Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου Υποψηφιότητες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012. Υποψηφιότητες"

Transcript

1 Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 Υποψηφιότητες

2 Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Aix en Provence με σπουδές στο Eπιχειρηματικό Δίκαιο Διοίκησης Μεταφορών και στα Οικονομικά (MBA). Έχει εργασθεί ως Logistics Department Manager και ως Assistant General Manager σε μεγάλες εταιρείες λειτουργίας αυτοκινητοδρόμων στη Γαλλία και στην Ουγγαρία. Από το 2000 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στην εταιρεία Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού, «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», με βασικά αντικείμενα το στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση της εταιρικής εμπορικής πολιτικής, τη διαχείριση των διοδίων, το δίκτυο πωλήσεων και το σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής. Παράλληλα είναι αρμόδιος για τη διαχείριση του Call Center όπως επίσης και για τη δημιουργία και εφαρμογή εγχειριδίων της λειτουργίας και συντήρησης. Η εταιρεία «Αττικές Διαδρομές» είναι μέλος του ΕΙΕΠ από το Από το 2010, ο Frank Thibaut είναι μέλος του Δ.Σ. στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΕΙΕΠ και θέτει ξανά την υποψηφιότητά του.

3 Γεώργιος Πανηγυράκης Καθηγητής Marketing, Διευθυντής Προγράμματος ΜΒΑ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (AΣOEE) O Γεώργιος Γ. Πανηγυράκης είναι πτυχιούχος της AΣOEE, κάτοχος M.Sc. στο μάρκετινγκ και κάτοχος Ph.D. στη διαφήμιση από το University College of Wales, M. Βρετανία. Δίδαξε για επτά χρόνια σαν τακτικός καθηγητής στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών στο Παρίσι (Groupe ESSEC) και για ένα χρόνο στο Πανεπιστήμιο Stirling, M. Βρετανία. Έχει διατελέσει Επισκέπτης Καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Εμπορικών Επιστημών Αudencia (Nantes-Γαλλίας), του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Διοικητικών Σπουδών (EFMD-Βρυξέλλες) και του Chartered Institute of Marketing. Από το 2002 είναι Kαθηγητής στο Tμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (AΣOEE) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2004, 2006 και 2008, εκλέχθηκε πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και από το 2010 είναι μέλος του Δ.Σ. Έχει συγγράψει 10 βιβλία πάνω στην ευρύτερη θεματολογία Μάρκετινγκ στην ελληνική, αγγλική και γαλλική, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε πολλά, διεθνή, επιστημονικά περιοδικά όπως Economie et Gestion, Le Marketing, Review Francais de Gestion, Journal of Product and Brand Management, Journal of Industrial Marketing, Journal of Promotion Management, International Journal of Agri-Business, Women in Management Review, Journal of Financial Services Marketing, Journal of Internet Banking and Commerce, Journal of Marketing Management, European Business Review, Journal of Brand Management, Marketing Intelligence and Planning. Έχει συμμετάσχει ως προεδρεύων θεματικών ενοτήτων (track chair), σε πληθώρα συνεδρίων με διεθνή εμβέλεια, όπως αυτά που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μάρκετινγκ (EMAC) και την Αμερικανική Ακαδημία Μάρκετινγκ (AMA). Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως τα: «Corporate Communications: an International Journal», Journal of Marketing Communications, International Journal of Advertising κ.ά. Έχει σημαντικό συμβουλευτικό έργο σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει και έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος σε εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

4 Σάντυ Χειλαδάκη Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Σταθερής και Κινητής & Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών, COSMOTE Η κ. Σάντυ Χειλαδάκη είναι Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Σταθερής και Κινητής από τον Μάιο του 2012 και Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών COSMOTE από τον Ιούλιο του Εντάχθηκε στην COSMOTE το 1998 αναλαμβάνοντας σειρά θέσεων ευθύνης. Έχει πολύχρονη εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες, στον τομέα της εξυπηρέτησης και των πωλήσεων, έχοντας εργαστεί στο χώρο των χρηματοοικονομικών. Η κ. Χειλαδάκη είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5 Ευάγγελος Καλαμπόκας Customer Marketing Manager, DIAGEO Hellas S.A. O Βαγγέλης Καλαμπόκας γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος τίτλου MBA από το Πανεπιστήμιο Kingston. Ο Βαγγέλης είναι ο Διευθυντής Πωλήσεων στην Diageo Hellas SA και μέλος του Management Team. Έχει 20 χρόνια λαμπρής καριέρας στην Diageo Hellas. Εδώ και 15 χρόνια ανέλαβε αρκετές εμπορικές διευθυντικές θέσεις (Πωλήσεις και Customer Marketing) στην εν λόγω εταιρεία πάντα με επιτυχία και συνέβαλε στην πορεία της Diageo Hellas στην ελληνική αγορά. Είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και της "ECR Ελλάς» όπου αντιπροσωπεύει σήμερα την Diageo Hellas S Α.

6 ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ e-value A.E. Ο κ. Αμβρόσιος Κάρδαρης κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της e-value A.E. από τον Ιούνιο του Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, τον οποίο υπηρετεί τα τελευταία 18 χρόνια. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1994 από την PANAVOX A.E., στη συνέχεια εργάστηκε στην COSMOTE A.E., στη GERMANOS GROUP OF COMPANIES αναλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις. Από το 2009 έως και σήμερα κατέχει τη θέση του Προέδρου στον Ελληνικό Σύνδεσμο Εταιρειών Παροχής Τηλεφωνικών Υπηρεσιών (Ε.Σ.Τ.Υ). Ο κ. Κάρδαρης κατέχει πτυχίο Bachelor του Αμερικανικού Κολλεγίου Deree, με εξειδίκευση στα Οικονομικά.

7 Δημήτρης Γεωργόπουλος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής, GENIKI Bank O Δημήτρης Γεωργόπουλος είναι εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της GENIKI Bank (SOCIETE GENERALE Group) και κατέχει τη θέση του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή. Είναι υπεύθυνος για τους Τομείς της Λιανικής Τραπεζικής, των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, των Δικτύων Διανομής και Εξυπηρέτησης (δίκτυο καταστημάτων και εναλλακτικά δίκτυα) καθώς και του Marketing, Factoring και Leasing. Έχει διατελέσει Διευθυντής Marketing & CVM της Millennium Bank, όπως και Δ/ντής Εναλλακτικών Δικτύων στην ίδια Τράπεζα. Στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς ήταν Δ/ντής Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και στη XIOSBANK ήταν επικεφαλής Λειτουργίας Πληροφορικών Συστημάτων. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος έργων και δραστηριοτήτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα έχει πλούσια αρθρογραφία και παρουσιάσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Στο χώρο της εξυπηρέτησης πελατών έχει δημιουργήσει πλήθος υπηρεσιών (όπως π.χ. υποδομές, συστήματα, μεθοδολογίες, εκπαιδευτικές διαδικασίες) - πολλές από αυτές καινοτόμες - οι οποίες έχουν διακριθεί και βραβευτεί. Είναι ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και πιστοποιημένος Επιθεωρητής του ΕΙΕΠ σε θέματα συνολικής διασφάλισης ποιότητας στην εξυπηρέτηση. Έχει σπουδάσει οικονομικά και πληροφορική, έχοντας εκπαιδευτεί στα SG Corporate University, ESCP-EAP, INSEAD, Πανεπιστήμιο Πειραιά, CCS College. Είναι μέλος της εθελοντικής ομάδας Ομάδα Αιγαίου προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες, έργα υποδομής και πολιτιστικές δραστηριότητες στα μικρά και απομονωμένα νησιά του Αιγαίου.

8 Γιώργος Βασιλαράς Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Goody's AE Ο Γιώργος Βασιλαράς γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε οικονομικά στο Deree College (ΒΑ) και Διοίκηση Επιχειρήσεων Harvard Business School (MBA). Έχει εργαστεί τόσο στην Ελλάδα (Kraft Jacobs Suchard, Δέλτα Πρότυπο Βιομηχανία Γάλακτος) όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες (Bain & Company) σε θέσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (από την Ανάπτυξη Διεθνών Δραστηριοτήτων μέχρι την Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και από τον Οικονομικό Σχεδιασμό μέχρι τη διαχείριση δικτύων λιανεμπορίου). Ως μέλος της διοικητικής ομάδας της Bain & Company χείριστηκε πελάτες όπως η Gillette, η Oral B, η Duracell, η Stimson Lane, η ACCO Brands, το Αμερικανικό Πεντάγωνο και η Burger King. Το Σεπτέμβριο του 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Λειτουργίας & Ποιότητας της Αλυσίδας Εστιατορίων Goody s για την Ελλάδα και το εξωτερικό και με την ιδιότητά του αυτή διαχειρίστηκε την εύρυθμη λειτουργία 200 περίπου εστιατορίων. Το Σεπτέμβριο του 2010 ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Goody s A.E. με ευθύνη για τα Δίκτυα της Αλυσίδας που εκτείνονται σε πέντε χώρες και αποτελούνται από περισσότερα από 300 εστιατόρια ή καφέ. Συμμετέχει ως εκπρόσωπος της Goody s στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών από το 2004, ανέλαβε τη θέση του Αντιπροέδρου το 2007 και είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου από το Μάιο του Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την ιστιοπλοΐα.

9 Αναστάσιος Μιχαλόπουλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, INFOASSIST Ο Αναστάσιος Μιχαλόπουλος είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Infoassist Α.Ε και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής τα προηγούμενα χρόνια. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2003 και είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα Διοίκησης, Στρατηγικής Ανάπτυξης και Οικονομική Διαχείρισης ενώ μεγάλο μέρος της προϋπηρεσίας του έχει αποκτηθεί σε πολυεθνικές εταιρείες. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει κάτω από τη δική του επίβλεψη και τα θέματα λειτουργιών της εταιρείας καθώς και το εμπορικό κομμάτι με κύριο μέλημα την επέκταση σε νέους κλάδους και υπηρεσίες.

10 Αρτέμης Μυρόπουλος Partner Response, Linkage Greece Γεννημένος στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1959, παντρεμένος με τρεις κόρες. Είμαι μέτοχος της Response και του ομίλου εταιρειών μας τα τελευταία 10 χρόνια. Ασχολούμαι με την αξιολόγηση και ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού σε οργανισμούς όλων των κλάδων ενώ τα τελευταία 6 χρόνια έστησα τις επιχειρήσεις μας σε Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία: StantonChase για επιλογή στελεχών και Wilson Learning για εκπαίδευση. Από το 2009 ξαναμπήκα στα Ελληνικά πράγματα για την εδραίωση στην Ελλάδα ενός jointventure με την αμερικανική Linkage την ταχύτερα ανερχόμενη παγκοσμίως εταιρεία στο χώρο ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων σε ανώτερα στελέχη. Η καριέρα μου πριν ήταν εμπορική σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης καθώς από το κατείχα θέσεις στο Τμήμα Πωλήσεων της Johnson & Johnson και σαν Δ/ντής Πωλήσεων της Beiersdorf (Nivea). Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός, ΤΕΙ Αθήνας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing, Diploma in Mktg, Chartered Institute of Marketing και MSc HR and Performance Management University of Leicester. Η σχέση μου με το ΕΙΕΠ πάει πίσω στην ίδρυσή του, όταν το 2003 έκανα την πρώτη παρουσίαση στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕ σε ένα σύνολο παραγόντων της αγοράς αναφορικά με το όραμα της ίδρυσης ενός φορέα ποιότητας στην Εξυπηρέτηση στο πρότυπο και με την στήριξη του Αγγλικού ICS. Με την βοήθεια πρωτοπόρων Οργανισμών στην Εξυπηρέτηση Πελατών προσελκύσαμε τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του ΕΙΕΠ και στηρίξαμε τα αρχικά βήματά του με πρωτοβουλίες πιστοποίησης κ.α. Σήμερα, μετά από μία διετή θητεία στο Δ.Σ. του ΕΙΕΠ ως ταμίας του, αφήνω το Ινστιτούτο σε κυρίαρχη θέση στην Ελληνική πραγματικότητα με οικονομική ευρωστία ενώ το αρχικό του μήνυμα για ποιότητα στην Εξυπηρέτηση Πελατών τομέα φαντάζει περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ.

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Γενική Συνέλευση Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Υποψηφιότητες Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το 1968.

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter. Τακτική Γενική Συνέλευση Διενέργεια Αρχαιρεσιών Εκλογής νέου Δ.Σ. Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Newsletter. Τακτική Γενική Συνέλευση Διενέργεια Αρχαιρεσιών Εκλογής νέου Δ.Σ. Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 14,5 Newsletter Μ Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Γ Ι Α Τ Α Μ Ε Λ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π ΜΑΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 / ΤΕΥΧΟΣ 39 Τακτική Γενική Συνέλευση Διενέργεια Αρχαιρεσιών Εκλογής νέου Δ.Σ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ 3 η σειρά 2017-18 Αλεβίζου Φαίη Η Φαίη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2015 από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016 από το

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Επιτροπή Αποδοχών Πρόεδρος Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων Μέλος Μη Εκτελεστικό

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A.

Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A. Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A. Γεννημένος στο Μαρούσι Αττικής το 1967, από μαθητής ακόμη, ασχολήθηκε με το χώρο των

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η Global Trust είναι μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των χρηματιστηριακών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών. Κεντρική δραστηριότητα της είναι η διαχείριση πλούτου (wealth management)

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter. Γενική Συνέλευση Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών

Newsletter. Γενική Συνέλευση Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών Μ Ι Α Δ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π MAÏOΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2008 / ΤΕΥΧΟΣ 5 Γενική Συνέλευση Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών Αγαπητοί φίλοι, Διανύουμε πλέον τον 5ο χρόνο λειτουργίας μας,

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009 «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» Για 7 η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ Γεώργιος Ουζούνης», κατά την οποία απονεμήθηκαν 16

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. (9 μήνες, 168 ώρες) Με την Υποστήριξη

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. (9 μήνες, 168 ώρες) Με την Υποστήριξη Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (9 μήνες, 168 ώρες) Με την Υποστήριξη Χαιρετισμός Προέδρου του Επιμελητηρίου Χανίων Είναι σημαντικό η γνωστική επάρκεια των επιχειρηματιών και εργαζομένων

Διαβάστε περισσότερα

Start up yourself. ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ. Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό!

Start up yourself. ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ. Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό! Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό! Αυτό το καλοκαίρι κάντε ένα νέο ξεκίνημα με στόχο την επίγνωση, την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. ΤΡΙΤΗ 28

Διαβάστε περισσότερα

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Από τους 812 αποφοίτους της έρευνας, 303 (ποσοστό 37.2%) έχουν πραγματοποιήσει ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές. Καθώς πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των αποφοίτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Κώστας Θεριανός είναι κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ των Επιστημών της Αγωγής. Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και

Διαβάστε περισσότερα

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ HR Society 23 Ιανουαρίου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Κτήρια Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΟΠΑ Αίθουσα: 601 (6 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Εκπαίδευσης ΕΙΕΠ

Πρόταση Εκπαίδευσης ΕΙΕΠ Πρόταση Εκπαίδευσης ΕΙΕΠ Γεώργιος Πανηγυράκης Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Σάντυ Χειλαδάκη Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Πωλήσεις & Μάρκετινγκ VK Υπηρεσίες: Ανάπτυξη Πωλήσεων Πωλήσεις και Marketing Εισαγωγή Η VK PREMIUM παρέχει ανάλυση 360⁰ του χαρτοφυλακίου προϊόντων και όλων των διαδικασιών πώλησης, προκειμένου να σχεδιάσει

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ο Όμιλος. Η Φιλοσοφία μας. Οργανόγραμμα. Οι Συνεργάτες μας. Οικονομικά Στοιχεία. Στρατηγικοί Στόχοι.

Περιεχόμενα. Ο Όμιλος. Η Φιλοσοφία μας. Οργανόγραμμα. Οι Συνεργάτες μας. Οικονομικά Στοιχεία. Στρατηγικοί Στόχοι. Company Profile Περιεχόμενα Ο Όμιλος Η Φιλοσοφία μας Οργανόγραμμα Οι Συνεργάτες μας Οικονομικά Στοιχεία Στρατηγικοί Στόχοι Οφέλη Συνεργασίας Ο Όμιλος Kristelcom Communications Όμιλος Kristelcom Communications

Διαβάστε περισσότερα

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ Ο Γεώργιος Προβόπουλος έχει ευρύτατη εμπειρία στον τραπεζικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και ακαδημαϊκή καριέρα καθώς διετέλεσε Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

MAURIZIO MANSI MONTENEGRO

MAURIZIO MANSI MONTENEGRO ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αποφάσεις Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της «Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ» που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2013, λήφθηκαν οι πιο

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ... ΤΜΗΜΑ ΔΔΕ Λειτούργησε από την ίδρυση του ΠΚ (1992) Σταδιακά εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο Τμήμα του ΠΚ σε αριθμό φοιτητών σε αριθμό διακριτών προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

8ο Διεθνές Συνέδριο - "The road map to the new Europe" Δευτέρα, 02 Μάιος 2011 00:00 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2011 15:25

8ο Διεθνές Συνέδριο - The road map to the new Europe Δευτέρα, 02 Μάιος 2011 00:00 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2011 15:25 Ν. Ψυχικό, 2/5/2011 Αγαπητέ κύριε/κυρία, Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Περιστατικών Παραβίασης Ιδιωτικότητας & Απώλειας Ιατρικών δεδομένων Νίκος Γεωργόπουλος, MBA, CyRM Cyber Risks Advisor

Ασφάλιση Περιστατικών Παραβίασης Ιδιωτικότητας & Απώλειας Ιατρικών δεδομένων Νίκος Γεωργόπουλος, MBA, CyRM Cyber Risks Advisor Ασφάλιση Περιστατικών Παραβίασης Ιδιωτικότητας & Απώλειας Ιατρικών δεδομένων Νίκος Γεωργόπουλος, MBA, CyRM Cyber Risks Advisor 1 Περιεχόμενα Cromar Coverholder at Lloyds Ιατρικά δεδομένα Κυβερνοεπιθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ MBA ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: Ευελπίδων 47 και Λευκάδος 33, 113 62 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203615 / Fax: 210 8203622 FULL TIME: 47, Evelpidon & 33, Leykados Street, Athens 113 62 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 615/ Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι πτυχιούχοι του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων αποκτούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΣ ΕΚΠΟΙΖΩ Αλευρίτου Ελένη Γιατρός, από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Έχει στην ευθύνη της θέματα υγείας, διατροφής, ασφάλειας τροφίμων και προϊόντων, τυποποίησης προϊόντων-υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

Roche Management Trainee Program

Roche Management Trainee Program HR Trainee Υποστήριξη στις διαδικασίες επιλογής, εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Συμμετοχή σε διαδικασίες Αμοιβών και Παροχών. Υπεύθυνος/η διαχείρισης των συστημάτων HR του τμήματος. Απαραίτητα προσόντα Πτυχίο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠ ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: Από την πληροφορική στη δική σου επιχείρηση»

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠ ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: Από την πληροφορική στη δική σου επιχείρηση» ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠ ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: Από την πληροφορική στη δική σου επιχείρηση» Με συµµετοχή πέρα από την αναµενόµενη ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά συγγραφέων

Βιογραφικά συγγραφέων Βιογραφικά συγγραφέων Η κ. Μαρία Κορδάκη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εχει διδακτορικό στην Εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

Your Staff Partner Athens Thessaloniki -Nicosia

Your Staff Partner Athens Thessaloniki -Nicosia 04/05/2009 NEWSLETTER JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για πλήρη περιγραφή, πατήστε στους τίτλους των θέσεων ΑΘΗΝΑ o Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Assistant Project Manager (new) Εκπαιδευτή Sales Expert Εκπαιδευτή

Διαβάστε περισσότερα

JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 03/07/2009 NEWSLETTER JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΘΗΝΑ o Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Assistant Project Manager (new) Εκπαιδευτή Sales Expert Εκπαιδευτή Logistics Expert Εκπαιδευτή Finance Expert Εκπαιδευτή

Διαβάστε περισσότερα

16 04 2011 Κολλέγιο Ανατόλια - Raphael Hall Πυλαία, Θεσσαλονίκη

16 04 2011 Κολλέγιο Ανατόλια - Raphael Hall Πυλαία, Θεσσαλονίκη ΘΕΜΑTA: Η πολιτική αυτοκινήτου στην Ελλάδα Η κρίση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία Ποια θα είναι η εικόνα της αγοράς το 2012; Με ποιους τρόπους μπορείτε να αντιδράσετε σήμερα; 16 04 2011 Κολλέγιο Ανατόλια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΌΓΟΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΌΓΟΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΌΓΟΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Δεν έχει καταχωρηθεί κωδικός επαγγέλματος από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Οι πτυχιούχοι των τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

1. Σχολή Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής

1. Σχολή Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής Κατάλογος νέων προγραμμάτων (πιστοποιημένα και στο τελικό στάδιο πιστοποίησης από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ). Σήμανση με αστερίσκο): 1. Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη,.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching

Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3412 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής διαθέτουν εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης N Ξουραφάς Επικοινωνία: Κινητό: 6977 35 45 87 Τηλ:2310 280610 Ημερομηνία Γεννήσεως 25/10/1965 Οικογενειακή Κατάσταση : Έγγαμος Εκπαίδευση Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 8590 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Οι Κλωστοϋφαντουργοί Μηχανικοί Τ.Ε. με βάση τις εξειδικευμένες επιστημονικές και τεχνικές τους γνώσεις, ασχολούνται είτε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών. Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών www.customerservice.gr Λίγα λόγια για το ΕΙΕΠ Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η εταιρεία Actibond Growth Fund Public Company Ltd (η Εταιρεία, ACTIBOND ) ανακοινώνει τα ακόλουθα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η εταιρεία Actibond Growth Fund Public Company Ltd (η Εταιρεία, ACTIBOND ) ανακοινώνει τα ακόλουθα: 30 Νοεμβρίου 2017 Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: Παραίτηση κ. Δημήτρη Πετρίδη, Διορισμός των κ.κ. Μιχάλη Λοΐζου και Νέαρχου Πετρίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και Σύσταση

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

TeleUnicom People Before Technology

TeleUnicom People Before Technology TeleUnicom People Before Technology Περιεχόμενα Ο Όμιλος Η Φιλοσοφία μας Οργανόγραμμα Οι Συνεργάτες μας Οικονομικά Στοιχεία Στρατηγικοί Στόχοι Οφέλη Συνεργασίας Ο Όμιλος Όμιλος Kristelcom Communications

Διαβάστε περισσότερα

Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ. «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος

Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ. «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 1995 2015 Τρίτη 12 Μαΐου 2015 «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 08:15 09:00 Προσέλευση Εγγραφές 14:10

Διαβάστε περισσότερα

Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ. «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος

Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ. «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 1995 2015 Τρίτη 12 Μαΐου 2015 «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 08:15 09:00 09:00 09:30 09:30 10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ www.elln-acceleratr.eu υπό την αιγίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νομός Αττικής ήμος Ασπροπύργου & 12 13 Μαΐου 2016 Πνευµατικό Κέντρο Ασπροπύργου [Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος] ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Εταιρειών ICAP

Όμιλος Εταιρειών ICAP Όμιλος Εταιρειών ICAP H ICAP Group είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος Παροχής Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, Συμβούλων Διοίκησης και Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις στην Ελλάδα, διαθέτοντας γραφεία σε πέντε πόλεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:30πμ - 12:00μμ Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ,

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ.

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. 17.50-18.10 Προσέλευση-Εγγραφές 18.10-18.15 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society

Διαβάστε περισσότερα

«Η προώθηση επενδυτικών σχεδίων με θεματικά ακίνητα χρησιμοποιώντας παγκόσμια εργαλεία marketing»

«Η προώθηση επενδυτικών σχεδίων με θεματικά ακίνητα χρησιμοποιώντας παγκόσμια εργαλεία marketing» 12 Σεπτεμβρίου 2008 «Η προώθηση επενδυτικών σχεδίων με θεματικά ακίνητα χρησιμοποιώντας παγκόσμια εργαλεία marketing» Πάνος Σκλιάμης BSc, MA Γενικός Διευθυντής και Οικονομικός Σύμβουλος Βιογραφικό Ο Πάνος

Διαβάστε περισσότερα

BS Concentration in Psychology (STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-EMPIRE STATE COLLEGE, USA)

BS Concentration in Psychology (STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-EMPIRE STATE COLLEGE, USA) BS Concentration in Psychology (STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-EMPIRE STATE COLLEGE, USA) Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το NEW YORK COLLEGE προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη, Δ.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη για επιχειρήσεις & οργανισμούς με ευελιξία, για πολλές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Ελληνική Εταιρεία Αξιολόγησης

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Ελληνική Εταιρεία Αξιολόγησης ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2017 Ελληνική Εταιρεία Αξιολόγησης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΕΑ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΕΕΑ, Το 2017 ήταν για την Ελληνική Εταιρεία Αξιολόγησης (ΕΕΑ) μια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ 2017-18 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Διοικητική Λογιστική (Θεωρία) 1. ΔΗΜΗΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Με σύμβαση αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

Ελβετικό Business School Διεθνώς Αναγνωρισμένο Φοίτηση εξ ολοκλήρου στην Αθήνα Part - Time, κατάλληλο για στελέχη Ελκυστική Τιμή

Ελβετικό Business School Διεθνώς Αναγνωρισμένο Φοίτηση εξ ολοκλήρου στην Αθήνα Part - Time, κατάλληλο για στελέχη Ελκυστική Τιμή Ελβετικό Business School Διεθνώς Αναγνωρισμένο Φοίτηση εξ ολοκλήρου στην Αθήνα Part - Time, κατάλληλο για στελέχη Ελκυστική Τιμή Το UGSM- Monarch Business School: Είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και καταξιωμένο

Διαβάστε περισσότερα

«Grow Greek Tourism Online»: εκπαιδευτικό σεµινάριο ψηφιακού µάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε το επιτυχηµένο σεµινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές.

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου 10:30-11:00 Εγγραφές 11:00-11:15 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2014 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

είκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας 2010

είκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας 2010 είκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας 2010 Το Βαρόμετρο της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα Παναγιώτης Ταρσινός Project Manager, RCI με την υποστήριξη της ECDL Hellas τ μ ή μ α Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας,

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα ΕΓΝΑΤΙΑΣ 56, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Τ.Κ Ημερομηνία γέννησης: 18/05/1987 Εθνικότητα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Βιογραφικό Σημείωμα ΕΓΝΑΤΙΑΣ 56, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Τ.Κ Ημερομηνία γέννησης: 18/05/1987 Εθνικότητα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑΣΙΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ 56, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Τ.Κ 58100 23825-04781 vasilis@euroagro.gr Ημερομηνία γέννησης: 18/05/1987 Εθνικότητα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 05/02/2015-ΣΗΜΕΡΑ EUROAGRO

Διαβάστε περισσότερα

TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση.

TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. 0083/00007704/el Γενική Συνέλευση TOP Attachments: 1. TOP_AGM_20-6-14 2. TOP_Art_135 Non Regulated Publication Date: 12/06/2014 Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλιοθήκες και Κοινωνία. Ο Ρόλος του Marketing 4 Εργαστήρια, 4 Διακεκριμένες Ομιλήτριες

Βιβλιοθήκες και Κοινωνία. Ο Ρόλος του Marketing 4 Εργαστήρια, 4 Διακεκριμένες Ομιλήτριες Βιβλιοθήκες και Κοινωνία. Ο Ρόλος του Marketing 4 Εργαστήρια, 4 Διακεκριμένες Ομιλήτριες Από τη Γερμανία η Hella Klauser (IFLA Management of Libraries Associations) με τη συνδρομή και υποστήριξη του Goethe-Institut

Διαβάστε περισσότερα

Α1. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Α1. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Ταχ. /νση : Αγ. Σπυρίδωνα, 122 43 Αιγάλεω Τηλέφωνο : 210 5385209 Ηµεροµηνία : 21.9.2018 FAX : 210 5385253 Αριθµ. Πρωτοκ.: EMail : marketing@teiath.gr Πληροφορίες : Μ. Παπαµιχαήλ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Bachelor of Science (Hons) in Psychology

Bachelor of Science (Hons) in Psychology Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το International Faculty CITY College, Διεθνές Τμήμα του University of Sheffield βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα από τα 6 ακαδημαϊκά τμήματα του University of Sheffield και

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Business Analyst Υπηκοότητα: Ελληνική Πόλη Κατοικίας: Καλλιθέα - Αθήνα Έτος Γέννησης: 1960 E-mail: markasiotis@intralot.com Τηλ.: 6937249 359 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

eion.gr

eion.gr nikolpanteion@pant eion.gr ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΕΠΩΝΥΜΟ : ΔΡΟΣΟΣ 2. ΟΝΟΜΑ : ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 25/10/1951 4. ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ 5. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ : Ίδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall)

Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall) Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall) ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος του

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου Ώρα Ομιλίες Παρουσιάσεις Ομιλητής 10:30-11:00 Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ Εισηγητές: Μίλτος Ασλάνογλου Energy Regulation Expert O Μίλτος Ασλάνογλου υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) μεταξύ του 2010 2015, και υπήρξε επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Εκδήλωση Κτίριο & Ενέργεια Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 Διεθνές Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ δραστηριοποιείται στον χώρο της μελέτης, επίβλεψης και διαχείρισης ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ έργων ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Πολιτικού Μηχανικού, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Οικονομικών. Τηλ Φαξ: Ιστοσελίδα:

Τμήμα Οικονομικών. Τηλ Φαξ: Ιστοσελίδα: Τμήμα Οικονομικών Τηλ. 22893700-02 Φαξ: 22895028 E-mail: dept.econ@ucy.ac.cy Ιστοσελίδα: http://www.econ.ucy.ac.cy/ Πρόγραμμα παρουσίασης Τμήμα Οικονομικών Πρόγραμμα Οικονομικών Αντικείμενο, Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Certified Insurance Customer Services

Certified Insurance Customer Services Certified Insurance Customer Services Excellence Specialist 23-24 Απριλίου & 21-22 Μαΐου 2015 ιοργανωτές: Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία µε το International Association of Financial Management,

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge

Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge Υπό την Αιγίδα : Global Management Challenge Ο μεγαλύτερος Διεθνής Διαδικτυακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής. Διαγωνίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge

Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge Υπό την Αιγίδα : Global Management Challenge Ο μεγαλύτερος Διεθνής Διαδικτυακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής. Διαγωνίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 1 Κριτήρια Αξιολόγησης 1. Ύψος εξαγωγών το 2012 σε απόλυτα μεγέθη. 2. Ύψος εξαγωγών το 2012 αναλογικά με τον εγχώριο κύκλο εργασιών. 3. Διαχρονική εξέλιξη των εξαγωγών σε απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως

πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως μέλη οποιασδήποτε ομάδας ΠΈΜΠΤΗ 21, ΔΕΥΤΈΡΑ 25 ΚΑΙ ΤΡΊΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών Το Πανεπιστήμιο Κύπρου σας καλεί στην Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών στον Καθηγητή Τάσο Χριστοφίδη ως τον νέο Πρύτανη

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Ο Οδηγός Καριέρας εκδίδεται τα τελευταία χρόνια από το kariera.gr, αποτελώντας μέρος μιας συστηματικής και συνολικής προσπάθειας ώστε να έρθουν κοντά οι νέοι απόφοιτοι και

Διαβάστε περισσότερα

https://neaarxiattiki.gr Υποψ. Δυτικού Τομέα Αθηνών Ελεύθερος Επαγγελματίας Master of Science in Engineering Business Management, Coventry University Bachelor of Science in Engineering-Business and Technology,

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Ομιλητών (με αλφαβητική σειρά)

Βιογραφικά Ομιλητών (με αλφαβητική σειρά) Βιογραφικά Ομιλητών (με αλφαβητική σειρά) Ελευθέριος Βλαχογιάννης, Head of Cash & Trade Services, Euro bank Ο Ελευθέριος Βλαχογιάννης, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης διοργανώνει «Σειρά Δημοσίων Διαλέξεων σε Σύγχρονα Θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων»

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης διοργανώνει «Σειρά Δημοσίων Διαλέξεων σε Σύγχρονα Θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων» Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης διοργανώνει «Σειρά Δημοσίων Διαλέξεων σε Σύγχρονα Θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε σε μια σειρά από διαλέξεις που διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης διοργανώνει «Σειρά Δημοσίων Διαλέξεων σε Σύγχρονα Θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων»

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης διοργανώνει «Σειρά Δημοσίων Διαλέξεων σε Σύγχρονα Θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων» Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης διοργανώνει «Σειρά Δημοσίων Διαλέξεων σε Σύγχρονα Θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε σε μια σειρά από διαλέξεις που διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

Measuring Marketing and Pricing I

Measuring Marketing and Pricing I Η Υπηρεσία Εκπαίδευσης/Πιστοποίησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών διοργανώνει 4ήμερο σεμινάριο Measuring Marketing and Pricing I Συνοπτική περιγραφή Αρκετές παραδοσιακές επιχειρηματικές λειτουργίες έχουν βρεθεί

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ Λάρισα, 21-9-2017 Προκήρυξη με Αρ. Πρωτ. 2529/16-06-2017 Γνωστικό Αντικείμενο Έρευνα Αγοράς και Σχεδιασμός Στρατηγικής Μάρκετινγκ (ΘΕΩΡΙΑ) Χειμερινό

Διαβάστε περισσότερα

TOP - Συνεδρία Δ.Σ. Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. Τάσος Κύζας Γραμματέας

TOP - Συνεδρία Δ.Σ. Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. Τάσος Κύζας Γραμματέας 0083/00023774/el Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου (Συζητήσεις για μερίσματα/τόκοι/ νέα χρηματοοικονομικά TOP - Συνεδρία Δ.Σ. Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. Τάσος Κύζας Γραμματέας μέσα/μετατροπή μετοχική

Διαβάστε περισσότερα

Οι νέες τάσεις στο τομέα του διοικητικού προσωπικού

Οι νέες τάσεις στο τομέα του διοικητικού προσωπικού Είσαι προσωπικός βοηθός, γραμματέας διοίκησης ή διοικητικό προσωπικό; Ανάπτυξε και πιστοποίησε τις ικανότητες σου ως διοικητικό στέλεχος με το ISO17024! Τελικό συνέδριο του έργου EUPA_ΝΕΧΤ Οι νέες τάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μίχος Ιωάννης Πρόεδρος ΔΣ & Διευθ. Σύμβουλος Ομίλου Epsilon Net

Μίχος Ιωάννης Πρόεδρος ΔΣ & Διευθ. Σύμβουλος Ομίλου Epsilon Net Μίχος Ιωάννης Πρόεδρος ΔΣ & Διευθ. Σύμβουλος Ομίλου Epsilon Net ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας Ηγεσία και ομαδική Εργασία Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας Ηγεσία και ομαδική Εργασία Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών Διοίκηση Ολικής Ποιότητας Ηγεσία και ομαδική Εργασία Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών Ένα πρακτικό και χρήσιμο σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα διάρκειας τριών ημερών για τραπεζικά στελέχη που επιθυμούν να αποκτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η απονομή των Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΤHALES - CEO & CSR AWARDS 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Στις 15 Ιουνίου 1891, ιδρύεται η Εθνική Ασφαλιστική με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος & σε συνεργασία με τα 4 κορυφαία ιδρύματα της χώρας Αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Aναγνώριση αναγκών πελατών Aνάπτυξη τραπεζικών πωλήσεων Aντιμετώπιση συγκρούσεων με πελάτες

Aναγνώριση αναγκών πελατών Aνάπτυξη τραπεζικών πωλήσεων Aντιμετώπιση συγκρούσεων με πελάτες THE TRIPLE SALES SEMINAR THE TRIPLE SALES SEMINAR Aναγνώριση αναγκών πελατών Aνάπτυξη τραπεζικών πωλήσεων Aντιμετώπιση συγκρούσεων με πελάτες Ενα πρακτικό και χρήσιμο σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα διάρκειας

Διαβάστε περισσότερα