάτω ενέργειες: 1) Να τηλεφωνήσει στον υπεύθυνο του τµήµατος και να του εκθέσει την υπάρχουσα διαφορά του. 2) Εάν δεν βρει καµία κατανόηση από αυτόν, τότε πρέπει να απευθυνθεί εγγράφως στην εταιρεία, παραθέτοντας το αίτηµά του, σε διάστηµα 21 εργασίµων ηµερών τουλάχιστον. 3) Εάν και σε αυτή την έγγραφη αίτηση, δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε τα Ελληνικά ικαστήρια των Αθηνών,είναι αρµόδια για την επίλυση των διαφορών. 4.3 Οι υπηρεσίες της επιχείρησης στις οποίες ο καταναλωτής µπορεί να απευθύνει οποιοδήποτε αίτηµα που αφορά την τύχη της αποστολής του. Ο καταναλωτής µπορεί οποιαδήποτε εργάσιµη ηµέρα και ώρα µέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας, να µάθει αµέσως την τύχη της αποστολής του δέµατός του, από τους αρµοδίους υπαλλήλους, και οι οποίοι έχουν συνεχή ενηµέρωση από τον Η/Υ της εταιρείας. 4.4 Η αποκλειστική προθεσµία από την ηµέρα υποβολής του αιτήµατος εντός της οποίας η επιχείρηση είναι υποχρεωµένη να απάντησει στον καταναλωτή. Η GRECA είναι υποχρεωµένη να απαντήσει στον καταναλωτή, εγγράφως εντός 48 ωρών. 5) Μη αποδεκτά Ταχυδροµικά Αντικείµενα Απαγορεύσεις. 5.1 Όρια Βάρους. εν γίνονται αποδεκτά αντικείµενα προς µεταφορά άνω των 35 κιλών. 5.2 Μεγάλη αξία. εν γίνονται αποδεκτά αντικείµενα ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ όπως χρήµατα, κοσµήµατα, ρολόγια, πολύτιµα µέταλλα, κλπ. 5.3 Άρνηση κατάθεσης επαρκών στοιχείων από τον καταναλωτή. εν γίνονται αποδεκτά προς µεταφορά αντικείµενα, όταν ο καταναλωτής αρνηθεί να δώσει στην εταιρεία, όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ασφαλή µεταφορά του αντικειµένου. 5.4 Επικίνδυνα (DG), Απαγορευµένα (Restricted).

6 Η GRECA αναλαµβάνει την µεταφορά των επικινδύνων DG, υπό τους αυστηρούς κανονισµούς που επιτρέπουν αυτές τις µεταφορές. Καθώς στελέχη της εταιρείας, είναι διαπιστευµένα και µπορούν να κάνουν αυτούς τους ελέγχους και τις µεταφορές. Απαγορευµένα (Restricted ) H GRECA ΕΝ ΕΧΕΤΑΙ προς µεταφορά, Ναρκωτικά, ή άλλες απαγορευµένες ουσίες, Όπλα, Εκρηκτικά, ή άλλα πολεµοφόδια, είδη που η Ελληνική Νοµοθεσία απαγορεύει, καθώς και τα είδη που απαγορεύονται και λεπτοµερώς περιγράφονται στην ετήσια έκδοση D.G. 6) Όροι ιαχείρισης των Ανεπίδοτων Αντικειµένων. 6.1 Καθορίζεται η χρονική περίοδος που η επιχείρηση είναι υποχρεωµένη να διαφυλάξει τα Ανεπίδοτα αντικείµενα και τον τρόπο τυχόν φύλαξης τους. Η GRECA είναι υποχρεωµένη να διαφυλάξει τα Ανεπίδοτα δέµατα, για διάστηµα 60 ηµερολογιακών ηµερών (τουλάχιστον), µέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόµενες ενέργειες από τον Νόµο, σε ειδική θέση στις αποθήκες της, εφόσον το περιεχόµενο τους, το επιτρέπει αυτό. 6.2 Υποχρεώσεις και ενέργειες στις οποίες προβαίνει η επιχείρηση όσον αφορά: 6.2.α) Τα αντικείµενα για τα οποία δεν κατέστη δυνατή η επίδοση τους, στους παραλήπτες, για οποιαδήποτε αιτία. Αντικείµενα που δεν κατέστη δυνατή η επίδοσή τους στους παραλήπτες (για οποιαδήποτε αιτία), επιστρέφονται στους αποστολείς, µε χρέωσή των εξόδων επιστροφής. 6.2.β) Τα αντικείµενα τα οποία έχουν παρακρατηθεί επίσηµα. Για αντικείµενα που έχουν παρακρατηθεί επίσηµα από τις Ελληνικές Αρχές, ακολουθείται η προβλεπόµενη από τον Νόµο διαδικασία αποζηµίωσης των εξόδων της εταιρείας. 6.2.γ) Τα αντικείµενα τα οποία δεν έγινε δυνατόν να επιδοθούν στον παραλήπτη και δεν είναι δυνατόν να ενηµερωθεί ο αποστολέας. Για αντικείµενα που δεν έγινε δυνατόν να παραδοθούν και δεν είναι δυνατόν να ενηµερώσουµε τον αποστολέα, αυτά διαφυλάσσονται στον ίδιο χώρο µε τα ανεπίδοτα και ακολουθείται η ίδια διαδικασία.

7 Η GRECA βέβαια όλο αυτό τον χρόνο κάνει όλες τις ενέργειες για την ανεύρεση του αποστολέα (όπως το έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν). 7) Ευθύνη των επιχειρήσεων, Αποζηµιώσεις. 7.1 ίνεται ο ορισµός που υιοθετεί η επιχείρηση της: 7.1.α) Απώλειας του Ταχ. Αντικειµένου. Οριστική απώλεια Ταχ/κου δέµατος, θεωρείται, όταν πλέον οριστικά κατέστη αδύνατη η ανεύρεση του, σε εύλογο χρονικό διάστηµα, που είναι απαραίτητο για την αναζήτηση του. 7.1.β) Καθυστερηµένης επίδοσης του. Καθυστερηµένη επίδοση θεωρείται όταν, µε ευθύνη της GRECA και µόνον, δεν παραδοθεί το δέµα στον παραλήπτη την συγκεκριµένη ηµέρα και ώρα που αναφέρεται στο Σ..Τ. 7.1.γ) Μερική ή Ολική καταστροφή του. Μερική και ολική καταστροφή θεωρείται, αυτή που η διεθνής νοµική ορολογία ορίζει, ώστε το εµπόρευµα να χάσει οριστικά την εµπορική του αξία. 7.1.δ) Ανωτέρας βίας. Ανωτέρα Βία, θεωρούνται, όλες οι αιτίες καθυστέρησης η καταστροφής κλπ που δεν έχει άµεση ή έµµεση ανάµιξη η GRECA. Όπως, απρόοπτα γεγονότα, άσχηµες καιρικές συνθήκες, παραλήψεις και λανθασµένες οδηγίες από τους αποστολείς ή παραλήπτες, λανθασµένες οδηγίες τρίτων προσώπων που έχουν έννοµο συµφέρον στην µεταφορά, καταστροφής ή κατάσχεσης από Νόµιµη Αρχή κλπ 7.2 Απαριθµούνται οι περιπτώσεις στις οποίες ευθύνεται η επιχείρηση και προσδιορίζονται οι υποχρεώσεις της. Ευθύνεται για οποιαδήποτε ζηµιά ή απώλεια των µεταφεροµένων αντικειµένων, κατά την µεταφορά τους, πριν από την παράδοση στους παραλήπτες µε ηλωµένη Αξία µόνον, που αναγράφεται στο Σ..Τ. και δεν λαµβάνεται καθόλου υπ όψη η εµπορική αξία αυτού ή άλλη ιδιαίτερη χρησιµότητα που µπορεί να είχαν για τον αποστολέα, τον παραλήπτη ή άλλο τρίτο πρόσωπο. Η GRECA ευθύνεται ΜΟΝΟΝ όταν µε δικό της κακό χειρισµό καταστραφεί ή χαθεί οριστικά δέµα. Στις περιπτώσεις αυτές και µόνον επιστρέφονται τα προπληρωθέντα ναύλα και έξοδα στον αποστολέα και ορίζεται η αποζηµίωση κατά την Συνθήκη της Βαρσοβίας, CMR κλπ. 7.3 Ορίζονται οι περιπτώσεις που η επιχείρηση υποχρεούται να καταβάλλει αποζηµίωση στον καταναλωτή.

8 Σε περίπτωση που το µεταφερόµενο αντικείµενο, υποστεί ζηµιά ή απώλεια η GRECA θα αποζηµιώσει µέχρι του ποσού των 500,00. Εάν η απαίτηση του αποστολέα ξεπερνάει το ανωτέρω ποσόν, αποζηµιώνεται µόνον όταν η αξία του έχει δηλωθεί. 8) Περιπτώσεις µη ευθύνης της επιχείρησης. 8.1 Προσδιορίζεται πότε παύει η ευθύνη Επιχειρήσεων. H GRECA παύει να έχει οποιαδήποτε ευθύνη µετά την αποδεδειγµένη παράδοση του αντικειµένου στον παραλήπτη, ή σε Νόµιµα εξουσιοδοτηµένο πρόσωπο από αυτόν και την παραλαβή της υπογραφής του, στο Σ..Τ. 8.2 Απαριθµούνται οι περιπτώσεις που η επιχείρηση δεν έχει ευθύνη. Η GRECA δεν φέρει καµία ευθύνη όταν µετά την παραλαβή από τον παραλήπτη και την υπογραφή στο Σ..Τ. ο παραλήπτης ασκήσει παραπονά για οποιοδήποτε αιτία. Όταν ο Παραλήπτης δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί στην διεύθυνση ή στα τηλέφωνα που ο αποστολέας έδωσε για την µεταφορά. Όταν ο παραλήπτης αρνηθεί την παραλαβή του αντικειµένου λόγω διαφορών µε τον αποστολέα. Και για οποιαδήποτε άλλη αιτία που δεν ευθύνεται η GRECA, και αυτό είναι αποδεδειγµένο. 9) Τρόπος εξυπηρέτησης Ατόµων µε Ειδικές Ανάγκες. 1. Αναγράφονται οι ώρες Συναλλαγής κλπ Οι ώρες συναλλαγής του κοινού µε την GRECA είναι από την ευτέρα µέχρι και την Παρασκευή, από τις 08:30 15:00. Για τις υπόλοιπες ηµέρες και ώρες οι πελάτες µε τους οποίους η εταιρεία έχει ειδική Σύµβαση, υπάρχει αρµόδιος τµήµατος, που είναι επιφορτισµένος για την εξυπηρέτηση τους όλες τις υπόλοιπες ηµέρες και ώρες του έτους. Η εταιρεία παρέχει όλες τις υπηρεσίες της κατ εξαίρεση στους πελάτες της µε ειδικές Συµβάσεις. Για τα Άτοµα µε Ειδικές Ανάγκες, η GRECA µπορεί να παρέχει όλες τις υπηρεσίες της και µετά την λήξη του ωραρίου των εργασιών, χωρίς καµία επί πλέον χρέωση, αρκεί να επικοινωνούν µε την εταιρεία κατά την διάρκεια των εργασίµων ωρών και ηµερών. Ειδικός εντεταλµένος της εταιρείας θα φροντίζει πάντα για την άµεση εξυπηρέτησή τους.

9 Γνωστοποιείται η τυχόν ύπαρξη και λειτουργία υπηρεσίας εξυπηρέτησης καταναλωτή: Η GRECA έχει σε λειτουργία Υπηρεσία Εξυπηρέτησης του Καταναλωτή, η οποία απαρτίζεται από τον Γενικό ιευθυντή, και τους αρµοδίους Υπευθύνους των Τµηµάτων. Προσδιορίζονται και περιγράφονται αναλυτικά: 1) Η διαδικασία υποβολής παραπόνων και οι ενέργειες της επιχείρησης σε περίπτωση υποβολής παραπόνων. Με τηλεφωνική αναγγελία του παραπόνου στον αρµόδιο του Τµήµατος της εταιρείας. α) Άµεση απάντηση, εφόσον αυτό είναι δυνατόν. β) Έγγραφη απάντηση εφόσον είναι αναγκαίο,. γ) Έγγραφη απάντηση µετά από σύγκληση της Επιτροπής Επίλυσης Παραπόνων της εταιρείας, όταν αυτό είναι αναγκαίο. 2) Με γραπτή αναφορά εκθέτοντας το παράπονο, συµπεριλαµβανοµένης και της Νοµικής οδού. α) Άµεση απάντηση, εφόσον αυτό είναι δυνατόν. β) Έγγραφη απάντηση εφόσον είναι αναγκαίο,. γ) Έγγραφη απάντηση µετά από σύγκληση της Επιτροπής Επίλυσης Παραπόνων της εταιρείας, όταν αυτό είναι αναγκαίο. Οι αποκλειστικές προθεσµίες εντός των οποίων η επιχείρηση είναι υποχρεωµένη να προβεί σε συγκεκριµένες ενέργειες για την επίλυση του θέµατος: Η GRECA επιλύει όλα τα προβλήµατα / θέµατα, µε τους πελάτες της ως κάτωθι: 1. Σε τηλεφωνική αναγγελία παραπόνου. α) Άµεση απάντηση (εφόσον αυτό είναι εφικτό). β) Τηλεφωνικώς εντός 48 ωρών. γ) Εγγράφως εντός 21 εργασίµων ηµερών. 2. Έγγραφη αναγγελία παραπόνου. α) Άµεση απάντηση (εφόσον αυτό είναι εφικτό). β) Τηλεφωνικώς εντός 48 ωρών. γ) Εγγράφως εντός 21 εργασίµων ηµερών. Οι ενέργειες που η GRECA προβαίνει για την επίλυση όλων των παραπόνων από τους πελάτες της είναι: 1) Άµεση τηλεφωνική επίλυση, από αρµόδιο επικεφαλής του Τµήµατος, εφόσον αυτό είναι δυνατόν, από τους τηρούµενους φακέλους των εργασιών.

10 2) Έγγραφη απάντηση εντός 21 ηµερών, µετά από σύγκληση της Επιτροπής Επίλυσης Προβληµάτων της εταιρείας. 3) Έγγραφη ικαστική απάντηση, σε ικαστική επιστολή (εξώδικο ή άλλη), µετά από σύγκληση της Επιτροπής Επίλυσης Προβληµάτων και του Νοµικού Συµβούλου. 4) Αποζηµίωση άµεση, εφόσον αυτό είναι αναγκαίο και έχει αποφασιστεί. 5) Έγγραφη αίτηση αποζηµίωσης προς την Ασφαλιστική Εταιρεία, συνοδευµένη µε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για άµεση αποζηµίωση του πελάτου, εφόσον αυτό είναι το ζητούµενο. 10) Περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν ισχύει ο Χ.Υ.Κ. Ο Χ.Υ.Κ. δεν ισχύει, σε όλες τις περιπτώσεις που ΕΝ αναφέρονται, ή ΕΝ προβλέπονται παραπάνω και οποιαδήποτε διαφορά πρέπει να επιλυθεί από τα Ελληνικά ικαστήρια στην Αθήνα.. Η Greca International Transports έχει σαν σκοπό της την διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και την εκπαίδευση του προσωπικού, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες της. Η εµπειρία µας και οι προηγούµενες πιστοποιήσεις µας, µας βοηθούν διαρκώς να κρατούµε υψηλά εργασιακά και εκπαιδευτικά πρότυπα διαρκούς ελέγχου και ποιοτικής προσφοράς απέναντι στον καταναλωτή / πελάτη Για την GRECA Int l Transports 07/05/2014

Περιεχόμενα... 1 1. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ... 1 2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... 3 3. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... 4 4. ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 8 ...

Περιεχόμενα... 1 1. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ... 1 2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... 3 3. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... 4 4. ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 8 ... ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Χ.Υ.Κ.) «ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ» ΑΕΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 203 Περιεχόμενα Περιεχόμενα.... Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ... 2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... 3 3. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... 4 4. ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

-Η COLLECTIVE COURIER έχει αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) 997937830, με αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) την Ι Αθηνών.

-Η COLLECTIVE COURIER έχει αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) 997937830, με αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) την Ι Αθηνών. ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 Χαρακτηριστικά της εταιρείας -Η COLLECTIVE COURIER ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010 με την επωνυμία Ι.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-Μ.ΣΜΥΡΝΙΟΥ Ο.Ε. και με διακριτικό τίτλο Ι.Μ.COLLECTIVE COURIER Ο.Ε. -Η COLLECTIVE

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ EΓ-13-02/1-20.02.14 ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ SPEEDEX Α.Ε. TΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Κηφισιά, 2014 Περιεχόμενα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Χαρακτηριστικά της Speedex Σελ. 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ (Χ.Υ.Κ.) ΤΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΟΡΜΠΙΤ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε.

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ (Χ.Υ.Κ.) ΤΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΟΡΜΠΙΤ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε. ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ (Χ.Υ.Κ.) ΤΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΟΡΜΠΙΤ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η επιχείρηση μας στα πλαίσια της λειτουργίας της και του εκσυγχρονισμού της καθιερώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Περιεχόμενα Κ. OPOI & ΠΡΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ANAΛHΨHΣ METAΦOPAΣ EΓΓPAΦΩN & ΔEMATΩN AΠO THΝ Ι. ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΜΕ

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Περιεχόμενα Κ. OPOI & ΠΡΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ANAΛHΨHΣ METAΦOPAΣ EΓΓPAΦΩN & ΔEMATΩN AΠO THΝ Ι. ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΜΕ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Περιεχόμενα Α. Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ MASS COURIER Β. ΟΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ MASS COURIER ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ. Γ. ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ MASS COURIER Δ. ΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ 1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ACS S.A. Έδρα: Ασκληπιού 25,T.K. 14568, Κρυονέρι Αττικής Tηλ.: +30-210-8190000, Fax: +30-210-8190311 Email: info@acscourier.gr www.acscourier.gr

Διαβάστε περισσότερα

Holland Hellas Logistics S.A. ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Holland Hellas Logistics S.A. ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Holland Hellas Logistics S.A. ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 1) Η Επιχείρηση Η Holland Hellas Logistics S.A. δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των διεθνών μεταφορών. Στα πλαίσια της επιπλέον δραστηριοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Χ.Υ.Κ.

ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Χ.Υ.Κ. ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Χ.Υ.Κ.) Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 ΓΕΝΙΚΑ... 3 A ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Περιεχόμενα 1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ... 3 1.1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ... 3 2. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 3 2.1. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με την υπ. αριθμ. 504/145/16-12-2008 απόφαση της Ολομέλειας ενέκρινε νέο Κανονισμό Γενικών Αδειών για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΤΑ. Εισαγωγή

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΤΑ. Εισαγωγή ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΤΑ Εισαγωγή Η Επιχείρηση στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού της καθιερώνει το Xάρτη Yποχρεώσεων Καταναλωτή (Χ.Υ.Κ.) με πρωταρχικό στόχο τη ρύθμιση των σχέσεών της με το συναλλασσόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Β 748/21-06-2006). OFFICE

Β 748/21-06-2006). OFFICE ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΖΩΝΗΣ VODAFONE HOME / OFFICE 1. Έχοντας υπ όψη τη Νοµοθεσία περί Τηλεπικοινωνιών. 2. Έχοντας υπ όψη το Ν. 2251/94 περί Προστασίας Καταναλωτή, όπως ισχύει. 3. Έχοντας υπ όψη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρέθυµνο, 21.07.2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η Υ. ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 5986 / 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρέθυµνο, 21.07.2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η Υ. ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 5986 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρέθυµνο, 21.07.2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η Υ. ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 5986 / 2014 Το Γενικό Νοσοκοµείο Ρεθύµνου έχοντας υπ όψη τις διατάξεις: 1. Του Π.. 118/2007

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ Η Εταιρία µε την επωνυµία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» παρέχει στους συνδροµητές Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ Η Εταιρία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λ. Κηφισίας

Διαβάστε περισσότερα

(Ισχύει από 29/05/2013)

(Ισχύει από 29/05/2013) Ταχυµεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ F-1206 " Σ Υ Μ Β Α Σ Η " Αριθµός Σύµβασης Κωδικός Πελάτη 100531-10-01 Για την αποστολή Ταχυδροµικών αντικειµένων στο εσωτερικό µε την Υπηρεσία ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ I. ΓENIKOI ΟΡΟΙ Aρθρο 1: Ισχύς Γενικών Όρων. α) Οι παρόντες Γενικοί Όροι ισχύουν στις συναλλαγές µε εµπόρους για όλες τις εργασίες του ιαµεταφορέα που συνδέονται µε

Διαβάστε περισσότερα

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου deko_katanal.indd 1 3/9/07 1:32:13 PM deko_katanal.indd 2 3/9/07 1:32:14 PM Για κάθε σύγχρονη χώρα, ο έμπρακτος σεβασμός του καταναλωτή και η καλλιέργεια υψηλής καταναλωτικής συνείδησης αποτελούν κατ εξοχήν

Διαβάστε περισσότερα

Αφορά την Διακήρυξη 4651/29-06-05 (ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Αφορά την Διακήρυξη 4651/29-06-05 (ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ Γ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΘΗΝΑ, 29 IOYNIOY 2005 ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:4651 ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & INTERNET ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & INTERNET ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & INTERNET ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε. Λ. Κηφισίας 66, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα Α.Φ.Μ.: 099936189, ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 48025/01AT/B/01/26/03

Διαβάστε περισσότερα

2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ «Εκτέλεση γεωερευνητικών εργασιών για την οριστική μελέτη σηράγγων και σηράγγων με εκσκαφή και επανεπίχωση (C&C) της Εξωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης και της σύνδεσής

Διαβάστε περισσότερα

cytacc@hq.cyta.gr 2155555900 ƧƭƷƬƶƬ ƶƹʊʃƶƴưƭƶ ƴƶƴƽƴʊʒƴƶ ƶijǎLjǒiǁį ƴinjƾijdž ǀ ƱǗNjLjNjǎǑ ƪljȺǏǎıǙȺǎǑ ƪIJĮLjǏİǁĮǐ 3/$< ƪƴƭƹƪƭƵƬưƧƷƭƮƳ

cytacc@hq.cyta.gr 2155555900 ƧƭƷƬƶƬ ƶƹʊʃƶƴưƭƶ ƴƶƴƽƴʊʒƴƶ ƶijǎLjǒiǁį ƴinjƾijdž ǀ ƱǗNjLjNjǎǑ ƪljȺǏǎıǙȺǎǑ ƪIJĮLjǏİǁĮǐ 3/$< ƪƴƭƹƪƭƵƬưƧƷƭƮƳ cytacc@hq.cyta.gr 2155555900 1 2 3 4 5 6 7 1 2 1 16 s, A, 1/2 CYTA. 4 11 3471, 2/2 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Μεταξύ της Εταιρείας με την επωνυμία «CYTA ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 4

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 4 Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΕΓΝΑΤΙΑ 127-546 35 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ: 2310/966600 FAX: 2310/212439 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 4 Που έχει και θέση συγγραφής υποχρεώσεων για την παροχή

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζω = κερδίζω! ς Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορές Λογαριασµοί Επιστολές Μικρά Courier Προθεσµίες Αλληλογραφία

Γνωρίζω = κερδίζω! ς Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορές Λογαριασµοί Επιστολές Μικρά Courier Προθεσµίες Αλληλογραφία Επιστολές Μικρά έµατα Courier Προθεσµίες Αλληλογραφία Κάρτες Ταχυδρόµος Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορ Ταχυδρόµος Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορές Λογαριασµοί Επιστολές Μικρά Courier Προθεσµίες Αλληλο Voucher

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΎ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1045/2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΎ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1045/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΎ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1045/2015 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΚΩΔ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙOY E06) Κριτήριο κατακύρωσης: χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & INTERNET ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & INTERNET ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & INTERNET ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ Πρόσβαση στο Internet µε ταχύτητα 24/1 Mbps και 1 κανάλι φωνής WIND Business e-mail & web hosting (Εκεί θα λάβετε τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ S19/102012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ S19/102012 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ S19/102012 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ / ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & INTERNET ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & INTERNET ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & INTERNET ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ WIND Business e-mail & web hosting (Εκεί θα λάβετε τις οδηγίες ενεργοποίησης των υπηρεσιών e-mail) All in 1 Unlimited (Απεριόριστες

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Μεταφοράς (επιβάτες και αποσκευές)

Γενικοί Όροι Μεταφοράς (επιβάτες και αποσκευές) Γενικοί Όροι Μεταφοράς (επιβάτες και αποσκευές) Φρανκφούρτη, Μάιος 2014 Εκδότης: Deutsche Lufthansa Aktiengesellschaft Άρθρο 1 - Ορισμοί... Άρθρο 2 Πεδίο εφαρμογής... Άρθρο 3 - Εισιτήρια... Άρθρο 4 Ναύλοι,

Διαβάστε περισσότερα

«Συντήρηση & Επισκευή Μεταφορικών Μέσων 2012»

«Συντήρηση & Επισκευή Μεταφορικών Μέσων 2012» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +3028310-40977-40978 +3028310-23497 E-FAX : +3028310-40043 +3028310-40981 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ : ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα