Τον χρόνο που πέρασε εργαστήκαμε εντατικά, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση όσων έχουμε υποσχεθεί.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τον χρόνο που πέρασε εργαστήκαμε εντατικά, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση όσων έχουμε υποσχεθεί."

Transcript

1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΜΗΝΥΜΑ ΗΜΑΡΧΟΥ Φίλες και φίλοι συνδημότες Όταν τον Οκτώβριο του 2006 μας εμπιστευθήκατε την διοίκηση του ήμου είχαμε κάνει μαζί σας ένα συμβόλαιο ευθύνης στηριγμένο στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΗΣ του συνδυασμού μας «ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΗΣ» για την τετραετία Τον χρόνο που πέρασε εργαστήκαμε εντατικά, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση όσων έχουμε υποσχεθεί. Κάθε μας ενέργεια ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του γενικότερου προγραμματικού σχεδιασμού μας. Γνωρίζουμε από πού ξεκινήσαμε και ξέρουμε που και πως θα φτάσουμε στο τέλος της τετραετίας. Η πορεία δεν είναι εύκολη, το οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο σήμερα λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει να γίνει σε όλους κατανοητό, είναι ιδιαιτέρα ασφυκτικό. Νομοθετημένοι πόροι δεν αποδίδονται από την πολιτεία στους ήμους, ενώ συνεχώς νέες αρμοδιότητες προστίθενται χωρίς να ακολουθούνται από τις ανάλογες πιστώσεις όπως το Σύνταγμα (άρθρο 102) αλλά και οι νομοί προβλέπουν. Για τον ήμο μας η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσκολότερη εξαιτίας των συσσωρευμένων χρεών. Είναι πλέον κοινός τόπος σε όλους ότι μεγεθύνεται η απόσταση μεταξύ των αναγκών μας για καλύτερη ποιότητα ζωής στο χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε και των οικονομικών μέσων που διαθέτουμε σαν τοπική κοινωνία για να έχουμε αυτό που δικαιούμαστε.

2 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 εν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά ούτε και μονό να διαμαρτυρόμαστε, μπορούμε να βεβαιώσουμε όμως ότι οργανώνουμε και αξιοποιούμε τα μέσα που διαθέτουμε με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Κάθε ευρώ που ξοδεύουμε είναι χρήσιμο και παραγωγικό. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με σχέδιο, σύνεση και «επαγγελματισμό», πολεμάμε τη προχειρότητα και την σπατάλη. Χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, ορισμένες φορές όχι δημοφιλείς. Όταν όμως διαχειρίζεσαι υπεύθυνα την εξουσία που σου έχει αναθέσει ο λαός αυτό κάποιες φορές είναι αναγκαίο. Υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος κάθε ενέργειάς μας όμως δεν ασκούμε την πολιτική μας με βάση αυτό. Με το κείμενο που ακολουθεί θέτουμε ενώπιον σας τον απολογισμό των πεπραγμένων μας κατά την 1 η χρονιά της θητείας μας. Όσα καταγράφουμε παρακάτω είναι συγκεκριμένα και απλά. Πιστεύουμε ότι ο σεβασμός της εντολής των πολιτών σημαίνει σεβασμό στις προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες και με βάση αυτή την αρχή καλούμε όλους εσάς να μας κρίνετε.

3 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΗΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ότι η οικονομική κατάσταση του ήμου ήταν ιδιαιτέρα δυσμενής το γνωρίζαμε όταν παραλάβαμε την διοίκηση, το μέγεθος αυτής της μαύρης τρυπάς από υποχρεώσεις και δάνεια το διαπιστώσαμε με σαφήνεια όταν λάβαμε τα επίσημα στοιχειά. (δήλωση ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ) Από τα αναμφισβήτητα στοιχεία του εγκεκριμένου ισολογισμού της 31/12/2006, ο οποίος δημοσιεύθηκε επίσημα, διαπιστώνεται ότι οι υποχρεώσεις του ήμου από ευρώ του 2002, έφθασαν το 2006 τα ευρώ. Αν στο παραπάνω ποσό προσθέσουμε τα ευρώ που εισέπραξε η προηγούμενη διοίκηση ως προκαταβολή από τα τακτικά έσοδα του 2007 και τις ευρώ που εξαιτίας τραγικής αμέλειάς της χρεωθήκαμε από τα Ολυμπιακά έργα του 2004, οι υποχρεώσεις έφθασαν στο ποσό των ευρώ! (πίνακα από ισολογισμό) Οι αναφορές της προηγουμένης διοίκησης του Νίκου Αδαμόπουλου ότι δήθεν κατά την διάρκεια της θητείας της «νοικοκύρεψε» τα οικονομικά του ήμου δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Στην πραγματικότητα τις ήδη μεγάλες υποχρεώσεις (χρέη) που παρέλαβε από την διοίκηση του Παντελή Γρετζελιά τις έκανε κατά πολύ μεγαλύτερες. Τα ευρώ υποχρεώσεις είναι πολύ μεγάλο ποσό για τα οικονομικά μεγέθη του ήμου μας. Υποθηκεύεται το μέλλον μας. Οι δημότες πρέπει να αναρωτηθούν πως φτάσαμε έως εδώ και πόσο βαριές είναι ευθύνες των προηγουμένων διοικήσεων. ιαθέτοντας ως πρόσθετο έσοδο ένα ιδιαιτέρα αποδοτικό νεκροταφείο δεν επιτρέπεται να βρισκόμαστε σήμερα σε αυτή την οικονομική κατάσταση.

4 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΥΠΟ ΟΜΕΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ o ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟ ΟΜΗ o ημοτικό Κατάστημα o Αρχεία ήμου o Αίθουσα ημοτικού Συμβουλίου o Κτίριο Πνευματικού Κέντρου o ΠΠΙΕ o ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ o Οχήματα καθαριότητας o Εξοπλισμός υπηρεσίας πρασίνου o Εξοπλισμός-Μηχανήματα Νεκροταφείου (μηχανογράφηση) o Εξοπλισμός ιοικητικών Υπηρεσιών o Κ.Ε.Π. o ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΝΑΜΙΚΟ o Επιστημονικό προσωπικό. ( ιευθυντές) o Εξειδικευμένα στελέχη. o Εργατικό Πρωσικό. (τεράστιες ελλείψεις) o Τεχνικό προσωπικό (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, κηποτέχνες κλπ) ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Πλατεία «Γιώργος Γεννηματάς» στην Ειρήνη. Αποχαρακτηρισμός ιδιοκτησίας ΜΑΒΑ Κοντέϊνερ 3 ου Παιδικού Σταθμού Πεζοδρομήσεις ιστορικού κέντρου-αεκ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

5 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ / ΦΟΡΟΙ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ,01 33,24% 73 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ,24 11,16% 74 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , ,25 2,55% 75 ΔΩΡΕΕΣ 9.221, ,21 101,23% 76 ΕΣΟΔΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , ,92 32,73% , ,63 8,01% ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ,85 4,77% 61 ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ-ΤΡΙΤΩΝ , ,26-23,35% 62 ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΡΙΤΩΝ , ,17-13,48% 63 ΦΟΡΟΙ-ΤΕΛΗ 7.887,64 983,50-87,53% 64 ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΟΔΑ , ,03-3,84% 65 ΤΟΚΟΙ , ,86 11,59% 67 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , ,81-0,12% , ,48-0,61% ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ , ,60 6,34% ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ , ,24 229,75% ΤΕΛΗ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ,49-5,10% ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ , ,81 21,03% ΔΙΑΦΟΡΑ , ,10 12,09% , ,24 11,16% , ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ , ,77 64,29% ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ , ,92 39,27% ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΑ , ,85 832,14% ΧΡΕΩΛΗΣΙΑ ,11 Ισολογισμός 2007

6 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η άποψη που πολλές φορές κυριαρχεί για «αναποτελεσματικό», «διεφθαρμένο» κράτος και «τεμπέληδες» δημόσιους υπαλλήλους είναι απλουστευτική και ιδιαίτερα επικίνδυνη. Για την χαμηλή παραγωγικότητα του δημόσιου τομέα οι αιτίες είναι πολύ ποιο συνθέτες και θα ήταν άδικο να θεωρήσουμε ως μόνους υπεύθυνους του εργαζόμενους. o Η κακή οργάνωση των υπηρεσιών από τις διοικήσεις. Ο ήμος μας υπέφερε για πολλά χρόνια από την αδυναμία των διοικούντων να οργανώσουν τις υπηρεσίες του. Η πλήρης έλλειψη δομής ιεραρχίας και ανάθεσης καθηκόντων, αποδυνάμωσε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών ΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ o Η έλλειψη ικανότητας διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. o Οι «εχθρικές» σχέσεις ιοίκησης-εργαζομένων. ΚΟΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣ-ΠΑΡΑΤΑΞΙΟΠΟΙΣΗ o Οι κάκιστες συνθήκες εργασίας σε πολλούς εργασιακούς χώρους. Αποσυμφόρηση των υπηρεσιών. Βελτίωση των χώρων εργασίας. ( ημόσια εικόνα) Τεχνικός Ασφαλείας- Γιατρός Εργασίας. o Η ευκαιριακή στελέχωση των υπηρεσιών με συμβασιούχους για λόγους ψηφοθηρίας. Εμμονή στο μόνιμο προσωπικό, το οποίο εργάζεται στην θέση για την οποία προσλαμβάνεται. o Η ανύπαρκτη επιμόρφωση των εργαζομένων. Συνεχής προσπάθεια επιμόρφωσης των εργαζομένων. Νέες συνθήκες στην οργάνωση της ημοσιάς ιοίκησης. αποτελούν σημαντικούς αρνητικούς παράγοντες της κακοδαιμονίας του δημόσιου τομέα.

7 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΜΟΤΗ Αξιοποιούμε τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας. o ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΜΟΤΩΝ Καθιερώνουμε ειδικό αριθμό άμεσης επικοινωνίας δημότη με την υπηρεσία καθημερινότητας στην οποία θα θέτει κάθε ζήτημα που τον απασχολεί. (από το πρόγραμμα του συνδυασμού μας). Για την άμεση εξυπηρέτησης των δημοτών ιδρύσαμε, μηχανογραφήσαμε και στελεχώσαμε ειδικό Γραφείο Εξυπηρέτησης του ημότη με απευθείας τηλεφωνική σύνδεση χωρίς χρέωση στον αριθμό Τώρα ο κάθε δημότης μπορεί να θέτει τηλεφωνικά το αίτημα του και να λαμβάνει υπεύθυνη πληροφόρηση για τον χρόνο και την πορεία υλοποίησής του. (Φωτο από το την διαφημιστική αφίσα που κυκλοφορήσαμε.) o ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ-www.neafiladelfeia.gr Εγκαταστήσαμε και λειτουργεί πλήρως ενημερωμένη με καθημερινές καταχωρήσεις ιστοσελίδα στο internet με όλες τις πληροφορίες και τα νέα που αφορούν τον ήμο. Έτσι ανοίξαμε έναν κύκλο αμφίδρομης επικοινωνίας με τους συνδημότες μας που έχουν πρόσβαση στο internet. Η εφαρμογή επεκτείνεται σταδιακά και σύντομα οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα να εκτελούν σειρά πράξεων μέσω του internet. (πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λ.π.)

8 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 o ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ o ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ o ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΑΡΟΘΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ o ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ o ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ o ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΠΙΝΑΚΙ ΩΝ 300 ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ 29 ΠΙΖΑ Ι ΙΩΤΙΚΕΣ

9 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ (φωτο του εντύπου) Στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ του συνδυασμού μας θέσαμε ορισμένες βασικές προτεραιότητες. Σήμερα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τον απολογισμό και να αποδείξουμε ότι τα λόγια μας έγιναν πράξεις. ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (φωτο από την αίθουσα συνεδριάσεων με κόσμο) Αναβαθμίσαμε την λειτουργία του ημοτικού Συμβουλίου (.Σ.). Οι συνεδριάσεις γίνονται σε πολιτισμένο κλίμα και με πολιτικό περιεχόμενο. Οι ακραίες αντεγκλήσεις και οι αλληλοκατηγορίες του παρελθόντος έδωσαν την θέση τους στον ουσιαστικό διάλογοι μεταξύ των παρατάξεων και των μελών του. Αναγνωρίζουμε στην πράξη τον ουσιαστικό ρόλο της αντιπολίτευσης παρέχοντας στα μέλη της κάθε στοιχείο ή πληροφορία που ζητά ώστε να ασκεί αποτελεσματικά τα καθήκοντα της και τον έλεγχο της διοίκησης. Η διαφάνεια στην λειτουργία του.σ. έχει ποιοτικά αναβαθμιστεί. Τίποτα δεν είναι κρυφό, τα πάντα είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων. Κοινωνικές ομάδες αλλά και μεμονωμένοι συνδημότες μας έθεσαν.σ. προς συζήτηση θέματα που τους απασχολούσαν λαμβάνοντας όπου ήταν αναγκαίο ενεργό μέρος στην διαδικασία. Σημαντικός αριθμός δημοτών παρακολούθησε συστηματικά τις διαδικασίες του.σ. ανεβάζοντας με την παρουσία τους το ενδιαφέρον αλλά και το κύρος των συνεδριάσεων.

10 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Συγκροτήθηκαν Ομάδες Εργασίας για επιμέρους θέματα που ενδιαφέρουν ή απασχολούν την πόλη μας. Οι επιτροπές αυτές λειτουργούν στα πλαίσια του.σ. και υποβοηθούν το έργο του. Παράλληλα συστήσαμε και στελεχώσαμε ειδικό γραφείο για την παρακολούθηση και καταγραφή των δραστηριοτήτων τους ώστε να υπάρχει ανάλογο αρχείο και συνέχεια στην δράση τους. Οι Ομάδες Εργασίας που συστηθήκαν είναι: o Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ (Απόφαση.Σ. 130/2007) o ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ (Απόφαση.Σ. 131/2007) o ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ (Απόφαση.Σ. 148/2007) o ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (Απόφαση.Σ. 201/2007) o ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙ ΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ- Α.Μ.Ε.Α. (Απόφαση.Σ. 221/2007) Το ημοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε 29 τακτικές συνεδριάσεις και συζήτησε 403 θέματα της αρμοδιότητάς του. Η ημαρχιακή Επιτροπή πραγματοποίησε 23 τακτικές συνεδριάσεις και συζήτησε 369 θέματα της αρμοδιότητάς της. Σύσκεψη με καθηγητές και γονείς. (φωτο από την συνάντηση στο ΠΠΙΕ ) Συναντήσεις με δημότες για προβλήματα της γειτονιάς. (φωτο από την συνάντηση με τους κατοίκους στο ΠΠΙΕ ) Συνάντηση με τους γονείς των παιδιών του 3 ου Παιδικού Σταθμού (φωτο) Σάρδεων Συνεργεία στην Αγία Μαρίνα Για την εκ περιτροπής λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

11 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (.Ε.Α.Ν.Φ.) Είχαμε δεσμευτεί στο πρόγραμμα μας ότι: «το πλαίσιο λειτουργίας της ημοτικής Επιχείρησης πρέπει να επανεξετασθεί διότι δεν είναι πλέον αποδεκτό τα έσοδα που της έχουν παραχωρηθεί από τον ήμο να εξακολουθούν να συντηρούν την οικονομική βιωσιμότητα της» Η ημοτική Επιχείρηση με τον τρόπο που λειτουργούσε προξένησε τεράστιες οικονομικές επιβαρύνσεις στο δημοτικό ταμείο. Όμως για λόγους σκοπιμότητας (μισθοί αιρετών, προσλήψεις συμβασιούχων) οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έπαιρναν καμία πρωτοβουλία για να σταματήσει αυτή η οικονομική αιμορραγία. Με απόλυτη συνέπεια στις προεκλογικές εξαγγελίες, αμέσως, αφού μελετήσαμε λεπτομερώς την κατάσταση, καταθέσαμε πλήρες σχέδιο για την μετατροπή της.ε.α.ν.φ. σε αμιγώς κοινωνικού σκοπού, διακόπτοντας όλες τις οικονομικά ζημιογόνες δραστηριότητες. (κατασκευαστικός τομέας, τουριστικό γραφείο κ.λ.π.) Με βάση το σχέδιο που προτείναμε εξασφαλίσαμε: o Την οικονομική εξυγίανση. o Την άμεση αξιοποίηση-εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων που έτειναν να απαξιωθούν (π.χ. τουριστικά λεωφορεία σε αδράνεια) o Να διατηρήσουμε όλες τις θέσεις εργασίας, όπως είχαμε υποσχεθεί, μεταφέροντας το πλεονάζον προσωπικό που είχε δικαίωμα μετάταξης σε χρήσιμες θέσεις σε διαφορές υπηρεσίες του ήμου. (κυρίως εξωτερικά συνεργεία, καθαριότητα, πράσινο). o Την καθολική αποδοχή του σχεδίου μας από τους εργαζόμενους. Η.Ε.Α.Ν.Φ. σήμερα έχει την διοικητική ευθύνη για τα κοινωνικά επιδοτούμενα προγράμματα: Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Ημερήσιας Φύλαξης Ηλικιωμένων κλπ και την ημοτική Συγκοινωνία, ενώ έπαψε αμετάκλητα να αποτελεί θερμοκήπιο συμβασιούχων. ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

12 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τηρήσαμε την υπόσχεση μας να εξαλείψουμε από τον ήμο μας το απαράδεκτο καθεστώς των συμβασιούχων. Οργανώνουμε τις ημοτικές Υπηρεσίες στελεχώνοντας τις με μόνιμο προσωπικό το οποίο προγραμματίζουμε να προσληφθεί με την ιαδικασία του Α.Σ.Ε.Π.. (άμεση ενέργεια) Για πολλά χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις χρησιμοποιούσανε συμβασιούχους για βασικές υπηρεσίες, ιδιαιτέρα σε αυτές της /σης Καθαριότητας και /σης Κήπων-Πρασίνου. Η δέσμευση-απόφαση μας να μην συνεχίσουμε αυτή τη καταδικασμένη από όλους πολιτική και με δεδομένο ότι η διαδικασία του Α.Σ.Ε.Π. είναι χρονοβόρα, οι παραπάνω υπηρεσίες έχουν σήμερα σοβαρές ελλείψεις προσωπικού. Παρά το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχουμε από την ελλιπή στελεχώσει αυτών των κρίσιμων υπηρεσιών, επιμένουμε: αν θέλουμε να έχουμε οργανωμένες και αποδοτικές υπηρεσίες με προοπτική σε βάθος του χρόνου, πρέπει να πληρώσουμε το πολιτικό κόστος. Το μελλοντικό όφελος για τον ήμο θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

13 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Τηρήσαμε την υπόσχεση μας για τον περιορισμό των αμοιβών των αιρετών στις απολύτως απαραίτητες, όπως και της κατάργησης της διπλομισθίας που είχαν καθιερώσει για τον εαυτό τους οι προηγούμενοι ήμαρχοι. Με την απόφαση αυτή μειώσαμε το κόστος των αμοιβών κατά ευρώ το χρόνο. Το ζήτημα όμως δεν είναι οικονομικό. Με αυτή την πολιτική μας επιλογή θέλαμε να αποκαταστήσουμε στην συνείδηση των συμπολιτών μας την αξιοπιστία του θεσμού της αυτοδιοίκησης και όσων την υπηρετούν, που επλήγη από αρνητικά φαινόμενα που είχαν επίκεντρο το μοίρασμα των αμειβόμενων θέσεων μεταξύ των μελών της παράταξης που διοικούσε το ήμο. ΓΗΠΕ Ο ΑΕΚ Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι ένα ανοικτό θέμα που όσο μένει σε εκκρεμότητα δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα εξαιτίας της εγκατάλειψης του χώρου που τείνει να γίνει σκουπιδότοπος και εγκυμονεί κινδύνους για τους περίοικους, αλλά και τη ασφάλεια του Άλσους. Η χωρίς περιθώρια παρερμηνειών στάση μας διευκόλυνε τον διάλογο που είχαμε με την διοίκηση της Α.Ε.Κ. γιατί τώρα γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις μας, χωρίς τις παλινωδίες του παρελθόντος που δημιουργούσαν σύγχυση και εντάσεις. Παραμένουμε στην βασική μας θέση: «θέλουμε η Α.Ε.Κ. να παραμείνει και να αγωνίζεται στην ιστορική έδρα της», όπως παραμένουμε και στο κείμενο που είχαμε διατυπώσει στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ του συνδυασμού μας.

14 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΑΛΣΟΣ «Απαράβατο καθήκον μας είναι η διατήρηση και αύξηση του φυσικού αυτού κεφαλαίου. Αντιμετωπίζουμε το Άλσος ως αναντικατάστατη αξία γι αυτό κάθε δραστηριότητα που αναιρεί τον δασικό χαρακτήρα του είναι ανεπίτρεπτη.» (αποσπάσιμα από το Πλαίσιο Αρχών του συνδυασμού μας). Τηρήσαμε με επιμονή την παραπάνω προεκλογική μας δέσμευση αναλαμβάνοντας αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων μας δράσεις και πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση. Το Άλσος είχε και έχει ακόμα πολλές πληγές από την αδιαφορία του παρελθόντος, ενώ σε πολλά σημεία του είχε μετατραπεί σε χώρο αποθέσεις αχρήστων. (φωτο από κατεστραμμένα και εγκαταλειμμένα αντικείμενα) ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΩΝ

15 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Οι δράσεις που αναλάβομε είναι: o Κατεδαφίσαμε τα εγκαταλειμμένα κλουβιά του Ζωολογικού Κήπου που είχαν μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και νεκροταφείο παλαιών αυτοκινήτων απαλλάσσοντας τον χώρο από χιλιάδες τόνους μπετόν και παλιοσίδερων. Συγχρόνως απομακρίναμε και πλήθος άλλων μικρότερων αχρήστων και εγκαταλειμμένων κατασκευών. (φωτο από μπετό και παλιοσίδερα) o Μεταφέραμε σε ασφαλή μέρη, σε συνεννόηση με φιλοζωικούς φορείς, τα τελευταία ταλαιπωρημένα ζώα που υπήρχαν εκεί, των οποίων η θέα περισσότερο ντροπή μας προκαλούσε. o Αναμορφώσαμε τους χώρους της υπηρεσίας κήπων & πρασίνου που στεγάζεται εντός του Άλσους ξηλώνοντας όλες τις αυθαίρετες κατασκευές που υπήρχαν, απομακρύνοντας παράλληλα τόνους αχρήστων και επικίνδυνων υλικών που ήταν εκεί σωρευμένα για δεκαετίες υποβαθμίζοντας αφόρητα περιβαλλοντικά και αισθητικά τον χώρο. (φωτο κατεστραμμένων και άχρηστων υλικών) o Τοποθετήσαμε σιδερένιο κάγκελα κατά μήκος των συνόρων του Άλσους με το γήπεδο της Α.Ε.Κ. αλλάζοντας την αθλία εικόνα που υπήρχε από τότε που γκρεμίστηκε το γήπεδο. (φωτο από τα κάγκελα που μπήκαν) o Σε συνεργασία με φορείς της πόλης μας αλλά και την ενεργή συμμετοχή δεκάδων συνδημοτών μας, οργανώσαμε αποτελεσματικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο την αντιπυρική προστασία του Άλσους. (φωτο με ανάλογο περιεχόμενο) o Απόξηλώσαμε αμέσως τις δεξαμενές καυσίμων που βρισκόντουσαν «θαμμένες» στον χώρο του δημοτικού γκαράζ οι οποίες αποτελούσαν σε περίπτωση ατυχήματος τεράστιο κίνδυνο για πρόκληση πυρκαγιάς.

16 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Ήδη έχουμε προγραμματίσει: o Να προχωρήσουμε στη σύνταξη ειδικής μελέτης για την προστασία και ανάπτυξη του Άλσους.. Η μελέτη θα στοιχίσει ευρω και θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα δεδομένα ώστε στο μέλλον η προστασία και ανάπτυξη του Άλσους να γίνεται με υπεύθυνο τρόπο και προγραμματισμό σε βάθος χρόνου. Ήδη η προμελέτη για την προκήρυξη του διαγωνισμού ανάθεσης είναι έτοιμη, ενώ η απαιτούμενη πίστωση είναι εγγεγραμμένη και δεσμευμένη στον προϋπολογισμό του Σημειώνουμε ότι οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν κατ επανάληψη εξαγγείλει την σύνταξη μελέτης για το Άλσος αλλά ποτέ δεν την πραγματοποίησαν. o Να προτείνουμε συγκεκριμένο σχέδιο για σύσταση ειδικού φορέα διοίκησης και διαχείρισης του Άλσους με την μορφή αυτόνομου Νομικού Προσώπου μέσα στο o Να αλλάξει η χρήση της ταβέρνας που υπάρχει διπλά στον σινε «ΑΛΣΟΣ». Να αποξηλωθούν οι αυθαίρετες κατασκευές που υπάρχουν με σκοπό να λειτουργήσει σε σύνδεση με τον κινηματογράφο ως πολιτιστικός χώρος. o Να αναζητήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο την μεταφορά του δημοτικού γκαράζ σε καταλληλότερο χώρο. Για τον σκοπό αυτό έχει συγκροτηθεί διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία αφού μελετήσει τους υπάρχοντες χώρους θα κάνει τις προτάσεις της προς το.σ. Το Άλσος αποτελεί περιουσία ζωής για την πόλη μας

17 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗ o Υπεύθυνες μετρήσεις με συνεργία από την ΕΗ και γραπτά αποτελέσματα. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ o Σύσταση επιτροπής. o Επίσημα στοιχεία από Ε.Ε.Τ.Τ. o Άδειες από Πολεοδομία. ΑΓΩΓΟΙ ΒΡΟΧΙΝΩΝ Υ ΑΤΩΝ-ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ o Έγκριση χρηματοδότησης μελέτη από 3 ο Κ.Π.Σ (Π.Ε.Π. Αττικής, ποσό ευρώ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΡΟΛΕΪ o Γραμμή 3 ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ o ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΛΩΡΙ Α ΚΗΦΙΣΟΥ o ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

18 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ (Ευαγγελία Παντελεάκη) o απάνες λειτουργίας για το ΕΥΡΩ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o Ανέγερση κτιρίου 3 ου Παιδικού Σταθμού. (άμεσα στο ΣΧΟΠ) Κ.Α.Π.Η. (Τάκης Αθανασόπουλος) o απάνες λειτουργίας για το ΕΥΡΩ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o Νέο κτίριο o Φυσιοθεραπευτήριο o Συνεργασία με Γιατρό. ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙ ΕΙΑΣ (Μανόλης Φουλεδάκης) o Συνεδρίασε σε τακτικά διαστήματα και ασχολήθηκε με θέματα της αρμοδιότητας της. o ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΤΩΝ 2 ΒΑΘΜΙ ΩΝ Της ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ o απάνες λειτουργίας για το ΕΥΡΩ o 9 Σχολικές Επιτροπές o ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ.

19 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (Παύλος Κότσιρας) o απάνες λειτουργίας για το ευρώ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o ΤΜΗΜΑΤΑ Τένις Κολύμβηση Ποδόσφαιρο 5Χ5 Ρυθμική Γυμναστική Μοντέρνος Χορός Σχολικός Αθλητισμός Πάνω από άτομα συμμετέχουν στα προγράμματα του ΑΟ ΝΦ εκάδες άτομα κυρίως γυναίκες γυμνάζονται στο ημοτικό Γυμναστήριο o ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ o ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕ Ο o ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

20 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Ανδρέας Μόσχος) o απάνες λειτουργίας ευρώ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o ΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ o ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΨΗΦΙ ΩΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΩ ΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑΝΟ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΜΠΑΛΕΤΟ o ΤΜΗΜΑΤΑ 38 o ΜΑΘΗΤΕΣ 884

21 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ (Κώστας Ευαγγελινός) o απάνες λειτουργίας για το ευρω o Παρουσιάσεις σε εκδηλώσεις του ήμου και εορτασμούς. o Συναυλίες σε διάφορες περιοχές της πόλης o Παρουσίαση σε σχολεία. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ( ημήτρης Αλαφάκης) o απάνες λειτουργίας ευρώ o Εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου Μικρασιατικού Πολιτισμού. ΦΙΛΙΩ ΧΑΙ ΕΜΕΝΟΥ o Σειρά εκδηλώσεων ανάλογου χαρακτήρα

22 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ (Σταυρούλα Κοσμά) Α.Μ.Ε.Α.-Παιγνιοθήκη o ημιουργία χώρου εξαιρετικών προδιαγραφών σε εξοπλισμό αλλά κυρίως σε ανθρώπινο δυναμικό.. o ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗΣ o ΡΑΣΕΙΣ-ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ o ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙ ΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ o Βοήθεια στο Σπίτι (1998, επιδοτούμενο) o Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας (2000, επιδοτούμενο Β &Γ Κ.Π.Σ.) o Βοήθεια στο Σπίτι Α.Μ.Ε.Α.- (1998, επιδοτούμενο) o Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων. ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ-ΠΑΙ ΙΟΥ o Συνεργασία με το Ι.Κ.Α. για ίδρυση μονάδας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας.(ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΕΝΟΣ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Σταυρούλα Κοσμά) o Εθελοντική ράση Γυναικών o Σχολή Γονέων. o Σχολή Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας. Σε συνεργασία με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.

23 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 5 ΗΜΩΝ o ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ o ΗΡΑΚΛΕΙΟ o ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ o ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ o ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (3 συνεδριάσεις) o Καθορισμός ορίων o Γήπεδο Ποδοσφαίρου ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΗΜΟ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ o Καθορισμός ατζέντας ζητημάτων. ΕΚΕΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Α ΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ o Συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο o Υλική ενίσχυση του έργου του o ημιουργία μονάδας περίθαλψης αδέσποτων ζώων ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ o Συνεργασία σε άριστο επίπεδο. o Υλική ενίσχυση του έργου τους. o Παραχώρηση ειδικού περιπτέρου για στέγαση τους.

24 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΕΖΟ ΡΟΜΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ o ΕΥΡΩ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗ o ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ 3 ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ o ΕΥΡΩ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ o ΕΥΡΩ

25 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Ο ΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟΜΑΧΟΙ o ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ o ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ o ΖΑΪΜΗ o ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ o ΚΙΡΚΗΣ o ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ o ΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ o ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ o ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ o ΑΡΤΗΣ o ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ o ΝΙΚΟΥ ΤΡΥΠΙΑ o ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ o ΑΝΑΚΟΥΣ o ΠΡΟΥΣΣΗΣ o ΙΩΝΙΑΣ o ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑ ΟΣ o ΠΑΝΟΡΜΟΥ o ΦΑΝΑΡΙΟΥ o ΚΟΡ ΕΛΙΟΥ o ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ o ΦΛΑΒΙΑΝΩΝ o ΠΕΡΙΞ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Πρόγραμμα. όραμα σχεδιασμός διαβούλευση ιδέες έρευνα μελέτη. Οι προτεραιότητές μας. Ρήξη με το παρελθόν, ελπίδα. για το μέλλον.

Πρόγραμμα. όραμα σχεδιασμός διαβούλευση ιδέες έρευνα μελέτη. Οι προτεραιότητές μας. Ρήξη με το παρελθόν, ελπίδα. για το μέλλον. Γιάννης Κασσαβός Ρήξη με το παρελθόν, ελπίδα για το μέλλον Φίλες και φίλοι, Με το Πρόγραμμα της παράταξής μας, ε- πιχειρούμε να δώσουμε το στίγμα μας, ως αυριανή διοίκηση του Δήμου. Αποτελεί το καταστάλαγμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... 05. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Διοικητικές Παρεμβάσεις - Εξορθολογισμός... 07

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... 05. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Διοικητικές Παρεμβάσεις - Εξορθολογισμός... 07 περιεχόμενα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... 05 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Διοικητικές Παρεμβάσεις - Εξορθολογισμός... 07 Διοικητικές παρεμβάσεις... 09 Α. Οργάνωση διοικητικών υποδομών - Εκσυγχρονισμός οργάνωσης...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 3 1.1 1.2 2 ΑΡΘΡΟ 259 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ ΔΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΟΚΤΩ ΚΥΚΛΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 1 Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ 1. Το όραμά μας για το Δήμο Ποιοι είμαστε; Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δεν δημιουργήθηκε σε κενό, αλλά αποτελεί συνέχεια των καλύτερων εμπειριών και παραδόσεων των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ 2014-2019 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ - ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 2014-2019 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ - ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Για αυτά που γίνονται και για αυτά που μπορούν να γίνουν... ΑΘΗΝΑ 2014-2019 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ - ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Φίλες και φίλοι, Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια βρέθηκε εν μέσω μιας μεγάλης κοινωνικής, οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ IΘΑΚΗΣ 29, 112 57 ΑΘΗΝΑ url: http://www. aueb. gr/ statistical- institute ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Στο κείμενο που ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (2009-2010)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (2009-2010) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Α ΦΑΣΗΣ (ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ) ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (2009-2010) ΡΕΘΥΜΝΟ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.1:2: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.1:2: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.1:2: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ 229 1.1.2. Συνοπτική περιγραφή και αξιολόγηση της υφιστάµενης κατάστασης του

Διαβάστε περισσότερα

www. korydallos.gr ΕΚΔΟΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 10 με το μέλλον

www. korydallos.gr ΕΚΔΟΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 10 με το μέλλον www. korydallos.gr ΕΚΔΟΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 10 Ανοιχτή γραμμή με το μέλλον Σε εξέλιξη η κατεδάφιση των γυναικείων φυλακών σελ.4 8ο Νηπιαγωγείο: Έτοιμο το πρώτο «πράσινο»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ 2014-2019 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ - ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 2014-2019 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ - ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Για αυτά που γίνονται και για αυτά που μπορούν να γίνουν... ΑΘΗΝΑ 2014-2019 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ - ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Φίλες και φίλοι, Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια βρέθηκε εν μέσω μιας μεγάλης κοινωνικής, οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ 3 χρόνια μετά Πετύχαμε πολλά. Μπορούμε περισσότερα!

ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ 3 χρόνια μετά Πετύχαμε πολλά. Μπορούμε περισσότερα! ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ 3 χρόνια μετά Πετύχαμε πολλά. Μπορούμε περισσότερα! Αυτό το μήνα κλείνουμε τρία χρόνια που η δημοτική μας κίνηση ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ διαχειρίζεται τα προβλήματα της πόλης μας. Το Σεπτέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008

ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ 2007 2010 Αιγάλεω, Απρίλιος 2008 ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΟΥ (Δ.Ο.Ε.) Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 5 2. Στόχοι, Μεθοδολογία και Προϋποθέσεις επιτυχίας του

Διαβάστε περισσότερα

2006-2010 ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΕΚΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ - ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗ

2006-2010 ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΕΚΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ - ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗ 2006-2010 ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΕΚΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ - ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗ μπροστά με σίγουρα βήματα! ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Μια ακόμη τετραετία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2013 ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2013 ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2013 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ 2013 ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Εισήγηση Προσχεδίου Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2013 Σαμιώτης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 3/2011 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Oμιλία Νίκου Χιωτάκη για Εκδήλωση Απολογισμού

Oμιλία Νίκου Χιωτάκη για Εκδήλωση Απολογισμού 404 Oμιλία Νίκου Χιωτάκη για Εκδήλωση Απολογισμού Φίλες και φίλοι, 01-04 -14 Θέλω καταρχήν να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία σας στη σημερινή εκδήλωση του Δήμου μας. Η παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Master Plan. Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης 2015-2019

Master Plan. Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης 2015-2019 Master Plan Για την Ανάπλαση και Ανάπτυξη της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2015-2019 Έρευνα και Μελέτη: Πολιτιστικός Σύλλογος Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης Δήμου Ηρακλείου Υπεύθυνος Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ÐÁÌÅ ÌÐÑÏÓÔÁ. ïõìå ôéò Éêáíüôçôåò ôçí Åìðåéñßá ôï Ó Ýäéï ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ÐÁÌÅ ÌÐÑÏÓÔÁ. ïõìå ôéò Éêáíüôçôåò ôçí Åìðåéñßá ôï Ó Ýäéï ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ÐÁÌÅ ÌÐÑÏÓÔÁ ÐÁÌÅ ÌÐÑÏÓÔÁ ÐÁÌÅ ÌÐÑÏÓÔÁ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 2014 Σ ω τ ή ρ η ς Μ ε θ ε ν ί τ η ς www.pamemprosta2014.blogspot.gr ïõìå ôéò Éêáíüôçôåò ôçí Åìðåéñßá ôï Ó Ýäéï

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2011-12

ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2011-12 Δήμος Αγ. Δημητρίου ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2011-12 27-2-2013 Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Εν μέσω μιας πρωτοφανούς για τη χώρα μας οικονομικής,

Διαβάστε περισσότερα

Νικήτας Κακλαμάνης. Δήμαρχος Αθηναίων

Νικήτας Κακλαμάνης. Δήμαρχος Αθηναίων 2 3 Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 ζήτησα την ψήφο των Αθηναίων λέγοντας ότι «Δεν έχω πολλά να πω, έχω όμως πολλά να κάνω». Στα δύο χρόνια που πέρασαν, προσπάθησα να φανώ συνεπής, κάνοντας τις προεκλογικές

Διαβάστε περισσότερα

Είναι σαφής η θέση και η διεκδίκησή µας για την οριστική λύση των οικονοµικών προβληµάτων των ήµων, µε την προώθηση ουσιαστικής

Είναι σαφής η θέση και η διεκδίκησή µας για την οριστική λύση των οικονοµικών προβληµάτων των ήµων, µε την προώθηση ουσιαστικής Η χρονιά που πέρασε, το 2007, ήταν η πρώτη της νέας δηµοτικής αρχής, µια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από την αταλάντευτη βούληση µας να υλοποιηθούν µε ιεραρχηµένο προγραµµατισµό όλες οι δεσµεύσεις µας προς

Διαβάστε περισσότερα

Με θέση και άποψη. Δράσεις Δ.Σ. Οκτώβριος. Πρόγραμμα Δράσης

Με θέση και άποψη. Δράσεις Δ.Σ. Οκτώβριος. Πρόγραμμα Δράσης Τεύχος 26/1e Ιανουάριος 2014 Με θέση και άποψη Δράσεις Δ.Σ. Οκτώβριος Δεκέμβριος 2013 7 ο Συνέδριο ΠΟΜΗΤΕΔΥ Πρόγραμμα Δράσης 2013 2016 Άρθρα Η σύνθεση του Δ.Σ. της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. Πρόεδρος Λιόντης Στέφανος

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ρ. Καπετανάκη 7, 72100, Άγιος Νικόλαος Τηλ. 28413 40100 Φαξ. 28410 25493 dimos.agn@gmail.com, www.dimosagn.gr ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο 2011-2014 ΕΝΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΤΟΜΟΣ Α: ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Αρχική Έκδοση Μάιος 2011

ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΤΟΜΟΣ Α: ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Αρχική Έκδοση Μάιος 2011 Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό κοινωνικό ταµείο ΕΣΠΑ 2007-13 \ Ε.Π. Ε& ΒΜ \ Α.Π. 1-2-3 «Μείζον Πρόγραµµα Επιµόρφωσης Εκπαιδευτικών στις 8 Π.Σ., 3 Π.Σ.Εξ., 2 Π.Σ.Εισ.» ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΤΟΜΟΣ Α: ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΑΝΑΡΤΗTEA ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Πρωτ.:17060/13-11-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθ.Αποφ 6/2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΑΝΑΡΤΗTEA ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Πρωτ.:17060/13-11-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθ.Αποφ 6/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗTEA ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Πρωτ.:17060/13-11-2013 Αριθ.Αποφ 6/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 7/2013 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι

Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι Δ η μ ο τ ι κ έ ς Ε κ λ ο γ έ ς 2 0 1 4 Αξίζουμε έναν καλύτερο δήμο! υ π ο ψ ή φ ι ο ς δ ή μ α ρ χ ο ς Π ε ν τ έ λ η ς Πολίτες των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΤΩΞΓ-Α7Ω ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΔΑ: ΒΕΥΤΩΞΓ-Α7Ω ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ.Πρωτ.:1683/08-02-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ Ν.Π.Δ.Δ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Eταιρικής. Υπευθυνότητας 2008

Έκθεση Eταιρικής. Υπευθυνότητας 2008 Έκθεση Eταιρικής Υπευθυνότητας 2008 2 Περιεχόμενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....................................................................................9 2 ΤO ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.......................................10

Διαβάστε περισσότερα

================================================= =================================================

================================================= ================================================= ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ================================================= ΤΜΗΜΑ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ /ΝΤΩΝ Α ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ =================================================

Διαβάστε περισσότερα