ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ αρ. 3/2014 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ αρ. 3/2014 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ"

Transcript

1 8 Απριλίου 2014 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ αρ. 3/2014 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την επιλογή αναδόχου για τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την αποξήλωση του Ελληνικού περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση ΙΝDEX DUBAI ΗΑΕ από 19 έως 22 Μαΐου 2014 στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής. Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής προσφορών: Τρίτη ,ώρα 14:00 Κριτήριο Επιλογής Αναδόχου: η συμφερότερη προσφορά Συνολικός ανώτατος προϋπολογισμός: πλέον του τυχόν αναλογούντος ΦΠΑ. Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η αποξήλωση του Ελληνικού περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση ΙΝDEX DUBAI ΗΑΕ από 19 έως 22 Μαΐου 2014 στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής. H «Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.», ή αλλιώς «Αναθέτουσα Αρχή», οργανώνει την Ελληνική συμμετοχή στη Δ.Ε. INDEX 2014, (Ντουμπάι, 19-22/05/2014), με εθνικά περίπτερα. Σκοπός της συμμετοχής είναι η διατήρηση της ταυτότητας για το παραγωγικό δυναμικό της Ελλάδας στον τομέα των επίπλων, της εσωτερικής διακόσμησης και του οικιακού εξοπλισμού καθώς και η ανάδειξη της εικόνας της Xώρας. Παράλληλα επιδιώκεται η προβολή των εκθεμάτων και της εταιρικής ταυτότητας των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στα Ελληνικά περίπτερα καθώς και η πραγματοποίηση εμπορικών επαφών με τους επισκέπτες της Έκθεσης. Παρέχεται ελευθερία στον κατασκευαστή για τη μελέτη του έργου, εκτός από ορισμένα στοιχεία που δίδονται από την Υπηρεσία μας. Πληροφορίες, συμπληρωματικά στοιχεία, διευκρινίσεις, μπορούν να δοθούν από την «Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.», στους ενδιαφερόμενους. Τα Ελληνικά Περίπτερα θα πρέπει:

2 Να είναι λειτουργικά, εντυπωσιακά και σύγχρονης αισθητικής. Να είναι αναγνωρίσιμα από τους επισκέπτες, των οποίων να προσελκύουν το ενδιαφέρον (μπορούν να γίνουν προτάσεις των logos που θα χρησιμοποιηθούν). Να προσιδιάζουν στο πνεύμα της συγκεκριμένης Έκθεσης. Να ανταποκρίνονται στους στόχους της Ελληνικής συμμετοχής. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Τα Ελληνικά περίπτερα, συνολικού εμβαδού 288 τ.μ. περίπου, βρίσκονται στα Halls 4 και 7 το ακριβές εμβαδόν θα προσδιοριστεί στον ανάδοχο, σε εύθετο χρόνο. Τα ελληνικά περίπτερα πρέπει να προβλέπουν: 1. Κατασκευή Περιμετρική δομή περιπτέρου με ύψος τοίχων στα 3,50μ. ή στο ανώτερο επιτρεπτό από τον κανονισμό (αν αυτό είναι μεγαλύτερο του 3,50) & ύψος μετώπης στα 3μ. Αν για τα εν λόγω ύψη απαιτείται έγκριση από τους οργανωτές, θα πρέπει ο ανάδοχος να φροντίσει να τη λάβει). Επίσης διαχωριστική δομή μεταξύ των ατομικών περιπτέρων. 2. Δάπεδα Για την επίστρωση των δαπέδων, η οποία θεωρείται απαραίτητη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν laminate ανοιχτού χρώματος ή μοκέτα υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλα για χρήση σε εκθέσεις. 3. Φωτισμός Σημειώνεται ότι ο φωτισμός θα πρέπει να γίνει με ισχυρά, χαμηλής κατανάλωσης φωτιστικά, τα οποία να αποδίδουν «θερμό» φωτισμό και θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την επιλογή της μελέτης. Να γίνει αναλυτική περιγραφή φωτισμού για τις βιτρίνες και τα ατομικά stands. 4. Ηλεκτρολογική εγκατάσταση Στα σημεία ρευματοληψίας του περιπτέρου, ο εργολάβος θα τοποθετήσει πίνακες διανομής, εφοδιασμένους με τις απαραίτητες ασφάλειες και διακόπτες. Η όλη εγκατάσταση θα πρέπει να είναι γειωμένη και εξοπλισμένη με τα απαραίτητα κυτία διανομής και οι διακλαδωτήρες να είναι αφανείς. Ο πίνακας θα φέρει τόσους διακόπτες παροχής ρεύματος, όσες και οι επί μέρους γραμμές του περιπτέρου. Γενικά η όλη εργασία πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς της Έκθεσης.

3 5. Επιγραφές υπερυψωμένες (με τα logos που θα δοθούν από την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» ή θα προτείνει ο Ανάδοχος και θα επιλεγούν από την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.»). Επιγραφές ανάλογου μεγέθους για την ευκρινή αναγνώριση των περιπτέρων μέσα στην αίθουσα υπερυψωμένες (σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Έκθεσης) ή αναρτημένες από την οροφή της Αίθουσας, που να υποδηλώνουν την Ελληνική ταυτότητα στα Αγγλικά. Οι δαπάνες στήριξης και ανάρτησης από την οροφή της Αίθουσας, βαρύνουν τον Ανάδοχο. 6. Διακοσμητικά στοιχεία και γραφικά Θα πλαισιώνουν τη μελέτη και θα τοποθετηθούν σε σημεία που θα υποδείξει ο μελετητής. Οι δαπάνες προσαρμογής των λογοτύπων της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» καθώς και οι δαπάνες εκτύπωσης βαρύνουν την Ανάδοχο εταιρία. 7. Ατομικά stand Για κάθε stand ανάλογα με το εμβαδόν του, πρέπει να προβλέπεται ο εξοπλισμός που απαιτείται για την προβολή των διαφόρων κατηγοριών επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων, ήτοι: Ράφια, συστήματα ραφιών ανεξάρτητα και επιτοίχια Βάθρα Συστήματα κρέμανσης και ενδεχομένως ενισχυμένοι τοίχοι για την ανάρτηση βαρέων αντικειμένων Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να περιλαμβάνουν αναλυτική περιγραφή και σχέδια για καθεμία από τις παραπάνω κατηγορίες, για περίπτερα από τ.μ., μαζί με το βασικό εξοπλισμό (τραπέζια, καρέκλες,, κύβους κτλ.) Ακόμη να δοθούν σχέδια : Μικρού περιπτέρου, το οποίο θα απεικονίζεται ανοικτό από μια πλευρά & ανοικτό από δυο πλευρές (γωνιακό) Μεγάλου περιπτέρου, το οποίο θα απεικονίζεται ανοικτό από μια πλευρά & ανοικτό από δυο πλευρές (γωνιακό)

4 Στις παραπάνω 4 προτάσεις να περιλαμβάνεται όλος ο προτεινόμενος εξοπλισμός. Ακόμη κάθε ατομικό stand θα είναι εξοπλισμένο επίσης με: 1 καλάθι αχρήστων διακοσμητικά στοιχεία επιγραφή με την επωνυμία της επιχείρησης και το λογότυπό της στη μετώπη του stand. Τα γωνιακά stands θα έχουν από 1 επιγραφή και 1 λογότυπο σε κάθε πρόσοψη. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι οι επιγραφές θα πρέπει να είναι ευκρινείς και να φαίνονται από απόσταση 1 πρίζα σούκο 1 καλόγερο για το κρέμασμα των ρούχων 1-2 προσπεκτοθήκεςεπιδαπέδιες 1 αποθήκη (προαιρετική κατόπιν συνεννόησης με τον εκθέτη) Ο Ανάδοχος θα εκτυπώσει και θα επενδύσει τους τοίχους με το λογότυπο της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.». Ο Ανάδοχος θα επικοινωνήσει με όλους τους εκθέτες και θα φροντίσει για τις ανάγκες σε εξοπλισμό κάθε εκθέτη μετά από συνεννόηση μαζί του. Η κατασκευή του περιπτέρου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την προπαραμονή της έκθεσης 17/05/2014, ώρα Η αποξήλωση του περιπτέρου θα γίνει από 22/05/2014 σύμφωνα με τον Κανονισμό της έκθεσης. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα αρίστης ποιότητας και θα μεταφερθούν με ευθύνη του αναδόχου. Υποχρεώσεις αναδόχου Τεχνική υποστήριξη για την καλή λειτουργία των περιπτέρων, άμεση αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικού εξοπλισμού. Ασφάλιση των περιπτέρων (τα υλικά και την κατασκευή) καθ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης. Καθαρισμός των περιπτέρων πριν από την έναρξη της Έκθεσης.

5 Επί τόπου διόρθωση επιγραφών (αγγλική γλώσσα) στις μετώπες των περιπτέρων των εκθετών με τους διακριτικούς τίτλους τους. Άμεση αντικατάσταση και επισκευή όσων υλικών ή διακοσμητικών στοιχείων καταστρέφονται κατά τη διάρκεια της Έκθεσης (περιλαμβάνονται και οι περιπτώσεις κλοπής). Οιαδήποτε κλοπή ή απώλεια υλικού επιβαρύνει τον ανάδοχο και μόνο. Γενικές παρατηρήσεις Ο ανάδοχος αναλαμβάνει σε συνεργασία με την Υπηρεσία να επικοινωνήσει με τους εκθέτες και αφού τους δώσει λεπτομερείς διαστάσεις και προδιαγραφές εκτύπωσης να συλλέξει το φωτογραφικό υλικό το οποίο θα τοποθετήσει σε κάθε περίπτερο εκθέτη. Ο ανάδοχος υποχρεούται στην τροποποίηση ή και δημιουργία μακετών σε υψηλή ανάλυση για τις εκτυπώσεις. Ο ανάδοχος θα παραδώσει όλα τα σχέδια, τις φωτογραφίες και τα κείμενα της τεχνικής προσφοράς και σε ηλεκτρονική μορφή. Ο Ανάδοχος θα ορίσει υπεύθυνο έργου και ομάδα έργου, οι οποίοι θα συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες της «Ελληνικής Εταιρίας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» για την υλοποίηση του έργου.

6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1.- ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές υποβάλλονται ή αποστέλλονται από τους ενδιαφερόμενους στην Ελληνική γλώσσα μέσα σε σφραγισμένο φάκελο. 1.2 Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εξήντα (60) ημέρες, προσμετρούμενος από την επομένη της ημέρας διενεργείας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του παραπάνω αναφερομένου απορρίπτεται ως απαράδεκτη. 1.3 Στο φάκελο κάθε προσφοράς πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς : Η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο πλήρης τίτλος του διαγωνισμού Η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού Τα στοιχεία του αποστολέα 1.4 Μέσα στο φάκελο της προσφοράς τοποθετούνται όλα τα σχετικά με την προσφορά στοιχεία και ειδικότερα τα εξής : Τα ζητούμενα δικαιολογητικά όπως αυτά αναφέρονται στην παράγραφο Τα τεχνικά στοιχεία της προσφοράς τοποθετούνται σε χωριστό σφραγισμένο φάκελο μέσα στον κυρίως φάκελο, με την ένδειξη «ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ». Η Τεχνική Προσφορά θα περιλαμβάνει: Αναλυτική περιγραφή του τρόπου με τον οποίο ο Ανάδοχος σκοπεύει να προσεγγίσει το έργο. Προοπτικό περιπτέρων, όψεις και σχέδια βιτρινών και ότι άλλο στοιχείο κρίνει σκόπιμο ο ενδιαφερόμενος. Περιγραφή βασικών κατασκευαστικών υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και δείγματα αυτών - Τεχνική Έκθεση. Αναλυτική περιγραφή της δομής και οργάνωσης των στελεχών που θα εμπλακούν στο έργο Η τεχνική προσφορά υπογράφεται από το νόμιμο εκπρόσωπο του προσφέροντα ή των νομίμων εκπροσώπων των προσφερόντων Τα οικονομικά στοιχεία της προσφοράς επί ποινή απορρίψεως τοποθετούνται σε χωριστό σφραγισμένο φάκελο, επίσης μέσα στον

7 κυρίως φάκελο με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» Οι φάκελοι ΤΕΧΝΙΚΗΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ προσφοράς θα φέρουν και τις ενδείξεις του κυρίως φακέλου. 1.5 Οι συμμετέχοντες υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους τα εξής δικαιολογητικά Πιστοποιητικό που εκδίδεται από αρμόδια κατά περίπτωση Αρχή από το οποίο να προκύπτει ότι είναι ενήμεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν στις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης και ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους κατά την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού Δικαιολογητικά Σύστασης- Νόμιμης Εκπροσώπησης: - Εάν ο προσφέρων είναι Α.Ε και Ε.Π.Ε : Α. ΦΕΚ σύστασης, Β. Επικυρωμένο αντίγραφο του ισχύοντος καταστατικού με τα ΦΕΚ, όπου έχουν δημοσιευτεί όλες οι μέχρι σήμερα τροποποιήσεις αυτού ή επικυρωμένο αντίγραφο κωδικοποιημένου καταστατικού (εφόσον υπάρχει), Γ. ΦΕΚ στο οποίο έχει δημοσιευτεί το πρακτικό ΔΣ ή απόφαση των εταίρων περί εκπροσώπησης του νομικού προσώπου, - Εάν ο προσφέρων είναι Ο.Ε, Ε.Ε. Ι.Κ.Ε. : Αντίγραφο του καταστατικού με όλες τις μέχρι την υποβολή προσφοράς τροποποιήσεις - Εάν ο προσφέρων είναι Φυσικό Πρόσωπο, οφείλει να καταθέσει: Α. Έναρξη Επιτηδεύματος από την αντίστοιχη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία και τις μεταβολές του Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 του νομίμου εκπροσώπου του συμμετέχοντος για την επαγγελματική ή επιστημονική πείρα του συμμετέχοντος και στοιχεία για προηγούμενες συναφείς εργασίες Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 του νομίμου εκπροσώπου του συμμετέχοντος ότι ο συμμετέχων έλαβε γνώση των Κρατικών Συνθηκών εργασίας του τόπου εκτέλεσης του έργου και τους ισχύοντες κανονισμούς ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ασφαλείας κ.λπ. στο χώρο της Έκθεσης, καθώς και των όρων συμμετοχής στην έκθεση που τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του νομίμου εκπροσώπου της εταιρίας στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνισμού ή της διαδικασίας ανάθεσης στην οποία συμμετέχουν και στην οποία δηλώνονται επί λέξει τα ακόλουθα: ότι, μέχρι και την ημέρα υποβολής της προσφοράς, α) η εταιρεία δεν τελεί υπό πτώχευση,

8 εκκαθάριση αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό ή άλλη ανάλογη κατάσταση και ότι δεν τελεί υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση ή έκδοσης απόφασης αναγκαστικής εκκαθάρισης ή αναγκαστικής διαχείρισης ή πτωχευτικού συμβιβασμού ή υπό άλλη ανάλογη διαδικασία, καθώς και ότι δεν τελεί σε αποκλεισμό από διαγωνισμούς με αμετάκλητη απόφαση Υπουργού και β) O/οι νόμιμος/οι εκπρόσωπος/οι του υποψηφίου αναδόχου καθώς και στην περίπτωση που ο υποψήφιος Ανάδοχος είναι φυσικό πρόσωπο, δεν έχει/ουν καταδικασθεί με αμετάκλητη απόφαση για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, ή για κάποιο από τα αδικήματα της παρ. 1 του άρθρου 43 του π. δ/τος 60/2007, για κάποιο από τα αδικήματα του Αγορανομικού Κώδικα, σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, εφόσον αυτό ορίζεται στη διακήρυξη ή για κάποιο από τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απάτης, της εκβίασης, της πλαστογραφίας, της ψευδορκίας, της δωροδοκίας και της δόλιας χρεωκοπίας Αναγκαίες ελάχιστες απαιτήσεις επαγγελματικής και τεχνικής ικανότητας (επί ποινή αποκλεισμού) Οι μετέχοντες στον διαγωνισμό οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση ασφαλιστικής κάλυψης αστικής ευθύνηςμέχρι του ποσού τουλάχιστον του αντικειμένου του παρόντος διαγωνισμού. 2. ΤΙΜΕΣ - ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 2.1 Οι τιμές της οικονομικής προσφοράς θα πρέπει να δίδονται σε ΕΥΡΩ ολογράφως και αριθμητικώς και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν τυχόν αναλογούντα ΦΠΑ.

9 Δ. Έκθεση INDEX DUBAI, 19-22/05/2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (Συμπληρώνεται από τον εργολάβο) Α/Α ΕΙΔΟΣΕΡΓΑΣΙΑΣ 1. ΔΑΠΕΔΟ 2. ΔΟΜΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 3. ΨΕΥΔΟΡΟΦΗ 4. ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΜΕΤΩΠΕΣ 5. ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΕΚΘΕΤΗΡΙΑ ΠΟΣΟΤΗ Σ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ή ΚΑΤ ΑΠΟΚΟΠ Η ΔΑΠΑΝΗ 6. ΚΥΒΟΙ ΕΚΘΕΤΗΡΙΑ 7. ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ 8. ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 9. ΣΚΑΜΠΩ 10. ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 11. ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΧΡΗΣΤΩΝ 12. ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ 13. ΑΠΟΘΗΚΕΣ 14. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 15. ΦΩΤΙΣΜΟΣ 16. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 17. ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΣ-BANNERS 18. ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΚΘΕΤΩΝ 19. ΓΡΑΦΙΚΑ 20. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 20. ΕΡΓΑΤΙΚΑ (Κόστος ανά εργάτη, διαμονή, ασφάλιση κλπ.) 21. ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 22. ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΥΝΟΛΟ 2.2 Η πληρωμή του αναδόχου θα πραγματοποιείται είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης από την Αναθέτουσα Αρχή στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδειχθεί κατά την υπογραφή της σύμβασης από τον Προσφέροντα που θα επιλεγεί, είτε με την έκδοση ισόποσης τραπεζικής επιταγής σε διαταγή του αναδόχου ή υποδειχθησομένου από αυτόν προσώπου, κατόπιν προηγούμενης έκδοσης στο όνομά της των νόμιμων παραστατικών και παράδοσής τους εντός 90 ημερών από τη σύνταξη του σχετικού πρακτικού παραλαβής από την αρμόδια τριμελή επιτροπή Παραλαβής του έργου με το οποίο θα βεβαιώνεται i) η εμπρόθεσμη παράδοσή των εκθεμάτων στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης και ii) η επιτυχή υλοποίηση και ολοκλήρωση της μεταφοράς σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης.

10 3. ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3.1 Η αρμόδια τριμελής Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού που συγκροτήθηκε με την από απόφαση του ΔΣ της αναθέτουσας αρχής, προβαίνει στην έναρξη της διαδικασίας αποσφράγισης την ημερομηνία και ώρα που ορίζεται από την διακήρυξη. 3.2 Η αποσφράγιση γίνεται με την εξής διαδικασία: Ανοίγονται οι ενιαίοι φάκελοι και αποσφραγίζονται αρχικά οι Φάκελοι Δικαιολογητικών Συμμετοχής, μονογράφονται από την αρμόδια Επιτροπή όλα τα πρωτότυπα στοιχεία των Φακέλων Δικαιολογητικών Συμμετοχής κατά φύλλο. 3.3 Η αρμόδια Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού ελέγχει την εγκυρότητα των δικαιολογητικών συμμετοχής. 3.4 Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής, και εφόσον διαπιστωθεί η εγκυρότητα αυτών, αποσφραγίζεται ο φάκελος της τεχνικής προσφοράς. Σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά συμμετοχής υποψήφιου αναδόχου δεν αξιολογήθηκαν ως έγκυρα και παραδεκτά, τότε δεν αποσφραγίζεται ο φάκελος της τεχνικής προσφοράς του και επιστρέφεται κλειστός με επιμέλεια της αναθέτουσας αρχής στον αποκλειόμενο υποψήφιο. 3.5 Κατά την αποσφράγιση του Φακέλου Τεχνικής Προσφοράς μονογράφονται από την αρμόδια Επιτροπή όλα τα πρωτότυπα στοιχεία και στη συνέχεια αξιολογούνται με βάση τα κριτήρια της βαθμολόγησης της τεχνικής αξιολόγησης που προβλέπονται κατωτέρω. 3.6 Μετά το πέρας της αποσφράγισης και της αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών, και εφόσον αυτές αξιολογήθηκαν από την επιτροπή ως παραδεκτές, αποσφραγίζονται οι φάκελοι της οικονομικής προσφοράς, μονογράφονται και αξιολογούνται με βάση τη μέθοδο αξιολόγησης που περιγράφεται παρακάτω και η αρμόδια Επιτροπή Διενέργειας συντάσσει στο τέλος τον τελικό Πίνακα Κατάταξης των διαγωνιζομένων κατά φθίνουσα σειρά σύμφωνα με την μέθοδο τελικής αξιολόγησης όπως αυτή προέκυψε με τον τρόπο που προβλέπεται κατωτέρω. 3.7 Η αρμόδια Επιτροπή διαβιβάζει το Πρακτικό της στο Διοικητικό Συμβούλιο της αναθέτουσας αρχής το οποίο αποφαίνεται με απόφασή του σχετικά με την κατακύρωση και με μέριμνα της αναθέτουσας αρχής γνωστοποιείται στους συμμετέχοντες το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού. 3.8 Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου, ενώπιον της αρμόδιας τριμελούς επιτροπής ενστάσεων. 4. ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» δύναται να μην κατακυρώσει το διαγωνισμό ή να τον κηρύξει άγονο, εφόσον λόγοι αντικειμενικοί και νόμιμοι ή δημοσίου συμφέροντος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.», το απαιτούν.

11 5. ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ Ο Ανάδοχος μετά την ανάθεση του έργου δεν έχει δικαίωμα, χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» να αναθέσει οποιοδήποτε μέρος ή το σύνολο του έργου υπεργολαβικά σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο δεν είχε συμπεριληφθεί στην προσφορά του. Την πλήρη ευθύνη για την ολοκλήρωση του έργου φέρει αποκλειστικά ο Ανάδοχος. 6. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 6.1 Μεταξύ της Αναθέτουσας Αρχής και του Προσφέροντα που θα επιλεγεί, θα υπογραφεί σύμβαση που θα καταρτιστεί στην ελληνική γλώσσα με βάση τους όρους που περιλαμβάνονται στην παρούσα προκήρυξη και την προσφορά του αναδόχου, θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και δεν μπορεί να περιέχει όρους αντίθετους προς το περιεχόμενο της παρούσας Ο Ανάδοχος στον οποίο θα κατακυρωθεί ο διαγωνισμός υποχρεούται να προσέλθει μέσα σε προθεσμία που θα του τάξει το διοικητικό συμβούλιο με την απόφαση κατακύρωσης για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης Αν περάσει άπρακτη η προθεσμία που ορίζεται παραπάνω, χωρίς ο Ανάδοχος να έχει, εντός του ανωτέρω χρονικού ορίου, παρουσιαστεί για να υπογράψει τη σύμβαση, κηρύσσεται έκπτωτος, χωρίς άλλη διαδικαστική ενέργεια. Σε αυτή την περίπτωση, η Αναθέτουσα Αρχή αποφασίζει την ανάθεση της σύμβασης στον επόμενο στη σειρά κατάταξης διαγωνιζόμενο. 6.4 Επίσης κηρύσσεται έκπτωτος ο ανάδοχος εφόσον δεν τηρεί απαρέγκλιτα τους όρους της προκήρυξης και της σύμβασης. Σε αυτή την περίπτωση η «Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» αποφασίζει την ανάθεση της σύμβασης στον επόμενο στη σειρά κατάταξης διαγωνιζόμενο. Η απόφαση αυτή λαμβάνεται εις βάρος του εκπτώτου και θα αναφέρει κάθε μέτρο για την αποκατάσταση κάθε ζημιάς της «Ελληνικής Εταιρίας Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.». 6.5.Οι αρχιτεκτονικές μελέτες των Αναδόχων θα αποτελέσουν ιδιοκτησία και περιουσιακό στοιχείο της Αναθέτουσας Αρχής ο οποίος θα έχει το δικαίωμα να τις επαναχρησιμοποιήσει ελεύθερα και για απεριόριστο χρόνο, χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση ή υποχρέωση του, πέραν των οριζομένων σε κάθε συγκεκριμένη Διακήρυξη, έναντι του Αναδόχου και έναντι παντός τρίτου. 6.6.Τα πνευματικά δικαιώματα θα ανήκουν στην Αναθέτουσα Αρχή και θα δηλώνεται στην πρόταση που υποβάλει και στη Σύμβαση ότι ο Ανάδοχος παραιτείται σε κάθε περίπτωση παντός σχετικού δικαιώματος. Καθώς και ότι έχει όλα τα πνευματικά δικαιώματα που μεταβιβάζει. 6.7.Ο Ανάδοχος δηλώνει επίσης κατά την υποβολή της πρότασης καθώς και στη Σύμβαση που θα υπογραφεί ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σε άλλη Έκθεση, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό τις αρχιτεκτονικές μελέτες ή μέρη αυτών, που κατασκεύασε για την Αναθέτουσα Αρχή χωρίς την προηγούμενη γραπτή έγκριση της Αναθέτουσας Αρχής.

12 7. ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ Ο Ανάδοχος μετά την ανάθεση του έργου δεν έχει δικαίωμα, χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της αναθέτουσας αρχής να αναθέσει οποιοδήποτε μέρος ή το σύνολο του έργου υπεργολαβικά σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Την πλήρη ευθύνη για την ολοκλήρωση του έργου φέρει αποκλειστικά ο Ανάδοχος. 8. ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αναθέτουσα Αρχή δύναται να ματαιώσει τον διαγωνισμό στις εξής περιπτώσεις: α) Όταν δε χρειάζεται πλέον το προκηρυχθέν έργο και τις υπηρεσίες β) Όταν συντρέχουν άλλοι λόγοι δημοσίου συμφέροντος που επιβάλλουν την ματαίωση. 9. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Διευκρινίσεις δίδονται από την αρμόδια Διεύθυνση Δομικών Καταναλωτικών και Βιομηχανικών Προϊόντων, κος Μανώλης Δανιήλ, Διευθυντής, ύστερα από σχετικό ερώτημα του διαγωνιζόμενου που αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση 10. Αξιολόγηση τεχνικής προσφοράς Η ομάδα κριτηρίων που αφορά στην αξιολόγηση της τεχνικής προσφοράς (ΤΠ) έχει συντελεστή βαρύτητας 70% Πίνακας κριτηρίων και συντελεστών τεχνικής αξιολόγησης ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ Βαθμολογία 1 Σχεδιασμός μελέτη περιπτέρου Εθνικής συμμετοχής 60 Αισθητική εμφάνιση του περιπτέρου 10 Λειτουργικότητα της μελέτης 20 Ευρηματικότητα και πρωτοτυπία λύσεων για την ανάδειξη των συμμετεχόντων και της Ελληνικής ταυτότητας 2 Υλικά Γραφικά 40 Ποιότητα υλικών κατασκευής 30 Γραφικά και διακόσμηση του Ελληνικού περιπτέρου Αξιολόγηση οικονομικής προσφοράς 30 ΣΥΝΟΛΟ 100 Το κριτήριο που αφορά στην αξιολόγηση της οικονομικής προσφοράς (ΟΠ) έχει συντελεστή βαρύτητας 30%. Η αξιολόγηση βασίζεται στο φάκελο «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» κάθε προσφοράς.

13 Για τον υπολογισμό της βαθμολογίας αυτού του κριτηρίου ακολουθείται ο παρακάτω τύπος: Η ελάχιστη οικονομική προσφορά (ΜΙΝ ΟΠ) βαθμολογείται με 100. Κάθε οικονομική προσφορά (ΟΠ) βαθμολογείται βάσει του ακόλουθου τύπου: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠ = [ (ΜΙΝ ΟΠ / ΟΠ) Χ 100] 12. Τελική Αξιολόγηση Κατά το στάδιο της τελικής αξιολόγησης, υπολογίζεται η τελική βαθμολογία (ΤΒ) με βάση τον παρακάτω τύπο: ΤΒ = ΤΠ Χ 0,70 + ΟΠ Χ 0,30. Η συμφερότερη προσφορά είναι αυτή η οποία θα συγκεντρώσει την υψηλότερη τελική βαθμολογία (ΤΒ) ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ 1.Όλοι οι όροι της παρούσας θεωρούνται ουσιώδεις επί ποινή ακυρότητας της προσφοράς, τυχόν δε παραβίασή τους από τους υποψηφίους ή διατύπωση επιφυλάξεων ή αιρέσεων ή όρων κατά την υποβολή της προσφοράς, οδηγεί σε αποκλεισμό τους από το διαγωνισμό. 2. Όλα τα στοιχεία, που υποβάλλονται στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισμού θεωρούνται δεσμευτικά για τους υποψηφίους. 3. Γίνονται δεκτές προσφορές μόνο για το σύνολο του προκηρυχθέντος έργου. 4. Εναλλακτικές προσφορές ή αντιπροσφορές ή προσφορές για μέρος του έργου που αποτελούν αντικείμενο της παρούσας, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται ως απαράδεκτες. 5. Η Αναθέτουσα Αρχή επιφυλάσσεται, εφόσον το επιθυμεί, να κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους επαλήθευσης των στοιχείων, που θα υποβληθούν από τους υποψηφίους. 6. Από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και σε κάθε φάση της διαδικασίας αυτού τεκμαίρεται αμάχητα η πλήρης αποδοχή εκ μέρους του υποψηφίου όλων των όρων διενέργειας του διαγωνισμού, όπως εξειδικεύονται στην παρούσα στο σύνολό τους. 7. Η Αναθέτουσα Αρχή δεν δεσμεύεται για την τελική ανάθεση της σύμβασης και δικαιούται να την αναθέσει ή όχι, να ματαιώσει, να αναβάλει ή να επαναλάβει τη σχετική διαδικασία, χωρίς ουδεμία υποχρέωση για καταβολή αμοιβής ή αποζημίωσης εξ αυτού του λόγου στους υποψηφίους. 8. Οι υποψήφιοι δεν δικαιούνται ουδεμίας αποζημίωσης για δαπάνες σχετικές με τη σύνταξη και υποβολή των στοιχείων που αναφέρονται στην παρούσα, Φακέλων, Προσφοράς κλπ.

14 14. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 14.1 Ο Ανάδοχος του έργου και η «Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» θα προσπαθούν να ρυθμίζουν φιλικά κάθε διαφορά, που τυχόν θα προκύψει στις μεταξύ τους σχέσεις κατά την διάρκεια της ισχύος της σύμβασης Επί διαφωνίας, κάθε διαφορά θα επιλύεται σύμφωνα με τη διαδικασία της διαιτησίας και σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί επίλυση της διαφοράς, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών, εφαρμοστέο δε δίκαιο είναι πάντοτε το Ελληνικό.

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ αρ. 4/2014 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ αρ. 4/2014 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 8 Απριλίου 2014 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ αρ. 4/2014 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς εκθεμάτων (αεροπορικώς) στη Νέα Υόρκη της Αμερικής στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 30 Ιουλίου 2014

Αθήνα, 30 Ιουλίου 2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΓΞ469ΗΙΖ-ΜΡΒ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛΓΞ469ΗΙΖ-ΜΡΒ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ, 19 Δεκεμβρίου 2013. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠ: 502679 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΠΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α ΜΕΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ...1 ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...1

Α ΜΕΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ...1 ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...1 Α ΜΕΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ...1 ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...1 Α.1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 1 A.2 ΟΡΙΣΜΟΙ... 1 Α.3 ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ... 3 A.3.1 ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ... 5 A.3.2 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δράμα 25 Σεπτεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δράμα 25 Σεπτεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δράμα 25 Σεπτεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ταχ. Δ/νση : Βερμίου 2 & 1 ης Ιουλίου Ταχ. Κώδικας. : 66100

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ Ν.Π.Δ.Δ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2013 Αρ. Πρωτ : 761/19.02.2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου 105 62 Αθήνα Τμήμα Προμηθειών Πληροφορίες: Α. Βλάχος, Α. Φραγκιαδάκης Τηλ. 210 3377185, 210

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ για. «Μεταφράσεις Κειμένων για την Τουριστική Προβολή των Νησιών της ΠΝΑΙ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ για. «Μεταφράσεις Κειμένων για την Τουριστική Προβολή των Νησιών της ΠΝΑΙ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ρόδος, 17-3 -2014 Αριθ. Πρωτ.: 213 Ταχ. /νση : Πλατεία Ελευθερίας 1 ιοικητήριο Ταχ. Κωδ. : 85100 - Ρόδος Τηλέφωνο : 2241360566 Url : www.pnai.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ MEIOΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Φ.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 12 ΜΗΝΩΝ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ MEIOΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Φ.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 12 ΜΗΝΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ MEIOΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Φ.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 12 ΜΗΝΩΝ Αριθμός Διακήρυξης: 620/20/16-02-2015 Αναθέτουσα Αρχή: ΊΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. για το ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2.9 «ΔΙΑΧΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ» της Πράξης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. για το ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2.9 «ΔΙΑΧΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ» της Πράξης Αθήνα, 8-12-2014 Αρ. Πρωτ.: 531/8-12-2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για το ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2.9 «ΔΙΑΧΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ» της Πράξης «Δομή Διασύνδεσης Έρευνας και Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ TΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ,

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ TΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ TΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

2012, 17/26-07-2012 και 20/06-09-2012 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Κορίνθου, εφεξής Δ.Σ.),

2012, 17/26-07-2012 και 20/06-09-2012 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Κορίνθου, εφεξής Δ.Σ.), ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6η Υ.ΠΕ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ,ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Λ.Αθηνών 53 ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τ.Κ.20100 Πληροφορίες : Σ.Κουτσουδάκη-Ε.Καρυώτη ΤΗΛ.27413 61 818-835 FAX:2741020529

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο. 17-4-2014 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ημερομηνία δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο. 17-4-2014 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΒΙ0Β6ΣΙ-Γ2Σ ΑΔΑΜ: 14PROC002004853 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 15 Απριλίου 2014 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Ο ΓΚΡΕΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΜΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Ο ΓΚΡΕΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΜΗΣ Γενική Γραμματεία Πολιτισμού Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ Κουμπάρη 1, Αθηνα 10674 τηλ: +30 210 3671000 fax: +30 210 3622547 www.benaki.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ ΑΡΙΘ. 11327/732197

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ ΑΡΙΘ. 11327/732197 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ψ.Ν.Α «ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ» ΝΠΔΔ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343, ΧΑΪΔΑΡΙ ΓΡ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΛ. 2132046170-171 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 11327/732197 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2 Η ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & AΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ. 2273-0-83150 FAX. 2273-0-28968 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Αθήνα, 28/5/2015 Αρ. Πρωτ. : 5841/8-6-2015 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για το ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2.20 «ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ»

«ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» στο πλαίσιο του Υποέργου 8 με τίτλο «Εξωτερική Αξιολόγησης της Πράξης» ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Έχοντας υπόψη τις διατάξεις όπως ισχύουν:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Έχοντας υπόψη τις διατάξεις όπως ισχύουν: ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣ & ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΠ/ΝΒΝΕ Τηλ. 22940 60102 Φ. 604/07/15 Σ. 102 Αγία Μαρίνα, 23 Μαρτίου 2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Πρόχειρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕIAΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ : 3586 23/06/2011 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡ. 2/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡ. 2/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ : ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ Κουμπάρη 1, Αθηνα 10674 τηλ: +30 210 3671014 fax: +30 210 3622547 www.benaki.gr ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡ. 2/2015

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Αθήνας: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, ΤΚ 11742, τηλ. +302108706000, φαξ +302106448143 info@filmfestival.gr

Γραφείο Αθήνας: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, ΤΚ 11742, τηλ. +302108706000, φαξ +302106448143 info@filmfestival.gr Γραφείο Αθήνας: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, ΤΚ 11742, τηλ. +302108706000, φαξ +302106448143 info@filmfestival.gr ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1/2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτιστικών στο Δ.Δ Χρυσούπολης Δήμου Νέστου»

Φωτιστικών στο Δ.Δ Χρυσούπολης Δήμου Νέστου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Μελέτης 5010/13 NOMOΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ Διακήρυξη Διαγωνισμού Προμήθειας για το έργο: και Φωτιστικών στο Δ.Δ Χρυσούπολης Δήμου Νέστου» Προϋπολογισμός:113.825,00(χωρίς ΦΠΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: BEZ87ΛΛ-Ρ6Ξ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 239734/3091 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 21-6-2013

ΑΔΑ: BEZ87ΛΛ-Ρ6Ξ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 239734/3091 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 21-6-2013 ΑΔΑ: BEZ87ΛΛ-Ρ6Ξ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 239734/3091 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 21-6-2013 Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού υποβολής προσφορών με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά για το έργο με τίτλο: «Μεταφορά σφαγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ.: 15825/07-12-2012 ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ.: 15825/07-12-2012 ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΠΗΛΙΚΑ 28 Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ. Τεύχος Διακήρυξης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ. Τεύχος Διακήρυξης ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 31236/30-09-2013 Τεύχος Διακήρυξης της πράξης «Τεχνική Βοήθεια Δήμου Ωραιοκάστρου», με κωδ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δράμα 29/01/2013. Ημερομηνία δημοσίευσης στο Φ.Ε.Κ. Δεν απαιτείται 30/01/2013 Δεν απαιτείται 14/02/2013.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δράμα 29/01/2013. Ημερομηνία δημοσίευσης στο Φ.Ε.Κ. Δεν απαιτείται 30/01/2013 Δεν απαιτείται 14/02/2013. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δράμα 29/01/2013 ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρωτ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Βερμίου 2 και 1 ης Ιουλίου Ταχ. Κώδ. : 66100 Πληροφορίες : Ι. Παπαδοπούλου Τηλ. : 2521350651 Fax : 2521023343

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002850356 2015-06-16

15PROC002850356 2015-06-16 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (Π.Μ.Δ.) ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΡΩΝ (Φ.Ε.Π.)

Διαβάστε περισσότερα

- ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ (πρώην ΥΠ.ΑΝ.) 00800 00002 Κ.Α.Ε. 0879 ΚΩΔΙΚΟΣ CPV 50700000-2 18.000,00 με το Φ.Π.Α. - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ:13.000,00 με Φ.Π.Α.

- ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ (πρώην ΥΠ.ΑΝ.) 00800 00002 Κ.Α.Ε. 0879 ΚΩΔΙΚΟΣ CPV 50700000-2 18.000,00 με το Φ.Π.Α. - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ:13.000,00 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΠΗΛΙΚΑ 28 Τ.Κ. 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ (Αριθμ.: 6182 / 04-05 -2012 ) ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΕΣΠΑ 2007-2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΕΣΠΑ 2007-2013 ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ για το έργο «Τεχνικός Σύμβουλος Υποστήριξης για την επιτάχυνση υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ» με MIS 465618 Αναθέτουσα Αρχή: Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα