Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου Υποψηφιότητες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012. Υποψηφιότητες"

Transcript

1 Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 Υποψηφιότητες

2 Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Aix en Provence με σπουδές στο Eπιχειρηματικό Δίκαιο Διοίκησης Μεταφορών και στα Οικονομικά (MBA). Έχει εργασθεί ως Logistics Department Manager και ως Assistant General Manager σε μεγάλες εταιρείες λειτουργίας αυτοκινητοδρόμων στη Γαλλία και στην Ουγγαρία. Από το 2000 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στην εταιρεία Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού, «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», με βασικά αντικείμενα το στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση της εταιρικής εμπορικής πολιτικής, τη διαχείριση των διοδίων, το δίκτυο πωλήσεων και το σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής. Παράλληλα είναι αρμόδιος για τη διαχείριση του Call Center όπως επίσης και για τη δημιουργία και εφαρμογή εγχειριδίων της λειτουργίας και συντήρησης. Η εταιρεία «Αττικές Διαδρομές» είναι μέλος του ΕΙΕΠ από το Από το 2010, ο Frank Thibaut είναι μέλος του Δ.Σ. στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΕΙΕΠ και θέτει ξανά την υποψηφιότητά του.

3 Γεώργιος Πανηγυράκης Καθηγητής Marketing, Διευθυντής Προγράμματος ΜΒΑ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (AΣOEE) O Γεώργιος Γ. Πανηγυράκης είναι πτυχιούχος της AΣOEE, κάτοχος M.Sc. στο μάρκετινγκ και κάτοχος Ph.D. στη διαφήμιση από το University College of Wales, M. Βρετανία. Δίδαξε για επτά χρόνια σαν τακτικός καθηγητής στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών στο Παρίσι (Groupe ESSEC) και για ένα χρόνο στο Πανεπιστήμιο Stirling, M. Βρετανία. Έχει διατελέσει Επισκέπτης Καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Εμπορικών Επιστημών Αudencia (Nantes-Γαλλίας), του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Διοικητικών Σπουδών (EFMD-Βρυξέλλες) και του Chartered Institute of Marketing. Από το 2002 είναι Kαθηγητής στο Tμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (AΣOEE) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2004, 2006 και 2008, εκλέχθηκε πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και από το 2010 είναι μέλος του Δ.Σ. Έχει συγγράψει 10 βιβλία πάνω στην ευρύτερη θεματολογία Μάρκετινγκ στην ελληνική, αγγλική και γαλλική, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε πολλά, διεθνή, επιστημονικά περιοδικά όπως Economie et Gestion, Le Marketing, Review Francais de Gestion, Journal of Product and Brand Management, Journal of Industrial Marketing, Journal of Promotion Management, International Journal of Agri-Business, Women in Management Review, Journal of Financial Services Marketing, Journal of Internet Banking and Commerce, Journal of Marketing Management, European Business Review, Journal of Brand Management, Marketing Intelligence and Planning. Έχει συμμετάσχει ως προεδρεύων θεματικών ενοτήτων (track chair), σε πληθώρα συνεδρίων με διεθνή εμβέλεια, όπως αυτά που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μάρκετινγκ (EMAC) και την Αμερικανική Ακαδημία Μάρκετινγκ (AMA). Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως τα: «Corporate Communications: an International Journal», Journal of Marketing Communications, International Journal of Advertising κ.ά. Έχει σημαντικό συμβουλευτικό έργο σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει και έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος σε εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

4 Σάντυ Χειλαδάκη Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Σταθερής και Κινητής & Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών, COSMOTE Η κ. Σάντυ Χειλαδάκη είναι Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Σταθερής και Κινητής από τον Μάιο του 2012 και Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών COSMOTE από τον Ιούλιο του Εντάχθηκε στην COSMOTE το 1998 αναλαμβάνοντας σειρά θέσεων ευθύνης. Έχει πολύχρονη εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες, στον τομέα της εξυπηρέτησης και των πωλήσεων, έχοντας εργαστεί στο χώρο των χρηματοοικονομικών. Η κ. Χειλαδάκη είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5 Ευάγγελος Καλαμπόκας Customer Marketing Manager, DIAGEO Hellas S.A. O Βαγγέλης Καλαμπόκας γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος τίτλου MBA από το Πανεπιστήμιο Kingston. Ο Βαγγέλης είναι ο Διευθυντής Πωλήσεων στην Diageo Hellas SA και μέλος του Management Team. Έχει 20 χρόνια λαμπρής καριέρας στην Diageo Hellas. Εδώ και 15 χρόνια ανέλαβε αρκετές εμπορικές διευθυντικές θέσεις (Πωλήσεις και Customer Marketing) στην εν λόγω εταιρεία πάντα με επιτυχία και συνέβαλε στην πορεία της Diageo Hellas στην ελληνική αγορά. Είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και της "ECR Ελλάς» όπου αντιπροσωπεύει σήμερα την Diageo Hellas S Α.

6 ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ e-value A.E. Ο κ. Αμβρόσιος Κάρδαρης κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της e-value A.E. από τον Ιούνιο του Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, τον οποίο υπηρετεί τα τελευταία 18 χρόνια. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1994 από την PANAVOX A.E., στη συνέχεια εργάστηκε στην COSMOTE A.E., στη GERMANOS GROUP OF COMPANIES αναλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις. Από το 2009 έως και σήμερα κατέχει τη θέση του Προέδρου στον Ελληνικό Σύνδεσμο Εταιρειών Παροχής Τηλεφωνικών Υπηρεσιών (Ε.Σ.Τ.Υ). Ο κ. Κάρδαρης κατέχει πτυχίο Bachelor του Αμερικανικού Κολλεγίου Deree, με εξειδίκευση στα Οικονομικά.

7 Δημήτρης Γεωργόπουλος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής, GENIKI Bank O Δημήτρης Γεωργόπουλος είναι εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της GENIKI Bank (SOCIETE GENERALE Group) και κατέχει τη θέση του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή. Είναι υπεύθυνος για τους Τομείς της Λιανικής Τραπεζικής, των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, των Δικτύων Διανομής και Εξυπηρέτησης (δίκτυο καταστημάτων και εναλλακτικά δίκτυα) καθώς και του Marketing, Factoring και Leasing. Έχει διατελέσει Διευθυντής Marketing & CVM της Millennium Bank, όπως και Δ/ντής Εναλλακτικών Δικτύων στην ίδια Τράπεζα. Στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς ήταν Δ/ντής Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και στη XIOSBANK ήταν επικεφαλής Λειτουργίας Πληροφορικών Συστημάτων. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος έργων και δραστηριοτήτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα έχει πλούσια αρθρογραφία και παρουσιάσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Στο χώρο της εξυπηρέτησης πελατών έχει δημιουργήσει πλήθος υπηρεσιών (όπως π.χ. υποδομές, συστήματα, μεθοδολογίες, εκπαιδευτικές διαδικασίες) - πολλές από αυτές καινοτόμες - οι οποίες έχουν διακριθεί και βραβευτεί. Είναι ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και πιστοποιημένος Επιθεωρητής του ΕΙΕΠ σε θέματα συνολικής διασφάλισης ποιότητας στην εξυπηρέτηση. Έχει σπουδάσει οικονομικά και πληροφορική, έχοντας εκπαιδευτεί στα SG Corporate University, ESCP-EAP, INSEAD, Πανεπιστήμιο Πειραιά, CCS College. Είναι μέλος της εθελοντικής ομάδας Ομάδα Αιγαίου προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες, έργα υποδομής και πολιτιστικές δραστηριότητες στα μικρά και απομονωμένα νησιά του Αιγαίου.

8 Γιώργος Βασιλαράς Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Goody's AE Ο Γιώργος Βασιλαράς γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε οικονομικά στο Deree College (ΒΑ) και Διοίκηση Επιχειρήσεων Harvard Business School (MBA). Έχει εργαστεί τόσο στην Ελλάδα (Kraft Jacobs Suchard, Δέλτα Πρότυπο Βιομηχανία Γάλακτος) όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες (Bain & Company) σε θέσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (από την Ανάπτυξη Διεθνών Δραστηριοτήτων μέχρι την Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και από τον Οικονομικό Σχεδιασμό μέχρι τη διαχείριση δικτύων λιανεμπορίου). Ως μέλος της διοικητικής ομάδας της Bain & Company χείριστηκε πελάτες όπως η Gillette, η Oral B, η Duracell, η Stimson Lane, η ACCO Brands, το Αμερικανικό Πεντάγωνο και η Burger King. Το Σεπτέμβριο του 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Λειτουργίας & Ποιότητας της Αλυσίδας Εστιατορίων Goody s για την Ελλάδα και το εξωτερικό και με την ιδιότητά του αυτή διαχειρίστηκε την εύρυθμη λειτουργία 200 περίπου εστιατορίων. Το Σεπτέμβριο του 2010 ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Goody s A.E. με ευθύνη για τα Δίκτυα της Αλυσίδας που εκτείνονται σε πέντε χώρες και αποτελούνται από περισσότερα από 300 εστιατόρια ή καφέ. Συμμετέχει ως εκπρόσωπος της Goody s στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών από το 2004, ανέλαβε τη θέση του Αντιπροέδρου το 2007 και είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου από το Μάιο του Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την ιστιοπλοΐα.

9 Αναστάσιος Μιχαλόπουλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, INFOASSIST Ο Αναστάσιος Μιχαλόπουλος είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Infoassist Α.Ε και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής τα προηγούμενα χρόνια. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2003 και είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα Διοίκησης, Στρατηγικής Ανάπτυξης και Οικονομική Διαχείρισης ενώ μεγάλο μέρος της προϋπηρεσίας του έχει αποκτηθεί σε πολυεθνικές εταιρείες. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει κάτω από τη δική του επίβλεψη και τα θέματα λειτουργιών της εταιρείας καθώς και το εμπορικό κομμάτι με κύριο μέλημα την επέκταση σε νέους κλάδους και υπηρεσίες.

10 Αρτέμης Μυρόπουλος Partner Response, Linkage Greece Γεννημένος στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1959, παντρεμένος με τρεις κόρες. Είμαι μέτοχος της Response και του ομίλου εταιρειών μας τα τελευταία 10 χρόνια. Ασχολούμαι με την αξιολόγηση και ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού σε οργανισμούς όλων των κλάδων ενώ τα τελευταία 6 χρόνια έστησα τις επιχειρήσεις μας σε Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία: StantonChase για επιλογή στελεχών και Wilson Learning για εκπαίδευση. Από το 2009 ξαναμπήκα στα Ελληνικά πράγματα για την εδραίωση στην Ελλάδα ενός jointventure με την αμερικανική Linkage την ταχύτερα ανερχόμενη παγκοσμίως εταιρεία στο χώρο ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων σε ανώτερα στελέχη. Η καριέρα μου πριν ήταν εμπορική σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης καθώς από το κατείχα θέσεις στο Τμήμα Πωλήσεων της Johnson & Johnson και σαν Δ/ντής Πωλήσεων της Beiersdorf (Nivea). Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός, ΤΕΙ Αθήνας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing, Diploma in Mktg, Chartered Institute of Marketing και MSc HR and Performance Management University of Leicester. Η σχέση μου με το ΕΙΕΠ πάει πίσω στην ίδρυσή του, όταν το 2003 έκανα την πρώτη παρουσίαση στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕ σε ένα σύνολο παραγόντων της αγοράς αναφορικά με το όραμα της ίδρυσης ενός φορέα ποιότητας στην Εξυπηρέτηση στο πρότυπο και με την στήριξη του Αγγλικού ICS. Με την βοήθεια πρωτοπόρων Οργανισμών στην Εξυπηρέτηση Πελατών προσελκύσαμε τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του ΕΙΕΠ και στηρίξαμε τα αρχικά βήματά του με πρωτοβουλίες πιστοποίησης κ.α. Σήμερα, μετά από μία διετή θητεία στο Δ.Σ. του ΕΙΕΠ ως ταμίας του, αφήνω το Ινστιτούτο σε κυρίαρχη θέση στην Ελληνική πραγματικότητα με οικονομική ευρωστία ενώ το αρχικό του μήνυμα για ποιότητα στην Εξυπηρέτηση Πελατών τομέα φαντάζει περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ.

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Γενική Συνέλευση Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Υποψηφιότητες Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το 1968.

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter. Γενική Συνέλευση Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών

Newsletter. Γενική Συνέλευση Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών Μ Ι Α Δ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π MAÏOΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2008 / ΤΕΥΧΟΣ 5 Γενική Συνέλευση Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών Αγαπητοί φίλοι, Διανύουμε πλέον τον 5ο χρόνο λειτουργίας μας,

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter. Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών. Ο κ. Γιώργος Βασιλαράς Πρόεδρος του νέου Δ.Σ.

Newsletter. Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών. Ο κ. Γιώργος Βασιλαράς Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. Μ Ι Α Δ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π Την Τρίτη 11 Μαΐου 2010 και ώρα 18:30, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, συνήλθαν, ύστερα από πρόσκληση, τα μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014

Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014 Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014 Α. Υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο Αλεξανδρίδης Αναστάσιος του Χρήστου (ΑΛΟΥΜΥΛ

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2012 Ιούλιος 2013

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2012 Ιούλιος 2013 cutting through complexity PEOPLE SERVICES Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2012 Ιούλιος 2013 Ξεπεράστε τους στόχους σας με όχημα την KPMG kpmg.com/gr Αγαπητοί συνεργάτες, Με χαρά και υπερηφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG cutting through complexity PEOPLE SERVICES Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2011 Ιούλιος 2012 kpmg.com/gr Αγαπητοί συνεργάτες, Αισίως συμπληρώνουμε 11 χρόνια δυναμικής και επιτυχημένης παρουσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Ο Νικόλαος Μπακατσέλος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πυραμίς Μεταλλουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΙΛΗΤΩΝ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΙΛΗΤΩΝ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΙΛΗΤΩΝ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ Professor Hans-Werner Sinn, Πρόεδρος του Ifo Institute Ο Hans-Werner Sinn είναι καθηγητής Οικονομικών και Δημόσιων Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου (LMU) και Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Πεπραγμένων 1 ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ideatree»

Έκθεση Πεπραγμένων 1 ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ideatree» Έκθεση Πεπραγμένων 1 ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ideatree» Ιούλιος 2014 Περιεχόμενα 1 Επιτελική σύνοψη...4 2 Στατιστικά Στοιχεία...5 3 Χορηγίες και Υποστήριξη...8

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOFITEL ATHENS AIRPORT

ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOFITEL ATHENS AIRPORT ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ & ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ JOB PROFILES ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΜΟΙΒΩΝ Η ανθρώπινη διάσταση ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ HR & SUPPLY CHAIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Achieving Excellence Together. Χτίζοντας σωστά. e-commerce

Achieving Excellence Together. Χτίζοντας σωστά. e-commerce ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPPLY CHAIN INSTITUTE LTD ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Achieving Excellence Together ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ Metropolitan Hotel Athens

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Συνεργατικών Δικτύων Ανοιχτής Καινοτομίας Coopetitive Open Innovation Networks - COINs

Δημιουργία Συνεργατικών Δικτύων Ανοιχτής Καινοτομίας Coopetitive Open Innovation Networks - COINs Δημιουργία Συνεργατικών Δικτύων Ανοιχτής Καινοτομίας Coopetitive Open Innovation Networks - COINs ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015, ώρα 17:00, ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, αίθουσα «ΕΥΡΩΠΗ»,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr

www.palladianconferences.gr www.palladianconferences.gr UNDER THE AUSPICES OF SILVER SPONSOR BRONZE SPONSOR CONTRIBUTORS SUPPORTER ACADEMIC PARTNER INTELLIGENCE PARTNER COMMUNICATION SPONSORS 3 agenda 09.30-10.00 Προσέλευση & Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

29 Μαϊου 2012 Sofitel Athens Airport

29 Μαϊου 2012 Sofitel Athens Airport Διοργάνωση: 15 + 5 ελληνικά case studies 29 Μαϊου 2012 Sofitel Athens Airport Επιστημονική Υποστήριξη: Υπό την Αιγίδα SUPPLY CHAIN INSTITUTE LTD ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Mega Trends: τι αλλάζει στους όρους του παιχνιδιού

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Mega Trends: τι αλλάζει στους όρους του παιχνιδιού ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ METROPOLITAN HOTEL ATHENS Η ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Mega Trends: τι αλλάζει στους όρους του παιχνιδιού 2024 ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ SUPPLY

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOFITEL ATHENS AIRPORT

ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOFITEL ATHENS AIRPORT ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ & ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ JOB PROFILES ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΜΟΙΒΩΝ Η ανθρώπινη διάσταση ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ HR & SUPPLY CHAIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

γνωρίστε τους ομιλητές έχουμε την τεχνολογία δεν έχουμε δικαιολογία κοινοπραξία DIVANI CARAVEL HOTEL ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

γνωρίστε τους ομιλητές έχουμε την τεχνολογία δεν έχουμε δικαιολογία κοινοπραξία DIVANI CARAVEL HOTEL ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 έχουμε την τεχνολογία δεν έχουμε δικαιολογία γνωρίστε τους ομιλητές DIVANI CARAVEL HOTEL ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 κοινοπραξία ΑΝΑΔΟΧΟΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΡΓΟΥ * Τα βιογραφικά σημειώματα των ομιλιών εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Τα κέρδη πάνε e-shopping. Μάθετε μέσα από πρακτικές παρουσιάσεις: Πώς να εκτοξεύσετε τα κέρδη σας, στήνοντας ή αναβαθμίζοντας το δικό σας e-shop.

Τα κέρδη πάνε e-shopping. Μάθετε μέσα από πρακτικές παρουσιάσεις: Πώς να εκτοξεύσετε τα κέρδη σας, στήνοντας ή αναβαθμίζοντας το δικό σας e-shop. 5ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου Τα κέρδη πάνε e-shopping Μάθετε μέσα από πρακτικές παρουσιάσεις: Πώς να εκτοξεύσετε τα κέρδη σας, στήνοντας ή αναβαθμίζοντας το δικό σας e-shop. Θεματολόγιο Θεματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ Διοργάνωση: 15 + 5 ελληνικά case studies 29 Μαϊου 2012 Sofitel Athens Airport ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ Επιστημονική Υποστήριξη: Υπό την Αιγίδα SUPPLY CHAIN INSTITUTE LTD ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ρ. Ιωάννης Σαλαμούρης

ρ. Ιωάννης Σαλαμούρης ρ. Ιωάννης Σαλαμούρης Ο Δρ. Ιωάννης Σαλαμούρης είναι Συν-Ιδρυτής της knowl και κατέχει τη θέση του Προέδρου από την ίδρυσή της knowl έως σήμερα. Την τρέχουσα περίοδο, είναι Συντονιστής Έργου Συμβουλευτικής

Διαβάστε περισσότερα

γνωρίστε τους ομιλητές έχουμε την τεχνολογία δεν έχουμε δικαιολογία διοργανωτέ DIVANI CARAVEL HOTEL ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

γνωρίστε τους ομιλητές έχουμε την τεχνολογία δεν έχουμε δικαιολογία διοργανωτέ DIVANI CARAVEL HOTEL ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 έχουμε την τεχνολογία δεν έχουμε δικαιολογία γνωρίστε τους ομιλητές DIVANI CARAVEL HOTEL ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 διοργανωτέ ς ΑΝΑΔΟΧΟΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΡΓΟΥ Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής) Πληροφορίες Συνεδρίου

Εισαγωγή. Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής) Πληροφορίες Συνεδρίου Η παρουσιάζει το ΔΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ Σκέψου υπεύθυνα, δώσε στην κοινωνία, δράσε με διαφάνεια! Είσαι οργανισμός με κοινωνική ευαισθησία; Απόδειξέ το! Κέρδισε τη χαμένη εμπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Ανώνυμη Εταιρία ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ και ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε.Ε. με δ.τ. «ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.» ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 122090707000 Ασπρόπυργος θέση Κύριλλος - 19300 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

EΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΔΙΑΝΟΜΕΣ

EΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΔΙΑΝΟΜΕΣ Καινοτόμες στρατηγικές αποτελεσματικές συνέργειες πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης υπό τις νέες συνθήκες της αγοράς ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPPLY CHAIN INSTITUTE LTD ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Ανώνυμη Εταιρία ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ και ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε.Ε. με δ.τ. «ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.» ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 122090707000 Ασπρόπυργος θέση Κύριλλος - 19300 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επανεκκινώντας. την ανάπτυξη. Στρατηγικές επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια στην Ελλάδα. www.aenergyinvestments.gr

Επανεκκινώντας. την ανάπτυξη. Στρατηγικές επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια στην Ελλάδα. www.aenergyinvestments.gr Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ηλεκτρισμού Ελλάδος (ΣΕΗΕ) Επανεκκινώντας την ανάπτυξη Στρατηγικές επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια στην Ελλάδα 20-21 IANOYAΡΙΟΥ 2012 ΑΘΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL www.aenergyinvestments.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σαββάκης Αθανάσιος, του Ιωάννη Γενικός Γραμματέας του ΣΒΒΕ, Γενικός Διευθυντής και μέλος Δ.Σ. της ARDAGH Hellas Μεταλλικές Συσκευασίες ΑΕ, μέτοχος της BioSolids ΕΠΕ (Βελτιωτικά εδάφους) και της

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακά Προγράμματα Βachelors Degrees. CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield

Πτυχιακά Προγράμματα Βachelors Degrees. CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield Πτυχιακά Προγράμματα Βachelors Degrees CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield Περιεχόμενα 1 Χαιρετισμοί 2-3 CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield 4 Aναγνώριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 2013 4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μήνυμα Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου 7 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 8 1.1 Παρουσίαση του ΔΣ 11 1.2 Παρουσιαση των Στελεχών της Εταιρείας 16 1.3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ;

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ; ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ; Οι απαντήσεις από τους Best in Class Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008, Hilton Cyprus, Λευκωσία Διοργάνωση: Με την υποστήριξη των: Μέγας Χορηγός: Χορηγοί: Επίσημος

Διαβάστε περισσότερα