Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710"

Transcript

1 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710 Τεύχος 2.0

2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Φόρτιση του τηλεφώνου 9 Θέσεις κεραίας 11 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τηλεφώνου 12 Δημιουργία του προσωπικού σας Windows Live ID 12 Windows Live ID 13 Αντιγραφή επαφών από το παλιό σας τηλέφωνο 13 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της οθόνης 14 Ακουστικά 15 Αλλαγή της έντασης ήχου 16 Κωδικοί πρόσβασης 16 Ρύθμιση του τηλεφώνου σας για συγχρονισμό με τον υπολογιστή σας 17 Βασικά στοιχεία 18 Πληροφορίες για την οθόνη έναρξης και το μενού εφαρμογών 18 Ενέργειες οθόνης αφής 18 Χρήση του τηλεφώνου σας όταν είναι κλειδωμένο 21 Εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών εφαρμογών 21 Διαμόρφωση του τηλεφώνου σας 22 Σύνταξη κειμένου 24 Αναζήτηση στο τηλέφωνό σας και στον Ιστό 27 Έλεγχος του τηλεφώνου σας με τη φωνή σας 28 Ενδείξεις στη γραμμή κατάστασης 28 Χρήση του τηλεφώνου σας σε λειτουργία πτήσης 29 Αύξηση της διάρκειας μπαταρίας 30 Μη αυτόματη ενεργοποίηση της λειτουργίας οικονομίας μπαταρίας 31 Κλήσεις 31 Κλήση επαφής 31 Κλήση του τελευταίου κληθέντα αριθμού 32 Κλήση του γραμματοκιβωτίου voic 32 Προώθηση κλήσεων στο γραμματοκιβώτιο voic ή σε άλλον αριθμό τηλεφώνου 32 Πραγματοποίηση κλήσης διάσκεψης 33 Σίγαση εισερχόμενης κλήσης 34 Χρήση της φωνής σας για κλήση επαφής 34 Επαφές & υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης 34 Επαφές 34 Κοινωνικά δίκτυα 38 Internet 40 Συνδέσεις Internet 40 Internet 43 Μηνύματα & 45 Μηνύματα Κάμερα 50 Σχετικά με την κάμερα 50 Λήψη φωτογραφίας 50 Λήψη κοντινής φωτογραφίας 51 Λήψη φωτογραφίας σε πολύ χαμηλό φωτισμό 52 Λήψη φωτογραφίας κινούμενου αντικειμένου 52 Συμβουλές για την κάμερα 52

3 Περιεχόμενα 3 Εγγραφή βίντεο 52 Αποθήκευση πληροφοριών τοποθεσίας στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας 53 Αποστολή φωτογραφίας ή βίντεο 53 Κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο 54 Οι φωτογραφίες σας 55 Πληροφορίες για την ενότητα "Εικόνες" 55 Προβολή φωτογραφιών 55 Σήμανση φωτογραφίας ως αγαπημένης 56 Αποστολή φωτογραφιών και βίντεο στον Ιστό 57 Αλλαγή του φόντου στην ενότητα "Εικόνες" 57 Δημιουργία άλμπουμ 57 Αντιγραφή φωτογραφιών μεταξύ του τηλεφώνου σας και ενός υπολογιστή 58 Αντιγραφή φωτογραφίας ή άλλου περιεχομένου μεταξύ του τηλεφώνου σας και ενός υπολογιστή 84 Ενημέρωση του λογισμικού και των εφαρμογών του τηλεφώνου σας 84 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, συγχρονισμός και επαναφορά του περιεχομένου του τηλεφώνου σας 86 Ελευθέρωση χώρου στη μνήμη του τηλεφώνου 86 Κατάργηση εφαρμογής από το τηλέφωνό σας 87 Ασφάλεια 87 Υποστήριξη 89 Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και την ασφάλεια 90 Ευρετήριο 97 Ψυχαγωγία 58 Μουσική και βίντεο 58 Marketplace 61 Παιχνίδια 64 Χάρτες & πλοήγηση 65 Υπηρεσίες εντοπισμού και τοποθεσίας 65 Χάρτες Nokia 66 Nokia Οδήγηση 70 Γραφείο 74 Ρολόι 74 Ημερολόγιο 75 Microsoft Office Mobile 77 Χρήση της αριθμομηχανής 82 Συνδεσιμότητα & διαχείριση τηλεφώνου 83 Bluetooth 83

4 4 Ασφάλεια Ασφάλεια Διαβάστε αυτές τις απλές οδηγίες. Η μη συμμόρφωση με αυτές μπορεί να αποβεί επικίνδυνη ή παράνομη. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις πλήρεις οδηγίες χρήσης. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Απενεργοποιείτε τη συσκευή στις περιπτώσεις που δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων ή όταν υπάρχει το ενδεχόμενο πρόκλησης παρεμβολών ή κινδύνων από τη συσκευή, για παράδειγμα, σε αεροσκάφη, σε νοσοκομεία ή κοντά σε ιατρικό εξοπλισμό, καύσιμα, χημικά ή σε περιοχές όπου χρησιμοποιούνται εκρηκτικές ύλες. Τηρείτε όλες τις οδηγίες σε περιοχές όπου απαγορεύεται η χρήση κινητών συσκευών. ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τηρείτε όλους τους τοπικούς νόμους. Όταν οδηγείτε, να έχετε πάντα τα χέρια σας ελεύθερα για τους χειρισμούς του οχήματός σας. Το πρώτο σας μέλημα κατά την οδήγηση θα πρέπει να είναι η οδική ασφάλεια. ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ Όλες οι ασύρματες συσκευές είναι δυνατό να δεχθούν παρεμβολές οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την απόδοσή τους. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Μόνο ειδικευμένο προσωπικό επιτρέπεται να αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή τη συντήρηση αυτού του προϊόντος. ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Χρησιμοποιείτε μόνο μπαταρίες, φορτιστές και άλλα εξαρτήματα που έχουν εγκριθεί από τη Nokia για χρήση με αυτήν τη συσκευή. Μη συνδέετε ασύμβατα προϊόντα. ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΤΕΓΝΗ Η συσκευή δεν είναι ανθεκτική στο νερό. Διατηρείτε την στεγνή.

5 Ασφάλεια 5 ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Η οθόνη της συσκευής είναι από γυαλί. Το γυαλί μπορεί να σπάσει αν η συσκευή πέσει σε σκληρή επιφάνεια ή υποστεί ισχυρό χτύπημα. Αν σπάσει το γυαλί, μην αγγίξετε τα γυάλινα μέρη της συσκευής ή προσπαθήσετε να αφαιρέσετε το σπασμένο γυαλί από το γυαλί. Διακόψτε τη χρήση της συσκευής μέχρι να αντικατασταθεί το γυαλί από ειδικευμένο προσωπικό. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΣΑΣ Χρησιμοποιείτε σετ μικροφώνου-ακουστικού, με την ένταση του ήχου ρυθμισμένη σε μέτρια επίπεδα, και μην κρατάτε τη συσκευή κοντά στο αυτί σας όταν χρησιμοποιείται το μεγάφωνο.

6 6 Ξεκινώντας Ξεκινώντας Πλήκτρα και μέρη 1 Υποδοχή micro-usb. Χρησιμοποιείται επίσης για τη φόρτιση της μπαταρίας. 2 Υποδοχή για τη σύνδεση ακουστικών και μεγαφώνων (3,5 mm) 3 Πλήκτρο λειτουργίας/κουμπί κλειδώματος πλήκτρων 4 Πλήκτρο έντασης 5 Πλήκτρο κάμερας 6 Πλήκτρο αναζήτησης 7 Πλήκτρο έναρξης 8 Πλήκτρο επιστροφής

7 Ξεκινώντας 7 9 Μικρόφωνο 10 Φλας κάμερας 11 Φακός κάμερας 12 Μεγάφωνο Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης Τα πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης σας βοηθούν να περιηγείστε στο μενού του τηλεφώνου σας. Πλήκτρο επιστροφής Επιστροφή στην προηγούμενη οθόνη Πατήστε. Το τηλέφωνό σας απομνημονεύει όλες τις εφαρμογές και τις τοποθεσίες Ιστού που έχετε επισκεφτεί από την τελευταία φορά που κλειδώθηκε η οθόνη σας. Εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών εφαρμογών Πατήστε παρατεταμένα, σαρώστε με το δάχτυλο την οθόνη προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε. Πλήκτρο έναρξης Μετάβαση στην οθόνη έναρξης Πατήστε. Έλεγχος του τηλεφώνου σας με τη φωνή σας Πατήστε παρατεταμένα και εκφωνήστε μια φωνητική εντολή. Αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες.

8 8 Ξεκινώντας Πλήκτρο αναζήτησης Αναζήτηση στον Ιστό Πατήστε. Τοποθέτηση της κάρτας SIM Το τηλέφωνό σας χρησιμοποιεί κάρτα micro-sim, γνωστή και ως κάρτα mini-uicc. Μην κολλάτε αυτοκόλλητα στην κάρτα SIM. 1 Με την πίσω πλευρά του τηλεφώνου στραμμένη προς το μέρος σας, βάλτε το νύχι σας στο διάκενο που υπάρχει στο δεξί άκρο του τηλεφώνου και κατόπιν ανασηκώστε προσεκτικά και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. 2 Εάν έχει τοποθετηθεί μπαταρία, αφαιρέστε την. 3 Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια επαφών είναι στραμμένη προς τα κάτω και τοποθετήστε την κάρτα SIM στη θήκη. 4 Ευθυγραμμίστε τις επαφές της μπαταρίας και τοποθετήστε την μπαταρία.

9 Ξεκινώντας 9 5 Τοποθετήστε ξανά στη θέση του το πίσω κάλυμμα. Αφαίρεση της κάρτας SIM 1 Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα και την μπαταρία. 2 Χρησιμοποιήστε το άνοιγμα επάνω από τη θήκη κάρτας SIM για να βγάλετε την κάρτα από τη θήκη. Φόρτιση του τηλεφώνου Πληροφορίες για την μπαταρία Χρησιμοποιείτε μόνο φορτιστές εγκεκριμένους από τη Nokia που προορίζονται για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα συμβατό καλώδιο USB για τη φόρτιση του τηλεφώνου σας (παρέχεται). Μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας να περιέρχεται αυτόματα σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, όταν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι χαμηλό. Επιλέξτε > και οικονομία μπαταρίας > Ενεργοποίηση της οικονομίας μπαταρίας κάθε φορά που το επίπεδο της μπαταρίας είναι χαμηλό. Όταν το τηλέφωνό σας περιέρχεται σε κατάσταση οικονομίας μπαταρίας, ενδέχεται να μην μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις όλων των εφαρμογών. Φόρτιση της μπαταρίας Η μπαταρία σας έχει φορτιστεί εν μέρει στο εργοστάσιο, αλλά ίσως χρειαστεί να την επαναφορτίσετε για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας για πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται να φορτίζετε την μπαταρία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ενώ φορτίζεται. Εάν το τηλέφωνο εμφανίζει ένδειξη χαμηλού επιπέδου φόρτισης μπαταρίας, κάντε τα εξής:

10 10 Ξεκινώντας Φόρτιση από πρίζα 1 Πρώτα συνδέστε το φορτιστή στην πρίζα και κατόπιν συνδέστε το φορτιστή στο τηλέφωνό σας. 2 Όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως, αποσυνδέστε το φορτιστή πρώτα από το τηλέφωνο και μετά από την πρίζα. Προσέχετε όταν συνδέετε ή αποσυνδέετε το καλώδιο φόρτισης, για να μην καταστρέψετε την υποδοχή φορτιστή. Φόρτιση από υπολογιστή Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρτιση μέσω USB στις περιπτώσεις που δεν διατίθεται πρίζα. Κατά τη φόρτιση της συσκευής, είναι δυνατή η μεταφορά δεδομένων. Η απόδοση της ισχύος φόρτισης μέσω USB ποικίλλει σημαντικά και ενδέχεται να χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να αρχίσει η φόρτιση και να ξεκινήσει να λειτουργεί η συσκευή. 1 Συνδέστε το καλώδιο USB πρώτα στον υπολογιστή και μετά στο τηλέφωνό σας.

11 Ξεκινώντας 11 2 Όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως, αποσυνδέστε το καλώδιο USB πρώτα από το τηλέφωνό σας και μετά από τον υπολογιστή. Εάν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως, ενδέχεται να χρειαστεί να περάσουν μερικά λεπτά μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη φόρτισης μπαταρίας ή μέχρι να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε κλήσεις. Αν η μπαταρία δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να ξεκινήσει η φόρτιση, ίσως χρειαστεί να συνδέσετε το φορτιστή, να τον αποσυνδέσετε και να τον συνδέσετε ξανά. Θέσεις κεραίας Αποφεύγετε να αγγίζετε την περιοχή της κεραίας ενώ χρησιμοποιείται η κεραία. Η επαφή με τις κεραίες επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της επικοινωνίας και ενδέχεται να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λόγω υψηλότερων επιπέδων ισχύος κατά τη λειτουργία. Η περιοχή της κεραίας είναι επισημασμένη.

12 12 Ξεκινώντας Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τηλεφώνου Ενεργοποίηση του τηλεφώνου Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας, μέχρι να δονηθεί το τηλέφωνο. Απενεργοποίηση του τηλεφώνου Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας και σύρετε την οθόνη κλειδώματος προς τα κάτω. Δημιουργία του προσωπικού σας Windows Live ID Το τηλέφωνό σας σάς παρέχει οδηγίες για την αρχική του ρύθμιση, όταν τοποθετήσετε την κάρτα SIM στο τηλέφωνο και το ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Windows Live, δημιουργήστε το προσωπικό σας Windows Live ID.

13 Ξεκινώντας 13 Για να δημιουργήσετε Windows Live ID, χρειάζεστε σύνδεση Διαδικτύου. Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών δικτύου σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πιθανές χρεώσεις δεδομένων. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό αργότερα. Εάν έχετε ήδη Windows Live ID, πραγματοποιήστε είσοδο με το υπάρχον όνομα χρήστη σας και τον κωδικό πρόσβασής σας. Συμβουλή: Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας; Μπορείτε να ζητήσετε να σας σταλεί με ή SMS. Για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας Windows Live ID αργότερα, μεταβείτε στη διεύθυνση Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της αρχικής ρύθμισης του τηλεφώνου, επιλέξτε κλήση ανάγκης. Windows Live ID Με ένα Windows Live ID, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες του Windows Live και του Zune με το ίδιο όνομα χρήστη και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης, τόσο από το τηλέφωνό σας όσο και από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ίδιο όνομα χρήστη και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες Xbox Live από το Xbox σας. Με το προσωπικό σας Windows Live ID, μπορείτε, για παράδειγμα: Να κάνετε λήψη περιεχομένου από το Marketplace Να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας στο Windows Live Να αποστέλλετε, να αποθηκεύετε και να κοινοποιείτε φωτογραφίες και έγγραφα στο SkyDrive Να παρακολουθείτε και να κλειδώνετε το τηλέφωνό σας, σε περίπτωση που χαθεί, με την υπηρεσία "Εύρεση του κινητού μου" Να λαμβάνετε στο τηλέφωνό σας τα επιτεύγματά σας στα διάφορα παιχνίδια και να τα αυξάνετε όταν παίζετε παιχνίδια με το τηλέφωνό σας Οι διαθέσιμες υπηρεσίες ενδέχεται να ποικίλλουν. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Windows Live ID και τις υπηρεσίες του Windows Live, μεταβείτε στη διεύθυνση Αντιγραφή επαφών από το παλιό σας τηλέφωνο Φέρτε τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα κυριολεκτικά στις άκρες των δαχτύλων σας. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Μεταφορά επαφών" για να αντιγράψετε εύκολα τις επαφές σας από το παλιό σας τηλέφωνο.

14 14 Ξεκινώντας Το παλιό σας τηλέφωνο θα πρέπει να διαθέτει Bluetooth και οι επαφές θα πρέπει να είναι αποθηκευμένες στη μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην κάρτα SIM. Η εφαρμογή δεν λειτουργεί με όλα τα μοντέλα τηλεφώνων. 1 Στο παλιό τηλέφωνό σας, ενεργοποιήστε το Bluetooth. 2 Στην οθόνη έναρξης του νέου σας τηλεφώνου, κάντε σάρωση με το δάχτυλο προς τα αριστερά για να μεταβείτε στο μενού εφαρμογών και, στη συνέχεια, επιλέξτε Μεταφορά Επαφών. 3 Επιλέξτε συνέχεια και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Bluetooth. 4 Επιλέξτε το παλιό σας τηλέφωνο από τη λίστα εντοπισμένων συσκευών και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται και στα δύο τηλέφωνα. Εάν οι επαφές σας είναι γραμμένες σε μια γλώσσα που δεν υποστηρίζεται από το νέο σας τηλέφωνο, οι πληροφορίες επαφών ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά. Επίσης, εάν έχετε δημιουργήσει ήδη αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας στο Windows Live, μπορείτε να τις εισαγάγετε στο τηλέφωνό σας απευθείας από την υπηρεσία. Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της οθόνης Για να αποφύγετε κατά λάθος πραγματοποίηση κλήσεων όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται στην τσέπη ή στην τσάντα σας, κλειδώστε τα πλήκτρα και την οθόνη του τηλεφώνου σας. Κλείδωμα των πλήκτρων και της οθόνης Πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας.

15 Ξεκινώντας 15 Ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της οθόνης Πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας και σύρετε την οθόνη κλειδώματος προς τα πάνω. Ρύθμιση του αυτόματου κλειδώματος των πλήκτρων και της οθόνης Επιλέξτε > και κλείδωμα οθόνης > Το χρονικό όριο οθόνης λήγει μετά από: και, στη συνέχεια, επιλέξτε το χρονικό διάστημα μετά την παρέλευση του οποίου τα πλήκτρα και η οθόνη θα κλειδώνουν αυτόματα. Ακουστικά Μπορείτε να συνδέσετε στο τηλέφωνό σας συμβατά ακουστικά με μικρόφωνο ή συμβατά ακουστικά κεφαλής. Μην συνδέετε προϊόντα τα οποία παράγουν σήμα εξόδου, καθώς αυτό ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή. Μην συνδέετε πηγές τάσης στην υποδοχή ήχου. Εάν συνδέσετε στην υποδοχή ήχου της Nokia μια εξωτερική συσκευή ή σετ μικροφώνου-

16 16 Ξεκινώντας ακουστικού που δεν έχει εγκριθεί από τη Nokia για χρήση με αυτήν τη συσκευή, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα επίπεδα έντασης. Αλλαγή της έντασης ήχου Πατήστε τα πλήκτρα έντασης επάνω ή κάτω. Τα πλήκτρα έντασης ελέγχουν όλους τους ήχους, συμπεριλαμβανομένης της έντασης του ήχου των αφυπνίσεων και των υπενθυμίσεων. Το ενσωματωμένο μεγάφωνο σας επιτρέπει να μιλάτε και να ακούτε από μικρή απόσταση, χωρίς να κρατάτε το τηλέφωνο στο αυτί σας. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του μεγαφώνου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Επιλέξτε. Κωδικοί πρόσβασης κωδικός PIN (4-8 ψηφία) κωδικός PUK (8 ψηφία) Αριθμός IMEI (15 ψηφία) Κωδικός κλειδώματος Προστατεύει τη SIM από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή είναι απαραίτητος για την πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες. Μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας να σας ζητά τον κωδικό PIN κάθε φορά που το ενεργοποιείτε. Εάν δεν παρέχεται με την κάρτα σας ή εάν ξεχάσατε τον κωδικό, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών σας. Εάν πληκτρολογήσετε λανθασμένο κωδικό τρεις συνεχόμενες φορές, θα χρειαστεί να ξεμπλοκάρετε τον κωδικό χρησιμοποιώντας τον κωδικό PUK. Απαιτείται για το ξεμπλοκάρισμα του κωδικού PIN. Εάν δεν παρέχονται με τη SIM, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών σας. Χρησιμοποιείται για την αναγνώριση έγκυρων τηλεφώνων στο δίκτυο. Ο αριθμός αυτός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φραγή, για παράδειγμα, κλεμμένων τηλεφώνων. Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να δώσετε τον αριθμό στις υπηρεσίες Nokia Care. Για να προβάλετε τον αριθμό IMEI, πληκτρολογήστε *#06#. Προστατεύει το τηλέφωνό σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

17 Ξεκινώντας 17 (κωδικός ασφαλείας) (ελάχ. 4 ψηφία) Μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας να σας ζητά τον κωδικό κλειδώματος που καθορίζετε. Κρατήστε τον κωδικό μυστικό και σε ασφαλές μέρος, χωριστά από το τηλέφωνό σας. Αν ξεχάσετε τον κωδικό και το τηλέφωνό σας κλειδωθεί, απαιτείται να παραδώσετε το τηλέφωνο για επισκευή. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις, ενώ επίσης όλα τα προσωπικά δεδομένα στο τηλέφωνό σας ενδέχεται να διαγραφούν. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Nokia Care ή με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο από τον οποίο προμηθευτήκατε το τηλέφωνό σας. Ρύθμιση του τηλεφώνου σας για συγχρονισμό με τον υπολογιστή σας Με την εφαρμογή υπολογιστή Zune, μπορείτε να συγχρονίζετε μουσική, φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ του τηλεφώνου σας και ενός συμβατού υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου του τηλεφώνου σας, καθώς και να ενημερώνετε το τηλέφωνό σας με το τελευταίο διαθέσιμο λογισμικό, ώστε να βελτιώνετε την απόδοσή του και να επωφελείστε από νέες λειτουργίες. 1 Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του Zune στον υπολογιστή σας από τη διεύθυνση Συμβουλή: Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή Apple Mac, κάντε λήψη του Windows Phone 7 Connector για Mac από το Mac App Store.

18 18 Βασικά στοιχεία 2 Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας δεν είναι κλειδωμένο με κωδικό ασφαλείας. 3 Συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας συμβατό καλώδιο USB και κατόπιν ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στον υπολογιστή σας. 4 Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού του Zune στον υπολογιστή σας, επιλέξτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Εάν χρησιμοποιούσατε έως τώρα μια άλλη εφαρμογή, όπως το Nokia Suite ή το Nokia Ovi Suite, για το συγχρονισμό αρχείων μεταξύ του τηλεφώνου σας και του υπολογιστή σας, μπορείτε να ρυθμίσετε το Zune να συγχρονίζει αρχεία στους ίδιους φακέλους όπως και πριν, ώστε να απολαμβάνετε εύκολο συγχρονισμό μουσικής και άλλου περιεχομένου στο νέο σας τηλέφωνο. Βασικά στοιχεία Πληροφορίες για την οθόνη έναρξης και το μενού εφαρμογών Οι δύο κύριες προβολές του τηλεφώνου σας είναι οι εξής: Οθόνη έναρξης Πατήστε τα tile (πλακίδια) για να ανοίξετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Τα κινούμενα tile εμφανίζουν αναπάντητες κλήσεις και ληφθέντα μηνύματα, τις τελευταίες ειδήσεις και δελτία πρόγνωσης καιρού, τις online καταστάσεις των φίλων σας και πολλά άλλα. Μπορείτε να αναδιοργανώσετε τα tile, καθώς και να καρφιτσώσετε επαφές, εφαρμογές, τροφοδοσίες, γραμματοκιβώτια και άλλα αγαπημένα σας στοιχεία περιεχομένου. Οι ενημερώσεις των καρφιτσωμένων επαφών εμφανίζονται στο tile και μπορείτε να καλείτε απευθείας τις επαφές αυτές από την οθόνη έναρξης. Μενού εφαρμογών Εδώ εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές σας, ταξινομημένες με αλφαβητική σειρά. Έχετε πάρα πολλές εφαρμογές; Για να αναζητήσετε μια εφαρμογή, επιλέξτε. Συμβουλή: Για εναλλαγή μεταξύ της οθόνης έναρξης και του μενού εφαρμογών, επιλέξτε ή ή απλώς σαρώστε με το δάχτυλο την οθόνη προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Ενέργειες οθόνης αφής Για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, πατήστε στιγμιαία ή παρατεταμένα την οθόνη αφής. Σημαντικό: Αποφύγετε να χαράζετε την οθόνη αφής. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε στυλό, μολύβι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο στην οθόνη αφής.

19 Βασικά στοιχεία 19 Άνοιγμα εφαρμογής ή άλλου στοιχείου της οθόνης Πατήστε την εφαρμογή ή το στοιχείο. Άνοιγμα ενός μενού με περαιτέρω επιλογές με παρατεταμένο πάτημα Τοποθετήστε το δάχτυλό σας σε ένα στοιχείο, μέχρι να ανοίξει το μενού. Παράδειγμα: Για να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια συνάντηση ημερολογίου, πατήστε παρατεταμένα τη συνάντηση και επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή. Σύρσιμο στοιχείου με παρατεταμένο πάτημα Τοποθετήστε το δάχτυλό σας στο στοιχείο για ένα με δύο δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, σύρετε το δάχτυλό σας κατά μήκος της οθόνης. Σάρωση με το δάχτυλο Τοποθετήστε το δάχτυλό σας στην οθόνη και, στη συνέχεια, σύρετε σταθερά το δάχτυλό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε.

20 20 Βασικά στοιχεία Παράδειγμα: Σαρώστε με το δάχτυλο την οθόνη, προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, μεταξύ της οθόνης έναρξης και του μενού εφαρμογών ή μεταξύ των διάφορων προβολών στις ενότητες. Για γρήγορη κύλιση σε μια μεγάλη λίστα ή μενού, σύρετε το δάχτυλό σας γρήγορα στην οθόνη με μια κίνηση γρήγορου χτυπήματος προς τα πάνω ή προς τα κάτω και, στη συνέχεια, σηκώστε το δάχτυλό σας. Για να διακόψετε την κύλιση, πατήστε την οθόνη. Μεγέθυνση ή σμίκρυνση Τοποθετήστε δύο δάχτυλα σε ένα στοιχείο, όπως ένα χάρτη, μια φωτογραφία ή μια ιστοσελίδα, και απομακρύνετε τα δάχτυλα μεταξύ τους ή φέρτε τα κοντά το ένα στο άλλο, αντίστοιχα.

21 Βασικά στοιχεία 21 Χρήση του τηλεφώνου σας όταν είναι κλειδωμένο Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες του τηλεφώνου σας όταν είναι κλειδωμένο, χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε τον κωδικό ασφαλείας. Για παράδειγμα, μπορείτε: Να αλλάζετε τον τρόπο με τον οποίο το τηλέφωνό σας σάς ειδοποιεί για εισερχόμενες κλήσεις Να απαντάτε ή να απορρίπτετε εισερχόμενες κλήσεις Να κάνετε παύση ή συνέχιση της αναπαραγωγής μουσικής ή να μεταπηδάτε σε άλλο τραγούδι Για έξοδο του τηλεφώνου σας από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας. Αλλαγή του τρόπου με τον οποίο ειδοποιείστε για εισερχόμενες κλήσεις Πατήστε ένα από τα πλήκτρα έντασης και επιλέξτε, ή. Παύση ή συνέχιση αναπαραγωγής μουσικής ή μεταπήδηση σε άλλο τραγούδι Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία ελέγχου του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής που εμφανίζονται στο επάνω μέρος της οθόνης. Μπορείτε επίσης να δείτε: Την ημερομηνία και την ώρα Το επόμενο συμβάν ημερολογίου Αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα Εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών εφαρμογών Μπορείτε να βλέπετε ποιες εφαρμογές και εργασίες είναι ανοιχτές στο παρασκήνιο και να εναλλάσσεστε μεταξύ τους.

22 22 Βασικά στοιχεία Πατήστε παρατεταμένα, σαρώστε με το δάχτυλο την οθόνη προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε. Διαμόρφωση του τηλεφώνου σας Διαμόρφωση της οθόνης έναρξης Θέλετε να εμφανίζεται στην οθόνη έναρξης μόνο το περιεχόμενο που χρειάζεστε; Μετακινήστε ή αφαιρέστε tile και καρφιτσώστε επαφές, εφαρμογές και τοποθεσίες Ιστού στην οθόνη έναρξης. Μπορείτε επίσης να καρφιτσώσετε μουσική και φωτογραφίες, τα τελευταία σας, αγαπημένες επαφές και άλλο περιεχόμενο. Όταν καρφιτσώνετε επαφές, οι ενημερώσεις των τροφοδοσιών τους εμφανίζονται στο tile και μπορείτε να καλείτε τις επαφές απευθείας από την οθόνη έναρξης. Καρφίτσωμα επαφής 1 Πατήστε Επαφές. 2 Πατήστε παρατεταμένα την επαφή και κατόπιν επιλέξτε καρφίτσωμα στην Έναρξη. Καρφίτσωμα εφαρμογής 1 Επιλέξτε για να μεταβείτε στο μενού εφαρμογών. 2 Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή και κατόπιν επιλέξτε καρφίτσωμα στην Έναρξη. Καρφίτσωμα τοποθεσίας Ιστού Μεταβείτε σε μια τοποθεσία στον Ιστό και επιλέξτε Έναρξη. > καρφίτσωμα στην Μετακίνηση tile Πατήστε παρατεταμένα το tile, σύρετέ το στη νέα θέση και πατήστε.

23 Βασικά στοιχεία 23 Αφαίρεση tile από την οθόνη έναρξης Πατήστε παρατεταμένα το tile και κατόπιν επιλέξτε. Αλλαγή του θέματος Μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα της οθόνης, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη διάθεσή σας. Επιλέξτε > και θέμα > Φόντο ή Χρώμα έμφασης. Συμβουλή: Μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια μπαταρίας, χρησιμοποιώντας πιο σκούρο φόντο. Αλλαγή των εικόνων φόντου Θέλετε να βλέπετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες πιο συχνά; Μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα φόντου της οθόνης κλειδώματος, της ενότητας Εικόνες ή του live tile. Αλλαγή της ταπετσαρίας της οθόνης κλειδώματος 1 Επιλέξτε > και κλείδωμα οθόνης > αλλαγή ταπετσαρίας. 2 Επιλέξτε μια εικόνα, τροποποιήστε την ώστε να προσαρμόζεται όσο το δυνατόν καλύτερα στην οθόνη και, στη συνέχεια, επιλέξτε. Αλλαγή της εικόνας φόντου της ενότητας Εικόνες και του live tile 1 Στην ενότητα Εικόνες, επιλέξτε > επιλογή φόντου. 2 Επιλέξτε μια εικόνα, τροποποιήστε την ώστε να προσαρμόζεται όσο το δυνατόν καλύτερα στην οθόνη και, στη συνέχεια, επιλέξτε. Συμβουλή: Εάν σας αρέσει η ποικιλία, επιλέξτε τυχαία επιλογή φόντου και το τηλέφωνό σας θα εμφανίζει εναλλάξ τις φωτογραφίες σας με τυχαία σειρά. Διαμόρφωση ήχων κλήσης και άλλων ήχων Μπορείτε να διαμορφώσετε τους ήχους του τηλεφώνου σας. Επιλέξτε > και ήχοι κλήσεων. Επιλέξτε τον τύπο ήχου κλήσης ή ειδοποίησης που θέλετε να αλλάξετε και, κατόπιν, επιλέξτε τον ήχο που θέλετε. Συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή υπολογιστή Zune για να δημιουργήσετε ήχους κλήσης από τα αγαπημένα σας τραγούδια. Δημιουργήστε τον δικό σας ήχο κλήσης Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικά σας αρχεία ήχου ως ήχους κλήσης.

24 24 Βασικά στοιχεία 1 Συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας συμβατό καλώδιο USB. 2 Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το Zune. 3 Επιλέξτε το αρχείο ήχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως ήχο κλήσης. Το αρχείο πρέπει να είναι σε μορφή MP3 ή WMA και να έχει διάρκεια μικρότερη από 40 δευτερόλεπτα και μέγεθος μικρότερο από 1 MB. 4 Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Επεξεργασία. 5 Γράψτε ringtone στο πεδίο είδους ή επιλέξτε το από τη λίστα. 6 Σύρετε τον νέο ήχο κλήσης στο τηλέφωνό σας. 7 Στο τηλέφωνό σας, επιλέξτε > και ήχοι κλήσεων και κατόπιν επιλέξτε τον ήχο κλήσης. Σίγαση του τηλεφώνου σας Όταν ενεργοποιείτε την αθόρυβη λειτουργία, γίνεται σίγαση όλων των ήχους κλήσης και των ήχων ειδοποίησης. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λειτουργία όταν βρίσκεστε, για παράδειγμα, στον κινηματογράφο ή σε σύσκεψη. Πατήστε το πλήκτρο έντασης για να δείτε τη γραμμή κατάστασης της έντασης και κατόπιν επιλέξτε κουδούνισμα. Ενεργοποιείται η αθόρυβη λειτουργία. Εάν έχετε ρυθμίσει το τηλέφωνό σας να δονείται, ενεργοποιείται η λειτουργία δόνησης αντί της αθόρυβης λειτουργίας. Ενεργοποίηση της δόνησης του τηλεφώνου Επιλέξτε > και ήχοι κλήσεων και, στη συνέχεια, ρυθμίστε την επιλογή Δόνηση σε Ναι. Σύνταξη κειμένου Χρήση του πληκτρολογίου επί της οθόνης Για να ανοίξετε το πληκτρολόγιο επί της οθόνης, επιλέξτε ένα πλαίσιο κειμένου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο επί της οθόνης κρατώντας το τηλέφωνο με κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό.

25 Βασικά στοιχεία 25 1 Πλήκτρα χαρακτήρων 2 Πλήκτρο shift 3 Πλήκτρο αριθμών και συμβόλων 4 Πλήκτρο smiley 5 Πλήκτρο space 6 Πλήκτρο γλώσσας. Εμφανίζεται μόνο όταν χρησιμοποιούνται περισσότερες από μία γλώσσες γραφής. 7 Πλήκτρο enter 8 Πλήκτρο backspace Η διάταξη του πληκτρολογίου ενδέχεται να διαφέρει στις διάφορες εφαρμογές. Εναλλαγή μεταξύ κεφαλαίων και πεζών χαρακτήρων Επιλέξτε το πλήκτρο shift. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εισαγωγής κεφαλαίων χαρακτήρων (Caps Lock), επιλέξτε δύο φορές το πλήκτρο. Για να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία, επιλέξτε ξανά το πλήκτρο shift. Πληκτρολόγηση αριθμού ή ειδικού χαρακτήρα Επιλέξτε το πλήκτρο αριθμών και συμβόλων. Ορισμένα από τα πλήκτρα ειδικών χαρακτήρων μπορούν να εμφανίσουν περισσότερα σύμβολα. Για να εμφανίσετε περισσότερα σχετικά σύμβολα, επιλέξτε και πατήστε παρατεταμένα ένα σύμβολο ή έναν ειδικό χαρακτήρα. Συμβουλή: Για να πληκτρολογήσετε γρήγορα έναν αριθμό ή ειδικό χαρακτήρα που χρησιμοποιείται συχνά, βάλτε ένα δάχτυλο στο πλήκτρο αριθμών και συμβόλων, σύρετε το δάχτυλό σας στο χαρακτήρα που θέλετε και ύστερα σηκώστε το δάχτυλό σας. Συμβουλή: Για να πληκτρολογήσετε γρήγορα μια τελεία ή ένα κενό διάστημα όταν φτάσετε στο τέλος μιας φράσης, πατήστε το πλήκτρο space δυο φορές.

26 26 Βασικά στοιχεία Προσθήκη τόνου σε ένα χαρακτήρα Επιλέξτε και πατήστε παρατεταμένα το χαρακτήρα και κατόπιν επιλέξτε τον τονισμένο χαρακτήρα. Διαγραφή χαρακτήρα Επιλέξτε το πλήκτρο backspace. Εναλλαγή μεταξύ των γλωσσών γραφής Επιλέξτε το πλήκτρο γλώσσας. Μετακίνηση του δρομέα Πατήστε παρατεταμένα την οθόνη κοντά στο κείμενο, μέχρι να εμφανιστεί ένας δρομέας. Χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας, σύρετε το δρομέα στη θέση που θέλετε. Για να μετακινήσετε το δρομέα στην επόμενη γραμμή ή στο επόμενο πλαίσιο κειμένου, επιλέξτε το πλήκτρο enter. Η λειτουργία του πλήκτρου enter μπορεί να αλλάζει στις διάφορες εφαρμογές. Για παράδειγμα, στο πλαίσιο διεύθυνσης Ιστού του προγράμματος περιήγησης, λειτουργεί όπως το εικονίδιο "Μετάβαση". Χρήση προτεινόμενων λέξεων πληκτρολογίου Το τηλέφωνό σας σάς προτείνει λέξεις καθώς γράφετε, για να σας βοηθήσει να γράφετε γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Οι προτεινόμενες λέξεις ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις γλώσσες. Επιλέξτε > και πληκτρολόγιο > ρυθμίσεις πληκτρολόγησης. 1 Επιλέξτε ένα πληκτρολόγιο και Προτάσεις κειμένου και επισήμανση λέξεων με ορθογραφικά λάθη. 2 Σε ένα πεδίο εισαγωγής κειμένου, ξεκινήστε να γράφετε μια λέξη. Το τηλέφωνό σας σάς προτείνει πιθανές λέξεις καθώς γράφετε. Όταν εμφανιστεί η σωστή λέξη, επιλέξτε την. 3 Για να προσθέσετε μια νέα λέξη στο λεξικό, γράψτε τη λέξη, επιλέξτε την και, στη συνέχεια, επιλέξτε το σύμβολο "συν" (+) δίπλα από τη λέξη στη γραμμή προτεινόμενων λέξεων.

27 Βασικά στοιχεία 27 Απενεργοποίηση προτεινόμενων λέξεων Επιλέξτε ένα πληκτρολόγιο και κατόπιν καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Προτάσεις κειμένου και επισήμανση λέξεων με ορθογραφικά λάθη. Μη αυτόματη διαγραφή όλων των λέξεων που έχουν προστεθεί στη λίστα προτεινόμενων λέξεων Επιλέξτε επαναφορά προτάσεων. Προσθήκη περισσότερων γλωσσών γραφής Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες από μία γλώσσες γραφής για το πληκτρολόγιό σας και να εναλλάσσεστε μεταξύ αυτών των γλωσσών καθώς γράφετε. Επιλέξτε > και πληκτρολόγιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε τις γλώσσες στις οποίες θέλετε να γράφετε. Το πλήκτρο γλώσσας εμφανίζεται στο πληκτρολόγιο. Εναλλαγή μεταξύ των γλωσσών καθώς γράφετε Επιλέξτε το πλήκτρο γλώσσας. Η διάταξη πληκτρολογίου και οι προτεινόμενες λέξεις αλλάζουν ανάλογα με τη γλώσσα που έχετε επιλέξει. Αναζήτηση στο τηλέφωνό σας και στον Ιστό Εξερευνήστε το τηλέφωνό σας, τον Ιστό και τον έξω κόσμο. Με την Αναζήτηση Bing, μπορείτε να εισάγετε λέξεις αναζήτησης χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο της οθόνης ή τη φωνή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε την κάμερα του τηλεφώνου σας για να σαρώνετε αντικείμενα, όπως γραμμοκώδικες (barcode) και εξώφυλλα βιβλίων και DVD, και να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχεία που αναγνωρίζει το τηλέφωνό σας. Αναζήτηση στον Ιστό 1 Πατήστε. 2 Συμπληρώστε μια λέξη αναζήτησης στο πεδίο αναζήτησης και κατόπιν επιλέξτε από τις προτεινόμενες αντιστοιχίες. 3 Επιλέξτε.

28 28 Βασικά στοιχεία Συμβουλή: Για να δείτε σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης, κάντε σάρωση με το δάχτυλο στην οθόνη για να μεταβείτε στο στοιχείο τοπικά ή εικόνες. Χρήση της φωνητικής αναζήτησης 1 Πατήστε. 2 Επιλέξτε στο πεδίο αναζήτησης. 3 Πείτε Εύρεση ή Αναζήτηση για και τη λέξη αναζήτησης. Αναζήτηση μέσα σε μια εφαρμογή 1 Σε μια εφαρμογή, όπως το Marketplace, επιλέξτε. 2 Συμπληρώστε μια λέξη αναζήτησης στο πεδίο αναζήτησης και κατόπιν επιλέξτε από τις προτεινόμενες αντιστοιχίες. 3 Επιλέξτε. Χρήση της αναζήτησης με οπτική απεικόνιση 1 Πατήστε. 2 Επιλέξτε και πραγματοποιήστε σάρωση κειμένου, κωδικών QR ή γραμμοκωδίκων. Συμβουλή: Για να μεταφράσετε ή να αναζητήσετε κείμενο στον Ιστό, επιλέξτε σάρωση. Έλεγχος του τηλεφώνου σας με τη φωνή σας Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, αλλά κρατάτε πράγματα και στα δύο σας χέρια; Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη φωνή σας για να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε SMS, να κάνετε αναζήτηση στον Ιστό ή να ανοίγετε εφαρμογές. Αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες. 1 Πατήστε παρατεταμένα. 2 Εκφωνήστε μια φωνητική εντολή. Παράδειγμα: Για να δείτε το πρόγραμμά σας, πείτε Open calendar. Συμβουλή: Για περισσότερα παραδείγματα, πείτε Help. Ενδείξεις στη γραμμή κατάστασης Η γραμμή κατάστασης στο επάνω μέρος της οθόνης σας παρέχει πληροφορίες για την τρέχουσα ώρα, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την ένταση του σήματος, καθώς και διάφορες άλλες πληροφορίες. Συμβουλή: Για να εμφανίσετε κρυφά εικονίδια, πατήστε τη γραμμή κατάστασης.

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Φόρτιση του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 900

Οδηγός χρήσης Nokia 900 Οδηγός χρήσης Nokia 900 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Φόρτιση του τηλεφώνου 9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Φόρτιση του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710 Τεύχος 4.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Τεύχος 1.3 EL Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710 Τεύχος 4.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Τεύχος 1.4 EL Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 6

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 1320 RM-994

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 1320 RM-994 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 1320 RM-994 Τεύχος 1.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 620

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 620 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 620 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 620 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 6 Θέσεις κεραίας 7 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 920

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 920 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 920 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 920 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 5 Θέσεις κεραίας 6 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 520

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 520 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 520 Τεύχος 1.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 620 RM-846

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 620 RM-846 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 620 RM-846 Τεύχος 3.0 EL 620 Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 720 RM-885

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 720 RM-885 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 720 RM-885 Τεύχος 3.0 EL 720 Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση κάρτας SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 6 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 700

Οδηγός χρήσης Nokia 700 Οδηγός χρήσης Nokia 700 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση της μπαταρίας 12 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 820 RM-825

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 820 RM-825 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 820 RM-825 Τεύχος 3.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 920 RM-821

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 920 RM-821 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 920 RM-821 Τεύχος 3.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 925

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 925 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 925 Τεύχος 1.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 603

Οδηγός χρήσης Nokia 603 Οδηγός χρήσης Nokia 603 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 9 Φόρτιση του τηλεφώνου 11 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Dual SIM RM-922

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Dual SIM RM-922 Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Dual SIM RM-922 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση κάρτας SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E7-00

Οδηγός χρήσης Nokia E7-00 Οδηγός χρήσης Nokia E7-00 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 12 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 2.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 701

Οδηγός χρήσης Nokia 701 Οδηγός χρήσης Nokia 701 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E7-00

Οδηγός χρήσης Nokia E7-00 Οδηγός χρήσης Nokia E7-00 Τεύχος 3.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 11 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 1520 RM-937

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 1520 RM-937 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 1520 RM-937 Τεύχος 1.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 820

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 820 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 820 Τεύχος 4.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C6-01

Οδηγός χρήσης Nokia C6-01 Οδηγός χρήσης Nokia C6-01 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Τεύχος 3.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Lumia με Windows Phone 8.1 Ενημέρωση 2

Οδηγός χρήσης Lumia με Windows Phone 8.1 Ενημέρωση 2 Οδηγός χρήσης Lumia με Windows Phone 8.1 Ενημέρωση 2 Τεύχος 1.0 EL Πληροφορίες για τις παρούσες οδηγίες χρήσης Οι παρούσες οδηγίες είναι οι οδηγίες χρήσης που αφορούν στην έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 309

Οδηγός χρήσης Nokia 309 Οδηγός χρήσης Nokia 309 Τεύχος 1.1 EL Περιεχόμενα Ξεκινώντας...7 Πλήκτρα και μέρη...7 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας...9 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας μνήμης...10 Φόρτιση της μπαταρίας...11 Ενεργοποίηση...11

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Τεύχος 3.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 720

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 720 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 720 Τεύχος 5.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X7 00

Οδηγός χρήσης Nokia X7 00 Οδηγός χρήσης Nokia X7 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Θέσεις κεραίας 9 Ακουστικά 9 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωμα ή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 311

Οδηγός χρήσης Nokia 311 Οδηγός χρήσης Nokia 311 Τεύχος 1. 3 EL Περιεχόμενα Ξεκινώντας...7 Πλήκτρα και μέρη...7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας...10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης...11 Ενεργοποίηση...12 Φόρτιση της μπαταρίας...13

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Τεύχος 1.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους υπηρεσίας και την Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 200

Οδηγός χρήσης Nokia 200 Οδηγός χρήσης Nokia 200 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 7 Τοποθέτηση δεύτερης κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9247677, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73. 1 Αισθητήρας φωτός 2 Δευτερεύουσα κάμερα με χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ενημέρωση για Lumia με Windows Phone 8.1

Οδηγός χρήσης Ενημέρωση για Lumia με Windows Phone 8.1 Οδηγός χρήσης Ενημέρωση για Lumia με Windows Phone 8.1 Τεύχος 1.0 EL Πληροφορίες για τις παρούσες οδηγίες χρήσης Οι παρούσες οδηγίες είναι οι οδηγίες χρήσης που αφορούν στην έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 11 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9252128, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73 Music Edition Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9252128, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73 Music Edition Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9252128, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73 Music Edition Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73 Music Edition. 1 Αισθητήρας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 1020

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 1020 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 1020 Τεύχος 3.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E7 00

Οδηγός χρήσης Nokia E7 00 Οδηγός χρήσης Nokia E7 00 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 12 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Lumia με Windows 10 Mobile

Οδηγός χρήσης Lumia με Windows 10 Mobile Οδηγός χρήσης Lumia με Windows 10 Mobile Τεύχος 1.1 EL Πληροφορίες για τις παρούσες οδηγίες χρήσης Οι παρούσες οδηγίες είναι οι οδηγίες χρήσης που αφορούν στην έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου σας. Σημαντικό:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Τεύχος 2.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης HERE Drive

Οδηγός χρήσης HERE Drive Οδηγός χρήσης HERE Drive Τεύχος 1.0 EL HERE Drive Η εφαρμογή HERE Drive σας κατευθύνει για να φτάσετε στον προορισμό σας, όποιος και αν είναι αυτός, παρέχοντάς σας αναλυτικές οδηγίες "στροφή-στροφή" με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06

Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06 Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 5 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 7 Τοποθέτηση δεύτερης

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορο Οδηγό ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 15 9 10 11 1 Είσοδο κάρτα SIM 2 Μπροστινή κάμερα 3 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 4 Ακουστικό 5 Μικρόφωνο 6 Πίσω Κάμερα 7 Φλα 8 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 9 Menu 10 Πλήκρο

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Windows Phone 8X της HTC Οδηγός χρήσης

Windows Phone 8X της HTC Οδηγός χρήσης Windows Phone 8X της HTC Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Αφαίρεση συσκευασίας Το τηλέφωνό σας 8 Κάρτα SIM 9 Μπαταρία 11 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της τροφοδοσίας 12 Ρύθμιση του τηλεφώνου σας

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C6 01

Οδηγός χρήσης Nokia C6 01 Οδηγός χρήσης Nokia C6 01 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους χρήσης υπηρεσίας και την

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 305

Οδηγός χρήσης Nokia 305 Οδηγός χρήσης Nokia 305 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 6 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση κύριας κάρτας SIM και μπαταρίας 8 Τοποθέτηση δεύτερης κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 808 PureView

Οδηγός χρήσης Nokia 808 PureView Οδηγός χρήσης Nokia 808 PureView Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση της μπαταρίας 12 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E7 00

Οδηγός χρήσης Nokia E7 00 Οδηγός χρήσης Nokia E7 00 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και µέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 12 Κλείδωµα ή ξεκλείδωµα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06

Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06 Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 5 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 7 Τοποθέτηση δεύτερης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 302

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 302 Οδηγός χρήσης Nokia Asha 302 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Σύνταξη κειμένου με το πληκτρολόγιο 6 Πλήκτρο Μηνύματα 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Nokia N79 Ξεκινώντας

Nokia N79 Ξεκινώντας Nokia N79 Ξεκινώντας 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People, Nseries, N79, N-Gage, Navi, Visual Radio, και Nokia Care είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E6 00

Οδηγός χρήσης Nokia E6 00 Οδηγός χρήσης Nokia E6 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 11 Τοποθέτηση ή αφαίρεση της κάρτας μνήμης 13 Φόρτιση 15 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 301

Οδηγός χρήσης Nokia 301 Οδηγός χρήσης Nokia 301 Τεύχος 1.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους υπηρεσίας και την Πολιτική προστασίας προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Nokia N85 Ξεκινώντας

Nokia N85 Ξεκινώντας Nokia N85 Ξεκινώντας 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People, Nseries, N85, Navi και Nokia Care είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα εµπορικά σήµατα της

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 201

Οδηγός χρήσης Nokia 201 Οδηγός χρήσης Nokia 201 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 7 Φόρτιση της μπαταρίας 8 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 300

Οδηγός χρήσης Nokia 300 Οδηγός χρήσης Nokia 300 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 7 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 9 Φόρτιση της μπαταρίας 10

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E6 00

Οδηγός χρήσης Nokia E6 00 Οδηγός χρήσης Nokia E6 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 11 Τοποθέτηση ή αφαίρεση της κάρτας μνήμης 13 Φόρτιση 15 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C5 00

Οδηγός χρήσης Nokia C5 00 Οδηγός χρήσης Nokia C5 00 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Εφαρμογές γραφείου 6 Υπηρεσίες δικτύου 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2 02

Οδηγός χρήσης Nokia C2 02 Οδηγός χρήσης Nokia C2 02 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 5 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 7 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και µέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωµα ή ξεκλείδωµα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C5 03

Οδηγός χρήσης Nokia C5 03 Οδηγός χρήσης Nokia C5 03 Τεύχος 2.3 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Αφαίρεση μπαταρίας 5 Ξεκινώντας 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 6 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 8 Αφαίρεση της κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N9

Οδηγός χρήσης Nokia N9 Οδηγός χρήσης Nokia N9 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και φόρτιση της μπαταρίας 8 Πρώτη έναρξη λειτουργίας 12 Εύρεση περισσότερης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 301 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 301 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 301 Dual SIM Τεύχος 1.4 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους χρήσης υπηρεσίας και την Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E5-00. Τεύχος 2.0

Οδηγός χρήσης Nokia E5-00. Τεύχος 2.0 Οδηγός χρήσης Nokia E5-00 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 8 Σχετικά με τη διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων 9 Αφαίρεση μπαταρίας 11 Ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα