ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015"

Transcript

1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

2 ΤΕΟ MLM

3 ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα νεύρα και πολλά άλλα όργανα. Είναι ένα λεπτό ελαστικό περίβλημα που προστατεύει το ανθρώπινο σώμα. Εμποδίζει την εισχώρηση χημικών παραγόντων από το εξωτερικό στο εσωτερικό και μας προστατεύει από τις φυσικές μικροβιακές επιθέσεις και την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι το πιο βαρύ από τα όργανα του σώματος (περίπου %) του βάρους ολόκληρου του σώματος. Το πάχος του δέρματος διαφέρει ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και το σημείο. Π.χ είναι πιο παχύ σε παλάμες, πέλματα και πιο λεπτό σε βλέφαρα. Το δέρμα αποτελείται από 3 στιβάδες. 1) ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. Είναι ένα φράγμα που προστατεύει τον οργανισμό από το εξωτερικό περιβάλλον. Αποτελείται κυρίως από σμήγμα που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες 2) ΔΕΡΜΑ Συνδετικός ιστός που αποτελείται από ελαστικές ίνες, πρωτεΐνες και κολλαγόνο. Με το πέρασμα των χρόνων μειώνονται τα αποθέματα κολλαγόνου και το δέρμα χάνει σιγά σιγά την ελαστικότητά του. 3) ΥΠΟΔΕΡΜΑ Είναι η πιο βαθιά στιβάδα του δέρματος όπου εκεί βρίσκονται οι σμηγματογόνοι αδένες και οι αδένες του ιδρώτα.

4 ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ : Γυαλίζει λόγω της υπερέκκρισης σμήγματος. Είναι ανώμαλο στην υφή Πολλές φορές έχει ανοιχτούς πόρους και παρουσιάζει άφθονα μαύρα στίγματα Είναι ανθεκτικό κ δεν κάνει εύκολα ρυτίδες αλλά όταν κάνει είναι βαθιές Εάν δεν το περιποιηθούμε σωστά μπορεί να κάνει ακμή. ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ : Παρουσιάζει έλλειψη λίπους με αποτέλεσμα να γεμίζει γρήγορα με λεπτές ρυτίδες. Είναι λείο τεντωμένο και διάφανο με έντονο αίσθημα τραβήγματος. Συχνά παρουσιάζει ευαισθησία και ξεφλουδίζει. ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ : Πάνω από το 80% των δερμάτων θεωρούνται Έχει τάση ξηρότητας ή λιπαρότητας στις παρειές ενώ στην ζώνη Τ (μεσαία ζώνη μύτη, πηγούνι, μέτωπο) είναι λιπαρό ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ : Οι λειτουργίες του δέρματος επιβραδύνονται. Ο ιστός του δέρματος ξηραίνεται. Το δέρμα γίνεται λεπτό και ευαίσθητο και χάνει την ελαστικότητά του. Τα σημάδια της χαλάρωσης είναι πλέον ορατά και οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται γύρω από τα μάτια και τα χείλη αρχικά και αργότερα στο λαιμό και το υπόλοιπο πρόσωπο. Η ευαισθησία και η αφυδάτωση δεν αποτελούν τύπους δέρματος αλλά κατάσταση δέρματος. Οποιοδήποτε δέρμα ανεξαρτήτου τύπου η ηλικίας μπορεί να παρουσιάσει σημάδια ευαισθησίας ή αφυδάτωσης ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ Παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του ξηρού δέρματος. Εμφανίζει συχνά ερεθισμούς και αλλεργίες. Κοκκινίζει εύκολα. Πολλές φορές υπάρχουν εμφανή σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Παράγοντες που προκαλούν ευαισθησία είναι η μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο, έντονο στρες, ορμονικές διαταραχές, μετά από δραστικές θεραπείες. ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ Έντομο αίσθημα τραβήγματος. Λεπτές γραμμές σε όλη την επιφάνεια του προσώπου λόγω της έλλειψης υγρασίας. Τραχύ στην αφή και δείχνει άτονο. Ίσως παρουσιάσει σημάδια ευαισθησίας. Αιτίες αφυδάτωσης είναι: οργανικές διαταραχές, κακή λειτουργία των ωοθηκών και του θυρεοειδούς αδένα και εξωτερικές αιτίες όπως κακή διατροφή, κάπνισμα, ελλιπής κατανάλωση νερού, στρες, κακή περιποίηση και οι κλιματολογικές συνθήκες. Η αφυδάτωση αποτελεί την πρώτη αιτία πρόωρης γήρανσης του δέρματος. ΑΚΜΗ Λιπαρή εμφάνιση μαζί με σπυράκια μαύρα στίγματα και κύστες. Αποτελεί φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων. Εμφανίζεται κυρίως στην εφηβεία χωρίς να αποκλείεται το γεγονός να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Παράγοντες που ευνοούν την εμφάνιση της ακμής είναι η υπερέκκριση σμήγματος, μολύνσεις, κακή φροντίδα του δέρματος, ορμονικές διαταραχές έντονο στρες, κούραση και κακή διατροφή.

5 Το κάθε δέρμα είναι διαφορετικό. η κατάσταση στην οποία βρίσκεται καθορίζεται από την ηλικία, τους κληρονομικούς παράγοντες, την φροντίδα που του παρέχουμε και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Ανάλογα με την ηλικία τον τύπο δέρματος και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται συστήνουμε τα κατάλληλα προϊόντα για να αποφύγουμε την πρόωρη γήρανση και να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη λάμψη της νεότητας.

6 ph Τι είναι το ph και τι σημαίνει στο δέρμα Ph είναι ο αρνητικός λογάριθμος της συγκέντρωσης ιόντων υδρογόνου σε ένα διάλυμα. Η κλίμακα του καθορίζει πόσο οξύ ή αλκαλικό είναι ένα διάλυμα και έχει εύρος από 0 έως 14. Το ph κάτω από 7 θεωρείται όξινο ενώ πάνω από 7 θεωρείται βασικό ή αλκαλικό. Ουδέτερο ph έχουμε στη στην τιμή 7 ενώ τιμές ανάμεσα στο 6,5 και το 7,5 θεωρούνται επίσης ουδέτερες. Το h στον όρο ph αναφέρεται στο υδρογόνο ενώ το p είναι λιγάκι αδιευκρίνιστο. Το ph και ο αντίκτυπος του στον οργανισμό Το ph του δέρματος σε ένα νέο, φυσιολογικό και υγιή οργανισμό είναι κάπου μεταξύ 4,5 και 6 με μέση τιμή το 5,5. Τα νεογέννητα και τα παιδιά έχουν πιο υψηλό ph από τους ενήλικες, κοντά δηλαδή στο 7, καθιστώντας το δερματάκι τους πιο επιρρεπές στην εισβολή παθογόνων μικροοργανισμών και κατ επέκταση στην εκδήλωση δερματοπαθειών. Η δημιουργία όξινου περιβάλλοντος (πτώση του ph) είναι ο πρώτος μηχανισμός άμυνας του σώματός μας στις επιθέσεις των βακτηρίων. Όσο γερνάμε το ph γίνεται όλο και πιο ουδέτερο, όπως στα μωρά και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με την ίδια ευκολία τα βακτήρια. Αυτός ΕΊναι ο λόγος που το γερασμένο δέρμα γίνεται ευαίσθητο και αποκτά συχνά δερματολογικά προβλήματα. Το ph ανεβαίνει πέραν του 6 όταν υπάρχει δερματολογικό πρόβλημα. Το ph και η σχέση του με την ακμή Η τιμή του ph είναι βασικός παράγοντας σε δερματολογικές καταστάσεις όπως η ακμή. Το βακτήριο PROPIONOBACTERIUM ACNES που προκαλεί την ακμή, υπάρχει σε όλους μας φυσιολογικά, άσχετα εάν τελικά εκδηλωθεί ακμή ή όχι. Σε άτομα που έχουν προδιάθεση για ακμή το συγκεκριμένο βακτήριο πολλαπλασιάζεται γρήγορα. Αυτό έχει άμεση σχέση με την τιμή του ph του δέρματος σε αυτά τα άτομα, που είναι συνήθως πιο αλκαλικό (>5,5)

7 Πως το ph των καλλυντικών επηρεάζει την επιδερμίδα Για να διατηρήσουμε υγιές δέρμα πρέπει να ισορροπήσουμε το ph γύρω 5.5. όταν πλένουμε το σώμα μας ή το πρόσωπο μας με νερό (ph 7) ή προϊόντα καθαρισμού (ph 7-11) αυξάνεται το ph και το δέρμα χρειάζεται χρόνο για να το ξαναρίξει στα ίδια επίπεδα. Για το σώμα αυτό επιταχύνεται πιο γρήγορα με την επάλειψη μετά το πλύσιμο με κρέμες και λοσιόν. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο ευαίσθητη και εύθραυστη και συνιστάται η χρήση τονωτικής λοσιόν μετά το πλύσιμο που έχει ph 3-5 και εξισορροπεί το ph της επιδερμίδας που έχει ανέβει μετά τον καθαρισμό. Μετά την τονωτική λοσιόν εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα που τρέφει και παρέχει θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα. Τα παραπάνω δεδομένα εξηγούν γιατί είναι μεγάλης σημασίας να επιλέγουμε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης με ph κοντά σε αυτό του δέρματος σας. Το υψηλό ph σε ένα σαμπουάν μπορεί να κάνει τα μαλλιά θαμπά, χωρίς όγκο και δύσκολα στο χτένισμα. Γι αυτό επιλέγουμε σαμπουάν με όσο το δυνατόν χαμηλότερο ph. Γύρω στο 8 είναι μια πολύ καλή τιμή.

8 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 1) οι κινήσεις που κάνουμε για την εφαρμογή των προϊόντων είναι πάντα ανοδικές. Ξεκινάμε από το ντεκολτέ προς το πηγούνι 2) και πάντα από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω 3) για να βοηθήσουμε στην καλύτερη απορρόφηση των αντιγηραντικών προϊόντων από το δέρμα ζεσταίνουμε πρώτα το προϊόν στις παλάμες μας. 4) στα μάτια η κίνηση πάλι είναι πάντα από μέσα προς τα έξω

9 ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Για όλους τους τύπους δέρματος Πράσινο τσάι με αντιοξειδωτική δράση. Λευκό τσάι βοηθάει στην καλύτερη αναπνοή των κυττάρων. Τσάι της Μαδαγασκάρης που ενισχύει την άμυνα των κυττάρων του δέρματος. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ: 3 είδη τσαγιού Λάδι από αμύγδαλο, βιολογικό σουσάμι, βαμβακέλαιο (τροφή) ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς : απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό και έτοιμο για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης. Το + του προϊόντος : ευχάριστο άρωμα, κρεμώδη υφή τέλεια και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Οδηγίες χρήσης : απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο λαιμό και μάτια πρωί και βράδυ. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με την εφαρμογή της λοσιόν. Αποτελέσματα: 91% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν παρατήρησαν πιο απαλή επιδερμίδα Επιστημονικό τεστ: 21% μείωση της άγριας υφής του δέρματος σε ποσοστό 91% ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΩΔ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ: 3 είδη τσαγιού, μέντα για τόνωση Υπόσχεση ομορφιάς : δέρμα φρέσκο και λαμπερό χωρίς ίχνος κούρασης Το + του προϊόντος αίσθηση φρεσκάδας Οδηγίες χρήσης απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο και μάτια πρωί κ βράδυ μετά το γαλάκτωμα καθαρισμού

10 SENSITIVE VEGETAL Απευθύνεται σε όλους τους τύπος δέρματος και σε όλες τις ηλικίες. Για δέρματα ευαίσθητα και αλλεργικά. Προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ελεγμένα σε νοσοκομειακό επίπεδο σε συνεργασία με δερματολόγους και αλλεργιολόγους Εκχύλισμα SIGESBECKIA που δρα στην ρίζα του προβλήματος και καταπολεμά τις φλεγμονές, καταπραΰνει. και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. Μετά από ένα μήνα χρήσης των προϊόντων μειώνει τις υπερβολικές αντιδράσεις του δέρματος κατά 30% Ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος κατά 50% και ενεργοποιεί τους επανορθωτικούς μηχανισμούς του δέρματος κατά 40% ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Υπόσχεση ομορφιάς πολύ απαλό γαλάκτωμα για το πρόσωπο και τα μάτια. Αφαιρεί απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ. Χαρίζει άμεσα ηρεμία και δροσιά στο δέρμα. Οδηγίες χρήσης Απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο και μάτια πρωί και βράδυ και αφαιρείται με βρεγμένο βαμβάκι. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς Δροσίζει και τονώνει το δέρμα,καταπραΰνει,τελειοποιεί το ντεμακιγιάζ και προετοιμάζει το δέρμα ώστε να δεχτεί την κρέμα περιποίησης Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ. Συνιστάται να ταμποναριστεί αμέσως μετά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν υπάρχει αίσθηση ζέστης. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ 2-1 ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς Απομακρύνει τους ρύπους με μία μόνο κίνηση.τονώνει και καταπραΰνει το δέρμα, για άμεση αίσθηση άνεσης. Προετοιμάζει το δέρμαγια να δεχτεί την κρέμα προσώπου. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ με βαμβάκι.

11 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς Ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα από τις ακραίες αντιδράσεις του. Ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς Ενυδατώνει άμεσα και καταπραΰνει. Ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα. Αμβλύνει την ερυθρότητα και προλαμβάνει την επανεμφάνισή της. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Το + του προϊόντος. Άμεση ανακούφιση. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί ή και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Η εφαρμογή ολοκληρώνεται με απαλές θωπείες. ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA Υπόσχεση ομορφιάς Ηρεμεί σε βάθος το δέρμα. Ρυθμίζει τις φλογώσεις. Λειαίνει το δέρμα. Καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τα σημάδια κούρασης. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις από την εσωτερική κόγχη του ματιού προς τους κροτάφους. Το + του προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα αφού μπει στο ψυγείο για 20. Απλώστε μια παχύρευστη στρώση. Ξαπλώστε και χαλαρώστε. Εάν χρειαστεί ταμπονάρετε το πλεόνασμα.

12 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς Ενυδατώνει άμεσα, καταπραϋνει, μειώνει την αίσθηση δυσφορίας, προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Tip!!! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ορός με τις κρέμες της σειράς!!

13 SEBO VEGETAL Για μικτά και λιπαρά δέρματα Πούδρα Baical από τη ρίζα του φυτού σκουτελάρια με ισχυρή αντιοξειδωτική αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, έχει λευκαντικές ιδιότητες και ελαφρά αντηλιακή δράση. Σαλικυλικό οξύ, αφλόια ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Πούδρα BAICAL από ρίζα σκουτελάρια ΑΠΑΛΟ ΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά καθαρισμός και εξαγνισμός του δέρματος απαλά και σε βάθος, απομακρύνει τους ρύπους, το μακιγιάζ και το πλεονάζον σμήγμα χωρίς να ταλαιπωρεί το δέρμα. Για δέρματα που προτιμούν την ζελ υφή και την επαφή με το νερό. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ πούδρα Baical ΛΟΣΙΟΝ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ 2-1 ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά δροσερή υφή. Καθαρίζει τους ρύπους το μακιγιάζ και απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα. Καταπολεμά την γυαλάδα, τονώνει αφήνοντας το δέρμα με απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ με βαμβάκι μόνο του ή μετά τον καθαρισμό με το ζελ καθαρισμού για καλύτερα αποτελέσματα. ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑΤ ΚΩΔ. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ πούδρα Baical, αφλόια, σουσαμέλαιο, σαλικυλικό οξύ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά ενυδατώνει για 24 ώρες ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος. Μειώνει την γυαλάδα και ενισχύει την αντοχή του δέρματος ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες (ένταση, ζέστη, στρες ). 24ωρο ματ αποτέλεσμα. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, πρωί και βράδυ αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών σε απόλυτα καθαρό δέρμα ΚΡΕΜΑ ΜΗΔΕΝ ΨΕΓΑΔΙ ΚΩΔ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ. πούδρα Baical, αφλόια, σουσαμέλαιο, σαλικυλικό οξύ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Ενυδατώνει για 24 ώρες συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος, μειώνει τις ατέλειες του δέρματος. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών

14 ΟΡΟΣ ΣΥΣΦΙΓΞΗΣ ΠΟΡΩΝ ΚΩΔ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ. πούδρα Baical, αφλόια,, σαλικυλικό οξύ, κύανος Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος, μειώνει τις ατέλειες και βελτιώνει την υφή του δέρματος Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά όπου υπάρχει ανάγκη πριν την κρέμα ημέρας κ την κρέμα νυκτός. ΑΠΑΛΟ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔ. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ πούδρα Baical, σουσαμέλαιο, πούδρα από κουκούτσι από βερίκοκο, σαλικυλικό οξύ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος, βελτιώνει την υφή του δέρματος. Οδηγίες χρήσης 2 φορές την εβδομάδα σε βρεγμένο δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάζεται με άφθονο νερό ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ πούδρα Baical, άργιλος, κύανος, σαλικυλικό οξύ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα, βελτιώνει την υφή του δέρματος, φωτίζει το δέρμα. Οδηγίες χρήσης 2 φορές την εβδομάδα σε καθαρό δέρμα για 5 λεπτά αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάζεται με άφθονο νερό

15 HYDRA WHITE Για όλους τους τύπους δέρματος και σε ηλικίες από και άνω. Για άτομα που αναζητούν μια λευκαντική κρέμα που ταυτόχρονα να είναι και ενυδατική. Γλυκόριζα που έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει την υπερέκκριση μελανίνης στη ρίζα αναχαιτίζοντας του δράση του ενζύμου TYRISINASE που είναι υπεύθυνο για την υπερχρωμάτωση του δέρματος. Φυτικοί οσμολύτες από σφένδαμο που ενυδατώνουν συνεχώς το δέρμα. Αφλόια που προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επανορθώνει. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες ΑΦΡΩΔΕΣ ΖΕΛ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά διπλή δράση. Καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνει και αφαιρεί απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ, αφαιρεί τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα. Για δέρμα απόλυτα καθαρό και φωτεινό. Οδηγίες χρήσης καθημερινά πρωί και βράδυ σε βρεγμένο δέρμα. Απλώνεται με ανοδικές κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και ξεβγάζεται με άφθονο νερό. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες ΛΟΣΙΟΝ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Ολοκληρώνει την διαδικασία του καθαρισμού. Τονώνει το δέρμα, δίνει λάμψη και φωτεινότητα. Προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης ομορφιάς. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ με βαμβάκι, ταμποναριστά, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών μετά το ζελ ντεμακιγιάζ. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Ευχάριστη υφή ανάμεσα σε πούδρα και κρέμα. Ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα έως και 45%. Κάνει την επιδερμίδα ομοιόμορφη και φωτεινή. Αυξάνει την κυτταρική αναγέννηση κατά 15%. Μειώνει τις κηλίδες έως και 91%. Προλαμβάνει την εμφάνιση νέων κηλίδων. Οδηγίες χρήσης απλώνεται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ με απαλές θωπείες σε πρόσωπο και λαιμό. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Ευχάριστη ζελ υφή. Ενυδατώνει μειώνει τις κηλίδες. φωτίζει το δέρμα. Προλαμβάνει την εμφάνιση νέων κηλίδων. Οδηγίες χρήσης απλώνεται καθημερινά κάτω από την κρέμα, πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά όπου υπάρχουν κηλίδες αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

16 Για δέρματα κανονικά/μικτά ή και αφυδατωμένα HYDRA VEGETAL Εκχύλισμα σφένδαμος που επαναφέρει στο δέρμα τα χαμένα αποθέματα υγρασίας και το βοηθάει να τα διατηρεί. Εκχύλισμα σφένδαμος, αμαμελίδα ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ. Ενυδατώνει το δέρμα. Προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων ομορφιάς. Το + του προϊόντος βελούδινη υφή που δημιουργεί αίσθηση απαλότητας στο δέρμα Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ με βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό Εκχύλισμα σφένδαμος, αμαμελίδα ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς προετοιμάζει το δέρμα για τα προϊόντα ομορφιάς, τελειοποιεί τον καθαρισμό, ενυδατώνει και αναζωογονεί. Το + του προϊόντος η σύνθεση του αφήνει αίσθηση φρεσκάδας. Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ με βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Εκχύλισμα σφένδαμος, αμαμελίδα ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (χωρίς σαπούνι) ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τους ρύπους και καθαρίζει σε βάθος. Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε υγρό δέρμα με κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάζεται με άφθονο νερό. Στεγνώστε το δέρμα μετά το ξέβγαλμα για να αποφύγετε την αφυδάτωση. Συνεχίστε με την τονωτική λοσιόν. 24 Η ΚΡΕΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ( για κανονικά προς ξηρά δέρματα ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος, αγαύη που παγιδεύει διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση, αμαμελίδα με καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση σε βάθος, καταπολέμα τις λεπτές γραμμές που προκαλούνται από την αφυδάτωση, το δέρμα λάμπει από ομορφιά Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

17 24 Η ΚΡΕΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ( για κανονικά/μικτά δέρματα ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος, αγαύη που παγιδεύει διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση, αμαμελίδα με καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση σε βάθος χωρίς ίχνος λιπαρότητας, καταπολέμα τις λεπτές γραμμές που προκαλούνται από την αφυδάτωση, το δέρμα λάμπει από ομορφιά. Υφή ζελ ιδανική για δέρματα μικτά Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος, αλόη (ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες) αγαύη,κ βούτυρο καριτέ. Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει σε βάθος από την πρώτη εφαρμογή και μεταφέρει την υγρασία σε όλα τα στρώματα του δέρματος. Το δέρμα σφύζει από ζωντάνια. Το + του προϊόντος λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται αμέσως. Διπλή συγκέντρωση στα ενυδατικά εκχυλίσματα. Άμεση ενυδάτωση σε βάθος κατά +104% Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις κρέμες. ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΡΥΤΙΔΩΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος και αγαύη για ενυδάτωση και υαλουρονικό οξύ που έχει την ιδιότητα να γεμίζει τις ρυτίδες. Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση και σε βάθος μακράς διαρκείας. Άμεση μείωση ρυτίδων. Δέρμα φωτεινό που σφύζει από υγεία. Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά όπου υπάρχουν ρυτίδες αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Το προϊόν αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. ΠΡΟΣΟΧΗ Χρησιμοποιείται πάνω από την κρέμα. ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ MICELLAIRE 2-1 ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος και αγαύη για ενυδάτωση και αμαμελίδα με καταπραϋντικές ιδιότητες Υπόσχεση ομορφιάς μία μόνο κίνηση απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να διαταράσσει το PH. Προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων ομορφιάς Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ με βαμβάκι σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα

18 ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος και αγαύη για ενυδάτωση και αμαμελίδα με καταπραϋντικές ιδιότητες Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση και σε βάθος για ένα δέρμα λαμπερό, με ελαστικότητα και ορατά πιο νεανικό Οδηγίες χρήσης 1-2 φορές την εβδομάδα για λεπτά ή αντί της κρέμας νυκτός για καλύτερα αποτελέσματα ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΛΆΜΨΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος και αγαύη για ενυδάτωση Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση και σε βάθος για ένα δέρμα λαμπερό, με ελαστικότητα και ορατά πιο νεανικό Υπόσχεση ομορφιάς Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα με απαλότητα και χαρίζει στο δέρμα λάμψη και απαλότητα.

19 NUTRITIVE VEGETAL Για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα Εκχύλισμα φλαμουριάς που προσφέρει στο δέρμα τα απαραίτητα λιπίδια εξωτερικά αλλά και ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του δέρματος να τα παράγουν εκ νέου εκ των έσω. Εκχύλισμα φλαμουριά και έλαιο από γλυκό αμύγδαλο ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς απαλά καθαρίζει το δέρμα από τους ρύπους και το μακιγιάζ και το κάνει βελούδινο και απαλό. Προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης. Οδηγίες χρήσης απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο λαιμό πρωί και βράδυ. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με την εφαρμογή της λοσιόν. Δεν χρησιμοποιείται στην περιοχή των ματιών. ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα φλαμουριά Υπόσχεση ομορφιάς τονώνει ενυδατώνει, θρέφει το δέρμα και ολοκληρώνει την διαδικασία του καθαρισμού. Οδηγίες χρήσης απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ μετά το γαλάκτωμα. 24 Η ΚΡΕΜΑ ΤΡΟΦΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα φλαμουριά, έλαιο μακαντέμια για τροφή, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση και αμαμελίδα για ενυδάτωση και καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς θρέφει άμεσα το δέρμα και για 24 ώρες, αποτρέπει την αίσθηση του τραβήγματος, αφήνει το δέρμα απαλό βελούδινο και άνετο. Το + του προϊόντος μη λιπαρή υφή. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί στο πρόσωπο και στο λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών με απαλές θωπείες ( χτυπηματάκια) για να ενισχύσετε την κυκλοφορία του αίματος και να βοηθήσετε στην καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΡΕΨΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα φλαμουριά, έλαιο μακαντέμια για τροφή, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση και αμαμελίδα για ενυδάτωση και καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς Τρέφει και επανορθώνει το δέρμα όλη τη διάρκεια της νύκτας. Αποτρέπει την αίσθηση του τραβήγματος. Δέρμα βελούδινο απαλό και φανερά πιο νεανικό. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για να μεγιστοποιήσετε την απορρόφηση μπορείτε να ζεστάνετε το προϊόν στις παλάμες σας πριν την εφαρμογή.

20 ΜΑΣΚΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα φλαμουριά, έλαιο μακαντέμια για τροφή, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση και αμαμελίδα για ενυδάτωση και καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς Άμεσα ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος. Χαρίζει άνεση, απαλότητα και λάμψη στο δέρμα. Οδηγίες χρήσης απλώνεται 1-2 φορές την εβδομάδα σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Αφαιρείται μετά από 5 με βρεγμένο βαμβάκι ή νερό. Σε περιόδους που υπάρχει έντονη ξηρότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί βράδυ αντί της κρέμας νυκτός.

21 Για δέρματα με προβλήματα ακμής ανεξαρτήτου ηλικίας. PURE SYSTEM Σαλικυλικό οξύ που έχει αντιβακτηριδιακή δράση και βιολογική αλόη με επανορθωτικές ιδιότητες. Η σειρά συστήνεται στη Γαλλία από δερματολόγους. Εκχύλισμα Σαλικυλικό οξύ, βιολογική αλόη ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα και καθαρίζει σε βάθος. Ξεμπλοκάρει τους πόρους και μειώνει τα μαύρα στίγματα και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους. Το προϊόν δεν περιέχει σαπούνι και δεν στεγνώνει το δέρμα. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε βρεγμένο δέρμα-πρόσωπο, πλάτη ή όπου υπάρχει ακμήαποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και ξεβγάζεται με άφθονο νερό. Εκχύλισμα Σαλικυλικό οξύ, βιολογική αλόη ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Υφή ζελ χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα και καθαρίζει σε βάθος χωρίς να στεγνώνει το δέρμα. Ξεμπλοκάρει και καθαρίζει τους πόρους. Δίνει λεία και ματ όψη στο δέρμα. Μειώνει τη ερυθρότητα από τα σπυράκια. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε στεγνό δέρμα με τη βοήθεια βαμβακιού αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Εκχύλισμα Σαλικυλικό οξύ, βιολογική αλόη ΚΡΕΜΑ 4-1 ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα. Ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος. Απαλύνει την υφή του δέρματος. Χαρίζει ματ όψη για 8 ώρες. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε στεγνό και απόλυτα καθαρό δέρμα δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

22 PURE CALENDULA Από την ηλικία των 30 για όλους τους τύπους δέρματος. Προϊόν υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή Εκχύλισμα καλέντουλα βιολογικής καλλιέργειας με αναζωογονητικές, αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, σουσαμέλαιο, σογιέλαιο, ηλιέλαιο για τροφή και αφλόια με επανορθωτικές ιδιότητες. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ/ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά Κρεμώδη υφή που λιώνει ερχόμενη σε επαφή με το δέρμα. Ενισχύει την άμυνα του δέρματος, ενυδατώνει και θρέφει. Μειώνει τις ρυτίδες και επανορθώνει. Μέρα με τη μέρα το δέρμα αναζωογονείται. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, με κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω κάνοντας στο τέλος απαλές θωπείες

23 LIFTING BIO 100% ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Από την ηλικία των 30. Με εκχύλισμα Αλφά Αλφά ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ/ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Αλφά Αλφά ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό που αναδομεί το κολλαγόνο του δέρματος. Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ελαφρά κρεμώδη υφή. Δυναμώνει το δέρμα, το προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις, ενυδατώνει, λειαίνει τις ρυτίδες. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο κ λαιμό από μέσα προς τα έξω. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ/ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Αλφά Αλφά ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό που αναδομεί το κολλαγόνο του δέρματος Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά βελούδινη υφή. Ενυδατώνει, θρέφει, λειαίνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί. Οδηγίες χρήσης Κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο κ λαιμό από μέσα προς τα έξω. ΕΝΕΡΓΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα καλέντουλα, αμαμελίδα, χαμομήλι, αμύγδαλο και αλόη. Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενυδατώνει, προστατεύει, καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης σακούλες και μαύρους κύκλους. Ξαναδίνει στα μάτια μας την χαμένη τους λάμψη. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές λειαντικές κινήσεις.

24 ELIXIR 7.9 7ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 9 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ Για όλες τις γυναίκες που αναζητούν κάτι δραστικό για να ενισχύσουν την αντίσταση του δέρματος τους στα σημάδια του χρόνου και που αντιμετωπίζει όλα τα πιθανά προβλήματα του δέρματος Εκχύλισμα: 7 αντιγηραντικά συστατικά: ολιγοσάκχαρα μήλου, πράσινο ρύζι, αλόη, γαλακτωσίδες από Τάρα, αφλόια, ζαχαρότευτλα, ιπποφαές ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ (ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΙΚΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ) ΚΩΔ. Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, σουσαμέλαιο, έλαιο κόπρα Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει, προστατεύει, καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης. Σατινένια μη λιπαρή υφή. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ (ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ) ΚΩΔ Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, σουσαμέλαιο, έλαιο σόγιας Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει, καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης. Κρεμώδη βελούδινη υφή. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ (ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ) ΚΩΔ Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, σουσαμέλαιο, έλαιο κόπρα Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει, καταπραϋνει καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης. Υφή ρευστή κρεμο-ζελ χωρίς άρωμα.. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, σουσαμέλαιο, έλαιο σόγιας Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει, ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης. Κρέμα βάλσαμο με απαλό τελείωμα στο δέρμα.

25 Οδηγίες χρήσης Κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Ζεστάνετε το προϊόν στις παλάμες σας πριν την εφαρμογή για να διεισδύσει καλύτερα. ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, νερό αμαμελίδας, κάστανο με αποσυμφορητικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει, καταπολεμά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, μειώνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας. Υφή ζελ με άμεση αίσθηση φρεσκάδας. TIP τριπλή ρολέτα για μασάζ.- μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για καλύτερη δράση ενάντια στις σακούλες. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις από μέσα προς τα έξω. Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα ΟΡΟΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά δραστικός ορός με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη διεισδυτικότητα που ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει. προστατεύει ενισχύει την αντίσταση του δέρματος, απαλύνει τις ρυτίδες τονώνει, δίνει λάμψη. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΑΜΨΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, μαργαριταρόριζα Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου και χαρίζει απίστευτη λάμψη στο δέρμα. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί μόνο του ή πάνω από την καθημερινή σας φροντίδα σε απόλυτα καθαρό δέρμα.

26 ΝΕΑ SERUM VEGETAL SERUM VEGETAL ΡΥΤΙΔΕΣ & ΛΑΜΨΗΣ Για όλους τους τύπους δέρματος Εκχύλισμα Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής που διεγείρει την πρωτεϊνη Μ tor που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς των κυττάρων να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες + όρυζα που ενισχύει την καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων. Αποτέλεσμα: Η επιφάνεια του δέρματος λειαίνει, οι ήδη υπάρχουσες ρυτίδες μειώνονται σημαντικά και αναδεικνύεται η λάμψη του! Εκχύλισμα Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής + όρυζα, αφλόια ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ & ΛΑΜΨΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες, προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και δίνει λάμψη στο δέρμα. Αποτελέσματα ομορφιάς 15 λεπτά μετά την εφαρμογή μείωση στις ρυτίδες ( μείωση της έντασης των ρυτίδων) κατά 56%. Μετά από 1 μήνα εφαρμογής 86% περισσότερη λάμψη για το δέρμα. Δέρμα λείο πιο απαλό και φωτεινό. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω. Μπορεί να συνδυαστεί με τον ορό της Serum Vegetal για σύσφιγξη ή με τον ορό νεότητας της Elixir 7.9 ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ & ΛΑΜΨΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής + όρυζα, έλαιο σόγιας Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων, δίνει λάμψη και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΜΠΙΛΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΩΔ Εκχύλισμα. Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής + όρυζα, κύανος καφεϊνη Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας, μειώνει τους μαύρους κύκλους, δίνει λάμψη και καταπολεμά τις σακούλες ( στο 100% των περιπτώσεων) κάτω από τα μάτια. Οδηγίες χρήσης απλώνεται με τη μπίλια πρωί και βράδυ στο κάτω μέρος του ματιού μέχρι το πόδι της χήνας με απαλές κινήσεις από μέσα προς τα έξω. Για καλύτερα αποτελέσματα διατηρείται στο ψυγείο.

27 ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ & ΛΑΜΨΗΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ Κ Δ.Π 20 ΚΩΔ. Εκχύλισμα. Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής + όρυζα Υπόσχεση ομορφιάς 7 άμεσες δράσεις: ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ &ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΓΙΑ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UVA/UVB ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ

28 SERUM VEGETAL ΡΥΤΙΔΕΣ & ΣΥΣΦΙΓΞΗ για όλους τους τύπους δέρματος Εκχύλισμα Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής που διεγείρει την πρωτεϊνη Μ tor που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς των κυττάρων να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες και κόμμι ακακίας που έχει την ιδιότητα να γεμίζει τις ρυτίδες ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς του δέρματος να παράγουν εκ νέου κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας, κύανος Υπόσχεση ομορφιάς Διπλό αποτέλεσμα αντιρυτιδική δράση και συσφικτικά αποτελέσματα. Ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και δρα από μέσα προς τα έξω καταπολεμώντας τα σημάδια της γήρανσης. Μεγάλη διεισδυτικότητα με άμεσα αποτελέσματα διαρκείας. Ενυδατώνει. Μειώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος. Προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Δίνει λάμψη και σφρίγος στο δέρμα μας. Αποτελέσματα ομορφιάς Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας Υπόσχεση ομορφιάς μεγάλη διεισδυτικότητα με άμεσα αποτελέσματα διαρκείας. Ενυδατώνει. Μειώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος. Επανορθώνει τα κύτταρα που ήδη έχουν υποστεί φθορά. Δίνει λάμψη και σφρίγος στο δέρμα μας. Νύκτα με νύκτα το δέρμα ανακτά την χαμένη του νεότητα. Αποτελέσματα ομορφιάς Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις την κρέμα ημέρας και νυκτός για πιο εντατική θεραπεία ΟΡΟΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας Υπόσχεση ομορφιάς τονώνει το δέρμα, άμεσα απαλύνει τις ρυτίδες, ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση του υαλουρονικού οξέος και του κολαγόνου Οδηγίες χρήσης κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα σε πρόσωπο και λαιμό πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός. ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ.

29 ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ & ΧΕΙΛΙΩΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας, μακαντέμια κύανος Υπόσχεση ομορφιάς Γεμίζουν άμεσα οι λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας και γύρω από τα χείλη, οι σακούλες μειώνονται.απαλύνουν οι μαύροι κύκλοι. Οδηγίες χρήσης κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα γύρω από τα μάτια και στην περιοχή των χειλιών πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός.

30 SERUM VEGETAL ΡΥΤΙΔΕΣ & ΑΝΟΡΘΩΣΗ για όλους τους τύπους δέρματος Εκχύλισμα Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής που διεγείρει την πρωτεϊνη Μ tor που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς των κυττάρων να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες και ιπποφαές που έχει την ιδιότητα να δημιουργεί ιστό εκ των έσω και να γεμίζει τις ρυτίδες ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς του δέρματος να παράγουν εκ νέου κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και ελαστίνη. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και ιπποφαές, αφλόια, κύανος Υπόσχεση ομορφιάς τονώνει το δέρμα, άμεσα απαλύνει τις ρυτίδες, ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση του υαλουρονικού οξέος του κολαγόνου και της ελαστίνης. Ανορθώνει τα χαρακτηριστικά και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και ιπποφαές, έλαιο σόγιας, σουσαμέλαιο Υπόσχεση ομορφιάς τονώνει το δέρμα, άμεσα απαλύνει τις ρυτίδες, ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση του υαλουρονικού οξέος του κολαγόνου και της ελαστίνης. Ανορθώνει τα χαρακτηριστικά και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. Οδηγίες χρήσης κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με ανοδικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω ΚΡΕΜΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και ιπποφαές, καφεϊνη, κάστανο Υπόσχεση ομορφιάς καταπολεμά τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, βοηθάει την ανόρθωση του άνω βλεφάρου( ανοίγει το βλέμμα ) καταπολεμά τις σακούλες, μειώνει τους μαύρους κύκλους και χαρίζει νεανικό βλέμμα. ΟΡΟΣ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ ΚΩΔ. Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και ιπποφαές, αφλόια, κύανος Υπόσχεση ομορφιάς μειώνει άμεσα τις ρυτίδες, ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, επαναπροσδιοριζει το περίγραμμα, μεγιστοποιεί τη δράση της κρέμας ημέρας/νυκτός Οδηγίες χρήσης κάθε πρωί & βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με ανοδικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω πριν τηυν κρέμα ημέρας και νυκτός

31 ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ & ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα λειαίνει την επιδερμίδα Πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τα τελευταία υπολείμματα του μακιγιάζ, εξισορροπεί το ph του δέρματος Πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ

32 ANTI-AGE GLOBAL Από την ηλικία των 40 για όλους τους τύπους δέρματος. Ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό, έχει να παρουσιάσει ο τομέας της φυτικής κοσμετολογίας. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ στα πρώιμα στάδια της ανάπτυξής τους από εχινάκια που έχουν την ιδιότητα να αναγεννώνται διαρκώς ανέπαφα έχουν μεταφερθεί στη νέα αντιγηραντική σειρά που όχι τυχαία έχουμε χαρακτηρίσει σαν την απόλυτη αντιγηραντική αγωγή. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???? Ανανέωση των κυττάρων του δέρματός μας κατά 30% μέσα σε μόλις 6 ημέρες. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Φυτικά βλαστοκύτταρα από εχινάκια. Ολιγοσάκχαρα μήλου που ενισχύουν την συνοχή των κυττάρων. Εκχύλισμα από το φυτό Τάρα για την αναγέννηση των κυττάρων, τζίνσενκγ που βελτιώνει την αναπνοή των κυττάρων και βοηθάει να αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό μας, μπεταϊνη με καλμαντικές ιδιότητες και μαγκαφέρια. Βιταμίνες E, A F με αντιοξειδωτική δράση. Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά βελούδινη υφή που δίνει στο δέρμα άμεση αίσθηση άνεσης και απαλότητας. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες, προστατεύει το δέρμα, ενισχύει την λάμψη, τονώνει και έχει αποτελέσματα σύσφιγξης. Ενισχυμένη αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Ανανέωση των κυττάρων σε 6 μέρες εφαρμογής. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές θωπείες. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Φυτικά βλαστοκύτταρα από εχινάκια. Ολιγοσάκχαρα μήλου που ενισχύουν την συνοχή των κυττάρων. Εκχύλισμα από το φυτό Τάρα για την αναγέννηση των κυττάρων, τζίνσενκγ που βελτιώνει την αναπνοή των κυττάρων και βοηθάει να αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό μας, μπεταϊνη με καλμαντικές ιδιότητες και μαγκαφέρια. Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Μειώνει τις ρυτίδες, τονώνει το δέρμα. Ενισχύει την αναπνοή των κυττάρων και την σύνθεση απαραίτητων στοιχείων για την διατήρηση της νεότητας( ελαστίνη κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ). Αναδομεί και ενισχύει την αντίσταση των κυττάρων. Ανανέωση των κυττάρων κατά 30% σε 6 ημέρες. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές θωπείες αφού ζεσταθεί πρώτα στις παλάμες μας. Εκχύλισμα Φυτικά βλαστοκύτταρα, τάρα, μπεταϊνη, τζίνσενγκ. ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά μειώνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Απαλύνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Δίνει λάμψη. Ανορθώνει το άνω βλέφαρο. Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ γύρω από τα μάτια με απαλές κινήσεις από μέσα προς τα έξω Tip μεταλλικό τελείωμα για απαλή εφαρμογή ακριβείας.

33 Εκχύλισμα Φυτικά βλαστοκύτταρα από εχινάκια, αφλόια ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΔΠ 20 ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά προστατεύει από την φωτογήρανση, ενυδατώνει δίνει λάμψη μειώνει τις ρυτίδες, τονώνει το δέρμα, ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων. Απορροφάται εύκολα χωρίς να έχει κολλώδη υφή Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. ΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Φυτικά βλαστοκύτταρα από εχινάκια, αλόη, έλαιο καρύδας, κύανος, μπεταϊνη. Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος, ενυδατώνει, ενισχύει την λάμψη, μειώνει τις ρυτίδες τονώνει, ενισχύει την άμυνα του δέρματος Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός

34 RICHE CREME Για κανονικά προς ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα. 10 φυτικά έλαια πλούσια σε λιπαρά οξέα: ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο, κάρδαμο, καμέλια, σταφύλι, καρυδέλαιο, ροδάκινο, βερίκοκο, γαρύφαλλο, τριαντάφυλλο. 10 φυτικά έλαια πλούσια σε προβιταμίνη Α και βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση: φιστικέλαιο, φοινικέλαιο, φουντουκέλαιο, λάδι κάσιους, έλαιο αργκάν, ρυζέλαιο, σιτάρι, βαμβακέλαιο, αγριοκράμβη, έλαιο κόπρα. 10 φυτικά έλαια πλούσια σε εστέρες λιπαρών οξέων σε ενυδατικά συστατικά και στερόλες: μακαντέμια, αβοκάντο, καμέλια, μάνγκο, αντιρόμπα, ελιά, λιμανθός, τζοτζομπά, ρυτίνη. Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες. ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά πλούσιο έλαιο χωρίς όμως να είναι λιπαρό. Απορροφάται αμέσως. Ενυδατώνει, θρέφει, μειώνει το βάθος των ρυτίδων καταπολεμά την αφυδάτωση, λειαίνει το δέρμα. Αποτελέσματα ορατά που διαρκούν. Λάμψη έως και 77%, αύξηση τροφής έως και 81%, λείανση ρυτίδων έως και 85% Οδηγίες χρήσης τοποθετείται πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός σε απόλυτα καθαρό πρόσωπο κάνοντας μασάζ και απαλές θωπείες, αφού το ζεστάνουμε στις παλάμες. Για όλο το χρόνο ή στις αλλαγές των εποχών σαν κούρα. Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες. ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Κρέμα 24 η που απευθύνεται σε ξηρά δέρματα που παρουσιάζουν έλλειψη βιταμινών και ρυτίδες. Πλούσια υφή όχι όμως λιπαρή Το δέρμα γίνεται λείο, απαλό και βελούδινο, αυξάνεται η πυκνότητά του και γίνεται πιο ανθεκτικό. Οι ρυτίδες μειώνονται. Προσφέρει αποτελέσματα ορατά και διαρκείας. Μείωση κατά 40% στις βαθιές ρυτίδες, ανανέωση των κυττάρων κατά 22,8%, αύξηση της τροφής στο δέρμα κατά 33%. Το δέρμα σφύζει ξανά από ζωντάνια. Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, όλο το χρόνο ή για 2 μήνες σαν θεραπεία όταν το δέρμα παρουσιάζει ξαφνικά ξηρότητα. Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες. Φίλτρα UVA K UVB ΡΕΥΣΤΗ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΈΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά από την ηλικία των 30 σαν πρόληψη. Λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται αμέσως από το δέρμα. Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Μειώνει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες και προλαμβάνει των σχηματισμό νέων. Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό.

35 Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΤΡΟΦΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά κρεμώδη βελούδινη υφή που λιώνει ερχόμενη σε επαφή με το δέρμα δίνοντας την αίσθηση ότι δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας γύρω από αυτό. Ενυδατώνει και προσφέρει θρέψη μακράς διαρκείας. Απαλύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μειώνει τις ρυτίδες και επανορθώνει τα κύτταρα που έχουν υποστεί φθορά. Αναδομεί σε βάθος και αφήνει το δέρμα σαν μετάξι. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα κάνοντας μασάζ από το ντεκολτέ προς το σαγόνι και από το μέσα (κέντρο) μέρος του προσώπου προς τα έξω. Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες. ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΈΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά για δέρματα που θέλουν να καταπολεμήσουν την έλλειψη υγρασίας, την ξηρότητα αλλά και τις ρυτίδες. Το προϊόν απορροφάται αμέσως και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Ενυδατώνει, θρέφει, μειώνει τιε ρυτίδες, ξεκουράζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και αφήνει το δέρμα λείο, απαλό, βελούδινο και φωτεινό. Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό, με απαλές θωπείες. Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΈΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Πλούσια κρέμα υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας. Άμεση δράση κατά της ξηρότητας του δέρματος, καταπολεμά τις ρυτίδες. Ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος και αφήνει το δέρμα βελούδινο. Αποτελεί μέγιστη θεραπεία κατά των ρυτίδων. 48% μείωση των ρυτίδων. Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται κάθε βράδυ( τουλάχιστον 1 ώρα πριν τον ύπνο) σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό, με απαλές θωπείες αφού το ζεστάνουμε στις παλάμες. Tip μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα 2 φορές την εβδομάδα απλώνοντας πιο παχύ στρώμα.

36 Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΈΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά κρέμα με μη λιπαρή υφή που καταπολεμά την ξηρότητα τις ρυτίδες και την έλλειψη υγρασίας στην τόσο ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Έρευνες έδειξαν ότι 15 μετά την εφαρμογή οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια λειάνθηκαν έως και 22,6% Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις από την εσωτερική κόχη του ματιού προς τα έξω ( τους κροτάφους). Μην τραβάτε το δέρμα γύρω από τα μάτια!!

37 RICHE CREME OMEGA Αναζωογονήστε την ομορφιά σας και καλύψτε τις αυξημένες ανάγκες του ώριμου και του πιο απαιτητικού δέρματος. Πρόγραμμα αντιγηραντικό, αναγέννησης, αναδόμησης. Από τους σπόρους της σόγιας πλούσιους σε λιπαρά ωμέγα στοιχεία που είναι απαραίτητα και το δέρμα μας κ που δεν έχει την ικανότητα να τα συνθέσει από μόνο του-. ΩΜΕΓΑ 3 που καταπολεμούν την ξηρότητα και θρέφουν το δέρμα ΩΜΕΓΑ 6 ενισχύουν την σύνθεση των απαραίτητων λιπιδίων και βοηθούν στην διανομή τους στα στρώματα του δέρματος. ΩΜΕΓΑ 9 εξασφαλίζουν την άμεση θρέψη του δέρματος, ενισχύουν την αντοχή του και επανορθώνουν τα κύτταρα που έχουν υποστεί φθορά. Εκχύλισμα λιπαρά ωμέγα από σπόρους σόγιας. ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά λεπτόρευστη φίνα κρέμα μου ενυδατώνει και θρέφει. Βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει τα χαμένα αποθέματα λιπιδίων και να τα διατηρήσει. Ενισχύει την άμυνα των κυττάρων, προστατεύει, κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Δίνει λάμψη και άνεση ακόμα και στο πλέον απαιτητικό δέρμα. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα αφού το ζεστάνουμε πρώτα στις παλάμες. Μόνο του ή κάτω από το βάλσαμο αναδόμησης για πιο εντατική κούρα.

38 WHITE BOTANICAL ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΝΣΗ Πούδρα από γλυκόριζα και λευκό λούπινο ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, σαλικυλικό οξύ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και το τονώνει, απομακρύνει τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα, αφήνει το δέρμα απαλό και φωτεινό. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ με βαμβάκι αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, αφλόια ΟΡΟΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά δίνει άμεση λάμψη, αποχρωματίζει τις πανάδες και τις δυσχρωμίες, καταπολεμά τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα. Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, αφλόια ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΔΠ 30++ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά δίνει άμεση λάμψη, αποχρωματίζει τις πανάδες και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους, καταπολεμά τις δυσχρωμίες, ενεργοποιεί την σύνθεση των πρωτεϊνών του δέρματος, ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, μειώνει τις ρυτίδες, προστατεύει από τον ήλιο.uva UVB προστασία Οδηγίες χρήσης κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, αφλόια ΚΡΕΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά αποχρωματίζει τις πανάδες φωτίζει το δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την υφή του δέρματος, ανανεώνει. Οδηγίες χρήσης κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, αφλόια, εκχύλισμα από κάστανο και καφέ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά άμεσα φωτίζει και ξεκουράζει την περιοχή των ματιών, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, μειώνει τις ρυτίδες, φωτίζει το βλέμμα.

39 Οδηγίες χρήσης κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις από μέσα προς τα έξω ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ (ΠΑΝΑΔΩΝ) ΚΩΔ Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, αφλόια Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά αποχρωματίζει τις πανάδες και τις δυσχρωμίες, φωτίζει άμεσα το δέρμα Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα τοπικά όπου υπάρχουν πανάδες πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις πανάδες στα χέρια.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΤΕΟ MLM ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος Περιποίηση προσώπου Το δέρμα, εκτός από προστατευτικός μανδύας που καλύπτει το σώμα μας, είναι ένα όργανο που λειτουργεί και ρυθμιστικά βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Mεταδίδει τις

Διαβάστε περισσότερα

Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Αγαπητοί Συνεργάτες, Πρόλογος Σκοπός αυτού του εγχειριδίου είναι να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα της LR Health & Beauty Systems, τη χρήση και τα συστατικά τους,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛ. ΣΕΙΡΑ VITA C 4 ΣΕΙΡΑ IDROLIFE 6 ΣΕΙΡΑ LINEA VITA E 10 ΣΕΙΡΑ CALENTULA COUPEROSE RANGE 12 ΣΕΙΡΑ LINEA AHA 14 ΣΕΙΡΑ LINEA ACNEIS 18

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (SERUM)

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (SERUM) ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (SERUM) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2013 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς

GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς GARRAUD PARIS Tο 1950 ο Rene Garraud πρωτοπόρος για την εποχή του, δημιούργησε στο Παρίσι ένα πρότυπο κέντρο ομορφιάς συνολικής περιποίησης, το οποίο παρείχε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε καλλυντικές αγωγές,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ ΜΕ ΛΆΔΙ ΕΛΙΆΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ OLIVE & ARGAN ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΡΥΖΙ, ΚΟΥΠΟΥΑΣΟΥ & ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10

ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ ΜΕ ΛΆΔΙ ΕΛΙΆΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ OLIVE & ARGAN ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΡΥΖΙ, ΚΟΥΠΟΥΑΣΟΥ & ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10 2015-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΑ MACROVITA ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Η στενή σχέση των δημιουργών της MACROVITA με δυο εξαιρετικά ενδιαφέροντες κλάδους της επιστημονικής γνώσης, την ομοιοπαθητική ιατρική και τη μελισσοθεραπεία,

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ:ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ:ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ:ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ:ΓΚΕΡΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ σελ. ELLA BACHE DEMAQUILLAGE - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ SOIN PURIFIANT INTEΝSIF - ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ / ΑΚΝΕΪΚΑ ΔΕΡΜΑΤΑ NUTRI

Διαβάστε περισσότερα

COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ H εταιρεία ACP BIO PURE προσφέρει πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά και προϊόντα για την φροντίδα της προσωπικής υγιεινής, που ικανοποιούν απόλυτα την

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα!

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! DR. HANA DECEAN, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Mg Se Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! Zn Fe πρωτότυπη φόρμουλα 100% φυσικός άργιλος Πιστοποιημένο εκχύλισμα Goji Berry ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΓΙΛΟΥ + GOJY BERRY Mn K Ca ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1 MACROVITA ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Η στενή σχέση των δημιουργών της MACROVITA με δυο εξαιρετικά ενδιαφέροντες κλάδους της επιστημονικής γνώσης, την ομοιοπαθητική ιατρική και τη μελισσοθεραπεία,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. ROYAL JELLY Ενυδάτωση - Θρέψη. 4. OLIVE Ενυδάτωση. Ρύθμιση 5.VITAMINAL. Καθαρισμός 5.PURITY. 6. SENSITIVE Περιοχή Ματιών

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. ROYAL JELLY Ενυδάτωση - Θρέψη. 4. OLIVE Ενυδάτωση. Ρύθμιση 5.VITAMINAL. Καθαρισμός 5.PURITY. 6. SENSITIVE Περιοχή Ματιών ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ 2014 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4. ROYAL JELLY Ενυδάτωση - Θρέψη 4. OLIVE Ενυδάτωση 5.VITAMINAL 5.PURITY Ρύθμιση Καθαρισμός 6. SENSITIVE Περιοχή Ματιών 6. SENSKIN Ευαίσθητα

Διαβάστε περισσότερα

Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους

Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους beauty does matter Κατάλογος Λιανικών Προϊόντων LABORATORY CLARENA Προϊοντα περιποίησης που βασίζονται σε επαγγελματικές φόρμουλες Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους Clarena Laboratory Η γραμμή παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. www.inatural.gr. τηλεφωνικές παραγγελίες στο 8012223030

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. www.inatural.gr. τηλεφωνικές παραγγελίες στο 8012223030 ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ I-NATURAL ΤΕΥΧΟΣ 0 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 203 www.inatural.gr ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ σελ. 4-9 ΟΜΟΡΦΙΑ σελ. 0-2 ΠΑΙΔΙ & ΝΕΑ ΜΑΜΑ σελ. 24-27 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ σελ. 28-35

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Τι είναι ο τύπος δέρµατος; Οι διάφοροι τύποι δέρµατος κατατάσσονται σύµφωνα µε τις διαταραχές που συµβαίνουν κυρίως στον µεταβολισµό του νερού και τον µεταβολισµό των λιπών

Διαβάστε περισσότερα

PEELING ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

PEELING ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ PEELING ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΔΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2009 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος...5 Δέρμα..6

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. ROYAL JELLY Ενυδάτωση - Θρέψη. 4. OLIVE Ενυδάτωση. Ρύθμιση 5.VITAMINAL. Καθαρισμός 5.PURITY. 6. SENSITIVE Περιοχή Ματιών

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. ROYAL JELLY Ενυδάτωση - Θρέψη. 4. OLIVE Ενυδάτωση. Ρύθμιση 5.VITAMINAL. Καθαρισμός 5.PURITY. 6. SENSITIVE Περιοχή Ματιών ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4. ROYAL JELLY Ενυδάτωση - Θρέψη 4. OLIVE Ενυδάτωση 5.VITAMINAL 5.PURITY Ρύθμιση Καθαρισμός 6. SENSITIVE Περιοχή Ματιών 6. SENSKIN

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 Τα επαγγελματικά προϊόντα Yellow Rose πρωτοεμφανίσθηκαν στην αγορά το 1965. Έκτοτε εξελίσσονται και εμπλουτίζονται με νέες σειρές και προϊόντα παρακολουθώντας συνεχώς

Διαβάστε περισσότερα

Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN

Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN Αγαπητοί φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τον καινούργιο συμπληρωμένο κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας VIVASAN, και θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ομορφιάς lavera

Οδηγός Ομορφιάς lavera Οδηγός Ομορφιάς lavera Στον οδηγό ομορφιάς lavera μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, για δέρμα απαλό και φυσικά φροντισμένο. Περιεχόμενα 1. lavera skin

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Aslavital προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα φροντίδας για ευαίσθητες επιδερμίδες, που συστήνεται για νέες και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ & ΛΟΣΙΟΝ. VINTAGE 79 most hydrating. VINTAGE 79 perfect age. VINTAGE 79 purifying DESENSE PRIMALUCE LIFTING CODE REVEILLANCE SUNDEFENSE

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ & ΛΟΣΙΟΝ. VINTAGE 79 most hydrating. VINTAGE 79 perfect age. VINTAGE 79 purifying DESENSE PRIMALUCE LIFTING CODE REVEILLANCE SUNDEFENSE ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 6 7 8 9 10 13 17 19 21 22 23 24 26 27 29 30 ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ & ΛΟΣΙΟΝ καθημερινή φροντίδα VINTAGE 79 most hydrating ενυδάτωση VINTAGE 79

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΓΕΛΙΑ. Νέα «σχολική» προσφορά από το Laviten NYDA. Σειρά Cleanance, η καθημερινή βοήθεια για το νεανικό δέρμα με προβλήματα!

ΑΓΓΕΛΙΑ. Νέα «σχολική» προσφορά από το Laviten NYDA. Σειρά Cleanance, η καθημερινή βοήθεια για το νεανικό δέρμα με προβλήματα! Σειρά Cleanance, η καθημερινή βοήθεια για το νεανικό δέρμα με προβλήματα! Για το 2009, τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène παρουσιάζουν δύο καινοτομίες: Cleanance Soin localisé η ξηραντική και εξυγιαντική

Διαβάστε περισσότερα

Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα

Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα Τα ελιξιρια Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα Μυστικά από τη φύση Περιεχόμενα Δέρμα...12 Πρόσωπο... 68 Μάτια...100 Χείλη...122 Δόντια... 126 Μακιγιάζ... 130 Ανδρική περιποίηση...152 Λαιμός...154 Μαλλιά...158

Διαβάστε περισσότερα