ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015"

Transcript

1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

2 ΤΕΟ MLM

3 ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα νεύρα και πολλά άλλα όργανα. Είναι ένα λεπτό ελαστικό περίβλημα που προστατεύει το ανθρώπινο σώμα. Εμποδίζει την εισχώρηση χημικών παραγόντων από το εξωτερικό στο εσωτερικό και μας προστατεύει από τις φυσικές μικροβιακές επιθέσεις και την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι το πιο βαρύ από τα όργανα του σώματος (περίπου %) του βάρους ολόκληρου του σώματος. Το πάχος του δέρματος διαφέρει ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και το σημείο. Π.χ είναι πιο παχύ σε παλάμες, πέλματα και πιο λεπτό σε βλέφαρα. Το δέρμα αποτελείται από 3 στιβάδες. 1) ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. Είναι ένα φράγμα που προστατεύει τον οργανισμό από το εξωτερικό περιβάλλον. Αποτελείται κυρίως από σμήγμα που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες 2) ΔΕΡΜΑ Συνδετικός ιστός που αποτελείται από ελαστικές ίνες, πρωτεΐνες και κολλαγόνο. Με το πέρασμα των χρόνων μειώνονται τα αποθέματα κολλαγόνου και το δέρμα χάνει σιγά σιγά την ελαστικότητά του. 3) ΥΠΟΔΕΡΜΑ Είναι η πιο βαθιά στιβάδα του δέρματος όπου εκεί βρίσκονται οι σμηγματογόνοι αδένες και οι αδένες του ιδρώτα.

4 ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ : Γυαλίζει λόγω της υπερέκκρισης σμήγματος. Είναι ανώμαλο στην υφή Πολλές φορές έχει ανοιχτούς πόρους και παρουσιάζει άφθονα μαύρα στίγματα Είναι ανθεκτικό κ δεν κάνει εύκολα ρυτίδες αλλά όταν κάνει είναι βαθιές Εάν δεν το περιποιηθούμε σωστά μπορεί να κάνει ακμή. ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ : Παρουσιάζει έλλειψη λίπους με αποτέλεσμα να γεμίζει γρήγορα με λεπτές ρυτίδες. Είναι λείο τεντωμένο και διάφανο με έντονο αίσθημα τραβήγματος. Συχνά παρουσιάζει ευαισθησία και ξεφλουδίζει. ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ : Πάνω από το 80% των δερμάτων θεωρούνται Έχει τάση ξηρότητας ή λιπαρότητας στις παρειές ενώ στην ζώνη Τ (μεσαία ζώνη μύτη, πηγούνι, μέτωπο) είναι λιπαρό ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ : Οι λειτουργίες του δέρματος επιβραδύνονται. Ο ιστός του δέρματος ξηραίνεται. Το δέρμα γίνεται λεπτό και ευαίσθητο και χάνει την ελαστικότητά του. Τα σημάδια της χαλάρωσης είναι πλέον ορατά και οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται γύρω από τα μάτια και τα χείλη αρχικά και αργότερα στο λαιμό και το υπόλοιπο πρόσωπο. Η ευαισθησία και η αφυδάτωση δεν αποτελούν τύπους δέρματος αλλά κατάσταση δέρματος. Οποιοδήποτε δέρμα ανεξαρτήτου τύπου η ηλικίας μπορεί να παρουσιάσει σημάδια ευαισθησίας ή αφυδάτωσης ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ Παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του ξηρού δέρματος. Εμφανίζει συχνά ερεθισμούς και αλλεργίες. Κοκκινίζει εύκολα. Πολλές φορές υπάρχουν εμφανή σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Παράγοντες που προκαλούν ευαισθησία είναι η μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο, έντονο στρες, ορμονικές διαταραχές, μετά από δραστικές θεραπείες. ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ Έντομο αίσθημα τραβήγματος. Λεπτές γραμμές σε όλη την επιφάνεια του προσώπου λόγω της έλλειψης υγρασίας. Τραχύ στην αφή και δείχνει άτονο. Ίσως παρουσιάσει σημάδια ευαισθησίας. Αιτίες αφυδάτωσης είναι: οργανικές διαταραχές, κακή λειτουργία των ωοθηκών και του θυρεοειδούς αδένα και εξωτερικές αιτίες όπως κακή διατροφή, κάπνισμα, ελλιπής κατανάλωση νερού, στρες, κακή περιποίηση και οι κλιματολογικές συνθήκες. Η αφυδάτωση αποτελεί την πρώτη αιτία πρόωρης γήρανσης του δέρματος. ΑΚΜΗ Λιπαρή εμφάνιση μαζί με σπυράκια μαύρα στίγματα και κύστες. Αποτελεί φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων. Εμφανίζεται κυρίως στην εφηβεία χωρίς να αποκλείεται το γεγονός να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Παράγοντες που ευνοούν την εμφάνιση της ακμής είναι η υπερέκκριση σμήγματος, μολύνσεις, κακή φροντίδα του δέρματος, ορμονικές διαταραχές έντονο στρες, κούραση και κακή διατροφή.

5 Το κάθε δέρμα είναι διαφορετικό. η κατάσταση στην οποία βρίσκεται καθορίζεται από την ηλικία, τους κληρονομικούς παράγοντες, την φροντίδα που του παρέχουμε και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Ανάλογα με την ηλικία τον τύπο δέρματος και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται συστήνουμε τα κατάλληλα προϊόντα για να αποφύγουμε την πρόωρη γήρανση και να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη λάμψη της νεότητας.

6 ph Τι είναι το ph και τι σημαίνει στο δέρμα Ph είναι ο αρνητικός λογάριθμος της συγκέντρωσης ιόντων υδρογόνου σε ένα διάλυμα. Η κλίμακα του καθορίζει πόσο οξύ ή αλκαλικό είναι ένα διάλυμα και έχει εύρος από 0 έως 14. Το ph κάτω από 7 θεωρείται όξινο ενώ πάνω από 7 θεωρείται βασικό ή αλκαλικό. Ουδέτερο ph έχουμε στη στην τιμή 7 ενώ τιμές ανάμεσα στο 6,5 και το 7,5 θεωρούνται επίσης ουδέτερες. Το h στον όρο ph αναφέρεται στο υδρογόνο ενώ το p είναι λιγάκι αδιευκρίνιστο. Το ph και ο αντίκτυπος του στον οργανισμό Το ph του δέρματος σε ένα νέο, φυσιολογικό και υγιή οργανισμό είναι κάπου μεταξύ 4,5 και 6 με μέση τιμή το 5,5. Τα νεογέννητα και τα παιδιά έχουν πιο υψηλό ph από τους ενήλικες, κοντά δηλαδή στο 7, καθιστώντας το δερματάκι τους πιο επιρρεπές στην εισβολή παθογόνων μικροοργανισμών και κατ επέκταση στην εκδήλωση δερματοπαθειών. Η δημιουργία όξινου περιβάλλοντος (πτώση του ph) είναι ο πρώτος μηχανισμός άμυνας του σώματός μας στις επιθέσεις των βακτηρίων. Όσο γερνάμε το ph γίνεται όλο και πιο ουδέτερο, όπως στα μωρά και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με την ίδια ευκολία τα βακτήρια. Αυτός ΕΊναι ο λόγος που το γερασμένο δέρμα γίνεται ευαίσθητο και αποκτά συχνά δερματολογικά προβλήματα. Το ph ανεβαίνει πέραν του 6 όταν υπάρχει δερματολογικό πρόβλημα. Το ph και η σχέση του με την ακμή Η τιμή του ph είναι βασικός παράγοντας σε δερματολογικές καταστάσεις όπως η ακμή. Το βακτήριο PROPIONOBACTERIUM ACNES που προκαλεί την ακμή, υπάρχει σε όλους μας φυσιολογικά, άσχετα εάν τελικά εκδηλωθεί ακμή ή όχι. Σε άτομα που έχουν προδιάθεση για ακμή το συγκεκριμένο βακτήριο πολλαπλασιάζεται γρήγορα. Αυτό έχει άμεση σχέση με την τιμή του ph του δέρματος σε αυτά τα άτομα, που είναι συνήθως πιο αλκαλικό (>5,5)

7 Πως το ph των καλλυντικών επηρεάζει την επιδερμίδα Για να διατηρήσουμε υγιές δέρμα πρέπει να ισορροπήσουμε το ph γύρω 5.5. όταν πλένουμε το σώμα μας ή το πρόσωπο μας με νερό (ph 7) ή προϊόντα καθαρισμού (ph 7-11) αυξάνεται το ph και το δέρμα χρειάζεται χρόνο για να το ξαναρίξει στα ίδια επίπεδα. Για το σώμα αυτό επιταχύνεται πιο γρήγορα με την επάλειψη μετά το πλύσιμο με κρέμες και λοσιόν. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο ευαίσθητη και εύθραυστη και συνιστάται η χρήση τονωτικής λοσιόν μετά το πλύσιμο που έχει ph 3-5 και εξισορροπεί το ph της επιδερμίδας που έχει ανέβει μετά τον καθαρισμό. Μετά την τονωτική λοσιόν εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα που τρέφει και παρέχει θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα. Τα παραπάνω δεδομένα εξηγούν γιατί είναι μεγάλης σημασίας να επιλέγουμε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης με ph κοντά σε αυτό του δέρματος σας. Το υψηλό ph σε ένα σαμπουάν μπορεί να κάνει τα μαλλιά θαμπά, χωρίς όγκο και δύσκολα στο χτένισμα. Γι αυτό επιλέγουμε σαμπουάν με όσο το δυνατόν χαμηλότερο ph. Γύρω στο 8 είναι μια πολύ καλή τιμή.

8 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 1) οι κινήσεις που κάνουμε για την εφαρμογή των προϊόντων είναι πάντα ανοδικές. Ξεκινάμε από το ντεκολτέ προς το πηγούνι 2) και πάντα από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω 3) για να βοηθήσουμε στην καλύτερη απορρόφηση των αντιγηραντικών προϊόντων από το δέρμα ζεσταίνουμε πρώτα το προϊόν στις παλάμες μας. 4) στα μάτια η κίνηση πάλι είναι πάντα από μέσα προς τα έξω

9 ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Για όλους τους τύπους δέρματος Πράσινο τσάι με αντιοξειδωτική δράση. Λευκό τσάι βοηθάει στην καλύτερη αναπνοή των κυττάρων. Τσάι της Μαδαγασκάρης που ενισχύει την άμυνα των κυττάρων του δέρματος. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ: 3 είδη τσαγιού Λάδι από αμύγδαλο, βιολογικό σουσάμι, βαμβακέλαιο (τροφή) ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς : απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό και έτοιμο για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης. Το + του προϊόντος : ευχάριστο άρωμα, κρεμώδη υφή τέλεια και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Οδηγίες χρήσης : απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο λαιμό και μάτια πρωί και βράδυ. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με την εφαρμογή της λοσιόν. Αποτελέσματα: 91% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν παρατήρησαν πιο απαλή επιδερμίδα Επιστημονικό τεστ: 21% μείωση της άγριας υφής του δέρματος σε ποσοστό 91% ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΩΔ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ: 3 είδη τσαγιού, μέντα για τόνωση Υπόσχεση ομορφιάς : δέρμα φρέσκο και λαμπερό χωρίς ίχνος κούρασης Το + του προϊόντος αίσθηση φρεσκάδας Οδηγίες χρήσης απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο και μάτια πρωί κ βράδυ μετά το γαλάκτωμα καθαρισμού

10 SENSITIVE VEGETAL Απευθύνεται σε όλους τους τύπος δέρματος και σε όλες τις ηλικίες. Για δέρματα ευαίσθητα και αλλεργικά. Προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ελεγμένα σε νοσοκομειακό επίπεδο σε συνεργασία με δερματολόγους και αλλεργιολόγους Εκχύλισμα SIGESBECKIA που δρα στην ρίζα του προβλήματος και καταπολεμά τις φλεγμονές, καταπραΰνει. και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. Μετά από ένα μήνα χρήσης των προϊόντων μειώνει τις υπερβολικές αντιδράσεις του δέρματος κατά 30% Ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος κατά 50% και ενεργοποιεί τους επανορθωτικούς μηχανισμούς του δέρματος κατά 40% ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Υπόσχεση ομορφιάς πολύ απαλό γαλάκτωμα για το πρόσωπο και τα μάτια. Αφαιρεί απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ. Χαρίζει άμεσα ηρεμία και δροσιά στο δέρμα. Οδηγίες χρήσης Απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο και μάτια πρωί και βράδυ και αφαιρείται με βρεγμένο βαμβάκι. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς Δροσίζει και τονώνει το δέρμα,καταπραΰνει,τελειοποιεί το ντεμακιγιάζ και προετοιμάζει το δέρμα ώστε να δεχτεί την κρέμα περιποίησης Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ. Συνιστάται να ταμποναριστεί αμέσως μετά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν υπάρχει αίσθηση ζέστης. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ 2-1 ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς Απομακρύνει τους ρύπους με μία μόνο κίνηση.τονώνει και καταπραΰνει το δέρμα, για άμεση αίσθηση άνεσης. Προετοιμάζει το δέρμαγια να δεχτεί την κρέμα προσώπου. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ με βαμβάκι.

11 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς Ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα από τις ακραίες αντιδράσεις του. Ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς Ενυδατώνει άμεσα και καταπραΰνει. Ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα. Αμβλύνει την ερυθρότητα και προλαμβάνει την επανεμφάνισή της. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Το + του προϊόντος. Άμεση ανακούφιση. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί ή και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Η εφαρμογή ολοκληρώνεται με απαλές θωπείες. ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA Υπόσχεση ομορφιάς Ηρεμεί σε βάθος το δέρμα. Ρυθμίζει τις φλογώσεις. Λειαίνει το δέρμα. Καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τα σημάδια κούρασης. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις από την εσωτερική κόγχη του ματιού προς τους κροτάφους. Το + του προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα αφού μπει στο ψυγείο για 20. Απλώστε μια παχύρευστη στρώση. Ξαπλώστε και χαλαρώστε. Εάν χρειαστεί ταμπονάρετε το πλεόνασμα.

12 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Εκχύλισμα SIGESBECKIA ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς Ενυδατώνει άμεσα, καταπραϋνει, μειώνει την αίσθηση δυσφορίας, προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Tip!!! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ορός με τις κρέμες της σειράς!!

13 SEBO VEGETAL Για μικτά και λιπαρά δέρματα Πούδρα Baical από τη ρίζα του φυτού σκουτελάρια με ισχυρή αντιοξειδωτική αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, έχει λευκαντικές ιδιότητες και ελαφρά αντηλιακή δράση. Σαλικυλικό οξύ, αφλόια ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Πούδρα BAICAL από ρίζα σκουτελάρια ΑΠΑΛΟ ΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά καθαρισμός και εξαγνισμός του δέρματος απαλά και σε βάθος, απομακρύνει τους ρύπους, το μακιγιάζ και το πλεονάζον σμήγμα χωρίς να ταλαιπωρεί το δέρμα. Για δέρματα που προτιμούν την ζελ υφή και την επαφή με το νερό. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ πούδρα Baical ΛΟΣΙΟΝ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ 2-1 ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά δροσερή υφή. Καθαρίζει τους ρύπους το μακιγιάζ και απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα. Καταπολεμά την γυαλάδα, τονώνει αφήνοντας το δέρμα με απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ με βαμβάκι μόνο του ή μετά τον καθαρισμό με το ζελ καθαρισμού για καλύτερα αποτελέσματα. ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑΤ ΚΩΔ. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ πούδρα Baical, αφλόια, σουσαμέλαιο, σαλικυλικό οξύ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά ενυδατώνει για 24 ώρες ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος. Μειώνει την γυαλάδα και ενισχύει την αντοχή του δέρματος ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες (ένταση, ζέστη, στρες ). 24ωρο ματ αποτέλεσμα. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, πρωί και βράδυ αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών σε απόλυτα καθαρό δέρμα ΚΡΕΜΑ ΜΗΔΕΝ ΨΕΓΑΔΙ ΚΩΔ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ. πούδρα Baical, αφλόια, σουσαμέλαιο, σαλικυλικό οξύ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Ενυδατώνει για 24 ώρες συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος, μειώνει τις ατέλειες του δέρματος. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών

14 ΟΡΟΣ ΣΥΣΦΙΓΞΗΣ ΠΟΡΩΝ ΚΩΔ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ. πούδρα Baical, αφλόια,, σαλικυλικό οξύ, κύανος Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος, μειώνει τις ατέλειες και βελτιώνει την υφή του δέρματος Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά όπου υπάρχει ανάγκη πριν την κρέμα ημέρας κ την κρέμα νυκτός. ΑΠΑΛΟ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔ. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ πούδρα Baical, σουσαμέλαιο, πούδρα από κουκούτσι από βερίκοκο, σαλικυλικό οξύ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος, βελτιώνει την υφή του δέρματος. Οδηγίες χρήσης 2 φορές την εβδομάδα σε βρεγμένο δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάζεται με άφθονο νερό ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ πούδρα Baical, άργιλος, κύανος, σαλικυλικό οξύ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα, βελτιώνει την υφή του δέρματος, φωτίζει το δέρμα. Οδηγίες χρήσης 2 φορές την εβδομάδα σε καθαρό δέρμα για 5 λεπτά αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάζεται με άφθονο νερό

15 HYDRA WHITE Για όλους τους τύπους δέρματος και σε ηλικίες από και άνω. Για άτομα που αναζητούν μια λευκαντική κρέμα που ταυτόχρονα να είναι και ενυδατική. Γλυκόριζα που έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει την υπερέκκριση μελανίνης στη ρίζα αναχαιτίζοντας του δράση του ενζύμου TYRISINASE που είναι υπεύθυνο για την υπερχρωμάτωση του δέρματος. Φυτικοί οσμολύτες από σφένδαμο που ενυδατώνουν συνεχώς το δέρμα. Αφλόια που προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επανορθώνει. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες ΑΦΡΩΔΕΣ ΖΕΛ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά διπλή δράση. Καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνει και αφαιρεί απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ, αφαιρεί τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα. Για δέρμα απόλυτα καθαρό και φωτεινό. Οδηγίες χρήσης καθημερινά πρωί και βράδυ σε βρεγμένο δέρμα. Απλώνεται με ανοδικές κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και ξεβγάζεται με άφθονο νερό. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες ΛΟΣΙΟΝ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Ολοκληρώνει την διαδικασία του καθαρισμού. Τονώνει το δέρμα, δίνει λάμψη και φωτεινότητα. Προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης ομορφιάς. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ με βαμβάκι, ταμποναριστά, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών μετά το ζελ ντεμακιγιάζ. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Ευχάριστη υφή ανάμεσα σε πούδρα και κρέμα. Ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα έως και 45%. Κάνει την επιδερμίδα ομοιόμορφη και φωτεινή. Αυξάνει την κυτταρική αναγέννηση κατά 15%. Μειώνει τις κηλίδες έως και 91%. Προλαμβάνει την εμφάνιση νέων κηλίδων. Οδηγίες χρήσης απλώνεται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ με απαλές θωπείες σε πρόσωπο και λαιμό. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Ευχάριστη ζελ υφή. Ενυδατώνει μειώνει τις κηλίδες. φωτίζει το δέρμα. Προλαμβάνει την εμφάνιση νέων κηλίδων. Οδηγίες χρήσης απλώνεται καθημερινά κάτω από την κρέμα, πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά όπου υπάρχουν κηλίδες αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

16 Για δέρματα κανονικά/μικτά ή και αφυδατωμένα HYDRA VEGETAL Εκχύλισμα σφένδαμος που επαναφέρει στο δέρμα τα χαμένα αποθέματα υγρασίας και το βοηθάει να τα διατηρεί. Εκχύλισμα σφένδαμος, αμαμελίδα ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ. Ενυδατώνει το δέρμα. Προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων ομορφιάς. Το + του προϊόντος βελούδινη υφή που δημιουργεί αίσθηση απαλότητας στο δέρμα Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ με βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό Εκχύλισμα σφένδαμος, αμαμελίδα ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς προετοιμάζει το δέρμα για τα προϊόντα ομορφιάς, τελειοποιεί τον καθαρισμό, ενυδατώνει και αναζωογονεί. Το + του προϊόντος η σύνθεση του αφήνει αίσθηση φρεσκάδας. Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ με βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Εκχύλισμα σφένδαμος, αμαμελίδα ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (χωρίς σαπούνι) ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τους ρύπους και καθαρίζει σε βάθος. Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε υγρό δέρμα με κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάζεται με άφθονο νερό. Στεγνώστε το δέρμα μετά το ξέβγαλμα για να αποφύγετε την αφυδάτωση. Συνεχίστε με την τονωτική λοσιόν. 24 Η ΚΡΕΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ( για κανονικά προς ξηρά δέρματα ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος, αγαύη που παγιδεύει διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση, αμαμελίδα με καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση σε βάθος, καταπολέμα τις λεπτές γραμμές που προκαλούνται από την αφυδάτωση, το δέρμα λάμπει από ομορφιά Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

17 24 Η ΚΡΕΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ( για κανονικά/μικτά δέρματα ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος, αγαύη που παγιδεύει διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση, αμαμελίδα με καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση σε βάθος χωρίς ίχνος λιπαρότητας, καταπολέμα τις λεπτές γραμμές που προκαλούνται από την αφυδάτωση, το δέρμα λάμπει από ομορφιά. Υφή ζελ ιδανική για δέρματα μικτά Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος, αλόη (ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες) αγαύη,κ βούτυρο καριτέ. Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει σε βάθος από την πρώτη εφαρμογή και μεταφέρει την υγρασία σε όλα τα στρώματα του δέρματος. Το δέρμα σφύζει από ζωντάνια. Το + του προϊόντος λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται αμέσως. Διπλή συγκέντρωση στα ενυδατικά εκχυλίσματα. Άμεση ενυδάτωση σε βάθος κατά +104% Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις κρέμες. ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΡΥΤΙΔΩΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος και αγαύη για ενυδάτωση και υαλουρονικό οξύ που έχει την ιδιότητα να γεμίζει τις ρυτίδες. Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση και σε βάθος μακράς διαρκείας. Άμεση μείωση ρυτίδων. Δέρμα φωτεινό που σφύζει από υγεία. Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά όπου υπάρχουν ρυτίδες αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Το προϊόν αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. ΠΡΟΣΟΧΗ Χρησιμοποιείται πάνω από την κρέμα. ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ MICELLAIRE 2-1 ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος και αγαύη για ενυδάτωση και αμαμελίδα με καταπραϋντικές ιδιότητες Υπόσχεση ομορφιάς μία μόνο κίνηση απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να διαταράσσει το PH. Προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων ομορφιάς Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ με βαμβάκι σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα

18 ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος και αγαύη για ενυδάτωση και αμαμελίδα με καταπραϋντικές ιδιότητες Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση και σε βάθος για ένα δέρμα λαμπερό, με ελαστικότητα και ορατά πιο νεανικό Οδηγίες χρήσης 1-2 φορές την εβδομάδα για λεπτά ή αντί της κρέμας νυκτός για καλύτερα αποτελέσματα ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΛΆΜΨΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα σφένδαμος και αγαύη για ενυδάτωση Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση και σε βάθος για ένα δέρμα λαμπερό, με ελαστικότητα και ορατά πιο νεανικό Υπόσχεση ομορφιάς Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα με απαλότητα και χαρίζει στο δέρμα λάμψη και απαλότητα.

19 NUTRITIVE VEGETAL Για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα Εκχύλισμα φλαμουριάς που προσφέρει στο δέρμα τα απαραίτητα λιπίδια εξωτερικά αλλά και ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του δέρματος να τα παράγουν εκ νέου εκ των έσω. Εκχύλισμα φλαμουριά και έλαιο από γλυκό αμύγδαλο ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς απαλά καθαρίζει το δέρμα από τους ρύπους και το μακιγιάζ και το κάνει βελούδινο και απαλό. Προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης. Οδηγίες χρήσης απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο λαιμό πρωί και βράδυ. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με την εφαρμογή της λοσιόν. Δεν χρησιμοποιείται στην περιοχή των ματιών. ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα φλαμουριά Υπόσχεση ομορφιάς τονώνει ενυδατώνει, θρέφει το δέρμα και ολοκληρώνει την διαδικασία του καθαρισμού. Οδηγίες χρήσης απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ μετά το γαλάκτωμα. 24 Η ΚΡΕΜΑ ΤΡΟΦΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα φλαμουριά, έλαιο μακαντέμια για τροφή, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση και αμαμελίδα για ενυδάτωση και καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς θρέφει άμεσα το δέρμα και για 24 ώρες, αποτρέπει την αίσθηση του τραβήγματος, αφήνει το δέρμα απαλό βελούδινο και άνετο. Το + του προϊόντος μη λιπαρή υφή. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί στο πρόσωπο και στο λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών με απαλές θωπείες ( χτυπηματάκια) για να ενισχύσετε την κυκλοφορία του αίματος και να βοηθήσετε στην καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΡΕΨΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα φλαμουριά, έλαιο μακαντέμια για τροφή, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση και αμαμελίδα για ενυδάτωση και καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς Τρέφει και επανορθώνει το δέρμα όλη τη διάρκεια της νύκτας. Αποτρέπει την αίσθηση του τραβήγματος. Δέρμα βελούδινο απαλό και φανερά πιο νεανικό. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για να μεγιστοποιήσετε την απορρόφηση μπορείτε να ζεστάνετε το προϊόν στις παλάμες σας πριν την εφαρμογή.

20 ΜΑΣΚΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα φλαμουριά, έλαιο μακαντέμια για τροφή, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση και αμαμελίδα για ενυδάτωση και καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς Άμεσα ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος. Χαρίζει άνεση, απαλότητα και λάμψη στο δέρμα. Οδηγίες χρήσης απλώνεται 1-2 φορές την εβδομάδα σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Αφαιρείται μετά από 5 με βρεγμένο βαμβάκι ή νερό. Σε περιόδους που υπάρχει έντονη ξηρότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί βράδυ αντί της κρέμας νυκτός.

21 Για δέρματα με προβλήματα ακμής ανεξαρτήτου ηλικίας. PURE SYSTEM Σαλικυλικό οξύ που έχει αντιβακτηριδιακή δράση και βιολογική αλόη με επανορθωτικές ιδιότητες. Η σειρά συστήνεται στη Γαλλία από δερματολόγους. Εκχύλισμα Σαλικυλικό οξύ, βιολογική αλόη ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα και καθαρίζει σε βάθος. Ξεμπλοκάρει τους πόρους και μειώνει τα μαύρα στίγματα και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους. Το προϊόν δεν περιέχει σαπούνι και δεν στεγνώνει το δέρμα. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε βρεγμένο δέρμα-πρόσωπο, πλάτη ή όπου υπάρχει ακμήαποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και ξεβγάζεται με άφθονο νερό. Εκχύλισμα Σαλικυλικό οξύ, βιολογική αλόη ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Υφή ζελ χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα και καθαρίζει σε βάθος χωρίς να στεγνώνει το δέρμα. Ξεμπλοκάρει και καθαρίζει τους πόρους. Δίνει λεία και ματ όψη στο δέρμα. Μειώνει τη ερυθρότητα από τα σπυράκια. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε στεγνό δέρμα με τη βοήθεια βαμβακιού αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Εκχύλισμα Σαλικυλικό οξύ, βιολογική αλόη ΚΡΕΜΑ 4-1 ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα. Ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος. Απαλύνει την υφή του δέρματος. Χαρίζει ματ όψη για 8 ώρες. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε στεγνό και απόλυτα καθαρό δέρμα δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

22 PURE CALENDULA Από την ηλικία των 30 για όλους τους τύπους δέρματος. Προϊόν υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή Εκχύλισμα καλέντουλα βιολογικής καλλιέργειας με αναζωογονητικές, αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, σουσαμέλαιο, σογιέλαιο, ηλιέλαιο για τροφή και αφλόια με επανορθωτικές ιδιότητες. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ/ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά Κρεμώδη υφή που λιώνει ερχόμενη σε επαφή με το δέρμα. Ενισχύει την άμυνα του δέρματος, ενυδατώνει και θρέφει. Μειώνει τις ρυτίδες και επανορθώνει. Μέρα με τη μέρα το δέρμα αναζωογονείται. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, με κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω κάνοντας στο τέλος απαλές θωπείες

23 LIFTING BIO 100% ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Από την ηλικία των 30. Με εκχύλισμα Αλφά Αλφά ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ/ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Αλφά Αλφά ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό που αναδομεί το κολλαγόνο του δέρματος. Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ελαφρά κρεμώδη υφή. Δυναμώνει το δέρμα, το προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις, ενυδατώνει, λειαίνει τις ρυτίδες. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο κ λαιμό από μέσα προς τα έξω. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ/ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Αλφά Αλφά ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό που αναδομεί το κολλαγόνο του δέρματος Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά βελούδινη υφή. Ενυδατώνει, θρέφει, λειαίνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί. Οδηγίες χρήσης Κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο κ λαιμό από μέσα προς τα έξω. ΕΝΕΡΓΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα καλέντουλα, αμαμελίδα, χαμομήλι, αμύγδαλο και αλόη. Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενυδατώνει, προστατεύει, καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης σακούλες και μαύρους κύκλους. Ξαναδίνει στα μάτια μας την χαμένη τους λάμψη. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές λειαντικές κινήσεις.

24 ELIXIR 7.9 7ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 9 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ Για όλες τις γυναίκες που αναζητούν κάτι δραστικό για να ενισχύσουν την αντίσταση του δέρματος τους στα σημάδια του χρόνου και που αντιμετωπίζει όλα τα πιθανά προβλήματα του δέρματος Εκχύλισμα: 7 αντιγηραντικά συστατικά: ολιγοσάκχαρα μήλου, πράσινο ρύζι, αλόη, γαλακτωσίδες από Τάρα, αφλόια, ζαχαρότευτλα, ιπποφαές ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ (ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΙΚΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ) ΚΩΔ. Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, σουσαμέλαιο, έλαιο κόπρα Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει, προστατεύει, καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης. Σατινένια μη λιπαρή υφή. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ (ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ) ΚΩΔ Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, σουσαμέλαιο, έλαιο σόγιας Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει, καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης. Κρεμώδη βελούδινη υφή. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ (ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ) ΚΩΔ Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, σουσαμέλαιο, έλαιο κόπρα Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει, καταπραϋνει καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης. Υφή ρευστή κρεμο-ζελ χωρίς άρωμα.. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, σουσαμέλαιο, έλαιο σόγιας Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει, ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης. Κρέμα βάλσαμο με απαλό τελείωμα στο δέρμα.

25 Οδηγίες χρήσης Κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Ζεστάνετε το προϊόν στις παλάμες σας πριν την εφαρμογή για να διεισδύσει καλύτερα. ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, νερό αμαμελίδας, κάστανο με αποσυμφορητικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει, καταπολεμά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, μειώνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας. Υφή ζελ με άμεση αίσθηση φρεσκάδας. TIP τριπλή ρολέτα για μασάζ.- μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για καλύτερη δράση ενάντια στις σακούλες. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις από μέσα προς τα έξω. Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα ΟΡΟΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά δραστικός ορός με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη διεισδυτικότητα που ενεργοποιεί την νεότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου( 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα) ενυδατώνει. προστατεύει ενισχύει την αντίσταση του δέρματος, απαλύνει τις ρυτίδες τονώνει, δίνει λάμψη. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΑΜΨΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα 7 αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα, μαργαριταρόριζα Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου και χαρίζει απίστευτη λάμψη στο δέρμα. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί μόνο του ή πάνω από την καθημερινή σας φροντίδα σε απόλυτα καθαρό δέρμα.

26 ΝΕΑ SERUM VEGETAL SERUM VEGETAL ΡΥΤΙΔΕΣ & ΛΑΜΨΗΣ Για όλους τους τύπους δέρματος Εκχύλισμα Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής που διεγείρει την πρωτεϊνη Μ tor που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς των κυττάρων να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες + όρυζα που ενισχύει την καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων. Αποτέλεσμα: Η επιφάνεια του δέρματος λειαίνει, οι ήδη υπάρχουσες ρυτίδες μειώνονται σημαντικά και αναδεικνύεται η λάμψη του! Εκχύλισμα Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής + όρυζα, αφλόια ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ & ΛΑΜΨΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες, προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και δίνει λάμψη στο δέρμα. Αποτελέσματα ομορφιάς 15 λεπτά μετά την εφαρμογή μείωση στις ρυτίδες ( μείωση της έντασης των ρυτίδων) κατά 56%. Μετά από 1 μήνα εφαρμογής 86% περισσότερη λάμψη για το δέρμα. Δέρμα λείο πιο απαλό και φωτεινό. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω. Μπορεί να συνδυαστεί με τον ορό της Serum Vegetal για σύσφιγξη ή με τον ορό νεότητας της Elixir 7.9 ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ & ΛΑΜΨΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής + όρυζα, έλαιο σόγιας Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων, δίνει λάμψη και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΜΠΙΛΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΩΔ Εκχύλισμα. Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής + όρυζα, κύανος καφεϊνη Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας, μειώνει τους μαύρους κύκλους, δίνει λάμψη και καταπολεμά τις σακούλες ( στο 100% των περιπτώσεων) κάτω από τα μάτια. Οδηγίες χρήσης απλώνεται με τη μπίλια πρωί και βράδυ στο κάτω μέρος του ματιού μέχρι το πόδι της χήνας με απαλές κινήσεις από μέσα προς τα έξω. Για καλύτερα αποτελέσματα διατηρείται στο ψυγείο.

27 ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ & ΛΑΜΨΗΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ Κ Δ.Π 20 ΚΩΔ. Εκχύλισμα. Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής + όρυζα Υπόσχεση ομορφιάς 7 άμεσες δράσεις: ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ &ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΓΙΑ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UVA/UVB ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ

28 SERUM VEGETAL ΡΥΤΙΔΕΣ & ΣΥΣΦΙΓΞΗ για όλους τους τύπους δέρματος Εκχύλισμα Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής που διεγείρει την πρωτεϊνη Μ tor που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς των κυττάρων να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες και κόμμι ακακίας που έχει την ιδιότητα να γεμίζει τις ρυτίδες ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς του δέρματος να παράγουν εκ νέου κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας, κύανος Υπόσχεση ομορφιάς Διπλό αποτέλεσμα αντιρυτιδική δράση και συσφικτικά αποτελέσματα. Ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και δρα από μέσα προς τα έξω καταπολεμώντας τα σημάδια της γήρανσης. Μεγάλη διεισδυτικότητα με άμεσα αποτελέσματα διαρκείας. Ενυδατώνει. Μειώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος. Προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Δίνει λάμψη και σφρίγος στο δέρμα μας. Αποτελέσματα ομορφιάς Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας Υπόσχεση ομορφιάς μεγάλη διεισδυτικότητα με άμεσα αποτελέσματα διαρκείας. Ενυδατώνει. Μειώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος. Επανορθώνει τα κύτταρα που ήδη έχουν υποστεί φθορά. Δίνει λάμψη και σφρίγος στο δέρμα μας. Νύκτα με νύκτα το δέρμα ανακτά την χαμένη του νεότητα. Αποτελέσματα ομορφιάς Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις την κρέμα ημέρας και νυκτός για πιο εντατική θεραπεία ΟΡΟΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας Υπόσχεση ομορφιάς τονώνει το δέρμα, άμεσα απαλύνει τις ρυτίδες, ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση του υαλουρονικού οξέος και του κολαγόνου Οδηγίες χρήσης κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα σε πρόσωπο και λαιμό πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός. ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ.

29 ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ & ΧΕΙΛΙΩΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας, μακαντέμια κύανος Υπόσχεση ομορφιάς Γεμίζουν άμεσα οι λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας και γύρω από τα χείλη, οι σακούλες μειώνονται.απαλύνουν οι μαύροι κύκλοι. Οδηγίες χρήσης κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα γύρω από τα μάτια και στην περιοχή των χειλιών πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός.

30 SERUM VEGETAL ΡΥΤΙΔΕΣ & ΑΝΟΡΘΩΣΗ για όλους τους τύπους δέρματος Εκχύλισμα Μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής που διεγείρει την πρωτεϊνη Μ tor που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς των κυττάρων να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες και ιπποφαές που έχει την ιδιότητα να δημιουργεί ιστό εκ των έσω και να γεμίζει τις ρυτίδες ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς του δέρματος να παράγουν εκ νέου κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και ελαστίνη. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και ιπποφαές, αφλόια, κύανος Υπόσχεση ομορφιάς τονώνει το δέρμα, άμεσα απαλύνει τις ρυτίδες, ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση του υαλουρονικού οξέος του κολαγόνου και της ελαστίνης. Ανορθώνει τα χαρακτηριστικά και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και ιπποφαές, έλαιο σόγιας, σουσαμέλαιο Υπόσχεση ομορφιάς τονώνει το δέρμα, άμεσα απαλύνει τις ρυτίδες, ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, ενισχύει την σύνθεση του υαλουρονικού οξέος του κολαγόνου και της ελαστίνης. Ανορθώνει τα χαρακτηριστικά και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. Οδηγίες χρήσης κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με ανοδικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω ΚΡΕΜΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και ιπποφαές, καφεϊνη, κάστανο Υπόσχεση ομορφιάς καταπολεμά τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, βοηθάει την ανόρθωση του άνω βλεφάρου( ανοίγει το βλέμμα ) καταπολεμά τις σακούλες, μειώνει τους μαύρους κύκλους και χαρίζει νεανικό βλέμμα. ΟΡΟΣ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ ΚΩΔ. Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και ιπποφαές, αφλόια, κύανος Υπόσχεση ομορφιάς μειώνει άμεσα τις ρυτίδες, ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, επαναπροσδιοριζει το περίγραμμα, μεγιστοποιεί τη δράση της κρέμας ημέρας/νυκτός Οδηγίες χρήσης κάθε πρωί & βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με ανοδικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω πριν τηυν κρέμα ημέρας και νυκτός

31 ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ & ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα λειαίνει την επιδερμίδα Πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ Εκχύλισμα μεσημβριάνθεμο ή φυτό της ζωής και κόμμι ακακίας Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τα τελευταία υπολείμματα του μακιγιάζ, εξισορροπεί το ph του δέρματος Πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ

32 ANTI-AGE GLOBAL Από την ηλικία των 40 για όλους τους τύπους δέρματος. Ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό, έχει να παρουσιάσει ο τομέας της φυτικής κοσμετολογίας. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ στα πρώιμα στάδια της ανάπτυξής τους από εχινάκια που έχουν την ιδιότητα να αναγεννώνται διαρκώς ανέπαφα έχουν μεταφερθεί στη νέα αντιγηραντική σειρά που όχι τυχαία έχουμε χαρακτηρίσει σαν την απόλυτη αντιγηραντική αγωγή. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???? Ανανέωση των κυττάρων του δέρματός μας κατά 30% μέσα σε μόλις 6 ημέρες. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Φυτικά βλαστοκύτταρα από εχινάκια. Ολιγοσάκχαρα μήλου που ενισχύουν την συνοχή των κυττάρων. Εκχύλισμα από το φυτό Τάρα για την αναγέννηση των κυττάρων, τζίνσενκγ που βελτιώνει την αναπνοή των κυττάρων και βοηθάει να αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό μας, μπεταϊνη με καλμαντικές ιδιότητες και μαγκαφέρια. Βιταμίνες E, A F με αντιοξειδωτική δράση. Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά βελούδινη υφή που δίνει στο δέρμα άμεση αίσθηση άνεσης και απαλότητας. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες, προστατεύει το δέρμα, ενισχύει την λάμψη, τονώνει και έχει αποτελέσματα σύσφιγξης. Ενισχυμένη αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Ανανέωση των κυττάρων σε 6 μέρες εφαρμογής. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές θωπείες. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Φυτικά βλαστοκύτταρα από εχινάκια. Ολιγοσάκχαρα μήλου που ενισχύουν την συνοχή των κυττάρων. Εκχύλισμα από το φυτό Τάρα για την αναγέννηση των κυττάρων, τζίνσενκγ που βελτιώνει την αναπνοή των κυττάρων και βοηθάει να αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό μας, μπεταϊνη με καλμαντικές ιδιότητες και μαγκαφέρια. Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Μειώνει τις ρυτίδες, τονώνει το δέρμα. Ενισχύει την αναπνοή των κυττάρων και την σύνθεση απαραίτητων στοιχείων για την διατήρηση της νεότητας( ελαστίνη κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ). Αναδομεί και ενισχύει την αντίσταση των κυττάρων. Ανανέωση των κυττάρων κατά 30% σε 6 ημέρες. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές θωπείες αφού ζεσταθεί πρώτα στις παλάμες μας. Εκχύλισμα Φυτικά βλαστοκύτταρα, τάρα, μπεταϊνη, τζίνσενγκ. ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά μειώνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Απαλύνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Δίνει λάμψη. Ανορθώνει το άνω βλέφαρο. Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ γύρω από τα μάτια με απαλές κινήσεις από μέσα προς τα έξω Tip μεταλλικό τελείωμα για απαλή εφαρμογή ακριβείας.

33 Εκχύλισμα Φυτικά βλαστοκύτταρα από εχινάκια, αφλόια ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΔΠ 20 ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά προστατεύει από την φωτογήρανση, ενυδατώνει δίνει λάμψη μειώνει τις ρυτίδες, τονώνει το δέρμα, ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων. Απορροφάται εύκολα χωρίς να έχει κολλώδη υφή Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. ΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα Φυτικά βλαστοκύτταρα από εχινάκια, αλόη, έλαιο καρύδας, κύανος, μπεταϊνη. Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος, ενυδατώνει, ενισχύει την λάμψη, μειώνει τις ρυτίδες τονώνει, ενισχύει την άμυνα του δέρματος Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός

34 RICHE CREME Για κανονικά προς ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα. 10 φυτικά έλαια πλούσια σε λιπαρά οξέα: ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο, κάρδαμο, καμέλια, σταφύλι, καρυδέλαιο, ροδάκινο, βερίκοκο, γαρύφαλλο, τριαντάφυλλο. 10 φυτικά έλαια πλούσια σε προβιταμίνη Α και βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση: φιστικέλαιο, φοινικέλαιο, φουντουκέλαιο, λάδι κάσιους, έλαιο αργκάν, ρυζέλαιο, σιτάρι, βαμβακέλαιο, αγριοκράμβη, έλαιο κόπρα. 10 φυτικά έλαια πλούσια σε εστέρες λιπαρών οξέων σε ενυδατικά συστατικά και στερόλες: μακαντέμια, αβοκάντο, καμέλια, μάνγκο, αντιρόμπα, ελιά, λιμανθός, τζοτζομπά, ρυτίνη. Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες. ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά πλούσιο έλαιο χωρίς όμως να είναι λιπαρό. Απορροφάται αμέσως. Ενυδατώνει, θρέφει, μειώνει το βάθος των ρυτίδων καταπολεμά την αφυδάτωση, λειαίνει το δέρμα. Αποτελέσματα ορατά που διαρκούν. Λάμψη έως και 77%, αύξηση τροφής έως και 81%, λείανση ρυτίδων έως και 85% Οδηγίες χρήσης τοποθετείται πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός σε απόλυτα καθαρό πρόσωπο κάνοντας μασάζ και απαλές θωπείες, αφού το ζεστάνουμε στις παλάμες. Για όλο το χρόνο ή στις αλλαγές των εποχών σαν κούρα. Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες. ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Κρέμα 24 η που απευθύνεται σε ξηρά δέρματα που παρουσιάζουν έλλειψη βιταμινών και ρυτίδες. Πλούσια υφή όχι όμως λιπαρή Το δέρμα γίνεται λείο, απαλό και βελούδινο, αυξάνεται η πυκνότητά του και γίνεται πιο ανθεκτικό. Οι ρυτίδες μειώνονται. Προσφέρει αποτελέσματα ορατά και διαρκείας. Μείωση κατά 40% στις βαθιές ρυτίδες, ανανέωση των κυττάρων κατά 22,8%, αύξηση της τροφής στο δέρμα κατά 33%. Το δέρμα σφύζει ξανά από ζωντάνια. Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, όλο το χρόνο ή για 2 μήνες σαν θεραπεία όταν το δέρμα παρουσιάζει ξαφνικά ξηρότητα. Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες. Φίλτρα UVA K UVB ΡΕΥΣΤΗ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΈΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά από την ηλικία των 30 σαν πρόληψη. Λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται αμέσως από το δέρμα. Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Μειώνει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες και προλαμβάνει των σχηματισμό νέων. Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό.

35 Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΤΡΟΦΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά κρεμώδη βελούδινη υφή που λιώνει ερχόμενη σε επαφή με το δέρμα δίνοντας την αίσθηση ότι δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας γύρω από αυτό. Ενυδατώνει και προσφέρει θρέψη μακράς διαρκείας. Απαλύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μειώνει τις ρυτίδες και επανορθώνει τα κύτταρα που έχουν υποστεί φθορά. Αναδομεί σε βάθος και αφήνει το δέρμα σαν μετάξι. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα κάνοντας μασάζ από το ντεκολτέ προς το σαγόνι και από το μέσα (κέντρο) μέρος του προσώπου προς τα έξω. Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες. ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΈΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά για δέρματα που θέλουν να καταπολεμήσουν την έλλειψη υγρασίας, την ξηρότητα αλλά και τις ρυτίδες. Το προϊόν απορροφάται αμέσως και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Ενυδατώνει, θρέφει, μειώνει τιε ρυτίδες, ξεκουράζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και αφήνει το δέρμα λείο, απαλό, βελούδινο και φωτεινό. Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό, με απαλές θωπείες. Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΈΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Πλούσια κρέμα υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας. Άμεση δράση κατά της ξηρότητας του δέρματος, καταπολεμά τις ρυτίδες. Ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος και αφήνει το δέρμα βελούδινο. Αποτελεί μέγιστη θεραπεία κατά των ρυτίδων. 48% μείωση των ρυτίδων. Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται κάθε βράδυ( τουλάχιστον 1 ώρα πριν τον ύπνο) σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό, με απαλές θωπείες αφού το ζεστάνουμε στις παλάμες. Tip μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα 2 φορές την εβδομάδα απλώνοντας πιο παχύ στρώμα.

36 Εκχύλισμα 30 φυτικά έλαια και βιταμίνες ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΈΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά κρέμα με μη λιπαρή υφή που καταπολεμά την ξηρότητα τις ρυτίδες και την έλλειψη υγρασίας στην τόσο ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Έρευνες έδειξαν ότι 15 μετά την εφαρμογή οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια λειάνθηκαν έως και 22,6% Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις από την εσωτερική κόχη του ματιού προς τα έξω ( τους κροτάφους). Μην τραβάτε το δέρμα γύρω από τα μάτια!!

37 RICHE CREME OMEGA Αναζωογονήστε την ομορφιά σας και καλύψτε τις αυξημένες ανάγκες του ώριμου και του πιο απαιτητικού δέρματος. Πρόγραμμα αντιγηραντικό, αναγέννησης, αναδόμησης. Από τους σπόρους της σόγιας πλούσιους σε λιπαρά ωμέγα στοιχεία που είναι απαραίτητα και το δέρμα μας κ που δεν έχει την ικανότητα να τα συνθέσει από μόνο του-. ΩΜΕΓΑ 3 που καταπολεμούν την ξηρότητα και θρέφουν το δέρμα ΩΜΕΓΑ 6 ενισχύουν την σύνθεση των απαραίτητων λιπιδίων και βοηθούν στην διανομή τους στα στρώματα του δέρματος. ΩΜΕΓΑ 9 εξασφαλίζουν την άμεση θρέψη του δέρματος, ενισχύουν την αντοχή του και επανορθώνουν τα κύτταρα που έχουν υποστεί φθορά. Εκχύλισμα λιπαρά ωμέγα από σπόρους σόγιας. ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά λεπτόρευστη φίνα κρέμα μου ενυδατώνει και θρέφει. Βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει τα χαμένα αποθέματα λιπιδίων και να τα διατηρήσει. Ενισχύει την άμυνα των κυττάρων, προστατεύει, κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Δίνει λάμψη και άνεση ακόμα και στο πλέον απαιτητικό δέρμα. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα αφού το ζεστάνουμε πρώτα στις παλάμες. Μόνο του ή κάτω από το βάλσαμο αναδόμησης για πιο εντατική κούρα.

38 WHITE BOTANICAL ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΝΣΗ Πούδρα από γλυκόριζα και λευκό λούπινο ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, σαλικυλικό οξύ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και το τονώνει, απομακρύνει τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα, αφήνει το δέρμα απαλό και φωτεινό. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ με βαμβάκι αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, αφλόια ΟΡΟΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά δίνει άμεση λάμψη, αποχρωματίζει τις πανάδες και τις δυσχρωμίες, καταπολεμά τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα. Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, αφλόια ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΔΠ 30++ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά δίνει άμεση λάμψη, αποχρωματίζει τις πανάδες και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους, καταπολεμά τις δυσχρωμίες, ενεργοποιεί την σύνθεση των πρωτεϊνών του δέρματος, ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, μειώνει τις ρυτίδες, προστατεύει από τον ήλιο.uva UVB προστασία Οδηγίες χρήσης κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, αφλόια ΚΡΕΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά αποχρωματίζει τις πανάδες φωτίζει το δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την υφή του δέρματος, ανανεώνει. Οδηγίες χρήσης κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔ Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, αφλόια, εκχύλισμα από κάστανο και καφέ Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά άμεσα φωτίζει και ξεκουράζει την περιοχή των ματιών, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, μειώνει τις ρυτίδες, φωτίζει το βλέμμα.

39 Οδηγίες χρήσης κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις από μέσα προς τα έξω ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ (ΠΑΝΑΔΩΝ) ΚΩΔ Εκχύλισμα πούδρα από γλυκόριζα λευκό λούπινο, αφλόια Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά αποχρωματίζει τις πανάδες και τις δυσχρωμίες, φωτίζει άμεσα το δέρμα Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα τοπικά όπου υπάρχουν πανάδες πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις πανάδες στα χέρια.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΤΕΟ MLM ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 2 ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος Περιποίηση προσώπου Το δέρμα, εκτός από προστατευτικός μανδύας που καλύπτει το σώμα μας, είναι ένα όργανο που λειτουργεί και ρυθμιστικά βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Mεταδίδει τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας SERUM FACE SERUM 30 ml MOISTURISING FACE CREAM 30 ml SEMI-RICH FACE CREAM 30 ml RICH FACE CREAM 30 ml Τι είναι η Ενεργή β-γλυκάνη Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Gerovital H3 Evolution δημιουργήθηκε ειδικά για να επιβραδύνει τους μηχανισμούς της γήρανσης μετά την ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων.

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. NEUROSENS Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. Η NEUROSENS είναι μια καινοτόμος σειρά με καταπραϋντική, αναπλαστική και προστατευτική δράση, η οποία συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Aslavital προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα φροντίδας για ευαίσθητες επιδερμίδες, που συστήνεται για νέες και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα!

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! DR. HANA DECEAN, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Mg Se Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! Zn Fe πρωτότυπη φόρμουλα 100% φυσικός άργιλος Πιστοποιημένο εκχύλισμα Goji Berry ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΓΙΛΟΥ + GOJY BERRY Mn K Ca ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη OUR PHILOSOPHY H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, να αξιoποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Τι είναι ο τύπος δέρµατος; Οι διάφοροι τύποι δέρµατος κατατάσσονται σύµφωνα µε τις διαταραχές που συµβαίνουν κυρίως στον µεταβολισµό του νερού και τον µεταβολισµό των λιπών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ομορφιάς lavera

Οδηγός Ομορφιάς lavera Οδηγός Ομορφιάς lavera Στον οδηγό ομορφιάς lavera μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, για δέρμα απαλό και φυσικά φροντισμένο. Περιεχόμενα 1. lavera skin

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση & Αντιγήρανση Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση Με οδηγό: τις ανάγκες της ηλικίας 20+, 30+ και 45+ τον βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος όπως αυτός συνδέεται με την ηλικία και τον τρόπο ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum!

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Ganozhi E Series Τι θέλουμε? Την πηγή της νεότητας Να αισθανόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

PigmenTclar. Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ

PigmenTclar. Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ PigmenTclar Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * * Η αποτελεσματικότητα του ορού κατά των κηλίδων διατηρήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acroyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ (έλαιο) Μαλακτικό, αντιρυτιδικό, για ξηρά δέρματα, επαναφέρει τα κύτταρα στη φυσική κατάσταση (περιέχει βιταμίνες Α, Β, D, K, H, PP, C). Καθαρίζει λεκέδες γήρατος,

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003 Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003 O ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ (AHA) ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α Δρ. Des Fernandes (πλαστικός χειρουργός, ιδρυτής της Environ Skin Care και

Διαβάστε περισσότερα

Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα

Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα Τα ελιξιρια Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα Μυστικά από τη φύση Περιεχόμενα Δέρμα...12 Πρόσωπο... 68 Μάτια...100 Χείλη...122 Δόντια... 126 Μακιγιάζ... 130 Ανδρική περιποίηση...152 Λαιμός...154 Μαλλιά...158

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. Τhe Effect Προηγμένη τεχνολογία για σφιχτό και υγιές

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Χει μώ νας e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Διανύουμε το χειμώνα και πρέπει να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς?

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Όλοι έχουμε ζήσει αυτή τη στιγμή «Όταν παρατηρήσατε την πρώτη μικρή ρυτίδα και την επίμονη χαλάρωση κάτω από τα μάτια που πλέον δεν υποχωρούσε με λίγες επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

FACE UP (lifting treatment)

FACE UP (lifting treatment) FACE UP (lifting treatment) Για προβλήματα χαλάρωσης &ρυτίδες Θεραπεία σύσφιξης &τόνωσης για το πρόσωπο &το λαιμό. Επίσης ενυδάτωση. Liposomesμασάζ ανοδικές κινήσεις κατά τη φορά των μυών έως ότου απορροφηθεί.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΜΑΘΗΜΑ 6 ο ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ (ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ) ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΣΤΙΒΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ( 1 ου ΒΑΘΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE SQOOM EFFECT Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο..201205.gr_12091.indd 1 11.09.12 16:4 2.201205.GR_12091.indd

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr ROSE OIL LINE BY REGINA FLORIS Ομορφιά μέσα από την υγεία, την καθαρότητα και την αρμονία με τη φύση Εμπνευσμένοι από αυτή την επιστημονική & παράλληλα φυσική προσέγγιση, έχουμε αναπτύξει μια νέα σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ Γαλβανικό ρεύμα Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Χημικές αλλαγές γίνονται σε αυτό όταν περάσει από συγκεκριμένα διαλύματα (τα οποία περιλαμβάνουν οξέα και

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται:

1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται: 1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται: Στο πρόσωπο: για σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, αντιμετώπιση μικρών ρυτίδων και ουλών (πχ. από ακμή),

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή APHRODITE COSMETICS ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 36 18233 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ Τηλ. 2104905814 Fax 2101619951 E-mail: aphrodite-cosmetics@europe.com Site : www.aphrodite-cosmetics.com APHRODITE

Διαβάστε περισσότερα

Τα σπυράκια στο πρόσωπο, το λαιμό και την πλάτη σχηματίζονται ως εξής:

Τα σπυράκια στο πρόσωπο, το λαιμό και την πλάτη σχηματίζονται ως εξής: Περιοδικό: Vivere Τεύχος: 3, Μάρτιος 2004 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ Δρ. Des Fernandes (πλαστικός χειρουργός, ιδρυτής της Environ Skin Care και δημιουργός των φαρμακοκαλλυντικών Environ ) Η ακμή είναι μια ασθένεια

Διαβάστε περισσότερα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα "Κλινικά αποδεδειγµένα αποτελέσµατα σε 47 ηµέρες" Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες ρίζες ενδογενώς

Ελεύθερες ρίζες ενδογενώς Ελεύθερες ρίζες ενδογενώς ρςρζ ς γ ς παραγόμενες (προιόντα του μεταβολισμού) εξωγενώς παραγόμενες (ήλιος, ρύπανση, κάπνισμα) επιτίθενται στα κύτταρα και τα καταστρέφουν. Ο οργανισμός αναπληρώνει τις απώλειες

Διαβάστε περισσότερα

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo [3D]MEN CARE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Hair & Body Shampoo Deep Cleansing Shampoo Anti-Dandruff Shampoo Anti-Dandruff Tonic Root Activator Shampoo Root Activator Serum

Διαβάστε περισσότερα

Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση

Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση Περιέχει την ίδια δραστική ουσία που επιτρέπει την επιβίωση των βακτηρίων στις πιο άνυδρες ερήμους

Διαβάστε περισσότερα

LIVE IT. LOOK IT. LOVE IT. Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

LIVE IT. LOOK IT. LOVE IT. Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ LOOK IT. LOVE IT. LIVE IT. Το ENERJUVE είναι ένα πατενταρισμένο* σύμπλεγμα συστατικών, αποκλειστικό για την Amway. Περιέχει μια ειδική σειρά ενισχυτικών λιπιδίων, με ενδυναμωτική κρεατίνη

Διαβάστε περισσότερα

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis)

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Το Αμυγδαλέλαιο εξάγεται από τους πυρήνες των γλυκών αμυγδάλων κι έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων για διάφορες θεραπευτικές χρήσεις και ενυδάτωση του δέρματος. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία

Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία Κρέμα προσώπου 24ωρης προστασίας - lifting (Veraliftin) Αποκλειστική φόρμουλα με πεπτίδια και υαλουρονικό. Μη λιπαρή, συσφικτική κρέμα 24ωρης φροντίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Nutri Rich Intensive Lip Treatment 18,00. Loofah Shower Gel 20,00

Nutri Rich Intensive Lip Treatment 18,00. Loofah Shower Gel 20,00 Nutri Rich Facial Cake Σαπούνι προσώπου Μοναδικό σαπούνι από 100% έλαιο βερύκοκου και ενυδατικά συστατικά. Με τον πλούσιο αφρό του, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Ιδανικό να το

Διαβάστε περισσότερα

natural effective holistic APIVITA FACE GUIDE

natural effective holistic APIVITA FACE GUIDE natural effective holistic APIVITA FACE GUIDE ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος (1,5-2 m² επιφάνεια και 10-12 kg βάρος). Αποτελείται από νερό (70%), πρωτεΐνες (25%),

Διαβάστε περισσότερα

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW...

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW... Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW... VITALE 25+ REVERSALIST 40+ ULTIMATE 50+ PLATINUM 60+ CLINICAL ALL AGES GENICS ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στον οδηγό σας για να αυξήσετε

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο ELIXIR ΥΓΙΟΥΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο Περιέχει αλόη βέρα, χυμό νόνι, MSM (οργανικό θείο), τα μούρα goji και τζίντζερ

Διαβάστε περισσότερα

LOOK AMAZING, FEEL AMAZING

LOOK AMAZING, FEEL AMAZING LOOK AMAZING, FEEL AMAZING Ποιοι είμαστε Η εταιρία Cesare Ragazzi διατηρεί για πάνω από 40 χρόνια μια σταθερά ηγετική θέση στον τομέα της επιστημονικής έρευνας και την ανάπτυξη αποτελεσματικών θεραπειών

Διαβάστε περισσότερα

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ total matte foundation 1) Σε τι διαφέρει το Foundation για ματ αποτέλεσμα από τα άλλα foundations που προσφέρει η FM GROUP MAKE UP; Το νέο foundation είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml 1 Αχιλλέα, Βελανιδιά, Πράσινο Τσάι, Πεύκο. Γήρας, χαλάρωση, πρόληψη,

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE FIBRE FORCE

BC BONACURE FIBRE FORCE BC BONACURE FIBRE FORCE start BC Fibre Force Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Spray Conditioner Rinse Out Conditioner Fortifier Treatment Keratin Infusion Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα