ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (Χ.Υ.Κ.) 2) Ειδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης, και των υπηρεσιών της, και υποχρεώσεις απέναντι στους καταναλωτές.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (Χ.Υ.Κ.) 2) Ειδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης, και των υπηρεσιών της, και υποχρεώσεις απέναντι στους καταναλωτές."

Transcript

1 ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (Χ.Υ.Κ.) Αγαπητέ πελάτη, 05/08/2009 1) Περιγραφή των παρερχοµένων υπηρεσιών. Η GRECA Int l Transports, σας παρέχει τις παρακάτω ΕΙ ΙΚΕΣ υπηρεσίες στην ταχυµεταφορά ΜΟΝΟΝ δεµάτων µε εµπορεύµατα µε τις παρακάτω προϋποθέσεις: 1.1 Γίνονται αποδεκτά δέµατα βάρους από 1,- κιλό έως 35,- κιλά µόνον. 1.2 Παρέχεται από την Greca, η συσκευασία τους, (ειδική ή άλλη) εφ όσον είναι απαραίτητη, και µετά από συνεννόηση µε τον πελάτη. (Τα δέµατα που θα παραδίδονται, πρέπει να πληρούν τους όρους που η ΙΑΤΑ, και οι Αεροπορικές εταιρείες και η ICAO έχουν θεσµοθετήσει, για την ασφάλεια των µεταφορών). 1.3 Η παραλαβή µεταφορά, και παράδοση των δεµάτων θα γίνονται µόνα τους χωρίς να οµαδοποιούνται µε άλλα, (δηλαδή θα έχετε ένα Private Courier Service (Προσωπική Υπηρεσία Ταχυµεταφοράς). 2) Ειδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης, και των υπηρεσιών της, και υποχρεώσεις απέναντι στους καταναλωτές. 2.1 Χαρακτηριστικά της Ταχυδροµικής επιχειρήσεως. Η GRECA International Transports (Κ.ΚΑΤΣΑΜΠΕΚΗΣ Ε.ΦΙΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.), δραστηριοποιείται στο χώρο των µεταφορών από το 1949 και από το 1951 µε τους ίδιους ιδιοκτήτες την ίδια επωνυµία συνεχίζοντας σήµερα στην 3 η γενιά. Είναι µια Οµόρρυθµη Εταιρεία, εντίµως οικογενειακή και ασχολείται µε τις Ταχυµεταφορές courier (συγκέντρωση, συσκευασία και ταξινόµηση µικροδεµάτων και αντικειµένων επειγούσης διαβίβασης), στην ηµεδαπή και στην αλλοδαπή, φορτώσεις, αεροπορικώς, ατµοπλοϊκώς, οδικώς και σιδηροδροµικώς, αντπροσωπείες ξένων οίκων µεταφορών, εκτελωνισµών και γενικότερα κάθε εργασία που έχει σχέση µε τις φορτώσεις και τις µεταφορές. Η εταιρεία είναι πιστοποιηµένη από την IATA (International Air Transports Association), και οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι πιστοποιηµένοι µε το πτυχίο της ΙΑΤΑ D.G. (Dangerous Goods Regulations) το οποίο ανανεώνεται κάθε 2 χρόνια µε επιτυχία, και επίσης δύο από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, είναι πιστοποιηµένοι από το Υπουργείο των Οικονοµικών µε Πτυχίο για Εκτελωνιστικές Εργασίες στα Τελωνείο του Νοµού Αττικής.

2 2.2 Παρεχόµενες υπηρεσίες και ποιότητα αυτών. Η GRECA Int l Transports, σας παρέχει τις παρακάτω ΕΙ ΙΚΕΣ υπηρεσίες στην ταχυµεταφορά ΜΟΝΟΝ δεµάτων µε εµπορεύµατα µε τις παρακάτω προϋποθέσεις: α) Γίνονται αποδεκτά δέµατα βάρους από 1,- κιλό έως 35,- κιλά µόνον. β) Παρέχεται από την Greca, η συσκευασία τους, (ειδική ή άλλη) εφ όσον είναι απαραίτητη, και µετά από συνεννόηση µε τον πελάτη. (Τα δέµατα που θα παραδίδονται, πρέπει να πληρούν τους όρους που η ΙΑΤΑ, και οι Αεροπορικές εταιρείες και η ICAO έχουν θεσµοθετήσει, για την ασφάλεια των µεταφορών). γ) Η παραλαβή µεταφορά, και παράδοση των δεµάτων θα γίνονται µόνα τους χωρίς να οµαδοποιούνται µε άλλα, (δηλαδή θα έχετε ένα Private Courier Service (Προσωπική Υπηρεσία Ταχυµεταφοράς). δ) Η εταιρεία αναλαµβάνει την συσκευασία αυτών των δεµάτων έστω και αν αυτή είναι η πλέον εξειδικευµένη και µε τις υψηλότερες προδιαγραφές. Όπως επίσης και την συσκευασία ειδικών επικινδύνων εµπορευµάτων. ε) Η Εταιρεία αναλαµβάνει την συσκευασία και µεταφορά Επικινδύνων ειδών D.G. Shipments, εφόσον αυτά καλύπτονται από την ICAO, και µε τις προϋποθέσεις που αναφέρονται για αυτές τις µεταφορές. ζ) Η εταιρεία αναλαµβάνει την σύναψη Ειδικού Συµβολαίου συγκεκριµένης χρονικής διάρκειας, µε ειδικούς όρους τιµολόγησης. 2.3 Περιοχές στις οποίες καλύπτονται αυτές οι υπηρεσίες. Οι περιοχές που η GRECA µπορεί να εξυπηρετήσει του πελάτες της είναι οι παρακάτω, χωρίς βέβαια να αποκλείει άλλες περιοχές µε τις οποίες µπορεί να εξυπηρετεί κατόπιν ειδικής συµφωνίας..1) ΑΤΤΙΚΗ.2) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.3) ΧΟΡΤΙΑΤΗ.4) ΘΑΣΟΣ.5) ΚΡΗΤΗ.6) ΙΩΑΝΝΙΝΑ

3 .7) ΑΛΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗ.8) ΝΗΣΙΑ 2.4 εσµευτικός χρόνος επίδοσης του Ταχυδροµικού αντικειµένου. Η παραλαβή και χρόνος παράδοσης των δεµάτων, θα είναι ως κατωτέρω: 1) ΑΤΤΙΚΗ. 1-4 ώρες (από την παραλαβή) 2) ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑ Α. 1 Εργάσιµη Ηµέρα 3) ΝΗΣΙΑ. 1-2 Εργάσιµες Ηµέρες 2.5 Είδος και βάρος των αντικειµένων. H GRECA παραλαµβάνει προς µεταφορά, µόνο δέµατα µε εµπορεύµατα, βάρους µέχρι 35 κιλών, και µόνον είδη που επιτρέπεται η µεταφορά τους από την Ελληνική Νοµοθεσία και τους διεθνείς οργανισµούς. 2.6 υνατότητα υπογραφής ξεχωριστής Σύµβασης σε ειδικούς πελάτες. Η GRECA µπορεί να υπογράφει ειδικές Συµβάσεις µε πελάτες της και µε ειδικούς όρους, που κάθε φορά θα συµφωνούνε και από τα δύο µέρη. 3) Χρέωση Παρεχόµενων υπηρεσιών. 3.1 Κατάρτιση Καταλόγου Παρεχοµένων υπηρεσιών, µε αναλυτική χρέωση κάθε µίας από αυτές, καθώς και ο τρόπος που ο χρήστης µπορεί να λάβει γνώση του καταλόγου αυτού. 3.2 Ναύλος Μεταφοράς ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΡΕΩΣΕΙΣ 1) 1 Κιλό 5 Κιλά..: Ευρώ 42,35 2) 6 Κιλά 10 Κιλά..: Ευρώ 84,48 3) 11 Κιλά 15 Κιλά..: Ευρώ 127,04 4) 16 Κιλά 20 Κιλά..: Ευρώ 169,28 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΝ Ε.Ε. ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ. 1) 1 Κιλό 5 Κιλά..: Ευρώ 215,34 2) 6 Κιλά 10 Κιλά..: Ευρώ 221,63 3) 11 Κιλά 15 Κιλά..: Ευρώ 226,81 4) 16 Κιλά 20 Κιλά..: Ευρώ 245,41 * εν περιλαµβάνονται Επίναυλοι και άλλα ειδικά έξοδα αερολιµένων, (Security, Fuel Charges κλπ) ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ. Οι χρεώσεις θα καθορίζονται κάθε φορά ξεχωριστά, µε ειδική γραπτή συµφωνία, που θα έχει σχέση µε το µεταφερόµενο είδος, τον προορισµό, και τις ιδιαιτερότητες της παραλαβής και παράδοσης.

4 3.3 Ασφάλεια Μεταφοράς (καινούργια/µιας διαδροµής). 0,20% στην δηλωθείσα αξία του αντικειµένου. (**) µε ελάχιστη χρέωση τα 25,00 ευρώ 3.4 Συσκευασία..(κανονική). 18,50 Ανά δέµα, (για κανονική και ΟΧΙ επικινδύνων) 3.5 D. G Επικίνδυνα (χρέωση επικινδύνων 85,00 Προστίθεται στον ναύλο, και ΕΝ περιλαµβάνεται η συσκευασία ανά αποστολή. (*) 3.6 Αργίες.. 50,00 Περιλαµβάνονται και οι νυχτερινές παραλαβές και παραδόσεις ανά αποστολή. 3.7 Εκτελωνισµοί...Μετά από ειδική συµφωνία. * Η συσκευασία των Επικινδύνων υπόκειται σε ειδικούς ιεθνείς Κανονισµούς. ** Η Ασφάλιση των µεταφεροµένων αντικειµένων ανατίθεται σε µεγάλη Ελληνική αξιόπιστη Ασφαλιστική Εταιρεία. - οι ανωτέρω τιµές περιλαµβάνουν το Φ.Π.Α. 23% 3.8 Η δυνατότητα της εταιρείας να αναµορφώνει τις χρεώσεις σύµφωνα µε τις ανάγκες της. Η GRECA διατηρεί το δικαίωµα να αναµορφώνει τις τιµές του παρόντος τιµοκαταλόγου, ανάλογα µε τις ανάγκες της αγοράς. Είναι υποχρεωµένη να δηµοσιοποιεί αυτές στους πελάτες τις εγκαίρως, τουλάχιστον 1 (ένα) µήνα πριν την ισχύ τους, καθώς και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδροµείων. 4) Επιτροπή επίλυσης διαφορών. 4.1 Ο τρόπος συγκρότησης και διαδικασία λειτουργίας της Επιτροπής Επίλυσης ιαφορών. Η Επιτροπή Επίλυσης ιαφορών, συγκαλείτε αµέσως µόλις γίνει απαιτητό από τον πελάτη, και αποτελείται από τους: 1) Τον εκάστοτε ιαχειριστή της Greca. 2) Τον εκάστοτε Υπεύθυνο Τµήµατος της εταιρείας. 3) Τον Πελάτη ή νόµιµο αντιπρόσωπό του. 4) Τον Νοµικό Σύµβουλο της εταιρείας και, 5) Εκπρόσωπο της Γενική Γραµµατείας Καταναλωτή, ή άλλου αρµόδιου Φορέα. Με την καθοδήγηση του Νοµικού Συµβούλου, ακολουθείται η ισχύουσα Νοµική διαδικασία της Ελληνικής Νοµοθεσίας καθώς και της αντιστοίχου Ευρωπαϊκής. Η GRECA προσπαθεί πάντα να βρίσκει συµβιβαστικές λύσεις, ώστε οι πελάτες της να µην είναι ποτέ δυσαρεστηµένοι. 4.2 Ενέργειες στις οποίες µπορεί να προβεί ο καταναλωτής σε περίπτωση διαφοράς µε την εταιρεία.

5 Ο καταναλωτής αµέσως µόλις διαπιστώσει διαφορά µε την εταιρεία, θα πρέπει να προβεί στις παρακάτω ενέργειες: 1) Να τηλεφωνήσει στον υπεύθυνο του τµήµατος και να του εκθέσει την υπάρχουσα διαφορά του. 2) Εάν δεν βρει καµία κατανόηση από αυτόν, τότε πρέπει να απευθυνθεί εγγράφως στην εταιρεία, παραθέτοντας το αίτηµά του, σε διάστηµα 21 εργασίµων ηµερών τουλάχιστον. 3) Εάν και σε αυτή την έγγραφη αίτηση, δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε τα Ελληνικά ικαστήρια των Αθηνών,είναι αρµόδια για την επίλυση των διαφορών. 4.3 Οι υπηρεσίες της επιχείρησης στις οποίες ο καταναλωτής µπορεί να απευθύνει οποιοδήποτε αίτηµα που αφορά την τύχη της αποστολής του. Ο καταναλωτής µπορεί οποιαδήποτε εργάσιµη ηµέρα και ώρα µέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας, να µάθει αµέσως την τύχη της αποστολής του δέµατός του, από τους αρµοδίους υπαλλήλους, και οι οποίοι έχουν συνεχή ενηµέρωση από τον Η/Υ της εταιρείας. 4.4 Η αποκλειστική προθεσµία από την ηµέρα υποβολής του αιτήµατος εντός της οποίας η επιχείρηση είναι υποχρεωµένη να απάντησει στον καταναλωτή. Η GRECA είναι υποχρεωµένη να απαντήσει στον καταναλωτή, εγγράφως εντός 48 ωρών. 5) Μη αποδεκτά Ταχυδροµικά Αντικείµενα Απαγορεύσεις. 5.1 Όρια Βάρους. εν γίνονται αποδεκτά αντικείµενα προς µεταφορά άνω των 35 κιλών. 5.2 Μεγάλη αξία. εν γίνονται αποδεκτά αντικείµενα ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ όπως χρήµατα, κοσµήµατα, ρολόγια, πολύτιµα µέταλλα, κλπ. 5.3 Άρνηση κατάθεσης επαρκών στοιχείων από τον καταναλωτή. εν γίνονται αποδεκτά προς µεταφορά αντικείµενα, όταν ο καταναλωτής αρνηθεί να δώσει στην εταιρεία, όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ασφαλή µεταφορά του αντικειµένου. 5.4 Επικίνδυνα (DG), Απαγορευµένα (Restricted).

6 Η GRECA αναλαµβάνει την µεταφορά των επικινδύνων DG, υπό τους αυστηρούς κανονισµούς που επιτρέπουν αυτές τις µεταφορές. Καθώς στελέχη της εταιρείας, είναι διαπιστευµένα και µπορούν να κάνουν αυτούς τους ελέγχους και τις µεταφορές. Απαγορευµένα (Restricted ) H GRECA ΕΝ ΕΧΕΤΑΙ προς µεταφορά, Ναρκωτικά, ή άλλες απαγορευµένες ουσίες, Όπλα, Εκρηκτικά, ή άλλα πολεµοφόδια, είδη που η Ελληνική Νοµοθεσία απαγορεύει, καθώς και τα είδη που απαγορεύονται και λεπτοµερώς περιγράφονται στην ετήσια έκδοση D.G. 6) Όροι ιαχείρισης των Ανεπίδοτων Αντικειµένων. 6.1 Καθορίζεται η χρονική περίοδος που η επιχείρηση είναι υποχρεωµένη να διαφυλάξει τα Ανεπίδοτα αντικείµενα και τον τρόπο τυχόν φύλαξης τους. Η GRECA είναι υποχρεωµένη να διαφυλάξει τα Ανεπίδοτα δέµατα, για διάστηµα 60 ηµερολογιακών ηµερών (τουλάχιστον), µέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόµενες ενέργειες από τον Νόµο, σε ειδική θέση στις αποθήκες της, εφόσον το περιεχόµενο τους, το επιτρέπει αυτό. 6.2 Υποχρεώσεις και ενέργειες στις οποίες προβαίνει η επιχείρηση όσον αφορά: 6.2.α) Τα αντικείµενα για τα οποία δεν κατέστη δυνατή η επίδοση τους, στους παραλήπτες, για οποιαδήποτε αιτία. Αντικείµενα που δεν κατέστη δυνατή η επίδοσή τους στους παραλήπτες (για οποιαδήποτε αιτία), επιστρέφονται στους αποστολείς, µε χρέωσή των εξόδων επιστροφής. 6.2.β) Τα αντικείµενα τα οποία έχουν παρακρατηθεί επίσηµα. Για αντικείµενα που έχουν παρακρατηθεί επίσηµα από τις Ελληνικές Αρχές, ακολουθείται η προβλεπόµενη από τον Νόµο διαδικασία αποζηµίωσης των εξόδων της εταιρείας. 6.2.γ) Τα αντικείµενα τα οποία δεν έγινε δυνατόν να επιδοθούν στον παραλήπτη και δεν είναι δυνατόν να ενηµερωθεί ο αποστολέας. Για αντικείµενα που δεν έγινε δυνατόν να παραδοθούν και δεν είναι δυνατόν να ενηµερώσουµε τον αποστολέα, αυτά διαφυλάσσονται στον ίδιο χώρο µε τα ανεπίδοτα και ακολουθείται η ίδια διαδικασία.

7 Η GRECA βέβαια όλο αυτό τον χρόνο κάνει όλες τις ενέργειες για την ανεύρεση του αποστολέα (όπως το έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν). 7) Ευθύνη των επιχειρήσεων, Αποζηµιώσεις. 7.1 ίνεται ο ορισµός που υιοθετεί η επιχείρηση της: 7.1.α) Απώλειας του Ταχ. Αντικειµένου. Οριστική απώλεια Ταχ/κου δέµατος, θεωρείται, όταν πλέον οριστικά κατέστη αδύνατη η ανεύρεση του, σε εύλογο χρονικό διάστηµα, που είναι απαραίτητο για την αναζήτηση του. 7.1.β) Καθυστερηµένης επίδοσης του. Καθυστερηµένη επίδοση θεωρείται όταν, µε ευθύνη της GRECA και µόνον, δεν παραδοθεί το δέµα στον παραλήπτη την συγκεκριµένη ηµέρα και ώρα που αναφέρεται στο Σ..Τ. 7.1.γ) Μερική ή Ολική καταστροφή του. Μερική και ολική καταστροφή θεωρείται, αυτή που η διεθνής νοµική ορολογία ορίζει, ώστε το εµπόρευµα να χάσει οριστικά την εµπορική του αξία. 7.1.δ) Ανωτέρας βίας. Ανωτέρα Βία, θεωρούνται, όλες οι αιτίες καθυστέρησης η καταστροφής κλπ που δεν έχει άµεση ή έµµεση ανάµιξη η GRECA. Όπως, απρόοπτα γεγονότα, άσχηµες καιρικές συνθήκες, παραλήψεις και λανθασµένες οδηγίες από τους αποστολείς ή παραλήπτες, λανθασµένες οδηγίες τρίτων προσώπων που έχουν έννοµο συµφέρον στην µεταφορά, καταστροφής ή κατάσχεσης από Νόµιµη Αρχή κλπ 7.2 Απαριθµούνται οι περιπτώσεις στις οποίες ευθύνεται η επιχείρηση και προσδιορίζονται οι υποχρεώσεις της. Ευθύνεται για οποιαδήποτε ζηµιά ή απώλεια των µεταφεροµένων αντικειµένων, κατά την µεταφορά τους, πριν από την παράδοση στους παραλήπτες µε ηλωµένη Αξία µόνον, που αναγράφεται στο Σ..Τ. και δεν λαµβάνεται καθόλου υπ όψη η εµπορική αξία αυτού ή άλλη ιδιαίτερη χρησιµότητα που µπορεί να είχαν για τον αποστολέα, τον παραλήπτη ή άλλο τρίτο πρόσωπο. Η GRECA ευθύνεται ΜΟΝΟΝ όταν µε δικό της κακό χειρισµό καταστραφεί ή χαθεί οριστικά δέµα. Στις περιπτώσεις αυτές και µόνον επιστρέφονται τα προπληρωθέντα ναύλα και έξοδα στον αποστολέα και ορίζεται η αποζηµίωση κατά την Συνθήκη της Βαρσοβίας, CMR κλπ. 7.3 Ορίζονται οι περιπτώσεις που η επιχείρηση υποχρεούται να καταβάλλει αποζηµίωση στον καταναλωτή.

8 Σε περίπτωση που το µεταφερόµενο αντικείµενο, υποστεί ζηµιά ή απώλεια η GRECA θα αποζηµιώσει µέχρι του ποσού των 500,00. Εάν η απαίτηση του αποστολέα ξεπερνάει το ανωτέρω ποσόν, αποζηµιώνεται µόνον όταν η αξία του έχει δηλωθεί. 8) Περιπτώσεις µη ευθύνης της επιχείρησης. 8.1 Προσδιορίζεται πότε παύει η ευθύνη Επιχειρήσεων. H GRECA παύει να έχει οποιαδήποτε ευθύνη µετά την αποδεδειγµένη παράδοση του αντικειµένου στον παραλήπτη, ή σε Νόµιµα εξουσιοδοτηµένο πρόσωπο από αυτόν και την παραλαβή της υπογραφής του, στο Σ..Τ. 8.2 Απαριθµούνται οι περιπτώσεις που η επιχείρηση δεν έχει ευθύνη. Η GRECA δεν φέρει καµία ευθύνη όταν µετά την παραλαβή από τον παραλήπτη και την υπογραφή στο Σ..Τ. ο παραλήπτης ασκήσει παραπονά για οποιοδήποτε αιτία. Όταν ο Παραλήπτης δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί στην διεύθυνση ή στα τηλέφωνα που ο αποστολέας έδωσε για την µεταφορά. Όταν ο παραλήπτης αρνηθεί την παραλαβή του αντικειµένου λόγω διαφορών µε τον αποστολέα. Και για οποιαδήποτε άλλη αιτία που δεν ευθύνεται η GRECA, και αυτό είναι αποδεδειγµένο. 9) Τρόπος εξυπηρέτησης Ατόµων µε Ειδικές Ανάγκες. 1. Αναγράφονται οι ώρες Συναλλαγής κλπ Οι ώρες συναλλαγής του κοινού µε την GRECA είναι από την ευτέρα µέχρι και την Παρασκευή, από τις 08:30 15:00. Για τις υπόλοιπες ηµέρες και ώρες οι πελάτες µε τους οποίους η εταιρεία έχει ειδική Σύµβαση, υπάρχει αρµόδιος τµήµατος, που είναι επιφορτισµένος για την εξυπηρέτηση τους όλες τις υπόλοιπες ηµέρες και ώρες του έτους. Η εταιρεία παρέχει όλες τις υπηρεσίες της κατ εξαίρεση στους πελάτες της µε ειδικές Συµβάσεις. Για τα Άτοµα µε Ειδικές Ανάγκες, η GRECA µπορεί να παρέχει όλες τις υπηρεσίες της και µετά την λήξη του ωραρίου των εργασιών, χωρίς καµία επί πλέον χρέωση, αρκεί να επικοινωνούν µε την εταιρεία κατά την διάρκεια των εργασίµων ωρών και ηµερών. Ειδικός εντεταλµένος της εταιρείας θα φροντίζει πάντα για την άµεση εξυπηρέτησή τους.

9 Γνωστοποιείται η τυχόν ύπαρξη και λειτουργία υπηρεσίας εξυπηρέτησης καταναλωτή: Η GRECA έχει σε λειτουργία Υπηρεσία Εξυπηρέτησης του Καταναλωτή, η οποία απαρτίζεται από τον Γενικό ιευθυντή, και τους αρµοδίους Υπευθύνους των Τµηµάτων. Προσδιορίζονται και περιγράφονται αναλυτικά: 1) Η διαδικασία υποβολής παραπόνων και οι ενέργειες της επιχείρησης σε περίπτωση υποβολής παραπόνων. Με τηλεφωνική αναγγελία του παραπόνου στον αρµόδιο του Τµήµατος της εταιρείας. α) Άµεση απάντηση, εφόσον αυτό είναι δυνατόν. β) Έγγραφη απάντηση εφόσον είναι αναγκαίο,. γ) Έγγραφη απάντηση µετά από σύγκληση της Επιτροπής Επίλυσης Παραπόνων της εταιρείας, όταν αυτό είναι αναγκαίο. 2) Με γραπτή αναφορά εκθέτοντας το παράπονο, συµπεριλαµβανοµένης και της Νοµικής οδού. α) Άµεση απάντηση, εφόσον αυτό είναι δυνατόν. β) Έγγραφη απάντηση εφόσον είναι αναγκαίο,. γ) Έγγραφη απάντηση µετά από σύγκληση της Επιτροπής Επίλυσης Παραπόνων της εταιρείας, όταν αυτό είναι αναγκαίο. Οι αποκλειστικές προθεσµίες εντός των οποίων η επιχείρηση είναι υποχρεωµένη να προβεί σε συγκεκριµένες ενέργειες για την επίλυση του θέµατος: Η GRECA επιλύει όλα τα προβλήµατα / θέµατα, µε τους πελάτες της ως κάτωθι: 1. Σε τηλεφωνική αναγγελία παραπόνου. α) Άµεση απάντηση (εφόσον αυτό είναι εφικτό). β) Τηλεφωνικώς εντός 48 ωρών. γ) Εγγράφως εντός 21 εργασίµων ηµερών. 2. Έγγραφη αναγγελία παραπόνου. α) Άµεση απάντηση (εφόσον αυτό είναι εφικτό). β) Τηλεφωνικώς εντός 48 ωρών. γ) Εγγράφως εντός 21 εργασίµων ηµερών. Οι ενέργειες που η GRECA προβαίνει για την επίλυση όλων των παραπόνων από τους πελάτες της είναι: 1) Άµεση τηλεφωνική επίλυση, από αρµόδιο επικεφαλής του Τµήµατος, εφόσον αυτό είναι δυνατόν, από τους τηρούµενους φακέλους των εργασιών.

10 2) Έγγραφη απάντηση εντός 21 ηµερών, µετά από σύγκληση της Επιτροπής Επίλυσης Προβληµάτων της εταιρείας. 3) Έγγραφη ικαστική απάντηση, σε ικαστική επιστολή (εξώδικο ή άλλη), µετά από σύγκληση της Επιτροπής Επίλυσης Προβληµάτων και του Νοµικού Συµβούλου. 4) Αποζηµίωση άµεση, εφόσον αυτό είναι αναγκαίο και έχει αποφασιστεί. 5) Έγγραφη αίτηση αποζηµίωσης προς την Ασφαλιστική Εταιρεία, συνοδευµένη µε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για άµεση αποζηµίωση του πελάτου, εφόσον αυτό είναι το ζητούµενο. 10) Περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν ισχύει ο Χ.Υ.Κ. Ο Χ.Υ.Κ. δεν ισχύει, σε όλες τις περιπτώσεις που ΕΝ αναφέρονται, ή ΕΝ προβλέπονται παραπάνω και οποιαδήποτε διαφορά πρέπει να επιλυθεί από τα Ελληνικά ικαστήρια στην Αθήνα.. Η Greca International Transports έχει σαν σκοπό της την διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και την εκπαίδευση του προσωπικού, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες της. Η εµπειρία µας και οι προηγούµενες πιστοποιήσεις µας, µας βοηθούν διαρκώς να κρατούµε υψηλά εργασιακά και εκπαιδευτικά πρότυπα διαρκούς ελέγχου και ποιοτικής προσφοράς απέναντι στον καταναλωτή / πελάτη Για την GRECA Int l Transports 07/05/2014

Γενικοί Όροι Ανάληψης Μεταφοράς από τη POSTMAN COURIER Εγγράφων & Μικροδεµάτων:

Γενικοί Όροι Ανάληψης Μεταφοράς από τη POSTMAN COURIER Εγγράφων & Μικροδεµάτων: Γενικοί Όροι Ανάληψης Μεταφοράς από τη POSTMAN COURIER Εγγράφων & Μικροδεµάτων: Για την µεταφορά δεµάτων και εγγράφων µέσω του συστήµατος αποστολής και διεκπεραίωσης της POSTMAN COURIER, ο Αποστολέας συµφωνεί

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS)

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) 1. H Εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. εφεξής «Εταιρεία» παρέχει με την ονομασία EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) μία υπηρεσία επείγουσας διεθνούς μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

Οι Εξελίξεις στην Ταχυδρομική Αγορά: Ρυθμιστικές Παρεμβάσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης

Οι Εξελίξεις στην Ταχυδρομική Αγορά: Ρυθμιστικές Παρεμβάσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης Οι Εξελίξεις στην Ταχυδρομική Αγορά: Ρυθμιστικές Παρεμβάσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης Αθηνά Ράλλη - Δικηγόρος Mάρτιος 2009 Περιεχόμενα Παρουσίασης Υποχρεώσεις ταχυδρομικών επιχειρήσεων Γενικής Άδειας Προσφερόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ACS AIR COURIER SERVICES (CYPRUS) LTD

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ACS AIR COURIER SERVICES (CYPRUS) LTD ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ACS AIR COURIER SERVICES (CYPRUS) LTD Για την μεταφορά δεμάτων και εγγράφων μέσω του συστήματος αποστολής και διεκπεραίωσης της ACS Air Courier Services(Cyprus)Ltd,

Διαβάστε περισσότερα

Holland Hellas Logistics S.A. ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Holland Hellas Logistics S.A. ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Holland Hellas Logistics S.A. ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 1) Η Επιχείρηση Η Holland Hellas Logistics S.A. δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των διεθνών μεταφορών. Στα πλαίσια της επιπλέον δραστηριοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε Θ Ν Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μαρούσι, Νοέμβριος 2009 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Ειδικά Θέματα)

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Ειδικά Θέματα) ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Ειδικά Θέματα) Αθηνά Ράλλη - Δικηγόρος Μάρτιος 2007 Περιεχόμενα Παρουσίασης Ορισμός Ταχυμεταφορών Διαφορά Ταχυδρομείου - Ταχυμεταφορών Τι είναι ΕΣΠΕΤΑ -Υποχρεωτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ 41330 «ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ 41330 «ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ 41330 «ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ 2. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πύργος, 08-03-2016 Αρ. Πρωτ. 55740/1599 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πρέβεζα, 27-01-2016 Αρ. Πρωτ. 7593/315 Ταχ. /νση Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσιών Ταχυμεταφορών Εσωτερικού

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσιών Ταχυμεταφορών Εσωτερικού Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσιών Ταχυμεταφορών Εσωτερικού 1. Η «SCST.», εφεξής Εταιρεία, παρέχει υπηρεσίες επείγουσας μεταφοράς εγγράφων, δεμάτων και εμπορευμάτων στην Ελλάδα με τους κάτωθι όρους, τους οποίους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Στον ίδιο φάκελο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν επί ποινή αποκλεισμού, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Στον ίδιο φάκελο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν επί ποινή αποκλεισμού, τα παρακάτω δικαιολογητικά: ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, (Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ) Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών Τηλ: 2242022044, Φάξ:2242022024 e-mail: deasko@otenet.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Κως, 28/03/208 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ Το παρόν έγγραφο περιλαμβάνει σύνοψη των απαντήσεων των

Διαβάστε περισσότερα

(Ισχύει από 01-01-2013)

(Ισχύει από 01-01-2013) Ταχυµεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Αριθµός Σύµβασης 42/2013 Κωδικός Πελάτη 100531-00-00 " Σ Υ Μ Β Α Σ Η " Για την αποστολή Ταχυδροµικών αντικειµένων στο εσωτερικό µε την Υπηρεσία ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Επιπλέον Ασφάλισης

Έντυπο Επιπλέον Ασφάλισης Έντυπο Επιπλέον Ασφάλισης ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ (Ιδιώτης) Φυσικό Πρόσωπο Νομικό πρόσωπο δημόσιος Οργανισμός Ελεύθερος Επαγγελματίας Άλλο Ονοματεπώνυμο: Επάγγελμα: ΑΦΜ: ΟΥ: Ημ. Γέννησης: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ /

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ «MILKRO HELLAS PUBLISHER SERVICES LTD»

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ «MILKRO HELLAS PUBLISHER SERVICES LTD» ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ «MILKRO HELLAS PUBLISHER SERVICES LTD» Κάθε διακινούμενη αποστολή συνοδεύεται από το Συνοδευτικό Δελτίο Ταχυμεταφοράς (ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ.) της εταιρείας «MILKRO HELLAS

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ Θεσσαλονίκη 2011 Κανονισµός ιαχείρισης Παραπόνων και Καταγγελιών 1 Επιµέλεια: Χρήστος Ζηλίδης, ιοικητής 3ης

Διαβάστε περισσότερα

DHL EXPRESS. Express.

DHL EXPRESS. Express. DHL EXPRESS ΟΡΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ Σε περίπτωση που χρησιµοποιείτε τις υπηρεσίες της DHL, ως «Αποστολέας», συµφωνείτε, για λογαριασµό σας και για λογαριασµό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Περιεχόμενα Κ. OPOI & ΠΡΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ANAΛHΨHΣ METAΦOPAΣ EΓΓPAΦΩN & ΔEMATΩN AΠO THΝ Ι. ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΜΕ

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Περιεχόμενα Κ. OPOI & ΠΡΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ANAΛHΨHΣ METAΦOPAΣ EΓΓPAΦΩN & ΔEMATΩN AΠO THΝ Ι. ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΜΕ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Περιεχόμενα Α. Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ MASS COURIER Β. ΟΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ MASS COURIER ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ. Γ. ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ MASS COURIER Δ. ΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζω = κερδίζω! ς Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορές Λογαριασµοί Επιστολές Μικρά Courier Προθεσµίες Αλληλογραφία

Γνωρίζω = κερδίζω! ς Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορές Λογαριασµοί Επιστολές Μικρά Courier Προθεσµίες Αλληλογραφία Επιστολές Μικρά έµατα Courier Προθεσµίες Αλληλογραφία Κάρτες Ταχυδρόµος Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορ Ταχυδρόµος Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορές Λογαριασµοί Επιστολές Μικρά Courier Προθεσµίες Αλληλο Voucher

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» GOLDEN COURIER HELLAS S.A. Γραβιάς 37 & Αιγάλεω 8 Α 185 45, Πειραιάς Τηλ.: 210-4061100 Fax: 210-4061139 e-mail: courier@goldencourier.gr ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΓΚΟΛΝΤΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα... 1 1. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ... 1 2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... 3 3. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... 4 4. ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 8 ...

Περιεχόμενα... 1 1. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ... 1 2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... 3 3. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... 4 4. ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 8 ... ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Χ.Υ.Κ.) «ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ» ΑΕΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 203 Περιεχόμενα Περιεχόμενα.... Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ... 2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... 3 3. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... 4 4. ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΡΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ RANGE ΔΙΑΝΟΜΕΣ Ε.Π.Ε

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΡΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ RANGE ΔΙΑΝΟΜΕΣ Ε.Π.Ε ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΡΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ RANGE ΔΙΑΝΟΜΕΣ Ε.Π.Ε Με την παράδοση του αντικειμένου αποστολής για μεταφορά μέσω της RANGE ΔΙΑΝΟΜΕΣ Ε.Π.Ε., ο Αποστολέας αποδέχεται τους όρους

Διαβάστε περισσότερα

Στην Ζάκυνθος σήµερα την, µεταξύ των κάτωθι συµβαλλοµένων, αφενός µεν

Στην Ζάκυνθος σήµερα την, µεταξύ των κάτωθι συµβαλλοµένων, αφενός µεν ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΠΠ-Η/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Αγ. ιονυσίου & Νταγιαπιέρα, 29100 ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΤΗΛ. - FAX: 26950.45887 ΑΡ/ΗΜ/: ΣΥΜΒΑΣΗ Στην Ζάκυνθος σήµερα την, µεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πύργος, 22-03-2017 Αρ. Πρωτ. οικ. 77794/1510

Διαβάστε περισσότερα

-Η COLLECTIVE COURIER έχει αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) 997937830, με αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) την Ι Αθηνών.

-Η COLLECTIVE COURIER έχει αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) 997937830, με αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) την Ι Αθηνών. ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 Χαρακτηριστικά της εταιρείας -Η COLLECTIVE COURIER ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010 με την επωνυμία Ι.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-Μ.ΣΜΥΡΝΙΟΥ Ο.Ε. και με διακριτικό τίτλο Ι.Μ.COLLECTIVE COURIER Ο.Ε. -Η COLLECTIVE

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζω = κερδίζω! ς Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορές Λογαριασµοί Επιστολές Μικρά Courier Προθεσµίες Αλληλογραφία

Γνωρίζω = κερδίζω! ς Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορές Λογαριασµοί Επιστολές Μικρά Courier Προθεσµίες Αλληλογραφία Επιστολές Μικρά έµατα Courier Προθεσµίες Αλληλογραφία Κάρτες Ταχυδρόµος Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορ Ταχυδρόµος Καθολική Υπηρεσία Ταχυµεταφορές Λογαριασµοί Επιστολές Μικρά Courier Προθεσµίες Αλληλο Voucher

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Όροι Ενοικίασης Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων (Ι.Τ.Θ.)

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Όροι Ενοικίασης Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων (Ι.Τ.Θ.) ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Όροι Ενοικίασης Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων (Ι.Τ.Θ.) Ο Διευθυντής του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με βάση τον Περί Ταχυδρομείων (Εγκατάσταση Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων)

Διαβάστε περισσότερα

η διεύθυνση δεν είναι σωστή ή δεν σηµειώνεται καταλλήλως ή η συσκευασία της είναι ακατάλληλη ή ανεπαρκής ώστε να διασφαλίζεται ασφαλής µεταφορά µε το

η διεύθυνση δεν είναι σωστή ή δεν σηµειώνεται καταλλήλως ή η συσκευασία της είναι ακατάλληλη ή ανεπαρκής ώστε να διασφαλίζεται ασφαλής µεταφορά µε το DHL EXPRESS ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ Σε περίπτωση που χρησιµοποιείτε τις υπηρεσίες της DHL, ως «Αποστολέας», συµφωνείτε, για λογαριασµό δικό σας και

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα NATIONAL SERVICES ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Χ.Υ.Κ.) Χάρτης Υποχρεώσεων προς τον Καταναλωτή

Περιεχόμενα NATIONAL SERVICES ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Χ.Υ.Κ.) Χάρτης Υποχρεώσεων προς τον Καταναλωτή ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Χ.Υ.Κ.) Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 1. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ...1 2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ...3 3. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...5 4. ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...7...7 5. ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ 1 ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1. ΣΚΟΠΟΣ Ο Κώδικας αυτός Δεοντολογίας έχει συνταχθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ενωσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης Σάββατο, 08 Οκτώβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 11 Οκτώβριος :16

Όροι χρήσης Σάββατο, 08 Οκτώβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 11 Οκτώβριος :16 H Ιστοσελίδα www. xartomani. com (στο εξής XARTOMANI) αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης K ΕΠΕΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ με ΑΦΜ:103111083, ΔΟΥ: Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, και έδρα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΜΝΗΝΩΝ 49,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΣΚΑΦΩΝ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Με την καταβολή

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. «Ταχυμεταφορές (Courier) φακέλων & δεμάτων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου» CPV: «Ταχυδρομικές Υπηρεσίες»

Μ Ε Λ Ε Τ Η. «Ταχυμεταφορές (Courier) φακέλων & δεμάτων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου» CPV: «Ταχυδρομικές Υπηρεσίες» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφ.: Εξάρχου Μαρίκα Τηλ.: 21 5121 Fax: 21 51219 E-mail: mexarchou@trikalacity.gr Μ Ε Λ Ε Τ Η «Ταχυμεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

Προβαίνοντας σε άµεσες σχετικές διορθωτικές ενέργειες και επικοινωνώντας µε τον ενδιαφερόµενο για τη διευθέτηση του θέµατος.

Προβαίνοντας σε άµεσες σχετικές διορθωτικές ενέργειες και επικοινωνώντας µε τον ενδιαφερόµενο για τη διευθέτηση του θέµατος. ΣΕΛΙ Α 1 ΑΠΟ 5 1. Αντικείµενο, Πεδίο Εφαρµογής και Πολιτική του Φορέα Καθορισµός των µεθόδων που ακολουθούνται από τον GMCert για την αντιµετώπιση οποιασδήποτε έκφρασης παραπόνων, ενστάσεων και διαφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 1. ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 1. ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 1. ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 1.1 Για σύναψη συµφωνίας για παροχή Υπηρεσιών ιασύνδεσης, ο ικαιούχος θα πρέπει να αποστείλει στην ΑΤΗΚ επιστολή συνοδευόµενη από την αρχική παραγγελία Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Ορισµοί 2. Στόχοι 3. Αρµοδιότητες Τµήµατος ιαχείρισης Παραπόνων 4. Κατηγοριοποίηση Παραπόνων 5. Θεσµικό Πλαίσιο Λειτουργίας Τµήµατος «Συνήγορος του

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η εταιρεία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ» ξεκίνησε τις δραστηριότητές το 1979 στην Αθήνα από τον ΝΕΣΤΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ. Μένοντας αφοσιωμένη στους πρωταρχικούς

Διαβάστε περισσότερα

Η επίδοση των ταχυδρομικών αντικειμένων θα γίνεται, στη διεύθυνση που αναγράφεται επί των ταχυδρομικών αντικειμένων.

Η επίδοση των ταχυδρομικών αντικειμένων θα γίνεται, στη διεύθυνση που αναγράφεται επί των ταχυδρομικών αντικειμένων. Πρακτικό τεχνικών προδιαγραφών για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (COURIER) (CPV 79571000-7) Υπηρεσίες ταχυδρομικών αποστολών», προϋπολογισμού 100.000,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα 1. Όροι Εγγύησης Η Schneider Electric αναλαµβάνει να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωµατική λειτουργία των προϊόντων που προέρχεται από σφάλµα στο

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 14SYMV001973978 2014-04-08 Σ Υ Μ Β Α Σ Η Α Ν Α Θ Ε Σ Η Σ Aριθ. 2 /2014 Αριθμός 31 /12-12-2013 ΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ :ΒΛΓΨ4690ΒΤ-72Τ

Διαβάστε περισσότερα

1. Χαρακτηριστικά της Εντίππος.

1. Χαρακτηριστικά της Εντίππος. 1. Χαρακτηριστικά της Εντίππος. Η εταιρεία Εντίππος ιδρύθηκε το 2009. Η Εντίππος διαθέτει σύμφωνα με την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία, Εθνική Γενική Άδεια της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

1. Χαρακτηριστικά της Easy Mail A.E.

1. Χαρακτηριστικά της Easy Mail A.E. 1 1. Χαρακτηριστικά της Easy Mail A.E. Η εταιρεία Easy Mail A.Ε. Ταχυμεταφορών ιδρύθηκε το 2013. Η Easy Mailείναι εφοδιασμένη με την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία, Εθνική Γενική Άδεια της Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ Α 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ 3 2. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ 3-5 2.1 ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στο σήμερα, την.., μεταξύ των κάτωθι συμβαλλομένων : A)... του., ο οποίος ενεργεί στο παρόν, ως νόμιμος εκπρόσωπος, για

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Η επιχείρησή μας είναι νομικό πρόσωπο με τη μορφή κοινωνίας κληρονόμων με αντικείμενο οδικές μεταφορές εμπορευμάτων και ταχυμεταφορές δεμάτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ. 1. Για την Εταιρεία

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ. 1. Για την Εταιρεία ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ 1. Για την Εταιρεία Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που διατίθενται στον παρόντα ιστότοπο, και, σε περίπτωση διαδικτυακής σύναψης ασφάλισης, τα σχετικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια εκδίδονται

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 Π.Δ. 190/2006 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΣΑΣ. Η επιχείρηση με την επωνυμία «ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 Π.Δ. 190/2006 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΣΑΣ. Η επιχείρηση με την επωνυμία «ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 Π.Δ. 190/2006 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΣΑΣ 1.ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η επιχείρηση με την επωνυμία «ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ», (χάριν συντομίας ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Κ.Α ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ, ΕΜΦΑΚΕΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΕΥΑΛ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΕΥΑΛ Κ.Α. 62.03.002.00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΙΑΣΕΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΙΑΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΙΑΣΕΩΝ 1. Αντικείμενο Σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 89/05.04.2016 της Τράπεζας της Ελλάδος με τίτλο «Εξέταση αιτιάσεων από ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές» (Φ.Ε.Κ. υπ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: A. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΙΤΛΟΣ: A. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: A. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. B. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν τα άρθρα 20

Διαβάστε περισσότερα

KK.CARGO CARE CYPRUS LTD

KK.CARGO CARE CYPRUS LTD Οκτώβριος 2012, ΕΙ ΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί κύριοι εκθέτες, Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών για αρκετές δεκαετίες, και ειδικά στην μεταφορά εμπορευμάτων από και προς

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 162.433,69 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος & Υπηρεσίες 14/02/2017

Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος & Υπηρεσίες 14/02/2017 Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος & Υπηρεσίες 14/02/2017 Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος 14/02/2017 2 I Τιµοκατάλογος (ισχύς από 14/02/2017)* 3 I *Τιµές µονάδος σε /µέτρο εκτός των αγωγών γείωσης. Εργοστασιακές

Διαβάστε περισσότερα

1. Χαρακτηριστικά της Easy Mail A.E.

1. Χαρακτηριστικά της Easy Mail A.E. 1 1. Χαρακτηριστικά της Easy Mail A.E. Η εταιρεία Easy Mail A.Ε. Ταχυμεταφορών ιδρύθηκε το 2013. Η Easy Mailείναι εφοδιασμένη με την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία, Εθνική Γενική Άδεια της Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν όλα τα στοιχεία που ζητούνται από τις συνηµµένες Τεχνικές Προδιαγραφές και τις τεχνικές παρατηρήσεις της διακήρυξης µε σαφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ.: 2313 303061 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ FAX: 2313 303060 ΑΡΜΟΔΙΑ: Α. ΣΑΜΑΡΑ e-mail: alexandra.samara@n3.syzefxis.gov.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ υπ αριθμ. 56/2017 Το Πανεπιστημιακό

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 74/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΝΤΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 74/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΝΤΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: Οικονοµικού ΓΡΑΦΕΙΟ: Προµηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 898395 FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΡΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ RANGE ΔΙΑΝΟΜΕΣ Ε.Π.Ε

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΡΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ RANGE ΔΙΑΝΟΜΕΣ Ε.Π.Ε ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΡΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ RANGE ΔΙΑΝΟΜΕΣ Ε.Π.Ε Με την παράδοση του αντικειμένου αποστολής για μεταφορά μέσω της RANGE ΔΙΑΝΟΜΕΣ Ε.Π.Ε., ο Αποστολέας αποδέχεται τους όρους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (μικροδεμάτων), ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Δ/ΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε., ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ Στην Αθήνα σήμερα την 29 η του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο της Σύμβασης

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο της Σύμβασης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο της Σύμβασης 1. Αντικείμενο της σύμβασης είναι σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΑΔΜΗΕ ΑΕ η θαλάσσια μεταφορά των υλικών της που αναφέρονται στο Παράρτημα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Κ Π 544/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλαμαριά 24/02/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. πρωτ. : 6157 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλαμαριά 24/02/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. πρωτ. : 6157 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλαμαριά 24/02/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. πρωτ. : 6157 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Η Αντιδήμαρχος Καλαμαριάς, ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Καλαμαριάς

Διαβάστε περισσότερα

(Χ.Υ.Κ.) ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Ημερομηνία Έκδοσης 16/10/2013. ΕΕΤΤ ΑΜ: 12-003 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών

(Χ.Υ.Κ.) ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Ημερομηνία Έκδοσης 16/10/2013. ΕΕΤΤ ΑΜ: 12-003 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (Χ.Υ.Κ.) ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Ημερομηνία Έκδοσης 16/10/2013 ΕΕΤΤ Σπετσών 3 Άγιος Δημήτριος Τηλ.: 2103847619, Κιν.: 6938303795 email: info@zagcourier.gr - website: www.zagcourier.gr 2

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του Δήμου για το έτος 2017 Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο, ΒΙΠΕ Ηρακλείου Τ.Κ:70014 Υπεύθυνος/ Συντάκτης:

Διαβάστε περισσότερα

EUROPE ECONOMY. Οδική μεταφορά από Ελλάδα προς Ευρώπη (Εξαγωγή) Door-to-Door, με την υπηρεσία DPD CLASSIC ΖΩΝΗ 1 ΖΩΝΗ 2 ΖΩΝΗ 3 ΖΩΝΗ 4.

EUROPE ECONOMY. Οδική μεταφορά από Ελλάδα προς Ευρώπη (Εξαγωγή) Door-to-Door, με την υπηρεσία DPD CLASSIC ΖΩΝΗ 1 ΖΩΝΗ 2 ΖΩΝΗ 3 ΖΩΝΗ 4. EUROPE ECONOMY Οδική μεταφορά από Ελλάδα προς Ευρώπη (Εξαγωγή) Door-to-Door, με την υπηρεσία DPD CLASSIC ΖΩΝΗ 1 ΖΩΝΗ 2 ΖΩΝΗ 3 ΖΩΝΗ 4 ΒΑΡΟΣ (kg.) 0-3 21.77 27.00 20.16 25.00 21.77 27.00 45.97 57.00 3.01-7

Διαβάστε περισσότερα

1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Της εταιρείας «SPEED AIR ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & LOGISTICS Α.Ε.» με Διακριτικό Τίτλο «SPEED AIR» με έδρα της εταιρείας την Αργυρούπολη Αττικής, εγγεγραμμένης στο Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΩΝ ΟΓΚΟΥ (PTZ) ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΩ GPRS 2G/3G/4G» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ13/122016 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ποσό: Συνεκτιµώµενα προσόντα

Ποσό: Συνεκτιµώµενα προσόντα Αριθµ. Πρωτ 1451 Αθήνα, 24 Νοεµβρίου 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ» Η Ανωτάτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Για σύναψη Συμφωνίας Διασύνδεσης, ο Παροχέας θα πρέπει να αποστείλει στη Cyta επιστολή συνοδευόμενη από την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΔΟΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ / ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ/ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ / ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ACS CONNECT

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΔΟΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ / ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ/ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ / ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ACS CONNECT ACS S.A. Έδρα: Ασκληπιού 25, (25 ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης), Τ.Κ. 14568 Κρυονέρι, Αττικής Τηλ.: +30-210-8190000, Fax.: +30-210-8190261, Email: info@acscourier.gr www.acscourier.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΣΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης. 1. Για την Εταιρεία

Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης. 1. Για την Εταιρεία Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης 1. Για την Εταιρεία Κάθε Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο για κάποιο από τα παρεχόμενα προγράμματα ασφάλισης εκδίδεται και η σχετική ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται από το υποκατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

16PROC003610265 2016-01-07

16PROC003610265 2016-01-07 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Πολυτεχνείου, Άγιος Νικόλαος,

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV Αριθμός Σύμβασης: Κωδικός Πελάτη: 016480-00-132754 (Ισχύει από 7-1-2015) " Σ Υ Μ Β Α Σ Η " Για την αποστολή Ταχυδρομικών αντικειμένων στο εσωτερικό με την Υπηρεσία ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ για τις ανάγκες των Διευθύνσεων

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Φ ΩΝ Ι Α. για. Μεταπώληση. Έντυπων Ναυτικών Χαρτών & Εκδόσεων. Υδρογραφικής Υπηρεσίας ΠΝ. Hellenic Navy Hydrographic Service - HNHS

Σ Υ Μ Φ ΩΝ Ι Α. για. Μεταπώληση. Έντυπων Ναυτικών Χαρτών & Εκδόσεων. Υδρογραφικής Υπηρεσίας ΠΝ. Hellenic Navy Hydrographic Service - HNHS Σ Υ Μ Φ ΩΝ Ι Α για Μεταπώληση Έντυπων Ναυτικών Χαρτών & Εκδόσεων Υδρογραφικής Υπηρεσίας ΠΝ Hellenic Navy Hydrographic Service - HNHS Αρ. Αδείας :.. Η ακόλουθη συμφωνία υπογράφεται : Μεταξύ - Της Υδρογραφικής

Διαβάστε περισσότερα

DPD CLASSIC Οδική μεταφορά από Ελλάδα προς Ευρώπη - Door to Door

DPD CLASSIC Οδική μεταφορά από Ελλάδα προς Ευρώπη - Door to Door DPD CLASSIC Οδική μεταφορά από Ελλάδα προς Ευρώπη - Door to Door ΒΑΡΟΣ (kg.) ΖΩΝΗ 1 ΖΩΝΗ 2 ΖΩΝΗ 3 ΖΩΝΗ 4 0-3 21.77 20.16 21.77 45.97 3-7 24.19 24.19 33.87 47.58 7-15 29.03 25.00 37.90 52.42 15-31.5 31.45

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ για την παροχή Υπηρεσίας με αντικείμενο την. «Παροχή Υπηρεσιών Πρόβλεψης και ιστορικών μετεωρολογικών δεδομένων» ΤΕΥΧΟΣ 4

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ για την παροχή Υπηρεσίας με αντικείμενο την. «Παροχή Υπηρεσιών Πρόβλεψης και ιστορικών μετεωρολογικών δεδομένων» ΤΕΥΧΟΣ 4 Διακήρυξη ΔAΠΜ-41604 Τεύχος 4 «ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41604 για την παροχή Υπηρεσίας με αντικείμενο την «Παροχή Υπηρεσιών Πρόβλεψης και ιστορικών μετεωρολογικών δεδομένων» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Π

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ρόδος 13/ 11/2012 Αρ. πρωτ.: 11143 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης) για την «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ & ΜΙΚΡΟΔΕΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα, Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα, Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα, 12-04-2018 Αριθμός Απόφασης:2040 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : Α4 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 - Καλλιθέα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΜΕΡΟΣ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΡΟΣ 7 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Για σύναψη Συμφωνίας Διασύνδεσης, ο Παροχέας θα πρέπει να αποστείλει στην MTN επιστολή συνοδευόμενη

Διαβάστε περισσότερα

2.2 Η ARYZTA Ελλάς διατηρεί το δικαίωμα να ορίζει ελάχιστη ποσότητα αγοράς για κάθε προϊόν.

2.2 Η ARYZTA Ελλάς διατηρεί το δικαίωμα να ορίζει ελάχιστη ποσότητα αγοράς για κάθε προϊόν. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 1 Πεδίο εφαρμογής των Όρων 1.1 Οι παρόντες Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης εφαρμόζονται σε όλες τις προσφορές και/ή συμβάσεις πώλησης/παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ IATRICA 1. Η Εταιρεία με την επωνυμία IATRICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, με Α.Φ.Μ. 800542860, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ και Έδρα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ»

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ06/102012 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 11.378,00

Διαβάστε περισσότερα

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή 4 απλά βήματα για να «μιλήσετε» με την επιχείρηση αποτελεσματικά Υποστήριξη και επικοινωνία: κλειδί της ικανοποίησης του Καταναλωτή Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή Σημείο εκκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προμήθεια αυτοκόλλητων ανακλαστικών λωρίδων σήμανσης & Διακριτικών γνωρισμάτων των Οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου & ενημερωτικές πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης. 1.3.α. Στοιχεία καταχώρησης νέου Πελάτη κατά της εγγραφή του.

Όροι Χρήσης. 1.3.α. Στοιχεία καταχώρησης νέου Πελάτη κατά της εγγραφή του. Όροι Χρήσης 1.1. Αποδοχή όρων Το Ηλεκτρονικό e-shop της Telecoms Simple Data παρέχει στον Πελάτη τις ακόλουθες υπηρεσίες, οι οποίες υπόκεινται στους εξής Όρους Χρήσης. Ο Πελάτης υποχρεούται να έχει διαβάσει

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩ ΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102014

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩ ΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102014 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩ ΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102014 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 322.055,00 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αρµόδιος: κ. ηµήτρης Μάρκου Αναπληρωτής Συνήγορος του Καταναλωτή

Αρµόδιος: κ. ηµήτρης Μάρκου Αναπληρωτής Συνήγορος του Καταναλωτή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρµόδιος: κ. ηµήτρης Μάρκου Αναπληρωτής Συνήγορος του Καταναλωτή Εισηγητής: Αριστοτέλης Σταµούλας Ειδικός Επιστήµονας Τηλ.: 210-6460814 Fax: 210-6460414 E-mail: astamoulas@synigoroskatanaloti.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Επίλυσης Καθυστερήσεων (Δ.Ε.Κ) με βάσει τον Κώδικα Δεοντολογίας του Νόμου 4224/2013.

Διαδικασία Επίλυσης Καθυστερήσεων (Δ.Ε.Κ) με βάσει τον Κώδικα Δεοντολογίας του Νόμου 4224/2013. Διαδικασία Επίλυσης Καθυστερήσεων (Δ.Ε.Κ) με βάσει τον Κώδικα Δεοντολογίας του Νόμου 4224/2013. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δεοντολογίας του νόμου 4224/2013 που θέσπισε η Τράπεζα της Ελλάδος, όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2016

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ : 4/2016 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή To Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή (Δίκτυο Ε.Κ.Κ.) περιλαμβάνει 30 Κέντρα σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε., τη Νορβηγία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ Αγαπητέ πελάτη, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ Πιθανώς να υπάρξουν περιπτώσεις που αισθάνεστε ότι η ποιότητα της εξυπηρέτησης και των υπηρεσιών που προσφέρονται γενικότερα από την Εθνική Τράπεζα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ07/102012

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ07/102012 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ07/102012 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 85.650,30 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου H Εταιρεία δημιούργησε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Δύναται να προβαίνει σε χρήση συγκεκριμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Έκδοση/ Τροποποίηση: 01/00 Συντάχθηκε από / Υπογραφή: Ν. Σηφάκης Ηµεροµηνία σύνταξης: 2008/07/29 Αξιολογήθηκε από / Υπογραφή: Α. Ρεµούνδου Ηµεροµηνία αξιολόγησης: 2008/07/30

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ 8.129,50 9.999,29 1.869,79. Τίτλος: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες της

ΜΕΛΕΤΗ 8.129,50 9.999,29 1.869,79. Τίτλος: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες της Αρ. Μελέτης.: 22 Έτος: 2015 ΜΕΛΕΤΗ Τίτλος: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Αβίας του Δήμου Δυτικής Μάνης για το έτος 2015» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Φ.Π.Α. 23%: ΣΥΝΟΛΟ: 8.129,50

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του "Αριστέα Ε. Κωνσταντοπούλου (Andele.gr)" προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗ. ΘΕΜΑ: Έκδοση στοιχείων κατά την καταβολή δικαστικής δαπάνης και τόκων υπερηµερίας.

ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗ. ΘΕΜΑ: Έκδοση στοιχείων κατά την καταβολή δικαστικής δαπάνης και τόκων υπερηµερίας. Αθήνα 13/7/2013 ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗ ΘΕΜΑ: Έκδοση στοιχείων κατά την καταβολή δικαστικής δαπάνης και τόκων υπερηµερίας. Εταιρεία Α.Ε µέλος του ΣΑΤΕ, έθεσε τα εξής ερωτήµατα: Εις βάρος της εταιρείας και υπέρ προµηθευτή

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για τη σίτιση των συµµετεχόντων στην 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta

Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για τη σίτιση των συµµετεχόντων στην 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αρ. Πρωτ.:588 Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για τη σίτιση των συµµετεχόντων στην 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta Το Σώµα Ελλήνων Προσκόπων

Διαβάστε περισσότερα