ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας"

Transcript

1 ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας

2 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες για ανεύρεση εργασίας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, για το οποίο το ergasia.gr ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, είναι το ειδησεογραφικό του τμήμα, το οποίο στελεχώνεται από ειδικευμένους στα εργασιακά θέματα δημοσιογράφους. Παράλληλα, το δυναμικό σύστημα καταχώρησης αγγελιών εργασίας, με μοναδικές δυνατότητες και παροχές προς τις εταιρείες και τα στελέχη των τμημάτων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, παρέχει όλα εκείνα τα εργαλεία που εγγυούνται μια πετυχημένη καταχώρηση αγγελίας. Στον οδηγό αυτό, θα βρείτε όλα εκείνα τα εργαλεία και τις δυνατότητες, τις οποίες σας προσφέρει το ergasia.gr καθώς και έξυπνες λύσεις και προτάσεις για την ανάπτυξη και την προώθηση της εταιρείας σας. Το ergasia.gr επέλεξαν ήδη για την καταχώρηση και προβολή των αγγελιών τους, πάνω από 440 εταιρείες. Στην Βάση Δεδομένων μας έχουμε τα πιο πρόσφατα και επικαιροποιημένα βιογραφικά υποψηφίων! Καθημερινά επισκέπτονται το ergasia.gr πάνω από χρήστες! Είμαστε ήδη πρώτοι στα αποτελέσματα αναζήτησης της google! Ενημερωθείτε για τις παροχές μας και είμαστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε να συν-εργαστείτε μαζί μας.

3 Δημιουργία Προφίλ Με την δωρεάν εγγραφή σας στο ergasia.gr μπορείτε να καταχωρήσετε το Προφίλ της εταιρείας σας. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας, την ιστοσελίδα σας και εκτεταμένο κείμενο για το ιστορικό και τα προϊόντα της εταιρείας σας, με πολλές δυνατότητες μορφοποίησης. Στο Προφίλ σας επίσης εμφανίζονται όλες οι αγγελίες εργασίας που έχετε καταχωρήσει. Επίσης, το Προφίλ σας συνδέεται με όλες τις αγγελίας σας! Καταχώρηση Αγγελίας Το ergasia.gr σας δίνει την δυνατότητα να καταχωρήσετε δύο ειδών αγγελίες: Απλή αγγελία Προβεβλημένη αγγελία Η προβεβλημένη αγγελία, εμφανίζεται σε ξεχωριστό χρωματικά πλαίσιο και προσελκύει περισσότερους υποψηφίους. Όλες οι αγγελίες έχουν διάρκεια 30 ημερών. Τρεις ημέρες πριν την λήξη της αγγελίας, λαμβάνεται αυτοματοποιημένο το οποίο σας ενημερώνει για την λήξη της αγγελίας σας. Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε την αγγελία σας με . Στέλεχος του ergasia.gr θα επιμεληθεί και θα ενεργοποιήσει την αγγελία σας!

4 Έτοιμες απαντητικές επιστολές Με την καταχώρηση της αγγελίας σας, οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν άμεσα μέσα από το δυναμικό σύστημα των αγγελιών. Όλες οι αιτήσεις σας αποστέλλονται άμεσα στο σας. Ε- πιπρόσθετα μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε όλα τα βιογραφικά των υποψηφίων μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου που σας προσφέρει το ergasia.gr Ο ανθρώπινος χαρακτήρας μιας εταιρείας είναι το Α και το Ω για τις μεγάλες εταιρείες. Σε μια δύσκολη περίοδο, οι μεγάλοι όμιλοι κρίνονται από τη στάση τους απέναντι στον άνθρωπο. Το ergasia.gr ενημερώνει με αυτοματοποιημένο τρόπο όλους τους υποψήφιους που έδειξαν ενδιαφέρον για την αγγελία σας! Πίνακας Ελέγχου Μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου σας, μπορείτε: να διαμορφώσετε το Προφίλ σας να ανεβάσετε το Λογότυπό σας να καταχωρήσετε μια νέα αγγελία να ενημερωθείτε πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί για την κάθε αγγελία σας να δείτε πόσες επισκέψεις από υποψηφίους είχε η κάθε αγγελία σας να δείτε τα βιογραφικά των υποψηφίων που απάντησαν στις αγγελίες σας να δηλώσετε ότι μια αγγελία σας έχει καλυφθεί να απαντήσετε στους υποψηφίους να αναζητήσετε τους κατάλληλους υποψηφίους από την Βάση Δεδομένων να αποθηκεύσετε τα βιογραφικά των υποψηφίων που σας ενδιαφέρουν!...και πολλά άλλα

5 Screening υποψηφίων τέλος στην παραλαβή μη σχετικών με την αγγελία αιτήσεων! Το δυναμικό σύστημα καταχώρησης αγγελιών, σας δίνει την δυνατότητα, κατά την καταχώρηση της αγγελίας σας, να ορίσετε έως και τρεις ερωτήσεις, στις οποίες οι υποψήφιοι που θα επισκεφθούν την αγγελία σας και θα θελήσουν να απαντήσουν, θα πρέπει να απαντήσουν θετικά πριν μπορέσουν να στείλουν την αίτησή τους! Το δυναμικό σύστημα καταχώρησης αγγελιών, σας δίνει την δυνατότητα, κατά την καταχώρηση της αγγελίας σας, να ορίσετε έως και τρεις ερωτήσεις, στις οποίες οι υποψήφιοι που θα επισκεφθούν την αγγελία σας και θα θελήσουν να απαντήσουν, θα πρέπει να απαντήσουν θετικά πριν μπορέσουν να στείλουν την αίτησή τους! Μεταξύ των ερωτήσεων που μπορείτε να θέσετε, θα μπορούσαν να είναι οι παρακάτω: Έχετε τον απαραίτητο τίτλο σπουδών; Έχετε την απαιτούμενη προϋπηρεσία; Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να απαντήσουν θετικά στις παραπάνω ερωτήσεις, πριν το σύστημα τους επιτρέψει να στείλουν την αίτησή τους! Αν απαντήσουν αρνητικά, έστω και σε μία από τις ερωτήσεις, το σύστημα ευγενικά θα τους ενημερώσει ότι δεν πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα της αγγελίας!

6 Βάση Βιογραφικών Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για τις εταιρείες είναι η πρόσβαση στα Βιογραφικά των Υ- ποψηφίων. Στο ergasia.gr διαθέτουμε την πιο πρόσφατη και επικαιροποιημένη Βάση Βιογραφικών! Πάνω από Βιογραφικά υπάρχουν ήδη καταχωρημένα και ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται καθημερινά! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για περιορισμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα Προφίλ που σας ενδιαφέρουν για μελλοντική τους αξιοποίηση! Μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου σας, μπορείτε να έρθετε σε άμεση επαφή με τους υποψηφίους και να βρείτε το κατάλληλο άτομο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας! Στο ergasia.gr επιδιώκουμε συνεχώς και παροτρύνουμε τους Υποψηφίους να επικαιροποιούν και να συμπληρώνουν το Προφίλ τους, ώστε να προσφέρουμε στις Εταιρείες μια πλήρη και ενημερωμένη Βάση Δεδομένων που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας! Στο ergasia.gr διαθέτουμε την πιο πρόσφατη και επικαιροποιημένη Βάση Βιογραφικών!

7 Προβεβλημένο Προφίλ Ιδιαίτερα επιμελημένο Προφίλ της εταιρείας, με προβολή λογοτύπου μεγάλου μεγέθους και δημιουργία αποκλειστικής σελίδας με εκτενή αναφορά στο Προφίλ της εταιρείας, φωτογραφίες, Ισολογισμοί, Δελτία Τύπου, κ.ά. Συνέντευξη και καταχώρηση άρθρου στην ειδησεογραφική ενότητα του ergasia.gr Εγγυημένη απήχηση σε πάνω από επισκέπτες ημερησίως! Αποκλειστική αρθρογραφία Εξειδικευμένο στέλεχος - δημοσιογράφος του ergasia.gr θα επιμεληθεί και θα συντάξει το άρθρο σας, το οποίο μπορεί να αφορά την αγγελίας σας, ένα ειδησεογραφικό θέμα, μια συγκεκριμένη είδηση ή ένα Δελτίο Τύπου που θέλετε να κάνετε ευρέως γνωστό. Το άρθρο μπορεί να αφορά ακόμα και ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε! Σε συνεργασία μαζί σας, θα καταχωρήσουμε το άρθρο σας στην κατηγορία με την μεγαλύτερη καθημερινή επισκεψιμότητα! Θέλετε μεγαλύτερη προβολή; Δείτε τις λύσεις που προτείνουμε στις επόμενες σελίδες!

8 Προβολή Λογοτύπου στην κεντρική σελίδα! Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό προβάλλοντας το λογότυπο της ε- ταιρείας στην κεντρική σελίδα του ergasia.gr! Οι μηνιαίες προβολές της κεντρικής σελίδας ξεπερνούν τις και ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται! Εναλλακτικά, σας δίνουμε την δυνατότητα προβολής του λογοτύπου της εταιρείας στις σελίδες των επιμέρους κατηγοριών της ειδησεογραφίας ( π.χ. «Επικαιρότητα» ) με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα! Εταιρεία της εβδομάδας Το ergasia.gr σας προσφέρει μία νέα ιδέα για την έμμεση (αλλά και τόσο άμεση) προβολή της εταιρείας σας, με την εβδομαδιαία καταχώρηση ειδικού πλαισίου - banner στην ειδική κατηγορία «Εταιρεία της εβδομάδας» που θα ενεργοποιηθεί αποκλειστικά για εσάς! Το κείμενο - αναφορά θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Συνέντευξη με Στέλεχος της Εταιρείας σας Παρουσίαση Υπηρεσιών και Προϊόντων Αναφορά στο Κοινωνικό Προφίλ της εταιρείας Φωτογραφικό υλικό Κερδίστε τις εντυπώσεις!

9 Προσεγγίστε τους χιλιάδες παραλήπτες του newsletter μας! Το εβδομαδιαίο newsletter του ergasia.gr α- ποστέλλεται σε πάνω από παραλήπτες: Υποψηφίους, Εταιρείες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης! Σας δίνουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε με καταχώρηση προβεβλημένου λογοτύπου, αλλά και με άρθρο-αναφορά στην εταιρεία σας, με υπερσύνδεση στο Προφίλ σας ή στην εταιρική σας ιστοσελίδα! Οι εγγεγραμμένοι αυξάνονται καθημερινά! Το newsletter αδιαμφισβήτητα αποτελεί μία από τις πιο αποδοτικές μορφές εταιρικής προώθησης!

10 Facebook: η προώθηση που δουλεύει! Μία από τις αποτελεσματικές και μετρήσιμες προωθητικές ενέργειες τις οποίες αποκλειστικά σας προσφέρουμε είναι η προώθηση της εταιρείας σας μέσω της σελίδας του ergasia.gr στο facebook! Η συγκεκριμένη μορφή προώθησης μπορεί να αφορά την αγγελίας σας, ένα ειδησεογραφικό θέμα, μια συγκεκριμένη είδηση ή Δελτίο Τύπου που θέλετε να κάνετε ευρέως γνωστό, ή ακόμα και ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία που θέλετε να διαφημίσετε! Με την βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού του ergasia.gr μπορείτε να επιλέξετε και να ενεργοποιήσετε φίλτρα στόχευσης συγκεκριμένου κοινού. Π.χ. μπορείτε να ορίσετε φύλο, ηλικίες, ενδιαφέροντα, ακόμα και συγκεκριμένες περιοχές ή νομούς της Ελλάδας! Η προωθητική αυτή ενέργεια μπορεί να ενεργοποιηθεί και να λειτουργήσει από μία ημέρα έως ένα μήνα! Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες! Τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα! Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Η συγκεκριμένη προωθητική ε- νέργεια για τα καταστήματα MIKEL εμφανίστηκε σε χρήστες του facebook!

11 Τα Πακέτα μας Start Basic Pro Premier Εγγραφή και Δημιουργία Προφίλ Λογότυπο στις Αγγελίες Καταχώρηση απλής αγγελία Καταχώρηση προβεβλημένης αγγελίας Έτοιμες απαντητικές επιστολές Στατιστικά Αγγελιών Προβεβλημένο Προφίλ και Αποκλειστική Ενημερωτική Σελίδα Προώθηση στο Facebook Προβολή και προώθηση μέσω newsletter Καταχώρηση αγγελίας με Screening Υποψηφίων Αναζήτηση Υποψηφίων, Πρόσβαση στα Προφίλ και αποθήκευση Βιογραφικών. 50 Προφίλ Αποκλειστική Αρθρογραφία 10 Αρθρα Εταιρεία της εβδομάδας Για Πακέτα Αγγελιών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως απεριόριστο αριθμό αγγελιών, επικοινωνήστε μαζί μας...

12 Επιπλέον Υπηρεσίες Προσθήκη απλής αγγελίας στο Πακέτο σας Προσθήκη προβεβλημένης αγγελίας στο Πακέτο σας Καταχώρηση αγγελίας με - κόστος ανά αγγελία Ενεργοποίηση της δυνατότητας «Screening Υποψηφίων» στο Πακέτο σας Αναζήτηση Υποψηφίων, Πρόσβαση στα Προφίλ και αποθήκευση Βιογραφικών Αναζητήστε ανάμεσα στα Προφίλ των Υποψηφίων και χρησιμοποιήστε κριτήρια αναζήτησης για να βρείτε τον κατάλληλο Υποψήφιο. Αποθηκεύστε έως 50 Βιογραφικά για άμεση ή μελλοντική χρήση! Προβεβλημένο Προφίλ και Αποκλειστική Ενημερωτική Σελίδα. Ιδιαίτερα επιμελημένο Προφίλ της εταιρείας, προβολή Λογοτύπου μεγάλου μεγέθους και δημιουργία αποκλειστικής σελίδας με εκτενή αναφορά στο Προφίλ της εταιρείας, φωτογραφίες, Ισολογισμοί, Δελτία Τύπου, κ.ά. Προβολή μέσω banner στην κεντρική σελίδα του ergasia.gr Ανάρτηση του banner σας, σύνδεσή του με την αγγελία ή την ιστοσελίδα σας και καταμέτρηση στατιστικών στοιχείων προβολής. Προβολή μέσω banner στις επιμέρους ειδικές κατηγορίες του ergasia.gr Ανάρτηση του banner σας, σύνδεσή του με την αγγελία ή την ιστοσελίδα σας και καταμέτρηση στατιστικών στοιχείων προβολής. Αποκλειστική Αρθρογραφία Το άρθρο, το οποίο θα επιμεληθεί εξειδικευμένος δημοσιογράφος του ergasia.gr μπορεί να αφορά την αγγελίας σας, ένα ειδησεογραφικό θέμα, μια συγκεκριμένη είδηση ή Δελτίο Τύπου που θέλετε να κάνετε ευρέως γνωστό, ή ακόμα και ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε! Προώθηση στο Facebook Προώθηση της αγγελίας σας, μαζί με το λογότυπο της εταιρείας σας, στην σελίδα του ergasia.gr στο Facebook. Εγγυημένη προβολή του άρθρου σας σε περισσότερους από στοχευμένους χρήστες του Facebook! Προβολή και προώθηση μέσω newsletter Προώθηση της καταχώρησης που εσείς θα επιλέξετε (αγγελία, banner, θεματογραφία, προϊόν, κτλ) μέσω του εβδομαδιαίου newsletter. Ελάτε σε επαφή με τους χιλιάδες αποδέκτες του εβδομαδιαίου μας newsletter! Εταιρεία της εβδομάδας Προβολή της εταιρείας στην κατηγορία «Εταιρεία της εβδομάδας» με κείμενο, λογότυπο και φωτογραφίες της εταιρείας

13 ERGASIA.GR ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ , ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ Πληροφορίες: Website:

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII. Moodle

ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII. Moodle ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII Moodle Στόχοι: Με τη βοήθεια του οδηγού αυτού ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να: Γνωρίσει τα βασικά εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου στο Moodle Κατανοήσει τη δομή ενός μαθήματος στο Moodle Δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τα προϊόντα & τις κατηγορίες

Σχετικά με τα προϊόντα & τις κατηγορίες Αγαπητέ κύριε/κυρία, καλώς ήρθατε στην μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών MyShopper.gr. Η ομάδα προγραμματιστών του MyShopper.gr έχει αναπτύξει ένα σύνολο σύγχρονων εργαλείων για τα ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )»

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία ιστοσελίδας με Wordpress - Βασικές λειτουργίες

Δημιουργία ιστοσελίδας με Wordpress - Βασικές λειτουργίες Δημιουργία ιστοσελίδας με Wordpress - Βασικές λειτουργίες Περιεχόμενα Εγγραφή και αρχικές ρυθμίσεις Διαχείριση Ιστοσελίδας Δημιουργία Menu Δημιουργία σελίδας Δημιουργία Αρχικής Σελίδας Δημιουργία Άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρηστών Συστήματος Διαύγειας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΩΝ ΦΟΡΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Εγχειρίδιο Χρηστών Συστήματος Διαύγειας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΩΝ ΦΟΡΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Εγχειρίδιο Χρηστών Συστήματος Διαύγειας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΩΝ ΦΟΡΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ... 4 1.1 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... 4 1.1.1 Αλλαγή κωδικού... 7 1.1.2 Είσοδος στο σύστημα.... 8 1.1.3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Π.Μ.Σ. Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων Κατεύθυνση : Δικτυοκεντρικά Συστήματα ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Περιβάλλοντα Οπτικοποίησης Σχέσεων και

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement 2011 Ελλάδα 2011 Πρόλογος 3 1. Σύνοψη Αποτελεσμάτων 4 2. Ταυτότητα έρευνας 6 - Μεθοδολογία - Δημογραφική Ανάλυση Δείγματος 3. Ανάλυση Αποτελεσμάτων 8 - Γνώση & Χρήση των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (Internet Banking) ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura +

Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura + V Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura+ Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura + 1 Η διαδικασία των Βημάτων Εισαγωγή 41 2 Τα Βήματα της Εκστρατείας Procura+ 43 3 Διάρκεια της διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets Android Guide Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νο1 λειτουργικό για smartphones και tablets Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για smartphones και tablets Ρυθμίστε σωστά την Android συσκευή σας Έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ www.e-gramateas.gr Υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης με 150 το μήνα τελική τιμή με ΦΠΑ Με την υπηρεσία της ηλεκτρονικής Γραμματείας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Βασικά Χαρακτηριστικά Η έρευνα για την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας πρέπει να έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά και να εκπληρώνει τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία της ιδιωτικής μας σφαίρας στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook

Προστασία της ιδιωτικής μας σφαίρας στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook Προστασία της ιδιωτικής μας σφαίρας στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook Πώς μπορούμε να ελέγχουμε και να ρυθμίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα μας μέσα από τις οθόνες του Facebook Με τη συγχρηματοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

... 6...10...16 ...19 ...22 ...23 ...24 ...28

... 6...10...16 ...19 ...22 ...23 ...24 ...28 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΠΙΙΚΟΙΙΝΩΝΙΙΑΚΟ ΣΧΕ ΙΙΟ TOY E..Π.. «ΙΙΟΙΙΚΗΤΙΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΙΣΗ 2007--2013» CCI: 2007GR05UPO003 ΙΟΥΛΙΟΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή (2 η Έκδοση) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών o Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Ιούλιος 2009 Περιεχόμενα \ Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ. Εταιρεία:.. Προς:. Tηλ.:.. Πωλητής:

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ. Εταιρεία:.. Προς:. Tηλ.:.. Πωλητής: Θρασυμάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr www.icop.gr ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ημερομηνία:.. E-mail: Εταιρεία:..

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήμα Εφαρμογών της Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία

Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήμα Εφαρμογών της Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήμα Εφαρμογών της Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας Πτυχιακή Εργασία Θέμα: «Το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα παραδοσιακά τυριά.

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνιακός Οδηγός για την πληροφόρηση και τη δημοσιότητα

Επικοινωνιακός Οδηγός για την πληροφόρηση και τη δημοσιότητα Επικοινωνιακός Οδηγός για την πληροφόρηση και τη δημοσιότητα των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013 Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Σημαντικό διακύβευμα του μεταρρυθμιστικού εγχειρήματος συνιστά η μετάβαση

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΠΕ-DIRECTORY ΚΛΑΔΟΥ ΤΠΕ»

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΠΕ-DIRECTORY ΚΛΑΔΟΥ ΤΠΕ» Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΠΕ-DIRECTORY Κωδ. ΟΠΣ: Προϋπολογισμός: (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) Ημερομηνία Διενέργειας: 3.546.180,00 ΗΗ-ΜΜ-200Ε

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Εισαγωγικά: Θα ήθελα να αρχίσω ζητώντας σας μία σχετική

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Θέσης Εργασίας. Β. Εύρεση και Πρόσληψη Προσωπικού. Προσέλκυση Υποψηφίων Διαδικασία Συνέντευξης. - Το Βιογραφικό Σημείωμα

Περιγραφή Θέσης Εργασίας. Β. Εύρεση και Πρόσληψη Προσωπικού. Προσέλκυση Υποψηφίων Διαδικασία Συνέντευξης. - Το Βιογραφικό Σημείωμα Το δυναμικό των επιχειρήσεων είναι οι άνθρωποι. Χωρίς τους ανθρώπους, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να υπάρξουν. Η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων παρουσιάζει σημαντικά θέματα στην ανάλυση και λειτουργία των εργασιακών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστηµα Ηλεκτρονικής Υποβολής Ονοµαστικών Παραστατικών από Ασφαλισµένους ΕΤΑΑ-ΤΥ Τελευταία Αναθεώρηση: 2 Μαρτίου 2012

Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστηµα Ηλεκτρονικής Υποβολής Ονοµαστικών Παραστατικών από Ασφαλισµένους ΕΤΑΑ-ΤΥ Τελευταία Αναθεώρηση: 2 Μαρτίου 2012 Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστηµα Ηλεκτρονικής Υποβολής Ονοµαστικών Παραστατικών από Ασφαλισµένους ΕΤΑΑ-ΤΥ Τελευταία Αναθεώρηση: 2 Μαρτίου 2012 Περιεχόµενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 2 ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Αποκλειστικές Συνεντεύξεις με ομιλητές του συνεδρίου WIRE 2014

Αποκλειστικές Συνεντεύξεις με ομιλητές του συνεδρίου WIRE 2014 Αποκλειστικές Συνεντεύξεις με ομιλητές του συνεδρίου WIRE 2014 Στο πλαίσιο των εργασιών για την προετοιμασία του συνεδρίου το ΕΚΤ ήρθαμε σε επαφή με μερικούς από τους κεντρικούς ομιλητές στο WIRE2014 και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ E-LEARNING ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ; Όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά µε τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στο εξωτερικό κι ακόµα περισσότερα Κοινωνική Ευρώπη Ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ούτε οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Πιλοτική Εφαρµογή Τηλεκπαίδευσης µε το Moodle

Πιλοτική Εφαρµογή Τηλεκπαίδευσης µε το Moodle 4 ο ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ 1 Πιλοτική Εφαρµογή Τηλεκπαίδευσης µε το Moodle Τζιµόπουλος Νίκος Εκπαιδευτικός.Ε. ntzimop@sch.gr Γιαλαµά Αγγελική Εκπαιδευτικός.Ε. agialam@sch.gr Αργυρός Μανώλης

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο... Σκέψου πιο... προσωπικά!

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο... Σκέψου πιο... προσωπικά! Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο... Σκέψου πιο... προσωπικά! Μαθαίνω για τα προσωπικά μου δεδομένα Ιδιωτικότητα, παρακαλώ! Η ιδιωτική σου ζωή είναι πολύτιμη.

Διαβάστε περισσότερα