ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ"

Transcript

1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της: α) το Καταστατικό της β) τις διατάξεις του Κ.Α.Π. όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήµερα γ) τις διατάξεις των Κανονισµών της Ε.Π.Ο. δ) τις διατάξεις των ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΑΙ ΙΑΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ που ισχύουν διεθνώς και ορίζονται από το ιεθνές Συµβούλιο της F.I.F.A. ε) την από απόφαση του ιοικητικού Συµβουλίου της Α.Ε.Α.Ε. στ) εγκριτική ιαταγή Αρχηγείου Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Το 22 ο Πρωτάθληµα,18 ο Κύπελλο, 4 ο Κύπελλο Φιλίας, Ποδοσφαίρου Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε (2) οµίλους που θα προκύψουν από κλήρωση που θα διεξαχθεί στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνοµικών Ελλάδος για την Ποδοσφαιρική περίοδο ΑΡθΡΟ1: ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ 'Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Αθλητικής 'Ένωσης Αστυνοµικών Ελλάδος διέπονται και διεξάγονται σύµφωνα µε τις διατάξεις: α) των Κανόνων Παιδιάς Ποδοσφαίρου που ισχύει διεθνώς και Ορίζονται από το ιεθνές Συµβούλιο της F.I.F.Α. β) των Κανονισµών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) γ) των κανονισµών της ΕΠΟ που διέπουν το άθληµα δ) των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων της Ε.Π.Ο και ε) των αποφάσεων του.σ. της Ε.Π.Ο που ρυθµίζουν ή θα ρυθμίσουν ειδικά θέµατα που δεν προβλέπονται από την παρούσα.

2 ΑΡΘΡΟ 2 : ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Η προκήρυξη είναι πρόταση της διοργανώτριας Αθλητικής Ένωσης Αστυνοµικών Ελλάδος αποδεκτή από τις οµάδες που μετέχουν στο Πρωτάθλημα. Με τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα εννοείται η αποδοχή των όρων της παρούσης. ΑΡΘΡΟ 3 : ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η έναρξη των αγώνων του Πρωταθλήµατος ορίζεται για την Η έναρξη των αγώνων του Κυπέλλου ορίζεται για την ΑΡΘΡΟ 4: ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Για να συµµετάσχει µια ομάδα στο πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Αθλητικής 'Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έχει υποχρέωση να υποβάλλει στην Α.Ε.Α.Ε, κατάσταση αθλητών που θα αντλήσουν οι ομάδες από το site και από την ενότητα χρήσιμες φόρμες σύμφωνα µε το υπόδειγμα, καθώς και το παράβολο των 250 ΕΥΡΩ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Με την παραπάνω δήλωση συµµετοχής τα σωµατεία αποδέχονται χωρίς επιφυλάξεις τις διατάξεις του ΚΑΠ, τους όρους της Προκήρυξης και τις διατάξεις των ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ της Ε.Π.Ο διαφορετικά αποκλείονται του Πρωταθλήµατος, µε απόφαση του ιοικητικού Συµβουλίου της διοργανώτριας. ΑΡΘΡΟ 5 : ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΑ ΟΣ Ε ΡΑ ΟΜΑ ΟΣ (ΓΗΠΕ Ο) Η οµάδα που θα δηλώσει συµµετοχή υποχρεούται να γνωρίσει στην διοργανώτρια το χρώµα της στολής των ποδοσφαιριστών καθώς και το γήπεδο που θα χρησιµοποιήσει νια τους αγώνες της ( σύµφωνα µε όσα ορίζονται από το άρθρο 14 του ΚΑΠ). ΑΡΘΡΟ 6 : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΙΑΡΚΕΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Το αγωνιστικό πρόγραµµα στο σύνολο του θα κοινοποιηθεί αµέσως µετά την δηµόσια κλήρωση που θα γίνει την στα γραφεία της Ένωσης. Η διάρκεια των αγώνων ορίζεται σε 90' λεπτά της ώρας σε δύο ηµίχρονα των 45 το καθένα. Οι αγώνες θα διεξάγονται από ευτέρα, έως και Παρασκευή. Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι εκείνη που έχει τελικά ορίσει η διοργανώτρια µε το πρόγραµµα της και µε ανοχή 15 για την τήρηση της οποίας µόνος υπεύθυνος και αρµόδιος είναι ο διαιτητής.

3 Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η διοργανώτρια µπορεί να αλλάξει την ώρα έναρξης του αγώνα ή και το γήπεδο τέλεσης αυτού, υποχρεούµενη να ειδοποιήσει όλους τους ενδιαφεροµένους τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξή του. Τα αιτήματα των ενδιαφεροµένων οµάδων για αλλαγή ώρας και σε εξαιρετικές περιπτώσεις για αλλαγή ηµέρας θα πρέπει να περιέρχονται στην διοργανώτρια -1- εβδοµάδα πριν τον αγώνα, πλήρως αιτιολογηµένα, προκειµένου η αρµόδια επιτροπή να κρίνει το σύννοµο ή όχι, µε την υποχρέωση να πραγµατοποιείται ο αναβληθείς αγώνας εντός της εβδοµάδας µε ευθύνη και µέριµνα της διαγωνιζόµενης οµάδας που προκάλεσε την αναβολή. Σε αντίθετη περίπτωση κατακυρώνεται υπέρ (3-0) των αντιπάλων. Οι οµάδες (µε µέριµνα και ευθύνη τους) θα φροντίσουν για την γνωστοποίηση του προγράµµατος στα ηµοτικά Γυµναστήρια, τα οποία χρησιµοποιούν έτσι ώστε να διεξάγονται κανονικά οι αγώνες καθώς και στις οικείες Αρχές. Οι υπεύθυνοι των οµάδων που αγωνίζονται στην έδρα τους να έρχονται σε επαφή µε τους υπεύθυνους της αντίστοιχης οµάδας που αγωνίζονται προκειµένου τακτοποιήσουν τυχόν ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΑΡΘΡΟ 7: ΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ α) Ορισµός των διαιτητών- βοηθών διαιτητών θα γίνεται από την οργανωτική επιτροπή της οποίας Αρχιδιαιτητής ορίζεται ο κ. ΓΕΡΟΝΤΗΣ Γεράσιμος. β) Ο διαιτητής θα συντάσσει το φύλλο αγώνος και θα αναγράφει τα γεγονότα αναλυτικά. γ) Σε περίπτωση κωλύµατος θα ορίζεται από τους διαθέσιµους διαιτητές. δ) Το φύλλο αγώνος θα συντάσσεται σύµφωνα µε την αρχική δήλωση συµµετοχής η οποία είναι θεωρηµένη από την Οργανωτική επιτροπή. ε) Η κατάσταση των συµµετεχόντων αστυνοµικών διαιτητών βοηθών διαιτητών θα υποβληθεί στην Α.Ε.Α.Ε. ευθύς ως συµπληρωθεί µε τα ονοµατεπώνυµα όλων των επιθυµούντων γνωστή σ όλες τις οµάδες και µε την συνδροµή τους θα συμπληρώνεται ο πίνακας. στ) Εφόσον οι αστυνομικοί συνάδελφοι διαιτητές δεν επαρκούν θα χρησιμοποιούνται επίσημοι διαιτητές συνδέσμων. η) Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται οι διαιτητές του αγώνα να υπηρετούν, είτε με οργανική θέση είτε αποσπασμένοι, σε μία εκ των διαγωνιζόμενων ομάδων. Οι διαιτητές σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν στην οργανωτικιή επιτροπή την υπηρεσία προέλευσής τους. Σε κάθε περίπτωση μη τήρησης του παραπάνω όρου, θα επαναλαμβάνεται ο αγώνας, ανεξαρτήτου αποτέσματος, καθώς επίσης οι διαιτητές θα παραπέπονται στην οργανωτική πειθαρχική επιτροπή. ΑΡΘΡΟ 8 : ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Σε κάθε αγώνα της αρµοδιότητας της η διοργανώτρια έχει δυνατότητα να ορίσει ένα εκπρόσωπό της (παρατηρητή), κατά την απόλυτη κρίση της.

4 Καθήκοντα παρατηρητή έχει το δικαίωµα να ασκεί και οποιοδήποτε µέλος του διοικητικού Συµβουλίου της Α.Ε.Α.Ε, εφ' όσον ορισθεί αρµοδίως. Για οποιοδήποτε λόγο απουσιάζει ο παρατηρητής, ο οποίος ορίσθηκε από την διοργανώτρια, τότε οι οµάδες που διαγωνίζονται έχουν υποχρέωση να υποδείξουν κάθε µια από ένα πρόσωπο και ο διαιτητής κάνει κλήρωση µεταξύ τους για να αναδειχθεί ο παρατηρητής του αγώνα. ΑΡΘΡΟ 9: ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΟΜΑ ΩΝ ΜΠΑΛΕΣ ΑΓΩΝΑ Οι υποχρεώσεις των διαγωνιζοµένων οµάδων για την ώρα προσέλευσης, τον εφοδιασµό του φαρµακευτικού υλικού, για τις µπάλες του αγώνα καθορίζονται από το άρθρο 16 του ΚΑΠ. ΑΡΘΡΟ 10: Α ΥΝΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑ ΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ Σε περίπτωση αδυναµίας προσελεύσεως µία εκ των δύο διαγωνιζόµενων οµάδων, ο αγώνας θα κατοχυρώνεται υπέρ της οµάδας η οποία προσήλθε. Σε περίπτωση µη διεξαγωγής προγραµµατισµένου αγώνα λόγω αδυναµίας προσελεύσεως µίας εκ των δύο διαγωνιζοµένων οµάδων, θα ισχύουν οι προβλεπόµενες από τον ισχύοντα Κ.Α.Π. κυρώσεις. ΑΡΘΡΟ 11: ΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 1. Οι οµάδες σε όλους τους αγώνες τους υποχρεούνται να έχουν µαζί τους και να παραδίδουν στον διαιτητή : α) Το δελτίο ατοµικών στοιχείων και µεταβολών του ποδοσφαιριστή το οποίο πρέπει να φέρει οπωσδήποτε ιατρική θεώρηση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή από Ιατρό της ιευθύνσεως Υγειονοµικού της Ελληνικής Αστυνοµίας, και η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής. β) Φ/Ο του ελτίου Αστυνοµικής Ταυτότητος και από τις δύο όψεις και σε περίπτωση αµφιβολίας και ιδιαίτερα ενστάσεων να παραδίδεται από τον αθλητή το πρωτότυπο δελτίο ταυτότητας. 2. Ο διαιτητής έχει την υποχρέωση να σηµειώσει στην οικεία στήλη του Φ.Α. τις τυχόν ελλείψεις των πιο πάνω δικαιολογητικών. 3. Ο έλεγχος γίνεται από τον διαιτητή και τους αρχηγούς των διαγωνιζοµένων οµάδων υποχρεωτικά πριν την έναρξη του αγώνα κατά την εκ µέρους του διαιτητή συµπλήρωση του Φ.Α. 4. Ο διαιτητής υποχρεούται να κρατήσει τα δικαιολογητικά των διαγωνιζόµενων ποδοσφαιριστών µέχρι την υπογραφή του Φ.Α. οι δε αρχηγοί των οµάδων µπορούν να ζητήσουν σ αυτό το διάστηµα να τα ελέγξουν µόνο για περίπτωση διατύπωσης ένστασης πλαστοπροσωπίας. 5. Απαγορεύεται n συµµετοχή ποδοσφαιριστή σε οποιαδήποτε αγώνα πρωταθλήµατος n κυπέλλου χωρίς δικαιολογητικά των εδαφίων α και β στη παραγ. -1- του παρόντος, ο δε διαιτητής υποχρεούται να απαγορεύσει τη

5 συµµετοχή ποδοσφαιριστή για τον οποίο δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές. Εάν παρά ταύτα ποδοσφαιριστής µετάσχει στον αγώνα n συµµετοχή του θεωρείται αντικανονική, n υπαίτια δε οµάδα, σε περίπτωση ενστάσεως υφίσταται, τις προβλεπόµενες κυρώσεις, ενώ ο διαιτητής τιµωρείται από τnv αρµόδια πειθαρχική επιτροπή µε ποινή απαγορεύσεως διεύθυνσης αγώνα για τρεις (3) τουλάχιστον µήνες. 6. α) Επιτρέπεται σε όλη την διάρκεια του αγώνα n αντικατάσταση µέχρι επτά (7) ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα. β) Απαγορεύεται n αντικατάσταση ποδοσφαιριστή ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή. γ) Παράβαση των περιπτώσεων α και β της παρούσας παραγράφου συνιστά λόγο αντικανονικής συµµετοχής, εξεταζόµενης κατόπιν ενστάσεως. δ) Σε περίπτωση μη προσέλευσης γιατρού αγώνα ο αγώνας δεν διεξάγεται, εκτός αν υπάρχει γιατρός που µπορεί να είναι και γιατρός κάποιας από τις διαγωνιζόµενης οµάδας. ΑΡΘΡΟ 12: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑ ΩΝ α. Οι αγωνιζόµενες οµάδες βαθµολογούνται : Σε περίπτωση νίκης µε τρεις (3) βαθµούς. Σε περίπτωσn ισοπαλίας µε ένα (1) βαθµό. Σε περίπτωση ήττας µε µηδέν (0) βαθµούς. β.εάν προκύπτει στο τέλος του Πρωταθλήµατος ισοβαθµία οµάδων τότε υπολογίζεται το αποτέλεσµα των µεταξύ των συναντήσεων και σε περίπτωση ισοπαλίας υπολογίζεται ο συντελεστής τερµάτων της κάθε οµάδας. Εάν οι οµάδες που θα ισοβαθµήσουν είναι παραπάνω από δύο, λαµβάνονται υπ' όψη τα αποτελέσµατα των µεταξύ των συναντήσεων. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου προκρίνονται στην επόµενη φάση των play offs οι 4 πρώτες ομάδες (1-4)κάθε ομίλου, οι οποίες αγωνίζονται θα δημιουργήσουν δύο νέους ομίλους ως εξής : Γ ΟΜΙΛΟΣ Δ ΟΜΙΛΟΣ 1 ος Α Ομίλου 1 ος Β Ομίλου 2 ος Α Ομίλου 2 ος Β Ομίλου 3 Ος Β Ομίλου 3 Ος Α Ομίλου 4 ος Β Ομίλου 4 ος Α Ομίλου και θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες ( εντός και εκτός έδρας ). Στο νέο αυτό πρωτάθλημα οι ομάδες θα έχουν μπόνους βαθμών με βάση την κατάταξη τους στην 1 η φάση ως εξής : Ο πρώτος του ομίλου τρεις (3) βαθμού ς, ο δεύτερος δύο (2) βαθμούς, ο τρίτος έναν (1) βαθμό και ο τέταρτος 0 βαθμούς.

6 Οι δύο πρώτοι της δεύτερης φάσης θα αποτελέσουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού και οι δύο δεύτεροι το ζευγάρι του μικρού τελικού. Αντίστοιχα οι ομάδες που θα λάβουν τις θέσεις (5-9), θα αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο για το κύπελλο ΦΙΛΙΑΣ. ΑΡΘΡΟ 13: ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ Η ΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Αγώνας ο οποίος δεν τελέσθηκε ή δεν έληξε, χωρίς να ευθύνονται και οι δύο διαγωνιζόµενες οµάδες και του οποίου το αποτέλεσµα ακυρώθηκε µε τελεσίδικη απόφαση, επαναλαµβάνεται από την αρχή.το Φ.Α. που συντάχθηκε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άκυρο και οι ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί σε αυτό θεωρείται ότι δεν αγωνίσθηκαν (η ηµέρα αυτού του αγώνα δεν προσµετράτε για την έκτιση ποινών). Αντίθετα το παραπάνω φύλλο αγώνα είναι ισχυρό για το πραγµατικό περιστατικό και για όσους γράφτηκαν σε αυτό από το διαιτητή για παραπτώµατα που τιµωρούνται µε τις διατάξεις του ισχύοντος ΚΑΠ. Αγώνας που δεν τελέσθηκε ή που δεν έληξε µε υπαιτιότητα της µιας ή και των δύο οµάδων ΕΝ προσµετράτε για την έκτιση των ποινών των ποδοσφαιριστών ή και της οµάδος και βαθµολογείται σύµφωνα µε όσα ορίζονται στο άρθρο 21 του ΚΑΠ. Οµάδα που αποβάλλεται ή αποχωρεί οικειοθελώς από το Πρωτάθληµα, τα εναποµένοντα παιχνίδια κατακυρώνονται στις αντίπαλες οµάδες µε σκορ 3 0 και θα υφίσταται τις προβλεπόµενες από τον ΚΑΠ κυρώσεις. Σε περίπτωση που διαγωνιζόµενη οµάδα δεν προσέλθει για την διεξαγωγή του προγραµµατισµένου παιχνιδιού χωρίς να έχει ειδοποιήσει το αργότερο µέχρι την 10 ώρα της ίδιας ηµέρας την διοργανώτρια αρχή και την αντίπαλη οµάδα θα τιµωρείται µε αφαίρεση ενός (1) βαθµού πέραν των προβλεποµένων, στο άρθρο 17 παρ 2 του Κ.ΑΠ., κυρώσεων. ΑΡΘΡΟ 14: ΕΠΑΘΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ - ΕΠΑΘΛΟ ΗΘΟΥΣ Στην πρωταθλήτρια οµάδα Πρωταθλήµατος θα απονεµηθεί Κύπελλο και Μετάλλια για τους ποδοσφαιριστές της και τον προπονητή της, ενώ στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της δεύτερης και τρίτης ομάδας θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα και μετάλλια. ΑΡΘΡΟ 15: ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΠΟΙΝΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ Φ.Α. Ο πειθαρχικός έλεγχος των σωµατείων, παραγόντων και ποδοσφαιριστών ασκείται από την Οργανωτική επιτροπή της Διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου τόσο σε πρωτοβάθμιο όσο και σε δευτεροβάθµιο επίπεδο. ΑΡΘΡΟ 16: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑ ΩΝ - ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ α) Η συµµετοχή των οµάδων σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήµατος είναι υποχρεωτική.

7 β) Στην περίπτωση µη συµµετοχής διαγωνιζόµενης οµάδας σε προγραµµατισµένο αγώνα θα επιβάλλονται κυρώσεις που προβλέπονται από τον ισχύοντα Κ.Α.Π. γ) ικαίωµα συµµετοχής έχουν και Αστυνοµικοί που δεν ανήκουν στις συγκεκριµένες Υπηρεσίες έως και τον αριθµό (15), οι οποίοι θα συµπεριλαµβάνονται στην αρχική δήλωση συµµετοχής καθώς και ο αρχικά ορισθείς υπεύθυνος αστυνοµικός έκαστης οµάδος, ανεξαρτήτως της Υπηρεσίας που ανήκει οργανικά. δ) Οι ανώτεροι Αστυνοµικοί πρέπει να ανήκουν οργανικά η να είναι αποσπασµένοι σε υπηρεσία εντός Γ.Α.Δ.Α.. Κατ εξαίρεση δικαίωμα συμμετοχής έχουν και αστυνομικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες εκτός Γ.Α.Δ.Α., οι οποίοι για να συνεχίσουν να αγωνίζονται στις επόμενες φάσεις θα πρέπει να έχουν σε συμμετάσχει σε ποσοστό τουλάχιστον 50% των αγώνων των ομίλων. Οι Αστυνοµικοί- Ε.Φ- Συνοριοφύλακες µπορούν να αγωνίζονται σε οποιαδήποτε οµάδα επιθυμούν οι ίδιοι. Οι αποσπασμένοι µμπορούν να αγωνιστούν εάν το επιθυµούν στην Υπηρεσία έχουν αποσπαστεί. ε) Ως ηµεροµηνία δηλώσεως συµµετοχής των αστυνοµικών - παικτών ορίζεται η και µε ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της διοργανώτριας Αρχής. στ. Κάθε οµάδα έχει δικαίωµα να δηλώσει 35 αθλητές αστυνοµικούς συνολικά ( ο µέγιστος αριθµός συµµετοχής αθλητών αστυνοµικών που ανήκουν οργανικά στην διαγωνιζόµενη οµάδα είναι σε συνάρτηση µε την συµµετοχή αθλητών αστυνοµικών που υπηρετούν σε άλλες υπηρεσίες). Εάν κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήµατος υπάρξει µετάθεση Αστυνοµικού, αυτό δεν επηρεάζει τη συµµετοχή του στους αγώνες. ζ) Σε περίπτωση που αθλητής ΜΕΤΆ την έναρξη του Πρωταθλήµατος µμετατίθεται στην Υ.Φ.Α.Α., δεν επηρεάζεται η συµµετοχή του στο εν λόγω Πρωτάθλημα σε όλη την διάρκειά του. η)απαγορεύεται οποιαδήποτε αυξοµείωση αριθµού παικτών και οµάδων κατά την διάρκεια του Πρωταθλήµατος εκτός της µεταγραφικής περιόδου που ορίζεται στο χρονικό διάστηµα µεταξύ τετάρτης και πέµπτης αγωνιστικής, οπότε υπάρχει και δικαίωµα δηλώσεων και άλλων αθλητών αστυνοµικών µε τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη. θ) Οι Αστυνοµικοί αθλητές κάθε αντιπροσωπευτικής οµάδας καθώς και οι διαιτητές, συµµετέχουν στους αγώνες µε δική τους ευθύνη. ι) Όλοι οι Αστυνοµικοί - αθλητές θα συµµετέχουν στους αγώνες µε δελτίο Αθλητικής ιδιότητος θεωρηµένο από Ιατρό και υπογεγραµµένο από τον υπεύθυνο εκάστης οµάδος. ια) Σε κάθε οµάδα επιτρέπεται να αγωνίζεται ένας (1) ποδοσφαιριστής που υπηρετεί στην Υ.Φ.Α.Α. και αυτός λογίζεται ως ξένος µε υπεύθυνη δήλωση του αθλητή η οποία εγχειρίζεται στην διοργανώτρια πριν την έναρξη των αγώνων.

8 ΑΡΘΡΟ 17: ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Φ.Α. 1. Ποινή µιας (1) αγωνιστικής ηµέρας αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται κατά τη διάρκεια του αγώνος.` β) Ποινή δύο (2) αγωνιστικών σε περίπτωση αποβολής λόγω υβριστικής συµπεριφοράς σε αντίπαλο παίκτη, και ποινή πέντε (5) αγωνιστικών ημερών εφόσον η υβριστική συμπεριφορά εµπεριέχει και βλασφημία των θείων. γ) Ποινή οριστικής αποβολής από το Πρωτάθληµα για βιαιοπραγία κατά ιαιτητού. Και ποινή δέκα (10) αγωνιστικών σε περίπτωση αντιαθλητικής συµπεριφοράς κατά ιαιτητή Το ύψος της ποινής θα καθορίζεται από την πειθαρχική επιτροπή δ) Ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής λακτίσει, κτυπήσει ή πτύσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή ε) Αποφασίζεται η αναστολή των ποινών που υπολείπονται για τους τιµωρηµένους ποδοσφαιριστές του ΙΘ Πρωταθλήµατος και σε περίπτωση υποτροπής αυτών θα αποβάλλονται οριστικά από το Πρωτάθληµα µε απόφαση της οργανωτικής επιτροπής και του Αθλητικού ικαστού. στ)οι ποινές επιβάλλονται µε βάση το Φ.Α. που συντάσσεται από τον διαιτητή και δεν επιδέχονται αµφισβήτησης. ζ) Η πειθαρχική επιτροπή κατόπιν συνεννόησης των µελών της σε ηµέρα που θα καθορισθεί µετά το πέρας όλων των αγώνων της αγωνιστικής και πάντα εντός της εβδοµάδος θα αποφασίζει για την επιβολή των ποινών. η) Λόγω της φύσεως του επαγγέλµατος συνιστάται στους αθλητές και προπονητές των οµάδων περισσότερη ευθιξία σε θέµατα συµπεριφοράς. θ) Κίτρινες κάρτες δεν θα έχουν αναδροµική ισχύ. 2. Σε περίπτωση υποτροπής για σοβαρά αδικήµατα θα επιβάλλεται διαγραφή από την Ένωση ΑΡΘΡΟ 18: ΤΑΞΗ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ Κατά το χρόνο προετοιµασίας των οµάδων και της διεξαγωγής των αγώνων η τάξη και η πειθαρχία των αθλητών πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε ενέργεια, καθισταµένων υπευθύνων προς τούτο των επικεφαλής αρχηγών των αποστολών και αρχηγών οµάδων. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί και καταγραφεί στο Φ.Α. ή στην έκθεση του παρατηρητή παράβαση πειθαρχική και ποινική, οι ευθύνες θα είναι αποκλειστικά προσωπικές. Κάθε οµάδα είναι υπεύθυνη και υπόλογε για την πειθαρχική συµπεριφορά των µελών της (αθλητές λοιποί παρευρισκόµενοι) που βρίσκονται στον πάγκο της ΑΡΘΡΟ 19: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.Την Οργανωτική- Πειθαρχική Επιτροπή - Επιτροπή ιαιτησίας του Πρωταθλήµατος αποτελούν :

9 Υ/Α ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος Πρόεδρος Ανθ/µος ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης Μέλος Ε.Φ. ΧΑΛΚΙΑΣ Σπυρίδων Μέλος Αστ/κας ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ Παναγιώτης Μέλος Αστ/κας ΖΙΩΓΑΣ Κωνσταντίνος Μέλος 2. Η Ελλανόδικος Επιτροπή της τελικής φάσης των αγώνων καθορίζεται από τους επίσηµους παριστάµενους των αγώνων µε συµµετοχή µελών της οργανωτικής επιτροπής. 3. Οι συµµετέχοντες αστυνοµικοί Ειδικοί Φρουροί- Συνοριοφύλακες µε την οποιοδήποτε ιδιότητα πρέπει να είναι µέλη της Ένωσης. 4. Κανένα µέλος του.σ. της Α.Ε.Α.Ε. δεν έχει δικαίωµα να εκπροσωπεί οποιαδήποτε διαγωνιζόµενη οµάδα. ΑΡΘΡΟ 20: ΘΕΣΜΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΦΙΛΙΑΣ Στον θεσµό του Κυπέλου συµµετέχουν όλες οι διαγωνιζόµενες οµάδες. Οι αγώνες του Κυπέλου θα διεξάγονται την τελευταία εβδοµάδα κάθε µήνα σε µονούς αγώνες. Οι όροι και οι προϋποθέσεις συµµετοχής στο Πρωτάθληµα που καθορίζονται στην παρούσα προκήρυξη έχουν εφαρµογή και στους αγώνες Κυπέλλου. Εάν κατά την διάρκεια συναντήσεων Κυπέλλου δεν υπάρχει νικητής θα διεξάγεται ηµίωρη παράταση και αν δεν προκύψει νικητής θα ακολουθείται η διαδικασία των πέναλτι. ΑΡΘΡΟ 21 :ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ Περίοδος μεταγραφών ορίζεται το χρονικό διάστημα από 01 Ιανουαρίου 2015 έως και 16 Ιανουαρίου Παίχτης που αγωνίστηκε στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου σε κάποια ομάδα δεν δικαιούται μεταγραφή. Όποια ομάδα προβεί σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών οφείλει να υποβάλλει νέα κατάσταση αθλητών μέχρι την ΑΡΘΡΟ 21 : ΤΕΛΙΚΗ ΙΑΤΑΞΗ Όποιο θέµα προκύψει και δεν ρυθµίζεται µε την παρούσα προκήρυξη θα επιλύεται µε απόφαση του ιοικητικού Συµβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνοµικών Ελλάδος.

10

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010-2011 1 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ20 Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες ιατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...3 Άρθρο 1 Ορισµοί... 3 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής... 5 Άρθρο 3 Κατηγορίες ερασιτεχνικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...1 Άρθρο 1 Ορισµοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής...3 Άρθρο 3 Κατηγορίες επαγγελµατικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο... 3 Άρθρο 1 Ορισµοί... 3 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής... 5 Άρθρο 3 Κατηγορίες επαγγελµατικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...1 Άρθρο 1 Ορισµοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής...3 Άρθρο 3 Κατηγορίες ερασιτεχνικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ έχοντας υπόψη: 1. Το Καταστατικό της 2. Τις ιατάξεις των Κανονισµών της 3. Την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυόντων Αθλητικών Νόμων (2725/1999,3057/2002, 3264/2004 και 4049/12),των Καταστατικών

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα : Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων ευτεροβάθµιας και Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης.

Θέµα : Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων ευτεροβάθµιας και Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Γενική ιεύθυνση Πρωτοβάθµιας & ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Τµήµα Γ Μητροπόλεως 12 14 101 85 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : Α. Λαµπρινίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (Προοίμιο - γενικές αρχές) Το Δ. Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ), έχοντας υπόψη: Τα άρθρα 27 και 44 του Ν.2725/1999,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής στο UNI-League 10

Όροι Συμμετοχής στο UNI-League 10 UNI-League 10 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών mini soccer 5x5 www.unileague.gr info@unileague.gr τηλ. 693 7279288 693 6644269 FAX: 210 9515730 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Όροι Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Μαρούσι, 18 Ιουλίου 2014 Αριθ. πρωτ.2677 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2725/1999 όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 2725 / 99 ( ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ) 1

ΝΟΜΟΣ 2725 / 99 ( ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ) 1 ΝΟΜΟΣ 2725 / 99 ( ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ) 1 Ν. 2725/17-6-99 (ΦΕΚ 121 Α'): Ερασιτεχνικός και επαγγελµατικός αθλητισµός και άλλες διατάξεις. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδοµε τον ακόλουθο νόµο

Διαβάστε περισσότερα

*** ΠΡΟΣΟΧΗ : Βλ. και Ν.3057/2002 µε τον οποίο τροποποιήθηκε και συµπληρώθηκε ο παρών νόµος.

*** ΠΡΟΣΟΧΗ : Βλ. και Ν.3057/2002 µε τον οποίο τροποποιήθηκε και συµπληρώθηκε ο παρών νόµος. ΦΕΚ Α' 121/17.6.1999. ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡ. 2725 Ερασιτεχνικός και επαγγελµατικός αθλητισµός και άλλες διατάξεις. *** ΠΡΟΣΟΧΗ : Βλ. και Ν.3057/2002 µε τον οποίο τροποποιήθηκε και συµπληρώθηκε ο παρών νόµος. Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 6Χ6 : PALLINI CLUB, ΑΜΑΖΩΝΟΣ 4, ΠΑΛΛΗΝΗ :45 ΕΥΡΩ / ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 6Χ6 : PALLINI CLUB, ΑΜΑΖΩΝΟΣ 4, ΠΑΛΛΗΝΗ :45 ΕΥΡΩ / ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 6Χ6 1.ΟΝΟΜΑΣΙΑ :1 ο EXPRESS ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2.ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ :1 ΜΗΝΑΣ ΕΝΑΡΞΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΛΗΞΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 3.ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : PALLINI CLUB, ΑΜΑΖΩΝΟΣ 4, ΠΑΛΛΗΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 82/2006 (ΦΕΚ Α - 86/19.04.2006)

ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 82/2006 (ΦΕΚ Α - 86/19.04.2006) ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 82/2006 Ενηµερώθηκε :22/1/2013 (ΦΕΚ Α - 86/19.04.2006) Προϋποθέσεις, δικαιολογητικά, εξεταζόµενα µαθήµατα και διαδικασία προαγωγικών εξετάσεων για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων Αρχιφυλάκων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Μ Α Ι Ο Σ / Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Προοίμιο... 1 ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής... 1 ΑΡΘΡΟ 2 ΑΡΘΡΟ 3 Δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΛ ΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΓΕΝ.Ο.Π./Κ.Η.Ε.)."

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΛ ΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΓΕΝ.Ο.Π./Κ.Η.Ε.). Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο της Οµοσπονδίας µε την Επωνυµία ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΛ ΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΓΕΝ.Ο.Π./Κ.Η.Ε.)." (Τροποποίηση και Κωδικοποίηση) Σ Υ Σ Τ Α Σ Η Ε Π Ω Ν Υ Μ Ι Α Ε Ρ Α Σ Κ

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 5/2015 συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης ήµου Τρίπολης

Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 5/2015 συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης ήµου Τρίπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 5/2015 συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης ήµου Τρίπολης Στην Τρίπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 120/2008 ΦΕΚ: Α 182/02-9-2008. Πειθαρχικό ίκαιο Αστυνοµικού Προσωπικού

ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 120/2008 ΦΕΚ: Α 182/02-9-2008. Πειθαρχικό ίκαιο Αστυνοµικού Προσωπικού ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 120/2008 ΦΕΚ: Α 182/02-9-2008 Πειθαρχικό ίκαιο Αστυνοµικού Προσωπικού Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 3 του ν.2334/1995 «Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Σ Χ Ε Ι Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σ Χ Ε Ι Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ Χ Ε Ι Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, 2010 Με τη συγχρηµατοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Άρθρο 1 Διοίκηση Δήμου Όργανα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 1. Ποια η απόσταση από το σημείο του πέναλτι μέχρι τη γραμμή του τέρματος; Α. 10 μ (11 γιάρδες). Β. 11 μ (12 γιάρδες). Γ. 9 μ (10 γιάρδες). Δ. 12 μ (13 γιάρδες). 2. Τα κοντάρια με σημαία που τοποθετούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ :ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 24/ 2012 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 82.000,00

ΜΕΛΕΤΗ :ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 24/ 2012 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 82.000,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ Λ. Πεντέλης & Πάροδος Αττικής οδού Τ.Κ. 15235 Χαλάνδρι Τηλ: 210 6845104 ΦΑΞ: 210 6853330 ΜΕΛΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

29.ΝΟΜΟΣ υπ αριθ. 1264 της 30.6/1.7.1982

29.ΝΟΜΟΣ υπ αριθ. 1264 της 30.6/1.7.1982 29.ΝΟΜΟΣ υπ αριθ. 1264 της 30.6/1.7.1982 Για τον εκδηµοκρατισµό του συνδικαλιστικού κινήµατος και την κατοχύρωση των συνδικαλιστικών ελευθεριών των εργαζοµένων, κωδικοποιηµένος, όπως ισχύει σήµερα. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Π.Ο. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 201 2

ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Π.Ο. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 201 2 ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Ε.Π.Ο. Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 201 2 Περιεχόμενα Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 1 Άρθρο 1 Δικαιοδοσία της ΠΕΕΟΔ 1 Άρθρο 2 Εφαρμοστέο Δίκαιο 1 Άρθρο 3 Έκταση

Διαβάστε περισσότερα

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Σ Χ Ε Ι Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ) ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 201 Οργάνωση και λειτουργία Δημοτικών Σχολείων.

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ) ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 201 Οργάνωση και λειτουργία Δημοτικών Σχολείων. προεδρικό διάταγμα 201/1998 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ) ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 201 Οργάνωση και λειτουργία Δημοτικών Σχολείων. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1.

Διαβάστε περισσότερα

Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Αγώνες 2015 Γενική Προκήρυξη

Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Αγώνες 2015 Γενική Προκήρυξη Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Αγώνες 2015 Γενική Προκήρυξη Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Ομαδικοί Αγώνες (Πρωτάθλημα Αιγαίου, Κύπελλο Αιγαίου, Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων), καθώς και οι Αιγαιοπελαγίτικοι Ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης

Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης ιαγωνισμός για την Παροχή Ομαδικού Σχεδίου Ιατροφαρμακευτικής Κάλυψης του Προσωπικού του Κυπριακού Οργανισμού Αναπτύξεως Γης Π/Υ: 200.000 Αριθμός ιαγωνισμού: 3/2015

Διαβάστε περισσότερα

*5. Λοιπά διαχειριστικά, εποπτικά όργανα ή επιτροπές της Εταιρείας

*5. Λοιπά διαχειριστικά, εποπτικά όργανα ή επιτροπές της Εταιρείας ΗΛΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (η παρούσα ήλωση συντάσσεται σύµφωνα µε το άρθρο 43 α παρ. 3 περ. δ του κ.ν. 2190/1920) 1.1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ * ΕΙΣΑΓΩΓΗ * 1. Κώδικας Εταιρικής ιακυβέρνησης 1.1 Γνωστοποίηση οικειοθελούς

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΩΟΔΙ465ΦΘΕ-ΦΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα