TGS TELECOMS ΞΑΝΘΟΥ 86- ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΚ ΤΗΛ Url : Βασικές λειτουργίες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "TGS TELECOMS ΞΑΝΘΟΥ 86- ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΚ 13231 ΤΗΛ 210-5022400 Email: info@tgs-telecoms.gr Url : www.tgs-telecoms.gr. Βασικές λειτουργίες"

Transcript

1 Βασικές λειτουργίες Ο αρχικός σκοπός του SmartGate είναι να διαβιβάσει τη φωνή μεταξύ του δικτύου GSM και των συνημμένων τηλεφωνικών τερματικών. Μπορείτε να συνδέσετε τερματικό με FXO διασύνδεση(κορμός γραμμής του PBX, τηλεφωνικού συνόλου, αυτόματου τηλεφωνητή κ.λπ...) στη διασύνδεση FXS στο SmartGate(συνδετήρας με εικόνα τηλεφώνου) και τερματικό με FXS διασύνδεση(επέκταση γραμμής FXS του PBX) στη διασύνδεση FXO στο SmartGate(συνδετήρας που συμβολίζει ένα τηλέφωνο διαγραμμένο ) Μπορείτε να καθιερώσετε συνδέσεις δεδομένων (GPRS, CSD) και να στέλνετε/λαμβάνετε SMS χρησιμοποιώντας SmartGate σε συνδυασμό με ένα PC και ένα κατάλληλο λογισμικό. Μπορείτε να στείλετε ένα SMS σε έναν προγραμματισμένο αριθμό χρησιμοποιώντας το είσοδος αποστολής SMS. Μεταφορά αναλογικού FAX σε κάποια μοντέλα. Πλεονεκτήματα της χρήσης του SmartGate Κοπή δαπανών κλήσης - οι κλήσεις καθοδηγούνται στο GSM ή το αναλογικό δίκτυο σύμφωνα με το πρόθεμα αριθμού τους. Δρομολογήστε όλες τις GSM κλήσεις από το PBX σε SmartGate για να σώσετε πολύ στις κλήσεις PSTN- GSM κλήσεις. Εύκολη εγκατάσταση- μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε το SmartGate όπως χρειάζεστε με εσωκλειόμενο λογισμικό. Παίρνετε ότι χρειάζεστε στην παράδοση η παράδοση του SmartGate περιλαμβάνει ότι χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε το σύστημα(ο αντάπτορας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφωνικά καλώδια, σειριακό καλώδιο PC, συνδετήρας εισαγωγής SMS, CD-ROM με λογισμικό). Λύσεις για πόλεις χωρίς τηλεφωνικές γραμμές όπως σαλέ βουνών, εκθέσεις, διασκέψεις κ.λπ... Τεχνολογία Dial Thru όλες οι κλήσεις σας θα δρομολογηθούν πιο οικονομικά με πιο αποδοτικό τρόπο. ME-Mobility Extension- δεν χάνετε ποτέ μια εισερχόμενη κλήση από το αναλογικό δίκτυο. Η εισερχόμενη κλήση θα χτυπήσει στο συνδεδεμένο τηλέφωνο και στο κινητό σας επίσης. CLIP-το SmartGate είναι εξοπλισμένο με FSK-based CLIP χαρακτηριστικά, έτσι ώστε ένα τερματικό είναι ικανό να λάβει το CLIP και να χρησιμοποιηθεί για να γνωρίζετε τον αριθμό του καλούντος. Γρήγορη σύνδεση δεδομένων- το SmartGate μεταφέρει δεδομένα χρησιμοποιώντας την υψηλή ταχύτητα σύνδεσης GPRS(GPRS class 10,max 85.6kbps). Συνδετήρας αποστολής SMS- απλά στείλτε ένα SMS σε ένα προγραμματισμένο αριθμό κλείνοντας την επαφή. Συστήνετε για εύκολη επίβλεψη, απλή ασφάλεια κ.λπ... Μείωση κινδύνου από ακτινοβολία-δεν εκτίθεστε σε άμεση ακτινοβολία από την εκπομπή της κεραίας RF(ηλεκτρομαγνητικό πεδίο)σε αντίθεση με τα κινητά που εκτίθεστε στην κεραία. Πλήρης κάλυψη GSM- το SmartGate είναι διαθέσιμο σαν tri-band για την Ευρωπαϊκή αγορά(900,1800 και 1900MHz)και σαν tri-band για την Αμερικάνικη αγορά(850,1800 και 1900MHz).

2 Εγκατάσταση Κατάλληλη θέση Το SmartGate σχεδιάζεται για το κάθετο μοντάρισμα στις τρύπες ανάρτησης. Αυτή η θέση είναι η καλύτερη για την υποδοχή σημάτων επειδή χρησιμοποιείται μια κάθετη κεραία. Το SmartGate μπορεί να λειτουργήσει και σε οριζόντια θέση επίσης όπου το σήμα του GSM είναι καλό ή η κεραία είναι συνδεδεμένη με ομοαξονικό καλώδιο. Εγκαταστήστε το SmartGate με σεβασμό στο δυνατό σήμα του GSM- ελέγξτε τη δύναμη σημάτων χρησιμοποιώντας PC Manager. Τοποθετήστε το SmartGate εκτός του εύρους των ευαίσθητων συσκευών και των ανθρώπινων οργανισμών λόγω της ηλεκτρομαγνητικής παρέμβασης. Το SmartGate μπορεί να ενοχλήσει άλλα συστήματα τηλεπικοινωνιών. Τοποθετήστε τις τηλεφωνικές γραμμές και τα συνδεδεμένα τερματικά και PBX s μακριά από την κεραία. Είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί το SmartGate στις περιοχές που εκτίθενται στην άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε πηγές θερμότητας. Το SmartGate είναι σχεδιασμένο για εσωτερική χρήση. Δεν μπορεί να εκτεθεί στην βροχή, υγρασία, ομίχλη κ.λπ... Το SmartGate δεν μπορεί να εκτεθεί στο αέριο, τους όξινους ατμούς, τους διαλύτες κ.λπ... Το SmartGate δεν είναι σχεδιασμένο για περιβάλλον με δυνατές δονήσεις όπως μέσα μεταφοράς, τεχνικά δωμάτια κτλ

3 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ Βιδώστε την κεραία που εσωκλείεται στο συνδετήρα κεραιών SMA. Σφίγξτε το συνδετήρα κεραιών ήπια με το χέρι σας δεν χρησιμοποιείτε ποτέ κλειδί! Η κεραία για την άμεση σύνδεση της έχει ένα ικανοποιητικό κέρδος για τη λειτουργία της χωρίς προβλήματα σε κανονικές συνθήκες. Εάν το σήμα του GSM είναι φτωχό, σε περίπτωση διαταραχής φωνής, ή εάν θέλετε να τοποθετήσετε την κεραία σας μακριά από το SmartGate, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κεραία με έναν SMA-συνδετήρα και ομοαξονικό καλώδιο. Η κεραία πρέπει να τοποθετηθεί κάθετα. Εγκατάσταση της SIM κάρτας Ανοίξτε την υποδοχή της SIM κάρτας στο πίσω μέρος του SmartGate, εισάγετε την SIM κάρτα και κλείστε το κατάλληλα. Επιλέξτε τον απαραίτητο προμηθευτή GSM και τις υπηρεσίες καρτών SIM, όπως η κλήση που διαβιβάζει, φραγή κλήσης, προτιμημένα δίκτυα, SMS κέντρο κ.λπ... στο κινητό τηλέφωνό σας πριν τοποθετήσετε την κάρτα SIM σας στο SmartGate.

4 Περιγραφή Συνδετήρα Σύνδεση Τηλεφωνικών Γραμμών DialThru θύρα-βασική σύνδεση Το τηλεφωνικό σετ συνδέεται κανονικά με τη γραμμή επέκτασης της PBX. Συνδέστε το SmartGate μεταξύ του τηλεφωνικού σετ και του PBX. Η γραμμή επέκτασης συνδέσεων της PBX στη διασύνδεση FXO και το τηλεφωνικό σετ στη διασύνδεση FXS στο SmartGate. Προαιρετικά μπορείτε να συνδέσετε το αναλογικό fax(ειδικό μοντέλο του SmartGate). Θύρα για τη γραμμή επέκτασης του PBX Ελεύθερη γραμμή επέκτασης σύνδεσης του PBX σας στη διασύνδεση FXO στο SmartGate. Η διασύνδεση FXS παραμένει αποσυνδεμένη. Θύρα για trunk line (εξωτερική γραμμή )του PBX Ελεύθερη trunk line σύνδεσης του PBX σας στη διασύνδεση FXS στο SmartGate. Προγραμματίζετε το PBX να δρομολογήσει όλες τις GSM κλήσεις στο SmartGate. Οι εισερχόμενες κλήσεις από το δίκτυο του GSM θα δρομολογηθούν στο PBX. Μπορείς να συνδέσεις ένα σταθερό τηλέφωνο, αυτόματος τηλεφωνητής ή οποιαδήποτε άλλη FXO διασύνδεση τερματικού στο SmartGate. Εξερχόμενες κλήσεις από το τηλέφωνο θα δρομολογηθούν στο δίκτυο GSM,οι εισερχόμενες κλήσεις από το GSM θα χτυπάνε στο τηλέφωνο. Προαιρετικά μπορείτε να συνδέσετε το αναλογικό fax(ειδικό μοντέλο του SmartGate). Το SmartGate είναι εξοπλισμένο με FSK based CLIP και έτσι είναι συμφέρον να συνδεθεί ένα τερματικό που είναι σε θέση να επιδείξει ή να επεξεργαστεί το CLIP. Πρέπει να ενεργοποιήσετε την λειτουργία στο SmartGate. Θύρα και για τις δυο γραμμές trunk και επέκτασης του PBX Το SmartGate είναι πολύ ευ χάρη σε τρεις πίνακες δρομολόγησής του. Μπορείτε να συνδέσετε τις γραμμές trunk και επέκτασης ενός PBX με τους κατάλληλους συνδετήρες στο SmartGate. Μπορείτε να προγραμματίσετε το σύνθετο ως εξής: οι εξερχόμενες κλήσεις από το PBX θα δρομολογηθούν μέσω της trunk γραμμής στο δίκτυο GSM. Οι εισερχόμενες κλήσεις από το GSM θα δρομολογηθούν στην γραμμή επέκτασης του PBX. Αυτή η διαμόρφωση είναι κατάλληλη για τις PBX χωρίς την ικανότητα του πίνακα-μέσα στις γραμμές trunk.

5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Το SmartGate τροφοδοτείται με 10-16V DC. Όπου μια πηγή άλλη από το συμπεριλαμβανόμενο προσαρμοστή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος χρησιμοποιείται, το εύρος και η πολικότητα τάσης που παρουσιάζονται στο συνδετήρα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος SmartGate πρέπει να διατηρούνται. Για την εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την EnergyBank-εφεδρική πηγή με τους συσσωρευτές. Μην τροφοδοτήσετε τον ανεφοδιασμό έως ότου συνδεθεί η κεραία με το SmartGate για να αποφύγετε ζημία του εξαρτήματος GSM. Σύνδεση Εισαγωγής Αποστολής SMS Έχετε έναν ειδικό συνδετήρα για την εύκολη σύνδεση του SmartGate. Ο συνδετήρας είναι εξοπλισμένος με βίδες στήριξης για να συνδέσει τα καλώδια από μια επαφή. Το άλλο άκρος του συνδετήρα μπορεί να συνδεθεί στον αντίστοιχο συνδετήρα του SmartGate. Η εισαγωγή σχεδιάζεται για την επαφή του ηλεκτρονόμου που συνδέεται μεταξύ των καρφιτσών εισαγωγής. Η εισαγωγή ενεργοποιείται με το κλείσιμο επαφών.. Η καρφίτσα κοντά στο συνδετήρα τηλεφωνικών γραμμών συνδέεται με την γείωση της συσκευής ο δεύτερος που είναι ενεργός. Παρακαλώ σεβαστείτε την τρέχουσα πολικότητα βρόχων. Υπάρχει προστασία υψηλής τάσης μέχρι + 12V DC εκεί. Σύνδεση Η/Υ Έχετε ένα σειριακό καλώδιο για τη σύνδεση του Η/Υ. Είναι ένα καλώδιο modem όπου όλες από τις 9 καρφίτσες είναι 1:1 διασυνδεμένες - σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο καλώδιο. Εάν χρησιμοποιείτε ένα μακρύτερο καλώδιο, σιγουρευτείτε ότι λειτουργεί κατάλληλα. Μπορεί να προκαλέσει λάθη σε υψηλότερα ποσοστά μετάδοσης.

6 ΕΝΔΕΙΞΗ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ SMARTGATE Ενδείξεις LEDs Όνομα Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Δίκτυο GSM Τηλεφωνική γραμμή Σημασία Φως =Το SmartGate είναι ενεργό Λάμψεις μία φορά στα 2δευτ.= λάθος υλικού, επικοινωνία με κατασκευαστή Φως = καταχωρημένο στο δίκτυο του GSM Λάμψεις μια φορά στο 1δευτ.= όχι καταχωρημένο, SIM κάρτα που εισήχθη Λάμψεις μια φορά στα 3δευτ.=όχι καταχωρημένο,sim κάρτα δεν έχει εισαχθεί Λάμψεις 4φορές γρήγορα=βάλτε το PIN Λάμψεις 8φορές γρήγορα=βάλτε το PUK Συνεχόμενα γρήγορες λάμψεις=όλες οι λειτουργίες έχουν μπλοκάρει. Η SIM κάρτα δεν ανταποκρίνεται στους χειριστές κλειδαριών του GSM Όχι φως= αναμονή Πορτοκαλί για διασύνδεση FXS: Λάμψεις γρήγορα= γραμμή κλείνει ή χτυπάει Φως= κλήση FXS-GSM Λάμψεις μια φορά στα 3δευτ.= σύνδεση δεδομένων υπό εξέλιξη Στα μοντέλα του FAX: Λάμψεις 2φορές και μετά σταματάει=σύνδεση του FAX υπό εξέλιξη, αφού το ανοίξετε χρειάζεται αναβάθμιση του FW Λάμψεις 2φορές και μετά σταματάει=υπό εξέλιξη η σύνδεση του FAX Πράσινο για διασύνδεση FXO: Γρήγορες λάμψεις=γραμμή κλείνει ή χτυπάει Φως=κλήση FXS-GSM Διαδοχικά πορτοκαλί και πράσινο: Γρήγορα=το χτύπημα από το FXO συνδέεται με την διασύνδεση FXS Αργά=κλήση FXS-FXO

7 Τόνοι τηλεφωνικής γραμμής Τόνοι θέσης Η θύρα GSM στέλνει τόνους στην τηλεφωνική γραμμή για να δείξει την θέση γραμμής. Η αρχική ρύθμιση της συχνότητα του τόνου είναι 425Hz. Η συχνότητα είναι προγραμματίσιμη; Είναι πιθανό να εγκατασταθούν διπλοί τόνοι συχνότητας. Τόνοι πληκτρολόγησης:συνεχόμενος τόνος, ή (morse A) σύμφωνα με την ρύθμιση. Το SmartGate είναι έτοιμο να δεχθεί πληκτρολόγηση Τόνοι κλήσεων: Το καλούμενο τηλέφωνο του συνδρομητή χτυπά Το δίκτυο GSM ή το συνδεδεμένο PBX μεταφέρει αυτό τον τόνο. Απασχολημένος τόνος:, προγραμματιζόμενος τόνος Σε περίπτωση δρομολόγησης κλήσης στο δίκτυο GSM, το SmartGate παράγει τον απασχολημένο τόνο σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιπτώσεις: Η κάρτα SIM δεν έχει εγκατασταθεί Το SmartGate δεν είναι καταχωρημένο στο δίκτυο GSM Το SmartGate είναι καταχωρημένο σε ένα ξένο δίκτυο αλλά η περιπλάνηση είναι εκτός λειτουργίας Η γραμμή του καλούμενου συνδρομητή είναι απασχολημένη Ο καλούμενος συνδρομητής το κλείνει(αποσύνδεση) Ο καλούμενος αριθμός έχει πολλά ψηφία(πάνω από 30) Ο καλούμενος αριθμός έχει φραγή Σε περίπτωση δρομολόγησης κλήσης στο SmartGate FXO διασύνδεση, το SmartGate παράγει τον απασχολημένο τόνο σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιπτώσεις: Η γραμμή δεν έχει συνδεθεί. Δεν υπάρχει τρέχων στη γραμμή Ο καλούμενος αριθμός έχει πολλά ψηφία(πάνω από 30) Ο καλούμενος αριθμός έχει φραγή Εάν η καλούμενη γραμμή του συνδρομητή είναι απασχολημένη ή ο καλούμενος συνδρομητής το κλείνει, ο απασχολημένος τόνος παράγεται από το PBX Σήμα τέλος πληκτρολόγησης: Η υποδοχή πληκτρολόγησης έχει τερματιστεί. Η σύνδεση καθιερώνεται. Τόνος PIN : Εισάγετε τον PIN Αυτός ο τόνος μεταδίδεται power up εάν το PIN πρέπει να εισαχθεί με χειροκίνητα Τόνος PUK: Εισάγετε τον PUK Αυτός ο τόνος μεταδίδετε μετά από επανελλημένες λανθασμένες επαναλήψεις εισαγωγής του PIN. Η κάρτα SIM έχει μπλοκάρει

8 Προστασία PIN της SIM κάρτας Εάν το PIN της SIM κάρτας είναι προστατευμένο και το PIN δεν είναι προγραμματισμένο στο SmartGate, το GSM LEDs δείχνει την κατάσταση αυτή και το PIN πρέπει να εισαχθεί χειροκίνητα μέσω τηλεφωνικής συσκευής.. Εισαγωγή PIN από το PCManager Όπως και σε άλλες παραμέτρους, η εισαγωγή του PIN μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο προγραμματισμού του Η/Υ. Το PIN θα εισάγετε αυτόματα κάθε φορά που ανοίγει το SmartGate. Εισαγωγή PIN μέσω τηλεφωνικής γραμμής Εισαγωγή του PIN μέσω μιας τηλεφωνικής γραμμής συνδεδεμένης στη διασύνδεση FXS: 1. Κλείνοντας το τηλέφωνο, μπορείτε να ακούσετε τον τόνο του PIN. 2. Εισάγετε το PIN χρησιμοποιώντας το DTMF. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λανθασμένο PIN εισάγοντας, ή μπορείτε να το κλείσετε πριν στείλετε το 3. Για να επιβεβαιώσετε εισάγετε ένα 4. Εάν σε λίγο(λίγα δευτ/τα.) ακούσετε έναν τόνο απασχολημένου, έχετε εισάγει το PIN σωστά. Κλείστε το και περιμένετε για την καταχώρηση στο GSM δίκτυο. 5. Εάν ακούσετε σε λίγο πάλι τον τόνο του PIN,έχετε εισάγει λανθασμένα το PIN. Ξαναεισάγετε το PIN σωστά. 6. Εάν σε λίγο ακούσετε τον τόνο του PUK,έχετε εισάγει λανθασμένα το PIN και έχει μπλοκάρει η SIM κάρτα. χρησιμοποιήστε το κινητό για να ξεμπλοκάρετε την SIM κάρτα. Εισαγωγή του PIN μέσω τηλεφωνικής γραμμής συνδεδεμένης με διασύνδεση FXO εάν το SmartGate χρησιμοποιείτε σαν θύρα για εξωτερική γραμμή του PBX: 1. 1.Πληκτρολογήστε τον αριθμό επέκτασης του SmartGate στο PBX. Το SmartGate ανιχνεύει το χτύπημα και μετά από το κλείσιμο παράγει τον τόνο του PIN 2. Εισάγετε το PIN χρησιμοποιώντας το DTMF. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λανθασμένο PIN εισάγοντας, ή μπορείτε να το κλείσετε πριν στείλετε το 3. Για να επιβεβαιώσετε εισάγετε ένα 4. Εάν σε λίγο(λίγα δευτ/τα.)το SmartGate κλείσει, έχετε εισάγει το PIN σωστά. 5. Εάν ακούσετε σε λίγο πάλι τον τόνο του PIN,έχετε εισάγει λανθασμένα το PIN. Ξαναεισάγετε το PIN σωστά 6. Εάν σε λίγο ακούσετε τον τόνο του PUK,έχετε εισάγει λανθασμένα το PIN και έχει μπλοκάρει η SIM κάρτα. χρησιμοποιήστε το κινητό για να ξεμπλοκάρετε την SIM κάρτα Ένας σωστά εισαγμένος κωδικός PIN αποθηκεύεται στη μνήμη του SmartGate σαν να το είχατε προγραμματίσει χρησιμοποιώντας το PCManager. Το PIN θα εισάγετε αυτόματα κάθε φορά που ανοίγει το SmartGate.

9 Αυτόματη εισαγωγή PIN Δεν χρειάζεστε να εισαγάγετε το PIN κάθε φορά που το ανοίγετε εάν έχει αποθηκευτεί στο SmartGateεισάγετε αυτόματα.αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. Το SmartGate είναι λειτουργικό σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά από την αποκατάσταση ρεύματος χωρίς οποιαδήποτε επέμβαση για τη λειτουργία από το προσωπικό. Προσοχή!!! Ένα PIN που εισάγει την επιλογή εξαντλείται από την προσπάθεια να εισαχθεί το PIN αυτόματα επάνω στην αλλαγή SIM κάρτας ή PIN. Εάν είναι λανθασμένο, το αυτόματα εισαγμένο PIN καθαρίζεται από την εσωτερική μνήμη για να αποφευχθεί μια άλλη ψεύτικη προσπάθεια με το επόμενο άνοιγμα. Υπάρχουν άλλες δυο χειροκίνητες προσπάθειες εισαγωγής PIN μετά από ανεπιτυχή αυτόματη εισαγωγή. Για να αποφευχθεί η ανεπιτυχή αυτόματη εισαγωγή PIN, διαγράψτε ή προγραμματίστε κατάλληλα το SmartGate PIN χρησιμοποιώντας το PCManager σε περίπτωση αλλαγής της SIM κάρτας. Λειτουργία Φωνής Η εξερχόμενη και εισερχόμενη κλήση που καθιερώνει τις διαδικασίες είναι για την απεικόνιση που περιγράφεται για το αναλογικό τηλέφωνο που συνδέεται με τη FXS διασύνδεση και τη γραμμή επέκτασης του PBX που συνδέονται με τη FXO διασύνδεση στο SmartGate. Σε περίπτωση άλλης σύνδεσης εξοπλισμού, παρακαλώ ελέγξτε τη λειτουργία του SmartGate με τη σύνδεση ενός τηλεφώνου. Υποθέστε ότι μια κάρτα SIM έχει εισαχθεί, ο κωδικός PIN που έχει εισαχθεί ή που δεν απαιτείται, η κεραία συνδεδεμένη και το SmartGate καταχωρημένο στο δίκτυο GSM το δίκτυο GSM LED είναι ανοικτό μόνιμα και μπορείτε να ακούσετε τον τόνο πληκτρολόγησης πάνω στη γραμμή που κλείνει. Θύρα DialThru Η επέκταση γραμμής του PBX είναι συνδεδεμένο στην διασύνδεση FXO και το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στην διασύνδεση FXS στο SmartGate. Εξερχόμενη κλήση στη διασύνδεση FXS 1. Κλείστε το τηλέφωνο, ακούτε τον τόνο πληκτρολόγησης και η γραμμή LED αρχίζει τις λάμψεις. 2. Πληκτρολογήστε τον απαραίτητος αριθμός συνδρομητή. Το SmartGate λαμβάνει την προεπιλογή τόνου πληκτρολόγησης(dtmf). Εάν το τηλέφωνο σας μεταφέρει μόνο παλμική κλήση, προγραμματίστε το SmartGate να λαμβάνει παλμική κλήση. Η καθυστέρηση μεταξύ των σχηματισμένων ψηφίων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5sec(παράμετρος προγραμματισμού). Ο αριθμός αξιολογείται πλήρης μετά από αυτό το χρόνο. 3. Μια μικρή καθυστέρηση ακολουθεί στο τελευταίο πληκτρολογημένο ψηφίο για το SmartGate για να αναμείνει περαιτέρω πληκτρολόγηση. Μετά, το τέλος πληκτρολόγησης επισημαίνεται και η σύνδεση καθιερώνεται. 4. Ο καθορισμένος αριθμός πληκτρολόγησης συγκρίνεται με τις γεμισμένες σειρές του πίνακα δρομολόγησης FXS. Η κλήση ακυρώνεται, δρομολογημένη στο δίκτυο GSM ή στη FXO διασύνδεση σύμφωνα με τον πίνακα δρομολόγησης. 5. Εάν ο καλούμενος συνδρομητής είναι διαθέσιμος, μπορείτε να ακούτε τον τόνο χτυπήματος. Εάν όχι,θα ακούτε τον απασχολημένο τόνο ή οποιαδήποτε από τα μηνύματα του παροχέα GSM 6. Όταν ο καλούμενος συνδρομητής απαντήσει την κλήση, η κλήση κατοχυρώνεται. Η γραμμή LED είναι μόνιμα ανοιχτή κατά την διάρκεια της κλήσης.(πορτοκαλί για κλήσεις GSM,πράσινο-πορτοκαλί εναλλαγή για κλήσεις FXS-FXO). 7. Κλείστε το για να τερματίσετε την κλήση. Η γραμμή LED κλείνει. Εάν ο καλούμενος συνδρομητής κλείσει πρώτος, θα ακούσετε τον απασχολημένο τόνο.

10 Εισερχόμενη κλήση από το δίκτυο GSM 1. Το CLI συγκρίνεται με τις γεμισμένες σειρές του πίνακα δρομολόγησης του GSM. Η κλήση ακυρώνεται, δρομολογημένη στη διασύνδεση FXS-συνδεδεμένο τηλέφωνο, ή στη διασύνδεση FXO σύμφωνα με τον πίνακα δρομολόγησης. Η δρομολόγηση σε FXO διασύνδεση δεν χρησιμοποιείται συνήθως σε περίπτωση θύρας DialThru. 2. Σήμα χτυπήματος στην FXS διασύνδεση για την εισερχόμενη κλήση. Η γραμμή LED έχει λάμψεις κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. Εάν προγραμματίζεται έτσι, το SmartGate μεταφέρει το CLIP από FSK ανάμεσα των πρώτων και δεύτερων χτυπημάτων. Τα προηγμένα τηλεφωνικά σετ είναι σε θέση να επιδείξουν το CLI. 3. Κλείστε το τηλέφωνο για να κατοχυρώσετε την κλήση. Η γραμμή LED είναι μόνιμα ανοιχτή κατά την διάρκεια της κλήσης. 4. Κλείστε το για να τερματίσετε την κλήση. Η γραμμή LED κλείνει. Εάν ο καλούμενος συνδρομητής κλείσει πρώτος, θα ακούσετε τον απασχολημένο τόνο. Εισερχομένη κλήση στη FXO διασύνδεση 1. Το SmartGate ανιχνεύει ένα χτύπημα και το διασυνδέει αμέσως σε διασύνδεση FXS - τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά 2. Η διαβίβαση CLIP πρέπει να παρέχει συνδεδεμένο PBX 3. Εάν hook-off το τηλέφωνο, η κλήση κατοχυρώνεται. Αυτόματη κλήση( BabyCall ) Εάν η λειτουργία του BabyCall είναι ενεργοποιημένη στην διασύνδεση FXS, ένας προπρογραμματισμένος χρόνος μετριέται αντίστροφα μετά το κλείσιμο. Εάν δεν ξεκινήσετε την πληκτρολόγηση μέσα σε αυτό τον χρόνο, το SmartGate δίνει σήμα τέλους πληκτρολόγησης και ξεκινάει να κατοχυρώνει μια κλήση σε ένα προγραμματισμένο αριθμό χρησιμοποιώντας το δίκτυο GSM αυτόματααπό τώρα το SmartGate συμπεριφέρεται σαν μια στανταρ εξερχόμενη κλήση στο GSM που έχει καταχωρηθεί. Οποιαδήποτε πληκτρολόγηση κατά την διάρκεια του χρόνου του BabyCall ακυρώνει αυτή την λειτουργία και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εξερχόμενη κλήση. ME-Mobility Extension Η λειτουργία ΜΕ πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του χτυπήματος στη διασύνδεση FXS εάν το SmartGate είναι προγραμματισμένο ως θύρα DialThru. Συμπληρώστε τον αριθμό τηλεφώνου για την λειτουργία ΜΕ και τον αριθμό χτυπημάτων για να ξεκινήσει η λειτουργία ΜΕ. 1. Το SmartGate ανιχνεύει ένα χτύπημα και το διασυνδέει αμέσως σε διασύνδεση FXS - τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά 2. εάν δεν υπάρχει καμία σύνδεση κλήσης πριν από τον προ-προγραμματισμένο αριθμό χτυπημάτων, το SmartGate κατοχυρώνει ταυτόχρονα την κλήση στο δίκτυο GSM που κάποιος χρόνος πραγματοποιείται μεταξύ της κλήσης GSM που καθιερώνει την έναρξη και το χτύπημα του κινητού τηλεφώνου. 3. Εφόσον ανιχνεύει το SmartGate το χτύπημα στη διασύνδεση FXO, τα συνδεδεμένα αναλογικά και GSM τηλέφωνα χτυπάνε. 4. Μπορείς να λάβεις την κλήση στην αναλογική γραμμή τόσο καλά όσο και στο κινητό τηλέφωνο. 5. Κατά την διάρκεια που έχετε λάβει κλήση στο κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να στείλετε FLASH στο PBX, για ειδικές λειτουργίες του PBX, από τον προ-προγραμματισμένο κώδικα DTMF Εάν θέλετε επανειλημμένα προσωρινά απενεργοποιημένη και μετά ενεργοποιημένη την ΜΕ λειτουργία, συμπληρώστε τον κωδικό ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για την ΜΕ λειτουργία. Εάν ο κωδικός συμπληρωθεί: 1.Hook off το τηλέφωνο 2.Για προσωρινή απενεργοποίηση της λειτουργίας, πληκτρολογήστε τον κωδικό και επιβεβαιώστε με #. Για ενεργοποίηση πατήστε τον κωδικό και επιβεβαιώστε με * 3.Κλείστε το τηλέφωνο.

11 Παλμοί χρέωσης 16 ή 12 khz ΣΕΛ 11 Θύρα για γραμμή επέκτασης του PBX Η γραμμή επέκτασης του PBX είναι συνδεδεμένο στην διασύνδεση FXO στο SmartGate. Η διασύνδεση FXS παραμένει αποσυνδεμένη. Πρέπει να προγραμματίσετε την παράμετρο FXO call route to για κατάλληλη λειτουργία στη διασύνδεση FXO. Μπορείτε να συμπληρώσετε μερικές σειρές στον πίνακα δρομολόγησης FXO για να απορρίψετε κλήσεις, για την αυτόματη δρομολογημένη κλήση κ.λπ. Συμπληρώστε τον πίνακα δρομολόγησης GSM για να δρομολογήσετε εισερχόμενες GSM κλήσεις στη διασύνδεση FXO. Είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν καταστάσεις για την ανίχνευση αποσυνδεδεμένων κλήσεων από το PBX. Εάν το SmartGate ανιχνεύει τον απασχολημένο τόνο ή το συνεχή τόνο από το PBX, αποσυνδέει την κατοχυρωμένη κλήση GSM Εξερχόμενη κλήση στη διασύνδεση FXO 1. Το SmartGate ανιχνεύει ένα σήμα χτύπου από το PBX και είναι πιθανό να κατοχυρώσει την κλήση GSM, κλείνει την γραμμή μετά από προγραμματισμένο αριθμό χτυπημάτων. Το SmartGate μεταφέρει τον τόνο πληκτρολόγησης και ένα πράσινο LED για την γραμμή ξεκινάει να λάμπει. 2. Πληκτρολογήστε τον GSM αριθμό του συνδρομητή χρησιμοποιώντας DTMF. Η καθυστέρηση μεταξύ των πληκτρολογημένων ψηφίων μην μπορούν να ξεπερνάνε τα 5δευτ.(παράμετρος προγραμματισμού). Ο αριθμός θεωρείται πλήρης μετά από αυτό το χρόνο. 3. Μια μικρή καθυστέρηση ακολουθεί την πληκτρολόγηση του τελευταίου ψηφίου για το SmartGate που αναμένει περαιτέρω πληκτρολόγηση. Μετά, η πληκτρολόγηση σηματοδοτείτε και η σύνδεση κατοχυρώνεται. 4. Ο καθορισμένος αριθμός πληκτρολόγησης συγκρίνεται με τις γεμισμένες σειρές του πίνακα δρομολόγησης FXS. Η κλήση ακυρώνεται, δρομολογημένη στο δίκτυο GSM ή στη FXO διασύνδεση σύμφωνα με τον πίνακα δρομολόγησης. 5. Εάν ο καλούμενος συνδρομητής είναι διαθέσιμος, μπορείτε να ακούσετε τον τόνο χτυπήματος. Εάν όχι, τότε το SmartGate κλείνει. 6. Όταν ο καλούμενος συνδρομητής απαντήσει στην κλήση, η κλήση κατοχυρώνεται. Το πράσινο LINE LED είναι μόνιμα ανοιχτό κατά την διάρκεια της κλήσης. 7. Κλείστε για να τερματίσετε την κλήση. Το PBX στέλνει απασχολημένο τόνο στο SmartGate της γραμμής του συνδρομητή και το SmartGate το ανιχνεύει και αποσυνδέει την κλήση GSM. Εισερχόμενη κλήση από το δίκτυο GSM 1. Το CLI συγκρίνεται με τις γεμισμένες σειρές του πίνακα δρομολόγησης του GSM. Η κλήση ακυρώνεται, δρομολογημένη στη διασύνδεση FXS-επέκταση γραμμής του PBX σύμφωνα με τον πίνακα δρομολόγησης. 2. Το SmartGate κλείνει την γραμμή. Εάν έχει συμπληρωθεί το "Dial in " στην παράμετρο για το δεδομένο CLI, το SmartGate πληκτρολογεί χρησιμοποιώντας DTMF 3. O συνδρομητής GSM ακούει τον τόνο χτυπήματος από το PBX εάν η αυτόματη πληκτρολόγηση στη λειτουργία εφαρμόστηκε, εάν όχι ακούει τόνο πληκτρολόγησης από το PBX και μπορεί να πληκτρολογήσει την απαιτούμενη επέκταση μόνο του. 4. Ο τερματισμός της κλήσης είναι ο ίδιος με την περίπτωση της εξερχόμενης κλήσης.

12 Θύρα για trunk γραμμή του PBX Η εξερχόμενη και εισερχόμενη κλήση που κατοχυρώνει τις διαδικασίες είναι για την απεικόνιση που περιγράφεται για το αναλογικό τηλέφωνο που συνδέεται στη διασύνδεση FXS. Οι κανόνες για την κατοχύρωση της κλήσης σε περίπτωση σύνδεσης trunk γραμμής είναι ίδιοι, πρέπει να προγραμματίσετε το PBX να δρομολογεί τις GSM κλήσεις στο SmartGate. Συστήνουμε έντονα να ελέγξετε τη λειτουργία του SmartGate με τη σύνδεση ενός τηλεφώνου σε περίπτωση διασύνδεσης με PBX trunk γραμμή. Εξερχόμενη κλήση στη διασύνδεση FXS 1. Κλείστε το τηλέφωνο, μπορείτε να ακούσετε τον τόνο πληκτρολόγησης και το πορτοκαλί Line LED ξεκινάει να λάμπει. 2. Πληκτρολογήστε τον απαιτούμενο αριθμό του GSM συνδρομητή. Το SmartGate λαμβάνει τον τόνο πληκτρολόγησης(dtmf) που έχει οριστεί. Εάν το τηλέφωνο σας μεταφέρει παλμική πληκτρολόγηση μόνο, προγραμματίστε το SmartGate να λαμβάνει παλμική πληκτρολόγηση.. Η καθυστέρηση μεταξύ των πληκτρολογημένων ψηφίων μην μπορούν να ξεπερνάνε τα 5δευτ.(παράμετρος προγραμματισμού). Ο αριθμός θεωρείται πλήρης μετά από αυτό το χρόνο. 3. Μια μικρή καθυστέρηση ακολουθεί την πληκτρολόγηση του τελευταίου ψηφίου για το SmartGate που αναμένει περαιτέρω πληκτρολόγηση. Μετά, η πληκτρολόγηση σηματοδοτείτε και η σύνδεση κατοχυρώνεται. 4. Ο καθορισμένος αριθμός πληκτρολόγησης συγκρίνεται με τις γεμισμένες σειρές του πίνακα δρομολόγησης FXS. Η κλήση ακυρώνεται, δρομολογημένη στο δίκτυο GSM ή στη FXO διασύνδεση σύμφωνα με τον πίνακα δρομολόγησης. 5. Εάν ο καλούμενος συνδρομητής είναι διαθέσιμος, μπορείτε να ακούτε τον τόνο χτυπήματος. Εάν όχι, θα ακούτε τον απασχολημένο τόνο ή οποιαδήποτε από τα μηνύματα του παροχέα GSM 6. Όταν ο καλούμενος συνδρομητής απαντήσει την κλήση, η κλήση κατοχυρώνεται. Η πορτοκαλί Line LED είναι μόνιμα ανοιχτή κατά την διάρκεια της κλήσης 7. Κλείστε το για να τερματίσετε την κλήση. Η γραμμή LED κλείνει. Εάν ο καλούμενος συνδρομητής κλείσει πρώτος, θα ακούσετε τον απασχολημένο τόνο. Εισερχόμενη κλήση από το δίκτυο GSM 1. Το CLI συγκρίνεται με τις γεμισμένες σειρές του πίνακα δρομολόγησης του GSM. Η κλήση ακυρώνεται, δρομολογημένη στη διασύνδεση FXS-συνδεδεμένο τηλέφωνο, ή στη διασύνδεση FXO σύμφωνα με τον πίνακα δρομολόγησης 2. Σήμα χτυπήματος στην FXS διασύνδεση για την εισερχόμενη κλήση. Η πορτοκαλί γραμμή LED έχει λάμψεις κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. Εάν προγραμματίζεται έτσι, το SmartGate μεταφέρει το CLIP από FSK ανάμεσα των πρώτων και δεύτερων χτυπημάτων. Τα προηγμένα τηλεφωνικά σετ είναι σε θέση να επιδείξουν το CLI. 3. Κλείστε το τηλέφωνο για να κατοχυρώσετε την κλήση. Η γραμμή LED είναι μόνιμα ανοιχτή κατά την διάρκεια της κλήσης. 4. Κλείστε το για να τερματίσετε την κλήση. Η γραμμή LED κλείνει. Εάν ο καλούμενος συνδρομητής κλείσει πρώτος, θα ακούσετε τον απασχολημένο τόνο.

13 Λειτουργία FAX Αποστολή μήνυμα FAX από και προς PSTN Η κλήση FAX στη δρομολογημένη PSTN από FXS σε FXO διασύνδεση(θύρα DialThru) δουλεύει σε οποιοδήποτε μοντέλο και δεν χρειάζονται περαιτέρω ρυθμίσεις. GSM FAX message Το SmartGate με τον μετατροπέα fax έχει τη δυνατότητα να στείλει και να λάβει GSM fax messages που χρησιμοποιούν το αναλογικό fax Group3 συνδεδεμένα στην τηλεφωνική γραμμή FXS. Η υπηρεσία επικοινωνίας fax πρέπει να εγγραφεί με το χειριστή GSM σας Αποστολή FAX μυνήματος στο GSM Πριν από τον αριθμό προορισμού πληκτρολογήστε τον κωδικό *01*,για επιβεβαίωση στη θύρα ότι η κλήση είναι FAX κλήση. Παραλαβή FAX μυνήματος από GSM Συστήνεται να ενεργοποιηθεί ξεχωριστός αριθμός fax στην κάρτα SIM σας - multinumbering scheme. Τα μυνήματα fax θα πρέπει να δρομολογούνται σε αυτό το νούμερο, τα μυνήματα μετά θα παραλαμβάνονται σαν fax μυνήματα αυτόματα. Εάν ο αριθμός του fax δεν είναι ενεργοποιημένος, η κλήση από το αναλογικό δίκτυο δρομολογημένη από το GSM αριθμό δεν ανιχνεύεται σαν κλήση fax και δρομολογείτε μέσω αναλογικού καναλιού του δικτύου GSM και η σύνδεση είναι ανεπιτυχής. Σε αυτήν την περίπτωση είναι πιθανό να ενεργοποιήσετε την μηχανή του fax στην θύρα για να λάβετε την επόμενη κλήση σαν κλήση fax: κλείστε το τηλέφωνο, πληκτρολογήστε τον κωδικό *9901# και σηκώστε το τηλέφωνο πάλι. Μετά από αυτό η θύρα είναι προετοιμασμένη να λάβει μια fax κλήση από αναλογικό δίκτυο. Αφού λάβετε το fax αυτή η ρύθμιση αναστέλλεται. COM-Σειριακή διασύνδεση Το COM μπορεί να χρησιμοποιηθεί για: Προγραμματισμό και έλεγχο CSD PC-PC μεταφορά δεδομένων CSD ή υψηλής ταχύτητας GPRS σύνδεσης στο internet Αποστολή και παραλαβή SMS Προγραμματισμός, Έλεγχος Εγκαταστήστε το SmartGate PCManager λογισμικό που είναι διαθέσιμο στο συμπεριλαμβανόμενο CD- ROM στο PC σας. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για τις παραμέτρους προγραμματισμού του SmartGate. Μπορεί να διαβάσει τα στοιχεία διαμόρφωσης από τη μνήμη και να τα αποθηκεύσει στο SmartGate. Επιπλέον, όλες οι παράμετροι μπορούν να σωθούν στο αρχείο του PC σας για backup ή για να σωθεί σε ένα άλλο σύστημα SmartGate. Το SmartGate PCManager περιέχει επίσης ένα εύκολο εργαλείο ελέγχου. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να προσδιορίσετε το όνομα του παροχέα GSM, δύναμη σημάτων, GSM εξάρτημα, κάρτα SIM, κτλ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του SmartGate. CSD PC-PC Μεταφορά Δεδομένων Ο τρόπος CSD παρέχει τη μετάδοση δεδομένων στο δίκτυο GSM στο μέγιστο ποσοστό μετάδοσης του 14400bps. Λειτουργεί όπως μια κλασική σύνδεση των δυο modem (AT εντολές ATD, ATH, ΑΤΑ, κ.λπ.). Η σύνδεση μπορεί να γίνει με έναν άλλο modem GSM ή ένα modem PSTN. Προσοχή!!!! Κλήσεις δεδομένων και κλήσεις Fax από την PSTN έρχονται σαν κλήσεις φωνής(η τηλεφωνική γραμμή στο SmartGate χτυπάει)επειδή ένα αναλογικό δίκτυο είναι ανίκανο να διακρίνει μια modem/fax κλήση. Έτσι, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα ειδικό τηλεφωνικό νούμερο για εισερχόμενα δεδομένα και κλήσεις fax στη κάρτα SIM διαφορετικά από τους αριθμούς της κλήσης φωνής. Το δίκτυο GSM αναγνωρίζει μια κλήση εισερχόμενη σε αυτόν τον αριθμό σαν data/fax κλήση και αφήνει την COM σειριακή διασύνδεση να χτυπήσει.

14 CSD ή μεγάλη ταχύτητα GPRS Σύνδεση δεδομένων στο Internet Για να συνδεθείτε με το Internet, εγκαταστήστε τον οδηγό του faxmodem από το CD-ROM του SmartGate πρώτα. Μια άλλη πιθανότητα είναι να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό εγκαταστάσεων του παροχέα GSM σε περίπτωση που υποστηρίζει το εξάρτημα GSM SIEMENS που εγκαθίσταται σε SmartGate(SIEMENS MC45/46 ή MC55/56) Ο οδηγός εγκατάστασης συνήθως διαμορφώνει και την τηλεφωνική σύνδεση του δικτύου. Εάν χρησιμοποιήσετε χειροκίνητη εγκατάσταση, πρέπει να την εγκαταστήσετε κατάλληλα. Ρωτήστε τον παροχέα του GSM για τις οδηγίες της σύνδεσης στο Internet γιατί μπορεί να είναι διαφορετικές για τον κάθε παροχέα(ειδικά για το τηλέφωνο που πρέπει να πληκτρολογηθεί,dns κτλ). Είναι απαραίτητο, για παράδειγμα, να τοποθετηθεί το APN στις επιπλέον ρυθμίσεις του modem στο GPRS: Παράδειγμα: at+cgdcont=1,"ip","internet.t-mobile.cz" Προσοχή! Οι προμηθευτές του GSM συνήθως επιβεβαιώνουν τον αριθμό *99# για να πληκτρολογηθεί για την σύνδεση του GPRS με δικές τους οδηγίες. Το εξάρτημα SIEMENS GSM απαιτεί το *99***1#. Σύνδεση δεδομένων CSD ή GPRS? Η μέγιστη μετάδοση δεδομένων CSD είναι 14400bps. Η GSM σύνδεση διατηρείται για ολόκληρο το χρόνο της σύνδεσης και οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με το χρόνο σύνδεσης. Το CSD μπορεί να παρέχει τη σύνδεση στοιχείων δύο PCs. Το SmartGate είναι εξοπλισμένο με εξαρτήματα GSM παρέχοντας class10(4+2timeslots), που σημαίνει ότι είναι ικανό να μεταφέρει δεδομένα στο PC στο ποσοστό των 85600bps και τα μισά το ποσοστό προς το δίκτυο GSM. Το GPRS δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την σύνδεση δυο PC. Μπορεί μόνο να παρέχει σύνδεση με ένα APN - π.χ. το Internet. Οι πιο πολύ προμηθευτές GSM χρεώνουν την σύνδεση GPRS σύμφωνα με τον όγκο των δεδομένων που έχουν μεταφερθεί ή από ένα ποσό κατ' αποκοπή και έτσι το GPRS είναι κατάλληλο για τη μακροπρόθεσμη σύνδεση με τις περιστασιακές μεταδόσεις δεδομένων. Αποστολή και παραλαβή SMS Είναι δυνατό να στείλετε και να λάβετε μονάδες SMS χρησιμοποιώντας κατάλληλες ΑΤ εντολές. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα PC που είναι βασισμένα σε αυτήν την αρχή. Εγκαταστήστε το λογισμικό που σχεδιάστηκε για τα εξαρτήματα GSM SIEMENS (το λογισμικό για το κινητό τηλέφωνο SIEMENS μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί). Μπορείτε να στείλετε και να λάβετε SMS ακόμα και κατά την διάρκεια των κλήσεων φωνής του SmartGate. Συνδυασμός του COM Traffic με κλήσεις φωνής Όπως έχει αναφερθεί, μεταφορά SMS μπορεί να γίνουν ακόμα και κατά την διάρκεια κλήσεων. Το πρόγραμμα SMS είναι μόνο μπλοκαρισμένο προσωρινά κατά την διάρκεια εξερχόμενης κλήσης στο GSM και εισερχόμενης κλήσης από το χτύπημα GSM. Το ίδιο πράγμα ισχύει για τον έλεγχο PCManager. Ένα μήνυμα αναγγέλλει ότι το SmartGate εμποδίζεται επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια της καθιέρωσης κλήσης φωνής. Καμία κλήση φωνής στο GSM δεν μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια μεταφοράς δεδομένων CSD. Ακόμα και εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις μπορούν να γίνουν στο GSM κατά την διάρκεια σύνδεσης GPRS. Η σύνδεση GPRS παραμένει ενεργή κατά την διάρκεια όλης της κλήσης στο GSM αλλά κανένα δεδομένο δεν μπορεί να μεταφερθεί(το SmartGate είναι ένα GPRS τερματικό class B). Μόλις τερματιστεί η κλήση, η μετάδοση δεδομένων ανακτάται αμέσως.

15 Λίστα από υποστηριγμένες ΑΤ εντολές Υπάρχουν αυθεντικά αρχεία που σχετίζονται στα εξαρτήματα SIEMENS GSM στο PDF μέσα στο CD- ROM του SmartGate. Προσοχή! Από τη στιγμή που το εξάρτημα GSM χρησιμοποιείται πρώτιστα από το κεντρικό επεξεργαστή SmartGate για τις κλήσεις φωνής, χρησιμοποιήστε τις εντολές ΑΤ προσεκτικά. Μπορείτε να διαμορφώσετε το εξάρτημα GSM που καθιστά έτσι το SmartGate ανενεργό. Για να λύσετε τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα, κλείστε το SmartGate και ανοίξτε το πάλι για να κάνετε τον κεντρικό επεξεργαστή να εκτελέσει την πλήρη έναρξη του εξαρτήματος GSM. Μην χρησιμοποιήσετε ιδιαίτερα:

16 Παράμετρος προγραμματισμού SmartGate Οι περισσότερες από τις παραμέτρους του SmartGate έχουν τέτοιες προκαθορισμένες αξίες που ικανοποιούν τις περισσότερες απαιτήσεις χρηστών και δεν χρειάζονται να αλλαχτούν. Συνήθως πρέπει να προγραμματίσετε τους πίνακες δρομολόγησης σύμφωνα με τη χρήση του SmartGate. Χρησιμοποιήστε έναν Η/Υ με εγκατεστημένο PCManager για τις παραμέτρους προγραμματισμού του SmartGate. Προγραμματισμός με βάση το PC Για να προγραμματίσετε, συνδέστε το SmartGate στο PC με ένα σειριακό καλώδιο και σιγουρευτείτε ότι είναι εγκατεστημένο το SmartGate PCManager. Ο προγραμματισμός είναι γρήγορος και εύκολος. Όλα τα στοιχεία και οι παράμετροι συνοδεύονται με τους υπαινιγμούς κειμένων ακριβές σημείο δείχνει ο δρομέας ποντικιού. Τα δεδομένα SmartGate που φορτώνουν και που αποθηκεύουν, συμπεριλαμβανομένης firmware upgrade, εκτελούνται με έναν ειδικό τρόπο, στον οποίο το SmartGate περιμένει για 3δευτ. αφότου είναι ανοικτό(όλα τα LEDs είναι ανοιχτά). Εάν καθοδηγείται έτσι από το PCManager κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, το SmartGate παραμένει έτσι όσο είναι απαραίτητο. Εάν το SmartGate δεν ρυθμίζετε μετά από τον τερματισμό του PCManager, κλείστε το σύστημα και ανοίξτε το πάλι.

17 Βασικές οδηγίες προγραμματισμού 1.Τρέξτε το PCManager και επιλέξτε την γλώσσα για την επίδειξη των κειμένων στη δεξιά πλευρά 2. Κλικ στην εικόνα CD-ROM για την επεξεργασία δεδομένων στην αριστερή πλευρά 3.Φορτώστε δεδομένα από το SmartGate- εάν το SmartGate δεν είναι στον ειδικό τομέα προγραμματισμού του, καλείστε να κλείσετε το SmartGate και να το ανοίξετε πάλι 4.Οι παράμετροι είναι κανονισμένοι σύμφωνα με τις λειτουργίες τους στον πίνακα. Εγκαταστήστε όλες τις παραμέτρους που θέλετε να αλλάξετε. Εάν δείχνετε μια παράμετρο με το ποντίκι, η βοήθεια επιδεικνύεται 6.Κλικ πάνω στην εικόνα CD-ROM πάλι για την επεξεργασία δεδομένων 7.Σώστε τα δεδομένα μέσα στο SmartGate- εάν το SmartGate δεν είναι στον ειδικό τομέα προγραμματισμού του, καλείστε να κλείσετε το SmartGate και να το ανοίξετε πάλι Περαιτέρω επιλογές επεξεργασίας δεδομένων Εκτός από την μνήμη του SmartGate, οι τοποθετήσεις μπορούν να σωθούν σε ένα αρχείο PC και να ξαναφορτωθεί στο PCManager. Αυτό συστήνεται για να υποστηρίξει την τρέχουσα διαμόρφωση σε μια άλλη μονάδα SmartGate. Προσοχή!!! Ο πίνακας ασφαλείας περιλαμβάνει τους κωδικούς PIN και υπηρεσίας. Αυτοί οι παράμετροι έχουν μια ειδική επίδειξη. Δεν μπορούν να σωθούν σε αρχείο του PC για λόγους ασφαλείας. Εάν φορτώσετε ένα αρχείο μέσα στο PCManager και μετά μέσα στο SmartGate, οι κωδικοί PIN και υπηρεσίας δεν μπορούν να αλλάξουν εκτός εάν τους αλλάξετε χειροκίνητα πριν τους σώσετε. Προσοχή!!! Όλοι οι πίνακες είναι συμπληρωμένοι με προεπιλεγμένες αξίες αφού ξεκινήσει το PCManager. Συστήνετε να φορτώσετε δεδομένα από το SmartGate πριν προγραμματίσετε και σώσετε τις παραμέτρους. Εάν σώσετε μόνο τα δεδομένα μετά που θα ξεκινήσει το PCManager, όλοι οι παράμετροι δέχονται τους κωδικούς PIN και υπηρεσίας στη μνήμη του SmartGate θα έχουν προεπιλεγμένες αξίες. Προσοχή!!! Οι κωδικοί PIN και υπηρεσίας μπορούν μόνο να τροποποιηθούν είτε με το χέρι είτε με την πλήρη έναρξη. Αναβάθμιση : Διαδικασία αναβάθμισης: 1.Τρέξτε το PCManager και επιλέξτε την γλώσσα για την επίδειξη των κειμένων στη δεξιά πλευρά 2. Κλικ στην εικόνα CD-ROM για την επεξεργασία δεδομένων στην αριστερή πλευρά 3.Κλικ στη αναβάθμιση- εάν το SmartGate δεν είναι στον ειδικό τομέα προγραμματισμού του, καλείστε να κλείσετε το SmartGate και να το ανοίξετε πάλι 4.Υπάρχει παραπάνω από ένα αρχείο στον κατάλογο PCManager, διαλέξτε ένα από αυτούς. Η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα. Μην σβήνετε το Η/Υ ή το SmartGate κατά την διάρκεια της αναβάθμισης!!! Προσοχή!!! Το PCManager ελέγχει την έκδοση λογισμικού στο SmartGate και το αρχείο βελτίωσης. Εάν η έκδοση στο αρχείο είναι καινούργια, όλα είναι εντάξει. Επίσης μια ίδια ή μια προηγούμενη έκδοση λογισμικού είναι αποθηκευμένη στο SmartGate αλλά το PCManager απαιτεί επιβεβαίωση για να είναι στην ασφαλή πλευρά.

18 Προσοχή!!! όσον αφορά την πιθανή αλλαγή δομής δεδομένων μνήμης SmartGate, το PCManager και το SmartGate "αντιστοιχούνται" σύμφωνα με τις εκδόσεις. Η έκδοση του PCManager μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προγραμματισμό SmartGate αυτό διαφέρει από την έκδοση SmartGate από μια επιστολή μετά από την έκδοση αριθμού (π.χ. 1.00A) που το ίδιο το PCManager προσδιορίζει αυτό το γεγονός και σας ειδοποιεί. Έλεγχος Ο έλεγχος είναι ενεργός όταν είναι το SmartGate σε λειτουργία και καταχωρείται στο δίκτυο GSM. Εάν SmartGate δεν καταχωρείται στο GSM, το COM εμποδίζεται και κανένας έλεγχος δεν μπορεί να γίνει. Αυτή η απλή πληροφοριακή λειτουργία σας βοηθά να προσδιορίσετε: Τον τύπο εξαρτήματος GSM και την ταυτότητα IMEI Την SIM κάρτα ταυτότητα IMSI και το επιλεγμένο κέντρο υπηρεσιών SMS απαραίτητο για την αποστολή SMS Το όνομα του παροχέα GSM και η δύναμη σημάτων που παραλαμβάνεται από το SmartGate αυτές οι πληροφορίες σας βοηθούν να βρείτε τις βέλτιστες θέσεις σημάτων(ενημερώνεται κάθε 10δευτ.) Η στάση θέσης γραμμών του SmartGate-stand by,εξερχόμενη κλήση, εισερχόμενη κλήση συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου. Το COM είναι κλειδωμένο κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης και της εισερχόμενης κλήσης, έτσι το PCManager αναφέρει φραγή COM.

19 Τηλεφωνική παράμετρος διασύνδεσης FXS Τύπος πληκτρολόγησης Επιλέξτε το τύπο πληκτρολόγησης για να παραληφθεί από το SmartGate στη διασύνδεση FXS. Το SmartGate δέχεται μόνο τον επιλεγμένο τύπο πληκτρολόγησης και αγνοεί τους άλλους. Θέτοντας επιλογές: DTMF: Το SmartGate λαμβάνει μόνο την τονική πληκτρολόγηση Παλμικό: Το SmartGate λαμβάνει μόνο την παλμική πληκτρολόγηση Προεπιλεγμένη ρύθμιση: DTMF Χρόνος για το τέλος αναγνώρισης πληκτρολόγησης [sec] Χρόνος που το SmartGate περιμένει για περαιτέρω ψηφία να πληκτρολογηθούν. Ξεκινάει κατοχυρώνει την σύνδεση όταν περάσει ο χρόνος Θέτοντας επιλογές: 1-255δευτ. Ρύθμιση βήματος: 1δευτ. Προεπιλεγμένη ρύθμιση :5δευτ. να Ελάχιστο κλείσιμο [ms] Το ελάχιστο τρέχον κλείσιμο γραμμής που το SmartGate αξιολογεί σαν κλείσιμο Θέτοντας επιλογές: ms Ρύθμιση βήματος:100ms Προεπιλεγμένη ρύθμιση:500ms Ήχος μετά το τέλος πληκτρολόγησης Επιλέξτε έναν ήχο να σηματοδοτεί το τέλος πληκτρολόγησης(καθιερώνει την αρχή της εξερχόμενης κλήσης) Θέτοντας επιλογές:ναι/οχι Προεπιλεγμένη ρύθμιση: ΝΑΙ Τόνος πληκτρολόγησης συχνότητα[hz] Θέτοντας συχνότητα/συχνότητες για τόνους πληκτρολόγησης Θέτοντας επιλογές:1-3400hz Ρύθμιση βήματος:1hz Προεπιλεγμένη ρύθμιση:425hz

20 Τόνοι πληκτρολόγησης- ρυθμός Αυτός ο τόνος παράγεται μετά το σήκωμα σε περίπτωση που το SmartGate είναι έτοιμο να δεχτεί την πληκτρολόγηση. Θέτοντας επιλογές: Συνεχόμενος:-τοSmartGate παράγει συνεχόμενο τόνο πληκτρολόγησης Morse A: - το SmartGate παράγει τόνο πληκτρολόγησης με ρυθμό 330/330/660/660ms Προεπιλεγμένη ρύθμιση: συνεχόμενο Απασχολημένος τόνος-ρυθμός[hz] Θέτοντας συχνότητα/συχνότητες για τον απασχολημένο τόνο Θέτοντας επιλογές:1-3400hz Ρύθμιση βήματος:1hz Προεπιλεγμένη ρύθμιση:425hz Απασχολημένος τόνος ρυθμός Ρύθμιση ρυθμού απασχολημένου τόνου Θέτοντας επιλογές: 330/330ms -ρυθμός 330ms tone, 330ms pause 200/200ms -ρυθμός 200ms tone, 200ms pause 250/250ms -ρυθμός 250ms tone, 250ms pause 375/375ms -ρυθμός 375ms tone, 375ms pause 500/500ms -ρυθμός 500ms tone, 500ms pause Προεπιλεγμένη ρύθμιση: 330/330ms Τόνος μετά την αποσύνδεση Εάν ο σπομακρισμένος συνδρομητής κλείσει το τηλέφωνο πρώτος, ο συνδρομητής του SmartGate μπορεί να ακούσει τον τόνο που επιλέγεται εδώ. Θέτοντας επιλογές: Απασχολημένος το SmartGate μεταφέρει τον απασχολημένο τόνο όταν τερματιστεί η κλήση Μόνιμο το SmartGate μεταφέρει τον μόνιμο τόνο όταν τερματιστεί η κλήση Προεπιλεγμένη ρύθμιση: απασχολημένος τόνος Ένδειξη αντίστροφης γραμμής για την κλήση σε εξέλιξη Επιλέξτε την υπό εξέλιξη κλήση που σηματοδοτείτε από την αντίστροφη πολικότητα τηλεφωνικής γραμμής στη διασύνδεση FXS. Υπάρχει τάση της πολικότητας στην τηλεφωνική γραμμή κατά τη διάρκεια ολόκληρης της κλήσης. Θέτοντας επιλογές:ναι/οχι Προεπιλεγμένη ρύθμιση: ΟΧΙ Παλμοί χρέωσης όταν η κλήση ξεκινάει/τελειώνει Σηματοδοτώντας την κλήση όταν ξεκινάει ή τερματίζεται από παλμοί χρέωσης Θέτοντας επιλογές: Καμία-το SmartGate δεν στέλνει tariff pulse σαν σήμα έναρξης/τερματισμού κλήσης Τερματισμός κλήσης-το SmartGate στέλνει παλμούς χρέωσης όταν τερματίζεται η κλήση Έναρξη κλήσης- το SmartGate στέλνει παλμούς χρέωσης όταν ξεκινάει η κλήση Έναρξη/τερματισμός κλήσης-- το SmartGate στέλνει παλμούς χρέωσης όταν ξεκινάει και τερματίζεται η κλήση επίσης Προεπιλεγμένη ρύθμιση: Καμία

Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C

Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Διακοπή ρεύματος-τροφοδοσίας συσκευής Σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος η εξωτερική γραμμή 1 συνδέεται αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model (Eπεκτάσιµα τηλεφωνικά κέντρα) Κατάλογος λειτουργιών 1. SMDR (Προαιρετική λειτουργία σύνδεσης µε PC) 2. υνατότητα επέκτασης από 208 σε 416 3. Προ-ηχογραφηµένα µηνύµατα

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Ο ORION-G είναι μία συσκευή η οποία εξομοιώνει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή (PSTN), αξιοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, και χρησιμοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model 416-832 (Eπεκτάσιμο τηλεφωνικό κέντρο) Διάταξη ακροδεκτών σύνδεσης Ρευματολή πτης & ενδεικτικό led Ακροδέκτες τύπου RJ 11 σύνδεση εσωτερικών γραμμών Σύνδεση εξωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

GSM Gateway Εγχειρίδιο Χρήστη Περιεχόµενα 1. Περιεχόµενο παράδοσης...2 2. Κωδικός PIN...2 3. Εγκατάσταση...2 4. Συνδέσεις και ενδείξεις µπροστινού πάνελ...3 5. Συνδέσεις και ενδείξεις πίσω πάνελ...3 6.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Αναγνώριση Αναμονή και Κράτηση Απόκρυψη Αριθμού Απόρριψη Εισερχόμενων με Απόκρυψη Αριθμού Υπηρεσία Συνδιάσκεψης Προώθηση Φραγή Ειδοποίηση μέσω SMS Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas.

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas. ΑΣΦΑΛΕΙΑ HELLAS ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση.

ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση. Οδηγίες χρήσης τηλεφωνικών κέντρων ΤC-416, TC-208 & TC-312 1.1 Οδηγίες Προφύλαξης ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Παραμετροποίησης Power Electronics Control Ε.Π.Ε. Τύποι Συσκευών: LFT169 - LFR169 Περιγραφή: Πομπός και Δέκτης Τηλεχειρισμού 169MHz

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416 Αν το περίβληµα της συσκευής καταστραφεί για οποιοδήποτε λόγο αποσυνδέστε αµέσως το καλώδιο τροφοδοσίας και επιστρέψτε τη συσκευή στο κατάστηµα που την

Διαβάστε περισσότερα

GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS. ReCT-4S. Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS. ReCT-4S. Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS ReCT-4S Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση 1.1 Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφού αφαιρέσετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM, (χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE

Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE Ο ORION-G είναι μία συσκευή η οποία εξομοιώνει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή (PSTN), αξιοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, και χρησιμοποιείται για την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) Πρόγραμμα για τον Προγραμματισμό των Μηχανών D.P.S. S-800, Open Cash και S-710 μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB Εγκατάσταση ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ TEXNIKOY. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 251 Α ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ: 2410 555777, ΦΑΞ: 2410 287392 Email: info@dgnet.gr Web: www.dgnet.

Ο ΗΓΙΕΣ TEXNIKOY. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 251 Α ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ: 2410 555777, ΦΑΞ: 2410 287392 Email: info@dgnet.gr Web: www.dgnet. Ο ΗΓΙΕΣ TEXNIKOY ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 251 Α ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ: 2410 555777, ΦΑΞ: 2410 287392 Email: info@dgnet.gr Web: www.dgnet.gr 1 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ RESET Η διαδικασία RESET περιγράφεται στον παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

TGS TELECOMS ΞΑΝΘΟΥ 86- ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΚ 13231 ΤΗΛ 210-5022400 Email: info@tgs-telecoms.gr url: www.tgs-telecoms.gr

TGS TELECOMS ΞΑΝΘΟΥ 86- ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΚ 13231 ΤΗΛ 210-5022400 Email: info@tgs-telecoms.gr url: www.tgs-telecoms.gr Επισκόπηση Διαθέσιμη συλλογή Αρ.παραγγελίας Όνομα Περιγραφή Τα βασικά μοντέλα, πλήρως βελτιωμένα, 913301 Ε, 913303 Ε και 913304 εξαρτήματα που μπορούν να αντικαταστηθούν. Χωρίς επέκταση, παράγει αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr ΗΧ -GSM02Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος της κεντρικής µονάδας υπάρχει µια σειρά ακροδεκτών σύνδεσης, οι λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου. Έκδοση 1.0a

Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου. Έκδοση 1.0a Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου Έκδοση 1.0a Χρήση του φορητού εσωτερικού τηλεφώνου σας Λόγω των δυνατοτήτων προσαρμογής του συστήματος, οι Κωδικοί κλήσης και οι Δυνατότητες των

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB Οδηγίες χρήστη Menu Προγραμματισμός GSM και λειτουργία ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΦΙΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΜΗΣ v9.01. Είσοδος 4 optocupler με δύο ελεύθερα άκρα για οδήγηση με γείωση ή 12Vdc.

ΕΡΜΗΣ v9.01. Είσοδος 4 optocupler με δύο ελεύθερα άκρα για οδήγηση με γείωση ή 12Vdc. ΕΡΜΗΣ v9.01 Περιγραφή Η συσκευή Ερμής είναι ένας τηλεχειρισμός 5 εξόδων με δυνατότητα να κάνει monitoring και να στέλνει σήματα alarm από 4 εισόδους. Η εμβέλειά του είναι απεριόριστη και ο μόνος περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Konftel 100

Εγχειρίδιο Χρήσης Konftel 100 Εγχειρίδιο Χρήσης Konftel 100 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Conference phones for every situation Περιεχόμενα Περιγραφή 4 Σύνδεση, Αξεσουάρ, Ανταλλακτικά 5 Κλήσεις 6 Εισερχόμενες Κλήσεις 6 Εξερχόμενες Κλήσεις 6 Επανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

C11 Μετρητής Ενέργειας. Οδηγίες χρήσης

C11 Μετρητής Ενέργειας. Οδηγίες χρήσης C11 Μετρητής Ενέργειας Οδηγίες χρήσης Περιεχόμενα 1. Επισκόπηση προϊόντος... 2 2. Εγκατάσταση... 3 3. Έλεγχος του μετρητή... 4 3.1. Οθόνη και πλήκτρα...4 3.2. Δομή μενού...5 4. Ρυθμίσεις μετρητή... 7

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Αχαρναί 20.7.09 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το λογισμικό χαρτογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26 1 I. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Στις οδηγίες που ακολουθούν, οι επεξηγήσεις δίνονται με την παρακάτω μορφή. Επικεφαλίδα Δίνεται η λειτουργία και ο κωδικός ενεργοποίησής της.

Διαβάστε περισσότερα

VOLTE-TEL communications /

VOLTE-TEL communications  / 1 2 Σύντομος Οδηγός Χρήσης Σχετικά με το έντυπο που έχετε στα χέρια σας. Ο συγκεκριμένος οδηγός χρήσης έχει ως σκοπό να σας επεξηγήσει τις βασικές λειτουργίες του τηλεφωνικού συστήματος τις AGFEO του οποίου

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

MC-208 Digtal Telephone System Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Miracall Digital Telephone System MC-208 - 1 -

MC-208 Digtal Telephone System Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Miracall Digital Telephone System MC-208 - 1 - Miracall Digital Telephone System MC-208 Οδηγίες χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες πριν θέσετε σε λειτουργία το κέντρο Προγραµµατισµός του κέντρου 2.1 Επισηµάνσεις 2.2 Επαναφορά των εργοστασιακών

Διαβάστε περισσότερα

"APOLLO RTM-1" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "RTM-1"

APOLLO RTM-1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RTM-1 "APOLLO RTM-1" Το "RTM-1" είναι μία συσκευή η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα Apollo και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση,

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

EdoorLock Programmer. EdoorLock Programmer_App.doc

EdoorLock Programmer. EdoorLock Programmer_App.doc EdoorLock Programmer Α. Λίγα λόγια. Το EdoorLock Programmer χρησιμοποιείται για την διαχείριση και τον προγραμματισμό του EdoorLock Electronic Lock. Το EdoorLock Electronic Lock είναι μια συσκευή Access

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ B-fast ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ T-Line ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ AV 1423/011 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ B-FAST

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ B-fast ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ T-Line ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ AV 1423/011 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ B-FAST ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ B-fast ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ T-Line ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ AV 1423/011 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ B-FAST Άγκιστρο Επιλογέας εμπέδησης Διακόπτες προγραμματισμού ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΘΟΝΗΣ (εικόνα 1) 1. ΚΟΥΜΠΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας.

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας. Verifone Vx520 Καλώς ήρθατε στην Cardlink. Η Cardlink παρέχει ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές πληρωμών κάθε μέρα, σε κάθε σημείο. Το πακέτο που έχετε στα χέρια σας περιέχει το POS μαζί με τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

www.teletechnika.gr www.karel.gr

www.teletechnika.gr www.karel.gr www.teletechnika.gr www.karel.gr 12 MS 26s Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης, προγραμματισμού, και χρήσεως 1 Γενικά Στις παρακάτω σελίδες θα βρείτε όλες τς απαραίτητες οδηγίες για το τηλεφωνικό κέντρο MS26s.

Διαβάστε περισσότερα

UTECO ABEE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

UTECO ABEE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ IMAGO F3000 Συνοπτική περιγραφή Αυτοί οι ελεγκτές διαδικασίας χτίζονται σε ένα σχεδιασμό επεκτάσιμης μονάδας, και είναι κατάλληλοι για τον έλεγχο ρύθμιση λειτουργίας, ψησίματος, καπνίσματος και ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΕΝΤΟΛΩΝ 1. Μικρόφωνο εγγραφής μηνύματος ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΕΝΤΟΛΩΝ 1. Μικρόφωνο εγγραφής μηνύματος ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CE APROVED ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Τη στιγμή της τροφοδοσίας η οθόνη θα δείξει τη λέξη ACCESO δηλώνοντας την ομαλή λειτουργία του microprocessor. Η είσοδος αφοπλισμού (blocco) συνδέεται προαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta 1. Εισαγωγή 2. Δημιουργία Λογαριασμού πρόσβασης στην ιστοσελίδα My Cyta 3. Διαχείριση των υπηρεσιών 3.1 Προσθήκη αριθμού ευρυζωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

TGS TELECOMS ΞΑΝΘΟΥ 86- ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΚ 13231 ΤΗΛ 210-5022400 Email: info@tgs-telecoms.gr Url: www.tgs-telecoms.gr

TGS TELECOMS ΞΑΝΘΟΥ 86- ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΚ 13231 ΤΗΛ 210-5022400 Email: info@tgs-telecoms.gr Url: www.tgs-telecoms.gr 1.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ *ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ * ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ *ΔΙΑΧΥΤΟΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ(BACKLIGHT)-LEDs *ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟ ΜΕΧΡΙ 54 ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

"APOLLO RTM-1" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "RTM-1"

APOLLO RTM-1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RTM-1 "APOLLO RTM-1" Το "RTM-1" είναι μία συσκευή η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα Apollo και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση,

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Οδηγίες Λειτουργίας Σας ευχαριστούµε που χρησιµοποιείτε το έξυπνο σύστηµα συναγερµού της εταιρίας µας. Τα προϊόντα µας είναι ιδανικά για οικογένειες, τράπεζας, µικρές

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Modem και τοπικό δίκτυο

Modem και τοπικό δίκτυο Modem και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 Περιεχόμενα Γενικά... 3 Λειτουργίες... 3 Χαρακτηριστικά... 4 Οδηγίες Χρήσης... 5 Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ONLINE TRACKING... 11 1. Γενικά Το

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή & Επεξεργασία Δεδομένων Εργαστήριο 2 USB και Σειριακή Επικοι- νωνία Σ Σειριακή Επικοινωνία

Συλλογή & Επεξεργασία Δεδομένων Εργαστήριο 2 USB και Σειριακή Επικοι- νωνία Σ Σειριακή Επικοινωνία Συλλογή & Επεξεργασία Δεδομένων Εργαστήριο 2 USB και Σειριακή Επικοινωνία. Σειριακή Επικοινωνία USB Σύνδεση / Πρωτόκολλο Σκοπός Εντολή επιλογής (if) Εντολή Επανάληψης (while) Πίνακες 1 Μέρος Α : Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: υνατότητα ανοικτής ακρόασης & οµιλίας υνατότητα κλήσης τριών αριθµών µε το πάτηµα ενός κουµπιού υνατότητα κλίσης 10 αριθµών µε το πάτηµα δύο κουµπιών

Διαβάστε περισσότερα

GSM INTD Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909

GSM INTD Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909 GSM INTD0909 Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909 Σελ. 2 Γενική Περιγραφή Σελ. 3 Σύνδεση & Ενεργοποίηση Σελ. 4 Επεξηγήσεις LED s Σελ. 5 Σχέδιο Συνδεσμολογίας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογή λειτουργιών Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας

Προσαρμογή λειτουργιών Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας Αυτόματο Σύστημα Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης Προσαρμογή λειτουργιών Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας Κωνσταντίνος Φίλης, COSMOTE ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Υφιστάμενη Διαχείριση Κλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση

ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση 1.1 Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφού αφαιρέσετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM, (χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή & Επεξεργασία Δεδομένων Εργαστήριο 5. Ρυθμίζοντας τη Φορά Περιστροφής. Σύστημα Συλλογής & Επεξεργασίας Μετρήσεων

Συλλογή & Επεξεργασία Δεδομένων Εργαστήριο 5. Ρυθμίζοντας τη Φορά Περιστροφής. Σύστημα Συλλογής & Επεξεργασίας Μετρήσεων Σκοπός Συλλογή & Επεξεργασία Δεδομένων Εργαστήριο 5 Ρυθμίζοντας τη Φορά Περιστροφής DC Κινητήρα. Σύστημα Συλλογής & Επεξεργασίας Μετρήσεων Βασική δομή ενός προγράμματος στο LabVIEW. Εμπρόσθιο Πλαίσιο (front

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner

Οδηγίες χρήσης Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner Οδηγίες χρήσης Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner 1 P a g e Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 1. Τι είναι το FastBanner... 3 2. Χειρισμός του FastBanner... 3 3. Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner... 5 3.1.

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM

CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ISO 9001-2000 Α.Μ.Π. 00645 Power Electronics Control Programming Manual_CMA20-CMA40 _171120 Περιεχόμενα 1 Γενικά... 1 2 Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN 1.1 Τερματισμός Kλήσεων στο Κινητό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της MTN 1.1.1. Ο τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

Ο πίνακας ελέγχου αποτελείται από οθόνη, τρία σημεία ενδείξεων και τέσσερα πλήκτρα.

Ο πίνακας ελέγχου αποτελείται από οθόνη, τρία σημεία ενδείξεων και τέσσερα πλήκτρα. ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ MSK Το σύστημα ελέγχου της ροής του πρωτογενούς αέρα καύσης (MSK), έχει ως στόχο τη διατήρηση σταθερής απόδοσης του τζακιού καθ όλη τη διαδικασία καύσης του ξύλου. Το MSK ελέγχει

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SKH-300 Βασικά χαρακτηριστικά 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση διάρκειας συνοµιλίας. 30 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας Φίλτρο 5 ψηφίων προθέµατος

Διαβάστε περισσότερα

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ή να

Διαβάστε περισσότερα