Τον χρόνο που πέρασε εργαστήκαμε εντατικά, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση όσων έχουμε υποσχεθεί.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τον χρόνο που πέρασε εργαστήκαμε εντατικά, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση όσων έχουμε υποσχεθεί."

Transcript

1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΜΗΝΥΜΑ ΗΜΑΡΧΟΥ Φίλες και φίλοι συνδημότες Όταν τον Οκτώβριο του 2006 μας εμπιστευθήκατε την διοίκηση του ήμου είχαμε κάνει μαζί σας ένα συμβόλαιο ευθύνης στηριγμένο στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΗΣ του συνδυασμού μας «ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΗΣ» για την τετραετία Τον χρόνο που πέρασε εργαστήκαμε εντατικά, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση όσων έχουμε υποσχεθεί. Κάθε μας ενέργεια ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του γενικότερου προγραμματικού σχεδιασμού μας. Γνωρίζουμε από πού ξεκινήσαμε και ξέρουμε που και πως θα φτάσουμε στο τέλος της τετραετίας. Η πορεία δεν είναι εύκολη, το οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο σήμερα λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει να γίνει σε όλους κατανοητό, είναι ιδιαιτέρα ασφυκτικό. Νομοθετημένοι πόροι δεν αποδίδονται από την πολιτεία στους ήμους, ενώ συνεχώς νέες αρμοδιότητες προστίθενται χωρίς να ακολουθούνται από τις ανάλογες πιστώσεις όπως το Σύνταγμα (άρθρο 102) αλλά και οι νομοί προβλέπουν. Για τον ήμο μας η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσκολότερη εξαιτίας των συσσωρευμένων χρεών. Είναι πλέον κοινός τόπος σε όλους ότι μεγεθύνεται η απόσταση μεταξύ των αναγκών μας για καλύτερη ποιότητα ζωής στο χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε και των οικονομικών μέσων που διαθέτουμε σαν τοπική κοινωνία για να έχουμε αυτό που δικαιούμαστε.

2 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 εν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά ούτε και μονό να διαμαρτυρόμαστε, μπορούμε να βεβαιώσουμε όμως ότι οργανώνουμε και αξιοποιούμε τα μέσα που διαθέτουμε με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Κάθε ευρώ που ξοδεύουμε είναι χρήσιμο και παραγωγικό. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με σχέδιο, σύνεση και «επαγγελματισμό», πολεμάμε τη προχειρότητα και την σπατάλη. Χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, ορισμένες φορές όχι δημοφιλείς. Όταν όμως διαχειρίζεσαι υπεύθυνα την εξουσία που σου έχει αναθέσει ο λαός αυτό κάποιες φορές είναι αναγκαίο. Υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος κάθε ενέργειάς μας όμως δεν ασκούμε την πολιτική μας με βάση αυτό. Με το κείμενο που ακολουθεί θέτουμε ενώπιον σας τον απολογισμό των πεπραγμένων μας κατά την 1 η χρονιά της θητείας μας. Όσα καταγράφουμε παρακάτω είναι συγκεκριμένα και απλά. Πιστεύουμε ότι ο σεβασμός της εντολής των πολιτών σημαίνει σεβασμό στις προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες και με βάση αυτή την αρχή καλούμε όλους εσάς να μας κρίνετε.

3 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΗΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ότι η οικονομική κατάσταση του ήμου ήταν ιδιαιτέρα δυσμενής το γνωρίζαμε όταν παραλάβαμε την διοίκηση, το μέγεθος αυτής της μαύρης τρυπάς από υποχρεώσεις και δάνεια το διαπιστώσαμε με σαφήνεια όταν λάβαμε τα επίσημα στοιχειά. (δήλωση ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ) Από τα αναμφισβήτητα στοιχεία του εγκεκριμένου ισολογισμού της 31/12/2006, ο οποίος δημοσιεύθηκε επίσημα, διαπιστώνεται ότι οι υποχρεώσεις του ήμου από ευρώ του 2002, έφθασαν το 2006 τα ευρώ. Αν στο παραπάνω ποσό προσθέσουμε τα ευρώ που εισέπραξε η προηγούμενη διοίκηση ως προκαταβολή από τα τακτικά έσοδα του 2007 και τις ευρώ που εξαιτίας τραγικής αμέλειάς της χρεωθήκαμε από τα Ολυμπιακά έργα του 2004, οι υποχρεώσεις έφθασαν στο ποσό των ευρώ! (πίνακα από ισολογισμό) Οι αναφορές της προηγουμένης διοίκησης του Νίκου Αδαμόπουλου ότι δήθεν κατά την διάρκεια της θητείας της «νοικοκύρεψε» τα οικονομικά του ήμου δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Στην πραγματικότητα τις ήδη μεγάλες υποχρεώσεις (χρέη) που παρέλαβε από την διοίκηση του Παντελή Γρετζελιά τις έκανε κατά πολύ μεγαλύτερες. Τα ευρώ υποχρεώσεις είναι πολύ μεγάλο ποσό για τα οικονομικά μεγέθη του ήμου μας. Υποθηκεύεται το μέλλον μας. Οι δημότες πρέπει να αναρωτηθούν πως φτάσαμε έως εδώ και πόσο βαριές είναι ευθύνες των προηγουμένων διοικήσεων. ιαθέτοντας ως πρόσθετο έσοδο ένα ιδιαιτέρα αποδοτικό νεκροταφείο δεν επιτρέπεται να βρισκόμαστε σήμερα σε αυτή την οικονομική κατάσταση.

4 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΥΠΟ ΟΜΕΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ o ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟ ΟΜΗ o ημοτικό Κατάστημα o Αρχεία ήμου o Αίθουσα ημοτικού Συμβουλίου o Κτίριο Πνευματικού Κέντρου o ΠΠΙΕ o ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ o Οχήματα καθαριότητας o Εξοπλισμός υπηρεσίας πρασίνου o Εξοπλισμός-Μηχανήματα Νεκροταφείου (μηχανογράφηση) o Εξοπλισμός ιοικητικών Υπηρεσιών o Κ.Ε.Π. o ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΝΑΜΙΚΟ o Επιστημονικό προσωπικό. ( ιευθυντές) o Εξειδικευμένα στελέχη. o Εργατικό Πρωσικό. (τεράστιες ελλείψεις) o Τεχνικό προσωπικό (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, κηποτέχνες κλπ) ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Πλατεία «Γιώργος Γεννηματάς» στην Ειρήνη. Αποχαρακτηρισμός ιδιοκτησίας ΜΑΒΑ Κοντέϊνερ 3 ου Παιδικού Σταθμού Πεζοδρομήσεις ιστορικού κέντρου-αεκ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

5 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ / ΦΟΡΟΙ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ,01 33,24% 73 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ,24 11,16% 74 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , ,25 2,55% 75 ΔΩΡΕΕΣ 9.221, ,21 101,23% 76 ΕΣΟΔΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , ,92 32,73% , ,63 8,01% ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ,85 4,77% 61 ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ-ΤΡΙΤΩΝ , ,26-23,35% 62 ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΡΙΤΩΝ , ,17-13,48% 63 ΦΟΡΟΙ-ΤΕΛΗ 7.887,64 983,50-87,53% 64 ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΟΔΑ , ,03-3,84% 65 ΤΟΚΟΙ , ,86 11,59% 67 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , ,81-0,12% , ,48-0,61% ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ , ,60 6,34% ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ , ,24 229,75% ΤΕΛΗ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ,49-5,10% ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ , ,81 21,03% ΔΙΑΦΟΡΑ , ,10 12,09% , ,24 11,16% , ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ , ,77 64,29% ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ , ,92 39,27% ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΑ , ,85 832,14% ΧΡΕΩΛΗΣΙΑ ,11 Ισολογισμός 2007

6 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η άποψη που πολλές φορές κυριαρχεί για «αναποτελεσματικό», «διεφθαρμένο» κράτος και «τεμπέληδες» δημόσιους υπαλλήλους είναι απλουστευτική και ιδιαίτερα επικίνδυνη. Για την χαμηλή παραγωγικότητα του δημόσιου τομέα οι αιτίες είναι πολύ ποιο συνθέτες και θα ήταν άδικο να θεωρήσουμε ως μόνους υπεύθυνους του εργαζόμενους. o Η κακή οργάνωση των υπηρεσιών από τις διοικήσεις. Ο ήμος μας υπέφερε για πολλά χρόνια από την αδυναμία των διοικούντων να οργανώσουν τις υπηρεσίες του. Η πλήρης έλλειψη δομής ιεραρχίας και ανάθεσης καθηκόντων, αποδυνάμωσε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών ΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ o Η έλλειψη ικανότητας διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. o Οι «εχθρικές» σχέσεις ιοίκησης-εργαζομένων. ΚΟΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣ-ΠΑΡΑΤΑΞΙΟΠΟΙΣΗ o Οι κάκιστες συνθήκες εργασίας σε πολλούς εργασιακούς χώρους. Αποσυμφόρηση των υπηρεσιών. Βελτίωση των χώρων εργασίας. ( ημόσια εικόνα) Τεχνικός Ασφαλείας- Γιατρός Εργασίας. o Η ευκαιριακή στελέχωση των υπηρεσιών με συμβασιούχους για λόγους ψηφοθηρίας. Εμμονή στο μόνιμο προσωπικό, το οποίο εργάζεται στην θέση για την οποία προσλαμβάνεται. o Η ανύπαρκτη επιμόρφωση των εργαζομένων. Συνεχής προσπάθεια επιμόρφωσης των εργαζομένων. Νέες συνθήκες στην οργάνωση της ημοσιάς ιοίκησης. αποτελούν σημαντικούς αρνητικούς παράγοντες της κακοδαιμονίας του δημόσιου τομέα.

7 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΜΟΤΗ Αξιοποιούμε τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας. o ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΜΟΤΩΝ Καθιερώνουμε ειδικό αριθμό άμεσης επικοινωνίας δημότη με την υπηρεσία καθημερινότητας στην οποία θα θέτει κάθε ζήτημα που τον απασχολεί. (από το πρόγραμμα του συνδυασμού μας). Για την άμεση εξυπηρέτησης των δημοτών ιδρύσαμε, μηχανογραφήσαμε και στελεχώσαμε ειδικό Γραφείο Εξυπηρέτησης του ημότη με απευθείας τηλεφωνική σύνδεση χωρίς χρέωση στον αριθμό Τώρα ο κάθε δημότης μπορεί να θέτει τηλεφωνικά το αίτημα του και να λαμβάνει υπεύθυνη πληροφόρηση για τον χρόνο και την πορεία υλοποίησής του. (Φωτο από το την διαφημιστική αφίσα που κυκλοφορήσαμε.) o ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ- Εγκαταστήσαμε και λειτουργεί πλήρως ενημερωμένη με καθημερινές καταχωρήσεις ιστοσελίδα στο internet με όλες τις πληροφορίες και τα νέα που αφορούν τον ήμο. Έτσι ανοίξαμε έναν κύκλο αμφίδρομης επικοινωνίας με τους συνδημότες μας που έχουν πρόσβαση στο internet. Η εφαρμογή επεκτείνεται σταδιακά και σύντομα οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα να εκτελούν σειρά πράξεων μέσω του internet. (πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λ.π.)

8 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 o ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ o ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ o ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΑΡΟΘΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ o ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ o ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ o ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΠΙΝΑΚΙ ΩΝ 300 ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ 29 ΠΙΖΑ Ι ΙΩΤΙΚΕΣ

9 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ (φωτο του εντύπου) Στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ του συνδυασμού μας θέσαμε ορισμένες βασικές προτεραιότητες. Σήμερα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τον απολογισμό και να αποδείξουμε ότι τα λόγια μας έγιναν πράξεις. ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (φωτο από την αίθουσα συνεδριάσεων με κόσμο) Αναβαθμίσαμε την λειτουργία του ημοτικού Συμβουλίου (.Σ.). Οι συνεδριάσεις γίνονται σε πολιτισμένο κλίμα και με πολιτικό περιεχόμενο. Οι ακραίες αντεγκλήσεις και οι αλληλοκατηγορίες του παρελθόντος έδωσαν την θέση τους στον ουσιαστικό διάλογοι μεταξύ των παρατάξεων και των μελών του. Αναγνωρίζουμε στην πράξη τον ουσιαστικό ρόλο της αντιπολίτευσης παρέχοντας στα μέλη της κάθε στοιχείο ή πληροφορία που ζητά ώστε να ασκεί αποτελεσματικά τα καθήκοντα της και τον έλεγχο της διοίκησης. Η διαφάνεια στην λειτουργία του.σ. έχει ποιοτικά αναβαθμιστεί. Τίποτα δεν είναι κρυφό, τα πάντα είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων. Κοινωνικές ομάδες αλλά και μεμονωμένοι συνδημότες μας έθεσαν.σ. προς συζήτηση θέματα που τους απασχολούσαν λαμβάνοντας όπου ήταν αναγκαίο ενεργό μέρος στην διαδικασία. Σημαντικός αριθμός δημοτών παρακολούθησε συστηματικά τις διαδικασίες του.σ. ανεβάζοντας με την παρουσία τους το ενδιαφέρον αλλά και το κύρος των συνεδριάσεων.

10 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Συγκροτήθηκαν Ομάδες Εργασίας για επιμέρους θέματα που ενδιαφέρουν ή απασχολούν την πόλη μας. Οι επιτροπές αυτές λειτουργούν στα πλαίσια του.σ. και υποβοηθούν το έργο του. Παράλληλα συστήσαμε και στελεχώσαμε ειδικό γραφείο για την παρακολούθηση και καταγραφή των δραστηριοτήτων τους ώστε να υπάρχει ανάλογο αρχείο και συνέχεια στην δράση τους. Οι Ομάδες Εργασίας που συστηθήκαν είναι: o Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ (Απόφαση.Σ. 130/2007) o ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ (Απόφαση.Σ. 131/2007) o ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ (Απόφαση.Σ. 148/2007) o ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (Απόφαση.Σ. 201/2007) o ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙ ΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ- Α.Μ.Ε.Α. (Απόφαση.Σ. 221/2007) Το ημοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε 29 τακτικές συνεδριάσεις και συζήτησε 403 θέματα της αρμοδιότητάς του. Η ημαρχιακή Επιτροπή πραγματοποίησε 23 τακτικές συνεδριάσεις και συζήτησε 369 θέματα της αρμοδιότητάς της. Σύσκεψη με καθηγητές και γονείς. (φωτο από την συνάντηση στο ΠΠΙΕ ) Συναντήσεις με δημότες για προβλήματα της γειτονιάς. (φωτο από την συνάντηση με τους κατοίκους στο ΠΠΙΕ ) Συνάντηση με τους γονείς των παιδιών του 3 ου Παιδικού Σταθμού (φωτο) Σάρδεων Συνεργεία στην Αγία Μαρίνα Για την εκ περιτροπής λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

11 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (.Ε.Α.Ν.Φ.) Είχαμε δεσμευτεί στο πρόγραμμα μας ότι: «το πλαίσιο λειτουργίας της ημοτικής Επιχείρησης πρέπει να επανεξετασθεί διότι δεν είναι πλέον αποδεκτό τα έσοδα που της έχουν παραχωρηθεί από τον ήμο να εξακολουθούν να συντηρούν την οικονομική βιωσιμότητα της» Η ημοτική Επιχείρηση με τον τρόπο που λειτουργούσε προξένησε τεράστιες οικονομικές επιβαρύνσεις στο δημοτικό ταμείο. Όμως για λόγους σκοπιμότητας (μισθοί αιρετών, προσλήψεις συμβασιούχων) οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έπαιρναν καμία πρωτοβουλία για να σταματήσει αυτή η οικονομική αιμορραγία. Με απόλυτη συνέπεια στις προεκλογικές εξαγγελίες, αμέσως, αφού μελετήσαμε λεπτομερώς την κατάσταση, καταθέσαμε πλήρες σχέδιο για την μετατροπή της.ε.α.ν.φ. σε αμιγώς κοινωνικού σκοπού, διακόπτοντας όλες τις οικονομικά ζημιογόνες δραστηριότητες. (κατασκευαστικός τομέας, τουριστικό γραφείο κ.λ.π.) Με βάση το σχέδιο που προτείναμε εξασφαλίσαμε: o Την οικονομική εξυγίανση. o Την άμεση αξιοποίηση-εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων που έτειναν να απαξιωθούν (π.χ. τουριστικά λεωφορεία σε αδράνεια) o Να διατηρήσουμε όλες τις θέσεις εργασίας, όπως είχαμε υποσχεθεί, μεταφέροντας το πλεονάζον προσωπικό που είχε δικαίωμα μετάταξης σε χρήσιμες θέσεις σε διαφορές υπηρεσίες του ήμου. (κυρίως εξωτερικά συνεργεία, καθαριότητα, πράσινο). o Την καθολική αποδοχή του σχεδίου μας από τους εργαζόμενους. Η.Ε.Α.Ν.Φ. σήμερα έχει την διοικητική ευθύνη για τα κοινωνικά επιδοτούμενα προγράμματα: Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Ημερήσιας Φύλαξης Ηλικιωμένων κλπ και την ημοτική Συγκοινωνία, ενώ έπαψε αμετάκλητα να αποτελεί θερμοκήπιο συμβασιούχων. ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

12 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τηρήσαμε την υπόσχεση μας να εξαλείψουμε από τον ήμο μας το απαράδεκτο καθεστώς των συμβασιούχων. Οργανώνουμε τις ημοτικές Υπηρεσίες στελεχώνοντας τις με μόνιμο προσωπικό το οποίο προγραμματίζουμε να προσληφθεί με την ιαδικασία του Α.Σ.Ε.Π.. (άμεση ενέργεια) Για πολλά χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις χρησιμοποιούσανε συμβασιούχους για βασικές υπηρεσίες, ιδιαιτέρα σε αυτές της /σης Καθαριότητας και /σης Κήπων-Πρασίνου. Η δέσμευση-απόφαση μας να μην συνεχίσουμε αυτή τη καταδικασμένη από όλους πολιτική και με δεδομένο ότι η διαδικασία του Α.Σ.Ε.Π. είναι χρονοβόρα, οι παραπάνω υπηρεσίες έχουν σήμερα σοβαρές ελλείψεις προσωπικού. Παρά το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχουμε από την ελλιπή στελεχώσει αυτών των κρίσιμων υπηρεσιών, επιμένουμε: αν θέλουμε να έχουμε οργανωμένες και αποδοτικές υπηρεσίες με προοπτική σε βάθος του χρόνου, πρέπει να πληρώσουμε το πολιτικό κόστος. Το μελλοντικό όφελος για τον ήμο θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

13 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Τηρήσαμε την υπόσχεση μας για τον περιορισμό των αμοιβών των αιρετών στις απολύτως απαραίτητες, όπως και της κατάργησης της διπλομισθίας που είχαν καθιερώσει για τον εαυτό τους οι προηγούμενοι ήμαρχοι. Με την απόφαση αυτή μειώσαμε το κόστος των αμοιβών κατά ευρώ το χρόνο. Το ζήτημα όμως δεν είναι οικονομικό. Με αυτή την πολιτική μας επιλογή θέλαμε να αποκαταστήσουμε στην συνείδηση των συμπολιτών μας την αξιοπιστία του θεσμού της αυτοδιοίκησης και όσων την υπηρετούν, που επλήγη από αρνητικά φαινόμενα που είχαν επίκεντρο το μοίρασμα των αμειβόμενων θέσεων μεταξύ των μελών της παράταξης που διοικούσε το ήμο. ΓΗΠΕ Ο ΑΕΚ Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι ένα ανοικτό θέμα που όσο μένει σε εκκρεμότητα δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα εξαιτίας της εγκατάλειψης του χώρου που τείνει να γίνει σκουπιδότοπος και εγκυμονεί κινδύνους για τους περίοικους, αλλά και τη ασφάλεια του Άλσους. Η χωρίς περιθώρια παρερμηνειών στάση μας διευκόλυνε τον διάλογο που είχαμε με την διοίκηση της Α.Ε.Κ. γιατί τώρα γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις μας, χωρίς τις παλινωδίες του παρελθόντος που δημιουργούσαν σύγχυση και εντάσεις. Παραμένουμε στην βασική μας θέση: «θέλουμε η Α.Ε.Κ. να παραμείνει και να αγωνίζεται στην ιστορική έδρα της», όπως παραμένουμε και στο κείμενο που είχαμε διατυπώσει στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ του συνδυασμού μας.

14 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΑΛΣΟΣ «Απαράβατο καθήκον μας είναι η διατήρηση και αύξηση του φυσικού αυτού κεφαλαίου. Αντιμετωπίζουμε το Άλσος ως αναντικατάστατη αξία γι αυτό κάθε δραστηριότητα που αναιρεί τον δασικό χαρακτήρα του είναι ανεπίτρεπτη.» (αποσπάσιμα από το Πλαίσιο Αρχών του συνδυασμού μας). Τηρήσαμε με επιμονή την παραπάνω προεκλογική μας δέσμευση αναλαμβάνοντας αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων μας δράσεις και πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση. Το Άλσος είχε και έχει ακόμα πολλές πληγές από την αδιαφορία του παρελθόντος, ενώ σε πολλά σημεία του είχε μετατραπεί σε χώρο αποθέσεις αχρήστων. (φωτο από κατεστραμμένα και εγκαταλειμμένα αντικείμενα) ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΩΝ

15 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Οι δράσεις που αναλάβομε είναι: o Κατεδαφίσαμε τα εγκαταλειμμένα κλουβιά του Ζωολογικού Κήπου που είχαν μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και νεκροταφείο παλαιών αυτοκινήτων απαλλάσσοντας τον χώρο από χιλιάδες τόνους μπετόν και παλιοσίδερων. Συγχρόνως απομακρίναμε και πλήθος άλλων μικρότερων αχρήστων και εγκαταλειμμένων κατασκευών. (φωτο από μπετό και παλιοσίδερα) o Μεταφέραμε σε ασφαλή μέρη, σε συνεννόηση με φιλοζωικούς φορείς, τα τελευταία ταλαιπωρημένα ζώα που υπήρχαν εκεί, των οποίων η θέα περισσότερο ντροπή μας προκαλούσε. o Αναμορφώσαμε τους χώρους της υπηρεσίας κήπων & πρασίνου που στεγάζεται εντός του Άλσους ξηλώνοντας όλες τις αυθαίρετες κατασκευές που υπήρχαν, απομακρύνοντας παράλληλα τόνους αχρήστων και επικίνδυνων υλικών που ήταν εκεί σωρευμένα για δεκαετίες υποβαθμίζοντας αφόρητα περιβαλλοντικά και αισθητικά τον χώρο. (φωτο κατεστραμμένων και άχρηστων υλικών) o Τοποθετήσαμε σιδερένιο κάγκελα κατά μήκος των συνόρων του Άλσους με το γήπεδο της Α.Ε.Κ. αλλάζοντας την αθλία εικόνα που υπήρχε από τότε που γκρεμίστηκε το γήπεδο. (φωτο από τα κάγκελα που μπήκαν) o Σε συνεργασία με φορείς της πόλης μας αλλά και την ενεργή συμμετοχή δεκάδων συνδημοτών μας, οργανώσαμε αποτελεσματικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο την αντιπυρική προστασία του Άλσους. (φωτο με ανάλογο περιεχόμενο) o Απόξηλώσαμε αμέσως τις δεξαμενές καυσίμων που βρισκόντουσαν «θαμμένες» στον χώρο του δημοτικού γκαράζ οι οποίες αποτελούσαν σε περίπτωση ατυχήματος τεράστιο κίνδυνο για πρόκληση πυρκαγιάς.

16 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Ήδη έχουμε προγραμματίσει: o Να προχωρήσουμε στη σύνταξη ειδικής μελέτης για την προστασία και ανάπτυξη του Άλσους.. Η μελέτη θα στοιχίσει ευρω και θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα δεδομένα ώστε στο μέλλον η προστασία και ανάπτυξη του Άλσους να γίνεται με υπεύθυνο τρόπο και προγραμματισμό σε βάθος χρόνου. Ήδη η προμελέτη για την προκήρυξη του διαγωνισμού ανάθεσης είναι έτοιμη, ενώ η απαιτούμενη πίστωση είναι εγγεγραμμένη και δεσμευμένη στον προϋπολογισμό του Σημειώνουμε ότι οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν κατ επανάληψη εξαγγείλει την σύνταξη μελέτης για το Άλσος αλλά ποτέ δεν την πραγματοποίησαν. o Να προτείνουμε συγκεκριμένο σχέδιο για σύσταση ειδικού φορέα διοίκησης και διαχείρισης του Άλσους με την μορφή αυτόνομου Νομικού Προσώπου μέσα στο o Να αλλάξει η χρήση της ταβέρνας που υπάρχει διπλά στον σινε «ΑΛΣΟΣ». Να αποξηλωθούν οι αυθαίρετες κατασκευές που υπάρχουν με σκοπό να λειτουργήσει σε σύνδεση με τον κινηματογράφο ως πολιτιστικός χώρος. o Να αναζητήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο την μεταφορά του δημοτικού γκαράζ σε καταλληλότερο χώρο. Για τον σκοπό αυτό έχει συγκροτηθεί διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία αφού μελετήσει τους υπάρχοντες χώρους θα κάνει τις προτάσεις της προς το.σ. Το Άλσος αποτελεί περιουσία ζωής για την πόλη μας

17 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗ o Υπεύθυνες μετρήσεις με συνεργία από την ΕΗ και γραπτά αποτελέσματα. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ o Σύσταση επιτροπής. o Επίσημα στοιχεία από Ε.Ε.Τ.Τ. o Άδειες από Πολεοδομία. ΑΓΩΓΟΙ ΒΡΟΧΙΝΩΝ Υ ΑΤΩΝ-ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ o Έγκριση χρηματοδότησης μελέτη από 3 ο Κ.Π.Σ (Π.Ε.Π. Αττικής, ποσό ευρώ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΡΟΛΕΪ o Γραμμή 3 ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ o ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΛΩΡΙ Α ΚΗΦΙΣΟΥ o ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

18 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ (Ευαγγελία Παντελεάκη) o απάνες λειτουργίας για το ΕΥΡΩ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o Ανέγερση κτιρίου 3 ου Παιδικού Σταθμού. (άμεσα στο ΣΧΟΠ) Κ.Α.Π.Η. (Τάκης Αθανασόπουλος) o απάνες λειτουργίας για το ΕΥΡΩ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o Νέο κτίριο o Φυσιοθεραπευτήριο o Συνεργασία με Γιατρό. ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙ ΕΙΑΣ (Μανόλης Φουλεδάκης) o Συνεδρίασε σε τακτικά διαστήματα και ασχολήθηκε με θέματα της αρμοδιότητας της. o ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΤΩΝ 2 ΒΑΘΜΙ ΩΝ Της ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ o απάνες λειτουργίας για το ΕΥΡΩ o 9 Σχολικές Επιτροπές o ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ.

19 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (Παύλος Κότσιρας) o απάνες λειτουργίας για το ευρώ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o ΤΜΗΜΑΤΑ Τένις Κολύμβηση Ποδόσφαιρο 5Χ5 Ρυθμική Γυμναστική Μοντέρνος Χορός Σχολικός Αθλητισμός Πάνω από άτομα συμμετέχουν στα προγράμματα του ΑΟ ΝΦ εκάδες άτομα κυρίως γυναίκες γυμνάζονται στο ημοτικό Γυμναστήριο o ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ o ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕ Ο o ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

20 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Ανδρέας Μόσχος) o απάνες λειτουργίας ευρώ o ΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ o ΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ o ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΨΗΦΙ ΩΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΩ ΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑΝΟ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΜΠΑΛΕΤΟ o ΤΜΗΜΑΤΑ 38 o ΜΑΘΗΤΕΣ 884

21 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ (Κώστας Ευαγγελινός) o απάνες λειτουργίας για το ευρω o Παρουσιάσεις σε εκδηλώσεις του ήμου και εορτασμούς. o Συναυλίες σε διάφορες περιοχές της πόλης o Παρουσίαση σε σχολεία. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ( ημήτρης Αλαφάκης) o απάνες λειτουργίας ευρώ o Εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου Μικρασιατικού Πολιτισμού. ΦΙΛΙΩ ΧΑΙ ΕΜΕΝΟΥ o Σειρά εκδηλώσεων ανάλογου χαρακτήρα

22 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ (Σταυρούλα Κοσμά) Α.Μ.Ε.Α.-Παιγνιοθήκη o ημιουργία χώρου εξαιρετικών προδιαγραφών σε εξοπλισμό αλλά κυρίως σε ανθρώπινο δυναμικό.. o ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗΣ o ΡΑΣΕΙΣ-ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ o ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙ ΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ o Βοήθεια στο Σπίτι (1998, επιδοτούμενο) o Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας (2000, επιδοτούμενο Β &Γ Κ.Π.Σ.) o Βοήθεια στο Σπίτι Α.Μ.Ε.Α.- (1998, επιδοτούμενο) o Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων. ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ-ΠΑΙ ΙΟΥ o Συνεργασία με το Ι.Κ.Α. για ίδρυση μονάδας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας.(ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΕΝΟΣ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Σταυρούλα Κοσμά) o Εθελοντική ράση Γυναικών o Σχολή Γονέων. o Σχολή Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας. Σε συνεργασία με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.

23 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 5 ΗΜΩΝ o ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ o ΗΡΑΚΛΕΙΟ o ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ o ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ o ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (3 συνεδριάσεις) o Καθορισμός ορίων o Γήπεδο Ποδοσφαίρου ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΗΜΟ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ o Καθορισμός ατζέντας ζητημάτων. ΕΚΕΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Α ΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ o Συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο o Υλική ενίσχυση του έργου του o ημιουργία μονάδας περίθαλψης αδέσποτων ζώων ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ o Συνεργασία σε άριστο επίπεδο. o Υλική ενίσχυση του έργου τους. o Παραχώρηση ειδικού περιπτέρου για στέγαση τους.

24 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΕΖΟ ΡΟΜΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ o ΕΥΡΩ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗ o ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ 3 ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ o ΕΥΡΩ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ o ΕΥΡΩ

25 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ /25 Ο ΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟΜΑΧΟΙ o ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ o ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ o ΖΑΪΜΗ o ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ o ΚΙΡΚΗΣ o ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ o ΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ o ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ o ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ o ΑΡΤΗΣ o ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ o ΝΙΚΟΥ ΤΡΥΠΙΑ o ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ o ΑΝΑΚΟΥΣ o ΠΡΟΥΣΣΗΣ o ΙΩΝΙΑΣ o ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑ ΟΣ o ΠΑΝΟΡΜΟΥ o ΦΑΝΑΡΙΟΥ o ΚΟΡ ΕΛΙΟΥ o ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ o ΦΛΑΒΙΑΝΩΝ o ΠΕΡΙΞ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

21 υπάλληλοι (επί συνόλου 24) ποσό : Ώρες απογευµατινές: Ώρες νυκτερινές : 800. Ώρες Κυριακών & Εξαιρέσιµων : 800

21 υπάλληλοι (επί συνόλου 24) ποσό : Ώρες απογευµατινές: Ώρες νυκτερινές : 800. Ώρες Κυριακών & Εξαιρέσιµων : 800 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ραγάτση 12 ΤΑΧ. ΚΩ. : 185 35 ΤΗΛ. : 210 4194249 50 56 FAX : 210 4194257 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΩΝ & ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΩΝ & ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ANΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ραγάτση 12 ΤΑΧ. ΚΩ. : 185 35 ΤΗΛ. : 213-2022103 FAX : 213-2022139

Διαβάστε περισσότερα

ηµόσιος Απολογισµός ήµου Χαϊδαρίου

ηµόσιος Απολογισµός ήµου Χαϊδαρίου ΗΜΟΣ ΧΑΙ ΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/07/2009 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 181-183 ΤΗΛ. 213-2047293 FAX: 210-5322843 E-MAIL: press@haidari.gr ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ηµόσιος Απολογισµός ήµου Χαϊδαρίου ήµος ανοικτός στους πολίτες

Διαβάστε περισσότερα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα Ιωακειμίδης Γιώργος Δήμαρχος Αγ. Ιωάννη Ρέντη, εκπρόσωπος Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας Όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα τελευταία χρόνια προσπαθούν

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη Δημάρχου Σταύρου Κόντου στην εφημερίδα ΕΚΦΡΑΣΗ κ. Δήμαρχε, 9 μήνες μετά την ανάληψη της δημοτικής αρχής από την

Συνέντευξη Δημάρχου Σταύρου Κόντου στην εφημερίδα ΕΚΦΡΑΣΗ κ. Δήμαρχε, 9 μήνες μετά την ανάληψη της δημοτικής αρχής από την Συνέντευξη Δημάρχου Σταύρου Κόντου στην εφημερίδα ΕΚΦΡΑΣΗ κ. Δήμαρχε, 9 μήνες μετά την ανάληψη της δημοτικής αρχής από την παράταξή σας, θα θέλαμε να μας κάνετε ένα σύντομο απολογισμό. Ποια ζητήματα έχετε

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Λαρισαίων 2011-2014 52

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Λαρισαίων 2011-2014 52 Ενότητα 8... 53 8.1 Αξιολόγηση του εσωτερικού περιβάλλοντος Δήμου Λαρισαίων και εντοπισμός των κρίσιμων ζητημάτων εσωτερικής ανάπτυξης (Δυνατότητες Αδυναμίες, Κρίσιμα ζητήματα)... 53 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ημάρχου Σταύρου Κόντου για τον πρώτο χρόνο από τις δημοτικές εκλογές

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ημάρχου Σταύρου Κόντου για τον πρώτο χρόνο από τις δημοτικές εκλογές ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ημάρχου Σταύρου Κόντου για τον πρώτο χρόνο από τις δημοτικές εκλογές «Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο & συνέπεια στις δεσμεύσεις μας» Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή του στην «A» ο ήμαρχος Nέας Φιλαδέλφειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση Ολυμπιακής Αθλητικής Εγκατάστασης από ΟΤΑ: Η περίπτωση του ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου. Αθλητισμός & Περιφερειακή Ανάπτυξη

Αξιοποίηση Ολυμπιακής Αθλητικής Εγκατάστασης από ΟΤΑ: Η περίπτωση του ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου. Αθλητισμός & Περιφερειακή Ανάπτυξη Αθλητισμός & Περιφερειακή Ανάπτυξη Αξιοποίηση Ολυμπιακής Αθλητικής Εγκατάστασης από ΟΤΑ: Η περίπτωση του ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου Δρ Ευάγγελος Κυριαζόπουλος Γενικός Γραμματέας Δήμου Γαλατσίου Μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η

ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Άγιος Στέφανος 25-9-2015 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ: 27778/2-10-2015 ΤΜΗΜΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου Ε Ι Σ

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 2012 ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ 8.311.136,00 3.465.001,00 ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ 1.949.624,00 1.949.624,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 10.260.760,00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2014 Φίλες και φίλοι συνδημότες, Εκπονούμε το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Αγίας Βαρβάρας για την τριετία 2012-2014. Το επιχειρησιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Μάρτιος 2018 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής των πολιτών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Μαρούσι, 12.03.2015 ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Αρ. Πρωτ.: Τηλέφωνο: 2132038305 ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη σύστασης Κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για την κατάρτιση του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015-2019 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Η Έννοια του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π) Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα συνιστά ολοκληρωμένο πρόγραμμα της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπήλι ΠΡΟΣ: Τακτικά Μέλη Οικονοµικής Επιτροπής (όπως ο πίνακας αποδεκτών)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπήλι ΠΡΟΣ: Τακτικά Μέλη Οικονοµικής Επιτροπής (όπως ο πίνακας αποδεκτών) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπήλι 26-3-2013 ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αριθ. Πρώτ.:3651 ΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ Έδρα: Σπήλι Τηλ: 2832022046 FAX: 2832022777 Τ.Κ.: 74053 Αριθµός πρόσκλησης : 3 ΠΡΟΣ: Τακτικά Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Σελίδα 1 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ε.Π. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η συμπλήρωση των στοιχείων που ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2009-2010 2010 Α Φάση: Στρατηγικός Σχεδιασµός Αύγουστος 2009 1 Εκπόνηση Επιχειρησιακού Προγράµµατος Μια από τις καινοτοµίες που εισάγει ο Νέος Κώδικας ήµων και Κοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 6 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 932

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 6 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 932 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 6 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα 09.08.2017 Αρ. Πρωτ.: 932 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 7ου 2017 ΕΣΟΔΑ ΚΑΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛ/ΘΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ 0 ΤΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 Συνεχιζόµενα Οικοδοµικά Οδοποιία Αποχέτευση ΣΥΝΟΛΟ Αθροισµα : Η-Μ 397.176,52 12.10 4.178.117,20 10 78.781,83 20 4.654.075,55

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ συμπολίτη, αγαπητή συμπολίτισσα,

Αγαπητέ συμπολίτη, αγαπητή συμπολίτισσα, Θεόδωρος Χατζηπαντελής Καθηγητής Εφαρμοσμένης Στατιστικής Α.Π.Θ. υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια» της Χρύσας Αράπογλου 2310 997912, 6937 864141, chadji@polsci.auth.gr

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Άξονας 1: Περιβάλλον και ποιότητα ζωής Στρατηγικός Στόχος: Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 28/01/2019.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 28/01/2019. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα: 29/01/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αρμόδιος: Σταύρος Μπόμπορης Τηλ. 26823 60637 ΦΑΞ: 26823 60640 e-mail: council@1485.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η αντίσταση και η δημιουργία ξεκινούν από τη γειτονιά

Η αντίσταση και η δημιουργία ξεκινούν από τη γειτονιά Η αντίσταση και η δημιουργία ξεκινούν από τη γειτονιά Το μνημόνιο έχει ήδη οδηγήσει σε ανεργία, συρρίκνωση κοινωνικών παροχών, μείωση μισθών και συντάξεων, ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου. Στο ίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ. Εγκρίθηκε οµόφωνα. Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Παράταση προθεσµίας υποβολής της µελέτης µέχρι 21/8/2012

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ. Εγκρίθηκε οµόφωνα. Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Παράταση προθεσµίας υποβολής της µελέτης µέχρι 21/8/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πεζά 7 Ιουνίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ης ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Σε τακτική συνεδρίαση του δηµοτικού Συµβούλιου Αρχανών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 7 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 891

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 7 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 891 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 7 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα 07.11.2016 Αρ. Πρωτ.: 891 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 10ου 2016 ΕΣΟΔΑ ΚΑΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛ/ΘΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ 0 ΤΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Σ ΠΙΣΤΩΣΗ 2017 3.413.045,00 853.045,00 1.103.343,00 1.103.343,00 4.516.388,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Γιάννης Τσόγκρης BU Manager Local Government

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Γιάννης Τσόγκρης BU Manager Local Government ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Γιάννης Τσόγκρης BU Manager Local Government Το πλαίσιο Στα πλαίσια της Στρατηγικής για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Κ ΑΠ 7 Ο ΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ Η), ΛΑΓΚΑ Α & ΚΟΜΝΗΝΩΝ, 56727 ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΗΛ. 2310 671 100 εσωτ. 166 & 2310 522 725 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ενδιάµεση ιαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Αττικής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ηµεροµηνία 27-12-2012 Α.Π.: 5289 Ταχ. /νση: Λ. Συγγρού 98-100 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο ομιλίας για εγκαίνια Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σωρό

Σχέδιο ομιλίας για εγκαίνια Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σωρό Σχέδιο ομιλίας για εγκαίνια Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σωρό Αγαπητοί κάτοικοι της περιοχής του Σωρού Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα, ως Δήμαρχος βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζω έναν ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήµαρχος Νέας Προποντίδας έχοντας υπόψη το

Ο ήµαρχος Νέας Προποντίδας έχοντας υπόψη το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Μουδανιά 19.09.2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ Αριθ.Πρωτ. 28477 ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙ ΑΣ Αριθ.Απόφ. 2101 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Τηλ.23733 50 241 Fax:23730-65792 Email:stavroyla.iliopoyloy@nea-propontida.gr

Διαβάστε περισσότερα

3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 3.1. Συνολικό κόστος Επιχειρησιακού Προγράµµατος Στον επόµενο πίνακα έχουν συγκεντρωθεί ανά άξονα, µέτρο, στόχο και δράση όλες οι δαπάνες του Επιχειρησιακού Προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014 ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α.Π. Δ.:208 Ταχ. Δ/νση:Ι.Ράλλη & Δημαρχείου 1 Γενικό πρωτ.: 23035/10-9-2014 ΤΚ 14452 Μεταμόρφωση Τηλ:2132012960

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ Αιγάλεω 25-06-2012 Αριθμ. Πρωτ.: 32884 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.1573 Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 86, 87, 89, 91 του Ν.3463/06 Δ.Κ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή σας παρουσία. Η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθ. ΣΟΧ 1/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθ. ΣΟΧ 1/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 7/2/2018 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 717 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-.Ι.Ε.Κ.) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ'

Διαβάστε περισσότερα

Τ Α Μ Ε Ι Α Κ Ο Σ Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Π Ι Ν Α Κ Α Σ 2 0 1 5

Τ Α Μ Ε Ι Α Κ Ο Σ Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Π Ι Ν Α Κ Α Σ 2 0 1 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα: 0001 Τ Α Μ Ε Ι Α Κ Ο Σ Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Π Ι Ν Α Κ Α Σ 2 0 1 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα: 0002 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΣΟ ΩΝ Γ Ε Ν Ι Κ Η Α Ν Α Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ω Σ Η ΠΡΟΫΠ/ΣΘΕΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65-και πάνω Περιοχή Κατοικίας: Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 Παραχώρηση δηµοτικών εγκαταστάσεων στα ΝΠ «ηµοτικός Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού

Διαβάστε περισσότερα

«.Ο.Ε.Π.Α.Π.- Η.ΠΕ.ΘΕ.»

«.Ο.Ε.Π.Α.Π.- Η.ΠΕ.ΘΕ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ «ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΠΑΙ ΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η.ΠΕ.ΘΕ. ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (.Ο.Ε.Π.Α.Π. Η.ΠΕ.ΘΕ.» Ε ΡΑ: ΜΑΝ ΗΛΑΡΑ-ΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Πύργου

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Πύργου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης /18-02-2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Πύργου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ

ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ ΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 1 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αποστολή του ήµου Αρχανών - Αστερουσίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ; ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

15.000,00 0,00 0,00 15.000,00 0,00 0,00 391,18 391,18 391,18 0,00 3.000,00 0,00 3.000,00 0,00 0,00 0,00 341.790,00 71.768,00 71.

15.000,00 0,00 0,00 15.000,00 0,00 0,00 391,18 391,18 391,18 0,00 3.000,00 0,00 3.000,00 0,00 0,00 0,00 341.790,00 71.768,00 71. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ Οικονοµικό Έτος: 2015 Ηµ/νία Εκτύπωσης: 6/4/2015 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι αρμοδιότητες της κάθε οργανικής μονάδας του Π.Τ.Α. Αρμοδιότητες Νομικής Υπηρεσίας

Οι αρμοδιότητες της κάθε οργανικής μονάδας του Π.Τ.Α. Αρμοδιότητες Νομικής Υπηρεσίας Οι αρμοδιότητες της κάθε οργανικής μονάδας του Π.Τ.Α. Αρμοδιότητες Νομικής Υπηρεσίας Νομική υποστήριξη των υπηρεσιών και των οργάνων διοίκησης του Ταμείου. Νομική τεκμηρίωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Όνομα:ΠΟΡΙΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Θέση:ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Ηλ. Δ/νση:mp@0921.syzefxis.gov.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο. 10/03/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. Φάληρο, 21.09.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ TAKTIKH ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε. 18.09.2012, ΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟ, 22.02.2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 5405 Ο Πρόεδρος προς τα µέλη του ηµοτικού Συµβουλίου: Σας παρακαλούµε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στο ηµοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές Πληροφορίες Δήμος : Θάσου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Όνομα: Γεωργαλή - Νικήτα Αγγελική Θέση: Αιρετός, Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» Ηλ. Δ/νση : dimarogos@thassos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ H ήµαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ H ήµαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μάνδρα 30.12.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αριθ. πρωτ. 29018 ΗΜΟΣ ΜΑΝ ΡΑ Σ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 460 H ήµαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας Αφού έλαβε υπόψη Τα άρθρα 59 και 282 παρ. 16 του Ν.3852/10

Διαβάστε περισσότερα

Αναµόρφωση Προϋπολογισµού

Αναµόρφωση Προϋπολογισµού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ 997690910 Αριθµός Απόφαση:2/2017 Ηµεροµηνία Απόφασης:18/5/2017 Αιτιολογία:2Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ Ο.Ε. 2017 Προϋπολογισµού ΈΣΟ Α Πριν την Τελική 1411.0007 Προιόν

Διαβάστε περισσότερα

«ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της µε αρ. 2370/2018 απόφασης ηµάρχου Λαρισαίων»

«ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της µε αρ. 2370/2018 απόφασης ηµάρχου Λαρισαίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Λάρισα, 25/01/2019 Αρ. Απόφ: 362 ιεύθυνση ιοίκησης & Προσωπικού Τµήµα Προσωπικού Ι. ραγούµη 1, Τ.Κ 41222, Λάρισα «ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της µε αρ. 2370/2018 απόφασης ηµάρχου Λαρισαίων»

Διαβάστε περισσότερα

6/ 1 / / 8 /2014

6/ 1 / / 8 /2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες 28 εκεµβρίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Αρ. Πρωτ:79086 ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ ΙΟΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΩΝ Ταχ. ιεύθυνση: Κων Καραµανλή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: - Τον κ. ήµαρχο - Τους κ.κ. ηµοτικούς Συµβούλους - Τις κ.κ. Προέδρους ηµοτικών Ενοτήτων - Τον κ. Γεν. Γραµµατέα ήµου Κηφισιάς

ΠΡΟΣ: - Τον κ. ήµαρχο - Τους κ.κ. ηµοτικούς Συµβούλους - Τις κ.κ. Προέδρους ηµοτικών Ενοτήτων - Τον κ. Γεν. Γραµµατέα ήµου Κηφισιάς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κηφισιά, 12/04/2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 15176 ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ιονύσου και Μυρσίνης Τ.Κ. 145 62 Τηλ. 213 2007274-5-6 Ηλ. Ταχυδροµείο: dimsimv@kifissia.gr ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ 2014-2019

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ 2014-2019 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ 2014-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ, 25/09/1997. ΕΛΛΗΝΙ ΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Κάθε ηµέρα λύσεις Ανελέητος ανταγωνισµός

ΤΑ ΝΕΑ, 25/09/1997. ΕΛΛΗΝΙ ΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Κάθε ηµέρα λύσεις Ανελέητος ανταγωνισµός ΤΑ ΝΕΑ, 25/09/1997 ΕΛΛΗΝΙ ΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Κάθε ηµέρα λύσεις Ανελέητος ανταγωνισµός Άρωµα γυναίκας Κυρίες της Αυτοδιοίκησης Της ΝΑΤΑΣΑΣ ΜΠΑΣΤΕΑ ΗΛΙΚΙΑ: «"ΤΑ ΝΕΑ" έχουν πολύ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 206 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 206 4.849.736,00.68.900,00.568.788,66.568.788,66 6.48.524,66

Διαβάστε περισσότερα

Καλύβια Ταχ. /νση: Αθηνών & Ρ. Φερραίου Τ.Κ Καλύβια Αριθµ. Αποφ. 51 Τηλ.: Fax: Α Π Ο Φ Α Σ Η

Καλύβια Ταχ. /νση: Αθηνών & Ρ. Φερραίου Τ.Κ Καλύβια Αριθµ. Αποφ. 51 Τηλ.: Fax: Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Καλύβια 08-03-2017 Ταχ. /νση: Αθηνών & Ρ. Φερραίου Τ.Κ. 190 10 Καλύβια Αριθµ. Αποφ. 51 Τηλ.: 2299320340 Fax: 2299048653 Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ!

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ! ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ! 1. ΠΡΩΤΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ. Είναι η νέα αντίληψη στο νέο σχολείο που οραµατιζόµαστε. Ξεκινάµε από το άλφα, όπως λέµε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Προσαρµόζουµε το ελληνικό σχολείο στις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ:4710 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ: Συγχώνευση νοµικών προσώπων του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 1 από 9 12/10/2016 10:04 µµ Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενική Γραµµατεία ιαχείρισης Κοινοτικών & Άλλων Πόρων Ειδική Εφαρµογής Συγχρηµατοδοτούµενων Ενεργειών από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Τετάρτη 21/03/2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Τετάρτη 21/03/2012 www.goneis-acharnes.gr Αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο ΑΧΑΡΝΕΣ 28/03/2012 ΠΡΑΞΗ 23 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Τετάρτη 21/03/2012 To Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.: 9

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.: 9 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργος 3-1-2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.: 9 Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Δήμαρχος Αργους-Μυκηνών, Έχοντας υπόψη 1. Τις διατάξεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Συζήτηση της με αρ.πρωτ. 8536/ επερώτησης που κατατέθηκε από τη δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Παύλου Μελά.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Συζήτηση της με αρ.πρωτ. 8536/ επερώτησης που κατατέθηκε από τη δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Παύλου Μελά. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail: Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 03/03/2016

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ:2015 18.000,00 18.000,00 983.000,00 983.000,00 200.000,00 200.000,00 341.790,00 341.790,00 38.191,00 1828/89)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ:2015 18.000,00 18.000,00 983.000,00 983.000,00 200.000,00 200.000,00 341.790,00 341.790,00 38.191,00 1828/89) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ:2015 Ηµ/νία Εκτύπωσης:09/03/2015 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ρέθυμνο 09-06-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 7100 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ 01-01-2016 ΕΩΣ 31-05-2016 Σχετ.: Η υπ' αριθμ.δηδ./φ.40/17742/5-6-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤ. ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤ. ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤ. ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτ. 208 Ηµεροµηνία 16-03-2017 ΕΣΟ Α ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Σ Ο Ω Ν Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Ο Υ Σ: 2015 - ήµος Αµφίπολης

Π Ρ Ο Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Σ Ο Ω Ν Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Ο Υ Σ: 2015 - ήµος Αµφίπολης 06 ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 13.119.381,22 8.635.952,80 11.853.441,81 11.853.441,81 ΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 06.00 ΕΣΟ Α ΗΜΟΥ 13.119.381,22 8.635.952,80 11.853.441,81 11.853.441,81 06.00.0 ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟ Α 3.293.556,02

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Λειτουργία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες Λειτουργία των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών με δημοκρατικές και διαφανείς

Διαβάστε περισσότερα

«Συνέντευξη στην εφηµερίδα Γονείς εν ράσει (Εφηµερίδα Συλλόγου Γονέων & Κηδεµόνων του 7ου ηµοτικού Σχολείου Ιλίου)» Μάρτιος 2007

«Συνέντευξη στην εφηµερίδα Γονείς εν ράσει (Εφηµερίδα Συλλόγου Γονέων & Κηδεµόνων του 7ου ηµοτικού Σχολείου Ιλίου)» Μάρτιος 2007 ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ «Συνέντευξη στην εφηµερίδα Γονείς εν ράσει (Εφηµερίδα Συλλόγου Γονέων & Κηδεµόνων του 7ου ηµοτικού Σχολείου Ιλίου)» Μάρτιος 2007 1. Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πιο σηµαντικό πρόβληµα του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

Πώς κρίνετε την κατάσταση του οδοστρώματος στους δρόμους της πόλης μας;

Πώς κρίνετε την κατάσταση του οδοστρώματος στους δρόμους της πόλης μας; Το ερωτηματολόγιο απαντήθηκε ανώνυμα από 41 άτομα, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς που κατοικούν στην πόλη του Ηρακλείου. Ακολουθεί η διαγραμματική απεικόνιση των απαντήσεων που δόθηκαν: Πώς κρίνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ =====================

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ===================== ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, Τ.Κ. 56123, Αµπελόκηποι ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ: Μελετών, Κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής Σεβασµός στο ηµότη Συνεργασία µε τους πολίτες και θεσµικούς φορείς, ενάντια σε ακραίες συµπεριφορές και νοοτροπίες, που προσβάλλουν και αποδυναµώνουν το ηµοκρατικό αίσθηµα. Ενδυνάµωση της ηµοκρατικής ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ημερομηνία : 28/02/2017 Αρ. Απόφ. : 236 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ από 01/04/2015 έως 30/04/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ από 01/04/2015 έως 30/04/2015 06 ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΗΜΟΣΙΟΥ 9.892.126,95 615.00 563.174,00 615.00 10.455.300,95 297.260,59 3.954.010,42 340.961,76 2.235.932,16 ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 06.00 ΕΣΟ Α ΗΜΟΥ 9.892.126,95 615.00 563.174,00 615.00 10.455.300,95

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δ Η Μ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Ι Ο Υ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για

Διαβάστε περισσότερα

Κηφισιά, 09/10/2017 ΠΛΗΡ.: Τσιρώνη Α. Αρ. Πρωτ.: ΤΗΛ.:

Κηφισιά, 09/10/2017 ΠΛΗΡ.: Τσιρώνη Α. Αρ. Πρωτ.: ΤΗΛ.: Κηφισιά, 09/10/2017 ΠΛΗΡ.: Τσιρώνη Α. Αρ. Πρωτ.: 47978 ΤΗΛ.: 213-2007113 213-2007114 ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΚΟΙΝ.: - Την Πρόεδρο ηµ. Συµβουλίου - Τους κ.κ. Προέδρους Συµβουλίων - Τον

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Σ Ο Δ Ω Ν Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Ο Υ Σ: 2017

Π Ρ Ο Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Σ Ο Δ Ω Ν Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Ο Υ Σ: 2017 06 ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 5.456.487,44 2.735.597,27 3.684.414,88 5.019.860,21 0,00 0,00 06.00 ΔΗΜΟΥ 5.456.487,44 2.735.597,27 3.684.414,88 5.019.860,21 0,00 0,00 06.00.0 ΤΑΚΤΙΚΑ 3.178.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ 25/09/2012 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ Είναι ένα ΟΡΓΑΝΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ, που ιδρύεται σε κάθε σχολική μονάδα, εκφράζει τους γονείς μέσα στο σχολείο και που η παρουσία του είναι νομικά κατοχυρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Με αφορμή τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2010,, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες η έγκυρη ενημέρωση για το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη, ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη, ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη, 11-11 -2011 ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ: 60787 ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους. Τον κ. Γενικό Γραμματέα του Δήμου Τον κ. Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακά Προγράμματα Δήμων

Επιχειρησιακά Προγράμματα Δήμων Ενημερωτικές Συναντήσεις Νεοεκλεγέντων Αιρετών Θεσσαλονίκη, 10 Ιουλίου 2019 Επιχειρησιακά Προγράμματα Δήμων Βίκυ Φλέγγα Οικονομολόγος, Msc Περιφερειακή Ανάπτυξη Υπεύθυνη Τομέα Οικονομικής Ανάπτυξης ΕΕΤΑΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΟΤΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΟΤΗ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΟΤΗ Αγαπητή ηµότισσα, Αγαπητέ ηµότη, Η εφαρµογή σχεδιασµένης πολιτικής σε τοπικό επίπεδο αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη για την ολοκληρωµένη ανάπτυξη του τόπου. Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 12 ης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 12 ης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ:..7η/2018.. ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 12 ης -3-2018 Οικονοµική Επιτροπή Ταχ. /νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. ιάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..73/2018.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ

ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ ISBN 978-960-02-3056-7, Σχήµα 17x24, Σελίδες 350, Τιµή: 25,00 (δεν συµπερ. 6,5% ΦΠΑ), Έκδοση Αθήνα, εκέµβριος 2014, Κωδικός στον Εύδοξο: 41986851

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα