«ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ «SIEMENS» ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Στην Αθήνα σήμερα, ημέρα Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 και ώρα 11.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ «SIEMENS» ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Στην Αθήνα σήμερα, ημέρα Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 και ώρα 11."

Transcript

1 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΓ -ΣΥΝΟΔΟΣ Α ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ «SIEMENS» ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ Στην Αθήνα σήμερα, ημέρα Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 και ώρα συνεδρίασε στην Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223) του Μεγάρου της Βουλής η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της υπόθεσης SIEMENS στο σύνολό της, υπό την προεδρία του Προέδρου αυτής κ. Ιωσήφ Βαλυράκη, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εξέταση μαρτύρων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, αφού διαπίστωσε την ύπαρξη απαρτίας, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και έκανε ανάγνωση του καταλόγου των μελών της Επιτροπής. Παρόντες ήταν οι Βουλευτές κ.κ. Αηδόνης Χρήστος, Γρηγοράκος Λεωνίδας, Κεγκέρογλου Βασίλης, Μακρυπίδης Ανδρέας, Τόλκας Άγγελος, Οικονόμου Παντελής, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Ρήγας Παναγιώτης, Τσόνογλου- Βυλλιώτη Βασιλική, Τζαβάρας Κωνσταντίνος, Νεράντζης Αναστάσιος, Αποστολάκος Γρηγόριος, Καμμένος Πάνος, Κόλλια-Τσαρουχά Μαρία, Παφίλης Αθανάσιος, Αϊβαλιώτης Κωνσταντίνος, Παπαδημούλης Δημήτριος.

2 ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κύριες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση. Κατ αρχήν, θα ήθελα να κάνω μια δήλωση. Ακούω και εγώ στα ραδιόφωνα ότι έχω κατάλογο δωροληπτών από τον κ. Καπελέρη. Δεν έχω. Ακούω τα ραδιόφωνα ή μου είπαν ότι ακούν ότι μου παρέδωσε ο Καπελέρης κατάλογο δωροληπτών. Δεν έχω τέτοιο κατάλογο ούτε παρέλαβα κανένα απολύτως στοιχείο ή πληροφορία από τον κ. Καπελέρη, ο οποίος περιμένει, κύριοι συνάδελφοι, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μας, κατά το πρόγραμμα που έχουμε, να εξετασθεί. Πάντως, η παράκληση η δική του -σήμερα έχει την κυρία Τσακάλου- είναι όχι πριν από τις 15.00, αλλά μετά, οπότε θα είναι στη διάθεσή μας. Θα έλθει εδώ και νομίζω ότι μπορούμε να ζητήσουμε τη βοήθειά του για τα δικά του καθήκοντα. Νομίζω ότι στο στάδιο που βρισκόμαστε, το Σ.Δ.Ο.Ε. και οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών θα είναι ένας μηχανισμός που θα προστεθεί στις αρχές που βοηθούν την Επιτροπή μας. Έχω την αίσθηση και τη μοιράζομαι μαζί σας ότι σιγάσιγά, οι υπόλοιπες αρχές -ενδεχομένως, θα θέλαμε πιο γρήγορα- αρχίζουν και συντονίζονται, θα έλεγα ευθυγραμμίζονται, με την Εξεταστική Επιτροπή. Θα επεσήμαινα, επίσης, ότι και η δικαιοσύνη αρχίζει να κινείται πιο γρήγορα. Και αυτά είναι ενθαρρυντικά στοιχεία. Εμείς θα επιμείνουμε. Δεν θα ανοίξουμε συζήτηση. Θέλω να δούμε τον κ. Χηνοφώτη. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να έχω το λόγο;

3 ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα και εγώ το λόγο. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Ο συνάδελφος κ. Αϊβαλιώτης έχει το λόγο για δύο λεπτά. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Για δέκα δευτερόλεπτα, κύριε Πρόεδρε, μόνο, για το θέμα της χρονικής διάρκειας της Εξεταστικής Επιτροπής. Έχουμε μια συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία. Είναι η δεύτερη παράταση που μας έχει δοθεί. Ήθελα να παρακαλέσω να τηρηθεί η ημερομηνία, να μην αρχίσει και γίνεται λαστέξ η χρονική διάρκεια και πηγαίνουμε για τέλος Ιουνίου, για τέλος Ιουλίου κ.ο.κ. Να τηρήσουμε την ημερομηνία η οποία έχει τεθεί για τη χρονική διάρκεια της Εξεταστικής μας Επιτροπής. Αυτό ήθελα να πω. Ευχαριστώ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Θα μου επιτρέψετε, κύριοι συνάδελφοι, να πω ότι, όπως γνωρίζετε, το Προεδρείο είχε προτείνει και μάλιστα, σε κάποια τριβή με τον κ. Παπαδημούλη, μέχρι το τέλος του μήνα. Νομίζω επειδή και ο πολιτικός χρόνος πέραν του φυσικού χρόνου που δεν είναι περιορισμένος, ούτε και αυτός δίνει πολύ μεγάλη ευχέρεια. Άρα, θα πρέπει με πολύ οργανωμένο και πιο έντονο ρυθμό να προχωρήσουμε στις εργασίες μας. Συμφωνώ, κύριε συνάδελφε. Ο κ. Παφίλης έχει το λόγο.

4 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Σε ό,τι αφορά το θέμα της ημερομηνίας, εγώ νομίζω ότι δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εκ των προτέρων αν θα λήξει ή όχι ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Είπα ότι θα προσπαθήσουμε. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Το «θα προσπαθήσουμε» είναι μια πολύ ωραία έκφραση. Αν δεν βάλουμε κάτω όλες τις εκκρεμότητες ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Με όλες τις δυνάμεις. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: και δεν κάνουμε ένα πρόγραμμα, νομίζω ότι θα είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Ανοικτός σε πρόταση. Κάντε μου πρόταση. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Πολιτικά λάθος. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κάντε μου πρόταση, δηλαδή, οργάνωσης της τελευταίας περιόδου. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Η πρόταση που κάνω είναι να κάνουμε μια συζήτηση στην Εξεταστική Επιτροπή ποιοι μάρτυρες υπάρχουν ακόμα, τι εκκρεμεί από πλευράς λογαριασμών, εταιρειών και τρίτον, υπάρχει πρόταση την οποία είχα κάνει πριν από δεκαπέντε μέρες και υιοθετήθηκε χθες για το θέμα της Γερμανίας, αν θα έχουμε απάντηση ή όχι. Με βάση όλα αυτά, πρέπει να αποφασίσουμε.

5 Εμένα δεν μου φαίνεται ότι φτάνει ο χρόνος για να κλείσουν όλες αυτές τις εκκρεμότητες. Λέω ότι δεν μου φαίνεται. Αν αποδειχθεί ότι μπορούν να λυθούν όλα μέσα σε δεκαπέντε μέρες, τότε να το συζητήσουμε. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κύριε συνάδελφε, έχετε δίκιο. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Σε διαφορετική περίπτωση, αυτό που θα εμφανιστεί είναι μία συγκάλυψη. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Αφήστε τώρα τις ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Τι θα εμφανιστεί λέω. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Αφήστε το τώρα. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Τι θα εμφανιστεί λέω. Από εκεί και πέρα Προσέξτε, γιατί ακριβολογώ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Και εγώ ακριβολογώ, κύριε συνάδελφε. Σας άκουσα με πολύ μεγάλη προσοχή, κατά το πρώτο. Την ευχή νομίζω ότι την αποδέχεστε ως ευχή. Αυτό είναι το ένα. Δεύτερον, η ευχή έχει και ουσία. Άρα, δηλαδή, θα οργανώσουμε καλύτερα τη δουλειά μας και είμαι ανοικτός σε προτάσεις που θα μας βοηθήσουν να επιταχύνουμε το έργο της Επιτροπής μας. Η Επιτροπή μας ψάχνει σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων. Αυτό ψάχνουμε. Άρα, δεν νοείται να πελαγώνουμε. Σήμερα, με τον κ. Παυλόπουλο, ολοκληρώνονται και τα πολιτικά πρόσωπα για το C4I. Δεν έχουμε να ψάξουμε άλλο για το C4I. Τελείωσε.

6 Εμείς είμαστε Εξεταστική των πραγμάτων Επιτροπή και εφόσον κατανοούμε το τι έγινε, τότε στο πορισματικό στάδιο θα συμπεράνουμε, θα αποφασίσουμε εάν υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων. Λέω ότι με τον κ. Παυλόπουλο ολοκληρώνουμε τα πολιτικά πρόσωπα για το C4I. (AD)

7 (1DE) Άρα, λοιπόν, μπορούμε να επιταχύνουμε ψάχνοντας και ολοκληρώνοντας τη δουλειά μας με ενδείξεις. Βεβαίως, πρέπει να έχουμε σοβαρές ενδείξεις και με πολύ μεγάλη προσοχή, όπου πραγματικά υπάρχουν οι ενδείξεις αυτές, έξω από οποιαδήποτε επικοινωνιακή ή άλλη επιδίωξη, έξω από όποια μικροπολιτική ή επιμέρους πολιτική επιδίωξη. Ο κ. Καμμένος έχει το λόγο. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Θα είμαι πολύ σύντομος. Συμφωνώ μαζί σας για το θέμα των δώρων και έχει γίνει πολλή κουβέντα. Εάν είναι να μπούμε στους δημοσιογράφους, εγώ προτείνω να καλέσουμε το διαχειριστή της εταιρείας CIVITAS, που φαίνεται και προκύπτει από τη δικογραφία και από τις καταθέσεις της Γερμανίας ότι ήταν η εταιρεία που συνεργαζόταν με τη SIEMENS προκειμένου να κάνει lobbing, να διαμορφώσει δηλαδή τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εκεί, πιθανώς, να χρειαστεί και η παρέμβαση ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Ήταν η μόνη εταιρεία ή ήταν και άλλη; ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εγώ αυτήν έχω βρει. Να μας πουν οι συνάδελφοι αν υπάρχουν και άλλες εταιρείες. Τέλος πάντων, όλες οι εταιρείες που έχουν κάνει συμβάσεις για δημόσιες σχέσεις και διαμόρφωση κλίματος, και αυτές οι εταιρείες να κληθούν άμεσα μέσα στην εβδομάδα. Να κληθεί επίσης και η εταιρεία ERGON

8 GENDER που προέκυψε από τις καταθέσεις ο κ. Γαβριηλίδης- ότι έχουν επιλεγεί όλα τα πρόσωπα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και σταθερής τηλεφωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο Αϊβάζης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Τ.Ε., ο Ιωαννίδης της ROM TELECOM, ο Διευθύνων Σύμβουλος της WIND, ο Κορωνιάς της VODAFONE που ήρθε εδώ και κατέθεσε. Εδώ έχουμε, λοιπόν, όλες τις εταιρείες της κινητής τηλεφωνίας. Να μας πουν πώς είναι δυνατόν να επιλέγονται αυτοί όλοι μαζί. Αυτούς δεν μπορούμε να μην τους καλέσουμε. Αν είναι να ασχοληθούμε τώρα με τους αναπτήρες και με τους λεμονοστύφτες, να το κάνουμε, αλλά το θέμα είναι αν έχουν δώσει, για παράδειγμα, 2 εκατομμύρια ευρώ για την «8002» σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων. Μπορεί να έχουν μοιραστεί εκατομμύρια ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε δημοσιογράφους, για να χτυπήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα που αντιτίθενται στη σύμβαση να ευνοήσουν άλλα. Αυτό έχει να κάνει με πολιτικά πρόσωπα. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κατ αρχήν, δεν είμαι αρνητικός. Να τα πούμε ένα-ένα. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Και τρίτον, κύριε Πρόεδρε και κλείνω μ αυτό- δεν έχουμε καλέσει τους πιο βασικούς μάρτυρες για το C4I που είναι, όπως έχω πει από την αρχή, το Ελεγκτικό Συνέδριο. Στο Ελεγκτικό Συνέδριο έχουμε την άρνηση από την Επίτροπο του Υπουργείου Άμυνας και την επιστροφή της προκαταβολής των 61 εκατομμυρίων. Και έχουμε απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εδώ,

9 προκύπτουν σοβαρές ποινικές ευθύνες, όχι πολιτικές, για πολιτικά πρόσωπα, διότι έχουμε αντίθετη άποψη από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και από το Ε Τμήμα. Αυτούς πρέπει να τους καλέσουμε άμεσα. Επίσης, δύο υποθέσεις που έχουν ανοιχτεί, αλλά θέλουν διερεύνηση, είναι του τομέα της υγείας και του τομέα του ΟΣΕ. Θα σας πω ότι εχθές ήμουν στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, όπου συνάντησα τον Πρόεδρο των εργαζομένων απολυμένων τώρα, είναι διακόσια πενήντα άτομα- στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στο Τροχαίο Υλικό. Εχθές, οι άνθρωποι ήταν στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ με ένα πανό. Κατέβηκα και τους μίλησα. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Μας λέτε το όνομά του; ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Το όνομά του είναι Τσιμπίδης Βασίλειος, του Σκαραμαγκά. Αυτός ο άνθρωπος μου είπε να μεταφέρω στην Εξεταστική Επιτροπή και σας το μεταφέρω- «εδώ πέρα δεν καλείτε εμάς που έχουμε δει όλα τα σκάνδαλα του τροχαίου υλικού του Σκαραμαγκά και έχουμε χάσει και τη δουλειά μας». Και του λέω εγώ «πολύ ευχαρίστως να μεταφέρω στους συναδέλφους και στο Προεδρείο το αίτημά σας να εξετάσουμε την Επιτροπή, τον Πρόεδρο των απολυμένων», διότι οι εργαζόμενοι εκεί είναι αυτοί που την πλήρωσαν πρώτοι και έχουν στοιχεία. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Έγινε κατανοητό, κύριε συνάδελφε.

10 ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Για να καταλήξουμε, λοιπόν, σας λέω για τον προαστιακό ότι δεν τον έχουμε ανοίξει καν. Ο προαστιακός είναι σοβαρό θέμα. Αυτά μπορούμε να τα κάνουμε γρήγορα. Όμως, αν αναλωνόμαστε τώρα μόνο σε πολιτικά πρόσωπα, δεν θα βγάλουμε άκρη. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Δεν είπα ότι θα αναλωθούμε σε πολιτικά πρόσωπα. Να παρακολουθείτε τι λέω. Πράγματι, υπάρχει μία μικρή εμπλοκή στην κλήτευση των μαρτύρων Δενδρινού και Μαυρίδη. Ο κ. Δενδρινός πρέπει να κληθεί ως μάρτυρας, αλλά να κληθεί με βίαιη προσαγωγή για την Πέμπτη. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, με συγχωρείτε. Δηλαδή, θα έχουμε τον κ. Δενδρινό για την Πέμπτη; ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Ναι, διότι είχαμε εμπλοκή και για την κα Τσακάλου. Εν πάση περιπτώσει, την Πέμπτη θα έχουμε τον κ. Δενδρινό, τον κ. Μαυρίδη αν αποδεχθεί, διότι εκεί υπάρχει, όπως ξέρετε, η ιδιότητα του κατηγορουμένου και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί- και επίσης την κα Τσακάλου. Για αύριο, παρακαλώ να ειδοποιηθούν όλοι για όποια εκκρεμότητα έχουμε με τον ΟΣΕ. Επίσης, θα ήταν σωστό να κληθεί και ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Σκαραμαγκά για το τροχαίο υλικό.

11 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Για την Παρασκευή, κύριε Πρόεδρε, προβλέπεται συνεδρίαση; ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Νομίζω ότι πρέπει να την αφιερώσουμε και την Παρασκευή στο έργο μας. Ο κ. Καμμένος επεσήμανε πολύ σωστά να μη μας «φύγουν» πράγματα. Θα παρακαλούσα την προσοχή σας να μη μας «φύγουν» λογαριασμοί. Μπορεί κάποιοι λογαριασμοί να μην ανοίξουν μέχρι να ολοκληρώσει τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή. Υπάρχουν και άλλες διαδικασίες στη συνέχεια. Όμως, δεν θα ήθελα να μην έχουμε ζητήσει το άνοιγμα κρισίμων λογαριασμών. Θα παρακαλούσα, λοιπόν, τους κυρίους συναδέλφους να ξαναδούν τους λογαριασμούς, ώστε να είμαστε όλοι απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα μας διαφύγει κάποιος. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, πόσοι είναι που εκκρεμούν; ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Βρείτε τους, κύριοι συνάδελφοι. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: Ό,τι λογαριασμοί υπάρχουν, να ανοιχτούν. Γιατί, πρέπει να κάνουμε διαχωρισμό; ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Δεν είναι τόσο απλό. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: Είναι εξακόσιοι ογδόντα λογαριασμοί. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Το λέω εάν έχουμε ξεχάσει κάποιον.

12 Ο κ. Αποστολάκος έχει το λόγο. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, έχω να κάνω τρεις πάρα πολύ σύντομες διαδικαστικές παρατηρήσεις. Το πρώτο σχετίζεται με τη σύνταξη της επιστολής που πρέπει να στείλουμε προς την Κυβέρνηση. Αναλάβαμε ο κ. Παφίλης και εγώ να επεξεργαστούμε ένα κείμενο με βάση την οδηγία τη δική σας και των συναδέλφων. Ήδη, το επεξεργαζόμαστε και σε λίγη ώρα θα τεθεί υπ' όψιν σας. Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με το ζήτημα της ολοκλήρωσης των εργασιών της Επιτροπής. Εκτιμώ ότι η τυπική ολοκλήρωση, δηλαδή η τήρηση της προθεσμίας, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Θα πρέπει να συνδέεται με την ουσιαστική ανεύρεση της αλήθειας από την πλευρά μας, όσο και αν διαρκέσει αυτό. Το τρίτο έχει να κάνει με την κλήση των μαρτύρων. Κύριε Πρόεδρε, θα παρακαλέσω πάρα πολύ, όταν λαμβάνετε πρωτοβουλίες για κλήση μαρτύρων και κυρίως πολιτικών προσώπων, χωρίς να σημαίνει κατ ανάγκη ότι διαφωνούμε μ αυτό που κάνετε, να έχουμε μία προγενέστερη ενημέρωση. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κάνω πάντα ενημέρωση της Επιτροπής για τα πολιτικά πρόσωπα, κύριοι συνάδελφοι. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Ενημέρωση και απόφαση της Επιτροπής, εννοείτε.

13 ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Πάντα! Εάν υπάρξει αντίρρηση, προφανώς θα το συζητήσουμε. Όπου δεν υπάρχει αντίρρηση, όμως, ισχύει. Δηλαδή, ανακοινώνω την πρόθεση, παίρνω την έγκριση της Επιτροπής και λειτουργώ μ αυτή τη διαδικασία. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Μ αυτόν τον τρόπο συμφωνούμε. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Μιλάω με τους συναδέλφους γιατί δεν θέλω να πάει κλήση σε συνάδελφο. Τους συναδέλφους τους καλούμε με τηλεφωνική επικοινωνία. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Σας ρώτησε χθες ο κ. Αϊβαλιώτης. Και εμείς δεν ξέραμε. Εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι είχε κληθεί το έμαθα χθες βέβαια- ο κ. Παυλόπουλος. Όχι ότι έχουμε καμία αντίρρηση ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Μα, το ανακοίνωσα. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Εντάξει, κύριε Πρόεδρε. Μπορεί να μην το άκουσα. Και την έγκριση της Επιτροπής προφανώς. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Προφανώς. Έγινε αντιληπτό; ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Εντάξει, κύριε Πρόεδρε. Να σας πω και κάτι άλλο. Επειδή εκφράστηκε η άποψη ότι το C4I τελείωσε, υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες. Δεν τελείωσε το C4I. Υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες. (ΚΟ)

14

15 (1AD) Και ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ακόμα δεν έχουμε προσεγγίσει το θέμα της ανεύρεσης -και εξαρτάται από τις ενέργειες που έχει προτείνει ο κ. Παφίλης, αλλά και όλοι μας- για να δούμε πού πήγαν τα 10 εκατομμύρια μίζα κατά την ανάθεση της σύμβασης. Τι τελειώσαμε, λοιπόν; Άρα, είναι ίσως η πιο μεγάλη εκκρεμότητα την οποία έχουμε, σε συνδυασμό με διάφορα διαδικαστικά αιτήματα τα οποία έχουν τεθεί, όπως για παράδειγμα η κλήση του κ. Πλάκα και η επανάκληση του κ. Σπανουδάκη για την απόλυτη διερεύνηση της υπόθεσης της ανάθεσης των 10 εκατομμυρίων ευρώ στις τρεις εταιρείες, στη Borders, στην Amron και στη Metrotech. Άρα, έχουμε σοβαρές εκκρεμότητες και εκεί. Και κλείνω με μία απορία. Κύριε Πρόεδρε, γιατί καλούμε ξανά την κα Τσακάλου; ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Θα σας δώσω μετά πλήρεις εξηγήσεις, κύριε συνάδελφε. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα να κάνω δύο παρατηρήσεις. Με την πρώτη, θέλω να επισημάνω την ανάγκη να επισπεύσει η Κεφαλαιαγορά τις απαντήσεις για την κίνηση των λογαριασμών. Εμείς κάναμε επιστολή.

16 ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Να συντάξετε υπόμνηση. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Είχαμε συντάξει, κύριε Πρόεδρε. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Να συντάξετε και τρίτη, αλλά να κάνετε και τηλεφωνική παρότρυνση. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Εντάξει, κύριε Πρόεδρε. Δεύτερον. Καθώς ερχόμουν στο γραφείο σήμερα το πρωί, άκουγα μεγάλο κεντρικό παρουσιαστή δηλαδή σοβαρό και έγκυρο- να λέει ότι έχει γίνει πολιτικό θέατρο η παρουσία των μελών της Επιτροπής στα κανάλια, ενώ το πρωί και το βράδυ μας καλούν. Το λέω, γιατί δεν ξέρω αν θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Είδατε ποτέ τον Πρόεδρο; ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα. Εγώ δεν έχω κάποια λύση. Όμως, εγώ ενοχλούμαι από το γεγονός ότι μας καλούν στα κανάλια το πρωί και το βράδυ και μετά μας χαρακτηρίζουν ως «πολιτικό θέατρο». ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Το λόγο έχει ο κ. Παφίλης. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, απευθυνόμενος σε όλους, θα ήθελα να μιλήσουμε ευθέως γι αυτό το θέμα. Το θέαμα στις τηλεοράσεις είναι ανεκδιήγητο και μας έχουν πιάσει και στο δούλεμα, όπως έγραφε κάποιος σήμερα. «Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής» σημαίνει το πρωί στην Εξεταστική Επιτροπή και το βράδυ στα κανάλια!

17 Εγώ το λέω ότι έχω πάει δυο φορές και έχω κάνει πολιτικούς σχολιασμούς. Δεν μπήκα σε συγκεκριμένα πράγματα. Και το δηλώνω εδώ ότι δεν θα πάω ξανά. Θα κάνω μόνο γενικούς πολιτικούς σχολιασμούς για την πολιτική κατάσταση και τις πολιτικές θέσεις. Και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει ο καθένας να το σκεφτεί. Κινδυνεύουμε να γίνουμε ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Γίνατε κατανοητός, κύριε συνάδελφε. Στο σημείο αυτό, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω κάποιες ανακοινώσεις. 1) «Ελληνική Δημοκρατία Υπουργός Οικονομικών Τζεφεράκος Η αντικατάσταση της κας Βελώνη που δεν γνώριζε. Από τον κ. Παππά Αντικατάσταση λειτουργών και υπαλλήλων του. Προς τους κυρίους Παναγιώτη Σπανό, νομ. σύμβουλο, Παναγιώτη Παππά, Αγγελική Βενάρδου. Πρόκειται για έγγραφο αντικατάστασης από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Η αρχικώς χορηγηθείσα εντολή του Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους προς τους α) Ευγενία Βελώνη και β) Μυρτώ Γερμάνη ανακαλείται μόνο ως

18 προς αυτές, με την παράκληση να παραδώσουν τους σχετικούς φακέλους στους Παναγιώτη Σπανό, νομικό σύμβουλο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και Αγγελική Βενάρδου, δικαστική αντιπρόσωπο Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αντίστοιχα». Άρα, έχουμε αλλαγές μετά την αλληλογραφία μας στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. 2) SIEMENS Εκ μέρους του διευθύνοντος συμβούλου Ξυνή Σας υποβάλουμε δια της παρούσης, δύο ντοσιέ με έγγραφα που συγκεντρώθηκαν από τη δικηγορική εταιρεία Debevoise & Plimpton. Αυτά προφανώς είναι πρόσθετα, αλλά θέλει προσοχή για να μην μπερδέψουμε τις δικογραφίες. Αυτά θα πρέπει να κοινοποιηθούν άμεσα και στην κα Νικολακέα. Θα παρακαλούσα πολύ, εκτός από το Σώμα των Πρακτικών που πηγαίνει στον κ. Χατζίγκο, παρακαλώ να πηγαίνει κατευθείαν και στην κα Νικολακέα. 3) Στα πλαίσια της ανεξάρτητης έρευνάς τους αναφορικά με δώρα σε πολιτικούς. Επίσης, σας υποβάλουμε σχετική ανάλυση που ζητήσαμε από την κα Αικατερίνη Τσακάλου να ετοιμάσει αναφορικά με τα συνημμένα.

19 Όπως σας έχουμε ενημερώσει δια προηγουμένων επιστολών μας, τα έγγραφα αυτά έχουν κατασχεθεί άρα, είναι ήδη κατασχεμένα- από τον ειδικό Ανακριτή Ζαγοριανό το Φεβρουάριο του Ως εκ τούτου, επειδή τα έγγραφα αυτά δεν ήταν πλέον υπό την κατοχή ή την εποπτεία μας, δεν είχαμε δυνατότητα να υποβάλουμε ενώπιον της Επιτροπή σας νωρίτερα τα σχετικά στοιχεία. Επίσης, θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η κα Τσακάλου μας ενημέρωσε ότι θεωρεί πως δεν υπήρχαν άλλα έγγραφα αναφορικά με δώρα σε πολιτικούς. Παραμένουμε στη διάθεσή σας πάντα κτλ. Σικέλης». ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να πω κάτι πάνω σ αυτό; ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Ορίστε, κύριε Καμμένο. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εγώ συμφωνώ με την πρόταση του κ. Αϊβαλιώτη, διότι χθες έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα και μου υπεδείχθη ότι μέσα στο φάκελο project που διατηρούσε η κα Τσακάλου, εκτός από τα δώρα, τα στυλό και τα ποτά των πολιτικών, τα μεγάλα δώρα υπάρχουν στο φάκελο project κωδικοποιημένα. Δηλαδή, στο αίτημα του κ. Αϊβαλιώτη για το πρόγραμμα project, θα ήθελα να προσθέσω να ζητήσουμε τη συνδρομή του κ. Σφακιανάκη -της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- προκειμένου να ανοίξουμε τους φακέλους αυτούς της κας Τσακάλου στο μεγάλο φάκελο project, όπου πιθανώς εκεί να βρίσκονται τα λεγόμενα «μεγάλα

20 δώρα». Αυτή είναι η πληροφόρηση που είχα. Ήταν ανώνυμο το τηλεφώνημα και δεν μπορώ να βεβαιώσω τη σοβαρότητα. Όμως, νομίζω ότι θα πρέπει να το ερευνήσουμε. (NP)

21 (1KO) ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κύριε συνάδελφε, θα σας πω και εγώ ότι γίναμε αποδέκτες ανωνύμου, φερόμενου ως επωνύμου, εγγράφου, προερχόμενου από τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα από την οργάνωση της ΔΑΚΕ του Ιδιωτικού Τομέα. Απεδείχθη πλαστό και κατά την έρευνα της γραμματείας του προέδρου στη Θεσσαλονίκη και κατά την έρευνα σε ό,τι αφορά το ιδιαίτερο γραφείο. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Παρόμοιο πήγε και στην Επιτροπή για τη διερεύνηση του σκανδάλου του Βατοπεδίου. Με τον ίδιο αποστολέα. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Άρα, πολλή προσοχή! ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εγώ τηλέφωνο δέχθηκα. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Πολύ μεγάλη προσοχή σε ανώνυμα έγγραφα και τηλέφωνα! Ορίστε, κύριε Κεγκέρογλου. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Έχουμε ζητήσει να μας αποσταλεί o φάκελος του project. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Βεβαίως. Ορίστε, κύριε Αϊβαλιώτη. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, με συγχωρείτε. Δεν έχω καταλάβει κάτι. Αυτά που διαβάσατε πριν από λίγο τα έστειλε η κυρία ΝΙκολακέα;

22 ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Σας είπα ότι είναι από τη SIEMENS. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Αυτόν τον περίφημο φάκελο «Projekte Tsakalou» που τον έχει η κυρία Νικολακέα θα τον λάβουμε; ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Θα μας αποσταλεί άμεσα. Επίσης, έχει κατασχεθεί ο σκληρός δίσκος, 22 κινητά τηλέφωνα και ένα λάπτοπ. Ερωτήθηκα από την κυρία Τσακάλου αν θέλει η Επιτροπή να πάρει εδώ το υλικό, επειδή κατεσχέθη με εντολή μας, και είπα να απευθυνθεί στην αρμόδια διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος, να τύχει της επεξεργασίας που χρειάζεται και να αποσταλεί σε εμάς το πόρισμα. Αυτό είναι και το λογικό. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Είναι και πολύ σωστό αυτό που είπε ο κ. Καμμένος για τη συνδρομή του κυρίου Σφακιανάκη. Πρέπει να γίνει. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Έχει ήδη γίνει! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Σήμερα, πριν από λίγο, μιλούσα με την κυρία Νικολακέα, δεσμευόμενος να σας ενημερώσω. Προτίμησα να κινηθεί η κυρία Νικολακέα κατευθείαν, παρά να έρθει στην Επιτροπή και η Επιτροπή να απευθυνθεί. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Σύμφωνοι! Όμως, επειδή η κυρία Τσακάλου, αντικρίζοντας τον κύριο Φίσερ, κατέθεσε γι αυτόν το φάκελο «Projekte Tsakalou» την Πέμπτη και σήμερα έχουμε Τρίτη και δεν

23 μας έχει έρθει ακόμη κακώς δεν μας έχει έρθει ως τώρα και συνεχίζει να καθυστερεί- γι αυτό ορισμένα μέλη της Επιτροπής κράζουν από τα μέσα ενημέρωσης συγκεκριμένες κρατικές δομές που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Να μην απορούν, λοιπόν, ορισμένοι γιατί ορισμένα μέλη της Επιτροπής κράζουν γιατί έτσι πρέπει να γίνεται- ανθρώπους που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Από την Πέμπτη περιμένω αυτό το ρημάδι, το φάκελο «Projekte Tsakalou» και δεν έρχεται, κύριε Πρόεδρε. Δεν φταίτε εσείς. Κάποιος τον έχει. Είπε η κυρία Τσακάλου ποιος τον έχει. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κύριοι συνάδελφοι, θέλω να σας ανακοινώσω ορισμένα έγγραφα που μου έχουν αποσταλεί. Η Ειδική Ανακρίτρια Εφέτης κυρία Μαρία Νικολακέα μας στέλνει το εξής έγγραφο: «Έχουμε την τιμή να σας αποστείλουμε εκ νέου σε φωτοτυπία τα έγγραφα που περιέχονται στα κλασέρ υπ αριθμόν 147 ( Projekte Tsakalou ) και 150 ( Besondere Bestellunge ) και είναι εξ εκείνων που κατασχέθηκαν από τον 4 ο Ειδικό Ανακριτή την στα γραφεία της SIEMENS Α.Ε., καθώς και φωτοαντίγραφο της από έκθεσης κατασχέσεως του σκληρού δίσκου από τον προσωπικό επιτραπέζιο ηλεκτρονικό υπολογιστή της κυρίας Τσακάλου, όπως αναφέρεται στο υπ αριθμ. 109/ έγγραφό σας.»

24 Η SIEMENS ζήτησε να πάρει κάποια στοιχεία από τον σκληρό δίσκο. Ερωτηθήκαμε. Η απάντηση ήταν να τον πάρει όλον και εάν η SIEMENS θέλει κάποια απ αυτά τα έγγραφα να τα πάρει μεν, αλλά να παραμείνουν, δηλαδή να μην τα σβήσει από το δίσκο αυτό. Παρέμεινε ο κ. Φιοράκης μέχρι το απόγευμα, για να γίνει αυτή η διαδικασία. Σας διαβάζω την έκθεση έρευνας και κατάσχεσης. «Στην Αθήνα σήμερα, 7 Ιουνίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα ημείς, ο Επίκουρος Ανακριτής Εφέτης Ιωάννης Φιοράκης, που ορίστηκε με την υπ αριθμ. 4/2009 απόφαση της Ολομέλειας του Εφετείου Αθηνών (άρθρο 29 ΚΠΔ) με τη σύμπραξη και του Γραμματέως Βασιλείου Αθανασόπουλου και με την παρουσία του Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Γεωργίου Χατζίκου, στο πλαίσιο διενέργειας τακτικής ανάκρισης, μετέβημεν στα επί της οδού Αρτέμιδος 8 γραφεία της εταιρείας SIEMENS και προέβημεν, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 253 επ. ΚΠΔ στην έρευνα και στην εν συνεχεία κατάσχεση: 1 ον ) ενός σκληρού δίσκου (hard disc) με αριθμό σειράς S/N 5MT2AKAR και με χωρητικότητα 160 Gbyte, που αφαιρέθηκε από την κεντρική μονάδα (πύργος) του ηλεκτρονικού υπολογιστή της υπαλλήλου της εταιρείας SIEMENS Α.Ε. Αικατερίνης Τσακάλου και 2 ον ) ενός DVD-R μάρκας VERBATIM, χωρητικότητας 4,7 Gbyte, το οποίο, κατά δήλωση του Σπυρίδωνος Κλάδη, διευθυντή πληροφορικής της εταιρείας SIEMENS Α.Ε., ο οποίος και το προσκόμισε, περιέχει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( ) του Μιχαήλ

25 Χριστοφοράκου από και πριν (δηλαδή μέχρι τις ), προερχόμενο από τον κεντρικό διακομιστή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας (server). Εις πίστωση των προαναφερόμενων γεγονότων συντάσσεται η παρούσα, η οποία, αφού αναγνώσθηκε και βεβαιώθηκε, υπογράφεται.» Από κάτω υπάρχουν πέντε υπογραφές. Σας διαβάζω άλλο έγγραφο που έχει αποσταλεί από το Εφετείο Αθηνών και συγκεκριμένα από τη Μαρία Παπαντωνίου, Προϊσταμένη του Τμήματος. «Σας στέλνουμε συμπληρωματικά τα σχετικά της δικογραφίας που ένα μέρος αυτών έχουμε στείλει με την αριθ. πρωτ. 6437/ αναφορά μας, και τα οποία μας ζητήσατε με το 91/ έγγραφό σας, για να συσχετισθούν με τα σχετικά αντίγραφα από την κυρίως δικογραφία που έχει αριθμό πρότασης 1032/2010 και τα έχουμε στείλει με την ως άνω αναφορά μας.» Το αίτημά μας έγινε στις 19 Μαΐου. Η απάντηση εδόθη στις 8 Ιουνίου. Γρήγορα! Σας διαβάζω άλλο έγγραφο της κυρίας Μαρίας Νικολακέα: «Μετά την αποστολή στις μέρους των εγγράφων που αφορούν την αιτηθείσα από εμάς δικαστική συνδρομή προς τις Ελβετικές Αρχές, έχουμε την τιμή να σας αποστείλουμε σε φωτοτυπία όλα τα υπόλοιπα έγγραφα της σχετικής ομάδας εγγράφων.» (XF)

26

27 (1NP) Με τη μέριμνα των επικεφαλείς των κομμάτων, παρακαλώ για την επιμέλεια της εποπτείας της οργάνωσης της δικογραφίας. Έγγραφο της κυρίας Νικολακέα: «Έχουμε την τιμή να σας αποστείλουμε φωτοτυπίες όλων των εγγράφων δικαστικής συνδρομής που μας έχουν αποστείλει οι Αρχές της Ελβετίας, της Ιταλίας, της Ουρουγουάης, του Λιχτενστάιν και της Κύπρου.» Τέλος, επιστολή από τη Γραμματεία ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νομού Θεσσαλονίκης: «Προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής. Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, ενημερωθήκαμε ότι λάβατε επιστολή από δήθεν «ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Θεσσαλονίκης» με συκοφαντικό και υβριστικό περιεχόμενο για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η παράταξή μας ποτέ δεν έχει αποστείλει τέτοια επιστολή ούτε προς εσάς, ούτε προς οποιονδήποτε άλλο παραλήπτη». Εφέρετο και ο Πρόεδρος του κόμματος ως παραλήπτης. «Πρόκειται περί πλαστογραφίας και συκοφαντικής αθλιότητας γι αυτό και η παράταξή μας θα προσφύγει στην άσκηση κάθε νόμιμου μέσου. Σας παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να ανακοινώσετε στην επιτροπή σας την επιστολή μας και για λόγους τάξης να την καταθέσετε στα πρακτικά.» Ο κ. Τζαβάρας έχει το λόγο.

28 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, τις τελευταίες μέρες είχα προβληματιστεί και με δηλώσεις μου επανειλημμένως εδώ προσπαθούσα να αντιληφθώ ποιους ακριβώς νομικούς χειρισμούς έχει κάνει ο κ. Βούγιας αναφορικά με το θέμα της παραλαβής του συστήματος C4I. Κυκλοφόρησε ένα δελτίο Τύπου, στο οποίο γινόταν λόγος περί μερικής καταγγελίας. Χθες ο κ. Πολύδωρας είχε ένα έγγραφο από το οποίο προέκυπτε ότι έχει γίνει έκπτωση. Και τώρα μου δόθηκε εδώ ένα έγγραφο από την επιτροπή, με αριθμό πρωτοκόλλου 146/ , στο οποίο από τις ο κ. Βούγιας έχει πάρει απόφαση περί μη εγκρίσεως της οριστικής παραλαβής και της τελικής αποδοχής του συστήματος C4I. Απ αυτό το έγγραφο προκύπτουν τα εξής: Πρώτο αβίαστο συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης πράγματι δεν έχει παραλάβει αυτό το συγκεκριμένο έγγραφο και ήδη ο κ. Βούγιας αρνήθηκε να το παραλάβει. Όμως, αυτό που δεν γνωρίζω και θα ήθελα οπωσδήποτε να διευκρινιστεί με την παρουσία του κ. Βούγια στην Επιτροπή, είναι σε ποια σχέση με αυτό το συγκεκριμένο έγγραφο της μη αποδοχής, της μη εγκρίσεως, όπως πραγματικά αναφέρεται και στο Π.Δ. 284/89, βρίσκεται τόσο η μερική καταγγελία όσο και η υπαναχώρηση που ακούσαμε χθες, από το έγγραφο που είχε στα χέρια του ο κ. Πολύδωρας.

29 Επειδή αυτά τα τρία πράγματα μάλλον προκαλούν σύγχυση, θα ήθελα να ξεκαθαριστεί το ζήτημα με την παρουσία εδώ του κ. Βούγια όσο γίνεται πιο νωρίς, αν είναι δυνατόν και εντός της εβδομάδος. Να λήξει αυτό το θέμα. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Εγώ δεν μπορώ να σταματήσω καμία διαδικασία. Είναι θέμα της Επιτροπής μας. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Εσείς και σταματάτε και κινείτε διαδικασίες. Μπορείτε αύριο να τον φέρετε. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Πάντα με τη σύμφωνη γνώμη σας. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Μακάρι να είναι έτσι. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Αν έχουμε διχογνωμία, με ψηφοφορία. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Εννοείται, η αρχή της πλειοψηφίας είναι κυρίαρχη και εμείς τη σεβόμαστε. Αλλά τουλάχιστον ενόσω μας δίνετε το δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας, να καταχωρείται αυτή η γνώμη στα Πρακτικά. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Δεν σας περιόρισα ποτέ το δικαίωμα. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Ουδέποτε και δεν έχω τέτοιο παράπονο. Είπατε ότι άλλαξε η κυρία Βελόνη και ανέλαβε το χειρισμό της ποινικής υπόθεσης ένας άλλος σύμβουλος ο κ. Σπανός. Αυτός ο κ. Σπανός θα πρέπει να κληθεί, να μας πει τι έχει προκύψει και ποιες είναι οι προθέσεις που έχει και τα σχέδια με τα οποία θα χειριστεί τη συγκεκριμένη περίπτωση.

30 ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Συμφωνώ μαζί σας, αλλά πρέπει να τον εντάξουμε σε μια ομάδα. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Εννοείται. Θα ήθελα να ξέρω αν στο έγγραφο που στείλατε για την κατάσχεση του σκληρού δίσκου από τον υπολογιστή της κυρίας Τσακάλου, υπήρχε και αίτημα για να βρεθούν και τα αντίστοιχα αρχεία που αναφέρονται σε χρόνο πριν από το Γιατί όπως έχει προκύψει από την κατάθεση της κυρίας Τσακάλου, αυτός ο σκληρός δίσκος αφορά την παραγωγή υλικού επικοινωνιακού ή οτιδήποτε άλλου έχει σχέση με τη χρήση του υπολογιστή, κατά το χρονικό διάστημα ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Νομίζω δεν βάλαμε χρονικό περιορισμό. Αλλά να δούμε το έγγραφο. Αν έχει μπει χρονικός περιορισμός θα τον διευρύνουμε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Επίσης, για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κ. Χριστοφοράκου είδα ότι δεν υπάρχει περιορισμός, λέει «πριν το 2008». Εκεί καλώς έχει το θέμα, υπό την έννοια ότι το ταχυδρομείο του φαίνεται ότι το χειριζόταν αυτός μέσω άλλου υπολογιστή. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη πλέον. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Πρέπει να το ερευνήσουμε, επειδή ακριβώς δεν έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη. Πράγματι η δημόσια ζωή έχει συγκλονιστεί από αυτά που αποκαλύπτονται κάθε φορά για τον δυσανάλογα πολυτελή βίο που ζουν κάποιοι πολιτικοί, που είχαν

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Αγαπητέ συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Κατ αρχάς θα πρέπει

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Αγαπητέ συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Κατ αρχάς θα πρέπει ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Αγαπητέ συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Κατ αρχάς θα πρέπει να σας πω ότι στο αρχείο μου έχω έγγραφη

Διαβάστε περισσότερα

Σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα

Σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα 20050101 Σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα Σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Το σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση που αφορά σε ενδεχόμενο χρηματισμό Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου 26 Οκτωβρίου 2015 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Η κουλτούρα της ανομίας

Η κουλτούρα της ανομίας Η κουλτούρα της ανομίας http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_663617_25/11/2007_250329 Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι, Στις 18 Οκτωβρίου 2012 αναρτήθηκε στον διαδικτυακό διάλογο του πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε για την ανάρτηση στο διαδίκτυο

Παρακαλούμε για την ανάρτηση στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ζωγράφου / /2013 Αρ. Πρωτ.:.. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πληροφορίες: κ. Σφήκα Ελένη Τηλέφωνο: 210.77.15.510 Παρακαλούμε για την ανάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή και με e-mail

Αποστολή και με e-mail Αποστολή και με e-mail ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αθήνα 28 Φεβρουαρίου 2014 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 8428 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΑΚ

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΑΚ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ 381 ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΑΚ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: ΤΟ επόμενο θέμα είναι πολύ σημαντικό. Μας απασχολεί πάρα πολύ, μόνο ως προφήτες όμως μπορούμε να λειτουργήσουμε. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

14o Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών το οποίο τροποποιεί το σύστημα ελέγχου της Σύμβασης

14o Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών το οποίο τροποποιεί το σύστημα ελέγχου της Σύμβασης 14o Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών το οποίο τροποποιεί το σύστημα ελέγχου της Σύμβασης Υιοθετήθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-01-2014. οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-01-2014. οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και ΣΕΛ.210 οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και τρεις εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Ξηροκαμπίου Λακωνίας. Η Βουλή τούς καλωσορίζει. (Χειροκροτήματα απ όλες τις πτέρυγες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 21802 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 21802 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 21802 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 2 ΠΡΟΣ: Ταχ. Κώδικας: 101

Διαβάστε περισσότερα

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι.

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι. 0001 00:00:11:17 00:00:13:23 Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18 Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10 Ναι. 0004 00:01:06:17 00:01:07:17 Σου έδειξα τη φωτογραφία; 0005 00:01:07:17 00:01:10:10

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Κύριε Πρόεδρε, καλωσορίσατε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη να σας περιγράψω την κατάσταση.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Κύριε Πρόεδρε, καλωσορίσατε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη να σας περιγράψω την κατάσταση. ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Κύριε Πρόεδρε, καλωσορίσατε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη να σας περιγράψω την κατάσταση. Την ζείτε, την βιώνετε και εσείς. Νομίζω ότι δεν μπορεί η Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την άσκηση των Δικαιωμάτων των Παιδιών

Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την άσκηση των Δικαιωμάτων των Παιδιών Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την άσκηση των Δικαιωμάτων των Παιδιών [όπως κυρώθηκε με το N. 2502/1997: Κύρωση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Άσκηση των Δικαιωμάτων των Παιδιών, (ΦΕΚ 103, τ. Α )] Άρθρο πρώτο.-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: «Συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χριστόφορου Βερβαρδάκη στον

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ 1. Εισαγωγή 1.1. Η λειτουργία του παρόντος διαδικτυακού τόπου www.transparency.gr υποστηρίζεται από το σωματείο «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» (στο εξής: ο «Φορέας») με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Πουλάω 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Πουλάω 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Επαγγελματική Βελτίωση Πουλάω 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Η καταναλωτική συμπεριφορά των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ο /19-12-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 1383/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ο /19-12-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 1383/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ο /19-12-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 1383/2014 ΘΕΜΑ: 45 ο Κήρυξη ανάδοχου ως έκπτωτο του Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. 9/2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. 9/2013 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 12 ΤΟΥ Ν.3870/2010 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΚΜ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. 9/2013 Η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων που συγκροτήθηκε σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. (Κείμενο που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον ΕΟΧ)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. (Κείμενο που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον ΕΟΧ) L 177/18 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 6.7.2011 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 651/2011 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 5ης Ιουλίου 2011 σχετικά με την έγκριση των εσωτερικών κανόνων λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Ε Γ Κ Λ Η Σ Η. Ιωάννη Ζαγοραίου, κατοίκου Λευκάδας, περιοχής Βλαχαίρενα, Δ/ντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Ε Γ Κ Λ Η Σ Η. Ιωάννη Ζαγοραίου, κατοίκου Λευκάδας, περιοχής Βλαχαίρενα, Δ/ντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Ε Γ Κ Λ Η Σ Η Ιωάννη Ζαγοραίου, κατοίκου Λευκάδας, περιοχής Βλαχαίρενα, Δ/ντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λευκάδας Κ Α Τ Α 1. Nicola Costa ( Νικόλα Κώστα), κάτοικο Λευκάδας,

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle Οδηγός για Φοιτητές/τριες (ΔΕΟ10) του Αριστείδη Χατζή ahatzis@phs.uoa.gr ΣΕΠ ΑΘΗΝΑ-2, Portal Officer ΔΕΟ10 Αυτός ο οδηγός απευθύνεται στις φοιτήτριες και τους φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

κάνουμε τι; Γιατί άμα είναι να είμαστε απλώς ενωμένοι, αυτό λέγεται παρέα. Εγώ προτιμώ να παράγουμε ένα Έργο και να δούμε.

κάνουμε τι; Γιατί άμα είναι να είμαστε απλώς ενωμένοι, αυτό λέγεται παρέα. Εγώ προτιμώ να παράγουμε ένα Έργο και να δούμε. Εισήγηση του Ν. Λυγερού στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας "Οι προκλήσεις του 21ου αιώνα, η ποντιακή νεολαία και ο ρόλος της στο οικουμενικό περιβάλλον". Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Διαβάστε περισσότερα

============================================================================

============================================================================ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Posted by berto926-02 Jun 2011 07:16 ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ,ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΙΑ ΑΥΤΟ!ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε πότε γίνονται εκλογές; Κάθε τέσσερα χρόνια, εκτός αν η Βουλή διαλυθεί νωρίτερα.

Κάθε πότε γίνονται εκλογές; Κάθε τέσσερα χρόνια, εκτός αν η Βουλή διαλυθεί νωρίτερα. Τι πρέπει να γνωρίζω για τη Βουλή Τι είναι η Βουλή; Είναι συλλογικό πολιτικό όργανο που αντιπροσωπεύει τον λαό. Αναδεικνύεται µε την ψήφο του εκλογικού σώµατος, δηλαδή όλων των ελλήνων πολιτών που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Μαρούσι, 31-07-2014 ΑΠ.:729/35 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση αποτελέσματος του Διεθνούς Ανοικτού Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για το Έργο: «Σύστημα Μέτρησης και Παρουσίασης Δεικτών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Τίτλος διερεύνησης: Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν το πόσο νερό συγκρατεί το χώμα;

ΥΔΡΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Τίτλος διερεύνησης: Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν το πόσο νερό συγκρατεί το χώμα; ΥΔΡΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Τίτλος διερεύνησης: Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν το πόσο νερό συγκρατεί το χώμα; Σύντομη περιγραφή διερεύνησης: Σκοπός αυτής της διερεύνησης ήταν να κάνουν κάποιες υποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 13/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 13/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 10/6/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς: ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο ΥΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς: ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο ΥΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Δ.Υ.Ε. Πρωτοδικείο Αθηνών Π. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 13 γραφείο 201 Τηλ: 210-8253646, 210-8253649, 210-8826464 Fax: 210-8826172 http://www.odye.gr email:info@odye.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 546/VΙI/2012 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 546/VΙI/2012 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 546/VΙI/2012 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Συνεδρίασε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του 1 ου ορόφου του κτηρίου των γραφείων της, επί της οδού Κότσικα 1Α, Αθήνα, την 11 η Σεπτεµβρίου 2012,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 17 ης 10 2011

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 17 ης 10 2011 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 17 ης 10 2011 Την 17 η 10 2011 και περί ώρα 12.00 μ.μ. συνήλθε σε προγραμματισμένη γενική συνέλευση το σώμα του Συλλόγου των Δικαστικών Υπαλλήλων

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικά Χρήση χώρων στην Πανεπιστημιακή Μονάδα Μυτιλήνης

Διοικητικά Χρήση χώρων στην Πανεπιστημιακή Μονάδα Μυτιλήνης ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 136/13.12.2002 Θέμα 2 ο : 2.9 : Διοικητικά Χρήση χώρων στην Πανεπιστημιακή Μονάδα Μυτιλήνης Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη : - Την με αριθμ. πρωτ. 6759/13.12.2002

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Της Έκτακτης Αυτόκλητης Καθολικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΑΕ με την επωνυμία «SENSE INTEGRATED Ανώνυμη Διαφημιστική Εταιρεία».

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Της Έκτακτης Αυτόκλητης Καθολικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΑΕ με την επωνυμία «SENSE INTEGRATED Ανώνυμη Διαφημιστική Εταιρεία». ΠΡΑΚΤΙΚΟ Της Έκτακτης Αυτόκλητης Καθολικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΑΕ με την επωνυμία «SENSE INTEGRATED Ανώνυμη Διαφημιστική Εταιρεία». Συνεδρίαση της 21ης Οκτωβρίου 2013. Στο Χαλάνδρι Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 30/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 30/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ /νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κύριος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κύριος ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κύριος Βαρνάβας Δημήτριος για 3 λεπτά. Γιατρών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 21 ο /30-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 836/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 21 ο /30-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 836/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 21 ο /30-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 836/2012 ΘΕΜΑ: 95 ο ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: Παραίτηση από το ένδικο μέσο της αναίρεσης

Διαβάστε περισσότερα

Τελειώσαμε με τις εισηγήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθεί το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Εθνικής Διεπαγγελματικής

Τελειώσαμε με τις εισηγήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθεί το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Τελειώσαμε με τις εισηγήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθεί το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, τον κύριο Μπουτάρη. Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έλεγχος ετησίων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης οικονομικού έτους 2013 (χρήση 2012)

ΘΕΜΑ: Έλεγχος ετησίων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης οικονομικού έτους 2013 (χρήση 2012) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Αθήνα, 7-6-2013 Αρ. Πρωτ. 11757 Πληρ.: Μαρία Φυτά, Ευπρ. Αναγνωστοπούλου, Αικ.Μαρίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραμματεία, τηλ. 2310993012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραμματεία, τηλ. 2310993012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΧΕΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραμματεία, τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2013 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2013 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 17-1-2013 Αριθ. Πρωτ. : 680 Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΩΨ7ΛΡ-Ξ3Β ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛΩΨ7ΛΡ-Ξ3Β ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /1-8-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 847/2013 ΘΕΜΑ: 30 ο Λήψη Απόφασης επί της από 22-4-2013 ενστάσεως της κοινοπραξίας «Κουτή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι από τα εννέα (9) μέλη βρέθηκαν παρόντα τα έξι (6) δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι από τα εννέα (9) μέλη βρέθηκαν παρόντα τα έξι (6) δηλαδή: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Δ.Ε.Υ.Α.Π. ---------------------------------------------- Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης /2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ (Υπουργός Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης): Το

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ (Υπουργός Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης): Το ιάλογοι Πρακτικά Όλοι οι διάλογοι από τα πρακτικά της Βουλής Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να έχω το λόγο; ΠΡΟΕ ΡΕΥΩΝ (Αλέξιος Μητρόπουλος): Θέλετε το λόγο, κύριε Υπουργέ; ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: Το Λαφαζάνη ζητήσαμε!

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL Η FAX ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL Η FAX ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL Η FAX ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 29 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 22046 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αντιρρήσεις / Αντιμετώπιση / Επιχειρήματα

Αντιρρήσεις / Αντιμετώπιση / Επιχειρήματα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 Αντιρρήσεις / Αντιμετώπιση / Επιχειρήματα 1. Συνδυασμός μεθόδων για την αντιμετώπιση αντιρρήσεων 2. Χειρισμός και Αντιμετώπιση Επιφυλάξεων ή Αντιρρήσεων 3. Όλα τα Επιχειρήματα SCRIPT 104 Ξεκινήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ 0-25/2007 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ 0-25/2007 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ 0-25/2007 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΪΟΣ 2007 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ α/α Τροπο ποιήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 7/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 7/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 28/2/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Άρθρο 1: Αντικείµενο του παρόντος κανονισµού Ο παρών Κανονισµός ρυθµίζει τη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ:

ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2007-2008 Τάξη: Γ 3 Όνομα: Η μύτη μου είναι μεγάλη. Όχι μόνο μεγάλη, είναι και στραβή. Τα παιδιά στο νηπιαγωγείο με λένε Μυτόγκα. Μα η δασκάλα τα μαλώνει: Δεν

Διαβάστε περισσότερα

είναι κάποια πράγματα, τίποτα τελικά δεν είναι αυτονόητο. Αυτό το κατάλαβα ευρωπαϊκή χώρα, να αξιολογούμε δηλαδή τους εκπαιδευτικούς, συνολικά τις

είναι κάποια πράγματα, τίποτα τελικά δεν είναι αυτονόητο. Αυτό το κατάλαβα ευρωπαϊκή χώρα, να αξιολογούμε δηλαδή τους εκπαιδευτικούς, συνολικά τις ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ Αγαπητοί συνάδελφοι, κύριε Υπουργέ, φαίνεται ότι όσο αυτονόητα και αν είναι κάποια πράγματα, τίποτα τελικά δεν είναι αυτονόητο. Αυτό το κατάλαβα ακούγοντας την προηγούμενη εισήγηση. Συζητάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2010 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2010 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2010 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κύριε Πρόεδρε, κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών 15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών Κατασκήνωση 15 ης Ομάδας Προσκόπων Αθηνών 7-16 Ιουλίου 2015 Λίμνη Ηραίου, Λουτράκι Αγαπητοί γονείς, Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ομάδα έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες της

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ PETER SANFEY REGIONAL ECONOMIST FOR SOUTHEASTE EUROPE AND GREECE, EBRD TO THE EVENT «RESURRECTING THE GREEK ECONOMY: GREAT EXPECTATIONS?» ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 22 ΤΚ.10438 ΑΘΗΝΑ ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Θ. ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Θ. ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ: 386 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Η κα Σταθούλια έχει το λόγο. Θ. ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ: Νομίζω ότι ή τοποθέτηση του Μιχάλη είναι σωστή ως προς την αρχή της, ως προς το γενικό πλαίσιο. Αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Προμηθειών. Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Πολυτεχνείου Κρήτης

Οδηγός Προμηθειών. Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Πολυτεχνείου Κρήτης Οδηγός Προμηθειών Ειδικού Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείου Κρήτης Χανιά, Οκτώβριος 2010 Ι. Εισαγωγή Ο παρών Οδηγός έχει κύριο σκοπό την περιγραφή των ενεργειών που απαιτούνται για προμήθειες ειδών ή/και

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Σ Τ Α Σ Η ΚΑΤΑ Α ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ε Ν Σ Τ Α Σ Η ΚΑΤΑ Α ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Α ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 30/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 30/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 30/2015 ΘΕΜΑ: 31 ο Συγκρότηση Επιτροπών Διενέργειας Διαγωνισμού, Αξιολόγησης Ενστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Γ. Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (Απόγευµα)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Γ. Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (Απόγευµα) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Γ Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (Απόγευµα) ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 37 2. Ειδική Ηµερήσια Διάταξη: Εκλογή τριών Αντιπροέδρων από την πρώτη σε δύναµη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 34/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 34/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ /νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 30/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 30/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ 99,5 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΙΜΙΛΙΟ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΣΑΡΡΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ 99,5 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΙΜΙΛΙΟ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΣΑΡΡΗ 05/08/2015 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ 99,5 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΙΜΙΛΙΟ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΣΑΡΡΗ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: Φιλοξενούμε την κυρία Όλγα Γεροβασίλη, κυβερνητική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 792/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 792/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 792/2013 ΘΕΜΑ: 91 ο Έγκριση Πρακτικού αποσφράγισης Φακέλων Δικαιολογητικών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος, ερχόμαστε σήμερα με ένα και μόνο θέμα τη συγκρότηση

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος, ερχόμαστε σήμερα με ένα και μόνο θέμα τη συγκρότηση ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος, ερχόμαστε σήμερα με ένα και μόνο θέμα τη συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα

«Προσωρινή τοποθέτηση πρώην δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία.»

«Προσωρινή τοποθέτηση πρώην δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία.» ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 25 Ιουνίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ε Ι Ο ΟΠΩΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία

ΠΡΟΣ. Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 41 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 2103808079 FAX 2103828958 Κινητό 6977650982 ΠΡΟΣ Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία Η

Διαβάστε περισσότερα

(Άρθρα 1-11) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α.

(Άρθρα 1-11) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3016 / 2002 «Για την εταιρική διακυβέρνηση, θέματα μισθολογίου και άλλες διατάξεις,» (ΦΕΚ 110/17.05.2002), όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 26 του νόμου 3091/2002 (ΦΕΚ, 330/24.12.2002) (Άρθρα

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΕΠΕ) Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΕΠΕ) Ταχ/κη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Έκτακτης-Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 10 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Έκτακτης-Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 10 Ιουνίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Αριθ. Απoφ.: 388 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Έκτακτης-Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 14ο: Τήρηση Τραπεζικού λογαριασμού διαχείρισης διαθεσίμων & μισθοδοσίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

ΘΕΜΑ 14ο: Τήρηση Τραπεζικού λογαριασμού διαχείρισης διαθεσίμων & μισθοδοσίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 12/3/2015 με αριθμ. 5 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 104 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 11 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 11 Δεκεμβρίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 11

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ.πρωτ: 8278/5-7-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ.πρωτ: 8278/5-7-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ.πρωτ: 8278/5-7-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 12 / 29-6-2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ. 1. Για την Εταιρεία

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ. 1. Για την Εταιρεία ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ 1. Για την Εταιρεία Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που διατίθενται στον παρόντα ιστότοπο, και, σε περίπτωση διαδικτυακής σύναψης ασφάλισης, τα σχετικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια εκδίδονται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ 1 ΑΡΙΘΜ. 315/V/2006 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Συνεδρίασε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του 1ου ορόφου, του κτηρίου των Γραφείων της (Κότσικα 1Α & Πατησίων), την 16 η Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

Χειρίστρια: Θεοδώρα Ρούμπου Ειδική Επιστήμονας Αθήνα, 15 Ιουλίου 2009 Αριθ. Πρωτ.: 2632. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ (κατ ά. 37, παρ. 2 και 3 Κ.Π.Δ.

Χειρίστρια: Θεοδώρα Ρούμπου Ειδική Επιστήμονας Αθήνα, 15 Ιουλίου 2009 Αριθ. Πρωτ.: 2632. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ (κατ ά. 37, παρ. 2 και 3 Κ.Π.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πληροφορίες: Δρ. Βασιλική Μπώλου Βοηθός Συνήγορος του Καταναλωτή Χειρίστρια: Θεοδώρα Ρούμπου Ειδική Επιστήμονας Αθήνα, 15 Ιουλίου 2009 Αριθ. Πρωτ.: 2632 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1256/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1256/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: 73 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1256/2012 ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: Παραίτηση από το ένδικο μέσο της έφεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Κανονισµός λειτουργίας και εσωτερικής υπηρεσίας του Ειδικού ικαστηρίου του άρθρου 99 του Συντάγµατος και αναπροσαρµογή του παραβόλου για την άσκηση αγωγής κακοδικίας. ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 186 /ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο /28-12-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1530/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο /28-12-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1530/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο /28-12-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1530/2012 ΘΕΜΑ: 3 ο Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας και έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Δ.Π.Κ.) έτους 2015 και δήλωσης οικονομικών συμφερόντων (Δ.Ο.Σ.)

ΘΕΜΑ: Υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Δ.Π.Κ.) έτους 2015 και δήλωσης οικονομικών συμφερόντων (Δ.Ο.Σ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ Α / ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πλωτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 11 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 25 ης Ιουνίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 185/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΒΠΧ-ΔΛΓ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΔΑ: ΒΛΒΠΧ-ΔΛΓ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 30 Ιουλίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ. 69/47/οικ.21243 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Προεδρεύων διαπίστωσε ότι σε σύνολο 27 δημοτικών συμβούλων ήταν:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Προεδρεύων διαπίστωσε ότι σε σύνολο 27 δημοτικών συμβούλων ήταν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -------------- ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 2/2013 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

Α. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΘΕΜΑ : 5 ο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Α. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Θεσμικό πλαίσιο Η σύσταση των Ειδικών Επιτροπών Ελέγχου Εφαρμογής Νομοθεσίας σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 18ο: Ανανέωση ή μη της σύμβασης του Δήμου Σύρου Ερμούπολης με την εταιρεία «Τσιβόλας Ανακύκλωση Ε.Π.Ε.»

ΘΕΜΑ 18ο: Ανανέωση ή μη της σύμβασης του Δήμου Σύρου Ερμούπολης με την εταιρεία «Τσιβόλας Ανακύκλωση Ε.Π.Ε.» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 18/5/2015 με αριθμ. 11 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 221 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Το Προεδρείο της Βουλής Το Προεδρείο της Βουλής προβλέπεται από το ίδιο το Σύνταγµα. Αποτελείται από τον Πρόεδρο της Βουλής, από επτά(7) Αντιπροέδρους, τρεις (3)

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Λειτουργίας

Κανονισμός Λειτουργίας Κανονισμός Λειτουργίας Υπηρεσίας Παροχής Συνδρομής και Πληροφόρησης για θέματα Διαφθοράς «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ!» Α. ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 1. Υπηρεσία Παροχής Συνδρομής και Πληροφόρησης για θέματα Διαφθοράς 1.1. Το Σωματείο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οδηγίες για την ηλεκτρονική έκδοση και διακίνηση εγγράφων του Υπουργείου Οικονομικών

ΘΕΜΑ: Οδηγίες για την ηλεκτρονική έκδοση και διακίνηση εγγράφων του Υπουργείου Οικονομικών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΠΥΟ α) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η/Υ (Δ31) β) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Η/Υ (Δ30) Αθήνα, 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 59 ΤΗΣ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.» ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 59 ΤΗΣ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.» ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 59 ΤΗΣ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.» ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2014 * * * * * Στην Καλλιθέα σήμερα, 22 Μαΐου 2014, ημέρα Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ TRADUCTION OFFICIELLE OFFICIAL TRANSLATION Νο. F.092.22/4269

ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ TRADUCTION OFFICIELLE OFFICIAL TRANSLATION Νο. F.092.22/4269 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Ψήφισμα CM/ResDH(2012)31 2 Εκτέλεση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στην υπόθεση Γ. Π., Ε. Κ. και Κ.Ζ. κατά Ελλάδος (Προσφυγές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 3/08.1.2013. Εξέταση αιτιάσεων από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 3/08.1.2013. Εξέταση αιτιάσεων από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 3/08.1.2013 Θέμα: Εξέταση αιτιάσεων από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αφού έλαβε υπόψη: α) τα άρθρα 28 και 55A του Καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /18-12-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1509/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /18-12-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1509/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: 137 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /18-12-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1509/2012 ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: Έγκριση αντικατάστασης του συνεργαζομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΙΚΟ:ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΑΥΓΟ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ:ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΑΥΓΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ:ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΑΥΓΟ Α ΣΚΗΝΗ: (Αυγό+κότα) ΑΥΓΟ: Γεια σας, εγώ είμαι ο Μήτσος. Ζω σ αυτό το κοτέτσι σαν όλα τα αυγά. Βαρέθηκα όμως να μαι συνέχεια εδώ. Θέλω να γνωρίσω όλον τον κόσμο. Γι αυτό σκέφτομαι

Διαβάστε περισσότερα

Βασ. Σοφίας 15 106 74 Αθήνα Ε.Καρακατσάνη 213 1313333 213 1313390 e.karakatsani@ydmed.gov.gr

Βασ. Σοφίας 15 106 74 Αθήνα Ε.Καρακατσάνη 213 1313333 213 1313390 e.karakatsani@ydmed.gov.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2015 Αρ. Πρ.ΔΙΠΥΔΥ/Φ.953/5/34501 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Δημήτριος Π. Μαριόλης Δικηγόρος ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ

Δημήτριος Π. Μαριόλης Δικηγόρος ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ Δημήτριος Π. Μαριόλης Δικηγόρος Ανδρούτσου Οδ. 130 Τηλ.- Fax. 210-4171011 18532 - Πειραιάς e-mail: d.mariolis@dspeir.gr ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ Του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΕΣΕΔΕ ΤΑΣΟΥ ΓΑΚΙΔΗ: Με το υπ αριθ. πρωτ. 94292/ΕΥΘΥ738/14.9. 2015 έγγραφό του (με θέμα:

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΕΣΕΔΕ ΤΑΣΟΥ ΓΑΚΙΔΗ: Με το υπ αριθ. πρωτ. 94292/ΕΥΘΥ738/14.9. 2015 έγγραφό του (με θέμα: ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΕΣΕΔΕ ΤΑΣΟΥ ΓΑΚΙΔΗ: Με το υπ αριθ. πρωτ. 94292/ΕΥΘΥ738/14.9. 2015 έγγραφό του (με θέμα: «Αντιμετώπιση θεμάτων λόγω κεφαλαιακών ελέγχων») ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 32/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 32/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα.

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα. Ήρθε ένας νέος μαθητής στην τάξη. Όλοι τον αποκαλούν ο «καινούριος». Συμφωνείς; 1 Δεν είναι σωστό να μη φωνάζουμε κάποιον με το όνομά του. Είναι σαν να μην τον αναγνωρίζουμε. Σωστά. Έχει όνομα και με αυτό

Διαβάστε περισσότερα