Τον χρόνο που πέρασε εργαστήκαμε εντατικά, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση όσων έχουμε υποσχεθεί.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τον χρόνο που πέρασε εργαστήκαμε εντατικά, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση όσων έχουμε υποσχεθεί."

Transcript

1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΜΗΝΥΜΑ ΗΜΑΡΧΟΥ Φίλες και φίλοι συνδημότες Όταν τον Οκτώβριο του 2006 μας εμπιστευθήκατε την διοίκηση του ήμου είχαμε κάνει μαζί σας ένα συμβόλαιο ευθύνης στηριγμένο στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΗΣ του συνδυασμού μας «ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΗΣ» για την τετραετία Τον χρόνο που πέρασε εργαστήκαμε εντατικά, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση όσων έχουμε υποσχεθεί. Κάθε μας ενέργεια ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του γενικότερου προγραμματικού σχεδιασμού μας. Γνωρίζουμε από πού ξεκινήσαμε και ξέρουμε που και πως θα φτάσουμε στο τέλος της τετραετίας. Η πορεία δεν είναι εύκολη, το οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο σήμερα λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει να γίνει σε όλους κατανοητό, είναι ιδιαιτέρα ασφυκτικό. Νομοθετημένοι πόροι δεν αποδίδονται από την πολιτεία στους ήμους, ενώ συνεχώς νέες αρμοδιότητες προστίθενται χωρίς να ακολουθούνται από τις ανάλογες πιστώσεις όπως το Σύνταγμα (άρθρο 102) αλλά και οι νομοί προβλέπουν. Για τον ήμο μας η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσκολότερη εξαιτίας των συσσωρευμένων χρεών. Είναι πλέον κοινός τόπος σε όλους ότι μεγεθύνεται η απόσταση μεταξύ των αναγκών μας για καλύτερη ποιότητα ζωής στο χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε και των οικονομικών μέσων που διαθέτουμε σαν τοπική κοινωνία για να έχουμε αυτό που δικαιούμαστε.

2 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 εν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά ούτε και μονό να διαμαρτυρόμαστε, μπορούμε να βεβαιώσουμε όμως ότι οργανώνουμε και αξιοποιούμε τα μέσα που διαθέτουμε με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Κάθε ευρώ που ξοδεύουμε είναι χρήσιμο και παραγωγικό. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με σχέδιο, σύνεση και «επαγγελματισμό», πολεμάμε τη προχειρότητα και την σπατάλη. Χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, ορισμένες φορές όχι δημοφιλείς. Όταν όμως διαχειρίζεσαι υπεύθυνα την εξουσία που σου έχει αναθέσει ο λαός αυτό κάποιες φορές είναι αναγκαίο. Υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος κάθε ενέργειάς μας όμως δεν ασκούμε την πολιτική μας με βάση αυτό. Με το κείμενο που ακολουθεί θέτουμε ενώπιον σας τον απολογισμό των πεπραγμένων μας κατά την 1 η χρονιά της θητείας μας. Όσα καταγράφουμε παρακάτω είναι συγκεκριμένα και απλά. Πιστεύουμε ότι ο σεβασμός της εντολής των πολιτών σημαίνει σεβασμό στις προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες και με βάση αυτή την αρχή καλούμε όλους εσάς να μας κρίνετε.

3 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΗΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ότι η οικονομική κατάσταση του ήμου ήταν ιδιαιτέρα δυσμενής το γνωρίζαμε όταν παραλάβαμε την διοίκηση, το μέγεθος αυτής της μαύρης τρυπάς από υποχρεώσεις και δάνεια το διαπιστώσαμε με σαφήνεια όταν λάβαμε τα επίσημα στοιχειά. (δήλωση ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ) Από τα αναμφισβήτητα στοιχεία του εγκεκριμένου ισολογισμού της 31/12/2006, ο οποίος δημοσιεύθηκε επίσημα, διαπιστώνεται ότι οι υποχρεώσεις του ήμου από ευρώ του 2002, έφθασαν το 2006 τα ευρώ. Αν στο παραπάνω ποσό προσθέσουμε τα ευρώ που εισέπραξε η προηγούμενη διοίκηση ως προκαταβολή από τα τακτικά έσοδα του 2007 και τις ευρώ που εξαιτίας τραγικής αμέλειάς της χρεωθήκαμε από τα Ολυμπιακά έργα του 2004, οι υποχρεώσεις έφθασαν στο ποσό των ευρώ! (πίνακα από ισολογισμό) Οι αναφορές της προηγουμένης διοίκησης του Νίκου Αδαμόπουλου ότι δήθεν κατά την διάρκεια της θητείας της «νοικοκύρεψε» τα οικονομικά του ήμου δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Στην πραγματικότητα τις ήδη μεγάλες υποχρεώσεις (χρέη) που παρέλαβε από την διοίκηση του Παντελή Γρετζελιά τις έκανε κατά πολύ μεγαλύτερες. Τα ευρώ υποχρεώσεις είναι πολύ μεγάλο ποσό για τα οικονομικά μεγέθη του ήμου μας. Υποθηκεύεται το μέλλον μας. Οι δημότες πρέπει να αναρωτηθούν πως φτάσαμε έως εδώ και πόσο βαριές είναι ευθύνες των προηγουμένων διοικήσεων. ιαθέτοντας ως πρόσθετο έσοδο ένα ιδιαιτέρα αποδοτικό νεκροταφείο δεν επιτρέπεται να βρισκόμαστε σήμερα σε αυτή την οικονομική κατάσταση.

4 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΥΠΟ ΟΜΕΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ o ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟ ΟΜΗ o ημοτικό Κατάστημα o Αρχεία ήμου o Αίθουσα ημοτικού Συμβουλίου o Κτίριο Πνευματικού Κέντρου o ΠΠΙΕ o ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ o Οχήματα καθαριότητας o Εξοπλισμός υπηρεσίας πρασίνου o Εξοπλισμός-Μηχανήματα Νεκροταφείου (μηχανογράφηση) o Εξοπλισμός ιοικητικών Υπηρεσιών o Κ.Ε.Π. o ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΝΑΜΙΚΟ o Επιστημονικό προσωπικό. ( ιευθυντές) o Εξειδικευμένα στελέχη. o Εργατικό Πρωσικό. (τεράστιες ελλείψεις) o Τεχνικό προσωπικό (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, κηποτέχνες κλπ) ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Πλατεία «Γιώργος Γεννηματάς» στην Ειρήνη. Αποχαρακτηρισμός ιδιοκτησίας ΜΑΒΑ Κοντέϊνερ 3 ου Παιδικού Σταθμού Πεζοδρομήσεις ιστορικού κέντρου-αεκ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

5 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ / ΦΟΡΟΙ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ,01 33,24% 73 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ,24 11,16% 74 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , ,25 2,55% 75 ΔΩΡΕΕΣ 9.221, ,21 101,23% 76 ΕΣΟΔΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , ,92 32,73% , ,63 8,01% ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ,85 4,77% 61 ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ-ΤΡΙΤΩΝ , ,26-23,35% 62 ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΡΙΤΩΝ , ,17-13,48% 63 ΦΟΡΟΙ-ΤΕΛΗ 7.887,64 983,50-87,53% 64 ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΟΔΑ , ,03-3,84% 65 ΤΟΚΟΙ , ,86 11,59% 67 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , ,81-0,12% , ,48-0,61% ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ , ,60 6,34% ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ , ,24 229,75% ΤΕΛΗ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ,49-5,10% ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ , ,81 21,03% ΔΙΑΦΟΡΑ , ,10 12,09% , ,24 11,16% , ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ , ,77 64,29% ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ , ,92 39,27% ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΑ , ,85 832,14% ΧΡΕΩΛΗΣΙΑ ,11 Ισολογισμός 2007

6 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η άποψη που πολλές φορές κυριαρχεί για «αναποτελεσματικό», «διεφθαρμένο» κράτος και «τεμπέληδες» δημόσιους υπαλλήλους είναι απλουστευτική και ιδιαίτερα επικίνδυνη. Για την χαμηλή παραγωγικότητα του δημόσιου τομέα οι αιτίες είναι πολύ ποιο συνθέτες και θα ήταν άδικο να θεωρήσουμε ως μόνους υπεύθυνους του εργαζόμενους. o Η κακή οργάνωση των υπηρεσιών από τις διοικήσεις. Ο ήμος μας υπέφερε για πολλά χρόνια από την αδυναμία των διοικούντων να οργανώσουν τις υπηρεσίες του. Η πλήρης έλλειψη δομής ιεραρχίας και ανάθεσης καθηκόντων, αποδυνάμωσε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών ΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ o Η έλλειψη ικανότητας διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. o Οι «εχθρικές» σχέσεις ιοίκησης-εργαζομένων. ΚΟΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣ-ΠΑΡΑΤΑΞΙΟΠΟΙΣΗ o Οι κάκιστες συνθήκες εργασίας σε πολλούς εργασιακούς χώρους. Αποσυμφόρηση των υπηρεσιών. Βελτίωση των χώρων εργασίας. ( ημόσια εικόνα) Τεχνικός Ασφαλείας- Γιατρός Εργασίας. o Η ευκαιριακή στελέχωση των υπηρεσιών με συμβασιούχους για λόγους ψηφοθηρίας. Εμμονή στο μόνιμο προσωπικό, το οποίο εργάζεται στην θέση για την οποία προσλαμβάνεται. o Η ανύπαρκτη επιμόρφωση των εργαζομένων. Συνεχής προσπάθεια επιμόρφωσης των εργαζομένων. Νέες συνθήκες στην οργάνωση της ημοσιάς ιοίκησης. αποτελούν σημαντικούς αρνητικούς παράγοντες της κακοδαιμονίας του δημόσιου τομέα.

7 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΜΟΤΗ Αξιοποιούμε τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας. o ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΜΟΤΩΝ Καθιερώνουμε ειδικό αριθμό άμεσης επικοινωνίας δημότη με την υπηρεσία καθημερινότητας στην οποία θα θέτει κάθε ζήτημα που τον απασχολεί. (από το πρόγραμμα του συνδυασμού μας). Για την άμεση εξυπηρέτησης των δημοτών ιδρύσαμε, μηχανογραφήσαμε και στελεχώσαμε ειδικό Γραφείο Εξυπηρέτησης του ημότη με απευθείας τηλεφωνική σύνδεση χωρίς χρέωση στον αριθμό Τώρα ο κάθε δημότης μπορεί να θέτει τηλεφωνικά το αίτημα του και να λαμβάνει υπεύθυνη πληροφόρηση για τον χρόνο και την πορεία υλοποίησής του. (Φωτο από το την διαφημιστική αφίσα που κυκλοφορήσαμε.) o ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ-www.neafiladelfeia.gr Εγκαταστήσαμε και λειτουργεί πλήρως ενημερωμένη με καθημερινές καταχωρήσεις ιστοσελίδα στο internet με όλες τις πληροφορίες και τα νέα που αφορούν τον ήμο. Έτσι ανοίξαμε έναν κύκλο αμφίδρομης επικοινωνίας με τους συνδημότες μας που έχουν πρόσβαση στο internet. Η εφαρμογή επεκτείνεται σταδιακά και σύντομα οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα να εκτελούν σειρά πράξεων μέσω του internet. (πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λ.π.)

8 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 o ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ o ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ o ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΑΡΟΘΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ o ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ o ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ o ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΠΙΝΑΚΙ ΩΝ 300 ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ 29 ΠΙΖΑ Ι ΙΩΤΙΚΕΣ

9 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ (φωτο του εντύπου) Στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ του συνδυασμού μας θέσαμε ορισμένες βασικές προτεραιότητες. Σήμερα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τον απολογισμό και να αποδείξουμε ότι τα λόγια μας έγιναν πράξεις. ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (φωτο από την αίθουσα συνεδριάσεων με κόσμο) Αναβαθμίσαμε την λειτουργία του ημοτικού Συμβουλίου (.Σ.). Οι συνεδριάσεις γίνονται σε πολιτισμένο κλίμα και με πολιτικό περιεχόμενο. Οι ακραίες αντεγκλήσεις και οι αλληλοκατηγορίες του παρελθόντος έδωσαν την θέση τους στον ουσιαστικό διάλογοι μεταξύ των παρατάξεων και των μελών του. Αναγνωρίζουμε στην πράξη τον ουσιαστικό ρόλο της αντιπολίτευσης παρέχοντας στα μέλη της κάθε στοιχείο ή πληροφορία που ζητά ώστε να ασκεί αποτελεσματικά τα καθήκοντα της και τον έλεγχο της διοίκησης. Η διαφάνεια στην λειτουργία του.σ. έχει ποιοτικά αναβαθμιστεί. Τίποτα δεν είναι κρυφό, τα πάντα είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων. Κοινωνικές ομάδες αλλά και μεμονωμένοι συνδημότες μας έθεσαν.σ. προς συζήτηση θέματα που τους απασχολούσαν λαμβάνοντας όπου ήταν αναγκαίο ενεργό μέρος στην διαδικασία. Σημαντικός αριθμός δημοτών παρακολούθησε συστηματικά τις διαδικασίες του.σ. ανεβάζοντας με την παρουσία τους το ενδιαφέρον αλλά και το κύρος των συνεδριάσεων.

10 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Συγκροτήθηκαν Ομάδες Εργασίας για επιμέρους θέματα που ενδιαφέρουν ή απασχολούν την πόλη μας. Οι επιτροπές αυτές λειτουργούν στα πλαίσια του.σ. και υποβοηθούν το έργο του. Παράλληλα συστήσαμε και στελεχώσαμε ειδικό γραφείο για την παρακολούθηση και καταγραφή των δραστηριοτήτων τους ώστε να υπάρχει ανάλογο αρχείο και συνέχεια στην δράση τους. Οι Ομάδες Εργασίας που συστηθήκαν είναι: o Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ (Απόφαση.Σ. 130/2007) o ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ (Απόφαση.Σ. 131/2007) o ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ (Απόφαση.Σ. 148/2007) o ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (Απόφαση.Σ. 201/2007) o ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙ ΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ- Α.Μ.Ε.Α. (Απόφαση.Σ. 221/2007) Το ημοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε 29 τακτικές συνεδριάσεις και συζήτησε 403 θέματα της αρμοδιότητάς του. Η ημαρχιακή Επιτροπή πραγματοποίησε 23 τακτικές συνεδριάσεις και συζήτησε 369 θέματα της αρμοδιότητάς της. Σύσκεψη με καθηγητές και γονείς. (φωτο από την συνάντηση στο ΠΠΙΕ ) Συναντήσεις με δημότες για προβλήματα της γειτονιάς. (φωτο από την συνάντηση με τους κατοίκους στο ΠΠΙΕ ) Συνάντηση με τους γονείς των παιδιών του 3 ου Παιδικού Σταθμού (φωτο) Σάρδεων Συνεργεία στην Αγία Μαρίνα Για την εκ περιτροπής λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

11 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (.Ε.Α.Ν.Φ.) Είχαμε δεσμευτεί στο πρόγραμμα μας ότι: «το πλαίσιο λειτουργίας της ημοτικής Επιχείρησης πρέπει να επανεξετασθεί διότι δεν είναι πλέον αποδεκτό τα έσοδα που της έχουν παραχωρηθεί από τον ήμο να εξακολουθούν να συντηρούν την οικονομική βιωσιμότητα της» Η ημοτική Επιχείρηση με τον τρόπο που λειτουργούσε προξένησε τεράστιες οικονομικές επιβαρύνσεις στο δημοτικό ταμείο. Όμως για λόγους σκοπιμότητας (μισθοί αιρετών, προσλήψεις συμβασιούχων) οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έπαιρναν καμία πρωτοβουλία για να σταματήσει αυτή η οικονομική αιμορραγία. Με απόλυτη συνέπεια στις προεκλογικές εξαγγελίες, αμέσως, αφού μελετήσαμε λεπτομερώς την κατάσταση, καταθέσαμε πλήρες σχέδιο για την μετατροπή της.ε.α.ν.φ. σε αμιγώς κοινωνικού σκοπού, διακόπτοντας όλες τις οικονομικά ζημιογόνες δραστηριότητες. (κατασκευαστικός τομέας, τουριστικό γραφείο κ.λ.π.) Με βάση το σχέδιο που προτείναμε εξασφαλίσαμε: o Την οικονομική εξυγίανση. o Την άμεση αξιοποίηση-εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων που έτειναν να απαξιωθούν (π.χ. τουριστικά λεωφορεία σε αδράνεια) o Να διατηρήσουμε όλες τις θέσεις εργασίας, όπως είχαμε υποσχεθεί, μεταφέροντας το πλεονάζον προσωπικό που είχε δικαίωμα μετάταξης σε χρήσιμες θέσεις σε διαφορές υπηρεσίες του ήμου. (κυρίως εξωτερικά συνεργεία, καθαριότητα, πράσινο). o Την καθολική αποδοχή του σχεδίου μας από τους εργαζόμενους. Η.Ε.Α.Ν.Φ. σήμερα έχει την διοικητική ευθύνη για τα κοινωνικά επιδοτούμενα προγράμματα: Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Ημερήσιας Φύλαξης Ηλικιωμένων κλπ και την ημοτική Συγκοινωνία, ενώ έπαψε αμετάκλητα να αποτελεί θερμοκήπιο συμβασιούχων. ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

12 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τηρήσαμε την υπόσχεση μας να εξαλείψουμε από τον ήμο μας το απαράδεκτο καθεστώς των συμβασιούχων. Οργανώνουμε τις ημοτικές Υπηρεσίες στελεχώνοντας τις με μόνιμο προσωπικό το οποίο προγραμματίζουμε να προσληφθεί με την ιαδικασία του Α.Σ.Ε.Π.. (άμεση ενέργεια) Για πολλά χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις χρησιμοποιούσανε συμβασιούχους για βασικές υπηρεσίες, ιδιαιτέρα σε αυτές της /σης Καθαριότητας και /σης Κήπων-Πρασίνου. Η δέσμευση-απόφαση μας να μην συνεχίσουμε αυτή τη καταδικασμένη από όλους πολιτική και με δεδομένο ότι η διαδικασία του Α.Σ.Ε.Π. είναι χρονοβόρα, οι παραπάνω υπηρεσίες έχουν σήμερα σοβαρές ελλείψεις προσωπικού. Παρά το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχουμε από την ελλιπή στελεχώσει αυτών των κρίσιμων υπηρεσιών, επιμένουμε: αν θέλουμε να έχουμε οργανωμένες και αποδοτικές υπηρεσίες με προοπτική σε βάθος του χρόνου, πρέπει να πληρώσουμε το πολιτικό κόστος. Το μελλοντικό όφελος για τον ήμο θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

13 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Τηρήσαμε την υπόσχεση μας για τον περιορισμό των αμοιβών των αιρετών στις απολύτως απαραίτητες, όπως και της κατάργησης της διπλομισθίας που είχαν καθιερώσει για τον εαυτό τους οι προηγούμενοι ήμαρχοι. Με την απόφαση αυτή μειώσαμε το κόστος των αμοιβών κατά ευρώ το χρόνο. Το ζήτημα όμως δεν είναι οικονομικό. Με αυτή την πολιτική μας επιλογή θέλαμε να αποκαταστήσουμε στην συνείδηση των συμπολιτών μας την αξιοπιστία του θεσμού της αυτοδιοίκησης και όσων την υπηρετούν, που επλήγη από αρνητικά φαινόμενα που είχαν επίκεντρο το μοίρασμα των αμειβόμενων θέσεων μεταξύ των μελών της παράταξης που διοικούσε το ήμο. ΓΗΠΕ Ο ΑΕΚ Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι ένα ανοικτό θέμα που όσο μένει σε εκκρεμότητα δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα εξαιτίας της εγκατάλειψης του χώρου που τείνει να γίνει σκουπιδότοπος και εγκυμονεί κινδύνους για τους περίοικους, αλλά και τη ασφάλεια του Άλσους. Η χωρίς περιθώρια παρερμηνειών στάση μας διευκόλυνε τον διάλογο που είχαμε με την διοίκηση της Α.Ε.Κ. γιατί τώρα γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις μας, χωρίς τις παλινωδίες του παρελθόντος που δημιουργούσαν σύγχυση και εντάσεις. Παραμένουμε στην βασική μας θέση: «θέλουμε η Α.Ε.Κ. να παραμείνει και να αγωνίζεται στην ιστορική έδρα της», όπως παραμένουμε και στο κείμενο που είχαμε διατυπώσει στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ του συνδυασμού μας.

14 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΑΛΣΟΣ «Απαράβατο καθήκον μας είναι η διατήρηση και αύξηση του φυσικού αυτού κεφαλαίου. Αντιμετωπίζουμε το Άλσος ως αναντικατάστατη αξία γι αυτό κάθε δραστηριότητα που αναιρεί τον δασικό χαρακτήρα του είναι ανεπίτρεπτη.» (αποσπάσιμα από το Πλαίσιο Αρχών του συνδυασμού μας). Τηρήσαμε με επιμονή την παραπάνω προεκλογική μας δέσμευση αναλαμβάνοντας αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων μας δράσεις και πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση. Το Άλσος είχε και έχει ακόμα πολλές πληγές από την αδιαφορία του παρελθόντος, ενώ σε πολλά σημεία του είχε μετατραπεί σε χώρο αποθέσεις αχρήστων. (φωτο από κατεστραμμένα και εγκαταλειμμένα αντικείμενα) ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΩΝ

15 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Οι δράσεις που αναλάβομε είναι: o Κατεδαφίσαμε τα εγκαταλειμμένα κλουβιά του Ζωολογικού Κήπου που είχαν μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και νεκροταφείο παλαιών αυτοκινήτων απαλλάσσοντας τον χώρο από χιλιάδες τόνους μπετόν και παλιοσίδερων. Συγχρόνως απομακρίναμε και πλήθος άλλων μικρότερων αχρήστων και εγκαταλειμμένων κατασκευών. (φωτο από μπετό και παλιοσίδερα) o Μεταφέραμε σε ασφαλή μέρη, σε συνεννόηση με φιλοζωικούς φορείς, τα τελευταία ταλαιπωρημένα ζώα που υπήρχαν εκεί, των οποίων η θέα περισσότερο ντροπή μας προκαλούσε. o Αναμορφώσαμε τους χώρους της υπηρεσίας κήπων & πρασίνου που στεγάζεται εντός του Άλσους ξηλώνοντας όλες τις αυθαίρετες κατασκευές που υπήρχαν, απομακρύνοντας παράλληλα τόνους αχρήστων και επικίνδυνων υλικών που ήταν εκεί σωρευμένα για δεκαετίες υποβαθμίζοντας αφόρητα περιβαλλοντικά και αισθητικά τον χώρο. (φωτο κατεστραμμένων και άχρηστων υλικών) o Τοποθετήσαμε σιδερένιο κάγκελα κατά μήκος των συνόρων του Άλσους με το γήπεδο της Α.Ε.Κ. αλλάζοντας την αθλία εικόνα που υπήρχε από τότε που γκρεμίστηκε το γήπεδο. (φωτο από τα κάγκελα που μπήκαν) o Σε συνεργασία με φορείς της πόλης μας αλλά και την ενεργή συμμετοχή δεκάδων συνδημοτών μας, οργανώσαμε αποτελεσματικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο την αντιπυρική προστασία του Άλσους. (φωτο με ανάλογο περιεχόμενο) o Απόξηλώσαμε αμέσως τις δεξαμενές καυσίμων που βρισκόντουσαν «θαμμένες» στον χώρο του δημοτικού γκαράζ οι οποίες αποτελούσαν σε περίπτωση ατυχήματος τεράστιο κίνδυνο για πρόκληση πυρκαγιάς.

16 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Ήδη έχουμε προγραμματίσει: o Να προχωρήσουμε στη σύνταξη ειδικής μελέτης για την προστασία και ανάπτυξη του Άλσους.. Η μελέτη θα στοιχίσει ευρω και θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα δεδομένα ώστε στο μέλλον η προστασία και ανάπτυξη του Άλσους να γίνεται με υπεύθυνο τρόπο και προγραμματισμό σε βάθος χρόνου. Ήδη η προμελέτη για την προκήρυξη του διαγωνισμού ανάθεσης είναι έτοιμη, ενώ η απαιτούμενη πίστωση είναι εγγεγραμμένη και δεσμευμένη στον προϋπολογισμό του Σημειώνουμε ότι οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν κατ επανάληψη εξαγγείλει την σύνταξη μελέτης για το Άλσος αλλά ποτέ δεν την πραγματοποίησαν. o Να προτείνουμε συγκεκριμένο σχέδιο για σύσταση ειδικού φορέα διοίκησης και διαχείρισης του Άλσους με την μορφή αυτόνομου Νομικού Προσώπου μέσα στο o Να αλλάξει η χρήση της ταβέρνας που υπάρχει διπλά στον σινε «ΑΛΣΟΣ». Να αποξηλωθούν οι αυθαίρετες κατασκευές που υπάρχουν με σκοπό να λειτουργήσει σε σύνδεση με τον κινηματογράφο ως πολιτιστικός χώρος. o Να αναζητήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο την μεταφορά του δημοτικού γκαράζ σε καταλληλότερο χώρο. Για τον σκοπό αυτό έχει συγκροτηθεί διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία αφού μελετήσει τους υπάρχοντες χώρους θα κάνει τις προτάσεις της προς το.σ. Το Άλσος αποτελεί περιουσία ζωής για την πόλη μας

17 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗ o Υπεύθυνες μετρήσεις με συνεργία από την ΕΗ και γραπτά αποτελέσματα. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ o Σύσταση επιτροπής. o Επίσημα στοιχεία από Ε.Ε.Τ.Τ. o Άδειες από Πολεοδομία. ΑΓΩΓΟΙ ΒΡΟΧΙΝΩΝ Υ ΑΤΩΝ-ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ o Έγκριση χρηματοδότησης μελέτη από 3 ο Κ.Π.Σ (Π.Ε.Π. Αττικής, ποσό ευρώ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΡΟΛΕΪ o Γραμμή 3 ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ o ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΛΩΡΙ Α ΚΗΦΙΣΟΥ o ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

18 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ (Ευαγγελία Παντελεάκη) o απάνες λειτουργίας για το ΕΥΡΩ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o Ανέγερση κτιρίου 3 ου Παιδικού Σταθμού. (άμεσα στο ΣΧΟΠ) Κ.Α.Π.Η. (Τάκης Αθανασόπουλος) o απάνες λειτουργίας για το ΕΥΡΩ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o Νέο κτίριο o Φυσιοθεραπευτήριο o Συνεργασία με Γιατρό. ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙ ΕΙΑΣ (Μανόλης Φουλεδάκης) o Συνεδρίασε σε τακτικά διαστήματα και ασχολήθηκε με θέματα της αρμοδιότητας της. o ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΤΩΝ 2 ΒΑΘΜΙ ΩΝ Της ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ o απάνες λειτουργίας για το ΕΥΡΩ o 9 Σχολικές Επιτροπές o ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ.

19 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (Παύλος Κότσιρας) o απάνες λειτουργίας για το ευρώ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o ΤΜΗΜΑΤΑ Τένις Κολύμβηση Ποδόσφαιρο 5Χ5 Ρυθμική Γυμναστική Μοντέρνος Χορός Σχολικός Αθλητισμός Πάνω από άτομα συμμετέχουν στα προγράμματα του ΑΟ ΝΦ εκάδες άτομα κυρίως γυναίκες γυμνάζονται στο ημοτικό Γυμναστήριο o ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ o ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕ Ο o ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

20 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Ανδρέας Μόσχος) o απάνες λειτουργίας ευρώ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o ΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ o ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΨΗΦΙ ΩΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΩ ΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑΝΟ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΜΠΑΛΕΤΟ o ΤΜΗΜΑΤΑ 38 o ΜΑΘΗΤΕΣ 884

21 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ (Κώστας Ευαγγελινός) o απάνες λειτουργίας για το ευρω o Παρουσιάσεις σε εκδηλώσεις του ήμου και εορτασμούς. o Συναυλίες σε διάφορες περιοχές της πόλης o Παρουσίαση σε σχολεία. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ( ημήτρης Αλαφάκης) o απάνες λειτουργίας ευρώ o Εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου Μικρασιατικού Πολιτισμού. ΦΙΛΙΩ ΧΑΙ ΕΜΕΝΟΥ o Σειρά εκδηλώσεων ανάλογου χαρακτήρα

22 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ (Σταυρούλα Κοσμά) Α.Μ.Ε.Α.-Παιγνιοθήκη o ημιουργία χώρου εξαιρετικών προδιαγραφών σε εξοπλισμό αλλά κυρίως σε ανθρώπινο δυναμικό.. o ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗΣ o ΡΑΣΕΙΣ-ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ o ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙ ΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ o Βοήθεια στο Σπίτι (1998, επιδοτούμενο) o Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας (2000, επιδοτούμενο Β &Γ Κ.Π.Σ.) o Βοήθεια στο Σπίτι Α.Μ.Ε.Α.- (1998, επιδοτούμενο) o Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων. ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ-ΠΑΙ ΙΟΥ o Συνεργασία με το Ι.Κ.Α. για ίδρυση μονάδας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας.(ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΕΝΟΣ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Σταυρούλα Κοσμά) o Εθελοντική ράση Γυναικών o Σχολή Γονέων. o Σχολή Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας. Σε συνεργασία με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.

23 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 5 ΗΜΩΝ o ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ o ΗΡΑΚΛΕΙΟ o ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ o ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ o ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (3 συνεδριάσεις) o Καθορισμός ορίων o Γήπεδο Ποδοσφαίρου ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΗΜΟ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ o Καθορισμός ατζέντας ζητημάτων. ΕΚΕΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Α ΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ o Συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο o Υλική ενίσχυση του έργου του o ημιουργία μονάδας περίθαλψης αδέσποτων ζώων ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ o Συνεργασία σε άριστο επίπεδο. o Υλική ενίσχυση του έργου τους. o Παραχώρηση ειδικού περιπτέρου για στέγαση τους.

24 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΕΖΟ ΡΟΜΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ o ΕΥΡΩ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗ o ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ 3 ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ o ΕΥΡΩ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ o ΕΥΡΩ

25 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Ο ΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟΜΑΧΟΙ o ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ o ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ o ΖΑΪΜΗ o ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ o ΚΙΡΚΗΣ o ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ o ΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ o ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ o ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ o ΑΡΤΗΣ o ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ o ΝΙΚΟΥ ΤΡΥΠΙΑ o ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ o ΑΝΑΚΟΥΣ o ΠΡΟΥΣΣΗΣ o ΙΩΝΙΑΣ o ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑ ΟΣ o ΠΑΝΟΡΜΟΥ o ΦΑΝΑΡΙΟΥ o ΚΟΡ ΕΛΙΟΥ o ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ o ΦΛΑΒΙΑΝΩΝ o ΠΕΡΙΞ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για την κατάρτιση του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015-2019 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Η Έννοια του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π) Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα συνιστά ολοκληρωμένο πρόγραμμα της

Διαβάστε περισσότερα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα Ιωακειμίδης Γιώργος Δήμαρχος Αγ. Ιωάννη Ρέντη, εκπρόσωπος Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας Όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα τελευταία χρόνια προσπαθούν

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Λαρισαίων 2011-2014 52

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Λαρισαίων 2011-2014 52 Ενότητα 8... 53 8.1 Αξιολόγηση του εσωτερικού περιβάλλοντος Δήμου Λαρισαίων και εντοπισμός των κρίσιμων ζητημάτων εσωτερικής ανάπτυξης (Δυνατότητες Αδυναμίες, Κρίσιμα ζητήματα)... 53 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2009-2010 2010 Α Φάση: Στρατηγικός Σχεδιασµός Αύγουστος 2009 1 Εκπόνηση Επιχειρησιακού Προγράµµατος Μια από τις καινοτοµίες που εισάγει ο Νέος Κώδικας ήµων και Κοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ

ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ ΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 1 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αποστολή του ήµου Αρχανών - Αστερουσίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 2012 ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ 8.311.136,00 3.465.001,00 ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ 1.949.624,00 1.949.624,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 10.260.760,00

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014 ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α.Π. Δ.:208 Ταχ. Δ/νση:Ι.Ράλλη & Δημαρχείου 1 Γενικό πρωτ.: 23035/10-9-2014 ΤΚ 14452 Μεταμόρφωση Τηλ:2132012960

Διαβάστε περισσότερα

Η αντίσταση και η δημιουργία ξεκινούν από τη γειτονιά

Η αντίσταση και η δημιουργία ξεκινούν από τη γειτονιά Η αντίσταση και η δημιουργία ξεκινούν από τη γειτονιά Το μνημόνιο έχει ήδη οδηγήσει σε ανεργία, συρρίκνωση κοινωνικών παροχών, μείωση μισθών και συντάξεων, ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου. Στο ίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 Παραχώρηση δηµοτικών εγκαταστάσεων στα ΝΠ «ηµοτικός Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Σελίδα 1 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ε.Π. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η συμπλήρωση των στοιχείων που ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή σας παρουσία. Η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Τ Α Μ Ε Ι Α Κ Ο Σ Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Π Ι Ν Α Κ Α Σ 2 0 1 5

Τ Α Μ Ε Ι Α Κ Ο Σ Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Π Ι Ν Α Κ Α Σ 2 0 1 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα: 0001 Τ Α Μ Ε Ι Α Κ Ο Σ Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Π Ι Ν Α Κ Α Σ 2 0 1 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα: 0002 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΣΟ ΩΝ Γ Ε Ν Ι Κ Η Α Ν Α Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ω Σ Η ΠΡΟΫΠ/ΣΘΕΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ. Εγκρίθηκε οµόφωνα. Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Παράταση προθεσµίας υποβολής της µελέτης µέχρι 21/8/2012

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ. Εγκρίθηκε οµόφωνα. Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Παράταση προθεσµίας υποβολής της µελέτης µέχρι 21/8/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πεζά 7 Ιουνίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ης ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Σε τακτική συνεδρίαση του δηµοτικού Συµβούλιου Αρχανών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΟΤΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΟΤΗ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΟΤΗ Αγαπητή ηµότισσα, Αγαπητέ ηµότη, Η εφαρµογή σχεδιασµένης πολιτικής σε τοπικό επίπεδο αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη για την ολοκληρωµένη ανάπτυξη του τόπου. Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Απολογισµός Πεπραγµένων 2011

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & Θεµατικοί Τοµείς: Μελέτες & Έρευνες ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 Σχεδιασµός, Παρακολούθηση & Εφαρµογή Προγραµµάτων Αποτελεσµατικότητα, Ποιότητα & Εσωτερικός Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

«.Ο.Ε.Π.Α.Π.- Η.ΠΕ.ΘΕ.»

«.Ο.Ε.Π.Α.Π.- Η.ΠΕ.ΘΕ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ «ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΠΑΙ ΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η.ΠΕ.ΘΕ. ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (.Ο.Ε.Π.Α.Π. Η.ΠΕ.ΘΕ.» Ε ΡΑ: ΜΑΝ ΗΛΑΡΑ-ΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Άξονας 1: Περιβάλλον και ποιότητα ζωής Στρατηγικός Στόχος: Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 Συνεχιζόµενα Οικοδοµικά Οδοποιία Αποχέτευση ΣΥΝΟΛΟ Αθροισµα : Η-Μ 397.176,52 12.10 4.178.117,20 10 78.781,83 20 4.654.075,55

Διαβάστε περισσότερα

«Συνέντευξη στην εφηµερίδα Γονείς εν ράσει (Εφηµερίδα Συλλόγου Γονέων & Κηδεµόνων του 7ου ηµοτικού Σχολείου Ιλίου)» Μάρτιος 2007

«Συνέντευξη στην εφηµερίδα Γονείς εν ράσει (Εφηµερίδα Συλλόγου Γονέων & Κηδεµόνων του 7ου ηµοτικού Σχολείου Ιλίου)» Μάρτιος 2007 ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ «Συνέντευξη στην εφηµερίδα Γονείς εν ράσει (Εφηµερίδα Συλλόγου Γονέων & Κηδεµόνων του 7ου ηµοτικού Σχολείου Ιλίου)» Μάρτιος 2007 1. Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πιο σηµαντικό πρόβληµα του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ:4710 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ: Συγχώνευση νοµικών προσώπων του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65-και πάνω Περιοχή Κατοικίας: Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019

Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019 Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019 Το στρατηγικό - αναπτυξιακό όραµα του ήµου Χανίων για την προγραµµατική περίοδο 2015 2019 διαµορφώθηκε µε βάση τις τοπικές,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό ) 0. Συµπράττων φορέας: 0 Κολυµπώ και παίζω Ε ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ 5 02 Κολυµπώ και παίζω ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (µε ειδίκευση στην κολύµβηση) 5 03 Γυµνάζοµαι σ όλη την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

15.000,00 0,00 0,00 15.000,00 0,00 0,00 391,18 391,18 391,18 0,00 3.000,00 0,00 3.000,00 0,00 0,00 0,00 341.790,00 71.768,00 71.

15.000,00 0,00 0,00 15.000,00 0,00 0,00 391,18 391,18 391,18 0,00 3.000,00 0,00 3.000,00 0,00 0,00 0,00 341.790,00 71.768,00 71. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ Οικονοµικό Έτος: 2015 Ηµ/νία Εκτύπωσης: 6/4/2015 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 206 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 206 4.849.736,00.68.900,00.568.788,66.568.788,66 6.48.524,66

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΙΚΑΙΟΥΧΟΣ 66 ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑΣ 67 Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΣ ΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 68 68 69 ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Λειτουργία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες Λειτουργία των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών με δημοκρατικές και διαφανείς

Διαβάστε περισσότερα

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Διοικητική Οργάνωση των Δήμων

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Διοικητική Οργάνωση των Δήμων ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Διοικητική Οργάνωση των Δήμων ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Αναπληρωτή

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Quality Services Ltd

Advanced Quality Services Ltd ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 3299/04 ΠΙΝΑΚΑΣ 1 : ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙΟΧΗ Α ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΉΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2014 Φίλες και φίλοι συνδημότες, Εκπονούμε το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Αγίας Βαρβάρας για την τριετία 2012-2014. Το επιχειρησιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Αγαπητοί γονείς Είχαμε επισημάνει στην αρχή της σχολικής χρονιάς ότι η νέα χρονιά, βρίσκει τα σχολεία σε χειρότερη κατάσταση από την περσινή, τους γονείς

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...3 ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪ ΑΣ...4 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΥΣΗΣ...8

ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...3 ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪ ΑΣ...4 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΥΣΗΣ...8 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ν Ο Μ Α Ρ Χ Ι Α Κ Ο Ζ Α Ν Η Σ Η Μ Ο Σ Π Τ Ο Λ Ε Μ Α Ϊ Α Σ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪ ΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ:2015 18.000,00 18.000,00 983.000,00 983.000,00 200.000,00 200.000,00 341.790,00 341.790,00 38.191,00 1828/89)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ:2015 18.000,00 18.000,00 983.000,00 983.000,00 200.000,00 200.000,00 341.790,00 341.790,00 38.191,00 1828/89) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ:2015 Ηµ/νία Εκτύπωσης:09/03/2015 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

Τοποθέτηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό Τοποθέτηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Σήμερα εισάγεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας tτο Τεχνικό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Γιάννης Τσόγκρης BU Manager Local Government

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Γιάννης Τσόγκρης BU Manager Local Government ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Γιάννης Τσόγκρης BU Manager Local Government Το πλαίσιο Στα πλαίσια της Στρατηγικής για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΑΣ 1 : ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Μέτρο 1.1 : Φυσικό Περιβάλλον - Πράσινο Μέτρο 1.2 : Οικιστική και πολεοδομική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ - ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ- ΕΙ ΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ - ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ- ΕΙ ΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ - ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ- ΕΙ ΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΟΣΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΑΝΕΣ (31-12-2013) ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ URBAN

ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ URBAN ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ URBAN Κοινοτική Πρωτοβουλία URBAN Πολιτικές για τον αστικό χώρο ΜΑΝΩΛΑ-ΓΚΟΥΝΤΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Αρχιτέκτων Πολεοδόµος ΕΥ Επ. Προγραµµάτων Κ. Π. URBAN Η Κοινοτική Πρωτοβουλία URBAN αποβλέπει

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση 3ο ηµοτικό Σχολείο Ραφήνας Σύλλογος Γονέων & Κηδεµόνων 1 Σκοπός -Όραµα Ενίσχυση του έργου του σχολείου για: Αποδοτικότερη εργασία αυτού Αρτιότερη µόρφωση Ηθική διάπλαση χαρακτήρα Ο Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΚΕΚΡΙ- ΠΡΟΤΕΙΝΟ- 150.000,00 226.000,00 81.203,92 144.796,08 144.796,08 0,00 144.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΚΕΚΡΙ- ΠΡΟΤΕΙΝΟ- 150.000,00 226.000,00 81.203,92 144.796,08 144.796,08 0,00 144. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Π.Ε. ΦΩΚΙ ΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΟ ΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙ ΙΚΟΥ ΙΑΒΑΘΜΙ ΙΚΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΟ ΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙ ΙΚΟΥ ΙΑΒΑΘΜΙ ΙΚΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΟ ΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙ ΙΚΟΥ ΙΑΒΑΘΜΙ ΙΚΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ιανουάριος 2013 1 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΟ ΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ Αθήνα, 9 εκεµβρίου 04 Α.Π. οικ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Έντυπο Υποβολής Πρότασης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Έντυπο Υποβολής Πρότασης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Έντυπο Υποβολής Πρότασης Κωδικός * Επωνυµία Φορέα Ηµεροµηνία * Αριθµός Συστηµένου * * Συµπληρώνονται από το Υπουργείο Εµπορίου, Βιοµηχανίας

Διαβάστε περισσότερα

Πληρ. : Χ. Παπαδοπούλου Τηλ.: 2313317816 e-mail: c.papadopoulou@thessaloniki.gr

Πληρ. : Χ. Παπαδοπούλου Τηλ.: 2313317816 e-mail: c.papadopoulou@thessaloniki.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

33 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονοµική Επιτροπής

33 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονοµική Επιτροπής Αρ. Πρωτ. ήµου Ιλίου:57331/10.10.2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 33 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονοµική Επιτροπής ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 09.10.2014 Η Οικονοµική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο ηµαρχιακό Μέγαρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΤΕΘΕΝΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΤΕΘΕΝΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΤΕΘΕΝΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ /ΝΣΗ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ /ΝΤΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΙΝΤΖΕ ΤΜΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ: ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΛΗ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ 2014-2019

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ 2014-2019 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ 2014-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι Θ Ε Μ Α Τ Α Γ Ι Α Σ Υ Ζ Η Τ Η Σ Η

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι Θ Ε Μ Α Τ Α Γ Ι Α Σ Υ Ζ Η Τ Η Σ Η Πύλος 10 εκεµβρίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Η Μ Ο Σ Π Υ Λ Ο Υ Ν Ε Σ Τ Ο Ρ Ο Σ Πλ. Νέστορος ΠΥΛΟΣ Τ.Κ. 240 01 Πληροφορίες: Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών Σχολείων Κομοτηνή, 20 Νοεμβρίου 2010

Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών Σχολείων Κομοτηνή, 20 Νοεμβρίου 2010 Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών Σχολείων Κομοτηνή, 20 Νοεμβρίου 2010 Τ.Θ. 3804-10210 ΑΘΗΝΑ www.musika.gr Αρ.Πρωτ.: ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΝ ΡΕΑΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΝ ΡΕΑΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΝ ΡΕΑΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΝ ΧΩΡΑΕΙ, ΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΡΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙ ΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 29 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 19 ης εκεµβρίου 2013 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 454/2013 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΘ. Κ. Ι. ΠΑΛΛΗΚΑΡΗ, ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΘ. Κ. Ε. ΠΕΤΡΑΚΗ, ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΘ. Κ. Ι. ΠΑΛΛΗΚΑΡΗ, ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΘ. Κ. Ε. ΠΕΤΡΑΚΗ, ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες η έγκυρη ενημέρωση για το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Βαθµός Προτεραιότητας: ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Κόνιτσα 27-Ιανουαρίου-2014 Αριθ. Πρωτ: -944- Γραφείο ηµοτικού Συµβουλίου Ταχ. νση : 44 100 ΚΟΝΙΤΣΑ Πληροφορίες: Τάσιος Σωτήριος

Διαβάστε περισσότερα

100.819,68 216.277,06 199.891,00 83.613,07 115.686,91 130.000,00 307.113,50 329.372,92 403.950,00

100.819,68 216.277,06 199.891,00 83.613,07 115.686,91 130.000,00 307.113,50 329.372,92 403.950,00 Κεφάλαιο 2.3 Οικονοµικός Προγραµµατισµός Κεφάλαιο 2.3.1 Εκτίµηση Εσόδων Στο παρόν κεφάλαιο επιχειρείται ο οικονοµικός προγραµµατισµός των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράµµατος του ήµου Εµµ. Παππά. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ρ. 68

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ρ. 68 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος 8 / 1 / 2013 ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ ΤΜΗΜΑ : Ταχ. /νση : Τηλέφωνο : Φαξ : Ηλεκ/κό Ταχ. : Ιστοσελίδα : ηµάρχου Πλ. Ελευθερίας 1 Τ.Κ. 851 00 - ΡΟ ΟΣ 2241361387

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 2014. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 2014. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 2014 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 4 η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 13 : 00 π. μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068 ΘΕΜΑ: «Ορισμός Αντιδημάρχων για το χρονικό διάστημα από 1-1-2013 μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσης

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr

www.neafiladelfeia.gr www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 03-07-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 03-07-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 03-07-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 378 ΘΕΜΑ: 8 η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

1) Μεταβολές σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2012-2013. Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας.

1) Μεταβολές σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2012-2013. Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Τηλέφωνο: 2891340108 ΦΑΞ: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 01 03-2012 Αρ. Πρωτ. οικ. 3.965 ΠΡΟΣ: 1] Το ήµαρχο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Η Οικονοµική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω και τις διατάξεις των άρθρων 72 και 75 του Ν.3852/2010,

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Η Οικονοµική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω και τις διατάξεις των άρθρων 72 και 75 του Ν.3852/2010, Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ.15/2012 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Κατερίνης. Αριθµός απόφασης 162/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ψήφιση διαφόρων πιστώσεων έτους 2012. Στην Κατερίνη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2007-13

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2007-13 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2007-13 ρ. Πάνος Λιβέρης, Υπεύθυνος Συµβούλου ιευθ.υποστήριξης Προγραµµάτων ηµοσίου Ε.Π. Υγεία-Πρόνοια 2000-06 Εργαλεία εφαρµογής Ευρεία ανάλυση προβληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΗΜΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟ 2008 3/10: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ

ΝΕΑ ΗΜΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟ 2008 3/10: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ 3/10: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΒΑ ΙΟΥ Πραγµατοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γυµνασίου Λιβαδίου, παρουσία του Νοµάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρού, πλήθους κόσµου και µαθητών. Παρευρέθηκαν επίσης η Έπαρχος Ελασσόνας

Διαβάστε περισσότερα

«Πλαίσιο. Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής. Ηνωμένο Βασίλειο» Ηνωμένο Βασίλειο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

«Πλαίσιο. Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής. Ηνωμένο Βασίλειο» Ηνωμένο Βασίλειο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ «Πλαίσιο Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο» ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Διακίδης Ισίδωρος, Αντιδήμαρχος Haringey Λονδίνο Ηνωμένο Βασίλειο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Βίκυ Φλέγγα Οικονομολόγος, Μ sc περιφερειακή ανάπτυξη Στέλεχος διεύθυνσης οργάνωσης και πληροφορικής Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΕ 9 ΒΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ

ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ ISBN 978-960-02-3056-7, Σχήµα 17x24, Σελίδες 350, Τιµή: 25,00 (δεν συµπερ. 6,5% ΦΠΑ), Έκδοση Αθήνα, εκέµβριος 2014, Κωδικός στον Εύδοξο: 41986851

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑ ΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ

ΑΠΟ ΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑ ΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΚΜ: ΚΕ1001 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΩΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. ήµου Ιλίου: 6533/05-02-2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθµ. 5 ης Έκτακτης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Ιλίου

Αρ. Πρωτ. ήµου Ιλίου: 6533/05-02-2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθµ. 5 ης Έκτακτης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Ιλίου Αρ. Πρωτ. ήµου Ιλίου: 6533/05-02-2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθµ. 5 ης Έκτακτης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 055/2014 ΘΕΜΑ Αιτήµατα για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΛΡΩ6Θ-ΚΣΖ. Αριθ. Αποφ: 43

ΑΔΑ: Β4ΛΡΩ6Θ-ΚΣΖ. Αριθ. Αποφ: 43 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΜΑ: Ψήφιση και διάθεση πιστώσεων Αριθ. Αποφ: 43 Στην Αγία Βαρβάρα και στο ηµοτικό Κατάστηµα σήµερα την 6

Διαβάστε περισσότερα

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ; ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 34 ΘΕΜΑ: 1 η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2011 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2011 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ.Αποφ 7/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2011 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Πάρου ΘΕΜΑ: Έγκριση σχεδίου νέου Οργανισµού Εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Προϊσταµένη /σης: Κουλάκου Παναγιώτα, τηλ.2132050079 email: koulakou@melissia.gr

Προϊσταµένη /σης: Κουλάκου Παναγιώτα, τηλ.2132050079 email: koulakou@melissia.gr ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Προϊσταµένη /σης: Κουλάκου Παναγιώτα, τηλ.2132050079 email: koulakou@melissia.gr Αρµοδιότητες της /σης σε σχέση µε τα Ν.Π...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κηφισιά 03/ 03/ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ «Η δική μας διοίκηση απέδειξε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ Α.1 Καθορισµός της στρατηγικής Η στρατηγική του ήµου αποτελεί συνεκτικό σύνολο γενικών στόχων και πολιτικών δράσης, που αποσκοπούν στην εκπλήρωση της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ. 1. Γενικά. 2. Άσκηση αρµοδιοτήτων

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ. 1. Γενικά. 2. Άσκηση αρµοδιοτήτων ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΩ ΙΚΑ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1. Γενικά Η άσκηση των αρµοδιοτήτων του ήµου Καλαµάτας πραγµατοποιείται,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Με αφορμή τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2010,, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟ ΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟ ΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ Α Α: 6Ω20ΟΚ76-ΛΡ1 Οικονοµικό Έτος: 2015 & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ Ηµ/νία Εκτύπωσης:

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αυτής ο Πρόεδρος της Επιτροπής διαπίστωσε ότι σε σύνολο επτά µελών ήταν παρόντα πέντε µέλη:

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αυτής ο Πρόεδρος της Επιτροπής διαπίστωσε ότι σε σύνολο επτά µελών ήταν παρόντα πέντε µέλη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ Ν.Π.. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αρ.Πρωτ.: 19011/18-12- Απόσπασµα από το 22/ πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

06/08/2015 6.000,00 9.250,00 18.200,00 18.200,00

06/08/2015 6.000,00 9.250,00 18.200,00 18.200,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ Οικονοµικό Έτος: 2015 & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ Ηµ/νία Εκτύπωσης: 06/08/2015

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Σ

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 16-11-2009 ΑΡ. ΠΡΩΤ: Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Σ Ο ήµος Καλαµάτας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ορισµένου

Διαβάστε περισσότερα

Η Αλήθεια. για την ανέγερση. 8 Γυµνασίου & 9 Λυκείου. των νέων σχολικών µονάδων. του. στην Αγία Φιλοθέη

Η Αλήθεια. για την ανέγερση. 8 Γυµνασίου & 9 Λυκείου. των νέων σχολικών µονάδων. του. στην Αγία Φιλοθέη Η Αλήθεια για την ανέγερση των νέων σχολικών µονάδων του ου ου 8 Γυµνασίου & 9 Λυκείου Αµαρουσίου στην Αγία Φιλοθέη 1α 1β Tα Ντοκουµέντα της Αλήθειας 2α 2β Το πρόβληµα που κληθήκαµε να διαχειριστούµε Το

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενο. Ιστορία αθλητικών εγκαταστάσεων. Αθλητικές. στην Αρχαία Ελλάδα. στην Αρχαία Ρώµη. Χαρακτηριστικό. παράδειγµα τα «γυµνάσια»

Περιεχόµενο. Ιστορία αθλητικών εγκαταστάσεων. Αθλητικές. στην Αρχαία Ελλάδα. στην Αρχαία Ρώµη. Χαρακτηριστικό. παράδειγµα τα «γυµνάσια» ΕΠΕΑΕΚ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Φ.Α.Α.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕ 0111 «Σύγχρο Θέµα ιοίκησης Αθλητισµού»

Διαβάστε περισσότερα

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας.

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Τηλέφωνα: 2891340108 2891340138 ΦΑΞ: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 25 10-2013 Αρ. Πρωτ. οικ. 22680. ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ Ψήφιση πίστωσης για εκτός έδρας µετακινήσεις υπαλλήλων.

ΘΕΜΑ Ψήφιση πίστωσης για εκτός έδρας µετακινήσεις υπαλλήλων. Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Καρδίτσα σήµερα την 27η του µηνός εκεµβρίου του έτους 2013 και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. 7.2 Κατηγορίες επενδύσεων Λήψη επενδυτικής απόφασης ιαδικασία επιλογής

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. 7.2 Κατηγορίες επενδύσεων Λήψη επενδυτικής απόφασης ιαδικασία επιλογής 214 7 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 7.1 Εισαγωγή Η υλοποίηση και επιτυχία του επιχειρησιακού σχεδίου του Ψυχιατρικού Νοσοκοµείου Κέρκυρας, έχει άµεση σχέση µε τις αποφάσεις που λαµβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Θεµατικός Κύκλος Τίτλος Εναρξη Λήξη ιάρκεια (Ωρες) Κωδικός (Επικοινωνία) Αφορά Χρηµ.

Α/Α Θεµατικός Κύκλος Τίτλος Εναρξη Λήξη ιάρκεια (Ωρες) Κωδικός (Επικοινωνία) Αφορά Χρηµ. Α/Α Θεµατικός Κύκλος Τίτλος Εναρξη Λήξη ιάρκεια (Ωρες) Κωδικός (Επικοινωνία) Αφορά Χρηµ. 1 13/01/2014 15/01/2014 21 80001Μ14 2 15/01/2014 17/01/2014 21 80002Μ14 3 20/01/2014 22/01/2014 21 80004Μ14 4 ΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

3. Ινστιτούτο Τεχνολογίας & Εφαρµογών Στερεών Καυσίµων 5%.

3. Ινστιτούτο Τεχνολογίας & Εφαρµογών Στερεών Καυσίµων 5%. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Στο παρόν κεφάλαιο παρουσιάζονται τα βασικά χαρακτηριστικά του Φορέα υλοποίησης και διαχείρισης του προτεινόµενου έργου, τα οποία διαµορφώνονται πάντα µε βάση

Διαβάστε περισσότερα

Της από 25/5/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 11/25-5-2015 Αριθ. Απόφασης: 317/2015

Της από 25/5/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 11/25-5-2015 Αριθ. Απόφασης: 317/2015 ΑΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 25/5/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 11/25-5-2015 Αριθ. Απόφασης: 317/2015 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθµ. Μελέτης:30/2013 Τ.Υ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθµ. Μελέτης:30/2013 Τ.Υ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθµ. Μελέτης:30/2013 Τ.Υ. ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΣΥΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΣΥΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΣΥΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή Τεχνικές προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 332 (Αριθµός πρακτικού 8) Η Οικονοµική Επιτροπή Ηρακλείου αποτελούµενη από τα παρόντα µέλη της κ.κ. Ν. ηµόπουλο, Προεδρεύοντος, λόγω

Διαβάστε περισσότερα

- Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η - ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 148 /2014. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ αφού έλαβε υπόψη του:

- Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η - ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 148 /2014. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ αφού έλαβε υπόψη του: - Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 148 /2014 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ αφού έλαβε υπόψη του: 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Επιχορήγηση ΟΤΑ για Εξοικονόμηση Ενέργειας» Εισηγητής: Δ. Μπαϊρακτάρης Ειδικός Σύμβουλος ΚΕΔΕ

Θέμα: «Επιχορήγηση ΟΤΑ για Εξοικονόμηση Ενέργειας» Εισηγητής: Δ. Μπαϊρακτάρης Ειδικός Σύμβουλος ΚΕΔΕ Θέμα: «Επιχορήγηση ΟΤΑ για Εξοικονόμηση Ενέργειας» Εισηγητής: Δ. Μπαϊρακτάρης Ειδικός Σύμβουλος ΚΕΔΕ 1 Έργα και Δράσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στους Δήμους I. Αμιγώς Διοικητικές Λειτουργίες Δημοτικά Καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων

Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων 2η Ηµερίδα για την Ελληνική Πλατφόρµα για την Έρευνα και Τεχνολογία στην Κατασκευή Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων στο πλαίσιο των στόχων της Πλατφόρµας για την Έρευνα και Τεχνολογία στην Κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ Περίοδος Από 1 Εως 3. Εισπρακτέα

ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ Περίοδος Από 1 Εως 3. Εισπρακτέα ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ Περίοδος Από 1 Εως 3 Κωδικός Περιγραφή Εισπρακτέα Προϋπολογισθέντα Βεβαιωθέντα Εισπραχθέντα Υπόλοιπα 00000 ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟ Α 15.498.762,10 3.896.820,63

Διαβάστε περισσότερα

- 2 - Ο Αντιδήμαρχος κ. Σίμος Ευάγγελος εισηγείται ως εξής: Στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, πρώτο μας μέλημα είναι η οικονομική ελάφρυνση του λαού

- 2 - Ο Αντιδήμαρχος κ. Σίμος Ευάγγελος εισηγείται ως εξής: Στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, πρώτο μας μέλημα είναι η οικονομική ελάφρυνση του λαού - 2 - Ο Αντιδήμαρχος κ. Σίμος Ευάγγελος εισηγείται ως εξής: Στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, πρώτο μας μέλημα είναι η οικονομική ελάφρυνση του λαού της Πετρούπολης. Για εμάς, ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑ Α ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο στην Κύπρο Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου: OPENDAYS2011 Τεχνολογικό Πανεπιστήµιο Κύπρου Λεµεσός, 15 Νοεµβρίου 2011 Αλέξανδρος Αλεξάνδρου Προϊστάµενος

Διαβάστε περισσότερα